Deltävling 2 - Göteborg!

2011-02-12 @ 21:58:22
Introt var SÅ bra! Åh, Marie och Richard.. Underbart! Hahah åh, Barbie girl-grejen och rappare.. xD Älskade öppningen med Christer Sjögren också, djingis khan. HAHA, åh love that song! Och dansarna, dem är grymma. Jag gillar Linda och snygge-Thomas. ÅH! Men artistpresentationerna är fortfarande dåliga, otroligt sega och det förstör mest tycker jag. Sedan även mellanakten, den är fortfarande tråkig. Den känns liksom onödig ju!

Nu till låtarna...

Brolle - 7 days and 7 nights.
Gillar början, med scenen i olika ljus-färger.. men det blev sämre när han började sjunga. Refrängen är bra, men inte så mycket mer. Lite svängig och så. Men ingen favorit, det blir tråkigt och låten känns aslång. Men den växer ju mer man lyssnar i alla fall, det är bra!

Loreen - My heart is refusing me.
Jag gillar det här. Refrängen är bra.. men jag önskar att det hade varit lite ösigare.. En club-låt, men lite lugnare. Hon har en asgrym låt och jag gillar den verkligen. En snygg låt. Och dansarna måste ha credd, snyggt. Det syns även att det är BouncE-Ambra som koreograferat, grymt!

Babsan - Ge mig en spanjor.
Första reaktionen, HAHAHAH! Jag kan verkligen bara skratta, för detta lär ju vara nåt skämt. Herregud! Vilken låt, haha. Men liksom, allvarligt, vad fan gör denna låt i melodifestivalen?! Och dansaren snygge-Thomas, AAAH jag döör!

Och denna ska förloraren i gängets nyårslöftestävling få sjunga i underkläder i snön, HAHA.

Elisabeth Andreassen - Vaken i en dröm.
Hon sjunger väl bra... och låten är väl fin men den blir lite tråkig. Lite musikal-aktig låt.. Fint när kör/dansare kommer in i alla fall. Men detta är dock en låt som jag inte kommer minnas efteråt..


Sanna Nielsen - I´m in love.
Det här är ju bara hur bra som helst! Jag är inte alls partisk, haha. Jag älskar början, så snyggt. Hennes röst är fantastisk, hon ger låten rättvisa. Detta är magi! Jag bara ler när jag ser detta.. Det lugna partiet är så fiiiint! Versen är otroligt bra, refrängen är ännu bättre. Wow, i´m in love helt enkelt! Sanna - en solklar favorit!

The Moniker - Oh my God!.
Men vad fan är detta?! Jag gillar inte daniel och detta var ju bara så urflippat och konstigt det kan bli.. Inget jag gillade för fem öre. Men Linda och Jennie var galet underbara i alla fall!


Anniela - Elektrisk.
Jag vill ha låten på engelska, ville bara säga det. men jag gillar det verkligen, denna kommer spelas flitigt. Refrängen är faktiskt bra, jag blir glad av detta. Wow! Linda o Jennie är grymma. Även Celina och Ida, och det är genom C som jag vet lite om Anniela ialf.. Men hon är grym, trots att hon blir fort andfådd och det hörs - inte så bra! Det var ett coolt framträdande!

Christian Walz - Like suicide.
Jag gillar inte han för fem öre. Inte sån bra röst heller, oftast så hör man knappt vad han sjunger. Låten kanske hade varit bättre om man hörde vad han sjöng. hahaha. Men nej, detta var tråkigt. Verkligen.


Så tyckte jag. Och jag ville ha Sanna och Loreen eller Babsan till finalen. Och till andra chansen Brolle och Anniela... Och jag fick ju faktiskt lite rätt där.. lite omkastat blev det.

-----
Till finalen gick..
- Sanna Nielsen.
- Brolle.

Och till andra chansen gick..
- Loreen.
- The Moniker.
-----

Sanna till finalen var det bästa som kunde hända, och att hon gick raka vägen dit. Wow, jag är så lycklig! Jag längtar till finalen va! Också glad att Loreen kom till andra chansen i alla fall, hon hade en grym låt. Och jag är glad att det var Brolle som gick till finalen och inte The Moniker.. För han var så dålig och då var Brolle så mycket bättre! :) Så, nu har jag sagt det! Nästa vecka är det dags för Linköping! Och vilket prat och planering det blev efter att vi fick reda på att vår Jessica skulle tävla, men jag åker tyvärr inte dit. Jag blir hemma och kollar och stöttar och hejar som fan på Shirleys Angels. Jag längtar till jag får se dem.. och till hela deltävlingen, det kan nog vara den tuffaste av dem alla. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback