Deltävling 4 - Malmö!

2011-02-26 @ 21:44:15
Sista deltävlingen avklarad. Öppningen med Marie och Richard var bara seg.. konstig och ja, annorlunda. Artistpresentationerna var tråkiga igen, båda Lindorna var roliga, hihi.. Mellanakten var ingen höjdare heller, jag hatar The Ark, eller hatar var kanske lite väl starkt, men jag gillar inte dem för fem öre. Så jag gillade inte alls det uppträdandet. Och det är väl svårt att slå förra helgens med Lena PH också. Grymt!

Nu till låtarna...

Melody Club - The hunter.
Jag brukar gilla Melody club, men denna låt var ingen höjdare.. han sjöng inte så bra heller, men låten var helt okej. kan ju hoppas att studioversionen är bättre..?! själva framträdandet var väl bra.. men ja, inget mer. Gillar dock det lugna partiet i låten. Men det är ingen favorit alls.

Julia Alvgard - Better or worse.
En webbjoker.. Jag gillar inte att Allt är blått på scenen, hon förvsinner in i dekorationerna. Hon har en bra röst, men låten är alldeles för svag. Inget som faller mig i smaken.. det blir liksom tråkigt.


Lasse Stefanz - En blick och nånting händer.
Låter som Cést la vie i början... verkligen. jag ser dem framför mig, haha. Alltså, jag vet inte om jag gillar det eller inte.. det var lite för segt va. och jag HATAR den där bong-trumman, den förstör. Låten är väl fin men inget mer..

Linda Pritchard - Alive.
Linda har en asgrym röst. Och jag älskar ljuset bakom henne, så snyggt. Jättefin låt. De höga tonerna blir dock lite skrikiga och det låter inte alltid så bra.. Annars är det är jättebra framträdande. Snyggt, grym låt och hon har som sagt en asgrym röst. Lite av en favorit i alla fall.

Anders Fernette - Run.
Älskar beatet i låten.. och låten är faktiskt bra. Anders sjunger bra, men kanske lite falskt här. Han låter exakt som han gjorde då under Fame factory-tiden, men han är bra. Men jag vet inte om det passar i Melodifestivalen, hm. Jag hoppas studioversionen är grym, för denna kommer nog spelas mycket hos mig.

Linda Bengtzing - E det fel på mig.
Ah, jag älskar den från början. Texten är ju bara skrattretande, herregud. Refrängen får mitt schlagerhjärta att bulta, wow. Åh, jag älskar det. Så underbart med en äkta schlagerlåt.. Och Linda är Linda. Herregud vad bra hon är! Vilken utstrålning och hon är så charmig. Dansarna är grymma, kören är grymma och Linda - jag älskar dig! Detta är min favorit, denna kommer jag hoppa runt och sjunga på!

Nicke Borg - Leaving home.
Gillar inte Nicke, inte hans rösten, han låter mycket som Andreas Johnson.. Annars är väl låten bra faktiskt. Den växer för var gång man hör den, det är bra. Men vad fan hade han på sig?! haha. Inga mer kommentarer här.

Love Generation - Dance alone.
Låten är bra, men hade förväntat mig nåt bättre.. Och de kan inte sjunga, inte i refrängen i alla fall. Annars är det ett snyggt uppträdande, med deras kläder och LED-skärmarna. Helt klart en bra låt men inget mer.

Så tyckte jag. Min absoluta favorit var helt klart Linda Bengtzing. Henne och Linda Pritchard till final ville jag ha. Och till andra chansen ville jag ha Love Generation och sedan spelade det ingen roll alls.. Jag fick ju lite som jag ville i alla fall. :)

-----
Till finalen gick..
- Linda Bengtzing.
- Nicke Borg.

Och till andra chansen gick..
- Linda Pritchard.
- Love Generation.
-----

Jag är bara så sjuuukt glad att Bengtzing gick till final, och raka vägen också. UNDERBART! Synd att Pritchard inte kom till final också. Men ja, hon får en andra chans i alla fall. :) Men Nicke Borg till final, jag blev chockad, yes. Menmen, jag bryr mig inte så värst. Jag har Sanna och Bengtzing i final, heja.. Bara Änglarna kvar nu då, heja!

Nu är det den spännande Andra Chansen nästa helg. Hjälp! Jag har fler favoriter där än i finalen. Åh, jobbigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback