Monday!

2011-01-24 @ 22:59:13
Högskolan i förmiddags, det var dags för en ny kurs. Mikroekonomisk teori. Föreläsaren sa att det var en tung kurs och att vi ska läsa en till tung kurs samtidigt som denna.. Och att vi skulle ge upp vår fritid för vi behöver all tid vi har för att plugga och klara kurserna. Haha, nej tack.. Jag ska klara kurserna ändå hade jag tänkt. :) Sprang en snabbis på stan innan jag åkte hemåt, det blev som sagt ett par leggings som fick följa med hem.. Hemma kollade jag på några avsnitt av Sex and the city och hann även äta lite..

Och det var dags att bege sig mot Gävle igen, dags att dansa.. Testade på jazz övade och jazz nyb/forts. Övade var svårt, det gick fort och jag kan inte allt vi gjorde... och nyb/forts var för lätt, och det är så många nya som knappt har dansat förut, så det blev mycket upprepningar och det var drygt när man redan kunna det. Så jag och A pratade med dansläraren, Johanna, efteråt om hur vi tyckte.. vi ville nämligen ha ett mellanting, haha. Och hon tyckte att vi skulle gå övade, för att få mer utmaning och så blev det också. :) Det blir nog bra!

Tog bussen hemåt och var hemma strax efter nio-tiden. Kollade på Rum för en stjärna.. och nu nyligen kollade jag på Thintervention, det är så bra! Så nu ska jag ta och släcka ner och sova.. Imorgon väntar skolan och träning.. :D

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback