Sommarlov!

2011-06-11 @ 13:25:55

ÄNTLIGEN! Nu har jag sommarlov.. Gud så skönt! Att slippa högskolan i någon månad, men ett helt år har det gått på min utbildning nu. Herregud, tiden går fort! Det har väl kanske inte gått så bra som jag skulle ha velat, haha. xD Men sommarlov som sagt. Fast vet inte om jag kan kalla det direkt sommarlov, jag måste nog plugga lite ändå, har ju massa omtentor i augusti innan skolan börjar.. Och vi är ju utomlands just den veckan som det är tentor.. Men det gick nog att lösa ändå, vi ska fixa det! :)

Annars har jag inte så mycket mer planerat.. Jag ska ner på en dagstripp till Göteborg för att gå på Lotta på Liseberg med Jennifer och Annika om hon är ledig. JAG LÄNGTAR!!! Det är den dagen jag lever för just nu, kom nu! Hoppas på bra väder den dagen.. Ska hänga lite hemma hos mormor&Birger också, i två veckor och hjälpa till lite. :) Najs! Troligtvis blir det Parkrocken i sommar också, gratis här i Sandviken ju.. Jag vill se Baron Bane, för jag har hört mycket om dem och jag har dansat/dansar för Ida Long som är sångerskan i bandet. Yeah! Som jag nämnde tidigare så ska vi åka utomlands i sommar också, i augusti. Det blir Rhodos stad med familjen och hela släkten, vi ska fira mormor därnere. :) Det blir nog trevligt! En GG-vecka i Sthlm kanske det blir också, även pride och bsc just den veckan, men det är lite osäkert där ännu. Jag hoppas i alla fall att komma iväg, men lite saker måste lösas först. :)

Jag kommer ju köra zumba hela sommaren också, köpte ju sommarkort på zenzen. Det ska bli så galet kul! Jag och P ska hoppa och studsa omkring här i stadsparken, haha.. Kanske åker in till Gävle nån gång med. Kanske blir nåt zumba-pass på Ackes också med S, det visar sig. Lite träning på badet också, kanske om det blir nåt. Annars ska jag väl försöka komma ut på promenader och sådant, så gott det går. :)

Det är lite hur min sommar kommer att se ut.. De få grejer jag ska göra, kommer att bli askul. Men om jag ser tillbaka på hur mina sommarlov brukar se ut så är det här nog en av de tråkigaste, tyvärr.. Får se om det händer något mer, jag har lite lösa planer men vet inte om pengarna finns. Inte ens en Stockholmstripp är planerad, förutom GG-veckan då, det är otroligt konstigt. Vad har hänt liksom?!

På ett sätt så tycker jag att vi lika gärna kan hoppa över sommaren, och köra på hösten direkt.. Liksom, ta det inte fel nu.. Jag tycker om sommaren, eller jag älskar sommaren och allt som hör till.. men just nu i sommar händer det ju knappt nånting.. Och till hösten är ju dansen, all träning och högskolan tillbaks....


Kommentarer
Postat av: Regina

Min mormor har också en Birger ;)

2011-06-13 @ 22:38:01
URL: http://reginatornberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback