20/6 - Sommar på Liseberg!

2011-06-21 @ 16:31:50
Redan vid halv fem-tiden så ringde min klocka, tiidigt. Duschade, åt frukost och packade klart väskan. Mamma skjutsade in mig till Gävle där jag hoppade på mitt tåg som gick vid 06.07. Det var segt.. I Stockholm strax innan åtta, dags för byte och 08.10 så rullade vi mot Göteborg! Det var otroligt segt, jag ville bara vara framme direkt ju. Framme strax innan halv tolv och mötte då upp Jennifer som kom samtidigt men med ett annat tåg, haha. Vi drog in på Nordstan direkt och till donken för att äta lite.. sedan trallade vi genom Avenyn och ner till Liseberg. Det var mycket folk utanför där redan, det var ju en timme kvar till de öppnade.. Varmt var det också! Vi satt och kollade på allt folk när de gick in, herregud vad mycket folk, haha..





Strax efter ett-tiden så kom Annika också, mys! Vi fick låna kort från hennes föräldrar och vi drog in på en gång. Drog bort till avspärrningen där insläppet var.. för vi skulle till Martin, men han stod längst fram och dit kom vi inte.. xD haha. Så vi ställde oss i kön där och pratade och kollade repen. Rätt som det var så ser vi Jocke och Sanna med lite folk på andra sidan dammen. Oj, vad vi alla ville springa dit, efter mycket om och men så bad vi tjejerna bakom oss att passa våra grejer och vi kutade iväg.. HAHA. Men vi hann på Sanna, hej och kramkalas. Söta hon! Sedan skulle hon upp på scenen och repa och vi gick tillbaks.. Alla artister repade final-låtarna och sedan körde Sanna även I'm in love. FIINT! Repen tog slut och det var lite mer än en timme kvar till insläpp, det fanns inte så mycket att göra där i kön... Tillslut så fick vi gå in till platserna vid scenen och Martin var schysst och fixade platser till oss. Wow, han är grym! Det blev längst fram i mitten, nedanför trappan! :D Genrepet började och de körde igenom allt. Sanna hittade oss direkt typ och var assöt! Vi sjöng med massa och hade roooligt! Trots att det var kallt och nära till regn.. Strax efter sex så var repet slut och vi kastade oss iväg för att köpa nåt att äta. Hungriga ju! Pommes och korv. Tillbaks till platserna och där satt vi tills det började.. :)













Klockan blev åtta och det var dags för premiären av Lotta på Liseberg. Woho! *Nu är det äntligen sommar, sommar på Liseberg* Vi sjöng för fulla halsar, så kul! Och vi alla dog över hur vacker Sanna var i sin röda klänning, wow! Can't stop love tonight är så sjukt bra live, helt underbar. Programmet rullade på och vi sjöng glatt med i varje allsång.. Och det var lite kul att publiken stod upp under vissa låtar också, mycket roligare. Sanna var så sööt när hon satt där vid flygern under programmet. Hon och Jocke körde I'm in love akustiskt i en av pauserna, så bra! De andra artisterna som var med var Orup, Loa Falkman och Alexander Rybak, även Le Kid uppträdde med Orup. :) Vi hade en mycket trevlig kväll och Lotta var grym som vanligt! :)






När det var slut så trängdes vi med alla andra människor som skulle ha autografer. Sanna var bland de sista att komma ut och det var massor av folk framför oss. Men hon såg oss och hejade och vi försökte ta oss fram några gånger.. Sedan stod hon på kanten med några och då gick vi dit försiktigt och stod bakom, när Sanna bara kollade på oss och bara: "Kom hit nu då!" och skrattade. Kramkalas med en fiin Sanna, pratade lite snabbt med henne där och tog även kort tillsammans. Lite myspys och sedan lämnade vi henne.. Sanna är världens finaste, så det så! ♥




Drog iväg till Polketten för där kunde man dansa bugg under kvällen.. Så Annika tog några vändor med sin danspartner, hon är grym! ♥ Sedan trallade vi ut från Liseberg där vi tog hejdå av Annika.. Och vi gick vidare till centralen. Gud vad fiint det är i Göteborg va, längs avenyn och allt. Love it!




Framme på centralen strax efter elva-tiden och mot bussen direkt. Bussen gick vid 23.20 mot Sthlm.. Vi sov till och från hela resan, otroligt trötta.. Var i Sthlm 06.20, snark! En timme senare gick tåget hem till Gävle, buss därifrån och sedan hämtade mamma mig här i Viken.. Tröttare än tröttast!

Ett helt galet fantastiskt dygn har det varit!
Tack
Jennifer och Annika.. även Martin på ett hörn! :)
Sist men inte minst, bästa Sanna! Taaack!

Kommentarer
Postat av: Annika

Du är söt! <3

2011-06-21 @ 20:52:08
Postat av: Jennifer

Tack själv bästa du! Alltid lika roligt att träffa dig :) Kramar i massor!

2011-06-24 @ 18:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback