All day long!

2011-03-24 @ 21:06:35
Imorse var det som sagt mikro-tenta. Fan så svårt det var.. 24 frågor. 20 som bara var 1 poängare. Och fyra som behövde mer utförligt svar.. Jag svarade på alla utom en, men den jag inte svarade på var på hela 50poäng. Det var hälften av poängen och man måste ha 50 för godkänt, så jag klarade den inte för jag är inte säker på de andra frågorna alls.. Suck! Omtenta i maj då...

Hemma efter tolv-tiden nån gång.. Lite fika och sedan hamnade jag vid datorn. Åkte en sväng till Gävle igen, denna gång för att dansa. :D Pratade lite skola med J innan också, trevligt. Det var dags för ragga idag, haha.. Den koreografin är rooolig.. Och vi la på massa nytt också, yaay! Lycka! Timmen går alldeles för fort alltså.. och jag missar nästa vecka pga av tenta, suck.. Pratade med Victoria efteråt och sedan tog jag bussen hemåt. Trallade hem i blåsvädret, herregud!

Jag tog lite tacorester när jag kom hem och kollade lite på Biggest loser. Nu kollar jag på Mr and Mrs Smith. Åh, underbar film! Sen får vi se vad som händer..
Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Stefan Nilsson

Låter som en klassiker att äta precis när BL visas på TV :)

2011-04-14 @ 10:38:28
URL: http://biggest-loser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback