Fredag den 13:e!

2011-05-13 @ 18:13:00
Här är jag.. jag vet att jag skulle ha fullt upp men jag har gjort allt förutom att plugga.. jag har bara letat fram och fixat med pappren. Men snart så, måste vila lite här först... ;)

Imorse var det ju omtenta som gällde, i makroekonomi.. Och jag var nervös inför tentan, det var nog första gången detta år, haha.. Jag brukar mest känna att det får gå som det går liksom, det går att göra omtenta.. Men den här gången kände jag att jag måste klara tentan och att jag för en gångs skull hade pluggat ordentligt. Det var 5 uppgifter med 20poäng vardera, alltså 100 allt som allt. Vissa lätta och vissa svåra.. Efter två timmar gav jag upp.. S och jag pratade efteråt om tentan... och jag kan faktiskt ha klarat den! Men jag vill se resultatet innan jag ropar ut nåt... får vänta i två-tre veckor först. Suck! Bussen hemåt och då började jag med att rensa lite förvaringslådor.. Så roligt men oj så mycket skit man har, haha.. Kollade sedan senaste Bones-avsnittet, och vilket avsnitt alltså, iih! Näst sista på säsong6, så bra!! Efter det så fixade jag lite med mina danskläder, så nu är det hål i mina tights, yeah!

Klockan börjar bli mycket här nu.. och jag har tråkigt! Lyssnar på fina Sanna och funderar lite på vad jag ska göra.. Blir väl typ kolla på film eller plugga eller nåt..
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback