Magic of Dance!

2011-05-19 @ 18:55:07
Absolute bland det roligaste jag har varit med om nånsin! WOW!

Samlades som sagt på Gävle teater vid fyra-tiden igen. Lite information och sedan körde vi ett genrep. Första halvan först, för att sedan köra final-numret och sedan fortsatte vi med andra halvan.. Så kul att se alla andra grupper också, vilka fina koreografier det fanns, wow! Allt rullade på fint! Messade lite med Lisa också, hon är sööt! "lycka till ikväll! du kommer äga. :)" hihi :*. Genrepet blev klart vid halv sju och då var det bara att vänta.. Jag och Alma hängde hela kvällen, fick sällskap av Caitlin och Alba ibland också. :) Strax innan sju så hörde man att folket började fyllas på i lokalen. Så najs!


Vid 19-tiden så började Magic of Dance! Dansnumren löste av varandra, man hörde allt jubel och applåderna från publiken, iih! När det var ett nummer kvar till vår tur så drog vi ner bakom scenen. Mörkt som fan verkligen, haha.. Och massa folk övade steg och sprang runt och det var nästan kaos. Underbart! Rihanna-dansen stod på tur, den vi gör tillsammans med Sandviken-gruppen. Man var ju så taggad när musiken gick igång, ååh! Så sjuuukt roligt! Allt jubel och applåderna, vilken kick alltså! Jag var otroligt nöjd efteråt, för det kan nog ha varit den bästa omgången för mig i den dansen, trots att de blev några småfel, men vafaan! ;) Lycka! Sedan drog vi upp till omklädningsrummet/logen igen och hängde massa. Det var lite segt. Efter första timmen så blev det en paus på 20minuter.. Sen full fart igen, sista timmen. Det var en lång väntan för oss på andra numret, men vi repade massa och bara hängde där man fick plats. För det fanns folk överallt, antingen satt de och åt, pratade eller repade dansen. Så kul! Nåt nummer innan så gick vi ner till scenen igen. Dags för Stone sour-dansen, jag älskar den! Den gick också hur bra som helst, nåt litet steg blev fel men åh, jag var så nöjd ändå! Sedan var det bara att vänta in final-numret, då hängde vi lite grann i mat-rummet där det fanns en tv så man kunde se showen. Det var dock så himla mycket folk där, så vi kikade bara in när Ida sjöng och Johanna dansade till. WOW, alltså! Ida är sjukt bra, men fasen vad grym Johanna är alltså. Vilken inlevelse och känsla hon har i dansen. Häftigt att se! :) Till final-numret så samlades alla dansare bakom scenen, vissa grupper dansade lite och sedan skulle alla in på scenen och avsluta allt. Det var coolt och allt det gjordes till Saades Popular! Yeah! You'll see me dancing for my life! Irina, ägare av Ackes och som hade gjort hela showen, tackade allt och alla. Delade ut blommor till danslärarna och sedan var det applåder och massa jubel både till publiken och till oss! Glädjen och lyckan man kände då, herregud, obeskrivligt! Sen var det ju sluuut! :(




Alla lämnade scenen och drog upp till logerna och bytte om.. Jag hittade Johanna och berömde henne lite snabbt innan jag drog upp till logen också. Jag och A sprang ner till scenen och lämnade t-shirten som vi lånade under en dans. Och jag passade på att prata lite mer med Johanna då.. Höstens schema var inte riktigt klart ännu, så får se om jag får J igen på danserna, hoppas. Nämnde tävlingsdans också, och vem som helst får börja.. men nu vet hon i alla fall att jag har tankar på att börja till hösten. Yay! Ska prata mer med henne då typ. :) Sen hejdå och vi drog iväg.. Jag tog mig till bussen och hann hem med 22-bussen. Najs! Blev hämtad i viken av mamma, och var hemma strax efter halv elva-tiden..


Vilken kväll det blev, så sjuuuukt galet roligt! LYCKA!
Nästa år kör vi samma sak igen, längtar!!!
:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback