Daaance the night away!

2011-11-06 @ 18:43:48
Den här veckan har det ju varit höstlov och det betyder att det har inte varit någon dans under veckan alls. Så otroligt tråkigt. Jag har verkligen saknat att stå där i danslokalen och bara dansa runt.. Bara en liten vecka borta, och jag längtar så tills veckan är över. Imorgon, äntligen! Jag vill dansa. Helst hela tiden! Det finns fan inget bättre..

Och som jag trivs på Ackes, helt galet! Jag var så nervös när jag kom dit första gången förra hösten. Hur kursen skulle vara upplagd, själva nivån på dansen och de som gick där, och självklart hur dansläraren skulle vara. Men efter första lektionen så var jag fast, och tanken varför har jag inte börjat tidigare uppfann sig. Jag älskade det! Ett år senare så vet jag nu inte vad jag hade gjort utan dansen. Att bli ett med dansen och musiken. Att kunna släppa verkligheten för en stund och bara vara. Jag mår bra av det där, jag blir så lycklig. Och vännerna man träffar genom dansen, som brinner för det lika mycket, det är underbart! Och får inte glömma lärarna som är en stor del till varför jag trivs så sjuktbra på Ackes. Alla är så trevliga och glada hela tiden. Man känner sig så välkommen.. och det gör en hel del. Jag dansar för Lisa, Ida och Irina denna termin, har även dansat för Johanna förra terminen.. Vilken nivå alltså. Så grymma allihopa är, på sitt sätt liksom. Visst har jag min favorit bland lärarna och det kan la ingen ha missat. Lisa, såklart! Jag har henne i jazz, lyrisk jazz, ragga och zumba x2 denna termin. Galet! Och det här kommer ju bara att låta, eh, konstigt.. Men jag beundrar henne. Hon är helt otrolig! När man har sett henne på lektionerna, hon är ju som gjord för att dansa. Om man får prestationsångest, oh yes.. Herregud! Så otroligt snyggt, så rent och fint tekniskt. Styrkan hon har, åh! Hade jag kunnat hälften av det hon kan så hade jag varit superlycklig. Sen är hon jättemysig som person också, verkligen. :) Men ja, jag gillar alla där och trivs som fisken i vattnet! Kommer aldrig lämna stället, haha! :D

Nu längtar jag massa till uppvisningen också!

Kommentarer
Postat av: Mika

AWWW! Jag är så glad för din skull Carro! Så lycklig över att du har hittat ett ställe där du verkligen bara kan släppa ALLT! Det behöver alla!!



Puss världens finaste Carroparro, saknar dig!

2011-11-07 @ 17:37:24
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback