Första Advent!

2011-11-27 @ 18:57:26
Det snöar här. Började här ikväll. Det är alldeles vitt utanför.. Flera centimeter redan liksom. Wow! Men, jag är faktiskt inte så sugen på snö alls, men det är vackert i alla fall. :)

Helgen börjar närma sig sitt slut och det är faktiskt första gången jag slog på datorn nu. Detta har varit en plugghelg, herregud! I fredags åkte jag in till högskolan där jag träffade Sanna och pluggade lite. Fixade inlämningsuppgiften och påbörjade PM-arbetet. Najs! Igår satt jag hela dagen och pluggade eko. styrning, har påbörjat en sammanfattning där. Gud vad jobbigt! På kvällen var jag och syster hem till pappa och åt med han och Sinikka och hade trevligt. Och idag har jag suttit hela dagen och pluggat vidare med eko. styrningen. Jag har kommit halva boken nu, det vill säga typ 250sidor.. Det går segt, men det går la framåt. Nu är jag så trött på den där boken så jag la bort den för stunden för att kika in här istället..

Ja, det är väl dags att söndagsblogga också..
Måndag: DAS 10.15-12. Gruppövningar 13-15. Inlämning av uppgift2. Plugg i bibblan. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: DAS 10.15-12. Seminarium: PM-arbete 13-15. Plugg i bibblan.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: DAS 10.15-12. Plugg i bibblan. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Plugga!
Lördag: Plugga!
Söndag: Zumba 18.

Detta är min vecka! Jag kommer dö.. Kolla bara måndag och tisdag. Fyfan! Jag orkar inte, ah! Men det är bara att bita ihop.. Lite dans o träning också. Massa plugg väntar.. Göra klart eko. styrningen. Måste även plugga externredovisning och statistiken. Gah, kommer dö som sagt! Annars är det slappt typ..

Nu ska jag kika runt här och se vad jag har missat under helgen. Och snart är det mat också! Sedan blir det bara tv resten av kvällen, ska packa väskan för morgondagen med. :)
Pusshej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback