Bollnäs Ess 2011!

2011-10-01 @ 21:59:40
Var iväg till Bollnästräningskonvent idag med Päivi, Maria och Kerstin. Bollnäs Ess, andra året nu! Vi åkte här från Viken vid sju-tiden, hämtade upp K i Järbo och sedan var det raka vägen mot Bollnäs. Var framme redan vid kvart över åtta.. Checkade in oss och drog till omklädningsrummet. Och bara pratade lite innan vi tog oss ner till hallen och intersport-shopen. :)


Allt började vid 9-tiden och då var det dags för Sh´bam med Annika Sjöö. Som jag hade längtat.. Så enormt roligt alltså. Förkoreograferade nummer till 10 olika låtar, i alla möjliga former. Det var bara att hänga med och släppa loss massa. Helt galet! Och jag plus tre till var även upp på scenen och dansade med Annika. Woho, vilken kick va! :D Efter det så blev det Afropowerdance med Anna Sandstedt, det var annorlunda men det var faktiskt roligt. Sista klassen innan lunchen blev Sport motions, som Annika Sjöö och hennes man Michael hade. Vi skulle känna oss som idrottsstjärnor, haha. Körde hockey, basket, simning, friidrott och allt möjligt. Galet vad jobbigt det var, haha. Så mycket styrka, gaah, man blev trött liksom. Efter den så pratade jag lite med Annika, hon är så mysig! Nämnde att jag läste hennes blogg och så, hon vet numera vad jag heter.. hihi. Lunch sedan.. Jag och Päivi satte oss och åt i korridoren typ. Och pratade lite, mysigt! :)


Första passet efter lunchen var Sh´bam med Annika igen. En instruktör hade blivit sjuk så A fick hoppa in och köra, men det var ett annat program denna gång. Lika roligt igen om inte ännu roligare. Herregud! Det var glädje rakt igenom och Annika sprider verkligen en sån enorm glädje, träningsglädje! Hon nämnde mig och en till från scenen, att vi var grymma, haha.. Söta! Sedan var det tänkt att köra Bodycombat för Andreas Åsenlund, jag var med en stund men jag var alldeles för trött i kroppen så jag stod över det passet.. Bara för att jag ville så himla gärna orka med sista passet.. Vilket var Jive Sensation med Annika Sjöö. Lätt det bästa passet denna gång, men Sh´bam kommer inte långt efter alltså. Så himla roligt att dansa jive ju, och det var lite roligare nu också när jag själv dansar lite jive. :) Härlig koreografi fick vi lära oss och det var bara att köra på.. Galet vad svettigt det blev och vilken glädje det var på passet! Annika är sööt.. "Bra jobbat, Carro!" Efter passet så var jag fram till henne igen, pratade lite snabbt innan hon skulle dra iväg och tog även bild tillsammans. En kass iphone-bild, men hade ingen kamera med mig alls.. Nästa gång! :) Sedan for jag iväg och duschade och så.. Raka vägen hemåt sedan!



Tusen tack Päivi, Maria och Kerstin för en underbar dag!
Nästa år kör vi igen! :
D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback