Diggiloo - bästa!

2011-09-02 @ 22:09:56
Klockan ringde vid åtta-tiden och det var bara jag uppe.. Lite skumt kändes det att springa runt hos Jennifer när de sov, haha.. Duschade och packade lite, sedan vaknade även J och Annika också. Najs! Lämnade min resväska hos J och vi tog oss iväg in till stan och centralen. Sa hejdå till dem och jag hoppade på tåget som skulle ta mig till Mariestad! Det gick vid 9.45... bytte i Hallsberg, segt! Strax innan ett-tiden så var jag framme och Jennie med familj hämtade upp mig. Åh, så galet roligt att ses igen! :D ♥ Åkte och handlade lite smått och gott inför kvällen, sweet! Hem till familjen Hilli Sjöqvist och så mysigt de bor, åh! Vi fikade utomhus direkt typ, varmt och mysigt! Sedan började vi fixa maten för dagen och även oss själva, haha. Packade in allt i bilen och strax innan tre-tiden for vi iväg. Yay! Mot Lidköping och Läckö slott! Messade med Lisa lite också! De skulle dock åka direkt efter showen men vi skulle hinna med ett hej efteråt, söta! J och jag pratade massa och bilfärden dit gick lagomt fort. Framme nån gång och det var redan kö där, haha. Placerade grejerna i kön och vi tog en snabbvända för att se hur det såg ut runt området.. Vid halv fem så var det insläpp och vi tog oss in, letade lite platser vilket var lite svårt. Vi ville ju stå... Om vi säger såhär, vi bytte platser några x antal gånger innan vi kunde sitta ner lungt, haha.. Vi träffade även Bengtzing en sväng innan, hon kom där gående precis bredvid oss. Fina hon! :)








Bild 4 och 5: Jennies.


Strax efter 18-tiden så började själva showen. Hela första akten bestod av svenska låtar typ.. Vissa nummer bättre än andra. Bengtzing i Flickan och kråkan, så braaa! Jessica Andersson i Kvinnan för dig, galet vad fantastisk hon är, åh! Och när Pritchard sjöng Vindarna så dog jag över koreografin, Lisa är gryyym! Och den svenska delen avslutades med festivalfavoriter.. Åh, så himla bra! Här sjöng även Lisa en snutt tillsammans med Lasse Holm, jag dog! Bästa Lisa! ♥ Sista låten innan pausen var Bögarnas fel(?).. tror jag det var. Så kul!





Bild 1 och 3: Jennies.


I pausen satt vi kvar vid vårat ställe för att Bengtzing skulle ta sig ut igen men hon dök aldrig upp.. Det var lite kaos där ett tag. Försökte få tag i Lisa med men det var lite omöjligt, gah! Och jag hittade Johanna Toftby i slutet av pausen, åh äntligen fick jag träffa henne. Lovely! :) Hon tog bild på oss med hennes iphone så den har inte jag, men vill ju haaa! haha.. Tillbaks till platserna igen.

Andra akten var så sjukt mycket bättre. Mer fart och power liksom, åh! Lady Gaga-numren var så bäst. Herregud! Liiisa är så grym! Jessica och Linda är jäkligt grymma va, och J lät väldigt likt Gaga också. Coolt! Och alla Burlesque-nummer var också sjukt häftiga. Så snyggt alltihopa! Pritchard i Alive och And I´m telling you, WOW! Människan är.. WOW! Finner inga ord. Så galet begåvad! Det avslutades med ett hitmedley, grymt! Och extranumret Allt ljus på mig med alla på scenen, så fiiint! Och vi tog oss ut därifrån samtidigt..






Bild 1, 2 och 3: Jennies.


Sprang bak till backstage-området där, märkte då att jag hade fått ett sms från Lisa som bad oss skynda oss ut efteråt för de skulle åka iväg direkt så de hann undan köerna. Messade henne tillbaks att vi var där bak... Vi såg sedan när Pritchard, Perrelli och Hilda sprang till bilen.. Även Bengtzing, som skulle åka hem med sina föräldrar.. Tillslut så såg jag Lisa och skrek lite fint på henne, vi sprang runt stängslet och till där de skulle åka ut. Kramkalas med finaste och vi pratade lite snabbt. Så mysigt att se henne ju och få kramas lite! Sedan ropade dem i bilen på henne så hon var tvungen att dra.. Men vi skulle höras av och hon är så gullig, tack! ♥ Vi lämnade stället lyckliga i alla fall, strax därefter fick jag ett sms från Lisa, fina! Det var kö ut från stället, och vi kom hem nån gång. Då blev det kvällsmacka innan vi tog oss till J´s rum. Pratade massa och sedan la vi oss, för vi var såå trötta ju!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Deluxebra dag. <3

Puss!

2011-09-04 @ 18:46:04
URL: http://jenniedorotea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback