Helg!

2011-09-09 @ 18:23:15
Det känns som att den här dagen har varit jättelång och den är inte slut än heller. Herregud! Imorse var jag in till högskolan på föreläsning, handlade om fullmakter och avtal och vi fick slå upp massa i lagboken. Slutade vid 11 och då drog jag och S till bibblan för att leta bok igen, hittade den och kopierade uppgifterna till seminariet nästa vecka. Najs! Trallade sedan mot stan där jag sedan fick sällskap av Sanela på bussen hemåt. :) Slappade vid datorn hemma sen innan jag begav mig till badet. Det var dags att testa på Afro/Bollywood... och vad ska jag säga om det passet, hm, jag ville lämna salen efter 5minuter.. Så ja, det är inget jag ska fortsätta på alls. Jag vill mer än gärna gå på Bollywood, men inte där och absolut inte med den instruktören. Herregud, hon hade ingen takt eller känsla för musiken för fem öre.. Det var ju pinsamt! Nej, aldrig mer..

Nu hänger jag här vid datorn och kollar lite på Mamma Mia! :) Senare ska jag och mor äta lite tacos, kanske kolla på Kristallen, i alla fall början.. Och bara slappa här tror jag. Det är helg nu för sjutton!

Pusshej!


saknar.

Kommentarer
Postat av: Mika

Alltså, Bollywood är så UNDERBART kul! Tråkigt att du fick en dålig lärare... btw, du borde verkligen se A Cinderella Stoyr Once Upon A Song - de har en bollywood bal! xD Puss!

2011-09-11 @ 14:07:20
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback