En speciell person...

2012-04-29 @ 13:13:07

Det är dansens dag idag och jag tänkte ge lite extra cred till en av mina danslärare just idag... Ingen mindre än Ida Long!


Jag har dansat för Ida i tre terminer nu. De kurser hon kör är stilar som jag tycker ha varit omöjliga för mig.. Men jag vill dansa för henne och då är det bara att hoppa på den utmaningen att försöka lära sig stilen ändå. Jag tycker att Ida är helt fantastisk.. Hon är så sjukt begåvad. Verkligen! Känslan hon förmedlar när hon dansar, varenda rörelse och uttryck, det är magiskt! Hon kan allt, jag menar det verkligen. Säg någonting som hon inte klarar av.. Allt ser så sjukt enkelt ut och så himla proffsigt ut. Man är i en helt annan värld när man får se henne dansa. Wow! Som lärare tycker jag att hon är toppen, väldigt inspirerande och pushande. Man ser och känner hennes glädje och kärlek till dansen, och det gör att man längtar tillbaks så fort man lämnat salen.. Man vill vara där och dansa med henne och ingen annanstans!

Sen att människan kan sjunga också. Och att det är så galet bra! Jag älskar hennes röst liksom. Hon släppte ju sitt första soloalbum tidigare i våras här, så bra! Lyssna in det på spotify här! Jag har sett henne live några gånger nu och jag slutar aldrig förvånas över hur grym hon är! Galet. Är det något ni ska uppleva så är det en konsert med Ida. Känslan hon bygger upp kring konserten, hennes kroppsspråk och den enorma inlevelsen och utstrålningen hon har. Hon är helt otroligÅh, hon har allt!

Och sen att Ida är nog en av de mysigaste personerna som finns! :) Galet underbar brud alltså! ♥



Kommentarer
Postat av: Mika

Åh vad underbart! Så fint att ha människor i sin omgivning som inspirerar en!

2012-04-30 @ 09:14:22
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback