Dansen är mitt liv!

2012-08-31 @ 13:33:02
Det var några dagar sen jag bloggade nu, men har inte riktigt haft tiden. Jag har dansat som aldrig förr, åh är så himla lycklig! Det finns inget bättre ju.. Tänk att få göra detta varje dag, att bara få dansa, ååh! Det har ju varit prova på-vecka nu på Ackes, otroligt roligt och trevligt att träffa alla folk igen.
 
I måndags testade jag först street fortsättning vid 18-tiden och det var faktiskt svårt ju.. Började på två koreografier, en halvsvår och en svår, men roligt ändå. Efter den blev det streetjazz övade, där vi började på en streetig jazz, haha. Himla roligt och det går lite snabbt va. Sista var street övade/avanc, första gången för mig. Vi var åtta i gruppen, haha.. En asrolig koreografi ju, snabb och lite svår faktiskt. Helt slut efter tre timmar.. Fick sällskap med Jenny på bussen hem sen..
 
I tisdags åkte jag in till Gävle och mötte upp Frida på stan vid halv fem-tiden och vi begav oss till Ackes lokal på söder. Vid 17 var det dags för pardans standard, det var vi och barnen typ, haha. Cha-cha och vals blev det denna gång, gick igenom grundstegen och dansade de en massa. Vi hade jättekul verkligen! Sedan skyndade jag mig till bussen som gick vid 18.15, hem till viken och raka vägen till IOGT. Vid 19 var det dags för disco forts/övade, första gången för mig med disco. Det gick faktiskt bra, det gick lite snabbt ibland men det ska nog lösa sig. Askul var det i alla fall. Efter den så var det house fortsättning, vi var inte så värst många där.. Lite svåra steg var det, man måste få till ett visst gung också. Svårt! Men väldigt rolig koreografi ju.. Pratade med Ida efteråt och hängde på henne till resecentrum innan jag cyklade hemåt.. 
 
I onsdags var det dags igen.. Först zumba som väntade vid 17-tiden, så sjukt roligt! Irina är ju helt otrolig, haha. Några nya danser, annars de gamla från i somras typ.. Sedan hade jag en timme ledigt, så passade på att äta lite och pratade lite med folk. Vid 19.15 så var det dags för broadway jazz forts/övade. Vi var ganska många faktiskt och vi hade så galet roligt. Snabb och lite svår koreografi, men vi skrattade oss igenom den. Show (fantasy) avanc efter den, och de var några nya faktiskt. Började på en street/funk koreografi, det var askul ju. Lite annorlunda men kul att testa på lite olika.. Tiden gick asfort och helt plöstligt så var den halv tio och vi slutade. Pratade med Emma och Irina en stund innan jag tog bussen hemåt.. 
 
Dansade även igår också, haha.. Testade på disco forts/brons klass för Irina. Gud vad annorlunda jämfört med Idas klass, haha.. Det gick otroligt fort.. Började på två koreografier, en lite lättare och en svårare, kuuligt. Jag tyckte dock tvärtom, att den lätta var svår och den svåra var lätt typ. Sedan blev det ragga forts/övade, rolig lektion och koreografin var helt okej. Sist så hade jag jazz övade/avanc, lite svår kurs ju. Koreografin är fin, lite mer åt det moderna-hållet, men kul. Kikade in på latinon efteråt för det var 10min kvar på den lektionen. Koreografin verkade asrolig, och jag hoppade in och dansade de två sista gångerna. Kuul! Och det ledde till beslutsångest, nu vill jag gå både jazzen och latinon. Pratade lite med Irina och Lisa, kan hända att jag går halva halva, men får se nästa vecka.. Blev kvar en stund sedan innan jag tog bussen hemåt.. 
 
Okej, det är vad jag har gjort i veckan, haha. Senare idag här så ska jag in till Ackes och dansa en timme till, då är det pardans latin som gäller.. ;D Dans
 

på ackes i somras

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback