Träning och planering!

2012-08-19 @ 21:45:29
I måndags träffades jag och Emma för en zumbadejt runnt halv sex-tiden blev det. Jag körde igenom lite danser..Och vid 18 så var det zumba med Irina och Vahidin. Så galet roligt men svettigt! Och jag blev "tvingad" att köra några nya, så jag hade två som jag tränat in o körde.. Det gick väll helt okej, lite småfel men det gick ändå. Efter den timmen så var det bara att byta om för då väntade en barndansträff i två timmar. Repeterade de danser vi fick förra veckan och sedan fick vi leka massa..Lärde oss en del barndanser, herregud så vi skrattade! Efteråt pratade jag lite snabbt med Irina om zumban, hon tyckte danserna var bra och så. Grymt!
 
Och i onsdags var det dags igen, barndansträff vid 15-tiden. Och vi lärde oss massa nya danser, disco och hiphop. Det var roligt! Sista tio minutrarna så fick vi göra en ny barndans, haha det var spännande. Efter den träffen så var det zumba vid 17-tiden som jag blev kvar på.. Så himla jobbigt ju! Nån gång mitt i så pratade jag och Emma med Johanna en del, om barndans bl.a. Trevligt! Var med på slutet av zumban och sedan fick jag skjuts hem av Madelene, tack!
 
I torsdags var det barndansträff igen, vid 16-tiden. Första 45 minutrarna så gick vi igenom viktiga grejer och pratade lite.. Sedan gick vi igenom alla dasner vi filmat..Och skrattade som aldrig förr när de var barndanserna. Så roligt! I slutet lärde vi oss en ny discodans som Irina filmade också. Bytte även nummer med alla och sedan for jag in på dansfysen, men blev inte kvar där. För hungrig, så hittade Madelene utanför och vi drog till Nian och åt. Pasta carbonara, mums! Tillbaks till Ackes för att kolla på Fantasy-rep, jag fick även dansa lite, så kul! Efter det så gick jag och Irina igenom två zumbadanser, najs. Sedan bussen hem med Madelene..
 
Det var min träningsvecka det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback