Daaance. Just dance!

2012-02-25 @ 20:14:51
Mycket dans den här veckan alltså, herregud! Det känns i min kropp va.. Öm lite överallt och blåmärken lite överallt också, man skulle kunna tro att jag blivit slagen, haha..

Måndag:
Kom till Ackes strax efter halv sex och bytte om direkt. Pratade sedan med Jenny i väntan på lektionen. Vid 18 så var det dags för street. Där vi dansade igenom båda danserna och la även på lite steg på locking-dansen. Så kul ju! Vi ska ner på knäna och glida lite också, ajaj! Därför jag lär köpa knäskydd. ;) Efter den så hade jag streetjazz.. Så otroligt roligt alltså. Dansade igenom koreografin några gånger, försökte hitta den känslan Ida ville ha. Tänk 80-tal sa hon, de flesta är inte ens födda då, haha. Vi la även på lite nya steg, eller början av dansen. Svårt ju, men det blir nog bra! Sist väntade jazzen.. Jämt så galet trött på den lektionen. Var med en stund sen kollade jag lite bara.. Men var med lite på slutet för Irina behövde mig när hon skulle förklara en grej, haha. Vi fick placeringar och det lades på nya steg, vilka jag memorerade.. Det blir bra! Fick sedan skjuts hem av Elin och Sofia, tack!

Tisdag:
En kväll till som spenderades på Ackes. Det var dags för zumba denna gång.. Jag och Josefine körde järnet va.. Irina som kör och man är inte levande efter den timmen, haha. Vi körde många nya danser, lite svårt att få till stegen men nästa gång så.. Pratade med Irina lite snabbt innan vi drog sen.. :)

Onsdag:
Var in till Ackes för att zumba vid 17-tiden. Irina som körde och då visste man ju att det skulle bli jobbigt, herregud! Så galet roligt alltså, jag älskar´t! Sedan hängde jag mest där, pratade med massa folk innan det var dags att dansa igen. Fantasy vid 20-tiden. En zumba-uppvärmning, så jävla rolig. Sedan gjorde vi lite nya steg till jazzen, halvsvårt alltså. Vi ska kicka massa och snurra, hjälp! Sedan körde vi nog jazzen, de gamla stegen, i kanske en timme. Det blev jobbigt tillslut va! Och de sista 10 minutrarna så körde vi discon. Fick dansa i långsamt tempo först och sedan ökade hon för varje gång vi dansade.. Fy fabian vad jobbigt! Men galet roligt alltså. Snacka om att alla var trötta sen.. Slutade strax innan halv tio och då var det bara att skynda sig till bussen..

Torsdag:
Ackes igen va.. Latino denna gång. Dansade cha-chan först, gick igenom alla stegen och dansade några hundra gånger. Sedan samban, dansade några gånger och fick sedan placeringar i den. Ojoj, lite svårt att hålla dem för vi gör steg åt alla olika håll, men det blir säkert bra tillslut. Fick nya steg också, som Irina filmade på slutet för att vi ska komma ihåg allt efter lovet sen, haha. Pratade lite med alla innan jag gick till bussen sen..

Fredag:
Var in till Ackes, igen.. För att köra lite zumba, denna gång med toning sticks (hantlar). Vahidin som körde och vi var några stycken. Han kör så lugnt jämfört med Irina, haha.. Det var kul att testa på i alla fall, men man kunde ha kört mycket hårdare. Får se om jag testar det igen nån gång. :)

Det var min galna dansvecka! Nästa vecka blir absolut inte lika galen, för det är ju sportlov för folk och då är det ingen dans.. Men lite ska dansas ändå! ;D

Och juste... Igår beställde jag skor till latinon. Woho! Hoppas hinna få dem till nästa gång efter lovet, hjälp alltså! Jag kan inte ens gå i klackskor men det ska dansas i dem! Måste gå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback