Året 2011 - kort och gott!

2012-01-01 @ 19:13:29
Så som det här året började, så slutade inte det här året. Det har väl hänt en del så att säga. Jag är inte samma person nu som jag var då. För ett år sedan.

Det som har varit mitt liv i några år nu, alltså alla konserter och dylikt som jag har åkt runt på.. Jag börjar tröttna på det, eller har tröttnat på det under årets gång. Åkte inte runt så mycket alls i år, och det var mycket pga att jag inte haft så mycket pengar att röra mig på. Det kanske var bra.. Det fick mig att inse att nu kanske det får bli ett slut på detta liksom. Det känns skönt, otroligt skönt. Jag har prioriterat något enormt och det kommer jag fortsätta att göra nu. Det lockar inte längre, inte ens Melodifestivalen lockar som den gjorde förut. Typ den enda jag har sett/träffat under året är fina Sanna.. och det ångrar jag inte för en sekund. Bästa helgen på hela året var helt klart en tripp till Stockholm och Jennifer.. Den innehöll det mesta: musik, S&S konserter, mys, kramar, prat, skratt, spontanitet och vänner. Glädje!









Jag har lagt ner mer tid på skolan det här året. Inte tillräckligt, men ändå mer. Jag har kämpat men det räcker ändå inte. Misslyckas tenta efter tenta.. Så galet jobbigt! Under hösten här fick jag reda på att alla kurser från år 1 och 2 ska vara avklarade för att man ska få börja år 3 till hösten. Och jag ligger efter en hel del så det kan bli väldigt jobbigt.. jag vet inte ens om jag kommer klara av det alls. Men på nåt sätt så känns det ändå som att jag har tagit mer ansvar för skolan under året som gått.. Det känns bra, och bättre ska det bli!




Dansen, älskade dansen. Jag har dansat så mycket som jag kunnat och haft råd med under året. I våras blev det tre kurser; jazzbalett, jazz och ragga.. Nya lärare på alla kurser, då Lisa var ledig under terminen. Vilket var otroligt tråkigt, men kurserna gick fint ändå. Jag lärde mig massor, mötte utmaningar och utvecklades. Det kändes skönt! I höstas var Lisa tillbaks och ja, jag dansade en hel del... Sex kurser; street, jazz, lyrisk jazz, ragga, latino och zumba. Mötte massor av nya utmaningar, och utvecklades även en del. I våras så satt Ackes upp en stor dansshowGävle teatern, vilket de gör varje år, jag var med för första gången i år. Känslan att stå där på scenen var magisk, åh! Jag älskade det och längtar redan till nästa gång..








Och den sociala biten har väl inte varit så bra under året. Inte haft så mycket tid alls. Men har träffat vännerdansen, som jag försöker träffa även utanför danslokalen.. Så skönt att bygga upp en vänkrets här på hemmaplan liksom. Det var länge sen det fanns.. En vän som jag har kommit närmare under året är Jennifer, det känns så bra och jag är så glad för det. Och mitt gäng, som jag verkligen förlorat kontakten med under året.. Vissa har jag haft lite kontakt med, och andra inte alls. Träffat gänget bara två gånger i år, vilket känns tråkigt.. Bor ju långt ifrån varandra, men vi kanske växer ifrån varandra.. Jag vet inte, får se vad året ger! Jag hoppas att allt löser sig med alla under kommande året.





Jag går in i det nya året, 2012, och lämnar mitt gamla liv bakom mig, typ. Det låter hemskt, men jag ska försöka lämna konsertlivet bakom och bygga upp ett liv liksom. Fokusera på skolan, dansen och vännerna. Jag hoppas året bjuder på mycket förändringar och utmaningar. Nyårslöften har jag, en del faktiskt, men inga jag bjussar på här.. 
Nu välkomnar vi året, let´s go!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag vill aldrig förlora dig, fina Carro. Kram <3

2012-01-03 @ 14:30:22
URL: http://jenniedorotea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback