Ackes! <3

2012-06-12 @ 23:34:23
Det känns som att jag alltid är på Ackes.. kanske är så också, hihi. Igår åkte jag in dit till halv fem för att träffa upp Emma, vi tänkte köra lite zumba eller jag skulle få gå igenom mitt pass med henne.. Så det var det vi gjorde, repade danserna, det finns dock några som jag är osäkra på.. Jobbigt! Körde till strax innan sex för vid sex var det dags för zumba med Lisa. Galet jobbigt ju men så roligt att köra för henne igen.. En timme gick fort och jag blev kvar i salen en stund med Emma, Johanna och Lisa. Trevligt! :) Jag och Emma satt sedan i foajén och pratade lite, Linnéa gjorde oss sällskap en stund.. Sedan tog vi oss därifrån och bussen hemåt vid åtta-tiden. Najs dag!

Idag så har det också varit träning.. In till Ackes vid fyra-tiden för att träffa Emma igen.. Zumba igen tänkte vi, Johanna var också där och hon hakade på. :) Både Emma och jag hade några låtar vi ville gå igenom. Kul att köra men det gick la sådär.. Ida dök upp runt fem-tiden men hon ville inte vara med, haha.. Vi körde nån låt till innan vi gick och bytte om och sen slog vi oss ner i sofforna med Ida och Johanna. Det var ju ungefär 40minuter kvar till dansfysen, så vi åt lite och pratade en del.. Trevligt! Vid 18 var det dags, vi var åtta stycken denna gång. Lagomt antal tycker jag! Mycket kondition, lite styrka, teknikövningar med och utan stång, lite hopp och sist stretch. Så najs! Fortfarande lite svårt, men det kommer väl, har ju hela sommaren på mig, haha. Två timmar går fort ju, men man hinner otroligt mycket ändå. Efteråt så pratade jag med Ida en sväng och satt mest och slappade.. Träffade Johanna igen påväg till bussen, pratade lite där.. Och det blev nio-bussen hem sen.. Också en fin dag!

Så ja, jag har redan tränat ca 5,5 timme denna vecka, och det är två dagar som har gått. Herregud! Träning imorgon och på torsdag med.. Yeah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback