Outta my head..

2012-03-30 @ 18:45:59
Jag vill blogga men jag har ingenting att blogga om typ.. Jag gör inte så mycket om dagarna här, bara dansar just nu så jag får väl skriva lite om det då..

I måndags var det mina tre timmar, jobbigt ju. Street. Streetjazz. Jazz. Första timmen så repeterade vi mest de båda koreografierna, började med ett intro på den streetiga-koreografin. Najs, om vi får till det, haha. Massa nya steg på den jazziga koreografin på streetjazzen, herregud. Det börjar bli lite svårt va, men jag hänger med någorlunda. Sista timmen, då var man så trött men vi körde på på jazzen ändå.. Massa repetition där också, på båda koreografierna. Dock inga nya steg, men det kommer väl.. Najsnajs! Zumbade i tisdags som vanligt, jobbigt men roligt.. Och i onsdags så blev dansen inställd, lite tråkigt ju.. Men igår dansades det istället. Först satt jag och kollade på discon som Irina hade, jag ska la troligtvis börja på det till hösten.. Sedan var det zumba en timme, galet svettigt. Blir så otroligt trött efter det. Latinon sen, där vi repeterade det vi hade.. La på lite steg mellan två danser och fortsatte på tangon. Så kul! Sedan hade vi fantasy också, herregud. Repeterade stav-koreografin mest, typ en timme. Fick lite nya steg både med staven och utan.. Så rolig koreografi alltså, wow! Dansade igenom jazz-koreografin innan vi slutade strax innan halv tio också..

Det var min dansvecka va, den ser ut som den brukar typ. :) Imorgon är det dans på Spegeln på Idas konsert, det ska bli superkul! Och på söndag är det danslektion igen.. Yeah!


Kommentarer
Postat av: Maria

Har läst att du pluggar väldigt mycket här i bloggen och då blir jag lite nyfiken. Vad pluggar du egentligen till? :)



btw, jag har faktiskt följt din blogg väldigt länge. Det är riktigt skoj att läsa om dina konserter och sådant. Speciellt när du varit på Sannas konserter ;) hihi.



Ha det toppen bra!

2012-03-31 @ 23:42:16
URL: http://snyggingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback