All the time..

2012-10-26 @ 21:30:00
Jag har dansat hela veckan och här kommer en snabb tillbakablick på det, haha :P
 
I måndags kom jag in till Ackes vid halv fem-tiden. Pratade med Linnéa, och Victoria när hon slutade skolan. Sen drog Ida och jag in i salen och gick igenom en liten streetkoreografi innan hennes lektion började vid fem. Najs! Fritränade en halvtimme med Linnéa sen, disco. Egentligen skulle vi ha en extraträning men läraren var sjuk, så de som ville fick friträna då. Jenny dök upp sen och vid 18 så var det dags för street, där vi bara repeterade massa. Streetjazz efter den där vi också repeterade massa.. La på lite nya steg på den senaste dansen, så himla underbar ju! Pratade med Ida efteråt innan jag och Jenny tog bussen hemåt vid halv nio..
 
I tisdags cyklade jag till IOGT, så skönt att vara i Sandviken ibland alltså. Hade disco vid 19-tiden, där vi gick igenom den koreografi vi har.. De hade även börjat med en parkoreografi som vi nötte massa på, det blir bra. House vid 20, där de hade lagt på krångliga steg förra veckan som vi nötte. Svårt ju! Annars dansade vi bara igenom dansen massa. Pratade med Ida efteråt och följde med henne till resecentrum. Mycket trevligt!  
 
I onsdags så var jag på Ackes redan innan fyra-tiden. Pratade med Emma och även Irina lite när hon kom. Vid 17 så var det dags för zumba. Jag, Frida och Johanna hjälpte Irina under hela passet, då hon var sjuk och inte fick köra fullt ut.. Så himla roligt ju och svettigt värre. Jag och Frida körde även uppvärmning med Irinas barngrupp efteråt, gangnam style. Hade lite paus sen och vid 19.15 väntade broadway jazzen. Älskar fantomen på operan-dansen, men den är väldigt svår och den ska tydligen bli ännu svårare också, hm.. Sist så hade jag fantasyn, där jag körde gangnam style i uppvärmningen, haha. Sedan dansade vi bara jazzen, la på lite nya steg och den är såå fiin! Blev kvar med Frida och Emma sedan och det blev halv elva bussen hem..
 
I torsdags kom jag till Ackes strax efter halv fem. Hade disco vid 17, repeterade tävlingskoreografin massa. Sedan parkoreografin men då var jag inte med för min partner var inte där.. Ragga vid 18 där vi körde igenom de två dansar vi har.. och började även på en tredje, haha. Latino stod sedan på tur, där vi gick igenom samban massa och även chachan där vi fick lite nya steg och även placeringar. Najs! Hade extraträning med fantasy sen vid 20.15. Körde igenom street/funken några gånger, gud så länge sen, haha. Sen bara jazzen resten av tiden, fick massa nya steg och det är så sjukt fint så jag vet inte vad. Ah, härlig känsla att dansa de alltså! Det kommer bli så bra! Och de slutade med att jag blev kvar med Frida och Emma till halv elva igen..
 
Och idag så har det blivit lite friträning då. Först till IOGT med Hanna och Alina runt tre-tiden. Dansade igenom pardiscon lite, det går väl sådär liksom. Jag gick även igenom streeten, najs. Sedan cyklade jag till bussen och åkte in till Gävle och Ackes. Pratade med folk och fritränade i typ 45minuter. Disco, galet jobbigt! Sedan bussen hem vid halv sju..
 
Vilodag imorgon och på söndag kör vi igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback