Pardansläger 31mars - 3april.

2013-04-06 @ 22:37:49
Det har varit pardansläger på Ackes under fyra dagar på lovet här. Irina och hennes bror Alexander från ryssland var det som höll i det. Vi var nästan allihopa från kurserna där, det var roligt. Söndag till onsdag, från 15-19.30. Det har varit så himla roligt och lärorikt, verkligen. Vi hann med så otroligt mycket, det är galet ju!
 
Söndagen, första dagen, så började vi med samba. Då jag inte hade nån partner så dansade jag en del med Vahidin. Höll på i två timmar och lärde oss en hel dans tror jag det var.. Så roligt! En halvtimmes lunch sen. Fortsatte med jive och då dansade jag med Janos, då hans partner inte var där. Det gick så fort ju, galet. Sist så blev det rumba, gud så svårt. Andra dagen så började vi med vals, och Rickard kom också och då fick jag dansa med han. Det gick faktiskt bra med valsen ju, roligt. Begav oss på tangon sen, herregud vad jag älskar tango, himla roligt! Sen var det dags för lunch igen, najs! Fortsatte på jiven från dagen innan sen, gick igenom de vi kunna och sen gjorde vi klart dansen, typ. Herregud vad snabbt det går men galet roligt. Jag och R vann när vi tävlade om vilket par som kom ihåg flest steg, yeah! Sist så gick vi igenom samban från dagen innan också, det gick bra. Tredje dagen så gick vi igenom valsen igen och dansade den några gånger. Sen blev det slow fox, oj det var så svårt i början, men det blev bättre tillslut. Slow, quick quick, slow. Roligt! Fortsatte på tangon från dagen innan och la på lite flera steg så den blev klar, najs! En halvtimmes lunch igen.. Gick igenom samban igen, det gick finfint. Började sen på en rumba, herregud så svår takten är där, men det var roligt. Sist så gick vi igenom jiven igen och dansade den några gånger. En vanlig och en väldigt snabb låt, herrejösses! Sista dagen så började vi med en chacha, herregud alltså. Det var väldigt svåra steg, eller allt gick så fort. Men den satt någorlunda tillslut. Mat sen efter två timmar, gott. Dansade igenom jiven några gånger sen, innan vi fortsatte på rumban och gjorde klart den. Svår men rolig dans! Sen repeterade vi alla danser vi hade, de flesta satt väldigt bra. Sista kvarten så började lite föräldrar ramla in för det var dags för en liten "uppvisning" på vad vi hade lärt oss under dessa fyra dagar. Standard-danserna först: vals, slow fox och tango. Sen latin-danserna: samba, rumba, chacha och jive. Så himla roligt och det gick bra för mig och Rickard. Yeah! Pratade med Irina lite efteråt och tackade för lägret och lite så..
 
Så galet roligt har det varit och jag har lärt mig så otroligt mycket. Och det har varit så roligt att ha en partner under dessa dagar. Hoppas verkligen att jag ska få vara med på detta på Magic of Dance i år, jag vill så gärna!!! Men jag är i alla fall så galet glad att jag gick på lägret. Underbart! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback