Dag 13. Min förebild.

2013-08-27 @ 16:09:00
Det här med förebilder är svårt. Jag har några stycken som jag beundrar, ser upp till och inspireras av. Några få utvalda. Som ligger mig varmt om hjärtat. Men att kunna uttrycka sig i ord om varför man ser upp till och inspireras av just den personen, det är svårare. Väldigt svårt! En av dessa förebilder är min danslärare/vän Irina! 
 
Bara känt henne i 2 år ungefär men ändå har hon sån stor påverkan och betydelse i mitt liv. Det är galet! Trodde inte för en sekund att hon skulle betyda så mycket för mig nu för två år sedan. En person i mängden som alla andra. Så otroligt fel jag hade! Hon har gått från nån som jag varit rädd för och kanske undvikit, inte medvetet kanske, eller jag vet inte... till nån som jag ser upp till, inspireras av och uppskattar enormt mycket.
 
I början var hon som sagt bara min danslärare som jag var lite smått livrädd för... Gick till lektionen och dansade och sen var det inget mer med det. Vecka efter vecka som sen blev termin efter termin. Nu skulle jag inte kunna tänka mig en termin utan en danskurs för henne. Det är liksom en självklarhet att dansa för henne nu. För ungefär 1-1,5 år sedan så hände något.. Helt plötsligt dansade jag varje dag för henne. Då jag träffade henne oftare så började man lära känna henne på riktigt, pratade mer om allt och fick se mer hur hon är som person och inte bara som danslärare.
 
Jag avgudar henne. Hon är fantastisk, på alla sätt och vis! Så sjukt begåvad dansare och så inspirerande, älskar att se henne dansa. Så snyggt, rent och tekniskt! Det finns en strävan att kanske en dag bli så bra som henne, eller i alla fall i närheten av så bra. Hon får mig att vilja bli en bättre dansare! Som person är hon så himla godhjärtad och helt underbar. Härlig och lite galen, på ett bra sätt. Känner mig trygg i hennes närvaro, tycker om att prata med henne och vänder mig väldigt ofta till henne om det är nåt. Just för att jag litar på henne, och hon får mig för det mesta att må bra. Hon betyder otroligt mycket för mig. Och jag uppskattar och respekterar henne enormt mycket. Världens bästa Irina!
 
Har ju sagt att jag aldrig kommer att lämna Ackes, och det beror nog främst på att jag kommer aldrig klara av att lämna Irina. Att inte få träffa henne och få dansa för henne. Det skulle aldrig gå... Åh, jag är alldeles för fäst vid henne. Det är väl både på gott och ont, i guess...
 
Allt jag ville ha fram var att jag verkligen ser upp till Irina och inspireras både av hur hon är som person och dansare. Fina Irina, kommer aldrig våga säga det här rätt ut så det får bli såhär, jag tycker om dig otroligt mycket och tack för att du finns!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback