Magic of Dance 2013!

2013-05-16 @ 10:17:43
Magic är nu över för denna gång, allt går så fort! I tisdags var det massa rep från tre till nio, lite segt ibland. Och igår var det rep och genrep från tre och sedan showen på kvällen!
 
bilder från i tisdags... tog inga igår...
 
Showen började vid 19-tiden, konferencier och sångare under kvällen var Micke Grahn och Svante Drake var med också. Kul att dansa lite till livemusik ju! Jag hade 7 danser denna gång bara, fem i första delen och två i andra. Disco, broadway jazz (burlesque) och fantasy (shout it out, disco, modern, skyline, jazz). Det gick ganska så bra med danserna, visst blev det massa småfel men det får vara så. Jag är faktiskt nöjd ändå med danserna. Den dansen jag var mest nervös inför var jazzen, When we danced. Micke Grahn sjöng då, det är ju hans låt med gruppen Gentlemen, och Irina ville verkligen att vi skulle göra bra ifrån oss. Och hon blev jättenöjd! Och även jag, det är nog den dansen jag blev nöjdast med, det kändes bra! Finalnumret var till Can you feel it, det var bra! Sen kom alla dansare ut på scenen och Irina tackade av alla lärare och det jublades och applåderades en hel del. Ett fint avslut på showen!
 
Efteråt så pratade jag och Cassandra lite med Irina, kramkalas och tack för kvällen/terminen. Lämnade tillbaks discolinnet och sedan drog jag ut till mamma och mormor som var och kollade, och åkte hem med dem. Finfint!
 
Magic of Dance 2013.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback