Home is where your heart is.

2014-05-18 @ 18:08:00
Då var dansterminen över för denna gång på Ackes dansskola. Otroligt skönt men också lite tråkigt. Jag har dansat väldigt mycket som vanligt. De flesta kurserna för Irina igen.. Jazz/show, tävlingsdisco, zumba x2, fantasy, disco, jazz och pardans x2. Och tävlingshiphop för Ida. I början på termin så fick jag hoppa in och köra zumba när folk var borta och det slutade med att jag fick ta över zumban på söndagar i Gävle. Riktigt roligt och mycket lärorikt. Hjälpte även till så mycket jag bara kunna.. Det har varit en givande och rolig termin, visst har jag haft mina dippar och inte velat dansa alls men så är det alltid. Tror jag har vuxit lite som person genom allt detta, att få leda och visa vad jag kan. Himla bra!
 
Det har inte varit några extra uppträdanden denna termin, utan det har bara varit uppvisningarnaParken och Folkets hus. Roligt det också. Och som vanligt så avslutades vårterminen med Magic of Dance Gävle teater. Höjdpunkten på våren helt klart! Så sjukt roligt och det blev en fantastisk kväll! Och sen har det blivit en hel drös med tävlingar för min del, sju stycken. Disco, hiphop, solo- och duo pardans. Himla roligt! Gick upp i silverklass i discon också, iihi! Den här terminen har jag samlat på mig 3 pokaler och 20 medaljer. Helt galet!
 
 
Träffat alla fina vänner på skolan också. Även lite nya folk också, det är väldigt roligt. Men oftast är det samma gamla folk som springer runt där som man hänger och pratar med. Love it!
 
Tack alla för en jättefin termin! Längtar till höstens schema kommer ut nu så man kan anmäla sig.. iihi :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback