Pardanstävling i Göteborg 25/5

2014-05-29 @ 15:26:00
I söndags var det danstävling i GöteborgLisebergshallen. Pardans med extraklasser i hiphop brons, disco silver och grupp B-klass.
 
Vi hade klockan på ringning vid åtta, fixade oss och åt frukost, packade väskan och fick sen skjuts in till Liseberg. Raka vägen in på Lisebergshallen och var där strax efter halv tio. Hejade på Ackes-folket som var där. Linn o Fabian, Emelie o Hugo, Jonas o Nike och Lisa. Och allas familjer, så vi var ett litet häng ändå, roligt! Vid 10 började tävlingen och först ut var bugg, salsa och swing. Bytte om och strax efter 11 var det dags för solo- och duodanserna. Först ut var standard, vals i rond 9 och quickstep i rond 10. Det gick inge bra alls, som vanligt. Sprang och bytte om igen och det var dags för chacha i rond 12, det kändes bra men golvet var halt.. Fortsatte med jive i rond 16, och det gick sådär. Följt av salsa i rond 17, som gick hur bra som helst. Bytte skor och det var merengue i rond 19. Det gick helt okej. Vi sprang och bytte om igen, det var dags för duo. Ronderna efter varann, 20-22. Det var chacha, salsa och merengue som gällde och det gick väll skapligt i alla. Sen var det bara att andas ut en stund medans gangnam höll på.. Prisutdelning sen, spännande ju! Jag kom 3:a i chacha, 2:a i jive och merengue, 1:a i salsa och i duon kom vi 2:a i chacha och salsa. Vi var nöjda! Och nöjdast var jag över första platsen i salsan. Sen drog vi och bytte om, åt lite och satt o pratade på läktaren och kollade in pardansen, standard och latin. Fint ju! Det gick helt okej för ackes.. Runt halv fem så började hiphopen, singel först och jag hade direkt final för vi var bara tre stycken. Det kändes bra! Sen var det par och efter det prisutdelning. Jag kom på en andra plats, igen! Och det var bara att byta om för disco sen. Vi slogs ihop med ungdomarna och det var semifinal som gällde.. Det gick åt skogen och jag gick inte vidare alls. Så bytte om och packade ihop väskan..
 
 
Jag och Josefine drog ut på Liseberg sen. Det var två timmar kvar innan parken stängde så vi strosade runt där. Så himla mysigt och trevligt ju! Köpte glass gjorde vi också. Kollade karuseller och folk, mys! Och vi åt även på Burger king innan vi blev hämtade strax efter åtta. En rolig dag men skönt att komma hem..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback