Julbord på Eckerö linjen

2015-11-30 @ 15:32:00
I lördags var det dags för julbordsresan med Mellansvenska städ-gänget. Vaknade till storm utanför, men lite messande med chefen så blev det ändå så att jag åkte med. Mötte upp gänget på resecentrum strax innan 12. Det var jag, Malin (chefen), Marie, Agata, Ann-Marie, Maria, Carina, Anna, Emelie och Barbro (som klev på i Gävle) från viken och sen hämtade vi upp hela gänget i Gävle också. En hel drös med folk ju, hela bussen blev full. Jag och Malin satt med varann och hade det riktigt trevligt. Pratade om allt och inget, fint ju!
 
Bussresan kändes lång men vi var framme i Grisslehamn runt halv tre-tiden, och när vi fått våra biljetter så fick vi börja gå på båten, eller köa först. Vi hade första sittningen på julbordsbuffén så det var raka vägen dit. Hade reserverade bord, jag och Malin satt med Marie och Agata. Trevligt! Det gungade på ganska så rejält när vi lämnade hamnen, glad att jag tog åksjuketablett så. Alla stod och höll i sig i allt som gick, det var svårt att gå vissa gånger och där skulle man gå med tallriken också och sen äta också för den delen. Först kallrätt, sen varmrätt och sist efterrätt. Jag klarade av att äta och det var så gott! Efter maten så gick vi runt lite, och hela viken-gänget slog sig ner vid ett par soffor och pratade när vi kom till Eckerö.. Sen hela vägen tillbaka spenderade jag och Malin i bardelen. Satt o pratade med folk, dansade en del och bara hade det trevligt!
 
Halv åtta var vi tillbaka i hamnen i Grisslehamn. Raka vägen till bussen och när alla kommit på så började vi vår resa hemåt. Det var full fart på de flesta på hemresan, musik spelades och ja, det var trevligt! Toapaus i Tierp, och sen släpptes de av folk i Skutskär, Gävle och Valbo innan vi kom hem till Sandviken igen. Klockan var runt elva och mamma hämtade mig, najs!
 
Tack Malin och hela mellansvenska-gänget för en trevlig tur och för att jag fick följa med! :)
 
enda bilden jag tog tyvärr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback