Höstkonsert med Sanna.

2015-09-27 @ 12:45:00
Igår var jag uppe och hoppade med tuppen typ, fixade mig och tog mig sen till resecentrum. Bussen till Stockholm gick vid 6.55, snark. Väldigt seg resa ju, men kom fram tillslut och då kikade jag runt på stan lite.. sen gick jag runt massa. Gick ner till Kungsan och skeppsbron och fottade lite.. Gick sen tillbaks till centralen för att hoppa på t-banan där, åkte till tekniska högskolan och bytte där till roslagsbanan som tog mig till Vallentuna. Skulle på Vallentunas höstfest där bl.a. Sanna Nielsen skulle uppträda. Kom dit redan vid 14-tiden så jag kollade runt på marknaden där och bara strosade runt.. Tog plats framför scenen och vid 15 så entrade Sanna scenen, finaste S! Över en timmes konsert väntade.. Så sjukt bra alltså. Det var så roligt att se Sanna igen och hon är världens bästa. Jag bara njöt genom hela konserten, solen sken och det var bara så fint. Några låtar som hon bjöd på var Rainbow, Impationaly waiting for you, Strong, Sky divin, I'm in love, Hela världen för mig, Vågar du vågar jag, Empty room, Breathe och extranummer med Undo. Så himla bra! En fantastisk konsert och jag ville aldrig att den skulle ta slut ju. Favoritlåten för dagen var Sky divin, så roligt att höra den live för de är min favorit från senaste skivan. Så bra!
 
 
Efteråt var det signering också, det blev lite kaos. Aslång kö verkligen och det gick så segt. Var så orolig att jag inte skulle hinna träffa Sanna alls, för jag var tvungen att sticka en viss tid om jag skulle hinna med bussen hem sen också. Efter typ 45min i kö så kom jag äntligen fram.. Myskram med Sanna och vi båda var så glada så. Pratade om dagen och S var så glad att se mig igen. Hon är så fiin! Kramkalas med bästa och vi ses i jul igen..
 
 
Jag sprang därifrån sen, både Sanna och vakterna hade roligt, haha. Jag hann på roslagsbanan precis och sen hade jag en kvart på mig att ta mig från centralen till bussterminalen för att hinna på min buss hem vid 18.30.. Jag hann där också, så skönt! Raka vägen hemåt sen och hemma strax efter nio.. Tack S för en fin dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback