Första dansveckan är förbi.

2016-01-23 @ 15:10:27
I måndags var det dags för tre kurser, jag hoppades så att de skulle vara tråkiga så jag fick måndagen ledig... Började med ragga övade med Ida vid 17. Den var lite konstig i början men jag vet att den är asrolig så, den såg rolig ut i alla fall. Så det löser sig nog. Sen tävlingsdisco med Irina vid 18.30. Vi var dom gamla vanliga där typ.. Hopp och kombinationer, najs. Körde program en del, jag körde i mitt tempo (brons/silver) och även i superstar, love it. Och en rolig koreografi på det sen. Sist hade jag street avanc med Ida. Började med formationer direkt och dansen var helt okej, den blir nog bra. Alla tre kurser visade sig vara roliga så jag blir nog kvar på dom.. Pratade med Ida och Kristin efter och vi tog sällskap en bit, sen fortsatte jag och Ida till stationen där vi sa hejdå.
 
I tisdags började pardansen igen, standard som gällde. Jag och Rickard fortsätter att dansa tillsammans. Vals, quickstep och tango blev det denna gång, mycket roligt ju. Det gick bra men det finns en del att jobba på också. Sen blev det latin mix forts/övade också med Irina, den var typ ihopslagen med nyb, så de var några nya. Började med lite bachata, det var najs.. Och fortsatte med en samba/salsa/afro-koreografi, sååå himla rolig. Den gillade jag jättemycket! Jag och Natalie skyndade till bussen sen, som vi missade, men fick skjuts hem av Madde istället.
 
I onsdags var det bara dans i Sandviken som gällde och bara för Ida. Testade på ragga avanc först. Det var roligt, men vet inte riktigt vad jag tycker om gruppen och koreografin än. Det kanske blir bättre så.. Sen disco/jumps&turns avanc. så himla roligt och så himla jobbigt. Uppvärmning inkl. hopp, helt slut ju.. Några diagonaler efter det och sen blev det koreografi som var jätterolig. Herregud vad slut jag var efteråt.. Och allt avslutades med splitthopp. Så fint att discon är igång igen! Sen promenerade jag hemåt..
 
I torsdags så testade jag på tävlingshiphopen för Hanna, som är ny lärare på ackes denna termin. Hon är jättegrym och mysig. Dansen var helt okej, annorlunda för än vad vi är vana vid typ.. Svårt att ta in stegen dock. Sen skulle vi köra program för varandra, var med en gång där innan jag drog iväg till bussen. Vidare till kulturcentrum och hoppade in på Idas street övade/avanc sista halvtimmen. Himla rolig koreografi ju, den gillade jag verkligen. Pratade med Ida lite snabbt innan jag gick hemåt igen..
 
Och igår var det sista kursen som väntade, latin med Irina. Vi var sjukt många ju, trångt att dansa. Vi dansade chacha, samba, rumba och jive. Det gick väll skapligt i alla fall. Irina var på mig med smådetaljer, så bra ju! Lektionen gick fort och sen var det raka vägen till bussen och hem..
 
Nu ska jag bara bestämma vad jag ska fortsätta på och inte...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback