Packat och klart... typ.

2007-12-29 @ 19:22:28
hmm, jag är inte riktigt klar med min packning ännu, bara nästan, allt ligger nämligen på min fåtölj här breve.. så det ska ju bara packas ner i väskan, men jag orkar inte just nu ^^
Och så himla drygt att jag måste bubba runt på min stora väskan imorrn också, jag hoppas det finns något att låsa in den i på stationen i Eskilstuna, men de är inte så troligt.. eller jag har för mig att det inte finns några sånna där, men de visar sig imorrn!!!

Som sagt så var jag och syster ner på stan idag igen, hon bytte sina dojjer, sen gjorde vi inte mer där, vandrade hemåt igen! Sen.. ja vad har mer hänt?! Joo jag har bokat mina tågbiljetter ner till Mika nu :D så himla skönt att ha det gjort, nu är allt klart för resan dit.. jag åker ner den 26 feb och stannar till den 2 mars.. Yaay så megaskoj vi ska ha!! Meeello i vårt hjärta <3 Längtar!!
Sen har jag mest suttit här och försökt packat lite och så : ) men de är grymt tråkigt att packa, vet ju inte vad jag ska ha med mig, det kommer säkert vara iskallt på nyår.. haha.

nej nu ska jag ta och lägga in lite låtar på mp3n och fortsätta missbruka Picasso <3 och kanske borde packa klart också!! jag åker ju ändå rätt tidigt imorrn...
Jag kommer troligtvis inte skriva något mer nu innan Nyår, för jag blir borta till på tisdag, så jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt år :D Hoppas Ni får ett alldeles underbart Nyår!! Vi hörs igen 2008 ;D och då ska väl en sammanfattning av året också komma!!

NYÅR KOMMER BLI SÅ BÄST!!!
Love / Carro

image399

Snart...

2007-12-28 @ 23:43:01
Jag lära bara kika in här och skriva lite innan jag ska lägga mig i sängen med chipsen och kolla på Bones!!

idag har syster och jag vare på stan lite snabbt, kollat runt lite, hittat snygga stövlar jag vill ha.. sen har jag slagit in julklapp till sanela, som hon ska få imorrn : ) sen har jag mest suttit här vid datorn och ugglat.. pratat med goa vänner på msn och missbrukat både Aldén och Picasso <3 hihi.. lite planering och så har också hunnits med, och jag längtar till på söndag och måndag :D <3 det kommer bli så bäst, så himla kul ska vi ha..

Imorrn ska jag.. på stan med syster, lämna julklapp till sanela, hämta ut biljetter, boka tågbiljetter, ringa pappa, packa inför helgen, gå igenom mitt gympapass och även plugga lite, om det finns tid vill säga.. för det är en hel del som ska hinnas med!!

jag skriver imorrn igen, go´natt alla! <3
Kärlek
/ Carro

image398

Seg dag!

2007-12-27 @ 21:55:46
Vaknade väl ganska så tidigt idag, eller den var väl runt halv elva ungefär. Gud så trött jag var då, kan nog bero på att jag släckte och gonattade vid halv sex inatt/morse ^^ yaay Bones är för bra för att stänga av de!!
Resten av dagen har jag suttit här, och det blev lite "tillbaka till verkligheten" idag, jag körde nämligen ett vattengympa pass idag!! och de gick väl skapligt, med tanke på att ljudet inte ville fungera och allt, haha!! Var även förbi Ica MAXI och hämtade ut min Picasso biljett, wiiieho!!

image395

Nu sitter jag här och diggar lite musik och chattar på msn : ) sen händer det väl inte mycket mera! jag ska väl kanske kolla på SATC sen och sen så blire väl lite Bones igen :D eller om jag kanske ska ta och se på det nu?! ; )
Kärlek från lilla mig!

 
Längtar till på söndag och måndag!!!

Slappisch.

2007-12-25 @ 23:02:36
Juldagen idag då, och ja man kan kalla den slappdag.. inget vettigt har hänt idag ju, jag vaknade ganska sent. I för sig så var det riktigt skönt, men upp och gjorde mig klar. För vid tre-tiden så kom mormor och gammel mormor hit på fika : ) pratade lite med dom, sen for jag upp till datorn igen, kollat runt massa och sådära. Jag har pratat med goa människor på msn <3 och såklart missbrukat fröken Picasso igen <3 och även Rent, saknar så <3
Och nu ikväll har jag kollat på tv, på Tomten är far till alla barnen.. så himla bra ju!!! och just nu sitter jag och kollar på Kate & Leopold, också en bra film! : )

Jag har även bokat biljett till Marie Picassos konsert, när hon är här i Gävle, den 2 februari, Längtar <3
image394

Love / Carro

Snart över...

2007-12-24 @ 23:37:06
yes, snart är julafton över då.. det har varit en mysig dag, hihi : ) ville bara skriva av mig lite innan jag drar till sängs! de har varit mycket mat idag, hahaha, så nu känner jag mig jäkligt mätt må jag säga!! behöver inte äta på flera dar ; )
Juleklappar blev det också, såklart, jag fick lite kläder, godis, parfym, smycken, Bones-Box Säsong 1 och massa peeengar ;D yaay, riktigt lyckat : ) jag fick ett skitsnyggt linne ju, rooosa med ett svart hjärta på sidan :D <3 Jag fick även julstrumpa, men den fick jag nu ikväll när jag kom hem, för jag sov ju hos pappa i helgen.. haha, där i fanns ett par strumpor, chokladtomte, smarties och nå tuggummi grej : )

Jag har haft en underbar jul iallafall, jag hoppas Ni andra också haft en mysig jul : ) <3 Nu ska jag kila till sängs och kolla lite på Bones <3
Kärlek
till er alla / Carro

image393

7 dagar kvar . . .

Julen är här!

2007-12-24 @ 00:18:05

Bingon är avklarad, den mysiga traditionen.. hihi, jag vann en ny lott, haha.. Och Picasso uppträdde, ååh så fantastisk hon är, hon var så sjukt vacker.. ååh puss på henne :*

JULAFTON ;D yaaay så kul!!!

ja jag ville mest bara in och lämna ett spår på självaste julafton, hahaha. sitter här och diggar Picasso, som jag ju givetvis har gjort hela helgen, heja mig!! haha, men nu ska jag ta och spela lite spel sen hoppa i sängs!!


GOOOOOD JUUUUUL
ALLA NÄRA OCH KÄRA!

Ni är SÅ älskade och SÅ saknade!!
All Kärlek till Er <3

Tomorrow!

2007-12-23 @ 16:13:55

Ja imorgon är det julafton gott folk :D är det någon som kan fatta det?! det har gått sjukt fort måste jag säga.. det känns som det var sommar nyss, när man sprang runt i korta jeans och linne, gud så skönt!!! 
men iallafall, det är ju sjukt kul att det är julafton, men det känns inte så.. jag har inte fått någon julkänsla ännu, frågan är om jag hinner få det?! och jag har inte sett julkalendern något i år heller, det brukar jag göra, för man får sån mysig julkänsla då, men jag har bara inte hunnit med och inte heller brytt mig, konstigt. det finns ingen snö ute heller, lite frost och skit som ligger på backen så de är ju lite vitt, skulle vara hemskt tråkigt med en grön vinter igen.
Men julkänslan, vart är du?! kanske får lite ikväll, då är det dags för Bingo lottos uppesittarkväll, och självklart ska vi spela: pappa, jag och syster! det är ju en tradition, vi har spelat så länge jag kan minnas.. okej det är utdraget och sådant men de är så himla mysigt ändå, sitta där och spela, lyssna på musiken (det brukar alltid vara bättre på uppesittarkvällarna + ikväll är Marie Picasso me) och äta good julmat!!! men jag har även upptäckt att det är sjukt bra filmer på tv ikväll också, hmm, men jag tror faktiskt uppesittarkvällen går före iallafall.. jag har ju sett dom flesta av filmerna som går. Ja, jag hoppas jag hinner få den där julkänslan tills morgon!!

Morgondagen ser ut som följer..
Vi åker till farmor runt halv elva ungefär.. Väl där blir de väl lite godis, gött! runt 12 ungefär så blir det julbord, oj så gott. efter det julklappsöppning, längtar!!! när det är klart så är vi kvar en stund till, pappa skjutsar hem oss till mormor, lagom till Kalle Anka vid 15.. vi kollar på det och myser, sen är det dags för julbord igen.. säkert mätt som vanligt, men det går i lite iallafall. sen dukar dom undan och vi kollar lite på tv också blir det lite fika! sen julklappsöppning runt halv 7-7 tror jag de brukar vara.. så då sitter alla där och öppnar, efter det brukar det vara någon film på tv som vi brukar kolla på och sedan åker vi hem typ.
Med andra ord, en helt vanlig jul för familjen Dilén.

Jag säger det nu på en gång, ifall det inte blir några fler inlägg idag:
GOD JUL alla mina vänner, hoppas Ni får en alldeles Underbar jul!
Jag tänker på Er <3


And I do believe that you´re the one .

2007-12-22 @ 22:23:07
Det blev valbo idag med syster och emma, mycket folk som väntat, så drygt, haha. Speciellt alla dom dära barnvagnarna och kundvagnarna, Varför ta med dom när man vet att det kommer vara fullproppat med folk :S Jag hatar de!! de är bara i vägen liksom.. Men ialf, träffade Sara där, så pratade lite med henne. Lite shopping blev de faktiskt, en liten julklapp till pappa : ) hihi. Vi sprang ialf runt där i nån timme, kom väl hem runt halv sex kanske : )

Sanela kom förbi här också, så mysig hon är!! Hon lämnade av en julklapp till mig, Tack gumman <3 Nu får jag ta och fixa klart hennes klappar me nån dag här och åka och lämna dom : ) thihi.

nu ska jag mysa vidare, med mika på msn och fröknarna norberg & picasso ur högtalarna!! Det är kärlek detta!
Love from me! <3

DEA NORBERG - JAG SAKNAR DIG <3
image392

Go´natt Alla!

2007-12-22 @ 03:30:22
Nu är jag så himla trött, så nu blire sängen faktiskt!! Har spelat massa kula spel sen sist jag skrev, mitt huvve orkar inge mer spel nu för tillfälle.. haha..

Så, Go´natt gott folk.. Kyss <3

Finding Neverland

2007-12-21 @ 22:58:04
De är en sjuktbra film må jag säga :D jag har nyss kollat på den, den gick på ettan för en stund sen. Med Johnny Depp och Kate Winslet.. Riktigt bra, har ni inte sett den så rekommenderar jag den lätt : )

jag kom på en grej jag önskar mig i julklapp, lite sent nu men iallafall.. jag vill ha böcker, och alla bara :O carro med en bok, HAHA. ja de är väldigt ovanligt att jag vill läsa och sådant, men nu vill jag faktiskt ha böcker, bla. Kathy Reichs - Bones to Ashes, eller alla hennes skulle jag vilja ha och läsa.. en jag faktiskt önskade mig i julklapp var Teri Hatcher - Rostat bröd och andra tankar om livet. så får se om man får den, men jag tror inte det, min mamma ville också ha den, haha :P

neej nu ska jag ta och spela lite spel, bara för att fördriva tiden, jag orkar verkligen inte gå och lägga mig (a) också ska jag fortsätta missbruka fröken Picassos skiva : ) i love it <3

KÄÄÄRLEEEK
I'll reach out my hand to you
I'll have faith in all you do
Just call my name
And I'll be there

3 dagar...

2007-12-21 @ 16:31:58

Dagen började ju såklart med att min klocka ringde, fast den borde jag stängt av direkt för jag gick ej upp då. En liten stund senare vaknade jag och då var den nog runt tio typ, och jag kom på mig själv att jag skulle till skolan Förmiddan för att lämna böcker och prata med min lärare. Så, upp och hoppa var de, ingen frukost hann man med heller ^^... ut till bilen och började skrapa rutor, men kom snabbt på att de gick inte så värst bra och de skulle ta ett tag, så gick in och hämtade vantar och bestämde mig för att gå till skolan.. Och det tog bara en halvtimme typ att ta sig till skolan, lär ju igenom hela jäkla stan. Väl där så träffade jag typ på lärarn i dörröppningen, haha. Så då fick jag prata med henne om mitt prov, och hon visade vilka sidor och sådant dära som jag behövde veta, så i början av januari har jag historia prov, gött! : )
Efter det så trallade jag hem igen, åter en halvtimme.. så jag har gjort mitt idag, känner mig duktig (aa) sen har det inte hänt mycket alls, suttit här vid datorn och pratat med massa goa människor på msn <3
Och jag har självklart lyssnat på Marie Picasso hela tiden, jag älskar skivan liksom.. föresten, borde nog köpa den också (a) haha. Gillar alla låtar på skivan, men såklart så finns det några man lyssnar lite mer på och de är Miracle, Winning streak, Out of my hands, Weak, I´ll be there och This moment.. haha okeej de blev nästan alla (a) men alla är ruskigt bra!

Försöker just nu att packa lite saker som ska med till pappa nu i helgen, men det går inte så värst bra och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig på julafton, haha. Svårt detta ju.. och jag kan inte fatta att det är julafton på måndag :S känns jätte konstigt.. ingen snö heller, tråk. Nej nu ska jag packa klart och fixa vidare här.
Kärlek / Carro

image391


Hiiiistoria

2007-12-20 @ 14:44:07
usch, fy tusan vad de är tråkigt asså.. så jäkla ointressant, de har ju redan varit.. varför lära sig något så tråkigt då, hahaha. okej, världskrigen är väl lite intressant att läsa om men ändå, resten av allt skit då :S haha. ja jag gillar absolute inte Historia.. orsaken till att jag skriver om historia nu, är att jag sitter med en skit uppgift just nu som går åt skogen.. den ska vara inne imorrn och jag kan iiiiiiinte!!! jag blir galen på detta, jag har ingen kämparglöd för historia för tillfället.. jag är så trött på de, så himla trist och jag säger det nu, jag ska ALDRIG mer läsa historia.. aldrig i hela mitt liv!!
Men jag ska försöka kämpa vidare med den här jädrans uppgiften nu, de är om 1800-talets ideologier.. AAAAH skit grejer!!! jag är så less!

jag diggar iallafall julmusik här, och det hjälper lite faktikst.. millenium 2 nu ;D haha.
BYYYYYYYYYYE!

<3

2007-12-20 @ 13:08:23

GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Bästaste
Sonja på din 30 års-dag <3
image390
Hoppas du får Världens mest fantastiska och underbaraste födelsedag med familjen och vännerna : ) det är du Värd!

Jag tänker på dig!!!

Massa Kärlek <3


MVG ;D

2007-12-19 @ 18:31:34
Idag känns det som de har varit skola hela dagen, och de har de väl typ varit också.. haha, hämtade upp sara runt halv två, tjugo i två, då tog vi oss till skolan.. letade rätt på våran datakunskapslärare och snackade betyg med han, och han sa att vi jobbat mkt på distans och hade inte så mkt att gå på, så han hade frågat våran andra lärare som vi har i programhantering, hur det gick där och så, (föremot att det är en fortsättningskurs på datakunskap) och där hade de gått jättebra tydligen.. så vi fick ett MVG av han :D wiiiehoo!! så häärligt, spännande och se vad de blir i programhantering då, hmm, ett VG kanske, ska nog checka de imorrn eller på fredag : )
men sedan drog vi på historia lektion, o hej va mkt vi gör där ska ni veta (aa) vi fick en dator och skulle såklart jobba med våra 1800-talsuppgifter.. men sara och jag hitta massa annat skoj, som till exempel Super Mario ;D HAHA. de satt vi och spelade, men sedan drog sara vid ungefär tjugo över tre och jag skulle väl dra strax efter det.. men jag väntade på att våran lärare skulle komma tillbaks, för hon hade dragit iväg på något redovisningsgrejs, haha, hon kom ialf tillbaks strax före fyra och frågade hur allt gick, och jag kommer med svaret, allt går skit HAHA.. så hon visa typ ett litet exempel på hur jag skulle göra uppgiften och så : ) så jag ska väl försöka med det sen när jag orkar!!
De var bara jag och en till kvar där, och vi satt kvar och babbla massa, och bara massa historia typ, det hände då och där strulade dom och de där tyget och vi fick lära oss ett nytt ord turnyr, som var nåt slags klädesplagg för kvinnor på 1800-talet :P HAHAHAHA. sån jäkla skön lärare vi har asså, helt otroligt xD men sen sa vi tack o hej för klockan blev mkt, jag tror jag kom därifrån ungefär tio i fem typ.. slutade ju vid fyra faktiskt xD
Jag skulle egentligen kört pass vid fem men jag ringde och ställde in de ^^ jag orkade verkligen inte köra, och inte för fyra pers heller :S haha.

Och nu sitter jag och lyssnar på Marie Picasso och är avundsjuk på att Celicia är och kollar på henne just nu, JAG VILL OCKSÅ!! nej om man skulle kunna tänka lite på skolan och pluggandet maybe.. haha. skriver mer sen!!!
Kärlek

Hög mysfaktor..

2007-12-17 @ 22:48:07

Vaknade idag av ett sms vid tio-tiden, från Sanela.. vi skulle dra runt på stan idag och jag skulle hem till henne vid 12. Så de var upp och hoppa, gjorde mig klar och drog iväg till henne! Chefen ringde på vägen dit, så när jag kom till Sanela *kramkalas* så drog vi till badet lite snabbt och pratade med chefen, det gällde vårens schema..
Efter det så tog vi oss ner på stan, kollade runt massa, hon köpte julklappar och sådära. Runt tre-tiden typ så drog vi på lunch, lite sent men, haha.. till Aldos Deli, de blev pasta, nån filé och nån vinsås ;S haha. men de var riktigt gott asså : ) vi satt nog kvar där en timme typ och pratade massa, för att sedan ta oss vidare till Lasses konditori för en liten fika, det blev wienerbröd för mig, fatta jag åt de :O haha, jag som är så petig i allt ; ) och där blev vi kvar väldigt länge, satt och pratade mest och hade det allmänt mysigt..
Sen runt halv sex tror ja, drog vi därifrån hem till sanela : ) och där myste vi ännu mer, kollade på deras show inspelning, så fett grymt. Och vi slog in hennes julklappar, hon fick godis av mig från kryssningen, och oj va jag är bra, hennes favoritgodis hade jag köpt (a) hihi, också fick jag en liten julis av henne redan nu, ett assnyggt halsband, tack sanela <3 sen satt vi mest och pratade, så himla mysigt.. sen kom Johan hem också, och vi drog sedan runt sju-tiden in till valbo en snabbis : ) det var trevligt.. sen fick jag skjuts hem, tack : )
När jag kom hem så hade jag fått julklapp av Mika, tack hjärtat <3 jag blev så glad, hihi, det vet du <3 du är så älskad <3

Tack Sanela för en sjukt underbar dag <3 så himla mys att träffa dig igen, de var ju ett tag sen!!! Du betyder mycket! Tack för att du finns och är min vän <3!

image388 image389
Thanks angels <3333


Dagen...

2007-12-16 @ 22:54:47
Jag vaknade runt två idag och det har inte hänt mycket idag.. jag har suttit här vid datorn och pratat med underbart folk på msn, älskar er <3 kollat massa klipp med Marie Picasso, jag är kär i den bruden <3 haha, så sööt!! sen har jag kollat lite på tv, Shrek 2.. och sedan Svenska hjältar, där söta Dea dök upp :D även jessica andersson var med och sjöng! Picasso var där + massa annat folk : )
Nu kollar jag på någon film, vet inte vad den heter.. men ska nog ner och ta lite popcorn och sedan sätta på en film och kanske sova!!

Dagens låt: This moment - Marie Picasso <3
Dagens dusch: I eftermiddags.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens smink: inget alls.
Dagens klädsel: Mjukisoverall.
Dagens händelse: Hm, Dea på tvn ;D
Dagens planer: Var att plugga och göra något vettigt, men de hände inget xD
Dagens vill ha: Picassos skiva (aa)
Dagens saknad: Sonja&Sanna <3
Dagens drog: Sonja&Marie <3
Dagens tråkigaste: att gå upp ; )
Dagens finaste: Jessica <3
Dagens måste: Plugga var det ja...
Dagens dricka: Hm mjölk kanske, nå mer har jag inte druckit.
Dagens köp: inget.
Dagens mat: Pommes och kött.
Dagens kärlek: Sonja <3
Dagens mående: Fint, förutom att jag är förkyld.

Hörs gott folk!
Kärlek / Carro

image387

Lovely

2007-12-15 @ 23:10:33

Hade ju som sagt skola igår, först datakunskap och sen dit på historia, där vi inte gjorde så värst mycket, lämnade in lite uppgifter och så : ) sen vare hem och fixa lite, och sen kom sara och hämtade mig och skjutsade in mig till gävle, tack gumman <3 där inne mötte jag upp Anna-Karin, vi kikade runt lite på stan och sedan tog vi bussen hem till mig : ) hon skulle sova här... här kollade vi lite på film, åt, prata och kikade lite på datorn.

Klockan på ringning vid fem idag, och ja vi var skittrötta, för vi kom nog i säng runt ett.. haha. men upp och hoppa, gjorde oss klara och mamma skjutsade oss till bussen som gick vid fem i sju, till Stockholm <3
Väl framme i Sthlm så fixade jag klar min grej till tösen, de blev fett snyggt asså, jag vill också ha en (a) sen drog vi runt lite på stan tror ja, lite överallt faktiskt och det var iskallt ute ju :S och vi tog oss ut till jakan till ungefär kvart i ett - ett.. och där kikade vi runt lite, träffade på Susanna och hennes kompis, pratade lite med dom : ) sen kom även Nathalie, Sofie och deras kompis Anna, så hejade på dom också : )
Vid 14-tiden kom Sonja upp på scenen och bara lyste, hihi. Först sjöng hon Till en ängel, och den är ju bara så vacker, älskar den <3 och sedan vidare med Här står jag och tillsist För att du finns, heeeelt fantastisk!!! och hon babblade ju sådär sött mellan varje låt också, efteråt blev det signering och där var jag ju givetvis upp (a) pratade massa med tösen och hon är ju för härlig asså, så mycket kärlek i den människan...hon är så älskad <3
Efter det så drog vi in till stan igen, där träffade jag Bonnie på stationen <3 och vi tog oss vidare till gallerian där vi träffade Mikaela <3 så himla underbart att träffa er igen tjejer, ni är älskade <3
Sen blev det lite bråttom, för klockan var efter fyra då och min buss gick hem vid fem, så det blev lite strips och dricka och sen raka vägen till bussen : ) och på bussen blev det lite sömn och massa musik och saknaden efter just Henne kom tillbaks, otroligt snabbt <3

Tack Anna-Karin för ännu en till underbar helg <3 och Tack till Sonja, jag behöver inte säga mer <3

image386
sonja är så otroligt sööt, och mig kan ni ju skippa se på...


Skola.

2007-12-14 @ 11:40:13
Ja, dit var jag och sara imorse, vid nio skulle vi vara där. Vi skulle ha ett litet prov, eller några uppgifter vi skulle göra på usb-minne, och det gick bra, uppgifterna var lätta faktiskt : ) Sen hem efter det och nu sitter jag här och ugglar. Jag har duschat och sådära, ska väl äta lite frukost snart. Kolla igenom lite historia och sen vid ett ska jag och sara tillbaks till skolan för historia lektion...

Kom hem från kryssningen igår.. och ja, va ska man säga.. säger jag att det var superkul så skulle jag ljuga, haha. nejmen asså kryssningen var helt okej, fanns inte så mycket att göra men.. Det bästa var ju såklart Sara Löfgrens uppträdande + alla våra "skrattattacker" ; ) haha. Och hon är sååå mysig, så himla underbar <3 :* hon är så saknad, redan!
Bilder från kryssningen kommer så småningom...

Och ikväll kommer Anna-Karin hit :D vi ska ha skoj och imorrn drar vi till Sthlm :D
nej nu ska jag göra mig klar.. frukosten kallar.
Kärlek / Carro

image385

...

2007-12-12 @ 10:44:09
Yaay äntligen dags, idag drar jag och sara på kryssning, wiiehoo!! :D

Håller på o fixar o trixar nu, haha. Blir hämtad vid 12, bussen går vid kvart i ett från Gävle : ) det ska bli sååå sjukt kul :D yeah!! och träffa sara igen, så underbart :* <3

kommer hem imorrn kväll, så jag lovar att berätta något då, tror ja : )

helgen ser ut såhär...
fredag: skola, anna-karin kommer hit : )
lördag: stockholm med anna-karin, se och träffa sonja :D -LÄNGTAR-
söndag: slappdag, va jag vet än ialf.

ni får ha det så bra här hemma, nu ska vi röja båten ialf ;D
Kärlek

image372

Pepparkakor <3

2007-12-11 @ 23:17:06

det blev valbo en sväng idag också, med sara, syster och emma : ) jag skulle shoppa ett linne till imorrn tänkte ja.. och ja, ett linne blev det..
men det blev en hel del till:
- halsband
- örhängen
- benvärmare
- mascara
- bh
hahaha, ja en del, gjorde av med hela 500 om inte mer :O hahaha.. sen har jag även bokat buss till Sthlm idag, jag och Anna-karin drar dit på lördag :D älskade sonja <3

nu sitter jag här och kollar på Bones och mumsar pepparkakor ;D och försöker packa lite.. : )

Kärlek / me.

image371
Bengtzing i Karlskrona <3


Tomorrow

2007-12-11 @ 13:25:42
Datakunskapsprov imorse då, och det gick inte så jäkla bra, men de var ju väntat så... haha, får väl göra om det på fredag eller något, efter de andra lilla testet. : )

Sen har jag fixat och donat med en grej, som är väldigt jobbigt att göra nuuu, vet inte vad jag ska skriva, också är jag stressad, haha. för de ska hinnas med mycket idag.. maila lite folk, till ica och handla till imorrn och packa massa ;D äsch jag hinner nog!!!

Kryssning imoooorrn :D längtar så sjukt mycket, fett skoj vi ska ha :D lär kolla vilka kläder jag ska ha, hihi : )
Sara & Jag <3 daaansa, sjunga karaoke, mycket tok och skratt, och framförallt vår stjärna Sara Löfgren <3

missbrukar fortfarande Picasso - This moment <3 hihi, så bäääst!
nej nu ska jag fixa klart med mitt grejs tror ja.. skriver kanske senare!

Btw, Bengtzing i Karlskrona på Mellon :D <3

Kärlek/ me.

Duktiga.

2007-12-10 @ 22:58:14
Skolan idag, jag och sara gjorde klar våran uppgift i powerpoint, så nu är programhanteringskursen klar :D wiiehoo, haha. och vi fortsatte med våra datakunskapsuppgifter, pratade lite med lärarn och så.. Uppgifterna är klara, bara ett prov kvar nu, som vi ska göra imorrn :O vi ska läsa 50 sidor om Allmän IT :S HAHA, jag fattar nada, så provet kommer gå skit imorrn, haha.

Efter skolan har det inte hänt mycket, jag har fixat och donat lite granna, en sak som måste vara klart till helgen, haha. Lycka till där Carro ; ) hahaha. även vare till badet och kört vattengympa, det gick fint : )

Och nu ska jag se Bones, sen plugga och kanske se Sex and the city och 2 1/2 män ;D haha, och kanske plugga vidare sen, vi får se hur de blir, om det blir nån sömn eller inte.. MEN DET BEHÖVS!!

ja, jag har då inte tid att sitta här ialf.. Sköt om Er!
Kärlek / Carro

Kupolen <3

2007-12-09 @ 12:24:04

Jajemensan igår var det julshopping i kupolen... i Borlänge, tilllsammans med syster, Sara & Sandra. Även fröken Bengtzing skulle vara där, när vi kom dit såg vi att hon skulle vara på Kid hemtextil mellan 12-14, för att ge tips och råd om inredning..

Vi kom iallafall till Borlänge strax innan 12, då snurrade vi runt lite i kupolen. När klockan blev 12 så drog vi till Kid, gick in och kollade runt lite grann, hejade på linda, för hon gick runt i affären med nån snubbe där.. sen när hon gått runt en stund så kom hon fram, fick kram och pratade massa, så sööt. Den där snubben presenterade Linda och vad hon skulle göra där. Jag var fram till Linda och pratade lite till och tog kort. Efter det så gick vi iväg och julshoppade lite, bla till mamma, pappa, mormor.. Sen var vi in till Linda igen innan det var matdags, pratade lite till och tog även ett till kort, hur go som helst. Donken blev det till mat, som vanligt, haha. Efter maten blev det lite mer shopping och sedan var det dags att åka hem, tog hejdå av Sandra och vi andra begav oss till tåget, 16.16, hem till Sandviken. Vi hade de mysigt, hahaha. massa prat, skratt, sång och kort knäppande blev det på tåget.. Hemma igen lite efter fem, då blev det mat, julskinka och potatis! Sen har det inte hänt mycket alls, syster och jag har räknat pengar och kollat lite julklappar osv.

Simon och Eva-Marie, Tack för kepsen! :D
Taaack Sara, syster och Sandra för en Underbar dag <3 Även ett Stort tack till Linda, som var helt fantastisk som vanligt, tack för Allt... <3

   
image370


PICASSO <333

2007-12-07 @ 23:38:26
IDOL-finalen är avgjord och vår nya Idol är MARIE PICASSO <3333
Shit, hon berör verkligen, tårarna rann här hemma, när hon sjöng, speciellt vinnarlåten <3 hon gjorde även All by myself och I´ll be there, magiskt!
Hon är så jäkla Bäst, helt fantastisk!

image363
image364
image365

This moment, såååå bäst med henne <3 sitter och lyssnar på den för tillfället <333

Freeedag

2007-12-07 @ 20:45:49
Vattengympa imorse igen, trött som fan.. huvudvärk och halsont, inte bra alls. men jag körde på iallafall och de gick bra. när jag kom hem så la jag mig en stund, vaknade igen vid 11 ungefär, gjorde mig klar och så för skolan. sara kom och hämtade mig lite innan ett, till skolan för historia lektion, där hände det inte så himla mycket, vi gick igenom uppgifterna vi ska göra nu, om 1800-talet. sen pratade vi lite enskilt med läraren om var vi låg och vad vi hade kvar och göra o så. hon tyckte jag var jätteduktig och insatt i världskrigen, de hade hon märkt på mig på temadagen, haha (a) efter skolan var vi till bessemer och väntade på ankan och emma : ) sen raka vägen hem...

jag kom väl hem runt halv fyra kanske, och här vid datorn har jag suttit hela tiden.. och jag har varit duktig, jag har pluggat :D haha. typ alla historia uppgifter ska vara klara om två veckor, och jag har maaaassa uppgifter kvar, så jag hade inget val.. men jag har lite svårt att bara hålla mig till en uppgift, utan jag håller på med massa samtidigt och då händer det inte mycket, haha.

Nu äre idol-finalen på tv :D och de börjar nu igen, så ska kila iväg och kolla nu ;D skriver sen igen!!

Kärlek

image362
jag bjuder på en ful liten bild på mig...

17 dagar kvar ...

2007-12-07 @ 09:34:43
Shit, de är bara 17 dagar kvar till julafton nu... o jag börjar känna mig lite stressad när det kommer till julklappar, haha.

Klockan är inte alls mycket och jag är skittrött. Jag körde vattengympa imorse vid kvart i sju, jobbigt. Och nu sitter jag här och lyssnar på Sonja, men ska nog ta och lägga mig en stund och vila lite innan det är dags för skolan...
image361
Gårdagen, va fan gjorde jag :S haha, nej jag var ju iväg på vattengympa grejs på morgon, från åtta till tio. Vi gick igenom ett pass i vattnet och sen pratade vi lite om passet efteråt och gick igenom en stretch. Sen hem och sov lite grann, var så sjukt trött efter det. Det blev lite tv tittande, sen runt typ sex-tiden så åkte jag och syster till pappa för vi ska va hos han i helgen. Vi fick mat och sedan åkte jag till badet för möte, och ska jag vara ärlig så gav inte det där möte mig något alls, vi satt där i två timmar och jag har fortfarande ingen aning vilka pass jag kör till våren, haha. Sen vare bara hem och vänta på att min tv skulle börja, Bones. Och efter det så blev de sängen...

Nej nu ska jag dra till sängs ett tag.. See you! Skriver mer senare..
Kärlek / Carro

Soon <3

2007-12-05 @ 23:02:30
Nu äre bara en vecka kvar.. till den efterlängtade kryssningen. Shit va jag längtar, jag och Sara kommer få det mega roligt, ojoj :D och det Bästa med hela kryssningen är att Sara Löfgren ska uppträda och då kan det inte bli något annat än Bäst!!! De var så länge sen nu, sist var ju Pridefestivalen i augusti. 
Jag saknar henne...

image359
K Ä R L E K

Mycket att göra...

2007-12-05 @ 22:54:49
Jag körde vattengympa imorse, redan vid 6.45. Efter det så träffade jag chefen och vi stod och pratade ett tag, ska tydligen på vattengympa "kurs" för instruktörerna imorrn bitti klockan åtta, usch så tidigt. Hem efter det, då blev det datorn ett tag men sen blev jag så trött så jag la mig en stund, och vaknade runt halv 12 typ. Då gjorde jag mig klar och ringde Sara, packade min väska för dagen och Sara kom och hämtade mig vid kvart i två ungefär. Raka vägen till skolan, för historia lektion, vi var bara fyra stycken där, haha. De var föreläsning om 1800-talet, väldigt tråk. Vi slutade vid fyra, vi blev hämtade och jag fick skjuts till badet. Jag körde gympa vid 17-tiden, och det gick hur bra som helst, sen träffade jag på Sanela en stund, uuunderbar!!! sen stod jag helt upp och ner och väntade på att klockan skulle bli sju för då var de dags för vattengympa. Sen var det bara att gå hem i regnvädret, haha. Hemma har jag suttit vid datorn, kollat på top model och ätit..

Nu sitter jag här och väntar på att
Bones ska börja, innan jag kan gå och lägga mig : ) haha.

Kärlek / me.

image360
Jag saknar henne, obeskrivligt mycket...

Grammis...

2007-12-04 @ 16:52:10
...nomineringarna är klara för galan 2008...

Och Sonja är nominerad i Tre kategorier..
Årets kvinnliga artist
Årets nykomling
Årets låt

image358

Tråkigt liv...

2007-12-04 @ 16:24:02
Jag måste göra något åt mitt liv, för gud så tråkigt det är... det ända jag gör, känns det som, är att sitta här och här gör jag absolute ingen nytta.

Och idag har det inte hänt mycket. jag vaknade ganska sent, kollade på tv och så. sen har jag laddat hem carolas nya skiva och har lyssnat på den hela dagen typ.. även kollat massa klipp med Bones på youtube, i love!!
Nu sitter jag här och tvekar lite om jag ska iväg och träna eller inte.. vet inte om jag orkar, är så himla trött..

jaa, blir nog hemma iallafall och ser på idol.. Mariiie : )

Kärlek

Måndag 3/12.

2007-12-03 @ 23:04:11
Trött som fan imorse, haha. 

Skolan idag med sara, vi började redan vid nio.. vi skulle ha programhantering, vi gjorde klar våran presentation i powerpoint och nu äre bara en uppgift kvar i den kursen :D wiieho!!! undrar va man får för betyg, haha, fick iallafall VG på provet jag gjorde, de känns gött : )

Banken med mor, försöka få tillbaks mina vilse-pengar, hahaha :S omöjligt verkar det som menmen de kanske går till slut ; ) sen vidare till Valbo med mor och syster.. vi skulle kolla julklappar men vi kom överens om att de billigaste ställena finns här hemma (a) för vi är ju inte rik om man säger så ;D

Sen har jag mest tillbringat min tid här framför datorn och framför tvn :D lyssnat massa julmusik och så...
Ska se på Bones snart, så fort nyheterna är slut, yaay : )

Kärlek / Carro

image357

Carolas resa mot jul.

2007-12-03 @ 21:45:17
image356
Jag kollade såklart på detta, på 4an, Carolas tripp i Betlehem bl.a.. när hon spela in sin skiva, den nya.. Det var väldigt mysigt att se på.. Måste nog ta och lyssna på hennes skiva, den verkar vara helt fantastisk..

Ett år sedan <3

2007-12-03 @ 19:10:49
ESKILSTUNA, Sporthallen. LUCIASHOW + Linda Bengtzing <3
image354
En helt Underbar dag!!! Jag var där med Milla och vi hade det supermysigt : ) träffade även Sofie och Nathalie där.. När Linda sjöng O holy night, wooooow rysningar <3 så fantastiskt, magiskt.. och träffen med Linda, så otroligt mysigt.. saknar det, vill tillbaks <3

image355
KÄÄÄÄRLEK <3

_______
Jag saknar er tjejer <3 när jag såg er igår, jag vill vara en av er, igen...
ni är älskade!!! <3

Gårdagen <3

2007-12-03 @ 14:57:02
STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSE SHOW

Buss
till Stockholm vid 8.40, framme ungefär 11.15. Då gick jag till centralen och väntade på Adam vid ringen, men hans tåg var då försenat och skulle komma 12.20. Men när jag stod där så dök Linnéa upp, så jag träffade henne lite snabbt, mycket trevligt, så himla längesen <3 sen kom även resten av gänget, hejade på dom och så, mer blev det inte. Kul att träffa alla igen iallafall : )
Sen kom Adam och vi begav oss raka vägen till Globen, bestämde träff med hans faster på Globen hotellet. Då fick vi våra backstage-band och hon visade oss runt där inne, lite loger, hästarna och var vi skulle sitta och så. Vi gick runt lite i globen innan vi skulle äta och då fick vi syn på att Linda & resten av gänget skulle ha signering, så där blev vi kvar. Träffade Linda, gud så mysig hon är, pratade lite med henne <3 vi pratade också lite med Viktoria, Caroline och Gry, trevliga hela högen : )
image345
Globen city efter det, vi var ju så hungriga, donken ;D haha, också gick vi runt lite där inne, köpte present till hans faster och så. Sen in i globen igen, kollade lite när dom hopptränade : ) Linda - så himla sööt ju. Efter så gick vi ner och träffade Linda lite snabbt igen, och sen, va fan gjorde vi då :S vi sprang nog runt och kollade lite, sen vid typ halv sex så gick vi och satt oss på läktaren.. för de började ungefär då : )
Det började och de var ju ashäftigt :D haha, sen kom Viktoria in och sjöng den specialskrivna låten för Horse showen, Vinterdröm.. Och sedan rullade det på med häftiga grejer :D vi sprang upp och ner, ut och in. haha.
Paus blev det också, då var väl klockan runt åtta typ, och då säger dom att Stjärnornas hoppning börjar 20.35.. då fick vi lite paniik, haha. föremot att vi var tvungna att dra vid nio. så ja, vi träffade på Linda lite snabbt innan, sa lycka till och fick en kram innan hon sprang till hästen. Sa att vi troligtvis inte hinner träffas efteråt, också sprang vi upp på läktaren igen. Klocken blev 35, då kom alla ut på "plan", haha. och dom gick runt och visa hur banan skulle gå, runt o runt o runt gick dom, haha. och vi fick ännu mer paniik, ska vi missa det vi åkte dit för?! haha.
Men ungefär tio i nio så började dom :D Linda var 3:a ut. Hon var så grym asså :D hon hoppade till Jag ljuger, såklart ; ) Hon rev inget första vändan så hon fick hoppa igen, och så bäst asså :D sen vare bråttom för oss, vi kom in där bak igen och då blev Linda intervjuad och sedan var vi fram och sa några sista ord innan vi lära rusa till T-banan.. på station blev det lite strips och sen till bussen, diggade musik hela vägen hem och somnade gott när jag väl kom i sängs!!! Fick ett sms på bussen att Linda kom 2:a, grattis bruden ;D

Linda, taaack för denna dag, du är så himla underbar <3

       

LOVELY DAY !!!!

1 december

2007-12-01 @ 16:33:25
Oooj va fort de har gått, vi är redan inne i december och imorrn är det första advent. Bara 23 dagar kvar till julafton, shit!!!

Snön har fallit ner även idag, så mysigt.. jag har faktsikt suttit och kollat ut på snön.. den faller så fiint ju! jag har även suttit här vid datorn hela dagen och lyssnat på massa julmusik, väldigt mys.. och ljusstakarna har åkt upp i fönstren också.. julkänslan är här, och jag längtar verkligen till julafton nu!!!
december kommer bli en mycket bra månad, det är mycket som händer!
<3

en sak händer redan imorrn, då är det International horse show som gäller i Globen :D de ska bli enormt kul.. jag åker med tidig buss till Sthlm imorrn, möter Adam.. sen snurrar vi väl runt lite varstans, de är ju för sjutton Skyltsöndag :D, sen ska jag träffa gänget <3 : ) sen äre dags för showen ;D och efter det är de buss hem igen.. men de ska nog bli en lyckad dag imorrn!!!

jag måste iväg och ta ut pengar till imorrn också, får göra de snart!! nu ska jag fortsätta snacka lite på msn och mysa med julmusik ^^
Kärlek
/ Carro

image344

RSS 2.0