Diggiloo och Sälen åktur ;D

2007-07-31 @ 23:59:25
nu tänkte jag ta och berätta lite om helgen : )

Fredag:
då åkte vi ju som sagt till sälen, pappa, sinikka, syster och jag : ) först ut till einars stuga i evertsberg, där även farmor och yvonne var, fick mat och sådant där.. sen var de raka vägen in till sälen "centrum" HAHA, där vi bodde i einars lägenhet.. :P där packade vi upp och massa.. sen typ vid fyra-halv fem tiden gick jag, syster och farmor ner till olnispagården, där diggiloo skulle äga rum : ) det var ganska mycket folk där, men vi fick oss en bra plats på sidan där.. och vi fick även aftonbladet när vi kom in, och vilka var inte med där, jo Tre S :D ..

Precis innan så kom de en störtskur :P HAHA. men blev inte så blöt... och showen var så totalt Underbar.. helt fantastisk :D jag finner inga ord... linda var ju bäst såklart, så otroligt sööt : ) älskade spanska-temat <3
efteråt så träffade jag Lotta, Charlotte och Linda!! Så sjukt underbart att träffa Linda igen, du är obeskrivlig <3
sen på vägen hem så började de såklart spöregna och vi var alldeles genomblöta när vi kom hem typ ;D

Väl hemma, så ringer Martin.. han var nämligen på Tre S premiären i Stockholm (som jag gärna hade velat vara på (a) ) . du anar nog inte hur glad jag blev, eller de kanske du hörde på mig, TACK <3
det blev en sjukt lyckad dag.. jag gick och la mig med ett Stort leende på läpparna...

Lördag:
vaknade väl i lagom tid.. haha.. åt frukost och gjorde oss klar, skulle ut på sightseeing i sälen, HAHA ; ) det så kallade centrum, hade vi ju redan sett.. så först åkte vi till något som hette Sporttältet, där de sålde billiga kläder, 50-70% på allt ^^. najsigt värre.. sen begav vi oss uppåt i fjällen.. stannade till i Lindvallen och kollade lite, var till Fäboden där : ) sen blev de vidare till Högfjällshotellet, såg helt okej ut, trodde de skulle vara mer vintrigt HAHA :P . och vidare till Tandådalen och in på fjällkyrkan där och fikade : ) sen var vi även till Hundfjället, till Trollskogen.. och när vi gick där så började de spöregna så vi rusa till bilen och begav oss hemåt till lägenheten ^^.
Packade och sådär, och tog oss till stugan i evertsberg.. skulle sova där för natten.. de blev mat och sådant där : ) sen blev de sommarkrysset för mig.. lite sudoku blev det också.. sen kollade syster o jag på Mumien-återkomsten..
sen blev de lite kortspel innan sängen kallade : )

Söndag:
vi vaknade sent.. lr lagom sent vaknade jag medan syster vaknade väldigt sent.. haha :P när vi väl var uppe så åkte vi till Bygdegården och åt mat : ) sen vidare upp till Boggbergets festplats för att kolla på utsikten.. och wow vilken utsikt.. man såg ju allt, hahaha. sen var de tillbaka till stugan, packa alla grejer och bege sig hemåt : )
var hemma runt halv sju tiden typ, och vi åt hemma hos pappa innan vi for hem.. när jag kom hem så satt jag mig såklart här vid datorn och kollade allt.. bilder från tre s premiären, så sjukt vackra <3
jag gick nog och la mig i skaplig tid.. för de var jobbdags på måndagen..

Kärlek till denna helg <3 Underbart.. kommer alltid att minnas <3

3 år sedan <3

2007-07-29 @ 21:39:31
idag är det exakt tre år sedan jag träffade Sara Löfgren.. första gången, öga mot öga.. jag tror nästan tiden kan stämma också.. haha..
Storsjöyran - 04... oförglömligt <3

image224

Sommarkväll

2007-07-26 @ 20:03:26
var till Gävle igår med Sara, Emma och Jonte : ) var in på sommarkvällen, magnus carlsson skulle uppträda under kvällen : ) han var ju grym som alltid, filmade allt ;D HAHA, inte åt mig, utan till mor min ^^.
Under allsången innan så var Emilé Azar där och sjöng.. och han hade dansare med sig, sanela var en av dom :O :P haha. häftigt ju.. så sööt.. men träffade henne tyvärr inte :/

efter magnus så åkte vi hem, skjutsade hem sofie och skjutsade emma, emma och jonte till donken :P och vi drog o hämta maria och ullis, för dom ville upp på stan : ) så vi hängde på till centro med dom, men vi gick typ lika snabbt igen, var så mkt folk :S haha. sara skjutsade hem mig och så : ) satt här en stund sen blev de kväller..

idag har jag itne gjort mycket, sov ganska länge : ) sen har jag suttit vid datorn och fixat med massa bilder.. och nu ikväll typ så drog jag och syster en snabbis upp på stan, skulle kolla ett par skor men dom fanns ej :/ haha.
och nu håller jag på med bilderna igen... jag måste nog packa också, åker nämligen till sälen imorrn.. Diggiloo imorrn kväll :D börjar bli lite taggad nu ^^. är borta hela helgen.. så jag skriver och berättar när jag är hemma igen : )

       

Tack Sanna, för pratstunden i tisdags <3 Du är så otroligt goo : ) tack även till adam <3

Mika, jag tycker om dig <3

...

2007-07-26 @ 00:02:31

Asså orka hålla på och tjafsa här.. de är mitt liv och min blogg.. stör Ni er på vad jag skriver så behöver Ni verkligen inte läsa och varför ens kommentera då :S .. lite onödigt..

menmen, jag har nu tagit bort alla kommentarerna... + att jag kommer ta bort alla anonyma i fortsättningen...

Jag får gilla vem jag vill och de står jag för !!!

Tack för mig...


image215


sötast

2007-07-23 @ 20:09:01
image213

en helg har rullat förbi.. och jag har jobbat som vanligt.. haha, så jobbigt menmen.. peeengar ;D sen har jag inte gjort så mycket mer, googlat runt lite på internet och hittat massa bilder ^^. söta som bara den <3
jag har även kollat massa på mello -06 dvdn, jag bara älskar den.. Dea - sötast <3

idag sov jag ganska länge, eller jag låg o drog mig till ett typ.. så sköönt, var ledig idag :D sen har jag mest kollat på tv.. Life as we know it, gillar den serien, så himla braa : ) o massa annat!

Nu ska jag ta mig lite glass och se lite på Mellon igen (aa) . Kärlek till den ...


Planerat
27 Juli - Diggiloo : )
3 Augusti - Pride ;D
Kärlek till Er alla / Carro

sovdags

2007-07-19 @ 23:53:55
image212

nu är alla inlägg uppe med allt jag varit med om :D haha, tog lite lång tid att fixa med alla bilder :S haha. men nu äre uppe ; ) så nu äre sängdags för lilla mig, ska nämligen jobba imorrn.. ska upp vid sex.. :S men skriver mer imorrn efter jobbet : )

go´natt


biljetten är äntligen bokad <3


17/7 - Allsång på skansen

2007-07-19 @ 23:44:03

klockan på ringning halv åtta.. jag gjorde mig klar och sedan kom sara o dom och hämtade mig runt nio typ : ) då började våran tripp mot stockholm ;D sara körde första biten, stannade vid Röde orm(som vanligt) och då tog jag över : ) kom fram till sthlm runt 12-tiden.. och då blev de McDonalds och sen en tripp på stan och sedan vidare till skansen :D iiih.. de var mycket folk där men inte lika mkt folk som vi trodde att de skulle va :P haha. Dea&Jessica stod på scenen och repa -så sööta-,+ massa andra :D.. sen sprang vi till sidan av scenen, och jag fick se skymten av Dea&Jessica där, dom stod och pratade.. och till slut så kollade sköningen, passade då på att vinka och hon såg mig o vinka tillbaks :D iih, och sara ba: hon kollade in *tog kort* hahaha.
sen sprang vi runt lite, träffade våra kompisar Josefin och Micke : ) han fotade lite på oss tre :P haha. lägger ut en bild här ^^. sen fixade Josefin så vi kunde sitta framme vid henne, typ längst fram blev de, TACK :D och självklart så skulle de börja regna :S dryyygt...


genrepet
började runt 17-tiden.. först ut var Eldkvarn med Fulla för kärlekens skull, gillar den låten.. sen blev de Sofia Karlsson.. och sen nå knas och ännu mer knas tror ja.. haha, sofia och svante sjöng duett.. fiint : ) sen var de äntligen dags för Markoolio :D fast min favorit var ju Dea <3 :D så grymt var de.. sen var de nån timme kvar till direktsändningen.. sprang runt lite till, träffade Mikaela.. riktigt kul :D .. vi passade på att ta en korv med bröd också.. vi lära ju äta nått.. haha.


då var de dags, klockan hade blivit åtta :D hihi, och regnet bara öste ner :/ HAHA. men de var kul ändå, stockholm i mitt <3 ! bäst var helt klart när Markoolio kom ut, vilket jubel :D hihi, älskar allsången, en kväll i juni <3 riktigt grymt.. hade ögonkontakt med Dea hur mycket som helst (a) så go när hon stod där bak!! sen blev de Ingen sommar utan Dea(reagge), oj vad jag skrek när Dea kom in ;D haha. både hon och jessica, grymma som vanligt : ) *vinkvink*
sen var de slut, gillade slutet när Dea&Jessica var med och dansa lite (a) ögonkontakt <3


sen blev de eftershow, först Eldkvarn en stund och sedan Sofia Karlsson.. sen slut :| haha. alla ba, MARKOOLIO !! vi vill se MARKOOLIO.. men nej, han hade redan dragit därifrån :'( gud va tråkigt de var.. jag ville ju se han igen, och självklart ville jag se Dea igen.. för jag åkte ju faktiskt dit enbart för att se Dea (a).. och jag frågade en vakt efteråt om Dea&Jessica var kvar, men dom hade dragit dom me.. så tråkigt, ville träffa Dea igen ju.. men de blir fler tillfällen hoppas ja ; )

så vi drog från skansen då, gick in på Grönan, för att möta upp saras syster o hennes kompis där : ) sen vid tio åkte vi till slussen.. köpte något att äta och tog oss sedan ut till sollentuna till bilen.. vi kom nog därifrån runt halv tolv maybe :S haha. sara började köra hem och vi bytte plats vid Röde orm.. gud va trött jag var asså, drygt att köra bil då.. men tur att Rix fm finns, dom spelar grymt bra låtar asså ;D haha. vi var hemma vid 2-tiden och då var de ju bara att hoppa i säng.. skulle ju jobba dagen efter, skulle ju upp vid 6.. :/ så de blev gonatt !!


         

15/7 - Avresedagen : /

2007-07-19 @ 23:26:58

vi vaknade runt tio, gick och hämtade min väska på stationen : ) sen checkade vi ut från hotellet och begav oss ut på stan, lär ju kolla runt lite i stan, tror som sagt inte jag kommer komma till kalmar fler ggr :P haha.
när klockan var runt 14-tiden så gick vi till stationen och satte oss där och väntade på vårat tåg som skulle gå 15:08 : ) . tåget kom och vi hoppade på, och vem tror ni inte vi ser utanför tåget då, JO Sonja :O :D haha. vi går ut och pratar och så med henne, tar kort.. så himla mysig asså ^^ . hon skulle med lika tåg som oss, fast hon skulle av i växjö : ) .
jag bytte tåg i alvesta, sen i stockholm och sist i uppsala.. jag var i gävle runt halv elva tiden :S haha. mamma kom och hämtade mig.. jag satt ju mig givetvis vid datorn när jag kom hem (a) satt nog här ända till klockan 12-halv 1 tror ja.. sen var de sovdags!!

    

14/7 - Victoriadagen

2007-07-19 @ 23:19:09

ojoj, haha, vilken dag...
vaknade runt halv 6.. vårat tåg till kalmar gick halv åtta.. så vi var framme i kamlar vid 11-tiden typ : ) . vi låste in min väska på stationen, och sen letade vi upp bussen som skulle ta oss över till öland, borgholm.. väl där så tänkte vi ta in på campingen, men de gick inte så bra som vi trodde (a) haha. så vi tog oss till idrottsplatsen, lämnade in våran väska på strandhotell först, tack : ) hihi. sen sprang vi runt lite, köpte glass och slog oss ner i gräset utanför hotellet typ.. helt plöstligt så dyker sonja, sanna och shirley upp, dom skulle iväg och soundchecka, så vi hejade på dom ^^, så himla söta !


vi drog till idrottsplatsen vi också och sen sprang vi runt där, letade även boende (a) HAHA. ungefär runt fyra tiden ställde vi oss i kön, o kön var redan då sjukt lååång :S haha. lite efter fem så blev vi insläppta, rusade in och fick en ganska bra plats i mitten, nästan så långt fram vi kunde komma..sen började de, kungen, drottning och kronprinsessan m.fl. kom : ) såg inte så mycket då men.. sen sjöng calaisa, måns, carola.. och sen mina favoriter, Tre S: Sonja, Sanna, Shirley :D shit va fantastiska dom är tillsammans :D hihi. sen sjöng väl calaisa igen och måns o carola i duett : ) avslutade med Is´t she lovely, allihopa :D sen blev de typ signeringsgrejs ^^. träffade sanna, shirley, carola och även britta, go tös : ) och jag får inte glömma stjärnan för kvällen, Sonja :D så sjukt underbar, tack <3 sen skulle dom åka och då stack vi till hotellet, kikade in där lite snabbt.. träffade richard engfors ^^. sen tog vi våran väska och drog in till kalmar igen, och de slutade med att vi sov på hotell i kalmar.. kunde tyvärr inte hämta min väska på stationen för den var stängd :/ haha. skitsnyggt hotell, riktigt mysigt.. köpte med oss McDonalds mat dit, sen kollade vi alla våra bilder och sen blev de sängdags.. så sköönt att sova, en lång dag.. men grymt underbar <3

        


13/7 - Skön brud ; )

2007-07-19 @ 23:05:56

fredagen den trettonde...
de blev att vi begav oss till Landskrona för att se Jessica Andersson : ) först tänkte jag åka till Svedala och se Dea igen, men de blev lite krångel hit och dit.. skulle komma så sent och sen blev de bara så att vi drog till Landskrona för att spara våra pengar ; ) haha. jag har ingen aning om när vi kom dit men de var nog runt 6 maybe.. haha, jessica skulle sjunga vid halv åtta.. så vi gick runt och kollade i stånden där, de var ju Landskrona karnevalen :P sen begav vi oss till scenen, längst fram såklart..

konserten började och hon började sjunga Efter stormen, så sjukt bra asså ^^. hihi. sen blev de massa blandat.. åsså sina MF-låtar: Kom, Kalla nätter och give me your love :D konserten höll på typ 45-50 min : ) jag filmade de mesta av konserten :D efteråt så gick vi till sidan av scenen i hopp om att få en skymt av Jessica och de fick vi :D jag sa att vi filmat några låtar och om hon ville ha de, och de ville hon så hon tog mitt nummer och skulle höra av sig om en adress att skicka de till : ) fick komma bakom och ta kort och så.. riktigt härlig brud!!

sen var de dags att bege sig hemåt.. blev en ganska tidig kväller tror ja (a) och jag tror vi även denna kväll kollade på nåt som hade med Dea att göra ^^.


    

12/7 - Det ska va DEA på sommarn

2007-07-19 @ 22:57:00

Wiie, på torsdagen begav vi oss till Ronneby för att se ännu en Markoolio(DEA) konsert ; ) den skulle hållas i Brunnsparken, shit vilkne fiin park.. jättefint litet vattenfall där (a) haha. jag kommer inte riktigt ihåg när vi kom dit men de var nog runt 15-tiden.. insläppet var vid 17:00.. så vi gick in på själva konsertområde ; ) haha. vi såg Dea&Jessica stod o pratade i ett tält bakom scenen ^^. vågade ej ropa (a) för då hade vi åkt ut.. haha. och sen tog vi en vända till och då stod dom på scenen och repade :D DEA :D iiih.. på med mitt "Dea"-linne (a) . men man fick inte vara där inne när dom repa, så vi fick gå och ställa oss utanför.. men man hörde ialf vad dom repa, Jag orkar inte mer, Emma Emma och tror de var Partypest :P riktigt najsigt.. måste bara nämna, Dea var skitsööt när hon stod och dansade till markos låtar ^^.

sen när vi stod i kön till insläppet så började de ju givetvis regna :S haha. de duggade typ. när dom öppnade så rusade vi fram till scenen, längst fram i mitten (a) haha. och nu var de bara att vänta, 3 timmar ^^. men Zillah & Totte var på scen vid halv sju, haha.. riktigt roliga, men de var pinsamt att stå där (aa) fick autograf, haha..

klockan blev åtta och de var dags för Dea&Marko&Jessica :D ... markoolio intar scenen och publiken jublar ; ) men nåt fattas, ja Körtjejerna :D wiiiiie.. Börjar med Partypest, diggar den så mycket :P och vidare med Ingen sommar utan Dea (reagge).. sen blev de massa gamla och några nya.. och till den bästa VÄRSTA SCHLAGERN :D ojoj.. jag skrek inte så mycket (aa) HAHA. glömmer aldrig Deas reaktion ^^. sötast ! Markoolio: RONNE, Publiken: BYYY.. fan va de ägde :D Sjukt grym konsert, som vanligt :D <3

efteråt så gick vi till sidan för att försöka få en glimt av Dea.. då träffade jag även två andra Dea fans, jätte snälla tjejer : ) hihi. efter ett litet tag så säger adam ba: där är Dea *pekar på scenen* jag ba: DEEEEEEEAAAAA !! hon reagerade ; ) eller vem gjorde inte de (aa) HAHA. så hon kom ut till oss, pratade, gav present, hon skrev autografer, sen blev de lite foton : ) jag hann även få ett kort tillsammans innan hon skulle dra iväg med sin mamma : ) sen försökte jag komma fram till markoolio men de var inte alls lätt, så de sket sig.. så vi åkte hem, adams mamma hade kommit ända till ronneby för att hämta oss, annars hade vi kommit hem så sent.. Tack : ) hihi.

väl hemma, så blev de lite mackor och sen kollade vi på bilderna vi tog och jag tror nog att vi kollade lite MF då också, DEA ;D hihi, somnade ganska sent ...


               

11/7 - Ännu mer sång, kram och mys

2007-07-19 @ 22:31:45

i onsdags, då var det dags för allsång igen, denna gången i malmö : ) sonja medverkade :D <3 vi gick upp tidigt och gjorde oss klara : ) vi kom väl till allsångsstället runt halv 5-5 typ.. de låg ju mitt ute i ödemarken HAHA.. kommer dit, betalar in oss och står rätt upp och ner.. helt plöstligt så dyker sonja upp, hon skulle soundchecka.. hon hälsade på oss och gav varsin kram sen vidare upp på scen.. så vi gick fram till scen och satt oss och kollade :P och de verkligen spöregnade, satt med paraply först men de åkte av en stund och sen blev de regnjacka på och grejs :P haha. sonja var så sööt <3 efter hennes soundcheck så träffade vi henne, vi gick in nånstans och tog ett kort o pratade : ) sen skulle hon iväg och fixa sig, så vi stod kvar där inne.. medans så soundcheckade Christer Björkman och Anne-Lie Rydé.. : ) de var en timme kvar till de skulle börja typ.. vi stod utanför och sjöng lite sonja låtar, när hon plöstligt gick förbi oss ^^. haha. hon ba: nu börjar de :D

så vi rusa dit och satt oss, satt ganska långt bak.. jag filmade allt med sonja, även allsången ; ) haha. hon var helt klart bäst.. jag filmade även duetten mellan Anne-Lie och Christer, Första gången, bara för att sonja skrivit texten ^^ .  sen när allsången var slut så gick vi för att träffa sonja och de gjorde vi, men hon skulle hämta idolkort så vi passade på att fånga en autograf av anne-lie ; ) hahaha.sen stod vi och pratade med sonja en stund, tog kort och hon signerade lite grejer, bla. den nya Plaza-kvinna tidningen som hon är på omslaget på ; ) mega snygg ju <3 sen tog vi typ hejdå och sa att vi ses på lördag på öland.. så då var de bara att tralla till station, ta tåg och grejs hem.. väl hemma, blev de mackor :D och tv, Dea o MF ^^. sen sovdags..

      

10/7 - Sång, kram och mys

2007-07-19 @ 22:18:16

Jag åkte ner till Skåne, Malmö, dagen efter, hem till adam.. han hämtade upp mig på stationen.. vi gjorde väl inte så mycket på kvällen, satt mest o pratade och kollade på massa MF ;D GO DEA !

Sen på tisdagen var det dags för allsång i Helsingborg.. medverkade gjorde bla Sanna Nielsen ;D vi vaknade tidigt, väldigt tidigt, klockan 7 :O haha. men vi gjorde oss klara och begav oss till helsingborg och letade upp stället där allsången skulle vara : ) mycket trappor fick vi gå upp för :S uscha de var jobbigt.. hittade stället, men bestämde oss för att ta en tripp till båstad för de var ju några timmar kvar innan allsången skulle börja.. så vi åkte dit, väl där så träffade vi Malin :D Emma och Milla :D thihi, så underbart! vi kollade runt lite där, rix fm festivalen skulle vara där på kvällen.. sen efter en stund åkte vi tillbaks till helsingborg, tog oss upp till allsångsstället.. tänkte att sanna kanske skulle repa lite, men de gjorde hon ej.. så vi gick runt lite där, sen fanns de en liten terass restaurang där, jag skämtade om att sanna kanske satt där inne, och de visade sig att hon gjorde de, haha.. så när hon kom ut så gick vi fram till henne, kramkalas <3 vi tog sällis med henne ner till scenen, där vi stod och prata en stund, tog kort och så, innan hon gick in bakom scenen : )

sen sprang vi runt där, mycket folk var de :O haha.. allsången var väl helt okej, sanna var den bästa såklart ; ) och de började ju givetvis att regna när sanna skulle sjunga, hahaha.. så himla sööt. sen träffade vi henne igen, tog massa kort och så. sen skulle hon in på scen igen och sjunga Till en fågel, gud så vackert <3 vi sprang in och satte oss framför scenen då så jag kunde filma : ) och träffade henne efteråt, så himla underbar man får va <3 massa prat, kramar, sång och skratt ;D kärlek!

sen tog vi hejdå och sa att vi ses på lördag på öland : ) och vi begav oss hem till adam igen, minns inte vad vi gjorde sen, kollade säkert på några MF-dvder (a)

          


8/7 - Ingen sommar utan DEA

2007-07-19 @ 21:58:37

Jag var till Eskilstuna förra söndagen.. med micke och såg Dea och MarkoolioParken Zoo ;D yeeeah, den konserten ägde fett asså.. vi träffade sjukt underbara personer där: Sara, Bonnie, Mikaela och Bosse : ) såklart var dom också Dea fans ; ) hihi. trevligt .
Dea var så sjukt sööt och underbar som vanligt.. vinkade och bara såg allmänt go ut. vi ägde ju rent ut sagt på Ingen sommar utan reagge, vi gjorde ju förstås om den till Ingen sommar utan Dea ;D HAHA. Markoolio satt ut micen till publiken och vilka hördes inte mest, jo VI ;D med ingen sommar utan Dea ;D ååh får inte glömma VS, den var helt klart bäst.. diggar markoolio där, DEEEEA :D shit va vi skrek där, DEA *klappklappklapp* DEA *klappklappklapp* ; ) haha.. dea var så otroligt sööt då ^^. hela konserten var grym, ni som inte sett den borde egentligen gå och se den ; )

vi ropade ner Dea efteråt, så himla sööt, fick kram och så! Tacka för stödet ^^ . pratade lite snabbt o så.. : ) sen blev vi typ blåsta av vakterna.. hahaha.. men träffade marko lite snabbt.. sen drog vi alla till max och sedan hem till sthlm med tåget.. och vidare hem till micke : )

Underbar dag <3 minne för livet ; )

   


trööött

2007-07-18 @ 14:44:36
ja idag har jag jobbat igen, började 7 imorse :S haha. grymt trött då kan jag lova...
för jag var ju i sthlm igår på allsången :D wiiie.. med en kompis.. och vi kom hem 2 på natten, så de blev tre timmars sömn... inte så bra men, haha :P
jag tänkte ta och skriva lite om dagen, men först ska jag ta och skriva om min skåne tripp och så ;D
men allra först, så ska jag ta och kolla på Allsången, spelade in ; ) hihi, åsså måste jag vila lite : )

men snart dyker de upp massa inlägg från alla mina äventyr <3

KÄRLEK

Tillbaka till verkligheten ...

2007-07-17 @ 00:39:41

jag kom hem igår från min veckas semester.. jag tänker berätta om allt (nästan ialf) i ett annat inlägg : )

idag var de upp tidigt och iväg och jobba, klockan 7 började jag :S drygt men va tusan, jag tjänar pengar och de behövs kan jag lova :D haha. jobbade ända till klockan 15.. och då for jag hem, packade upp alla grejer och ringde till sara.. hon kom hit och vi pratade och sådära.. kollade på victoriadagen, de var riktigt bra : ) haha. älskar tre s <3
sen skulle hon hem och jag skulle äta.. så sen har jag bara kollat lite inspelningar som jag gjort under veckan : ) och sen har jag ugglat här.. ska dra mig till sängs nu. berättar om min skåne-tripp antingen imorrn lr på onsdag ; )
Allsång på skansen tomorrow <3 :D

Ciao


usch jobb

2007-07-07 @ 13:18:30
snart dags att dra till jobbet.. känner verkligen inte för att jobba idag, för jag håller på att längta ihjäl mig inför morgondagen :D och de kommer gå så segt på jobbet ju :/ haha. menmen.. jag är iallafall fett taggad till imorrn ;D de ska bli  sjukt kul, hoppas bara på att de blir fint väder också, annars kanske de blir lite drygt :P haha.

BÄSTA, jag bara älskar denna...


hörs senare, måste ta och packa sen också : )
Kärlek
/ Carro

Tagga <3

2007-07-06 @ 20:00:10
nu är jag grymt taggad asså :D shiiit va kul de ska bli... på söndag bär de iväg... till stockholm/eskilstuna...
och på måndagen vidare ner till skåne för att sedan på lördagen ta mig till öland och sedan hem dagen efter!!

image106 image143

NU, vill vill vill :D

de kommer bli BÄST !!

Sommarkväll ...

2007-07-04 @ 23:28:10
i gävle, premiär idag ..
jag och sara åkte in för att kolla på Måns Zelmerlöw, haha.. vi kom väl in runt åtta typ, då kika vi runt i lite affärer : ) och sen gick vi ut på torget för de skulle vara allsång där, men de var inte mycket till allsång, dom bara sjöng själva :P haha. men till min förvåning så var Britta (körsångerska från mellon) där och hon fick sjunga en låt :D I Still Haven't Found What I'm Looking For, så sjukt bra : ) hihi.
sen klockan nio var de dags för måns, eller lite över nio då.. han var väl helt okej ;D cara mia var ju bäst som vanligt, den diggar jag ; ) haha. efter de så for vi hemåt : )

tidigare idag så har jag, hmm, jag var med sara till valbo :D hihi. jag shoppade lite.. ett halsband, klänning, skor och ett ljusgult linne, där de fint ska stå Dea(AA) haha ^^. najsigt, sen blev de bara hem och iväg till gävle då typ...

Nu sitter jag här och ugglar, ska ta och kolla klart på Bones på tv och sedan dra mig till sängs.. Jobbar förmiddag imorrn..

Kärlek till er alla <3
// Carro

 
Britta och Måns : )

K Ä R L E K

2007-07-02 @ 00:59:52

Obeskrivligt underbart

2007-07-02 @ 00:49:42

Stockholm <3

image137

jag och sara begav oss härifrån vid halv nio typ.. tog ett break vid Röde orm i Björklinge, då vi typ hade åkt halva vägen, klockan var då runt tio.. sen körde vi raka vägen till sollentuna centrum där vi parkerade : )
vi tog pendeln därifrån in till centralen, där vi fortsatte ut på stan och jag köpte mig en palestinasjal ^^ . Sen efter det drog vi till Grönan, där micke väntade på oss, kom nog dit runt halv ett : ) han hade hållt platser till oss, så vi satt längst fram vid scenen, eller så långt de går.. tack micke! : ) det började ju givetvis att regna :S så vi satt där med regnjacka och ponchos :S skitsnyggt ska du se ; ) haha. fibes oh fibes soundchecka när vi kom typ..

sen fortsatte soundchecken  vid 14-tiden typ.. och först ut var då Charlotte Perrelli, som också körde på poncho, hahaha.. Hon sjöng en underbar låt, Som Du heter den.. grymt bra live :D och vilken röst :O haha.
sen blev de Jimmys tur.. och efter han blev de Mikael Rickfors & Sara Löfgren :D uuunderbart att se sara igen, så sööt *vinkvink* . dom sjöng Som stormen river öppet hav, så fiint.. sen sjöng Mikael en till låt och även där var Sara med o sjöng :D wiiie.. Efter de gick vi till sidan av scenen och träffade Sara en snabbis, pratade lite och så, sötast !
Sen tillbaks till platserna och inväntade genrepet.. vi hann äta lite innan också, när jimmy repade ännu en gång.. sen blev de dags för genrepet och jag filmade båda Saras uppträdanden : ) hihi. Avril Lavigne kom aldrig ut nå och körde på genrepet, o hon soundchecka inte heller.. så henne fick man vänta till direktsändningen för att få se..

Klockan åtta var de dags, direktsändningen ;D guud va kul.. jimmy var helt okej.. charlotte var grymt bra, så fiin låt, satt där o sjöng med vi (a) och Sara, shit, bäst som vanligt då, gudomligt bra, fantastiskt <3 thihi, Mikael var bra han med.. fibes oh fibes var helt okej.. och Avril, hon var riktigt grym att se live :D -händer nog inte fler ggr men- haha.. och Gry var ju fantastisk som vanligt :D Grymt program blev de, vi ägde i slutet ; ) HAHA.
och Sara var den som ägde hela programmet ;D lätt den bästa!!

Efteråt gick vi fram till scenen och Sara kom då ner till oss och satt sig.. så vi pratade lite och så, så sött av sara att presentera sig för micke ^^ . thihi. och vi fick världens sötaste kort på sara, älskar hennes leende <3
sen skulle hon bli intervjuad, så vi bestämde typ att vi skulle träffas på baksidan, så vi drog dit.. till slut kom hon, så goo <3 pratade lite o tog kort ^^ . tack sara för allt du säger och gör för oss, du vet att vi uppskattar allt och vi kommer alltid finnas där för dig <3
Sen träffade vi även Gry, tog autograf och kort tillsammans med henne.. vi pratade lite o så : ) och sedan drog vi oss hemåt för kvällen, tog hejdå från micke och josefin och vi begav oss till centralen för att därifrån ta oss ut till sollentuna.. klockan var väl då runt elva typ.. vi tog även nu ett break vid Röde orm, för att stanna och äta lite. sen for vi raka vägen hemåt, vi diggade sara och linda typ hela vägen hem ^^ . haha, jag släppte av sara hemma hos henne och begav mig sedan hem till pappa min, där jag skulle sova.. kom hem runt 2-tiden och då blev de raka vägen till sängen, supertrött var jag :S hahaha..

Tack båda sarorna för denna dag, obeskrivligt uuunderbart <3<3<3

   
   
  


säger som sara, en sak till måste jag tillägga:
Så himla glad för din skull, så sött ju <3
grattis grattis .. all kärlek till dig S <3<3


RSS 2.0