Marie Picasso

2007-11-30 @ 23:08:39
YAAY de blev tjejernas tur :D Amanda och Marie!!
image343

Nu hejar jag starkt på Marie Picasso!!! DDD hon ska lätt vinna i Globen ;D


MariePicasso - Weak... så bäst asså!!!
I have nothing är ett av hennes Bästa, men tyvärr så finns de ingen video jag kan lägga ut här.. så de fick bli Weak!!!

Lite Idol : )

2007-11-30 @ 22:18:36
Yaay, jag har kollat på idol :D de händer inte ofta faktiskt, men ändå har jag min favorit: MARIE PICASSO <3

image342

Marie Picasso:
Hennes första framträdande, I have nothing, var bara helt fantastiskt.. vilken utstrålning, vilken charm och vilken jäkla röst asså.. och med vilken känsla, helt fantastiskt.. de var magiskt, jag rös, tårarna var nära att falla.. Shiiit!
andra framträdandet, maneater, var helt okej.. de var inte så bra som hennes brukar vara.. men de var grymt, hon gjorde den till sin egen och de blev ju jäkligt ballt asså..
Hon är Så värd en plats i finalen!!! HON SKA VINNA!


Andreas Sjöberg:
Okej jag gillar inte han alls, men iallafall.. hans första framträdande var faktiskt bra, Cryin.. hon har en helt okej röst och så.. andra låten, Conga, var lite mer katastrof tycker jag, haha, man hörde inte vad han sjöng på vissa ställen och sådära.. jag hoppas verkligen inte han kommer till final!!

Amanda Jenssen:
Hallelujah, hon gjorde den magisk.. shiit, jag gillar den låten jätte mycket.. och hon gjorde den, jaa, obeskrivligt.. allt fanns där, känslan, utstrålningen.. hennes grymma hesa röst, gjorde låten bara ännu mer magisk..
andra låten gjorde hon också ruskigt bra asså, ingen aning om hur originalet låter men hon gjorde den grymt ialf.. Hon är också värd en finalplats!!

Ja nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja igen, spännande och se vilka som går vidare till finalen, men jag är nästan bombis på att de blir tjejernas tur i år ;D hihi <3333

skriver mer sen, Byyyye!!

Dagens musik...

2007-11-30 @ 14:54:36
Sonja Aldén - För att du finns
Shirley Clamp - Do they know it´s christmas time
Sonya feat. Groove Constructors - Det gör ont
Sonja Aldén - Det är inte regn som faller
Linda Bengtzing & Markoolio - Värsta schlagern
Mariah Carey - All I want for christmas is You
Shirley Clamp - Aldrig
Dea Norberg - The Rose
Sanna Nielsen - O helga natt
Carola - Sanna Vänner
Sonya feat. Ha2f & Sharpshooter - December 63
Magnus Carlsson & Molly Sandén - Julens tid är här

image342

Ont, nu har jag ont.

2007-11-29 @ 20:40:32
Min kropp värker... usch, orkar knappt röra armar och ben. :S

Veckans träning:
måndag: vattengympa
tisdag: viiiila
onsdag: vattengympa, gympa, dansaerobics, vattengympa
torsdag: vattengympa, box
fredag, lördag, söndag: viiiila, tack!!

nu sitter jag här och bara ugglar.. ska ta och bädda ner mig med en bra film nu, tror jag! jag orkar verkligen inget annat, men först lär jag nog ta något att äta...

Tack och go´natt!
Kärlek / Carro

Min dag...

2007-11-28 @ 22:26:09

ja min dag blev som den var tänkt.. haha.

Kom till skolan vid tjugo i två typ, då letade jag upp någon att prata med om våren, så nu är pappret inlämnat med vilka kurser jag ska läsa : ) de blev ganska många faktiskt, hmm. spanska, engelska, geografi, psykologi och pedagogiskt ledarskap.. yaay, jag kommer att hoppa av de kurser som inte kommer funka xD känns som den sistnämnda kan bli lite för mycket för mig. Sen blev de lektion, föreläsning om 1800-talet, så drygt.. sen en sväng med sara på stan och vidare till badet lite innan fyra, träffade på sanela lite snabbt : )
Sen vid fem var de dags att köra gympa :D och de gick jäkligt bra faktiskt, fick massa beröm efteråt, att jag har förbättrat mig och sådära, de känns skönt : ) sen rusa jag upp till lilla salen, där sanela skulle ha dansaerobic.. så jag var med där också ;D de var bara vi två och en till, så vi flumma rejält.. så sjukt trötta ju ^^. sen rusade jag därifrån strax innan sju, för vid sju skulle jag köra vattengympa ;D hahaha, var bara fyra personer men iallafall, de gick bra. och hej va jag var trött xD

Kom hem runt åtta typ, kollade tv och sådära : ) nyss sett klart på greys så nu ska jag nog ta mig något att äta, har inte ätit sen 12, fast jag tränat massa...
och nu äre inte långt kvar till på söndag :D de ska bli så kul <3

Kärlek / en jäkligt trött Carro.


Ge mig sömn, tack!

2007-11-28 @ 12:05:34
Usch va trött jag är...

Klockan ringde vid halv sex imorse, körde vattengympa vid kvart i sju.. uscha så tidigt, men de gick bra : ) men jag måste verkligen lära mig att säga nej, hahaha, min kropp kommer vara död efter idag..
Jag ska bara fixa mig nu och ta något att äta, så ska jag bege mig till skolan.. historia lektion vid två, men ska prata med någon om våren hade jag tänkt, så ska dit tidigare. slutar vid fyra och då raka vägen till badet, ta något snabbt att äta där, sen köra gympa vid fem.. sen vid sex är de dansaerobics, äntligen bytt tid (a), så där ska jag vara med om jag orkar.. efter det, vid sju så ska jag köra vattengympa : )

oh hej, va jag kommer somna gott ikväll :D haha, fast de blir inte förrän vid 12 ialf, för jag måste se Bones
^^

skriver mer senare, kärlek till er alla <3

Grattis Sanna <3

2007-11-27 @ 21:05:43
idag är det ingen vanlig dag, för det är Sannas födelsedag :D <3 hihi.
image338

Sanna Nielsen, första träffen med denna underbara människa var den 9 mars i Globen city, Melodifestivalshelgen. Jag glömmer aldrig första ögonblicket, när hon kom där gående mot scenen, jag vände mig om och såg henne, med vidöppen mun :O, hon började skratta och hejade glatt. Jag fick också fram ett hej och började skratta, lite pinsamt, men jag glömmer de aldrig. Sen vid signeringen fick jag ur mig nåt i stil med: "jag hejar på dig, din låt är jättebra, jag hoppas du vinner eller sonja! ".. också fick jag en kram.
Sen var jag fast och efter denna dag har de blivit flera fantastiska träffar. Underbara minnen, som jag alltid kommer att minnas och bära med mig! och fler kommer det att bli, de kan ni lita på...

Sanna, Tack för att Du finns, jag älskar dig <3

image339

Helgen <3

2007-11-26 @ 12:56:59
Mitt tåg gick vid 16.15 från Gävle i fredags. en timmes resa ungefär och var då framme i Bollnäs, där Anna-Karin mötte upp mig :D vi drog runt på stan lite och köpte present. sen buss vidare till Alfta för att handla lite mat och så, sen blev vi hämtade där : ) vi kom hem till henne, och va mysigt hon bor asså ^^ hihi. tror vi började med maten direkt typ, spagetti och köttbullar (a) och sen blev de present inslagning, shit va vi är grymma asså :D de blev fett snyggt, men de där jäkla snöret var lite klurit ; ) haha, de sket sig så vi fixade med lite annat : )
Efter det så började vi fixa en film till Sonja, från Gävle konserthus när hon var där med Christer.. och shit den blev riktigt bra asså, jag skrattar bara jag tänker på den, Fiskmås xD ; ) hahaha. efter några timmar var vi klara med den, yaay.. då blev de sängdags och klockan var nog runt halv ett då. men vi låg och pratade en stund, sen släckte vi och gonattade ^^.

image335
Klockan ringde redan vid sju tiden på lördagen, men vi kom nog inte upp förrän vid halv åtta.. vi fixade oss och åt frukost och allt.. ja vi fick stressa till slut ; ) som vi trodde, haha.. vi fick skjuts till bussen i Runemo, bussen kom runt nio tiden.. då var de dags att åka till Söderhamn, resan tog väl typ lite över en timme.. men vi kollade film när vi åkte, Göta kanal 2 : ) vi kom till Söderhamn och då var tåget försenat typ 30 minuter, så jobbigt.. typ vid elva kom tåget och då var de raka spåret till Sundsvall, kom dit vid tio över 12 typ, Carro mötte upp oss på stationen :D och vi begav oss till Navet, men shit va halt de var ute :O var nära att trilla flera gånger, haha. vi tog bussen ut till Birsta City, där var de fett fiint asså :D stort och så.. letade reda på scenen och sen gick vi till willys och köpte ostbågar ^^, haha.
Sen vid 14-tiden så kommer Sonja, hon såg mig redan innan hon kom upp på scenen ^^ Hon var lite kraslig men de gick fint ändå : ) först blev hon intervjuad och sedan sjöng hon För att du finns.. signering efter det, jag och Anna-Karin var upp :D vi pratade massa och gav presenten, hahaha, hennes reaktion, så sööt <3 hon är bara så mysig, gullig, underbar, helt fantastisk.. vi tog kort och så, sen var jag upp en vända till och tog kort på bara henne : ) urgullig är hon verkligen, tack för det du sa!!
Efter det så blev de matdags för oss, donkan ;D haha, sen kikade vi runt lite i köpcentret, sen skulle Carro åka o jobba, så tog hejdå från henne.. de var sjukt kul att träffa henne igen <3 så jag och Anna-Karin stannade kvar en stund och snurrade runt, letade julklappar.. jag köpte tyvärr inget men hittade lite grann : ) sen tog vi bussen tillbaka in till stan igen och då såg vi Julgalan bussarna, som vi så gärna ville hoppa på (a) haha, men de blev inte så, haha, de blev till stationen där vi tog tåget hem.. Anna-Karin hoppade av i Söderhamn medans jag fortsatte till Gävle, där pappa kom och hämtade mig : ) väl hemma blev de mat och tv, sen blev de väl sängen : )

Tack Anna-Karin för en suverän helg :D <3 Tack även du Carro : )
Och till den härliga bruden, Sonja, du är allt.. Tack för i lördags <3

image336

Dagen

2007-11-23 @ 10:19:54
Jag vaknade runt nio typ.. var upp och mailade till min lärare att jag inte kunde komma på lektionen vid tio, pga "jobb", hahaha. yaay ; ) sen har jag duschat och så, chefen ringde också, så jag pratade lite med henne : ) nu sitter jag här men ska fixa mig och äta lite frukost.. och packa klart det sista!!!

Vid ett så drar jag till skolan för historia lektion, haha.. men de kan nog bli kul, vi har Annette så : ) sen vid tre så kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till resecentrum där jag tar bussen in till Gävle och sen tåget vidare till Bollnäs.. där Anna-Karin möter upp mig :D sen ska vi springa runt där lite.. sen åker vi hem till henne tror ja, och äter, kollar tv eller något sånt
: )
På lördagen bär det iväg till Sundsvall :D Sonja har signering i Birsta.. så där ska vi dyka upp :D Carro möter oss på stationen, sen åker vi raka vägen dit : ) sen vidare hem på kvällen
: )

Jag lovar att berätta mer sedan, kanske blir nån gång i helgen.. : )
Ha en bra helg allihopa!
Kärlek, Carro

Saknad

2007-11-23 @ 00:03:20

S O N J A

image334

Lördag med Anna-Karin <3


Julklapp ?!

2007-11-22 @ 23:23:13
Dessa vill jag ha i julklapp. Ge mig! Jag älskar Bones, de är så himla bra. Lite små läskigt ibland, men jäkligt bra för de.. de ska ju vara lite spännande men de är samtidigt roligt. Brennan (Emily Deschanel) och Booth (David Boreanaz), dom är så grymma. Och hur söta tillsammans är dom inte då!

Säsongspremiär på tisdag den 27 nov, klockan 20.00 på 3an :D missa inte det!!! de ska då inte jag göra, jag måste se det..
Ett citat ur ett avsnitt.. Dr Brennan: "Vart fan är mina ben nånstans?". Jag tyckte den var lite kul ; ) haha.

Min dag... jag har haft prov imorse, i programhantering. och det gick väl bra : ) sen bara varit hemma och slappat typ.. jag var iväg med pappa och köpte firewire-kabel till min videokamera.. så nu ska det fixas videosar!!! yaay ;D

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Bones :D såååå bra!!! fast det blev paus nu, haha...

Massa Kärlek
Carro

Temadag...

2007-11-21 @ 22:37:45
Yes idag har vi haft en så kallad temadag i skolan.. Historia: första och andra världskrigen ;D haha. men de var faktiskt roligt.. först lite föreläsningar, sen gjorde vi massa uppgifter och kollade film och så : ) började 8 imorse och höll på fram till 16.. och herre min jesus va jag var trött.. trött när jag kom och ännu tröttare efter lunch, fick de även påpekat av läraren typ ; ) HAHA, yeah bra där carro..
efter skolan var de raka vägen till badet.. pratade lite med chefen, sen var jag med på gympan och sedan var de dags att köra vattengympa vid sju.. och träffade maria efter det : ) sen hem och dags för mat och massa tv ;D haha.

nu sitter jag och kollar på Miss secret agent och väntar på att Bones ska börja :D och mumsar på den nya maraboun : ) och jag ska nog ta och plugga lite nu kanske, har prov imorrn...
Love / Carro
image331

Trötter

2007-11-20 @ 12:37:23
en ny dag med nya tag..
imorse var jag uppe tidigt, redan vid halv sju stod klockan på ringning. jag körde vattengympa vid tjugo i åtta.. det gick alldeles utmärkt, lite trött men de gör inget.. haha.
sen har jag mest legat och vilat lite, är ju så trött. Sanela ringde även, så pratade med henne lite snabbt : )

Och kolla vilken underbart sööt bild jag hittade på Linda. Hihi, verkligen så sjukt sööt! Kärlek till henne!!! Snart dags för Linda, den 2 december då smäller det, oj vad kul det ska bli.. Längtar :D

Nej nu ska jag fortsätta digga min musik här... och kanske ta något att äta!
Kärlek / Carro

Jag förstår att inget kan bli som förut
Ja, jag vet nu, allt tog slut
Jag borde ha sagt som det var
Du bad mig förklara

Hur kunde jag gå med himlen framför mig
Utan att ens förstå

Om jag fick leva mitt liv på nytt igen
Skulle inget få skilja oss åt
Jag har förlorat en del av sanningen
Hur kunde jag ge mig av
Medan du sov

Måndag

2007-11-19 @ 22:12:12
image330

vaknade idag av att min chef ringde runt tio tiden.. ska köra vattengympa imorrn bitti, yeah så trött jag kommer vara, haha. sen har jag suttit vid datorn här och lite senare kom sara hit, vi skulle egentligen pluggat men vi satt mest och pratade och kollade lite tv : ) trevligt..

nu väntar jag bara på att Bones ska börja, det är så sjukt bra asså.. jag har verkligen fastnat i de.. och nya avsnitt börjar den 27 nov.. yeah !

Sov gott allesammans!
Kärlek, C

Helgen var Kärlek

2007-11-18 @ 22:27:32
Det har hänt väldigt mycket denna helg, så jag ska försöka berätta lite granna här nu : )

Fredag:
Jag hade klockan på ringning halv sex, var på badet och körde vattengympa vid kvart i sju.. Det gick bra men gud så trött jag var, pratade lite med chefen efter det! Sen hem en stund, Sara kom och hämtade mig vid tio tiden, då for vi upp till arbetarbladet.. Vi skulle köpa biljetter till julgalan i gävle, som var dagen efter (lördag). De fanns inga där, man lära åka in till gävle och köpa där. Så Sara skjutsade ut mig till Högbo, karisma spa, för jag skulle se hur de såg ut där och så, för jag skulle köra vattengympa dagen efter.. Och då for Sara och hennes pappa till Gävle och köpte biljetterna : )
Efter karisma så åkte jag till komvux för att prata lite med min lärare, för jag skulle missa lektionen vid ett.. men jag blev inte så mycket klokare där, hon hade inte så mycket tid.. Så de var bara att gå hem, klockan var väl då runt tolv typ.. Jag tog lite mat när jag kom hem, fixade med kläder och sminkning o allt. Vid kvart i fyra tiden så åkte vi iväg till Falun: jag, syster, mamma och mormor : ) vi var nog framme i Falun strax före fem..
Röda mattan och allt vettni ; ) haha, hängde av oss jackorna och sedan fick vi vänta ett tag innan vi fick bege oss till våra platser.. Och shit va mycket bord de var där, knökfullt verkligen.. Vi kom in till vårt bord, satt en bit ifrån scenen.. Vi gick och hämtade mat, julbord, de fanns hur mycket som helst :O Vi var nog klar runt sex tiden, då satt vi mest där och var trötta, eller iallafall jag var trött :S De blev lite underhållning på scenen, sen lite tävling : ) Vid halv nio typ kom Jerry Williams ut på scenen, och shit va han är tråkig och äcklig att se på.. Men han sjöng en timme typ.. 
Lite innan tio så började själva showen :D yeah va jag hade längtat.. dom började med Do they know it´s christmas?, först in Andreas, sen Linda Sundblad, Sonja, Marko, Linda och den dom tråkiga gubbarna, haha. Sen bytte dom av en efter en och sjöng sina låtar. Och Bounce kom in och körde deras dans till låten She wants to move, vadå asballt :D Jag gick fram och ställde mig när Sonja sjöng För att du finns, för jag såg inget från vårat bord för folk stod upp framför.. Så jag kom några meter från scenen, sen stod jag kvar där hela showen.. Ett julmedley i slutet blev det, dom gick ju ut och kom in igen.. Då trängde sig jag och Ankan fram till scenen.. Jag stod väl typ då tre meter från sonja och linda (aa) haha, sonja såg mig och vinkade, så sjukt sööt. Och sen efter typ en och en halv timme så var den showen slut, tråkigt men sant.. Sjukt fantastisk show :D
Jag gjorde några försök i att få tag på sonja, men det gick inget vidare.. Jag fick bara svaren att de går inte att träffa artisterna, dom har dragit redan, typ.. Så då begav vi oss hemåt också, för alla var så trötta.. Vi kom nog hem runt ett tiden, och jag tror faktiskt att jag somnade på en gång när jag la mig...

Lördag:
Klockan på ringning vid åtta typ, fixade min musik till vattengympan.. La mig en stund till och kom upp vid kvart över nio typ.. In i duschen och så, brände vattengympa skivan. Hann inte med någon frukost för då var klockan redan kvart över tio och jag skulle vara på karisma vid halv elva. Jag tog mormors bil dit, träffade Sanela och hon visade vart stereon skulle stå och så.. Bytte om och jag körde vattengympa vid elva, en halvtimme bara : ) Efter det så fyllde jag i lite papper och pratade med Sanela. Raka vägen till mormor sen, för hon ville ha tillbaks bilen.. Så hem efter det och då blev de datorn. Pratade lite med Sara inför kvällen och så. Ungefär vid fyra - halv fem tiden började jag göra mig klar, duscha och fixning av hår och smink. Vid halv sju typ så kom Sara hit och vi begav oss till Gävle, till Läkerol Arena. Vi kom nog dit till sju typ, hängde av oss jackorna och letade reda på våran plats.. Vi hade läktarplats och shit va långt upp vi satt, rad 11, haha. Vi satt där och kollade på allt folk, och vi såg även Saras kompis Maria vid borden, hihi.
Jerry Williams börjde vid halv nio som dagen innan.. Så booring verkligen, mot slutet tog vi en liten bensträckare och vi flyttade ner oss några rader, tror de blev rad 2.. Det var ju tomt så vi passade på och då såg man ju skitbra :D Och ungefär runt tio tiden så började the show, de var lika artister med denna gång.. Behöver väl inte säga så mycket om showen denna gången, för de var ju exakt lika.. Men lika Underbart fantastiskt att se igen :D Vi var såklart med och Bouncesade ; ) haha, den som dom gör på dvdn Bounce Live.. Lite jazz, hårdrock, techno, svensk dansbandsmusik och Bouncea ;D
Träffade Sonja efteråt, eller jaa.. Hon stod backstage där och jag på läktaren, haha. Men hon var så sjukt gullig, älskar henne <3 Vi pratade lite grann och så, sen var hon tvungen att gå för de var intervju dags och sen åka hem.. Jag och Sara begav oss runt i arenan och kollade lite, om vi kände någon.. Jag träffade på Madde, en go prick. Sen hittade vi Maria så vi stod och snackade lite där, hon skulle åka med oss hem : ) Vi lämnade henne på stan för hon skulle på fest och Sara skjutsade hem mig och kom nog hem runt ett tiden. Och jag var trött såklart, men de blev lite film, Heartbreak hotel.. Hihi, fast stängde väl av efter halva ungefär, för jag kollade inte så mycket.. 

Söndag:
Idag sov jag länge, eller jag vaknade runt halv tolv tiden typ. Och kollade på Idol reprisen, för att Carola var med, haha. Men Marie var bäst och Carola då ; ) När det var slut så satt jag mig vid datorn och pratade med lite folk.. Sara och Emma kom hit vid halv fyra - fyra tiden. Vi snackade lite och sen åkte vi till pappa min för att betala våran kryssning och skriva ut kvittot. Så nu är den betald, nu är de bara att vänta på att de ska bli den 12 december och shit va jag längtar asså :D Sen hem igen och satt mig vid datorn. Och har nog suttit här sedan dess, kollat lite klipp och bilder :D och förstås lite på tv också : )

men jag ska nog ner och kolla om det finns något gott att tugga på : ) och sen kolla lite på film och skriva brev ^^

Kärlek
till mina vänner / C.

image328

Julgalan i Gävle

2007-11-18 @ 13:51:31
image326

"Jerry var nästan rörd till tårar över det gensvar han fick av tusentals personer i publiken. Synd att pausen till den efterföljande artiststafetten blev alldeles för lång, trycket i hallen kom liksom av sig en aning. Även om Andreas Johnson med sin bästa låt, "Glorious" fick igång kalaset rätt skapligt. Linda Bengtzing kom in och ljög så bra och följdes av Linda Sundblad och Sonja Aldén."
@ GD

... jag var på julgalan även i Gävle, med sara :D och vi hade de mysigt vi : ) hihi. jag tycker showen är så bra. och att jerry williams tar livet av en, hahaha. menmen, jag ska ta och skriva om båda kvällarna sen när de finns tid och ork, lite senare idag : )

nu ska jag ta och fixa mig för dagen, ska träffa sara och betala våran kryssning... de börjar närma sig <3
Kärlek
Carro

image327
Sonja Aldén. Skönsjungande inslag i Julgalan.

Julgalan i Falun

2007-11-17 @ 16:35:05
image324 image325

"De som gör bäst ifrån sig är, förutom Jerka, Sonja Aldén, som har en suverän röst och Linda Bengtzing som utstrålar energi, gott humör och har fin publikkontakt. En äldre man i publiken hjälper mer än gärna till att knäppa ihop bh-bandet när det lossnar och hon sveper glatt en öl hon blir bjuden på. Stämningen var mer än uppsluppen."
@ Dalarnas tidningar

... jag var ju som sagt på julgalan i falun igår.. och shit vilken suverän show asså.. :D sonja, linda och bounce var bäst <3
men jag har tyvärr inte tid att berätta något mer nu, håller på och fixar och donar inför kvällen ;D så jag berättar mer imorrn troligtvis : ) och lite bilder kanske också kommer upp.. nej nu lär jag fixa håret ; )

På återseende, God Jul...
Kärlek / Carro

Trött men jäkligt lycklig

2007-11-14 @ 22:19:05
min dag har sett ut såhär...

Vaknade vid tio typ. pluggade lite historia och gick även igenom mitt gympapass.. sara kom och hämtade mig vid kvart i ett typ, dags för skolan.. historia i tre timmar, haha. men vi hade kul, satt i smågrupper och gjorde massa uppgifter.. sedan raka vägen till badet, träffade sanela och pratade lite snabbt. jag kollade på hennes vattengympa, sen var klockan fem och då vare dags för mitt gympapass, oh yes jag var nervös denna gång med, men mest för att sanela skulle vara med, haha. passet gick väl sådär, de var skitkul men jag måste verkligen bjuda mer på mig själv.. fick massa feedback av sanela efter gympan och de var typ, gör si och så där och där och där.. tänk på de och de.. prata mer och bjud på dig själv, hitta dig själv med musiken.. hahaha de var hemskt mycket hon sa iallafall. men hon tyckte jag var duktig : ) hihi. sen vare bara och vänta på att klockan skulle bli sju och dags att köra vattengympa. och de går hur bra som helst, skitkul äre :D men de är tyvärr inte så mycket folk på onsdagar : /. var hemma vid kvart över åtta typ, då blev de efterlängtad mat och tv tittande.. greys anatomy : ) och nu sitter jag här vid datorn och väntar på att Bones ska börja.

nej jag ska nog ta och göra något mer vettigt nu.. hörs mina vänner <3

Kärlek...

Jag säger bara Sanna. hon kan verkligen göra en lycklig. tack sanna, tack adam...
Sanna, tack för att du finns. forever & ever baby <3

image323


Tisdag.

2007-11-13 @ 23:26:50
yeah uppe med tuppen idag, nej skulle inte tro det. haha, men var nog uppe vid nio typ. sara kom och hämtade mig strax innan tio och då for vi till centralarkivet för att plugga lite.. jag skulle ha lite fakta om badhuset, hihi. en uppgift i historia kursen. vi var nog där en timme typ, sen hem och kollade lite på tv.. och sen blev de till att fixa ett gympapass och musik till de. de är inte det lättaste gott folk, haha. det tog några timmar att få ihop båda grejorna, men nu är jag nöjd hoppas jag : ) haha. sen efter det så började jag på en historia uppgift, skulle göra korsord, så ett korsord är klart, jippi.. sen vid halv sju var jag iväg på träning i lokalen här, haha, de var väl skoj.. jobbigt för armarna bara. sen hem och skrev rent mitt arbete om badhuset, så nu är det klart och kan lämnas in imorrn : ) sen har de blivit massa tv, ugly betty, desperate housewives, brothers & sisters : ). så sjuuukt bra!!!

just nu sitter jag och kollar på Bones. det är så sjukt bra, älskar det programmet :D hihi, emily deschanel är så grym.. riktigt härlig skådespelerska : ) jag ska även skriva över mitt gympapass på ett papper så jag fattar vad jag ska göra imorrn, haha. sen lär jag väl ge historian lite mer tid :S haha, ska ju göra ett korsord till och en frågesport med tio frågor i vardera.. hjälp säger jag bara!!!

nej nu ska jag lämna denna delen.. skriver säkert mer imorrn! gonatt alla!


Kärlek

Carro

trött xD

2007-11-11 @ 22:51:37
fortfarande trött ?! de är väldigt konstigt.. haha, men jag kom i säng vid halv fyra inatt.. men jag vaknade nog runt två-tiden idag, eller jag gick upp då iallafall.. och jag är Fortfarande trött :S mycket knasigt.. jag borde vara pigg tycker jag!!!

menmen, nu blire sängen och se på film, antingen Bombay dreams eller Heartbreak hotel : ) varför inte båda?! ;D haha.

go´natt! /
Carro

dea och jess - jag älskar dessa underbara människor <3

Halloween-fest

2007-11-11 @ 01:45:04
Yaay ;D


jag har varit på halloween-fest ikväll.. maskerad, haha. jag var djävul hihi.. och sanela var catwoman, seeexy ;D
sanela & johan kom och hämtade mig vid åtta-tiden typ och då for vi till linda.. de var lite folk där, eller jaa.. vi blev typ tjugo personer bara, men de var skoj ändå!! ja jag kände ju inte en enda där, förutom sanela och linda då. haha, men vi lekte lite lekar, först lappleken och den är sååå kul :D och sen blev de en tävling; som gick ut på att få dit någon i sin arbetsuniform :P haha. sen satt vi mest och pratade och skojade lite, lyssnade på musik och sådant.. sen dags för lappleken igen :D hihi. sen myste vi en stund till där innan vi ringde johan så han kom och hämtade oss. jag kom nog hem runt halv ett-tiden tror jag de var : ) riktigt lyckad kväll!!

tack sanela för en helt otroligt underbar kväll, du är bäst <3
tack sara för hjälpen med sminkning och håret :D <3

Kärlek till Er <3

Saaaknar <3

2007-11-10 @ 14:16:23
R E N T



det finns så många minnen <3
Stunder Av Kärlek

Bapbapbap, bapbapbadam

2007-11-09 @ 16:25:08
HAHAHA diggar min rubrik ^^... men jag hörde faktiskt den låten på radion för ett tag sen och jaa den är bara sådär Bäst, bara den lilla biten där (a) HAHA. kanske ingen som vet vilken låt jag babblar om, förutom Mika;D <3

jag har inget vettigt att skriva här, ville bara säga de där ju xD hahaha.. jaa men ska till pappa nu ikväll, blir väl kanske Idol för min del.. och kanske lite plugg, det behövs... eller iallafall fixa mitt gympapass : )

en vecka kvar.. längtan och saknaden är otroligt stoor efter dig/er... <3

KÄRLEK
/ me.

Heej alla!

2007-11-08 @ 21:26:19
denna dag har susat förbi ganska snabbt tycker jag... kan bero på att jag har haft en del att göra.
komvux imorse med sara, lite programhantering.. vi satt mest och lekte med powerpoint. efter de så drog vi runt lite på stan och grejs, för att fixa de sista till på lördag. hem och åt, sen åkte jag till mormor. hon fick hjälpa mig att sy lite, haha, och det blev braa..
oh yes, äntligen klar med allt till på lördag... typ. lär bara fundera ut vad jag ska ha för linne. typ.. och smink, hm.

nu ikväll blev de träning, Bootbox..
så kul, men så jobbigt. haha. hämtade även uppvisningsskivan, har checkat den och
oj vad jag vill uppträda igen ^^. nuuuuu!!!
hemma; städat garderoben, plockat med lite småplock, plockat ur diskmaskin, haha. och mat vare ja, hmm, så långt har jag inte kommit än, men jag ska nu om jag hinner : ) sen till ica och köpa goooodis, tror ja..
och kuvert (aa) haha. Och sen äre Bones :D yeah, älskar de programmet <3

och jag är glaad :D
Käääärlek till alla <3
Ciao / C.

Lovely day

2007-11-06 @ 23:57:27

Jag älskar att umgås med Sanela och bara flumma runt som bara vi kan <3
I Love It...
du är fantastisk, hela du ! tack för att du finns <3


10 dagar kvar nu, jag längtar nå enormt.....


Utmanad.

2007-11-06 @ 20:19:17
Utmanad av Mikaela

1. Hur gammal är du om fem år?
24 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Sanela <3


3. Hur lång är du?

1.76 typ

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Heartbreak hotel ;D


5. Vem ringde du senast?

Hm, syster kanske


6. Vem ringde dig senast?
Sanela <3


7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"tjena. kl 15.00 hemma hos mig. ta med din gympaskiva så vi kan gå igenom. kram"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda

10. När såg du senast din mamma?
Nyss

11. Vilken ögonfärg har du?
Bruna

12. När vaknade du i dag?
Hm, 10 tror ja

13. Vilken är din favoritjulsång?
Julen är här och All i want for christmas


14. Vilken är din favoritplats?
Stockholm <3


15. Vilken plats föredrar du minst?
Gävle (a)


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Stockholm troligtvis eller Göteborg : )


17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Hm mycket


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Sanela, med sina tokheter <3


19. Hur stor är din säng?
Lagom


20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär


21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med


22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 st


23. Hur många landskap har du bott i?
Ett


24. Vilka städer har du bott i?
Bara Sandviken


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Allt


26. Är du social?
Jorå, ibland lite mer o ibland lite mindre


27. Vilken är din favoritglass?
Hm svårt, men kanske Magnum classic


28. Vilken är din favoritefterrätt?
Oj vet inte


29. Tycker du om kinamat?
Nej


30. Tycker du om kaffe?
Nej


31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk


32. Sover du på någon särskild sida?
Nej


33. Kan du spela poker?
Nja lite


34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja


35. Är du en beroendemänniska?
Lite kanske


36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Nej inte vad jag kan komma på


37. Vill du ha barn?
Nej


38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja spanska lite grann : )


39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej


40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Både och


41. Vad spenderar du helst pengar på?
Konserter <3 och presenter


42. Äger du dyrbara smycken?
Kanske finns nåt enstaka


43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Melodifestivalen, Vänner, Bones, Desperate housewifes m.fl.


44. Kan du rulla med tungan?
Ja


45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hm vet inte


46. Sover du med gosedjur?
Ja - (den bara ligger in mot väggen så jag inte slår huvve) XD


47. Vad har du för ringsignal?
Här står jag - Sonja Aldén <3


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Hm vet inte


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min kalender : )


50. Flirtar du mycket?
Nej


51. Kan du byta olja på bilen?
Nej


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Hm minns ej, var säkert år sedan jag läste nån riktig bok så


54. Läser du dagstidningen?
Ja kan hända


55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Nej


56. Dansar du i bilen?
Ibland kanske, men de är ju trångt xD


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Svenska Favoriter


58. Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper?
Hm numret till min chef (a)


59. När var du i kyrkan senast?
Hm studenten i somras :P


60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Är? var, blir de för mig.. Annika tror jag hon hette xD


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Har aldrig campat, tror ja


62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hm vet inte


Jag utmanar dom som vill (a)


Missbruk <3

2007-11-05 @ 20:22:43
Detta är dagens missbruk för mig ... så jäkla bra och så grymt saknade är dom allihopa <3


Sonja Aldén - Här står jag


Dea Norberg & Markoolio - Värsta Schlagern


Jessica Marberger, Shirley Clamp, Dea Norberg - Lady Marmalade

Kärlek till dom <3333

Lista

2007-11-05 @ 00:46:33
Jahopp, en tråkig lista innan jag ska dra mig till sängs... : )



Vad heter du: Caroline

Var bor du: Sandviken

Trivs du där: Jarå

Brukar du läsa horoskop: Nej händer inte ofta

Har du körkort: Ja såklart

Favoritdjur: Vet inte, hund kanske

Festar du mycket: Neej

Sprit, cider, vin eller öl: Inget

Brukar du bli för full: Nej

Antal kuddar i sängen: 3 st

Äger du ett busskort: Neej

Vad åt du till frukost: Hm åt nog ingen frukost xD

Har du haft sex idag: Nej

Nästa mål i ditt liv: Klara den förbannade historia kursen kanske xD

Hur svarar du i mobilen: Hm, Hej (om jag vet vem de är) annars Caroline!

Antal timmar sömn inatt: 8-9 kanske

Sov du ensam: Jaa

Din hobby: Dansa, umgås med vänner, åka på konserter, träna

Vad är det för veckodag?: Söndag

Vad åt du senast: Mackor

Vem fick du sms av senast: Nathalie <3

Vem ringde dig senast: Syster

Godaste ölen du druckit: Aldrig druckit

Vilka hårfärger har du haft: Brunt, i många olika nyanser

Vad såg du senast på TV: Just nu, Heartbreak hotel (film)

Vad läser du för bok just nu: Ingen

Längd: 176 cm

Skostorlek: 40 typ

Hårfärg: Brun

Är du kär i någon: Neej

Vad gör du om ett år: Hm, pluggar, dansar för glatta livet och bara lever

Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa

Dricker du: Ja de måste man väl

Vilken parfym använder du: Hugo Boss; Femme

Vilka skor använder du: Mina Puma

Dagens klädsel: Mjukisbralla och svart linne


bilden säger allt

2007-11-04 @ 19:04:14
image318

K Ä R L E K

Dagens...

2007-11-04 @ 16:44:07
Dagens låt: Även om du snubblar - Shirley <3
Dagens dusch: Imorse typ
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: inget alls
Dagens klädsel: Mjukisbralla och linne
Dagens händelse: Nickelodeon på tv : )
Dagens planer: Plugga, kolla tv och plugga ännu mera
Dagens vill ha: Mer choklad (a)
Dagens saknad: Sonja <3
Dagens drog: Sonja&Shirley <3
Dagens tråkigaste: ...
Dagens finaste: Sonja <3
Dagens måste: Plugga
Dagens dricka: Päron dryck
Dagens köp: inget
Dagens mat: Spagetti
Dagens kärlek: Sonja <3
Dagens mående: Bara fint

image293
Bara för att hon är den bästa, bara för att hon är alldeles underbar
Bara för att jag saknar henne så obeskrivligt mycket <3

Sonja & Sara <3

2007-11-03 @ 17:41:59

Mina favorit töser var med i Doobidoo igår ju :D <3 och det var verkligen hur bra som helst.. tyvärr så tävlade Sonja och Sara mot varann, haha. men jäkligt grymma var dom ändå :D jag sitter och kollar på det just nu :D Bäst ju!


 


Fantastiska klipp hade dom hittat på båda töserna också.. Saras audition till fame factory 2003 då hon sjöng Never gonna be your lady, de var ju då man föll för henne ju.. trevligt att se de igen, så söt : ) .. Sonjas klipp hade jag aldrig sett förut, så det var sjukt kul :D Hon sjöng Rågsved på Nyårsrevyn 2001.. übersööt som vanligt!!

Let´s dance - Sara&Clabbe.. yeah, sara är bääst.. så himla sööt, när hon dansar och har sig <3 fast sara kunde ju ha fått sjunga hela låten (aa)
Vi har bara varandra - Sonja&Thomas.. shit va jag skratta asså, men gud så braaa :D och sonja flumma runt lite, haha, så söööt <3 hon gjorde låten underbart bra!! När hon ylar som en varg, hahaha.

Sara var ju så sjukt sööt i Sista minuten när de blev Pernilla Wahlgren, hon gjorde samma som förra gången.. Piccadilly circus med sina goa rörelser ; ) .. och Sonjas min när Thomas säger pass på Shirley Clamp, haha. Klockrent!

Jag älskar programmet.. otroligt kul att kolla på <3


Höstlov?! eller inte :)

2007-11-02 @ 22:25:06

en vecka har susat förbi och jag tänkte nu berätta lite vad som har hänt...

Adam kom hit i söndags och var här till i onsdags. och vad gjorde vi, hmm.. söndagkväll blev de massa film, på måndagen var vi till valbo en snabbis, och de blev säkert film här med och sedan lite träning, jag körde vattengympa.. på tisdagen hmm, var vi in till gävle en stund och sedan blev de träning igen, denna gång orientalisk dans.. så sjukt kul : ) sen umgicks vi lite med syster och sara, innan de var dags för Rosa bandet-galan; Sonja uppträdde :D sen blev de väl film igen kanske!!
och i onsdags åkte ju adam hem som sagt. då var de raka vägen till skolan efter det, en snabbis där.. för att sedan ta mig hem till Sanela, vi snurra runt lite på stan och sedan vidare till badet. pratade lite med Maria och så, sen var de dags att jobba, haha. jag skulle köra gympapass för första gången, oh yes jag var nervös.. visste ju knappt vad jag skulle göra, menmen, de gick väl bra! sen vare en timmes väntan till att köra vattengympa.. och de gick bra, som vanligt : ) hihi. tack sanela för en mysig dag <3

och Nathalie kom i torsdags (igår).. var in och hämtade henne i gävle :D hihi, och därifrån skulle vi bege oss till Ica Maxi. haha, de är svårt att hitta när man inte vet vart de ligger (aa) HAHA. men efter många vilsevägar, så fick vi hjälp av Angelica och hennes pappa som visade vägen, tack : ) vi kom till ica och såg Shirley Clamp, hon sjöng Tålamod och sen var vi fram till henne och snacka lite och tog kort : ) vilken go tös asså <3 sen pratade vi lite med angelica och så.. innan vi begav oss vidare till konserthuset där vi lämnade bilen. vi tog en runda på stan och åt lite på donken, sen var klockan typ runt sju-tiden så vi begav oss till konserthuset, där vi skulle se Shirleys konsert :D vi satt på tredje raden och såg jäkligt bra faktiskt!!! konserten började vid 19.30 och hon började såklart med Tålamod. sen blev de massa låtar, både nya och gamla :D hon var helt suverän, superkul att se en hel konsert med henne :D och jag skulle lätt kunna se konserten igen, den var fantastisk. Passa på och se den om ni kan!!
Signering efter konserten, så vi träffade henne då och pratade massa :D vadå go liksom.. "du luktar häst" fyfan asså HAHA ; ) sen var det hem och då blev de mat, satt vid datorn lite snabbt och sedan fiiiilm :D

image315

today, skulle Nathalie hem, så skjutsa henne till stationen.. tog hejdå och kramis, underbart att träffa dig igen, detta måste vi göra om :D <3 direkt efter det så hämtade jag Sara och vi for till skolan för att ha historia, skulle kolla film; Marie Antoniette.. den var faktiskt bra : ) sen hem, och det blev en sväng till valbo med syster, shoppade lite; ett långt linne, nät-tights och en svart sidenjacka typ : ) hihi. sen hem och matdags.. Sara kom hit och vi checkade tv DDD hihi, Doooobidoooo <3 med dom Bästa; Sara och Sonja :D <3 kärlek till dom!

nu sitter jag här och ugglar, ska nog se lite på doobidoo igen (aa)

de var min vecka, CIAO!


RSS 2.0