Gårdagen <3

2007-10-28 @ 17:28:44

Dagen började... hmm minns inte ens när jag gick upp igår, men iallafall.. jag gjorde mig iordning och åt lunch runt 13-tiden. Pappa skjutsade mig till badet till typ 14-tiden, då var det träningsdags tillsammans med resten av instruktörerna, men vi blev ej så många.. De var jag, therese, maria, helena, eva, elin, bamse och peter.. vi började med box, och shit va de är jobbigt asså, höll nog på med de i en timme. Sen kom sanela och då skulle vi köra lite orientalsk.. de är superkul, hihi. Jessica kom även då men hon kollade bara.
Sen var de raka vägen in i storsjön(ett rum) för möte. Och då dök även Linda, Marilou, Madde och Päivi upp. Nya chefen presenterade sig, alla instruktörerna fick presentera sig för henne och berätta lite vad vi gör, hur länge vi varit där och om vi hade några funderingar och idéer inför nästa termin. Sen var de massa mer vi gick igenom, tre timmar höll mötet på typ.
Efter mötet, då var klockan typ halv sju och då var de dags för mat(pajer och sallader), vi fixade med allt, dukade fram och så, bytte om till bikinis och badrock, haha. Vi satt uppe på relaxen och åt. Jag som är så sjukt petig i matväg ville ju förstås inte ha paj, inget jag gillar.. Så alla hoppa typ på mig, menmen, var nära på att dra hem då. Men när sanela hade pratat lite med mig så blev de lite paj iallafall, jag kan inte påstå att de var gott men dom blev nöjda så.. Vi satt där och pratade och skrattade ett tag. Jag och sanela drog hem till henne och hämtade uppvisningsskivan, så vi alla var ner till storsjön och kollade på uppvisningen. Den är grymt häftig asså, med dansaerobicen och orientaliska power dansen!
Sen upp till relaxen igen, massa mer prat och skratt. Mumsa lite chips och ostbågar. Vi var ner till äventyret en sväng, för dom andra ville åka rutschbana, haha. klockan var nog runt tio-tiden då.. Sen gick jag och sanela upp igen och hjälpte maria med att plocka undan, sen bytte vi om och så.. Jag tog sällskap med sanela hem till henne, så vi stod där och snackade ett tag innan pappa kom och hämtade mig. Jag kom hem runt halv tolv typ, då var jag trött. De blev en riktig snabbis här vid datorn, sen raka vägen till sängs. Lyssnade lite på musik tror ja, eller så somna jag direkt.. : )

Sanela, jag kan verkligen bara säga Tack för att du bryr dig.. och förlåt för att jag kan vara så jäkla envis, men sån är jag!!! hihi. Tack för att du finns, tycker om dig otroligt mycket <3

Tack allihopa för en lyckad dag/kväll på badet... : )

Ciao / C.

Ps. jag har träningsvärk, så ont i ryggen.. hur jag än vrider och vänder mig så gör det ont, haha. även i armar och ben, men mest ryggen.. och det måste komma från boxen. Ds.


Slappdag

2007-10-23 @ 22:38:26
vilken otroligt slappdag de har varit idag.. inte hänt mycket alls, de brukar ju vara skönt.. men denna dag blev mest seg och klockan kröp fram, haha.. har pratat med ingrid på sga, så nu kör jag inge mer där, men jag kanske får betala tillbaka lite på utbildningen ialf : /. sen var jag iväg på orientaliska power dansen vid 17-tiden. Sanela som körde denna gången... uuunderbart kul, mycket skratt, prat och mys.. sanela och jag var lite flumm och vi bara lära köra igenom dansaerobicen också, very funny :D
sen massa tv : vänner, ugly betty, desperate housewives och nu brothers and sisters ; )

jag blev bjuden på en halloween fest idag, yaay.. om någon vecka smäller de, hemma hos Linda, med massa folk.. de ska bli otroligt roligt.. maskerad givetvis, så va fan ska jag klä ut mig som?! jag behöver hjälp, ge mig förslag, snälla :D !!

kärlek / C .


". jag längtar till allt med dig, du följer mig även om jag snubblar.. ibland.."

Städning, Babben & co .

2007-10-20 @ 21:31:42

Jag har städat mitt rum idag, i brist på annat... haha, menmen, kan vara kul att städa ibland.. hittade massa gosiga tidningsartiklar med Sonja. hon är ju så sjukt sööt <3 och det är lite tomt i mitt rum nu, tycker jag (a) HA.

jag har nyss kollat på Babben&co, Sooonja var med :D iiiih, så vacker ju. Hon sjöng Det är inte regn som faller så fantastiskt.. hahaha jag dör, fy tusan va hon är härlig.. Fröken Aldén är verkligen sjukt Bäst, haha.. hon var go i Heta stolen, en minut, va faaan xD Hon ÄR kärlek!!
Nu ska jag se Sing a long!! : )

Dirty dancing och plugg inatt.. så jag är trööött nu xD haha. Kanske blir sängdags snart, eller vi får se hur de blir. kanske blir kvar vid msn nån timme...

Gränslös Kärlek / Carro

image314


orientalisk dans, plugg och annat

2007-10-19 @ 23:40:49
Toooday ...

idag körde jag mina pass på badet som sagt, och de gick väl bra.. alla var typ nybörjare på dansaerobics och i aerobics överhuvudtaget, så de var lite skojsigt : ) haha. jag var även iväg till skolan efter de, och där hände de absolut inte mycket alls, jag var så sjukt trött.. men de var skoj att lyssna på läraren (a) hihi. sen var jag hem en stund och sen vidare till badet igen, pratade massa med maria : ) sen vid halv sju kom sööta Sanela, thihi. då var jag med på orientalisk power dans.. de är kuuul! sen lite mysprat med henne <3

hemma; först mat och kollade på Doobidoo med mamma.. goa Jessica var med, så sööt. sen kolla vi lite snabbt på Idol, och ja jag har en favorit där och de är helt klart Marie Picasso, vilken stjärna! efter det så blev de datorn och massa go snack med Mika, älskar dig <3 och lite koll på Min bästa väns bröllop. sen lite snack med Adam : ) och nu händer absolute ingenting.. ska nog ta på en film och mysa lite med pluggböcker i knät (a) HA.

jag har ooont i min fot, under foten :S.. tror att de kan bero på dåliga skor och för hårt underlag... måste köpa nya!!!

Hörs alla vänner / Carro, den glada!

Mellobiljetter <3

2007-10-18 @ 22:59:42
image313
Yeah, biljetter var då bokade till Melodifestivalen 2008 :D Karlskrona lördagsrep med Mika och Adam :D och Stockholm fredagsrep med Mika och Mikaela :D <3 thihi, jag längtar så sjuuukt mycket :D och får se om det hinner bli något mer också, de är ju ett tag kvar ju...


dagen annars har varit lite jobb och så, stressigt att få klart ett dansaerobics pass + musik till de.. jag ska nämligen köra två pass imorrn på badet.. de är kommundagarna här och alla som jobbar inom kommunen har fått anmäla sig till och pröva på lite pass under tre dagar.. så imorrn 11.15 har jag första passet och sedan andra passet 13.15 : ) de ska nog gå fint de.. hoppas jag iallafall, måste köra igenom passet en gång innan jag lägger mig!
sen efter det så blir de raka vägen till skolan, lektionen börjar egentligen redan vid 13-tiden, men jag kan inte dyka upp där då, så jag skyndar mig dit när jag är klar.. ska prata lite med läraren lite snabbt bara.. sen hem och ringa till Ingrid på SGA.. så jag får det undanstökat! och sen drar jag troligtvis ner till badet lite senare på eftermiddan/kvällen också, träffa Sanela lite : ) ... sen blire väl tv som vanligt.. lär kanske ta tag i lite plugg också :P
juste, jag får inte glömma, jag kan ju åka och hämta ut mellobiljetterna också :D så dom finns här hemma (a)

nej ska nog dra mig nu, är så sjukt trött ...
på återseende, love / Carro

Sonja är sööt, Sonja är Kärlek, Sonja är Saknad !!
image313


Happy :D

2007-10-17 @ 22:00:44
Yeah, lite spekulationer för artister till Melodifestivalen ... :D

Läste lite på QX..:

Låt: Empty room
Text & Musik: Aleena Gibson & Bobby Ljunggren
Trolig artist: Sanna Nielsen
Schlagererfarenhet: Aleena deltog själv 2003 och 2007. Bobby Ljunggren har otaliga schlagerhits på sitt samvete.
Kommentar: Sanna Nielsen i en ballad! Kan bli hur bra som helst nu när vi slipper "nya coola Sanna" och hon får göra det hon är bäst på: Sjunga och se "schlagrig ut".

Låt: Deja Vu
Text & Musik: Niclas Molinder, Joacim Persson, Pelle Ankarberg, Niko Valsamidis, Fredrik Larsson & David Jassy
Trolig artist: Velvet
Schlagererfarenhet: Velvet var med i schlagerkören innan hon deltog med "Mi amore" 2006. Då sabbade en riktigt sur ton hennes chanser att avancera i ett annat svagt startfält.
Kommentar: En euroexplosion som kan bli allt som "La musica" inte lyckades med. Velvet känns som en gjuten festivalartist som kan leverera.

Låt: Hur svårt kan det vara?
Text & Musik: Tobias Lundgren, Tim Larsson & Johan Fransson
Trolig artist: Linda Bengtzing
Schlagererfarenhet: Efter två deltaganden har fröken Bengtzing gett oss lika många klassiker. Kommentar: Nya låten sägs vara en klassisk schlager i 60-tals-tappning. Lär vara lite åt "Grace Kelly"-hållet med en typisk "Linda-tonartshöjning"... Låter som en given favorit och Linda har sedan hon sist deltog blivit ett löjligt bekant namn för hela Sverige. Och låtskrivarna skrev ju fantastiska "Alla flickor" åt Linda....

Låt: Hero
Text & Musik: Fredrik Kempe & Bobby Ljunggren
Trolig artist: Charlotte Perrelli
Schlagererfarenhet: Vann hela rasket 1999 med "Take me to your heaven"
Kommentar: Äntligen! En av Sveriges bästa röster är tillbaka. Denna popdisco med moderna popstänk i mollig ton kan bli löjligt farlig. En efterlängtad comeback och årets stora schlagernamn. Och om det är så att Måns vill ha låten så: Stå på dig, Charlotte. Måns har annat att göra och borde stå över i år.


... hoppas att det blir så.. iiih va kul :D längtar, orka vänta ända till slutet av november... men biljetterna släpps imorrn :D yeah!
Schlagerkärlek / C.

Trötter ...

2007-10-16 @ 23:58:48
jag var trött redan imorse när klockan ringde.. eller först vaknade jag med ett rus och trodde klockan var halv ett men den var inte ens tio, haha. så jag låg och drog mig ett tag innan jag gick upp.. tänkte då fixa lite med dansaerobicspasset, men det gick inget vidare. jag drog till badet till halv två ungefär, träffade Maria och pratade lite. skulle hoppa in istället för henne på hennes vattengympa grupper.. en klockan två och en klockan tre. och det gick bra, kul när det är så många : ) men dom klaga lite på min musik, den var för ungdomlig, haha. men så kan det väl vara, jag hoppade ju bara in.
Sen efter fyra så kom även Sanela till badet.. underbart att träffa henne igen :D vi drog och provade lite kläder där, sen prata lite med Maria igen, o även lite med Eva och Päivi : ) sen vidare på orientalisk power dans som började vid fem tiden.. och de var roligt, men jag var så sjukt trött och hungrig så jag kunde inte koncentrera mig så värst, haha. efteråt stannade jag och Sanela kvar en stund och pratade och sen tog vi sällis hem till henne och sedan åkte jag hem till mig.. ställde in aerobicen idag igen, måste ringa Ingrid nu, såhär kan de inte vara..
Och nu ikväll har jag kollat lite tv.. och pratat med Underbara Mika i telefon :D iih, så trevligt :D tack, jag älskar diig gumman <3

ja som sagt så är jag sjukt trött efter dagens träning, blir mer imorrn.. så jag ska ta och krypa till sängs nu innan jag somnar här!!

KÄRLEK / C.

Bara för att jag Älskar Sanna...

2007-10-15 @ 00:19:30

Stockholm idag som sagt :D Sanna Nielsen och Lars RoosBerwaldshallen!!!

Tidigt tåg in till Stockholm, där inne mötte jag Adam. Vi kikade runt lite, sen drog vi till donken, yeah alltid : ) sen begav vi oss ner till Berwaldshallen runt 12-tiden typ, i hopp om att Sanna skulle dyka upp.. vilket hon gjorde efter typ en timme. vadå lycklig liksom :D jag hade ju inte träffat henne sen i somras i Falköping.. så det blev ett glatt återseende! Hon är bara så Underbar, så sjukt snäll och bara så himla goo <3 vi snackade en stund och sedan blev det korttagning såklart ; ) sen skulle hon iväg och äta.. och vad tusan gjorde vi :S hm vi gick runt tror ja, de var ju lite kallt ute, haha. sen tillbaks till hallen vid 14-tiden typ.. och de öppnade alldeles efter, så vi kom in i värmen.. riktigt mysigt där inne faktiskt, vi satt oss i sofforna där och kikade igenom lite filmklipp med Sonja.. och väntade på Anna, som också skulle gå med oss : ) sen vid typ halv fyra tiden, så dyker Gudmund upp, snackar lite med han.. han är grymt trevlig asså : ) och sedan kommer Anna :D wiie! vi gick ner till ingången och blev strax efter de insläppta.. rad nio satt vi på, som vi tyckte kanske var lite långt bak, haha. fota fick man inte göra heller :/.
Konserten börjar vid 16.00 med Lars Roos.. och vi hade då ingen aning vem han var, hur han såg ut osv. Okej jag kan väl säga att han var duktig på sin grej, att spela piano. men att sitta och lyssna på det var inte så värst roligt, vi tröttnade ganska så snabbt, haha.. efter en halvtimme så kommer Sanna in och sjunger, i en lång snygg svart klänning :D. iiih så fiin! minns tyvärr  inte vad låten hette, men hon sjöng den helt fantastiskt. sen fortsatte Lars ännu mer med sitt plingande och plongande på pianot, och till slut blev det paus och de hade typ gått 45 min då!! innan det började igen så såg vi tre lediga platser fyra rader längre fram, så vi flyttade glatt fram dit till andra akten :D och den började med vår älskade Sanna!! hon sjöng massa goa låtar.. och till slut, Låt mig få älska.. SHIT asså, så otroligt vackert.. Söta Sanna bakom pianot, så duktig och så charmig när hon klinka lite fel.. Tack för att du sjöng den och tack för det du sa <3 lyckliga var ordet för oss då!! sen sjöng hon massa mer.. vackert!! kom in och kom ut och allt, så söööt <3
Vi trodde konserten skulle sluta vid halv sex, men nej, den höll på till sex.. mycket Sanna, de är aldrig fel :D iiih. efteråt så träffade vi henne igen. Och hur sjukt jäkla goo får man vara?! asså jag får inte ut de i ord, kan bara säga att jag älskar den människan!!! Massa Kärlek till henne <3

TACK Sanna, tack tack tack för allt <3 Vännen, du betyder massor, obeskrivligt! *GOSKRAM*

  
Adam, tack för idag, sjuktkul :D
Anna, tack du med, så kul att träffa dig igen :D
Massa kärlek till Er <3

Bounce

2007-10-13 @ 21:32:36
Såg Bounce på Världens barn-galan för ett tag sen :D Åh shit vad dom är grymma asså, helt otroliga.. men dom är grymmare live, vill se dom igen, och de ska jag :D längtar!!!

image308

jag vill också kunna dansa som dom, jag vill.. Och jag ska kämpa, jag vill och jag Vet att jag Kan !!! jag tänker inte ge mig.. dans är något jag brinner för och lever för... ett liv utan dans vore inget liv alls!! Nu ska jag fan kämpa för de jag vill!  Jag kan dansa, men kan bli sååå mycket bättre.. kämpa, jag ska aldrig ge upp!!! nu gäller det..

CIAO!

Bokat och klart.. typ.

2007-10-11 @ 22:01:40
Yaay, nu är tågbiljetterna bokade inför söndagen, ska hämta ut dom imorrn :D yeeeah, jag längtar verkligen, det ska bli så sjukt underbart.. träffa Adam och Anna igen : ) och även se Sanna :D och förhoppningsvis träffa också, de var så himla länge sen sist ju..

imorrn är det historiaprov.. inte kul alls, skitsvårt.. eller aah för mig ialf.. jag och sara har försökt pluggat lite idag, lite har vi faktiskt pluggat.. lite har fastnat, som till exempel; pengar på pengar och 95 teser HAHA ; ) spännande och se hur de går imorrn, vill inte göra de... sen har vi även en träff med alla i Allmän IT-kursen också, känns som de bara kommer bli vi och dom två lärarna.. hahaha.
efter skolan drar vi troligtvis till valbo/gävle.. jag måste köpa ett par jeans jag ska ha på söndag : ) sen ska jag även försöka hitta en vinterjacka, mössa och kanske lite smycken. hihi. sen äre pappa som gäller för helgen : )

Doobidoo imorrn kväll, Lätt :D Sanna är med dååå, iiih :D ska bli otroligt kul att se :D ska spela in givetvis.. sen på lördag är det Sing a long med Liiinda :D måste spela in de också ; ).. härlig tv helg <3

image307imorse var man uppe tidigt (a) hade klockan på ringning vid 7, för Sonja skulle gästa Äntligen morgon.. vadå hon är hur sööt som helst <3 sen var man ju klar vaken efter det, så de blev datorn då : )

Packis för söndagen: Sanna-singlarna, autografblock, kamera, pengar, paraply, biljetter, palestinasjal, mobil+lurar, keps.. och såklart dricka+godis :D.




nej nu ska jag göra något annat..
Puss och klapp!
Kärlek / C.


ååh

2007-10-09 @ 23:40:54
" Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv, Så som jag älskar dig. Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn. Du är en del av mig "


yees så var man mörkhårig igen då.. haha.. och lång hårig ^^.. yeah i like it... men det är lite ovant än, får se hur jag ska lyckas sova med allt i huvvet, haha.

imorrn är en ny dag, ska till komvux på historialektion, usch.. men först ska vi hämta ut min kamera som troligtvis har kommit då :D efter historian ska jag raka vägen till badet, lär prata lite med maria.. sen blire träning, antingen gympa eller dansaerobics, inte bestämt mig ännu.. sen ska jag även köra vattengympan : ) sen hem till tvn...

image306 
Hon är så mycket Kärlek <333

Puzz & gonatt för mig, Kärlek / C.
______________

åh, varför kunna jag inte bara ta det och sen vara tyst.. åh får se hur de är imorrn...

<3

2007-10-07 @ 20:30:40

Grattis Nathalie <3

. Saknaden är stor efter dig ...


Tack <3

2007-10-07 @ 01:50:58
image305

Du gör mig så sjukt glad... Du är så himla underbar, fantastisk!!!
Tack för att Du finns Jess, Du är Kärlek <3
Tack för idag, verkligen, Tack!!!

den bästa <3

2007-10-07 @ 01:26:31
ja jag var ju på konsert i torsdags då ^^ ... och jag lovade att lämna en liten recension av den!
Underbar konsert, om man gillar andliga låtar vill säga. vilket inte jag gör så speciellt mycket, men den var helt okej för min smak. Bra början med "Hallelujah" och sen rev han av några fler, bla. "Han är min sång och min glädje". Tillslut efter typ 40 minuter så kommer skönsjungande Sonja Aldén in och sjunger duett med Christer, i Nat King Coles låt "Unforgettable".. så sjukt vackert.. sen rev hon av sin melodifestivalshit "För att du finns" och även låten till sin mormor "Till en ängel".. fantastiskt, höjdpunkten under hela konserten. efter det tog Christer över igen med "Amazing Grace". plus några fler låtar.. Sonja kom in igen och körde ett solo, denna gång låten "Songbird" av Eva Cassidy.. det var så gudomligt vackert, kärlek. sen duett med Christer igen, "Ovan där".. sen vare bara Christer kvar som sjöng några låtar och extranummer och allt... som sagt, konserten var helt okej..


Sonja, Tack för att du finns. Du anar inte hur lycklig du gör mig, Tack för Allt...
Tack för i torsdags, Du är redan saknad <3

Kärlek / me.
" And I love you, I love you, I love you
Like never before "

ikväll ...

2007-10-04 @ 13:27:20
äre Sonja & Christer som gäller på konserthuset i Gävle med Anna-Karin : )

image303

självklart så kommer det en liten recension av konserten sen.. tyvärr inte idag, för jag kommer ju hem inatt. men imorrn troligtvis : )
... nej nu måste de fixas inför kvällen ...

K Ä R L E K

...

2007-10-01 @ 19:49:06
" ... Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till ...
"

RSS 2.0