Snart...

2007-09-29 @ 22:45:01
image302

JAG SAAAKNAR DIG
snart, snart, snart, nu äre inte långt kvar ...
<333333333333

Du är Allt

2007-09-29 @ 22:41:33
Uppvisning idaaaag :D hihi.

vi danstjejer träffades vid tio på badet idag och gick igenom dansaerobicen o orientaliska power dansen... sen vid halv elva kom typ resten, pratade igenom vilken ordning allt skulle vara och så! och de blev dansaerobics, push/spinning/center, bootbox och sist orientaliska power dansen.. vid typ elva så drog vi till team sportia för att fixa kläderna, fick låna därifrån och visa upp : ) . väldigt tråkväder var de, smådugg regn och blåsväder :S menmen, uppvisningen gick väl någorlunda bra iallafall, fast jag gjorde några fel men va tusan de får man väl göra ibland (a), bara jag slipper se de sen så blir jag nöjd..

sen tillbaks till team sportia och sanela kollade sina kläder hon skulle ha på modevisningen.. snygga var dom.. sen tog vi en tripp runt på stan, hon och jag... sen fixa hon sig, då drog jag och therese runt och kollade lite och köpte nåt att tugga på :D haha. sen stod vi hela gänget och checkade på modevisningen med sanela : ) . innan de tog slut så drog alla iväg till badet för att dom frös, men jag väntade på sanela.. så jag tog sällskap med henne till badet.. där det blev mat med gänget.. eller de var smörgåstårta, men för mig blev de korv m. bröd : ) hihi. vi hade det otroligt mysigt där, massa prat, skratt och tokheter, haha.. sen typ runt tre så skulle några stanna kvar och relaxa och så, men jag hade inge badkläder så jag blev ej kvar.. så pappsen kom och hämtade mig : ) .

och sen hemma har jag inte gjort mycket alls, tråkat här vid datorn.. och nyligen har jag sett Sing a long.. guud så sööt Jenny är ^^. hon är jättegrym <3
och nu gör jag inte mycket alls, kanske dags för sängen snart eller nåt HAHA...

Tack alla för en hel skön dag :D
<3
Kärlek / Carro.

Mys dag .

2007-09-26 @ 00:46:18

jag hade klockan på ringning tio, men tror ni inte mor ringer och väcker mig vid kvart i åtta, hahaha. men de var bara för att vattnet kanske skulle bli avstängt under dagen och att jag lära duscha isåfall innan åtta typ.. så de var upp och hoppa, inte så pigg precis. men de var in i duschen och jag åt frukost på en gång tror ja, runt nio typ med syster.. sen satt jag mig vid datorn en stund och pluggade, när sanela ringde och "störde" mig mitt i (a) haha. så vi bestämde att jag skulle komma till henne runt tolv-halv ett : ) . så de var bara att packa ihop grejerna jag skulle ha med för dagen och tåga hem till henne, haha.

vi var först till parkbadet och lämnade våra väskor, för att sedan ta oss vidare ner till stan.. först in på dm en sväng och vidare in på team sportia.. provade ett par skitsnygga byxor, som vi ska få låna och visa upp på lördag på dansuppvisningen :D *yeah* sen gick vi till Malaysia och åt lunch, och jag trodde ärligt talat att jag aldrig skulle äta där.. haha menmen.. vi åt ris, kycklingfilé och jordnötssås ; ) haha, de var faktiskt gott.. tack sanela : )

klockan var typ lite innan två när vi kom tillbaka till badet.. nu vare dans, dans och... dans som gällde :D lite rep inför uppvisningen.. vi började med att gå igenom dansaerobicen innan therese kom.. vi la på det sista och de kunna redan therese.. så sanela fick lära ut till mig, haha, så jag fick stå där och träna själv medans hon gjorde annat, (läs: tittade på), pinsamt yeah, men de gick : ) haha. sen blev klockan tre och therese kom, då visade hon den orientaliska dansen.. min första reaktion var Asgarv och shit, de här kommer aldrig funka :O HAHA. men jaa, spännande.. de var faktiskt väldigt roligt, najs koreografi som vanligt.. vi tränade en timme på de ungefär, sen blev de vila, så jag och sanela flyttade oss upp till lilla salen och snackade lite och så.. innan hennes pass skulle dra igång vid fem.. de var orientalisk power dans, så jag skulle försöka lära mig lite grunder.. och fy faan va svårt de är asså, jag ska inte ge upp.. ska gå flera gånger, men ändå liksom, jag är nära att ge upp redan nu, usch då.. men kul var de : )

efter det så stod jag och pratade lite med sanela igen, fast jag inte hade tid (a) . men jag kom nog därifrån typ tjugo i sju eller något, kom hem vid sju-tiden iallafall.. då vare bara att packa upp och packa ner nästa :P halv åtta skulle jag vara på jernvallen och köra aerobics : ) . asså de är något med det stället, jag gillar det verkligen inte.. jag vill inte vara kvar där, och hur fan ska jag ta mig ur detta?! dom har ju betalat min utbildning och allt, hmm.. men iallafall, passet gick väl bra.. väl hemma så blev de desperate housewives, jaa de gillar jag :D va tusan gjorde jag efter :S jo jag satt mig nog här vid datorn, skulle plugga men det blev inte så mycket med de.. men jag har iallafall gjort lite grann, 3 sidor är de än så länge : ) haha, yeeah!! och jag orkar inte mer nu.. nu är jag trötter.. dags för sängen, lär upp och plugga imorrn xD haha.

sjukt mysig dag har de varit iallafall. Tack sanela, jag tycker om dig : )

***
såhär ser dagarna framöver ut:
onsdag: plugg, tandis, komvux, dansrep(tror ja), träna dansaerobics, leda vattengympa för första gången...
torsdag: komvux? / dansrep med therese?, träna aerobics...
fredag: komvux, hem till pappa, dansrep på kvällen...
lördag: uppvisning på stan, sen slappa eller plugga eller något...

Sov gott allesammans
Kärlek till Er
PUZZ


Sonja Aldén <3

2007-09-23 @ 20:48:12
Hon är helt fantastisk.. det finns inga ord som kan beskriva henne ordentligt, hon är helt enkelt obeskrivlig! hon betyder sjukt mycket för mig, allt hon gjort och sagt. obeskrivligt, kommer alltid vara evigt tacksam! världens underbaraste person är hon, så himla omtänksam och allt!! en person med båda fötterna på jorden. en stor förebild!! och att hon sjunger som en gud, skadar ju inte.. hennes röst är helt gudomlig, så vacker.. och hon berör, allt hon sjunger går rakt in i hjärta och själ.. en sån charm och utstrålning.. hon är kärlek. jag älskar hennes skiva, varje låt berör på sitt sätt.. vilka texter, ojoj, uuunderbart! alla låtar går verkligen att lyssna på, det är inte ofta det är så på en skiva.. men hon har verkligen lyckats, jag älskar varenda låt och de kan spelas om och om igen!! "Till dig" är nog den bästa skivan som någonsin gjorts <3... hon är en sån sjukt go person och helt fantastisk som artist! jag kommer alltid finns vid hennes sida och följa hennes väg.. hon har nåt som ingen annan har, hon är så underbar! hon är den bästa, stjärnan som lysar klarast på stjärnhimlen!! De går inget annat än att älska denna person! säger det igen, hon ÄR kärlek!!

TACK för att du finns, Tack för allt!!

    
   
 

Nu och för evigt!!

Saknaden är enormt Stor <333


Helg .

2007-09-23 @ 16:46:44
helgen har snart rusat förbi.. och jag minns knappt vad jag har gjort :S haha. hmm nu ska vi se här...

jag har tilbringat mycket tid här vid datorn, menmen, de är ju här jag har vännerna (aa) <3 .. varit till valbo, lämnade in min kamera på lagning, ska ta 2 till 4 veckor.. kan inte vänta så länge, köpa ny?! ... jag har gymmat med mor min.. beställt Bounce instruktions dvdn; lär dig dansa som bounce.. pluggat lite smått.. kollat massa tv och film "Saturday night fever".. och sovit har jag väl med gjort : )

image291

längtar till på lördag, en liten uppvisning på stan.. yaay <3

nej jag måste verkligen plugga, jag får inte sitta här!!! hörs kanske senare.
Kärlek till Er
/ Carro


HON ÄR SÖÖT!! så äre bara, sötare människa får man leta efter, för det finns fan ingen sötare! SÖTAST är vad hon är.. och att hon bara står där och låter liksom, och är olagligt sööt också.. jag får snart hjärtattack!! aww så sööt.. hon låter, ibland väldigt mkt och ibland lite mindre.. varje gång hon låter så blir man så glad! hon är glädje, hon är kärlek!! och om jag inte nämnt de tidigare så kommer de nu, Hon är så jäkla sööt! Älskar tösabiten <3

Shirley <3

2007-09-20 @ 13:13:05

". min vän, vart tog du vägen
de var ett tag sen du ringde och fråga hur de är
kommer du ihåg, när vi var små
vi lekte utan krav, när gled vi ifrån varann


hur jag än försöker, att bevara de vi haft
med foton på väggen, finns de ändå ingen chans


du vet inte hur många vänner du har
förrän du har ett hus på stranden
då kommer dom tillbaks igen
du vet inte hur många vänner du har
förrän du har ett hus på stranden
då kommer dom tillbaks igen ..."

fick shirleys nya singel idag, oj vad jag älskar andra spåret, så sjuktbra!
image290

Trötter .

2007-09-19 @ 00:03:53

Ja de är jag verkligen.. fy tusan asså.. jag kommer ta kol på mig själv xD

jag vaknade självmant vid typ nio idag.. hahah, eller vaknade först vid sex för då fick jag mess xD haha.. jag skulle ju haft klockan på ringning, men den hade inte jag ställt.. jag somnade nog på en gång när jag la mig inatt, klockan var ju faktiskt tre.. så den hann jag inte ställa.. men jag gick iallafall upp då vid nio, gjorde mig i ordning.. cyklade till resecentrum och tog halv elva bussen in til Gävle. kikade runt lite på stan, träffade Erika, en gammal klasskompis, trevligt : ) sen vid typ halv tolv så träffade jag Anna-Karin.. vi drog oss till stan och kollade runt massa :D hann även med en fika innan hon skulle hem igen : ) sjukt trevligt hade vi de.. Kom hem runt halv tre typ, och då hade jag fått Mello07 dvdn :D yeah äntligen <3 . sen gjorde jag väl inte så himla mycket.. det blev så att jag drog iväg till badet vid fem och tränade step up, lite oplanerat men hade inget att göra : ) hem och vila en liten stund och sen vidare till jernvallen för att köra mitt aerobicpass.. och fy faan asså, jag orkar knappt med mitt eget styrkepass, va har jag gjort?! haha.
Sen hem och kollade på säsongspremiären av Desperate Housewives och So you think you can dance.. yeah så bra, dans is the shit! och nu har jag kollat på Rocksystrar och den är bra :D

historia imorrn, buhu.. haha.. nej nu ska jag se lite mello va (aa)
Kärlek till Er Alla / C.


Minnen... <3

2007-09-18 @ 02:28:45
   
   
   
 

`-v-´ några fantastiska obeskrivliga stunder av kärlek `-v-´
H
on är Saknad, något fruktansvärt ...

K Ä R L E K

Faller du så faller jag

2007-09-17 @ 22:18:33
Inatt innan jag gick och la mig så kollade jag på Mello 06 (a) yeeeah va jag älskar den asså.. alla delfinalerna gick jag igenom!! det måste nog vara det bästa året, eller de Är bästa året <3 . jag kan se den om och om igen, så sjukt bra.. det går inte att tröttna, man ser nya saker/detaljer varje gång man kollar, hahaha. Älska! 
Min favorit Linda Bengtzing var med, med sin Jag ljuger. Sonyas debut, med låten Etymon, en klockren favorit redan då : ) . sen var de ju även en riktigt sköön programledare vid namn Lena Philipsson ; ) . och Carola var med, och vann hela skiten, haha. Dea körar på hälften av alla bidrag och Jessica nästan likaså :D .. + flera braiga artister som de går att kolla på! : ) Mellon är årets höjdpunkt, och jag längtar nå enormt till Mello 08, GE MIG
<3


Jag älskar Er mina vänner, Ni gör livet värt att leva! ni vet vilka ni är... TACK för att Ni finns, Ni är Kärlek... riktig vänskap... vill aldrig förlora er... vi, livet ut <3

lediig imorrn :D yaay!
Kärlek / C.

image276

Veckan som gått ...

2007-09-15 @ 13:46:15
Måndag: Var jag till Komvux på lektion, programhantering 9.00 - 11.20... yeah de var väl kul : ) sen gjorde jag inte så mycket under dagen.. Pratade i fonen <3 haha. senare på kvällen åkte jag till valbo med mamma och syster. Köpte ett par skor ^^.. sen blev de väl datorn : ) .

Tisdag: idag var det inge skola, ledig :D haha, jag gjorde väl inget speciellt.. var iväg och tränade step up vid 17-tiden.. och sen vidare till jernvallen för att köra min aerobicsgrupp 19.30.. : ) sen hände inge mer här, tror jag...

Onsdag: dags för skola igen, haha. historia denna gång, började vid 14.00 till ungefär 15.30.. så drygt med historia verkligen. sen hann jag hem en snabbis för att sedan dra till parkbadet och träna gympa vid 17.00 och efter det så blev de dansaerobics.. hem till tvn, kollade på Top Model Sthlm : ) .

Torsdag: skolan igen, nu började vi 10.00 med programhantering, höll på till 12.00.. då drog vi och köpte lite korv på statoil, haha. sen tillbaks till 12.30 för att ha datorkunskap till 15.00.. yeah ;D sen hem och senare så drog jag iväg till badet för att träna aerobics vid 19.00 : ) . sen blev de hem och glo på tv.

Fredag: skolisch : ) började med historia vid 13.00 och höll nog på fram till 15.30 typ.. de var workshop och vi bestämde oss för att aldrig mer sätta vår fot där (aa) hahaha, men läraren vill vi ha, hmm.. efter det så var de hem en stund och sen vidare till pappa : ) . kollade lite tv och sådära, kom i säng runt 2-tiden typ.. haha.

Och nu idag har det inte hänt mycket alls.. sitter här o ugglar o har grymt tråkigt. vad ska man hitta på?! plugga skulle ju vara bra, men de orkar jag fan inte xD haha, nej får se vad som händer... ikväll är de iallafall Sing-a-long att kolla på :D blir väl helt enkelt en slappdag, drygt!!

Massa Kärlek till Er / Carro .


Kryssningen är bokad också, fettnajs liksom <3

Detta är KÄRLEK !

2007-09-13 @ 18:17:52


`-v-´ Andrea Heléne " Dea" Norberg `-v-´

Ge Mig NU!!!

2007-09-11 @ 16:00:36
image276
YEAH, jag läääängtar, jag vill ha de Nuuuu xD kom igen tiden, gå fort nu!!!

Gröna Lund

2007-09-09 @ 21:24:30
klockan ringde vid sju-tiden.. jag gick upp och gjorde mig klar, duscha och åt frukost.. packade ner regnjacka och mjukisbyxor. tog cykeln och trampade iväg till kiosken här för att möta amanda.. sen trampade vi vidare till resecentrum för att ta bussen till stockholm, som gick vid tjugo i nio. det var inte så mycket folk på bussen så vi mös på två säten var, haha. vi snackade och hade allmänt roligt hela vägen, ont i baken fick vi menmen.. framme vid halv tolv typ och då blev de donken.. för vi höll på dö av hunger. efter det så tog vi t-banan och färjan över till grönan. yeah, vi betala in oss och köpte åååkband :D det var inte alls så mycket folk där i början.. vi åkte bergochdalbanorna (alla tre), katapulten, extreme, flygande mattan, skeppet, lustiga huset, popexpressen.. hmm har jag glömt någon, haha.. men kul var det iallafall.. och jäkligt kallt, usch! vi åt lite popcorn och glass också, hihi. men vid fyra-tiden så var vi sjukt trötta och frusna, och ville bara hem (a) haha, så vi smsa sara så hon fick kolla upp när bussarna gick hem, för vi hade ju bokat den som gick hem kvart i tio, orka liksom.. och hon var snäll och kollade upp de.. och det blev fem bussen hem för oss, så vi drog direkt från grönan.. köpte lite gottgott på pressbyrån och begav oss sedan till bussen.. lyssnade typ på musiken hela vägen hem, mys. hemma vid åtta tiden typ, riktigt skönt asså!!

och nu är jag tröött, eller aah jag var tröttare innan, men ska nog sova snart iallafall.. skolan imorrn ju, börjar redan vid nio med programhantering, ha! och slutar vid tjugo över elva, fast håller nog inte på så länge, ska få böcker och sådant imorrn : )

morgondagen, för övrigt:
- ringa och boka kryssningen <3
- snacka med mina underbara vänner <3
- kolla upp julgalan, sonja&christer, shirley osv...
- kolla lite över mitt aerobicspass.

LOVE
 / Carro

image275

reeegn

2007-09-08 @ 14:40:00
jag vaknade faktiskt självmant redan vid 9 idag.. och hörde regnet ösa ner utanför och såklart För att du finns spelades på radion ^^. det var riktigt mysigt.. sen dess har det inte hänt mycket alls, suttit här och ugglat.. o kollat på allt regn som fallit.. så sjukt mysigt när det regnar ju!! låter så härligt.. : )

det händer väl inget speciellt under dagen heller.. och inte ikväll heller vad jag vet. o det finns ju absolute inget på tv.. ååh va drygt.. oj kom på en grej, det är fan schlagerparty ikväll ju xD viktigt, haha.. då händer det något iallafall (a)

nej ska nog ta och kolla på lite inspelat nu !!! först nåt att tugga på!
Jag skriver nog mer senare...

Kärlek /
Carro

image273

Gaah

2007-09-07 @ 21:40:35
Jag har då gått och blivit sjuker... hahaha, yeah, de är skitbra ska ni se!!! not.. men har väl typ känt hela veckan att något var påväg, för jag har gått och frusit och svettas i omgångar :S och igår efter träningen bröt de ut.. dryyygt! jag har inte tid att vara sjuk, inte nu ialf.. aja får ta det lite lungt i helgen, eller så lungt de går ialf, och hoppas att de går över : )

nu i veckan har jag även hunnit börjat plugget ju.. registrering i onsdags.. kursintroduktion för ECDL igår och de var tänkt att de skulle vara kursintroduktion för Historia A idag.. men tydligen så hade alla vi i onsdags fått fel schema, för den var också igår.. haha, men vi fick papper och sådant idag ialf.. : ) verkar få toppen lärare, så de är gött :D vi börjar redan på måndag med programhantering, yeah haha!

sitter o myser på msn just nu och pratar med Mika, sötbarn <3 och vi diggar schlagerparty ;D DU ÄR BÄST!

All Kärlek
/ Carro



Jag har kommit fram till att jag har världens underbaraste vänner ... ja ni är för värdefulla för att skriva upp här, men ni vet själva vilka ni är <3 jag är sjukt glad att jag har Er !!! JAG ÄLSKAR ER <3 TACK för att Ni finns!


2/9 - DEA är ju Värsta Schlagern

2007-09-07 @ 15:19:42

Vi hade även här klockan på ringning vid 8 typ.. gjorde oss klara och for in till stan och mötte Josefin vid plattan : ) .. Micke och Josefin stack till Skansen för att fixa platser medans jag väntade in Adam : ) sen drog vi också dit, kom väl dit runt 11 typ.. de var ju ganska mkt folk där, men inga vid scenen, förutom vi då (aa) haha, längst fram satt vi såklart!! dom höll på och fixa o dona på scenen... tyvärr blev de inget soundcheck, fast det visste vi ju typ redan! vi sprang runt där lite i väntan, köpte popcorn, haha.. Sedan träffade jag även Mathilda :D första gången liksom.. gud vilken härlig människa, sjukt goo asså <3 : ) vi måste se till att träffas mer :D ! sen åt vi och så medans vi satt där och uggla : ) satt även upp videokameran, tänkte ju filma hela konserten ;D


Sedan vid 14-tiden så började Markoolio-konserten ; ) yeah.. började såklart med introt "Vad gör du".. sedan kom han in och yeeah körtjejorna kom in :D Dea och Jessica <3 dom vi var där för (aa) .. fortsatte med "partypest" :P sedan "Ingen sommar utan DEA" (reagge) ... de var grymt ; ) hahaha. sen blev de "sola och bada i piña colada", yeah vadå sööta i solhattarna ^^.. och när Marko pratade innan "Jag orkar inte mer", så fort han var påväg ner och sätta sig.. så skrek jag och Micke (a) HAHA, vi visste ju att de var den, och alla tre skrattade!! sen var de dags för VS :D konserten höjdpunkt (a) Marko: nu ska vi ta och köra lite schlaaager.. WIIIIIEHOO!! jag och Micke: Dea *klappklappklapp* Dea *klappklappklapp* ... yeah vi skrek så lite grann.. sen presenterade han Dea och kollade på oss :D haha. vadå Dea är söööt ^^. sen började dom och yeah va grymma dom är <3 MEN mitt i låten så säger vakthelvete åt oss att vi inte får filma :| mitt i liksom :S så då var de bara att stänga av, men vi spelade in med bara ljud tills låten var slut (a) . vi ville ju ha hela ju, PISS! haha.
Fortsatte med "Pimpar loss" tror ja :P sen "Åka pendeltåg" hahaha, vi ägde i refrängen ; ) vi flög upp och dansade med dom (aa) HAHA, vadå dom skratta åt oss.. satt oss ner och flög upp i nästa refräng :P yeah, sen blev de ju så att Alla skulle lära sig den.. hahaha.. hmm vad blev de sen för låtar.. massa gamla ialf :D och vi sjöng för full hals ;D sen blev de "Mera mål" o "In med bollen"... älskar avslutet där ^^ haha.. sen blev de sista låten, Rocka på, eller extra numret ska man väl kalla de ;D vadå grymt liksom!! jag älskar konserten.. sen precis innan dom sprang av scenen så ropade jag på Dea, hon bara vände sig om.. *slängkyssar* hahaha, så sööt <3

Sen var det bara att gå till sidan och vänta :D hihi. Milla och Emma var även där : ) träffade på Bosse där, snackade lite med han.. och även lite mer med Thilda, får ses snart igen tycker jag :D tillslut så kom Marko ut och signera.. jag gick fram till hans manager och frågade om han kunde skicka ut tjejerna och de skulle han försöka göra : ) och tillslut kommer Dea ut :D kärlek till den bruden <3 så sjukt underbar, pratade lite med henne och sen tog vi kort : ) sen lära hon in och packa innan dom låste, så bad henne skicka ut Jessica.. och hon kom ut, så glad så :D så underbart att träffa henne också, pratade även lite med henne och där blev det också ett kort : ) första gången jag träffade henne ju, goo människa <3 sen lära även hon in och packa, haha.


Så då drog vi från skansen, hem till Micke : ) åt lite och sådära.. sen tillbaks till centralen för jag skulle hem med bussen halv 7.. där träffade vi Milla och Emma igen : ) och allihopa följde med mig till bussen.. pratade lite och sådära, sen sa vi hejdå och jag hoppade på : ) .. ingen musik blev de på hemvägen, för lurarna låg ju i andra väskan som låg i bagageutrymmet, smart :P HAHA. jaja, kom hem till halv tio typ : ) och va tusan gjorde jag då :S satt vid datorn tror jag, o la in alla bilder och så : ) blev nog en rätt tidig kväller!! haha.

TACK för en sjukt underbar dag <3

image271

     Kärlek    


1/9 - Svenska Favoriter Artistgala

2007-09-07 @ 14:41:37

Vi hade klockan på ringning vid 8.. upp och gjorde oss klara, tog t-banan in till stan.. mötte upp Nathalie i kungsan.. Underbart att träffa dig igen :D <3 .. sen vid 10 tog vi oss till plattan för att möta upp Josefin och Diana : ) vi hittade även på en varsin Svenska favoriter plansch på vägen (aa) haha.. sen gick vi tillbaks till kungsan och där träffade vi en annan Diana... och efter en stund kom även Adam och Anna : ) trevligtrevligt! lite soundcheck blev de, först Emilia vid 10.15 typ.. haha, hon är typ tråkig, men vi var snälla och applodera ialf (a) HAHA. sen kom Shirley :D oj vi skrek lite då :D haha. hon blev ialf glad!! sjöng med lite när hon soundchecka.. sedan gick vi till sidan av scenen för att vänta på henne : ) och hon kom ut, fick värsta kramen av henne ^^. hon stod nog där och snackade med oss i typ 30-40 min.. de var vårat gäng och några andra shirley-fans... gud vilken mysig person asså, jag totalälskar människan!! Tack för de du sa <3 ni som var där vet, ni andra får väl undra!! är också sjukt taggad på att se hennes konsert i höst : ) .. men vi tog även ett kort tillsammans innan hon skulle hem och göra sig klar!! Anna-Karin kom medans vi stod där, trevligt :D hihi. Shirley sa typ att Sanna också skulle soundchecka, men så blev de icke.. haha. Så vi begav oss till donken för att inhandla mat (aa) och sen tillbaks till våra platser, så vi åt framför scenen där :P yeah! vi stod längst fram allihopa :D vi är grymma ; )

Först ut var Jessica Andersson.. Aaah vad jag och Adam skrek, YEAH !! :D hon är lika grym och snygg varje gång ; ) hihi. sen var de dags för Sanna :D hon sjöng Nära mig, sen blev de Surrender :D vadå Kärlek till den, älska <3 och tillsist Vågar du, Vågar jag!! sen efter det så blev de Danny, (som var istället för Tommy Nilsson) och han var väl grym : ) efter han kom Shirley :D yeah vi skrek hela raden ; ) myspys, hennes lilla "kör" ;D haha, och hon bjöd även på en ny låt, och den är skitbra :D verkligen! Sen stod Emilia på tur, och ja, jag har inget att säga här... så hoppar direkt till nästa och de var Anna Book, hon var väl bra :P kul att hon sparka vattenflaskan HAHA, dom blev lite blöt längst fram ; ) ha! sen blev de snygge-Magnus Carlsson, han är alltid bra :D och sedan till den siste personen, den man var där för, SONJA ALDÈN.. <3 ååååh hon är helt fantastisk.. började med Här står jag :D sen fick jag och Nathalie våran Egen tid ; ) haha yeah! och avslutade med För att du finns, allsång blev de givetvis :D häftigt!!! Sjukt grym gala var de <3

Sen var de dags att bege sig till sidan av scenen.. och jag träffade även Susanna där, första gången, det var kul att träffa dig : ) även fast de blev snabbt och stressigt där, men vi får träffas fler ggr : ) När vi kommer dit så får vi höra att Sanna redan stuckit.. vadå besvikna, jag och Anna var nära på att springa efter människan, men då fick vi reda på att hon typ hade dragit efter Shirley, så då var de ingen idé : ( menmen.. Shirley kom ut efter ett tag, hann tyvärr inte på henne då.. Sonja kom ut också :D henne kom jag fram till, prata lite snabbt.. vadå goo liksom <3 vi tog även ett kort i all stress : ) hon försvann in typ lika snabbt som shirley gjorde.. haha.. men träffade Shirley faktiskt, hon stod en bit bort så sprang dit och prata lite och tog kort :D .. och sen gick hela gänget till andra sidan av scenen och pratade och väntade lite ^^.. där Sonja var, i lika tröja som jag hade ; ) haha. vi beslöt oss för att vi skulle försöka träffa henne igen och att jag skulle få ett kort tillsammans med dom tröjorna (aa) HAHA. sen såg vi att hon rörde sig, men hon kunde ej komma ut då *slängkyssar* så vi gick runt till andra sidan igen och vinkade henne till oss.. hon kom <3 kommentera tröjan igen!! hihi.. frågade om vi kunde ta kort med dom.. och det gick bra, men visste inte riktigt hur de skulle gå till, men tillslut så klättra människan upp på de typ 2 meter höga "staketet" och vi fick göra samma fast på andra sidan ; ) haha.. de måste ha sett galet ut, när vi alla en efter en klättra upp för att ta kort ; ) snygga killar var hon med ialf, och Långa ;D prata lite kort med henne också, sen skulle hon dra : )

Vi tog oss efter de till plattan, där vi sa hejdå till Anna-Karin och även Nathalie... in på t-banan och då var de dags för nästa hejdå till Diana och sedan till Josefin : ) hehe.. Adam och Anna skulle åt vårat håll, så vi tog sällis.. och bestämde oss för att se EDC tillsammans.. åkte hem och åt, sen möttes vi vid mörby centrum, köpte godis och sedan hem till Micke : ) där vi körde lite Singstar, tävlade i lag ;D yeah så sjukt kul! sen kollade vi på det där och körde lite singstar i pauserna.. och även efter programmet körde vi lite innan Adam och Anna skulle kila : )

Sjukt härlig dag, tack alla inblandade :D <3

    Kärlek   


31/8 - Here I come

2007-09-07 @ 14:10:33

i fredags åkte jag till Stockholm som sagt.. bussen gick vid 11.. så var framme i Sthlm runt 14-tiden och väl där så mötte Micke upp mig : ) vi tog t-banan hem till honom direkt.. va gjorde vi då, hmm.. satt kanske vid datorn lite och så, sen tog vi en promenix med hans mor och en hund som dom skulle lämna hos någon ; )

Sen ringde Adam och frågade om vi kunna komma in till stan och hänga på till Vasa teatern :P haha. han och Anna ville de.. JESC höll ju till där : ) så vi kasta på oss alla grejer och for in till centralen där vi mötte Adam.. stressigt blev de, haha, åt lite på donken där innan vi begav oss till teatern! : ) vi gick in på teatern och efter en stund blev de insläpp, mycket folk som skulle gå :P hahaha.. vi träffade även på Johanna Karlsson där inne (a) hihi. men efter att vi stått där ett tag så frågade vi om de fanns några platser lediga, men just då fanns de inga.. och då fick jag och Micke bråttom hemåt för vi ville ju inte missa de ; ) hehe. och när vi sitter på t-banan hem så får vi mess av Adam, att han hade kommit in och fått plats.. vadå surt att vi åkte :P HAHA. menmen, vi kom hem och kollade på det hemma : ) det var ju inte livsviktigt för oss att vara där..


Sen satt vi typ väl vid datorn igen, snackade massa.. så sen kväller blev de inte, men runt 1 maybe ^^.

image266
Frida Sandén - Vinnaren i JESC ... rätt vinnare tyckte jag ialf .


Då var man igång

2007-09-05 @ 13:31:10
Idag började plugget då liksom.. introduktionsdag idag.. riktigt slappt, haha. sara kom och hämta mig, vi började åtta, då var de lite presentation och grejs.. sen fick vi registrera oss och vidare in till datasalen för att göra lärstilstest som tog fan 5 min eller något :P haha. sen fick vi lyssna på någon som prata om studieteknik, jobbigt.. haha. sen var de dags för fiiika, bulle ^^ hihi. sen fick vi vårat användarnamn och lösen till FC:n.. vi behövde inte stanna kvar och lyssna hur man använde fcn, om man redan hade använt den förut : ) . så vi satt kvar där ett tag, sen fick vi tråkigt och drog därifrån och då var väl klockan typ 11.. haha, ner på stan med sara och amanda, käka lite glass och prata lite, mys! och vi börjar nio imorrn, uscha.. haha ; )

och nu sitter jag här och ugglar :D hahaha, jag hade fått mina singlar idag med :D Vägen hem och Till en fågel med Sanna Nielsen <3 yeeah!

Btw, Jag körde mitt första pass på SGA igår, aerobics! Det gick väl helt okej faktiskt, lite krångel med headsetet bara men de löste sig till slut :P haha. de var superkul.. och ikväll är de dansen som gäller då, hoppar in istället för Sanela : ) . sen får vi se hur de går :S haha, lite nervös är man allt.. men det ska nog gå fint, de är ju bara 45 min : ) haha!

Nej nu ska jag ta lite fiika för mig själv här...
Kärlek / C.

ja Syster fyller år idag också, Grattis till henne :D 16 år, yeah : )
image265

RSS 2.0