...

2008-04-30 @ 21:06:41
Hänt sedan sist..
- Ätit.
- Kollat på vänner.
- Städat lite på rummet xD hade så tråkigt ju...


Sitter här och diggar musik nu, jag har väldigt boooring!! Jag funderar på om jag ska dra ner till lassas för att kolla på kasen men de är ju sååå långt dit och jag lär byta om då också.. de blev hemskt jobbigt helt plöstligt!! ah vi får se helt enkelt, kasen tänds vid typ halv tio..

Ska mumsa lite godis nu, och jag är trötter också... *intressesmurfen antecknar* xD HA!
Ha en trevlig Valborg allesammen : )
KRAMAR

No job!

2008-04-30 @ 17:23:25
Det blev inge gympa idag HAHA, så sköönt! Men de var EN person bokad så jag var ju tvungen att ta mig dit iallafall.. Väntade där men ingen dök upp, haha!!
Så nu är jag hemma igen då.. Ska ta något att äta nu och sedan får vi se vad som händer resten av kvällen ;D

BYEBYE!

Valborg

2008-04-30 @ 14:52:35

Klockan ringde vid halv sex, men kom upp vid sex typ.. Tog på mig träningskläder och begav mig till badet för att köra vattengympa vid kvart i sju och det gick bara bra!! Segt men vafaan, pengar ^^. Sen vare raka vägen hem, duschade och åt frukost, insåg då att jag inte skulle hinna till skolan till nio, så jag blev hemma, haha! Inte bra alls :/... Men har suttit här vid datorn och glott lite, kollat på filmen med sonja från i somras -minnen, kärlek<3-, pluggat in sannas låtar i huvve -håller på än- haha.
Syster och jag har även bakat scones idag, för vi var så sugna på de!! Det går ju så snabbt, så de fixade vi ^^. Och nu gör jag inte mycket alls här, lyssnar på Sanna och väntar på att klockan ska gå!!

Vid fem ska jag iväg och köra gympa, för fyra personer, fyra :S HAHA! Känns inte så jäkla kul asså, sitter här och hoppas på att de ska boka av sig, men inget händer ; ) haha. Sen får vi se vad som händer efter, om det blir datorn hela kvällen eller om jag kommer iväg till nån kase nånstans ^^. Jag slänger väl in ett inlägg senare ikväll också!

Kramar
/ C.
 


Finns ingen ork till något längre...

2008-04-30 @ 10:45:31
va händer liksom?!?! jag orkar verkligen inte med något längre, jag bara lägger det åt sidan och hoppas att de löser sig.. men de gör de inte, allt blir bara värre och de blir bara skiit...

ta skolan till exempel, jag har så sjukt mycket att göra där, men jag orkar verkligen inte ta tag i de.. jag kan börja men tröttnar jäkligt snabbt och det låter typ, jag orkar inte nu, jag hinner göra de sedan... men då är det försent, ååh! föremot att jag ska vara klar till juni och hoppade in i en kurs i april så finns de en hel del att plugga ikapp, men jag gör ju inte ens uppgifterna som vi gör nu, så jag ligger sjukt mycket efter. jag har två bokanalyser/muntliga presentationer, fördjupningen skriftlig/muntlig, realism&naturalism frågor, författarpresentation. OCH det är bara de jag ligger efter med nu. sen är det massa mera i båda svenskakurserna, skiit!! Och i pedagogiskt ledarskap har jag ju bara min examination kvar men jag kan ej datumet jag fått. så det lär jag lösa också, annars blir de väldigt jobbigt....

men till något LITE roligare. Jobbet. det går väl helt okej, jag har ju faktiskt inte så mycket val där. Är det ingen som kan köra passen istället för mig så måste jag ju dit, jag har ju ett ansvar!! Men jag börjar tröttna ja.. Tror jag behöver lite ledigt därifrån för att samla energi och inspiration till nya pass och skaffa fram ny musik och så, då kanske det skulle gå bättre. Men det är inte så många veckor kvar nu och under sommaren kommer jag inte att jobba något där. Hösten får vi se, fortfarande ett frågetecken där...

Jag vill bara komma härifrån, komma bort från verkligheten ett tag.. Umgås med vännerna och skapa nya minnen, ååh!! Samla nya krafter för att fortsätta!! MEN egentligen har jag ingen tid för att göra något sånt, jag borde egentligen fokusera på skolan, men vart finns den orken nu?? :S Jag behöver den..... ge mig...

Oj detta var inget kul inlägg, jag slutar här nu!!! jag är förvånad om ni kommit ner hit, haha, för egentligen angår detta inte er, jag ville bara få ut de nånstans.. haha!
mitt liv är tråååk!!

CIAO
/C.

Minnen <3

2008-04-30 @ 09:39:29
EN UNDERBAR DAG MED MYCKET KÄRLEK!!!

Jobb, jobb ...

2008-04-29 @ 21:17:22
My day ...

Vaknade lite sent så det blev ingen skola för mig, det var inte bra alls!!
Examination 16 maj, not good! Måste lösas, snarast!


Annars suttit här vid datorn hela dagen lång..
lite planering inför sommaren, myssnack med vänner, glott på olika klipp och försökt fixa ny musik till vattengympan -de gick skit- HAHA!

Jobbat har jag gjort nu ikväll här! Två vattengympa pass efter varann, de är jobbigt gott folk! Ett klockan sex och ett vid sju, men det gick bara fint de!! Träffade Therese också, kul som sjutton att hon kommit hem :D mysmys!

Nu myser jag på msn med goa vänner <3 Ska väl ta på lite musik med, de är väldigt tyst här xD haha.
Jag längtar till sommaren och jag saknar er......

Massa kärlek
Carro

Måndag!

2008-04-28 @ 20:59:09
Tänkte ta och berätta vad jag gjort idag men det skulle inte bli ett så långt inlägg då, hahaha!

Men iallafall, jag har mest suttit här och tryckt hela dagen, pratat med syster och sådära! Jag har även kollat massa klipp och lyssnat på radioklipp med Sara Löfgren från imorse, älskade människa <3 hihi! Sen har det inte hänt mycket mera, tillbringat tiden vid msn och mina vänner :D Alltid trevligt!!

Ska snart äta, men skriver kanske igen om de finns nåt vettigt att säga!!
Massa kramar
/ C.

SAKNAR <3

2008-04-28 @ 15:40:50
image665

Caracola <3

2008-04-27 @ 23:15:05

Vilken mysig dag alltså <3

Men först... Igår kväll kom ju som sagt Milla till mig, åkte och hämtade henne på resecentrum vid nio typ! Kom hem och kollade slutet på Körslaget, Linda åkte ut som väntat.. Sen satt vi oss vid datorn och först kollade vi Lottas imitation av Linda från sing a long, HAHA! Och de är en överdriven imitation, väldigt överdriven ; ) HAHA! Sen kollade vi massa klipp på goa brudarna och lyssnade massa på musik och pratade och allt!! Vi kom nog i säng runt halv två typ och låg och pratade en stund innan vi somnade!

Idag stod klockan på ringning vid nio, men vi kom nog inte upp förrän typ tjugo i tio ^^. HAHA! Kasta på oss kläderna och vi fick skjuts av pappa hem till mor min! Här fixade vi oss och gjorde oss klara för att bege oss till Valbo köpis ;D Vi kom nog dit strax efter tolv och då snurrade vi runt lite granna, fixa en grej (a) Och sedan strax innan ett så kom Anna-Karin :D Så lövely, mys att träffas igen ju!! Vid ett så började Stjärnskott 2008, så vi kollade på de, vissa sjöng väldigt bra liksom!! Sen snurrade vi runt massa igen och strax innan tre så ställde vi oss vid scenen och de tog fram finalister och de sjöng om och om igen HAHA! Sen var det dags för de vi väntat på, Caracola ;D Och Emma hade klippt sig :O så sjuuukt fiint ju :D Och även Emilie, finfint, hihi! Och de sjöng typ de vanliga låtarna, Mango nights, Vamos Vamos och sist Smiling in love ;D
Efter allt så blev de ju såklart signering :D iiih de vi gilla liksom! HAHA! Stanna kvar där framme och tog lite kort och sedan ställde vi oss i kön och sjöng massa ^^. Kom fram till dem och fick singeln signerad och pratade massa där! Skulle ta kort men vi skulle spara de till sist tyckte de, så ja vi ställde oss på sidan och snackade lite : ) Och sedan blev signeringen slut och då kom brudarna och vi pratade massa och allt sånt dära, -de är för jäkla sööta alltså, deras miner, åååh <3- hihi! Vi tog kort tillsammans, enskilt och grupp! En rolig grej, min syster tog kortet på oss.. jag berätta att de var min syster och hjälp va de höll på att blänga på mig och syster, fram och tillbaka HAHA! Men goa är dem! Sen blev de hejdå och så, vi skulle dra iväg och köpa dricka, men blev lite stoppad av en go-"tant" haha, ja mer behövs de inte sägas här (a) men de var lite kul...

image664

Milla köpte de hon skulle ha och sedan begav vi oss till bilen för att bege oss hemåt igen.. Kom till resecentrumet, sattw oss där och prata en stund för att sedan ta hejdå av Milla, trååååkigt ju, men vi ses snart igen gums <3 Och sedan tog vi bilen hem hit en stund.. Jag och A-K kollade igenom lite Mello, på den ursööta fröken Aldén när hon sitter i greenroom och har massa skoj för sig HAHA! Strax innan sju så åkte vi till Gävle och där lämnade vi av A-K vid hennes tåg, mys att träffas ju, men vi ses ju kanske redan nästa helg :D iiih! Sen for jag och syster hem och åt, glodde lite film och nu sitter jag här och snackar och blänger : )

Tack för idag allihopa, löööövely dag <3 Ni är UNDERBARA!
K Ä R L E K  P Å  H Ö G  N I V Å!!!

Vilket liv...

2008-04-26 @ 17:09:54

Ja här sitter jag... faan också liksom!!

Hur det gick med plugget.. ja de kan väl alla gissa sig fram till här!! Nada gjort liksom, jag började ju kolla på seminariums frågorna men vafaan, jag fattar ju inte ens frågorna där, egentligen borde de vara hur lätt som helst, för svaren finns i boken men det måste vara en jäkel på att skriva frågor för jag kan då inte dem! Men jag ska ta tag i de igen och kolla lite, men lär fixa min fördjupning, hjälp!!!

Milla kommer ju ikväll som sagt! SÅ NU LÄR JAG SÄTTA LITE FART MED PLUGGET!! Jag struntar i seminariumet för stunden och gör författargrejset, för de är inte mycket kvar där ju!! : )

På återseende!
KRAMAR


...

2008-04-26 @ 12:46:35
Här sitter jag och trycker som vanligt.. Jag ska inte bli kvar här vid datorn idag har jag lovat mig själv, jag måste tänka lite på skolan nu känns de som! Jag har lite saker som måste vara klar till på månda ju :/

- Författarpresentationen - muntligt...
- Frågor om realism&naturalism - seminarium...
- Fördjupning - måste skriva om språkvetarna...

Nej jag ska ta och hoppa in i duschen och fixa lite av de där ovanför här.. Skriver nog mer senare igen, och ikväll kommer Milla hit :D hihi!

Kyss & kärlek
Carro

<3

2008-04-25 @ 21:35:28
image663

Hos pappa!

2008-04-25 @ 21:13:37
Ja nu är jag hos pappa min.. Vi kom nog hit vid sex ungefär och har bara ätit sen dess typ. Och vi har nyss kollat på Så ska det låta :D Både Britta och Lotta var med, yaay :D Nu slog jag mig ner här en stund för att snart ta mig ner igen för att se på Notting Hill!! Den är braao!

Nu ska jag checka runt här lite granna!!
Kramkram
/ C.



Längtar till på söndag <3

Sol...

2008-04-25 @ 17:10:04
Ingen idé att skriva va jag gjort, för jag gör samma alla dagar nu, som sagt pressar i solen ;D Yaaay!! Det är ju bara så härligt väder ju.. Men ändå inte så bra att de är fint, mitt plugg kommer på sidan av och inget händer där :/ :P HAHA.
Det har inte hänt så mycket mer idag inte, Milla skulle kommit men det blev ej så!! Hoppas det blir bättre, så hoppas vi på imorrn <3 Nu sitter jag här och diggar lite musik och har preciis packat klart till pappa. Jag och syster ska dit så fort mamma kommer hem typ ; ) HAHA! Och där blir det väl datorn och lite plugg kanske!

Får se vad som händer imorrn...
Massa soliga kramar
Carro

Ett år sedan...

2008-04-25 @ 10:52:11

Nu är det gått ett helt år sedan Sonja släppte sitt debutalbum.. Och så här skrev jag då om hennes skiva:...


"Hon har verkligen lyckats, en helt underbar skiva . Låtarna är helt fantastiska, så fiina texter, helt otroligt . Den människan kan verkligen skriva texter som berör. Och hennes röst, jag bara älskar den, hon berör helt enkelt. Hon sjunger så gudomligt vackert, med en sån känsla och allt blir så äkta rakt igenom. Den bästa skivan någonsin, älskar den <3"
image662


Och jag håller fast vid de orden än idag.. För jag verkligen älskar skivan. För det har inte gått en dag utan att jag lyssnat på skivan/låtarna.. De växer för varje gång man lyssnar!! Jag är fortfarande helt frälst i För att du finns, tro det eller ej.. Men den låten kan man Aldrig sluta lyssna på, så otroligt vacker.
Visst längtar jag till hösten när hennes andra album släpps, det gör jag verkligen. Det kan ju bara bli bättre, ännu ett album på ren svenska och säkert i samma stil.. Åh det kommer nog vara mycket kärlek över den, lika som de är över detta, första albumet.

Sonja är helt fantastisk! Hon är mycket kärlek, hon är obeskrivlig, helt enkelt! <3

" Här står du, med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag bar
I mitt bröst
Nu ser jag allting klart
Här står jag, med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn
"

Längtar...

2008-04-24 @ 23:46:24
image661
29/6 - 13/7 - Mallorca, Alcudía
10/11 - 17/11 - Fuerteventura, Corralejo

Jag vill utomlands, nu!! Jag längtar, det ska bli så uuunderbart .
fast just nu är det jäkligt skönt här hemma men ändå...

Bakat och så!

2008-04-24 @ 22:26:31
Jag har nyss bakat scones, eller för en liten stund sen vare faktiskt!! Fick göra dubbelsats för mamma och Robert ville också ha, haha ; ) Så nu har vi alla ätit scones därnere, syster kom också upp och ville ha :D hihi.

Nu sitter jag här lite mättare och sådära, diggar musik som vanligt och alla kan nog gissa vad jag lyssnar på också!! Jag som hade tänkt plugga när jag och syster kom hem, men icke sa nicke! Det har inte blivit mycket på pluggfronten, men jag ska nog ta tag i de nu ikväll/natt eller imorrn ;D haha, måste ju göra något iallafall!!

Helgen kommer bli najs ;D
Kramkram
Carro

Sommarvärme.. typ :D

2008-04-24 @ 16:15:03
Jaa solen skiner idag också, de är fan 24 grader på altan :D och jag har nyss kommit in från nåra timmars solning!! Och ja, solen tar jäkligt bra just nu hörrni :D iiiih, lite brunis redan, så gött! Det blir nog lite solning imorrn också, innan Milla kommer hit :D
Men jag har även pluggat lite, min författarpresentation är klar, ska bara renskriva den men de fixar jag ikväll :D

Nu snart ska jag och syster ta en promenix ner på stan, jag ska köpa solbrillor ja ;D yeah!! Sen lär jag väl hem och plugga lite till, på min fördjupning så A blir nöjd : ) haha!

Ska kila, höres!
Kärlek
/ C

Dagens...

2008-04-24 @ 12:46:58
Dagens låt: Caracola - Vamos, Vamos!
Dagens dusch: Direkt efter detta inlägg ;D
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans!
Dagens smink: Nada!
Dagens klädsel: Pyjamas för tillfälle (a)
Dagens händelse: ?
Dagens planer: Plugga, sola lite kanske!
Dagens vill ha: Choklad!
Dagens saknad: Många, men säger Sonja här <3
Dagens drog: Caracola (a)
Dagens tråkigaste: Plugget!
Dagens finaste: Emma (a)
Dagens måste: Plugga!
Dagens dricka: Vatten!
Dagens köp: Inget än så länge ialf!
Dagens mat: Hård smörgås (a)
Dagens kärlek: Sonja <3
Dagens mående: Good men trött ; )

image660
K Ä R L E K

Sol, sol... sol :D

2008-04-23 @ 20:01:58
Fy faan va de är härligt asså :D Solen skiner och de har den gjort hela dagen lång, så himla varmt har de varit ute ju!! Självklart så har jag och syster legat ute och pressat idag me (a) men de är ju ungefär 25 grader på altan ju, stekhett! HAHA! Vi bakade även lite, hon gjorde kladdkaka och jag gjorde scones ;D Mumsigt!
Mer idag... jag var till skolan imorse, hade svenska lektion, skulle ju prata med A och de gick snabbt.. Så nu vet jag för stunden va jag ska skriva om, gött!! Men jag gjorde ju inte så mycket på lektionen om man säger så (a) Nu ikväll så har jag varit på badet och dansat lite, så underbart, och träffat Sanela också :D thihi.

Nu sitter jag här och trycker igen, men ska nog bara ta på lite musik här och slå mig ner i soffan och plugga lite : ) Hörs!
Massa kramar
Carro

Ps: sry my friends, att jag inte är så social, tillgänglig på msn så mycket, men just nu är det hemskt mycket i skolan :S Men JAG SAKNAR ER ska ni veta!! -nivetvilkaniär-

Tisdag!

2008-04-22 @ 21:23:39
Vilket underbart väder det har varit idag igen, klarblå himmel och solsken :D Det kan inte bli bättre, sommaren är påväg verkligen!!

Jag började min dag här vid datorn, sen till tvn för att se Våra Bästa år, va händer liksom?! HAHA! Sen blev de varmt ute på altan så jag gjorde syster sällskap där, de var väl säkert 21-22 grader iallafall! Vi låg i bikini-topp och mjukisbrallor ;D HAHA! Men fyfaan va hett asså, vi låg där i några timmar :D Sen började klockan bli lite mycket, så det blev mat och sedan iväg vid halv sju ungefär, till badet för att köra vattengympa och det gick fint, men de var lite jobbigt och varmt HAHA!

Och nu sitter jag här och diggar musik ^^. Jag äter upp de sista ostbågarna också (a) Så gott ju! Och inget jäkla plugg har det blivit idag heller, jag blev ju tillsagd att läsa på lite på min fördjupning så jag vet va vi pratar om imorrn HAHA, men jag har inte kommit så långt, jag fattar ju nada xD hahaha!

Höres!
/C.

Minnen, ta mig tillbaka <3

2008-04-22 @ 01:34:21

S M I L I N G  I N  L O V E

Nada to do!!

2008-04-21 @ 21:11:35
Jag kom hem för nån timme sen.. Var som sagt iväg och körde vattengympa vid halv sju och det gick väl bra : ) Nitton personer denna gång, de var faktiskt skönt med icke full grupp, haha. Ska iväg och köra vattengympa imorrnkväll också, eller kanske bara. För tillfället är det bara en person bokad där, så den tänker jag fixa bort isf!!

Just nu sitter jag här och äter ostbågar och diggar Caracola, hihi! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på och sova känns det lite för tidigt för xD HAHA! Men de kanske kan bli någon film eller något snart : )

Massa kramar
Carro


" Bright eyes keep my love alive
You give me the moon
And I give you the stars tonight
All night you keep my love alive
I gotta get it and you give it baby
Show me the light
Bright eyes keep my love alive
"

Måndag!

2008-04-21 @ 16:20:48
Jag sitter här och gör ingenting för tillfället....

Klockan ringde vid sex imorse, tänkte ju som sagt plugga lite (a) Men nej, de orkade inte Carro!! Men upp kom jag och jag gjorde mig klar och sådära, för att sedan ta en promenix till skolan : ) Började med svenskaB vid tio tiden, vi skulle redovisa författarna idag, men jag var ju liksom inte såhär förberedd så jag ska göra de på måndag och då hinner jag lära mig lite norska med (a) HAHA! Till lunch blev det en yoghurt, yeah! Sen svenskaA vid ett, där vi mest höll på med våran fördjupning, vi skulle skriva lite, men jag kom nog inte så långt alls jag! Jag satt och blängde runt på nätet istället, kollade min blogg bland annat som A blev väldigt nyfiken på HAHA ; ) Får se om hon hittar hit nån gång!!! Men iallafall jag ska prata med henne om min fördjupning på onsdag : ) I need help liksom!
Jag kom hem vid halv fyra ungefär och har bara hunnit äta sen dess.. Jag ska ta och lyssna igenom en låt på min vattengympa skiva nu, för jag ska nämligen iväg och köra de ikväll istället för Sanela, men då tar hon mitt gympa pass på onsdag :D haha, yeah!

Jag skriver mer ikväll!
Kramkram

Söndag!

2008-04-20 @ 21:03:15
Snart är denna dag förbi och jag sa att detta skulle bli en pluggdag, vilket skämt asså HAHA! De har varit dödshett ute ju :D Äntligen så kanske sommaren är påväg :D hihi.

Jag ställde ju förstås klockan på ringning idag, redan vid tio och jag kom väl upp då : ) Solen sken så fint ute så jag tänkte ju gå ut i solen.. Men när klockan var ett så var jag fortfarande kvar här vid datorn HAHA, men jag fixade mig och drog ut i solen en sväng, sen in igen för att sedan ta mig ut en sväng till ; ) Sen bestämde syster och jag att vi skulle ta oss till Ica och sedan förbi pappa för jag lära skriva ut en sak till min redovisning imorrn : ) Sen hem till datorn en stund för att sedan äta : ) Och nu har vi precis kollat klart på Stockholm Boogie, den var faktiskt bra men de var en knasig film, haha : )

Nu gör jag inte mye alls, men tror faktiskt jag ska ta och kolla lite på Pretty Woman : ) den är braaa!!
På återseende!
Carro

Lördag!

2008-04-19 @ 23:40:27
Jag sitter här just nu och myser med några vänner på msn :D Alltid trevligt!! hihi!

Och vet ni va, för er som inte sett/läst de, så har Rix fm städerna kommit upp :D Lycka, eller något sådant ;D haha, nu vill jag bara veta vilka artister som kommer till vilken stad så man kan planera ännu mera, yaaay!! Längtar juuu!! Premiär i Stockholm den 15 maj, ska bli så jäkla kuuuul :D

Imorrn blir de en pluggdag, det måste bli en pluggdag, punkt slut!!! Jag ska ha författarpresentation på måndag och det måste jag göra för att kunna få MVG!! Gaah! Sen lär jag fixa filmrecensionen också, och börja skriva lite smått på min fördjupning!!!

Så får se om de blir nå inlägg imorrn, kanske på kvällen då : ) hihi!
Nu ska jag fortsätta vara lite social här, höres!
Massa kramar
Carro

image659

Stooockholm!

2008-04-19 @ 22:27:53
Klockan ringde vid sex igår, upp och hoppa, gjorde mig klar och tog sedan bilen ner till resecentrum!! Min buss gick vid 7.55!! Framme i Stockholm vid 10.40 ungefär, då begav jag mig till donken, åt lite där och sedan kom Milla och mötte upp mig och vi drog ut på stan :D De blev massa shopping för Milla men för mig blev det bara ett linne : ) hihi! Sen tog vi oss hem till Milla och bytte om och sådära, för att sedan ta oss in till stan igen, Åhlens city!

Ungefär vid tjugo i fem så kom vi dit, träffade Micke där! Vi ställde oss i kön direkt, de var några före oss, jag träffade även Anna lite snabbt, trevligt!! : ) Vid fem så kom Sanna Nielsen, så fiin ju! Man lära köpa skivan också :S så nu har jag två (a) HAHA! Vi kom fram till Sanna och pratade lite snabbt, tog kort och sådära! Fick en plansch på ut vägen, så vi ställde oss i kön igen, hihi! Ville ju ha planschen signerad, pratade även lite till, tog hejdå och sedan stack vi vidare till Täby centrum! Väl framme så letade vi upp Tegelbruket, där Caracola skulle vara :D Micke var in och frågade om det skulle gå för han att komma in, men det gick ej :/. Efter det så tog vi oss till donken för att äta vår kvällsmat!! Och när vi satt där så bestämde vi att vi skulle hänga på Micke hem, för klockan var bara sju typ, och vi skulle inte in förrän vid 22.. Så vi tog bussen hem till han, där kollade vi på tv!! Klickade emellan Så ska det låta, Talang och Sing a long ;D HAHA! Sen när allt de var slut så tog jag och Milla bussen tillbaks till Täby, kom till Tegelbruket strax före tio typ : ) Gratis inträde innan tio ju ; ) HAHA!

Vi kom in, lämnade jackan och vi snurrade runt lite innan vi slog oss ner vid ett bord! De var mycket äldre folk där då, man kände sig minderårig HAHA :P Trodde som sagt att Caracola skulle vara vid 23 för de stod så på deras sida men icke då!! HAHA, det började komma in lite mer folk efter halv tolv typ, lite yngre folk också : ) Strax efter tolv så kom dem dit och då förstod vi att de skulle sjunga vid halv ett, som de brukar vara på nattklubbsspelningar!! Klockan blev halv ett och de gick upp på scenen, Emma och Frida vinkade till oss när de gick förbi, hihi ^^. De var ju inte så värst mycket folk och inte var de något drag precis där :S HAHA. Men tjejerna var grymma som vanligt, körde sju låtar plus sitt schlagermedley, som vi bara älskar (a) thihi, de är ju bara så sööta, speciellt Emma!! De var klara strax efter ett.. Och vi missade vårat tåg då, ingen idé att springa ut, så vi bestämde oss för att ta taxi sen!! Vi stod och väntade på dem, men tillslut så kom de ut!! Emilie, som gick först, såg inte oss direkt men sen stanna de mitt framför oss och då såg de oss allihopa, fick kram av alla och frågade hur de var : ) thihi. Vi pratade lite snabbt, bestämde träff utanför för att ta ett snabbt kort innan de skulle dra!! Tog kortet, pratade lite snabbt och så :D Och sedan tog vi hejdå och vi letade reda på en taxi som skulle ta oss till centralen ;D De var en mycket trevlig chaffis vi fick, han pratade massa och spelade upp massa bra låtar för oss som vi lära höra!! Han hade egen studio lr vad han babblade om, han var kompis med Sannas låtskrivare HAHA ; ) Men iallafall, vi kom fram till centralen vid tjugo i två typ, och då hoppade vi på bussen hem till Milla : ) Var nog hemma vid kvart i tre kanske, då la vi oss direkt men kollade först igenom inspelningarna från kryssningen, ååååh minnen <3 Vi släckte nog ner strax innan fyra och vi somnade nog ganska så direkt HAHA!

Vi vaknade vid halv 12 typ idag och det har inte hänt mycket alls!! Vi snurrade runt lite på stan och sådära, vi var ju så jäkla trötta så de gav ju inget!! Tog oss till centralen för att äta ;D Så vi satt där i trappen och åt och bara ugglade, shit va tiden gick segt asså HAHA! Men sedan tog vi oss över till terminalen, satt där en stund och pratade och lyssnade på musik! Sen kom min buss och vi tog hejdå och så! Ses ju nästa helg ;D hihi. Bussen var typ fullproppad, och jag var trött och min mp4-spelare dog HAHA!! Så trååk, men hemma till halv åtta, då var de bara att ta bilen hem igen!! hihi ^^.

Tack Milla för dessa dagar, underbart :D thihi! Minnen för livet, tack för att du finns!! Ses snart igen, KÄRLEK!

image658
Smiling in love
Carro

Go´natt gott folk!

2008-04-18 @ 00:04:55
image657

S M I L I N G  I N  L O V E !

Tomorrow!

2008-04-17 @ 23:31:56

Det har inte hänt så mycket sen sist, har mest suttit här och pratat med massa vänner och lyssnat på musik!! Just nu så försöker jag packa, men vet inte riktigt vad jag ska ha med mig för kläder HAHA ; ) Men det blir nog bra tillslut, lär fixa allt nu ikväll innan jag lägger mig!! : )

Imorrn drar jag till Sthlm, en liten snabbvisit ;D Bussen går någorlunda tidigt, så jag ska sova snart!! Men iallafall,väl där så möter Milla upp mig :D iih ska bli skoj att ses igen! Och vi ska ta en sväng runda på stan, se Sanna på Åhléns city och sedan vidare för att se Caracola på kvällen, det kommer bli en lyckad dag :D hihi! Lördag vet inte vad som händer men på kvällen där så åker jag hemåt igen!!!

Skriver mer igen när jag kommit hem, ha de gött alla!!
KramKram
Carro


Torsdag!

2008-04-17 @ 16:46:34
Idag var det skola igen, jag promenixade idag, sköönt! haha! Hade svenska lektion vid kvart över tio : ) Och där hände det inte mycket, fick hålla på med våra författarpresentationer.. Slutade vid tolv fast jag och några till blev kvar ett tag, men jag blev klar vid halv två : ) Kom hem till två ungefär och då bestämde jag och syster att vi skulle baka (a) HAHA! Vi var så sugen på nåt, och det blev så att vi bakade lite scones, så sjuuuukt gott ju :D Så det mumsade vi på och kollade på sjunde himlen!!

Och nu sitter jag här och blänger, har nyss slängt ut ett inlägg med massa bilder från kryssningen, så de är väl bara att scrolla ner ifall ni vill se ;D HAHA! Jag längtar ialf tillbaks ju, ååååh så kul vi hade <3

Massa kramar
Carro

Bilder säger mer än tusen ord <3

2008-04-17 @ 16:40:07
Här kommer det massa bilder från kryssningen <3

        
1. Emma och Milla on terminalen! 2. Jag och Anna-Karin på terminalen! 3. Gänget utanför funcluben ; ) 4. Jag och Milla kör dansspelet! 5. Gänget kör bilrace ;D 6. Egobild! 7. Milla och Emma sjunger karaoke! 8. Emma och jag <3

       
1. Gänget i väntan på Caracola! 2. Caracola :D 3. Emma <3 4. Emilie <3 5. Frida <3 6. Caracola! 7. Brudarna och jag <3 8. Emma i Face-84 <3

     
1. Jag och några boys! 2. Milla och jag på dansgolvet! 3. Gänget <3 4. Vi på dansgolvet! 5. Face-84 :D 6. Sovdags ; )

          
1. Jag! 2. Milla och lite Emma! 3. Jag och Emma <3 4. Jag och Micke innan frågesporten! 5. Milla och Emma innan frågesporten! 6. Caracola signering! 7. Fotbollsbilden ;D 8. Jag och Emma <3 9. Matdags! 10. Easy kit <3 11. En favorit i repris ; ) haha!

image656
TACK ALLIHOPA FÖR EN OFÖRGLÖMLIG KRYSSNING!!!
Minne för livet, Stunder av Kärlek!!
NI ÄR OSLAGBARA! TACK!!!!

Smiling in love

Onsdag!

2008-04-16 @ 22:52:37
Började min dag på badet, redan kvart i sju skulle jag köra vattengympa ;D Och det var inte full grupp som det stod, de var lite skönt faktiskt.. Men det var kul att köra, de hade saknat mig HAHA!! Sen var det snabba ryck hem, kom hem lite innan åtta, kastade mig in i duschen och packade min väska för att vara på skolan till nio : ) Då hade jag svenska lektion, där vi höll på lite med vår fördjupning!! Åsså pratade vi betyg med A :D iiiih, jag kan få MVG bara jag gör bra på de sista uppgifterna och går på de flesta lektionerna :D Och de gäller Svenska A + B och Pedagogiskt ledarskap, shiit asså :D hihi. Vi slutade vid 12 och då vare raka vägen hem.. Och här hemma har det itne hänt mycket alls, har bara suttit vid datorn och Emma var snäll och skicka över lite bilder, thihi!
Vid halv fem drog jag till badet, träffade Persson och pratade lite med henne, jag fick egen nyckel ;D haha. Vid fem körde jag gympa och det gick alldeles utmärkt ju, fick massa beröm, hihi!! Sen stannade jag kvar på dansen efteråt, de var sjuktkul!! Kul och träffa Sanela igen också, inte träffat henne på två veckor nu, så vi pratade massa efteråt och jag tog sällis med henne hem till henne : ) Najs!!
Väl hemma så slog jag mig ner vid datorn direkt, hihi, och Emma har skickat alla bilder till mig nu :D TACK <3 Så det kommer nog upp ett inlägg med bilder snart!! thihi! Annars sitter jag här just nu och diggar musik och längtar till på fredag ^^.

Anna-Karin: GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!!!! :D <3

Massa kärlek
Carro

Tisdag!

2008-04-15 @ 22:22:58
Idag har det inte hänt mycket alls, jag har suttit här och blängt ;D haha! Lyssnat på musik, framför allt Caracola, Face-84 och Easy kit (a) Yaaaay!! Jag längtar tillbaks till kryssningen... ååååh :' ) Jag har inte fått alla bilder ännu, det är därför det inte kommit upp något inlägg, men imorrn kanske alla bilder kommer till mig, det visar sig ;D hahaha!

Jag har varit och jobbat nu ikväll, körde vattengympa och det ska jag även göra imorrn bitti, så drygt ju!! Orkar inte gå upp vid sex :S menmen, de går väl fort bara jag börjat köra xD Sen är det skola imorrn också, direkt efter typ, hinner bara hem och duscha sen iväg!!! Oj juste, jag ska lämna in nåt om min fördjupning, :| faaan också!! Inte gjort ett piss, lala!! Lär fixa de kanske innan det blir sängdags!

byebye, sov så gott sen gott folk : )
Kärlek
Carro


jag älskar er <3 -nivetvilkaniär-

13-14/4 - Kryssningen <3

2008-04-15 @ 13:55:51

Klockan ringde vid nio i söndags och vi gick upp, satte oss vid datorn lite snabbt, diggade Caracola (a) haha! Duschade, åt frukost och gjorde oss klara, strax efter elva fick vi skjuts in till Gävle av pappa, bussen gick vid 11.40 : ) Vi hade de skoj på bussen och det kändes inte alls som att vi skulle på kryssning ; ) haha!! Kom fram till terminalen vid kvart över tre ungefär, då gick vi in och väntade på resten! Tillslut så kom Micke, sen Martin, sen Milla och sen Emma med donken mat till oss, tack (a)!! Vi checkade in, tack martin, och sa hejdå till han : ) Sen tog vi oss upp på terminalen och intog våra plaster mitt på golvet igen!! Där vi satt och åt, pratade, sjöng och filmade lite ; ) haha!!

Vid halv sex typ klev vi på båten, raka vägen ner till hytten och lämnade alla grejer och bytte om för kvällen!! Vi gick runt lite på båten, fastnade borta vid funcluben, de var några som repade där och vi trodde först det var Face-84, men sen hörde vi att det var Caracola och Magnus Bäcklund ; ) Så vi stod kvar där utanför och sjöng, dansade och applåderade och hade oss (a) HAHA! Tillslut kom tjejerna ut, de vinkade så glatt när de såg oss, de kom fram till oss och vi stod och pratade ett tag, goa tjejer ju :D Efter det så tog vi oss till taxfreen för att inhandla lite godis och dricka, det gick fint de!! Satt i hytten och pratade lite grann, sen tog vi oss upp till karaoken och vi var typ själva där först, men sen kom det lite folk, dåligt drag men vafaan!! Vi sjöng de låtar vi skulle sjunga sen drog vi till funcluben igen, Face-84 spelade för fullt när vi kom!! Vi stod där och jubla och applåderade och de sken upp som solar ; ) HAHA! Vi skuttade fram och stod där framme och sjöng med i "Alla gamla x", yaaay ; ) Emma kollade grymt mycket på oss, hihi!! Ställde oss på sidan för att invänta Caracola, för det var show först! Hejade på dem och sedan ställde vi oss längst fram, som vi lovat ; ) De var typ bara vi och deras vänner och släkt HAHA! Men vafaan, dem var hur grymma som helst och vi rockade på som aldrig förr :D Shiit va kul de var, vi dansade och sjöng för fulla halsar ; ) Efteråt så pratade vi lite med brudarna och tog även kort tillsammans, yeah så snyggt!!

Sen vare typ dans för hela slanten, Face-84 och Easy kit spelade ända till halv tre!! Vi hade de sjuktkul, Caracola och deras vänner hoppade runt där med!! Vi ägde ju dansgolvet när Face-84 spelade ; ) Jag och Milla pratade även lite med Lotta i Easy kit, härlig brud : ) Sen sprang vi runt lite på båten, men de var så jäkla dött asså, in och dansade lite på clubSeven! Sen vid fyra tog vi oss nog till hytten, först till väskhytten och bytte om och sedan in i sovhytten ; ) (ja vi hade olika namn på dem xD) Vi låg nog och pratade ett tag och sedan somnade vi nog ganska så på en gång när det blev tyst HAHA!

Jag och Milla kom upp vid kvart över nio dagen efter typ, fast jag hade vaknat massa innan, men vi tog oss över till väskhytten för att duscha!! Anna-Karin gjorde oss sällskap efter en stund och sedan kom även Micke och Emma gick vi och väckte sedan ; ) haha! Gjorde oss klara och sådära, tror vi tog oss till taxfreen och handlade lite här!! Sedan tog vi oss till funcluben för musikfrågesport, yaay!! Innan det började så var jag och Micke fram till Emma i Face-84 och pratade lite och tog kort (a). Sen vare dags för frågesporten och de var några svåra frågor med nu, HAHA! Men vi hade skoj, direkt när det var slut vid ett så drog vi till taxfreen, brudarna hade signering ;D Vi stod där och pratade med dem ett tag, tog massa kort och så!! Och Emma är så jäkla härlig, vaa fredag :O, haha ; ) Tog hejdå av dem och vi rusade vidare för att äta lunch, gottgott!! Men jag och Milla sket i efterrätten, vi drog till funcluben istället för att se Easy kit!! Vi missade Face-84 preciis, haha, men Emma kom fram och pratade lite med oss när vi satt där!! Härlig brud! Vi hade det skoj på Easy kit, Lotta är goo!! Efter det så tog vi oss upp till hytten och plockade i ordning allt, för att sedan ta oss ut på däck en snabbis, där hade vi sjuktkul ; ) HAHA! Sen hämtade vi grejerna och klev av båten, tog oss bort till våran buss och där fick vi en gruppbild (a) och sedan tog vi hejdå av alla, så tråååkigt! Jag och Anna-Karin hoppade på bussen och vi lyssnade på massa musik hela vägen hem.. Vi var verkligen helt döda asså, HAHA! I Gävle hoppade hon av, tog hejdå av henne men vi ses snart igen :D hihi! Jag åkte vidare till Sandviken där mamma hämtade upp mig! : ) Var nog hemma till åtta!!


TUSEN TACK
allihopa för denna kryssning, fyfaan va kul vi har haft! Helt jävla underbart!! Ni är Bäst, Tack för allt!! Älskar er <3
Tack
även Emma, Emma, Emilie, Frida och Lotta också <3 :D thihi!


Bilder
kommer i ett annat inlägg så fort jag fått dom ; )
Kärlek till Er alla <3

Sovtime ;D

2008-04-15 @ 01:31:31
Nej nu känns det som det är läggdags liksom, har varit vaken ett bra tag nu!!! Och jag har sjukt ont i nacken också gott folk, icke bra!!

Så go´natt, hoppas Ni sover gott redan, för det ska jag göra nu!!
Massa kramar
Carro

image622

Hemma igen!!

2008-04-14 @ 22:43:30

Nu är jag hemma igen, kom hem strax innan åtta typ : ) Jag har bara packat upp, ätit och sedan slagit mig ner här!!

Jag ska blogga om kryssningen i ett annat inlägg, jag lovar!!! För FYFAAN vilken kryssning asså, vi hade det så sjukt bäst!! :D Tusan tack, Ni är Bäst.. Anna-Karin, Milla, Emma och Micke <3 ÄLSKAR ER!

image620image621
Tack även Caracola (Emilie, Emma, Frida) och Face-84 (främst Emma).


Nu sitter jag här och lyssnar på Alla gamla X (a). Och jag SAKNAR alla från kryssningen, åååh!!! Jag tänkte lägga in dom ungefär 20-30 bilderna jag tog HAHA, Micke, jag väntar på bilderna från dig ja (a). HAHA!!

Btw, tandläkaren ringde också på bussen hem :S Jag har nu fått tider för att dra ut mina visdomständer :/ :P haha. Så jag lär bestämma mig nu alltså!! Gaaah!

Ha de så bra alla! Inlägg om kryssningen kommer troligtvis imorrn ;D
Massa kramar
Carro


Kryssning!!!

2008-04-13 @ 09:35:07
image619

YAAAAAAY idag drar vi på kryssning!!! Det kommer bli Bäst, åker ju med dem Bästa!! <3

Hörs  imorrn när jag är hemma!! Ha så kul här hemma nu ; )
Nu ska vi fixa oss och ladda lite innan bussen går....
BYYYYE
/ C.

Lördag!

2008-04-12 @ 19:05:57

Hemma igen ;D haha!!

Idag har jag varit in till Gävle en snabbis : ) Hämtade upp Anna-Karin och sådära.. Nu sitter vi här vid datorn och blänger ;D och diggar lite Caracola, såklart (a)

Imorrn smäller de :D fyfaaan va kul vi ska ha!! Vår buss går 11.40 från Gävle, raka vägen till Viking Lines terminal :D Där vi möter Micke, Milla och Emma, tror vi (a) De blir Kryssning för hela slanten!!

VI KOMMER ÄGA DEN DÄR BÅTEN ASSÅ!!!
image618

Ja vi ses imorrn gänget ;D Ha de bäst alla!!!
Nu ska vi tagga vidare här, för det ska sjungas imorrn gott folk ;D HAHA!!

Massa Go Go kramar
/ C och A-K ;D


Vaken redan...

2008-04-12 @ 09:19:40
Ja här sitter jag.. redan liksom, klockan är ju bara lite efter nio liks!!!!
Jag gör inte mycket alls asså, inte en jäkel är ju inne på msn heller HAHA! Så jag sitter här och lyssnar lite smått på musik och taggar lite :D

Dagens planer... har jag inte riktig koll på ännu HAHA! ända jag vet säkert är att A-K kommer hit :D hihi, hon sover här till imorrn, det blev bäst så, för hon tog sig ej till bussen i imorrn annars, HAHA ; ) Jag ska väl försöka plugga lite också tänkte jag! Annars får jag ha ett jäkla pluggmarathon när jag kommer hem sen och de låter inte så värst kul HAHA!!!

Skriver mer sen!
Massa kramar
Carro

Fredag!

2008-04-11 @ 20:19:07
Ännu en dag har susat förbi!!

Vaknade tidigt idag, redan vid nio, eller ja klockan ringde då (a) Jag gjorde mig klar och sådära, kollade på Våra bästa år! Ungefär vid halv ett så begav jag mig till skolan, började vid ett med pedagogiskt ledarskap!! Två av rektorerna kom in och pratade lite om manligt och kvinnligt ledarskap, yaay! Den kvinnliga chefen fick vi tillochmed presentera oss för :S haha. Fyfaan, va vi hette, om vi plugga heltid/deltid på komvux och va vi skulle göra till hösten.. Ja jag sa att jag hade sökt till ekonom- och språkvetarprogrammet!! Och ja, A började ju beröma mig för att jag är så underbar och så duktig på grammatik, osv!!! Hihi (a) hon är så goo!! Sen efter det så pratade vi lite om examinationen, va alla skulle göra o sådära!! Ja jag är ju fortfarande inne på min idé om dansklass, men lär kolla vart vi ska hålla till och fixa musik och allt skit, jooobbigt!!! Jag ska fan ha MVG på detta!!
Slutade lite efter tre och då mötte jag upp syster på stan och vi var till åhléns för det var 50% rabatt på allt, haha! Sen ringde vi pappa och frågade om han ville köra oss lite snabbt till valbo och det gick han med på, bytte min klänning eller färgen på den, också lämnade jag tillbaks mina leggings : ) Sen hem igen och då vare bara att packa och sedan åka till pappa!! Här har jag bara ätit och sedan suttit här vid datorn, pluggat lite smått : ) hihi.

Nu sitter jag här och gör inte mye alls, pratar med A-K lite om söndan och så : ) hihi. Jag har försökt lite smått att få tag på Henne också, men lär nog testa imorrn igen!! Jag ska nog ta och fixa lite mer plugg kanske, eller något vettigt iallafall!!

På återseende!
/ C

Grattis <3

2008-04-11 @ 10:48:11
image617
Grattis på 31 års-dagen vännen :D Hoppas du får en underbar dag!!!

Lycka till på premiären ikväll i Kalmar : )
KÄRLEK

Go´natt!!!

2008-04-10 @ 23:17:51
Nu äre sängen som gäller, kanske med en film, det visar sig!!
Skriver mer imorrn om det finns tid (a) HAHA!

Go´natt allesammen!
Kärlek
Carro

image616

Äntligen...

2008-04-10 @ 22:37:51

Nu har Carro varit duktig... När Grey´s var slut så ville jag göra något och mamma kom med nytvättade kläder och det fick ju absolute inte plats i min garderob :S HAHA. Då slog det mig att jag kunna rensa garderoben lite (a) HAHA. Men iallafall, jag började med det strax innan sju och jag blev klar för en halvtimme sen!! Fy faan va mycket kläder man har asså, men nu är det mesta borta eller ja en del iallafall :D Så jag fick plats med de nytvättade, gött!!

Jag slog mig precis ner här vid datorn, gör inte mye alls, diggar lite musik och sådära : ) Ska väl strax hoppa i sängs kanske!! Skola tomorrow igen, naaajs : )

Kramar
Carro


Städat och så!

2008-04-10 @ 17:49:30
HA, det har då inte blivit så mycket plugg sedan förra inlägget! Mamma ställde in en hink med vatten och trasa till mig så jag skulle damma lite vid datorn.. Och ja det gjorde jag så fint så!! Fortsatte med hyllorna, då jag bestämde mig för att plocka ner allt från hyllorna och fixa om lite granna (a) fixade även lite uppe på garderoben också!! Så det höll jag på med i nån timme ;D haha!! Riktigt roligt men något annat än datorn, hihi!
Jag har även hittat lite information till min uppgift, lite text och bilder, sparade de på mitt usb-minne så jag får skriva ut och fixa hemma hos pappa i helgen : ) naajs!

Fick deklarationen idag också.. tydligen så har jag betalat för mycket skatt, så jag får tillbaks pengar :D iiiiih!! Ska fixa så jag får det innan midsommarn, så fett najs :D jag behöver verkligen pengarna ^^. Carro är lycklig!

Nu ska jag kila och kolla på Grey´s!!
BYYYE

Torsdag!

2008-04-10 @ 13:43:58
Skolan today again ;D haha, började vid kvart över tio : ) Hade svenska B och vi gjorde väl inte så värst mycket där. Pratade lite om fördjupningen igen, valde en varsin författare inom realism och naturalism som vi sedan ska redovisa inför gruppen : ) Sen blev det inte mye mer, slutade vid halv ett typ.

Nu har jag nyss ätit här! Jag ska ta och kolla upp min svenska uppgift lite, behöver lite information!!!

På återseende!
Carro

SAKNAD SOM F*N!!!

2008-04-09 @ 23:08:39
image615
Hon är Bäst!! Så är det bara!
Hon är allt och lite till <3

Valbo ;D

2008-04-09 @ 19:03:44
Ja de blev Valbo en sväng med syster, mamma och mormor!! Främst för att jag ville in och köpa ett USB-minne, som vi typ fick order av läraren att köpa HAHA, så nu är det gjort iallafall!! Fattas bara en snoddmapp så är A nöjd!!! Jag köpte även ett linne/tunnika, i brunt och naturvit, riktigt snyggt.. Och ett par bruna leggings :D yaay!!

Vi kom hem för en halvtimme sen typ : ) Och jag missade dansen, buhuu! Jag som verkligen kände för att dansa lite, menmen, får ta igen det nästa vecka : ) hihi. Jag ska nog ta tag i min svenska uppgift nu som jag lovat att lämna in imorrn, dumma mig HAHA!!

Hörs senare igen!
/ C.

Onsdag!

2008-04-09 @ 13:52:26
Jag har typ nyss sett på Våra Bästa år, och herreguuud va bra de är!! haha!! Lär kolla imorrn också : )

När jag vaknade imorse så var det vitt ute :O hahaha, de hade snöat, fyfaan!! Inte alls kul, värsta plaskigt och skit ute nu ju! Men jag har iallafall varit i skolan nu på förmiddan, hade svenska lektion : ) Vissa redovisade och sedan gick vi igenom hur vi ska göra våran fördjupning!! Och hjälp, de är typ bara att sätta igång, men jag vet inte riktigt hur jag ska börja, för de blev nästan bara krångligare när vi gick igenom allt HAHA!! Men iallafall, jag måste börja, för på onsdag vill hon ha något i handen, så de är bara sätta igång!!!

Nu sitter jag här och blänger, ska ner och ta något att äta tror jag innan jag sätter mig in i något : ) hihi. Och får se om jag kommer iväg till badet senare och dansar lite ;D Skulle vara najs, men då får vädret ta och bli lite bättre om jag ska tralla dit!!!

Kramkram
Carro

Tisdag!

2008-04-08 @ 21:32:55
Klockan ringde imorse och jag flög upp och gjorde mig klar för en liten pluggdag i skolan ;D haha. Var där till tio, skulle träffa S då.. Vi pluggade lite svenska, fixade våra frågor till på torsdag, inom realism och naturalism!! Så det har vi klart.. Jag pratade även lite med A, jag fick låna hem en bok till på torsdag och tydligen så Måste jag köpa svenska boken nu när jag fyllt tjugo, orka liksom!! Jag lägger inte ut typ 200-300 på en bok jag ska använda i två-tre månader ungefär :S HA! Jag får prata med henne imorrn! : )

Kom hem till halv ett ungefär, då blev det Våra Bästa år :D älskar det programmet ju!! hihi. Sen har jag mest suttit här vid datorn och trynat liksom, händer ju inge kul i mitt liv, hahaha! Jag har fixat klart med min ansökan till högskolan nu iallafall, ska skicka iväg den imorrn :D göött! Men svårt att veta vad man vill göra i livet nu :S
Ikväll så har jag varit på badet och kört vattengympa, I VATTNET!!! ; ) haha, det var bara fyra personer, så de tyckte jag skulle hoppa i och det gjorde ju jag, men så osmart som jag är så kommer jag på att jag inte har något ombyte med mig ; ) Så jag var tvungen att ringa mamma så hon kunna komma med torra kläder så jag kunde cykla hem HAHA.. Men det var najs, nu kommer jag garanterat få träningsvärk imorrn, yeah!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik som vanligt och har lite tråkigt!! Jag ska nog ta och sätta i en film och glo på den istället!!
Ha de gött allihopa!
Massa kramar
Carro

Yeah, nu är jag trött...

2008-04-07 @ 20:35:43
Jag kom hem för en stund sen och jag har ju vare och kört vattengympa, yeeah!! 24 personer, de är bra de, men nu är jag så himla trött asså!!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och pratar med goa vänner på msn!! Ska ta tag i mina ansökningar till högskolan nu, det börjar ju bli dags tycker jag, sista dagen är ju next week, den 15 april!!!

My week...
Tisdag: skolan, plugga, jobba...
Onsdag: skolan, plugga, dansa...
Torsdag: skolan, plugga.. träffa S ?
Fredag: skolan, plugga, åka till pappa...
Lördag: plugga, packa, kanske nåt mer, vet inte ännu (a)...
Söndag: stockholm, träffa gänget :D


Oooj va lika mina dagar ser ut känner jag, HAHA! Vilket liv man har, men plugget måste verkligen gå före allt nu eller jag ska iallafall försöka med de!! Skulle vara så skönt att få undan lite grejer ju!! Kämpa, jag vet att jag kan bara om jag vill!! Hitta kämparglöden!!

Ansökan till högskolan var det ja....
På återseende!
/ C.

Måndag!

2008-04-07 @ 15:13:00
Ja halva dagen har nu svischat förbi :P hahaha!! Gud så skönt!!

Vaknade av min klocka vid halv åtta idag, men kom inte upp förrän vid åtta, in i duschen och gjorde mig redo för skolan, haha!! De verkligen spöregnade ute så de fick bli bilen, tråk!! Jag skulle ha Svenska B vid tio-tiden! Yaay, det gick väl hur bra som helst.. A pratade på som hon brukar göra, härlig men ibland lite vimsig brud ;D haha! Efter lektionen så pratade jag och S lite med henne, för vi hoppade ju in i kursen nu och ville ha reda lite på vad som hänt innan, men där fick vi inte så himla mycket till svar HAHA, bara att vi skulle ta en sak i taget, hm ja!! Men ska skriva klart sammanställningen till på torsdag iallafall och då ska även 2-3 frågor in om realismen/naturalismen också : ) hihi!!
Var hemma till halv ett ungefär, då slog jag en pling till Sanela för hon hade ringt. Och jag ska köra hennes vattengympa pass ikväll, åh hoppas inte drygtanten är med HAHA. Sanela skulle ta min gympa på onsdag, hihi, skööönt, men jag kanske drar dit på dansen efteråt istället, får se helt enkelt hur jag ligger till med plugget!! Jag som tänkte plugga nu när jag kom hem, men icke då! Jag sitter här och lyssnar på musik och taggar, yeah ; ) hihi..

Nej jag ska nog ta något att äta eller nåt.... skriver mer ikväll efter jobbet!!
Kramar
Carro

Söndag!

2008-04-06 @ 22:01:22
Jag sitter och kollar på Flightplan men just nu är det paus och sedan Nyheterna, haha!! Jag sitter även här vid datorn och blänger lite smått. Diggar musik som vanligt, thihi!

Idag vaknade jag vid 12 och sen dess har det inte hänt mycket, haha. Jag fastnade som sagt vid denna dum burk på en gång HAHA! Så här har jag suttit och blängt hela dagen, spelat lite röj och sådära! Och nu ikväll har jag faktiskt kollat lite på min svenska uppgift och skrivit lite granna!! Känner att jag behöver inte fixa den till imorrn, ska prata med A först, men på torsdag ska den vara klar : ) hihi! Har även kollat på film ju, Mr & Mrs Smith!!

Så fort filmen är slut så blir det nog sängen för mig om jag ska hinna upp imorrn, börjar nämligen vid tio : ) Och jag tänkte ta och sola innan kanske, om jag orkar (a)!!

Massa kramar
Carro

Mr & Mrs Smith!!

2008-04-06 @ 20:00:58
I JUST LÖÖÖVE THIS FILM!!!
image614
Jag har nyss kollat på denna film och de är bannemej en av de Bästa filmerna som jag någonsin sett. Den har ju allt ju, spänning, kärlek och humor.. iiih så himla bra!! Och jag älskar Angelina Jolie, hon är en sån fantastisk skådespelerska.. Hon har allt och hon är så otroligt vacker!! Brad Pitt är ju hur bra som helst också, snygg att se på, haha ; )
Jag rekommenderar den varmt till er som inte sett den ännu!!!
LOVE!

Jag vet...

2008-04-06 @ 16:23:35
...jag ska inte sitta här, men jag dras till denna burk!! jag skulle ju plugga idag som sagt, det blev inge pappa för det regnade när jag vakna idag.. och allt mitt plugg finns ju på datorn, så jag kan ju helt enkelt inte vara ifrån den.. men jag vet ju att så fort jag sätter mig vid datorn så går ju allt annat före!!! Och jag har inte ens bröjat plugga än, nån som är förvånad, nej jag förstod väl de, haha!! Men böckerna ligger bredvid mig här på stolen, men mer orkar jag tyvärr inte... det är ju så jooobbigt!!!
Jag är ju så sjukt trött också, så mitt huvud orkar inte med att tänka heller, haha!! Men jag måste skriva min sammanställning i svenskan, måste chocka läraren lite HAHA!! Aja jag skriver väl igen senare, får se om Carro varit duktig eller bara jäkligt lat...

CIAO!!!

... jag taggar för fullt, gör ni det också?! ; )

Sovande Carro, typ!!

2008-04-06 @ 00:28:37

Fyfaan va trött jag är nu för tiden, va äre med mig ?!?! :S Trött på allt typ..... måste lösas!!!!! snarast, för allt går åt skogen!!! För nåt är det som inte stämmer iallafall...
Aja skit i de nu, inget jag orkar tänka på i mitt trötta tillstånd nu...

Dagens musik... som får mig att må bra helt enkelt!
- Sonja Aldén - Här står jag
- Caracola - Smiling in love
- Sailon - Sacred
- Caracola - Mango Nights
- Carola - Sanna vänner

Morgondagens planer...
Åka hem till papps för att skriva ut en skolgrej på datorn! Plugga massa, jag måste!!! va ska jag mer göra, hmm.. Plugga, plugga, plugga.. Och inte sitta vid denna burk, efter 20.00 får jag sitta här, bestämmer jag nu!! Men bara om jag har gjort något plugg.... Så ni kanske inte hör något av mig imorrn då, haha!!

Nej nu lär jag fan dra mig till sängen, orkar inte tryna här mer nu!!
Jag älskar er mina vänner, ni vet vilka ni är <3
Kramkram
Carro


Körslaget och Sing a long!

2008-04-05 @ 22:03:14
Ja nu är tvn slut för ikväll iallafall ;D två program samtidigt är lite svårt asså xD haha!

Körslaget... Ja här kan jag ju bara säga att Team Agnes gör det igen, SÅ HIMLA BÄST!! Team Lotta var näst Bäst asså, ojoj dem var grymma!! Team Linda var bland det sämre nu igen, tyvärr, dem må skräpa sig asså!! Och Annette i Team Siw är ju bara så sjukt härlig asså, henne diggar jag ;D Yaay (a) De andra teamen var väl helt okej, sämst var nog antingen Team Markoolio eller Team Siw!! Och det blev Team Siw som åkte ;D haha, de var väl helt rätt liksom!!

Sing a Long... Va ska jag säga.. HAHAHA Marie är fan Bäst asså HAHA xD Hon är sjukt härlig den där bruden, jag diggar henne till tusen :D Och fy faan va dryga Lycke bröderna är, dem gillade jag inte xD HAHA. Sjukt grymt program asså!! hihi. PICASSO ÄR BÄST SÅ ÄRE BARA!!!

Yaay, nu gör man typ inget, ska snart natta datorn.. Eller jag vill de iallafall, men det kommer nog inte hända än :/.....

Massa kramar
Carro

Lördag!

2008-04-05 @ 19:20:43
Klockan stod på ringning vid nio redan, upp och hoppa, gjorde mig klar och sådära!! Syster var också uppe och fixade sig, tidigt, för en gångs skull ; ) haha. Vid ungefär halv tolv så tog vi bilen in till Valbo, dags att shoppa ;D haha!! Det blev massa shopping :O det trodde jag inte om mig, jag brukar vara sjukt snål när jag har mycket pengar!! Men nu i för sig så shoppade jag mest för mina presentkort och de pengarna känns de ju inte som man har ; ) hihi. Men det blev iallafall en klänning, ett par örhängen, bikini, jeans, väska och fyra par skor :D HAHA!! Jag och syster köpte också varma chips och dricka, hihi. Och även en bok till mamma i sen födelsedagspresent, yeah!! Vi var hemma igen till halv fem ungefär!! Åsså blev det Ica Maxi med mor och Robert, handlade mat till ikväll : ) Och nu har jag hamnat här igen också, men jag ska inte bli långvarig här hade jag tänkt ^^. Det är ju massa tv ikväll, först så äre Körslaget ;D och sedan Sing a long, det får jag inte missa!! hihi.

Pappa ringde även också, vår utlandsresa är bokad och klar, iiih :D Så det blir Fuerteventura den 10-17 november :D men först så har vi Mallorca den 29 juni - 13 juli :D haha ååååh längtar :

Nu ska jag ta och fixa lite här, bla plocka undan grejorna från sängen så jag kan glo på tv ; ) haha. Sen lär jag väl plugga också, jag behöver det, jag måste verkligen!!!

Höres, kramkram
Carro

Så ska det låta!!

2008-04-04 @ 21:09:54
Är äntligen slut nu, har kollat lite smått på det : ) Najs att Linda och Brolle vann iallafall!!! haha.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik igen och äter massa gooodis!! Borde äta mat, hmm, mamma sa åt mig att fixa nåt vid typ fyra tiden, men ännu har jag inte fixat något HAHA!! Eller mackor har jag ätit.. Duktiga Carro!!! HAHA! Men det kanske blir något nu när mamma kommer hem, kanske lite fler mackor (a) hihi.

Nej jag måste fan kolla igenom min svenska nu.....
CIAO!!

Vilket tråkigt liv man har!!!

2008-04-04 @ 18:37:02
Jag har så otroligt tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra!! Förslag någon?? haha.

Jag har faktiskt ätit lite sedan sist, även städat lite i mina hyllor (a) och har även glott lite på tv, på OC : ) Och nu har jag hamnat här igen, hmm!! Dumma burk!!

Nej jag ska nog slå mig ner i soffan och kanske glo lite på mello eller om det är något bra på tv och även försöka plugga lite, yeah lycka till där carro!!

Varma kramar
Carro!

Jag saknar J & S <3

image613

Fredag!

2008-04-04 @ 16:03:59
Dagen började med att jag fick stressa lite granna, HAHA, skulle till skolan till 13.30 :P haha. Kommer dit och vi är bara jag och två till där, men vi gick igenom det vi skulle göra, organisationteori.. Yaay det var väl skoj : ) Kom hem för en liten stund sen bara, och jag föll hit på en gång HAHA!! Men jag tror faktiskt jag ska göra lite annat, solen skiner bl.a. ute nu (a) HAHA, yeah!!

Nej jag ska kanske ta något att äta (a) men jag ska iallafall städa lite i mina hyllor känns det som och kanske om jag har tur, få något plugg gjort (a) HAHAHA!!

På återseende!
Carro

Torsdag!

2008-04-03 @ 21:49:44

Jaa, nu har hela släkten vare här iallafall ;D hihi!! Och det har fikats så det står härliga till, proppmätt just nu ju! Alla var så snälla och gav mig pengar, jag badar i pengar, nej men nästan HAHA. TACK allihopa, det är preciis vad jag behöver ju (a) Nu ska det shoppas kläder till sommaren!! :D Valbo Nästa ;D
Farmor, tack för korten och autograferna du fixade :D hihi.

Tack alla goa vänner för alla Grattis-inlägg, sms, och allt annat här på internet,
NI ÄR UNDERBARA <3

Nej ska nog kika lite på Mello dvdn nu känns det som.. Och drömma mig tillbaks <3
Massa kärlek
Carro


IIIH <3

2008-04-03 @ 12:33:32
DENNA FICK JAG I PRESENT AV MAMMA OCH SYSTER!!
Då vet jag vad jag ska göra ikväll (a) HIHI!!

image612

3 april ;D

2008-04-03 @ 10:48:41
Hihihi, JAG FYLLER 20 ÅR IDAG :D !!!! riktigt najs ju!!

... tack för alla gratulationer jag fått ännu, ni är underbara <3 Och tack alla som fan på kryssningen för firandet av mig där!! ; ) hihi!!

Nej nu ska jag ta och lyssna på musik och fixa mig för dagen.. Släkten kommer väl vid 14 typ, tror ja :S Och jag ska ta och städa mitt rum lite också, det behövs (a) HAHA.

Ha de gött, skriver mer ikväll!!
KÄRLEK

image600

Onsdag!

2008-04-02 @ 22:59:29
Dagen började inte bra, jag var så jäkla trött så jag missade skolan HAHA. jaa eller jag orkade inte ta mig upp, så jag missade väl den med flit, vaknade sista gången vid tio i nio och då var det ingen idé!! Hoppade in i duschen och slog mig ner här vid datorn, kollade runt massa!! Sen blev det Våra Bästa år :D iiih, haha! Efter det så la jag mig och vilade en stund, var ju så sjukt trött asså :S Vid halv fyra typ så slog jag en pling till Sanela <3 pratade lite snabbt med henne!! Sen blev de mat, eller rostade mackor innan jag skulle ta mig till badet.. Körde gympa vid fem och det gick bara fint, men shit va jobbigt de var, känner mig hemskt otränad för tillfälle :S haha. Blev jäkligt trött efter det passet ialf, men Sanela skulle ju köra dansen efteråt så där blev ju såklart jag kvar!! :D De är ju bara sååå kul ju!! Efteråt blev det massa snack med Sanela, tog sällis hem till henne och stod där och pratade en stund : ) Vi skulle ta och träffas lite nästa vecka <3
Sen var det raka vägen hem och satte mig vid datorn och här sitter jag ännu och pratar med Anna-Karin, Emma, Milla och Micke :D!!! Sitter även här och diggar musik så det står härliga till, råplugga ;D HAHA.

Ciao de var allt för mig!
Massa kramar

image591
Tack för att Ni finns, älskar er <3

<3

2008-04-01 @ 23:10:17
" Ta ett första steg
Och våga pröva dina vingar
Det du söker ska du finna
Om du litar på dig själv
Tro på den du är
Låt ingen ta din glöd ifrån dig
Ta den rätt du har att va dig själv
Och våga satsa allt
Ta ett första steg
"

Kryssningen i bilder <3

2008-04-01 @ 22:04:54
   
   
1. Angelica, Milla, Jag & Emma with tha bus <3 2. Gänget i väntan på påstigning!! 3. Gänget ska äta :D 4. Utsikt från båten. 5. Anna-Karin & Ankan : ) 6. Gänget på Däck <3 7. Emma & Micke leker Titanic, haha! 8. Cinderella, där hade vi kul xD

    
   
1. Jag firades runt på båten xD 2. Lite shopping! 3. Vår drink!! 4. Jag with tha drink!
5. Gänget vid spelautomaterna. 6. Easy kit på scen! 7. Jimmy Jansson! 8. Nedvarvning till Barbados, haha! 9. Caracola :D

   
1. Frida, Emilie, jag & Emma <3 2. Emma & Micke : ) 3. Ankan vid lunchen! 4. Mucho shopping :D

image607
TACK ALLA FÖR EN HELT UNDERBAR KRYSSNING!!!

30-31/3 - SchlagerKryssning - Vilket minne <3

2008-04-01 @ 22:04:19

Minns inte riktigt när vi kom upp :S haha, men vi duschade och fixade oss, packade väskan igen! Vi drog ut till Barkarby, snurrade runt där lite på outleten och sådära : ) Sen tog vi oss ut till slussen för att sedan gå därifrån till Viking Line terminal, skulle möta mamma, Robert och Ankan där vid halv fyra!! Gud vilket fint väder de var då, klarblå himmel och allt.. Så himla skönt att gå där vid hamnen, fast de var ju lite långt HAHA. 

image589

Vi fick stå och vänta en stund innan mamma, Robert och Ankan kom, men vi checkade in och sådära!! Träffade Simon också, så gullig : ) Sen gick vi ut och träffade Milla, Emma, Angelica och Martin, yeah! De checkade in och så, Martin skulle ej med!! Sen såg vi ju att Gullspångs Buss fortfarande stod kvar utanför, så vi drog dit, pratade lite snabbt med Mats och sedan tog vi ett kort med bussen (a) Och sedan tillbaks in och upp på terminalen, slog oss ner i mitten på golvet typ, yeah ; ) Micke kom också en liten stund efter de, så han slog sig ner med oss.. Satt där och pratade massa, innan vi ställde oss i kön för att vänta på påstigning! Vet inte riktigt när det blev insläpp, men tror det var lite efter fem ialf, tog oss till hytten, bytte om och fixade oss, Ankan bodde with oss då ;D hiih. Mötte upp gänget utanför taxfreen vid sex tiden. Då tog vi oss till Tapas & Grill för att äta, makade ihop borden och slog oss ner (a) Goood mat men lite dyr kanske!! Sen sprang vi ut lite på däck också, tog lite kort där :P HAHA. Sen sprang vi runt lite till, satt oss i Mickes hytt och pratade lite medan Milla och Angelica fixade lite annat, oj va de höll på hela tiden -ovetande om vad- Vi tog oss till deras hytt och där hade de fixat en liten överraskning för mig, fyller ju år på torsdag, så jag fick present och de sköts massa serpentiner och grejs HAHA, fick ballonger och allt, och jag smyckades ut, för att sedan ta oss runt på båten, eller från däck 6 till 9!! Men vi tralla runt, de sjöng för mig medans vi gick runt och folk Glodde verkligen, vissa grattade till och med HAHA. Yeah, och Caracola med sitt gäng satt inne på Food garden och åt, ut mot gången då såklart, haha. De bara blängde också liksom, pinsamt, för vi gick förbi där några ggr kändes de som :S haha. Kom till vår hytt där det lämnades av lite grejer och pyntade mig lite för kvällen ;D Och vi drog sen hela gänget till Funclub, där A-K bjöd mig på någon drink, man var med i nån utlottning då, HAHA!! Drinken var väl god, lite mycket alkohol i den tyckte jag, menmen, vi alla delade på drinkarna ialf! Sen var det dags att ta upp folk som fyllde år på golvet och hon ropade upp mig :O Det hade tydligen dem fixat när vi var ute på däck, fy faan!! HAHA. Vi var väl 4-5 personer som stod där och alla där inne sjöng för oss, pinsamt att stå där ju.. Åsså fick vi något att skåla med, yeah!! Vi satt där och pratade ett tag sen drog vi till karaoken vid halv tio typ.. Där sjöngs de, jag och Milla sjöng Hela världen för mig :D Micke och Emma körde VS med dans ; ) hihi. Sen körde gänget Happy Birthday för mig HAHA!! Sen kollade vi när Robert sjöng och sen när några andra sjöng, för det filmades.. Det var ju någon tv-inspelning för nån dokumentär som ska gå på kanal5 sedan HAHA. Spännande att se den sen, man kanske dyker upp nånstans ; ) thihi.

Strax innan elva så drog vi bort till Funclub för det var show där och sedan skulle Jimmy Jansson uppträda, vi stod där på sidan och sedan rusade vi fram till scenen och vi fick ganska så bra plats : ) Jimmy körde några låtar, bla. Som sommaren, flickan från de blå och vi kan gunga.. Shit va vi skrek alltså, och det var faktiskt lite pinsamt att man kunna låtarna än :S yeah! Efter han var det dags för Barbados, men då tog vi oss uppåt och satt oss där och vilade lite, var även ut på däck lite då, blåste ju nästan bort HAHA. Sen till halv ett så tog vi oss ner till scenen igen, nu hamnade vi verkligen längst fram HAHA, de var dags för Caracola denna gång :D haha. Vi såg när dem stod där bakom, yeah dem kände typ igen mig från när vi gick förbi dem tidigare vid Food garden HAHA ; ) Men deras show var bra, men de var lite pinsamt att stå så sjukt nära och när man inte kunde texterna så väl heller :P HAHA. Men vi röjde iallafall, hihi. Vi drog oss till sidan när de var slut och då kom Caracola: Emilie, Emma & Frida, ut : ) Så vi stannade där och pratade lite med Emilie, och sedan tog vi kort med alla tre och girlsen grattade mig ;D haha. Asså sedan sprang vi mest runt hela tiden, träffade på Malin, Marre och Linnéa och pratade med dem.. Sen lite senare bara Malin och Marre och deras knasigheter, yeah love you girls <3 Sedan runt halv fyra typ så sa vi gonatt till varann och for till sängs eller vi låg ju och pratade ganska så länge tror jag! Ungefär vid halv sex så ringer våran telefon i hytten :S från hytten breve HAHA, så då blev vi lite tysta och sen somnade vi nog typ på en gång, eller iallafall jag! : )

Vaknade någon gång innan åtta när A-K skulle gå och ringa, haha. Somnade om och vaknade av att dem pratade i högtalarna om att Caracola skulle signera i taxfreen, hörde inte vilken tid men de hade A-K snappat upp.. Klockan 11 skulle dem vara där och klockan var tio i elva när vi hörde de!! Vi flög upp och in i duschen, vi var nog klara båda två vid tjugo över elva.. Rekord fan!! HAHA. Ner till taxfreen, kommer in och dem satt borta på spritsidan, haha. Vi gick ej fram direkt, ringde Micke och dem så de också fick komma, men vi stod där och sjöng lite!! Tjejerna vinkade så glatt så, hahaha, yeah ; ) Micke och Emma kom, så vi tog oss fram till girlsen, köpte singeln gjorde vi!! Pratade massa med dem, så himla goa! Vi tog även kort tillsammans, sen tog vi gruppbild allihopa också, så snyggt ;D Sen drog vi och satt oss utanför en stund, för att sedan springa upp och hämta Ankan och sedan dra oss ner till Funclub för musikfrågesport. När det var slut så drog vi bort till Viking, för vi hade lunch vid 13 : ) Vi fixade ett bord så vi alla kunde sitta ihop, trevligt!! Shiit så mätt man blev, buffé ju, ojoj!! Sen träffade vi Micke och drog ner till taxfreen för att handla massa gott :D iiih, sen tog vi oss ner till Emmas o dems hytt och räknade ut hur mycket alla var skyldiga alla HAHA, sen tog vi oss alla till våra hytter för att packa ihop väskan och så!! Sen träffades vi alla på däck 7, för där var avgången, kom i hamn vid tjugo över tre typ!! Stod och pratade en liten stund och sedan tog vi hejdå från varann och jag och Anna-Karin begav oss till våran buss som skulle gå vid fem över fyra! Tråkigt nog så fick vi ej åka samma buss :S Det var tydligen så mycket folk så de hade två bussar, en mot sandviken och en mot gävle :S haha. dryygt ju, men vi träffades på matstället där de jämt stannar, pratade lite där och tog hejdå, trååkigt!! Syster och jag satt och pratade typ hela vägen hem, även lite musiklyssnade blev de : )

Hemma lite efter sju, då var de raka vägen till pappa, mamma släppte av oss där!! haha, skulle hämta Musse och så pratade vi lite snabbt om utlandsresan.. Blev bestämt den 10 november nu ialf, så dem skulle boka de så snart som möjligt :D iiih va kul!!! Pappa fick även skjutsa hem oss sedan, och sen satt jag vid datorn hela kvällen typ! : )


TACK
allihopa för en helt fantastisk kryssning, oförglömlig <3
Tack Anna-Karin, Milla, Emma, Micke, Angelica och syster, ni är guld värda <3
Ett minne för livet, verkligen!! Tack för Allt <3

Bilder kommer i nästa inlägg,
funkade inge bra i detta!!
PUSS!

29/3 - Stockholm och Körslaget!

2008-04-01 @ 22:03:37

Som sagt, bussen gick vid 10.40, fick skjuts av pappa till resecentrum. Åkte iväg och i Gävle hoppade Anna-Karin på, trevligt :D Vi satt mest och pratade hela resan, vi var framme i Stockholm vid 13.25 typ. Vi fixade lite och sedan tog vi oss ut till Anna-Karins faster där vi skulle bo : ) Där packade vi upp lite och fixade väskorna för kvällen, bäddade och åt :D Sen tog vi bussen ut till Frihamnen, Milla åkte samma buss som oss, hihi : ) Kommer fram dit lite efter sex och där träffar vi Micke, Emma, Martin och ett gäng till, naaajs!! Efter en stund fick vi komma in i värmen ialf, stod vid fel dörrgrej först HAHA, men vi stod ändå längst fram, fast de hjälpte inte så mycket när de väl blev insläpp, för det var tydligen hejarklackarna som gick in först, HAHA, men tillslut kom vi in, fick väl bra platser och vi såg väldigt bra :D Det var sjuktkul att vara där på premiären och allt, men shit va drygt de blev med alla pauser, orka dom liksom ^^. Bästa kören för kvällen var ju lätt Agnes :D Så häftigt ju!!!

Efter allt så tog vi oss ut och väntade på allt och alla vid ingången där.. Träffade några från Gullspångskören, HAHA. Jag pratade lite med Annette(såg henne i somras i h-borg) som var med i Siws kör, shit vilken goo brud asså HAHA. Linda kom lite snabbt och sedan drog vi.. Tog hejdå en efter en, haha. Hemma lite efter tolv och då satt vi och kollade lite på tv.. Sen blev det sängdags, lite efter ett typ ^^. Somnade nog ganska så direkt, var ju lite trött ja, HAHA!!!

image589

Finally!!

2008-04-01 @ 12:41:58
Yeah, blogg.se funkar igen eller iallafall för stunden ;D haha.
Jag kom ju hem igår från kryssningen och Stockholms helgen.. hihi.
Ska berätta om allt i ett annat inlägg!!


Idag har jag varit i skolan, hade pedagogiskt ledarskap, yeah! hihi, det är lite roligt, haha. Pratade massa och så, någon lärare föreläste lite om Summerhill i england.. Pratade även lite betyg med A, eller ungefär vart vi låg nånstans i kursen!! Och jag kom hem strax efter 12 och nu sitter jag här dårå!! Lyssnar på musik och tänkte skriva klart inläggen om helgen ; ) hihi.

På återseende!!
Massa kramar
Carro

RSS 2.0