31/8 - Annamia <3

2008-08-31 @ 23:26:39
Vi hade såklart klockan på ringning vid åtta typ.. Kom inte in i duschen direkt men de gick bra iallafall, jag packade min väska och vi åt frulle!! Sen strax efter tio tog vi oss iväg tror jag.. Tog t-banan ut till stadion och sen gick vi ut till Gärdet : ) Vi kom la dit strax ínnan elva ju.. De var asmycket folk som gick, alla skulle ju fan springa tjejmilen xD haha. Vi messade lite med Annamia, skulle träffa henne borta vid starten så vi tog oss dit.. Stod där och pratade och blängde runt på allt folk när hon helt plöstligt dök upp bakom oss :D Kramkalas, otroligt kul att träffa henne igen :D Pratade massa med henne, sjöng och dansade lite xD HAHA, Så himla kuuul, och kul att få reda på lite roliga saker som hänt tidigare också : ) Sen skulle hon iväg och upp i sitt bås-grejs där hon skulle stå och prata!! Skulle träffas igen när alla folk kommit iväg xD haha.

De började fan regna också, så vi sprang iväg och ställde oss under några träd, hihi. Men de slutade ganska så snabbt.. Stod så vi kunde se startskottet ;D Yaay, men först var de lite uppvärmning för alla.. Men sen rusade folket iväg, första var vid 12.. sen höll de på så fram till tio över ett : ) hihi. Efter de så träffade vi Annamia lite snabbt igen!! Och jag och Micke tog oss bort till målgången sen, för Annamia skulle stå där och prata då : ) 

När klockan blev runt halv två, så blev de dags för oss att ta oss därifrån, Annamia kom ner och vi sa hejdå och sådära, men vi ses säkert snart igen, man vet aldrig : ) hihi. Vi trallade iväg och såklart på fel sida xD För folket sprang ju på vägen och man kunde inte ta sig över, hahaha, de var drygt, men till slut hittade vi en liten lucka så vi sprang över mitt i xD HAHA, Hade ingen lust att tralla hur långt som helst och vi hade ju min buss att passa också.. Men vi trallade på till karlaplan och åkte till centralen.. Tog ut pengar och där blev de lite strips innan jag hoppade på min buss!! Tog hejdå av Micke, men vi ses ju nästa helg redan :D haha, yaay!! De var iallafall asmkt folk på bussen, drygt ju.. Men de gick bara fiint hem, och jag gick hem från resecentrum sen också, de var lite drygt faktiskt menmen, skönt att röra på sig *host*

Jag har inte gjort mycket alls sen jag kom hem.. Ätit, suttit här vid datorn och bloggat xD Och pratat skit med massa vänner, alltid trevligt!! Och lyssnat på den underbara Anorah <3 hihi. Men väskan är ej upplockad än, de ska jag fixa nu och bädda upp sängen : )
Smiling in love
/ C.

30/8 - Anorah Är Ren Kärlek <3

2008-08-31 @ 22:12:10

Jag var framme i Stockholm vid 13.25 : ) Då mötte Micke upp mig och vi begav oss hem till han direkt.. Lämnade min väska och vi passade även på att äta lite mackor innan vi skulle dra igen. Ungefär vid halv tre så tog vi oss iväg, tog t-banan till centralen.. Slängde även iväg ett mess till Nathalie också, hon tyckte vi skulle göra de när vi var där ifall vi kunna ses lite när hon ändå var ledig : ) Vi kom till kungsan vid tre ungefär, på vägen dit så såg vi även Loa Falkman i en bil, de får vi inte glömma xD haha. Vi drog bort mot scenen direkt för att se om Anorah hade dykt upp, men hon syntes inte till!! Satte oss där en stund sen drog vi bort till lilla scenen och glodde, när vi plöstligt hör Laying down my cards från scenen, vi rent ut sagt rusade till scenen och där stod hon, den vi var där för, Anorah :D Hon soundcheckade lite snabbt och sedan gick vi till sidan och väntade, hon vinkade glatt från scenen när hon såg oss : ) Efter en stund så kom bruden ner, kramkalas, galet kul att träffa henne igen!! Liksom hur sööt som helst!! Pratade massa med henne, vi bad även Mika ringa också (A) haha. De var riktigt kul ju.. Vi tänkte på dig med gumman, du fick vara med på ett hörn <3 hihi. Även ett fan från Tyskland var där, som Anna och även vi pratade med : ) Blev lite fotosession med henne, sen skulle hon iväg!! Hon tyckte föresten att vi skulle ha en stoooor skylt till henne också xD



Så ja, då var de dags att leta efter något att ha som en skylt!!! Vi drog iväg och preciis när vi svängde ut från kungsan så stöter vi på Nathalie och hennes pojkvän.. Jag kastade mig ärligt talat på henne, shiit de var galet mysigt ju!! Hon hade platt hår, riktigt snyggt :O Pratade lite snabbt med henne, hon hade nyligen sett messet och skulle svara när de kommit till kungsan xD hihi. De blev även kort tillsammans -tack natta-. Tog hejdå och skulle typ höras senare!!

Vi trallade vidare för att hitta nåt att skriva på, jag tror fan vi gick runt hela Stockholm xD Gallerian, drottninggatan, hötorget, kungsgatan, stureplan, sturegallerian och tillbaks utan något att skriva på... Helt sjukt ju!! Tog oss till donken typ direkt och köpte lite mat, sen snurrade vi runt lite i kungsan och sen vidare bort en bit igen, drog ner en Nrj in the park-plansch och skrev på den ;D haha. De blev texten "Anorah - The story of our own". Sen drog vi tillbaks och fram till scenen, för de skulle ju börja vid sju fast de gjorde inte de riktigt!! Men de var sjukt mycket folk där, och shiiit va de knuffades och trängdes där framme, INGE KUL alls.. Vi var nära på att ge upp flera gånger liksom, men vi stod kvar, vi ville ju se Anorah uppträda ju!!! De började och de var några snubbar som började xD Och sedan var de Äntligen dags för ANOOOORAAAH!!! iiiiih.. Fett cool ju, hon såg även våran skylt (A) Vi var nog ensamma med skylt där, men vafaan, allt för Anna <3 Hon uppträdde med Laying down my cards och Story of my own, riktigt grymt ju!!! :D Försökte filma lite så gott de gick, man blev ju knuffad hit och dit.. Så direkt efter Anorah så tog vi oss ut därifrån och gud så skönt de var!!

Trallade runt i kungsan lite grann, tog oss till donken och köpte mcflurry, sen satte vi oss och segade på en bänk ett tag xD Tog oss bakom scenen och stod där och pratade lite, om bl.a. Anorah, när jag helt plöstligt ser människan en bit bort :O Så vi tog oss dit, pratade lite mer med henne : ) Sjuktsöööt ju!! Sen fick vi inte stanna kvar just där för Anna, de var ett jäkla kaos ett tag... Så vi drog iväg, fast inte så långt, satte oss bakom en polisbil typ xD Yaay!! Jag tror vi satt där ända tills de var slut, och de slutade väl la runt halv elva tiden : ) Då dök en Anorah ut igen :D Hon stod och pratade med oss och den tyska tjejen : ) Jag kan ju bara säga att Anna, du är galet crazy asså ; ) <3 But i liiike it!!! Hon fick föresten skylten av oss också, som hon blev glad över... Tror inte jag skrattat så mycket på länge, Anna kör på stureplanska (vi kallar de så nu) och flummar sig, herreguuud asså!!! Pratade på om lite allt möjligt, sen skulle dem tralla iväg, så de blev hejdå, hörs och ses snart igen ;D iiih!!

Vi stod kvar en stund med tyska tjejen och sedan begav vi oss därifrån också, pratade lite smått.. Jag undvek de mest, engelska är inte riktigt min grej (A) hihi. Sen vid Sergels torg tog vi hejdå av henne och vi fortsatte hem till Micke : ) Vi var hemma strax innan halv tolv, galet skönt att komma hem och att få sitta/ligga!!! Ont i benen hade vi och även ryggen.. Aldrig mer Nrj in the park kände vi efter detta, inte bara för skojs skull iallafall... Men dagen blev grymt lyckad iallafall, tack vare en viss Anna <3333


Anna "
Anorah" Nordell...
Jag måste bara Tacka för alla stunderna med dig,
Du är helt crazy ju, galet underbar!!!
Du var helt klart Bäst på scenen, så himla grym ju!!!
Tack för allt, du är ren kärlek!!!

Hemma...

2008-08-31 @ 18:14:34
Yes nu är jag hemma igen!!! Känns väldigt konstigt ju, är så van att vara borta jämt och att detta var bara en kort tripp till Stockholm, men guuuuud vilken underbar tripp de blev.. Galet ju!!! Jag vill tillbaks fan... Jag ska blogga om gårdagen och dagen senare, just nu orkar jag inte!!

Jag ska ta och packa upp min väska nu och lägga över alla bilderna på datorn : ) thihi.
Smiling in love
/ C.

Stockholm... igen!!

2008-08-30 @ 10:03:48
Ja så var de dags igen.. Jag drar ju som sagt till Stockholm igen :D haha. Min buss går om sisådär 40 min.. de är gött, får ju skjuts av mamma dit : ) hihi. Denna gång ska vi inte missa bussen xD haha. Jag har nyligen packat ner allt skit i väskan och dragit igen den, så de är fixat!!! Juste, skorna.. ska plocka fram dem me.. Så, fixat!!

Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och så innan de är dags att stänga ner här... Jag har inte datorn med mig till Sthlm, de känns som de inte är någon idé faktiskt, jag kommer ju hem imorrn kväll igen så då kan jag blogga då : ) hihi. Men ikväll är de ju NRJ in the park som gäller, de ska bli najs : ) Och imorrn ska vi till ut till Gärdet, Tjejmilen och träffa Annamia, hon är speaker där : ) De ska bli riktigt trevligt!! Efter de så rullar bussen hemåt...

På återseende!!
Smiling in love
/ C.

Natti soon!

2008-08-30 @ 00:23:16
Sen sist har jag... hmm.. Jag fick mat i mig, pommes och kött :D Väldigt gott asså, de kändes länge sen!!! xD haha. Åsså kollade jag lite på Doobidoo för de var säsongsstart på de :P Men orkade inte kolla hela, haha. Sen har jag suttit här vid datorn och pratat med massa vänner på msn : ) Och pratar fortfarande med Milla : ) hihi. Lyssnar på skön musik också, med massa minnen och jag vill bara tillbaks <3 haha.

Allt är nu packat och klart för imorrn, tagit fram regnjackan och paraplyt ;D Jag är utrustad!! Lär komma ihåg mina nya skor imorrn när jag åker också xD haha. Får skjuts av mamma till resecentrum också, väldigt snällt : ) hihi. Men hinner väl slänga in ett inlägg imorrn innan jag åker också, bussen går ju faktiskt 10.40!!!

Nej nu ska jag sluta skriva här... Dags att sova snart kanske.. Nu spelas för sjutton Du är allt här, ääälska <3
Smiling in love
/ C.

Packad och klar xD

2008-08-29 @ 19:10:06
Här sitter jag och de har jag nog gjort hela jäkla dagen asså.. Inte tog jag mig iväg till stan heller, haha xD Jag har bara suttit i min säng här med datorn i knät typ... Bara inse att de är mitt liv xD HAHA, nejdå, de blir bättre när kurserna drar igång på komvux + att jag har tänkt köpa träningskort : ) iiih, lövely!!! Min höst är räddad typ!!!

Jag har nyss packat för helgen, asså de blev fan svårt att packa för bara lördag till söndag xD HAHA. De blev så lite grejer så jag fick plats i ryggsäcken, haha, drygt men vafaan!! Oj, kom och tänka på att man kanske ska ha regnjackan med sig, ett nytt problem då, hur fan ska den få plats xD HAHA. De löser väl sig...

Snart dags för mat också verkar de som : ) Mums så gott, jag börjar bli lite hungrig!!
Smiling in love
/ C.

Fredag!

2008-08-29 @ 10:42:30
Vaknade för en stund sen, sitter här som vanligt.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt!! De verkar vara fint väder ute också för stunden, kanske ska ta en tripp ner till stan senare kanske, hmm.. Vi får se helt enkelt vad som händer.. Jag lär nog packa lite också, jag åker till Stockholm igen i helgen : ) haha, känns inte som jag gör något annat, men liksom, jag bara ääälskar Stockholm <3 Nrj in the park står på schemat ;D Haha, kanske ska städa rummet lite också, de började jag ifs med igår lite grann, de är kul ju xD haha. Skriver väl mer senare, klockan är ju inte ens mycket ju...

Får inte glömma....
GRATTIS EMMA 18-års dagen :D Hoppas du får en helt lövely dag <3
Sänder massa Kärlek till dig!!

Smiling in love
/ C.

September <3

2008-08-29 @ 00:14:08
Dessa videos spelas för fullt just nu... Så himla grymma!!! De är bara att checka dem om ni känner för de!! Alla videos är med September, om ni inte uppfattade de, och vilken är inte med på dans då om inte Nathalie :D och Sara : )

 
Uppträder med låten "Looking for love" på The voice i Kungsan 2006...

 
Uppträder med låten "Satellites" på The voice i Kungsan 2006...


Uppträder med låten "Cry for you" på Sopot festival i Polen 2007...

 
Uppträder med låten "Can´t get over" i Lilla Melodifestivalen 2007...

Sommaren 2008 <3

2008-08-28 @ 20:25:32
Jag sitter här och kollar på bilder just nu... Bilder från i somras, vilka minnen asså!! Shiit vilken sommar, helt sjuukt!! Gud va mycket de är som har hänt, jag har ju knappt varit hemma något, bara varit ute och flängt runt på massa skoj :D

Ärligt så trodde jag inte att 2008 kunde slå sommaren 2007 men de gjorde den med sjumilakliv, herregud, jag kan inte fatta att de har hänt så himla mycket, att jag har haft råd att göra allt :O De är ju helt sjukt!!! Inget sommarjobb heller, eller jo en vecka men dem pengarna fick jag nyligen!!

Jag har varit i Göteborg en vecka med underbara vänner, varit till Uppsala, Västerås, Gävle, Söderhamn, Eskilstuna, Bjursås och självklart Stockholm ett x antal gånger.. De har varit allt från Rix fm festivaler, allsånger, till krogspelningar, tv-inspelningar m.m.. Träffat personer som jag verkligen ser upp till och gillar otroligt mycket; Sonja, Nathalie, Sanna, Caracola, Sailon, Annamia, Jessica, Dea, Linda!!! Och förutom allt de, så har jag även hunnit med att varit på Mallorca i två veckor med familjen, där jag fann en ny vän, Emelie!!

Alla som på något sätt har haft med mig att göra i sommar, TUSEN TACK FÖR ALLT!!!
Bästa sommaren någonsin, ni är guld värda allihopa!!!
Tack för att Ni finns, För mig är Ni kärlek <3333
MINNEN FÖR LIVET <3



Bäst. BÄST. Bäst.

...

2008-08-28 @ 15:13:57
Blev ingen film här inte xD haha. Jag började gå igenom alla mina band som låg vid videon istället, för jag hade inte skrivit var de var på dem.. Så jag hittade Sommarkrysset-programmen med Sonja, Sanna, Caracola och September ;D hihi. Och jag hittade även Allsång på Skansen med Sanna och Sonja, så jag var tvungen att kolla Sannas uppträdande där, har ju inte sett de typ, haha..

Och nu orkar jag inte sätta i någon film xD haha. Bokade buss nyligen också typ, de känns gött asså!! Och nu gör jag inte mycket alls.. Ska ta på lite musik och gå ner och hämta lite glass tror jag : )
Smiling in love
/ C.

Inget att göra...

2008-08-28 @ 13:19:17
Jag har verkligen ingenting att göra, jag har tråååkigt!!! Sitter här och lyssnar på musik bara, ingen inne på msn heller.. Kom hem från skolan allihopa xD haha.

Om man kanske skulle ta och plugga lite.. eller kolla på film.. eller kolla upp träningskort på badet.. eller varför inte kolla högskolor om de går.. eller boka buss och tåg..
Oooj de finns en del att göra ändå, men de är ju typ sånt som man inte orkar göra ju, jag är trööött!!!

Och jag saknar dig. <3

Nej de får bli lite film tror jag, men jag skulle vilja se High school musical, hm fan har vi inte den för xD haha.
Smiling in love
/ C.

Vaken...

2008-08-28 @ 10:21:59
De har jag faktiskt varit ett tag nu, klockan ringde redan vid sju, haha...

Har ju som sagt varit till Komvux idag, träffade studievägledaren vid nio : ) Pratade lite grann och skrev in mig på kurser, jag börjar i oktober.. Jag valde Historia A (igen), Spanska steg1 (måste friska upp minnet) och Desktopp ;D Och sen även Svenska A och Svenska B, men dem får jag börja med redan på en gång, fast får ju inge studiemedel för de.. Så på tisdag ska jag på svenska lektion, ska bli väldigt kul att träffa A igen också : )

Kom hem för typ 20 min sedan.. Och jag satte mig såklart här på en gång, vet inte varför, men jag dras fan hit, haha. Jobbigt ju.. Nej nu ska jag hitt på nå annat tror jag (A)
Smiling in love
/ C.

Onsdag!!

2008-08-27 @ 20:09:13
Jag minns faktiskt inte när jag kom upp idag, men de var la runt halv elva typ : ) Väldigt trött menmen.. Satte mig vid datorn som vanligt, mailade min lärare om mina svenska kurser.. och hon sa till mig att skriva in mig på dem så jag kan slutföra dem xD haha. Så ska ju förbi komvux imorgon, så får skriva in mig då och även välja till fler kurser så de blir heltid.. hmm..

Jag har även fixat ny header idag :D haha. Inte så värst speciell liksom, jag kan ju inte PS så bra xD haha. Men jag är iallafall nöjd för stunden : ) Brudarna på bilden är ju dem jag verkligen ser upp till och spenderar massa pengar på, så som sagt, dem är Kärlek <3 thihi.

Har även hunnit med en sväng till Valbo med mormor och mamma :D hihi. Jag tänkte inte shoppa något men de slutade med att jag köpte ett par skor, väldigt snygga.. Men var jäkligt tveksam innan jag köpte dem, men jag tror jag gjorde rätt iallafall!! Sen var jag bara tvungen att köpa en assnygg väska inne på Vero Moda också ;D haha. Åsså blev de en film också, Lilla Jönssonligan xD HAHA (A) Och på hemvägen så köpte vi donken, såååå gott : ) hihi.

Nu sitter jag här och gör inte mycket alls.. Inte ett skit på tv heller : /. haha, fast de gör inte så mycket, så himla drygt att se på tv ju.. Fast kanske skulle sätta i filmen (A) hihi. Nej vi får se vad som händer helt enkelt : )
Smiling in love
/ C.

Minnen <3

2008-08-27 @ 00:38:01
" Du är allt vi nånsin önskat
Du är allt vi nånsin drömt
Du är den som får oss minnas
Alla drömmar vi har glömt
Och du är den som får oss hoppas
Du är den som får oss le
All vår kärlek får du bära
Hela livet vill vi ge
"


Jag kommer Alltid att tänka på Henne när jag hör den här låten...
De kallas Kärlek <3

<3

2008-08-27 @ 00:37:42
Yees nu är alla inlägg ute om helgen...
De är bara scrolla ner och läsa om ni känner för de...
Och jag längtar tillbaks, de var så mycket kärlek!!!

Jag har inte gjort mycket alls sen jag kom hem idag... Bara suttit vid denna dator och blängt, och bloggat om helgen och chattat med massa folk : ) hihi. Skönt att komma hem men jag längtar ändå tills jag ska iväg igen, de ska bli skönt att ha nåt att göra hela tiden xD haha!!

Nej om man kanske skulle ta och sova lite... Orkar man de ?!
Smiling in love
/ C.

25/8 - Hon är Oslagbar <3

2008-08-27 @ 00:37:25

Klockan ringde väl runt halv nio typ, minns inte xD haha. Vi gjorde oss klara, jag packade ihop min väska och vi drog iväg!! Micke hade ju skola också så, vi var tidiga iväg.. Tog t-banan, jag hoppade av vid centralen medans Micke fortsatte vidare i kurs mot skolan xD haha. Var la typ på centralen strax innan elva typ, satt där en stund, sen låste jag in väskan och tog mig ut på stan i hopp om att hitta gosiga pösbyxor xD HAHA. Jag hittade inne på gina, fast dom var ju bruna, jag vill ha svarta ju!!! Sen snurrade jag bort till Gallerian också, de var mycket folk ute... Men jag hittade inget och tog mig sedan tillbaks till centralen/terminalen vid halv ett ungefär, åt lite då också.. Skulle ju som sagt höra av mig till Nathalie, så letade upp en lagom tyst plats och då blev de mitt emellan centralen och terminalen xD HAHA. Inget svar, ringde vid halv två igen, de blev upptaget xD Woops tänkte jag då (A) HAHA. En kvart senare får jag ett sms med orden: "Ringer snart :P" haha, hon är bara för sööt!!

Jag satt kvar där och väntade och väntade... Micke skickade mess om att han slutat så han var på språng också :D hihi. Strax efter tre så ringer bruden :D iiiih, så sjuktkul :D Micke kom även där efter en stund!!! Pratade massa med henne, hon skulle iväg på en fotografering för en tidning som vi fick komma på om vi ville, liksom såklart vi ville de!!! Vi bestämde att hon skulle ringa om en timme när hon var där och se om de var okej att vi kom dit : ) Så vi drog iväg till Tacobar för Micke ville äta något : ) Sen satte vi kurs mot Gullmarsplan, var där till fyra.. När klockan var tjugo över fyra så hade ingen Natta ringt så vi ringde upp henne och de var okej att vi kom dit.. :D hihi, så jag fick värsta förklaringen av henne på telefon, de var lite roligt... Så de blev tvärbanan till Årstaberg sen var de bara en liten bit till byggnaden!! Vi hittade, yaay, plingade på xD Och där kom vi in och vi hittade Natta i sminket, hon hade nyss satt sig och hon tyckte att vi var riktigt snabba dit.. Då fick hon veta att vi satt vid tvärbanan på gullmars xD haha. Men de blev kramkalas, sen stod vi där och pratade lite grann med henne och fottade lite : ) Sen fick vi gå ut och sätta oss vid bordet utanför och vänta... Hejade på alla andra där ute : )

Efter ett tag kom människan ut, snygg i sminket och kläderna.. Och de började fotta, och ja människan kan posa iallafall, de är en sak som är säkert!!! De var väldigt kul att se ju.. Sen in i sminket igen och bytte om och så!! Kom ut och var snygg igen :P haha. De fottade massa bilder, galet snyggt asså!!! De var lite annat folk där också, som skulle fika och spela Fia med knuff, som även jag och Micke gjorde också, för de hade ett extra xD haha. Så vi kunde roa oss med de, Natta kom och pratade lite med oss, tog även kort på oss när vi spelade xD HAHA, hon är sööt!! Sen for hon iväg igen, bytte om och allt joks och posade på framför kameran.. Galet snygga kläder ju... Minns inte hur många klädset de var men de var ett gäng.. De ena snyggare än de andra.. Natta var sjukt snygg asså, som vanligt då!!! Hon kan sitt jobb ; ) hihi. Gillade de sista hon hade, hon passade sjuktbra i de och där visade hon sina magrutor ;D hihi xD Ja, jag är kär i dem xD (A)

 

Vid tio typ så var fotograferingen klar :D hihi, gött att röra lite på sig!! Natta bytte om, pratade lite med folket och vi alla tog oss ut därifrån, Natta tog hejdå av dem och vi tre trallade vidare mot tvärbanan, haha. Vi såg tvärbanan komma och alla börja springa, först i "ledet" var ju såklart Natta xD HAHA. Men de gick fint, vi satt och pratade lite grann om allt möjligt, hoppade av på gullmars och tog t-banan där : ) Pratade lite mer, hoppade av på hennes station, även vi.. Vi lära ju prata lite till innan vi sa hejdå, tog lite kort också, de måste ha sett väldigt kul ut.. xD haha. Sen skulle hon hem och fixa lite grejs så vi tog hejdå av varann.. Jag ville verkligen inte lämna henne <3 buhuu.. Vi hoppade på t-banan och de var hennes tur att vinka av oss, hehe!!


Nathalie, Tack för Allt <3

Vi tog oss till centralen för att hämta ut min väska, sen tog vi oss till donken för en mcflurry, mycket gott!! Sen lära vi vänta lite på t-banan men vi var la hemma till halv tolv ungefär.. Då åt vi lite snabbt, för de hade vi ej hunnit med.. Väldigt gott med mat!! Sen fixade vi oss för sängen, var in på datorn lite snabbt också så jag kunde boka min buss hem dagen efter och sedan sa vi typ gonatt på en gång!!

24/8 - Det börja bra... <3

2008-08-27 @ 00:37:05
Klockan stod på ringning vid nio, upp och hoppa, fixade och packade allt för dagen : ) Begav oss iväg vid ett ungefär, först in på Hemköp för att köpa lite mat och så för dagen.. Sen vidare till Hötorget, köpte blommor : ) thihi. Och sen var det raka vägen till Frihamnen för ännu en inspelningen av Singing Bee, haha. De var inga där typ, bara dem som jobbade då xD HAHA. Var där lite efter två.. Hejade på Camilla och dem, vi fick gå in och sätta oss.. Och en av dem sprang upp till Nathalie och sa att vi var där, hon skulle komma så fort hon var klar : ) thihi.

Vi satt där inne och ugglade, de började komma massa folk och skit.. Strax innan tre så kom tösen rusande ner från trappen, hon hade galet bråttom xD haha. Men hon stannade vid oss iallafall, kramkalas och allt sånt där!! Blommorna skulle vi vänta med, för hon ville inte ta dem när hon var sådär stressad xD haha. Skitsööt!! Hon sprang iväg och in på nåt rum och sen kuta hon förbi oss in i studion för rep ; ) xD hihi. Sen tog de väl typ en halvtimme, 45 minuter innan alla kom tillbaks igen, Natta kom springade fram till oss, kramkalas.. Höll värsta talet kändes de som <3 hihi, Assööt ju, sen tog hon blommorna och de blev kramkalas igen innan hon skulle iväg och fixa till sig : )
 
Strax efter fyra var de insläpp, vi rusade in typ och fick värsta bra platserna, längst bort, längst fram på första raden.. Wohoo, där Natta och gänget står typ hela tiden (A) hihi. Vi vinkade glatt när vi såg varann xD HAHA. Sen började inspelningen, jag säger bara Äntligen till början, wohoo de var så sjuuuuktbra ju :D Och dansarna, ååååh vill se igen ju :D iiiih, Natta var supersöööt!! Gud va hon smilade och flörtade hela tiden <3 De blev massa bra bilder på henne ju, thihi.. Sen snodde han, Råttan, Mickes kamera också i en av pauserna xD haha. Och fottade lite grann, på publiken bl.a, och en på oss ;D hihi. Inspelningen rullade på och vi tyckte såklart allt med danser var bäst (A) HAHA. Inspelningen gick över tiden också, slutade vid sju och då var de bråttom ut och in igen i nästa dörr xD haha. Fast vi visste ju typ att vi inte skulle få komma in på nästa inspelning för de skulle vara proppat med folk.. Men vi träffade på Natta och pratade lite snabbt med henne, hihi : ) Sen stannade även Caroline till vid oss och pratade lite, trevligt!!!

Insläppet hade börjat och de var asmycket folk, vi visste såklart att vi inte skulle komma in : /. Men vi frågade en annan grej men de gick inte heller, tråk.. Men vi fick sitta kvar utanför där : ) hihi. Tillslut kom Natta, så vi pratade lite med henne innan hon lära in, även hon hade försökt kollat om vi kunna komma in, men icke.. Snällt ju!!! Hon tog iallafall med Mickes kamera in xD haha. Pratade lite snabbt med Caroline också... Sen började inspelningen och där utanför satt vi HAHA. Vi satt där och lyssnade, sjöng med och sådära.. Efter en stund så kom Anna (hon som var med i Tv-stjärnan) och frågade om vi typ var medvetna om att inspelningen skulle sluta efter tio xD haha. Vi sa att vi visste de och att vi skulle träffa Natta efteråt, haha!!! Sen satt vi där och ugglade, vid halv nio ungefär så kommer dansarna ut en efter en, Natta kom fram och pratade lite med oss, sen gick dem en bit bort och började öva på nån dans, vi filmade (AA) HAHA. Och en annan stod och fottade med Mickes kamera, så kuuul!! Sen fick vi tillbaks den, vissa bilder var asbra ju :D thihi. Innan de skulle in igen så stannade Natta en stund och pratade, assööt!! Sen satt vi mest där, sprang runt och fottade lite grann xD haha. Runt tio ungefär så var inspelningen slut, så vi flyttade oss bort mot trappgrejen och så.. De började komma folk in från stora ingången, men de hade spärrat av stället xD HAHA. Milla och Martin kom in till oss där :P hehe. Tillslut kom alla dansare, och Natta kom typ sist, jag och Micke sprang fram och kastade oss på henne typ :D hihi. Hon tyckte vi var så sööta, haha, hon var ju söötast : ) Sen pratade vi lite grann och vi skulle ta sällis därifrån... Hon sprang iväg och bytte om.. Caroline kom fram till oss igen, skulle ju få mailadress eller nåt, så pratade lite med henne, vi tog även kort tillsammans : ) hihi. Efter en stund kom Natta igen, så vi pratade lite till och sedan kom en av dansarna och sa att de fanns en plats kvar i bilen för de skulle ha möte nånstans... Så ja, hon kunde ju inte säga ifrån, fastän hon ville... Vi gick ut för vi tänkte ta kort innan hon drog, men dem ropade på henne så vi alla sprang dit och tog kort på bara henne vid bilen och sen blev de ett snabbt hejdå innan hon kastade sig in på alla i baksätet och de brummade iväg...
    

Där stod vi kvar... men vi började tralla bort mot bussen, väldigt deppade blev vi : (. Messade lite <3 Vi klev av bussen vid stadion typ och tog t-banan därifrån.. Sa hejdå av Milla och Martin där också!! Vi kom hem elva-halv tolv typ, vet inte va vi gjorde.. Satte oss vid datorn, la över bilder och fixade över dem på mitt usb-minne.. Sen pratade vi lite och sådära innan vi la oss för kvällen...

Tack Alla för en underbar dag <3

23/8 - Sommarkrysset igen!!

2008-08-27 @ 00:36:43
Vi hade ingen klocka på ringning denna dag och de var verkligen hur skönt som helst ju, haha. Men tror nog vi vaknade runt tio iallafall, gött!! Var upp och gjorde oss klara.. Jag minns fan inte va vi gjorde sen, haha. Packade i ordning allt och tog oss iväg till Gröna Lund, vi var la där runt två typ.. Vi fick skapligt bra platser iallafall : ) Nanne skulle typ preciis repa när vi kom, då såg vi även Sara på scenen, så vi tog oss fram och vinkade lite på henne : ) thiih. Sen repade typ alla på, Markus Krunegård och Amanda Jenssen!! Niclas Wahlgren hade redan repat, haha. Tror vi sprang och köpte lite strips innan genrepet också...

Vid fem var de dags för genrep : ) Pratade lite med Gry när hon svischa förbi xD haha. Först ut var Amanda, hon var la helt okej liksom, haha!!! Sen blev de Niclas Wahlgren och man lära akta sig för dom där jäkla blå banden igen xD HAHA. Men han var bra tror ja ^^. Sen blev de Sha-Boom, de var la inte riktigt min grej, HAHA. Sen blev de Nanne och hon var bra :D haha. Markus Krunegård efter de, men han var inte heller riktigt min grej liksom... Sen avslutade Nanne allt.. Sara var mys, haha, vi träffade henne lite snabbt efter allt!! Hejade även på Daniel då också : ) haha. Sen satt vi mest och pratade fram till de började..

Vid halv åtta så började uppvärmningen, och de var bara Kenny och den andra snubben som sjöng xD HAHA. Kenny fyllde år också, så vi alla sjöng för han... Och sen kom hon jag hade hoppats på, för vi kollade vilka som skulle sitta på vipen tidigare på dagen och de fanns en Andersson breve en Wahlgren xD HAHA. Så jag hoppades stort på att de skulle vara Jessica, hihi. Och jag hade så himla rätt också, jag rusade fram till henne när hon kom :D haha. Hon ba: Heej Igen :D" HAHA. Pratade lite snabbt med henne men vi skulle träffas efteråt igen : ) hihi.

Klockan slog åtta opch programmet började.. De var inge speciellt program alls, vi var med i tv, wohoo xD HAHA. Som vanligt med andra ord då (A) HAHA. Men vi ska vara glada, de blev inget regnkryss denna gång ;D haha. I slutet när de dela ut rosor, så fick jag Tre stycken :O HAHA. de var lite kul, tog emot och kasta ner på marken xD HAHA. Och Sara var så sööt när hon gick förbi oss (de syndes i tv xD) Hon hade tyvärr ingen kvar till oss xD haha. Efter allt så skyndade vi oss fram, till Jessica såklart.. Pratade massa med henne, vadå underbar liksom : ) Tog kort med och så, hihi!!! Träffade Sara lite snabbt också, tog kort och så, men nja hon är la sööt och så på scen men trevlig på sidan av vette fan xD haha. Sen träffade vi Gry också innan vi drog, pratade med henne och tog kort typ : )

Sen kilade vi hemåt : ) Nöjda för kvällen.. Extra glad över att fått träffa Jessica igen :D hihi. Tog bussen och t-banan hemåt.. Kom hem i väldigt skaplig tid asså : ) De var riktigt skönt!! Minns inte vad vi gjorde när vi kom hem, kollade säkert datorn som vanligt.. La oss nog på en gång faktiskt : )


22/8 - Sonja <3

2008-08-27 @ 00:36:23
Hade klockan på ringning för Micke skulle till skolan, haha :P Upp och åt frukost med han, sen blängde vi lite på datorn.. Sen strax innan halv elva så drog han iväg, då var jag där hemma själv xD haha. Men jag hoppade typ in i duschen på en gång, gjorde mig klar och slog mig ner vid datorn.. Bloggade lite smått och glodde runt lite : ) Strax efter ett så kom Micke hem igen :P haha. Då kollade vi datorn lite mer och sedan satte vi oss i vardagsrummet och kollade på film, Lilla Jönssonligan xD HAHA. Men ja, N var ju bara för söööt asså, guuud så liten xD HAHA. Både N och S var assmå!!! Va tusan gjorde vi sen :S haha. Vi kollade nog datorn lite, pratade lite, var ner till Mörby lite och sen fixade i ordning oss..

Vi åkte iallafall iväg vid åtta, tog oss ut till TV-huset direkt typ.. Framme strax innan nio ungefär, då var vi in och frågade vakten där om vi kunde sitta där inne och vänta på Sonja, men de gick bara bra tills hon skulle hem, så vi fick gå ut igen vid halv tio xD haha. Så vi drog iväg och köpte en korv med bröd xD haha. Gött!! Sen vid ungefär tjugo över tio så kom Sonja ut :D hihi. Kramkalas, som vanligt.. Hon bev rätt chockad över att se oss där xD Pratade lite snabbt, tog kort tillsammans och sedan hoppade hon in i taxin som stod och väntade på henne : ) Men de var verkligen görkul att träffa henne igen ju, fast de var så snabbt.. Hon var så snygg :O haha ;D

Efter de så tog vi oss hemåt, kom la hem vid tolv ungefär tror ja, eller tidigare, minns fan inte xD haha. Men vi kollade datorn lite snabbt och sen gick vi och la oss : )


21/8 - Denna dag stavas gos och Kärlek <3

2008-08-27 @ 00:36:05
Klockan ringde vid 6-halv 7 typ, kom upp då.. Duschade, hann in en snabbis på datorn, haha, och så åt jag frukost.. Väldigt stressigt blev de.. Mamma skjutsade mig till resecentrum, min buss gick vid 7.55 men tror ni inte bussjäkeln åker preciis när vi kommer HAHA så de blev till för mamma att åka in till Gävle med mig xD haha, där hann jag iallafall på bussen : ) Skönt... De var mycket folk på bussen också, men jag tror jag sov lite och sådära.

Framme i Stockholm vid 10.40 ungefär : ) Då begav jag mig till donken för att äta lite : ) De gick la bra, iallafall med stripsen, nuggets var lite svårare xD haha. Sen tog jag t-banan hem till Micke, fast han var ju i skolan, men Emelie var hemma och öppnade -tack hihi- Dumpade min väska, pratade lite med Emelie och sen packade jag i ordning min väska som jag skulle ha med!! Strax efter ett så begav jag mig till Mörby, in på hemköp där och köpte drickyoghurt och tuggummi : ) hihi. Sen tog jag t-banan till Stadion och sen bussen från Nybrogatan ut till Frihamnen.. De kändes väldigt konstigt att åka ut dit själv xD haha. Tog mig bort till magasinet där Singing Bee- inspelningen skulle vara, folket som jobbade där höll på och springa fram och tillbaks med lite grejer..

Var la där typ strax innan två, haha, och lite efter två så kom Milla och Martin också :D trevligt.. Vi stod utanför dörrarna där och pratade lite, helt plöstligt kom Camilla och hejade, vi var välkomna in i värmen om vi ville xD HAHA. Vi gick in efter en stund.. Martin försvann till sina "polare" medans jag och Milla stod kvar mitt på golvet typ och väntade in Nathalie, hon skulle komma ut så fort hon fick tid över : ) thihi. Rätt som de var så kommer hon i trappen, vi ser varann, hon springer ner för trappen och jag springer fram till henne, värsta bamsekramen <3 hihi. Hon är sööt ja, pratade lite med henne, sen lära hon iväg och byta om.. Men hon sprang förbi oss några gånger sen och sa hej och var lika glad som vanligt :D haha. Typ vid halv fyra så ställde vi oss i kön, typ längst fram (A) hihi. Insläpp blev de strax efter fyra har jag för mig, först alla familjer till dem tävlande och där kom Micke nån gång också :D sen fick vi komma in.. Vi satt på sidan där bandet spelar : ) hihi. Preciis innan allt började så kollade jag åt sidan och där stod Natta och de andra dansare, så vinkade på henne :D haha. Sen pratade han, Tobbe, studiomannen eller va fan man ska kalla han xD haha. Sen kom Hanna in och allt började.. De var kul att vara på plats, vi blev filmade också, HAHA. Så de lär man hålla utkik på sen när de visas ; ) Natta var såklart asgrym på att dansa, även Caroline : ) Hon var sööt, jäkligt lik Sara i profil!! Efter inspelningen, som var slut strax innan sju, försökte jag få Natta till oss, haha. Hon var så sööt, stod där på scen och pekade och körde lite teckenspråk att hon inte hade tid just då tyvärr, men att vi skulle höras av sen, haha. De såg kul ut, jag fattade absolute inte allt hon sa xD Men iallafall, vi tog oss ut ur studion, kom inte ut på lika ställe vi gick in på, för de skulle ju vara en till inspelningen efteråt där.. Men vi tog jackorna och gick till ingången igen, vågade inte gå in först för vi hade ju inga biljetter eller något : /.

Men tillslut så såg vi Natta, då rusade jag in och rakt på henne xD Hon var mysigt svettig xD haha. Micke och jag fick biljetter av nån snäll gubbe med :D haha. Men vi pratade lite snabbt med Natta innan hon lära iväg och sminka om sig, äta och fixa sig... Vi passade på att ta en bulle också, eller jag åt ju då bara halva ungefär, svårt att tugga ju.. Hängde av oss jackorna, sen stod vi där och pratade bara, sen kom Camilla fram till oss och pratade massa.. Att de typ var överfullt och att vi kanske inte fick komma in och så eller att vi var tvungna att sitta obekvämt i gången.. Så vi var beredda på de.. Sen kom Natta igen, så vi berättade för henne hur de var och att vi skulle ses efteråt iallafall hur de än blev för oss : ) hihi. Insläppet började och folket gick in, vi blev insläppte av en annan tjej, men frågade Camilla när vi kom in om de fanns plats och de löste hon : ) -tack- hihi. Vadå galet bra platser vi fick, haha, okej om man säger såhär, vi såg ju inte så bra på scenen.. Men liksom vi var ju inte där för de, vi var ju där för Natta, och vi satt längst ut på andra kanten denna gång, där Natta höll till nästan hela tiden :D iiiih. Hon blev asglad när hon såg att vi fick plats :D Tobbe, studiomannen babblade massa igen och även nån som kallas Råttan babblade massa xD HAHA. Men iallafall, sen kom Hanna och de var dags för ännu ett program ;D haha. Detta var mycket roligt ju :D De var kul att alla som var där kollade ju typ på dem tävlande medans vi tre kollade på Natta (A) Hon var ju assööt.. Smilade asmkt, gjorde slängkyssar och var bara så sööt <3 Men vi saknade henne på en dans i programmet, fläktdansen (tänker inte säga låten lr något här, men om ni ser programmet så fattar ni) xD haha. Och när hon dansade på lilla runda scenen, de var mys, för de var typ nästan framför oss, hihi. Hon är SÅ grym.. Strax efter tio så var den inspelningen slut också, då var de bara att ta sig ut från studion, hämta jackan och in i nästa igen : ) haha. Tillslut kom Natta ut :D Då blev de kramkalas med en svettig Natta ; ) haha. Pratade massa med henne, vi tog kort tillsammans hihi. Sen lära hon iväg på möte, så vi sa hejdå, tackade föf dagen, och såklart kramkalas igen.. 

Sedan begav vi oss därifrån.. Hittade på Idol2008 bilen också, så vi lekte lite först xD HAHA. Sen tog vi oss till bussen, den kom på en gång, gött!! Men preciis när jag hoppar på bussen så tycker jag att jag känner igen en person i tjejgänget som kom, och joo, de var Natta xD haha. Vi hoppade på och dem hoppade på, men Natta slog sig ner vid oss : ) Liksom hon är ju bara för mysig asså!! Vi alla hoppade av vid Gärdet och tog sällis till t-banan, vi satt med dem där.. Pratade massa, hihi :D Sen hoppade vi och Natta av vid t-centralen, men hennes vänner fortsatte.. Sa hejdå av Milla och Martin.. Och vi andra tre fortsatte vidare till våra t-banor xD haha. Vi stod och pratade lite till med Natta innan hennes kom : ) Hennes kom och de blev kramkalas ännu en gång, älskar henne kramar (A) hihi. Haha, vi vinkade av varann när hon åkte iväg, assööt!

Sen fick vi vänta en stund på våran, den kom tillslut och sen trallade vi hemåt till Micke.. Vi kom la hem typ strax innan tolv.. Guud va skönt de var att komma hem asså.. Suttit på hårda stolar i några timmar är inte skönt xD haha. Vi var hemskt trötta men samtidigt hur glada som helst :D Kollade datorn lite, sen fixade vi oss för sängen och la oss typ direkt, Micke hade ju skola ju dagen efter.. Tror faktiskt att vi somnade ganska så på en gång, de kändes så...

Tack alla för en helt Fantastisk dag :D
Framför allt, TACK Nathalie, du är helt otrolig <3
Kärlek
Högsta nivå!!!

Hemma igen...

2008-08-26 @ 14:27:58
Yes nu är jag hemma igen efter min Natta-helg i Stockholm : ) Jag har haft de alldeles Underbart, jag ville verkligen inte åka hem... Bästa helgen på länge, så mycket kärlek <3 thihi. Micke och jag har hunnit med en hel del... Men de kommer inlägg om de snart : ) hihi.

Här sitter jag nu och trycker, ska kolla igenom lite va jag har missat när jag har varit borta.. Men även drömma mig tillbaks till helgen också... Uuuunderbart <3

Smiling in love
/ C.

Dagen rusar mot sitt slut!!

2008-08-20 @ 22:41:48
Va fort tiden har gått helt plöstligt... Jag tycker inte de var så länge sen jag skrev förra inlägget, haha!!

Jag fick iallafall i mig mat, de blev kyckling, ris och brunsås.. Väldigt gott var de och de måste sett sjukt kul ut när jag åt, åt ju inte på den sidan jag dragit ut på, utan bara på den andra xD HAHA. Men maten gick i : ) hihi. Jag har hunnit packa också, eller iallafall de som går att packa ner just nu : ) thihi, naajs!! Sen har jag som vanligt snurrat runt på Facebook, haha, i just löööve it!!! Snicksnackat med folk på msn också, alltid trevligt ju!! Jag känner att msn och face är mitt liv xD haha.

Nu sitter jag mest här och blänger, pratar lite med Milla : ) hihi. Äter lite ballerina-kakor, så gått de går xD haha. Och lyssnar lite på musik.. : ) Kanske ska ta mig till sängen snart och sova lite, fast jag är inte ett dugg trött för tillfället, haha. Men jag måste få mig lite sömn, spännande och se hur de går att sova också... haha.

Funderar på om man ska sätta i nån film eller något, hmm...
Smiling in love
/ C.

Onsdag!

2008-08-20 @ 18:24:13
De har inte hänt så mycket sen sist.. Jag blev tvungen att ta en ipren iallafall för att de gjorde så ont när bedövningen försvann xD HAHA. Och ja, jag är uppsvälld, haha, men som tur var så ser de ut som de är på båda sidorna, tur är väl de xD HAHA. Men men hoppas de hinner lägga sig lite iallafall...

Jag har bara suttit här vid datorn.. Glott igenom massa bloggar, snackat på msn, lagt in massa bilder på facebook (och ja, jag äääälskar facebook, jag lever fan där). Mormor kom hit på fika också, så de har fikas eller för min del bara glassat xD haha. Och nu försöker jag packa lite smått, de är inte lätt asså.. HAHA, finns inga kläder i mitt rum, alla är i tvättstugan eller i strykningen xD thihi, men de löser väl sig : ) haha.

Jag är hungrig också, men de blir la mat snart.. får se om jag kan få i mig något xD Hoppas de : ) hihi.

Smiling in love
/ C.

Gud va lite klockan är...

2008-08-20 @ 11:53:47
..de tycker jag verkligen... Den är ju fan inte ens 12 än xD hahaha, känns som jag vare vaken i all evighet, nää men sen halv sju iallafall.. Denna dag blir fan lång, gud så jobbigt...

Min bedövning börjar släppa tror ja, de känns som jag börjar få känseln tillbaka xD Och de gör fan ont att svälja, haha, åsså känns de som jag har träningsvärk i käken för jag har suttit och bitit ihop på tussarna xD HAHA. Jaja, sånt här får man väl ta, får se om jag är uppsvälld nå också, hoppas inte de, inte mycket iallafall :P haha.

Sitter här och lyssnar på musik nu, finns inte så mycket annat att göra när varenda kotte är i skolan, haha. Kom hem till mig (A) haha. Mormor kommer hit senare på fika också, najs : ) thihi.

Nej jag ska nog byta tussar om jag vågar...
Smiling in love
/ C.

Början på något nytt...

2008-08-20 @ 10:26:19

Nu är jag hemma igen.. Sitter här med tussar i munnen xD HAHA.

Var ju som sagt till tandläkaren imorse, skulle vara på sjukhuset vid åtta.. Mamma och jag åkte in, kom la in typ direkt, fick sätta på mig nån rock grej och sån där ful mössa dem har när de opererar typ xD haha. Jag fick gå in själv, men de gick la bra de med.. Spruta i bedövning på ena sidan av munnen, i nere käken.. Sen var de på med nå skynke och de började dra tänder, haha. De drog två stycken, en visdomstand och en annan längre fram.. Jag kände knappt något och de gick hur fort som helst ju, haha. Mamma skrämde upp mig helt i onödan xD haha. Blev dock lite svimfärdig efteråt men de gick bra : ) Sen var de bara betala och sen hämta ut nå munngrejs jag skulle ha och ipren när bedövningen släppt.. Nästa tripp till sjukhuset blir 15 sep, då är de dags för andra sidan!!!

Nej nu ska jag ta och kika runt lite här, hörs väl senare igen...
Smiling in love
/ C.


Snart slut på denna dag!!

2008-08-19 @ 21:25:10
Sen sist har jag inte gjort så jäkla mycket, mest suttit här och snackat med goa vänner : ) Och längtat tillbaks både hit och dit, hela sommaren har varit Bäst asså.. Så mycket som hänt ju.. All kärlek, sommaren är oslagbar fan, inte riktigt slut ännu heller.. :D

Imorrn väntar tandläkaren, inget att se fram emot.. Jag ska dra ut tänder (tror jag iallafall), har liksom inte fått nån info om något.. Bara att jag ska vara i gävle vid åtta.. ja vi får la se hur jag mår efter de, för jag har aldrig dragit ut tänder, inte ens haft ett jäkla hål att laga, så ja, jag är faktiskt lite rädd!!! (A) haha. Men jag hoppas de går bra iallafall, jag kan ju inte dra mig ur allt detta om jag genomför detta imorrn...

Nej nu ska jag ner och se om de finns något gott där, är så jäkla sugen på nåt.. Popcornen tog ju slut xD HAHA.
Smiling in love
/ C.

Komvux...

2008-08-19 @ 15:28:50
Jag cyklade som sagt till komvux tidigare.. Måste säga att de var jäkligt ovant att cykla i Sandviken xD HAHA. Jag har ju fan inte suttit på en cykel på typ en månad xD HAHA. Och de har faktiskt hänt lite grejer i Sandviken, byggt klart lite smågrejer och flyttat lite grejer i stan xD haha. Mysigt ju... Men iallafall, tillbaks till komvux.. De hände la inte så mycket, pratade lite snabbt med studievägledaren och bokade en tid med henne nästa vecka : ) Då ska vi ta och skriva in mig på lite kurser, men jag kunna inte börja nu i augusti.. Får börja i oktober, fatta oktober, jag kommer dö :O haha. Men vet inte ännu vilka kurser jag ska ha, hmm.. Jag lär ju iallafall göra klart svenska kurserna, men vet inte om jag ska skriva in mig på dem eller inte, lär prata lite med A : ) hihi. Sen funderar jag på att plugga upp historian igen också, haha, men de lär jag tänka lite på... Skulle vilja läsa medicinsk grundkurs också, kan ju kanske vara bra att ha xD haha. Sen lär jag ha nån till för att plugga på heltid.. Hm detta är svårt!!!

Men jag längtar tills allt är klart, så man har något att göra nu när alla börjar skolan och allt sådant.. De är ju så skönt att veta att man har något att göra om dagarna ju...

Nej nu ska inte ni få höra mer om detta skit xD haha. Ciao...
Smiling in love
/ C.

Tisdag!

2008-08-19 @ 12:26:10
Jag kom nog i säng vid halv fyra inatt xD haha.

Vaknade väl till liv lite efter elva här.. haha, men klockan ringde först vid nio, yeah jag är inte duktig på att komma upp.. Jag har inte hunnit gjort något än, eller jag har duschat iallafall.. Ska ner och äta frulle nu, sen maila chefen som försöker få tag på mig (A) haha, sen dra iväg till komvux och se om de är några folk där och försöka skriva in mig på augusti-månad!!! Lycka till där... Sen får vi liksom se vad som händer... Har ju lite till att fixa men vet inte om jag hinner de asså...

Nej frullen kallar... Skriver mer senare!!
Smiling in love
/ C.

Sovtime ?!

2008-08-19 @ 01:54:56
Här ligger jag i min säng, kolsvart i rummet... Ligger och kollar på ett galet sött klipp från Söderhamn : ) hihi, jag älskar de ju!! Pratar även med Milla på msn, myspys!! Jag kikade på klippen från Mallis tidigare också, gud va jag längtar tillbaks asså, de är helt sjukt!!! Underbart att se tillbaka på, ska fixa ihop en liten film med de sen också : ) hihi. Kanske dags för sängen snart, hmm, eller sängen ligger jag ju redan i men att sova menar jag... Ska ju ändå upp i skaplig tid imorron ju, finns en del som måste fixas...

- Dra till Komvux, skriva in mig på kurser där...
- Svara när tandläkaren ringer xD
- Maila chefen på badet.
- Kolla buss/tåg.
- Ringa lite personer.
- Hem till pappa ? (om de blir tid över)
- Och såklart: Blogga ;D

Nej nu ska jag fortsätta kolla på klippet, sen får vi se om de blir nå sömn...
Smiling in love
/ C.

Tillbaka i lilla Sandviken...

2008-08-18 @ 20:28:05
Yes, äntligen hemma igen...
Efter några dagar borta i storstäderna, Stockholm och Göteborg : ) hihi. Så känns de gött att komma hem faktiskt.. Men shiit så himla fantastiskt allt har varit, åååh!! Vännerna, "idolerna" och all den kärlek vi haft tillsammans, galet <3 hihi.

Nu sitter jag här hemma och jag ska faktiskt ta och packa upp mina väskor : ) Inte roligt alls, men måste nu för jag kommer inte orka göra de sedan... HAHA.

Vi vaknade jäkligt sent idag, så vi har inte gjort mycket alls.. Mest bara suttit vid datorn och blängt lite och bloggat lite : ) Riktigt skönt ju.. Strax efter fyra tog vi oss in till terminalen och jag hoppade på min buss vid 17.. Tråkigt att säga hejdå ju, men vi ses ju snart igen :D hihi. Treevligt!!

Nej nu ska jag packa upp, skriver igen senare...
Smiling in love
/ C.

17/8 - Spontana grejer älskas <3

2008-08-18 @ 15:45:27
Vår klocka stod på ringning lite tidigit denna dag, eller vid halv åtta ringde den, vi kom upp efter en stund.. Duschade, åt frukost och packade ner allt för dagen.. Sen begav vi oss iväg, satte kurs mot Skansen :D haha. Vi var framme där strax innan tio, Milla stod där när vi kom, trevligt :D iiih. Sen kom även Martin efter några minuter typ.. De släppte in och vi tog rulltrappan upp till scenen, vi var ju som sagt själva där då xD Förutom dem som höll på att fixa på scenen då, men vi tog bänkarna längst fram : ) Sen gick vi ut och ställde oss på sidan och bandet repade Smiling in love också, så jag och Micke stod och dansade och sjöng med i den :D Väldigt kul.. Sen vid typ halv elva så kom de en brud vi kände igen, fast inte jag på långt håll xD, de var Emilie :D hihi, vi pratade massa med henne, hon är ju sööt : ) Hon drog in bakom och vi dansade vidare, efter en stund kom även Tomas och de andra två brudarna åkandes *vinkvink* Vi tog oss tillbaks till våra platser längst fram...

Strax efter elva så var de dags för rep och då var ju såklart Caracola först ut :D De repade "Smiling in love".. "Imse vimse spindel", oj shit va vi garva här asså, när de skulle göra bamse spindel och de xD HAHAHA. Och de körde även "Rockspindeln", "Huvud, axlar, knä och tå" och en vers ur "Vipp på rumpan affär" och refrängen ur "Nu alla vänner är det sommarlov".. Riktigt kul att se : ) hihi. Sen repa Sannah Johansson, Marie Picasso och Pippi-gänget... De började smådugga lite grann också, såklart!!! Eva-Marie, SImon och Jonatan kom också vid halv ett ungefär, trevligt att träffas igen ju : ) hihi. Sen satt vi mest där och väntade och pratade.. Hejade på Lina också, och frågade om hon ville sitta vid oss och de ville hon, trevligt : )

Vid 14 så började Barnens allsång.. De var ju som sagt massa allsång, vi var med och sjöng och dansade, haha. Både Tomas och brudarna såg oss då xD haha. Fast brudarna fick ju också dansa massa i "Imse vimse spindel", "rockspindeln" och "huvud, axlar, knä och tå" ;D haha. De körde ju sin "Smiling in love" också, där sjöng och dansade vi också med :D Picasso uppträdde med "Miracle" och "This Moment" och som allsång sjöng hon "Hajarna" i en väldigt kul version xD haha. Vi var med på "Huvud, axlar, knä och tå" och "Vipp på rumpan affär".. HAHA. Emma var assööt ju, när de var "..skaka rumpa-affär, skaka rumpa-affär..." HAHA. Efteråt så var de signering, de var inte så många i kön.. Men vi ställde oss nästan på en gång, kom fram till brudarna och pratade lite med dem, tog autograf på allsångshäftet och så ; ) hihi. Sen trallade vi vidare till Picasso och fick ett signerat kort där, tog kort och inget mer där, hon var tråkig ju... Ställde oss på sidan och pratade lite grann : ) När kön var slut så kom brudarna ut, pratade massa med dem och de var dags för fotosession, haha!!! De var kul, dem är ju sööta, knäppa ju :P Tog teambild också, de var askul.. (A) Sen tog vi hejdå av dem.. Vi alla stod kvar och prata en stund, sa hejdå till Simon, Eva-Marie och Jonatan.. Och vi andra tog oss ut till bussen, vid Sergels torg sa vi hejdå till Lina.. Och sen blev de mat på Burger King när vi kom till centralen och sedan hejdå till Milla och Josefin!!!

Vi kom hem strax innan sex här, då slog vi oss ner vid datorn och skulle bara ta de lungt.. HAHA vilket skämt de blev.. Martin ringde till Micke vid tjugo över ungefär och ja, fem minuter senare så hade vi kastat oss härifrån, för att åka till inspelningen av Singing Bee för Nathalie var med.. Vi hade då 50 minuter på oss att ta oss ut till Frihamnen... Vi sprang ner till Mörby typ, hoppade på t-banan, klev av vid Stadion och väntade där nio minuter på bussen.. Kom på bussen och den skulle fan stanna Överallt xD haha. Men vi hann :D Vi var på plats fyra minuter innan de egentligen skulle vara insläpp, wohoo!! Kom in, hängde av oss jackorna, de regna ju fan ute xD Pratade lite med Martin och rätt som de var så såg vi Natta, vi halvsprang fram till henne, värsta bamsekramen fick vi och hon släppte fan inte heller <3 Åååh, så himla kul att träffa henne igen, hon är ju helt fantastisk, hon är kärlek den bruden... Pratade massa med henne, kramkalas och sen skulle hon äta lite.. Så Micke gick tillbaks till Martin och jag gick fram till Sara, också en dansare, pratade lite med henne, åsså kom Natta dit också, mysiga brudar : ) hihi. Sen tillbaks till Micke och co!!

Insläppet blev strax innan åtta typ.. Vi satte oss längst fram där, hihi, sen såg vi att Micke Blomqvist var på kören xD HAHA. De var sånna som hade vunnit förr som var där och tävlade nu : ) De var kul att se ju.. Natta var ju grym som vanligt på dansen ;D Även Sara liksom, hihi. Inspelningen höll på ända fram till strax innan tio, haha, väldigt jobbigt att sitta där ju :P haha. De var ju inget program som skulle sändas, utan ett genrep bara.. När allt var slut så tog vi oss ut, skulle kolla om Natta var kvar, men icke.. Träffade Sara igen iallafall, hon är ju underbar ju, pratade massa med henne : ) hihi, hon stod och höll i mig när vi prata xD haha. Sen drog hon och vi väntade lite på Micke, så pratade lite snabbt med han också.. Sen tog vi jackan och en bulle på utvägen och begav oss till bussen!! Vi stod där ett tag och väntade, sen kom bussen, hoppade på och åkte till Stadion och tog t-banan därifrån och vi var hemma vid elva ungefär : ) Vi var tröööötta xD haha. Men vi bloggade lite grann, jag fick ut alla inlägg om Gbg innan vi slog oss till sängs.. Vi somande väl runt halv tre-tre typ... 

Gladaste gänget <3

2008-08-18 @ 12:10:38
Jag måste bara säga TACK till Alla som var med under Göteborgsveckan :D
De var helt jäkla fantastiskt, vi hade de så sjuuuukt kul ju :D
Tack, tack, tack -ni vet vilka ni är-
Minnen för livet <3


NI ÄR KÄRLEK <3

Så...

2008-08-18 @ 02:06:39
Nu är Alla inlägg publicerade om Göteborgsveckan :D haha, så hiiimla skönt asså :D De var riktigt drygt att blogga om, men skam den som ger sig xD HAHA. Nu har jag bara denna dag (söndag) kvar att blogga om, men de orkar jag tyvärr inte göra just nu.. Jag fixar nog de imorrn asså..

Min buss går även hem imorrn också, tråkigt ju xD haha. Men få komma hem och tvätta lite kläder och sådära, de är bra de!!!

De är väl kanske sängen som kallar snart, eller, hmm, vet faktiskt inte.. De visar sig... Jag är trött XD
Smiling in love
/ C.

16/8 - Hemresedagen

2008-08-18 @ 02:02:33
Klockan ringde nån gång xD haha. Åt frukost och packade ihop de sista, vid tio så tog vi bussen in till Gbg, centralen.. Där duschade jag xD HAHAHA. Sen drog jag och Ankan över till Nordstan och kollade lite : ) Jag shoppade massa smycken, yaay!! haha, sen tillbaks till centralen där jag fick mat :D Burger King av mamma innan vi drog, thihi. Gott gott!! Tåget gick vid 12.42 och de var drygt att åka ju xD haha. BWO-Martin satt i lika vagn och även Sabina Dalfjäll, en dansare!!! Var framme i Sthlm typ strax innan halv fem : ) Micke mötte ju upp mig...

Resten har jag ju bloggat om.. Men vi fastnade ju på Hötorgscity som sagt.. Annamia är ju Underbar!!! Sen blev vi hemma hela kvällen : ) hihi.

15/8 - Liseberg

2008-08-18 @ 02:02:18
Vi kom la upp i skaplig tid : ) Åt frukost och sådära, fixade oss : ) Och de skjutsade in oss till Landvetter och vi tog bussen in till Göteborg, till Liseberg : ) Kom la dit till ett ungefär, köpte åkband och så.. Sen var de bara att springa runt och åka lite... Åkte bl.a. Lisebergsbanan, kanonen, balder, spin rock och uppswinget :P haha. Men uppswinget var verkligen läskig ju xD HAHA. Iallafall på den sidan vi satt på ju... haha. Vi åt på Trebello också, de var la sådär xD :P haha. Och när vi satt där så var klockan helt plöstligt åtta och då var de ingen idé att kasta sig bort till Götaplatsen, så jag sket i West side story : /. Jag ångrar mig lite faktiskt, men vi hade de skoj på liseberg :D hihi. Vi gick därifrån vid tio, så vi var där sammanlagt nio timmar xD HAHA. Mina fötter asså, fyfaan xD haha.

Vi tog bussen ut till Landvetter igne och där fick vi hämtning och de blev till att grilla korv när vi kom till stugan xD Ute i kylan, hahaha, men jäkligt gott var de med korv med bröd :D hihi. Sen packade vi ihop våra väskor lite och sedan la vi oss och somnade gott i kylan xD HAHA.

14/8 - Nästan alla lämnar mig...

2008-08-18 @ 02:01:59
Klockan stod på ringning vid halv åtta.. Jag var upp och duschade, sen åt vi alla frukost : ) Och jag ljuger inte nu när jag säger att de var is i mjölken, den hade frysit xD HAHA. Sen packade vi ihop alla våra grejer och städade ur rummet : ) Checkade ut strax efter halv tio : ) Tog oss raka vägen till centralen och där satt vi på en bänk och pratade lite och var väldigt trötta xD HAHA. Efter en stund så kom en Linda gående med pojk, haha, vinkade på henne och hade kul!!! Vid halv tolv så drog vi iväg och åt lite, eller de andra åt medans jag kollade på xD HAHA Och Mika kom även när vi satt där : ) Sen trallade vi tillbaks till vår bänk och satt där och pratade och åt lite glass : ) Vid halv tre ungefär så tog vi oss ut till rätt spår och där sa vi hejdå till Micke och A-K, sen drog vi andra vidare till bussterminalen och där sa vi hejdå till Emma, haha. Tråkigt som fan att ni drog allihopa : ( <3 Jag och Mika blev kvar och vi slog oss ner på bänken en stund till, sen gick vi och mötte upp mamma, Ankan och Robert när dem kom in : ) hihi. Låste in väskan och babblade lite, sen drog jag och Mika ut på avenyn :D Kikade runt där massa, slog oss ner på kungstorget med en varsin rem och bara pratade om allt, så mysigt ju : ) thihi.

Vid halv sex var de dags för mig att träffa resten och äta något : ) Så sa hejdå till Mika och allt, så hiiimla tråkigt ju : ( men vi ses ju faktiskt snart igen <3 hihi. Vi drog och åt på Burger King och sedan efter de begav vi oss till Götaplatsen.. Vi skulle ju som sagt se Backyard babies, Ankan ville se de så vi alla hängde på.. Men först var de Butterfly imp, som var förband.. Sen spelade Takida en timme typ, dem var bra : ) Och sedan var de dags för Backyard babies, vi stod ganska skapligt där, typ 3 meter från längst fram xD HAHA. Stod där en timme och glodde på dem, när de var slut så drog vi bort mot centralen.. Och därifrån tog vi bussen till Landvetter och där blev vi hämtad av Roberts pappa och tog oss ut till Härryda, till stugan där : ) De var mööörkt där, men ändå mysigt ju : ) hihi. Men iskallt i stugan ju xD Vi åt lite och sedan var de sängdags xD I den iskalla stugan, jag sov fan med palestinasjal och sockor på.... HAHA.


13/8 - Rix och Rock <3

2008-08-18 @ 02:01:13

Denna dag började jäkligt tidigt, vi hade klockorna på ringning vid fyra redan xD Vi var galet trötta, såklart. Men upp kom vi och vi tog spårvagnen till kungstorget strax efter fem xD Kom fram vid halv sex, tog en vända runt torget, sen slog vi oss ner utanför, de var inte många alls där xD HAHA typ inga rättare sagt!!! Sen kom en snäll gubbe, som öppnade upp porten till GT/TV4 och massa andra företagsjoks, så vi fick sitta inne där och värma oss xD :P Snällt av dig Åby!!! Vi gick ut efter en stund igen när vi märkte att de började komma folk!! Stod där en stund och vid sju ungefär så var de en snäll vakt som släppte in oss, yaay vi runa in xD HAHA. Vi fick alla platser i mitten xD haha. Vi skulle ju hålla många platser!!! Resten av Linda-gänget satt också där och höll platser... Men vi satt iallafall där och ugglade hur länge som helst kändes de som xD En jävla snubbe från TV4 Göteborg kom och filmade oss, HAHA. Sen vid halv tio typ så kom Mika :D hihi. Och strax därefter kom Lina, Jennie, Annika, Sandra + en kompis till henne : ) Och då fick äntligen dra hemåt xD HAHA. Jag, A-K och Micke drog tillbaks till vandrarhemmet, där vi handlade först, sen vidare upp på rummet där vi åt, duschade och fixade oss : ) Riktigt skönt att duscha säger jag bara xD haha.


Vid 12 så var vi tillbaks på torget och då hade de kommit lite folk!! Vi slog oss ner och satt där ett bra tag.. Rätt som de var så stod Anna på scenen, och vi alla flög upp en efter en xD Vi pratade lite med henne, assööt ju : ) hihi. Sen var klockan 14 och då var de dags för signering med Sonja i upplevelsebyn :D iiiih, fettnajs ju :D Hon var ASSÖÖÖT!!! Vi stod neranför en stund sen ställde vi oss i kön och kom upp till människan :D thihi. Hon är fan så Underbar!! Pratade lite snabbt med henne, tog kort och även en cool bild xD HAHA, för Sonja ville de, men hon kunna ju vara cool med sina solbrillor ; ) haha. Frågade om när hon skulle uppträda under kvällen och hon sa i början, så de var skitbra ;D haha. Sen drog vi tillbaks till scenen och kollade på rep.. De som repade var E-type, Kate Ryan, Måns, Rongedal och såklart Ramsells.. Där emellan träffade vi även Anna och pratade lite med henne, skitsööt verkligen : ) Och de började spöregna då också, så vi stod under paraflax ett tag, sjukt drygt ju.. Men de slutade regna nån gång innan xD

Allt började vid 18.30 : ) hihi. Så naaajs ju, Ramsells ut först och vi skrek på Anna såklart :D Hon var bara så grym!!! Sen blev de Amy, och de började regna efter de, spöregn verkligen... De blev dags för Sonja, vi skrek lite och sjöng med i regnet :D Hon var så fantastisk!!! De slutade regna och de var dags för Rongedal och när de körde Just a minute, fyfaan asså, de lär ha haft askul åt oss i publiken xD HAHAHA. Sen kom Linda ut och ägde allt fan!!! De var SÅ jäkla grymt, hon hade mega stor kör på HELA låten.. Hela främre raden var med på dansen också, fettcoolt :D hihi. Efter henne var de Kurt Nilsen och han var inte så bra xD HAHA. När han var klar så drog jag, de var ganska så lätt att ta sig ut ur klungan xD haha.

Jag drog förbi en 7-eleven och köpte nåt att tugga på, sen fortsatte jag Avenyn upp och vidare in på Rockbaren.. De kändes lite konstigt att gå in på krogen själv om jag säger så.. Kom väl in där strax efter åtta.. Eftersom jag hört att uppträdandet skulle vara vid nio, men han i dörren sa halv elva : / haha. Men jag gick in och upp på övervåningen, där stod jag och blängde i typ 2 timmar xD HAHA. Och de spelades bara rock/hårdrock xD HAHA. Jag går inte riktigt ihop med den musiken, men de var En låt jag kände igen av alla som spelades xD En Iron maiden låt ; )

Runt ungefär tio-tiden så kom Jonna och hennes gitarist : ) iiiiih, jag tog mig fram lite försiktigt för hon stod ju och pratade med massa vänner.. Men tillslut var hon "ledig" så gick fram och heja och hon frågade hur de var, sen blev jag presenterad för hennes gitarist : ) thihi. Han var ju snygg (A) !! Sen försvann hon vidare och jag drog runt lite till där xD haha. Väldigt drygt började de bli... Hon stod i baren och snackade med lite vänner, men jag gick fram och frågade när hon skulle börja och sådära, så vi stod och pratade ett tag, hon är ju helt underbar ju : ) hihi. Strax efter elva var de dags och jag ställde mig vid den lilla scenen, kändes som man stod mitt framför henne, men de gjorde man ju också typ, eller en meter framför xD HAHA. Asså hon var så grym ju, så sjuktkul att höra henne live, va jag har längtat efter detta, ojoj.. Fett grymma låtar också, Sacred var så gryyyyym :D Kul att höra World wide love också, den älskar jag!!! Hon sjöng typ åtta låtar, riktigt mysig spelning : ) Och hon var bara så sööt!! Spelningen slutade vid tjugo i tolv ungefär.. Pratade lite med Jonna efteråt också, så myyysig!! Tackade för att jag kom och så, kramkalas!!!

Jag drog ut direkt, messade med Emma och A-K, dem kom och mötte upp mig på kungsportsplatsen : ) -tack verkligen- hihi. De var raka vägen hem, och vi tog lite mackor också, vi var lite hungriga ja : ) De berättade lite om rix och om allt som hände där.. Och sen gick vi och la oss typ, Micke sov ju redan så.. haha. Vi somnade ganska så på en gång och klockan var nog runt ett...

12/8 - ABBA arrival

2008-08-18 @ 02:00:49
Här hade vi minsann inga klockor på ringning, vi vaknade självmant runt tio typ.. Vi åt frukost och så, sen gav sig Emma och A-K ut på en springtur, medan jag och Micke slappade och duschade och sådära : ) hihi. Dem fixade sig också när de kom, och sedan runt två typ så tog vi oss in till stan, där mötte vi upp Mika :D hihi. Och vi drog vidare in på Nordstan och blängde runt där, köpte lite godis och så :D Sen vi typ halv fem så drog Mika typ och strax efter de så drog vi också hemåt.. Där vi gjorde typ mat på en gång, pasta och köttbullar :D haha. Så gott, vi hade även datorn igågn samtidigt och vi hade galet kul asså XD Jag säger bara Skitbra HAHA. Efter maten så tog vi datorn med oss in på rummet och satt där och babblade massa, när vi helt plöstligt kollar på klockan och inser att vi har Bråttom xD HAHA. Klockan var nämligen halv åtta och Arrival började vid åtta.. Men vi skyndade oss ner och handlade lite, sen upp igen  och sen ner till spårvagnen som vi verkligen sprang ytill och kastade oss på xD HAHA. Kom fram till kungstorget typ fem i åtta xD HAHA.

Showen började och Jenny Gee kom ut och vi skrek lite :D haha. Men asså showen var jättegrym ju :D Härliga låtar och sådära.. Verkligen värd att se ju!! Vi hade så kul :D Efter allt försökte vi kolla om de gick att träffa Jenny Gee, men de gick inte så bra xD HAHA. Vi träffade Mika igen, och hennes kusin Dan och hans sambo Karolina : ) Trevligt trevligt, stod där och pratade en stund.. Men sedan gav vi upp och vi alla begav oss hemåt : ) Vi åt först innan vi la oss, vi låg och pratade en stund och somnade väl efter tolv nån gång : )


11/8 - Lotta på Liseberg!

2008-08-18 @ 02:00:17
Klockan stod på ringning vid halv fem, de var drygt men vi lära upp så de var full rulle på oss!! Åt frukost, och drog oss iväg med t-banan typ kvart över fem.. Centralen vid halv sex, gjorde inte så mycket då.. Letade upp spåret Micke skulle åka ifrån, och hans tåg mot Göteborg gick vid 06.05 xD HAHA. Så han åkte iväg och jag slog mig ner på en bänk och åt banan xD HAHA. Sen satte jag mig vid bänkarna vid spår tio där, för de var lite tystare där!!! Vid åtta typ så kom en Linda gående förbi, haha, vinkade på henne lite, hihi. Jag satt kvar på bänken ända fram till halv tio typ, då gick jag och mötte upp Anna-Karin : ) Var in på pressbyrån och köpte lite gott, sen hoppade vi på vårat tåg till Gbg som gick vid 10.10 : )

Vi kom fram till Gbg vid halv två ungefär, då mötte Micke och Mika upp oss : ) Urkul att träffa dig igen Mika <3 Sen stod vi mest där och pratade och väntade på Sara och Bonnie :D hihi. Kul att träffas igen!! Sen begav vi oss till vårat vandrarhem, Masthuggsterrassen, där vi kollade in rummet, de var verkligen mysigt ju och stort :D haha. Sen gjorde vi la inte så mycket mer där, tog spårvagnen iväg till Liseberg : ) hihi. Raka vägen till scenen där vi träffade Emma, Lina, Jennie, Annika och Sandra : ) Treeevligt!! Stod kvar där en stund sen drog vi och åt på Burger King och sedan tog vi en tripp runt allt, vi blev så sugna på att åka ju xD HAHA. Sen tillbaks till scenen och där satt vi sedan... Mika och co kom dit strax efter sex och sedan var de typ lite frågesport joks från scenen.. Vi ägde då ; ) Speciellt på frågorna om Linda xD HAHA. Vi blev utsedda till kvällens Gladaste gäng :D haha.

Vid 19 så började allsången.. Gud va kul vi hade, vi sjöng, skrek och dansade med för fulla muggar :D hihi. Vi ägde på VS-dansen och HSKDV.. Linda var bara hur sööt som helst ;D hihi. Hon sjöng även Black Velvet : ) thihi.. När allt var slut så stod vi på sidan där och sjöng lite på HSKDV och dansade xD ;D yaay!! Vi hann träffa på Linda innan hon skulle dra iväg, tog kort och babbla lite, hon är sööt!! Sen drog vi alla iväg, sa hejdå till Lina med vänner.. Sen Mika och co, men dem stötte vi på på spårvagnen igen xD Vi hoppade av vid Brunnsparken och drog in på Nordstan, sa hejdå till Mika, Sara och Bonnie och vi fortsatte in på pressbyrån och köpte nåt att tugga på xD haha. Sen tog vi spårvagnen till Masthuggstorget, och tog oss in och vi tog oss lite nattmacka också :D Så gott, för vi alla var SÅ hungriga xD haha. Sen pratade vi ett tag innan vi somnade...

Spontant?!, svar Ja!!!

2008-08-17 @ 23:19:35
Vi är då nyligen hemkomna från en tv-inspelning.. Och ja de var verkligen spontant!!! Men mer om de kommer i ett annat inlägg ;D haha. Men först ska Gbg skrivas klart och slängas ut här ; ) haha.

Carro är lycklig...

Smiling in love
/ C.

Söndag!

2008-08-17 @ 18:01:39
Nu har vi kommit hem från Skansen... lite regnigt men vafaan xD HAHA. Tänkte bara slänga in detta ju, har inget mer att berätta ännu, denna dag kommer i ett nytt inlägg ;D haha. Men först ska jag blogga klart om Göteborg : ) hihi.

På återseende!!
Smiling in love
/ C.

Sängdags...

2008-08-17 @ 00:09:22
Vi sitter båda här med datorn i knät.. Vi ska faktiskt dra oss till sängs nu : ) typ...

Hänt under dagen... Jag kom ju som sagt till Stockholm lite efter fyra, Micke mötte upp mig, vi låste in min väska och drog vidare till Hötorgscity : ) Där vi satte oss och väntade lite på Annamia som var konferencier för nåt där, hihi, efter en stund kom hon ner och de blev kramkalas, hihi. Hon är verkligen mys den bruden!! Vi pratade lite med henne, följde med henne in på Scala också!!! Sen sprang hon lite ut och in och babblade massa.. Vi hade kul!! Pratade massa mer med henne.. Strax innan sex skulle hon iväg till centralen så vi följde henne dit, mycket trevligt.. Följde henne till tåget också : ) Mer kramkalas och hejdå!!! Tack Annamia!!! Hon är ju underbar ju <3

Efter träffen så tog vi oss hemåt, här hemma blev de mat, korv med bröd : ) Sen har vi mest suttit vid datorn och blängt, jag har lagt in mina bilder från veckan : ) hihi. Och även påbörjat alla inläggen xD Dem kommer nog upp imorrn : ) thihi.

Sov så gott allihopa... Imorgon är de Skansen som gäller : )
Smiling in love
/ C.

Back in Sthlm :D

2008-08-16 @ 19:38:21
Nu är jag tillbaks hemma igen, okej, kanske inte hemma hemma men hos Micke, men jag kallar faktiskt detta mitt hem också xD HAHA Jag är ju som sagt här Väääldigt ofta ju (A) .

Vi sitter nu här med varsin dator igen, jag ska faktiskt ta och blogga om de Underbara dagarna i Göteborg : ) Mycket träffar med folk och bara underbart häng med vänner jag älskar <3

Smiling in love
/ C.

Göteborg <3

2008-08-10 @ 21:53:52

11 - 16 Augusti

Sista inlägget...

2008-08-10 @ 21:50:43
Nu är jag duschad och klar här...

Det har inte hänt så mycket sen sist, jag har mest glott runt lite på nätet.. Och jag har börjat leva inne på Facebook känner jag!!! Men de finns ju mycket där xD HAHA. Jag chattade lite med Emelie tidigare också, hon hade de varmt och skönt.. Mys att prata med henne lite, jag saknar henne nå enormt!! Vill till Mallis, yees!

Detta är mitt sista inlägg nu innan jag drar till Göteborg : ) hihi. Åker imorrn och blir kvar i Göteborg till på lördag... Mycket som händer, tillbringa några dagar med teamet, de känns underbart <3 Och sen några dagar med familjen och sen även hinna träffa massa vänner, lövely!! Inga blogginlägg då som sagt, men jag är tillbaks i Stockholm på lördag, då lovar jag att blogga lite : ) hihi.

Längtar till imorrn, längtar till hela veckan, fyfaan va kul vi ska ha de :D hihi.

Ha de jättebra allihopa, Tack och hej leverpastej!!
Smiling in love
/ C.

Packad... och klar ?!

2008-08-10 @ 18:52:19
Jag har nu packat klart allt till Göteborg, tror jag iallafall.. Ska komma ihåg och lägga ner min regnjacka nu ikväll också.. Jag blev tvungen att packa i min resväska till Gbg, för de fick inte plats i min stora väska xD HAHA. Så jäkla drygt ju, menmen... De ska ju regna alla jäkla dagar vi ska vara nere i Götet också... Liksom varför?! Vi vill ju ha strålande sol och värme ju... Men vi får göra de bästa av saken, vi har ju iallafall regnjacka, poncho och paraflax med oss xD HAHA.

Det är ju ganska så mycket vi ska hinna med i Göteborg också.. Bl.a. ska vi på Lotta på Liseberg, Rix fm festivalen.. :D Sen ska jag troligtvis på Backyard babies med syster om vädret tillåter de xD, kanske på Barnens allsång och jag ska försöka hinna med att se musikalen West side story :D -jag vill verkligen- HAHA spännande och se vad som blir av egentligen, nu när vädret blir skiiiiit...

Jag kommer inte ha med mig datorn till Göteborg så de kommer inte bli några inlägg under veckan.. De känns för drygt att släpa med den, för jag vill verkligen inte sitta fast i datorn när jag är där xD HAHA.

Nej nu orkar jag inget mer skriva, nu ska vi se om jag hittar på nå annat skoj vid datorn här.. Bye!
Smiling in love
/ C.

Snabb tripp...

2008-08-10 @ 15:43:38
Ja vi har nyss kommit hem från Mörby centrum typ : ) Vi trallade dit för jag lära in på Synsam och köpa lins-behållare (eller vafaan de heter xD), men jag fick den :D hihi. Sen var vi till Hemköp och där köpte vi godis och jag köpte schampoo(glömde de hemma xD) HAHAHA. Sen gick vi till Mickes mormor och lämnade och hämtade grejer, hehe. Sen trallade vi hemåt igen.. Och här sitter vi xD HAHA.

Men jag ska faktiskt ta och packa till Göteborg nu : ) De ska bli naajs ju... Jag skriver säkert senare igen :D
Smiling in love
/ C.

9/8 - Regnkrysset...

2008-08-10 @ 14:03:35
Vi hade klockan på ringning vid åtta, men vi kom la inte upp direkt.. Men efter en stund så ; ) haha. Vi duschade, åt frukost och fixade mackor och allt, sen begav vi oss iväg xD Raka vägen till Gröna Lund, vi kom dit vid halv elva ungefär, inte mycket folk alls.. Släppte in och Micke runade över och vi fick galet bra platser ju, som vanligt ; ) haha. Sen kom även Mikaela och Lena, trevligt : ) hihi. Repen satte igång nån gång xD HAHA. Först ut var Gry, sen Carl Einar Häckner och sen blev de lite matpaus.. Fortsatte vid 14 med The Poodles, Moto Boy, Sanna Nielsen :D:D och de var askul.. Vi skrek när vi såg Sanna men just då kom Sara ut också på scenen, hon tog åt sig lite xD HAHA. Så himla sööt!! Efter Sannas rep så drog vi till sidan i hopp om att Sanna eller Sara skulle komma ut : ) haha. Efter en stund dök Sara upp så vi ropade på henne och pratade med henne lite snabbt :D Vadå ursööt brud asså :D Henne vi gilla!! Efter Sanna så var de Veronica Maggio : ) hihi. Hon var la helt okej...

Vid typ kvart över fem började genrepet och då började även regnet ösa ner xD HAHA fyfaan asså... De regnade igen hela repet, vi blev blöta ja xD haha. Men genrepet gick väl bra rakt igenom.. Jag orkar verkligen inte skriva om varje artist här.. Men vi skrek på Sara när hon kom ut på scenen, hon hade sjuktkul xD HAHA. Också skrek vi ju förstås på Sanna också, hon var grym :D haha. Sen runt halv sju typ så slutade genrepet.. Vi satt mest där och frös då xD haha. För de bara öste ner ju... Vi var nära på att ge upp och åka hem istället, men de började faktiskt avta och då blev vi glada, så vi bestämde oss för att vara kvar och stötta artisterna :P haha.

Strax innan halv åtta dök en person upp som jag blev lite crazy över (AA) HAHAHA. Jag la mig över Micke typ och skrek.. De var... Jessica Andersson :D haha, åååååh så myyys.. Hejade på henne, hon satt snett framför oss :D thihi. Hon kollade hemskt mycket på oss under programmet xD haha. Men iallafall, uppvärmningen började vid halv åtta, och ja vi skrek och sjöng och var med på allt.. Vi fick mycket uppmärksamhet av Mia där ; ) HAHA. Vi fick sjunga i micen också xD HAHA. Vid 20 så började ju programmet och ja regnet slutade också strax innan :D iiiih vi blev jätteglada :D haha. Programmet var bra rätt igenom, men de kunna ju ha skippat Carl Einar Häckner och Moto Boy, liksom va gjorde dem där xD HAHAHA. Sanna var ju helt klart Bäst ju... Så sjuuukt sööt!! När hon gick ut till intervju-grejen med Gry, då vinkade hon när hon passerade oss ^^ thihi. Klippet på henne från när hon var 10 år var bara hur sjukt sööt som helst :D Och i slutet var hon fram till oss, assööt ju : )


Efteråt så kastade jag mig ut ungefär.. Och rakt på Jessica, för hon hade bråttom iväg, men hann säga några ord iallafall : ) hihi. Sen tog vi oss bort mot scenen, där Carolina stod och sålde Sanna Nielsen skivor och singlar.. Så vi köpte Nobody without you-singeln :D hihi. Sen stod vi där och pratade lite.. Sanna kom ner till oss och pratade massa med henne, sen tog vi kort och de blev hejdå.. Hon var assöööt ju, hon är för go asså ; ) HAHA. Sen begav vi oss därifrån, och när vi kommer vid gränden där, så kommer Carolina gående, haha. Så vi tog sällskap med henne, för hon skulle också på bussen.. Pratade massa med henne, hon var jättetrevligt : ) Sen hoppade vi alla av på Nybroplan, hon drog in på 7eleven och vi till t-banan, som hon också dök upp på sen.. Så vi pratade lite till innan hennes t-bana kom : ) HAHA. Sen kom Mickes syster som vi skulle åka med, så vi hoppade på våran t-bana till Tekniska Högkolan och fick skjuts hem : ) -tack- Var la hemma strax innan elva typ.. Sen satte vi oss la vid datorn och kikade runt massa, och vi åt även också, klockan var la runt ett då typ xD HAHA. Efter de la vi oss och knapprade lite mer på våra datorer och sedan blev de kväller runt två typ...


Tack för Allt <3

080808 - dagen...

2008-08-10 @ 12:28:49
Kom ju som sagt till Stockholm vid fem-tiden, Micke mötte upp mig och vi drog raka vägen hem till han.. Vi åt lite och sådära, sen fick vi skjuts till Mörby C och vi tog t-banan in till stan.. Och raka vägen till kungsan, kom la dit strax innan åtta typ..

Då vare dags för Niklas Strömstedt, sen blev de hemlig gäst och de var Eric Gadd xD haha. Sen vid halv tio var de dags för Sarah Dawn Finer och vem har hon på kör, jo Britta :D Vi skrek som en galning på henne typ (A) Men Sarah var faktiskt grym asså, Stockholm by morning var sååå bra!! Efter de så var de typ en timmes väntan på Patrik Isaksson... Då dök Milla, Martin och Angelica upp också, trevligt : ) thihi. Vi stod och pratade ett bra tag och kollade på fyrverkerierna.. :P haha. Och strax innan elva så kom han ut på scenen.. Han är ju riktigt bra live ju, där skreks de och sjöngs med för fulla muggar xD HAHA. Och Britta var verkligen ursööt ; ) hihi. Avslutade med Hos dig är jag Underbar.. Så grymt ju!!!

Efteråt så tog vi oss till sidan där.. Och kollade om Britta skulle komma ut men vi såg inte skymten av henne.. haha : /. Men vi stod där och pratade och sjöng och jag dansade lite (A) HAHA. Sen begav vi oss därifrån, tog hejdå av alla.. Och vi fortsatte till Donken, där vi stötte på Frida och pratade lite snabbt xD haha. Vi åt där och sedan tog vi oss till Stureplan, där de kryllade av folk verkligen.. Såg de lilla dansgolvet där xD hahah. Sen drog vi faktiskt hem, kom la hem vid ett ungefär, då la vi in bilder och pratade lite och sådära.. Sen la vi oss och vi somnade nog inte förrän vid halv tre kanske xD

  

Söndag!

2008-08-10 @ 11:59:29
Vi är vakna iallafall, ligger i sängen och blänger på Hannah Montana, HAHA.. Jag ska la ta och blogga lite snart tänkte jag.. Vi blir ju som sagt hemma hela dagen, de blir en lugn dag iallafall.. Lär packa om och sådära : ) hihi.

Smiling in love
/ C.

Sovtime ?!

2008-08-10 @ 01:27:06
Ja jag vet faktiskt inte.. Men jag ska väl ta och stänga av här med... haha, orkar onte blogga om dagen och 08-dagen just nu xD HAHA. Jag har iallafall bloggat om Bjursås, så de känns gött : ) Men bloggar mer imorrn igen som sagt...

Sov så gott allihopa...
Smiling in love
/ C.

7/8 - Flummigare än någonsin <3

2008-08-10 @ 01:23:55
Dagen började med att jag hade klockan på ringning vid åtta.. Me kom nog inte upp direkt, men iallafall, jag gjorde mig klar och vid halv elva så hämtade jag upp Anna-Karin på resecentrum :D -trevligt värre ju- hihi. Förbi pappa och hämtade resväskan, sen till ica en snabbis också.. Hem och där packade jag, eller försökte iallafall, de var inte lätt alls.. Också åt vi lite mat också, sen vid två ungefär så begav vi oss iväg.. Tog bilen och brummade, de var RV80 hela vägen xD HAHAHA. De gick bra att åka och även att hitta till själva Dössberget i Bjursås där allsången skulle vara : )

Vi kom la dit till halv fyra ungefär och de var jäkligt dött asså.. De var typ inge folk alls där, men vi kikade runt lite på stället.. De skulle vara sjukt mysigt att gå där om de var sol typ.. Men de regnade ju såklart xD HAHA. Till slut satte vi oss i bilen och åt lite matsäck som vi hade med oss xD haha. Lite efter fem tror jag klockan var så drog vi oss in på cafét/restaurangen och A-K fikade lite : ) hihi. Vi satt där och pratade, bl.a. om att brudarna kanske skulle kunna dyka upp där.. Och efter nån minut så dök dem upp xD HAHA. Och jag skojar inte, alla tre blev aschockade att se oss xD De stannade i dörröppningen, Frida var typ :O va gör ni hääär?? HAHA. Asså dem var så sjukt söööta ju.. Pratade lite snabbt med dem och sedan gick de vidare in på restaurangen och åt med bandet : ) Och vi satt kvar där ett tag men sedan packade vi ihop våra grejer och begav oss utåt till scenen, och självklart var vi först där ;D xD HAHA. Då var klockan typ halv sju... Strax innan sju så räknade A-K att de var 44 pers där xD HAHAHA. Men de var la högst 70 personer på hela allsången xD

Vid sju så började allsången, Kikki kom ut och sjöng lite : ) haha. Allsången höll väl på till strax efter halv nio.. Caracola uppträdde med Vamos Vamos, Ted Gärdestad-medleyt, Idas sommarvisa (allsång), Schlager-medleyt, Smiling in love, Bra vibrationer (allsång) och sist Ta mig till havet (allsång). Och de sjöngs även andra allsånger också, publiken var verkligen med och sjöng och gjorde de bästa av kvällen : ) thihi. Men jag säger bara, på Vamos Vamos, när man hjälper till där.. Jag var typ själv och svarade, de var lite pinsamt xD HAHA. Men dem var asgrymma :D Verkligen, och så himla kul att de sjöng schlager-medleyt, de trodde vi inte!!!
  

Efter allt så hade de signering uppe på scenen, för de småduggade ju lite ute... Vi stod neranför och väntade till sist, som vanligt.. Sen gick vi upp till dem, assööta ju!! De fick signera våra Blöta allsångshäften xD HAHA. Sen babblade vi massa, brudarna var ju galet övertrötta och flummade rejält... Så ja, vi fick oss ett gott skratt där.. De bjuder så mycket på sig själva, löövely <3 Tog kort tillsammans och pratade lite till : ) Sen tog vi bilen hem igen och vi var hemma strax efter tio typ!! Fick bilder av Lollo, tack, verkligen jättesnällt!! : ) hihi. Sen pratade vi massa och kollade på videoklippen med dem och hade sjuktkul xD hahah. Sen somnade vi nog direkt, klockan var nog runt ett...

En helt fantastisk dag.. UNDERBART!!!

Back at "home".

2008-08-09 @ 23:28:57
Ja vi är nu tillbaks hemma hos Micke igen, eller har vare hemma ett tag : ) Efter ännu ett regnigt kryss xD HAHAHA, de är helt sjukt asså.. Vart har sommaren tagit vägen :O HAHA. Men vi var nära på att ge upp och gå hem denna gång asså, men vi var kvar och bra var väl de :D iiiiih.. Träffa lite folk och skaffa nya "idoler"... varför ska alla vara så goa xD

Vi ska la ta något och äta nu tror jag.. Sen ska jag blogga om dagen och även om allsången i Bjursås : ) haha.
Smiling in love
/ C.

080808

2008-08-08 @ 19:23:31
Yees då är man tillbaks i Stockholm igen då, hääärligt :D haha. Jag bara älskar Sthlm, fast just nu är de inte så bra väder...

Nyss ätit och nu ska vi dra in till stan ;P Till kungsan.. Sarah Dawn finer, Patrik Isaksson och Britta ikväll :D:D Yaay!! Skriver mer senare!!
Smiling in love
/ C.

Fredag!

2008-08-08 @ 11:11:24
Jag tänkte bara kika in och säga att jag lever... HAHA. Vi håller på och fixar oss här nu, ska la ta och äta frukost snart : ) Och jag måste packa de sista, vet inte riktigt hur allt ska få plats men xD HAHAHA. Måste man verkligen ha med sig Allt?! De känns så xD HAHA.

Jag kommer blogga om gårdagen senare idag tror jag.. Jag måste bara säga att Fyfaan vilken härlig dag de var, trots regnet, men Brudarna är gaaaalet härliga :D Så mycket Kärlek <3

Nej pack och fix och skit nu...
Smiling in love
/ C.

Torsdag.

2008-08-07 @ 12:50:00
Vaknade vid nio men kom inte upp direkt :P haha, Duschade och fixade mig.. Sen drog jag till resecentrum  och hämtade upp A-K vid halv elva : ) och vi åkte runt och fixade de vi skulle göra : ) Nu sitter/ligger vi här, vi ska ta och fixa oss nu : ) Vi ska nämligen till Bjursås idag ;D Allsång för hela slanten xD HAHAHA, nej men de ska bli askul :D

Skriver mer sen ikväll eller imorrn...
Smiling in love
/ C.

Dags att sova...

2008-08-07 @ 02:23:42
Ja nu känner jag faktiskt att de är dags för lite sömn, om jag ska orka morgondagen xD HAHA.

De blev lite fruktsallad tidigare här, så sjukt gott ju : ) Och sen såklart blev de ju popcorn också :D iiih så gött!! Men nu ligger jag hungrig här, har nyss ätit upp mina dextrosol xD HAHA. Så gott ju... Pratar lite med Milla på msn också <3 hihi. Och lyssnar på musik... Jag har inte hunnit packa så mycket heller, för allt lär strykas och de ska mamma göra imorrn, drygt xD HAHA. Jag måste verkligen få ner allt, jag får inte glömma nåt...
Nej om man skulle tänka lite på refrängen... Klockan står på ringning, ska hämta upp A-K på resecentrum imorrn förmiddag : ) Najs :D Hörs mer imorrn, go´natt gott folk!!
Smiling in love
/ C.

Cityfesten :)

2008-08-06 @ 21:46:46
Nyss hemkommen från Gävle typ : ) Jag åkte in med mamma, Robert och syster : ) Kikade runt där en timme, lite mysigt att gå och titta runt när de är så mycket folk ju.. Fantastic four uppträdde också xD HAHA. Inget vi glodde på men de hördes i bakgrunden när man gick... Vi träffade även Lollo och hennes kompis, pratade lite snabbt med dem : ) Sen for vi hem vid halv ungefär.. Tog en sväng förbi ica också, syster ville ha fruktsallad så vi köpte frukt och jag ville ha popcorn xD haha, yeah!! :P

Nu sitter jag här och gör nada, ska faktiskt packa fram allt jag ska ha med mig nu.. Jag ringde pappa och jag fick låna väskan, så lär förbi imorrn och hämta den : ) Naaajs!! Ska kolla om de finns nå rena kläder i garderoben som ska med xD HAHA. Känns inte så men kan ju kolla iallafall ; )

Hoppas allt mår gott!!
Smiling in love
/ C.

Snart...

2008-08-06 @ 17:16:55
Här sitter jag ännu och blänger... De har faktiskt inte hänt så mycket sen sist, skrivit en liten packlista.. Inga kläder, för jag vet fan inte va jag ska ha på mig eller med mig xD De är svåååårt ju!! Allt annat ligger typ framme.. Oj de slog mig nu, jag lär boka buss asså xD HAHA. De får jag göra snart, lär även ringa pappa nån gång...

De ser ut som de blir Cityfesten ikväll iallafall : ) De blir kul, kika runt lite bland stånden och träffa lite folk : ) Jag borde faktiskt packa klart först eller iallafall skriva upp vad som ska tas med, så äre bara packa ner de sen!!! 

Väntar på maten gör jag nu också, känner att de luktar nå konstigt där nere xD haha. Hm undra om vi skulle åka efter de ^^, shiit jag lär ta och fixa mig... Skriver väl senare igen : )
Smiling in love
/ C.

...

2008-08-06 @ 13:47:13
Nyss ätit frulle xD haha, lite sent men jaa jag har inte hunnit tidigare (A) HAHA. Jag har inte gjort så mycket på min lista, bara bloggat om helgen men de kanske ni sett redan : ) HAHA. Jag tänkte ta och skirva lite packlista nu, och försöka plocka fram lite kläder men allt ligger i tvätten för tillfälle typ xD Och jag kanske ska slå en pling till pappa också och se om resväskan är ledig så jag kan ta den.. Annars blir de panik asså... 

För tillfälle så sitter jag bara här och glor, pratar lite med Milla och lyssnar på musik : ) treevligt!! Sonjas Nån som du spelas, så underbar. Jag saknar Sonja fan!!!

Skriver väl mer senare...
Smiling in love
/ C.

3/8 - Parken Zoo <3

2008-08-06 @ 12:34:44
Här var de verkligen upp och hoppa tidigt, här kunna vi bara inte missa våran buss... Klockan ringde vid 6.45 xD haha. Vi fixade oss och packade ner allt och sedan drog vi ut till bussen.. Kom till centralen strax innan halv nio, då var de raka vägen till terminalen och hoppade på vår buss till Eskilstuna som gick 8.45 : ) Tidigt som fan, och gud så trötta vi var asså.. Vi sov nog en stund på den bussen xD Vi var framme i Eskilstuna vid 10.30, då tog vi bussen till Tuna park, där vi snurrade runt lite och så : ) Sen gick vi till Parken zoo, betalade in oss och tog oss bort mot scenen.. Klockan var då bara tolv ungefär och de höll på att sätta upp kravallstaketet.. Sen slog vi oss ner framför scenen, de var vi och två tjejer till där då xD HAHA. Vi satt där mest och pratade och fixade : ) hihi. Strax efter halv två så kommer de bilar, först deras turnébuss och sen en till bil, där Frida och Emilie åkte, haha. Så vi pratade med dem lite snabbt, men strax efter de kommit så blev de värsta regnskuren xD HAHA. De flög in i bilen igen och vi hoppade typ runt, men sen ställde vi oss under ett tak också : ) När de slutat så drog vi till scenen igen och där höll jag på att dansa lite grann (A) haha. Sen åkte dem bakom för Emma kom : ) hehe. Hejade på Tomas också!!

Vid två så var de dags för lite rep.. De var ett kort rep de hade, de ville ju inte avslöja hela konserten sa Emma xD HAHA. Vi flumma lite och sådära.. När de var klar så drog de in i djurparken och vi satt mest på marken och glodde.. Köpte vatten för 5 spänn xD När vi suttit där en stund så såg vi Emma komma gående från djurparken så vi gick fram till henne och pratade lite, assöööt ju : ) Och efter de tog vi oss in i djurparken, men vi blev inte så långvariga där inne xD haha. När vi kom ut så träffade vi Simon och Eva-Marie, treeevligt :D Så vi stod och pratade med dem ett tag, och rätt som de var så kom Frida ut från djurparken så vi pratade lite med henne också : ) Naajs!! Efter de så drog vi iväg och köpte varma chips, jag lära äta något (A) HAHA. Och sen ställde vi oss vid scenen, den var ju ändå typ halv fyra och folket började komma, fast de var inte så mycket!!!


Vid 16 så började konserten, Brudarna entrade scenen och började med Mango nights, sen följde Life is a holiday, Ted Gärdestad-medleyt, Sommarnatt, Love alive, Vamos Vamos, En kväll i juni, Schlager-medleyt och sist Smiling in love :D Jag verkligen äääälskar konserten :D De är helt jäkla underbart.. Vi sjöng med och skrek i allt :D iiiih.. Jag säger bara dubbeltant och då kan man garva länge xD Så söööta!! Mycket ögonkontakt under hela jäkla konserten, de flumma sig, åååh ; ) Efter konserten så blev de signering på sidan av, såklart : ) haha.


Vi ställde oss på sidan av och fotade lite och kollade på dem, Emma flumma som vanligt, hon är alldeles för sööt xD Vi pratade lite med Tomas också när vi stod där : ) Och sedan när kön minskat så ställde vi oss där, och sjävklart skulle de börja smådugga lite : / haha. Vi kom fram till brudarna och då började vi med en gruppbild med dem och Simon : ) thiih. Sen pratade vi massa med dem, de fick signera lakanet : ) thihi. Sen prata och flumma vi lite till, Frida fick bråttom för hon hade ett tåg att passa, så hon sprang iväg och bytte om : ) Vi stod kvar med de andra två, tog kort med dem, kändes väldigt konstigt utan Frida xD HAHA. Sen skulle de också dra så vi sa hejdå till dem och så : )

Vi drog också.. Vi fick skjuts av Eva-Marie och Simon till stationen för de regnade så mycket -tack så mycket- Kom till stationen typ strax innan sex och då såg vi att ett tåg stod inne som skulle till Stockholm, så vi täntke att vi skulle ta de för att komma hem snabbare.. Så vi rusa in på stationen och ställde oss i den lååånga kön till biljettautomaten, där träffade vi på Frida som också skulle med de tåget : )  Fick biljetter, hoppade på tåget och satte oss vid Frida, tog sällskap hela vägen till Stockholm, som sedan fortsatte ända till Sumpan : ) Mycket trevligt, Tack för sällskapet, Frida : ) hihi. Vi fortsatte hemåt, där de blev mat och sedan vette fan va vi gjorde.. Kollade film gjorde vi nog :P haha. Och pratade självklart en massa, shiiiit xD HAHA. Sen somnade vi gott, thihi...


2/8 - Ett regnigt kryss <3

2008-08-06 @ 12:34:01
Vi hade klockan på ringning vid åtta, men vi kom ju som sagt inte upp på en gång, haha. Låg och drog oss ett tag men sedan fick vi fart på oss.. Misade bussen vi tänkte först så vi fick ta oss in lite senare.. Martin skulle hålla platser, tack! Vi fixade oss och packade med allt som skulle med och sedan tog vi oss in till Gröna Lund, kom la dit lite efter elva : ) hihi. Letade upp våra platser och där satt vi xD Och de började såklart att regna också, satt med paraply först men sen bytte vi till poncho : )


Repen började och först ut var Gry xD haha. Sen blev de Backyard babies tror ja.. Efter de blev de en timme lunch och de fortsatte sen med Göran Ringbom.. :S Och vid 15 så var de dags för Caracola, yaay!! :D Vinkade när de kom ut och vi visade vårat lakan vi gjort, thihi :D De repade några ggr och vi var med och svarade varje gång, bara vi två HAHA, de blev lite chockade när vi skrek med första vändan xD men vafaan, vi får la bjuda på oss xD HAHA. Pratade lite med Tomas när de repa och efter repet gick vi fram till scenen och pratade lite med dem innan de skulle in i sminket : ) De är ju bara ursööta!! Sen var de Brolles tur att repa : ) och sist ut var Martha Wash : ) hihi. Allt var typ försenat så genrepet började typ direkt efter de, kvart/tjugo över fem... Och de var la kul att se!! Brudarna var ju bara för söta, de såg jäkligt kallt ut i deras klänningar, som även Emma visade oss, så himla sööt ju!! Även här var vi med och svarade... Vi hade även en kameraman framför oss hela tiden typ xD HAHA. De var kul xD Sen rullade repet på och i slutet sjöng Brolle ju och alla gick ut i publiken och Emilie kom till oss och låtsas gav oss blommor, HAHA, vadå sööt liksom.. Sen var de slut, då var de bara att vänta.. Vi gick och köpte lite strips, vi lära ju få nåt i oss, och självklart började de regna mycket då, så vi sprang iväg och ställde oss under tak borta vid fritt fall!!! Där vi såg familjen R, haha. Sen tillbaks till våra platser, satt mest där.. Träffade på Tommy också, så vi pratade lite med han, trevligt : ) thiih.

Vid halv åtta så började uppvärmningen, så vi satt där och sjöng med : ) hihi. Och vid åtta så började de :D Jag tänker inte berätta om programmet i detalj, för de flesta såg väl de liksom ;D HAHA. Typ i början på programmet entrade ju brudarna scenen :D Och Emma var så sööt när de stod där och väntade xD haha. Vi satt där och skrek och sjöng för fulla halsar, även familjerna Lewin Sundberg och Rosén var grymma på de :D Yeah!! Sen var de ju tävlingen med dem, visade Emma vår "skylt" när hon kom ner, hon blev glad ^^ hihi. Sen rullade allt på som de skulle, men inför sista akten så vräkte regnet verkligen ner, fyfaan asså :S haha. Brolle på sista numret och alla kom ut.. Alla stod kvar på scenen typ och de förstod man verkligen, för "gräsmattan" var döblöt xD HAHA. Frida var så sööt och kastade ut en blomma till oss, en jäkel på att sikta asså xD thihi.. Sen var de slut och alla verklingen sprang därifrån typ..


Vi tog oss till sidan av allt, där träffade vi Tommy igen och pratade lite : ) Och sedan drog vi direkt bak, tänkte att de var nog bäst liksom, för inte en jäkel skulle komma ut i de där regnvädret... Vi stod där en stund, först kom Tomas ut : ) hihi. Och efter en stund dök Frida och Emma upp, så vi gick fram till dem, pratade lite grann och följde dem till bilen.. Sen dök Emilie upp men hon drog iväg typ på en gång.. Vi sa hejdå till dem i bilen och begav oss därifrån, skuttande i vattenpölar xD HAHA. De åkte förbi och tutade på oss, dem är goa ju xD Också såg vi Emilie en bit bort, hon hade stannat och väntat in oss, så vi pratade lite snabbt med henne också, sööt ju, tack : ) hihi. De blev hejdå och så, vi begav oss till bussen och sedan raka vägen hem till Milla : ) Där vi bytte om snabbare än kvickt, vi var typ dyngsura, haha. Sen kollade vi på lite film och fixade lite : ) haha. De blev en ganska så sen kväller igen...


Onsdag!

2008-08-06 @ 10:52:56
Yees jag är vaken, sitter i sängen med datorn i knät : ) Najsnajs ju... Solen verkar skina ute också, ännu mer najs :D  hihi. Jag har lite grejer jag ska hinna med idag...

- Blogga om helgen...
- Packa xD skriva packlista kanske...
- Hämta resväskan hos pappa, kanske ?!
- Cityfesten senare ?!
- Prata med mamma om morgondagen...

Jaa vi får helt enkelt se hur allt blir.. Jag skulle gärna vilja åka in på cityfesten föremot att de kan vara ända dagen jag kan ta mig in där :P haha. Menmen, får se om tiden räcker till : ) thihi. Nu ska jag kanske fixa mig, eller blogga eller något xD HAHA. Förhoppningsvis så kommer de upp inlägg om helgen idag...
Smiling in love
/ C.

Trött...

2008-08-05 @ 23:46:19
Nu har jag bloggat om några av dagarna.. Så de är bara att läsa : ) hihi. Jag lovar, jag ska skriva om Sommarkrysset och Eskilstuna också, men jag orkar inte just nu, lär ta en liten paus xD HAHA. Jag ligger här i sängen nu och lyssnar på musik, just nu Caracola ;D wohoo!! Och pratar med Milla och A-K på msn, myyys : ) thih.

Nej om jag kanske ska ta och skriva iallafall, jag hinner nog inte imorrn xD HAHA. Mycket som ska göras imorrn ju, gaaah!! Snart ut på nya äventyr... längtar :D
Smiling in love
/ C.

1/8 - Slappdag!

2008-08-05 @ 23:41:17

Riktig slappdag, eller vette fan om man kan kalla de slapp dag egentligen xD HAHAHA. Vi var iallafall in till stan en sväng och var även ner till parken och glodde : ) Tänkte om vi hann träffa N lite, men de gick åt skogen så de blev inget av med de : / HAHA, blir fler gånger ; ) haha. Så vi for hem, åt lite och sådära.. Kollade på High school musical :D Som jag bara älskar, och ja jag längtade tillbaks till Mallis något enormt när jag såg filmen.. Jag såg hela deras show framför mig när låtarna spelades xD HAHA. Och vi fixade även med lakanet till krysset då också xD HAHA. Hej och hå, de var la drygt... Men galet va snyggt de blev ju ;P thihi. De blev en seeeeen kväller, fyfaaan xD


31/7 - Schlagerpride <3

2008-08-05 @ 23:40:27
Klockan stod på ringning nån gång xD HAHA. Typ runt tio eller nå, men kom inte upp på en gång.. Sen runa jag och fixade mig.. Milla skulle ej hänga på, så de blev bara jag och Martin : ) Jag tog bussen/pendeln in till centralen och där åt jag på donken, för jag lära ju ha i mig nåt xD HAHA. Och sedan tog jag mig bort till Tantolunden där Martin väntade : ) Köpte biljett och sen ställde vi oss i kön och de var insläpp vid 14, raka vägen till scenen och vi var först dit xD haha. Grymt bra platser, på sidan av rampscenen : ) thiih. Och de var verkligen stekhett ute och de var asdrygt att stå där och vänta xD HAHA. Och de var dyrt med dricka också, 30 jävla spänn menmen, man måste ju dricka... haha. Vid tre så spelade Hallå hela pressen, så vi kollade på dem : ) hihi. Sen efter dem så började de fyllas på med folk..


Vid halv sex så började hela Schlagerkvällen :D Och först ut var Velvet med Nathalie och Felicia på dans :D Jag doooog, fan va kul de var att se Natta igen ju :D thihi.. Sen kom Mark ut och pratade massa och de var olika artister som uppträdde.. Under första akten, bl.a. Lotta Engberg, Upp och hoppa-Frida xD, Tommy Nilsson, Ola, Islands bidrag från Eurovision :D och såklart Perrelli som avslutade första akten ;D haha. De var riktigt grymt asså!! Sen blev de en timmes paus... Då såg jag Linda i publiken (låtskrivare till cc, haha), var fram och hejade på henne, hon var riktigt trevlig : ) hihi. Sen tillbaks till Martin..

   

Vid halv nio började andra akten, Petra Nielsen öppnade med Tango Tango xD HAHA. Sen rullade de på med: Therese Andersson, Bengtzing, Anne-Lie Ryde, Sofia Källgren, Måns, Sanna (jag höll på att dö när hon kom ut xD) och Dana International med flera... :D  Oj får inte glömma, Lena Philipsson kom ut och avslutade hela showen :D Hon var asgrym live ju ; ) haha. När allt var slut så ville alla ha in henne igen så hon kom in på "extranummer" och rev av Kärleken är evig ;D hihi.

   

Efter allt så drog jag och Martin ut och till sidan där, men ingen jäkla artist syntes till.. Drog ganska så snabbt och tog pendeln vidare hem till Milla : ) Hon mötte upp mig i jakan och vi tog bussen hem till henne : ) Vi la oss ganska så direkt, kollade på film som ingen av oss såg klart tror ja xD HAHAHA.


Lyckad dag i parken : )

30/7 - Barkarby

2008-08-05 @ 23:39:19
Denna dag hände de inte så himla mycket.. Vi var en vända ut till Barkarby outlet : ) Kikade runt lite på rusta, jysk och ikea ;D haha. Vi hittade iallafall de vi skulle ha, lite grejs till Sommarkrysset ;D haha. Lakan, pennor och så xD thihi. När vi kom hem så blev de mat, kollade väl lite på cc-klipp också (A) haha. Och vi kollade på massa film, bl.a. Step up och Step up street, sjuuuuktbra filmer ju :D hihi. De blev en lagom sen natt tror ja xD Kommer fan inte ihåg nu ju...

29/7 - Patricia <3

2008-08-05 @ 23:37:13
Min buss till Stockholm gick ju som sagt vid 14.10 och var framme vid 16.55 typ : ) Milla mötte upp mig och vi åkte raka vägen hem till henne!! Där vi pratade massa, var ut med hundarna och fixade oss för kvällen : ) Vi kollade även på allsången när vi höll på, Babsan uppträdde och hade med sig dansare, och vi dog typ när vi såg att en av dansarna var Madeleine Möller -gilla asmkt- Så vi skrek lite åt tvn då (A) HAHA. Efter allsången begav vi oss in till centralen, vi var la där vid tio typ. Messade lite med Sara & Bonnie, som sedan kom till centralen :D Urkul att träffas igen ju <3 hihi. Pratade lite granna och sådära, sen lära vi ta oss bort till slussen.. Skulle möta Martin där vid elva först, men han kom vid halv tolv, så jag hann med en McFlurry på donken, mums :D haha.

När Martin kom så drog vi in på Patricia :D Och där var de bara hur myyys som helst ju :D shiit asså, åååh!! Träffade på två vänner där och pratade lite... Sen drog vi runt lite på båten, den var ju stooor!! HAHA. Ungefär vid 12 så gick vi till scenen där Sonja skulle uppträda och ställde oss där : ) hihi. Och strax efter halv ett så kom Babsan ut på scenen och babblade, och då hittade jag även på Madeleine bland allt folk xD HAHAHA. Babsan tog ut kören och vem var inte på kör, jo Sofia :D så kuuul, hejade på henne :D haha. Sen var även Kristian Tåje på kör : ) hihi. Sen kom Sonja ut :D Shiiiit asså vilket drag de var, Sonja var jätteglad och publiken skrek och sjöng med för full hals!! Asså absolute en av de Bästa spelningarna med Sonja, om inte så kanske de var den bästa, shiit.. Hon sjöng Här står jag, Nån som du, My number one, kärleken är evig, etymon och för att du finns på svenska och engelska :D Så jäkla häftigt, draget och allt.. Jag älskar gayklubbar xD HAHAHA..



Efter spelningen så drog vi ut direkt i hopp om att träffa Sonja, så när vi kom ut så såg vi Babsan och sen Sonja :D Jag sprang ut xD HAHA. Fast hon pratade med några så jag hejade på Sofia och pratade lite med henne först och sen kom Sonja *kramkalas* och vi pratade lite granna och tog ett kort innan hon for in på båten igen med sina vänner : ) hihi. Men shiit så lyckat <3 Vi drog raka vägen hem efter de, sa hejdå till Martin och hoppade på bussen hemåt : ) Vi kom la hem till tre ungefär om jag minns rätt xD HAHA. Vi la oss typ direkt och kollade lite cc-klipp, så myyyys : ) Sen bliva de kväller...


Hemma igen!

2008-08-05 @ 20:55:40
Ja nu är jag hemma som sagt igen... Kom ifs hem vid åtta typ : ) Sen dess har jag packat upp, ätit och glott på allsången.. och fy tusan vilket dåligt program asså.. :P men kul med Anna i kören :D haha.

Jag ska la strax blogga om min vecka :D thihi, de ska bli kuuul :D Lär först lägga in bilderna : )
Smiling in love
/ C.

RSS 2.0