Karlskrona har schlagerfeber <3

2008-02-28 @ 21:12:10
Tjooo, tänkte bara kika in här lite snabbt och säga att jag lever :D haha.

Jag är ju hos Mika i Karlskrona som sagt, kom ju hit i tisdags och de har nu gått halva tiden.. Vi har de verkligen galet kul här :D iiiiih.. Jag kommer skriva om allt när jag kommer hem på söndag såklart ; ) hihi.

Invigning av Mellotältet igår.. Träffade Bengan då, så sjuuukt goo asså <3
Imorrn äre Bengan och Perrelli troligtvis som gäller :D och sen massa annat också (a) Adam kommer också : ) thihi.

Nej som sagt, ville bara säga att jag lever och att jag har de så jäkla kul här nere <33

Massa schlagerkramar
Carro

Bedtime soon : )

2008-02-25 @ 22:29:59
Yeees!!
Snart ska jag dra mig till sängs, väldigt tidigt för att vara Carro men jag måste typ för att orka komma upp imorrn.
Klockan står på ringning vid halv fem redan, jippiii, Not :P haha.
Men det som väntar är JIPPIII :D
Drar ner till Karlskrona och Mika!!
Och vi ska ha de Bäst asså!! Fullt upp kommer vi att ha, yaay, mycket saker att glo på och lite annat smått och gott finns ju också : )

Sista inlägget innan jag åker nu, kan hända att det skrivs lite där nere också :D
Go´natt, KÄRLEK <3

INVINCIBLE <3

2008-02-25 @ 22:17:28
image484
Saknaden är enormt stor... redan <3

I'm always on your side
You're always on my mind

Måndag.

2008-02-25 @ 20:45:52
Snart är denna dag förbi, heey va den har gått snabbt tycker jag ^^ haha.

Minns inte när jag kom upp idag, men de var väl i lagom tid, runt tio typ haha :P Satt vid datorn en stund och sedan gjorde jag mig klar och cyklade iväg till skolan. Det var så fint väder så jag kände för att ta cykeln ju, solen sken och sådära. Skulle ha svenska lektion vid ett-tiden. Och där gick vi igenom satsdelarna, det var roligt, haha. Sen fick vi massa frågekort på de också, som var jäkligt lätta. Och vi påpekade våran lärares svenska, hahaha, hon hade formulerat en mening lite fel xD haha. Sen fick jag även tillbaks mina svenska uppgifter jag skickade in för ett tag sen, den ena hade hon inte så mycket att säga om för den var jättebra sa hon. Men den andra skulle jag förkorta lite mer, om jag ville ha högre betyg : ) hihi. Efter de så slutade vi, då var väl klockan typ tre. Jag tog en sväng förbi badet för jag tänkte kolla en grej med Persson, men hon var ej där. Så skyndade mig hem till datorn typ, haha, Linda var ju med på rix, dagens främling.. Haha, så lyssnade på henne, myspys ^^. Sen har jag mest suttit här och snackat massa gos med folk <3 hihi. Jag gjorde även klart svenska uppgiften, förkortade den och skickade iväg, gött : ) Mika ringde så vi pratade massa, om allt förutom de vi skulle prata om typ xD Men de var görtrevligt :D *tomorrow* Sen har jag även hunnit packa, lite svårt att veta vad som ska med.. Det blev lite väl mycket ett tag, men sen gick de väl bra :P Har lite grejs kvar som jag ska packa ner imorrn innan jag åker : )

Nu sitter jag här och pratar med Mika <3 och lyssnar på musik och funderar på om de är något mer som ska packas ner ;D haha.

IMORRN ÅKER JAG NER TILL MIKA !!! ÄNTLIGEN... Som vi har väntat på denna dag asså, shiit ända sen i september ju xD Galet!! JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅ <3

Puss och all kärlek
Carro

Sonja - OSLAGBAR <3

2008-02-25 @ 00:51:15
JAG LÄNGTAR TILLBAKS TILL IGÅR <3
image482
T A C K - T A C K - T A C K

Jag finner inga ord asså!! Så sjukt omtänksam och alldeles, alldeles Underbar.
Hon betyder Otroligt mycket för mig <3

Sonja, Du är Obeskrivlig!!!
TACK för allt igår, allt de du sa och så <3 Det betyder mer än allt..
Kärlek på Hög Nivå.. Tack för att Du finns! <3 

Tack Sonja & Sofia för att ni är er själva!!
Framför allt, Tack Anna-Karin för en helt fantastisk helg, du är underbar!
Love you <3

Deltävling 3 - Linköping.

2008-02-25 @ 00:13:08
Vilket kasst startfält.. Och jag orkar verkligen inte lämna några kommentarer om dom, så det blir bara ett betyg på varje låt : ) hihi. Här får ni de från mig...

____

BWO - Lay your love on me.
Betyg på numret: 3 av 5.

Mickey Huskic - Izdajice.
Betyg på numret: 1 av 5.

Frida feat. Headline - Upp o hoppa.
Betyg på numret: 2 av 5.


Thérèse Andersson - When you need me.
Betyg på numret: 4 av 5.


Patrik Isaksson & bandet - Under mitt tunna skinn.
Betyg på numret: 4 av 5.


Caracola - Smiling in love.
Betyg på numret: 4 av 5.


Ainbusk - Jag saknar dig ibland.
Betyg på numret: 3 av 5.


Eskobar - Hallelujah new world.
Betyg på numret: 3 av 5.

____
Vilken katastrof de blev, Frida till final :S va gör svenska folket egentligen?! Och vart tog Patrik vägen??? Och BWO var ju redan räknad till finalen för att dom är dom, så tråkigt.. Och Terran lyckades ta sig till andra chansen, fan va najs :D men hade gärna sett henne i finalen direkt ;P haha. menmen, Caracola var gyrmma och värda sin plats :D

Väldigt spännande att se nästa helgen.. de är ett väldigt starkt startfält, mycket bra artister med där :D Längtar!!


24 februari...

2008-02-25 @ 00:07:55
Idag vaknade vi faktiskt runt åtta tiden typ, fast vi hade klockan på ringning vid halv tio. Vi gjorde oss klara och sådant, tackade för oss och begav oss in till centrum. Där vi letade reda på ett café så vi kunde äta frulle xD haha, så det blev en macka ^^, sen drog vi bort till vasaloppsmässan, checkade runt där lite snabbt och sedan tog vi oss till stationen. Vårat tåg gick vid 12.22, men vi var nog där redan lite efter elva, så vi satt oss på en bänk och vila lite i solen, hihi. Och shit va mycket folk som skulle med tåget asså, helt sjuuukt. Det var fullbokat, haha, så vi stod vid dörren typ, hela j*kla resan till Borlänge, haha. Där bytte vi tåg till Sandviken respektive Gävle, och där fick vi sitta också :D Lyssnade på massa intervjuer och sådant på ipoden. Sen vid 15.21 var vi i Sandviken, så var det hejdå och tråk från Anna-Karin som skulle vidare till Gävle och hem.. Mamma hämtade mig, snällt : ) hihi.

Hemma sen så har det inte hänt så himla mycket, ätit, kollat lite tv och suttit här vid datorn : ) Nu sitter jag och blänger på Mellon, har ju inte hunnit se de ännu ^^. Kommer en liten kortis kommentar om den efter detta, haha :P

Nu ska jag blänga vidare på mellon och chatta lite ^^

Kärlek
Carro

Det är inte regn som faller <3

2008-02-25 @ 00:01:06

Igår så hoppade jag på 12.39 tåget till Mora, eller tåget gick till Borlänge. Träffade Anna-Karin på tåget, för hon hade hoppat på i gävle och åkt hemifrån sig : ) Treeevligt.. Vi fattade inte riktigt att vi skulle till Mora, att allt faktiskt löste sig till slut, hihi. Tåget rullade på och vi kom till Borlänge, där vi sprang in och köpte aftonbladet, ville ju ha schlagerbilagan ;P haha. Sen hoppa på nästa tåg som skulle ta oss till Mora, mycket folk var de på tåget.

Vi var framme i Mora cirkus 15.40 och då begav vi oss till turistbyrån där för att betala vårat boende : ) Och det gick fint, fick en karta dit vi skulle bo också, de var ju en bit att gå :P haha. Vi kommer dit till vägen men hittar inte huset direkt, precis när vi skulle ringa han så öppnade han dörren och frågade om de var vi som skulle bo där ; ) haha. Vi bodde hos en privatperson, han visade vart köket och badrummet var och vart vi skulle sova : ) Fett najs asså :D Vi fixade oss, bytte om och så, för att sedan bege oss tillbaka till stan. Där vi åt på första bästa pizzerian vi hittade, haha, jag åt kebab och pommes såklart :D Sen blev klockan typ sex och vi tog och traskade mot kyrkan, men svängde in på ica för att köpa blommor och kort : ) Traskade runt lite till, vid halv sju fick man ta sig in i kyrkan, så vi tog oss dit då : ) Blommorna fick vi behålla, dom skulle vi lämna själva till Sonja tyckte dom, haha.

Klockan blev halv åtta och det började :D De spelade nå musik grejs, och kransmasen och massa andra kom in gående med stora flaggor HAHA, -vet inte hur jag ska förklara- HAHA. Sen kom Orsa spelmän in och spelade massa. Sen kom hon vi väntade på, Sonja Aldén :D iiiih, med sin körtjej, Sofia :D Hon pratade massa gos och sjöng sedan Här står jag och Till en ängel :D Sen rusa tösen iväg med micen, haha. Orsa spelmän spelade massa igen, och då spelade dom en låt vi kände igen, Klinga mina klockor (a) haha, den sjöng då Sonja&Gunilla på nyår ; ) Efter en stund kom bruden in igen och rev först av Egen tid med massa gosprat och sedan För att du finns, så vackert! Sen blev det ännu mera Orsa spelmän, dom spela Koppången (a) hihi. Och Sonja sjöng sin sista låt Det är inte regn som faller, vadå lycklig att hon sjöng den, åååh så fint <3 Sen var typ denna konsert slut, höll på till nio typ ^^.

Efteråt så tog vi oss fram som lite annat folk också gjorde. Vi stod där, åsså kommer Sonja, först kollar hon lite snabbt runt, sen ser hon oss, vi får varsin kram och hejar lite kort, sen springer hon iväg för det ska fotas lite med hennes föräldrar och lite folk. Alla andra fick gå först till Sonja, sen när de var slut kom hon till oss, vi gav henne blommorna och sådant :D Sen pratade vi massa med Sonja, så himla underbart. Vi tog även kort tillsammans -sonja är söt: får se, får se.. hihi. Sen "ropa" vi även dit Sofia också, så de blev gruppbild, så sjukt fiint blev de <3 Förutom att jag ser ut att vara gravid, haha. Vi pratade lite till sen skulle vi alla bege oss hemåt.

Vi tog oss ut på stan, till nån videobutik för att köpa något gott. Det blev chips och dricka ^^ haha. Klockan var ju typ bara tio och vi ville inte ta oss hemåt då, så vi tog oss bortåt vasaloppsgrejset, där var de ju "fest" eller vad man ska kalla de, haha. Svängde förbi där sen tog vi oss hem till boendet, smög upp för den knarrande trappen HAHA. Vi gjorde oss nattklara, la oss i sängen och pratade Massa, spelade även schlager kortspelet :P kula frågor ju ^^, haha. Jag tror vi sa go´natt vid ett, halv två kanske...


Lördag.

2008-02-23 @ 09:40:17
Här sitter jag som vanligt, haha! Vaknade för cirkus en timme sedan, och det har inte hänt mycket alls!! Väntar på att lite fler folk ska vakna här hemma innan jag börjar härja runt (a) haha.

Jag ska ta och packa klart väskan, se så att allt är med till ikväll :D -mora som sagt... Sen lär jag duscha och fixa mitt hår, inte lätt nu när jag har snelugg :P haha. Hm va ska jag me hinna med, inget tror ja :P HAHA, Men äta ska jag väl hinna med också : ) Är iallafall framme i Mora vid fyra-tiden, då äre väl bara äta, leta upp boendet och bege sig til kyrkan : ) Jiiiippiii!!

Skriver mer imorrn när jag kommit hem : )

PuzzKramKärlek
Carro

image481 
- hej, bara för att hon är hur sööt som helst <3

Dagens...

2008-02-23 @ 00:21:42

... Musik missbruk <3

Sanna Nielsen - I can catch the moon.
Jonna Sailon - World wide love.
Sanna Nielsen - Empty room.
Sonja Aldén - För att du finns.
Jessica Marberger - Evighet.
Charlotte Perrelli - Som du.
Sonja Aldén - A miracle.
Jonna Sailon - Rain.
Velvet - Déjà vu.

Sleep time!! Go´natt gott folk <3


Fredag.

2008-02-22 @ 23:48:27
Ja idag är de fredag då, och den är snart slut :P haha.
Detta har ialf hänt!!


- Mora-trippen.. Den blir av som sagt :D Shiit va jag längtar, det är helt otroligt. Sonja i kyrkan <3 hihi. Mitt tåg går imorrn vid tjugo i ett, träffar Anna-Karin på tåget.. Vi ska ha de så skoj :D
- Packlistan.. Den skrev jag faktiskt, vet inte om jag fått med allt, men den går ju att fylla på :D Så himla gött, på tisdag åker jag ner till Mika <3 Fatta, bara 4 dagar kvar.. Ofattbart, började ju planera detta i september, haha. Åh jag LÄNGTAR!!
- Mello-låtarna har spelats upp också, de har ni kanske läst tidigare här och även hört dom!! Jag hejat på Terran och Patrik med Band :D tyvärr så missar jag mellon imorrn, men spelar in den och ser den på söndan när jag kommer hem typ : )
- Annars har jag mest suttit vid datorn hela dagen!! Pratat med massa goa folk, älskar er tjejer <3
- Kollat lite på tv också.. Våra bästa år, OC, Let´s dance och Melodifestivalen Nöjesnytt :D

Nu sitter jag bara här och blänger, men ska nog ta mig till sängen också : ) Ska väl typ upp snart, eller neej, men vid 8-9 typ : ) Skriver lite imorrn igen innan jag åker!!!

Massa Kärlek
Carro

Mallis <3

2008-02-22 @ 17:49:38
Japp och det blir så att vi åker utomlands i sommar också.. Jag, syster, mamma, mormor och Robert. Vi åker till Mallorca och Alcudía igen!!! Men inte samma hotell, så de ska väl bli spännande.. Jag hittar ju överallt där så det behöver jag inte vara orolig för, får se om man har råd att ta sig på någon utflykt också.. Men hoppas jag bara inte missar något skoj här hemma, då kommer jag bli galen... för det blev mycket om och men innan jag gav med mig att åka!! Men nu längtar jag, ååh så skönt att komma till värmen, sol och bad, och bli bruuuun :D <3

image480

Fixat :D

2008-02-22 @ 17:35:18

Yeeees, det ordnade sig tillslut :D

Imorrn drar då jag och Anna-Karin till Mora för att se Sonja uppträda i kyrkan där :D tillsammans med "komphundarna" och Orsa spelmän. Så himla lycklig att allt ordnade sig ju, vi har hållt på med detta hela dagen, men för någon timme sen löste de sig och vi fick ett boende i Mora.. Yeeeeah så kul :D Jag längtar så sjukt mycket!!!

image479
Hon är SÅ saknad!!

MF-låtarna.

2008-02-22 @ 17:19:59
Nu har jag lyssnat igenom alla låtarna inför deltävlingen imorrn :D Och här är mina små kommentarer om låtarna...

BWO - Lay your love on me.
Det låter som en äkta Bwo-låt faktiskt. Och jag tycker faktiskt den är bra, man diggar med. Men refrängen kunde det ju ha varit lite mer fart i, men vi får se hur allt blir imorrn, kanske blir de en annan sak när det är live.


Mickey Huscic - Izdajice.
Men hjälp, va äre för något?! Han sjunger ju till och med på bosniska. Neej denna låt gillar jag inte, den säger itne mig något, fattar inte alls mycket. Låter väldigt tråkig och trist.



Frida feat. Headline - Upp o hoppa.
Haha, låten är väl helt okej, lite småtrist. Låter som hennes andra låtar.. Och, ärligt så diggar jag inte med i denna låt, inte nu iallafall. Spännande och se va hon ska göra med detta imorrn. Tror inte att de kommer bli så mycket bättre. Tyvärr.


Thérèse Andersson - When you need me.
Men shiit, vilken härlig låt asså. Väldigt mycket opera faktiskt, inget jag brukar gilla, men detta var så häftigt. Åh jag längtar till imorrn när jag får se henne på scenen och höra hela låten. Det kommer bli ascoolt tror jag, Heja Terran!!


Patrik Isaksson & bandet - Under mitt tunna skinn.
Man diggar med redan i första tonen, det tyder på att låten är bra och de är den verkligen. Nåt i min smak, ska bli otroligt kul att se imorrn, vad dom ska tänkas göra av framträdandet. Jag tror på de här!!


Caracola - Smiling in love.
En pop låt, tuggummipop som det har kallat de. En härlig låt, men de påminner mycket om den musiken man lyssnade på när man var yngre. Tror låten kan gå hem hos de yngre men inte de äldre. Men låten är bra, man diggar typ med fast man inte tänker på de, haha. Det ska bli kul att se dom på scenen...

Ainbusk - Jag saknar dig ibland.
Vilken underbar låt, en otroligt fin text. Men med Ainbusk, jag vet inte, kanske någon annan skulle sjungit denna låt.. Som jag sagt om alla så ska det bli spännande att se, låten kanske växer ännu mer live, hoppas på de! En otroligt fin låt annars.


Eskobar - Hallelujah new world.
Konstigt nog så gillade jag den här låten, riktigt bra faktiskt. Härlig att lyssna på, och han sjunger bra! Det ska bli kul att se hur deras framträdande blir..



Spännande och se vad som kommer hända, de var ju ingen riktig höjdare med här i detta startfält.

Jag vill att följande går till final...
Thérèse Andersson.
Patrik Isaksson & bandet.

Och till Andra Chansen...
BWO.
sen blev det svårt, står mellan Caracola, Ainbusk och Eskobar.

Men man ska inget säga, allt kan ju hända inom Melodifestivalen ;D haha, men kul ska det bli att se iallafall!!!


Solen skiner.

2008-02-22 @ 10:58:20
Det ser ut som det är vår ute, solen skiner, klarblå himmel och all snö är typ borta, yaaay. Kan det vara sant, att våren äntligen är påväg :D haha.

Vaknade för en timme sen och det har inte hänt mycket alls, jag har sett på Våra bästa år, som är så sjuuuktbra :D Nu ska jag faktiskt ta och fixa mig, äta lite frukost. Och sen skriva en packlista, känns som jag måste göra det! Sen även kolla upp en bil eller boende i helgen, japp de måste fixas!!

Skriver mer sen, Ciao!

För evigt...

2008-02-21 @ 21:10:42
... ja så heter filmen jag strax ska kolla på.. Jag började titta på den tidigare idag, och jag har faktikst sett den förut, men lär kolla på den igen och friska upp minnet. För att sedan skriva lite reflektioner kring filmen, en svenska uppgift. Så, så fort jag skrivet detta så ska jag checka den!!

Hade klockan på ringning idag, fast jag egentligen inte hade någon tid att passa, men det kändes ändå bra. Så man inte sov bort hela jäkla dagen, haha. Jag var väl uppe vid tio typ, då kollade jag på Våra bästa år. Sen tror jag att jag har ugglat massa här vid datorn, minns inte riktigt :/ haha. Och kollat på filmen då också som sagt.
Vid fem så cyklade jag iväg till badet, träffade P vid kvart över ungefär. Jag fick hennes aerobicprogram och skiva för jag skulle köra hennes aerobicpass vid sex. Medan hon gick på mötet, som jag då missade. Passet gick väl sådär, hann ju inte lyssna av skivan innan så de var lite spännande va de skulle va för musik. Och jag hann även kika in lite på mötet efteråt, träffade chefen och fyllde i lite papper. Sen cyklade jag hemåt igen, och här hemma har de inte hänt så himla mycket.

Sitter här just nu och pratar med Anna-Karin, vi försöker lösa våra problem inför helgen, haha. Men det ska nog gå bra, ska kolla upp lite imorrn. Annars lär vi ju hyra en bil då, hahaha, drygt men vi har inget val om ingen är snäll och lånar oss en bil ^^ HAHA. Får se imorrn hur de blir!

Nej nu ska jag ta och se klart på filmen. Och sedan ta och plugga nåt ^^.

Puzzpuzz
Carro

Jag säger kärlek!

2008-02-20 @ 22:03:04

Snart är denna långa dag slut... Denna dag har verkligen känts skitlång, kan ju bero på att jag klev upp vid sex imorse. Skulle iväg till badet, hade vattengympa vid kvart i sju. Det gick bara fint de, inga som klagar på min musik där, haha, fast jag måste fixa ny på något sätt när jag har tid. Efter det så var de raka vägen hem och duscha och fixa mig för skolan. Jag hade svenska lektion vid nio, där vi fortsatte att gå igenom ordklasser. Vi fick massa olika frågor att svara på, och det klarade vi jäkligt bra asså :P Och vi bestämde provdatum för de också, sen hade vi inte så mycket mer att säga så vi slutade, haha. Jag pratade lite med A efter lektionen, jag fick en annan uppgift inom spännande språk än dom andra fick, vi ska skriva en utredande text, men bara för att jag tycker det är så jäkla kul med grammatik så fick jag en svårare text av henne som jag skulle skriva och lämna in : ) Yeah, det verkar inte så himla svårt faktiskt, jag måste bara försöka lära mig satsschemat, haha.

Efter skolan så åkte jag hem, då satt jag här vid datorn en stund. Pratade med Mika och det var mys <3 hihi. Precis, hon är så sööt ^^. Sanela ringde också, väldigt trevligt, pratade en stund med henne. Jag hann även äta lite, jag och syster värmde potatisbullar som smakade skit, haha. Så det blev inte så mycket mat där. Vid halv fem typ så drog jag till badet, körde gympa vid fem. Och det gick fint som vanligt. Efter det så hade Sanela sitt danspass, och fy fasen va kul de är att dansa asså. Vi gick igenom lite jazz och hiphop, så sjukt kul :D Jag älskar det verkligen!! Efteråt så tog jag och Sanela sällis hem till henne, där vi stod och pratade ett tag, underbart att träffa henne igen <3 Sen cyklade jag hemåt, har hunnit äta igen och har nyss sett på Grey´s, så himla bra : )

Nu ska jag kanske ta och se på Women´s murder club. Och kanske fundera över ett aerobicsprogram till imorrn, faan va tråk.. Nej ska kila och hämta nåt att dricka.

Ha de gött allihopa.
Massa Kärlek
Carro


Tisdag.

2008-02-19 @ 21:10:53
Jag tog mig ner på stan tidigare idag och jag tog mig faktiskt till frissan. Det fanns drop in tid så jag tog den såklart, så nu har man snelugg :D Lite ovant ännu men det blev bra tyckte jag : ) Det blev 100 spänn bara, billigt.
Bilden är ful, men typ sådär blev luggen iallafall...
image470

Efter klippning så gick jag till bibblan och lånade en bok som jag ska läsa i svenskan, den heter Sång till en fjäril av Maria Küchen.. Spännande och se om jag kommer igenom boken, har inte läst en hel bok på flera år, haha. Efter det så begav jag mig till skolan, men där var jag inte kvar länge, skulle ju ha spanska vid halv fyra, men orkade inte vänta så jag drog vidare till badet. Där träffade jag Persson och stod där och snackade en stund med henne, trevligt : ) Begav mig hemåt och följde med mamma, syster och mormor till valbo, snurrade runt där och jag fick med mig ett par blåa benvärmare hem, yeah! Och det blev ingen vattengympa heller, jag hann inte dit så jag fixade en annan som tog den : ) hihi. Sen jag kom hem så har jag hunnit ätit, suttit här och kollat på första avsnittet av serien Klass 9A..

Nu sitter jag här och blänger på I huvudet på Gynning, men jag ska se Klass 9A vid halv tio : ) Sen kanske jag ska försöka fixa ett litet aerobics pass som jag tydligen måste köra på torsdag :/.

Kääärlek
Carro

En vecka <3

2008-02-19 @ 12:48:20
IIIIIIIH, nu äre bara en vecka kvar tills jag ska ner till Karlskrona, till Mika :D Jag längtar så himla mycket, gud så kul vi ska ha :D Wiiiie, ge mig tisdag nu :D <3

Jag kom hem från skolan för en stund sen, hade pedagogiskt ledarskap.. Vi hade redovisning och det gick väl bra, haha. Sen babbla vi massa annat skit.. Jag har spanska igen senare idag, vid halv fyra.. Så jag ska väl iväg på den och sen har jag även vattnegympa ikväll igen! Det första passet har jag gett till en annan men det sena vid sju-tiden ska jag köra : )

Men nu sitter jag här och funderar på om jag ska klippa lugg eller inte?! Snelugg blir det isåfall, jag är så himla sugen asså. Jag tänkte ta mig ner på stan och kolla om det finns några drop in tider :P Jag lär ju ändå förbi badet och kolla om chefen är där eller om Persson finns där.. Så får se sen när jag kommer hem om det har blivit lugg eller inte, det beror ju förstås på hur mycket det kostar också : )

Ciao, skriver mer senare då!
Kärlek
Carro

Klar med plugget...

2008-02-19 @ 00:32:00
Yees nu blev jag klar med mitt plugg :P haha. Och nej det tog inte så lång tid, jag började inte plugga då när jag skrev senaste inlägget, haha. Jag började nämligen plugga efter elva (aa) haha. Men nu är det klart, nu har jag mina små lappar redo för imorrn :D hihi.

Jag och syster drog till Ica efter mitt senaste inlägg, vi var så hemskt sugna på nå gott. Jag köpte choklad, salta pinnar och såklart glass, vanilj med krosschoklad :D mums!! Vi åkte hem med mamma, orkade ej gå :P haha, Sedan dess har jag ugglat lite här fast jag inte borde gjort det.. Har även kollat lite tv : ) Men jag är så glad att jag gjorde klart plugget :D haha.

Just nu ser jag på reprisen av Mellon :D haha, och ska faktiskt gå och lägga mig.. Ska bara höra Sanna sjunga igen, men de är ett litet tag kvar : )

Nattinatti allihopa <3
/ Carro

Måndag.

2008-02-18 @ 20:40:32

En dag har typ rullat förbi... Inte mye kvar på denna dag ju!!

Klockan ringde imorse vid typ åtta-tiden. Jag gick upp strax efter det, duschade och gjorde mig klar. Jag satt även vid datorn en stund, pratade lite med Mika <3 Och Sanela ringde även, mys att prata med henne.. Hon undrade om jag kunde ta hennes pass ikväll och det gick bra sa jag!! Efter det så åt jag frukost och sådära, sen begav jag mig till skolan, skulle träffa J och A där vid tolv.. Vi skulle fixa med våran uppgift som ska redovisas imorrn, haha, vi kom inte fram till så värst mycket. De blev typ bara, du säger de och de, jag tar de och du det där.. Nu drar vi hem och skriver detta, HAHA. Men jaa spännande och se imorrn hur det blir, jag har inte ens börjat på mitt :S hmm...
Sen hade jag två lektioner som krockade, svenskan och psykologin, men jag orkade ej gå på psykologin så jag stannade kvar på den älskade svenskan :D haha, där gick vi igenom alla ordklasser igen typ.. Så kul med grammatiken ju (a) Efter allt det så tog jag mig hem igen, och jag vet allvarligt inte vad jag gjorde när jag kom hem :S Jag kanske satt här vid datorn, hmm, shit vilket minne man har, haha. Vid sex-tiden iallafall så tog jag cykeln till badet, skulle köra vattengympa vid halv sju.. Det gick väl bra, lite klag på musiken menmen...
Jag kom hem för typ en timme sen, tänkte ta något att äta och sen kolla lite tv.. Eller först lär jag ta tag i plugget, och det ska jag bannemej göra nu :D HA!

Höres, Kärlek
Carro


Sveriges nya schlagerdrottning!!!

2008-02-17 @ 22:53:28
image469
SANNA NIELSEN - EMPTY ROOM

Här har vi vinnaren i hela Melodifestivalen 2008... Denna brud hejar jag på!! Med denna låt och hennes röst, hon kan komma sjukt långt, hon har stor chans att vinna hela alltet. Och det hoppas jag verkligen att hon gör!!
De här är bruden jag kommer rösta på i finalen, jag bryr mig inte om resten,
för denna brud kan slå alla..
HOPPAS HON VINNER!! Jag håller alla tummar och tår jag har för henne
<3

All kärlek till henne <3


Deltävling 2 - Västerås <3

2008-02-17 @ 22:34:14

Ännu en delfinal i Melodifestivalen har gått av stapeln.. Kunde inte blogga om de igår för jag var i Sälen, men här kommer mina kommentarer om låtarna och kvällen...


1. Ola - Love in stereo.
Ingen bra början.. men det blev bättre, men jag trodde faktiskt låten skulle vara bättre, eller att han skulle göra ett bättre framträdande.. Låten var bra, gillar inte att se på han, haha. Han har lite knasig röst också.. Kören var grym i sin lilla show, de var bäst i hela numret..

Betyg på numret: 3 av 5.

2. Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd.
Han var faktiskt bra, låten är väldigt vacker.. Och det kändes mer speciellt också när jag känner hon som han skrivit låten till.. Hon var min bästa vän för några år sedan.. Men till framträdandet nu, de var lite tråkigt att se på, men jag gillade det ialf.. Bra låt och han har en bra röst!!

Betyg på numret: 2 av 5.

3. The Nicole - Razborka.
Haha, jag började skratta, det var min första reaktion.. För hon kan verkligen inte sjunga. Och det knasigaste är att refrängen fastnar, Borka borka, razborka!! haha :P Men de var ju lite kul show, mysigt med fejksnön i början också.. Men inget jag gillade så värst, haha.
Betyg på numret: 1 av 5.


4. Alexander Schöld - Den första svalan.
Jag gillar inte hans röst, han låter så sjukt försiktig och ser lite rädd ut. Låten var ju lite fiin.. Men hade gärna sett den låten på en annan artist. Jag tycker han är lite töntig, men jaa.. Låten var helt okej faktiskt... Och han gjorde väl bra ifrån sig, men inte riktigt min smak.

Betyg på numret: 1 av 5.

5. Rongedal - Just a minute.
Dem hära hade skitbra låt faktiskt, jag gillade den grymt mycket. Båda är ju bra, men tycker inte om när dem sjunger i falsett eller vad de heter, dem kan väl sjunga med sina "riktiga" röster.. Men grym show och allt.. Riktigt kul att se på : )
Betyg på numret: 4 av 5.


6. Sanna Nielsen - Empty room.
Stark början och låten bara fortsätter i samma stuk. Jag älskar låten, sjukt fiin text och Sanna är ett med låten. Hon sjunger från hjärtat, det syns och hon förmedlar det. Hon sjöng rakt in i hjärtat på mig, jag fick rysningar och var nära till tårar, så himla magiskt var det, bara hon på scenen.. Låten + Sanna = Oslagbart!
Betyg på numret: 5 av 5.


7. Andra Generationen - Kebabpizza Slivovitza.

Haha, vilket skämt asså.. Jag förstår inte vad dom tänkt med denna låt, hur tusan kunde den komma med i mellon :S helt oförståeligt. Man skrattar ju baar föär det är så jäkla dåligt, haha. Jag har absolute inge mer att säga, men hade dem hära gått till finalen eller andra chansen så hade jag dissat mellon för gott!! HAHA.

Betyg på numret: 1 av 5.

8. Johnson & Häggkvist - One love.
Jag tycker verkligen om låten, jag kan inte undgå med de.. Och jag tycker Carola är så sjuktbra.. Deras röster tycker inte jag passar så bra ihop.. Carola hade gjort denna låt bättre själv, haha. Det var en fiin show det gjorde iallafall.. Och låten växer ju mer man hör den, tycker jag iallafall..

Betyg på numret: 4 av 5.

______________
Finalen:
Sanna Nielsen
Rongedal

Andra chansen:
Johnson & Häggkvist
Ola

Plats 5 - Andra Generationen
Plats 6 - Lasse Lindh
Plats 7 - Alexander Schöld
Plats 8 - The Nicole

... Nu längtar jag redan till nästa helg.. Melloooooooo :D


17/2 - Sälen, hemresa

2008-02-17 @ 22:28:14
Idag vaknade vi vid hmm, runt 10 kanske den var.. Åt frukost och tog oss en liten tripp i "centrum" haha. Sen började vi bege oss hemåt, vi åkte med farmor hem.. Svängde in på sporttältet och kollade lite där, sen åkte vi hemåt.. Och shit va trött man blev då, var ju långt att åka hem HAHA :P Men vi läste tidningar, jag hade köpt expressen och aftonbladet för det stod om Sanna i dom :D jag verkligen rös när jag läste om sanna i tidningarna, ååååh <3
Vi kom till gävle runt fyra-tiden, då lämnade vi av Anna-Karin för hon skulle med sitt tåg hem, så tråkigt att ta hejdå ju.. Vi som har haft så sjukt kul tillsammans denna helg, ååh <3 Men de blir mer snart, hihi : ) Farmor skjutsade hem mig, var nog hemma strax innan fem typ.. Sen dess har jag hunnit äta, packat upp väskan, kollat på mellon ännu en gång :D reprisen på svt 24 ^^ haha. Mina kommentarer om låtarna från mellon kommer i nästa inlägg :D hihi.

Kryssningen är iallafall bokad nu :D Jag och Anna-Karin åker, vi ska ha så kuuuul :D Karaoke lätt ; )

Love from me
Carro

16/2 - Sälen, slalom, artistgala <3

2008-02-17 @ 22:24:04
Vi hade klockan på ringning vid åtta, vi gick upp och åt frukost och klädde på oss varmt.. Med täckbrallor och allt man kan tänkas ha på sig för att åka skidor :P Vi åkte ut till transtrand eller va tusan de hette och hyrde skidor, för Einar hade rabatt där : ) Vi fick våra skidor och farmor skjutsade upp oss till Lindvallen, vi var nog där till halv elva typ.. Köpte liftkort och sedan begav vi oss ut i backen, första gången för mig liks. haha :P Vi hade sjukt kul iallafall, men oj va jag ramla massa HAHA, mycket skratt.. Men i slutet blev jag faktiskt bättre, jag kunde åka då :P Och fy faaan va kul de var, jag åker lätt slalom igen :D hihi.
Sen gick vi runt lite och åt på donken, vid halv fyra började artistgalan.. Dom som medverkade var Linda Bengtzing, Velvet (ist för Sonja), EMD och E-type :P hihi. Galan var grym asså :P först ut var Linda med sin köris Jenny.. Dom sjöng VS och Jag ljuger.. Sen EMD.. Sedan Velvet :D som sjöng Fix me, Mi amore och Deja Vu, så sjukt jävla braaa :D hihi. Sist var E-type, han var grym... Efteråt skulle vi se om någon var kvar, men de var bara E-type kvar.. Det var väldigt tråk : (. Så då hämtade vi våra grejer och bytte om och sådära.. Ringde farmor så hon kom och hämtade oss.. Hemma igen så duschade vi och åt.. Fixade oss och så till Mellon :D Där vi satt bänkade med tidningar, godis, chips, dricka, mobilen och glatt humör :D haha. Och fy faaaan va bra denna delfinal var :D iiiih GO SANNA!!!! :D Efter mellon så kollade vi först eftersnack grejen och sedan blev det film Se upp för dårarna.. Sjuktbra film asså : ) hihi. Sen blev det faktiskt kväller, för vi var grymt trötta alltså, de var ju en lång dag..

  
   

15/2 - Sälen

2008-02-17 @ 21:50:14
Klockan stod på ringning vid halv nio, upp och hoppa.. Gjorde oss klar och packade de sista.. Blev skjutsade till tåget som gick vid tjugo i elva.. Mot Borlänge, där bytte vi tåg till Mora och sedan där bytte vi till buss som skulle ta oss till Sälen by, fast vi lära byta i fiskarheden :P haha. Vi var iallafall framme i sälen vid fyra-tiden.. Så skööönt att inte sitta mer :P HAHA. Direkt när vi kom fram så gick vi typ och handlade med farmor och sedan gick vi och åt på pizzerian där, jag åt kebab och pommes medans Anna-Karin åt något annat :P haha. Sedan tog vi en sväng upp till Lindvallen för att kika runt lite, men fy faan va kallt de var asså. Vi tralla runt där nån timme typ, sen kom farmor och hämtade oss igen.. Det blev så att vi satt och kollade på Let´s dance, de var ju bra :D haha. Vi kollade även på Melodifestivalen Nöjesnytt efter det, sen blev det någon film tror ja.. Den var bra, men lite knasig.. lite svår att hänga med i, haha. Efter den blev det kväller, för vi skulle ju upp tidigt dagen efter..

14/2 - Stockholm, Alla barnhjärtans konsert <3

2008-02-17 @ 21:47:17
image461

I torsdags bar det iväg till Stockholm, tog bilen in till Gävle för att möta upp Anna-Karin vid två-tiden.. Vi åkte och parkerade bilen borta vid konserthuset och tog oss tillbaka till stationen och hoppade på tre-tåget till Stockholm. Det blev lite förseningar så vi var framme vid halv sex ungefär. Då åt vi på donken och sedan tog vi oss till Rival där konserten skulle hålla till. Och där inne satt vi och väntade, massa folk kom och man kände sig inte hemma där, bara "rikt" folk typ :P haha. Men iallafall, vi fick ta oss in på våra platser, vi satt någorlunda bra iallafall. Kattis Alhström var konferencier opch de som medverkade var Sonja Aldén, Marie Bergman, Titiyo, Andreas Kleerup, Uno Svenningsson och Jakob Stadell. Galan var helt okej, mycket musik var det..
Och när Sonja kom ut, jag trodde inte det var sant.. Hon var fortfarande sjuk och då menar jag väldigt sjuk.. Hon hade knappt något röst att prata med, stakkarn. Det hon sa berörde nå enormt, vi hade sån lust att bara gå fram till henne och krama om henne, fast det kunna vi ju förstås inte, men det kändes så i hjärtat!! Så himla fiint och hon är ju så fantastisk, all kärlek till den människan <3

Och vi lära rusa i slutet av galan, för vi hade vårat tåg att passa.. Först kom vi inte ut från salen, och då fick vi panik men sedan kom vi ut och hjälp vad vi sprang, HAHA, dom lär ha fått jäkligt kul dom som satt utanför där, för vi flög upp för trapporna och ut genom dörren, men vi hann med t-banan och vårat tåg : ) Vi var i Gävle vid 12 och då vare bara ta bilen hem.. Vi satt lite vid datorn och pratade massa innnan det var sängdags.


Alla hjärtans dag, Sthlm, Sälen, Melodifestival!

2008-02-14 @ 11:08:29

Detta kan bli sista blogginlägget denna helg, för jag åker bort idag och kommer inte hinna skriva något under min tripp.. Kommer hem på söndag igen och då ska här skrivas :D hihi.

Som sagt så är det den 14 februari idag, som också kallas Alla Hjärtans Dag!!! En lite mysig dag, men egentligen ingen speciell dag, som vissa tar det som.. att dom lär visa extra mycket kärlek just denna dag.. Orka liksom, varför inte göra de varje dag.. Aja, jag vill iallafall skänka massa kärlek och kramar till alla min vänner, ni vet vilka ni är. Jag älskar Er mer än allt <3

Ja idag drar jag och Anna-Karin till Stockholm ska ju på konsert, Alla barnhjärtans konsert.. Det ska bli sjukt underbart, Sonja är med och sjunger där, hihi. Tåget går vid tre-tiden, så ska in till gävle innan dess och plocka upp A-K och vi ska leta parkering först HAHA :P sen äre raka vägen till Sthlm, efter konsert så ska vi hem igen!! Är väl hemma nån gång på natten : )

För att imorrn ska vi fortsätta upp till Sälen :D wiiiehoo!!! Rix fm i fjällen då.. Sonja och Linda medverkar där :D Och det ska bli så himla kuuuuul, jag längtar nå enormt.. Vi stannar i där hela helgen, jag ska till och med åka slalom för första gången -håll tummarna för att det ska gå vägen- haha. På söndan åker vi hem med farmor!!

Och det är ju Melodifestivalen på lördag också, i Västerås :D iiih, den ska vi också kolla på.. och jag lovar, det kommer en liten rapport om vad jag tyckte om låtarna på söndan när jag kommer hem.. Jag hejar ju såklart på Sanna Nielsen, vem annars (a) och självklart på Carola&Andreas : ) haha. men de ska bli sjukt spännande och se vad som händer, allt kan ju hända, det såg vi ju förra delfinalen :P haha.

Nej nu lär jag kila, ska till skolan och lämna lite nybakat och träffa lärare och förbi jobbet och bibblan, ja allt ska hinnas med innan halv två typ :S HEJA!!!

Massa kärlek från mig! Hoppas ni alla får en underbar helg!! : )
/ Carro


Jag längtar...

2008-02-13 @ 22:38:28
Tomorrow with Anna-Karin <3

image460

Geléhjärtan, mums <3

2008-02-13 @ 22:20:47

Nu ikväll har det tränas :D hihi, först körde jag gympa och det gick bra, sedan ville jag testa på aerobicen så där stannade jag kvar och körde för fulla muggar! Sen trallade jag hemåt, och hey va trött jag var när jag kom hem. Sedan dess har jag kollat på massa tv, först vänner, sen började jag kolla på top model men bytte över till grey´s, så mycket bättre! Jag har även hunit snackat med goa vänner på msn <3 hihi. Ringde Sinikka också och fick vägbeskrivning till parkering i gävle imorrn, haha :P yaay det kommer bli toppen : )

Nu ska jag göra mig nattis klar, packa lite mer och äta lite geléhjärtan <3 thihi.

Massa kärlek
Carro


Grammatik, yaay!

2008-02-13 @ 12:44:56
Nyss hemkommen från skolan, tidigare än va de var tänkt blev det. Jag hade ju som sagt svenska och där gick vi igenom massa grammatik, ordklasserna.. Så vi har suttit och klippt och klistrat massa till alla nio klasserna, sjukt kul ju :P haha. Sen fick vi även hem ett grammatik-häfte som vi får jobba lite med, jippiii :D Efter det så hann vi inte med så mycket mera, pratade lite med A om allt. Sen träffade jag Jeffne lite snabbt, fick lite papper och så. Vi ska träffas på måndag igen och fixa klart allt, ska redovisa nå skit på tisdan :/.

Och nu sitter jag här igen, fast jag inte alls borde göra de. Jag ska ta något att äta nu, sedan ska jag kolla igenom mina två svenska uppgifter och min historia uppgift innan jag ska skicka in dom till A.. Gött!!

Byyyye

Redo för skolan.

2008-02-13 @ 08:12:35
Yees nu är man fixad och klar för att ta sig till skolan och det ska jag alldeles strax göra. Jag börjar nämlingen vid nio, har svenska lektion, så jag får nog ta och sätta lite fart i mina ben. Det tar ju iallafall en halvtimme att ta sig dit ju och det är så jäkla tomt på stan vid den här tiden, haha. Har lektion fram till tolv, sen ska jag träffa Jeffne och fixa lite med några uppgifter i pedagogiskt ledarskap.. Det lär väl ta någon timme.. Sen har jag gympa vid fem-tiden, får se om jag ska hitta någon vikarie eller om jag ska köra själv, hmm. Jag har några timmar på mig att tänka på de!!

Nej nu ska jag rusa, hörs mer senare!!

Massa kramar
Carro

Tisdag.

2008-02-12 @ 23:28:42
... Jag var som sagt iväg på lektion vid halv fyra.. eller drog hemifrån vid halv tre typ, träffade A på skolan och fick min svenska bok. Vid halv fyra var det dags för spanska :D iih, jag älskar spanska. Jag fick en stencil med diftongerande verb som dom hade gjort förra gången, så det fick vi jobba med och det är så jäkla lätt och roligt asså! hihi. Sen gick vi igenom lite lägesord och uttryck och läste lite texter.. Kulkul.. Vid halv sex var jag tvungen att dra hemåt, så de var bara hem och vända typ för jag skulle köra vattengympa på badet vid sju.. Det nya vattengympa passet, de var bara sex pers. och det kändes väldigt konstigt att köra för så några.. haha.
Jag kom hem lite efter åtta och sedan dess har det inte hänt mycket.. Pluggat lite spanska, ätit och kollat på tv, I huvudet på Gynning och Brothers & sisters.

Jag ska nog dra mig till sängen nu, för jag har skola imorrn bitti, yaaay :D Och sen jobb på kvällen, buhuu!!!

Kärlek
Carro

Längtar...

2008-02-12 @ 12:57:35
Vaknade självmant vid halv nio idag :S haha, men jag gick inte upp då, låg och väntade på att min klocka skulle ringa vid tio och då gick jag upp :D Och det har inte hänt så mycket sen dess, ätit, suttit här och ugglat, packat väskan till ikväll, hinner nog inte fixa det efter skolan :/. Och nu sitter jag ju här och diggar Déjà vu : )

Ska iväg till skolan senare idag, närmare bestämt vid halv fyra börjar jag. Men jag kanske tar en sväng dit tidigare för jag har en svenska bok att hämta : ) och inte skrev jag någon utvärdering igår inte, jag orkade inte :P haha. Efter skolan så ska jag iväg och jobba igen, fy faan va drygt.. jag börjar tröttna lite smått, Ja!! haha.
Skriver väl mer senare!

Puzz&Kram
Carro


Det är bara två dagar kvar nu tills jag ser denna sköning :D
Och jag håller på att längta ihjäl mig, det ska bli så sjuuuukt kul :D
Och sen hela helgen också, iiiih så kul vi ska ha de :D <3

image459

. . .

2008-02-11 @ 22:37:30
" Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet
"


Idag har varit en seg dag, det känns så.. Inte hänt så värst mycket men ändå har det hänt nåt, haha. Jag har varit i skolan, hade svenska lektion mellan ett och tre. Vi gick igenom alla ordklasser och satsdelar, haha, yeah det lät väldigt kul va.. haha, men de var faktiskt kul. Efter skolan så trallade jag vidare till stan och köpte kollegieblock till matten, sen fortsatte jag hemåt. Hemma gjorde jag inte så mycket, åt och satt vid datorn en snabbis. Vid sex-tiden stack jag till badet, de var dags att köra vattengympa vid halv sju. Det var najs! Ja chefen ringde även när jag var i skolan, det är möte nästa vecka, dryyygt! Orka liksom, jag är trött på de! Aja, efter jobbet så drog jag hem och har typ suttit här sedan dess, chattat och glott runt massa på internet.

Sitter just nu och knarkar sönder Déjà vu. Kanske borde tänka på sängen, men klockan är ju så jäkla lite ju :S Neej jag ska nog fixa min utvärdering i svenskan och kanske ta och plugga lite matte : )

Kramkram
Carro


It´s all coming back like a Déjà vu <3

2008-02-10 @ 22:18:08
image458

Dagen har sett ut som följer...


- Suttit här vid datorn och snackat med vänner <3
- Kollat lite på Melodifestivalen, reprisen på svt24.
- Packat lite smått. Hemskt svårt att veta vad som ska med.
- Ritat lite, yaay! (a)
- Kollat på tv.


Just nu sitter jag här och snackar med goa vänner och knarkar Déjà vu, som jag har gjort hela dagen lång :D Jag ääälskar låten verkligen <3 hihi. Velvet skulle kommit till final, punkt slut...

Nej ska fixa klart min bild nu och kanske packa lite mer...
Kramar
Carro

Ehm, katastrof typ.

2008-02-10 @ 00:38:10
Ja nu är första delfinalen i Melodifestivalen avgjord.. Och jag längtar redan till nästa lördag, då den intar Västerås :D Med artister som Sanna Nielsen, Carola&Andreas, Ola Svensson m.fl. Men nu ska jag berätta lite vad jag tyckte om låtarna och om hur resultatet blev!!

E-type & The Poodles - Line of Fire.
Jag gillar låten och trodde verkligen den skulle växa live, men nej det gjorde den inte. E-type kan inte sjunga och deras röster passar inte ihop för fem öre. Men jag gillar låten på något sätt ändå, men det kanske mest berodde på pyro grejerna, de var häftigt. De var nog det bästa i hela numret.
Betyg på numret: 3 av 5.

Face 84 - Alla gamla X.
Åh den liknar en annan låt tycker jag, men vilken?! Jag tycker även låten är lite barnslig, dom sjunger ju om hönsnätsbur.. Och dom som sjunger låter ju väldigt barnliga också.. Låten växte inte live och den blev bara tråkig att se på. Och jag skrattar mest åt refrängen för den är så töntig.
Betyg på numret: 1 av 5.

Velvet - Déjà vu.
Öppningen med ljuset var så himla häftigt. Och jag verkligen gillar låten så sjukt mycket, refrängen sätter sig direkt. Häftig show på scenen, med sina tre dansare. Sjukt snygg koreografi, dom var grymma. En schlager discodänga med tonartshöjning, yeah! Jag älskar det! Så jäkla bäst, jag satt nog mest och gapa genom hela numret, WOW! Jag ville bara dansa med.
Betyg på numret: 5 av 5.

Brandur - Lullaby.
Ja en ballad som sagt, väldigt lugn och ja... tråkigt också, tyvärr. Nästan ett sömnmedel var låten, oj kanske inte ska vara så hård, men det kändes så och jag gillade de verkligen inte. Det var kören som gjorde det sevärt och de sjöng bättre än han.
Betyg på numret: 1 av 5.

Michael Michailoff - That´s love.
Jag minns då han var med i Fame Factory då han hoppade av, jag gillade inte han då och han imponerade inte på mig nu ikväll heller. Låten börjar och det låter som Karl Martindahls dänga "Love turns water into wine" från 2004. Och även i stuk med Andreas Johnson. Låten var helt okej, men låten passar inte honom. Och det blev inget speciellt över detta framträdande, de var nästan på gränsen till tråkig.
Betyg på numret: 2 av 5.

Amy Diamond - Thank you.
Introt på denna låt är häftig. Och här är det show ända från början till slut och jag älskar det. Låten är verkligen skitbra, låten växte live och hon levererar när det gäller. Häftigt nummer med showen och så. En av det bästa denna kväll. Love it. Heja Amy!
Betyg på numret: 5 av 5.

Suzzie Tapper - Visst finns mirakel.
En vacker ballad.. Lät nervös i början men i refrängen blev det bra.. Och hon var jättebra faktiskt. Låten är fiin och man nynner ju med.. Hon berör, men då inte på Sonja Aldén-nivå ; ). Så vackert när kören steg fram och stod bredvid henne och sjöng med. Och låten växer ju mer man hör den.
Betyg på numret: 4 av 5.

Christer Sjögren - I love Europe.
Haha, jag skrattar redan från början. Okej han har rösten och sådära, men han i mellon är ju nästan ett skämt. Det känns som man kastas i nåt karneval aktigt. Lite mysig show med alla fjädrar och dansen. Låten är lite rolig, man nynnar faktiskt med efter ett tag, tro det eller ej. Men stjärnan i detta nummer var ju Caroline Jönsson tyckte jag iallafall ; ).
Betyg på numret: 1 av 5.

____________________
Resultaten...
Final - Christer Sjögren.
Final - Amy Diamond.
Andra chansen - E-type & The poodles.
Andra chansen - Suzzie Tapper.
5:e plats - Velvet.
6:e plats - Michael Michailoff.
7:e plats - Brandur.
8:e plats - Face-84.

Dom två som gick till andra chansen är jag grymt nöjda med. Dom hamnade verkligen helt rätt.. Men dom som gick till finalen däremot eller Amy var värd sin plats där.. Men Christer, hallå, det kan inte vara sant asså.. Vilket skämt. Och Velvet åkte ur, en femte plats :O hallå, hon var så värd en final plats eller åtminstone till andra chansen, för hon var verkligen den bästa ikväll.. Showen, låten, ja allt.. Jag är besviken, jag trodde verkligen hon skulle komma vidare, hennes låt är så sjuuukt bra!! Menmen allt kan hända i Melodifestivalen.....

Nu ska jag digga vidare på Déjà vu och smaska vidare på ostbågarna här ^^ haha.
Schlager-kramar
Carro

Sonja Aldén - För att du finns <3

2008-02-09 @ 19:17:00

Snaaart :D

2008-02-09 @ 19:00:07
En timme kvar nu innan det dras igång. MELODIFESTIVALEN 2008. Jag längtar, det ska bli så spännande att se :D Åååh kom igen klocka, rusa iväg, snälla!! Sitter här och taggar med svenska favoriters schlagerparty nu..

Jag var iväg till affären för en stund sedan, där det inhandlades ostbågar :D (påminner mig om en viss person<3) hihi. Choklad och dricka hade jag redan hemma.. Och det blev även tidningar, aftonbladet och expressen med respektive bilagor, yeeeah :D Var ju även förbi pappa och hämtade en resväska xD haha.

Nej nu ska jag ta och fixa allt här, bläddra upp med tidningar och anteckningsblock och allt som ska vara med mig framför tvn, haha :D Har jag sagt att jag längtar?!  FÖR DET GÖR JAG VERKLIGEN!!!!

Skriver mer efter spektaklet...
Kärlek
C.



Ps. grattis sara, äntligen, så himla glad för din skull <3 .Ds

Värsta Schlaaagern

2008-02-09 @ 13:49:16
Det är som sagt dags för Melodifestivalen idag, fy tusan va jag har längtat asså :D Nu äre bara att tagga till ikväll.. Får se om jag sitter själv och blänger eller om det blir med någon, men just nu känns det som jag sitter själv och gapar ;D haha. Iiiih så kul, vill ha kväller nu :D Jag ser mest framemot Velvets nummer, värsta discodängan ju och det kommer verkligen bli dansshow :D Nathalie är ju med där, hihi.

Jag sitter här just nu och lyssnar på Svenska favoriter.. Och chattar med goa töser på msn :D Jag tror faktiskt jag ska ta tag i min svenska uppgift, inte för att de är viktigt just nu men den är kul ^^. Jag har lite annat att uträtta idag också, får se om det blir något med de...

KÄRLEK
Carro

Dagen är kommen...

2008-02-09 @ 01:03:44
... MELODIFESTIVALEN IDAG!!!!! Wiiiiehoo!

Hänt sen senast, hmm.. Jag har missbrukat Velvets låt Deja vu lite grann (a) Jag älskar den, hoppas verkligen den tar sig vidare till finalen eller iallafall andra chansen.. Jag har även pluggat lite till, en av svenska uppgifterna är klara, den s.k. svåra uppgiften, haha. Den där som jag skulle skriva om ett minne orkar jag inte ta tag i just nu, men den är jäkligt enkel... Sen äre alla dom andra svåra uppgifterna i de andra kurserna, suck.
Och jag har inte börjat packat ännu heller, inte bra alls, fast jag har ju ingen väska att packa i så det är inte så värst lätt.. Ska förbi pappa imorrn och kolla om dom har en stor väska jag kan låna, ska ändå dit och fixa en grej på datorn.. Sen har jag bara suttit här hela dagen lång och ugglat, pratat med goa folk på msn.. Och lyssnat på mello-låtar och schlagerparty, yeah!

För tillfället lyssnar jag på Sonja <3 hihi. Och gäspar för fulla muggar, kanske dags för sängen.. Jag har ju ändå varit vaken sen sex imorse :S Ja så gör vi, jag drar mig till sängs och drömmer mig bort.. Och vaknar senare idag med schlagerfeber så det smäller om det ;D

Go´natt allihopa!
Kärlek
Carro

Melodifestivals låtarna...

2008-02-08 @ 15:15:41
Ja nu har man kunnat lyssnat på låtarna eller dom 60 sek ja ; ) .. Och här kommer mitt tycke och smak om låtarna och vilka jag tror går vidare och försvinner imorrn..
Då börjar vi...

E-TYPE & THE POODLES - Line Of Fire.
Shiit vilken härlig låt. I stuk med simple plan om jag ska jämföra med något.. Väldigt enkel låt iallafall, folk kan nog fastna för den väldigt lätt. Jag gillar den starkt, och jag tror den bara kommer att växa!! Yeah, heja!!


FACE-84 - Alla gamla x.
Haha, okej som sagt en dansbandslåt ja.. Det var väl en bra låt, men neej inget i min smak.. För lugn och konstig, inte sån bra text heller.. Nästan lite över till tönt hållet.



VELVET - Déjà vu.
Faan vilken härlig låt.. En disco-dänga.. Schlager.. Woow, den var grymt bra. Jag kände för att dansa, och jag kan nästan se hennes nummer framför mig.. Detta kommer bli jäkligt häftigt. Med henne och sina tre dansare, coolt :D


BRANDUR - Lullaby.
Han var bra, låten var väl helt okej. Detta var en väldigt lugn och tråkig låt, verkligen. Kanske att den växer imorrn när man får se han på scenen, men icke såhär, ingen fart eller något. Inte min smak.


MICHAEL MICHAILOFF - That's Love.
Okej, hey vad den påminde om Karl Martindahls dänga 2004.. och i stuk med Andreas Johnson.. Låten var okej, lite svängig och lugn låt. Men det ska bli spännande och se vad han ska göra med denna. Jag tror inte den kommer att växa iallafall.


AMY DIAMOND - Thank You.
Vilken häftig låt, detta trodde jag inte om Amy.. Svängig och härlig att lyssna på. Denna kan bli riktigt bra.. Men nästan på gränsen till tråkig att höra såhär.. Men enligt Tobbe Ek så verkar det växa live, och jag tror de kommer bli jäkligt grymt imorrn :D


SUZZIE TAPPER - Visst finns mirakel.
Åååh en ballad, en bra låt.. Och detta var äkta, riktigt bra låt.. Väldigt naket, tror det kommer bli ett fint framträdande imorrn. Spännande att se hur det kommer låta och se ut.



CHRISTER SJÖGREN - I Love Europe.
HAHA, jag vet inte vad jag ska säga.. jag bara skrattar.. Låten var väl okej, som man har sett tidigare på bilder, så kommer det bli lite show och grejs, men annars neej.. Låten var ju lite svängig, men den låter jäkligt gammeldags aktig. Liksom Christer Sjögren i Melodifestivalen, ni hör ju hur det låter :S


Dom som jag tror kommer gå till finalen (LÄTT) är E-type & The Poodles och Velvet :D Yeeah, Bästa låtarna helt klart!! Och till andra chansen tror jag de blir Amy Diamond och hmm.. Nu blev det svårt, men det skulle ju inte förvåna mig om det blir Christer Sjögren, haha. Face-84 kanske också har tur..

Så, det var vad jag tyckte och tror... : ) Nu längtar jag ännu mer till imorrn, iiih äntligen börjas det :D Nu ska det taggas med Mello-musik.. :D

Plugg.

2008-02-08 @ 10:26:04
Klockan ringde redan vid sex imorse och det var sjukt jobbigt att ta sig upp. Men jag gjorde mig klar och vid halv åtta tiden begav jag mig till skolan, skulle ha matte lektion vid åtta.. Kommer dit, får min bok och pratar lite snabbt, sen var det bara att dra hem igen.. Jag var dit för en halvtimme, så sjukt drygt. Jag var hemma till nio igen och då har jag pluggat lite. Nu sitter jag här och ska plugga lite mer, snart klar med mina svensk uppgifter ju :D yeah!

Sen mellan 14.30-15.00, då ska jag lyssna på Lantz i P4, dom ska spela upp melodifestivalslåtarna, eller iallafall 60 sek. av låtarna. Och det lär man ju lätt lyssna på :D hihi. Skriver nog mer efter det.

Kramar
Carro

One week <3

2008-02-07 @ 22:26:22
Det är som sagt bara en vecka kvar nu, åååh.. Ja de är ju Alla hjärtans dag då, men jag och Anna-Karin ska till Stockholm då.. På konsert.. Sonja medverkar <3 åååh jag längtar verkligen.. Det ska bli så fantastiskt!!!

image449

Heey.

2008-02-07 @ 22:11:27
Jag är inte glad på min ipod.. jag gillar den inte.. inte just nu iallafall.. jäkla skit grejer.. Okej det gick bra att ladda den, men sen då.. skiit.. sen gick det inge bra alls, funkade inte alls att lägga över låtar från itunes, det programmet hatar jag btw, och jag fattar nada för den delen heller.. Ååååh blev trött på den, så nu får den ligga i ett hörn och bara glömmas bort ett tag, vill inte veta av den...

Klart :D

2008-02-07 @ 17:53:46
Jag var som sagt till skolan idag och pratade med A, haha, jag diggar henne ^^. Och det gick väl bra, skrev upp lite grejs som jag skulle ta med i min skrivning.. Pratade lite om svenskan med, vilka uppgifter som jag missat, så dom ska jag göra och lämna in. Sen pratade vi om lite allt möjligt, hon är härlig att prata med! Sen trallade jag hem, kikade in lite snabbt på Team sportia, tänkte köpa ny mössa men de får duga med dom jag har hemma. Jag kom hem runt tolv tiden typ, då hade jag fått min ipod på posten, iiih :D Och då blev jag glaaad..

Jag har även pluggat sen jag kom hem, så nu är min historia färdig, så jäkla härligt asså!! Men det tog en stund att skriva de, men det är så skönt när det är klart.. Eller för stunden känns det som den är klar ialf ^^ haha. Och jag håller på med mina två svenska uppgifter och det går faktiskt bra, eller iallafall med det ena. Då ska man berätta om ett minne, så roligt.. Den andra ska man sammanfatta nån text och jag fattar inte så mycket av texten, menmen det ska väl funka. Det behöver ju ändå inte vara klart än på länge...

Jag tog en paus mitt i allt och lagade min jacka, haha. Fan va jag är duktig asså, ge mig en nål och tråd så blir de ju skit bra. Det syns inte ens att jag sytt där de var trasigt, yeah. Men nu är den fixad till nästa helg, skönt!

Nej nu ska jag ta och kolla ipoden och sedan sätta mig med lite plugg igen : )
Kram & Kärlek
Carro


image448

Tre dagar...

2008-02-06 @ 19:29:04
WOOHOOO!!! Det är bara tre dagar kvar till Melodifestivalen börjar :D Iiiiih, men förberedelserna har redan dragit igång nere i Götet.. Och det finns en blogg jag följer hårt för tillfället, Tobbe Eks. Fy faan, en riktig schlagerblogg asså, älskar att läsa den... Man får ju reda på så himla mycket, allt typ.. Yeah heja!! Lääääängtar, ge mig lördag, jag vill ha melooodiiifestivaaalen NU!! Det hejas såklart på Velvet på lördag men även The poodles & E-type, haha.

Idag har jag hunnit med mycket känns det som.. Klockan ringde vid halv sex imorse, drog till badet och körde vattengympa vid kvart i sju, och hey jag var trött!! Kom hem runt åtta typ, då var de bara duscha och göra sig redo för att ta sig till skolan till nio. Svenska lektion, och jaa det var riktigt kul. Jag fick börja direkt, fick Massa papper och skit, pratade lite med A också.. Så hon ska skriva in mig på kursen och jag slipper komma på introduktionen imorrn, gött, fast jag ska ju ändå till skolan och träffa henne.. Sen tog jag en sväng förbi badet för att träffa Persson, massa prat om fler pass och grejs, sen fick jag skjuts hem med mamma.

Hemma så tänkte jag plugga men det blev inte så, men jag skrev upp allt som behövdes göras på ett papper och det är bara fyra saker, för tillfället. Så det är ganska skönt, en sak blir ju förhoppningsvis klar imorrn. Sen de andra tre grejerna är svåra som fan, hmm. Men iallafall, jag kollade såklart på Våra bästa år, ooj så spännande!! Hm sen satt jag här vid datorn och skrev av mitt arbete från datorn till ett papper tills imorrn, drygt. Vid fem så har jag varit och kört gympa, så himla drygt att ta sig dit.. Men när jag väl är där så är det så sjukt kul, och idag var det extra jobbigt också, tog nog i mer idag än vad jag brukar göra, härligt :D Och efteråt fick jag massa beröm, va snälla dom är!! Sen hem och då var det raka vägen hit...

Ja och nu sitter jag här vid datorn, pratar lite med folk på msn, lyssnar på Picasso och är allmänt trött, haha. Nej nu ska jag ta och se på Vänner.. Hörs kanske senare!!

Massa Kärlek
Carro

iiih <3

2008-02-05 @ 22:12:59
image447
Hon gör mig så himla glad... Bara av att finnas till <3
Se på hennes smile, bara det räcker liksom... hihi.

Kärlek är vad hon är <3

nio dagar . . .

Sovdags snart ?!

2008-02-05 @ 21:15:50

Sen sist, hmm, vad har hänt.. Jag var då aldrig iväg på spanskan, jag smsade och sa att det krockade med mitt "jobb" hahah, yeah, måste dit nästa vecka.. Jag har mest suttit här vid datorn sedan, kollat runt massa, pratat med goa folk. Musiken har spelats som vanligt, hihi. Jag försökte plugga lite också, men det gick inte så bra, jag fattade inte så mycket.. I need help!!!

Just nu sitter jag och glor på I huvudet på Gynning, haha. Ska se Brothers & sisters sen och efter det blir det nog sängen asså.. Ska upp tidigt imorrn, ska jobba nämligen. Jooobbigt!!

Haha, nej nu ska jag garva vidare här...
KÄRLEK


Massa plugg...

2008-02-05 @ 13:47:56
Skolan imorse, vi hade pedagogiskt ledarskap vid nio.. Allihopa var typ där, vi fick ett papper att fylla i och diskutera kring.. Din personliga stil.. haha, det var lite kul. Det finns några i gruppen som verkligen babblar på om allt, och vissa andra(jag inräknad) som är mer tyst!! Vi la upp en struktur över kursen, när allt ska vara klart och vad vi ska göra.. Det blev riktigt bra, och hon pratade lite snabbt även om examinationen.. Ååh jag är taggad.. Vi höll på en timme typ, sen var jag in till studievägledaren och gjorde ett kurs byte igen (a) Nu från Ge A till Sv A, jag klarar inte av distans kurser just nu och jag har inte råd att köpa böcker heller så.. Men de blir bra de där, ska kika förbi på svenskan imorrn. Sen pratade jag även med Ma-läraren, så jag ska dit på fredag och få bok o sådant dära.. Gött, nu verkar allt rätta till sig iallafall...

Sitter här nu och funderar på om jag ska ta tag i lite plugg så jag får det undanstökat.. Kanske händer.. Jag har nämligen spanska vid halv fyra, och är inte sugen på att ta mig dit, men jag måste nog :/ Jag var inte där förra veckan och jag måste ha en bok och visa att jag vill vara där, men de är en sån seg tid att ta sig dit på ju... Och sen skulle jag egentligen haft vattengympa ikväll, men den sa jag ifrån mig och som tur var så hittade Persson en som kunde köra istället, yeah!!

Nej nu ska jag ta något att äta.. Plugget får vänta, som vanligt (aa).
Kramar
Carro

<3

2008-02-04 @ 23:44:53
SONJA ALDÉN ÄR OBESKRIVLIG!!!!
image446

Denna kväll har inneburit massa Sonja...Jag har kollat massa olika klipp, lyssnat på ljudklipp, kollat bilder, läst olika artiklar och intervjuer.. Och shiit va mycket det finns om henne!!!
Hon ÄR kärlek <3333

Dagen lång..

2008-02-04 @ 19:13:26
Skoooula idag, först var jag till komvux till halv tolv. Träffade en från ped. ledarskaps gruppen, vi skulle föröska komma på lite fler ord till uppgiften vi ska göra, men ingen av oss hade nå fler ord att komma med.. Så det gick på 10 min typ där, så jag begav mig vidare till Sandbacka park, träffade Amanda och Jonas där.. Klockan var väl runt tolv då, hon var tvungen att öppna till mig, för det är låst där ^^. haha, våran lektion började vid ett, hade psykologi. Vi gick igenom lite utveckling och olika behov och sådära.. Efter lektionen så fick jag en bok och mitt passerkort, så jag kommer in där i fortsättningen..
Sen vandra jag vidare till komvux, mamma ringde och hon kom och hämtade mig där : ) Men hann rusa in på komvux först, men hittade inte läraren jag ville ha tag på, så ut lika snabbt igen, haha. For in på willys lite snabbt för att handla och sedan plocka upp syster på ica och sedan hem...

Hemma så har jag bara suttit här som vanligt.. Chattar med gobitar och äter chips :D haha. Och såklart så spelas de massa musik också.. Ni kan ju gissa vad som spelas (aa) ja preciis, Sonja Aldén och Marie Picasso <3 haha. Jag måste fan plugga asså, har lite historia kvar att fixa. Har även en psykologi uppgift att göra, fast den ska in om två veckor...

Ska se vänner snart... Skriver kanske sen!!
Kyss på er <3
BYE

Slapp...

2008-02-03 @ 23:28:00

Idag har det inte hänt mycket alls.. Kom ur sängen vid halv ett typ, mycket sköönt.. Och sedan har jag suttit vid denna dumburk hela lååånga dagen, yeah kul.. not.. Men har haft mina trevliga vänner att snacka med : ) -jag är glad att jag har er..

Jag har kollat lite på tv nu på kvällen.. Först singing bee och sedan filmen på 3an efter det, en förtrollad romans.. Nu sitter jag här och blänger och chattar med folk...

Mitt missbruk idag...
Marie Picasso - It´s over now..
Sonja Aldén - Vila tryggt..
Shirley Clamp - Ingenting finns kvar..

image445 image446

Love från me <3


Haha...

2008-02-03 @ 13:20:35
image442
"Marie Picasso lyckades inte riktigt fånga publiken. Vissa i publiken fångade ändå henne - på bild."
FOTO: Lasse Halvarsson... Från gd.se.

Lövely Picasso <3

2008-02-03 @ 01:37:32
ÅÅH vilken underbar kväll det blev <3

Jag tog bussen in till Gävle, kom nog dit vid halv sju typ. Då begav jag mig till konserthuset direkt, det var lite folk där som tur var. Såg då att man kunde köpa lite grejs med Picasso, bl. t-shirt, nyckelband och hennes skiva. Sen kom Elin och co, så jag hängde med dom. Och vi shoppade ; ) Efter mycket om och men så köpte jag tillslut en t-shirt, en rosa ^^. Lite efter sju-tiden så släppte dom in folket. Kändes kul att gå in och sätta sig själv, haha.

Klockan hann slå tjugo i åtta innan den efterlängtade konserten började... Och vad kan jag säga.. Den var helt fantastisk, underbar, otrolig, magisk, aah obeskrivlig helt enkelt. Och att se Picasso igen, shiit, det var lovely. Tv-klippen, medleyt i början och alla hennes låtar.. Aaah, jag rös fan igenom hela konserten.. Så himla lövely, och hon berör, verkligen.. Och allt prat, hon är för härlig, att hon bjuder på sig så himla mycket.. Det blev mycket skratt kan jag säga, så skön, Hon är Kärlek.. Tänkte nu skriva bästa låten på hela konserten, men när jag tänkte efter så gick det inte så bra att bara skriva en låt, jag kom fram till åtta låtar, haha. Men Miracle, woow, jag älskar den låten. Även Winning streak, så underbar!! It´s over now, var bara så sjukt vacker, efter att ha hört den live så har den gått till en av mina favoriter på skivan. Ojoj.. Och den magiska låten All by myself... Faaantastiskt, oslagbart!! Även This moment, så mycket kärlek över den!!!
Jag älskade konserten, skulle lätt vilja se den igen!! Konserten får en 10/10! Yeah <3

Efter the consert var det ju signering och det blev snabbt en lång kö.. Hm tänkte jag, hur tusan ska jag hinna på 20 min typ, pappa skulle nämlingen hämta mig vid tio över nio... Menmen, Picasso kom ut och ställde sig vid sitt bord, och vadå sööt liksom. Hon vinkade glatt när hon såg mig, hihi : ) Stod kvar där och pratade med några vänner, messade pappa och sa att jag kommer lite senare.. Efter massa fram och tillbaka så ställde vi oss i kön, och vi stod nog där typ en halvtimme innan vi kom fram..
Vi kom fram till Marie och aah.. Hon är underbar, så sööt och kramig ^^ haha. Vi tog kort tillsammans, som jag för en gångs skull blev jäkligt nöjd med :D I löve it!! Vi stod och fota lite på henne och sedan skulle hon gå, ja kramkalas.. Oh yes jag älskar sånt (a) hihi. TACK MARIE PICASSO för denna oförglömliga kväll!!!!
Sen rusa jag ut till pappa som hade stått utanför och väntat i typ en halvtimme, haha. Hemma igen så har jag bara suttit här vid datorn och slappat och myst med några vänner på msn <3

image443

Plugg och Picasso.

2008-02-02 @ 14:45:39
Vaknade runt elva-tiden idag, riktigt skönt : ) Eller min klocka ringde då, kände att jag lära ställa den, för det blev sent inatt eller jag satt väl här till typ fyra : ) Men jag kom upp och satt mig här vid datorn och jag har pluggat :D haha, snart klar, lite kvar bara.. Och de är så himla tråkigt och det går så segt, haha.

Sitter även och diggar Aldén och Picasso. Lovely!! På tal om Picasso så ska jag se henne ikväll, på konserthuset i Gävle.. Det ska bli sjuktkul :D Fast mindre kul att gå själv, menmen.. Det löser sig nog, hoppas man får chansen att träffa henne också, eeh joo det ska nog gå och fixa annars : )

Nej nu ska jag fortsätta försöka plugga, så trååååk!! Men måste få det undanstökat idag, för det finns så mycket annat som måste göras!!!

Kärlek
Carro

image441

Danssugen!!

2008-02-01 @ 23:52:39
Jag sitter just nu och lyssnar på schlagerparty på SF... Yaay och jag vill daaansa, ut och svänga runt bara. Jag känner att jag behöver det. Jag pratade med Sanela i veckan och hon är sugen på att börja med hiphop/jazzen på badet igen.. Jag blev också sugen, för den dansen äger. Jag älskar att dansa den, så häftig koreografi ju!

Och jag kom även in på lite funderingar om högskolan till hösten, jag ska fan söka dansutbildning.. Jag vill verkligen, mamma är emot det och vill att jag ska välja en utbildning som jag kan få jobb efteråt.. Men jag är vuxen nog att välja själv och jag vill följa mina drömmar, och just nu talar mina drömmar mycket till dans.. Jag vill utvecklas och bli bättre. Jag vet att jag kan, jag har fått mycket beröm.. Och jag vill fortsätta kämpa för att uppnå mina mål, mina drömmar. Så det så!!! Jag söker och sedan får vi se vad som händer!!

Satt även och sökte på konvent tidigare, och jag hittade ett.. Men de var redan nu på söndag :O Så himla typiskt, jag som ville gå på det, fast det kostade ju en del också, hmm.. Hoppas det kommer upp fler med just Henne!! Jag vill ta en dansklass för henne ju...
Jag har ju hittat ett dance camp jag vill på, gäller två dagar.. Men det var lite väl dyrt, 3900 kostade det.. Men jag ska iallafall kolla upp de, för jag vill!! : )

Och Bounce summer camp har kommit upp också, jag vill mer än gärna gå på de.. Men ja, de var det här med pengar också, åååh!! Varför ska allt med dans vara så sjukt dyrt :S

Nej nu ska jag försöka sluta tänka på dans, för jag vill dansa mer och mer, ju mer jag skriver om det!!! Dans is the shit..

Love / En danssugen tös!

1 februari ...

2008-02-01 @ 19:16:09
Hejhopp!!
Vi har nu kommit in i en ny månad.. Schlaaaager-månad kan den även kallas ;D Yeah, Melodifestivalen börjar nästa helg, alltså bara åtta dagar kvar, shiiiiit, det ska bli så sjukt kul :D Jag lääängtar!!!!!!!

Idag har jag varit till skolan en snabbis, en liten träff med Ped. ledarskaps gruppen.. Gick väl på typ 40 min, haha. Pratade lite över hur schemat skulle vara plus att vi bestämde bakgrupper.. Och vi visade våran övning/uppgift vi skulle fixa och Annette tyckte de var skitbra, så vi var klar med den : ) Gööött, ska bara fixa lite ord nu!!
Efter skolan så har jag mest suttit vid datorn och glott, även kollat lite på tv. Det händer liksom inte mycket i mitt liv, haha!!!

Hos pappa nu och vi har nyss ätit, så gott : ) Och nu sitter jag då här igen, fast jag inte borde göra det.. Jag borde plugga, jag måste plugga, men jag känner att jag inte har någon ork för de :/. Men jag måste, innan denna kväll är slut så måste jag ha pluggat!!!

Nej nu ska jag ta och lyssna på lite musik... Hörs senare troligtvis : )
Massa kramar
Carro

RSS 2.0