Ont...

2008-01-31 @ 20:13:18

Vaknade runt 10 idag när min klocka ringde.. Jag gick såklart inte upp då, låg kvar och drog mig till 12 typ. Men det var sjukt fiint ute då vid 10 tiden, klarblå himmel, solen sken och sådär mysigt med lite frost och så ^^. Men under dagen blev de bara grått och tråkigt.. haha. Det har inte hänt så mycket idag, kollade på Våra bästa år och sedan har jag mest suttit här : ) Jag och syster åt för en stund sedan och då spelade vi lite kort och sådära, myys : )

Nu sitter jag här och har allmänt tråkigt.. Lyssnar på massa musik som vanligt!! Men för tillfället så önskar jag att denna dumburk inte fanns, för jag gör inget annat än sitter här :S Åååh Måste sluta upp med att sitta här så mycket..

Btw, jag har sjukt ont i mitt knä :S vet inte om det är från när jag ramlade på vattengympan för nån vecka sen.. eller för att jag har för dåliga skor att gå långt i, på hård mark... hmm, men ont gör det iallafall..

Ska kila en stund, kanske finns nå skoj på tv...
Kramar / Carro.


Gympa for fun.

2008-01-30 @ 20:14:11

Nu är snart denna dag förbi... Gött du!!

Min dag har sett ut såhär..
- Skolan. Fixade en övning inom Pedagogiskt ledarskap, pratade lite med läraren!!
- Jobbat. Körde gympa, min gamla svenska lärare gav mig beröm :O hon som typ "hatat" mig genom skoltiden.
- Kollat tv. "2900 happiness" och "Vänner".

Jag sitter här och chattar lite med Anna-Karin nu och lyssnar på massa braig musik ^^. Jag borde väl egentligen plugga eller något sådant, menmen, får se vad som händer med det!! Det finns gott om tid ännu ; )

BYYYE


Tidig kväller..

2008-01-29 @ 23:22:38

Jag sitter här just nu och lyssnar på musik som vanligt.. Börjat digga Shirleys skiva Favoriter på svenska.. Så underbara ju : ) Jag kollar även lite på tv, de är ju Navy CIS, det är bra..

Hänt sen sist.. Var ju iväg och körde vattengympa och som jag misstänkte så frågade dom om musiken.. Väldigt höga förväntningar har dom på mig till nästa gång. Faan också. Det kommer ju ta mycket tid för mig att skaffa ny musik, dryyygt!! Sen när jag kom hem har det blivit datorn och massa tv-tittande. Mycket skoj på tv nu ju, först 2900 happiness, sen Vänner, Bones, I huvudet på Gynning, Brothers & sisters.. Yeah bra tv på tisdagar!

Men jag tror faktiskt jag ska dra mig till sängs redan nu, finns inte så mycket att göra!! Får ta och sätta i nån film...
Massa kramar
Carro

" Förstår du att du är all min styrka
Ja, du är allt jag inte är
Du ger mig vingar för att flyga
Åh, du är vindarna som bär
"

Ledarskap...

2008-01-29 @ 15:14:15
Jag hade som sagt Pedagogiskt ledarskap idag, började vid tio och höll på fram till tolv typ : ) riktigt kul kurs faktiskt, men vi har knappt börjat ännu. Idag skrev vi upp vad vi skulle göra och sådära.. Och jag och en till ska göra en gemensam övning om manligt och kvinnligt ledarskap, HAHA. Yeah hur fan ska det gå, vi ska redan nu på fredag lämna in en struktur hur den ska vara ^^ Yaaay detta kommer gå galant ska ni se (aa) Jag är faktiskt mer taggad på examinationen i denna kurs, ååh så kul det ska bli :D -jag har lite idéer redan ^^.

Sen jag kom hem så har jag kollat på tv, Våra bästa år.. Yes så bra de är!! Jag har även suttit här, försökt hittat nåt på nätet om övningar eller något, men det gick inge vidare... Sen kollat en annan grej också, hoppas det kan funka.. Hoppas, det skulle vara kul ju :D *leer*

Jag sitter här nu och lyssnar på musik.. Tänkte försöka ta tag i plugget lite.. Men egentligen ska jag ha spanska lektion snart, men jag orkar inte riktigt ta mig dit nu.. Jag ska jobba ikväll och det blir så sjukt stressigt då :/. Och jag är inte taggad på att jobba heller, dom kommer klaga på min musik.. Jag vet, jag har inte fixat någon ny än, men jag ska när jag får mer tid känns det som.. Ge mig tid, eller släng denna dumburken i väggen!!

Jag skriver mer ikväll efter jobbet så får vi se vad som hänt : )
Massa kramar
Carro

Saft och bullar...

2008-01-28 @ 22:33:40
...det funkar alltid när man har tråkigt xD hahaha, yeah vilken bra rubrik de blev, not xD

Klockan ringde vid halv elva imorse, men jag kom nog inte upp förrän vid tolv : ) Jag kollade på Våra bästa år, shiiit asså, nu är det så sjukt bra :D Måste se det imorrn.. Får inte glömma de (a) Efter det så hoppade jag in i duschen och sedan satt jag mig väl här vid min kära dator, haha. Och här har jag degat hela j*kla dagen.. Sanela slog en pling också, så henne har jag pratat lite med.. Annars har jag glott på massa goa klipp här på datorn.. Lite olika program, tre s och även dom som jag filmat <3 Så mycket kärlek och saknad!!

Jag och syster har även kollat lite på utlandsresor, iiiiiih.. Va jag vill åka, hoppas! Vi kollade på hotell på Mallis, Gran Canaria, Kreta och Rhodos, hihihi.. Så sjuukt fint ju ^^.. Nära stranden och inte så långt till centrum, myys!! Vi får se sen hur det blir med de..
Och kryssningen har jag inte riktigt bestämt ännu, jag vill ju gärna åka och träffa er alla som ska med.. Men det är något som säger ifrån iallafall.. Men det är ju som sagt två månader kvar, så jag hinner boka än.. Ska jag åka eller inte, det är frågan ; )

Neej nu ska jag väl kanske ta och plugga lite.. Har lektion imorrn vid tio, pedagogiskt ledarskap, vi ska diskutera hur vi vill att kursen ska vara och va vi vill lära oss.. Så jag lär kolla upp vad de är för något ^^. haha.

Kärlek / Carro!

Jag vill åka utomlands...

2008-01-28 @ 01:38:57
image440

Musik är livet !

2008-01-28 @ 01:08:00

My playlist today...

Shirley Clamp - Ingenting finns kvar
Sonja Aldén - Vila tryggt
Shirley Clamp - Längtan är allt jag har
Sanna Nielsen - Vägen hem
Carola - Sanna vänner
Shirley Clamp - Som en vind i ditt hår
Linda Bengtzing - Medan du sov
Anorah - Laying down my cards
Sonja Aldén - För att du finns
The Poodles - We are one
Sanna Nielsen - Vågar du Vågar jag
Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel
Dea Norberg - Speechless
Sonja Aldén - A miracle
Sonja Aldén - Det är inte regn som faller


. . .

2008-01-28 @ 00:38:26
" Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns
"

Pussglad-Sonja <3

2008-01-27 @ 20:51:24
Heeey allihopa!!

Det har inte hänt så mycket sen sist, jag har iallafall hunnit äta : ) Sen har jag suttit här och pratat med massa godbitar på msn och det gör jag ännu : )

Bara trettio dagar kvar tills jag åker ner till Karlskrona till Mika. Shiit va jag längtar asså, vi har pratat ganska mycket om det nu idag och det gör bara att man längtar ännu mer... Vi ska ha det så himla bäst!!! Stannar hos henne hela veckan, från tisdag till söndag.. Mellon på lördagen då, Adam är också på då : ) Det ska bli så sjukt kul, första gången för mig!! WIIIE, ge mig den 26 februari <3333

Och jag borde faktiskt ha pluggat idag, men jag har inte kommit så långt ännu.. Tycker det är roligare att sitta här och snacka med vännerna! Och lyssna på massa braig musik med bl.a. Sonja Aldén, Shirley Clamp, Linda Bengtzing...

Jag längtar till allt som sker inom den närmsta tiden nu... Så mycket kärlek över allt!!

Nej jag såg nu att Coyote Ugly går på tv, kanske ska ta och kolla på den.. Den är så bra ju : ) Kanske skriver mer senare!!
Kärlek.

... hejsvejs.

2008-01-27 @ 17:01:25
Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade runt tio, eller hade klockan på ringning då och jag gick väl raka vägen upp och satte mig vid datorn. Det hade inte hänt mycket här då, för de var ju inte så länge sen jag kom från datorn då! Jag har även hunnit kolla lite på Vänner och sådära!! Sen har jag mest suttit här hela dagen lång..

Måste göras...
- Plugga... det finns lite att göra.
- Fixa vattengympa-musik.
- Kolla lite på resor : )
- Och äta såklart, det måste med göras. Bara fått i mig lite chips ännu (a)

Nu ska jag fortsätta digga min musik och sjunga lite...
Kramar
Carro

Myspysigt...

2008-01-27 @ 04:46:46


Nej nu är det kanske dags för sängen.. Klockan börjar bli ganska mycket nu. Jag får ta och slänga i någon film eller något, för så himla trött är jag faktiskt inte...

Hörs senare igen, go´natt!

SONJA ALDÉN!

2008-01-27 @ 03:56:53
ÅRETS KVINNLIGA ARTIST PÅ ROCKBJÖRNEN GICK TILL SONJA ALDÉN...
Hon var verkligen värd den, hon förtjänar den helt enkelt!

Yeah, Äntligen har folk insett vilken fantastisk artist/låtskrivare hon är, och bevisar det genom att ge henne en Rockbjörn!!! Heja Svenska folket <3

SONJA ALDÉN ÄR KÄRLEK!!!
image434

Friday and Saturday!!

2008-01-27 @ 03:47:56
Friday...
Vi gjorde inte mycket alls här, sov ganska länge.. Kom nog ur sängen runt 12 typ, vi gjorde oss klara och drog ut till Kista gallerian.. Var in på nån billig mataffär där för att köpa billigt godis ^^ thihi. Sen åkte vi hem igen, haha. Vi åt runt sju-tiden typ, jag och Micke körde sedan lite singstar.. Åh va jag älskar att sjunga För att du finns <3 hihi. Sen hade Mickes syster massa vänner på besök, så vi körde singstar-tävling senare, typ runt elva-tiden :D haha. Fy sjutton va kul de var, vi sjöng både Svenska hits och Svenska hits schlager. Vi höll nog på fram till halv två typ, då tyckte vi att vi skulle tysta ner allt för grannarna kanske ville sova eller något xD hahaha. Och vi gick nog och la oss direkt då och somnade nog bums..

Saturday...
Klockan stod på ringning vid tio typ.. Upp och hoppade, duschade åt och gjorde oss klara. Vi tog bussen ut till Sollentuna och sedan vidare ut till Stinsen.. Det var nå massa skolgrejs där, haha. Strax innan två så kommer Milla och Angelica också : ) trevligt att träffas igen <3 Och när klockan var två så var det ju dags för Picasso, men Rasmus (han som presentera artisten) kommer upp på scenen och säger att han har tråkiga nyheter och de var att Picasso kommer inte för hennes flyg var försenat eller något sådant, så Markus Fagervall skulle sjunga istället.. Så vi drog direkt när han kom upp på scenen, hahaha. Vi drog till centralen, stod där och pratade ett tag sen blev det donken : ) Jag köpte tågbiljetter också, till mig och Anna-Karin <3 hihi. Sen tog vi hejdå av dom andra brudarna, så drog jag och Micke hem till han igen.. Där satt vi vid datorn och kollade lite tv. Vid sex typ så började vi ta oss in till centralen. T-banan var sjukt seg så jag missade typ min buss, och vi krånglade hit och dit, men tillslut blev det tåg hem : ) Och tur var väl de, var ju inte så pigg på att åka taxi hem HAHA ;P Tåget gick iallafall vid halv åtta, var hemma vid nio typ, eller i gävle : ) Sara var snäll och kom och hämtade mig, skjutsade mig till resecentrum här så jag kunde ta hem mammas bil.. Sen har jag mest suttit här vid datorn sen jag kom hem : )

CIAO!

S, Baby love <3

2008-01-27 @ 03:17:42
Rockbjörnen galan 24 januari 2008 <3

Pappa kom och hämtade mig här hemma strax innan två, han skulle skjutsa mig och Sinikka till tåget i Gävle. Vi åkte med Upptåget till Upplands väsby, hon hade kort så jag åkte gratis, väl där så så köpte jag SL-kort och tog pendeln till centralen. På pendeln så messade jag med Nathalie och jag skulle ringa henne senare på kvällen. Jag kom till Stockholm runt 17-tiden, Micke mötte upp mig och vi drog hem till han och lämnade min väska. Vi åt och sedan packade vi på oss pengar och kameran och tog oss ut till Hovet, där vi ställde oss i kön direkt, var nog där tjugo i sju typ. Insläpp vid 19-tiden, rusade in och lämnade av oss jackan och ner till scenen. Minnen väcktes också till liv, för det var nämligen där jag såg Sara Löfgren för första gången, 11 april 2004 <3 Det var inte alls så mycket folk där som vi trodde det skulle vara, man stod ganska så fritt, ingen trängsel. Det var riktigt skönt asså, vi ställde oss ute vid den runda scenen och vi såg jäkligt bra!
Vid 20.00 började galan, och yaaaay va coolt :D Petter började med att uppträda ju, med ett långt jäkla HipHop medley typ.. Lite väl långt tyckte jag, men de var grymt ;D Sedan var det dags för att dela ut första rockbjörnen, Årets kvinnliga artist och vinnaren blev ju Sonja Aldén!! JAAAAAAAAAAA, men man hann ju knappt reagera och tänka -hoppas det blir Sonja- utan det gick pang på HAHA, jag blev så hiiiimla glad, jag skakade hela ja!! Men shiit vilken lycka alltså, oslagbart, och hon var så vacker <3 Efter det så blev de Mando Diao, dom var väl helt okej asså. Pris för Årets nykomling, Måns Zelmerlöw, helt rätt tyckte jag och där skreks det lite, haha. Sen blev det September :D Så jäkla häftigt med dansarna också, och Nathalie var så sjukt grym :D Yaay coolt framträdande!!
Sen delades det ut massa priser, och massa uppträdanden: Miss Li, Timo Räisänen, Takida, Kid down.. Sen blev det dags för att dela ut pris i Årets svenska grupp och WIIIE Sahara Hotnights :D Dom var så värd de! Sen uppträdde Adam Tensta, Vincent och sedan Sahara Hotnights :D iiih.. Simple Plan var sjukt grymma alltså :D Skulle lätt vilja se dom igen!! Sista Rockbjörnen var för Årets bästa liveakt och det gick till The Ark.. Buu eller vad man ska säga, haha. Ola Salo såg ju fan ut som jesus eller något sådant galet ^^ haha. Och nu till det sista och bästa på hela galan..... Sonja Aldén och The Poodles med Baby Love <3 Shiiit asså de var så sjukt grymt.. Sonja i rock, yaaay, me like.. very much :D Hon var så coool asså, ashäftigt var det!! Ett litet gulligt avslut också ; ) thihi. Men sedan var hela galan över, tråkigt men sant.. Så häftig gala, går lätt på den igen!!!
   
Direkt när det var slut så ringde jag typ Nathalie, första gången svara hon ej men andra då svarade hon så sött : ) Okej jag gillar verkligen den människan, så himla mysig! : ) Vi bestämde iallafall att vi skulle träffas, men efter massa minuter ; ) haha, så blev det ändå ingen träff.. Hon hade nog bråttom till efterfesten. Så tråkigt :/, men det blir fler gånger : )
Vi drog ut och tog oss bort mot "backstage" -ingångarna där tydligen efterfesten var också, så där blev vi ju såklart kvar.. Kom nog ut dit vid kvart i elva typ och shit va mycket kända folk det var där asså, men orkar verkligen inte rabbla upp alla. Helt plöstligt så ser vi Sanna där, och jag får värsta ruset :O (hade inte träffat henne sen oktober) men människan går såklart in igen, men vi håller koll på na ; ) haha, Och sedan runt halv tolv så går människan ut, hon och Lotta (tror hon heter så xD sannas manager) och jag stoppar Sanna en bit bort, chockad blev hon att se mig.. Men shiit va kul de var att träffa Sanna igen, lite mys prat och gos kramar, love that girl <3 Sen pratade jag även lite snabbt med Petra (september), haha. Sen bestämde vi oss för att dra vid kvart i tolv, för ingen Sonja hade syns till på hela tiden.. Men vi blev kvar ett litet tag till och runt tolv så ser vi att Sonja börjar närma sig dörren och vi går en bit bort.. Stoppar henne när hon kommer och jag grattar och kramar henne ^^. Hon är bara världens mysigaste, pratade massa med henne och följde henne sedan till taxin typ : ) Och efter det så begav vi oss hemåt, trötta var vi, men vilken grym kväll :D Väl hemma så blev de massa prat och sedan sängen..
image432

Rockbjörnen-vinnarna!

2008-01-26 @ 23:57:30
image426

Jaa jag tänkte nu lägga ut alla vinnarna i Rockbjörnen galan ;D
Så här har ni dom...

Årets svenska kvinnliga artist
Sonja Aldén


Årets svenska nykomling
Måns Zelmerlöw


Årets svenska låt
Lars Winnerbäck - "Om du lämnar mig nu"


Årets utländska låt

Timbaland feat One Republic- "Apologize"


Årets utländska artist

Timbaland


Årets utländska album

Timbaland - "Shock value" 


Årets svenska manliga artist
Lars Winnerbäck


Rockbjörnens MySpace-pris

Kid Down


Årets svenska grupp

Sahara Hotnights


Årets svenska album

Kent - "Tillbaka till samtiden"


Årets utländska grupp

Tokio Hotel


Årets svenska live- akt

The Ark

.... Yaaaay, de var dom det, Galan var iallafall sjukt grym!! Jag ska skriva och berätta om den dagen snart : )

Byyye


Stressigt...

2008-01-24 @ 13:39:04
Okej jag borde egentligen inte skriva nu, pappa kommer och hämtar mig om 10 min ungefär, och jag har inte riktigt packat klart ännu ;D Yaaay carro är duktig!!!

Skulle mest bara skriva att nu drar jag till Stockholm för massa skoj, Rockbjörnen ikväll och Picasso på lördag :D Vi hörs igen när jag är hemma, kommer hem lördag kväll : )

På återseende! Ha de gött allihopa!
Massa kramar
Carro

2007 års musiklista...

2008-01-23 @ 23:54:44

Bättre sent än aldrig, eller hur ; ) haha. Jag har snott listan av Mika <3
En liten sammanfattning.. Musiken 2007!

Vilka 10 låtar har du spelat mest under 2007?
Sonja Aldén - För att du finns
Sanna Nielsen - Vågar du vågar jag
Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra
Carola - Invincible
Markoolio & Linda Bengtzing - Värsta Schlagern
Markoolio - Ingen sommar utan reagge
Sonja Aldén - Här står jag
Dea Norberg - Den underbara dan
Måns Zelmerlöw - Cara Mia
Sonja Aldén & Shirley Clamp - Du är Allt


.. okeej, det finns massa flera, det var sjukt svårt, men det var dom som kom upp!!


Har du hittat någon ny baby?
...


Har du lämnat någon artist under året?
Hm, lämnat och lämnat har jag väl inte gjort.. Kanske blivit lite mindre aktuell under årets gång!


Vilken låt skulle för dig lika gärna kunna ha titeln "2007"?

De är typ en låt som flyger upp i huvudet på en gång och de är För att du finns, såklart!!! Man kan lyssna på den när som helst, vilket humör man än är på. Den har varit med mig jämt och ständigt under hela året, jag älskar låten, för mig ÄR den 2007!!!


Hur många nya skivor hamnade i ditt skivställ 2007?
Hm, 11 skivor och 20 singlar :D haha, jisses!


Vilket var ditt favvo-evenemang live?
Det måste ha varit Tre S konserten i Gbg <3 14/8-07 <3 men de finns massa ju.. En till jag lär nämna, Markoolio-konserterna ; )


Vilket var ditt favvo-evenemang på tv?
Meloooodifestivalen :D


Årets hatlåt?
The Ark - The worrying kind ;P


Årets skivbutik?
Hm säger väl Rocks.. men jag använder mig av Cdon faktiskt ^^


Hur många skivor har du gett bort?
2 stycken tror jag de blev : ) Sonja Aldéns "Till dig" <3


Vilken artist har varit mest aktuell för dig?
Sonja Aldén <3


Årets comeback?
Jag måste nog säga Markoolio, haha. Kan inte komma på någon annan just nu :$


Årets nykomling?

Sonja Aldén.. Ja jag räknar henne också hit, för med Etymon slog hon ju inte direkt igenom, men det gjorde hon detta året och hela detta året var hennes!


Hur många körisar har du sett/träffat under året?
Dea Norberg, Jessica Marberger, Sofia Lindström, Britta Bergström, Anna Nilsson, Jenny Gustafsson.. Okej dom har jag träffat :D Och sen så har jag bara sett Johan Röhr.


Årets musikvideo
Värsta Schlagern-videon, lätt asså :D


Yeees de var de!! Ciao ; )


Tror inte jag fattat riktigt...

2008-01-23 @ 23:45:23
Okej, imorgon bär det iväg till Stockholm, shiit va kul det ska bli :D Liksom sjukt kul att vi ska på Rockbjörnen, det trodde jag väl aldrig att jag skulle gå på, haha. Men vi ska röööja :D Braiga artister är det också...
Och jag tror inte jag riktigt fattat, fått in det i min skalle, att jag ska se Sonja imorrn :O Asså jag blir lite uppspelt när jag tänker på det.. Shiit va kul, det känns som evigheter sedan ju, men hey de är bara 24 dgr sen xD
Men jag längtar något enormt asså, ska bli superkul att se henne. Och även de andra artisterna, speciellt September, Sahara Hotnights, Simple Plan, Miss Li... och de andra också : ) Yaay det kommer bli en grym kväll, Micke och jag kommer ha så kul :D

Nej ska nog kila till sängs redan nu, måste ju vara pigg imorrn kväll (a) haha, ska lägga mig och kolla lite på Melodifestivalen, i think!!!

Skriver imorrn innan jag åker...
Gränslös Kärlek
Carro

image425

Träningsvärk, yes!

2008-01-23 @ 22:12:08
Var ju som sagt iväg och jobba vid fem, körde gympa : ) Nästan full grupp, men det gick iallafall bra.. Så drygt att ta sig dit men väl där så är det kul :D hihi. När jag kom hem så har jag bara suttit vid datorn typ.. Packat har jag också hunnit med, tror jag har fått ner det mesta nu. Har testat kläderna jag ska ha imorrn, snyggt ju. Hoppas skorna blir bra att gå i och så också, min balans är ju inte den bästa när de finns klackar ^^. Bussen blev inte bokad idag, det fixas imorrn, och plugget, hmm, kanske dags att ta tag i det nu!! Om jag orkar.....
Träningsvärk har jag fått också, haha, känns som jag har träningsvärk ända ner i tårna.. Det gör liksom ont i dom när jag böjer xD hahaha.


Btw, Sonja är nominerad i Årets Svenska låt och Årets album på Gaygalan 2008 ;D yeaah inte så hård konkurrens heller, så hoppas verkligen hon vinner dom ^^. Hon är så värd det! För att du finns var ju 2007!!!

Nej ska ner och hämta lite godis nu tror jag, och fundera ut vad som ska göras imorgon innan jag åker : )
Kärlek
Carro

Pigg och gla´.

2008-01-23 @ 14:19:48
Gud va skönt det var att sova liksom, haha. Och nej jag sov inte tills nu, jag vaknade faktiskt strax innan ett typ : ) Så jag kollade på Våra bästa år.. Ååh så sjuktbra och så spännande :D

Oh nu sitter jag här igen men jag ska faktiskt ner och ta något att äta. Sen försöka packa lite, boka buss och kanske plugga lite om jag hinner!! Ska iväg och jobba igen vid fem-tiden, dryyygt!! Skriver nog mer ikväll.

Taggad inför imorron <333 lääängtar!!!

Massa kramar
Carro

Go´morron.

2008-01-23 @ 08:31:33
Hit har jag kommit nu och jag sover snart. Jag kom upp imorse iallafall, klockan ringde vid halv sex, men den fick ringa fram till sex, och då tyckte jag att det blev lite bråttom. För jag skulle ju köra vattengympa vid kvart i sju, jag fick rusa dit för bilen startade inte, så dryyygt!! Men nu har jag ju kört passet och är tröttare än någonsin.
Det blev ju bara typ 2,5 timmes sömn, haha, men nu ska jag ta igen lite förlorad sömn!!

Skriver senare, när jag har vaknat.
Go´natt igen ; ) haha.

Kärlek / Carro

Yes...

2008-01-23 @ 02:47:42
Bestämt mig..
Jag drar mig till sängs nu, klockan tjuter strax, men lite sömn kanske jag får...

Höres, Go´natt!

Saknar...

2008-01-23 @ 02:38:16
image424
Saknar Sommaren ´07... den var så sjukt underbar, ta mig tillbaka!!!
Saknar Sonja Aldén... finner inga ord, saknaden är enorm.
Snaaaart, inte långt kvar nu <3
Kärlek

Jobb om ca 4 timmar!!

2008-01-23 @ 02:21:52
Aaah och här sitter jag än. Jag är sjukt trött må jag säga :S kanske ska ta mig till sängen iallafall då, men jag är rädd att jag inte vaknar när klockan ringer och de är absolute inte bra... Inte när man har ett jobb att passa!!

Jag sitter iallafall här och snackar med Milla och Emma, hihi : ) Och även så har jag kollat på massa resor, främst till Mallis då.. Jag är så himla sugen på att åka ju, finns så mycket att göra.. Bland annat, åka till Porto Cristos droppstensgrottor, åka och se delfin- och sjölejonshow, olika marknader och sådant.. Fatta va mysigt, jag vill... Jag vill verkligen, ge mig pengar, hahaha!! (a)
Lyssnar även på Sonja Aldén, som vanligt.. -älska!! Jag har även kollat lite klipp med brudarna, och garvat nå enormt. Helt sjukt va dom är roliga och lätt bäst <3

Nej om man kanske ska lägga sig och vila lite ^^. Ställa min andra klocka på ringning också.. Hm jag funderar!!

Go´natt babes!
Love

Home.

2008-01-22 @ 21:28:59
Jag var ju som sagt på spanska lektion tidigare, mellan halv fyra och fem.. Det var riktigt kul :D Och jag behöver verkligen all den repetition som vi gjorde. Men jag ääälskar spanska!! Yeah, efter den så gick jag hem, iiiskallt ju xD Runt sex typ så åkte vi alla till Valbo för jag lära köpa ett par jeans.. Så de blev dom svarta jeansen på gina tricot, sen blev det även ett par skor på din sko och ett halsband på Jc : ) Yees de blev massa onödigt också, haha. Men jag kom på innan jag åkte att jag inte har några braiga skor att ha på mig på torsdag, så därför köpte jag nya (a) haha. Vi åt på donken innan vi for hem, gött :D Sen blev det tv hemma, de var ju Bones :D Älskar programmet!

  

Ska ner och hämta nåt att tugga på nu, sen fortsätta kolla på filmen på 3an : )
Kärlek

Skola snart igen...

2008-01-22 @ 14:43:22
Ååh min lärare ringde för en stund sen, spanska läraren :P Han undrade om jag skulle gå hans kurs föremot att jag var uppskriven på den men inte hade visat mig där förra veckan, haha! Men yees of course, jag vill lära mig spanska på nytt :D Så jag ska snart till skolan igen, vadå drygt liksom.. Iskallt ute också, jag kommer frysa ihjäl, haha. Jag börjar iallafall vid halv fyra, så jag ska dra mig härifrån nu, fixa mig lite och sedan ta en tripp till skolan..

Skriver mer sedan!! : )

CIAO!

Jao... kommer inte på nån rubrik.

2008-01-22 @ 13:40:27
Det var jobbigt att komma upp imorse, klockan ringde vid nio men kom nog inte upp förräns vid tio, haha. Men jag gick ju och la mig vid fyra inatt, fastnade på något konstigt sätt här vid datorn ^^. Iallafall, jag sket i mina två lektioner idag igen :/, inte bra alls, men jag skulle iväg och prata med studievägledaren. Och det gjorde jag vid halv tolv typ, det blev så att jag tog bort min engelska och bytte till matte istället : ) Inte för att jag kanske har mer användning till det, men jag måste ha heltid, så det blev det!

Och nu har jag nyss sett på Våra bästa år.. Ååååh måste se imorrn :D Vadå spännande liksom, det är så sjuktbra!!! Nej om man kanske ska ta och försöka plugga lite : )

Höres, Loooove!

Då, Nu & För Alltid <3

2008-01-22 @ 02:09:17

Sara Löfgren - Som stormen
Melodifestivalen 2004
`-v-´ Kärlek `-v-´

Skouula

2008-01-21 @ 23:26:40
Ja idag var jag till skolan. Skulle ju egentligen ha psykologi vid ett, men när jag satt och åt insåg jag att jag inte skulle hinna dit. Bestämde mig istället för att gå till skolan och prata med studievägledaren, kommer dit och människan är inte där, hon är bara där på tisdagar, haha. Drygt liksom, men får dra dit imorrn! Stannade kvar på historia lektion vid tre till fem, pratade lite om forntiden och massa om antiken, haha yeah! Orkade inte stanna kvar till sex, haha, var bara en timme.. Men liksom jag blev typ själv där på skolan, lärare drog hem och allt, så jag vägrade stå kvar där själv.. Jag vet ju inte ens om spanskan håller till där ^^ haha.

Hemma sen så har jag bara suttit vid datorn och pratat med massa underbara vänner <3 thihi. Kollat på massa klipp på datorn och skrattat massa för mig själv ^^, hahaha!!

Bara för att dom här brudarna är så j*kla bäst liksom <3
image420

Neej nu lär jag ta mig något och äta, har inte ätit sen hmm 12 (a) haha. Så jag är hungrig nu må jag säga :P

Ha de så bra allesammans, go´natt!
Kärlek
Carro

Snaart.

2008-01-20 @ 23:07:22
Jag kom upp i lagom tid idag, som jag inte trodde jag skulle göra. Fast jag ställde ju klockan och den ringde vid 11, så då var man uppe och hoppade :D Jag satt mig vid datorn som vanligt, hihi. Ankan och Sara kom även på besök, myspys : ) Sen va har jag mer gjort, hmm.. Jag har nog inte gjort så mycket mer, har helt enkelt mest suttit vid datorn och diggat musik : ) Pratat med goa folk på msn och sådära!! Jag har även lagt in lite fler inspelningar på datorn, hann ej fixa några videos, tyvärr.. De hinner jag göra sen, men vilka minnen det väcker! Spola tillbaka tiden, tack <3

Och nu har jag nyss kollat klart på Bröllopsfixaren : ) Riktigt bra film asså.. Nu vette tusan vad som händer, kanske borde plugga lite, hmm.. eller njee jag har ingen lust för det! Det får bli lite Mello istället, yes I love it <3

Massa Kärlek
Carro

Sovdags.

2008-01-20 @ 04:37:11
Ja nu känns det som det är dags för sängen. Klockan är ganska mycket också, jag som tänkte försöka komma upp i god tid imorrn, ha, vilket skämt känns det som. Det är väldigt mycket tankar och funderingar kring allt just nu, jag blir galen.. Mycket tankar har det kommit angående schlagerkryssningen som det är dags för i mars, jag har ännu inte bestämt hur jag ska göra med den. Jag vill åka, men ändå är det något som säger ifrån. Och jag vet inte vem/vilka jag ska åka med, jag har ju mamma och hennes kille, men ja jag vet inte. Jag kanske kan hitta någon annan, eller?! Ja vi får se helt enkelt hur det blir med den, det är ju ett tag kvar ännu : )

Åååh det finns så himla mycket att se framemot nu på den närmsta tiden, men just nu taggar jag främst för Rockbjörnen och Picasso <3

Nej sängen var det ja, klockan bara tickar på.. Ska nog ställa klockan till imorrn bitti ^^

Go´natt!
image420

Fixat o klart.

2008-01-19 @ 22:47:38
Yees, idag fixade jag och Adam vårat boende i Sthlm under MelloFinals-helgen :D Det känns riktigt skönt asså, nu vet vi vart vi ska sova ;D haha. Det blev lite dyrt men inte så dyrt ^^.. men va faan, jag är bara glad att vi har någonstans att slagga!! Och att allt blir som vi vill de sen, hahahaha!

Annars har det inte hänt mycket alls idag, jag vaknade ju ganska sent också så! Just nu sitter jag här och ugglar, chattar med massa goa folks på msn <3 och lyssnar på musik. Jag har börjat gillat Säkert!, hon är ju bra :D hihi. Jag hade tänkt att jag skulle fixa lite videos idag med, men jag har inte kommit så långt ännu, jag orkar inte... Inte för att det är så jobbigt egentligen men nää de får bli imorrn kanske! 

Nu ska jag fortsätta chatta och mysa med min choklad, haha!

Gränslös Kärlek
Carro

Längtar <3

2008-01-18 @ 23:30:40
Det blev bestämt nu ikväll att jag och Micke ska på Rockbjörnen!!! Så kul det ska bli :D
Jag åker ner på torsdagen till Stockholm och stannar kvar till på Lördag : ) Yeeeeah!! Det är ju massa braiga artister som uppträder ju. Bla, Sonja Aldén och The Poodles, Sahara Hotnights, Vincent, September.. Ska bli kul att se Simple plan, Miss Li, Adam Tensta och fler också : )
På fredagen vet vi inte riktigt vad vi ska göra ännu, finns väl lite idéer och sådant, men vi får se då vad som händer : ) Hoppas det blir något kul iallafall (a) Sen på lördagen är det dags för Marie Picasso igen :D <3
Yaay jag längtar som bara den!!!
image417

Ny header

2008-01-18 @ 21:26:26
Japp då var det dags för ny header igen :P haha. men jag vet inte om jag är nöjd med den.. hmm, men den får sitta där ett tag nu.. Kanske blir någon annan innan helgen är slut, haha,  jag måste lära mig PS lite först bara ^^
Eller jag är nöjd iallafall.. för stunden (a)

Ska lyssna vidare på musik nu.. Två braiga låtar..
The poodles - We are one.
Säkert - Vi kommer att dö samtidigt.

Byyyye

tråkdag!!!

2008-01-17 @ 18:19:46
Idag har det inte hänt mycket alls.. vaknade sent, kollade på våra bästa år.. sen, hmm, va fan har jag gjort, jag minns inte :S joo jag försökte bränna ut lite bilder på dvd-skiva men det gick verkligen piss.. verkade ej funka, gick tydligen bara på cd-skiva.. mycket knas.. så de betyder att jag lär köpa typ 10 skivor :S dryyygt!! sen har jag även städat runt lite i mitt rum, lite lådor och sådära! mycket skoj ; ) haha.

Usch vilket liv man har... jag vill göra nåt.. jag har ju skolan och jobbet, men det är något jag tröttnat riktigt rejält på just nu! Jag vill ut, resa runt och träffa vännerna och skapa massa minnen <3 ååh så mys de lät..
Jag längtar så sjukt mycket till allt som ska göras :D också är det dags för Mello snart, inte alls långt kvar :D <3

Neej nu ska jag försöka göra något vettigt, som att plugga engelska kanske, HA!
Vi Hörs!
Love

Tess - The Second You Sleep.

2008-01-16 @ 23:27:12
Shiit vilka minnen den där låten väcker. Det var vi fyra. Jag älskade att umgås med er, ni var mitt allt.. Alla våra tjejkvällar, så underbara, men även alla andra stunder tillsammans med er! Men de har gått nåt år nu och vi alla är inte längre vänner. Vi har vuxit ifrån varandra och gått skilda vägar. Tråkigt när man tänker efter, föremot att vi hade så sjukt kul tillsammans, men de var så vi valde de!!! En till låt som väcker minnen... Maroon 5 - She Will Be Loved...

Jag kommer alltid att minnas våra stunder tillsammans! Ni finns i mitt hjärta <3
... Sara, Katarina, Nina ...
image414 image415
1. Tjejkväll - 2004... 2. Insparken - 2005...

Gympa...

2008-01-16 @ 20:58:16

Yees jag körde gympa ikväll på badet.. det var typ två månader sen senast typ och jag var inte alls taggad på att köra.. för det första så var jag ju så sjukt trött.. för det andra så kom jag inte ihåg passet såväl + musiken.. för det tredje så ville jag inte skämma ut mig för en full grupp (20 personer). hahaha, jag var hemskt negativ inför detta pass innan jag kom dit och stod där framför dom.. då gick de ju ganska bra iallafall, skönt att ha kört nu.. jag blev hemskt pigg och glad efter passet :D haha. det är ju riktigt skönt när de blir så, var nöjd med passet : )
Men så sjukt skönt nu att jag inte har något mer pass förrän på onsdag nästa vecka.. iallafall som det ser ut nu.. wiie!! Då kanske man kan ta tag i lite plugg denna vecka då : ) och även fixa lite fler videos i helgen, gött!

Neej nu ska jag fortsätta lyssna på musik.. och tror faktiskt jag ska ta och städa lite i rummet : ) hihi.
Kärlek till er alla / Carro


Mika har kommit hem, wiiiie :D inte långt kvar tills vi ses nu, 41 dagar kvar nu <3 LÄNGTAR <3


<3

2008-01-16 @ 15:12:49
Marie Picasso - Earth and sky <3

Kommit härifrån ?!

2008-01-16 @ 01:09:42
Neej haha, jag sitter här än :O tröttare än någonsin känns det som :S

Jag fastnade med att kolla på massa högskolor och skit till hösten.. va tusan vill jag göra med mitt liv :S det finns så mycket tankar och funderingar kring framtiden så man blir alldeles galen.... jag insåg snabbt att jag inte kom så speciellt långt med mina tankar så jag la ner det för stunden!!! Ska fånga upp det någon dag igen när jag är piggare, måste maila lite folk och sådära : )
Jag har även pratat lite på msn och kollat massa bloggar och diggat musik : )

Men nu känner jag och min kropp att det här klarar vi inte längre.. vi måste få lite sömn nu!!
Tack och hej, hörs imorrn!

Yeah!

2008-01-15 @ 22:54:58
Yes ... dagen är förbi.
Började med skola imorse, då var det engelska lektion, fy faaan för engelska säger jag bara.. i don´t like it!!!! Efter skolan, hmm va gjorde jag då :S Jag satt nog här ett tag.. Sen lite senare åkte jag med mamma, mormor och syster till Owe jansson och Valbo köpis : ) Hem en snabbis och vidare till badet för att köra vattengympa vid sex.. dryyygt, jag var ju så sjukt trött asså!! Sen har jag kollat massa tv; Bones, I huvudet på Gynning och Christine : )
Även lite mer planering har hunnits med.. så roligt de ska bli : ) lääängtar!

Just nu sitter jag mest här och blänger!!! Funderar på om man ska dra sig till sängs redan nu, skulle vara jäkligt skönt asså!! Får se hur de blir...
Love

image413
Bara för att jag saknar henne SÅ sjukt mycket... <3

Planering på G...

2008-01-15 @ 00:03:09

Vaknade av ett sms idag ;D hihi, som gjorde mig glaaad!! redan vid kvart i tio, och ja jag är väldigt lättväckt :P haha. Satt vid datorn och kollade massa, pratade även med Anna-Karin lite : ) och planering sattes igång, yaay va vi är duktiga, haha! Sen runt två så tog jag och Sara bussen till skolan, vi hade historia lektion vid tre.. tänkte bara få oss lite info om forntiden, var där en timme typ, sen tog vi bussen hem igen : ) Hemma har jag inte gjort mycket, suttit här vid datorn och ugglat hela tiden typ!! Pratat lite med farmor min och planerat lite mer : ) thihi.
Jag kollade även på klippet med Picasso från Efter tio som gick imorse, hon berättade om sjukdomen, sin smärta och sådära. Jag blev alldeles rörd och tårögd av det hon sa, stakkarn.. <3

Just nu sitter jag här och pratar på msnis, med goa folk :D och lyssnar även på musik som vanligt.. Fröknarna Picasso och Aldén <3 just nu den akustiska versionen av För att du finns, så vackert!!
Nej ska snart ta och sova tror jag, har ju fan skola imorrn, drygt!! Och även ett vattengympa-pass att köra, faan!

Kärlek / Carro


Picasso-dagen <3

2008-01-13 @ 21:29:46

Vi hade klockan på ringning vid halv tio idag, vi kom väl typ upp en stund efter det, fixade oss, åt och packade de vi skulle ha med : ) Syster följde också med, hämtade även upp Sara och Emma! Sen drog vi till Valbo :D Vi kom nog till Valbo strax innan 12, det var inte så himla mycket folk där då.. Vi gick runt lite och så, sen köpte alla mat typ och jag köpte glass (a) Snurrade runt lite till, sen när klockan var lite efter ett så ställde vi oss vid scenen, längst fram såklart.. "våra" platser ;D haha.

Klockan blev 14.00 och Marie entrade scenen, wiiiie :D Hon sjöng som vanligt I´ll be there först, fortfarande lika vackert!! Och hon är ju bara så söt när hon pratar emellan, myyys! Fortsätter med This moment, och fy bubblan vilken röst asså :O det är helt sjukt, som jag sa förut, att hon har en helt fantastisk röst, men nu idag, :O wooooow!!! Jag bara rös, shiit! I love it <3 Sen den goa intervjuen igen med en skivsignering efteråt : )
Jag och Micke ställde oss i kön direkt, men det tog iallafall ett litet tag innan vi kom upp, men vi och nåra tjejer till stod där och sjöng och hade det riktigt kul ;D haha. Vi kom fram till henne och hon är bara så sjukt goo! Hon kom även ihåg mig, blev ju lite förvånad men ååh :D hihi. Vi pratade lite med henne och så, vi tog även ett kort tesammans. Jag blev ful på de men Picasso blev sööt som alltid : ) Var även upp en andra sväng och tog kort igen och pratade lite snabbt!! Och vilken lovely människa, hon är helt fantastisk : ) så himla genomgo tös, jag tokdiggar henne <3

    

Tacktacktacktacktack Marie för denna dag <3 You are amazing!

image412


Vi åkte hem efter de, kom nog hit igen runt hmm, fyra kanske!! Då la vi in bilder och allt mys, checkade igenom allt!! Sen åt vi lite snabbt och sådära, packde ihop lite grejer och begav oss sedan in till Gävle för att lämna av Micke vid tåget : )
Tack för en urskojig helg :D hihi.


Igår :)

2008-01-13 @ 21:29:22
Ja då kom ju som sagt Micke hit, var ju in och hämtade han i Gävle, trevligt :D där runa vi runt lite på stan och köpte lite gott till kvällen i väntan på bussen. Bussen gick tillbaks vid halv fem och mamma var snäll och hämtade oss på resecentrum : ) Sen satt vi lite vid datorn, pratade massa, kollade på lite videoinspelningar från i somras och sen kollade vi på tv, Sagan om konungens återkomst! :P haha. Efter det så kollade vi lite snabbt på Dea i Så ska det låta, Micke hade ej sett de, men han somnade. Så jag ska fixa de till han sen om jag kan ^^. haha. Så vi go´nattade väl runt halv tre typ!!

image406

imorgon . . .

2008-01-12 @ 14:03:37
Då äre Picasso i Valbo som gäller ;D wiiehoo!!

image405
Men idag först..
Jag kom nog upp runt halv tolv tiden, det har inte hänt mycket alls. Jag har mest suttit här vid datorn men också städat rummet lite, för Micke kommer hit idag :D Håller på och fixar mig nu, ska ta och gå till resecentrum strax, bussen till Gävle går vid tre : ) Micke kommer vid halv fyra.. sen drar vi väl hem hit och hittar på något ^^.

Imorgon som sagt, Picasso <3

Skriver mer imorrn!
Kärlek / Carro

Hänt sen sist...

2008-01-11 @ 21:50:19
Jag har hunnit ätit en gång till (a) pommes och kött, mumsmums :D så nu är jag mätt, fast ändå liten sugen på godis (a) just de, kom på nu att jag har fått choklad av mor min, yaay!! Jag är även spelat spel och då blev de röj som finns på datorn, haha. Har även kollat lite klipp med Sonja&Sanna, så sjukt sööta är dom :D Och lyssnat på musik har jag ju självklart gjort också!!! <3

Just nu sitter jag och kollar på, håll i er, Melodifestivalen 2007 ;D har redan kikat igenom delfinalerna + andra chansen.. nu är det finalen som gäller här, yaay :D Och Ja, jag längtar nå enormt till Mellon nu, ska bli så jädra skoj :D


Sonja Aldén - För att du finns <3

Inget att gö...

2008-01-11 @ 17:34:09
Jag har nu ätit och sådära. Jag kollade även på OC medans jag åt..
Åh så bra de är!! det är gamla avsnitt, så sorgligt när Ryan flyttar tillbaka hem... alla bara gråter.. buhuu
:'(

vette tusan va jag ska göra nu.. kanske sätta i någon film eller något!! men jag är så sjukt trött, skulle behöva sova av mig lite, men vi får se vad som händer med de, haha. nej ska ta och spela lite spel, finns säkert något roligt nånstans ;D haha.

Skriver mer sen!
Kraaaam

Tidigt igen.

2008-01-11 @ 16:27:32
Jobb imorse, vilket betydde att det inte blev någon sovmorgon denna morgon heller. Så jobbigt, kom upp vid sex, gjorde mig klar och drog iväg till badet. Jag trodde allvarligt jag skulle somna, så sjukt trött :S Full grupp på vattengympan och det gick fint : ) Jag pratade lite med Persson också, alltid trevligt!
Hemma igen vid åtta.. Då la jag mig och kollade lite tv, men tröttnade snabbt för de var bara skit där. Satt mig vid datorn istället och glodde, sen tänkte jag kolla lite på Våra bästa år, för jag trodde att jag missade lite i början igår, men de gjorde jag inte, så det blev inge kollande där.. Sen vid kvart i tolv mötte jag Matilda och vi drog till sandbacka park för kursintroduktion, sen gick jag vidare till komvux för att prata med engelska lärarn, träffade även min hi-lärare och fick tillbaks mina historiearbeten : ) sen var de bara att tralla hemåt..

Och jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem.. Provat lite kläder inför söndagen, de blir svarta jeans, svart&rosa linne, svart jacka över ^^. haha. Nej nu ska jag ner och kolla om pommes fritesen är klara, mums!

BYE!

Tröttast.

2008-01-10 @ 21:30:50

Idag var man ju hur trött som helst.. klockan på ringning vid 6, fast A-Ks faster hann väcka oss före klockan HAHA :P ja iallafall, jag var grymt trött.. men upp och hoppa lära man, bytte om och åt frukost.. Drog ut till bussen som gick vid 6.42 (a) HAHA. och tog oss vidare in till centralen, tåget gick vid 7.58.. Så jag var i gävle vid halv tio, tog buss till s-viken och mamma hämtade mig på resecentrum : ) så skönt att komma hem, jag som tänkte lägga mig o vila en stund, men så långt har jag inte kommit än (a) haha. Jag har mest suttit här vid datorn och typ, gjort nada :S men jag har gjort klart mitt "lilla" engelska test som vi fick hem.. det gick väl helt okej : )

Nu sitter jag och kollar på lite Sonja-klipp ^^. Och funderar på om man inte skulle hämta något gott att tugga på och slå sig ner i sängen och glo på tv ;D det låter perfa!!

Kärlek . . .


M
, jag saknar dig så otroligt mycket! Längtar så tills vi ses <3


Grammisgalan!!!

2008-01-10 @ 21:00:52

Ja jag tänkte berätta lite om gårdagen! : )

Klockan ringde vid sju, gjorde mig klar och fick skjuts in till skolan av mamma. Första kursintroduktionen var vid halv tio, pedagogiskt ledarskap, och den kursen verkar väl okej. Inga bestämda dagar, tider eller lokal, yaay, låter bra va?! haha, den andra introduktion var vid elva-tolv, engelskaA. Drygt som fan, vi fick hem ett "litet" test vi ska göra och lämna in i veckan! Jag ringde även chefen innan jag åkte till skolan, berättade om galan och att vi lära hitta någon annan till mitt pass! Och jag ringde runt till massa folk men ingen kunna för de jobbade redan, så det blev att ställa in passet. Chefen är nog inte så glad på mig, men har inte hört något från henne... än iallafall!


Jag tog två-bussen in till Gävle, där jag träffade Anna-Karin på station. Vi köpte våra tågbiljetter, både för dit och hem resan : ) Tåget gick vid 15.02 och de gick ganska så fort att åka! "Rolig" gubbe på tåget också, shit va vi garva, haha! Vi kom nog fram runt tjugo i fem, då tog vi oss ut på stan, kollade runt där lite och skickade lovely sms! (L) Vid typ lite efter fem så träffade vi Anna-Karins faster som skulle ta våra väskor, där vi skulle slagga för kvällen! Tack! Efter det så begav vi oss ut till Globen city, sjukt mycket folk var det där iallafall. För det skulle vara nån hockey match på hovet också :P haha. Men vi åt iallafall på donken, som hade sjumila lång kö, sen snurrade vi runt lite där inne och utanför, de var ju lite dött runt globen om man säger så! Vi begav oss till entré 6 runt sju-tiden, träffade Micke där och vi fick våra biljetter, haha. Okej vi var tre personer, men vi hade sex platser, haha!
När vi kom in så såg vi en sån där stor Grammis bakgrundsgrej, som jag tog ett kort framför (a) yaay ;D vi hängde av oss jackorna och tog oss upp till B-sektionen och sen in till våra platser. Och shit va högt upp vi satt, men vi flyttade ner så långt vi kunna komma och såg faktiskt ganska bra, utsikt över allt! Och de var grymt att vara där på plats, med uppträdanden och allt :D men jag trodde det skulle vara med fart och liv där, aah men en upplevelse var det :D Sen när det var slut så drog vi nästan på en gång, tog farväl av Micke vid t-banan. Vi tog oss vidare till centralen och sedan vidare ut till hennes faster! : ) Där var allt bäddat och klart, bara hoppa i sängs, men vi låg nog och pratade ett tag!! Sen Go´nattade vi ;D

   

Längtar!!

2008-01-09 @ 01:29:29
Idag har jag inte gjort mycket, gick upp vanlig tid så det blev frukost för en gångs skull ;D haha. Chefen ringde, så boka in mig på lite fler vattengympa-pass. Har även pratat lite på msn och lyssnat på massa ljudklipp från olika radiosändningar, hahaha, de var riktigt kul : ) med S&S <3 Sen slog även Sanela en pling, undra om jag skulle på dansen, för hon skulle ha den. Så ja det blev dans vid fem-tiden, direkt efter det så blev de vattengympa! Nästan full grupp och de var väl kul och köra... Mys att träffa S igen!
Efter träningen satt jag mig här.. och jag fick sms, och blev lycklig :D haha. Jag har nog suttit här hela tiden, massa planering inför morrondagen :D yaaay va vi ska ha kul!! Jag tror jag har hittat kläder iallafall, frillan och sminket blir en annan fråga ; ) haha, men det löser väl sig!

Det finns lite att göra imorrn innan jag åker... först ska jag ringa till min chef, för jag måste skippa mitt gympa-pass imorrn!! sen till skolan, jag har två kursintroduktioner jag ska på.. med en timme emellan, tänkte försöka dra ner till banken och sätta in lite pengar då, så jag kan betala tåget sen ;D sen efter allt äre väl bara hem och packa lite snabbt, äta och sen bege sig till Gävle och möta upp Anna-Karin, och ta tåget vidare till Stoooooockholm :D

image400

Jag kommer såklart skriva om kvällen sen!!! Även lite bilder kanske kommer in..
Men nu ska jag sova... för klockan min ringer om sex timmar typ!! Det blir en lång dag imorrn, hemma igen på torsdag : )

Kärlek

Jag tror, den som kommer ta hem titeln ÅRETS KVINNLIGA ARTIST är Sonja Aldén!!!!!

" Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig
Låt mig värma dig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen "

Ofattbart :O

2008-01-08 @ 22:19:00

Jaa Detta sms fick jag nu ikväll, eller fick ett till innan detta!! När jag fick första så trodde jag det var ett skämt, att dom skickat fel. Men icke, JAG VANN BILJETTER!!!! Jag fattar inte, jag som aldrig brukar vinna! hihi åååh :D

Så imorrn blir det GRAMMISGALAN i Globen, YAAAY! Jag och Anna-Karin tar tåget ner!! Väldigt hastigt bestämt asså, men jäklar va kul det ska bli! :D


Och måste komma ihåg att ringa chefen imorrn, jobbar nämligen imorrn, har ett gympa pass vid fem-tiden HAHA, som jag Måste skippa!!! Hoppas hon är snäll, annars är jag sjuk (a) haha

Kärlek / Lyckliga Carro! <3

<3

2008-01-08 @ 02:12:09
" Åh, jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar
"

Sonja Aldén - Till en Ängel

...tröstande musik när tårarna rinner... underbar text...

Jobbat...

2008-01-08 @ 02:01:59

Hahaha ja vad har hänt sen sist?
Joo jag har varit iväg till badet och kört vattengympa och det blev mitt gamla pass, jag orkade verkligen inte fixa något nytt.. och jag kan inte fixa ett så snabbt heller, får se vad som händer imorrn!!! och plugg, neej de hände det inte ett piss med, men det skulle vara skönt att få det gjort.. haha, får ta tag i de någon dag här!!
Annars idag har jag suttit här och snackat lite på msn och sådära!! Anna-Karin och jag har lite mys planeringar på G : ) hihi, jag har även pratat lite smått med mamma om kryssningen och jag får svaret: ja det skulle vara kul, men vet inte hur jag jobbar än... haha okej, jag vill veta nu typ om jag ska åka eller inte!! jag vill booooka, yeah! fast jag är ändå lite osäker på om jag vill åka eller inte, innerst inne vill jag så gärna åka.. men tänker jag efter lite såhär, så känns det inte som nåt kommer kunna slå den första kryssningen, den var galet rolig!! Aja vi får se vad som händer på kryssningsfronten! Ska ta ett snack med mamma min igen! : )

image398

Just nu sitter jag och snackar med Milla på msn, ett känsloladdat samtal!! Mycket tårar, men även lite skratt... det är ju en del som hänt på sistone, och de krävs någon gång att man pratar ut om allt!! Sanningen varar längst, även fast det är svårt, den sårar.. men det är bara försöka glömma och förlåta!! Och försöka sig på vänskapen igen och hoppas att det går vägen, att allt blir som förut, ja eller någorlunda iallafall...
Sann vänskap sviker aldrig, de är väl så man säger!!!

MassaKärlek / Carro.

Skola och jobb!

2008-01-07 @ 15:13:37
Yes jag har då varit till skolan och gjort mitt prov, den första man möter i dörren är ju såklart läraren, haha, hon ba: "så du kom idag?! :D" haha ja varför skulle jag inte ^^  så hon placerade mig i ett litet rum så jag fick sitta där huuur länge jag ville :P haha. jag började vid ett och kom nog därifrån vid kvart i två, haha, jaa så fort går de för mig att göra prov (a) sen kryssa jag i mig på registreringen också och fick mitt introduktions schema.. Och jag ska till skolan på onsdag, typ hela dagen :S haha, först Pedagogiskt ledarskap, sen Eng B och Spanska!! Psykologin skulle tydligen vara på fredagen :S gud va drygt! menmen, ändå skönt att de börjas, så man har något att göra om dagarna!
Det är bara nu den här veckan det är för mycket, med både skolan och jobb!!!

Nej jag ska ta och göra lite vettigare grejer nu, som att plugga kanske eller fixa något vattengympa pass till ikväll :S
Skriver mer senare!!!

Kärlek / Carro


En ny låt jag gillar.. Group Avalon - Pata Pata.. ; )

Slappt.

2008-01-06 @ 21:00:18
Ja blev det något plugg idag.. hmm, va ska jag säga?! Jag skrev klart provet iallafall, så nu finns väl dom rätta(?) svaren på pappret, bara plugga in dom till själva riktiga provet imorrn :P haha. men jag orkar inte liksom, men jag får väl ta och göra det innan jag går och lägger mig sedan!! Men inget vattengympa pass blev gjort, får se om jag tar ett som redan är klart, eller om det blir mitt gamla! Och inge fler videosar blev det heller, men ska fixa lite i veckan om jag finner någon ledig tid..

Nu har jag nyss kollat på Victoria´s secret fashion show :D så häftigt ju!! Jag ska kolla på filmen på 3an nu tror jag iallafall, tvn står på ifall!
: )

Kärlek

Gaah!

2008-01-06 @ 13:32:58

Jag är vaken, haha. Vaknade faktiskt runt halv 12 tiden, riktigt skönt, de blev ju en sen kväller inatt med. Jag kom nog i säng runt halv fyra kanske!! Blev lite snack med syster och bränna ut film : )

Gårdagen hände det inte mycket, kom upp vid halv 3 typ, haha. Sen satt jag vid datorn hela dagen tror jag, jag la över några av mina inspelningar på datorn och fixade en film till bruden! : ) det blev riktigt najs asså! Jag satt nyss och kollade igenom den, fy faan asså, jag dör av skratt här (a), haha. Vi får se vad som händer idag, om det blir mer film-göra, för det finns faktikst lite annat som är "viktigare" att göra just nu, som att plugga :S hahaha, jag måste väl försöka iallafall.. sen måste jag kanske fixa nytt vattengympa-pass till imorrn eller på tisdag :/. drygt som fan!!! Så jag har lite att göra iallafall, jag uppdaterar väl er senare och då får vi se vad jag gjort för något ; )

Nu ska jag ta och duscha ialf, på återseende!
Kärlek / Carro


Sovdags.

2008-01-05 @ 05:15:01
Nu är jag hos pappa och det har inte hänt mycket här.. Vi åt väl runt 7-tiden typ, sen vid 8 så kollade jag och pappa på Reine och Mimmi i fjällen, riktigt kul film asså ;D haha. Sen efter den så satt jag mig här vid datorn och här sitter jag än.. Och här har jag inte gjort så mycket heller, lyssnat på massa musik, pratat på msn med massa gobitar :D och snackat lite med syster min när hon kom hem : )

Ny header har jag gjort också, är väl nöjd med den för tillfället.. Jag är inte så värst duktig i PS, men jag ska väl försöka fixa någon ny snart : ) när jag lärt mig hur programmet funkar typ xD

Nej nu ska jag gå och lägga mig, känns som sängen kallar :P haha. får se när man vaknar upp imorrn då, eller senare idag kanske man ska säga!!
Go´natt gott folk!

image397

En del att göra...

2008-01-04 @ 17:18:31
Jag somnade visst när jag la mig tidigare, sov ända fram till 2, och guud så skönt de var alltså! Jag har suttit här vid datorn efter det, pratat lite på msn och så. Jag har även ätit frukost, eller det gjorde jag nyss (a) duktigt carro!!!
Nu kommer pappa snart och hämtar oss, ska vara hos han i helgen!!

Detta måste göras i helgen:
¤ Plugga; har prov på måndag.
¤ Fixa nytt vattengympa-pass + kolla lite musik.
¤ Försöka fixa lite videoinspelningsgrejs!
sen blir det väl massa annat, och inget av de överstående kommer hända (a) HAHA.

nej jag kilar nu, men skriver kanske mer sen!! beror helt på om jag får ha datorn hos pappa eller inte : )
Kääärlek!

image395

Dagar som gått...

2008-01-04 @ 09:21:49
1 Januari...
Fortfarande i Stockholm. Vi vaknade runt 11 och gjorde oss klar och sådära! Sen åkte vi ut till Solna kyrkogård, Anna-Karins farmor ligger där, sen blev det kramkalas och hejdå från varann!! Jag fick skjuts till Solna centrum, där jag hoppade på t-banan in till centralen. Jag tänkte försöka hinna med 15.00 bussen hem, men den var överfull typ! Så jag fick vänta på nästa buss som skulle gå 17.00, men den var jag redan bokad på, haha. Men iallafall satt där på stationen och väntade, satt lite vid datorn, åt lite och så! Sen äntligen kom bussen, också var det raka vägen hem, diggade musik hela vägen + lite smsande med Anna-Karin : )
Var hemma i S-viken igen vid halv 8 typ, då var pappa snäll och hämtade mig, för jag frös så hemskt mycket, speciellt om mina fötter xD haha. Jag kollade på Bones när jag kom hem, sen satt jag massa vid datorn och snackade med lite folk!! Det blev en sen kväller!

2 Januari...
Vaknade ganska sent, och jag gjorde inte så värst mycket denna dag. Jag skulle ha kört gympa, men chefen ringde så den blev inställd, väldigt skönt : ) Så det blev datorn hela dagen för mig, haha! Det blev väl sent, tror jag :S Jag minns inte!!

3 Januari...
Jag kom upp i lagom tid, runt 11 : ) Det var meningen att jag och syster skulle till banken men det blev de inte av! Jag satt vid datorn lite, sen vid 17.00 var det dags att köra vattengympa, yaay va drygt!! Sen stannade jag kvar på badet och pratade lite med Maria och väntade på att mötet skulle börja, 19.00. Vi gick igenom vårens schema, träffa lite nytt folk och så, mötet gick väldigt snabbt, hela 50 min! haha. Efter mötet ringde jag Sanela, så jag drog dit en timme. Vi satt och pratade om allt möjligt, så himla mysigt!! Sen när jag kom hem runt tio-tiden så satt jag mig vid datorn, sen blev det kväller!!

Och idag var det upp och hoppa väldigt tidigt, klockan ringde vid halv 6 :S haha. Jag körde vattengympa vid kvart i 7, kul men drygt, haha. Träffade även Maria en snabbis, sen in till chefen och pratade lite.. sen var det bara att tralla hemåt!!
Och nu är jag väldigt trött, må jag säga! Jag tror faktiskt jag ska ta och lägga mig en stund, det är inte en jäkel inne på msn, haha :P Skriver mer sen igen!!
Byyyye

Bästa Nyåret

2008-01-02 @ 23:08:53
Klockan stod på ringning igen, fast denna gång på halv 9. Vi gick upp, åt frukost och gjorde oss klara, fick skjuts in till Barbaby, sen tog vi pendeln där in till centrum! Hoppade på bussen ut till skansen, betalade in oss och begav oss upp till scenen för att luska ut när repen började, det gick fort!! Dom skulle börja runt 16-tiden, så vi fick det lite bråttom! Klockan var ungefär vid 12, men vi stannade lite snabbt på stan och köpte halsdukar inför kvällen, jag köpte även en tröja. Sen tog vi pendeln hem och blev hämtade i Barkaby. Väl hemma så blev det väldigt stressigt må jag säga! Vi trodde att vi hade hur mycket tid som helst, men de fanns det inte. Vi packade allt, vi hann till och med äta.. Vi skyndade oss ut till bussen, men missade den med bara någon sekund, haha. Men det gick en till, en kvart senare, så den hoppade vi på! Vi kom in till Skansen igen vid halv 5 ungefär, begav oss då till scenen, stod där och pratade en stund..
Sen kom det två bilar och jag ba: "tänk om de är Sonja som kommer i nån av dom där bilarna". haha, dom körde fram till scenen typ, och då visade de sig att de var hon :D Så sööt, pratade lite snabbt med henne, för hon hade bråttom!! Och jag glömde fråga henne en sak, och tänkte att det får jag aldrig tid att göra nu. Men helt plöstligt så är det någon som ropar på mig och de var Sonja, de var nog tankeöverföring där, för hon nämnde de jag skulle fråga om ; ) haha. Anna-Karin sa att när hon kom fram till scenen så vände hon om och sprang mot oss xD haha, skulle jag vilja sett ; ) Vid halv 6 repade Sonja, För att du finns, med hennes sjukt sööta vantar och dom var lite i vägen tror ja, haha.
Efter repet tog vi oss till "rulltrappssalen", haha, vet inte vad jag ska kalla det för, men vi satt där och pratade och värmde oss ett tag, Sonja och hennes kompis sprang även förbi där : ) haha. Sen hände det absolute inte mycket alls, vi var och fikade på Café Gubbhyllan, där var det riktigt mysigt. Vi satt där en stund och värmde oss ännu mera! Sen gick vi runt massa, för att sedan ungeför runt halv 9 tiden ta plats vid scenen, för då började dom repa igen och de var ett genrep inför kvällen och det höll på till bara någon minut innan direktsändningen!
Det började och det var verkligen hur mys som helst! Och Sonja var verkligen så himla fantastisk, den akustiska versionen, de var magiskt!! Och fyrverkerierna var så himla häftiga att se :D Vi kanske inte såg så värst bra, men vi såg iallafall. Året kunde inte sluta/börja bättre, de var den bästa nyårafton någonsin!! Efter allt så blev det raka vägen hem, och vi kom nog i säng runt halv 3 typ!!


Picasso <3

2008-01-02 @ 19:40:36

Woow vilken dag!!  Söndag 30/12 - 2007 .

Klockan ringde vid 6, upp och hoppa, gjorde mig klar och packade det sista. Pappa kom förbi runt kvart i 8 och hämtade mig, körde in mig till Tierp där jag hoppade på mitt tåg. Jag skulle nämlingen till Eskilstuna, fast först blev det byten i Uppsala och Sala! Väl framme, låste in väskan och tog bussen till Tuna Park, där jag träffade Mikaela och Marie vid scenen. Underbart att träffa er <3 Stannade med dom där och vi bara väntade och väntade på att klockan skulle bli 14.00. Jag hann ta mig en korv med bröd också, vi pratade massa och så. Dom spelade Maries skiva, så jag stod där och sjöng!! ^^.
Lite efter 14 så kommer Marie Picasso <3 Hon började med I´ll be there, åååh så vackert, hihi. Sen prata hon lite gos emellan och fortsatte med vinnarlåten This moment, heeelt fantastiskt asså! Efter de blev det en liten intervju som följdes av en skivsignering!! Jag köpte skivan och ställde mig i kön, kom upp ganska snabbt till henne! Nervös var jag, men inte så himla mycket. Och hon var verkligen hur go som helst, så himla underbar : ) Jag var mer nervös andra vändan jag gick upp, shit asså.. Jag höll på att skriva mess innan jag gick upp på scen, jag kunde knappt skriva för jag skaka så mycket, haha. Men det gick över bara jag kom upp till Marie, så snäll : )

image403
Tack för en fantastisk dag. Oförglömlig <3
  


Vilken fantastisk röst hon har, vilken utstrålning, vilken charm!!! Helt otroligt <3 Jag visste ju redan från Idol att hon var en j*kel på att sjunga och sådära, men att se henne Live, shiit asså!! Jag finner inga ord för det, hon är nog en av de Bästa artisterna vi har här i Sverige, röstmässigt!! Enligt mig i alla fall!! Och som person är hon bara för underbar asså, så sööt!! Men det räcker ju bara att se på henne, så förstår man vilken underbar person hon är! Och hennes leende, hihi, så himla sött!!
Jag längtar till nästa gång jag ser henne, det ska bli så sjukt underbart
<3

Jag tog 16.05 tåget till Stockholm och tog mig ut till Barkaby där Anna-Karin och hennes faster hämtade upp mig!! Trevligt att träffas igen ju :D Vi åt pizza när vi kom dit, den var lite rolig xD haha. Sen spelade vi kort och kollade på tv och sådära : ) Tror det blev en någorlunda tidig kväller!!

Kärlek / Carro!


Lovely helg!!

2008-01-02 @ 01:49:50
image402image401

Jag kommer berätta om dessa två dagar!! antingen imorrn eller i övermorrn!!
FANTASTISKA DAGAR VAR DET IALLAFALL <3

Sammanfattning 2007

2008-01-02 @ 01:20:06
Ett helt år har gått och jag tänkte nu försöka mig på en liten sammanfattning av året.. det kommer inte bli lätt, för det har hänt sjukt mycket detta år...

januari .
Jag var till Milla, vi var på Rent några gånger.. Vilka minnen asså, jag saknar det!! Helt underbart. Jag var även på instruktörsutbildning i Falun, för gympa/aerobic!!
Sen hände det inte så värst mycket mer denna månad!

februari .
Jag var till Milla igen och vi var på Bröllopsmässan på Grand hotell, LindaB var konferencier för brudshowerna!! så himla vacker hon var, oförglömligt! Träffade även Linnéa där! Var även här på Rent med Milla, myspys! Var in till Gävle på Melodifesten på torget också, LindaB hade spelning, träffade henne och gos! : ) Var till Milla igen, vi var iväg till Nyköping på Melodifesten där, LindaB spelade där också. Även Sonja blev intervjuad där på scenen, så träffade henne också!! En mysig dag! Och jag får inte glömma, jag fick mitt körkort denna månad, närmare bestämt den 15:e :D

mars .
Jag var på Jill Johnson i gävle med Sanela, Maria, Carina och Lisa.. riktigt bra var hon : ) Var ner till Milla igen och vi var på Rent, sista föreställningen med LindaB : ) Sonja och Sanna hade signering i Globen city, var dit med Milla och träffade Emma, Adam, Marre och Therese där : ) Även två dagar efter, hade dom signering i både Stinsen och Globen city igen, denna gången åkte jag själv, men träffade Emma och Adam där, även Sofie, Nathalie och Martin : ) Var iväg på Schlagerkryssning med Milla också, LindaB var med :D Träffade gänget där, blev många minnen, speciellt utanför spa´t med Linda <3
Sen hände det inte mycket mer!

april .
Jag fyllde 19 ;D wiiehoo!!! Jag var till Sundsvall och träffade Carro, vi var och såg Sonja och Sanna på bilbolaget där.. Riktigt mysigt, så mycket minnen!! <3 Carro var även hit på besök, underbart!! Jag var till Borlänge, kupolen, med Sara och Emma! Träffade Lollo där, Sonja var nämlingen där och sjöng, sån underbar tös : )
Inget mer denna månad! Förutom att Sonja släppte sitt debutalbum "Till dig", Bästa någonsin!!!

maj .
Jag var på aerobicweekends i Falun med Sanela, Maria och Marilou, mycket mysig dag!! Var till Eskilstuna på schlagertravet med Nathalie, Sofie och Angelica!! Sonja var med, sjöng, signera och var även med på travbanan, så himla sööt med sina 7cm klackar ; ) Dagen efter var jag och Milla till Södertälje, Sonja hade signering där :D Sen vidare till kungsan för Rix fm festivalen, där Sonja också medverkade!! Träffade Micke, Lollo, Nathalie och Sofie där : ) Var på premiären av Sommarkrysset med Micke, träffade Nathalie, Sofie, Angelica, Therese och massa fler goa personer!! Sonja var såklart med, även Markoolio som körde VS med Dea Norberg, som jag fastnade för!! Underbart go person <3 Vi ägde hela programmet ; ) Var till Valbo köpis dagen efter, träffade Anna-Karin där.. Sonja var där och signerade!! Så sjukt underbar, bäst liksom <3
Kanske hände nå mer skojs, men inget jag orkar nämna!

juni .
Jag var till Falun på Rix fm festivalen, var där med Lollo!! Sonja var med :D Träffade även Nathalie Rosenberg, dansare bakom september, jag gillade henne i floor filler!! Härlig tjej liksom <3 Sen blev det Childhood-dagen på Grönan, var där med hela LB-gänget, en otroligt mysig dag.. LindaB var med och uppträdde!! Sara kom ner till Stockholm och vi var och såg SaraL i kungsan, även Milla, Maria och Emma var med!! Och Sara är ju bara för underbar, tack!! : ) Var även på Markoolios turnépremiär, fröken Norberg var med på kör.. underbar konsert, var där med Micke, Milla och Emma!! Dea var bara så sööt! : ) Jag tog studenten detta året också, mys.. Underbar klass, som är saknad!! Kusin vitamin och jag firade tillsammans med släkten :D en oförglömlig dag!! Var till Västerås på Rix fm festivalen också, med Nathalie, Lollo och Sofie!! Sonja var med, sån härlig människa asså <3 Träffade även Nathalie Rosenberg igen : ) Jag och Sara var även ner på Sommarkrysset, SaraL var med!! Träffade Micke där : )
Minns inte om det var något mer som hände, men tror inte det!

juli .
Jag var till Eskilstuna med Micke, Dea&Jess&Markoolio konsert igen :D Shit vilken lovely konsert asså!! Vi ägde där ju ; ) Träffade Sara, Bonnie, Mikaela och Bosse där, riktigt sköna folk! <3 Sen blev det en tripp ner till skåneland till Adam! Vi var på allsång i Helsingborg, Sanna var med.. Träffade den sköna tösen, var även in till Båstad den dagen och träffade Malin, Emma och Milla : ) Dagen efter var det allsång i Malmö, Sonja var med där. Träffade den sköningen <3 Och till Ronneby för ännu en Dea&Jess&Markoolio konsert, så bäääst asså!! Dea var härlig : ) Träffade Jenny och Linda där!! Vi var till Landskrona karnevalen och såg Jessica Andersson, mysig brud!! Vi for iväg till Borgholm på Victoriadagen också, Tre S; Sonja, Sanna, Shirley, skulle uppträda! det var faktiskt en mysig dag, om man bortser från lite krångel med boende!! ; ) Träffade Sonja dagen efter på station i Kalmar! Jag och Sara var på Allsång på skansen för första gången, och de var väldigt mys :D Markoolio och tjejerna var med! Träffade Josefin och Mikaela där : ) Var även till sälen på Diggiloo med syster, pappa, Sinikka, farmor och Yvonne!! Grym show :D LindaB var bäst,helt klart.. Sån mysig träff efteråt <3 Jag fick även prata med Sonja på kvällen, Tre S hade nämlingen premiär i Sthlm och Martin var där, så Tack Martin för att jag fick de <3
Mycket skoj som hände, tror jag inte glömt något!

augusti .
Jag var på Pride-festivalen med Sara!! Sjukt mysigt asså, SaraL var där och uppträdde :D Sen blev det en tripp till Göteborg, var där några dagar med Adam!! Först såg vi Tre S <3 Fantastisk show!! Träffade Malin & gänget, Anna och Angelica! : ) Sen blev de Sanna i Falköping, mysig allsång! Tillbaka till Gbg där vi träffade Malin & gänget, Emma och Martin.. Även LindaB med folk : ) Sen blev det Liseberg och senare på kvällen Jessica Andersson och Måns Zelmerlöw!! Jessica var mysig ; ). En underbar tripp!!
Inget mer viktigt hände tror jag!

september .
Jag var in till Stockholm, var på Svenska favoriters artistgala i kungsan med Micke, Anna-Karin, Adam, Anna, Nathalie, Josefin, Diana och Diana : ) Och självklart så var Sonja med, även Sanna, Shirley bl.a.. Helt fantastisk gala ju, träffade Sonja efteråt <3 Dagen efter var det skansen som gällde och Dea&Jess&Markoolio konsert :D Tillsammans med Micke, Adam och Josefin!! Lovely konsert :D Träffade Mathilda och Bosse där! Träffade även Dea&Jess, underbara!! Jag började också plugga denna månad på komvux, historia och ECDL!! Under stora träffen här, så hade vi från parkbadet uppvisning på stan, vi dansade :D så underbart kul!!
Sen hände inte mkt mer!

oktober .
Jag var på Sonja&Christer i Gävle med Anna-Karin, de var myspys konsert!! Sonja var så underbar! : ) Jag var även in till Stockholm och gick på konsert på Berwaldshallen med Adam och Anna, de var nämlingen Sanna som hade konsert med Lars Roos! Och Sanna är bara för underbar asså, tack! Det var fest på badet här också, de var skoj :D Och även Melodifestivalsbiljetterna släpptes och jag/vi hann på biljetter till fredagsgenrepet i Globen och lördagsgenrepet i Karlskorna :D wiiehoo!!
Sen hände det inget mer som är så värt att nämna!!

november .
Jag var på Shirley Clamp i Gävle med Nathalie, hon är mys!! Adam kom hit under höstlovsveckan, vi hade skoj.. Var på halloween fest hos Linda, var dit med Sanela!! kul med massa lekar och sådära! Julgalan var det dags för också, både i Falun och Gävle :D Sonja och Linda medverkade bla.. Träffade Sonja i Gävle, så underbar! <3 Sen blev det så att jag och Anna-Karin åkte upp till Sundsvall, Birsta centrum, för Sonja hade signering där.. Träffade även Carro då! : )
Inget mer hände här tror jag!!

december .
Jag var till Stockholm på Sthlm international horse show med Adam, det var sjukt skoj :D Linda var med och hoppade i kändishoppet, hon kom tvåa! Träffade även LB-gänget : ) Det blev Borlänge en sväng också, Linda var där på nån butik och skulle ge inredningstips och råd. Sara, Ankan och jag åkte in, träffade Sandra där! Och Linda var skitgo :D Jag och Sara var iväg på kryssning också, SaraL uppträdde, så underbart att se henne igen!! Mysigt att prata med henne också : ) Var till Jakan för att Sonja hade signering där, var in med Anna-Karin. Träffade Susanna, Nathalie och Sofie där : ) Och Sonja är alltför mysig!! Träffade även Bonnie och Mikaela på stan!! Underbart att träffa dom igen! <3 Det blev Eskilstuna också, Marie Picasso var i Tuna Park och signera :D Träffade Mikaela och Marie där!! Picasso är hur mysig som helst, störtskön brud!! Och jag firade mitt nyår tillsammans med Anna-Karin i Stockholm, på Skansen!! Hur mysigt som helst ju, Sonja uppträdde.. Hon är så älskad!!
Underbart slut på året blev det!! <3


Tack alla för ett helt fantastiskt år!! Jag trodde aldrig detta året skulle slå 2006 men det gjorde det fanemej!! Shit vilket år, oförglömligt!! Alla resor, alla konserter och alla vänner, Guld!
Alla vänner jag lärt känna detta år, jag är så glad att jag funnit er!! Ni gör mig så himla glad, jag vill aldrig förlora er.. Tack för att Ni finns <3 och även mina "gamla" vänner, ni vet att ni är guld värda för mig, jag är inget utan er!! Ni är så jäkla älskade allihopa <3 och saknade!! Vi ses snart igen hoppas jag!! 
Blir 2008 bättre än 2007?! Det kan hända, föremot att 2007 blev bättre än 2006, som jag trodde var omöjligt!! Säger bara: Det kommer bli ett riktigt bra år!!

God fortsättning på er alla <3
image400

RSS 2.0