S, Baby love <3

2008-01-27 @ 03:17:42
Rockbjörnen galan 24 januari 2008 <3

Pappa kom och hämtade mig här hemma strax innan två, han skulle skjutsa mig och Sinikka till tåget i Gävle. Vi åkte med Upptåget till Upplands väsby, hon hade kort så jag åkte gratis, väl där så så köpte jag SL-kort och tog pendeln till centralen. På pendeln så messade jag med Nathalie och jag skulle ringa henne senare på kvällen. Jag kom till Stockholm runt 17-tiden, Micke mötte upp mig och vi drog hem till han och lämnade min väska. Vi åt och sedan packade vi på oss pengar och kameran och tog oss ut till Hovet, där vi ställde oss i kön direkt, var nog där tjugo i sju typ. Insläpp vid 19-tiden, rusade in och lämnade av oss jackan och ner till scenen. Minnen väcktes också till liv, för det var nämligen där jag såg Sara Löfgren för första gången, 11 april 2004 <3 Det var inte alls så mycket folk där som vi trodde det skulle vara, man stod ganska så fritt, ingen trängsel. Det var riktigt skönt asså, vi ställde oss ute vid den runda scenen och vi såg jäkligt bra!
Vid 20.00 började galan, och yaaaay va coolt :D Petter började med att uppträda ju, med ett långt jäkla HipHop medley typ.. Lite väl långt tyckte jag, men de var grymt ;D Sedan var det dags för att dela ut första rockbjörnen, Årets kvinnliga artist och vinnaren blev ju Sonja Aldén!! JAAAAAAAAAAA, men man hann ju knappt reagera och tänka -hoppas det blir Sonja- utan det gick pang på HAHA, jag blev så hiiiimla glad, jag skakade hela ja!! Men shiit vilken lycka alltså, oslagbart, och hon var så vacker <3 Efter det så blev de Mando Diao, dom var väl helt okej asså. Pris för Årets nykomling, Måns Zelmerlöw, helt rätt tyckte jag och där skreks det lite, haha. Sen blev det September :D Så jäkla häftigt med dansarna också, och Nathalie var så sjukt grym :D Yaay coolt framträdande!!
Sen delades det ut massa priser, och massa uppträdanden: Miss Li, Timo Räisänen, Takida, Kid down.. Sen blev det dags för att dela ut pris i Årets svenska grupp och WIIIE Sahara Hotnights :D Dom var så värd de! Sen uppträdde Adam Tensta, Vincent och sedan Sahara Hotnights :D iiih.. Simple Plan var sjukt grymma alltså :D Skulle lätt vilja se dom igen!! Sista Rockbjörnen var för Årets bästa liveakt och det gick till The Ark.. Buu eller vad man ska säga, haha. Ola Salo såg ju fan ut som jesus eller något sådant galet ^^ haha. Och nu till det sista och bästa på hela galan..... Sonja Aldén och The Poodles med Baby Love <3 Shiiit asså de var så sjukt grymt.. Sonja i rock, yaaay, me like.. very much :D Hon var så coool asså, ashäftigt var det!! Ett litet gulligt avslut också ; ) thihi. Men sedan var hela galan över, tråkigt men sant.. Så häftig gala, går lätt på den igen!!!
   
Direkt när det var slut så ringde jag typ Nathalie, första gången svara hon ej men andra då svarade hon så sött : ) Okej jag gillar verkligen den människan, så himla mysig! : ) Vi bestämde iallafall att vi skulle träffas, men efter massa minuter ; ) haha, så blev det ändå ingen träff.. Hon hade nog bråttom till efterfesten. Så tråkigt :/, men det blir fler gånger : )
Vi drog ut och tog oss bort mot "backstage" -ingångarna där tydligen efterfesten var också, så där blev vi ju såklart kvar.. Kom nog ut dit vid kvart i elva typ och shit va mycket kända folk det var där asså, men orkar verkligen inte rabbla upp alla. Helt plöstligt så ser vi Sanna där, och jag får värsta ruset :O (hade inte träffat henne sen oktober) men människan går såklart in igen, men vi håller koll på na ; ) haha, Och sedan runt halv tolv så går människan ut, hon och Lotta (tror hon heter så xD sannas manager) och jag stoppar Sanna en bit bort, chockad blev hon att se mig.. Men shiit va kul de var att träffa Sanna igen, lite mys prat och gos kramar, love that girl <3 Sen pratade jag även lite snabbt med Petra (september), haha. Sen bestämde vi oss för att dra vid kvart i tolv, för ingen Sonja hade syns till på hela tiden.. Men vi blev kvar ett litet tag till och runt tolv så ser vi att Sonja börjar närma sig dörren och vi går en bit bort.. Stoppar henne när hon kommer och jag grattar och kramar henne ^^. Hon är bara världens mysigaste, pratade massa med henne och följde henne sedan till taxin typ : ) Och efter det så begav vi oss hemåt, trötta var vi, men vilken grym kväll :D Väl hemma så blev de massa prat och sedan sängen..
image432

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback