Glömde berätta xD

2008-05-31 @ 02:38:07


Jag har fått en ny dator :D Jag är överlycklig, haha! Syster skickade sms till mig igår (torsdags) och sa att vi fått varsin dator, jaa jag är lycklig!! Tack, tack och återigen Tack!! Och Milla och Micke kan nog säga att jag blev glad ja xD HAHAHA! Micke fick till och med de förevigat på en bild... Den bjuder jag på här. ; ) HAHA



Yees nu ska jag sova, Go´natt alla!!!
Puss och kram
 / C.

29/5 - Så mycket Kärlek!

2008-05-31 @ 02:02:24
Klockan stod på ringning vid halv sex ungefär, upp och hoppade, duschade och gjorde mig klar!! Packade de sista och strax efter halv sju så kom pappa och hämtade mig och han skjutsade mig till resecentrum, för min buss gick vid 6.55, yeah tidigt som fan xD Lyssnade på massa musik på bussen ner och var nere i Stockholm redan vid 9.40 HAHA! Då satte jag mig och väntade på Milla som skulle komma lite senare, strax efter elva kom hon : ) Mys att ses igen, hihi!! Då tog vi oss ner på stan, till gallerian närmare bestämt!! Där vi gick till nån pärlshop och handlade, yees där var vi väldigt länge må jag säga, hahaha! Och dyrt blev de också, haha, eller joo, inget mer sagt om de!! Köpte pärlor och snören och for sedan hem direkt, hade ju lite bråttom, HAHA!

Väl hemma hos Milla så plockade vi fram allt och satte oss på baksidan och började vårt lite "jobb" HAHA. Har man inget att göra, så fixar man nåt att göra xD Fyfaan asså va lång tid de tog, satt där med två tångar och sax och allt... haha. Vi var nära på att ge upp några ggr men till slut gick de ihop, efter typ 2,5 timme typ xD HAHA! Då hade vi lite bråttom istället typ, vi lära byta om och sminka oss och allt sånt dära!!

Sen drog vi till Sundbyberg C, kom la dit runt sex tror ja, mötte upp Micke vid scenen där, najsigt att träffas igen :D Vi snurrade runt där massa, fick reda på att Stjärnskott skulle börja vid 20.20 så vi drog bort till Åhlens och köpte ram till presenten som vi fixat till Tommy xD haha, yes de blev assnyggt!! Vi tog oss även till donken för att äta lite, mitt typ första mål för dagen, förutom frukosten då xD haha. Efter de så trallade vi väl runt ännu mer, sen tog vi oss till scenen och Annamia kom så vi var fram och pratade lite med henne, hon är asgoo : ) Sen tog typ vi plats framme vid scenen och plockade fram allt, vi körde ju på stativ och allt ju ; ) xD HAHA! Annamia körde igång och de fyra tävlande sjöng sina låtar, hihi.

Sen kom höjdpunkten, de vi hade väntat på.. CARACOLA :D wohoo va de tjoades xD haha. De började såklart med Mango Nights där de sjöngs för fulla muggar :D Sen presenterade de sig lite snabbt och sedan fortsatte de med Vamos Vamos, shiiiit va jag älskar den låten :D Där sjöngs de också för full hals men där var även dansen med :D Shiit vi är grymma, men oj så mycket blickar vi fick xD HAHA. Sen kom Annamia upp på scenen och intervjuade dem, myyyys : ) hihi. Sen avslutade de såklart med Smiling in love där de också sjöngs och dansades, yaaay så kul :D Och allt är såklart filmat med ;D Så jäkla najs att se tillbaks på xD
Efter allt så var de dags för signering som vanligt, de blev snabbt lång kö, eller halvlång iallafall, men vi ställde oss på sidan och snackade lite och Micke sprang lite på sidan och filmade, och Emma flummar sig lite mot kameran xD Sötast ju!! Var fram lite snabbt igen till Annamia och pratade här, medans kön blev lite kortare, vi tog kort med henne och sådära : ) hihi. När kön var slut så gick vi fram till brudarna, pratade massa med dem, de var ashärliga ju, flummiga och goa :D haha! Vi gav Emma Tommys present också, som de fick öppna och de gjorde de och hade askul, åååh deras reaktioner!! haha. Och vi gav armbanden, de blev asglada, haha, så himla söööta!! Och preciis allt är filmat, så jäkla kuuul xD HAHA! Sen blev de såklart fotodags, yaay de missar vi aldrig!! Mycket bilder blev de, och vi stod och pratade ett bra tag med dem, om allt mellan himmel och jord : ) hihi. Sen tog vi hejdå, och alla drog åt alla olika håll, typ xD Eller nä, men nästan!!

Jag och Milla tog oss iväg mot pendeln iallafall, men först hittade vi.... Hemköp :D HAHA! Jag var tvungen att filma lite på skylten, sen filma jag lite där inne och sen på utvägen hittade jag skylten på fönstret.. spegelvänt xD HAHA ojoj då dog jag!! Men vi tog oss till pendeln, fick vänta där ett bra tag :S HAHA, men Micke ringde oss, han åkte nämligen t-banan med Emilie, så vi fick höra massa där och även lite skönsång också ; ) Yeah haha, folk blängde lite xD haha. Pendeln kom och vi var la hemma till elva typ, riktigt najs!! Gjorde oss natti klara och hoppade till kojs, där vi såklart lära kolla på inspelningarna innan sovdags, vi skrattade gott, shiit asså, brudarna är ashärliga!! :D Och sedan kollade vi på film, Hairspray, och den var skitbra :D hihi. Men sen pratade vi lite grann och sedan somnade vi gott, med hosta och snuverier xD HAHA!

TACK för en helt Fantastisk dag :D
Tack Milla, Micke, Emma, Frida och Emilie <3
Ni är guld värda, ni är Kärlek <3


Smiling in love
/ C.

Hemma igen.

2008-05-30 @ 22:08:01
Ja idag kom jag hem från Stockholm : ) Jag ska berätta om gårdagen också, men just nu orkar jag verkligen inte xD De kommer nog ett senare när jag vaknat upp lite...

Vi vaknade iallafall sent idag, väldigt sega var vi, haha. Vi gjorde oss klara och begav oss in till centralen innan mitt sl-kort tog slut xD Där gjorde vi inte mycket, åt på donken och sen tog vi oss ut till sergels torg. Och de var massa folk som tagit studenten idag så de var massa bilar och flak och skit ute och härjade, så vi hade iallafall något att roa oss med xD haha. Lite efter tre så drog vi oss tillbaka till centralen, köpte dricka och skit, sen drog vi upp till bussjokjen och prata lite. Efter en stund tog vi hejdå och så : ( -men ses snart igen- hihi. Och jag hoppade på min jäkla buss, fullpackad ju :S Drygt att åka ju, men hemma strax innan sju och syster kom och mötte mig : ) Sen har jag och syster vare till mormor och sedan förbi ica och köpte brännskivor : ) hihi. Sen hem och nu sitter jag här som vanligt : )

Snart ses vi alla igen, Team Caracola :D <3 Jag räknar dagarna... Ni är Kärlek!!!

Smiling in love
/ C.

Redo för imorrn.

2008-05-28 @ 22:51:16
Jag kom hem från pappa strax efter sex ungefär. Då blev de mat typ direkt, vi satt ute och åt, väldigt mys!! Jag och syster tog även en promenix ner till ica, för jag lära ta ut pengar till bussen imorrn xD och hon ville ha glass, så jag köpte också glass, mums!! Sen kollade jag lite på grey´s och har även hunnit packa till imorrn också, hoppas nu jag inte glömt något!! haha. Jag längtar till imorrn, vi ska ha mega kul, iiiih, träffa brudarna :D

Sitter här och småblänger lite på Sex and the city och chattar lite på msn och såklart så diggar jag de där klippet ännu (från förra inlägget). Jag gillar låten starkt asså!! thihi.

Ska snart ta mig till sängen, ska upp sjukt tidigt imorrn. Pappa kommer förbi här lite efter halv sju tror ja, sen går min buss typ sju ;D haha, yaay va pigg jag kommer va... not haha! Jag skriver igen på fredag när jag är hemma : )

Smiling in love
/ C.

Hos pappa än...

2008-05-28 @ 17:35:08
Jag sitter fortfarande här, men jag har slangat över allt på datorn nu iallafall, shiit vilka minnen, så kul att ha kvar ju :D Kryssningen, arboga och rix är över on the dator... hihi.
Bussen är bokad till imorrn också, gött! De blir tidigt men vafaan, de gör la inte så mycket... Mycket skoj ska vi ha, åker till Stockholm och träffar Milla och Micke.. yaay!! :D

Just nu gör jag inte mycket alls, sitter och kollar på ett klipp som jag slänger in här, mycket bra : ) hihi. Väntar även på att filmklippen ska bli klara på msn så jag får åka hem och äta, jag är sååå hungrig nu!! Annars sitter jag bara här och är glad, hihi.
Smiling in love
/ C.



Äntligen...

2008-05-28 @ 12:42:41
Ja nu är jag hos pappa min, wohooo :D HAHA!
Finally, när jag var påväg hit tidigare så kommer jag på att jag glömt lagt ner sladden till videokameran i väskan, hade då kommit halvvägs men de var bara att vända hemåt igen, hahaha! Men nu har jag sladd och allt med mig, jippiii ;D haha!

Så nu ska de slangas över :D
Hörs sen igen!
Ciao
/ C.

<3

2008-05-27 @ 23:08:05
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Tisdag!

2008-05-27 @ 20:48:34

Min dag i listform...
- Lyssna på Sonja på Rix morronzoo <3
- Suttit lite vid datorn.
- Solat.
- Jobbat.
- Kollar på tv.


Som ni ser så har det inte hänt mycket alls, och imorrn drar jag till pappa opch slänger över allt från videobanden så de blir fixat ;D hehe! Sitter just nu och blänger på Gossip girl utav alla program som finns xD hahaha!!

Smiling in love
/ Carro


<3

2008-05-27 @ 13:20:50

Coolingar :D
Sonja är Kärlek <333

Sonja ÄR Bäst <3

2008-05-27 @ 09:12:10
För en stund sedan så var Sonja Aldén och hälsade på i Rix morronzoo studion :D Så mysigt att höra henne igen, ååh! De spelade även hennes nya singel Nån som du, och jag älskar ju den låten, den är så himla underbar ju!! Människan kan skriva texter, iiiih!! Men som sagt, underbart att höra henne igen!! Jag saknar henne sååå mycket...


^- Rix fm festival i västerås förra året ...

Dagens planer, hmm, finns inga... bara att jag ska jobba ikväll, köra vattengympa. Drygt, haha, lär dit och kolla hur många de är också, för de kan man inte längre kolla genom nätet, ännu drygare!!! Men jag kanske kan ta mig förbi pappa lite snabbt, skulle vara najs att göra de, men de visar sig under dagen vart jag hamnar : ) haha!

Skriver mer sen, finns inget vettigt att skriva mer nu...
God Jul ;D HAHAHA!

Måndag!

2008-05-26 @ 20:01:46
Idag har det verkligen inte hänt mycket, har mest suttit här och tryckt hela dagen xD HAHAHA! Lyssnat på musik och sjungit massa :D haha! Jag har även kollat igenom inspelningarna från kryssningen, gaah va jag längtar tillbaks asså :D Så galet roligt vi hade de, bästa ever <3 Har även pratat med mina kära vänner och de har planerats massa, vi är grymma asså ;D hihi! Jag längtar så tills vi ses hela gänget igen :D soon <3

Sitter här än och pratar med gänget, fast vissa är på vift just nu xD HAHA. Lyssnar på musik också, väldigt najs ju : ) Annars händer de inte så mycket här, kanske är något bra på tv snart också, de lär jag kolla upp ;D hihi!!!
Smiling in love
/ Carro

- Det du söker ska du finna, om du litar på dig själv!

... <3

2008-05-26 @ 02:02:56
" När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar
"

" Jag går med dig vart du går
Och aldrig lämnar jag dig
"

Idag : )

2008-05-25 @ 23:17:08
Vi vaknade i lagom tid, eller sent kanske vi vaknade, haha, vid elva iallafall typ : ) Satte på tvn och kollade lite där, de gick repris av ESC så vi kollade på de ;D Och Charlotte gjorde verkligen ett kanon nummer, helt fantastiskt!! Hon kunna inget annat göra, de var görbäst! Förstår bara inte va Europa gjorde, men de kanske inte går hem något mer, sån där schlager liksom!!! Vi kollade ej hela, vi hade ju redan sett röstningen. Så vi gjorde oss klara och packade ihop allt och drog in till stan! Där snurrade vi runt, fram och tillbaks, vi var skittrötta verkligen :S HAHA! Vid typ halv fem så ringer Sinikka och då skulle vi mötas på centralen för att sedan ta oss till hennes bil, så då vare dags att ta hejdå av varann, så tråkigt, men vi ses ju snart, väldigt snart :D iiih!! Vi tog t-banan till gullmarsplan och sedan bussen en bit och sedan tog vi bilen hem till Kristian en snabbis också, sen vare raka vägen hem, gud så skönt :D haha! Vi kom nog hem strax innan åtta : ) Då satte jag mig direkt här (a) HAHA! Jag och Ankan åt lite grann och kollade lite på Sanningens ögonblick!! Sen har jag suttit här och snackat med vänner : )

Nu gör jag inte mycket alls här xD haha, Har mest tråk och är väldigt trött!! Kanske sängen snart xD HAHA, ska ner nu iallafall och se va folket gör!! Go´natt på Er!
Smiling in Love
/ Carro

24/5 - uuunderbar dag <3

2008-05-25 @ 23:09:04
Klockan ringde vid sju redan, upp och hoppa liksom, jobbigt som fan men ett tåg att passa ju ;D Mamma skjutsade in mig till Gävle, tåget gick vid 9.06, framme i Stockholm vid 10.30!! Mötte då upp Milla och vi fixade de vi skulle och sen hoppade vi på tåget till Arboga som gick vid 10.50 : ) De var fullproppat med folk på tåget, och då skämtar jag inte, verkligen proppat med barnvagnar och skit i gångarna också så man icke kom förbi xD HAHA! Men framme i Arboga runt halv ett och då tog vi oss till centrum och till parken där Stjärnskott höll till, gick lite vilse först men sedan hittade vi dit xD hahaha. Där träffade vi Eva-Marie och Simon, tyvärr så hade Simon redan sjungit, de var synd : (. Men vi kollade klart på stjärnskott, vinkade till Annamia, haha :P Efter de så gick vi och lämna min jacka och väska i deras bil -tack- och bestämde även då att vi skulle till donken och äta : ) Så vi brumma dit, åt gott där och blev bjuden på glass -tack igen-. Tillbaks till parken, jag och Milla tog oss ut i de lilla centrumet, som för övrigt var stängt xD HAHA. Men vi hittade coop forum, var in där och handlade lite och så, sen tillbaks till parken och satte oss en stund : ) Var även fram och pratade lite med Annamia när hon kom, hon är go och trevlig : ) hihi. Tog plats framför scenen för de var dags för finalen i stjärnskott vid tre tiden!! Simon gick tyvärr inte vidare, så tråkigt, ville ju så gärna se han sjunga ju, men de blir nog fler gånger : ) hihi.

Vid halv fyra ungefär så kommer Caracola, gjorde väldigt najsig entré, kom in åkandes i en cab ;D Yaaay, de var söta : ) Kom upp på scenen och Annamia intervjuade de lite snabbt och sedan körde de igång med Mango Nights först : ) Man blev utglodd så fort man öppnade munnen liksom xD HAHA! Sen presenterade dem sig och fortsatte med Vamos Vamos!! HAHAH jag kommer garva så fort jag hör den låten nu xD deras reaktioner, HAHAHAHA, jag döör bara jag tänker på de xD -ni som vet vet, ni andra får väl undra- och sedan så avslutade de med Smiling in love i ursnygga hattar HAHA! De fick blommor och ryggsäckar efteråt xD Och sedan begav de sig ner till signeringsbordet, där blev de lång kö och de signerade för fulla muggar!! Tillslut så ställde vi oss där och kom väl fram till de ganska så snabbt : ) Pratade lite snabbt och langade över lite resegodis till dem, de blev asglada : ) haha! Sen tyckte Emma att vi skulle vänta till sist och ta kort så de gjorde vi : ) haha. De signera klart och de kom fram till oss och vi tog kort tillsammans och pratade lite till : ) Sen sa vi hejdå och de rusade iväg, och jag menar verkligen rusa också xD HAHA! Vi drog också iväg till bilen och de sprang framför oss typ, ropade lite och sedan hoppade de in i bilen!! Vi kom bort till bilen och stod där och så ser vi att bilen svänger ut på vägen breve där och så är de nån som vinkar som en tok framme i bilen och de var Annamia HAHA, och girlsen vinkade också, hihi!!

Vi drog till stationen, där satt vi och väntade länge på vårat tåg, eller vi hoppade på ett annat tåg för att komma på samma tåg som E-M och Simon ;D haha, men de gick fint och vi var i Stockholm strax innan sju : ) Köpte sl-kort och allt och tog bussen ut till Grönan, fixade gröna-kortet där och tog oss in, mötte upp Emma först i entrén :D iih!! Sen bort till scenen, där vi träffade Micke och Martin : ) najsigt!! Bra platser på sidan där, men shit så trötta vi var, haha. Sommarkrysset började och de var najs!! Linda var ju grymmast liksom och klippet med henne som de visade var ju klockrent, jag garva så jag trodde jag skulle ramla av bänken xD HAHA! Fasen va kul de var!!! Efter allt så drog vi bakom, stod där och sjöng och allt!! Träffade Lasse Lindh lite snabbt xD haha, yeah ; ) Sen drog vi till bussen som tog oss till centralen typ, vi sa hejdå till alla, trååk : ( Och jag och Milla drog till donken och åt innan vi tog pendeln/bussen hem till henne : ) Var hemma hos Milla vid halv tolv ungefär, då åkte tvn på!! Röstningen i ESC ju, haha, ja va ska man säga åt den!! Jag blev faktiskt chockad att vi inte fick mer poäng asså :O Jag trodde ärligt att vi skulle komma i topp 3 iallafall, men icke :S Men Rysslands låt är ju helt okej ju : ) Ja nog om de, jag orkar inte xD HAHA! Sen låg vi och pratade lite grann men sedan somnade vi ganska så snabbt...

Tack allihopa för en lövely dag <33333
Ni vet alla vilka Ni är!!!
Tack för Allt!


Underbara brudar <3

Sängen snart...

2008-05-23 @ 23:30:34
Det har inte hänt så mycket sen sist faktiskt!! Suttit här vid datorn och pratat med lite vänner : ) Kollade på High Chaparall igen vid sju, bara för att Shannen Doherty var med ju <3 :D Jag har även ätit lite glass med jordgubbar, mycket gott :D iih!! Packat till imorrn också, yaaay va jag längtar asså :D Det ska bli SÅ sjuktkul ju :D träffa gänget också, najsigt värre!!!

Och nu har jag nyss kollat klart på Ocean´s eleven, bara för att Julia Roberts var med :D Bra film ju!! Tänkte väl inte göra något speciellt nu, blir väl att blänga här lite till och sen blir de sängen, ska ju upp tidigt imorrn ju : ) Skriver på söndag igen när jag är hemma!!

Smiling in love
/ C.

Skolan klar för dagen...

2008-05-23 @ 17:19:33
Det blev lite längre än räknat xD haha! Vi började vid ett och då skulle vi laga nå knas, jag vägrade typ smaka xD HAHA! Sen blev de kris med tid för de andra två, som skulle ha sina examinationer, lära iväg typ samtidigt så vi var tvungna att dela upp oss i grupper och köra så!! En massage grupp och en teater grupp, jag kom såklart i teater gruppen HAHA! Men ja jag var med i nästan alla övningarna, det var skoj!! Vi slutade vid halv fyra typ!! Sen skulle jag ju prata med A, men hon pratade med en annan först, sen satte vi oss i ett rum och babblade på om svenskan, så nu har vi strukturerat upp allt :P Inte alls mycket kvar egentligen ju.. Sex grejer bara som jag ska fixa på två veckor medans hon har semester : ) De lär väl funka xD HAHA! Jag kom hem strax innan fem här : ) gött!!

Sitter här och mumsar godis nu, men de ska jag icke göra längre, eller mumsa godis ska jag, men inte sitta här ;D Hörs kanske senare igen!!!
Smiling in love
/ Carro

Fredag - Jobb!!

2008-05-23 @ 12:03:24
Finally over :D haha!!!

Här sitter nu jag, jag har varit och jobbat nu på förmiddan, från sju till halv tolv ungefär. Och de gick la bra : ) Jobbigt och tråkigt men va faan!! Nu är jag sjuuukt trött asså, de är inte normalt för mig att gå upp så tidigt, nämligen vid sex xD hahaha! Jag kommer ju fan vara död ikväll ja...

För hemma blir jag inte länge till, jag ska snart ta och äta lite, så fort mamma kommer hem med såsen!! haha. Sen ska jag iväg till skolan till ett, ska ha pedagogiskt ledarskap. De tre sista ska ha sina examinationer, sen ska vi utvärdera kursen och sedan ska jag prata med A om hur jag ligger till i svenskan : ) HAHA, så jag har ingen aning när jag är hemma igen, vid tre-fyra kanske xD haha!! De blir iallafall tidig kväller ikväll, för imorrn händer det grejer :D Shiit, LÄNGTAR SÅ!!!! Äntligen liksom...

Skriver senare igen!!
CIAO
/ C.

ESC semifinal 2 över...

2008-05-22 @ 23:04:48
Jag har nu suttit och kollat på andra semifinalen i ESC. Jäkligt drygt att kolla må jag säga!! Men nu är den äntligen över, yaaay!! Och några av mina favoriter gick vidare till finalen och de var: Ukraina, Sverige, Lettland, Island och Danmark :D hihi. Men jag blev besviken att inte Schweiz och Malta gick vidare, fyfaan xD Dem var ju mycket bättre än de andra som gick vidare ju... Men ja de blir iallafall en grym final på lördag :D HAHA, ska bli kul att se den, eller delar av den ialf xD HAHA!

Nu ska jag faktiskt ta mig till sängs, ska upp och jobba tidigt imorrn xD Orkar inte, vill inte, gaah!! Gonatt allihopa!!
Smiling in Love
/ C.

Den siste mohikanen...

2008-05-22 @ 14:18:09
HAHAHAHAHAHA, jaa den spelas för fullt här just nu xD

Och vilken sjuuukt saknad och längtan tillbaks till kryssningen jag fick, den var ju fan så himla underbar!!! De var verkligen ett minne för livet, shiit.. Bästa kryssningen nånsin, vi hade så galet kul och jaa, shiiit :D

Stunder av Kärlek!!
.terminalen-hytten-soundchecket-caracola-dans/bilspel-karaoke-face84-
caracola-grimaskort-dansgolvet-face84-hytten-sovdags-musikfrågesport-
sjöng i mic-taxfreen-caracola-buffén-easykit-däck-terminalen.

Ja de var en snabb tillbaka blick på kryssningen <3 hihi.

Jag saknar Er <3
Smiling in Love
/C.

Torsdag!

2008-05-22 @ 13:36:47
Jag har bara hunnit med skolan idag än så länge. Började med svenska lektion vid halv tio ungefär, där alla typ redovisade sina fördjupningar, haha. Sen hade vi en liten frågestund om språkhistoria som vi skulle ha läst till idag och allt, vilket jag hade glömt xD haha, men det gick fint ändå tror jag : ) Sen fick även A en korg med vin, ost, kex och allt sånt där som kan tänkas, från oss i gruppen, som tack för den här terminen och ett grattis i förskott till henne : ) hihi, de var mys, hon blev väldigt glad!! Sen slutade vi för dagen.. Och jag ska ha ett rejält snack med A imorrn, hahaha, får se hur de slutar asså xD Hoppas de löser sig med allt!!!

Planer för resten av dagen, hmm. Jag tänkte ju faktiskt försöka vara lite duktig och plugga idag, men de är säkert ingen idé att skriva de här för jag kommer ändå inte göra något :/ HAHA! Tänkte ta mig ner till ica en snabbis nån gång idag också för att köpa lite goooodis :D haha, alltid gott liksom!!

Sitter här nu och lyssnar på musik : ) Inte en jäkel inne på msn heller, så då ska jag inte bli kvar vid denna dumma burk!!! Nu ska jag ner och ta nåt att äta, hihi..
Skriver nog mer ikväll!!
Smiling in love
/ Carro

Vår Ruset avklarat :D

2008-05-21 @ 22:12:15
Yees, vi kom hem för en stund sen..

De hela började med gympa på badet vid fem, körde på där för fulla muggar, sen när de slutade vid sex så väntade mamma och resten utanför på mig. Då var de raka vägen till Gävle och Vår Ruset :D Kom dit strax efter halv sju, letade upp allt folk och hittade en plats i gräset, där vi lämnade allt. Och tog oss upp till start grejen där det var uppvärmning på G. HAHA de såg riktigt fult ut när alla höll på xD haha. Men iallafall, vi kom iväg i tredje och sista utloppet. Och då gick vi, jag, Carro och Maud, man kunna verkligen inte springa då HAHA. Men vi både sprang och gick igenom hela sträckan och den var på 5 km!! Kom väl i mål efter typ 40 min typ : ) Riktigt skönt ju!! Också fick vi plocka på oss massa grejs när vi kom i mål xD haha. Slog oss ner allihopa i gräset och åt lite, men fyfaan va kallt de var ute då... hahaha. Efter ett tag så tog vi oss hem och nu är jag här vid datorn igen, hihi.

Nu gör jag inte mycket, jag är så trött. Pratar med lite folk på msn, hihi, myys!! Jag tror jag ska ner och ta lite glass med chokladsås (a) muuums!!
Smiling in love
/ C.

Onsdag!

2008-05-21 @ 13:40:26
Skolan idag... Vi satt ihop alla delarna i vår artikel idag, och gud så bra de blev, behövde inte ändra mycket alls. Allt gick ihop med varann på en gång typ, fick ändra lite i ingressen bara, sen var de bara sätta ihop allt!! Redovisade lite snabbt om de, sen gjorde vi inte så mycket mera, nu är vi iallafall klar med myternas magi!! Vi hade bokdiskussion också, så de är avklarat. Nu äre bara bokanalysen och fördjupningen kvar i denna kurs, yippiie :D HAHA!

Efter skolan så har det inte hänt mycket, satte mig lite snabbt här, men här händer det inte ett skit. Jag har packat väskan till ikväll, ska ju iväg till badet och köra gympa vid fem. Och sen blev de även så att jag ska med på VårRuset ikväll i Gävle :D Yaay, och det är vid sju så jag kommer vara död, men jag ska försöka springa någorlunda iallafall (a) Väldigt najs ska de bli.. Vet inte riktigt när jag kommer hem men jag slänger in ett inlägg då ; ) höhö.

Nu ska jag ta något att äta och sen göra något annat xD
Massa kramar
Carro

Glass och chokladsås!!

2008-05-20 @ 22:23:40
... mums va de är gott :D !!!

Just nu ser jag på filmen på 3an, En underbar dag.. Den är riktigt bra faktiskt : )

Jag var ju som sagt iväg och jobbade på badet vid sex, körde vattengympa och det gick väl bra, men de är så jobbigt att ta sig dit.. haha. Träffade även Sanela lite snabbt där, treeevligt : ) Sen jag kom hem så har jag kollat lite mer på min svenska uppgift, de är ju svårt.. Jag kan inte skriva som en artikel, gaah!! Haha, men jag har iallafall lite text till imorrn nu, de är bra.

Ska fortsätta kika på filmen nu.
Byebye
/ C.

Tisdag.

2008-05-20 @ 16:25:10
Ingen skola blev det idag, HAHA, mamma var in och väckte mig lite efter sex och min klocka skulle ringa vid halv sju men lär ha somnat om iallafall.. Vaknade igen vid nio och då började min lektion så det blev ingen skola alls.. hahaha, tråkigt men ändå skönt : ) Låg kvar en stund innan jag tog mig upp till datorn och här har det inte hänt mycket alls.. Kollat på lite olika klipp och snackat med vänner : ) Jag har även typ gjort klar min del i uppgiften som ska vara klart till imorrn, men jag lär då säga att de är svårt att skriva om en viss del i ett repotage när man delat upp de på fyra personer HAHA. Heja, får se hur alla andra skrivit imorrn, om vi lär ändra mycket föratt få ihop de xD haha. Nå mer har jag inte hunnit göra idag, planerat lite för mig själv här HAHA, ska fixa en grej till den dagen, de kommer bli perfa ;D HAHA! Ni får nog se vad när den dagen väl kommer.. hihi!

Nu sitter jag här och väntar på maten typ.. Och vid sex ska jag till badet och köra den där förbaskade vattengympan igen xD HAHA. Men soon är de över, sommarlov ;D yaay, jag längtar... Ska ta och plocka fram kläderna nu och slänga lite i tvätten xD

Massa kramar
Carro



Denna brud är KÄRLEK <3

Hon ÄR Cool :D

2008-05-19 @ 23:43:12
Henne jag gillar as mycket :D

Shannen Doherty <3

Här är jag!!

2008-05-19 @ 21:53:28
HAHAHA, jaa jag sitter här ändå liksom.. Jag kunde inte dra mig härifrån.. Just nu sitter jag här och pratar och garvar med Team Caracola ;D Yaaay vi är grymma vi HAHA! Jag älskar er <333 Och snart ses vi :D iiiiih!!

Nu ska jag snart se High Chaparall, hihi, aldrig gjort förr HAHA men nu ska ju fan Shannen Doherty dyka upp :D iiih!! Och jag har inte börjat med svenskan än heller, fy mig!! de får nog bli imorrn (a)

Nej nu ska jag snacka med gänget lite till...
Ciao amigos
/ Carro

Ingen tid över, gaah!

2008-05-19 @ 17:44:59

Klockan ringde vid halv sex idag, de var upp och hoppa och gjorde mig klar!! Jag och mamma tog varsin bil till jobbet, till Karl Johan gården där jag skulle hoppa in och städa idag : ) Började vid sju och jobbade fram till tjugo i tio och då var det raka vägen till skolan. Hade ju svenska B lektion vid tio, där gjorde vi inte mkt alls xD Och sen vid ett hade jag svenska A lektion, där diskuterade vi lite runt giltighet och sedan bestämde vi lite kring vårat repotage vi ska göra, som ska vara klart på onsdag, gaah :S HAHA! Slutade vid tre och då vare raka vägen tillbaks till Karl Johan gården och städa klart allt där.. Slutade vid fem ungefär, kom hem och de var mat direkt..

Och nu har jag hamnat här... Men de är en kort stund de xD Jag ska till badet och köra vattengympa vid halv sju, hjälp mig, jag orkar fan inte mer nu xD HAHA! Jag ska även försöka fixa svenska skiten idag med, annars förstör jag för de andra, inte bra de!! Får se om de blir mer dator idag asså xD

Min vecka...
Tisdag: Högbo med skolan hela förmiddan. Jobba på badet.
Onsdag: Skolan hela förmiddan. Jobba på badet.
Torsdag: Skolan på förmiddan. LEDIIIIIG :D
Fredag: Jobba på Karl Johan gården förmiddan. Skolan på eftermiddan.

GAAH rädda mig från denna hemska vecka. Jag kommer vara död på lördag och de är inte bra alls!!!!! Då händer de kula grejer :D Jag får vila helt enkelt på söndag ^^ hihi.

Massa kramar
En jäkligt trött Carro xD HAHA.


Du finns i mina tankar <3


Inget vettigt.

2008-05-18 @ 15:01:39
Denna dag går då segt som fan ska jag säga er... och det händer inte ett piss här!!

Och jag sitter fortfarande i pyjamas här, de är helt sjukt och ingen frukost har jag ätit än heller xD HAHA! Jag har bara suttit här och snackat med vännerna och försökt planera lite xD hahaha! Och lyssnat på massa bra musik <3 thihi.

Nu ska jag fortsätta här och jag måste nog in i duschen och sen ta något att äta!!
Kramkram
Carro


... jag är orolig för henne <3

BingoLotto!

2008-05-17 @ 22:18:14
Yes de stämmer, jag har kollat på Bingolotto hela kvällen xD hahaha. Inte för att jag tycker de är så kul att kolla på när man inte har någon lott men nu kollade ju jag inte bara för skojs skull. Utan för att Caracola skulle vara med och uppträda :D Och de var så sjukt bra ju :D och så himla söta ^^. Satt och kollade hela programmet bara för dem, de uppträdde ju strax innan halv tio tror ja de var!! haha! Så de blev varken Sommarkrysset eller Sing a long för mig, tråkigt menmen!!

Nu sitter jag här och pratar med lite folk på msn! Men ska nog ner och hämta lite glass, blev så sugen på de : )
Smiling in love
/ Carro

Lördag!!

2008-05-17 @ 18:26:17
Idag har det inte hänt ett piss, jag har suttit här vid datorn hela dagen typ! Jag har hunnit bränt ner lite bilder på skivor, de känns gött! Men jag lär köpa fler skivor så jag kan bränna klart xD haha! Och de har regnat/snöat idag :O Och de håller på även nu, helt galet ju.. Snö i maj :S HAHA! Jag kan bara skratta åt de, haha. Men jag hoppas de inte stannar kvar och så, men de ser inte ut som de just nu iallafall :D Häärligt ju!!

Ikväll är de tv som gäller :D För det första så är det ju premiär av Sommarkrysset ikväll, så de ska bli kul att se om jag nu kommer hinna glo på de xD För jag ska först kolla på Bingolotto :D Yaay ; ) Juste, de är ju för sjutton Sing a long också, hejohå hur ska man hinna se allt HAHA!! På nåt vänster så löser de sig väl ;D

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt!!
Kramar
Carro

Fredag!

2008-05-16 @ 19:17:45
Vaknade runt halv åtta idag, sjuuukt tidigt menmen, haha!! Mamma kom in här och babbla om bilen så det slutade i att jag fick ta på mig kläder och skjutsa iväg henne till utbildningen.. Sen hem igen och vi åt frukost och sådära, Anna-Karin packade ihop de sista och sedan skjutsade jag henne till resecentrum och sa hejdå av henne där, trååkigt ju!! Men de är inte så långt kvar tills vi ses igen : ) <3 thihi. Hem igen efter det och satte mig här vid datorn och här har jag bara lyssnat på musik och chattat lite på msn!!
Vid kvart i tre typ så åkte jag iväg och hämtade mamma igen : ) haha! Sen dess har jag knappt gjort nånting, suttit här bara!! Jag är ju så sjukt trött asså, ont i kroppen har jag också, haha ^^. Såg Sanna i Gokväll för en stund sen, hon sjöng But I know what I want.. så braa ju!!! <3

Jag vill göra något, men vet inte vad!! De är ju inget på tv nu heller. Film vette tusan om jag orkar för då lär jag ju somna direkt xD haha! Nej nåt hittar jag väl på...

Kramar
Carro

15 maj - Shiit vilken dag <3

2008-05-16 @ 16:06:39
De började med att klockan ringde vid halv sex, men vi kom nog inte upp förräns vid sex. Vi duschade och gjorde oss klara, packade allt och även lite mackor och dricka xD haha! Vid åtta typ så begav vi oss härifrån, jag och syster! Och de gick ganska så fort att komma till Stockholm, redan vid tio så var vi i Sollentuna, letade parkering och tillslut hittade vi en bra där : ) Betala p-avgift för 15 timmar HAHA xD Vi passade på att äta våra mackor i bilen innan vi tog pendeln in till centralen. Mötte Milla och Martin där och vi begav oss raka vägen ner till kungsan, där rixfm festivalen skulle hållas :D, och shiit va lite folk de var där, jag blev chockad asså!! Vi stod där ett tag och snackade, sen gick vi bakom och såg Linda och Sanna spela in nå grejs HAHA! Sen fram till scenen igen, repen började redan vid halv ett ungefär! Måns var först ut och Anna var på kör *vinkvink* : ) Kollade de lite snabbt, sprang bakom och hejade lite snabbt på henne! För att sedan ta oss fram igen för att Linda skulle repa, hon hade Jenny med sig ;D Sjöng med där och sedan bak för att träffa L och J lite snabbt : ) Och fram igen för att Sanna skulle repa :D hon är fantastisk!! Efter repet så drog hon och en till iväg på andra sidan scenen, så jag rusade fram till henne och typ kastade mig på henne bakifrån, HAHA, de var en rolig syn asså!! Pratade även lite snabbt med henne också, härligt : )

Sen blev de paus i repet, då drog vi till donken och köpte lite mat och för att värma oss lite grann!! Och efter ett tag tillbaks till kungsan, men där var de segt, vi sprang runt där i hopp om att se någon, men icke!! HAHA. Micke kom också här nån gång :D Repen började igen typ vid halv fyra, då var Ola ut först, sen blev de Amy och sedan repade Ramsells-Stefan + Annadenandra lite : ) Och här kom även Sara till kungsan, så roligt att träffas igen ju :D <3 Och Anna-Karin kom typ alldeles efter där :D <3 hihi. Sen var de dags för Patrik Isaksson och Britta var ju då med på kören :D iiih, vi skrek lite på Britta och hon vinka så sött!! Efter deras rep så drog vi hela gänget typ, eller jag, syster, Anna-Karin, Milla och Micke vidare till Stinsen :D

Vi tog pendeln ut till Sollentuna och sedan tog vi bilen därifrån till Stinsen, HAHA, jaa vi kom fram efter ett tag, helt galet ju xD Vi kom la ut till Stinsen lite efter fem ungefär, då åt Micke och sen snurrade vi runt lite där!! Och ställde oss sedan vid scenen för att kolla finalen i Stjärnskott, och de var två skitsööta tjejer som vann där : ) Och sedan vid ungefär halv sju så kom Caracola :D iiiih!! De var inte alls så himla mkt folk där...

Galet kul var de iallafall, de började såklart med Mango Nights :D yaay den vi älska!! Och sen vidare med Vamos Vamos :D -älska- vi var jäkligt duktiga på att svara där ; ) HAHA, var ju fan bara vi xD Och sedan avslutade de med Smiling in love, yaay!! Vi ägde på dansen också :D Sen efter det så blev de signering, och de gick bra att köpa bara affischen för de blev ju slut på dem i valbo så han var snäll : ) hihi. Kom fram till dem och de är ju bara hur goa som helst, pratade lite där och så! Sedan satte vi oss på sidan och väntade på att få ta kort med dem :P Fick idolkort också, haha, najsa (a) Sen blev de korttagning och massa babbel, vi stod fan och pratade ett bra tag, om allt och ingenting xD Sen tog vi hejdå och de gick iväg men vi skulle åt lika håll ju och hade jäkligt bråttom tillbaks till Rix xD HAHA. Så vi rusade förbi dem och ropa hejdå, de hade kul åt oss xD

Ut till bilen och kastade oss in, tog vägen förbi dem, tutade och sa hejdå ;D haha fyfaan asså xD Parkerade och tog sen pendeln till centralen och därifrån var de bråttom ner till kungsan ju!! Där var de galet med folk.. De artisterna vi missade var Amy, EMD och Patrik Isaksson, men de gjorde absolute ingenting liksom. Måns sjöng när vi kom, så grym ju ;D Vi trängde oss in och vi kom längre in för varje stund typ, Kate var grym, Jason var helt okej :P HAHA. Tillslut kom vi in jäkligt bra asså, typ längst fram vid gallret och typ 4 m från scenrampen. Där stod vi och sjöng och hoppade med till Sanna och Linda, gaaalet asså vilket drag de var :D Även Magnus Uggla var där, som hemlig artist typ xD Efteråt så trängde vi oss ut och begav oss bakom scenen. Stod där och pratade massa, jag träffade även Anna lite snabbt igen, hihi : ) Sen kom Linda ut också, men hon hade typ bråttom iväg.. HAHA jag tog även kort med Titti!! Hon var go.. Sen kom de flesta ut och tog sig vidare till efterfesten, tillslut så kom Sanna ut men hon blev omringad av lite folk!! Jag träffade Lotta också :D Vadå galet härlig person ju, hihi. Och sen Sanna, hihi, hon är underbar, tog kort med henne också innan de drog vidare!!

Efter alla träffar där så tog vi oss därifrån, sa hejdå av Micke och Martin vid t-banan och vi andra fyra fortsatte till centralen där vi sa hejdå till Milla!! Så himla tråkigt med alla farvälen ju :/ Men ses snart igen : ) Vi tog pendeln till Sollentuna, igen.. På pendeln träffade vi på Thilda och Sara, treeevligt :D Och sen brummade vi hemåt, kändes som de tog en evighet hem ju.. Galet trött var vi alla tre ju xD Vi kom hem ungefär vid halv två och vi satt såklart på datorn och kollade lite här (a) HAHA, sen låg vi och snackade en stund och sen somnade vi nog ganska så på en gång!!!


TACK allihopa för en helt fantastisk dag!! Galet roligt hade vi!! :D
Anna-Karin, Milla, Micke, syster <333 Ni är K ä r l e k!!

Tack säger jag även till Emma, Emilie, Frida, Sanna, Lotta, Anna, Linda...
Det blev mera speciellt, tack vare er <33

Bilder kommer upp snart,
så fort jag fått in alla...
Smiling in Love
/ C.

Kärlek <3

2008-05-15 @ 06:29:11

Tomorrow!

2008-05-14 @ 23:21:22
Yes allting är uppburet nu. Packningen har jag fortfarande kvar, även kläder har jag kvar att välja!! Men kvällen är ung, säger man väl, haha!! Jag orkar verkligen inte göra de nu, har ingen lust alls...

Imorgon bär de då av till Stockholm, vi åker inte så fasligt tidigt som de var bestämt från början, de är ju rikigt skönt!! Jag och Ankan tar bilen ner, vi ska väl strosa runt på stan ett tag, finns la inte så mye mer att göra!! Sen dyker Milla upp också, treevligt! Sen även Micke och Anna-Karin, gänget samlat typ <3 Jag kommer sakna dig Emma <3 Vi ska ha de mysigt i Sthlm och umgås och sådära..

Hoppas verkligen morgondagen blir rolig/underbar... och utan regn! Se och träffa brudarna, Sanna och Linda <3 Yaay de kan nästan inte bli bättre, en tös fattas ju men vafaan!!

Nej nu ska jag fortsätta ladda hem lite låtar för att bränna en skiva till bilresan ;D
Sov sött, go´natt alla!!
Smiling in love
/ C.

Hemma igen!

2008-05-14 @ 19:32:15
... eller det var ett tag sen jag kom hem från jobbet nu!! Men de var iallafall sju personer på gympan, men de gick fint! Träffade Sanela lite snabbt också, hon är/var saknad <3 Efter gympan fick jag cykla hem i regnväder HAHA!

Väl hemma så hamnade jag här igen, och nu gör jag inte särskilt mycket här!! Har typ tagit fram de som ska med imorrn, men ännu inte bestämt kläder, de ska ju fan bli kallt :S HAHA! Då blev de ju svårt att välja... men de lär jag fixa innan jag lägger mig ikväll!! Ska ner och hämta upp sängen, täcke och kudde o allt till imorrnkväll också, A-K sover kvar här : ) hihi!! Så slipper vi firra de imorrn natt, känns inte så kul xD HAHA!

Nu sitter jag bara här och väntar på maten, men ska väl ta mig härifrån en stund, lär försöka göra något åt min bokanalys tänkte jag!! Eller något xD

Smiling in love
/ Carro

Onsdag!

2008-05-14 @ 13:21:06
Skolan idag igen, men guuud vilken slapp lektion vi hade då!! Kommer dit till nio ju, läraren kommer med fika och allt!!! Diskutera lite kring giltighet, ungefär en halvtimme.. Sen kom vi in på att vi skulle se en såpa ju, så läraren hämtade tidningen och vips, de skulle vara Skilda världar klockan 10 :P Så vi for upp till tv rummet och kollade på de, medans A drog på möte!! Vi skulle prata lite grann efter de men vi visste inte vad vi skulle prata om så vi kollade på Tillbaka till Aidensfield också! HAHA, sen kom läraren och kollade om vi var kvar xD HAHA! Men efter de så drog vi hem allihopa...

Slog mig ner här vid datorn när jag kom hem och här sitter jag och chattar lite med folk : ) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu idag, eller vid fem så ska jag till badet och köra gympa ju, dryygt, men bara åtta personer.. haha!! Kanske kan klämma in lite plugg här (a) eller jag måste väl typ göra de, sätta lite fart med fördjupningen också :S!! Men bokanalysen kan jag ju säkert göra iallafall : )

Jag kollade föresten på filmen när jag gick och la mig igår, En midsommarnatts dröm, den var faktiskt bra ju :D Den tog slut vid ett, haha, så jag var trött imorse när klockan ringde vid sex HAHA! Men jag är trött fortfarande xD

Skriver mer efter jobbet!
/ C.

Tisdag!

2008-05-13 @ 22:36:50
Jag var ju iväg och jobbade vid sex.. Och de gick bara fint, men hungrig var ja, för jag glömde äta nåt innan xD haha! Kom hem vid sju och satte mig här och glodde lite på tv!! Först Du är vad du äter och kollade även lite på Ugly Betty : ) Sen blev de mat, mums äntligen :D haha! Sen kollade jag på Desperate Housewifes, de är brao ju!! Sen Christine... shit asså, mycket tv idag :S

Nu sitter jag här och pratar med Milla och planerar lite, hihi : ) Men ska nog se den där filmen nu som jag tjatat lite om tidigare.. haha, har inte ens börjat på den, fyfaan!! Kommer få ligga ända in i natta och se den xD haha.

Hörs tomorrow!
Smiling in love
/ C.

Yaay!

2008-05-13 @ 16:22:35
Jag kom hem för en timme sen, sitter nu här hungrig, kissnödig xD (vi har la inge vatten nu, de har stängt av allt) och allmänt uttråkad!! haha.

Vaknade runt halv sju idag, gjorde mig klar, åt frukost och begav mig till skolan runt halv nio ungefär!! Vid nio var typ alla där och vi skulle köra igång! Jag var nervös xD haha, men de gick över ganska så snabbt!! Men jag körde igenom min dansklass och de gick väl bra tycker jag, de var sjukt duktiga ju!! Och A, haha, hon var ju bara för sööt asså : ) Vet inte hur länge jag körde men typ 45 min som räknat.. Sen blev de en kort rast innan nästa examination, då var de dags att laga mat haha, inte min grej.. Men jag kom iallafall i salladsgruppen med J, och de gick bra för oss!! Vid halv tolv så åt vi, vi hade föresten gjort kycklinglasange, de var hyffsat gott, med äppelkaka till efterrätt : ) Vi hade långbord i matsalen på skolan xD HAHA! Men de var mys de, sen efter det så slutade vi.. Men jag stannade kvar med P och vi gjorde faktiskt klar våran uppgift i modernismen, vi skulle göra ett spel, så nu är de klart.. frågan är bara hur vi ska redovisa de xD haha! de blev la klart runt tre typ!!

Som sagt, nu har jag hamnat här.. Jag insåg att jag inte skulle hinna se filmen emellan här :/. Så jag lär kolla på filmen efter jobbet.. Men ska iallafall iväg och köra vattengympa vid sex här : ) trååååk!! HAHA, måste fan maila ut om att jag inte kan jobba vecka 25 också (a) ;D

Skriver nog mer ikväll!
/ Carro

Sovdags...

2008-05-12 @ 23:33:27
Haha, ja sen sist så har jag väl för den mesta delen suttit här asså xD Jag som skulle vara duktig och hålla mig borta härifrån, men de går verkligen inte asså! Jag måste lära mig... Men jag har iallafall fixat musiken till imorrn och skrivet upp hela dansen, fast den kan jag redan, men de känns säkert att den finns med iallafall. Och kläder är också fram plockat, de blev hiphopbrallorna och ett linne ;D hihi! Och jag börjar bli galet nervös inför imorrn asså, de kommer gå åt skogen ju, gaah!! Men jag får göra de bäst av saken asså, ska ju bara ha ungefär 45 min, de är alldeles lagomt ju : )

Det blev inget kik på filmen nu ikväll, jag fann ingen tid över till de! Asså måste jag klämma in den 2 timmar långa filmen imorrn, mellan skolan och jobbet, yaay lycka till där!!!

Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt imorrn och dansa igenom dansen lite granna innan de är dags xD Och göra mig ännu mer nervös, fyfaan!!
Gonatt allihopa <3
Smiling in love
/ C.

Ingen blogglust alls...

2008-05-12 @ 16:27:43
Idag har de blivit en sån dag när jag inte alls har lust att blogga något men jag känner ändå att jag måste slänga in ett inlägg liksom... drygt, ja, men jag känner ett Måste liksom.

Iallafall, dagen började med att jag vaknade ganska så sent, runt nio typ, gjorde mig klar och tog cykeln till skolan! Började med sv b vid tio och där höll vi på med modernismen, jag och P ska göra något spel för vi har missat två lektioner i detta xD haha! Sen lite lunch, för att sedan vid ett ha sv a lektion : ) Och där skulle vi börja med myternas magi, hejochhå, vi skulle bestämma hit och dit, diskutera hit och dit xD Men tillslut kom vi fram till något HAHA! Slutade strax innan tre och tog cykeln hemåt och fastnade såklart här direkt :S HAHA! Denna dumma burk liksom, fast de väntade ju lite roliga grejer här istället, hihi! Fått mail hit och dit, och vet inte va jag/vi ska göra HAHA ; ) Svårt ju xD Men jaa de löser sig nog på ett bra sätt!! : )

Resten av dagens planer.. de blir väl att sitta här, men de ska jag inte göra, inte än iallafall, jag måste ta mig härifrån en stund... Jag måste fixa klart musiken och sånt grejs till min examination imorrn ^^ Fy men de ska bli kul hoppas jag : ) Svårt att visa ut dans bara men alla är nybörjare så de kan bli skapligt kul!! Lär hitta mina kläder också. Sen kanske jag ska se på filmen jag tog hem, hinner ju fan inte imorrn :S Gaah!! va mycket det är just nu.... blir galen!!!

ååh tre dagar kvar nu bara, va underbart <3

Massa kramar
Carro



Sonja, Du är Bäst!!

. bara för en sekund...

2008-05-11 @ 21:59:35
Yaaay jag har läst ut min bok :D Wiiie äntligen, men nu är de ju så att jag lär kunna berätta om den imorrn också HAHA, de ska bli spännande och se hur de går verkligen!! Men jag har läst ut den iallafall, stolt här (a) HAHA!

Jag sitter här och chattar lite smått på msn och lyssnar på musik, alldeles lövely ju!! :D <3 Jag funderar på om jag ska läsa på lite om modernismen nu när jag ändå är i gång liksom ;D HAHA!

Morgonsdagens planer.
- Skolan . Sv A+B.. : )
- Plugga .

Ha de bra alla!
/ C.

Finally!!!

2008-05-11 @ 15:09:05
Jag kan inte beskriva min lycka alltså, shiiiit fan va kuuuuul :D ÄNTLIGEN!!!

Den Bästaste av alla artister, Sonja Aldén, ska släppa en ny singel inom kort :D Vadå liksom, Lycklig, ååååh jag längtar ihjäl mig.. Ska bli så underbart att höra något nytt med henne!! Älskar hennes låtar, hennes texter och hennes sätt att framföra dem, med en helt unik fantastisk känsla!! Ååååh :' )

Låten heter Nån som du.. Skriven av Sonja Aldén och musiken gjord av henne själv, Bobby Ljunggren och Henrik Wikström.. Detta kan inte bli något annat än suveränt, och alldeles perfekt!!!


Har jag sagt att jag Älskar människan,
det finns ingen bättre
Hon är Allt och lite till... <3

G R Ä N S L Ö S  K Ä R L E K

Tillbaks igen...

2008-05-11 @ 14:51:09
... ja nu har jag hamnat här igen...

Men jag har faktiskt läst lite, halva boken kvar nu bara! Yaay Carro är duktig! Boken är tyvärr påväg hem nu så jag kan inte läsa mer för tillfället, fast jag ska bara fixa mig och sedan dra hemåt jag med... Och börja med att läsa ut boken och kanske fundera ut lite vad jag ska säga och kanske skriva en bokanalys : ) Lär nog läsa på lite om modernismen också, så jag hänger med någorlunda imorrn! Det är sjukt mycket i skolan nu asså...

Annars sitter jag här och lyssnar på musik som vanligt. Just nu spelas Sonjas För att du finns, akustiska versionen.. Minnen, nyår07 <3 Så jäkla fiiin!!
Nej jag ska ta och fixa mig om det ska hända något mer idag!!
Gränslös Kärlek
/ C.

Söndag!

2008-05-11 @ 12:20:36
Vaknade runt elva och jag drog mig såklart hit på en gång till denna dumma burk ^^ haha! Jag har nu lyssnat igenom alla låtar till Eurovision och det finns en del bra låtar faktiskt. Det ska bli kul att se sen, inte så långt kvar nu ju!!

Jag borde inte alls sitta här egentligen, jag borde läsa några kapitel ur min bok (a) Får göra de snart då!!!! HAHA! Annars sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på bättre tider ; ) yaay!!

Skriver mer sen!
Puss&Kram
/C.

Min vinnare i ESC 2008 (annars Sverige eller Schweiz...)
 
Ukraina: Ani Lorak - Shady Lady

<3

2008-05-10 @ 22:57:41
Jag har den drömmen kvar
Som jag haft i alla dar
Det kan ta tid, som ödet sa
Så många år jag stått beredd
Hela jag, med längtan att bli sedd
Men inte förns idag
ser jag...

Här står du, med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag bar
I mitt bröst
Nu ser jag allting klart
Här står jag, med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn

Körslaget.

2008-05-10 @ 21:38:32
Jag har nyss sett på Körslaget och jag kan bara säga att Rätt kör vann :D TEAM CANS!!! De ägde alltihop, alla tre låtarna gjorde de bäst.. Team Brolle var ju ingenting jämfört med dem. Ojoj, men de var riktigt najs att Cans vann.. Fast helst hade ju jag velat sett Team Lotta där ;D Som vinnaren av Körslaget ^^. hihi! Och Linda hade blivit Linda igen HAHA, hon hade låååångt hår, så jäkla snyggt!! De där Måste hon ha kvar till på torsdag...

Nu sitter jag här igen och lyssnar på Caracola, yaaay!! Och pratar lite på msn. Jag borde inte alls sitta här asså, jag borde läsa ut min bok i svenskan, föremot att jag ska diskussion om den på måndag, icke bra de!! Jaa får se om jag blir duktig nån gång (a) HAHA!!

Inget mer vettigt att skriva så BYE!
/ C.

Fika hos mormor.

2008-05-10 @ 17:29:43
Det blev så att jag kom iväg till mormor. Jag och syster drog dit vid tre ungefär.. De blev lite fika, fruktsallad och så! Och vi satt och pratade massa. Vi kom nyss hem också!
Nu väntar maten här snart, eller pappa och Sinikka skulle börja nu!

Ikväll får vi se vad som händer, hemma själv verkar jag bli iallafall. Så jag är väl fast här vid datorn xD Kanske kolla på körslaget om jag orkar, lär kolla vilka som är med i sing a long också : ) hihi. Annars blire nog här vid datorn och kanske lite plugg!!!

Ciao så länge!
/ C.

En ny dag...

2008-05-10 @ 12:56:00
Hej Alla!
Här sitter jag igen... varför dras man alltid till denna dumma burk, jag vill inte sitta här , jag gör ingen nytta här.. haha! Vaknade ganska så sent idag, eller runt halv 12.. Slog mig först ner här men sedan läste jag att de var Englas begravning på tv så jag kollade lite på den! Sen hamnade jag här igen...

Vet ni.. jag har träningsvärk, helt otroligt HAHA! armar, mage, ben, ja allt typ... De gör lite ont att röra sig, haha, men de är la skönt ändå att ha träningsvärk, då vet man att man gjort något iallafall!!!

Ska kanske till mormor senare och fika lite om jag orkar. Men jag måste även plugga lite också :/ jag orkar ju inte göra de, men jag lär nog läsa ut boken så hon blir nöjd asså!! Sen får vi se om jag kommer igång med fördjupningen men skulle inte tro det!!!

Nej nu ska jag klicka vidare här! Hörs nog senare!
Pusshej!

Eftermiddagsmys i parken!

2008-05-09 @ 16:11:06
Vaknade väldigt sent idag, fast det var bara skönt! Gjorde mig klar och hoppade i träningskläderna och drog iväg till skolan, började vid ett : ) Kom till skolan, väntade in alla och vi begav oss ner till parken, de flesta åkte bil ner dit xD Vi var tre som gick, de tar ju fan bara 10 min HAHA! Väl där så pratade vi lite och sedan skulle J och J har sin examination. De skulle ha softball, så vi körde de en stund, sjuktkul, fast man träffade inte bollen första vändan men andra vändan, herregud va duktiga vi var i laget då xD HAHA! Sen efter det så skulle C ha sin examination och hon skulle ha fotboll med oss :D iih va kul de var asså!! Först lite övningar och sen match :D Så kul när A gjorde mål, hon slängde sig ner på marken HAHA sööt ^^. Men vårat lag förlorade tyvärr fotbollen, men najs var de ändå! Efter allt så orkade jag inte gå tillbaks så jag fick åka med A tillbaks till skolan : ) Och hon har en helmysig bil asså, en sån som jag vill ha ju :O En peugeot 206/207 cc, älskar bilen ju, så härlig :D Och vi åkte nercabat :D thihi! Sen stod vi och pratade en stund på skolan och sen tog jag cykeln och trampade hemåt! Kom hem här vid halv fyra ungefär!


Nu gör jag inte mycket alls, jag ska väl egentligen inte sitta här något. Men jag ville bara blogga lite snabbt om den roliga dagen i parken, hihi! Nu ska jag ta och packa lite till pappa och kanske bränna ut lite fler bilder xD hihi.
Massa kramar
Carro

Dagen min.

2008-05-08 @ 23:50:31
Sen sist så har jag faktiskt inte gjort så mycket.. Jag hittade ju såklart min bikini och de blev lite solning, men jag och syster tröttnade efter en timme typ, så vi var in och gjorde oss klar för att bege oss ner på stan :D Syster skulle köpa hårfärg xD haha! Så vi snurra runt där lite, sen blev de glass på donken och sen hemåt igen..
Jag köpte ju som sagt brännskivor tidigare idag, så nu ikväll har jag suttit här och bränt ut massa bilder, och jag blir galen, de tar aldrig slut xD HAHA! Jag har bränt ut på sex skivor än så länge, och jag har inte ens kommit in på 2008 bilderna, fyfaan!!! Orkar inte bränna mer nu, de får jag fixa någon annan dag!

Imorgon är det skolan som gäller, folk som ska ha sina examinationer, så vi ska vara ute i parken och spela fotboll bl.a. Det ska bli sjukt najs ju, kameran ska med ; ) HAHA! Efter skolan ska jag väl hem och packa lite, för att sedan ta mig till pappa. Är där hela helgen, och mina planer för helgen är faktiskt Bara att plugga, känns som jag måste de!! Jag har ju lite att göra, bl.a. ska jag ha läst ut boken till på måndag, ska ha diskussionsgrejs då :S Och på tisdagen har jag min examination, shiit! Och fördjupningen ska typ vara halvklar maybe xD HAHA! Hmm, jag ska försöka dissa datorn hela helgen, men jag kommer inte lyckas (a) *lalala*

Nu sitter jag här och chattar och diggar musik!! hihi, alltid trevligt!
Kanske dags för sängen snart....
Massa kramar
Carro

Jobb och sol!

2008-05-08 @ 12:26:04

Idag var de jobb som gällde ;D Så ingen skola, buhuu! Men iallafall, jag kom till Karl Johangårdarna till halv nio typ, träffade C som jag skulle hänga med idag på städ-intro! Hon visade runt där hon brukar städa så jag vet de när jag ska hoppa in.. Pratade lite med chefen också och hon skulle ringa om andra intro-dagar, yaay : ) Slutade redan vid elva för vi tyckte de inte var någon idé att hänga på mer när de ändå var lika som vi gjort tidigare och jag kunde ju de! Så tog en sväng förbi ica på hem vägen och köpte brännskivor, äntligen, fast nu var de ju i skolan syfte också!! haha.

Kom hem för en timme sen ungefär, sitter här och trycker, men här ska jag inte bli långrandig, det är ju för sjutton soooool ute.. Fast jag är så himla trött och har ont i huvve, så lär jag väl ta mig ut en stund iallafall.. Leta rätt på bikinin och ta mig ut på altanen ;D

Skriver mer senare!
/ C.


Onsdag!

2008-05-07 @ 19:08:59
Stressade som fan imorse, somnade ju såklart om när klockan ringde och vaknade självmant vid kvart i nio, paniiik :O Min lektionen började ju vid nio, så jag flög upp och in i duschen (a) sen kastade på mig kläder och ut på cykeln och iväg :P Kvart över nio var jag där, fyfaaan va jag stressa, shiit!! Hade ju svenska lektion, vi körde lite diskussions grejs och pratade lite om vad vi hade kvar och strukturerade upp de!! Och jag ska tydligen ha bokdiskussion på måndag, hjälp, måste läsa ut boken xD Sen skulle vi jobba på lite med fördjupningen men jag har itne kommit någon vart alls med den, jag orkar liksom inte bry mig om den för tillfället.
Kom hem lite efter tolv och då satt jag mig här vid datorn som vanligt, haha, kollade även lite på tv och sådära! Sanela ringde så pratade lite snabbt med henne, mys <3 Vid halv fyra så kom mor hem, så då kunna jag och syster ta bilen till Gävle!! Sprang runt där lite, men hittade inte något så vi fortsatte till Valbo men där hittade vi inte något heller, hahaha! Och vi kom hem för en liten stund sen bara och jag slog mig ner här direkt (a) HAHA!

Ska digga lite musik nu och kolla om jag hittar på nå skoj här : )
CIAO
/C.

Jag ryser <3

2008-05-07 @ 13:23:55




M I N N E  F Ö R  L I V E T <3

Fördjupningen... ?!

2008-05-07 @ 02:52:19

Klockan är mycket och här sitter jag än, helt sjukt! Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen. Jag har nämligen skola imorgon bitti, börjar redan vid nio-tiden med svenska lektion som vanligt!! Sen senast jag skrev så har det inte hänt mycket alls, pratat med vännerna, lyssnat på musik och bara suttit och glott på denna dumma burk!!

Jag har kollat lite bloggar men man blir ju galen, det finns ju hur många som helst och de flesta man kollar på är modebloggar! Hittade några till som jag skrev ner, så får se vad som händer imorgon. När jag tröttnade på det så började jag googla runt lite på satsscheman, Diderichsens satsschema närmare bestämt. Och de har jag nog googlat runt och läst om i över en timme nu, det verkar vara så himla intressant... Riktigt kul faktiskt!


Erkänn att det ser kul ut, jag tycker verkligen de. Detta ska jag kolla upp mer, det här vill jag verkligen lära mig och det ska jag också! Tycker jag något är roligt då brukar de faktiskt funka, så ja nu har jag något att göra på min "lediga" tid när jag inte har något annat för mig.

Nej om man kanske skulle tänka på sängen nu! Kanske, kanske inte! Men här ska det avslutas iallafall! Go´natt alla, hoppas Ni sover gott ;D
Kramkram
Carro

Tisdag!

2008-05-06 @ 21:33:07
Först lär jag börja med att Tacka Micke som hjälpte mig med bloggen, TACK du är guld värd :D

Över till dagen...
Klockan ringde vid åtta redan, men jag tänkte ju ta mig till skolan för att A hade ringt.. Så upp och hoppa, gjorde mig klar och tog cykeln till skolan! Kom dit strax innan tio ungefär, träffade J och satt och pratade med han nere i fikarummet. Efter ett tag så kommer A också, naajs ju, hon skulle fixa och dona lite sen hämtade hon mig! Så vi satt och pratade lite om allt möjligt, jag fick en bok att läsa i svenskan också.. Den där jäkla Candide som jag har plågat mig igenom några gånger redan på gymnasiet (a) haha. Också pratade vi ju såklart om min fördjupning, de var därför jag var där! Kom fram till att jag skulle skriva lite om bloggar och allt sånt dära, iallafall för stunden nu (a) Jag blev också sugen på att fördjupa mig i Diderichsens satsschema (a) *döm mig inte nu* HAHA! Men nu är det andra bestämt med A så jag kör nog på de!!Efter vi pratat i ungefär en timme, så går vi och kopierar lite papper och sedan placerar människan mig vid en dator, i skolan :O HAHA! Jag ska säga er, det hjälper inte mig mycket!! A sprang några gånger fram och tillbaks, men sen kom inte hon på ett tag och då passade jag på att ta mig hemåt..

Hemma satte jag mig vid datorn på en gång, vilket liv asså!! Och glodde igenom lite bloggar, det finns alldeles för många fröken (aa) HAHA. Hittade några jag kan tänka mig, men jag kan ju inte skriva ut här, så jag skrev ner de på papper och tar med mig imorgon på lektionen! Jag har även varit iväg och jobbat nu ikväll på badet, körde vattengympa som vanligt! Kom hem strax efter sju och har inte gjort mycket efter de!

Nu sitter jag här och snackar med mina goa vänner : ) Alltid mysigt liksom, jag saknar er <3 Om man kanske ska börja plugga lite, vilket Carro inte gör fast hon måste göra de!! Gaah!!!

På återséende!
Massa kramar
Carro

Grattis <3

2008-05-06 @ 15:03:22
image672

GRATTIS på 21 års-dagen Frida :D
Hoppas du får en Underbar dag med vänner och familj <3

Puss och kram

Hata bloggen just nu...

2008-05-06 @ 14:36:22
Jag gillar inte bloggen just nu... ni ser ju hur den ser ut, de verkar inte gå att lösa heller HAHA xD Men inatt satt jag den på flytt-kö till nya plattformen och den ska tydligen redan vara flyttad, men de var efter de den såg knasig ut :S Nån som kan hjälpa mig att fixa tillbaks den så som den var (a) HAHA, jag fattar nada liksom!!

HELP ME!! Jag dissar denna blogg annrs.. typ.. kanske.....

Nada rubrik...

2008-05-05 @ 23:25:35
Här sitter jag... pinar i mig äckligt godis bara för att jag är sugen på något och de finns inget annat här HAHA xD Och ur högtalarna spelas just nu Sanna Nielsen annars även Caracola <3 Pratar med vänner på msn också, myspys!! Trött som fan är jag också, men jag orkar verkligen inte ta mig till sängen xD

Morgondagens planer...
- Skolan en snabbis, träffa A och prata lite om allt.
- Jobba på kvällen, vattengympa vid 18.
- Inget mer planerat... blir väl datorn förmodligen, eller sola om de blir fint : )

Har inget vettigt att skriva så..
BYE

Jag Saknar Er <3

2008-05-05 @ 20:47:29
image671
Ni är K Ä R L E K för mig, REN Kärlek <3
image670
Jag kan bara säga...
TACK FÖR ATT NI FINNS
Bättre vänner finns inte, Ni är mitt allt <3
Jag ÄLSKAR Er!

Hemma igen.

2008-05-05 @ 20:16:49
Jag har nyligen kommit hem från badet, jag var ju där och körde vattengympa och de gick väl fint. Inte så mycket folk och de var döhett där!! HAHA! Sitter här och äter fruktsallad nu, mycket gott, hihi : )

En liten rolig grej.. jag hade ett missat samtal på mobilen tidigare, ett dolt nummer.. liksom drygt när sånna ringer men iallafall den här person hade pratat in ett meddelande så jag ringde och lyssnade och de visade sig vara min svenska lärare HAHA, liksom ringer runt sex-tiden HAHA! men iallafall, jag ska till skolan imorrn förmidda och få lite hjälp (a) yaay!!

Nej nu ska jag ta på lite musik här och springa ner o hämta lite mer fruktsallad ;D
Kramkram på er!
Carro

Skolan!!!

2008-05-05 @ 16:13:07

Jag hade klockan på ringning idag vid åtta tror jag de var (a) men jag stängde av den hela tiden, jag orkade verkligen inte gå upp.. Men jag hade ju lektion vid tio, hahaha! Jag vaknade ju iallafall upp senare och såg att klockan var halv elva, där rök den lektionen, haha! Jag kom upp lite efter elva, gjorde mig klar och packade väskan för att dra till skolan till ett för nästa svenska lektion! Först förbi bibblan för att lämna in en bok där -fått påminnelser- ; ) Kom till skolan och vi hade diskussions-grejs bara för att en från skolverket var där HAHA! Men jag sa inte mycket, men de var la roligt att lyssna på de andra! Och pratade med A lite också, att jag tröttnat på allt och funderar på att hoppa av kurserna, hon blev besviken typ!! Pratade lite till och vi ska nog lösa detta, hon och jag!! Och jag ligger iallafall på VG i båda just nu, riktigt gött ju, men hon tyckte jag inte skulle ge mig för jag är så duktig (a) HAHA! Men de löser sig väl, maybe... jag blir nog kvar, jag vill ju, men orken liksom :S

Nu sitter jag här vid datorn och typ sover snart, haha! Är ju så himlans trött asså.. Och jag ska köra vattengympa ikväll också så jag kan inte lägga mig nu, fan skulle jag ta åt mig detta pass för :/ fast jag slipper gympan på onsdag, de är skönt :D hihi.

Och, de verkar bli en liten uppvisning iallafall, vadå liksom, jag läääängtar.. Spännande och se hur de blir...

Nej nu ska jag göra något annat!
Puss & Kram
Carro


Wohoo ;D

2008-05-04 @ 19:43:20
Upp och hoppade vid typ sju, in i duschen och gjorde oss klara. Ankan och jag tog lite korv med bröd till frulle xD haha! Vid halv nio så promenixade vi bort till resecentrum för att ta bussen in till Gävle och därifrån ta 10.06 tåget till Bollnäs! Kom fram vid elva, träffade Anna-Karin och vi begav oss vidare till Borlänge, Kupolen!! -wohoo-
 
Framme lite efter ett iallafall, då ville brudarna ha en toa, så de letade vi upp HAHA! Sen kikade vi runt lite granna och strax innan två så ställde jag och Anna-Karin oss framför scenen för att invänta Sanna Nielsen ;D Hon kom vid två och började såklart med Strong -carro blev jätteglad :D- hihi! Sen Empty room och sist Nobody without you
-carro blev ännu gladare :D-. Yaaay hon sjöng de tre låtarna som jag ville (a) <3

Efter det så var de dags för signering, men vi stod kvar neranför en stund, hejade på Sanna lite, hahaha!! När kön hade minskat en bra bit så ställde vi oss, vi tänkte ju stå sist men de kom fan folk bakom oss ändå xD haha! Iallafall, vi kom upp till Sanna och hon är urmysig asså <3 thihi! Pratade lite snabbt med henne, tog lite kort och sådära! Och tjoflöjt vi ses då ;D haha! Efter träffen med henne så drog vi runt lite till i affärerna där, syster shoppade iallafall.. Jag var alldeles för snål för shopping, men jag ångrar nu att jag inte köpte de där linne/topp-grejen jag testa :/. Faan också!! Sen tog vi oss en matbit på donken innan det blev hemfärd. Och det gick bara fint, hemma här vid halv sex typ, gött : ) Och Anna-Karin åkte vidare, trååk!

Tack för en underbar dag Brudar!! <3 Ni är Guld värda! <3
Sanna, Tack för Allt!!! <3
K Ä R L E K

image670

Sulo featuring Sara Löfgren - Still looking for you <3

2008-05-03 @ 23:09:41

Tv...

2008-05-03 @ 22:10:52
Mucho tv nu ikväll ju ;D haha! Jag kollade på Körslaget för ett tag sen, men fyfasen va segt de programmet är asså, helt sjuuuukt!! Men nu äre ingen idé att se de mer, Team Lotta åkte ur, buhuu : ( Fast de är ju final nästa, då är ju alla tillbaka, yaaay Lotta och Annette (a) iiih, kanske ska kolla iallafall då ;D HAHA! Sen blev det Sing a long med Jenny "Velvet" Petersson ;D Yes hon va bara sööt liksom, hihi!

Nu ska jag se The queen of Sheba´s pearls på fyran, fast just nu är det paus xD haha!
Längtar till imorrn ;D iiih <3
Puss&Kram
Carro

" Jag hoppas och väntar och längtar, säg mig... "

Love Alive!

2008-05-03 @ 20:10:43
Här sitter jag.. funderar på om jag ska ta något att äta, har ju inte ätit något än, asså riktig mat dårå!! Jag har ju ätit glass och frukt (a) thihi. Lär iallafall ta något att äta innan mamma slutar jobbet!!

Imorgon ska jag ut på äventyr igen ;D Yaaay! Drar iväg till Borlänge, kupolen, över dagen med syster och Anna-Karin.. Kanske shopping om man hittar något, men de jag åker dit för är iallafall Sanna Nielsen som uppträder och signerar!! De ska bli mys att träffa henne igen : ) Känns som de var evigheter sen, när de bara är ungefär two weeks ago... Vi tar bilen dit, eller rättare sagt Anna-Karin tar bilen ;D Men skoj ska det bli!!! Berättar mer om den dagen imorrn när jag kommit hem!!

Sitter här och diggar musik nu och längtar till sommaren... och Rix festivalen som de snart är dags för :D faan va roligt det ska bli.. <3
Nej nu lär de bli mat typ....
Massa kramar
Carro

Vaken ;D

2008-05-03 @ 11:23:29
HA! jag är förvånad asså att jag redan är uppe här vid datorn, för klockan är ju ändå bara typ halv tolv (a) okej de kanske inte är tidigt för er, men jag tycker de är lite tidigt ifall man kom i säng vid fyra inatt HAHA! Yeah! Och de är ju fan skitljust ute då ju, lika ljust dom de är nu typ HAHA, de ända som saknas är fågelkvittret som höll på natten lång ; ) men jag somnade nog nån gång efter fem, haha!
Men nu är jag pigg här ;D yaay! Vilken härlig dag, solen skiner med en klarblå himmel.. Najs!! Inga planer för dagen ännu, så vi får se helt enkelt hur dagen flyter på!!

Ha de så bra alla!
Kramar
Carro

FF <3

2008-05-03 @ 00:59:40
Sen sist så har jag ätit, det blev pommes och nåt äckligt kött, eller mindre gott iallafall, haha! Vi kollade samtidigt på Så ska det låta.. Sen satt jag mig såklart här igen, lyssnade på musik och sådära.. haha, sen bestämde jag mig för att se på Fame Factory, haha, så jag letade upp ett band och de blev säsongen från 2005! Så mys att se ju, såg de första fyra avsnitten... Favoriter den säsongen var Linda Bengtzing, Jonna Sailon och Camilla Håkansson, jag har träffat alla tre.. vissa mer än andra!! Jag gillar dem än idag, hihi, riktigt goa och underbara brudar <3 -saknar dem-

Nu sitter jag här igen, vet inte vad jag ska göra.. Lyssnar på musik för fullt här iallafall...
ByyyeByye
/ C.
image668
Fame Factory säsong 2005

Fredag...

2008-05-02 @ 19:55:28
Ja idag är det fredag och det känns inte alls som de, kändes ju fan som lördag igår :S haha! Ja de blir lite vimsigt med dagarna här nu.. hahaha!

Tänkte berätta vad jag gjort idag men jag har ju inte gjort ett skit, haha! Vaknade sent idag igen, sen har jag suttit här vid datorn och pratat med Anna-Karin massa, vi har skickat över lite bilder till varann från i februari som vi inte skickat till varann av nån konstig anledning :S HAHA. men nu är det gjort, thihi! Va har jag mer gjort idag ^^, hmm har nog mest suttit här och lyssnat på musik och sådära! Även pratat lite med J också, mysigt, du är så underbar!

Snart dags för mat och tv ;D Frågan är om man ska se Så ska det låta, Talang eller nån film.. hmm de visar sig xD

Massa kramar
Carro

Sängen kallar...

2008-05-02 @ 02:37:19
Ja nu är klockan en hel del och Carro börjar faktiskt bli trött här... Så det är dags att krypa ner till sängs, ska ta och kolla på filmen på trean nu sen sooova!! hihi.

Hörs tomorrow igen :D
Go´nattkram

Saknaden är stor efter er <3
image667

Music...

2008-05-01 @ 23:51:49
10 slumpvis valda låtar ur my playlist för tillfället...

Linda Bengtzing - Det första guldet
Sara Löfgren - Kom till mig
Caracola - Love alive
Sailon - Sacred
Face-84 - Alla gamla x
Caracola - Vamos, Vamos
Sanna Nielsen - Empty room
Sonja Aldén - Här står jag
Sonja Aldén - För att du finns
Caracola - Smiling in love

1 Maj!!

2008-05-01 @ 20:41:11
Va snabbt det har gått, vi har redan kommit in i Maj månad.. Och nu är det inte alls långt kvar till sommaren "börjar", iiiih!! Vi har ju redan känt på sommarvärmen några dagar ju, men just idag så har det faktiskt spöregnat här HAHA, men sen lyste solen igen ju, så fiint : ) mysigt ju!!

Dagen idag har tillbringats här vid datorn typ, pratat med vännerna och försökt planerat massa!! Jag började även glo lite film, en prinsessas dagbok 2, men tröttnade jäkligt snabbt.. Så det blev datorn igen, sitter just nu och pratar me lite folk : ) Och kollar även på Humorgalan!!!

Jag längtar något enormt till sommaren.. åååh den kommer blir bäst, de är faktiskt ganska så mycket planerat också.. de får visa sig när de väl kommer om man har råd med allt HAHA! men jag hoppas verkligen jag har de!! Mycket skoj ju.. träffa gänget och andra goa vänner <3 åka runt i vårt mysiga avlånga land, ååh! sen väntar rix fm festivalen, sommarkrysset, allsånger, gröna lund, liseberg och får inte glömma, Mallorca i två veckor :D Fyfaan vilken sommar de kommer bli, Bästaste <3 För mig så börjar det redan den 15 maj, Rix Fm festivalen i kungsan med gänget, yaaay!! Längtar....

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Galan...
Ha de så bra!
Kramkram
/ C.

<3

2008-05-01 @ 01:09:20
image666

J A G  L Ä N G T A R  T I L L  S O M M A R E N !!!
D E N  K O M M E R  B L I  B Ä S T !!!
S Å  D E T  S Å !!!

RSS 2.0