Sonja Aldén - För att du finns <3

2008-10-31 @ 23:26:04

Den här låten är nog den Bästa låten som någonsin gjorts/skrivits. Jag älskar låten och jag älskar människan. Hela framträdandet är helt fenomenalt. Så himla magiskt. Hon berör verkligen. Jag kommer nog Aldrig tröttna på låten, den har varit med mig ända sen jag hörde den i Melodifestivalen första gången. Man kan verkligen lyssna på den när som helst, helt underbart ju... Och jag har fått så sjukt mycket minnen, tack vare den låten och självklart, tack vare Sonja!! Minnen som jag aldrig för en sekund skulle kunna byta bort. Kan bara säga, Tack Sonja!! Du är bland det bästa som hänt mig!! ♥

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen

Tvn...

2008-10-31 @ 21:29:02
Först var de dags för Ensam mamma söker, de är så mysigt att se de ju... hihi. Johanna och Alex är sjukt söta tillsammans, hoppas de slutar med dem två också... Anette hoppas jag väljer han, Richard, passar jättebra tillsammans ju!! Och Nina bryr jag mig inte så mycket om, de är mest tråkigt att se, haha xD Nu längtar jag till på söndag så man får se fortsättningen :D hihi.

Idol var det dags för sen, de blev de iallafall xD HAHA. Men tänkte att de skulle kanske vara kul att se när de var schlager.. De var la bra, drygt att de skulle prata mitt i sådär bara xD.. Bäst ikväll var Lätt Kevin asså, blev jäkligt chockad över hur bra han sjöng, och på svenska också :O Han måste ju fan va kvar... Och Johan var fan bra idag också!!! Gjorde ju låten jättebra ju, fast inte sista tonen men allt annat typ. Sen vet jag inte om någon gjorde sådär jättebra ifrån sig... RobinE var la också bra : ) hihi. Vem som åker, hmm. Jag hoppas ju på Alice, men hon åker såklart inte.. Så de får la bli RobinB eller Lars... Nu blev de slut här, får se sen vem som åker ;D

JAG LÄNGTAR TILL MELODIFESTIVALEN... Kan de inte bli februari NU?!?!

Glitter och glamour
/ C.


Tv tonight...

2008-10-31 @ 18:48:56
Nyss varit och handlat med allihopa här hemma, haha... Blir la mat om en stund, mums.

Min tv-kväll ser ut såhär:
19.00 Ensam mamma söker. (reprisen)
20.00 Doobioo, Sing a long eller Idol... inte bestämt mig ännu!
21.30 Singing Bee.

Får se om man hinner något mer, men jag kommer troligtvis sitta här vid burken hela tiden så... Ska la försöka plugga lite mer också, om jag kan...
Nu ska jag rensa lite granna här...
/ C.

Det är inte regn som faller...

2008-10-31 @ 16:20:57
Här sitter jag, fast jag inte borde göra de... Jag skrev faktiskt en lapp och la på datorn, men, som alltid, så dras jag hit på något vis. Jag ville faktiskt bara ha lite musik till plugget. Och jag har faktiskt pluggat lite också, fixat fotnötter, skrivit källförteckning och håller nu på med metod och material i min fördjupning. : ) De är inte så lätt som jag tycker de ska vara xD haha. Mamma ska få läsa min faktadel sen och stryka under om de finns några svåra begrepp som jag lär förklara xD haha.

Jag har även hunnit blängt igenom allt här på datorn, några gånger (A) haha. Också har jag lyssnat på lite julmusik, fast just nu spelas Sonja här!! Och snön den bara vräker ner utanför här typ, de finns mycket snö ;D hihi, de börjar bli riktigt mysigt ju!! Det känns lite konstigt att jag ska åka utomlands om 10 dagar, haha. Till värmen, åååh så skönt!!!

Nej nu ska jag glo vidare både här och i mina papper xD
Skriver mer senare.
/ C.

Första snön är här :-D

2008-10-31 @ 11:39:56

MMS

Första snön är här :-D


Ja ser de snöar, ja ser de snöar xD

2008-10-30 @ 23:44:09
Ja här snöar de ute och snön ligger faktiskt kvar också xD HAHAHA.
Spännande och se imorgon om de snöat mer och om snön ligger kvar överhuvudtaget... Men ja, nu närmar de sig julen, WOHOO :D hihi.

Nej jag skulle typ go´natta nu...
Skriver mer imorrn.
PÖSS

<3

2008-10-30 @ 23:42:03

J a g  s a k n a r  d i g . . .

Inget pluggande...

2008-10-30 @ 23:03:52
Här sitter jag och chattar lite smått på msn och lyssnar på en jättebra låt :D Som jag hittade på nån blogg här tidigare idag, jag slänger ut den i inlägget här... Och de blev inget pluggande heller, allt ligger på sängen här. Jag plockade fram alla papper och allt, allt ligger ju klart för plugg och skriv här xD Men sen fastnade jag i att kolla på bilder på datorn och fixa och dona lite granna.. Det kommer bli najs de här!!! Gött.

Morgondagens planer... är nog bara att plugga, plugga och åter plugga... Jag ska Försöka med stort F, att inte sitta vid datorn imorrn.. Bara på kvällen isåfall, men hela dagen så ska jag plugga... De kan kanske funka, lär skriva en lapp och lägga på datorn att idag ska denna inte slås på xD HAHA. Yeah, jag måste få något gjort i plugget, tre stora arbeten ska vara klara till nästa vecka, tjena att jag hinner de.. :S Bläää...

Ska snart ta mig till sängen, eller iallafall bort från denna...
/ C.


Torsdag.

2008-10-30 @ 19:24:46
Vaknade tidigt idag, fick skjuts till skolan av mor. Jag skulle ha svenska lektion vid tio, men sen är de en som säger att den är inställd, så jag drog därifrån (de visade sig sen att den inte var de xD) HAHA. Jag drog till stan, iskallt ute fan. Men snurrade runt där lite snabbt, sen mötte jag upp mamma och syster på banken : ) Snurrade runt lite snabbt på stan med dem, och sedan till rusta. Hemma vid tolv ungefär, då slog jag och syster in lite fler julklappar ;D haha. Satt sedan vid datorn och tryckte en stund.

Strax efter två trallade jag iväg igen, för svenska lektion, nu i B-kursen. De var 2 grader ute när jag gick, fyfaan va kallt de var. Tog en halvtimme att komma till skolan också, brrr.. Började vid tre, de var jag och fyra till där : ) Som jag skrev i förra inlägget så pratade vi massa om fördjupningen och sådära. Jag vet inte alls vad jag ska göra typ xD haha. Men de kanske löser sig... Slutade strax över fem och då tog jag mig till stan och träffade syster där : ) Träffade Emma också där, vi stod mest inne i gallerian och pratade, iskallt ute ju. Och jag tror fan Hela Sandviken var ute xD HAHA. Efter sex nångång så tröttnade jag, också var jag hungrig. Så jag trallade hemåt, de började smådugga lite på vägen hem också, haha. Hemma innan sju här nån gång.

Nyss ätit goa mackor här. Sitter och lyssnar på fantastiska Sonja nu, hihi. Myyys!! Ska ta och kolla igenom lite grejs på datorn här och sedan kanske jag ska försöka mig på plugget, hmm. HAHA.
/ C.

I skolan...

2008-10-30 @ 16:24:43
Nu sitter jag i skolan här, på en svenska lektion :P Vi har rast för tillfället, Annette är ute och springer nånstans!! Så jag passar på att slinka in här en snabbis! Vi har pratat lite om fördjupningen här, jag blir mest förvirrad av allt hon säger nu för tiden... Jag har hört de så ofta nu!!

Nu kommer läraren här så nu lär jag sluta...

Och hela himmelen kan rymmas i min egen värld.

2008-10-29 @ 23:51:44
Nu börjar klockan bli sådär mycket igen och jag sitter här och gör ingenting typ.. haha. Sen sist har jag ju mest suttit här och glott, lyssna på underbara Sonja, kollat lite olika klipp som finns på datorn -myyys-, ätit lite glass har jag också gjort!! hihi. Glott runt på massa bloggar, bdb och face!! Och jag gillar L, hon är hur sööt som helst!!!!

Nu snart ska jag ta och lägga mig, ska kolla igenom alla bloggar här först. En dag imorrn också, har skola typ hela dagen, men ska troligtvis hinna med stan också : ) haha.
/ C.

<3

2008-10-29 @ 21:30:44

Uno Svenningsson & Sonja Aldén framför Du är en del av migRosaBandet-galan!!!

Julshoppingen snart klar...

2008-10-29 @ 21:20:03
Nu sitter jag och Ankan här och knapprar på varsin dator, najsnajs.

Vi kom iväg till Valbo tidigare, åkte iväg vid halv fyra typ. Jag, syster, mamma och mormor : ) Snurrade runt där massa. Jag hittade en kavaj som jag blev kär i direkt, plus ett par byxor till : ) Det blev inte så fasligt dyrt, hade lite rabatter, plus att hon i kassan slog in 50% rabatt istället för 10%, yeah :D Jag hittade ännu ett par jeans, som var skitsnygga ju :D Fanns inne på VeroModa, jag kunna inte låta bli att testa dem och de satt ju skitfint ju!!! Så de blev domma också!! Sen shoppade jag och syster lite julklappar igen, de känns riktigt gött ju!! Nu har vi bara pappa och Sinikka kvar, resten i släkten har vi köpt till!!! Wohoo va vi är duktiga ;D Vi åt på sibylla där innan vi åkte hemåt, eller innan vi begav oss in på IKEA, snurrade runt där en stund. Och sedan åkte vi hemåt, kom hem strax efter åtta här : ) Då slog vi in lite julklappar, alltid kul ju!!! Men vi lär köpa lite mer julpapper också : ) haha.

Nu ska jag mumsa vidare här...
/ C.

Go´morron... eller Go´midda´.

2008-10-29 @ 13:27:56
Här sitter jag och äter bilar med en handduk på huvve ;D Yeah!!!

Men jag ska faktiskt ta och fixa mig klar snart... Tänkte äta nå frukost/lunch eller liknande. Mamma slutar jobbet vid halv fyra tror jag och då ska vi troligtvis åka till valbo :D Wohoo!! Syster och jag ska köpa lite fler juleklappar (A) haha, vi är Bäst!! Sen ska även jag kolla på kavaj och sånt dära, jag vill ha en, har alltid velat ha en ju!!! Sen vette fan vad som händer mer idag... Kanske att jag får för mig att plugga, jag lär iallafall skicka in fördjupningen till min lärare. Också lär jag betala mina skolböcker medans jag har några pengar kvar xD HAHA.

Nej nu ska jag bädda sängen och fixa mig...
/ C.

Bye bye!

2008-10-29 @ 00:44:32
Ja nu kallar sängen faktiskt.

Jag har inte gjort så mycket sen sist, suttit här och lyssnat på Sonja!! : ) Laddat ner openoffice, så nu kan jag plugga här hemma ;D HAHA. Jag har ju typ tre fördjupningar att fixa innan jag åker till Fuerteventura.. Hm hur ska jag hinna...

Nu; Sängen.
Go´natt!

Rosa Bandet-galan.

2008-10-28 @ 22:02:50
De var en mysig gala, men de blir lite väl jobbigt att sitta och kolla på i två timmar..
Sonja och Uno var hur bra som helst ju i sin duett Du är en del av mig, jag älskar låten fan. Och Sonja var så otroligt vacker, hihi. Kul med Sofia och Kristian på kören också :D Dem är goa ju!!! Och sen såg man ju Lotta i publiken ett antal gånger också, puss på na!! Juste, den där rosa bilen som de lottade ut, jag ville fan ha den ju :O Fatta va häftigt med en sån rosa bil, hihi... Men de andra artisterna var väl också bra, haha!!

Nu ska jag hitta på nå skoj!!!
/ C.

Juleklappar.

2008-10-28 @ 19:48:28
Jag och syster kom iväg till stan till slut.. Vi trallade upp vid halv fyra-fyra ungefär : ) Svängde runt lite på stan.. Var sedan iväg till ica Maxi, willys, dollar och rusta också : ) Vi handlade julklappar så de stod härliga till.. Snart klart ju fan. HAHA. Ska fixa lite till imorrn, haha. Jag måste ju då säga att de känns lite roligt att man snart julshoppat klart xD HAHA. Iallafall till alla inom släkten typ... Nåra är väldigt svåra att hitta på nåt till, men vi ska nog klura ut något bra : ) hihi. Sen vet jag ju inte om jag ska köpa till nåra vänner eller något heller, de visar sig hur mycket pengar man har!!

Nu sitter jag här och kollar på Vänner och lyssnar lite på Sonja!! Strax dags för Rosa Bandet-galan också, på tv3 20.00, Missa inte de!!! :D De ska då inte jag göra, min absoluta favorit Sonja Aldén är med och uppträder!! Det ska bli väldigt najs att se!!! Skriver mer efter de sen...
/ C.

Bara så ni vet...

2008-10-28 @ 14:02:33
Jag och syster har nyligen bakat scones, eller de står i ugnen nu :D
iiih de är så himla gött!! Klar att äta inom 10 min, MUMS!!!


Skoula.

2008-10-28 @ 13:06:36
Jag kom upp lite senare än vad de var tänkt. Så de blev till att stressa, in i duschen och kastade i mig lite frukost. Fem i halv nio åkte jag hemifrån, haha, jag började vid halv... Kom la till skolan en kvart senare, syon var upptagen så jag trallade upp till svenska lektionen. Slog mig ner där och där jobbade alla med fördjupningen, jag satt mest där och glodde i en bok. Onödig lektion, haha. Sen var de dags för historia lektion, den var mega dryg. Vi fick tre häften med olika texter, skulle välja en som vi ville fördjupa oss i och göra ett arbete om och sedan redovisa de nästa vecka!! Dötrist, så vi satt och läste i cirka två timmar xD HAHA. Slutade vid 12 och då gick jag ner till syon och jag fick tralla till en annan som sköter om kursplanen, pratade om csn och skit. Hon hade glömt att fylla i att jag skulle läsa Desktopp, så de var 30 poäng som saknades, men nu är de fixat och hon har skickat in de till csn så allt är grönt!! Sen åkte jag hemåt...

Nu sitter jag här och pratar lite med syster och sådära. Vi ska la iväg senare här och shoppa lite ;D HAHA.
/ C.

Dagen är över...

2008-10-27 @ 23:30:57
Ja de börjar närma sig slutet på denna dag... Och jag börjar känna mig väldigt trött, så jag hade då tänkt gå och lägga mig!!! De har inte hänt så mycket sen sist, suttit här och glott, lyssnat på Sonja och ätit glass, mums!!

Imorrn är de skola, hela förmiddan, lär prata med syon också om de där jäkla csn skiten xD haha. Sen ska jag och syster iväg och inhandla en julklapp som vi kollade ut idag, najs!! hihi. Får se vad som händer sedan, på kvällen är det iallafall Rosa Bandet-galan som gäller!!!

Men nu, sängen!!! Go´natt!
/ C.

Tänker på Dig <3

2008-10-27 @ 20:55:47
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Kärlek.

2008-10-27 @ 20:27:06
Nu har jag nyligen sett klart på Melodifestivalsmusikalen... Har jag sagt att jag älskar den?! haha, den är ju bara så härlig ju.. Alla låtar, ååh!! Kärlek över den <3 thihi.

Nu hoppade jag in i Färjan här, men de börjar bli drygt att se de programet nu ju.. De är samma grej varje gång, väldigt segt att se ju!!! Men jag ska la glo lite grann iallafall.. Stjärnskott semifinalen ju :P hihi. Såg Annamia och Jennie för en stund sen : ) thihi. Sööta ju!!!

Skriver väl mer senare när tvn är slut!
/ C.

Varför...

2008-10-27 @ 19:07:49
Varför är jag så himla trött för?! :S Jag förstår inte, de är sjukt.. Eller de kanske kommer nu från globen-övernattningen, men de borde de inte göra. Jag har ju sovit sen dess xD haha. Men jag har varit trött hela dagen... trött och hängig liksom. Ont i huvve har jag också, de gör typ ont om jag bara råkar skaka till de lite, jobbigt.. Och jag håller, ärligt, på att somnar här... Så himla trött är jag... Och den där hemska känslan, saknaden kommer över mig.. Jag saknar Henne, yes!! De som varit i min närhet under helgen vet preciis vilken jag menar!! Nog pratat om de, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se klart på Mello-musikalen, orkade inte se klart den inatt...
/ C.

Grattis Jessica <3

2008-10-27 @ 17:25:27


Grattis säger jag till denna sköningen som fyller år idag :D
Hoppas du har en helt Underbar dag med familjen!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
Puss på dig <3

Hemma igen...

2008-10-27 @ 17:07:32

Yees, min lektion slutade vid tre som sagt.. Vi håller på och ska göra visitkort nu också, de är väl lite kul!!! haha, de blir väl bra tillslut, när jag väl bestämt mig för hur jag ska göra.. Vid tre så kom mamma och syster och hämtade mig och vi åkte iväg och kollade på lite tapeter, de var najs, gud va mycket de finns asså!!! Ska fixa fondvägg i rummet ;D Men jag tror jag väljer mellan två stycken nu iallafall, en brun med typ svart/vit/beigea grener som "går över" hela tapeten och en hel svart med nå knallrosa löv/blommor eller va tusan de var.. (minns inte xD) HAHA. Som de verkar nu, så kommer jag välja de sistnämnda men som sagt jag har ett tag att fundera!! Men hittade rosa plädar som jag var sugen på att köpa också, inne på Rusta ^^. Efter det så åkte vi hemåt...

Nu sitter jag här och gör ingenting, ska väl ner och slå in en julklapp snart xD HAHA. Det är myyys!! Och jag undrar vad de funderat ut för mat där nere också, de ska bli köpmat lät de som iallafall, gött :D Nu ska jag göra något annat, höres!!
/ C.


Måndag!

2008-10-27 @ 11:35:58
Jag sitter då här, nyss duschat har jag gjort.. Jag ska ta och fixa mig strax här, klä på mig och äta lite frukost!! Sen lär jag ta mig till skolan, jag vill inte... Men jag måste dit, först måste jag prata med nån på skolan angående csn, de krånglar igen, som vanligt :S Hoppas verkligen att de löser sig, fattar inte riktigt vad som är felet... Sen har jag lektion, Desktopp, vid 13.10, som är sååååå himla tråkigt ju!!! Gillar inte läraren så mycket heller, och de gör ju ganska mycket i hur man ser på kursen också.. : /. Slutar strax innan tre och då är det bara raka vägen hemåt : )

Nej nu ska jag fixa mig och tvinga mig iväg...
/ C.

Go´natt!!

2008-10-27 @ 01:32:52
Ja, nu är det kanske dags för sängen.. Jag är inte så värst trött men... Jag tänkte faktiskt kolla lite på Mello-musikalen!!!! Jag borde inte, men jag måste fan känns det som, haha... Sen ska jag sova efter de...

Vi hörs mer imorrn, eller senare idag...
LOVE

26/10 - För ingen är så underbar som du <3

2008-10-26 @ 23:30:38
Klockan stod på ringning vid åtta, vi kom la upp en stund efter de, duschade och åt frukost!! Packade på mig alla väskorna och vi drog iväg lite efter halv elva.. Kom till centralen, där tog jag ut pengar och låste in alla mina väskor typ xD haha. Sen letade vi upp rätt pendeltåg som skulle ta oss till Barkarby, där vi bytte till buss till Media Markt vid handelsplatsen. Vi klev av där nånstans och trallade till stället, de var inne i ett utetält xD haha. Vi hittade scenen och de var inte en jäkel där xD Men vi ställde oss där iallafall, Sonja skulle ju vara där 12.30 och klockan var ju faktiskt 12.. hihi. Han som pratade i micen hela tiden hade nog lite kul åt oss att vi stod där så "tidigt" HAHA.. Strax innan halv kom de folk till scenen, haha, de blev några stycken där iallafall, gött!!

Vid halv ett så entrar Sonja scenen :D hihi. Så sööt så i sina rosa kläder. Pratar lite snabbt och börjar med Under mitt tak, de blev lite krångel där, hon hörde inte början av låten så hon kunde ej börja sjunga xD eller något.. haha. Så de tog om de från början... Och jag älskar den låten, så himla fiin ju!! Sen pratade hon massa, som vanligt. Och fortsatte med Du får inte.. Lite mer prat och sedan sjöng hon Välkommen hem :O Så sjukt hiiimla bra ju, ååååh!!! :D Sen en liten snabb intervju där.. Och dags för signering som vanligt!! Vi pratade lite med Tomas där först, men sedan ställde vi oss i kön till Sonjis, kom fram till snyggingen så hon fick signera min skiva igen och sedan tog vi ju kort också såklart liksom : ) Och då sa vi att vi ses i Nacka om vi hinner dit, men vi ska försöka ;D thihi. Tack och hej <3

Vi skyndade oss iväg, kom till busshållsplatsen, bussen skulle gå om 10 min.. Trafiken där gick assegt typ.. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till Barkarby station, svängde in på Rusta först och köpte lite godis, Juleskum, mums :D Kom ut igen och insåg att de var lika bra att vänta på bussen, så vi drog dit, den kom och vi hoppade på!! Tog pendeln till centralen, sen t-banan till slussen och sen en buss ut till Nacka Forum : ) HAHA. Trallade in och letade reda på scenen, där vi träffade Martin : ) Stod där vid scenen, vi kom la dit vid halv tre typ, Sonja skulle vara vid tre :D Hejade på Tomas också när han snurrade förbi!!!

Vid tre så dök Sonja upp, lika vacker som alltid!! Och de blev lika låtar denna gången, Under mitt tak, Du får inte och Välkommen hem!!! Helt sjukt lövely ju!! Med lika myssnack mellan låtarna också, hihi. Blev lite intervjuad av Tomas också!! Sen var de dags för signering igen, vi stod neranför scenen och kollade lite. Hejade på Peter också, som var med där och fixade lite!! När de blev lite glapp i signeringen så säger Sonja bara: "Så ni hann hit :D" hihi, så himla sööt ju!! När kön började ta slut så gick vi dit.. Men sedan kom de folk hela tiden, så vi släppte före dem. Och Peter sa till vakten som stod där att vi skulle upp sist till Sonja, för så brukade vi göra xD HAHA. De är bra att vi har varit med så mycket att han vet hur vi gör/vill ha de xD HAHA. Tillslut var de våran tur, kom upp och hon var hur glad som helst över att vi lyckats tagit oss dit också, att vi hann och allt!!! Hon är fan helt lövely <3 Pratade lite snabbt med henne där, sen tog vi kort tillsammans när hon kom ner från scenen innan hon var tvungen att dra iväg!! Här blev de även tack och hej <3 hihi.

Vi trallade vidare till Tacobar, för Micke skulle äta. Och där jobbade Linda Seppänen, min favvo i Idol, för nåt år sedan xD HAHA. Sen drog vi därifrån och tillbaks till centralen, tog ut pengar och sedan hämtade vi alla mina väskor xD haha. Och begav oss upp till terminalen... Satt och väntade på min buss, från halv sex typ, dryyygt!! De stod en buss där då när vi kom, men de var ingen sån där buss som jag kände igen som jag brukar åka med.. Men de var tydligen en annan buss jag skulle med, så vi satt utanför där i onödan xD Jag kunde ha hoppat in på en gång... haha. Menmen, vi trallade in till bussen, sa hejdå -tråkiigt, men ses snart igen- och jag hoppade in på den fullproppade bussen xD Lyssnade på musik hela vägen hem och saknade massa folk <3 hihi. Mamma kom och hämtade mig på resecentrum när jag var hemma vid nio, gött!!!

TAAAAACK Sonja för idag!!!
Tack tack tack, jag finner inga ord!!!
Det finns ingen som henne asså, hon är bara sådär helt fantastisk.
Så glad att jag fallit för henne, Puss på na!!

Tillbaks i Viken!!

2008-10-26 @ 21:24:15
Nu är jag hemma igen, de känns väldigt tråkigt menmen.. haha. Och jag är trött asså!!!

Det var ju som sagt Sonja som gällde idag, både i Barkarby och Nacka Forum :D hihi. Jag ska berätta om de antingen senare här eller imorrn : ) Jag måste dock fortsätta packa upp mina väskor här nu, inte kul alls är de, bara jobbigt ju!!!

Hörs senare igen,
Puzz!

Snart är kvällen slut...

2008-10-25 @ 23:21:56
Det har inte hänt så himla mycket sen sist... Vi har hunnit äta iallafall, gött!! Efter att vi kollat på Mello07, vi försökte ju se musikalen men de funka inte så värst bra xD Så vi bytte till Mello06 dvdn och glodde igenom den :D Mycket kul, lätt bästa året ju!!! Iallafall än så länge...

Vi kollade på Dansbandskampen också, de var la helt okej!! Sen blev de Svensson Svensson, alltid kul :D HAHA. Sen har vi mest suttit och tryckt på våra datorer xD Och jag har även packat mina väskor, dags att åka hemåt imorrn igen... buhuuu!!

Blir väl sängdags nån gång här, Sonja som gäller imorrn!!
Kärlek
/ C.

25/10 - Du är en del, en del av mig <3

2008-10-25 @ 20:34:41
Vi drog härifrån runt halv tolv ungefär, tog t-banan till centralen och därifrån pendeln ut till Huddinge Centrum!! Runt halv ett var vi framme, letade reda på scenen och sedan stod vi där och väntade. Helt plöstligt så dök Sonjas pappa upp bredvid oss, så vi pratade med han : ) haha, Mycket trevligt!! Sen kom även en dryg tant fram till oss och babblade, hon slutade fan aldrig typ xD Men vi kom ifrån henne, Sonjas mamma kom så vi hejade på henne : ) Sen trallade vi längst fram vid scenen, de var ju bara några minuter kvar!!

Klockan slog ett och de var dags för Sonja :D Kören kom först, Kristian och Maria : ) hihi. Sen kom Sonjis andfådd upp på scenen xD Så vacker, som alltid!!! Hon pratade lite grann och sedan började hon med Under mitt tak, lite småprat och fortsatte med Nån som du, sen pratade hon lite till om då bl.a. En del är vackra när de dör och hon sjöng den :O :D iiiih, den är så vacker ju!!! Sen sjöng hon Du får inte... Hon fick blommor och lite babbel och applåder!!! Sen avslutade hon med För att du finns, sååå hiiimla braaaa ju!! Och när hon sjunger "Jag är så lycklig att jag fann den".. så brukar hon oftast lägga till raden "och att Ni kan den" och de gjorde hon denna gången, tittandes mot oss, men vi sjöng också med på den delen och då dog Kristian och Maria av skratt xD HAHA. De var sjuuukt kul, hihi. Sen blev de ju självklart lite allsång på den också, myyysigt!!

Dags för signering sen, de bildades fort en lång kö!! Så vi stod kvar vid scenen där, den dryga tanten kom tillbaks xD HAHA. Sen drog vi bakom scenen och på sidan där och hejade på Tomas, hejade även på Karolina: ) Vi tog oss fram till scenen igen, Estelle (Sonjas mamma) kom fram och pratade lite med oss igen också : ) Sen tog vi och trallade runt i centrum lite, sen tog vi oss till scenen igen, där bak. Hejade på Kristian också!! Sen pratade vi med Tomas igen och då fick vi varsin affisch igen : ) -tack- Då sa han även att Sonja skulle komma här sedan för bilen stod där... Så vi blev kvar där bak.. Så vi ställde oss lite mer på sidan där, så vi stod framför Sonja typ xD Pratade massa med hennes föräldrar, vi stod bl.a. och dansade och sjöng med Estelle xD HAHA. Men tillslut så tog kön typ slut, så vi drog fram till Karolina och pratade lite med henne, myys!! Sen fram till Älskade Sonja.. Hon signerade affischen, tackade för att vi kom och allt sånt där. De började packa ihop alla grejer för de hade typ bråttom iväg till nästa. Men vi tog kort med Sonjis också : ) Kramkalas och tacka för att vi kom igen.. Jag älskar den människan asså!! <3 Sen skulle hon dra... typ. Det tog ett litet tag innan hon kom iväg.. Vi pratade lite till med Ingemar (Sonjas pappa) och sedan tog vi oss till Karolina som stod vid bilen och väntade, pratade lite till med henne också :D hihi. Sen kom Sonja och Tomas och de skulle åka vidare till Nyköping!!! Så då blev de tack och hejdå, vi ses imorrn!! Vi drog till donken och åt lite och sedan tog vi pendeln och t-banan hemåt igen!!!

Tack Alla för denna dag, helt lövely!!!
Speciellt Tack till Sonja, du är bättre än bäst!!!
Jag finner inga ord för henne, hon är helt Fantastisk!!!!

T h e  o n e  a n d  o n l y !

Hemma igen...

2008-10-25 @ 16:34:16
Nu är vi tillbaks här hemma igen... Jag ska blogga om dagen senare här : )

Vi sitter faktiskt och kollar på Mello 2007 xD Yees de är såååå bra ju :D Mycket goa människor är ju med där ju, i löve it!!! Nej nu ska jag glo vidare här, Andreas Lundstedt sjunger och Sabina på dansen xD

PUZZ!

Lördag!

2008-10-25 @ 09:31:41
Nu är vi vakna här, ligger med varsin dator... Vi ska la ta och fixa oss snart. Vi ska bege oss till Huddinge centrum för att se Sonja :D hihi. Det ska bli väldigt kul... Vi ska även träffa Karolina där, länge sen vi sågs nu känns de som!!! ;D Det kommer bli en lyckad dag. Kvällen vet vi ännu inte, inga planer, men vad som helst kan ju hända!!!

Jag slänger väl in ett inlägg igen när vi är hemma!!
Kärlek
/ C.

Spontant ja!!!

2008-10-24 @ 18:26:39
Micke och jag satt och lyssnade på Mingel i P4 Blekinge för att Dea Norberg skulle gästa, strax efter halv fyra dök hon upp... Och de babblade på lite i radion, när de helt plöstligt nämner att dem är i Stockholm!!! Ja, vi blev då inte kvar här hemma, vi kastade på oss kläderna och drog. Till Mörby och där tog vi tunnelbanan till Östermalmstorg och bytte där och klev sen av vid Karlaplan, sen trallade vi vidare till Radiohuset. Vi visste att intervjuen var slut men inte om hon hade dragit, vi slog oss ner på en bänk men sen tyckte vi att de såg ut som Dea som trallade förbi en bit bort. Så vi for över till andra sidan vägen, för den personen pratade i telefon, så ja, vi ville inte störa och så! Vi gick på andra sidan, gick ikapp henne typ och såg sen att de var Dea och hon kollade över vägen och såg oss :D haha. Då vinkade vi glatt till varann.

Vi trallade gatan ner och tog oss över vägen, kramkalas med Dea :D iiih. Och vi pratade på om massa, hej och hå. Allt möjligt, hit och dit. Mycket trevligt må jag säga : ) Den människan är ju bara för Underbar.. Passade på och tog kort med henne också, så mys!! Sen tog vi sällskap med henne bort till Östermalmstorg och pratade på lite mer om allt möjligt!! Hon är sööt!! Sen blev de kramkalas igen, vinkvink :D hihi. Och vi tog tunnelbanan hem tillbaks igen, riktigt glada ju :D thihi.


Den här människan blir bara Underbarare för varje gång man träffar henne, lövely <3
Dea, Tack för att Du finns!!!

Fredag.

2008-10-24 @ 12:15:26
Nyligen duschat här nu, hemma själv hos Micke nu HAHA ;D Jag ska ta och äta lite frukost/lunch nu tänkte jag, de finns ju lite mat kvar sen inatt xD haha. Sen får vi se vad som händer, vi har inget planerat fär dagen, blir nog en slappdag hemma, DE BEHÖVS!!! hahaha, jag har lite ont i kroppen nu faktiskt...

Btw, biljetterna till finalen såldes slut på 20 minuter.. De står i Aftonbladet nu, läs här.

Nu ska jag kolla runt här vad man har missat..
/ C.

HERE WE COME :D

2008-10-24 @ 11:41:30


Nu ska vi skriva lite granna här... Vet inte om allt är i sin ordning menmen...

Vi kom la iväg runt halv fem-fem, packade på oss allt som skulle med. Min stora väska, Mickes två ryggsäckar, en påse, ett liggunderlag och tre sovsäckar xD HAHA, de lär ha sett väldigt kul ut på tunnelbanan, haha, men de bjöd vi på xD HAHA. Framme vid Globen runt halv sex, hör och häpna, de var redan folk där, haha. Men inte så många, typ 15-20 pers. Så vi fick bra platser där iallafall. Plockade upp våra liggunderlag och där satt vi xD Pratade lite med folket där, några av Mickes klasskompisar kom förbi och hade skoj.. Milla kom runt sju-halv åtta(?) har jag för mig.. Sen blev de lite schlager för hela slanten, de sjöngs, dansades och såklart dokumenterade vi lite granna också :D Sen tog jag, Milla och Josefin en tripp runt globen bara för att få upp värmen lite, för de var ruskigt kallt ju.. Men ändå hade man leggings under brallorna, körde på vantar och mössa också xD De hann komma några till innan tolv typ, de spelade mycket bra musik, där vi sjöng med, nerkrypna i våra sovsäckar.. Och de var hååårt att ligga på marken där asså, de är inte skönt att ligga på sten, bara satt ni vet!!! Musiken åkte väl av runt tolv(?) nån gång och då blev de jäkligt tyst asså... haha.

Men vi dokumenterade lite till har jag för mig :P haha. Sen runt två typ så somnade Micke, Josefin och hennes syster, haha, medans jag och Milla pratade vidare och frös som bara den. Man hade ju knappt någon känsel i fötterna, fyfaan. Och de gjorde ont att ligga på sidan, höften blev ju mosad menmen, de blev helt enkelt för kallt att ligga på rygg, för de blåste som fan ute.. De började vid fyra och sen höll de på ända fram till på morron ju :S Men jag och Milla sov nog en timme också där, haha. Men vaknade runt halv sex typ av att massa folk härjade och pratade väldigt högt, kön hade byggts på xD Då låg man verkligen där och hackade tänderna, de blåste ner i sovsäcken, hej och hå. De var inte skönt alls. Strax efter sju så började vi röra på oss, Donken öppnade så de blev toabesök för samtliga xD haha. Sen började vi packa ihop sovsäckarna och allt joks vi hade med oss, och klädde på oss ännu mer, för de var iiiiskallt ju!!!

Klockan slog typ halv nio och vi ställde oss i kön xD haha. Stod där och pratade lite och frös. Den slog nio och folket fick ta sig till kassorna, vi blev nervösa nu ju :D hahaha. De gick segt för vissa och de var lite utspridda platser alla fick, så ja, vi sa bara till varann att vi ska vara nöjda med vad som helst. Vår tur, rusade fram till kassan, Micke skötte snacket :P Bästa möjliga vill vi ha, 6 och 6 eller 4, 4 och 4... De blev de sistnämnda och hon var ju riktigt grym i kassan, in med pappren och sedan pengar och ut kom biljetterna :D Fatta, LYCKA!!! Som ni alla i gänget vet, så blev de A-sektions biljetter på rad 1 och 2!!! Men de är mycket bra ju, faaaan va glada vi blev :D Träffade Josefin och hennes syster och sa hejdå där, sen åkte vi därifrån. Micke till skolan, Milla hem till sig och jag åkte hem till Micke... Väldigt skönt att komma in i värmen säger jag bara :D



JAG LÄNGTAR SOM FAAN!!!

Stockholm.

2008-10-23 @ 15:42:25
Yes då var man tillbaks i Stockholm då, de känns jäkligt gött asså.

Jag åkte med 13.06 tåget från Gävle hit... Om jag inte såg helt fel så klev Miss Lanto på tåget i Gävle, de var på pricken lik henne så jag vet inte ja, haha. Iallafall, seg resa hit ju.. Sen var de bara att tralla hem till Micke, hans mamma var hemma så jag kom in : ) haha. Sen har jag bara packat om lite i mina väskor, jag är redo!!!! HAHA.

Och nyss svepte Micke in genom dörren också :P haha.
Nu ska jag kolla lite på de sista här och smälla igen xD
/ C.

Torsdag.

2008-10-23 @ 10:32:28
Nyss ätit klart min frukost här : ) Klockan ringde vid åtta imorse men kom nog upp lite efter halv nio. Har hunnit duscha och sådära. Jag ska hinna ut med mussebus också och även packa klart mina väskor innan jag ska dra. Mamma kommer hem och skjutsar mig till resecentrum. Jag ska nämligen till Stockholm igen, älskade Sthlm liksom!!! Kommer hem på söndag igen, men datorn är såklart med så jag kommer blogga : ) haha.



Nu ska jag fixa mig så jag hinner...
/ C.

Sovtajm.

2008-10-22 @ 22:50:10
Det händer inte mycket här... Och de börjar bli tyst här, folket går och lägger sig xD HAHA. Och jag sitter såklart kvar vid datorn, Sonja spelas för fullt här, i lööve her!!! Allt är packat och klart, bara pengar jag inte får glömma liks. Jag tror faktiskt att jag ska ta mig till säng också, jag och min köttbulle till kind xD HAHA. Jag hoppas de lägger sig lite till imorrn... Nu ska jag bädda upp sängen och sen typ, Sova...
/ C.

Jag saknar . . .

2008-10-22 @ 21:48:46

Under mitt tak...

2008-10-22 @ 21:07:02
Jag drog ifrån datorn vid sju typ för att få nånting gjort xD haha. Jag är klar med packningen, känns de som just nu iallafall. Jag var tvungen att packa upp allt och skriva ner allt som var Nödvändigt att ha med och ja, de blev allt som var ner plockat. Så tryckte ner allt i väskorna igen, de blev nog bra, jobbigt och bära allt bara... Vid halv åtta var de dags för Vänner, de är ju bara bra som vanligt. Sen försökte jag plugga lite grann, historia, men de var så jäkla många sidor att gå igenom så jag orkade inte och fastnade i tvn istället, de var Make me a supermodel. Haha riktigt kul!!!

Nu är jag som sagt tillbaks här. Lyssnar lite på Sonja, som vanligt, hihi. Ska ta och kika runt lite här och se om de är nån pys som uppdaterat något : )
/ C.

VARFÖR?!

2008-10-22 @ 17:45:56
Jag är så fett otaggad just nu asså...
Jag känner inte alls för detta, de blir så mycket skit.
Och blir de regn, då är Allt förstört...

Gaah varför lär de vara just nu för...
Jag orkar inte..........

Ni alla vet kanske vad jag pratar om...

. . .

2008-10-22 @ 17:08:50
Jag har tråååååkigt...

Det finns absolute ingenting att göra här hemma. Vilket liv man har, man bara sitter här och ugglar, gaah!! Sonja sjunger fint för mig här, de känns bra : ) hihi. Annars så ja, chattar lite smått på msn, men för tillfället är de dött xD haha. Nyss ätit banan också, de var la gott! Annars, inget alls.

Jag borde plugga. Borde skriva lite på min fördjupning i svenskan eller varför inte min hemuppgift i historian. Jag orkar ju fan inte. Jag kan inte, jag fattar inget. Jag måste ju, men jag vet att inget blir av iallafall. Gaah!! Jag borde packa klart också, men de orkar jag verkligen inte, bryr mig inte om de för tillfället. Det känns som de är så mycket skit som ska med, så de lämnar jag för stunden.

Nej om man kanske skulle kunna komma på något kul att göra...
/ C.

Jag vill vara i Stockholm just NU!!!!!

2008-10-22 @ 14:18:47
Jag vill befinna mig i sal 2 på Marikas i Stockholm och dansa för världens bästa dansare, nämligen Jennie Widegren. Hon har en drop in-klass i Jazz där just nu... JAG VILL!!! Jag som tänkte åka dit och allt, sen fick jag tiden för att dra ut tanden : ( Och jag visste att jag skulle vara för uppsvälld dagen efter och plus att jag inte får anstränga mig så mycket, då de bara kan göra ondare och börja blöda igen... Fan asså, jag skulle göra vad som helst för att få vara där och ta den klassen för henne just nu!!!! Att dansa för Jennie var bland det bästa och häftigaste jag gjort i hela mitt liv. Men chansen dyker nog upp igen, det hoppas jag verkligen. Och då ska jag ta den, jag vill, jag ska, jag Måste!!!


Onsdag.

2008-10-22 @ 13:16:34
Jag har tråkigt... Jag sitter bara här och glor...

Jag fick lite mat av mor innan hon drog till jobbet, pasta och korv, gött!! Och jag har packat lite här också, de mesta är typ packat och inhandlat nu, de känns väldigt bra, men kommer fortfarande se ut som en packåsna xD HAHA. Ska sätta mp4an på laddning nu också, så de blir klart. Jag testade mina dojjor som jag ska ha också, dem satt bra och gjorde inge ont så de får bli dem.

Sitter här nu och lyssnar på musik, lite blandat faktiskt, julmusik till Sonja till Christer xD HAHA. Riktigt mysigt, haha. Och de är lite kallt i mitt rum här, och jag är uppsvälld som fan. Jag hoppas de hinner gå ner lite, men de gör de nog : ) hihi. Nej nu ska jag lyssna vidare här och försöka hitta på nåt skoj!!!
/ C.

Nyhetsmorgon!

2008-10-22 @ 09:59:25
Klockan stod på ringing vid nio idag men jag orkade inte gå upp xD haha. Ungefär vid kvart över nio vaknar jag av ett sms från L och de stod: "Nyhetsmorgon TV4. 9.22 Sulo, 9.30, 9.50 Sulo och Sara. Kram!" -Tack- Ja då var de ju bara att flyga upp liksom, på med både datorn och tvn, och i med ett band!! I slutet på programmet så sjöng Sulo och Sara sin duett Still looking for you. Och dem vara ju bara sååå grymma ju :D Sara är ju så sööt, hihi. Kul och se henne på tv igen!!!

Nu ska jag göra nåt xD haha. Kanske äta, duscha eller något. Ner till mor först!!
/ C.

Redo för sängen...

2008-10-21 @ 23:16:55

Sitter här och lyssnar på Sonja, känns som de är ingen idé att skriva de längre för de är typ de jag gör för jämnan xD haha. Men annars, så har jag nyligen bäddat rent i sängen, mamma har tvättstugan imorrnbitti :S HAHA. Jag har hunnit packat lite mer också, de går inte riktigt som jag vill xD HAHA, så jag får göra om de imorrn, tror jag vet hur jag bäst ska få plats med allt nu.. men de kommer fan se ut som jag packat för en hel jävla vecka om inte mer (A) Ska iväg med mor imorrn och handla lite också : ) hihi. Det blir najsnajs!! Resten av morgondagens planer vette fan asså, de visar sig helt enkelt : )

Nu ska jag ta en sista titt här på datorn och sen kanske ta mig till sängs om jag orkar (A)
/ C.


Vem sa att ensam är stark, ensam är svag.

2008-10-21 @ 17:05:58
Jag har då typ inte gjort ett piss sen sist... Jag fick väldigt ont i käken som jag sa, men efter ett tag så gick ju de över och nu känner jag inget alls, eller lite känner jag väl xD haha. Men annars är de helt okej : ) Jag har försökt mig på packningen, hittade lite kläder så nu är det klart, gött! Ska få i allt i väskan sen också, men de får vi testa lite senare eller nåt. Sen har jag bara suttit här och tryckt, lyssnat igenom *host Christer Sjögrens *host* skiva, den var liksom... bra (A) HAHA. Men sen bytte jag till musik i min smak och då blev de Sonja :D haha. Jag undrar hur många gånger hennes nya har gått på repeat nu?! HAHA. De lär nog vara en hel del, den har ju gått varm sen den släpptes!!!

Jag börjar bli lite hungrig nu också, men de finns ju nada hemma, eller de finns ju massa gott men inget som jag kan äta nu xD HAHA. Spännande och se vad de blir för kvällsmat sen, va jag kan få i mig för nåt... Nu ska jag glo runt lite här och tråka vidare...
/ C.

<3

2008-10-21 @ 14:10:38

" Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Jag har fått en vän som jag kan lita på
I den mörkaste natt så finns de alltid där
Mina tårar har de torkat bort
Och tillsammans har vi skrattat gott
De finns där vid min sida när stormarna går
Ger mig mod att stå för det jag alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och de står kvar
Sanna vänner är det bästa du har
"

♥      ♥      ♥      ♥      ♥
Jag. Saknar. Er. Så. Sjukt. Mycket.
Mika, Micke, Milla, Anna-Karin, Emma, Sara, Bonnie
Tack för att Ni finns i mitt liv, ni är mitt Allt.
K Ä R L E K

Tisdag!

2008-10-21 @ 11:49:29

Kom hem för en stund sedan...

Klockan ringde vid sju imorse, upp och hoppade strax efter de, duschade och åt frukost. Kvart över åtta åkte vi och hämtade mormor och sedan var de raka vägen till Gävle. Nio skulle jag vara där, drog ut sista tanden nu : ) Och de gick hur bra som helst, inga problem, klar efter en halvtimme. Så nu är det bara rälsen som väntar i november : ) Efter de så åkte vi till Valbo för att kika på datorväska till mig och Ankan, snurrade runt i alla affärer, tillslut hittade vi en :  ) Sen åkte vi hemåt!!

Nu börjar bedövningen släppa här, så jag ska ta och leta på en tabelttis. Jag vet att jag kommer få svinont när som helst, jag tar alltid tabletten lite sent xD HAHA. Men sen går de över... Annars lyssnar jag på Sonja här och bara kikar runt : ) Klockan är ju så lite ännu, får se vad som händer idag...
/ C.


3 veckor . . .

2008-10-20 @ 23:03:27
  

Det närmar sig...

2008-10-20 @ 20:08:59
Jag kom ifrån datorn en stund tidigare, rensade lite bland alla skolgrejer, gamla som nya!! Och fick bort en hel del skit, haha. Nu är det mycket lättare att hitta där också : ) Och alla böcker finns snart, jag ska beställa de sista här strax, spanska- och desktoppbok, men hur fan ska man ha råd :S Dem kostar 300 styck xD HAHA.

Sen drogs jag till datorn igen, kikade igenom allt typ men hann inte så mycket mer. Det blev mat nere och då kollade vi på nån film, Överbelagt mord, eller va tusan den hette.. Såg ut att vara en film från 50-talet HAHA nej men nästan iallafall, de var en gammal film.. Orkade inte se klart så jag tog mig upp hit...

Och nu sitter jag här, bokade nyss tåg här : ) Det kändes mycket bättre!! Pratar lite med Micke på msn och sådära, lite planering och fix, najs!! Lyssnar såklart på Sonja också, alltid trevligt ju!! Nej nu ska jag ta och fixa lite här...
Hörs och synes gott folk!
/ C.

... Regn är allt jag ser .

2008-10-20 @ 16:16:02
Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma en stund nu. Blöt om fötterna var man också, jag hade inte så bra skor att gå i (A). Men kom la till skolan vid halv ett ungefär, träffade Junia och fick historiaboken, tack :D hihi. Sen träffade jag på Annette lite snabbt, pratade lite om hur de gick med fördjupningen *host* Sen letade jag typ reda på min lärare och hon hade saknat mig dem förra lektionerna, men de gick hur bra som helst att hoppa in ;D Yeah!! Vi håller på och jobbar i Adobe InDesign CS, tror de hette så hahaha, just nu känns det väldigt knasigt, men de ska la funka bra när man väl lärt sig lite grann : ) Jag måste beställa bokfan dit också, gaah!! Så jag lär fixa spanskan och desktoppen senare här.. Vi slutade strax innan tre och då trallade jag hemåt igen : ) Hann hem innan det började regna, wohoo!!

Nu sitter jag här och gör inte mycket alls, som vanligt!!! Lite musik spelas ur högtalarna här, mys. Jag tänkte inte bli långrandig här vid datorn, ska bara skriva ut detta... Jag skriver väl säkert senare igen, och får se om jag gjort något vettigt xD
/ C.

Måndag!

2008-10-20 @ 11:23:16
Här sitter jag och trallar på julmusik :D Wohoo, haha, All I want for christmas is you, den är helt lövely ju!!! Annars gör jag inte mycket just nu, har hunnit duschat och ätit frukost iallafall, så nu sitter jag ju mest och väntar på att klockan ska ticka lite fortare xD haha. Jag ska ju till skolan, börjar vid ett med desktopp, lär prata med läraren där och se vad jag har missat xD Ska också träffa Junia i matsalen där innan och låna hennes historiabok : ) hihi. Lektionen håller på till tre iallafall, är väl hemma strax efter de...

Sen får vi se vad som händer idag, jag har inge fler planer för dagen iallafall...
Tråktråk ju...
/ C.

Kväller.

2008-10-19 @ 23:07:35
Jag sa ju som sagt att det skulle bli tidig kväller och ja de blir de :D Jag ska ta mig tills sängs redan nu, annars kommer jag bli fast här.. Det ska jag inte bli denna natt.. Var ju faktiskt uppe till fyra i fredagsnatt och halv tre i lördagsnatt.. Så ja, jag lär komma in i dem tidiga kvällarna igen ; ) HAHA. Men vi hörs mer imorrn : )

Sov så gott alla :*
/ C.


Btw, detta var mitt 1000:e inlägg ;D haha.

Kanelbullar <3

2008-10-19 @ 21:35:32
Jag har nyss kollat igenom "Sonjas sommar" och shiit vad jag längtar tillbaks, jag åkte fan över hela landet för den bruden.. Eller nästan iallafall xD haha. Löööve her!!! Blev lite kanelbullar och saft till de också, mums, länge sen man åt bullar ju!!! Tidigare här blev jag fast framför tvn och såg Ensam mamma söker, de är ju bara så himla bra ibland asså :D haha.

Nu gör jag inte direkt mycket här, lyssnar lite på musik och bara tråkar liksom... Och de lär bli tidig kväller ikväll, de är ju skola imorrn, trååkigt, haha. Men de blir inge mer skola denna veckan, de är bara imorrn. På tisdag ska jag ju till tandis och då blir det ingen och på onsdag är jag säkerligen så uppsvälld att jag inte vill visa mig där xD HAHA. Och torsdag är de studiedag, wohoo :P haha. Så, ikväll lär jag sova tidigt!!!

Nu ska jag kolla igenom lite grejs här och se om nåt är uppdaterat : )
/ C.

. . .

2008-10-19 @ 19:57:14
Hej!
Jag heter Caroline.
Och jag saknar Nathalie.
Galet mycket... ♥

La la la...

2008-10-19 @ 19:46:03
Nu är jag tillbaks hemma hos mami igen : ) hihi. Har nyligen packat upp väskan och nu sitter jag och glor på reprisen av Singing Bee : ) hihi, de är braaa!! Sedan ska jag ta och kolla på "Sonjas sommar" haha, en liten film jag klippte ihop förut!!! Sen ska jag ta och kolla efter lite grejer och fixa och dona lite grann, snart dags ju : ) hihi.

Nej nu ska jag se klart på Singing... Skriver mer senare!
/ C.

Söndag!

2008-10-19 @ 15:38:21
Snart har ju denna dag rusat förbi ju, hahaha!! Känns ju som jag nyss kommit upp ur sängen (A) Det har jag väl också typ, men jag vaknade runt 12 typ och sen har jag bara legat och dragit mig och tänkt på allt skoj som händer framöver, shiit vad jag längtar!!! Men sen kollade jag på klockan och insåg att den var redan tre och då var de fanemej dags att gå upp xD haha. Och jag hamnade såklart här direkt, kikar runt på allt här och lyssnar på Josh Grobans Believe, underbar låt!! Jag kanske ska ta något att äta snart också, haha, det visar sig!

Halva dagen kvar, några planer, nej tror inte det. Jag är väl fast här liksom, fast ska hem till moder idag också.. Senare någon gång, kanske är nån bra film ikväll annars som man kan kolla på : )

Nu blinkar de här, ciao!
/ C.

Snark.

2008-10-19 @ 02:36:59
Nu är det inte många vakna, haha, så jag ska ta mig till sängen jag med. Jag fastnade med att kolla på Mysteriet på Greveholm, men får glo vidare en annan dag :D haha.
Jag börjar blir trött...

Nu: Sängen.
Go´natt!

Choklad är gott!!!

2008-10-19 @ 01:20:40
Jag kom som sagt tillbaks hit efter Svensson Svensson, de var ju skitkul ju, som vanligt!! Öpnnade min choklad då också, som förövrigt är slut nu XD Det är inte bra med choklad för mig asså, jag måste börja trappa ner på den, äter alldeles för mycket och alldeles för ofta!!! Dåligt... Efter tvn så poppade vi lite popcorn, very gott :D Dem tog också slut ganska så snabbt xD haha. Så, just nu har jag bara min festis här och de är väl lika bra de : )

Jag har fixat lite till med klippen och ska bränna ut ännu en skiva, najsnajs.. Annars lyssnar jag lite på julmusik och bara tar det lungt. Är inte så värst trött längre heller, men nån gång ska man väl komma till sängen men kanske inte än.  Funderar på att klippa ihop en film till sen, hmm, kanske Diggiloo-klippen :P haha. Så jag blir av med dem på datorn... Dem tar mycket plats här ju!

/ C.

En liten paus.

2008-10-18 @ 21:23:09
Jag känner mig inte så uppåt för tillfälle, är hemskt trött och sen finns den där hemska känslan, saknaden. Det är ju helt sjukt, jag saknar er något enormt, jag vill bara umgås med er och bara vara, längtar... Jag saknar speciellt Dig, obeskrivliggt, gaah!!! Ligger här i soffan med datorn på mig och lyssnar på Sonja än, älskade människa <3

Men jag ska ta en liten paus från datorn, för de är ju snart Svensson Svensson på tv : ) hihi. Ska ner och göra pappa sällskap, om han vill se de, och även poppa lite popcorn, gott!! Sa ju åt pappa att köpa de tidigare (A)

Sen är jag säkert tillbaks här, som vanligt...
/ C.

Nada to do.

2008-10-18 @ 18:07:00
Jag har så himla tråkigt just nu asså, plus att jag är sjukt hungrig och dessutom trött. Åååh jag vill göra något, men jag känner att den orken finns inte för tillfället. Jag sitter här i soffan med datorn i knät och lyssnar på fantastiska Sonja, hihi!!!

Dagen har tillbringats här vid datorerna xD haha. Det blev inge bränna ut bilder, jag fick inte de att funka så bra, får ta de en annan dag. Och jag har inte fixat nå fler filmer heller, vet inte riktigt hur jag ska göra ju... Men jag har iallafall rensat bland alla klipp som finns, mycket onödigt filmat ju som de bara var att radera. Najsnajs och jag kollade även igenom typ de flesta klippen också, guud va mycket minnen, va mycket de är som har hänt alltså, shiit!!! Och jag började ju så såklart att sakna alla sådär extra mycket också : (. Varför bor vi inte alla lite närmare varann för?! Jag saknar er alla och jag längtar ihjäl mig tills vi ses igen... <3 

Pappa ropade för en stund sen och nu är maten på G, gött :D
Nu ska jag lyssna vidare på Sonja här och bara vara...
Kärlek
/ C.

Lördag.

2008-10-18 @ 11:45:00
Nu har de blivit lördag igen då. Och här sitter man som vanligt typ. Vaknade lite smått runt halv elva, de var riktigt skönt, inte sova bort hela dagen liksom : ) hihi. Tänkte säga att jag lyssnar på Sonja igen men de gör jag faktiskt inte, just nu spelas Mariah Careys All I want for christmas is you (A) Jag älskar den låten och ja, nu kan de fan bli jul tycker jag!!! Annars sitter jag och funderar på om jag ska bränna ut lite bilder medans jag ändå har lite skivor kvar xD haha. Jag ska räkna lite på de först...

Resten av dagen blir väl här vid datorn också, tänkte försöka få ut lite fler videos så jag kan ta bort en del från datorn. Nej nu ska jag sätta igång och räkna här xD Wohoo...
/ C.

Go´natt!

2008-10-18 @ 04:03:10
Ja nu säger jag go´natt, för nu tycker jag klockan har rusat på bra här :P haha. Jag har suttit och blängt igenom lite klipp på pappas dator här och även hunnit bränt ut en hel del, men inte blir de mindre grejer på datorn för de xD HAHA. Ska fixa mera imorrn : ) haha. Men nu som sagt är de tid för sängen...

Hörs mera imorrn!!! Eller senare idag ; )
/ C.


jag saknar dig, obeskrivligt mycket...

Jag längtar till julen...

2008-10-18 @ 02:06:49

<3

2008-10-18 @ 00:59:12
Jag var in på tv3s hemsida nyss, var tvungen att se början på Singing Bee, jag missade ju de!!! Och, haha, där såg man oss i början också, najs ; ) haha. Men jag blev ju som sagt tvungen att se de, först för att Hanna sjunger Anropar försvunnen och för de andra för att den dansen är så hiimla mysig. Asså jag älskar den, den är så häftig ju...


Saknad som f*n.

2008-10-17 @ 22:37:01

Jag har lagt över lite inspelningar nu... Sonja när hon var i Täby förra helgen och även de från Christer Sjögrens show, så fett jäkla bra ju :D haha. I miss the show (AA) HAHAHA. Och Nat är bara hur sööt som helst!! Nyss kollat klart på Singing Bee också, där Nat var med på dansen :D iiih, också skitsööt där!! Vilka minnen asså, ååh!! Och nu saknar  jag henne något otroligt mycket.. gaah, ge mig Nat!!!! Jag vill bara krama henne, de behöver jag just nu!!!

Nej nu ska jag ta och kolla om jag missat något här vid datorn...
Gränslös Kärlek
/ C.


Den där Marberger <3

2008-10-17 @ 19:22:07
Jag finner inge ord för henne... Jag sitter just nu och kollar på inspelningarna från uppvärmningen på genrepet från årets Melodifestival.. Och de är SÅ mycket Kärlek så de finns inte!!! Jag tänkte fixa ihop en liten video med allt, finally känns de som..
Men jag saknar människan så sjuuukt mycket, Hon är Kärlek!!!


Snart till pappa...

2008-10-17 @ 17:13:29
Pappa ringde för en stund sedan och han kommer och hämtar mig vid sex här : ) hihi. Kul att komma dit för en gångs skull, hihi. Jag ska försöka fixa ihop lite videos och sånt också :P haha, de måste fixas lite ju...

Just nu sitter jag och glor på Melodifestivalsmusikalen, den är ju bara så mycket kärlek... Fast den är snart slut här, buhuu!! Haha jag tröttnar aldrig fan. Jag har nyligen kastat i lite grejer i en väska också, gött!!! Allt är packat och klart nu, eller bara datorn kvar, jag tror den ska med dit xD haha.

Åh nu dog jag här, vadå galet snygg och grym?! :O ;D HAHA.

Nej nu ska jag glo vidare här, skriver nog mer ikväll : )
Kärlek
/ C.

Fredag.

2008-10-17 @ 12:09:58
Jag är vaken, woho!! Kom la upp för en stund sedan, har hunnit kolla igenom alla bloggar och lyssnar nu på Sonja här som vanligt!! Tandläkarn ringde tydligen i morse också, de hade bokat in mig på två tider till tandregleringen fast jag hade inte fått dem xD HAHA. De var den 19 och 29 november.. Och vi hade bokat 26:e. Så de blev nu den 19 och 26 november som blev kvar : ) Det känns gött!! Fast ja, hoppas inte de är nåt annat just den dagen då : /. Jag vill veta nu ju!!! Men det känns iallafall skönt att jag kommer nånstans med all denna skit, på tisdag ska jag dra ut en tand igen så!

Det blev ingen bokhämtning idag, de blir på måndag istället!!

Nu har vi kommit till helgen också, och jag ska vara hemma denna helg.. Det kommer kännas så konstigt, är ju så sjukt van att vara i Sthlm ju xD haha. Men jag har lite att fixa med iallafall, troligtvis ska jag hem till pappa i helgen, han skulle plinga senare!!! Jag måste rensa lite på hans dator, den går segare pga mina alla videoklipp (A) Så jag ska försöka klippa ihop till videos och sen ta bort massa... Det blir skoj :D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hörs väl senare!!!
/ C.

Är det inte jul snart?!

2008-10-17 @ 01:39:33
Sitter och pratar med Milla på msn och ja, vi har kommit in på julen nu... Vi längtar, iiih... Liksom, börja julpynta med ljusstakar och glitter och allt som hör till, baka lussebullar, pepparkakor och allt, julhandla, slå in julklappar och bara ha de sådär julmysigt med julmusik som spelas hela tiden...

Gaaah vad jag längtar... Jul snart eller?!


Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.

2008-10-16 @ 23:45:56
Nu börjar det bli dags för sängen här, klockan tickar på, men jag känner mig ändå inte så trött liksom! Hmm...

Jag har inte gjort så mycket sen sist, ätit lite granna, kollat runt massa här och sedan bara lyssnat på Sonja!!! Jag fastnade tidigare med att kolla lite utbildningar, sista ansökningsdagen till högskolan var ju igår och jag har skickat in. Så jag har kollat igenom lite sjukgymnastutbildningar, va de är för kurser som ska läsas och sådära, verkar vara väldigt intressant!! Skulle vara sjukt kul om man kom in asså, och att de löser sig med boende då också!!! Sen kom jag även in på de som jag inte ska in på, för jag blir så jäkla sugen och de är just danskurser/utbildningar.. Snurrade runt på massa olika sidor och jag har bestämt mig, hur de nu än blir med högskolan till våren så ska jag börja ta lite danskurser : ) Jag vill, jag ska, det är ett Måste!!!! Sen blev jag alldeles för sugen på att dansa så jag lära lägga ner sökandet xD hihi. Får ta upp de nån annan dag!

Snicksnackar lite med Milla på msn nu och missbrukar Sonjas skiva nå rejält!!! Mp4an ligger på laddning också, så jag kan lyssna på Sonja när jag ska sova (A) haha! Smaskar lite på choklad nu, väldigt gott, fast borde inte göra de med tanke på tiden menmen xD

Nu ska jag ta och avsluta här, en dag imorrn också!! Får se vad som händer då : )
Gränslös kärlek
/ C.

Skolan...

2008-10-16 @ 17:55:19
Jag är nu hemma från skolan.. Det kändes lite onödigt att åka dit men ja, roligt att träffa folket igen : ) hihi. Vi gick igenom hur man skriver en fördjupning, vad som ska vara med och så. Jag har ju redan hört de tusen gånger typ, men de är alltid skoj att höra på Annette när hon ska förklara vissa grejer xD haha. Och vissa är verkligen apsega i gruppen, dryyygt!! Men ja, mycket mer hann vi inte med där, vi slutade vid fem. Tog sällskap med Junia hem också, och jag ska få låna hennes historiabok :D Wohoo göttgött!! Ska förbi skolan imorrn och hämta den, tack!!!

Nu sitter jag här och äter lite glass, väldigt gott!! Och lyssnar på Sonja, hihi. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska göra... Finns inte så mycket ju, de slutar jämt med att jag sitter här iallafall.. Men jag ska iallafall glo igenom allt här som vanligt, sen får vi se vad som händer... Hoppas de dyker upp nåt kul ;D
Kärlek
/ C.

Torsdag.

2008-10-16 @ 11:58:59
Här har jag hamnat igen... Jag kom la ur sängen vid elva här, riktigt skönt att bara ligga och dra sig, också har jag ju radio också, de spelar högt bredvid här xD haha. Kom upp och har la nyss ätit frukost, gött : ) Jag ska snart hoppa in i duschen här, så håret hinner bli någorlunda torrt tills jag ska till skolan.. Jag är ju tvungen att ta mig dit idag på svenska lektion, läraren ville se hur långt jag kommit med fördjupningen *host* HAHA. Men jag ska förbi stan först också hade jag tänkt, hmm, kanske dags att göra sig klar nu då...

Och de regnar ute också, blöö, hoppas de hinner gå över, annars blir jag väldigt blöt.
Tack och hej leverpastej
/ C.

<3

2008-10-15 @ 23:30:37
Nu har jag sett klart på den älskade mello-musikalen, i löve it, i löve it, i löve it !!!
Och nu är det dags för sängen också, go´natt alla!!

" För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg
Till det djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få "

Jag är tillbaks!!!

2008-10-15 @ 22:35:22
Hahaha, jag kunde verkligen inte slita mig bort härifrån.. Det finns ju fan inget annat att göra här ju, men jag hann fixa min spanska läxa iallafall när jag var borta en stund. Hihi nåt bra med de hela.. Och jag har hunnit kolla igenom alla bloggar här och även face.. Ska ta och glo igenom bdb nu om de är nån som uppdaterat, men någon finns det alltid ; ) Och Sonja sjunger så fint för mig här också, helt lövely!!! Sitter här och tuggar lite på pepparkakor också, riktigt gott ju.. Vi närmar oss julen xD HAHA. Inge trött är man heller, jäkligt trökigt ju... blöö!

Saknaden är stor efter dig...
Så, nu blir de till att kolla på mello-musikalen, hihi :D

¡Hasta luego! 

Tråååkigt...

2008-10-15 @ 20:48:58
Jag har fått lite mat i magen iallafall, de blev potatis och köttbíffar, gött!! Sen har jag bara suttit här och blängt.. Allvarligt jag börjar tröttna på detta, gaah, det finns verkligen ingenting att göra ju :S Jag blir galen... Ge mig ett liv, nej men ge mig nåt att göra iallafall, NU!!! Haha, nej jag ska nog stänga ner allt här vid datorn, fast datorn lär vara på så att jag kan lyssna på Sonja, hihi. Men allt annat ska jag logga ut från.. Och hitta på något annat att göra... Bort från denna burk en kväll!!! Det kanske blir skönt!

Får se om jag kommer tillbaks ikväll eller inte...
Gränslös kärlek
/ C.



jag saknar diig, sjuuuukt mycket <3

Hemma ;D

2008-10-15 @ 19:33:35
Jag kom hem för en liten stund sedan...

Kom iväg till skolan, hade historia lektion vid tre och fan, läraren var frisk, blöö.. Gick igenom frågorna från gårdagen och fick sen i uppgift att läsa typ 40-50 sidor, eller skumma igenom och sedan ta ut fyra fårgor från de xD haha. Inte lätt ska jag säga, men jag kunde iallafall inte vara kvar på hela lektionen, wohoo. Spanskan började vid halv fem.. Läraren babblade lite och satte de andra i arbeten, så då pratade han lite med mig, visade vad de hade hunnit med och sådära, men jag var så duktig tyckte han, jag hade de spanska uttalet och allt sånt skit, så de gick fort!! Sen tillbaks till klassrummet och göra lite adjektiv och skit, kulkul.. Sen fick vi läsa lite och fråga ut varandra, blabla :P Sen slog klockan, finally, halv sju och lektionen var slut :D Så då var det bara att åka hemåt, najs värre!!

Mitt skolschema...
Måndag: SvA 10-12. Desktopp 13-15.
Tisdag: SvB 8.30-10. HiA 10-12.
Onsdag: HiA 15-17. Spanska 16.30-18.30. Om det behövs: SvB 13-14. SvA 14-15.
Torsdag: SvA 10-12. SvB 15-17.
Fredag: LEDIIIG!!!

Nu sitter jag här och gör inte mycket alls, lyssnar på Sonja (A) hihi. Och kollar efter spanskabok, jag måste beställa en :P hihi. Men jag är inte riktigt säker på att de är rätt bok, hm, men får väl hoppas på de, men kan vänta tills imorrn innan jag beställer den : ) haha. Jag börjar bli lite smått hungrig här, har inte ätit något sen 12 fan. Men snart mat här ju, de håller på nere :D hihi. Nu ska jag glo igenom allt och se om jag missat något...
Kärlek
/ C.

Snart dags att kila.

2008-10-15 @ 14:03:47
Här sitter jag och lyssnar på Sonja, ovanligt va?! haha. Jag gör inte så mycket mera, glad är jag också, finally liksom :D Jag längtar... hihi. Men nu börjar tiden dra ihop sig för skola xD Det känns bra att jag ska till skolan när alla andra slutar, yeah!! Jag börjar vid 15, seeegt. Får se om läraren är frisk eller va vi nu ska göra xD Sen ska jag ha spanska lektion, varför kan inte läraren ha lektionen på normal skoltid för :S Nej han ska ha så lektionen börjar halv fem, hör ni de :O Det är helt sjukt... Ja iallafall, jag tror den ska hålla på i två timmar, så jag är hemma ikväll, blöö!!!

Nej nu ska jag byta om och fixa de sista här, sen trampa iväg!! Hörs senare.
Gränslös kärlek
/ C.

Onsdag!

2008-10-15 @ 12:12:03
Nyss ätit lunch här, det händer inte ofta ska jag säga, haha.

Klockan ringde vid tio och ja kom la inte upp direkt, låg mest och drog mig, sen satte dem på radion bredvid här, på hög volym xD HAHA. Och då spelades Septembers Cry for you -minnen- hihi. Jag kom la upp efter de, hoppade in i duschen och sådära.

Nu sitter jag här och blänger, inge kul som hänt här. Jag har väl inte så mycket som ska göras idag, jag ska vidare till skolan senare, suck. Jag vill inte, de är ju så segt men jag måste dit, historia och spanska lektion.. Måste visa mig där så de inte drar in pengarna xD haha. Mitt brevskrivande igår kom jag inte alls långt på, de var inte så lätt.. haha! Nej nu ska jag kika igenom lite bloggar här och sedan bädda sängen!!
Kärlek
/ C.

Du är allt <3

2008-10-14 @ 23:19:27

                 J A G  S A K N A R  D I G ! ! !

Natti snart...

2008-10-14 @ 23:10:40
Jag sitter här fortfarande och lyssnar på älskade Sonja, hihi, jag är förälskad i hennes nya album!! Hihi, så himla bäst ju!! Annars gör jag inte mycket alls här, inge trött är jag heller, så vafaan ska man göra?! :S Jag behöver inte gå upp tidigt imorrn heller, så de är ju ingen brådska i sängs, haha. Gaah, och jag vet inte om jag orkar sätta i en film eller något heller, jag har ju redan sett alla ju, då är det inge kul.. Kanske kan ta och skriva lite brev, haha, tyckte de verka lite mysigt, hihi ^^.

Jo så får de bli, krypa upp i fåtöljen med block och penna och Sonjas låtar spelas i bakgrunden, lööövely!!
Gränslös kärlek
/ C.

Sööta <3

2008-10-14 @ 21:29:57

Lyckan kommer, Lyckan går

2008-10-14 @ 21:06:35
Ensamhet, i en oändlighet
Natt blir till dag
Känslan den dröjer kvar...
Det som var, började allt för bra
När blir man klok...
När får ett frö slå rot?

Vem sa att ensam är stark, ensam är svag
om ingen finns där när
korthuset, ark efter ark, faller som blad
mot marken som tyst tiger still
Lyckan den kommer,
och den går som den vill...

Och jag vet, det är ingen hemlighet
Allt har sin tid...
Kom, vänta här bredvid...

Vem sa att ensam är stark, ensam är svag
om ingen finns där när
korthuset, ark efter ark, faller som blad
mot marken som tyst tiger still
Lyckan den kommer,
och den går som den vill...

:D

2008-10-14 @ 19:41:10


Den här låten är bara så härlig ju... Riktigt grym!! Jag hittade den av en ren slump typ (A) Det är bra att folk kan lägga till bildtext till sina bilder iallafall... hihi. Kul att se Henne i en musikvideo såhär, fast har ju gjort de förr men iallafall.. Denna visste jag faktiskt inte om!!! Hon är så sööt och grym som alltid!!

Men de är en bra låt faktiskt, lyssna själva!!

Det har blivit kväll.

2008-10-14 @ 19:21:18
Jag tycker denna dag har gått väldigt segt asså, haha. Jag har inte gjort så mycket heller, de är tråååk!! Jag har mest suttit här vid datorn och lyssnat på underbara Sonja <3 hihi. Hennes skiva går het här hemma... Den spelas för fullt just nu också, annars gör jag inte mycket här.. Inga vid datorn typ, så jag sitter och glor på en skärm här. Men ska nog ta och kolla lite på tv, de är Vänner nu vid halv : ) hihi. Sen får vi se vad som händer, kanske att en film åker i eller om det är något bra på tv senare : )

Nu ska jag klicka på tvn här...
Kärlek
/ C.

Slut.

2008-10-14 @ 17:13:21
Ja de tog slut för en stund sedan. Och de var inge kul alls...
INGEN av dem vi visste hade med några låtar och sådära : ( Riktigt surt men nu får man väl hålla tummarna för att de får förfrågan att sjunga ändå (A) hihi. Kan ju alltid hoppas, annars blir nog 2009 sämsta mello-året ever..... xD HAHA Ja de känns så just nu för tillfället...

Byyye

Snart :D

2008-10-14 @ 16:08:17
Ingen har väl kunnat undgått att de är idag bidragen till Melodifestivalen 2009 presenteras?! Och nu är de faktiskt snart dags :D Mindre än en halvtimme kvar nu, iiiiiiih..
Jag längtar som en tok, skynda skynda skynda...
Det finns ju vissa namn man håller tummarna för att de ska ropas upp :D iiiiih..

Bloggar såklart mer efter det... :D


Bra låtar...

2008-10-14 @ 16:02:29
Britney Spears - Womanizer
 

Pussycat Dolls - When I grow up

. . .

2008-10-14 @ 15:25:24

Gud va jag längtar tillbaks till sommaren, något enormt... Allt var så himla underbart och man kunna bara vara.. Jag har så mycket minnen därifrån, som jag skulle göra allt för att få uppleva igen. Alla vänner, ni är så mycket kärlek för mig. Verkligen tack för sommaren, bästa någonsin.

Jag saknar er alla, otroligt mycket <3


^- Jag vid hamnen i Porto Cristo, Mallis.

Kärlek <3

2008-10-14 @ 14:26:38

Grattis Bästa <3

2008-10-14 @ 11:45:24


Stort Grattis till Världens Bästaste Mika på 15 års dagen!!!
Hoppas du får en helt Underbar dag, med massa presenter och tårta ;D
Grattiiis Grattiiis <3

Alltid du och jag, jag älskar dig <3

Tisdag!

2008-10-14 @ 11:38:22
Klockan ringde faktiskt vid halv sju imorse men inte fan kom jag upp då inte xD Jag orkade tyvärr inte, så jag somnade om, stängde av klockan några gånger och typ vid halv nio kom jag la upp!! Då började min svenska lektion också, men jag skippade den. Duschade och fixade mig och stressade sedan iväg till skolan till tio, historia lektion. Men läraren var sjuk, så Annette kom in med lite instuderingsfrågor till oss att jobba med. Och hon ville se mig på svenska lektionen på torsdag, punkt slut (A). hahaha. Iallafall, jag satt kvar där en timme och försökte svara på några frågor, sen tröttnade jag och drog därifrån. Tänkte prata med en annan lärare om Desktopp-kursen, men hon var ledig idag men såg iallafall att de är lektionstid på måndagar, så ska väl dit på måndag och prata med henne : )

Kom hem för en liten stund sedan... Gör inte mycket alls, men ska ta och lyssna på klippet med Sonja från MixMegapol imorse :D hihi. Sen vette fan vad man ska hitta på, vänta tills klockan blir 16.30 :D haha.
Kärlek
/ C.

Snart slut.

2008-10-13 @ 23:35:06

Här spelas fortfarande Sonjas musik ur högtalarna och de är typ kolsvart i rummet, bara datorn som lyser upp. Det är såå mysigt!! Det har inte hänt så mycket sen sist, mest suttit här och kollat runt lite. Var ner och poppade lite popcorn för en stund sedan!!! Det är mycket gott, men de börjar tyvärr ta slut här : /. Även drickan, hmm.

Tillochmed dagen börjar ta slut nu, det känns gött!! Imorrn är de ju en speciell dag, främst för att Bästaste Mika fyller år :D och för att bidragen för Mello-09 släpps :D iiiih, fan va najs ju!!! Men först ska jag pallra mig till skolan imorrn, och jag lär försöka få tag på en historiabok också, jobbigt att Köpa böcker ju xD haha. Får se vad som mer händer imorrn, men nu snart kanske de är dags för sängen...
Gränslös kärlek
/ C.


Tv-kvällen slut.

2008-10-13 @ 21:27:25

All tv för mig är slut för kvällen... Jag råkade visst missa lite av Vänner tidigare, glömde helt bort tiden xD haha. Men kollade på sista halvan och jag hade sett de avsnittet förut så!! Sen fortsatte de med Färjan och de var la sisådär, lite drygt att kolla på ju.. Samma sak varje gång känns de som xD haha. Längtar till avsnittet då vi är med på båten, hihi, får se om vi syns något ;D hahaha. Sen kollade jag en stund på Toppform också : ) Sen tog de slut...

Mamma var här inne nyss och pratade lite... men hon drog igen!! Jag gör inte alls mycket just nu, kollar lite tåg och skit. Och självklart lyssnar jag på Sonja också, finns ingen bättre!!! Fick choklad av mamma tidigare som jag sitter och smaskar på också : )  Gött!! Och jag har faktiskt lite tråkigt, jag vill göra något...
Gränslös kärlek
/ C.


Finally...

2008-10-13 @ 18:17:04
Nu har jag äntligen fått lite mat i mig :D haha. Väldigt gott, potatis och korv, haha!!

Annars sitter jag här som vanligt, kollar runt lite grann och Sonjas låtar går på repeat här!!! Pratar lite på msn också, de är alltid trevligt, hihi. Lite tv är det ikväll också, Vänner och Färjan :D Det ska bli kul att se!

Nej nu blinkar de här...
Adios amigos!

12/10 - Du är Allt <3

2008-10-13 @ 17:16:07
Vi mötte upp A-K strax innan 12 tror jag den var ^^. Trallade vidare mot Mörby och stod där och pratade massa i väntan på bussen som skulle ta oss till Täby C : )  Bussen kom och vi var la framme i Täby innan ett någon gång. Vi snurrade runt där en stund och sådära.. Strax innan två så tog vi oss fram till scenen, längst fram blev de, haha. Micke skulle fotta och jag filma ;D haha.

Vid två så entrade den vackra Sonja Aldén scenen, iiiiih!! Så himla kul att se henne igen ju... Hon började med Under mitt tak, den är bara så vacker ju!! Pratade på lite grann och fortsatte med Du får inte och sedan tillsist Nån som du!!! Lika underbar som vanligt ju.. De blev en liten intervju efteråt, så sööt!! Och sedan var de dags för signering, de bildades fort en kö, så vi väntade såklart som vanligt. Och vi träffade då Sonjas föräldrar som vi stod och pratade med ett tag, dem är ju så gulliga ju!! Sen blev kön typ slut så då gick vi dit och ställde oss, vi fick en plansch också, najs :D Föräldrarna följde med upp också, haha. Kom fram till Sonja och hon är ju bara för underbar, har jag sagt att jag älskar den människan <3 Lite snicksnack där och sen tog vi lite kort tillsammans också.. Pratade om när vi ses nästa gång och jag längtar <3 hihi. Trallade ner från scenen och pratade lite mer med hennes föräldrar, sööta. Sedan var Sonja klar och vinkade till sig sina parents och de skulle iväg på skoj : ) Sa hejdå till henne igen och sedan drog vi därifrån också!! Gud va jag har saknat dessa köpcentrumsignerningar, hihi. De är lövely!!!
Vi tog bussen hem till Micke, där vi fixade lite grann och pratade mest!! Sen blev A-K tvungen att dra iväg, tråkigt, men kul att träffas igen ju :D Och jag började packa min väska lite grann och sen var vi tvungna att fixa lite mat och de blev spaghetti med ketchup ;D haha. Gottgott!! Sen lära vi ta oss iväg för att jag inte skulle missa min buss xD haha. Kom till Mörby och där tog vi hejdå av varann, tråkigt, men vi ses nog mycket snart igen ;D haha. Hoppade på t-banan och kom nog till centralen vid typ tio över sex.. Tog mig till terminalen och till rätt gate, de var fan kö in i bussen xD haha. Asmycket folk verkligen :S Jag satte mig bredvid en liten tjej, som efter en kort bit flyttade bak till sin mamma längst bak, så jag fick sätena för mig själv :D hihi. Jag lyssnade lite på Sonja också, halva resan typ för sen dog mp4an : /. haha. Då satt jag mest där och bara blängde... Och jag fick Världens sötaste sms från N också, jag började fan gråta ju, sakna.. åååh hon är oslagbar asså, kärlek <3 Men vi var i viken vid nio typ och då kom mamma och hämtade mig, tack!!!

Tack Sonja för idag, du är helt otrolig <3
Hon är så mycket kärlek, alltid!!!

11/10 - Galet grymt <3

2008-10-13 @ 17:15:42
Vi drog hemifrån Micke strax efter åtta som sagt. Tog t-banan ut till Östermalmstorg, tänkte sedan ta bussen från Nybroplan ut till Gröna Lund.. Men den där jäkla bussen dök ju fan aldrig upp :S Vi stod nog där en kvart typ xD haha. Så när klockan blev nio så började vi gå, för showen skulle ju börja vid halv tio... haha. Så ja, vi stressade och sedan kom en annan buss som vi sprang lite till, jooobbigt. Sen gick vi från djurgårdsbron ut till Tyrol, var la framme typ kvart över nio. Hejade på vakterna där och hälsade från the dancegirls och gick in ;D HAHA, hängde av jackan och vi trallade in och upp på balkongen, där vi blev tvungna att fråga en servitör vart vi skulle ta vägen så han visade snällt vägen... Och shiiit vilka grymma platser de var asså :D Snett ner mot scenen längst fram typ, vet inte hur jag ska förklara xD haha. Det var sjukt mycket folk där och de var typ 35-40+ där bara...

Klockan slog halv tio och showen började... Började ju med dansarna, de var ju så häftigt som vanligt, vi hade ju Nathalie preciis under oss xD haha. Sen fortsatte de med "Djingis kahn", "Bossa nova baby" och så vidare.. Jessicas "My heart will go on", fortfarande helt fenomenal!!! Disco-medleyt, sjukt grymt :D Älskar de, och där var Natta bara så söööt ju!! Sen blev de frågesport "Vi vet allt om Christer" nångång också xD haha. Och sen vidare med sång och dans, very najs ju :D Tillslut den älskade "I love Europe" :D HAHA. Den är ju bara så kul och sööt :D Sen blev de typ tack och adjö, och showen slutirutan!!! Tråkigt men sant (A). Jag älskar fan showen.

Klockan var la typ tjugo över elva ungefär, vi tog oss ut och in efter min jacka och sen trängde vi oss in i salen igen xD haha. Så vi messade Natta och kollade om hon kunna komma ut, efter tio min ungefär får vi tillbaks att hon inte kunna de : /. Messade tillbaks, men inget svar.. Sen kom en vakt och frågade om vi väntade på någon speciell, så vi sa att vi väntade på Nathalie, så han drog bakom och skulle se om han hittade henne xD haha. Ja, så efter drygt 5 min till så kom Natta ut :D Lila och glad HAHA. Pratade massa med henne, gav present också, hihi. Och hon är så uuunderbar ju <3 Sen blev hon tvungen att dra för hon skulle vidare... Kramkalas och hejdå!!

Och då drog vi ut därifrån och ut från Grönan och ställde oss typ borta vid gränden där. Christer åkte förbi i en taxi xD haha. Efter ett tag så såg vi en blond tjej komma ut längre in där och stod där och pratade med en till. Jag var 99% säker på att de var Jessica och de var de också, för tillslut så vinkade hon, så vi trallade dit : ) Pratade med henne lite också, hon är ju så himla go ju!! Kul att vi hann träffa henne också.. Och när vi sa hejdå till Jessica, så kom Marie, Sandra och två ur kören ut!! Marie och Sandra hejade så glatt och stannade och pratade en stund med oss :D Vi blev lite småchockade där, men de var mycket trevligt :D Dem är ju så goa, hihi. Efter dem gått så drog faktiskt vi också, för då frös vi ju!! Vi hade tydligen missat bussen precis, så vi gick bort till Östermalmstorg och tog t-banan hemåt där : ) Vi kom hem runt ett-tiden...

Otroligt lyckad kväll på Tyrol :D
Tack Nathalie, jag har inga ord, du är obeskrivlig.
Tack för Allt <3
Tack alla ni andra också, ni är grymma!!!

Min dag har börjat...

2008-10-13 @ 16:07:52
Yes så känner jag faktiskt nu, för jag har nyss duschat och sådära ;D Så nu sitter jag inte i pyjamas längre, haha. Plockade nyss ur väskan min också, najs!! Nu spelas Sonja för fulla muggar här, älskar skivan, och snicksnackar lite på msn och inne på face : ) hihi. Det kanske är dags att ta något och äta också, inte ätit någon frukost eller lunch ännu xD haha, har liksom inte haft tid med de, men känner nu att jag börjar bli lite hungrig här : )

Kanske ska ta något att tugga på och sedan börja skriva om söndagen så allt de blir klart och kommer ut här : ) hihi.

På återseende
/ C.

Kärlek <3

2008-10-13 @ 14:33:03

Mello-bidragen!!!

2008-10-13 @ 13:00:09
IMORGON KLOCKAN 16:30 PRESENTERAS BIDRAGEN TILL MELODIFESTIVALEN 2009...
Hela presskonferensen direktsänds på SVTs Mellosajt.
Stod på Gylleneskors hemsida, här.

Finally en tid också, de känns bra!! Och wohoo, ingen skola :D
Jag kommer sitta klistrad här (A).

Ny dag!

2008-10-13 @ 12:49:08
Här sitter jag, jag vaknade för en stund men orkade inte riktigt ta mig ur sängen men till slut så.. Började med att kika runt på lite bloggar här och kom in på Mickes och han hade då bloggat lite om Mellon, lagt ut en bild från juryrummet som var med i en artikel i expressen igår, den hittas här. Och jag bara måste lägga ut den också, en viss Nathalie Rosenberg är med (A) hihi. Snart dags för bidragen att släppas, jag längtar ihjäl mig ju... åååh!!!



Mina planer för dagen... Jag tror faktiskt inte jag har några, haha. Jag måste iallafall packa upp min väska, städa lite här inne, ja de är väl de som är ett måste just nu iallafall. Juste, jag ska blogga om helgen också :D hihi. Lägga över lite bilder och bara minnas tillbaka!! Får se om man kommer ut en sväng också, men de ser ut att vara väldigt grått ute just nu : /. Men skriver mer senare igen...
Gränslös kärlek
/ C.

Sovdags.

2008-10-13 @ 00:36:02
Ja, nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, inte för att jag är trött utan för att jag måste de!! Jag lär fan ta mig till skolan, jag får inte sabba detta!!!

Och de blev tyvärr inga inlägg om helgen denna kväll.. men jag har bloggat klart om lördagen (dock inte publicerat ännu) men jag har dagen(söndag) kvar, får fixa de imorrn : ) hihi. Jag längtar tillbaks ju... De har varit helt lövely <3

Nej sova nu, skola imorrn.
Kärlek
/ C.

Hemma i viken...

2008-10-12 @ 21:33:59
Jag kom hem för en liten stund sen bara... Slog mig ner här direkt, chattar lite med vänner på msnis : ) Också fick jag reda på att Se upp för dårarna gick på tv så nu glor jag på den :D Grymt bra film ju...

Jag ska blogga om dagen senare här... Ska glo lite tv och så nu!!!
Gränslös kärlek
/ C.

Snart <3

2008-10-12 @ 11:14:59
Nu sitter vi här lite halv klara xD haha. Ska la fixa oss lite smått strax...

Vi sitter här och glor på nyhetsmorgon nu, såg urgulliga Sonjas intervju tidigare, hihi. Gud vad den människan är vacker!!! Snart dags för hennes uppträdande här, hon ska sjunga Du får inte, ska bli väldigt kul att höra : ) hihi.

Sen efter det så drar vi iväg, möter upp A-K i Mörby och sedan bussar vi till Täby... Sonjis i centrum där, jag lääääängtar något enormt :D Undrar vad hon sjunger, thihi. <3

Nu ska jag glo lite på tvn så jag icke missar henne...
Gränslös kärlek
/ C.

Hemma :D

2008-10-12 @ 01:31:13

Nu är vi hemma igen... Från ännu en helt fantastisk kväll på Tyrol!!!

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska säga ju... Jag ljuger ju om jag säger att showen är dålig, HAHA, liksom jag älskar den där showen, den är verkligen skiiitbra ju!!! Christer har en sjuhelsikeröst asså, så är det bara!! hahaha. Alla var grymma som vanligt!! Efteråt lyckades vi få ut Nathalie tillslut :D Hon är härlig, yees!! Sen träffade vi även Jessica, Marie och Sandra.. Jag gillar dem fan. Jättegulliga tjejer ju, tillochmed Sandra var de : ) thihi ; ) Jag vill se showen iiiiigeeeeen (AA).

Mer berättar jag i ett eget inlägg imorrn när jag kommit hem...
Nu ska vi göra oss nattiklara här : ) Sonja imorrn <3
Smiling in love
/ C.


Finally :D

2008-10-11 @ 20:01:39
Nu ska vi dra typ, bara fixa de sista här nu och sen svänga in på Hemköp i Mörby och sedan är de raka vägen till Gröna Lund och Tyrol :D hihi.

VI KOMMER HA DE SÅ KUUUUUUUUL!!!!!

Vi hörs kanske senare...

Gah va segt...

2008-10-11 @ 18:51:00
Ja, vi gör alltså ingenting just nu känns det som... Blänger runt på datorn och kikar på lite klipp på youtube och även lite bloggar. Vi har liksom tråkigt och vill att klockan ska rusa fram men just nu går den ju som en sniiiiigel... gaaah varför gå så segt, vi vill iväg NUUU!! Men vi lär vänta nån timme till innan de är dags att dra sig...

jag saknar diiig... <3

Yeees :D

2008-10-11 @ 14:12:33
Nu är det klart...

Det blir Christer Sjögrens jubileums show ikväll på Tyrol :D
Tack Nathalie <3 Jag läääängtar verkligen...
Det ska bli Underbart att se showen igen (A).
Och även träffa folket där också...

Annars har det inte hänt mycket alls idag, vi har bara suttit här och knapprat på datorn och inväntat ett svar : ) haha. Men vi ska ta oss iväg till åhlens och fixa en grej sedan också, så det ska bli fettnajs ju : ) haha.

BAMSEKRAMAR
/ C.

Kärlek på tvn <3

2008-10-10 @ 22:54:22
Nu har all tv tagit slut, som vi ville se ;D haha.

Det var ju först Världens barn galan vid 20 : ) Perrelli är bra hon, hihi. Och Madde var så himla grym på dansen i öppningen där ju, väldigt kul att se ju!! Sen var de lite annat skit, prat hit och dit. Fram mot slutet så var det dags för den jag kollade för, Sara Löfgren :D Hon är ju bara så otroligt vacker den människan och hon var ju så sjuuuukt grym, som vanligt :D hihi. Sen blev klockan halv tio och då var de dags för Singing Bee, de var la bra liksom. Nathalie är ju så sjuuukt sööt, jag blir bara så himla glad av att se henne, ååh!! Hon var grymmare än grymmast på dansen, galet ju!!! Sen tog de slut och då var de inget mer speciellt vi ville se på tvn...

MEN, vi såg utröstningen av Idol, hahahaha. Minns inte ens vad killen hette som åkte ur, haha, men jag bryr mig inte. Jag gillar inte alls detta året av Idol, så tråkiga personer ju.. Nu glor vi lite på Fredag hela veckan, haha, inte så bra men de är alltid nåt, som låter i bakgrunden xD HAHA. Nu ska jag checka runt på lite bloggar här...
Smiling in love
/ C.
 

Stockholm <3

2008-10-10 @ 15:14:04
Nu är jag framme i Sthlm här...

Min buss gick vid 11.10 imorse, mamma skjutsade mig och de var galet segt som vanligt att åka ju. Men för en gångs skull så hade jag mp4an med mig så de blev till att lyssna på musik hela vägen... Sonjas nya skiva, såklart :D haha. Jag älskar den... Framme i Sthlm, Micke mötte upp mig och vi åkte raka vägen hem hit, där vi sitter nu!!!

Sitter med varsin dator och blänger lite nu : ) hihi. Ikväll är de tv som gäller, först Världens barn galan (sara, britta & madde ju) och sedan Singing Bee (natta är med & vi). Så, så kommer våran kväll att se ut!! Iallafall va vi vet för stunden : ) haha.
Nu ska jag glo runt lite mer här.
Smiling in love
/ C.

Snart dags för sängen.

2008-10-09 @ 23:45:07
Jag gör inte mycket alls just nu, sonjas skiva går fortfarande på repeat här, i lööve it!! Snicksnackar lite med Milla på msn också : ) Men de känns som att jag borde ta och tänka lite på sängen och sova lite. Ska ju ändå upp ganska så tidigt imorrn. Imorrn rullar bussen med mig i till huvudstaden :D Så jäääkla najs ska de bli :D Jag har saknat Sthlm, var ju inte där i helgen som var och de kändes jäkligt konstigt måste jag säga... Är inte van att vara hemma på helgerna xD HAHA. Men iallafall, ska dit och träffa Micke igen och vi ska hitta på massa skoj :D hihi.

, nästa gång jag skriver så befinner jag mig nog i Sthlm.. Hinner nog inte upp imorrn och skriva något, då kanske jag missar bussen eller något xD HAHA. Inte kul då...
Men höres imorrn igen, gonatt alla!!
Smiling in love
/ C.

Sonjas skiva = hög mysfaktor.

2008-10-09 @ 22:33:00
Jag sitter här ihopkurad i min fåtölj med ett täcke omkring mig och ur datorn hörs Sonjas fantastiska stämma, hennes nya skiva spelas på repeat. Detta kallar jag mys!!! hihi. Men gud va jag saknar människan, helt sjukt!! Jag längtar så otroligt mycket tills jag träffar henne igen, bara krama om henne. Åååh, snart, snart, snart <3

" Du är en del, en del av mig
Jag kommer aldrig nånsin kunna glömma dig
Vi ses igen, om dagen gryr
Vi ses igen, om natten flyr
"


Under mitt tak <3

2008-10-09 @ 20:01:21

Äntligen har jag den i min hand, den efterlängtade skivan. Sonja Aldéns andra album "Under mitt tak". Jag kan ju inge annat än säga att jag älskar skivan, verkligen. Musiken, texterna, känslan man får när man lyssnar... Det är helt magiskt, människan har verkligen gjort det igen! Den berör på ett alldeles speciellt sätt, precis som hennes första album, som jag förövrigt älskar ännu. Den människan kan skriva texter och även musik, som ingen annan kan. Världens bästa låtskrivare, helt klart. Men för mig även världens bästa artist, finns ingen bättre.

Jag gillar verkligen alla låtar på denna skivan, galet ju! Det är bara med Sonjas skivor de är så, så himla bästbästbäst! Tänkte att jag skulle nämna en favorit, men ärligt talat så skulle alla kunna vara en favorit, så sjuuukt bra ju!! Men en låt som jag verkligen fastnade för riktigt så där på en gång var Starkare än då. Men som sagt, skivan är Bäst, alla låtar är Bäst, Sonja är den Bästaste!! Obeskrivligt mycket kärlek till den bruden...

" När hela världen rasar där du står
och livet kräver mera än du tål
När du kommit fram till regnbågens slut
och ser att alla skatter hämtats ut

Då kan allt som du saknar nu
finnas där bredvid, närmare
än du ser, jag lovar

Ingenting kan röra dig
så länge du är här hos mig
Ingenting är större än vi två, vi två
Nej ingenting kan röra dig
så länge du är här hos mig
Vi är så mycket starkare än då, än då
än då
"

Stan och valbo.

2008-10-09 @ 17:57:33
Strax innan två drog jag ner på stan och snurrade runt lite, sen ringde Sara, hon var på stan med Katta så jag träffade dem och vi snurrade runt lite till : ) Sen skulle dem till Valbo så jag hängde på dit, men först en sväng förbi dollar och rusta. Sen var de raka spåret dit, in på skohuset och sen över till köpis, kollade runt där en snabbis : ) Kulkul. Sen släppte dem av mig på stan igen och jag kollade runt lite och sedan trallade jag hemåt : ) Kom hem strax efter fem här, hihi. Och då skulle mamma åka till ica så jag hängde på då för jag lära ta ut pengar till imorrn, så då blev de fixat : )

Nu sitter jag här och gör inte mycket alls, snart dags för mat eller snart och snart, de håller iallafall på med maten här. Jag är så hungrig nu ju... Tänkte kolla runt lite nu om de är nåt nytt uppdaterat nånstans : )
Smiling in love
/ C.

Kvar ännu...

2008-10-09 @ 13:27:43
Jag har inte kommit så långt ännu, haha.

Men jag har iallafall duschat, så de är klart. Har även hunnit äta frukost, kändes väldigt kul att jag lära skära mackan i bitar för jag kunde inte få in hela i munnen (A) HAHA, o yes, jag är inte lika uppsvälld längre :D Så de kanske hinner lägga sig till helgen, wohoo!! Va har jag mer gjort?! Jo noppade ögonbryna också *intresseklubben antecknar* haha. Jag har även packat klart, eller de som går för stunden iallafall : ) Det känns skönt. Har även langat över lite musik till mp4an, tänkte att jag kunde ha den för en gångs skull på bussen xD haha. Men jag måste verkligen ta mig ner på stan nu men de småduggar lite smått ute tror jag, mindre kul... Men ja, jag måste dit!!! Jag bara skjuter upp allt hela tiden...

Nej, nu måste jag iväg. Stänga av musiken och allt här hemma och tralla...
Smiling in love
/ C.

Torsdag!

2008-10-09 @ 11:01:24
Jag är vaken, klockan ringde vid halv tio men jag låg och drog mig en timme, mycket skönt : ) Sen hamnade jag här och här blänger jag runt lite, inte hänt så jäkla mycket här. Lyssnar på Sonja också!! Och mumsar lite godis, hihi. Jag har inte direkt tid att sitta här ännu, de får bli senare när allt är fixat.

Måste göras:
- stan och fixa lite.
- ica och köpa godis.
- ladda videokameran + kameran.
- packa.

Ja de lär jag väl hinna med idag iallafall : ) eller jag måste hinna med de xD haha. Jag har inget val liksom, men då ska jag inte vara kvar här nu. Då ska jag pallra mig härifrån och in i duschen och sedan ta något att äta och sedan tralla ner på stan om de inte regnar då, för de gör de tydligen nu : /. Men höres senare!
Smiling in love
/ C.

Lite trötter.

2008-10-08 @ 23:09:01
Jag har inte gjort så mycket sen sist, fixat och trixat med en grej bara och packat lite : ) hihi. Och nu gör jag inte mycket alls, kollar lite på olika klipp, myysigt! Annars händer de inte ett piss, jag har väldigt tråkigt. Jag tror faktiskt att jag ska ta och lägga mig, ska försöka komma upp i skaplig tid imorrn, har en hel del som måste fixas ju : ) hihi. Och jag är fortfarande uppsvälld xD Jag hoppas de lägger sig lite till imorrn iallafall...

Nu ska jag sova, go´natt alla!
Smiling in love
/ C.

Pilutta-visan <3

2008-10-08 @ 22:25:00
Den låten gillar jag faktiskt... Otroligt mycket. <3 När jag var hos pappa tidigare idag så kollade jag runt bland filmklipp där och hittade då ett mysigt klipp. Nämligen Astrid Lindgren-medleyt från Tre S-konserten förra sommaren. Och just i det medleyt så sjunger ju Sonja och Shirley just pilutta-visan. Så sjuuukt söta ju <3 Och de finns fler favoriter som sjungit den och de är bland annat tjejerna i Caracola och Jessica Andersson : ) Mycket duktiga allihopa, så himla sött ju!!

I löööve it <3

Hemma igen.

2008-10-08 @ 19:09:15
Vi kom iväg vid halv tre ungefär, de blev så att vi åkte till öb och köpte skarvsladd till mig och fick även lite godis, mums!! Och sedan åkte vi till mormor och där blev vi kvar ett tag, hon hade fixat fika till oss :D Så de blev bullar och saft!!! Mycket gott. Efter ett tag där så åkte vi hemåt, och då skulle mamma och Robert åka vidare till stan och då skjutsade dem mig till pappa : ) Så där fixade jag lite grann, väldigt gött ju!! Sen kom pappa hem strax innan fem typ, så pratade massa med han : ) hihi. Och sen satt jag där och knappra lite till på datorn och strax efter sex så skjutsade pappa hem mig : ) Och då var de mat här hemma, potatis och korv!!!

Och nu har jag preciis satt mig här och jag ska bara kolla igenom allt här och sedan ska jag ta och göra något annat, orkar verkligen inte sitta här vid datorn...
Smiling in love
/ C.

Ännu en grej...

2008-10-08 @ 14:10:13
Direkt efter förra inlägget så sa jag till mamma att jag skulle vilja möblera om i mitt rum, eller att jag ville flytta sängen och sådära. Sagt och gjort. Mamma hjälpte mig så nu har jag möblerat om lite här inne också :D Najs ju, ännu en grej avklarad från listan, haha. Tyvärr har jag inte hunnit äta ännu, inte bra alls, men nån gång blir de väl tid för mat också xD HAHA.

Sitter här och lyssnar på Sonjas "Du får inte", men jag ska ta och byta om lite nu och sedan ska vi åka till mormor en snabbis och även förbi rusta/dollar eller något för att köpa en lång skarvsladd till mig xD haha.
Smiling in love
/ C.

Avprickning på listan.

2008-10-08 @ 13:10:22
Sen sist jag skrev så har jag hunnit duschat och fixat mig : ) Dock inte ätit frukost ännu, men de ska bli, för nu är jag vrålhungrig ju... Men jag har iallafall städat och rensat min garderob, de är jäkligt kul ibland asså. Gick igenom allt, städade ur massa joks i en låda så jag kunde lägga ner lite annat skit där xD haha. Men lite blev kastat och sedan har vi ju sånt som jag inte använder längre men kan inte kasta. Men de blev lite mer plats nu iallafall. Så en sak är avklarad på listan, wohoo!!

Nu ska jag öppna min post här xD haha, sen vette fan vad jag ska göra...
Smiling in love
/ C.

<3

2008-10-08 @ 10:23:22

Sonja med Rix morronzoo-gänget!!!


Sanna med Vakna med The voice-gänget!!!

Onsdag.

2008-10-08 @ 10:09:48
Ja, jag är ju redan vaken som sagt. Blev lite radio-kolla här på morgon : ) hihi, Alltid trevligt ju. Jag är fortfarande uppsvälld och de är nog värre också, de har liksom lagt sig över hela kinden nu xD haha, jag hoppas de hinner lägga sig lite iallafall, för just nu är de inge kul alls, jag ser fan kinden när jag kollar neråt, att den är större xD HAHA. Aja skit i de nu. Jag börjar bli hungrig också, de är väldigt ovanligt för mig, jag brukar aldrig känna mig så hungrig på morgon liksom, jag brukar ligga kvar i sngen och då går de över, men nu har jag j sprungit runt lite här och då känner kroppen att de är dags för mat ;D HAHA. Så jag ska väl försöka äta lite frukost snart här...

Dagen planer:
- förbi mormor en snabbis med mamma. tror jag!?
- förbi ica och köpa godis och sånt.
- förbi pappa och fixa lite.
- kolla på någon gammal film.
- städa/rensa garderoben.
- möblera om i rummet.
- blogga, såklart.


Ja, de är en hel del som jag skulle vilja hinna med idag, men tror dock inte allt kommer hinnas med. Men som tur är så är de inget bra på tv ikväll eller under dagen så där kan jag inte bli fast :D Så något blir nog gjort på listan iallafall : ) hihi. Jag skriver mer under dagens gång liksom, de är ju bara morgon än så länge. Jag borde sova fan.
Smiling in love
/ C.

Vakna med The voice.

2008-10-08 @ 09:18:02
Ja, efter förra inlägget så började jag kika runt på lite bloggar och kikade då in i Sanna Brådings blogg. Och då hade hon skrivit att hon skulle vara med i Vakna med the voice vid halv nio, så ja de var bara att slå på femman xD haha. Hon pratade om sitt liv, allt som hade hänt och vad som händer nu och sådära. Väldigt intressant att höra ju, jag följer ju även hennes blogg, men de var intressant att höra lite mer från henne om vad som hänt och sådära.

Liksom, jag har diggat den människan ända sen hon slog igenom i Tre kronor, hon är ju så sjuukt cool!!! Jag har träffat henne några gånger och hon är en ashärlig person : ) hihi.


Bilden är ärligt snodd från hennes blogg, som ni hittar här.

Rix MorronZoo.

2008-10-08 @ 08:29:56
Jag ligger här och lyssnar på rix morronzoo just nu. Jag kom på inatt när jag gick och la mig att Sonja skulle ju fan gästa studion imorse. Så istället för att ställa klockan på tio så stod den på halv åtta xD HAHA. Tvn på och letade på ett band, så ja, nu är det med Sonja inspelat :D Och guud så vacker den människan är, liksom även på morgon :D iiiih. Underbart att höra henne prata och se henne också för den delen. Och hon var ju bara sååå sööt när hon skulle mima till sin egen låt ^^. hihi, riktigt kul att se!!! Jag saknar henne nå enormt ju, gaaah. Längtar efter henne...

" Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla med
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ge
Och du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre än att du gör allting mot mig snart


Du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
Så att allting som vi lovade oss själva kan få gro
"


DEN SLÄPPS IDAAAAAAAAAAAAAAG!!! :D


Slut på denna dag.

2008-10-08 @ 00:27:00
Jag gör inte mycket alls här, har väldigt tråkigt. Inte en jäkel inne på msn heller, eller nånstans överhuvudtaget xD HAHA, det kanske tyder på att det är dags att sova lite kanske. Jag ska nog ta och göra de, och hoppas att jag inte får allt för ont i käken inatt xD Och att jag inte är lika uppsvälld imorrn när jag vaknar...

Morgondagens planer har jag inte så mycket koll på just nu, beror helt på hur jag mår och hur uppsvälld jag är xD haha. Nej sovdags nu, go´natt alla!!
Smiling in love
/ C.

Bra tv.

2008-10-07 @ 22:00:27

Nyss kollade jag på Maria Wern - främmande fågel, och ååh så bra den serien var!!! Jag ville ju fan inte att de skulle ta slut men ja, nu är de verkligen slut. De fyra avsnitten har gått, fan. Jag vill se meeer! Det var bra, bra och bra!!

Jag har inte gjort så mycket sen sist, kollat lite på Vänner, ätit och mest bara suttit här och blängt. Försökt skriva lite packlista också, haha. Jag är lite uppsvälld om kinden också xD HAHA. Men ja, jag hoppas de hinner gå över snart!!!

Nu ska jag ta och fixa lite grann här!!
Smiling in love
/ C.


Imorgon :D

2008-10-07 @ 17:48:41

... släpps hennes andra album "Under mitt tak".
... gästar hon Rix MorronZoo, glöm inte att lyssna/titta.

Jag längtar ...

Fucking Åmål.

2008-10-07 @ 17:34:54
" Elin har hånglat med ungefär 70 000 killar, och tycker allting är tråkigt. Hon längtar efter att något skall hända. Jessica är tillsammans med Markus som tycker att han är tuffast i hela Åmål. Johan är Markus bästa kompis, han är dessutom förälskad i Elin, som tycker att Johan är töntig eftersom han kör moped trots att han går på gymnasiet. Och så Agnes som är ensammast i hela världen och som älskar en viss person så mycket att hjärtat nästan går sönder..."

----------
Jag kollade på denna film för en stund och jag bara älskar den. Så himla bra ju.. Jag tror nog alla har sett den verkligen, men om de är någon som inte har sett den, så rekommenderar jag den starkt. SE DEN!!!!!

/ C.


GRATTIS <3

2008-10-07 @ 14:45:50
G R A T T I S  G R A T T I S  G R A T T I S
vännen på födelsedagen!!!



Hoppas du får Världens Underbaraste dag med massor av kärlek och mys!!!
Tusentals bamsekramar till dig!

Du är så Saknad...

One more...

2008-10-07 @ 13:27:50
Yes, då kom vi hem för en stund sedan...

Blev ingen skola imorse, jag sov istället xD haha. Men upp och hoppade vid halv nio, duschade och åt frukost. Mamma kom hem vid tio och strax därefter åkte vi till Gävle. Klockan elva var de dags igen, dra ut tänder, men denna gång blev de bara en i över käken. Det gick bara bra, ska tillbaks den 21 okt och dra en till xD haha. Sen är det faktiskt klart med att dra ut tänder, iallafall vad jag vet!!! Klar där strax innan tolv och då drog vi till valbo för mamma skulle lämna tillbaks något, så vi snurrade runt i affärerna där : ). Och sedan var det hem, vare hemma en stund nu...

Jag gör absolute ingenting just nu, kanske ska ta en ipren snart, för jag tror att bedövningen börjar släppa lite grann. Vad händer resten av dagen?! ja de undrar faktiskt jag med. Jag kan nog skriva en packlista när jag ändå bara kommer sitta här. Blogga lite kanske, se på film kanske, fixa och dona lite, sånt som är kul ;D haha. Skulle vilja åka till pappa men vet inte om jag orkar de, lååångt dit ju!!!

Nej nu ska jag ner och se vad moder gör och sen vette fan!!! Höres senare!
Smiling in love
/ C.

Sovdags redan ?!

2008-10-06 @ 21:58:57
Jag gör inte ett piss just nu, och pratar inte med nån på msn heller, knappt någon inne där. Jag ligger bara i min säng här och lyssnar på Laurent Wolf - No stress!! Grymt härlig låt ju... Men iallafall jag gör absolute ingen nytta här. Jag tror jag ska stänga ner här för kvällen och försöka sova.. Tidigt, yes jäkligt tidigt för att vara mig :S haha. Men jag har skola imorrn, börjar vid halv nio. Efter de så kommer mamma och hämtar mig, ska in till gävle igen, dags att dra ut tänder igen xD HAHA. Men de ska la gå bra : ) hihi. Sen får vi se hur dagen blir, beror helt på hur jag mår.

Nej nu ska jag stänga ner här och bara blänga i taket xD HAHA. Inge trött här...
Smiling in love
/ C.

Tv-kväll.

2008-10-06 @ 19:05:05
Det har typ inte hänt ett piss sen senast, ätit lite och så bara. Nu gör jag inte heller mycket, småäter lite choklad, chattar lite på msn och glor på tv : ) Christine just nu, haha, Sen är det Vänner som gäller :D Och efter det blir de Färjan, hoppas de är bättre denna gång!!  Sen vette fan va man ska göra, de är väl inget mer på tvn efter de. Får se om det händer nå skoj här senare, eller om de blir tidig kväller...

CIAO!!!

Grammatik.

2008-10-06 @ 15:32:00
Nu har jag skrivit över dem uppgifterna jag gjorde tidigare idag i blocket och gjort klart de andra där också : ) Och även gjort klart uppgifterna (dom jag kunna) i Formläran : ) Riktigt kul må jag säga!!! Det känns skönt att ha de klart, slipper tänka på de mer, haha. Fast som sagt, behöver ju inte ens göra dem, jag slipper ju provet nästa vecka!! ;D

Nu ska jag glo runt i bloggarna här, kanske nån trevlig prick som uppdaterat xD
Smiling in love
/ C.

Tidigare...

2008-10-06 @ 13:58:44
Som ni märker så är jag hemma lite tidigare från de jag sa. Haha, jag orkade liksom inte stanna kvar...

Jag började ju med svenska vid tio, de var la kul : ) Gjorde lite uppgifter om hur ord stavas och sådära, som då jag tyckte var skitlätta medans andra hade väldiga problem :S haha. Sen fick vi lite papper som vi ska läsa på till på torsdag, för då börjar vi med formlära :D Och jag behövde inte ens komma då om jag inte ville, men jag tror faktiskt att jag vill komma ju!!! Grammatik är kul, de är bara att inse de allihopa ;D thihi. Slutade runt tolv och då tog jag och Matilda sällskap ner till stan och sedan drog hon iväg och jag sprang runt lite i affärer. Var ju till bokia och köpte kollegieblock och en bok till mig, Mia Törnbloms Självkänsla nu! Har alltid vela haft den, så nu tog jag chansen och köpte den : ) hihi. Sen glodde jag runt lite till... Tröttnade där och orkade inte åka tillbaka till skolan heller för lektion, tror dock att de bara skulle bli jag, för den killen som också skulle börja desktopp drog tror ja xD HAHA. Så jag får mejla läraren sen : ) Men jag drog hem iallafall och satte mig här direkt.

Nu ska jag äta lite kräm och skriva över allt från svenskan idag i ett kollegieblock och även göra uppgifterna som ska vara klara till på torsdag : ) hihi.
Smiling in love
/ C.

Go´morron!

2008-10-06 @ 09:15:14
Nu sitter jag här och blänger runt lite snabbt. Snart dags att dra till skolan, känns lite jobbigt faktiskt. Föremot att jag kanske inte ens behöver vara där, jag har redan gjort klart detta avsnitt, det handlar om grammatik, ordklasser och satslära. Men de är ju så jäkla kul :D haha. Ja men jag ska dit, strax trampa iväg. Ska ju stanna på stan innan jag åker hemåt sen också, köpa kollegieblock och kanske strumpor xD Jag har ju knappt några så de känns som ett måste! Sen fixa lite annat om jag orkar : )

Jag skriver när jag är hemma igen, efter tre nån gång! Ha en bra dag!!
Smiling in love
/ C.

Jag saknar dig.

2008-10-05 @ 23:59:02

Sovtime.

2008-10-05 @ 23:22:42
Jag sitter här nu och gör inte så värst mycket. Pratar med lite vänner på msn och glor lite smått på tv. Jag ska nog ta och bädda upp här och slå mig ner i sängen, och kanske sätta i en film eller något. Jag är inte så värst trött heller, men jag har ju fan skola imorrn asså, helvetet börjar xD haha nej men de ska la bli kul. Börjar vid tio och har lektioner fram till två eller tre, minns inte (A) hihi. Sen blir det kanske stan en snabbis, lär köpa kollegieblock xD HAHA.

Nej nu ska jag ta och göra mig nattiklar.
Smiling in love
/ C.

Vilken dag asså :D

2008-10-05 @ 21:24:16
Vi åkte la typ härifrån vid 11 ungefär, in på dollar och rusta först och sen bar de iväg. Segt som fan att åka ju, och plus att mamma åkte fel också xD haha. Men tillslut kom vi fram, var la framme vid ett ungefär. Ankan kom ner och öppnade så vi kom in, najs!! Kul att träffa dig igen syster yster :D hihi. Hon fick massa joks som mamma köpte med och sedan kollade mamma och ankan in tvättstugan och fixade lite där!! Sen kollade Robert på ankans cykel lite granna. Och sedan bar de ut på stan, eller mamma och Robert åkte och fixade något och släppte av oss vid vaksalatorg, sen trallade vi in mot stan ju : )

Vi sprang runt i massa affärer, bl.a. Newyorker då, som jag bara lära in på!! Det var riktigt kul att kika runt på stan där och ja, de blev massa shopping ;D haha, alldeles för mycket kändes de som, gjorde ju typ bara av med tusen spänn xD Fast de är mycket för mig. Men ja, jag köpte iallafall en väska, skor, tjocktröja och tre par jeans (svarta, röda och rosa). Jag satte iallafall stopp för shoppingen sen, hade inte så mycket mer pengar xD HAHA. Och klockan hann bli fyra så affärerna stängde, då drog vi och åt på nån pizzeria joks, minns inte vad den hette xD HAHA. Och de tråkiga med hela dagen var att de regnade titt som tätt hela tiden ju : /. Vi blev blöööta xD Sen tillbaks till elevboendet och fixade lite till där och sedan åkte vi hemåt igen, hemma vid halv åtta ungefär : )

Mina köp, inte så bra bilder dock, men lite ser ni väl:
   

Nu sitter jag och blänger lite på tv, en skitdålig film på 3an xD HAHAHA, vet inte ens varför tvn är på överhuvudtaget ju, eller jag kollade på Ensam mamma söker tidigare här, men sen blev de inge mer bra... Kanske ska ta på nån film och kolla på, hihi : ) Först ner och se o de finns något gott att tugga på : ) Så hiiiimla sugen på något ju!!!
Smiling in love
/ C.

Äntligen hemma!

2008-10-05 @ 19:47:52
Yees nu är vi äntligen hemma : ) hihi.  Det blev en heldag i Uppsala, haha. Jag skriver mer om dagen snart.

Ska kolla klart på Singing Bee, fast nu blev de paus men iallafall, Natta är söt ju <3

CIAO!!

. . .

2008-10-05 @ 00:37:35
Dags att krypa till kojs känns det som, om jag ska orka komma upp imorrn. Uppsala tomorrow, de ska bli jättekul ju :D Träffa ankiz och shoppa lite, yaay :D hihi.

Nu: Sova. Gonatt alla!!!

Ändrade planer.

2008-10-04 @ 17:20:02
Jag tänkte att jag skulle ha en slappdag imorrn också, och ta mig ner till pappa och så. Men nej, ändrade planer. Jag ska till Uppsala imorrn med mamma och Robert, hälsa på Ankan :D hihi. De ska fixa nåt och så, och sedan ska även jag och Ankan på stan :D hihi, Shoppiiiiing :D Blir väl där nån timme typ, men de ska bli kul. Jag måste in på Newyorker (tror de hette så?!) och glo runt och shoppa ju, medans jag har pengar :D HAHA. - längtar ju...

Jag sitter här och ugglar nu, lyssnar lite på musik. En låt som går på repeat här. Jag lägger ut den här, Laurent Wolf - No stress:

Jag har tråkigt fortfarande ju... haha. Och de finns knappt nåt på tv ikväll heller. Svensson svensson vid åtta sen vette fan, de går en film på ettan vid halv tolv, i samlarens spår, skiiiitbra film men vet inte om jag orkar vara uppe och se den xD haha. Nej nu ska jag glo runt lite till och vänta på att klockan ska ticka iväg...
Smiling in love
/ C.

Jag längtar...

2008-10-04 @ 16:03:58
... bara 37 dagar kvar ...
Fuerteventura, Corralejo, Aloe Club


... jag räknar ner .

jag har väldigt tråkigt.

2008-10-04 @ 14:44:29
Jag sitter här och gör ingenting känns det som, blänger ju mest bara på skärmen. Det finns ju inget att göra på denna, eller något säkert men inget jag kan komma på just nu iallafall. Jag har tråååkigt. Radion är på och de spelas för fullt här. Pratar lite grann med syster också, mys!! Men ih, kan någon ge mig lite förslag på vad man kan göra xD haha. Tänkte att jag skulle åka till pappa och fixa lite videos och skit, men de kommer ju ta apalång tid så de sket sig, kanske hinner i veckan någon dag. Jag fixade iallafall bland mina skolpapper, det gick väldigt fort, jag måste verkligen ta tag i allt sådant och börja plugga nu!! Om jag ska få pengar så lär jag ju sköta plugget, blö. Jag orkar ju inte men jag måste verkligen...

Det är kanelbullensdag idag också, så jag lär ju ta och äta lite bullar ;D haha. Jag hoppas ni gör de också ; ) thihi. Ha de gött alla!!
Smiling in love
/ C.

Seeegt.

2008-10-04 @ 12:27:27
Ja det händer inte mycket här asså, de går väldigt segt fram med allt xD haha. Jag har nyss duschat här, haha, och jag ska la äta lite frukost eller lunch snart också : ) haha. Jag fick hem ett antivirus program iallafall, tror jag, de verkar så iallafall (A) HAHA. Nå mer har jag faktiskt inte hunnit med, jag ska ladda på telefon medans jag kommer ihåg de, mycket viktigt!!! Och fixa bland skolpappren går ju ganska så snabbt så de ska jag fixa direkt när jag är klar här.

Nej som sagt, ska klä mig och sådära och få lite saker gjorda idag!!
Smiling in love
/ C.

Lördag.

2008-10-04 @ 10:51:55
Nu är jag vaken, ligger här i sängen och trycker på datorn. Jag ska nog inte bli så långrandig här vid datorn. Jag har lite jag måste fixa ju. Bl.a. så ska jag ta och kolla lite bland mina skolpapper och fixa lite där så jag har nån aning vart allt är, sen lär jag ladda ner nåt officejoks så jag kan använda word :S haha. Leka lite i movie maker ska jag också göra, de är kul : ) och ladda telefon också, de börjar ta slut på pengar där... Juste, jag fick mitt studiestöd igår :D Så jag är lite rikare nu, yaay!!

Nej nu ska jag försöka förstå mig på nåt antivirus program här xD Inte lätt!!!
Smiling in love
/ C.

Snark...

2008-10-04 @ 02:11:00
Ja nu skriker sängen på mig, så nu ska jag faktiskt stänga ner här och sova en stund. Känner mig lite trött ju... hihi.

Klockan ringer vid tio imorrn, sen får vi se vad som händer. Har ju en del som skulle behöva fixas ;D höhö. Nej sova var de nu ja, så gonatt alla!!!
Smiling in love
/ C.


sakna, sakna, sakna...

Sara är Kärlek <3

2008-10-04 @ 00:49:44
Sara kom och hämtade mig strax efter sex här och vi tog oss iväg in till Gävle. Vi var la typ framme vid konserthuset strax efter halv, parkerade där och tog oss in. Gick till kassan där direkt och sa att vi skulle på konserten och att vi stod på gästlistan, Sara Löfgrens, så vi fick två biljetter -tack sara- Sen slog vi oss ner och pratade massa och väntade på att tiden skulle gå.
Insläpp strax efter halv, och de var jättemycket folk där, fullt tror jag de var ^^. Konserten började vid halv, alla i bandet kom ut och slog sig ner och sedan kom körtjejerna, Britta och Lilling, ut och körde en låt, och sen var de igång!!! Janne Schaffer pratade massa och presenterade artister en efter en.. Dem som var med var: Sara Löfgren, Jan Johansen, Molly Sandén och Johan Boding!! Och de sjöngs många låtar hit och dit. Dem kom ut en efter en och osv. Janne körde något jäkla gitarrsolo också, som de gärna hade kunnat skippa ju, fyfaan va dryyyygt de var asså, tog ju fan aldrig slut kändes de som xD haha. Och han pratade onödigt mycket genom hela konserten också!! Men annars var konserten bra ju : ) Mysig!! Kenneth Gärdestad var där också, satt i publiken, gick upp och sjöng lite på slutet. De var även lite allsång där, naajs!! Och dem fick stående ovationer från oss alla i publiken, dem tyckte vi var den bästa publiken (A) hihi.

Efteråt så sålde dem skivor där och programmet!! Så alla kom ju ut och signerade där. Sara och jag stod på sidan och pratade lite grann, smilade och grejs med Sara xD haha. Sen kom Britta ut så jag runa fram till henne, kramkalas där och lite snabbt prat och sedan drog hon till sina vänner : ) Och Sara och jag stod och pratade lite till, när helt plöstligt Sara vinkade till sig oss och undrade varför vi stod en bit bort xD haha. Så vi trallade fram och hon presenterade oss för Johan Boding HAHA. Sen stod vi och pratade ett tag om allt möjligt. Det var verkligen så mysigt ju!!! Hon hade sett att jag filmat lite, och ville ha de, så ska la fixa de till henne. Även från priden förra året ska hon få! : ) thihi. Och Sara är ju bara sööt liksom, "har ni inga kameror med er?! (AA) " hahaha så mysig!! Så ja, de blev kort tillsammans där också, men min kamera är ju inte så värst bra på att ta bilder i mörker, eller lite mindre ljusa områden. Menmen, kort blev de iallafall. Pratade lite till efter de och sedan blev de kramkalas, tacka för allt och vi ses snart igen. Vinkvink till henne och även till Britta för hon stod kvar där med sina vänner!!! Vi tog våra jackor och trallade därifrån, hoppade in i bilen och tog oss hemåt. Pratade massa om allt som hade hänt ;D hihi. Sara skjutsade hem mig och jag var la hemma strax efter halv elva ungefär...

Tack Sara för ikväll, urmysigt ju, du och jag Alltid <3 :D
Tack säger jag verkligen till SaraL, tack för att du fixade biljetter till oss, tack för pratstunden, TACK FÖR ALLT!!!


i miss you already... <3

Hemma igen...

2008-10-03 @ 22:49:31
Nu är jag iallafall hemma, gött!!! Hann ju se utröstningen av Idol här.. och ja, säger inget mer, kaputt med Idol!!!

Jag ska ta och blogga om kvällen i ett annat inlägg, ska packa upp väskan och ta något att äta och sådära nu : ) hihi. Kanske är nåt bra på tv sen också!!
Smiling in love
/ C.

NEEJ!!!!

2008-10-03 @ 22:47:03
Nu bojkottar jag Idol.... Nu är det ingen favorit kvar... Jenny åkte ur, faaaaaan!!!

BLÖÖÖÖ!!!!

Fääärdig!

2008-10-03 @ 17:32:48
Haha, typ. Nyss ätit nu iallafall... De blev donken (A) hihi.

Sminkningen är klar. Håret snart, ska platta de sista nu. Kläder ligger framme, ska strax byta om. Väskan är typ packad. Kameran laddar, snart klar. Skorna är framtagna. Och radion är på, nu taggar vi!!! hahaha.

Nej nu ska jag fixa de sista. Åker om cirkus en timme typ : ) Naaaajs! 
Smiling in love
/ C.

Har nog inte fattat ännu...

2008-10-03 @ 14:46:19
... att jag ska se Sara ikväll. Det har inte riktigt gått in i mitt huvud ännu. Men det ska bli så underbart kul ju, att sitta där i salen och se henne på scenen igen, tillsammans med Sara också <3 Alltid du och jag gumman!!! Vi ska ha de riktigt mysigt ikväll, troligtvis blir de en träff med Sara efteråt också!! Jag längtar som fan.
Jag skriver såklart ikväll och berättar om kvällen ;D

Och mamma är inte schyst xD Hon kom hem för en stund sen och bara, nu finns de bullar här kom ner och ta en, sen vare nytt godis på ica så de är bara att ta ur påsen där och sedan har du en choklad i kylskåpet också :P Asså, jag kommer rulla fram snart... ^^.

Nej nu ska jag glo vidare här, och lyssna på lite musik : )
Smiling in love
/ C.

<3

2008-10-03 @ 11:55:17

Fredag!

2008-10-03 @ 11:07:51

Nyligen kommit hem från skolan, hade ju intro för datakurser idag. Vaknade vid nio, då var de bara kasta sig in i duschen, äta lite snabbt och cykla iväg. Klockan tio var de dags, lite krångel med salar, men till slut hittade vi en. Vi fick studiehandledning för de kurser vi skulle läsa, jag ska dock bara läsa Desktopp. De verkar väldigt kul ju ifrån att bara ha läst i pappren, men vi får se på måndag vad som händer. Men fy asså, jag kommer ha fullt upp alla dagar typ, utom fredagar då :D haha.

Nu sitter jag här som vanligt. Men de är väl inte någon inne nånstans, så man kanske kan hitta på något annat eller fixa och trixa med nåt : ) hihi. Lite musik ska iallafall på.. Nu kom mamma hem, så ska prata lite med henne!!!
Smiling in love
/ C.


Gonatt!

2008-10-02 @ 23:59:23
Dags att sova för mig nu känns de som.. Ligger här i sängen och lyssnar på Closer ännu, och de är inte bra, jag ligger och dansar här typ. Koreografin spelas om och om igen i mitt huvud. Gaaah!!! Jag blir galen, jag vill dansa fan.

En dag imorrn också, skolan först. Men sedan på kvällen, så blir de konsert med Sara <3 hihi, så kul, längtar!!! Nej jag ska sova nu så jag kommer upp imorrn.
Smiling in love
/ C.

Torsdag!

2008-10-02 @ 22:39:19
Dagen börjar närma sig sitt slut. Idag har jag då varit i skolan på lite introduktioner, som ni läst tidigare. Annars har jag mest suttit här, kollat lite på tv, pratat med folk på msn, gått igenom lite bloggar, face och bdb. Och såklart har jag dansat lite här (A) HAHA. Nattas och Jennies korre, dem är så grymma ju!!! hihi.

Jag har nyss skickat in ansökan till Högskolan också, jag sökte både sjukgymnast och civilekonom, fast sjukgymnast i första då. Men har lite tid på mig än att fundera ju : ) hihi. Men de kommer nog bli bra de här...

Nu ska jag leta lite betyg här xD haha.
Smiling in love
/ C.

Saknar <3

2008-10-02 @ 19:37:46


Sonjas hemsida är lite omstylad och sådära.
Jag blev chockad när jag kom in där.
De är jättefiiiina bilder på henne ju <3

Kika in här, vettja!!!

FINASTE! <3

2008-10-02 @ 18:34:38

Släpps den 19 november... (sägs det just nu iallafall, ginza.se)
JAG BARA MÅSTA HA DEN JU!!!

Favvo-låt. Just nu!

2008-10-02 @ 17:22:16


Och de är faktiskt Nathalies fel... Dem dansade till denna låt i söndags, hade aldrig hört låten förut ju. Asgrym är den och hennes koreografi till denna låt är bara för härlig, jag älskar den!!! Den har dansats här hemma idag (A) hihi.

Onödigt.

2008-10-02 @ 17:00:40
Jag kom nyss hem från skolan. Åkte dit strax efter fyra här, trodde ju då som sagt att jag skulle ha intro i spanska vid halv fem. Satt iallafall där ett tag och pratade med en kille som också skulle läsa spanska, trevligt. Efter ett tag kommer nån som jobbar på skolan till oss och säger att läraren har inte blivit informerad om denna intro, så ja, vi fick lämna våra nummer så skulle läraren ringa upp oss imorrn. HAHA. Så de var bara att åka hemåt igen, gaaah!! Så himla drygt ju, stressar dit och sen är det bara åka hem igen...

Satte mig här direkt, vet inte riktigt vad jag ska göra nu ju. Ska blänga igenom bloggarna som vanligt iallafall, nåt kan ju ha uppdateras (A) haha. Höres senare igen!!!
Smiling in love
/ C.

Godmorgon!

2008-10-02 @ 11:18:04

Haha, är de väl inte direkt. Jag kom iallafall nyss hem ;D haha.

Klockan ringde vid halv sju imorse, fyfaan asså. Mamma ringde mig strax efter sju för då hade inte jag kommit upp än, men kom upp och duschade, åt frukost och fixade mig. Runt tjugo i nio så cyklade jag iväg till skolan, där vid nio. Kryssa i mig på pappret och träffade typ Annette på en gång. Hängde på henne in i klassrummet och fick studeringsplan för Sv A och B, så jag fyllde i dem. Jag var med på intron till Sv A, och de ska börja med grammatik på månda, WOHOO!!! :D Efter de så pratade jag lite till med henne. Och träffade även Matilda och Sanna så pratade lite med dem, dem ska också läsa Sv B, Matilda läser även Sv A, trevligt!!! Sen vid halv elva så drog jag på intro till Hi A, de hoppas jag ska bli kul. Men orka köpa en stor tjock historiabok?! HAHA, nån som har någon att låna ut (AA). Sen cyklade jag hemåt igen...

Nu sitter jag här. Jag tänkte ta och glo runt lite här, ska tillbaks till komvux vid halv fem, dryyyyygt, spanska intro då!!! Men ja, de är ett tag kvar tills dess, gött!
Smiling in love
/ C.


Snart dags för sängen...

2008-10-02 @ 00:27:49
Jag ligger här i sängen och gäspar för fullt. Nyss kollat på reprisen av Svensson Svensson, haha så kuul!!! Kollade även på So you think you can dance, de var final.. Så härligt att se all dans, woow!! Snackat med lite vänner på msn också, glott runt på bloggar som vanligt, hihi.

Imorrn har jag introduktion på komvux. I kurserna jag ska läsa, men vet inte om jag ska vara med på svenska-introduktionerna. Föremot att jag redan börjat kurserna, hmm, men jag åker väl dit om jag kommer upp i tid (A) HAHA. Jag börjar iallafall vid nio och sedan har jag intron ända fram till elva...

Jag tror faktiskt jag ska ta och sätta i en film eller kanske sova xD haha.
Smiling in love
/ C.

Favorit. Alltid.

2008-10-01 @ 23:04:24
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ni anar inte hur glad jag blev när de sa att Jenny satt säkert, SHIIIIIT, vilken lycka alltså!!! Grymt tråkigt blev de att de var Linda som åkte ur, trodde jag verkligen inte..

Jenny Karevik - Be the man.

IDOL.

2008-10-01 @ 22:25:20
Jag kollade såklart på Idol tidigare, tjejernas tur idag ju. Och de håller sån mycket högre klass än killarna gör detta året. Så himla kul att se ju. Mina favoriter är Jenny och Linda såklart. Jag tyckte båda gjorde ett helt fantastiskt uppträdande. Men Jenny är lite mer favvo, och jag hoppas med hela mitt hjärta att hon blir kvar i Idol...

Spännande ju, snart är de dags för utröstningen... jag håller tummarna nu!!
Återkommer efter det!!

Regnet de bara öser ned.

2008-10-01 @ 17:30:04
Och jag skojar inte heller, de vräker ner lite smått... Länge sen man såg regn ju xD haha. Eller, hmm ^^.

Jag var in på studera.nu och fixade ett användarkonto tidigare, så jag får la gå in där och fixa min anmälan till högis snart också. Den går ju att ändra hela tiden fram till slut datumet, så de känns ju bra : ) Jag funderar fortfarande lite på vad jag ska söka, eller jag vet ju, men om det kanske finns något mer!! Och jag kanske lär kolla upp lite med boende och sådant också, de får jag kolla lite längre fram.

Annars har jag mest suttit här och blängt. Kollar lite smått på Extreme home makeover nu med lite musik i bakgrunden ;D haha. Nej nu ska jag blänga runt här lite mer...
Smiling in love
/ C.

Bokat och klart!!

2008-10-01 @ 16:16:48

GE MIG DEN 8 OKTOBER NUUUUUU!!!

Oktober.

2008-10-01 @ 13:03:27
Herregud va fort de går, vi har redan kommit till Oktober. Känns som de var sommar för inte så länge sen ju. Det har hänt mycket i September månad, så jag har en skön känsla när den nu är över, jag gjorde de jag ville så de är gött!! Så nu välkomnar vi Oktober månad, med höstväder och allt som hör till. Denna månad är det inte lika mycket planerat i, eller inget alls typ, bara nu på fredag då!! Och jag får inte glömma, de blir väl en dansklass till för Jennie också!!! Annars får vi helt enkelt se vad som händer denna månad... De dyker nog upp en del iallafall.

Jag hade klockan på ringning vid tio idag för jag tänkte inte sova bort hela dagen xD haha, jag kom upp strax efter tolv här, har bara hunnit duscha och ätit frukost, så nu sitter jag här och blänger runt lite. Musiken spelar för fullt också. Ingen aning vad som händer resten av dagen, men ska nog fixa med ansökan till högskolan, sen blir jag nog sittandes här hela dagen...

Nej nu ska jag glo igenom bdb lite, folk som uppdaterat, wohoo :D
Smiling in love
/ C.

RSS 2.0