...

2008-09-30 @ 23:57:49
Slut på SYTYCD och imorgon är det finalen och då får vi se vem som vinner :D Spännande ju, de ska jag inte missa!!

Nu blir de till att kolla på Bounce Live igen... Ååh så grymma ju!!! Jag vill se dem live NU! Fast såg ju dem i måndags, dansade ju med dem på Jennies klass men iallafall, jag vill se en show med dem :D hihi. Längtar till våren när de kör igång :D thihi.

No, nu var de tvn här... sen kväller, gonattis!
Smiling in love
/ C.

Tv kvällen närmar sig sitt slut.

2008-09-30 @ 23:06:49
Jag kollade ju som sagt på Vänner tidigare, och de är ju lika galet kul varje gång typ, jag älskar det!!! Fortsatte med Idol, och de var inte så bra alls. Programmet idag var väldigt segt tyckte jag och höll inte alls lika hög klass som gårdagens med tjejerna. Jag vill hellre se tjejerna, dags för dem imorrn :D hihi. Efter de så var de dags för Maria Wern - främmande fågel.. Jag verkligen älskar det, så himla bra ju.. Och de slutade så spännande nu ju, längtar till nästa vecka, vill se vad som händer och hur det slutar.. Tråkigt nog så är det sista delen nästa vecka : /.

Och nu sitter jag och kollar på So you think you can dance.. Dem är ju bara så grymma ju, sjukt underbart att se ju. Och jag blir så himla sugen på att dansa ju.. Helt fantastiska koregrafier ju, ååh. Det är typ en halvtimme kvar på programmet, så jag ska la glo klart på de!! Pratar lite på msn annars också och glor runt lite på bloggar : ) hihi.
Smiling in love
/ C.

Mycket på tv ikväll.

2008-09-30 @ 19:11:24
Mitt schema för kvällen ;D

19.30 - Vänner.
20.00 - Idol 2008.
21.00 - Maria Wern - främmande fågel.
21.55 - So you think you can dance.

Och jag är väl fast här vid datorn också hela kvällen...
Smiling in love
/ C.

Längtar...

2008-09-30 @ 17:20:54
Jag gör inte mycket här nu, kollade på Bounce Live för en stund sen, som ni kanske förstod, haha! Nu spelas de massa musik här, chattar lite smått och blänger runt på lite bloggar som vanligt :D Sitter och kollar på mina tavlor också och guud va jag saknar alla, alla minnen vi skapat, åååh kärlek <3 Ta mig tillbaka...

Ååh nu blev de Sara Löfgren här, jag längtar så mycket till på fredag nu ju, då ska jag och Sara till Gävle och se Sol, vind & vatten :D iiih så kul, jag räknar ner... Troligtvis en träff med Sara också. Och Britta : )

Nu börjar jag bli hungrig också, men jag känner att de luktar mat här!! Mums!
Smiling in love
/ C.

"Jag kan sluta om jag vill"

2008-09-30 @ 16:27:06


Jag ÄLSKAR verkligen showen, såg den tyvärr inte live, men dvdn har spelats ett x antal gånger här hemma kan jag lova!! Jag blev fast direkt. Jag Älskar Bounce, så sjukt jäkla grymma ju!!!

KOLLA liksom :

Allt är så himla grymt men jag tycker nog ändå att vid tiden 0.48 är det Bästa, så coolt!!


Benke, Jennie och Joe ur Bounce Live!

Jag har faktiskt sett dem live tre gånger, och jag längtar verkligen tills jag ska se dem igen!!! Dem är bara så BästBästBäst!!

Köp Dvdn eller varför inte, gå och se dem Live!!!
En upplevelse ni sent kommer glömma.


Rensning.

2008-09-30 @ 14:59:43
Jag gjorde precis en stor rensning bland mina mail, jag kände verkligen att jag behövde de. Jag hittar ju inte de jag vill, de var ju för sjutton över 200 mail där xD haha. Jag kunna kasta runt 50-60 stycken iallafall. Lite färre mail, de är ju bra : ) hihi.

Jag tror jag har lite träningsvärk från gårdagen asså xD haha. Det känns i axlar och rygg, de var nog lite ovana rörelser för mig igår... haha, fast ska ju inte klaga, jag tycker de är skönt att ha träningsvärk, då vet man att man gjort något ^^.

Nej nu ska jag stänga av musiken här och slänga i nån film eller något : )
Smiling in love
/ C.

Tavlorna klara :D

2008-09-30 @ 14:11:42
Nu har jag suttit och klurat lite med tavlorna... Det blev bra till slut, jag tänkte lägga in bilder här så ni får se hur de blev :P Tyvärr kanske dem inte är så bra, lite suddiga och skit men man ser ju iallafall : )

Först på lilla tavlan.. En före och en efter bild blev de där : ) Jag är såå nöjd med den!!!


Och den stora tavlan.. Tyvärr har jag ingen före bild här, men de var Linda och Sonja innan iallafall. Och jag är så mycket nöjdare men den nu :D hihi.


Så, de sitter nu uppe på mina väggar här :D hihi.
Smiling in love
/ C.

Tisdag.

2008-09-30 @ 11:25:41
Idag är det sista dagen i September, gud va fort de går nu asså. Snart vinter ju ;D haha.

Här sitter jag färdig och klar typ, ska fixa håret bara. Hade fått brev från CSN också, om mitt studiemedel, de gick igenom så jag får pengar, haha. Men jag förstår inte riktigt när jag får första utbetalningen, för jag trodde ju sista oktober, men här står de typ att första kommer en vecka efter kursstarten, hmm, men jag kan ju alltid hoppas på de :D Jag behöver ju alla pengar jag kan få (A). Annars gör jag inte mycket här nu, jag tänkte ta och fixa mina ramar här i rummet, fick ju bilderna i fredags : ) Jag slänger väl ut bilder på dem sen så ni får se xD Och sen ska jag faktiskt ta och skriva ner hiphop dansen från igår med Jennie, jag fick mail av henne inatt med låten vi dansade till, så jag kan dansa själv här hemma nu (AA) HAHA. Sen vet jag faktiskt inte vad jag mer ska göra idag... Men något hittar jag väl på kanske eller så trycker jag här hela dagen!

Nej nu ska jag fixa mig klart och ta en macka eller något : )
Smiling in love
/ C.

Sovdags.

2008-09-30 @ 02:22:18
Yees nu är det faktiskt tid för sängen och sova lite, fast jag inte orkar men jag är lite trött xD haha. Jag gör inte mycket här just nu, pratar lite med Milla på msn och lyssnar på Sonjas Du får inte. hihi. Men klockan bara tickar iväg och de känns som de är dags att sova ja.

En dag imorgon också, får se vad som man hittar på då! Skulle ju behöva åka förbi pappa och fixa med lite inspelningar, aja vi får la se hur de blir och när jag vaknar imorrn xD
Smiling in love
/ C.

4 dagar kvar <3

2008-09-29 @ 23:46:34

Idol.

2008-09-29 @ 22:56:55
Nyss sett utröstningen för Idol 2008.
Jag är happy happy happy :D iiiiih Jenny blev kvar, yeees :D Men shit va nervös jag var, men iiiiih, nu kan jag fortsätta glo på Idol ju :D thihi. Och Linda var ju bra hon med : )


Smiling in love
/ C.

...

2008-09-29 @ 22:43:55
Just nu gör jag inte ett piss här, kollar lite på tv. Åt klart för en stund sen, potatis krokanter och kött :D Väldigt gott med mat liksom, inte blivit så mycket idag!! (A) Jag borde packa upp väskan min också, de bara ligger kläder på golvet här, hm. Jag lär fixa lite här tror jag...

Ta mig tillbaka till helgen, den var så mysig ju...
camilla, annamia och nathalie <3 -i miss you-
och jag ääälskar att dansa, ta mig tillbaka va?!

Nej nu ska jag packa upp väskan här...
Smiling in love
/ C.

BouncE.

2008-09-29 @ 21:50:54


Caution! Bounce nya föreställning på Orionteatern
En visuell resa i 3D-format
Caution! utspelar sig runt om, ovanför och mitt bland publiken, och som titeln säger: var beredd på allt från vatten, djur och blod till förstås, svettig dans. Om detta avskräcker dig - så kom! Det här är en föreställning som handlar om rädsla och att övervinna den. Riktigt rädda personer visar ju ofta upp ett hårt skal, och på samma sätt döljer föreställningen bakom sitt spektakulära yttre ett överraskande mjukt budskap.
Caution! syfter också på att du kanske inte är beredd på det som väntar dig om du knackar hål på ytan.


Premiär fredagen den 13 februari 2009
Biljettsläpp 24 oktober på Ticnet och i Orionteaterns biljettkassa.

Infon kommer från Bounce.nu...

Fyfaan va coolt :D

2008-09-29 @ 21:21:45
Klockan ringde vid åtta idag, vi kom la upp en stund efter det. Duschade och fixade oss, drog iväg strax innan elva. Jag hoppade av på centralen, sa hejdå till Micke, tråkigt, men vi ses nog snart igen!! haha. Jag gick upp till cityterminalen och låste in min stora väska som jag hade, ryggsäcken hängde med me danskläder i :D hihi. Jag trallade ut på stan, snurrade runt i gallerian och på drottninggatan, jag hittade en väska som jag kanske ska köpa : ) hihi. Sen tog jag mig tillbaks till centralen och då in på donken för lite strips, gött!! Sedan begav jag mig ut på villovägar i Sthlm xD nej men jag tänkte ta mig till Marikas, gående.. Inte lätt eller, jag vände ju typ efter halva biten för jag trodde jag gått fel men de hade jag inte.. Jag skulle ha fortsatt en bra bit på lika väg jag var på och sen svänga av!!

Men iallafall, jag kom fram till Marikas vid kvart i två ungefär. Den första jag mötte när jag kom in var Ambra, haha, fast jag uppfattade inte att de var hon först, kände ju inte igen henne i nya frillan xD haha. Men jag betalade för klassen och drog in i omklädningsrummet. Strax efter så dyker Jennie upp, haha, så ja, då var de bara att fråga lite om hiphopen hon skulle köra. Så jag pratade lite med henne då! Vid 14 så började själva klassen. De som var med och dansade hade ju dansat hiphop förut och även för Jennie förut, så jag var den ända nybörjaren där liksom. Och hela Bounce gänget var med på klassen, lite kul liksom :D hihi. Klassen började, först uppvärmning och lite styrka, och sen satte de igång med koreografin!! Och de var en varken lätt eller svår koreografi, den var lagom. Och de gick i högt tempo, men jag hann med skapligt och de var bara så sjukt kul asså :D Jag är såååå glad att jag gick dit, fast jag inte ville gå ensam först, men shiit va kul de var :D Och va mysig Jennie är då, hennes sätt att lära ut. Så häftigt, vilken cool stil hon har ^^. Ååååh!! Vid halv fyra så var klassen slut, sååå himla tråkigt ju. Drog in i omklädningsrummet, bytte om och pratade lite snabbt med Jennie igen och tackade för klassen. Och såklart, vi ses igen :D hihi. Ingen tvekan om den saken ju!!!

Jennie Widegren i föreställningen Gökboet.

Och jag drog iväg, gick hela vägen tillbaks också, långt fan xD haha. Kom fram till cityterminalen starx efter fyra, köpte dricka och sedan satte jag mig och väntade på bussen. Den kom strax före fem och hoppade på, seg bussresa hemåt. Jag saknade alla ju, ååh <3 Pappa kom och hämtade mig i viken vid halv åtta ungefär. Då var de typ bara in, på med datorn och sedan på med tvn och nu har jag kollat på Färjan och lite på Toppform.

Nu ska jag ner och hämta lite mat innan mamma kommer hem xD
Smiling in love
/ C.

Home again!

2008-09-29 @ 20:00:41
Nu har jag nyligen kommit hem : ) hihi. Jag ska se på färjan nu, den har premiär idag :D haha. Kul att se ju... Kommer blogga om dagen sen, fyfaan va kul jag har haft, så glad att jag gick ju :D hihi.

Smiling in love
/ C.

Underbar dag <3

2008-09-28 @ 22:15:59

Strax efter halv två drog jag härifrån, kom till Mörby och då var de sju min kvar till t-banan skulle gå, så in på hemköp för godis : ) hihi. Sen drog jag iväg, åkte till Slussen och där bytte jag buss till Mölnvik!!! Vid tre så var jag framme, letade reda på World Class byggnaden. Gick in där, pratade lite med tjejen i receptionen om att jag skulle träffa Nathalie och kolla på dance campet. Så de var bara att trampa in och jag slog mig ner utanför salen, såg Natta och de andra dansa därinne. Hejade på Natta och efter en stund gick jag in i salen och fick då Nattas kamera för att foto lite därinne på folket. Det var så kul att se henne undervisa i dans, att se hur hon jobbar.. Och hon är bara så cool ju, den dansglädjen hon har/förmedlar, utstrålningen och själva stilen. Wow, så häftigt. Koreografin var bara grym liksom, hon kan göra koreografier verkligen. De körde igenom två andra koreografier de gjort under dagen också, en i house och en annan, minns inte va de var för stil. Men så jäkla snyggt.

Efter de skulle de byta sal, så pratade lite snabbt med Natta där och sedan satte jag mig utanför och väntade tills de var slut. Sen blev de slut, men Natta pratade massa med alla folk som var med. Och helt plöstligt var de bestämt att vi skulle åka taxi tillbaka till stan, haha. Innan vi åkte därifrån så skulle Natta byta om så jag hängde på henne då och pratade massa om lite allt möjligt, de var mys!!

Sen kom taxin, de var jag och Natta, och två killar till, Robin och Vladimir, från campet som åkte. Pratade lite mer, kollade fitness tidningen och så. Robin hoppade av vid Slussen medans vi andra fortsatte vidare till Skanstull. Vladimir betalade taxin -tack!! Hejade på han för första gången, han och Natta var ju vänner, haha!! Vi tre stod och pratade en stund. Natta är bara så underbar ju, hur sööt får man va liksom!!! Sen lite senare var Natta tvungen att dra till sig, kramkalas och tack för idag.. Jag och Vladimir tog sällis bort till t-banan, pratade på om hur vi båda kände Natta och lite så, sen blev de kramkalas här med, haha!

Och jag trallade vidare, messade massa med Micke, han var ju på Hötorget, de var ju galapremiär för High school musical 3 där!!! Så jag hoppade på t-banan på medis och tog mig till torget där jag möttes av en hel drös med folk xD Sen hittade jag på Micke, Lena och Jossan där!! Vi tog oss vidare till t-banan direkt typ och tog oss hemåt. Var hemma här vid sju typ, kollade lite på Singing Bee reprisen, Nathalie på dansen ^^. Sen kollade vi på Andra Avenyn och Parlamentet. Och nu ligger jag här och Micke i sin säng och knapprar... Och pratar lite smått.
Smiling in love
/ C.



Tack Nathalie för idag, you are amazing!!


Söndag.

2008-09-28 @ 12:30:48

Nu är vi vakna här. Eller har varit det en stund, har glott lite på tv, mys!! Men klockan börjar bli lite mycket nu tycker jag, dags att ta sig upp (A) haha.

Nu på eftermiddan ska jag ta en tripp ut till Värmdö för att träffa Nathalie och prata lite granna : ) De ska bli mys att träffa henne igen!!! Och sedan fortsätter jag in till stan och träffar Micke och där ska vi glo runt lite grann, haha, rouligt!! :D Får se när vi är hemma idag, men så värst sent ska de väl inte bli...

Nej om jag skulle ta och duscha eller något,
det tar ju ett tag att komma ut till Värmdö också ju xD haha.
Smiling in love
/ C.


Charlotte Perrelli - A lot like love <3

2008-09-27 @ 19:58:54


Låten är ju helt jäkla Fantastisk!!! Första gången jag hörde den nyss, när Micke spelade skivan. Fyfaan asså, hel mysig låt ju, fastnade för den direkt!!!

26/9 - Cam Tyler <3

2008-09-27 @ 18:01:27

Nu ska jag berätta om gårdagen och natten xD haha.

Vi fick skjuts in till Riddar Jakob i Jakobsberg efter sju någon gång, så vi var där inne strax innan åtta. Så vi ringde Camilla när vi var framme men hon hade inte kommit riktigt, så hon ringde när hon var på plats : ) Mötte upp henne utanför, och hennes två vänner. Shiit va hon är mysig asså :D hihi. Vi fixade ihop en liten story som vi drog när vi kom in xD HAHA. Hon ringde nån inne på klubben som kom och öppnade så vi fick tralla in. Camilla och resten av alla som skulle vara med under kvällen började repa lite och sådära!! Sen pratade vi mer med Camilla, verkligen urgullig. De var ju bara vi och artisterna där då för kvällen, dem fixade massa vid vip-borden och så!! Vid halv tio-tio så öppnade krogen och då slog vi oss ner vid Camillas vip-bord : ) Vi på vipen fick lite tacobuffé också, de var lite gott!! Sen kom nåra vänner till Camilla, så vi hejade på dem. Sen satt vi nog mest där hela kvällen. Det blev så att jag köpte en cider tillslut, för man blev ju törstig. Jag var upp på dansgolvet en vända också med Madde, en vän till Camilla dårå!!! De var kul :D hihi. Alexander Schöld var även där, höhö.... Efter tolv typ så fick vi in champange till bordet så då fick vi smaka på de, fyfaan va de är äckligt asså, eftersmaken liksom xD haha. Men Micke och jag körde botten upp iallafall ; ) hahaha, sen blev de lite till för mig....

Showen var ju tänkt att börja vid halv ett men de sköt tydligen upp den till ett typ.. Och de började lite smått, med allt konstigt skit xD haha. Inget i vår smak liksom, inte musiken alls.. Kände väl igen några låtar under kvällen iallafall xD Klockan blev halv två och Camilla hade ännu inte sjungit, så vi höll våra tummar för att vi skulle hinna se henne innan våran buss gick vid två.. Men när klockan blev tio i två och hon hade ännu inte sjungit, då letade vi upp henne och sa att vi tyvärr lära åka hemåt : (. Så vi hämtade våra jackor, pratade lite snabbt med henne. Tackade för Allt, vi hade ju verkligen haft kul ju och de var enbart tack vare henne. Kramkalas och vi skulle höras av, hihi : )

Hemskt tråkigt att dra därifrån utan att ha sett henne uppträda liksom, men vi fick ju se repet innan ju och lite dans och allt : ) Men vi hoppade på nattbussen till centralen och sen t-banan därifrån, så hiiiimla segt allting gick asså. Vi var nog hemma runt halv fyra ungefär, då var det bara att bädda upp sängen här, fixa oss och sedan go´natt!!!

Tacktacktack Camilla "Cam Tyler" Håkansson :D Du är Underbar <3


Min dag ;D

2008-09-27 @ 16:56:56
Idag ringde klockan vid nio redan, hej o hå va trötta vi var då xD HAHA. Vi kom iallafall hem vid halv fyra inatt ju (A) haha. Ska blogga om gårkvällen i ett annat inlägg : )...

Men nu till dagen... vi kom iallafall upp ganska så på en gång, duschade och fixade oss!! Kollade datorn lite och sedan fick vi skjuts till Näsby Park centrum för de skulle vara Idrestjärnan där med Annamia som konferencier :D hihi. Så vi kom la dit strax innan halv tolv typ, letade upp scenen och där kom typ Annamia direkt, så vi hejade på henne och pratade lite : ) hiih, Så myys! Vid 12 så började allt, sex stycken som sjöng och så. Gästartister var Sannah Johansson och Zara Larsson, haha. De var en jätte grym tjej som gick vidare till finalen, Lisa hette hon, skitsööt : ) Efter allt så träffade vi Annamia igen och pratade lite grann med henne : ) Assööt ju, verkligen urkul att träffa henne igen ju!!! Längtar verkligen till nästa gång, när nu de blir ^^ haha.

Vi kom hem för en stund sen typ. Nu sitter vi båda här och blänger lite på Doobidoo ;D haha. Och smaskar lite chips och väntar på att den söta Nathalie ska höra av sig : ) thihi.
Smiling in love
/ C.

Back in Stockholm.

2008-09-26 @ 15:25:52
Bussen gick vid 11.10 imorse, seg bussresa ner fan. Framme vid 13.55, då drog jag bort till t-banan typ, först in på Pressbyrån och köpte remsa ;D Sen kom Micke också, och då hoppade vi på t-banan hem till han : ) In på Hemköp här i Mörby för att köpa nya Fitness Magazine för att Nathalie var ju med denna gången :D De var den fotograferingen vi var med på, så de var kul att se vilka av alla bilderna dem valde ut!!! Och ja, människan är galet snygg ju!!! Sen trallade vi hemåt och nu sitter vi här med varsin dator och lyssnar på Mello-skivan, mysigt...

Blir väl hemma ett tag till iallafall, ska inte iväg förrän vid sju typ,
träffa Camilla vid åtta : ) de ska bli mys!!!
Smiling in love
/ C.


Skaplig tid ?!

2008-09-26 @ 00:52:14
Haha, jag skrev ju de och jag tänkte faktiskt de också...

Men... En viss person vid namn C... skrev till mig för en stund sen, frågade om jag kommer imorrn, så jag blev fast där ett tag och snackade lite med henne. Så ja, de blir Cam Tyler imorrnkväll för mig och Micke :D haha. Fyfaan va jag längtar asså :D De ska bli så galet kul... Människan är ju Underbar!!!

Och jag tror jag har packat ner de jag kan nu också, får kasta ner resten imorrnbitti när jag vaknar xD haha. Jag måste upp i tid fan. Och jag har inte ens målat klart naglarna ännu :S Tre naglar är rosa xD HAHA. Så de ska jag fixa nu innan jag hoppar i sängs.. 
Smiling in love
/ C.

Packning pågår...

2008-09-25 @ 23:28:37
Haha, ja sen sist så har jag inte gjort mycket alls, suttit här vid datorn och blängt och chattat lite : ) Påbörjat en målning av naglar som jag inte hunnit klart med xD För jag kom på mig själv för inte en sån lång stund sen att jag har inte packat ännu :O HAHA, hur fan ska jag hinna de nu liksom, men jag springer runt här som en tok och försöker packa xD haha. Inte lätt kan jag säga... Ni kanske undrar varför jag packar eller så inte, men ja, jag ska åka till Stockholm imorrn igen :D Wohoo, ska till Micke igen, vi ska ha de galet kul : ) Imorrnkväll ska vi troligtvis iväg och se Cam Tyler, de ska bli galet najs :D Hoppas bara på att hon kan fixa in Micke, vi väntar fortfarande på svar från henne om de, så de visar sig imorrn helt enkelt : ) Sen ska vi ha skoj de andra dagarna också såklart. Imorrn är även Sonja med i Go´kväll och Sanna är med i BingoLotto på Lördag :D haha, naaajs värre!!

Nej packning var de ja, jag måste fortsätta med den, sen lär jag nog lägga mig i skaplig tid idag för att hinna upp imorrn ju ;D hihi. Juste, naglarna lär målas klart också!!!
Smiling in love
/ C.

Idol.

2008-09-25 @ 20:58:12
Ja, nu är dem 16 deltagarna klara för kvalet. Och jag är glad, jag har mina två favoriter med :D hihi. Men en till som jag ville ha med var Alexander, han är ju så grym ju : ) Kunna dem bara inte ha bytt ut han mot till exempel Alice Svensson eller någon, jag tål tyvärr inte henne. Sett och hört alldeles för mycket från henne, hon är ju härifrån trakterna, så mycket talangtävlingar har man hört henne i xD haha. Och ja, så speciell tycker jag då inte att hon är. Men ja, ta tillbaks Alexander för sjutton.

Gah, spännande och se fortsättningen nu :P
Smiling in love
/ C.

Hemma igen...

2008-09-25 @ 16:27:38
Nu har vi kommit hem igen. Vi åt lite mackor sist och begav oss till stan runt två-tiden. Snurrat runt massa där, inne på gallerian och lite runt om : ) Det går väldigt snabbt att gå igenom stan här xD haha. Men jag testade iallafall träningsbrallor både på team sportia och intersport. Och de slutade med att jag köpte dem på intersport, dem var ju faktiskt 150 spänn billigare och satt lite skönare också. Haha, så de blev inte dem jag kollat på i nån vecka nu xD HAHA. Var in på lindex också och köpte nagellack ;D haha. Sen träffade Ankan några vänner på stan så stod vid dem och pratade ett tag, sen trallade vi vidare till Dollar, Rusta och tillslut Willys. Sen vandrade vi hemåt och kom nyss hem : ) Lite trött i benen faktiskt xD haha.

Nu vette fan vad jag ska göra, hm, ska nog testa mina brallor och måla naglarna lite (A) haha. Senare ska jag och Ankan ner till pappa en sväng : )
Smiing in love
/ C.

Valbo.

2008-09-25 @ 13:08:42
Nu har vi nyss kommit hem från Valbo typ : ) Hängde på mamma imorse när hon ändå skulle åka dit. Så vi har sprungit runt där i typ två timmar. Och jag hittade lite grann jag ville ha, köpte bland annat en tröja inne på Gina Tricot. Jag hittade även en tröja inne på Jc men den fanns inte i min storlek så ska kolla efter den i Sthlm nästa gång : ) hihi. Och jag letade väska också, men de sket sig xD haha.

Nu är vi iallafall hemma, ska ta och käka lite macka nu tror jag och sedan ta oss ner på stan : ) hihi. Skriver sen igen...
Smiling in love
/ C.
 

En dag imorgon också.

2008-09-25 @ 01:55:09
Ja, ärligt, så tror jag att jag måste sova nu, om jag någonsin ska komma upp imorrn xD haha. Jag oxh syster har lite saker vi ska göra imorrn, ska börja med att ta en sväng till badet och gymma imorrn förmidda, sen förbi stan så jag får köpa mina brallor och sedan tar vi oss troligtvis till Valbo om vi känner för de : ) hihi. Jag skulle behöva kolla tjocktröja, väska och sådant!! Och sedan efter de så lär jag nog packa igen xD HAHA. Och vi lär prata lite med C också, så vi vet hur de blir asså, eller hur Micke ;D hihi.

Nej sängen var de, fan. Inge trött heller, men sova lär jag göra NU!! I ett stekhett rum xD
Smiling in love
/ C.

HAHAHAHA

2008-09-24 @ 23:46:25
Jag blev tvungen fan xD Jag vet inte hur många ggr jag har sett reklamen för Christer Sjögrens nya skiva idag xD Helt sjukt, och jag sjunger med i låtarna också, varje jävla gång den kommer upp HAHAHAHA Jag dööör, va är de med mig?!? HAHAHA.



FÖRLÅT, FAN.

SYTYCD.

2008-09-24 @ 23:18:48

Kollade på So you think you can dance för en stund sedan... Tyvärr så åkte ju Chelsie och Mark ut, lite tråkigt ju. Dem är ju så grymma : )

Kolla denna koreografi, så himla fantastiskt. Galet fint är de...



Nu ska jag glo runt lite här...
Smiling in love
/ C.

Dagen börjar närma sig sitt slut...

2008-09-24 @ 20:21:33
Nu sitter jag här och blänger på Idol : ) hihi. Fast just nu är de paus...

Jag kom iväg tidigare idag, åkte till pappa runt halv tre ungefär. Slog mig ner vid datorn där och förde över massa inspelat till datorn. Allt med Caracola är inlagt nu, från Eskilstuna, Bjursås och Stockholm. Shiit va jag har skrattat asså, dem är ju fan helsköna!! Även fixat ihop en video med typ alla klipp från sommaren 2007, inte bränt ut den än, jag ska göra de. Pappa klagade på att datorn var lite seg där hemma, så jag lär fixa ihop alla videos och ta bort alla klipp som bara är skit. Får fixa de nån vacker dag här : ) haha. Pappa kom hem, så jag pratade lite med han och så, har ju inte vare där hemma sen midsommar så, haha! Åkte hemåt igen vid halv sju ungefär, då blev de typ mat direkt. Och syster min kom hem idag också, trevligt att träffa henne igen ju :D hihi. Sen satte jag mig vid datorn, kollade på Vänner och då gjorde Ankan mig sällskap : ) hihi.

Nu börjar Idol igen, så jag publicerar ut detta nu!! Skriver sen igen : )
Smiling in love
/ C.

Onsdag.

2008-09-24 @ 12:47:06
Här ligger jag i sängen och trycker på datorn, hihi. Musik spelas för fullt också. Vaknade i skaplig tid idag och jag har hunnit ätit både frukost och lunch, de var länge sen de inträffade xD haha. Men duschen har jag inte hunnit komma till än, men jag ska...

Saker som behöver göras:
- Fixa över lite inspelningar till datorn. (vore ju på tiden).
- Göra filmer av de. (känns dock inte så viktigt längre).
- Fixa en annan grej. (inte sån stor brådska).
- Bränna ut bilder på DVD-skivor. (innan allt försvinner).
- Ner på stan och köpa träningsbyxorna. (jag vill ha dem, trots att dem är dyra).
- Läsa ut sv-boken och fixa en recension och muntligt anförande om den. (hata, vet inte hur jag ska göra. Oj de ska vara klart på måndag kom jag på nu ^^).
- Sätta mig in i sv-grammatiken och göra klart fördjupningen. (Måste bli klar i tid).

Nej nu ska jag hoppa in duschen så jag blir klar nån gång, sen får vi se vad som händer. Om nåt på listan blir gjort, jag hoppas de men man vet aldrig med mig xD HAHA. Jag är Bäst på att sitta kvar här ju... Skriver senare igen : )
Smiling in love
/ C.

Sen sist...

2008-09-23 @ 23:38:36
Jag kollade då klart på Idol, en av favoriterna åkte ur, Katia Löfgren. Hon är ju riktigt bra ju : ) Jag hoppas få se mycket av henne inom en snar framtid iallafall :D hihi. Får kolla på Idol imorrn också, då kanske de andra favoriterna ryker, hoppas inte de : /. haha. Sen efter Idol så kollade jag på Maria Wern - Främmande fågel, väldigt bra serie!!! Sen efter de så blev de So you think you can dance :D haha. Så de fastnade jag ju självklart framför, dem är så jäkla grymma ju!!!

Sen har jag suttit här och babblat med lite folk, kollat runt lite som vanligt. Och just nu gör jag inte särskilt mycket, lyssnar lite på musik och ja, bara ligger här. Jag tror jag ska göra en tidig kväller idag ; ) haha. De känns så, jag sover så länge om dagarna xD haha. Fast ska inte sova direkt nu (A) men snart...

Smiling in love
/ C.

Dagen...

2008-09-23 @ 20:27:52
Strax innan fem åkte jag med mamma och Robert upp på stan. Mötte där upp Anna-Karin i gallerian, vi gick runt lite i affärer. De går ju ganska så snabbt att gå genom stan här i viken xD haha. Sen drog vi till Maragoni och fikade, satt där ett tag och bara pratade, väldigt mys : ) hihi. Sen blev klockan efter sex och vi begav oss till resecentrum, satt där en stund och pratade, sen kom A-Ks buss vid kvart i sju. Då var de bara att säga hejdå, så tråkigt : ( Det var väldigt kul att träffas igen ju, får vi göra om snart igen : ) <3 hihi.

Sen trallade jag hemåt, hihi. Här hemma blev de mat direkt typ, sen slog jag mig ner här. Kollade lite på Vänner och sen har jag glott igenom lite bloggar, bdb och face som vanligt.. Nu glor jag lite på Idol och de ska jag la fortsätta med nu xD haha.
Smiling in love
/ C.

<3

2008-09-23 @ 15:24:03


. . . jag vill dansa . nu .

Tisdag.

2008-09-23 @ 13:44:02
Jag sitter här och kollar på OC just nu xD haha. Har gjort de ett tag, finns inte så mycket annat att göra heller.

Vaknade väldigt sent idag, tror jag ^^ haha. Men har inte hunnit så mycket idag, duschat och nyss ätit frukost : ) hihi. Ska väl glo vidare på oc nu... Sen efter fyra ska jag ner på stan och glo runt och träffa A-K : ) hihi. De ska bli najs!!

Skriver mer igen senare...
Smiling in love
/ C.

Sovtajm.

2008-09-23 @ 01:31:32
Nej nu ska Carro ta och sova lite. Klockan bara rusar iväg som vanligt. Det är en dag imorrn också!!! Ska ner på stan framemot eftermiddan, troligtvis köpa träningsbrallorna jag kollade på förut : ) hihi. Och även träffa Anna-Karin lite grann som har vägarna förbi viken, de ska bli kul, länge sen vi sågs nu : ) <3

Nej sova nu, så jag orkar morgondagen!!!
Smiling in love
/ C.


... jag saknar dig. <3

Livet är en Schlager.

2008-09-22 @ 23:37:09
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar denna filmen. För de är fanemej Världens bästa film typ. Vem älskar inte Livet är en schlager liksom?! Ååååh, den är helt lövely <3 Schlager, schlager, schlager... Jag valde mellan denna och Mello-musikalen, haha. Ja, jag har nog lite schlagerfeber asså!!!! Jag längtar mer än någonsin till Melodifestivalen, åh de ska bli så galet kul!!! Alla vänner, vi kommer bli ett galet gäng ;D Yaaay ge mig Mello-tider nu!!!



" Handen på hjärtat, vem kan säga
Att det är sant att ensam är stark
"

Gröna äpplen.

2008-09-22 @ 20:13:23
Här sitter jag och äter äpplen, de är så sjukt gott, de var ju så väldigt länge sen jag åt de :S haha. Lyssnar även på lite musik och så : ) Chattar lite på msn också!!! Jag har som sagt suttit här hela dagen, men jag har fått något gjort, jag har skickat iväg bilder på framkallning ;D Även mamma, vi har glott igenom alla Mallis-bilderna och studenten-bilderna för hon ville ha, så de blev fixat : ) Najsnajs, nu vill jag bara ha alla kort så jag kan fixa mina tavlor här :D -längtar... Oj juste, höll på att glömma, jag har gjort om min header idag :D haha. Jag är väl nöjd för stunden som jag brukar säga, haha. Men jag ska nog ha den ett tag, hoppas jag iallafall.

Resten av kvällen är väl inte planerad, de är nog inget på tv heller : /. Så de kanske kan bli någon film eller Mello-musikalen igen (A) hihi. Lööv it! Eller sitta här som vanligt ;D

Fem i topp idag:
Sonja Aldén - Du får inte
DeDe - I want you
Anna Nordell - Där finns du än
Jessica Andersson - My heart will go on
Cam Tyler - Feels like heaven


Nej nu ska jag se vad folket vill mig ^^.
Smiling in love
/ C.

Sitting here alone with my memories <3

2008-09-22 @ 14:01:48
Ännu en dag som kommer bli lång och tråkig känns de som. Jag sitter här nu och lyssnar på My heart will go on. Älskar den. Speciellt med Jessica. Helt fenomenalt. Annars gör jag inte mycket. Jag vill till Stockholm nu. Så jag har något att göra. Gillar inte att sitta här hemma ensam och inte göra ett skit. Jag är fast vid datorn, fast inget händer här. Jag vill bort. Tänker så himla mycket när jag är själv. Jag orkar verkligen inte. Alla minnen kommer tillbaks. Ta mig tillbaka dit, där jag var som lyckligast. Bara levde livet med vänner jag älskar. Åååh! Det var mys. Den otroliga saknaden är tillbaks också. Jag vill inte. Jag vill inte ha den känslan. Den är hemsk. Jag tycker verkligen det. Tänk på något annat. Men det går inte alls. Gaah! Ta mig till Stockholm NU. Så jag får göra de jag älskar. Träffa vännerna. Springa runt och bara leva livet. Mitt liv. Och ingen annans. Vänner - jag saknar er alla <3


Älskade vänner - ni är saknade och grymt älskade <3

Snart slut...

2008-09-21 @ 22:02:33

Yes snart slut på denna dag.. för fy vilken lång och tråkig dag de har varit asså...

Jag blev som sagt fast vid denna hela dagen lång : /. Jag har inte så värst mycket att skriva här, jag har ju bara suttit här idag och glott på lite tv och sådära : ) hihi. Fixat lite bilder som jag ska framkalla, ska byta ut alla Bengtzing bilder som finns uppe just nu, till massa andra trevligare personer ^^ thihi. De kommer verkligen bli så najs ju :D Det kommer bilder på de sen!!!

Nej nu ska jag fortsätta blänga på filmen här, haha. Och tråka vidare!!!
Smiling in love
/ C.


Söndag!

2008-09-21 @ 11:51:45
Jag är vaken, vaknade bara för en liten stund sen. Och såklart åkte denna på på en gång, inte bra alls.. För nu kommer jag bli fast här hela jäkla dagen xD haha. Jag vet att de är jag själv som bestämmer, men jag kan verkligen inte slita mig från denna fast jag så gärna vill xD Men jag Måste göra något annat idag, slippa denna... Jag orkar verkligen inte sitta här och trycka på denna, när de ändå inte händer något här :S HAHA.  Och de är söndag idag, de blir en tråk och slappdag fan.

Nej jag kanske ska hoppa in duschen, eller äta frulle... Eller bara lyfta på baken och hämta chokladen som ligger på bordet framför mig (A) haha. De lät som en bra idé ju!!!!
Smiling in love
/ C.

Slocknar snart...

2008-09-21 @ 02:16:55
Ligger här i min säng och bara blänger på denna skärm känns de som... Pratar lite smått med Milla och glor på Jessica-klippet : ) hihi. Och trött som bara den... Så jag tänkte väl bara kika in här och säga go´natt!!! De är en dag imorrn också, söndag faktiskt. Känns som de ska bli en slappdag kanske! Men borde fixa lite med högskolan, åka till pappa och fixa klippen, bränna ut lite bilder och fixa lite smågrejer.. Får se vad som händer helt enkelt. Hoppas iallafall att de blir något gjort...

Sova var de dags för, go´natt!!!
Smiling in love
/ C.


- hur kan du vara så underbar?! <3 saknar dig ju...

Mycket tv ikväll.

2008-09-21 @ 00:38:20
Ja de var en hel del på tv ikväll ju...

Började ju som sagt med Svensson Svensson.. Sen fortsatte de med Musikmaskinen och Rhapsody in rock, Jessica var ju med i båda :D hihi, hon var så sööt och grym såklart!!! Kollade sedan på Sing a long lite grann och sedan lite på Extra extra och Videokväll med Luuk, haha!! Och de avslutades med lite Beck, som jag tröttnade ganska snabbt på och stängde av tvn... xD hahaha. Och gick över till youtube istället och glodde lite där (A) thihi.

Nu spelas Jessica-klippet (klippet i förra inlägget) hela tiden, jag älskar det!!!!! Chattar lite smått på msn också, och glor runt på lite bloggar... Lite trött börjar jag bli också, känns de som, jobbigt ju! Kanske sova snart, hm, de visar sig...
Smiling in love
/ C.

Fenomenalt <3

2008-09-20 @ 23:17:05

Jessica Andersson - My heart will go on <3

Jag är helt kär i den, det är magiskt!!!
Lyssna och Njut !!!

Miss U.

2008-09-20 @ 22:32:21

Underbart <3

2008-09-20 @ 21:34:47
Vi vaknade självmant denna dag, runt tio-halv elva ungefär : ) Då kollade vi på tv en stund, sen duschade vi och fixade oss, jag packade ihop min väska och vi drog iväg runt halv ett ungefär. Låste in min väska på centralen och begav oss ut till Djurgården och Tyrol : ) I hopp om att stöta på en liten Nathalie :D hihi. Vi var la framme vid typ kvart över ett, en kort stund efter de så kom Felicia dit, haha, hejade lite på henne bara, för hon pratade i telefon!!!

Efter en stund så kom det en taxi, vi var lite osäkra på vem de var i taxin.. Tyckte de såg ut som Jessica Andersson men vi var lite osäkra där.. Den åker förbi och stannar vid ingången där dem går in på Tyrol. Människan klev ur bilen och de var Jessica :D Det första hon gjorde var ju att vinka till oss xD haha. Så hon ställde ner väskorna och väntade på att vi skulle ta oss fram till henne, assööt : ) Pratade massa med henne, tog kort och sådära!! Och frågade om de fanns nån tid utsatt för samling, men icke... Så vi visste inte om Nathalie var där eller ej, haha.

Sen dröjde de ett tag och jag fick ett sms från Nathalie, messade lite med henne och fick reda på att hon var på båten till Grönan ;D haha. Då blev vi grymt glada ju :D Typ direkt efter de så ser vi färjan komma HAHA, vi gick och fotta på lite Christer bilder som Natta var med på... Sen drog vi till sidan och ställde oss där... Nathalie kom, men ja shiit, vi kände ju knappt igen henne först xD haha. Hon hade glasögon på sig och var assööt : ) thihi. Vi pratade på massa med henne, hon är bara för underbar ju <3 Mycket kramkalas blev de, hihi. Hon ville att vi skulle komma och se riktiga showen, så hon skulle kolla ifall vi kunna komma in på eftermiddagsföreställningen idag och se den.. Sen drog hon iväg.. Vi stod kvar där en stund och strax efter så kom Marie, Sandra och en ur kören också, hejade på Marie : ) hihi. Sen drog vi och åt lite och slängde iväg ett mess till Natta och de gick tyvärr inte att komma in idag... Men vi var ju glada iallafall, vi tänkte ju ej gå på showen, vi hade ju åkt dit för att få träffa Nathalie och Jessica och de gjorde vi så :D Så vi var bara glada!!!

Efter de så drog vi till centralen, jag hämtade ut min väska och handlade dricka och vi satte oss och väntade på min buss, eller så att jag fick gå in xD HAHA. Pratade lite grann, men vi var nog mest trött asså, herreguud!! Vid halv fem ungefär så fick jag gå in, då sa vi hejdå av varann, tråkigt ju... Men vi ses ju troligtvis snart igen ;D haha. Hoppade på bussen och den brummade hemåt, trött som fan xD Hemma vid tjugo i åtta som sagt!!!

Tack Nathalie och Jessica!!!! För att ni är så otroligt fantastiska :D <3


Jag är hemma ;D

2008-09-20 @ 20:41:43

Jag kom hem vid tjugo i åtta ungefär, då kom mamma och hämade mig på resecentrum : ) hihi.

Det blev typ mat på en gång när jag kom hem, göttgött :D Och vi kikade även på Svensson Svensson då, så sjukt kul : ) Och jag har nyligen packat upp väskan min och sen slog jag mig ner här.. Kollar lite smått på tv också! Men tänkte faktiskt ta och blogga lite snabbt om dagen, lövely dag ju!!! hihi.

Smiling in love
/ C.


Go´natt!!

2008-09-20 @ 00:36:01
Jag tänkte bara kika in lite snabbt och säga go´natt!!!

Vi har suttit här och tryckt hela kvällen och klockan börjar rusa iväg såg jag xD haha. Imorgon åker jag hemåt iallafall, bussen går la i skaplig tid. Får se vad vi hittar på imorrn (A) hihi. Fick ett litet mejl tidigare också, L är så sööt : ) -jag gillar henne!

Nej sova kanske, får se när vi vaknar imorrn, skaplig tid hoppas jag!!!
Smiling in love
/ C.

Tidningar tyckte till om Jubileumsshowen.

2008-09-19 @ 21:30:01


+++ från Aftonbladet. Om ni vill läsa vad de skrev så kan ni läsa de här.



Två getingar från Expressen. Om ni vill läsa så finns artikeln här.

--------------------------------
HAHA, ni bryr er säkert inte ett skit asså xD HAHA.
Men jag ville ha ut de iallafall, för jag bryr mig och håller koll,
bara för att Nathalie är med!!!

19/9 - Sanna är så lövely <3

2008-09-19 @ 21:04:04
Vaknade vid åtta, upp och hoppade nån gång! Fixade oss och tog oss iväg... Jag hoppade av vid Östermalmstorg och Micke fortsatte till skolan!! Hoppade vidare på t-banan till Karlaplan och där sprang jag in på Lilla ica som jag inte hittade ett piss på xD haha. Sen drog jag raka vägen till TV-huset : )

Framme vid TV-huset runt 11 typ... Jag var nästan själv där i foajen xD haha. Strax innan halv tolv så dök Agnes upp : ) haha, De stod och pratade med lite andra folk, bland annat hennes medtävlande (som jag inte fattade då xD). Vid ungefär tjugo i tolv så kom Sanna :D Så då pratade jag med henne lite snabbt innan hon skulle in och sådära..

Sen satt jag mest där och blängde, Christer Björkman hann till och med dra därifrån i nåra timmar och komma tillbaks xD HAHA. Drog bort till 7eleven och köpte lite bullar och dricka. Vid ett ungefär kom Siw och co, pratade lite med dem : ) Strax efter två så kom Micke också :D Yaay, då ställde vi oss först i kön där och pratade och sådära : ) hihi. Sen dök Lotta med familj upp så vi gick fram till henne och pratade massa : ) thihi. Hon är för go ju!!! Sen blev de la insläpp vid kvart över tre ungefär : ) hihi. Hejade på Pernilla (studiomannen) när vi kom in i studion och vi fick ta våra platser längst fram : ) hihi. Och folket fylldes på, hejade på Lotta igen också när  hon skulle ta plats och såg oss ;D haha. Sen började inspelningen och de var kul, men tillslut blev de bara assegt. Jag gillade INTE  Sannas medtävlare Johan Wester. Men jag skulle gjort vad som helst för att han skulle va tyst i en minut xD HAHA. Fyfaan va dryg han var asså... Gaah!!! Och jag lär ju bara säga att jag älskar empty room, iiiih så lövely <3 Inspelningen slutade vid halv sju ungefär, då vare bara vänta på Sanna : ) Pratade lite med henne och tog kort tillsammans : ) Sen drog vi ut, eller ur studion iallafall. Och vi träffade Lotta där och pratade lite mer med henne : ) Sen hämtade vi min jacka och drog till t-banan!!! Var in på Hemköp när vi kom till Mörby, köpte godis och sådära, gött!! Nyss kollat klart på Doobidoo : ).

Tack Sanna och Lotta för denna dagen <3

Snart dags att sova igen...

2008-09-19 @ 00:17:56
Nu är det faktiskt dags att sova snart. Inte för att jag är så trött längre utan för att vi måste verkligen sova xD Ligger här och lyssnar på Jessica-klippet just nu, som vi är helt förälskade i <3 Tidigare här så kollade vi på Idol, och vi har skaffat oss en till Favorit : ) Hon var jättegrym verkligen :D hihi. Så nu har man några att följa och jag hoppas verkligen nån av dem går vidare : ) hihi. Sen dess har jag mest bara suttit och knapprat runt.. Fixat lite med lite grejer : ) Inte mycket som hänt med andra ord...

Imorgon ska vi på Så ska det låta-inspelning :D Jag lääängtar, gissa vilken som är med?! Jo, Sanna är med :D iiiiih, de ska bli så sjukt kul att se och träffa henne igen!!! : ) Och även träffa Lotta : ) Spännande och se vilken hon tävlar med och mot vilka, Sanna vägra berätta de när vi fråga henne xD ^^. Sen blir de hem och kolla på Singing Bee, yaay :D Och beställa en grej, de kommer bli najs : ) hihi.

Nej sova ska man kanske göra... snart. Jessica sjunger här för fullt <3
Smiling in love
/ C.


du är saknad redan..... fan.

PREMIÄR: Christer Sjögrens jubileumsshow!!!

2008-09-18 @ 19:23:06
Ikväll så är det premiär för Christer Sjögrens 40 års jubileumsshow!!! Det är främst för vip-gäster ikväll, men även lite annat folk är där!!! Showen håller på i ca 1 h och 45 min!! Christer uppträder med sina låtar, som b.l.a. "Min vän", "Till mitt eget blue hawaii", "Suspicious Minds", "Leende Guldbruna Ögon", "Djingis Kahn", "Ljus Och Värme", "I Love Europe". Plus många många fler. Med sig har han sitt band, tre personer på kör och fyra fantastiska dansare!! Och som gäst i showen har han bjudit in Jessica Andersson som bjuder på ett maffigt disco-medley, en helt fenomenal version av My heart will go on och de bjuds även på två duetter med Christer...

Säger bara: En show man sent kommer glömma!!!

Lycka till säger jag till Nathalie och Jessica ikväll, men även ni andra också : )

Hemma igen...

2008-09-18 @ 17:50:05
Nu är vi hemma hos Micke igen. Jag åkte ju som sagt ín till stan vid halv tio : ) Satt en stund på centralen men sedan gick jag runt lite på stan och snurrade runt lite varstans... Jag gick tillochmed lite "vilse", kom litr fel xD HAHA. De var kul ju, jag skrattade fan för mig själv där.. Men iallafall, jag var in på HM och där hittade jag en fin tjocktröja, men jag är ju så snål (A) haha. Så den blev ju inte köpt. Åsså hittade jag ett par fina jeans, rosa :D hihi, sjukt snygga var dem, men ja, jag är ju snål... Men funderar starkt på att köpa tröjan iallafall, jag behöver ju en!!! Får se imorrn eller på lördag om jag orkar springa iväg och köpa den... Sen mötte jag upp Micke strax innan tre och vi snurrade runt lite till och sedan åkte vi hemåt : ) Jag var in på hemköp och köpte choklad, mycket viktigt (A) HAHA.

Nu sitter vi och trycker vid varsin dator igen... Jag ska kolla vad jag missat under dagen.
Smiling in love
/ C.

Torsdag!

2008-09-18 @ 08:50:57
Jag är vaken, hör o häpna xD HAHA nej asså klockan ringde vid sex imorse, för Micke skulle ju till skolan, han drog typ strax efter sju typ : ) Sen har jag fixat mig och nu sitter jag här och blänger lite.. Det händer inte så mycket vid datorn vid denna tiden xD Men jag ska snart kila iväg, eller vid halv tio typ!!! Ska ta mig in till stan en stund, tänkte försöka hitta en tjocktröja, jag är i stort behov av en sån! Jag hoppas de inte är allt för kallt asså, då är det inge kul... Jag får la promenixa runt lite där, Micke skulle messa när han sluta och de är efter tre nån gång.. Så nåt skoj lär jag hitta på fram tills dess : )

Nu fick jag mail här som jag ska läsa och då avslutar jag här...
Smiling in love
/ C.

Slutet av dagen...

2008-09-17 @ 22:06:37
Det har la inte hänt så himla mycket sen sist.. Vi har åkt en sväng, var till Elgiganten och så : ) hihi. De gick väldigt snabbt eller aah xD haha. Sen har vi suttit och glott lite smått på Idol, haha, och skrattat lite smått ^^. Och vi har nyss kollat lite smått på Vem kan slå Filip och Fredrik, haha!!! Sitter och äter lite godis också, men har ingen choklad som jag är hemskt sugen på just nu asså!! Måste köpa choklad imorrn (A)

Jag har inga planer för morgondagen, kanske att jag tar mig in i till stan en stund iallafall : ) Eller de blir nog så, jag orkar inte sitta här hemma igen (A) haha. Inga kvällsplaner iallafall, då blir vi bara hemma och glor lite tv och sådära : ) Väldigt skönt!!

Nu ska jag ta och glo lite på SYTYCD ;D Yaaay, så grymt!!!
Smiling in love
/ C.

16/9 - Helt j*vla amazing!

2008-09-17 @ 16:18:23
Det var detta jag längtade till, om ni inte har förstått de (AA)

Men först...
Micke kom strax innan halv fyra och vi åkte hem till han direkt. Här slog vi oss ner vid datorn direkt och kollade lite på Idol 2004, en viss Frida Karlsson är ju med där ;D Och även Natalie Schmeikal som jag gillade då!!! De var väldigt mys att se på den... Efter de så var vi tvungna att fixa lite mat, de började dra ihop sig till att åka ju, men de blev lite pasta, jag får dock inte i mig så mycket annat xD HAHA. Sen bytte jag om och vi packade ner de som skulle med och begav oss iväg, drog väl härifrån strax innan halv sju typ, in på hemköp i Mörby också : ) Sen tog vi t-banan till Östermalmstorg och hoppade på bussen där vid Nybroplan ut till Gröna Lund!!! Aspackat på bussen verkligen, de var nåt på Cirkus också. Alla klev typ av på Grönan-hållplatsen, haha så kul, alla gick typ mot cirkus medan vi två gick mot grönan xD
Framme vid Tyrol kvart över sju ungefär, stod utanför en stund och undrade hur fan vi skulle komma in xD Efter en stund kom en kille ut genom porten och ställde sig och rökte lite och då kom två till personer som också skulle in på genomdraget och frågade han vart man skulle gå in. Så vi hakade på dem in i porten där, Marie var där så vi bad henne hälsa Nathalie att vi var där : ) Guud så mysigt de var där inne, väldigt litet typ : ) Vi slog oss ner vid ett bord, ganska så långt fram.. Helt plöstligt kom Peter Settman (han har producerat hela showen) fram till oss och undrade om vi ville ha något att dricka, så ja, en cola blev de : ) Han fick även reda på att vi kommer på ssdl-inspelningen på fredan xD HAHA. En viss fröken Andersson dök upp också, först var vi lite osäkra på om de var hon eller inte. Men när hon tog av sig jackan fick vi de bekräftat, hon hade den svarta jackan med stjärnor på som hon haft på rix fm-festivalerna xD ; ) Vi tyckte då de var väldigt pinsamt att hon satt där, och vi vet inte om hon kände igen oss riktigt heller, haha!! Men de var vi och typ 15 personer till där : )

Repet började vid 19.35 typ. Först ut var dansarna (Nathalie, Marie, Felicia, Sandra), så himla grymt de var!! Sen fortsatte showen, verkligen med alla Christers olika låtar.. Ja inte alla kanske, men de borde ju fan ha varit minst 30-40 iallafall om inte mer xD haha. Och de roliga var att jag kunna fler än hälften, pinsamt fan!!! En rolig grej var att han började sjunga nere bland borden en gång, då gick han förbi oss.. Han blängde fan ut mig, fast kanske inte så konstigt när jag sjöng med (A) HAHA, han tyckte nog de var lite kul, att jag kunna den ^^. Jessica Andersson som var gäst i showen, kom ut och sjöng några ggr också. Kan ju säga att jag älskade hennes disco-medley, iiih :D Men får inte glömma hennes helt Otroliga version av "My heart will go on", shiiit asså, hon var fenomenal!!!! Och "I love Europe", ååh de var så mys att se :D Dem körde såklart med fjädrar och hela rubbet!! Natta var så sjuuukt sööt ^^ Fast de var hon ju hela tiden!! Men fyfaan va hon är grym på att dansa alltså, shiiit, Oslagbar!!! Showen slutade strax innan halv tio ungefär : ) Men showen var ju helt galet grym ju, jag är chockad att jag säger de asså, men jäääklar asså. Vi skrattade och sjöng med i typ hela showen ^^, thihi. Vi ville fan se showen igen, direkt efteråt xD HAHA.

Strax efter så kom Jessica ner från scenen och de blev kramkalas :D Hon blev lite förvånad men glad över att se oss igen :D hihi. Pratade massa med henne, sen försvann hon iväg en kort stund!! Då dök Nathalie upp, kramkalas här med, assööt ju :D Men hon drog iväg och pratade med några andra som var påväg att gå, så där stod vi xD Men Jessica kom tillbaks och vi pratade lite mer med henne, sen drog hon och sa hejdå också, då kom Nathalie tillbaks xD HAHA herreguud asså... Pratade mer med Natta, sen tog vi kort med henne också!! Jessica satt där och kollade på och erbjöd sig att ta gruppbild på oss, tack :D haha. Sen blev de ännu ett kramkalas med brudarna och hejdå, tacka för att vi kom och allt. Dem skulle ha möte hela högen så vi drog snabbt ut därifrån. Tyvärr så missade vi Anna, hon hade tydligen dragit där ifrån medan vi stod och pratade med Nathalie och Jessica.. Jag märkte dock ingenting men Micke såg de typ!!! Men jag kände ändå att de var inte så viktigt liksom, jag var ju där för Nathalie.. och Jessica då!!!

Vi tänkte ta bussen från Grönan, men den skulle inte komma på ett tag, så vi började gå.. Vi gick till Djurgårdsbron och hoppade på bussen där. Sen tog vi t-banan från Östermalmstorg hemåt : ) Hemma igen strax innan elva, då kollade vi datorn lite granna och la över bilder och videos : ) Sen bäddade vi lite och pratade men sedan la vi oss och somnade gott!!

VILKEN LYCKAD KVÄLL!!! Shiiit va kul vi hade :D <3
Tack
Nathalie!!! Tack Tack Tack, du är obeskrivlig!!!
Tack även Jessica, du är ju helt otrolig!!!


Kärlek på Högsta nivå <3

Godissugen...

2008-09-17 @ 14:41:59
Här sitter jag och trycker... hihi. Väldigt godissugen, men de är inte så lätt att tugga dock : /. Väldigt drygt ju!!!

Jag har typ skrivit klart inlägget om gårdagen nu, men jag vill ha lite bilder också och dem har Micke på sin dator... Så lär vänta tills jag får dem innan jag publicerar de : ) Och Micke lär väl vara på språng snart också, haha :P hihi. Och jag har lyssnat på klippen från igår hela tiden, främst Jessica-klippet!!! Men just nu är de bara de som går på repeat här (AA) HAHA. Får se vad som händer senare här... Skriver nog igen...

Smiling in love
/ C.

Onsdag!

2008-09-17 @ 10:26:25
Ja här sitter jag... Micke drog till skolan för en stund sen, haha!! Jag kände att de var ingen idé att ta sig ut idag, jag orkar verkligen inte gå på stan, har ändå inga pengar att shoppa för. Och jag går igenom stan allt för snabbt när jag är själv xD HAHA. Så jag blev kvar här, behåller mina klipp på remsan till nån annan dag (A) haha. Yeah!!! Micke är väl hemma runt halv fyra typ igen eller va han sa xD hihi. Men jag tänkte iallafall att jag skulle blogga om gårdagen och även missbruka Jessica-klippet lite (A) i löööve it!!

Nej om jag kanske skulle ta och duscha nu, känns lite kul att sitta här i pyjamas xD
Smiling in love
/ C.

GRYMT!!!!

2008-09-16 @ 23:20:00
Nu är vi hemma igen... Eller kom för en liten stund sen...

Vilken kväll vi har haft asså :D Varit på Tyrol och kollat på Christer Sjögrens jubileums show, de var genomdrag... Nathalie är ju med där ; ) Och ja, jag vill verkligen inte säga detta, men showen är SJUUUUUKT GRYM asså!!!! Vi ville se den igen fan, xD haha. Nathalie är ju grymmare än någonsin på dansen, hihi!! Och Jessicas version av My heart will go on, är helt Otroligt fantastisk, helt fenomenal :D Gaaah!! Träffade båda brudarna efteråt, dem är bäst : ) hihi. Och en viss fröken Andersson var i "publiken". haha ; ) Berättar mer om denna kväll imorgon eller när jag har tid!!!

Nu ska jag slänga in videosarna från kvällen och sedan bädda och sova xD
Smiling in love
/ C.

On the central ;D

2008-09-16 @ 14:59:04

Nu är jag framme i Stockholm, eller tåget kom in vid halv tre : ) Så jag tog mig till terminalen direkt och slog mig ner vid datorn, tänkte ju att de är ju ett tag kvar till Micke slutar... Men nej, jag fick ett mess av Micke nyss och han slutade tidigare.. Yaay :D Så jag ska väl strax slå ihop datorn här och bege mig till t-banan och möta upp Micke :D Eller om en kvart typ, men jag lär köpa remsa också liksom.. hihi.

Jag lääängtar, haha, ni har nog hört de nu men jag kan säga det igen: JAG LÄNGTAR!!!!

Hörs nog senare igen... Ha de gött!!!
Smiling in love
/ C.


Here I come... again!!

2008-09-16 @ 11:48:25
Nu är jag så gott som klar här, påklädd, sminkad och typ färdig packad ;D Yaay!! Jag ska få lite mat strax här, sen bara kasta i de sista i väskan... Sen åker vi ;D Först förbi Dollar då, och se om godiset finns där (A) Och sedan skjutsar mamma in mig till station i Gävle där jag hoppar på mitt tåg : ) thihi. Till Stockholm, mitt andra hem fan. <3

Så jag ska stänga av denna nu och packa ner den, och sedan ta mig ner för att försöka äta lite : ) hihi. Skriver igen när jag är i Sthlm såklart : )
Smiling in love
/ C.

Vaken :D

2008-09-16 @ 10:02:13
Haha jag är vaken... Det känns gött, klockan ringde vid nio men den fick snooza(?) till halv tio ungefär.. Men nu är jag uppe och jag känner mig inte så fasligt trött för en gångs skull :D Jag är pigg och glad, härlig känsla :D Men jag är fortfarande uppsvälld i ansiktet, mindre kul dock, haha. Men de ska inte stoppa mig från att ha skoj ;D

Jag ska la snart in i duschen maybe, sen ska jag nog försöka äta lite frukost : ) Packa klart det sista. Sen vet jag inte vad mer jag ska hinna med. Vi ska iallafall förbi Dollar innan vi åker : ) Hoppas dem har de godiset där ju, vi vill ha de ^^.
 
Längtar, längtar, längtar...

Smiling in love
/ C.

Finally!!!

2008-09-15 @ 22:50:51
NU har jag packat klart :D Det tog tid kan jag lova... Jag har typ packat lite smått fram och tillbaks sen de senaste inlägget. Och nu är jag nöjd med kläderna, detta kommer bli bra : ) Samtidigt som packningen så har jag ju även sprungit fram och tillbaks till denna, jag kan fan inte slita mig asså!!! Pratat med massa vänner på msn och de gör jag la fortfarande. Trevligt!! Jag bokade av min buss tidigare idag och beställde tåg istället, kändes mycket bättre och jag fick inte så mycket ensam tid i stan. Gött!!

Nej nu ska jag försöka få i mig nåt gott, fortfarande svårt att tugga och väldigt uppsvälld!!! Och se vad mamma gör där nere...
Smiling in love
/ C.

Snart iväg...

2008-09-15 @ 17:50:01
Jag håller just nu på och packar :D Haha, inte så värst lätt tycker jag.. Hm, vet inte vad jag ska ha med mig, vet inte vad de blir för väder, vet inte vad vi ska göra typ xD haha. Eller vi ska ju på Så ska det låta-inspelning men mer vet vi inte : ) hihi. Men kul ska vi ha iallafall :D

Snart är det mat här också :D Gott, de blir pannkakor, hihi. Det var länge sen man åt de, jag hoppas verkligen jag ska kunna äta nåt xD Jag har ju lite svårt att tugga, hmm. Det tog mig fan 10 min att äta upp en godis xD HAHA. Men nåt ska jag väl ändå få i mig, inte ätit nå mer sen imorse ju!!!

Nej jag ska försöka packa lite till, eller iallafall skriva packlista : )
Smiling in love
/ C.

jag saknar diig...

56 dagar kvar...

2008-09-15 @ 15:53:46

Fuerteventura, Corralejo

Måndag.

2008-09-15 @ 14:48:31
Nyss hemkommen...

Jag och mamma drog iväg till komvux tidigare för att hämta lite papper, som inte fanns xD haha. Och för att prata lite med Annette, om va tusan hon babblade om i mailet, haha. Jag skulle prata med en annan som satt i möte till två-tiden. Så jag och mamma åkte till ica där emellan och handlade lite, införskaffade band till helgen (A) hihi. Och lite dricka och resegodis, mums! Sen tillbaks till komvux och där träffade vi Marcus, så jag pratade med han, skrev in mig på kurserna, som jag tydligen inte hade gjort :S, och sedan skulle han fixa med pappren, så mamma ska hämta dem imorrn eller något : ) Sen åkte vi hem..

Nu sitter jag här och gör inte mycket allt.. Jag har inte så ont i käken längre, eller de känns ju iallafall men jaa de ska de väl gö xD haha. Och jag är uppsvälld, verkligen. Inte kul alls. HAHA. Hoppas de går över snabbt, eller iallafall minskar något. Jag ska inte ut och ränna mer idag, men jag vill otroligt gärna gå på dansen senare, men jag känner att de kommer jag inte klara av.. De kommer bara pulsera ännu mer och göra ont, icke bra alls då.. Så nu blir jag hemma resten av dagen... blö.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min favvolåt, "Du får inte", jag är helt kär i den!!!
Smiling in love
/ C.

Tandläkarn.

2008-09-15 @ 11:51:17
Jag var ju som sagt till tandläkarn imorse, sjukhuset vid halv nio. Dags för den andra sidan av nedre käken. Drog ut två tänder igen, en visdomstand och en längre fram : ) Det gick hur bra som helst tyckte jag, köpte sån där munnskölj innan vi får hemåt. Nästa tid är 7 oktober, då ska jag dra ur båda visdomständerna uppe, haha. Jag bara drar ur tänder tycker jag xD HAHA. Från att aldrig ens ha lagat en tand till att ha dragit ut fyra och snart två till. Yeah!!

Sen for vi till mormor och pratade lite där : ) Mamma o dem fikade, jag kunde tyvärr inte. Blev kvar där en timme typ. Sen åkte vi hemåt, min bedövning börjar släppa lite smått, jag börjar känna att jag får lite ont, lite träningsvärk i käken för att ha tuggat på tussarna xD HAHA. Dags att ta en ipren maybe ^^.

Skriver senare igen, när dagen börjat typ.
Smiling in love
/ C.

Nathalie Rosenberg <3

2008-09-14 @ 23:58:18
Jag vet inte riktigt hur jag ska få ur mig i ord hur mycket denna person betyder för mig... Jag kan ju bara börja med att säga att jag är så sjukt glad över att jag inte tappade greppet om henne, hon är ju oslagbar!!!

Jag upptäckte henne i programmet Floor filler, när det började sändas hösten 2005.. Jag föll pladask för henne, hennes personlighet men framförallt för hennes utstrålning och känslan för dansen.. Shiit, de var så häftigt!! Minns hennes battle nummer mot Akira under tredje veckofinalen.. Hon dansade till She wants to move.. De var så coolt, jag blev såååå glad att de var hon som fick stanna, men sen var det ju the challenge dagen efter, hon åkte tyvärr ut, jag tyckte så synd om henne.. Jag minns hur ledsen jag blev, tårarna rann verkligen... Men jag gav ju inte upp hoppet om henne, tänkte ju att jag någon gång skulle få se henne ute runtom i Sverige!! För hon var verkligen helt fantastisk...

Dagen kom faktiskt, för att vara exakt så var de den 6 augusti 2006 i Göteborg under em-invigningen, hon var med och dansade bakom Cameron! De var så grymt att se henne ju! Och bara några dagar senare så såg jag henne igen i Gävle, också bakom Cameron. Jag gjorde då ett försök att få ut henne, pratade lite med Cameron men de funkade inte så bra...

Sen tog de nästintill ett år innan jag stod öga mot öga med henne. Datumet var den 1 juni 2007, det var nämligen Rix fm festival i Falun då, hon var med och dansade bakom September. Kommer alltid att minnas den dagen. Att jag Äntligen fick träffa henne, jag trodde inte det var sant. Att få se henne så nära. Att få prata med henne. Att få krama henne. Det klickade direkt mellan oss. Allt var så perfekt i den stunden. En liten träff blev det även i Västerås två veckor senare, lövely!

Det tog sedan över ett år innan nästa träff inträffade och de var på Sommarkrysset den 28 juni nu i somras, när hon dansade bakom Arash & Velvet, så jäkla grymt ju!!! Den känslan jag hade då, när jag träffade henne, kommer jag aldrig att glömma!!! Sån lycka de var, hon är en ren glädjespridare, hon är lövely!! Helgen efter där så var hon med bakom September, men jag var tyvärr på Mallorca då, men jag fick vara med på ett hörn, pratade med henne i telefon -jättestort tack verkligen!! Sen såg jag henne på Schlagerkvällen på priden också, bakom Velvet, så coolt!!

Hon är även med och dansar i den nya säsongen av Singing Bee som har premiär nu den 19 september. Det tycker jag inte ni ska missa... Hon är med i fyra program, men vet inte vilken ordning de sänds i (även jag sitter i publiken i tre av dem). Hon är sjukt grym! Och de dagarna kommer jag aldrig att glömma och de är enbart Tack vare dig, Nathalie, allt du sa och gjorde, det är obeskrivligt!!! Jag minns speciellt den 17 augusti, den spontana inspelningen, när vi fick reda på att hon skulle vara med 50 minuter innan... Det var så galet, och första träffen, kramen där... Ååååh <3


Jag är så tacksam över att jag har fått chansen att träffa och lärt känna henne, hon betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, allt hon sagt och gjort, jag finner inga ord!!! Hon känns nästan som en syster för mig, en del av mig! Ärligt, jag skulle inte klara mig utan henne.


Hon är en stor förebild för mig, både inom dansen och som person.. Den känslan, utstrålningen och den stora passionen hon har för dansen, de är så häftigt att se, hon lyser verkligen på scenen. Det syns att hon älskar det hon gör och det gör att man bara vill se mer av henne. Tack för att du gjorde så att jag fick upp ögonen för dansen, tack!!! Och som person, jag har nog aldrig träffat en person som är så himla godhjärtat, omtänksam, underbar och helt jäkla fantastisk som hon är.. som verkligen öppnar sitt hjärta och säger vad hon tycker, tänker och känner för en, helt amazing!! En tjej med båda fötterna på jorden. De här är verkligen en person jag ser upp till...

Jag uppskattar varje liten sekund tillsammans med henne.
Hon är allt och lite till... Då, nu & för alltid <3

Nathalie, Tack för att du är den du är <3

Tråkigt.

2008-09-14 @ 22:28:43
Jag har faktiskt lite tråkigt här. Finns inte så mycket att göra... Jag lyssnar fortfarande på Sonja (A) fast nu både "Du får inte" och "Du är allt". Jag älskar båda låtarna : ) hihi. Jag tror ärligt inte jag gjort något annat sen sist asså, ätit med mor då.. Men annars har jag nog bara suttit här och glott runt!! Shiit vilket liv :S Skärpning, fan.

Imorgon ska jag till tandläkaren igen, dags att dra ut tänder fast nu andra sidan xD De ska bli på morgon. Sen måste jag typ förbi skolan också, för att fixa lite papper och skit. Ska förbi mormor också : ) hihi. Sen ska jag kanske, om jag hinner, till Dollar, lär fan köpa godis där (A) haha. Och jag måste få tag på en person också så jag vet lite hur de blir... Kanske packa också, de visar sig imorgon!!! : ) Juste, jag kanske tar mig till badet och dansar lite imorgonkväll också, beror ju helt på hur jag mår, jag får ju egentligen inte anstränga mig nåt menmen...

Nej nu ska jag glo vidare här, och det blinkar så fint här xD
Smiling in love
/ C.

Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Söndag!

2008-09-14 @ 16:08:35
Oj, jag har inte bloggat något idag, herregud. Men jag känner att jag inte har så mycket vettigt att säga liksom, de händer inte mycket för tillfället. Det är samma sak varje dag. Som idag, jag har suttit här hela dagen, kikat runt på youtube en hel del faktiskt. Snackat massa skit med folk på msn. Mika och jag har fått riktig Mellofeber eller va man nu ska kalla de HAHA, så jäkla Kul!!!! :D Jag lyssnar ännu på Sonjas fantastiska låt "Du får inte", jag är helt kär i den, den går på repeat här!! iiih ge mig Sonjas skiva, eller iallafall den 8 oktober, snart eller?! :D hihi.

Jag fick mail av S också, tack så hemskt mycket!! Jag längtar verkligen, jag och Sara ska ha så sjuktkul, länge sen vi såg henne tillsammans nu!!! Jag räknar ner...

Inget vettigt att skriva, skriver kanske senare igen...
Smiling in love
/ C.

Nej, Go´natt!

2008-09-14 @ 03:48:05
Nu är klockan alldeles för mycket asså.. Mor min ska snart iväg och jobba fan xD HAHA.

Jag fastnade visst här... Pratat massa med Milla på msn, eller vi har kollat massa Mello på youtube. Men sedan fastnade vi i Mello-musikalen, den är bara SÅ braaa ju!!! Tredje gången gillt idag xD Yeeees i lööööv it <3 jag saknar natta som fan.
Schlagerfebern är redan här HAHA! ; ) G e  m i g  M e l l o  N U ! ! !

Nej sängen var det nu... Sov sött alla. ^^
Smiling in love
/ C.

Helt Fantastisk <3

2008-09-14 @ 01:44:21

Melodifestivalmusikalen <3

2008-09-13 @ 22:38:47
Jag älskar den... Jag har nyss kollat igenom hela den. Gaah så bra den är!!! Grymma artister ju, och de är så mys med dansen och alla schlagerlåtar. Åååh i löve it!! Men jag kollade på den nu framför allt för att Nathalie är med på dansen, hon är ju så himla grym. Och bara allmänt söt liksom. Gaah saknar Mellon och Nathalie <3 hihi.

Mello i mitt hjärta <3

...

2008-09-13 @ 19:50:22
Jag VILL vara i Uppsala just nu fan. Allsång vid Parksnäckan med Gabriel Forss. Gästartister Sussie Tapper och Sanna Nielsen. Gaah!!! Jag vill vara där. Höra Sanna sjunga. Träffa henne igen. Träffa Karolina igen. Va mys det skulle varit.

Jäkla tåg och paja alltihopa. Blööö...

Jag vill va din verklighet.

2008-09-13 @ 18:46:56

" Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål
Inte själa av min godhet, för att fylla upp ditt hål


Du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt
Å du får inte ha mig som en dröm
Nej, jag vill va din verklighet
Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet


Men du får ta den tid du behöver, för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar, så att två själar kan få ro
Så att allting som vi lovade oss själva kan få gro
"


8 Oktober snart eller?!?! GE MIG NU!!!!! Jag längtar mer än någonsin...


Händer inte mycket.

2008-09-13 @ 15:52:44
Jag sitter här och snicksnackar med lite folk på msn, mys!! Och lyssnar på världens bästa skiva, Sonja Aldéns "Till dig". Så himla lövely!!! Annars händer det inte alls mycket. Innan här så städade jag runt i mitt rum, riktigt kul. Tog bort lite grejs, bytte ut och kastade lite skit!!! De är en del kvar som ska bort från väggarna men vet inte vad som ska dit istället, så de får sitta kvar tills jag har råd att fixa lite annat : ) hihi. Fick tag på lite personer också, de känns najs, sen får vi se hur de blir med allt : ) hihi. -i miss u !!!

Nej nu ska jag ta och se lite på OC, haha, de var lite länge sen...
Smiling in love
/ C.

Lördag!

2008-09-13 @ 11:34:11
Jag är vaken, men grymt trött ju... Fyfaan när ska man bli pigg igen?! HAHA. Jag ligger här i sängen iallafall och gör inte så mycket, blänger runt på bloggar och bdb!!! Kanske dags att ta sig upp snart och fixa sig för dagen, hmm, de låter så himla jobbigt xD Jag ska ju typ ändå inte göra något... Blev ju inge Uppsala : ( buhuu!!

Men jag ska la iallafall förbi pappa senare, tänkte ta mig förbi ica då också och köpa videoband. Sen finns det inget mer planerat, de blir väl att kolla på sista Sommarkrysset ikväll (jag minns fan inte senast jag kollade på krysset på tvn, om man bortser från i tisdags då xD). Men de ska la bli mysigt kanske. Blir hemma själv också, för mamma ska iväg på Ladies Night i Gävle ;D hahaha.

Nej jag kanske ska göra nåt ryck nu, fast tvättmaskin kan få gå klart först...
Smiling in love
/ C.

Nada to do...

2008-09-12 @ 23:40:45
Jag sitter här och pratar skit med folket på msn, mycket trevligt må jag säga!!! Och jag är mätt, men ändå sugen på något, men jag orkar fan inte få i mig nåt... Jag har bilar, choklad och chips här xD haha. Musik snurrar för fullt...

Det blev inge pappa idag, får åka förbi där imorgon istället, nu när de inte blir något Uppsala.. Tänkte åka dit och se Sanna och träffa Karolina, men de gick inte som jag ville, så de sket sig!!! Tråkigt menmen, de blir flera gånger!! Jag var iallafall ner på stan med mamma min, snurrade runt lite, var in på team sportia och kollade på skorna.. Två par utvalda var de vi fick välja bland, okej vi på badet skulle få 50 % av ord. priset.. Men de blev ju asdyrt iallafall, men jag fick till imorgon och tänka på de : ) Så, jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med skorna... Jag vill ha dem, men har jag råd att slänga ut typ 700 spänn nu, hmm.. Sen har jag sett Doobidoo lite till och från, den där Caroline Jönsson är ju bara för sööt asså!!!

Tidigare ikväll här så fick jag en sån otrolig saknad efter just henne, ja nathalie... Jag var tvungen att leta upp lite bilder på henne i mina gamla skivor... Hittade faktiskt lite bilder från sommaren ´06 när jag såg henne och även två klipp som jag filmat... Fyfaan va hon är grym. Och jag saknar henne fan. gaaah : '(.

Gävle 12/8-06... Cameron på sång, Nathalie & Felicia på dans! Grymt!!!

Nej nu lär jag göra något roligare.. eller iallafall försöka "glömma" bort saknaden lite fan. Nåt annat att tänka på, tack!!
Smiling in love
/ C.

Äntligen...

2008-09-12 @ 15:51:22
Nu är alla inläggen uppe om min Stockholmstripp : ) hihi. Bara scrolla ner och läsa...

Jag ville verkligen inte åka hem den här gången, för FYFAAN vilka dagar de har varit asså, helt jäkla Fantastiskt!!! Jag har fan träffat Alla personer jag gillar på dessa dagar, de är helt otroligt.. Oslagbart, ta mig tillbaka!!!!! JAG SAKNAR ALLT OCH ALLA!!!

Smiling in love
/ C.

10/9 - Kärt återseende <3

2008-09-12 @ 15:50:56
Klockan ringde vid åtta tror jag, upp och hoppa! Duschade, åt frukost och packade ner allt som skulle med under dagen.. Sen drog vi till Mörby och hoppade på t-banan, jag hoppade av vid Östermalmstorg medans Micke fortsatte för han hade skola!!! Men jag hoppade på nästa t-bana och tog mig till Karlaplan, där jag messade med Martin, som tydligen hade åkt på samma som mig xD Men vi möttes upp och tog sällskap till TV-huset, var framme där typ vid elva : ) Det var inte så mycket folk där... Men efter en stund kom Putte och Stefan och sprang in, de var ju som sagt lite rep för Så ska det låta där på morgon!! Ola kom strax efter där, sen Molly och sedan kom Perrelli och Jan Johansen!!! Vi satt mest där och var sjukt trötta, helt plöstligt dök Lovisa upp, hejade på henne!! Då visste jag ju att Sara redan var där, haha. Sen satt vi mest där och ugglade, Siw och några till kom!!

Typ strax efter ett ungefär ser jag Markus Fagervall komma ut och efter han så kom Sara Löfgren :O:D Jäklar va snygg hon var asså, jag blev grymt chockad!!! Så de blev kramkalas och vi pratade lite snabbt, för hon hade lite bråttom iväg.. Men hon skvallra om att hon tävlade mot Shirley Clamp och Tomas Järvheden : ) hihi. Så efter en stund så kommer Shirley upp också, med barnvagn ^^ hihi. Pratade lite med henne, och hennes bebis är ju fan assööt ju!!! Sen sprang hon iväg också.. Då satt vi mest helt upp och ner, pratade med Åsa om biljetter till kvällens inspelning och de fanns :O Så hon skrev upp mig och Micke, yaaay!!! Jag var SÅ glad just då, fyfaan jag skulle få höra Sara sjunga xD haha. Men iallafall, där satt vi och vid två-tiden ungefär ser jag en blond människa komma som ser lite bekant ut och de visade sig vara Caroline Jönsson, haha, kände mig lite tvungen att gå fram och prata lite och hälsa från M, S & B!! Tänkte på er <3 Sen tillbaks till Martin och co, pratade lite där och sedan vid tre typ så var de insläpp till inspelningen, jag gick inte in fast de fanns ju plats men!!! Jag slog mig ner i soffan igen och väntade på Micke.. Han kom typ vid halv fyra ungefär : ) hihi. Vi satt där och blängde på alla.. Pekka Heino och Christer Björkman sprang förbi där bl.a. xD ; )

Vid halv fem ungefär så kom Shirley tillbaks, då var vi fram och pratade lite mer med henne, hon är ju så goo!! Berättade att vi fick biljetter, så vi skulle ses sen : ) Hon drog in och vi satte oss och väntade igen.. Vid fem dök Sara upp, pratade lite kort med henne innan hon skulle in, hon är verkligen så myys!! Hon drog in och då begav vi oss därifrån för att hitta nåt att äta... Vi gick till 7eleven, tänkte köpa korv med mos men de hade ingen mos, igen :S haha. Så de blev två bullar och en påse popcorn xD HAHA. Trallade tillbaks till tv-huset och satte oss en bit in där.. Vi såg Kim Kärnfalk hoppa in i en bil utanför xD HAHA. Vi satt där och pratade och så, sen vid sex ungefär så gick vi och ställde oss borta vid dörren där insläppet var... Stod där och pratade istället, vid halv sju-tiden typ så var de la slut, alla folk kom upp och skit!! Ola, Perrelli och Molly kom upp och drog iväg snabbt : ) hihi. De började komma mycket folk och vid halv åtta ungefär så började insläppet lite sakta.. Var även fram och pratade lite med Lovisa innan vi fick gå in, mycket trevligt : ) Kul att träffa henne så liksom!! Sen strax innan åtta så var de insläpp för alla, frågade Åsa om de gick bra att sitta på lika platser igen, längst fram breve orkestern.. Det gick bra och vi fick följa med henne : ) hihi. De fylldes på med folk och sedan pratade Pernilla igen, studiomannen!! Artisterna kom in och Sara såg mig typ direkt och Shirley efter en stund, najs : ) hihi.

Inspelningen började och fyfaan va kul vi hade!!! Riktigt jävla kul att se ju... Alla var jättegrymma, kul att se Sara och Shirey sjunga igen... Och galet, Sara är bara för Bra för sitt eget bästa, vilken röst hon har, åååh!! Men vi hade kul i publiken, vi skrattade igenom hela programmet kändes de som.. Mycket flumm och knasheter från båda lagen xD haha. Längtar till jag får se detta på tvn, hihi. Inspelningen slutade typ vid halv elva ungefär och Shirley hade bråttom iväg, hon hade ju bebisen, så hon visade de och slängde iväg en slängkyss *vinkvink* Och vi vinkade Sara till oss, pratade lite med henne och tog kort tillsammans : ) Hon är ju bara för sööt asså!!! Sen lära hon iväg också, så då tog vi oss upp och hämtade ut min jacka, sen stod vi där och väntade lite på Shirley!! Sara och hela hennes gäng kom upp, så de blev hejdå till henne igen och tog även hejdå av Lovisa då : ) hihi. Sen var det typ bara vi kvar, hörde att Shirley kom så vi gick ut och ställde oss utanför, efter en stund kom hon och hennes vänner ut, deras taxi kom : ) Så vi pratade lite till med Shirley och sådära, sen blev de hejdå!!! Vi begav oss till karlaplan, hejade på Åsa där xD haha, hoppade på t-banan hemåt till Micke.. Där blev de lite mackor, packning och sedan satt vi vid datorn en stund och sedan blev de sängen, gött!!!

Galet Underbar dag <3 Tack alla, tack sara, tack shirley <3 iiih..
Kommer aldrig att glömma, kärlek <3


Då, nu och för alltid <3

9/9 - Vilken glädje!!! <3

2008-09-12 @ 15:50:34
Klockan ringde fan redan vid sex, för Micke hade ju skola xD haha. Men vi var upp, han duschade och allt, sen åt vi frukost och sådära : ) Och sedan satt vi vid datorn och blängde lite... Han stack iväg strax innan åtta och då hoppade jag in i duschen : ) hihi. Och sedan gjorde jag mig klar, packade min väska och allt... Och vid halv tio så tog jag och Mickes mamma sällskap till Mörby C, hon skulle vara där nånstans och jag drog in på Hemköp och köpte lite frukt och godis ;D haha. Sen satte jag kurs in till stan, snurrade runt på stan lite och sedan trallade jag ut på djurgården och trallade runt där : ) hihi.

Skulle ju träffa Nathalie, så jag stod utanför repsalen och väntade (A) haha. Försökte få tag på henne men de repade för fullt därinne!! Tillslut får jag ett mess av henne att hon ska på lunch, men nån minut efter det så kommer människan ut xD HAHA. Kramkalas, lääänge också!! Hon är myyys!! Pratade med henne, men sen lära hon gå vidare på lunch/möte men hon ville inte xD hihi. Men hon ville inte att jag skulle stå ute och frysa så jag fick hänga på, haha!! Så jag slog mig ner vid bordet där, hälsade på de andra dansarna också : ) Trevligt!! Pratade lite mer med Natta och sedan skulle de ha hemligt möte så jag var tvungen att ta mig ut igen... Natta var lite orolig för att jag inte hade ätit något så hon skickade på mig en kycklingsallad med ut xD Hon är för goo asså!!! Så jag stod utanför en stund, och frös!!! Men efter en stund kom hon och de andra dansarna ut igen, pratade mer med henne och sedan skulle hon in och repa igen... Men de blev några hundra kramar innan hon drog in, galet sööt!! Hon försvann in och jag drog mig iväg mot TV-huset!!!

Runt två-tiden så kom jag fram till TV-huset, Martin var där så träffade han : ) Han skulle på Så ska det låta-inspelningen som var vid 15.30. Jag träffade på Gynning lite snabbt också, pratade lite där : ) hihi. Strax innan tre tror jag de var, minns fan inte xD, så var de insläpp.. Det fanns plats men jag kände att jag hellre satt kvar och försökte träffa Sonja istället!!! Så jag blev kvar i soffan där och de var lite barn och föräldrar i caféet också, de var REA-casting, haha!!! När jag sitter där så kommer de in två personer genom snurrdörren, jag höll på att dö asså, en av dem var Jonna :O Shiit asså, jag kan nog inte beskriva min lycka just då!!! Jag blev så grymt chockad att hon kom dit och hon blev nog lika chockad över att se mig där!!! haha. (visste att hon skulle vara i sthlm men inte att hon skulle dit, haha) Men iallafall, jag halvsprang fram till henne, kramkalas och vi pratade lite grann, så himla myyys ju!! Sen skulle hon och hennes kompis in på inspelningen så dem rusade ner till studion!!! Jag satte mig i soffan igen, asglad och försökte slänga iväg lite sms till folk, jag skakade fan, gaah!!! Sen satt jag där och var glad och kollade på tv xD haha. Helt plöstligt så kommer Marko in med sina hundar, som han försvann in med!! Runt fem-tiden så dök människan jag väntat på upp, Sonja Aldén :D iiih, så vi pratade lite grann.. Hon skulle hålla tummarna för att vi skulle komma in på inspelningen senare, hihi!!! Sibel dök upp då också.. En halvtimme efter ungefär så kom Brolle också, som för övrigt hejade på mig xD HAHA. André Pops dök även upp där xD

Inspelningen gick över tiden och slutade strax innan sju.. Alla folk kom upp, stod och pratade med Martin en stund men sen drog han iväg!! Jag stod och höll koll på om Jonna kom, tänkte att jag skulle ta och prata lite till med henne, vet ju aldrig när man träffar henne igen.. Så jag stod och blängde ner mot studion och på sidan av fanns de trappor, helt plöstligt kom hon och två till ner där och jag fick ögonkontakt med henne, pinsamt xD haha. Men efter en stund kommer hon, hennes kompis och E-type upp xD HAHA. Men hon kom fram till mig, pratade lite snabbt och så skulle vi ta kort tillsammans och just då kom Micke, så han fick ta på mig och Jonna, sen var de hejdå från henne, snyft!! Men galet kul att träffa henne igen :D iiiih!! Sen stod vi där och pratade helt upp och ner, de var så mycket folk så man kunde ju knappt röra sig där xD Pontare sprang även förbi där, haha!! Frågade Ida om de fanns några biljetter kvar till kvällens inspelning, men de fanns inga : ( Och de var redan folk på reserven så de var ingen idé, blää!! Men helt plöstligt såg vi Sonjas föräldrar, så vi gick fram och pratade lite med dem, dem kände igen mig sen senast!! Vadå sööta liksom, jag gillar hennes mamma ju, hihi ^^.

Efter de så drog vi därifrån, tog t-banan hem till Micke.. In på Hemköp för att köpa choklad (A) haha. Sen hem och såg slutet på krysset : ) hihi. Sen satt vi vid datorn, la in bilder och sånt dära : ) Najsnajs.. Vi kom i säng i skaplig tid!!! : )

Tack tack tack alla för denna dag!!!
Nathalie, Jonna, Sonja -ni är guld.


7/9 - SÅÅÅ Mycket Kärlek <3

2008-09-12 @ 15:50:04

Minns inte när klockan stod på ringning men de var nog runt nio kanske.. Vi var upp och duschade, åt frukost och packade ner allt vi skulle ha med, men vi hann även skriva ut lite bilder på vår älskade Jessica Marberger, som vi skulle träffa under dagen... : ) När de var klart så drog vi iväg, skulle träffa Mika och Sara uppe på torget vid slussen strax innan 12.. På t-banan får vi mess av Jess att hon blir lite sen men de gör inget för oss ^^. hihi. Vi möter upp tjejerna och står där och pratar en stund och tillslut så kommer Jessica :D iiiiih vi dog ju nästan typ!!! De blev kramkalas med alla och hon hade Charlie med sig, som var hur sööt som helst ju :D hihi. Där stod vi och pratade om Allt och ingenting, de var så jäkla mysigt asså!!! Hon vet fan allt om "oss" eller vad man ska säga... Men hon bjöd på en hel hög smarriga grejer också, hihi. Men vi stod där iallafall två korta timmar, haha, men tiden verkligen bara rann iväg... Men guuud så underbart de var!!! Vi skulle la typ träffas snart igen, de blev kramkalas några gånger och sedan gick hon, vinkade och snyft... men Shiiit va glad man blev av att se henne, helt otroligt.. SÅ mycket kärlek de finns i den människan... Man börja ju fan sakna henne direkt när hon drog.. : ( buhuu!! INGEN slår den människan, så jäkla Fantastisk!!!! <3


 


Vi drog iväg till Tacobar där dem andra åt lite och vi snackade om lite allt möjligt och saknade Jess en hel del... Bonnie fick höra allt också, Sara ringde upp henne (eller om de var Bon som ringde xD) haha. Men kul hade vi :D hihi. Sen drog vi hela gänget bort till Kungsan, vi gick dit men stannade upp för att fotta lite på Silja galaxy som stod vid hamnen, fuuul båt ja xD HAHA. Men vi kom till kungsan, och de var folk där och folk på scen.. De var Fred Johansson som sjöng när vi kom (han som var den elaka i Mello-musikalen förra året xD) HAHAHA. Och vem ser vi inte på kör när vi kom, jo Britta :D haha. Hon såg oss fan direkt *vinkvink* Sen blev en bänk ledig längst fram i mitten så vi sprang dit och satte oss :D Yeah!!! Divine kom ut och sjöng också, fyfaan va de var trist xD haha. Vi såg Karolina också, hon sålde skivor till Sanna igen, men vi gick fram och pratade lite med henne, kul :D Sen tillbaks igen, dags för Brandur och sedan Sanna... Shiiit va vi skrek asså, Britta hade kul åt oss och jag tror fan Sanna hade de med xD Och ja, vi älskar hennes Nobody without you som hon körde ;D hihi. Hjälp va vi sjöng och skrek xD Sen var de massa skitnsack med massa folk.. Brandur kom in igen och sedan Sanna, hon sjöng Empty room och sedan blev de en duett mellan Brandur och Sanna :D hihi. Sanna är ju bara för söööt!! Det avslutades med Gunilla Backman, hon är grym : ) Mika och Sara stack mitt i där nån gång, buuu, så tråkigt ju : (. Ni är saknade tjejer <3 hihi. Efter allt så blev de signering på sidan av scenen, med Brandur och Sanna!!! Vi gick dit, Karolina kom fram till oss med sin kamera, undrade om vi kunde ta lite bilder till hennes blogg, visst sa vi :D hihi. Så Micke fottade lite på Sanna och sådära.. Jag träffade Lotta, pratade lite med henne :D Och sedan ställde vi oss i kön, kom fram ganska så snabbt, pratade massa med goa Sanna.. Tog kort och sådära : ) Sen pratade vi lite snabbt med Lotta igen på utvägen, hon är hur go som helst ju!!! Också var vi fram till Karolina igen, hon tog kort på oss till sin blogg, haha, hon är myys!!


Sedan rusade vi iväg, klockan var la typ tjugo över fem eller något.. Martin ringde under själva "konserten" och frågade om vi var sugna på att gå på Så ska det låta-inspelning för han hade två biljetter över, och ja de ville vi men vi lära vara där typ vid sex.. Så vi hade lite bråttom från kungsan... In på Donken för kvällsmat typ och in på pressbyrån för en ny remsa xD haha. Vi hann på en buss, åkte till djurgårdsbron och gick därifrån till TV-huset, naaajs!! Träffade Martin som stod längst fram där, vi fick lämna jackan i Siws bil -tack- Insläpp vid sex typ, och vi fick braaa platser.. Breve orkestern längst fram xD HAHA. Vi hade ju ingen aning om vilka artister som skulle tävla... Åsså kommer dem in, vi dog ju fan :O Först Marie Picasso med Claes Malmberg och sedan Jessica Andersson med Lasse Holm!!!! Vi blev mycket glada, vilket toppenprogram vi kom in på :D Jessica såg typ mig på en gång *vinkvink*.

Ja inspelningen började och de var galet kul... Första gången för mig på en ssdl-inspelning, så väldigt kul och se hur de gick till ^^ hihi. När de hade kört klart hela programmet och skulle fixa till lite smågrejer, så vinkade vi Jessica till oss och pratade lite... Hon trodde vi visste att hon skulle vara där, men neej, vi blev glatt överraskade :D hihi. Sen körde dem lite till och tillslut blev de slut på allt, gött :D Då kom Jessica till oss igen men bara lite snabbt för hon skulle iväg.. Picasso kom även fram till oss då, pratade med henne och tog kort : ) Myspys!!! Sen skulle hon iväg så vi drog också, hämtade jackorna i Siws bil och trallade sen till Karlaplan och tog t-banan hemåt : ) Var hemma i skaplig tid, satte väl oss vid datorn och la över bilder och så... Sen gonattade vi nån gång!!! xD

TACK ALLA FÖR EN HELT JÄVLA FANTASTISK DAG!!!!
Minne för livet <3

6/9 - Caracola - Oavsett väder <3

2008-09-12 @ 15:49:47
Jag hade klockan på ringning vid sex tror ja ^^. Men jag hörde den tydligen inte, så när jag kollade på klockan så var den tjugo i åtta... BRÅTTOM!!! Jag flög upp, in i duschen, åt och packade ner det sista. Fick skjuts av mamma in till station i Gävle, mitt tåg gick vid 9.06... Drygt att åka, men var framme i Sthlm vid 10.30, dem första jag möter på där var Sara och Lina så jag pratade lite med dem i väntan på att Milla skulle dyka upp : ) Hon kom strax efter mig, vi pratade lite till med tjejena och sedan drog vi alla iväg.. Hittade vårat tåg som skulle ta oss till Köping...

Framme i Köping vid 12.30 typ.. De småduggade lite också, sjukt drygt.. Men vi började ta oss bortåt dit mässan var, eller dit vi trodde den var iallafall, men vi kom rätt :D haha. Tog inte så lång tid att gå dit men drygt när de började regna ännu mera... Betalade in oss och drog raka vägen in, snurrade runt där bland alla montrar xD haha. Träffade på Eva-Marie, Simon och Erica som också var där, mycket trevligt : ) Pratade med dem lite, sen kilade dem iväg och vi gick också iväg för att fixa ett kort som cc-brudarna skulle få : ) hihi. Det blev najs, sen stod vi mest där helt upp och ner, strax innan två tog vi oss till scenen...

Strax efter två entrade brudarna scenen med Mango Nights och sedan fortsatte hela konserten igenom :D Guuuud va kul de var att se den igen, jag älskar den verkligen, så myyys!!! Schlagermedleyt är Bäst fortfarande ^^ hihi. Vi sjöng med och dansade såklart, fast de spöregnade typ, men vi hade iallafall paraply så, så blöta blev vi inte ; ) Efter konserten så var de självklart signering, yaay, de bildades fort en kö till brudarna.. Men vi ställde oss på sidan och pratade, sjöng och dansade lite xD haha. När kön minskat så tog vi oss fram, pratade lite med Julia först : ) Kollade även lite på tvn där, de visade Jessica, Perrelli m.fl från en allsång.. Men tillslut kom vi fram till brudarna, pratade lite och vi lämnade över kortet till dem, de är för sööta, hihi! Sen tog vi även kort tillsammans och sedan typ kilade dem iväg, de hade ju lite bråttom, men kramkalas först :D haha. Vi stod kvar där inne, för vi hade ju inge bråttom nånstans så vi pratade lite mer med Julia, mycket trevlig tjej : ) Vi tittade ut efter en stund och då gick brudarna förbi xD Och Julia var kvar där inne, så hon ropade dit dem xD Så då fick vi prata lite mer med dem, skrämde bl.a. skiten ur Frida, de var galet kul ;D HAHA. Sen blev de kramkalas igen och ses snart ;D hihi. De drog iväg och de gjorde vi också...

Kom till stationen strax efter halv fyra och vårat tåg gick vid halv sex, väääldigt drygt må jag säga... Men vi satt där och pratade massa skit och var hungriga xD haha. Men sen kom tåget, och de gick väldigt segt tillbaks till Stockholm ju, gaah!! Kom in dit vid tio över sju ungefär, då var de raka vägen till Donken för mat :D Mums!!! Vi orkade inte ta oss till grönan och sommarkrysset då så vi blev kvar på centralen, hämtade min väska och dator och slog oss ner på en bänk och kikade igenom massa skit på datorn och bloggade på teambloggen : ) hihi. Najsnajs...

Vid typ tjugo över tio så kom Micke, Mika och Sara till centralen :D Naaajs :D iiih!! Och då stod vi och pratade massa, de berättade om sin dag och vi om våran... Och Micke visade upp en lapp, som Sara hade tappat xD, men på den stod de att Sanna Nielsen skulle vara i Kungsan dagen efter, jag dog nästan ju :O :D Så jäkla gött ju :D Vi pratade lite till och sedan drog Mika och Sara!!! Och efter ett tag skulle Milla iväg också, sa hejdå där... Micke och jag fortsatte hem till han, minns inte va vi gjorde men vi åt säkert.. Kollade datorn, la över bilder och sånt dära : ) hihi. Sen somnade vi nog gott...


Tack för denna dag, Ni alla är Kärlek <3

Fredag!

2008-09-12 @ 14:32:18
Här sitter jag...

Min klocka ringde faktiskt vid halv tio idag men jag kom inte upp, sen ringde pappa och väckte mig vid typ kvart i elva xD haha. Han var inte hemma så han kolla om jag kunde åka dit och dra in soptunnorna xD Så jag ska väl dit senare och fixa de!! Skolan ser det inte ut att bli idag iallafall, vette fan när jag ska hinna med de :S Hm, kanske får ta det efter tandläkaren på måndag, beror ju på hur jag mår då!!! Men jag ska nog upp på stan senare iallafall, måste in på team sportia och kolla träningskor : ) Yeah!! Är i stort behov av nya xD

Annars sitter jag här och äter frukost (A) Och lyssnar ihjäl mig på duetten mellan Sonja & Uno på Arn-skivan, "I guds händer", jag älskar verkligen den låten, ååååh!!! Mailade S nyss också, får se vad vi får för svar : ) thihi. Annars sitter jag mest och glor runt på bloggar och lite bilder...

Jag ska försöka blogga klart om onsdagen nu så jag kan slänga ut allt : )
Smiling in love
/ C.

...

2008-09-12 @ 00:21:55
jag saknar er alla, så det gör ont... ni är allt för mig, ni är mitt liv.. Utan alla er skulle jag inte leva, inte vara den jag är idag!!

För mig är ni KÄRLEK!!!
-nivetvilkaniär-

Sovdags snart...

2008-09-11 @ 23:35:14
Här ligger jag och tuggar tuggummi och knapprar på datorn ;D haha. Jag har hållt på typ och bloggat om alla dagar och jag är ännu inte klar, jag har en dag kvar., orkar inte mer just nu,. Så inläggen kommer nog upp imorrn :D hihi. Lyssnar på en grymt bra låt för tillfället.. Den heter I want you med DeDe, de är hennes senaste singel... Härlig låt!!!

Morgondagens planer.. Hm, lär till team sportia och se vad de är för träningskor man kan köpa och sen lär jag väl förbi komvux också och kolla vad som är problemet där xD HAHA. Drygt.. Sen blir de till att blogga ;D Yaaay!!

Nej nu ska jag glo runt på bloggar här...
Smiling in love
/ C.

Jag saknar henne...

2008-09-11 @ 19:30:02
Hittade två klipp på Youtube nyligen... Dem två låtarna som Sonja Aldén sjunger på nya Arn soundtrack skivan "Alla himlens änglar".

Sonja Aldén & Uno Svenningsson - "I Guds Händer".
 

Sonja Aldén & Fred Johansson - "En förtrollad natt".
 

Lyssna och njut...

Back at home...

2008-09-11 @ 14:31:21
Yees nu är jag hemma igen, kom hem vid två här.. Har bara hunnit packat upp och nu sitter jag här : ) Ingen är förvånad xD haha. Jag ska faktiskt ta tag i och blogga om alla dagar nu på en gång, men jag känner att jag inte riktigt hunnit landa ännu, de har varit så jäkla Fantastiskt ju!!! Kärlek asså <3

Men jag såg nyligen att Mello-städerna kommit upp också, fan va najs asså :D

Melodifestivalen 2009:
Deltävling 1: lördag 7 februari 2009 i Scandinavium, Göteborg
Deltävling 2: lördag 14 februari 2009 i Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
Deltävling 3: lördag 21 februari 2009 i Ejendals Arena, Leksand
Deltävling 4: lördag 28 februari 2009 i Malmö Arena, Malmö
Andra chansen: lördag 7 mars 2009 i Himmelstalundshallen, Norrköping
Final: lördag 14 mars 2009 i Globen, Stockholm

Yeah, får se vart man kan tänka sig att åka... Och hur man har råd, HAHA!!

Skriver mer senare, ska lägga över lite bilder xD
Smiling in love
/ C.

12 timmar på TV-huset xD

2008-09-11 @ 00:18:26
Nu är vi hemma eller varit de en stund.. Har hunnit ätit lite mackor också : ) hihi.

Jag har varit på TV-huset hela dagen, sett massa folk xD HAHA. Fick även tag i biljetter till kvällsinspelningen av Så ska det låta.. Därför vi är hemma sent!!! Dem tävlande var Sara Löfgren och Markus Fagervall mot Shirley Clamp och Tomas Järvheden :D iiiih... Najsnajs!! Kommer blogga om allt när jag är hemma igen... Jag måste fan landa först!!!

Nej nu är de typ sängen här... Ska upp tidigt och imorrn åker jag hemåt... För ett tag iallafall..
Smiling in love
/ C.

Gaaaalet!!!

2008-09-09 @ 21:17:47
Vi är iallafall hemma eller de har vi varit ett tag nu, kom hem vid kvart i nio ungefär, kollade slutet på Sommarkrysset : ) hihi..

Min dag idag har varit gaaaaalet bra asså :D Shiiit... Jag ska blogga om dagen så fort som möjligt.. Men jag är glad!! Träffat Natta, Jonna, Sonja och hennes föräldrar idag, mycket trevligt :D iiiih, mer får ni veta sen!!!

Nu ska jag mumsa vidare på choklad här och kanske påbörja inläggen xD haha.
Smiling in love
/ C.

Tisdag!

2008-09-09 @ 07:25:22
Här sitter vi och glor och de är typ inte en jäkel inne nånstans xD HAHA. De är la för tidigt, eller så fixar sig alla för skolan... Jag har iallafall tråkigt.. Men jag ska strax hoppa in i duschen : ) Och sedan ta mig iväg till stan igen sen får vi se vad som händer resten av dagen... Kvällen kommer jag och Micke spendera vid TV-huset, de är dags för Så ska det låta igen men denna gången med Sonja : ) hihi.

Slänger väl typ in ett inlägg när vi är hemma ikväll också : ) hihi.
Smiling in love
/ C.

Lång men lyckad dag!

2008-09-08 @ 19:55:29
Vi var upp i skaplig tid, klockan ringde vid åtta typ.. : ) hihi. Vi kom upp en stund senare, gjorde oss klara och allt.. Sen tog vi t-banan nån gång, jag hoppade av på centralen och Micke åkte vidare till skolan!!! Jag drog raka vägen till Gallerian och snurrade runt där, sen in på Drottninggatan och snurrade där.. Tröttnade och tog mig till centralen, där satte jag mig på en bänk och där satt jag nog i två timmar typ xD HAHA. Messade med lite folk och försökte få tag på Natta!! De blev lite snabbt in på Donken för strips ;D haha. Sen drog jag ut på stan igen... :P Och tillbaks till centralen till 15.30 typ, för att möta Micke som kom vid typ tio i fyra : ) Då tog vi bussen ut till djurgården, där vi efter en kort stund träffade på Natta som var där ute och repade : ) Snabbt, men mycket trevligt må jag säga, hon är ju helt lövely <3 hihi. Efter de så drog vi iväg, tog oss till Mörby och där blev vi upphämtade och vi åkte vidare till Elgiganten för Emelie skulle köpa dator, så de blev gjort... Och sedan åkte vi hemåt igen.. Typ nyss ätit här : ) Pasta och korv, gött!!

Nu sitter vi här båda två och blänger på Nyhetsmorgon Efter tio :D iiiiih!!!
Smiling in love
/ C.

GAAH vilken dag!!!

2008-09-07 @ 22:55:36
Nu är vi hemma igen, eller har varit hemma en stund : ) hihi.
VILKEN JÄKLA DAG ASSÅ :O FYFAAN VA KUL VI HAR HAFT!!!

Dejten med Jessica var bara helt otroligt Fantastiskt :D Shiiit va kul vi hade, stod och pratade i två timmar typ.. JAG ÄLSKAR MÄNNISKAN!!!!!!!! Ärligt liksom, de finns Ingen som slår henne!! <33333 HON ÄR BARA BÄST!!! Hon är redan saknad, fatta, gaaah!!

Sen blev det kungsan, där de var dags för Sanna Nielsen :D iiiih, sjukt kul hade vi :D Där vi även träffade Karolina och Lotta :D hihi. Och efter de var de bara raka vägen till TV-huset för inspelning för Så ska det låta!! Jag säger bara: Vi dog på första raden xD När både Jessica Andersson och Marie Picasso var med :O:O Galet kul var de :D

De kommer blogg om allt, de lovar jag verkligen... Men jag måste få landa först, de har hänt galet mycket och de kommer mera... ;D

Smiling in love
/ C.

Lövely <3

2008-09-07 @ 00:40:15
Nu har vi varit hemma ett tag : ) En helt lövely dag i Köping hade jag och Milla :D Sååå mycket kärlek ju, brudarna är helt otroliga :D iiiih. Jag kommer skriva om denna dag nån dag här va ^^.

Imorrn har vi (jag, Micke, Mika, Sara) då en dejt med Jessica, som ska bli helt lövely!! Hon är Saknad!! Sen drar vi vidare och kollar på Sanna :O :D (fick reda på nu ikväll att hon skulle va i sthlm). De ska bli jäkligt kul asså!!! Sen blir de kanske TV-huset också : ) hihi. Jag skriver väl sen och berättar om allt sedan...

Nu ska vi strax sova... tror jag...
Smiling in love
/ C.

Here I come!!!

2008-09-06 @ 01:00:41
Yees nu är det faktiskt dags för sängen gott folk!! Skrev ju som sagt i de tidigare inlägget att jag skulle upp tidigt och de stämmer, min klocka ringer om fem timmar xD HAHA. Mitt tåg rullar från Gävle vid 9.06 xD HAHA. Inte kul alls, de betyder typ att vi åker härifrån strax före halv nio för att hinna in, gaaah!!!

Min helg ska då spenderas i Stockholm igen, fast den börjar morgondagen i Köping och fortsätter sedan till Stockholm framåt kvällen : ) haha. De händer massa mys i helgen ju, och jag stannar i Stockholm till på onsdag :D SÅ kul ju!!! Men datorn är med, så de kommer dyka upp inlägg då och då ;D hihi. När de finns tid till de...

Nu: Sängen. Så, go´natt!!
Smiling in love
/ C.

...

2008-09-06 @ 00:28:55
Jag har lekt och klurat lite med hyllan nu. Kastat ner alla tidningar med folk. Alla utklipp. Idolkort och allt sånt ligger i en låda nu : ) Känns riktigt najs asså, men jag är inte klar på långa vägar.. Men jag hinner inte hålla på med allt sånt där nu, skulle vilja men jag ska fan upp tidigt imorgon ju!!! Och jag sitter här än (A) HAHA.

Jag sitter här och babblar med Micke och Milla på msn just nu, mycket trevligt :D hihi. Lyssnar på lite trevlig musik också, just nu fröken Aldén : ) hihi. Väntar på att toan ska bli ledig, så jag får plocka ur linserna också xD haha.

Smiling in love
/ C.

JAG DOG PRECIIS!!!

2008-09-05 @ 22:48:08
KOLLA:

Skivan släpps den 8 oktober, enligt ginza.se iallafall :D

Uppsala...

2008-09-05 @ 22:11:02
Nu är jag hemma iallafall...

Vi kom iväg vid 12 tiden idag ungefär, åkte förbi mormor och hämtade henne och blev kvar där en stund : ) Sen åkte vi iväg, efter lite krångel så var vi framme vid Ankans skola i Uppsala : ) Mitt ute i ingenting verkligen, haha, men de var skitmysigt inne i skolan, shiit : ) Mamma fixade de hon skulle göra där, träffade även Ankan lite snabbt.. Sen tog vi oss till Ikea som låg typ på andra sidan vägen där, där shoppade vi en hylla till mig :D yaay!! Sen åkte vi vidare till elevhemmet där Ankan bodde, väntade på henne och sedan gick vi in.. Hon bor väldigt mysigt asså, väldigt litet men ändå jäkligt mysigt : ) Hon packade ihop allt hon skulle ha med hem och sedan tog vi bilen in till stan... Vi tog och åt direkt när vi kom dit, blev på nåt knas ställe inne på Kvarnen gallerian. Inte gott alls, jag tog mos med korv och mosen smakade skit, så mycket vitpeppar xD HAHA. Sen trallade vi vidare in i stan, men vi hann typ bara kika in i två affärer sen lära vi tillbaks till bilen... Åkte förbi Ikea igen och sen till elevhemmet och sedan vidare hem, vi kom hem runt åtta ungefär : )

Jag Måste till Uppsala igen när jag får pengar... Jag Måste in på NewYorker och shoppa :D Shiiit va mycket snyggt de fanns där :D iiiih.

Väl hemma så blev det mat och sedan har jag monterat ihop min hylla :D Mucho kul ju :D hihi. De blev skitnajs här inne nu ju, ska bli väldigt kul att lägga i grejer i den!! Jag hittade en bild på den som jag slänger in här...
Och nu sitter jag här och snackar lite på msn och lyssnar på musik : ) Nej jag ska nog plocka i lite grejs i min nya hylla ;D
Smiling in love
/ C.

...

2008-09-05 @ 11:31:06
Längtan efter dig sätter klorna i mig långsamt . . .

Fredag!!

2008-09-05 @ 10:58:42

Här sitter jag, påklädd och klar, nyss ätit frukost : ) Jag tänkte kolla igenom allt på datorn här nu innan jag stänger ner den : ) Jag ska nämligen åka till Uppsala snart, med mamma och mormor : ) Hälsa på syster min, se hur hennes skola och elevhem ser ut, sen blire väl en tripp på stan där innan vi åker hemåt igen : ) Min syster fyller nämligen år idag, GRATTIS TILL HENNE :D hihi.

Passar även på att säga Grattis till Annamia och Emelie som också fyller år idag :D hihi, Hoppas ni får en underbar dag!!

Nej nu ska jag packa väskan lite och kolla runt!!!
Smiling in love
/ C.


Ny dag imorgon!

2008-09-04 @ 23:14:21
Jag känner faktiskt att jag börjar bli lite trötter här...

Kollade som sagt på Idol tidigare. Jag gillar verkligen den nya juryn, bättre än den förra faktiskt... Dem är snälla, elaka, roliga, sjunger med och är verkligen helsköna ;D Yeah heja juryn!!! Resten var väl typ bara skit idag.. xD Sen kollade jag lite grann på Från koja till slott också! Sen pratat med massa vänner här och lyssnat på musik, som vanligt!!!

Ligger här i sängen och blänger på skärmen, vilket liv. Kanske dags att sova iallafall, de händer ju inte mycket här... Jag ska ju upp i skaplig tid imorgon också : ) Så, go´natt!!
Smiling in love
/ C.

Minne för livet <3

2008-09-04 @ 20:24:32
Jag kunde inte låta bli... Jag blev tvungen att lägga in det här klippet, jag älskar det verkligen... Det är öppningen av årets Melodifestivalfinal :D Med en av mina favoriter Jessica Marberger <3 Och Stefan och Linda (Idol-Linda) då!!! haha.


Idol on tv...

2008-09-04 @ 20:04:43
Nu har jag plöjt igenom fem avsnitt av OC, jag orkar inte mer... Men nu är de ju Idol på tv som man kanske måste glo på xD haha. Så jag ska väl göra de, för att hänga med i snacket liksom... Jag är sugen på nåt också, men ändå så är jag galet mätt asså!! Fick donken-mat tidigare, very gott : ) Men de skulle sitta fint med nåt, juste, popcorn skulle jag fixa ja :D iiih får göra de i pausen då ;D Yaay!

Neej nu ska jag försöka hänga med i Idol här...
Smiling in love
/ C.

Hemma igen!!

2008-09-04 @ 15:42:13
Jag tog cykeln till skolan, stannade till på stan först, för jag åker ju ändå igenom den liksom!!! Kikade in på Team Sportia och de skulle jag fan inte ha gjort känner jag... För hjälp va mycket snyggt de fanns där som jag ville ha :O Jag hittade såklart ett par träningsbyxor som jag vill ha, kostade dock 500 men jag tror ändå jag måste ha dem fan, men frågan är när jag har råd :S Sen såg jag ett skitsnyggt Nike-linne, ett randigt linne, en Nike-tröja och en mysig munkjacka.. Ge mig pengar fan ;D Jag vill ha allt, men vågar fan inte räkna ut vad allt skulle gå på men närmare 2000 typ xD haha. Gaah!! Sprang även in på Intersport och Lindex men där hittade jag inget, som tur var!!!

Cyklade vidare till skolan, träffade Junia utanför så pratade lite med henne och sen for jag in och upp till Annette : ) Vi kollade vad jag hade kvar och hon skrev upp ett litet schema med allt.. De är faktiskt inte så mycket skit kvar, de var fördjupningen då och sen är de bara en bokanalys och litteraturhistoria : ) De ska nog gå fint!! Men hon förstör mina planer lite granna, inte bra alls : /. Haha, fixade även så att jag skulle få Fronter redan nu, så jag kan hålla koll på vad som händer i kursen : ) Riktigt najs!! Sen for jag hemåt...

Nu sitter jag här igen, inte bra alls.. haha, men en liten stund kan jag trycka här, de händer ändå inget annat just nu xD Ska nog slå på lite OC : ) Byyye...
Smiling in love
/ C.

It´s time to go!

2008-09-04 @ 13:30:10
Jag blev som sagt kvar vid datorn här, haha, spelade lite Hjärter xD Shiit vilket liv man har... Kollat lite bloggar, face och bdb också, yeah!! Men nu ska jag faktiskt ta mig iväg, ska bara byta om först!! Tänkte ta en tripp på stan först, de hinner jag, ska ju vara på skolan vid halv tre : ) Jag måste verkligen ha nya träningsbyxor, får se om jag hittar några..

Skriver mer när jag kommit hem...
Smiling in love
/ C.
 

Det känns som denna dag blir lååång...

2008-09-04 @ 12:01:47
Nu har jag hamnat här igen... Men jag har faktiskt ätit frukost, grattis till mig!! Hunnit borstat tänderna. Satt i linserna. Plockat fram kläder för dagen. Packat väskan för helgen. Bara lite småplock kvar som jag plockar ner lördagmorgon innan jag åker...

Funderar nu, vad tusan ska jag nu hitta på?! Som rubriken säger, att denna dag känns som att den blir aslång, tack vare att jag var uppe tidigt och redan hunnit gjort massa... Gaah så drygt!! Jag vet inte vad jag ska göra nu, orkar jag kolla på OC igen?! Eller om jag kanske ska ta och byta om och ta mig ner på stan, men jag kan ju inte snurra runt där i typ två timmar innan jag ska till skolan, de blir för drygt, tar ju säkert en kvart att gå igenom allt xD HAHA. Nejje jag blir la kvar här en stund, jag kanske hittar nå skoj på datorn *host*
Smiling in love
/ C.

Upp och hoppa...

2008-09-04 @ 10:18:08
Yees jag är redan uppe, eller varit vaken ett tag och jag lyckades faktiskt ta mig upp fem minuter innan min klocka skulle ringa vid halv tio xD Yeah... Har hunnit duscha, sitter här med en handduk på skallen, snyggt!! Jag ska ner och äta lite frulle snart också : ) Och leta fram lite kläder för dagen!!

Mina planer today... Jag vet inte riktigt asså, men skolan ska jag till iallafall vid halv tre, strukturera upp de sista jag har kvar i svenskan, najs : ) Måste ta tag i min fördjupning, sätta mig in i grammatiken igen :D Sen vette tusan vad som händer, de kanske blir stan lite snabbt, de skulle ju vara kul, kanske kan ta de innan skolan.. Hmm får se hur tiden räcker till : )

Nu är det dags för frukost, skriver senare igen...
Smiling in love
/ C.


Ur Step up 2 The Streets.

2008-09-03 @ 23:50:40

Jag älskar denna scenen, Så hiiiiimla grymt!!! Jag älskar filmen...

Snart kväller...

2008-09-03 @ 23:22:17
Nu har jag bäddat ner mig med datorn i knät, riktigt najs : ) Kollade på SYTYCD för en stund sen, de var grymt!!! Jag kollade även på Idol tidigare, fast jag inte ville typ, men hade kanalen på så jag kunde inte slita ögonen från tvn xD Jag tappade typ hakan när jag såg en tjej jag kände igen, Linda Norrgård Pritchard, hon var bl.a. med i öppningsnumret i Mellon nu i år :D Hon är jäkligt grym asså, jag tror redan jag skaffat mig en favorit (A) haha. Men jag gillade även hon som jobbade som servitris/bartender på Golden Hits (glömt vad hon hette), men hon var också grym : ) hihi. Kanske blir så att man följer skiten iallafall xD haha.

Nu snackar jag lite med Milla på msn, lyssnar på musik och glor runt lite : ) Min choklad är dessvärre redan slut ^^. Men gott som fan var de... Och jag blev hemskt sugen på popcorn helt plöstligt, hmm kan ju inte poppa nu, får ta de imorrn kväll istället : )

Nu ska jag kolla runt lite till innan de blir sovdags...
Smiling in love
/ C.

<3

2008-09-03 @ 20:15:30
Jag har fått choooklaaaad :D:D:D Tack mamma ♥

Godissugen som fan.

2008-09-03 @ 19:49:18
Jag sitter här och glor på Vänner, riktigt bra.. Men man blir så jäkla trött av att titta på tv.. Föremot att jag gjort de ganska mycket idag, fast kollade bara på en skiva ur OC-boxen.. Orkade verkligen inte mer, men imorgon kanske : ) hihi. Tänkte att jag skulle se So you think you can dance sen också, hoppas jag kommer ihåg de bara xD

Musiken poppar för fullt här. Tvn står på. Chattar lite på msn. Funderar vad jag ska ha med mig till Sthlm. Kikar runt på Facebook. Och jag är sjukt suuuugen på godis asså, gaah, ge mig choklad någon asså ^^ iiiih så gott :D

Nu börjar Vänner igen!!!
Smiling in love
/ C.

. . .

2008-09-03 @ 15:50:34
Just nu sitter jag och plöjer igenom OC säsong 1 boxen,
fast är bara på första skivan ännu... Så himla bra!!!

Onsdag!!

2008-09-03 @ 14:18:17
Ny dag... Jag vaknade la typ kring halv elva typ, duschade och åt frukost sen har jag nog suttit i min säng och tryckt på datorn sen dess xD haha. Jag har påbörjat min packlista för helgen också, som jag nog ska ta och fixa klar strax.. Vill vet vad de blir för väder ju, allt skulle bli så mycket lättare då, haha. Jag har fått tågbiljetterna också, very najs : )

Now, i´m sitting here and do nothing!!! Nyss ätit upp äckligt godis jag hittade i hyllan, haha, jag vill ha choklad, ge miiig!!! Ska plocka fram packlistan nu och lyssna vidare på musiken här : )
Smiling in love
/ C.


du är den som får mig le... miss u <3

Go´natt!!

2008-09-03 @ 00:22:30
Nu är det dags för mig att sova... Gonatt på er alla, hoppas ni sover gott ;D hihi.
Det är en dag imorrn också...

Go´natt...

So you think you can dance...

2008-09-02 @ 23:57:01
Jag har nyss kollat på SYTYCD... Så himla grymt ju... Man blir så sjukt sugen på att dansa, de var verkligen helt otroliga koreografier.. Alla är ju helt otroliga på att dansa och röra sig över scenen, åååååh!!! Jag lägger in några videos här från kvällens program : ) Jag vill också kunna ju...
 
Courtney & Gev - Jazz
 

Kherington & Twich - Krump


Katee & Joshua - Bollywood


Dans is the shiit... <3

Tisdag!

2008-09-02 @ 19:08:08
Sen sist...
Jag hittade på mina svenska papper om fördjupningen, naajs, så nu ligger de i en egen mapp så jag hittar de lätt!! Kollade även igenom alla grammatik papper också, fyfaan va kul de är asså, gaalet!! Så jag passade även på att städa lite i lådan där...

Sen har de inte hänt mycket.. Lyssnat på musik, suttit här och pratat med vänner, vart ute med mussebus, ätit ostbågar, kollat massa klipp på youtube och på datorn och saknat massa folk <3

Sitter här än och trycker, men snart är de mat tror jag.. Lät som Robert fixade med pommes innan, mums :D hihi. Tänkte ta och kolla lite på tv idag, först har vi Vänner nu vid halv :D Länge sen man såg de.. Sen bara måste jag kolla på So you think you can dance senare, jag är så sjukt danssugen så..... gaaah..

Nej nu blinkar de här...
Smiling in love
/ C.

Pocahontas - Färger i en vind <3

2008-09-02 @ 16:42:00

Jag älskar filmen. Jag älskar denna scenen. Jag älskar låten.

Lyssna och njut!!

My playlist...

2008-09-02 @ 15:21:35
Jonna Sailon - World Wide Love
Leona Lewis - Bleeding Love
Melanie C - First Day Of My Life
Sanna Nielsen - Empty Room
Kent - Utan Dina Andetag
Disney - En Helt Ny Värld
Anorah - Hey Hey Hey
Hilary Duff - Someone Watching Over Me
Caracola - Ta Ett Första Steg
Sonja Aldén & Shirley Clamp - Du Är Allt
Caracola - Smiling In Love
Sonja Aldén - Nån Som Du
Anna Nordell - I´ll Still Love You Then
Carola - Sanna Vänner
Anorah - Laying Down My Cards
September - Until I Die
Hanna Hedlund - Anropar Försvunnen
September - La La La (never give it up)
Sonja Aldén - För Att Du Finns
Anna Nordell - Där Finns Du Än


Komvux!!!

2008-09-02 @ 10:57:54

Jag kom hem för en stund sedan... Jag har ju som sagt vare till komvux imorse, hade svenska lektion. Började redan vid nio, den första man möter innanför dörren är läraren som frågar vad jag gör där så tidigt xD Men hon kom på sig ganska snabbt att jag skulle på hennes lektion xD Iallafall, hon gick igenom lite vad kursen skulle innehålla och skit, de andra fick skriva massa skit i loggböckerna (jag har redan gjort de). Vi fick gå ihop två och två och sedan fick man berätta för de andra om tre egenskaper den andra personen hade, haha, de var lite kul, jag och emelie satt mest och pratade annat och om hur svårt de var xD Men de gick fint iallafall, fick hitta på nåt när vi stod där.. Slutade strax innan tio, men jag pratade lite snabbt med A, hon trodde jag bara hade fördjupningen kvar men jag tror jag har mer.. Så jag ska till henne på torsdag, en halvtimme innan lektionen börjar och då ska vi strukturera upp de sista jag har : ) Gött!!

Och nu sitter jag här och mumsar choklad xD haha! Tänkte att jag skulle leta reda på mina papper om fördjupningen och se hur långt jag kommit där : ) Fixa ordning lite bland skolpappren, de är alltid bra... Nu är de värsta kaoset xD

Skriver mer senare, när dagen börjat xD
Smiling in love
/ C.
 


Snart dags för sängen...

2008-09-01 @ 23:17:06
Jag har inte gjort nåt vettigt idag... Bara slappat och tråkat!!! Ätit massa bullar och godis och skit xD Känns som jag ska sluta upp med att äta sånt onyttigt skit på kvällarna, inte bra alls ju... Aja, de får bli nya tag när träningen börjar sen också : ) Yaay!!!

Nej jag ska strax ta och sova faktiskt, ska upp tidigt imorrn. Komvux som gäller, svenska lektion : ) Hoppas de är en bra grupp, annars kommer de bara kännas skit, fast jag har bara en uppgift kvar i kursen tror jag, men de får jag reda på imorrn.. Efter skolan funderar jag på att stanna kvar på stan när jag ändå är där : ) Måste kolla efter nå nya träningsbrallor, kanske nå skor också : )

Sängen var de typ, skriver mer imorrn, Gonatt alla!!
Smiling in love
/ C.

Anna Nordell. <3

2008-09-01 @ 22:50:38


Jag älskar verkligen låten... Texten, människan, allt <3

Sonja och Uno i duett...

2008-09-01 @ 17:47:31
Jag hittade en artikel om att Uno Svenningsson släpper nytt album "Jag sjunger för dig", nu den 1 oktober.. Vet inte om den släpps i butiker eller hur de var men sak samma... De roliga var iallafall att en låt på skivan så sjunger han duett med Sonja Aldén... Låten heter "Du är en del av mig" och är skriven av Uno själv och Bobby Ljunggren :D Det ska bli mycket intressant och roligt att höra den låten : ) hihi. Jag längtar...


Måndag!

2008-09-01 @ 16:59:30
Det har fan inte hänt ett piss än idag, har bara suttit här vid datorn och blängt!! Jag har galet ont i kroppen iallafall, ryggen och benen framför allt!! Hoppas de hinner lägga sig lite till helgen, jobbigt att röra sig ju xD Annars har jag pratat med lite vänner på msn, myspys... Lyssnat på massa bra musik : ) Kollat på gamla avsnitt av Floor filler och bölat lite... Spelat lite Mahjong Titans på datorn xD haha. Juste, jag har bokat tåg och buss för helgen/veckan också ;D Yaay, jag längtar... <3

Just nu gör jag inte så mycket, lyssnar på Anorah, pratar lite på msn och har ont i ryggen/nacken när jag sitter xD haha. Jag ska nog ner och ta lite fika om jag får, mamma bakade bullar i helgen, mums :D hihi.
Smiling in love
/ C.

Ny månad!!

2008-09-01 @ 13:13:01
Nu är sommaren officiellt slut. Känns lite tråkigt att den är förbi, men jag har gjort så hiiimla mycket, så jag ska bara vara glad!! Ny månad har vi framför oss nu, September-månad!!! Men inte tar äventyren slut bara för att sommaren är slut, nejnej, jag kommer åka fram och tillbaks till Stockholm och så även denna månad :D Mycket skoj framför mig, som jag verkligen längtar till...

Det händer inte mycket här just nu, jag har tråkigt.. Lyssnar på musik och pratar med lite vänner : ) Jag funderar på om jag ska göra något vettigt, men va finns de som är vettigt då xD hahaha, gaah jag har tråk!!!!

Inget att skriva så vi avslutar detta...
Smiling in love
/ C.

Sängen kallar...

2008-09-01 @ 01:01:43
Jag ska ta och dra mig till sängs nu, klockan bara tickar på liksom... Jag har bloggat om helgen, bara scrolla ner!!! : )

Har inga planer för morgondagen, de känns lite tråkigt, jag vill ju göra något, haha. Men de kanske dyker upp nåt.. Jag lär boka tågis iallafall, orkar inte fixa de nu!! Kanske kan ta mig till pappa annars, har lite att fixa om man säger så, jobbigt men!! De visar sig imorgon vad jag hittar på...

Nej nu skriker sängen efter mig... gonatt!!
Smiling in love
/ C.

RSS 2.0