Deltävling 4 - Malmö.

2009-02-28 @ 22:49:21
Nu har fjärde och sista deltävlingen varit... Känns lite tråkigt, det går ju så fort fan. Detta var ju ett jäkligt starkt startfält ju, många bra låtar.. Och öppningen, vad ska man säga.. Jag gillar det sååå mycket ju. Jessica Andersson är bara så grym!!! Och de är ju även Petra också. Och med huskören och husdansen så blir det bara så BÄST alltså!!! Alla brudarna var så snygga ju!!! Och jag måste bara säga också att jag älskade mellanpratet i andra duellen. Då när de stod och väntade på resultatet. Petra är för skön alltså, haha.

Men nu är det dags för lite kommentarer här, let´s go:

Agnes - Love love love
Det var ett coolt nummer. Men det hördes att hon haft problem med halsen, hon var hes men hon har ju en svag röst annars också typ. Låten var bra, men tror den hade blivit bättre med en artist med starkare röst, tyvärr. Jag hade verkligen stora förhoppningar på detta, allt som skrivits överallt. Jag fick det inte att gå ihop, blev lite besviken. Men jag tror låten behöver få några lyssningar, sen växer den nog. Kanske är en annan sak att se det live också, brukar ju vara det!!
Betyg på numret: 3 av 5.

Star Pilots - Higher
Detta gillade jag verkligen. Låten var jättebra. Coolt med numret, dansen. Sabina är cool ju. ; ) Jag säger bara att det där numret hade inte varit något utan dansen typ. Och Becker har ju en bra röst, jag har gillat han sedan Fame Factory-tiden. Men lite tråkigt att han bara stod där på sidan, på kör-platsen typ. Men jag gillade detta iallafall.
Betyg på numret: 4 av 5.

Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går
Det här var inge bra alls. Låten var inte ens bra. Det blev bara tråkigt. Hon var tråkig att se på också. Helt okej röst, men det lät verkligen illa i vissa partier. Och låten tycker jag påminde mycket om Niklas Strömstedts låt Sista morgonen...

Betyg på numret: 1 av 5.

Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly
Ett litet myspys nummer. Låten var bra, men inget mer. Båda tjejerna har grymma röster och de funkar ihop. Men jag hade stora förhoppningar här också. Efter allt man läst. Men ja, jag tyckte inte detta var sådär himla bra som alla verkar tycka, tyvärr. Men kul med Marie och Anna på dans iallafall, men hade gärna sett folket på scenen och inte bakom det där "vad man nu ska kalla det", haha.

Betyg på numret: 3,5 av 5.

Thorleifs - Sweet Kissin' In The Moonlight
Haha, jag skrattar.. Låten var faktiskt väldigt bra ju, men dem är inte bra. Inge kul att se på, de är gamla och fula. xD haha. Men jag nynnade med från första början, haha. Och sedan så var ju Lars, Linda och Jennie grymma på att bugga ju. L och J var otroligt söta i klänningarna. Ett plus till dem!!!

Betyg på numret: 3 av 5.

Sarah Dawn Finer - Moving on
Hon har verkligen en sån grym röst, men det kändes som om hon inte gav allt idag, hm. Låten var väldigt bra, riktigt fiin ju. Och själva numret var jättesnyggt. Jag gillade det otroligt mycket. Näst bästa numret ikväll ju. Det var så häftigt när hon åkte upp i hissen, med fläkten och allt. Och hon hade de bästa körtjejerna med sig; Jess, Dea och Britta!!
Betyg på numret: 5 av 5.

Next 3 - Esta noche
Vad gjorde dem i festivalen?! Detta var väldigt tråkigt tyckte jag.. Låten var helt okej, bara refrängen som var bra ju.. Resten skit. De likna Pandang (som var med i Mello-06) hemskt mycket, fast sämre. Inget jag gillade iallafall. Killarna var tråkiga, kunde inte sjunga osv...

Betyg på numret: 1 av 5.

Malena Ernman - La voix
WOW, vad ska jag säga liksom. Eller lär ju börja med att säga: Go Sandviken. ; ) hihi. Vilket häftigt nummer alltså. Det här gillade jag till tusen. Låten var verkligen jättebra, Malena är jättegrym och vilken röst hon har. Numret var ju bara så sjuktsnyggt. Helt klart Bäst ikväll ju, jag älskar det!!! Och sedan så var ju Jess och Linda assnygga på dansen fan. Bättre än bäst fan.

Betyg på numret: 5 av 5.


Såhär tyckte då jag. Och enligt mina kommentarer och listan här, så ville jag ha Malena Ernman och Sarah Dawn Finer till finalen. Och Star Pilots och Anna&Maria till andra chansen. Jag fick till två rätt iallafall och ett halvt rätt. ; ) haha. Blev otroligt glad för Malena, men lite surt att hon och Sarah stod mot varann, haha. Men Sarah har iallafall två chanser att ta sig till finalen nu och hoppas hon gör det!!! Men Anna&Maria, där gick det inge bra alls. Vet inte om jag är så chockad för de... Lite kanske, men så sjuktbra var dem ju inte, tyvärr. Finns inte så mycket mera att säga, jag är otroligt nöjd med allt typ.

RESULTATET
Final:

Agnes
Malena Ernman

Andra Chansen:
Star Pilots
Sarah Dawn Finer

Plats 5: Thorleifs
Plats 6: Next 3
Plats 7: Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng
Plats 8: Susanne Alfvengren

Internationella juryns val: Sarah Dawn Finer
---------------------------------------
Andra Chansen nu nästa helg. Många bra där ju, ska bli spännande att se vad som händer... Nu ska jag fortsätta lyssna/kolla på på Malena här, älskar´t.

Det var allt för mig...

Älskar Lailas klänning. <3

2009-02-28 @ 19:26:11

Det närmar sig...

2009-02-28 @ 18:46:24
Sov ganska så länge idag, men kom upp innan 12 iallafall. Men runt lunch typ så åkte vi in till Valbo. Kikade runt massa och jag hittade lite grann, inte alls meningen, eller jo.. Det blev en vit typ tunika och romarsandaler. Hihi, riktigt snyggt ju. På hemvägen svängde vi in på ica Maxi och handlade lite och sedan vidare till mormor på fika, mums. Och vi kom hem strax innan sex här.

Sedan jag kom hem så har jag kollat lite bloggar och sådära bara. Nu sitter jag bara här och väntar på maten, gött. Tänkte försöka ta och plugga lite också, men det visar sig hur det blir med det, haha. Nu ska jag iallafall ta och förbereda lite till mellon, snart dags ju. :D Lite mer än en timme kvar... Ni hör mer av mig efter det...

Pusshej!

Slocknar snart...

2009-02-28 @ 02:16:41
Jag är kvar ännu, vet inte riktigt hur jag orkar. Jag har för sjutton varit vaken i 20 timmar, hejohå... Men jag känner att det är dags att dra sig till sängs nu. Kikar inne på tradera nu, ska troligtvis lägga ett bud på ett par solbrillor innan jag stänger ner här. Och jag kollar på High school musical 2 också, den är braaa. Nej sängen var det, ska till valbo imorrn med allihopa, yeah!!

Puss och go´natt!

Så Bäst ju...

2009-02-27 @ 23:43:12
Jag såg ju på Let´s Dance tidigare här ju. Coolt med rocktema. Alla var jätteduktiga, eller vi kan nog räkna bort Carl-Jan och Elisabet, haha. De andra fyra paren var sjuktbra. Och bäst ikväll var såklart Laila och Tobias men även Morgan och Helena. Och det var helt rätt som åkte typ, men Elisabet och Tobias åker nog nästa gång. För sedan är det verkligen topp 4 kvar. Spännande ju . . .


Bilden är ärligt snodd från deras blogg på tv4.se...


De är sööta ihop ju... Men tyckte lite synd om dem ju...
Gud vad de höll på hela tiden...

Nu snart tänkte jag faktiskt ta och kolla på Så ska det låta. Om jag orkar, är så otroligt trött ju. Lång dag, gick ju fan upp vid sex, hua. Men får se vad som händer, ska kika runt lite här också. Lite bloggar, säkert någon som bloggat ju. ; )

Pusshej!

<3

2009-02-27 @ 19:41:01

Trippelkrock.

2009-02-27 @ 19:30:26
Nu tänkte ni säkert på något hemskt där kanske. ; ) Men nejnej...

Det är så att det är tre program jag vill se klockan 20.00 nu... Hmm. Fast jag tror jag löser det väldigt bra ändå. Första är Lipstick jungle, men det är repris från i måndags och det såg jag. Men det är ju så bra, men jag skippar det ändå... Och sedan så är det premiär av Så ska det låta idag. Så jäkla kul. Sonja och Markoolio mot Sibel och Brolle. Den ända av mina favoriters program jag inte var på, det var fullbokat fan, haha. Men det ska jag ju spela in, för jag vill ha det sparat... Och sedan så är det ju Let´s Dance också, och tror det slutar med att jag kollar på de med resten av familjen. För att sedan kolla på SSDL... Så får det bli, det låter perfa!!!


Bilden är ärligt snodd från Markoolios melloblogg. De är ju bara för sööta. <3

Pusshej!

Madonna!!!

2009-02-27 @ 18:52:45
Jag sitter nu här och lyssnar på Madonna på Spotify. Hennes senaste album Hard Candy. Det är faktiskt riktigt bra ju... Jag har ju inte direkt varit ett stort fan av henne. Hon har några låtar som verkligen är super, men jag har inte haft chansen att lyssna på henne så mycket, så får passa på nu fan. ; )

Jag hittade detta i ett inlägg, längre tillbaka, haha...

Haha, så kul!! Jag kan inte riktigt fatta att jag ska se henne LIVE i sommar, det är ju helt sjukt ju... Detta året... Ojoj, det var inte så svårt som jag trodde det skulle bli. Så häftigt att hon kommer till Sverige ju. Annars hade jag nog tagit mig till något annat land för att se henne, bara för att få se henne live liksom... Men jag längtar så sjukt mycket, vilken upplevelse det kommer bli!!! Och sen att jag och Milla har biljetter framme vid scen gör ju saken bara ännu bättre. :D WOHOO!

G E  M I G  D E N  9  A U G U S T I ! ! !

Hahaha.

2009-02-27 @ 18:21:49
Kolla vad mamma hittade och köpte till mig igår...
Det var tom rea, haha, 5 spänn på öb...


Jag bara skrattar alltså!!!! Det är så roligt, hihi.

Redan helg...

2009-02-27 @ 18:08:39
Gud va fort denna vecka har gått alltså...

Det var upp och hoppade tidigt imorse igen, dags för sista jobbdagen, wohoo!! Tjänat ihop typ 800 på två dagar nu, det känns gött!! Hemma till halv tolv, åt lite mat och sedan skjutsade mor mig till skolan. Där vid halv ett, ner till Junia i matsalen och där satt även A, trevligt!! Läste på lite till redovisningen. Vid ett började lektionen, det var tre grupper som hann redovisa sina pedagogiker idag; Montessori, Waldorf och Reggio Emilia. Väldigt intressant att höra ju. Våran presentation om Waldorf gick väl bra, det känns bra iallafall. Det finns ju alltid något man kan klaga på, men nu är den över iallafall. En jävla diskussion blev det efter våran redovisning iallafall. xD Vi slutade vid tre, stod utanför och pratade med Emilie, Hannah, Junia och Malin. Sedan kom även A in i snacket, pratade lite om slutexaminationen i ped. ledarskap. Sedan trallade jag, J och H hemåt. Jag var hemma vid fyra typ.

Sedan dess så har jag kollat igenom allt det vanliga på datorn. Pratade lite med syster, hon kommer hem nu idag. Betalat räkningar. Glott runt på tradera, inget bra ställe alltså, där kan man bli fast i timmar. xD haha. Nu ska jag gå ner och kolla om mus vill ut lite...

Pusshej!

Det är sent typ.

2009-02-26 @ 22:46:32
Jag sitter här ännu, pratar med syster på msn. Men jag har inte ens börjat på att fixa med min redovisning, detta går icke bra alltså. Och klockan börjar rinna iväg också, inte bra det här. Jag måste dra mig härifrån nu så jag får fixa detta till imorrn. Jag känner mig lite stressad, icke bra. Ska upp tidigt imorrn igen och städa, blää. Hem för lunch och sedan raka vägen till skolan för redovisningen, yaay!!! Hörs mera imorrn, go´natt alla.

Pusshej!

Torsdag.

2009-02-26 @ 20:52:43

Nu är det på tiden att blogga känns det som. Det har varit en lååång dag fan.

  • Jobbat på Karl Johan gården, ca 7.30-11.30.
    Asjobbigt att gå upp när klockan ringde vid halv sju. Jag brukar inte gå upp den tiden fan. Också lära jag gå dit också. Men jag städade igenom alla tre våningarna plus källare. Kök, matsal, tv-sal, korridorer och toaletter, yeah! Man blir väldigt trött i armar och ben iallafall. Var så glad när jag fick gå hem, en dag avklarad, Wohoo!

  • Skolan, 12.30-15.30.
    Hann bara hem och äta och sedan skjutsade mamma mig till skolan. Skulle träffa ped. ledarskapsgruppen och bestämma vem som skulle säga vad imorrn på redovisningen. Det gick väldigt fort, max fem minuter, drygt. Tagit sig dit i onödan typ. Men trallade ner i matsalen till J och blev kvar där hela tiden. Hejade på A, pratade med folk och pluggade lite på redovisningen. Dock inte klar ännu...

  • Hemma, 16.00-17.30.
    Hände inte mycket alls. Satt vid datorn en snabbis, packade väskan och åt lite. Väldigt tråkigt hemma som sagt. Jo, Måns sjöng för mig en hel del också... I´m still standing for hope & glory.

  • Träning step up, ca 18.10-19.20.
    Vi körde intensivt idag. Körde med två brädor var, haha. Och herregud va kul det var. Det gäller att hålla koll på fötterna alltså. Några steg på ena brädan och fortsätter på nästa och sedan tillbaks. Och vi körde finallåten mot varann, så kuuul. Och det blev lite benstyrke mitt i också. Och vi avslutade med lite mage. Jättekul pass verkligen, och man blev sååå svettig. Så härligt!!! I love it!!!

Kom hem strax innan åtta typ, sedan dess har jag bara hunnit duschat. Ätit lite bullar och saft. Kollat igenom alla bloggar, bdb och face. Tänkte att jag skulle ta och fixa min del till redovisningen imorrn, så jag vet exakt vad jag ska säga. Hörs senare...

Pusshej!


Go´natt.

2009-02-25 @ 21:42:45
Jag har bara kollat på massa tv sedan sist. Och det är inte ett skit där längre och inget händer här vid datorn heller. Jag tror faktiskt jag ska ta och stänga ner här och ta mig till sängen. Jag ska upp tidigt imorrn, ska iväg till Karl Johan gården och jobba, blää. Sedan skolan lite snabbt för att sedan avsluta dagen med träning, woho... Men som sagt, först jobbet som jag ska klara av, gaah. Bra att det bara är torsdag och fredag!!!

Då stänger vi ner här...
Pusshej!

Onsdag.

2009-02-25 @ 19:08:48
Var iväg till skolan, fick skjuts av mamma och Robert. Kom dit runt halv tolv ungefär, träffade Junia, Malin och en till tjej där. Vid ett var det dags att träffa ped. ledarskapsgruppen. Vi fixade i ordning en powerpoint-presentation. Sedan bestämde vi inte så mycket mera, inte ens vem som ska säga vad... Skulle träffas imorrn igen och göra det. Jag är väldigt osäker på detta, jag skulle ju vilja veta nu vad jag ska säga så jag kan träna på det. Menmen... Efter det ner i matsalen igen, satt där en stund med J. Innan vi gick så tog J hand om diskmaskinen och jag började torka av borden m.m. xD HAHA. Brist på något att göra... Pratade lite med A också. : )

Väl hemma så har det inte hänt mycket. Suttit här vid datorn och kollat lite på tv. Fick även donken-mat idag, mumsigt. Nu kollar jag på Vänner här, haha, mycket kul ju!!!

Pusshej!

Tisdag.

2009-02-24 @ 20:46:29

Jag känner att det blir färre och färre inlägg om dagen, haha, men jag har liksom inte tid att blogga ibland. Det blir skolan ganska så ofta och sedan så har jag inget skoj att berätta om...

Kom iväg sent till skolan idag, var nog där till halv ett typ. Träffade Junia i matsalen och vi satt där till halv tre-tre. Pratade och pluggade lite historia och spanska. Pratade lite med A också, alltid trevligt. Hände inte mye mer, vi tog sällskap hemåt. Väl hemma så satte jag mig lite snabbt vid datorn. Packade sedan väskan och bytte om för träning. Vid fem var det dags för step up igen, wohoo!! Idag var det liksom lite extra jobbigt, det tyckte de flesta. Men guud så kul det är, jag älskar´t. Det var slut vid typ tjugo över sex och då var det dags att tralla hemåt igen. Mat på en gång typ och sedan fastnade jag här. Och här är jag ännu...

Men jag ska faktiskt stänga ner här typ, ta på någon film istället. Skola imorrn igen, eller inga lektioner men ska träffa ped. ledarskapsgruppen. : ) Så jag säger go´natt här.

Pusshej!


Stänger ner för dagen...

2009-02-23 @ 20:53:58
Det händer inte mycket här och har inte gjort nåt, haha. Jag tänkte faktiskt ta och slå ihop datorn nu. Väldigt ovanligt för att vara mig, men jag orkar inte sitta här, jag gör ju ingen nytta. Jag ska alldeles strax se Lipstick jungle här. :D Och måste äta upp glassen innan den smälter också, hämtade den för typ en kvart sedan, hihi. Gött...

Hörs mera imorrn, go´natt!
Pusshej!

Min vecka...

2009-02-23 @ 19:42:25
Såhär ser min kommande vecka ut...

Tisdag: Skola, träffa hi-gruppen 13-14. Träning 17-18.15.
Onsdag: Skola, träffa ped. ledarskapsgruppen 13-15. Plugga...
Torsdag: Jobb 7-12. Skola 13-15 (?). Träning 18.10-19.10.
Fredag: Jobb 7-12. Skola 13-15. Let´s Dance på tv.
Lördag: Melodifestivalen på tv.
Söndag: Plugga... Bones på tv.

Inte så rolig med andra ord. Och det kommer nog bli mer plugg också. Det måste det bli. Det finns ju några luckor i veckan iallafall, får försöka med lite plugg då. Wohoo, not!!!

Ciao!

Måndag.

2009-02-23 @ 18:43:22
Klockan ringde vid åtta, gick upp lite efter det och duschade. Fixade mig och packade väskan för dagen. Trallade iväg till skolan, kom dit strax efter elva. Slog mig ner i matsalen med Junia. Sedan sprang de lite olika folk fram och tillbaks vid oss; Therese, Sandra, Elin, Lana, Malin, Bana och Rania. Alla satt där med olika plugg, jag försökte få klart min historia-del i grupparbetet. Fick ihop lite grann iallafall. Vid tre var det dags för historia då, vi gick ihop i våra tvärgrupper. Pratade lite om hur vi skulle redovisa osv. A och J kom och pratade med oss, bestämde att vi skulle redovisa på måndag. Efter det så slutade vi, klockan var la runt fyra då. Och då trallade jag hemåt igen...

Det blev mat direkt när jag kom hem, sedan har jag hara suttit här och kikat runt på allt. Och kollar även lite på tv, inget roligt fan. Men ikväll är det dags för Lipstick jungle, wohoo!!!

Pusshej!

Sängen kallar.

2009-02-22 @ 23:31:22
Det har inte hänt så mycket här. Jag kollade på Bones vid åtta och sedan blev det filmen på trean också, På spaning med Bridget Jones. Och efter det har jag mest bara kollat runt på datorn här. Bloggar, bdb och face... Och just nu fastnade jag i Chuck på tv6, haha. Lär bara kolla klart på de och sedan ska jag lägga mig. Jag tänkte först om jag skulle vara uppe och se Oscarsgalan, men jag orkar fan inte. xD Ska upp tidigt imorrn och ta mig till skolan.

Pusshej!

Ni är ju helt otroliga. <3

2009-02-22 @ 21:10:24
Klockan ringde vid åtta imorse. Upp och hoppa, duschade och sådära, kollade datorn också. Strax efter tio begav vi oss iväg, och den där jobbiga backen upp till vägen. Fyfaan, kändes som man backade när man tog sig framåt. xD haha. In på hemköp och köpte dricka, sedan iväg till tågstation. Tomas G:son dök även upp där, haha. Tåget kom vid 11.11 och vi fick G:son typ bredvid oss, hahaha, och då kunde det inte bli något snabb om gårdagen typ. Bytte i Borlänge, kom till Viken vid 13.22 och på bussen till Valbo vid halv två. Jobbigt med all packning bara. xD

Tog oss till scenen direkt, det var nämligen Schlagerstjärnan där. Så Annamia och Jennie var det som gällde nu. :D Kom in vid två typ. Vi stod vid sidan av scenen vid montern hela tiden och pratade massa med A och J. Och även Nadja Juslin m.fl. Alice Svensson kom också på besök. Så vi stod vid dem hela tiden och snackade och garvade en hel del. De är ju verkligen helt galna fan, jag gillar er Annamia och Jennie!!! Gästartister för dagen var Nadja Juslin och Bonde-Peter, haha. Nadja är grym och Peter var faktiskt bra också, hans låt fastnade på hjärnan, inte kul. xD haha. Vid halv fem så gick jag och Micke och åt lite på Sibylla. Sedan tillbaks till scenen, till Annamia, Jennie och en till tjej. De skulle iväg och äta så vi hängde på. Ännu mer galenskap och skratt.. Vid halv sex var vi tvungna att dra, sa hejdå till A och J. Det var sjuuuktkul att träffa er idag. :D Tacktack! Vi ses nog snart igen!!!

Mamma, Robert och syster kom och hämtade oss i Valbo. Det var raka vägen till Gävle, för Micke och syster skulle med upptåget till Stockholm respektive Uppsala. Sa hejdå till Micke, galet kul helg har vi haft!!! Lövely! Byebye till syster med. Sedan var det raka vägen hemåt, packade upp väskan, åt lite och sedan slog jag mig ner här.

<3

2009-02-22 @ 19:40:23

Dags för sängen.

2009-02-22 @ 01:24:11
Nu ska jag ta och stänga ner här alltså. Vi börjar bli lite trötta, och vi måste bädda lite också och packa ihop våra väskor. Imorrn bär det iväg hemåt igen, och vidare till Valbo för att träffa Annamia, wohoo!!!

Mn go´natt för nu, hörs mera imorrn.
Pusshej!

Vi tre i Globen.

2009-02-22 @ 01:21:56
Vi stod nog sammanlagt en timme utanför arenan och väntade vid artistingången. Mycket kallt, yes. A-K och Emma kom förbi där också och pratade lite grann, de var ju också på deltävlingen.. Och träffade även Marre innan hon hoppade på bussen.

Vi messade med Jess och hon sa att hon redan hade dragit, mycket tråkigt tycket vi då. Men icke sa nicke, människan kom ut tillsammans med Linda Hansson efter en stund. Och då blev vi mycket glada. Kastade oss på Jess, massa prat och det var så mys. Det blev även kort här. Hejade även på Linda, hon är go ju!!! Jess och Linda skulle nämligen hem till Stockholm direkt, så de hoppade in i bilen och försvann.

Passade på att ta ett litet snack med Petra Mede också innan hon skulle åka. Hon är cool fan. Petra tyckte det var kul att vi gillade henne, hon blev glad. Vi berättade även att vi kommer till Globen. Petra bara: Vi tre i Globen, vi tre!!

Hejade på Britta Bergström också, det var riktigt kul. En liten snackis där, passade då också på att hälsa från Celicia. Vi träffade Molly Sandén och grattade till finalplatsen. Pratade lite med Bobby Ljunggren och även Henric von Z. (studiomannen)

Träffade ju givetvis Dea också, hon fick värma oss liksom, haha. Hon är bara riktigt mysig alltså, pratade lite med henne. Sedan fick hon och Lars Hägglund sjunga lite i kameran till dokumentären. Det hanns även med att ta kort tillsammans, innan de skulle på bussen.

Och självklart så träffade vi Nathalie också. Hon är för underbar, dock så blev det väldigt snabbt för hon skulle med bussen. Och vi hann heja på Jenny "Velvet" Pettersson också. Kramkalas och lite snabbt snack. Hon är så sööt. Vinkvink , slängkyssar och sov så gott blev det från brudarna när de hoppade på bussen.

Sedan skulle bussen åka och vi sprang iväg. Trallade hela vägen hemåt. Det gick ganska så fort hemåt denna gång, för vi var så glada så. :D Träffade ju de vi ville träffa!!! Wohoo. <3

 

Underbar kväll, verkligen. <3

"I am I am The Queen"

2009-02-22 @ 01:11:57
Sedan senaste inlägget, när vi trallade härifrån. Så tog vi oss raka vägen till arenan för att träffa Nathalie, och vi hade lite tur där för människan stod utanför typ. Så vi pratade med henne lite snabbt igen. Hur mysig är hon inte?! Efter det så tog vi oss till stan för att leta reda på något att äta, det blev mitti grillen. Pommes och köttbullar, haha. xD På vägen tillbaks till arenan så svängde vi in i nöjestältet igen för att prata lite snabbt med Camilla igen, trevligt!! Sedan raka vägen ut till arenan igen, kom la dit strax innan halv sex. Klockan sex var det insläpp, skönt att komma in i värmen då... Kikade runt bland alla sponsorer och sedan begav vi oss till våra platser. Vi satt uppe i taket fan, men det var ju gratisbiljetter så. Man såg ju iallafall...
Vid åtta så började allt och jag vet inte om jag behöver säga så mycket om det. Jag älskade verkligen öppningen, den var rolig som fan. Och Jess var så sjuuukt sööt. Fast de var la Dea och Linda med, hihi. Först ut var Velvet och det numret gillade jag så mycket. Låten var jättebra och själva koreografin var helt underbar. Helt klart bästa på hela kvällen. Jag har inte alls så mycket att säga om Rigo and Topaz Sound feat Red Fox, jag gillade den inte alls. Det var bara Dea som var sööt där. Molly Sandéns nummer var väldigt tråkigt, faktiskt. Jättefin låt men inget mer. Nåt jag inte heller gillade var EMD, det var tråkigt själva numret. Men det kan hända att låten kommer spelas ändå, hm. Sedan kom det ett nummer jag verkligen gillade, Mikael Rickfors. Så fort låten började så gillade jag det, det var lite kul!!! Och sedan var ju Jess assööt bakom keyboarden och Britta med på kören. Och sedan kom kvällens sömnmedel, Maja Gullstrand. Riktigt tråkigt ju, vad gjorde hon i festivalen?! Ett riktigt coolt nummer hade Sofia, med de där trummorna som Jess, Dea, Linda och Jennie var så sööta vid. Lite tråkigt att hon sjöng på grekiska, men jag gillade det ändå. Och sist ut var ju BWO, och jag gillar inte dem och jag gillade inte detta heller. De var ju ingen bra låt alls, jag trodde de skulle komma med en bättre låt ju, menmen...

Till finalen tog sig Molly och EMD. Och till andra chansen Rigo and Topaz Sound feat Red Fox och BWO. Jag är typ inte nöjd med nåt av de. Jag ville ju helt klart ha Velvet till finalen, och Sofia.. Sedan Rickfors till andra chansen och sedan hade det inte spelat någon roll, bara vi slapp BWO och EMD. xD HAHA. Och vi hoppades verkligen på att internationella juryn skulle välja Velvet men det blev Sofia, men henne blev vi också lite glada för. Men att Velvet hamnade på en 6:e plats var sååå tråkigt, inte ens topp 5. Katastrof.

När allt var slut så kastade vi oss ut från arenan, och fort gick det. Verkligen rusade bak till artistingången på en gång. Hahaha, måste ha sett sjuktkul ut ju...

Hemma.

2009-02-21 @ 23:33:27
Okej, vi kom hem för en halvtimme sedan typ... Vilken kväll det blev, ojoj... Jag ska berätta om allt, men först ska jag få i mig lite chips här och försöka få upp lite värme, haha.

Pusshej!

Tillbaks i stugan.

2009-02-21 @ 15:31:13
Vi vann inte, varken i musikrundan eller melodikrysset. Men Micke var ju med och tävlade i Jeopardy-tävlingen och där vann han biljetter. Wohoo, vår kväll blev räddad. :D Efter det så pratade vi lite snabbt med Camilla igen. Vi tog oss in på ICA för att köpa lite frukost till imorrn, men ja, det blev lite chips och sådant. Sedan gick vi hem den långa biten hit igen...Vägen känns väldigt lång hit men kort tillbaks. xD Nu ska vi typ bara fixa oss, sedan ta oss in till arenan och vidare för att hitta något att äta för kvällen. Sedan är det delfinal som gäller, wohoo :D Det kommer bli så bäst ju!!!

Rösta på Velvet ikväll, 099-230 01!!!!!!!!! RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

Jag kommer lämna datorn hemma nu för dagen/kvällen... Så det blir nog inget mer nu förrän vi kommer tillbaks här efter deltävlingen... hihi.

Pusshej!

Nöjestältet.

2009-02-21 @ 12:58:26
Nu är vi i nöjestältet här på torget. Det är här alla sponsorer håller till, vi gick musikrundan här. Så kan ju hoppas på att man vinner. Sitter just nu och väntar på att Jeopardy-tävlingen ska börja.
 
Vi var hit tidigare också, träffade Camilla lite, trevligt. Och sedan fixade vi en grej till Marre och tog oss sedan bort till arenan igen. Väntade på artistbussen, gav Marre sitt grejs. Alla artister bara gick förbi oss en efter en. xD Sedan kom Velvet ut, så vi hejade på henne och pratade lite snabbt. Och Nathalie kom även då, pratade massa med henne, väldigt kul. Hon är bara för underbar ju!! Sedan efter träffarna så begav vi oss hit till nöjestorget igen.
 
Utanför tältet.
Det var allt för nu...
Pusshej!

I stugan i Leksand.

2009-02-21 @ 10:56:46
Vi var framme här i Leksand vid halv tio och vi begav oss raka vägen till arenan. Med kartan i handen. xD HAHA. Vi messade Jess också, för att se när de skulle komma till arenan. Och vi fick tillbaks att de var på väg dit. Så typ nån minut senare så kom bussen med lite folk. Vi träffade Jess och Dea, det blev kramkalas. De är ju helt fantastiska alltså, pratade en stund med dem, om lite allt möjligt. De skulle in och repa öppningen lite snabbt.. Men vi ska träffas senare...

Trallade iväg till stugan, kom fram efter en lång bit. xD Har typ nyligen packat upp väskan min och packat ner det som ska med in till byn igen.. Ska fixa oss här nu, sedan ta oss iväg... Datorn är med, så det kanske kommer nå fler inlägg.

Pusshej!

Ett stopp i Borlänge.

2009-02-21 @ 08:15:15
Nu sitter vi på station här i Borlänge och trycker. Vi kom hit vid kvart i ungefär, tgået gick från viken vid halv sju. Så ja det var upp och hoppa jäkligt tidigt idag, strax efter fem för att vara lite mer precis. Det var inte alls kul, då var man trött men nu är man inte lika trött längre... Tänkte mest bara slänga in ett litet inlägg och visa att jag lever, väntar på tåget som ska ta oss till Leksand, det går vid nio. Väldigt drygt att sitta här men skönt att ha datorn med.

Skriver när vi är framme i Leksand, hoppas det inte är allt för kallt där... brr...

Pusshej!

Sängen kallar.

2009-02-20 @ 22:57:40

Det har inte hänt å fasligt mycket sedan sist. Hämtade Micke i Gävle, trevligt. Jag fick fan köra hem. xD haha. Länge sedan jag körde nu ju, men det gick fint. Vi kollade runt lite på datorn och pratade massa. Lagom till Let´s Dance så blev det mat också, så vi satt alla och trängdes nere framför tvn. Och jag har bara två saker att säga om LD; Laila var bara bättre än Bäst och de var rätt par som åkte denna gången!!! Efter allt så har jag hunnit packa inför helgen också. Jag och Micke drar nämligen till Leksand imorrn, wohoo va kul det ska bli!!! :D

Så det är snart dags för sängen här, plocka ihop det sista och så. Datorn är med så vi hörs under dagen imorrn!!

Pusshej!


Det är HELG!!!

2009-02-20 @ 16:32:04
Wohoo känns det typ.

Varit i skolan idag.. På historian så satt vi i våra grupper och pratade om hur vi skulle lägga upp arbetet. Alla var inte klara, så vi ska träffas på måndag innan lektionen och försöka bli klar med allt. Gött!! På lunchen så gjorde jag lite på mitt historia-arbete och sedan satt jag mest där och pratade med J. Vid ett hade vi pedagogiskt ledarskap, hela gruppen var där och vi jobbade på med arbetet. Vi skrev klart hela texten, den ska bara finslipas nu. Och en inledning och avslutning ska också dit. Ska fixa det sista, plus en powerpoint-presentation på onsdag bestämde vi!!! Trallade hemåt efter det...

Jag håller på och städar lite här hemma, plockar undan lite och nu hamnade jag här. Kollade igenom lite bloggar nyss. Men jag ska ta och skriva en liten packlista för helgen, kan ju inte behövas mycket när det bara gäller två dagar liksom!!! Snart dags att åka in till Gävle och hämta Micke också. : ) Så nu ska jag sätta lite fart här...

Pusshej!

Nu säger vi go´natt!!

2009-02-19 @ 23:02:18
Jag har inte börjat än heller. (A) HAHA. Det är helt sjukt, eller jag har glott runt lite på hist.se. xD Men där var det bara massa skit, vet inte ens vad jag letar efter ju... Så jag tänkte ta och stänga ner här nu och kolla runt i boken lite grann. Har jag tur så kanske det blir något gjort till imorrn!!! Wohoo... Men det känns som hela min grupp har lite problem med detta, så hoppas det är fler som inte gjort så mycket. (A) Jag behöver iallafall hjälp!!!

Go´natt!

Inte börjat...

2009-02-19 @ 21:49:39
Jag har inte ens börjat plugga ännu, detta är ju katastrof... Vad tusan ska jag göra för att kunna plugga?! Ge mig förslag snälla!! Jag kan inte fortsätta såhär... Jag kommer förstöra för de andra, men främst för mig själv... Jag vill ju så gärna få allt gjort, men det finns ingen ork till att börja. Och jag kan inte heller, sååå jobbigt!!! Men jag måste få detta klart, om jag så ska sitta uppe hela natten för att få det gjort!!!!

CIAO!

Torsdag.

2009-02-19 @ 19:55:17
Som sagt, jag kom inte alls upp imorse, haha. Så missade första lektionen och stressade sedan till skolan till tio, för religion... Där skulle det diskuteras hejvilt om lite olika saker, jag sa inte ett piss, någon förvånad. xD haha. Fick en rolig övning på slutet. Seda blev det lunch nere i matsalen med J, gött. Gjorde inte så mycket mera där. Vid ett var det dags för info&layout, där jag började lite smått på min muntliga presentation, ska prata lite om Mallorca/Alcudia. Jag kan ju typ allt det jag vill ha sagt, så det känns gött. Vid tre så slutade vi, kikade ner i matsalen efter J och hon var kvar. Så vi tog sällis en bit, sedan svängde jag av till resecentrum. Bussen in till Gävle, träffade Sara vid fyra. Mycket trevligt, länge sedan ju!!! Tog en fika inne på flanör-huset. Minns ej vad cafét eller vad de var hette. xD Tack för fikan!! Satt där och pratade lite om allt möjligt. Fick karta och nyckel för helgen också, najs!! Sedan kikade vi runt lite snabbt i affärer och tog sen bussen hemåt. Fick skjuts hem av Saras pappa, tackar!!

Sen jag kom hem har det inte hänt mycket. Läst igenom alla bloggar och sådära. Hunnit ätit lite också, gött! Och jag ska kika runt lite till, sedan ska jag FÖRSÖKA plugga... Jag ska inte ge mig, jag måste få det klart idag!!!!!

Så, pusshej!

Jag blev kvar...

2009-02-19 @ 00:09:04
Jag kom aldrig härifrån... Fan, jag vet inte vad det är med mig. Jag vet att jag har plugg att göra, plus att det är grupparbete också. Jag förstör ju för min grupp om jag inte gör klart, hm, har imorrn på mig också. Och jag vet att jag pluggar bäst under stress och press. xD Men jag kan inte plugga hemma, så enkelt är det!!!!

Och vad gjorde jag istället då?! Har pratat lite med Sara om imorrn, ska träffas då, trevligt!! Packat väskan till imorrn. Lyssnat/kollat på Måns nummer. Läst bloggar, aftonbladet och expressen, haha. Och inte så mycket mera...

Nu äter jag lite salta pinnar här och lyssnar fortfarande på Måns, men ska nog strax ta mig till sängs. Jag börjar nämligen åtta imorrn, men får se om jag kommer upp. Nästa lektion börjar vid tio iallafall.

Sov så gott alla!
Pusshej!

Onsdag idag.

2009-02-18 @ 20:41:58
Vaknade av klockan iallafall imorse, men kom inte upp förrän en halvtimme senare. Fixade mig och trallade iväg till skolan, kom dit vid tio ungefär. Träffade på Junia, Hannah, Emilie och Annette utanför, så stod och pratade med de lite snabbt. Sedan in och läste lite i spanskaboken, vid tjugo över ungefär så var det dags för prov. Det gick väl någorlunda bra iallafall, missade några ställen. Och vi fick välja att skriva om tre olika saker, jag valde att berätta om mig och min familj, men det blev bara skit nu när jag tänker efter. xD haha. Efter det så gick han igenom lite verb och former och gav oss hundra papper med olika verb, som vi ska hålla på med under terminen. Slutade vid halv tolv och då var det raka vägen ner till J i matsalen. Satt där och inte gjorde ett skit typ... Vid ett var det dags för filmdiskussion på religionen. Vi var hela åtta stycken, jag pratade lite grann iallafall, men funderar på att få ner vad jag tyckte på papper och skicka in. Slutade vid två och var då ner en sväng till J igen. Lite efter tre trallade vi hemåt.

Hemma strax innan fyra. Då var det bara att kasta i sig lite mat och sedan byta om och packa väskan. Iväg till badet för gympa vid fem-tiden. Det var riktigt skoj och jag orkade vara med på allt idag också, väldigt skönt! Och det hade Sanela kul åt, haha. Men hon är så härlig, älskar att gå på pass för henne ju. Man blir så peppad och kör fullt ut!!!  En timme tog slut fort fan. Otroligt kul att träffa S igen, stannade och pratade med henne massa efteråt...

Hemma igen innan sju, strax därefter var det mat. Och nu sitter jag här, har gått igenom alla bloggar, bdb och face.. Så nu hänger jag med igen typ. Nyss smaskat i mig lite glass också, haha. Och glor på Måns nummer. (a) Men detta borde jag inte alls göra nu, jag har lite plugg att göra, så jag ska typ stänga ner här. (om jag kan xD) Hörs kanske senare...

Pusshej!

Go´natt...

2009-02-17 @ 23:41:57
... yes, det säger jag nu. För jag är så otroligt trött.. och jag måste komma upp när klockan ringer imorrn också. Börjar skolan 10.15 med spanskaprov, jippi, not!!! Men lär upp i tid iallafall, så jag kan kika igenom lite i boken, så jag förstår nånting. Har lite på känn att vi ska skriva en dialog eller något också, hmm, Lycka till carro!!!!

Nej sängen var det. Dags att bädda upp, sen fortsätta missbruka hope&glory!!!

Tjing och go´natt!

Varför sitta här?!

2009-02-17 @ 22:08:35
Jag gör verkligen inte nå vettigt alls här. Jag borde inte ens sitta här alltså. Jag har lite att göra ju... Eller lite, jag har mycket plugg fan. xD Jag har inte börjat med något, som jag nämnde i förra inlägget så har jag prov och en diskussion imorrn, blöö. Jag orkar verkligen inte plugga till det, det får gå som det vill imorrn. Sedan har jag ju historian och pedagogiskt ledarskap som ska vara klart till på fredag, inte börjat ännu... Alltså, jag känner att det inte är nå bra att ha prov och inlämningar och sådant när det är Melodifestivalstider!!! Det går verkligen inte att plugga då, haha. Seriöst!!!

Som nu till exempel, jag sitter här och glor på Måns nummer om och om igen. Och känner att det är mycket roligare att göra än att plugga. Mellon tar över mitt liv. xD Jag måste försöka få tillbaka lite av livet iallafall innan allt går skit i skolan, haha. Heja mig!!!

I'm still standing for hope and glory. I've been fighting for my love story. . .

Pusshej!

Tisdag.

2009-02-17 @ 19:51:19

Det har inte hänt mycket alls idag. Vaknade otroligt sent, strax innan tolv och då tyckte jag det inte var någon idé att ta sig till skolan. Så jag låg kvar i sängen ett tag till, kom upp runt ett tror jag. Slappat här vid datorn hela tiden. Var iväg och tränade vid fem, step och styrka. Riktigt jävla kul ju!!! Jobbigt men de ger så mycket.. Hemma strax innan sju, det blev mat typ på en gång. Och nu har jag hamnat här, tröttare än någonsin... Men jag har inte tid att lägga mig ännu, måste typ plugga lite, hmm... Spanska prov imorrn och filmdiskussion på religionen, blää.

Får se vad som händer nu...
Pusshej!


Varför?!

2009-02-17 @ 15:54:17

K O L L A  M Ä N N I S K A N ,  H U R  S Ö Ö T  Ä R  H O N  I N T E ? ! ? ! ? !

FAAN alltså, människan var på galapremiären av Män som hatar kvinnor igår. Jag VAR i Stockholm igår, jag gick FÖRBI Grand biografen där denna premiär var, de höll på med röda mattan när jag gick förbi!!! Min första tanke då var; Ska jag stanna en kväll till eller ta en senare buss hem och träffa Sonja här först?! HAHA. Jag kände på mig att människan skulle gå på premiären, jag ångrar mig som fan nu... Varför stannade jag inte kvar, VARFÖR?!

Okej, jag saknar den där Sonja Annika Maria Aldén lite för mycket just nu. <3

Tröttast.

2009-02-17 @ 02:43:26
Jag gör inte alls mycket just nu. Och har inte gjort nåt på ett bra tag. Blir mest att jag bara blänger på skärmen här. Måns sjunger för fullt här, haha. Jag undrar hur många gånger man hört Hope & Glory nu, sen i lördags?! Överdrivet mycket iallafall. Längtar till finalen fan!!!

Ska ta och bädda upp här nu, sen sova...
Go´natt!

16/2 - Madonna, shopping, dans. <3

2009-02-17 @ 00:54:21
Uppe och hoppade tidigt för Micke skulle till skolan. Gjorde oss klara och drog strax efter nio typ. Jag mötte Milla på centralen strax efter halv tio. Vi skulle möta upp en person vid Åhlens vid tio för att köpa Madonna-biljetter. Så yes, vi har biljetter nu :D Känns helt ofattbart alltså!!! WOHOO!!! Längtar nu ju...
Efter det så snurrade vi runt på stan, fram och tillbaks kände det som. Mycket trötta i benen blev vi, men det blev lite shopping for me. Skor till mellon, klackiskor, hela 7,5 cms klack. xD Heja!!! Det blev lunch på donken. Seda tog vi oss ut till Marikas, för jag skulle på dansklass men visste inte om det var någon, men de var de. Tog hejdå av Milla och jag trallade in, hur mycket folk som helst. Det var Ambra som hade klass, körde jazz/funk.. Väldigt rolig klass, lite sådär medelsvår koreografi. Jag har ju inte dansat det förut, men jag kämpade på och det är så kul att bara dansa, älskar det!!! Höll på till lite strax innan fyra... Pratade lite snabbt med Ambra efteråt också, fick nummer och sådant.
Trallade från Marikas till terminalen efteråt. Gud vad de är jobbigt att gå den biten alltså, hejohå. Men tillslut så kom jag dit, köpte dricka och sedan var det bara att gå till gaten. Jag såg även Pia Oscarsson (som spelade Karin Toivonen i Skilda Världar), hon lämnade av någon vid gaten. xD Vid fem så rullade vi hemåt, det var typ 12 personer på bussen, haha. Lyssnade på Hope & Glory heeela vägen hem och saknade Henne... och några till. <3 Robert hämtade mig på resecentrum vid 19.40... -tack.

En helt underbar dag ju!!!
Tack och puss! <3

15/2 - Mycket som hände. <3

2009-02-16 @ 23:17:12

Bussen gick här från viken vid 8.40 mot Stockholm. Framme vid halv tolv ungefär, Micke mötte upp mig. Väldigt trevligt att träffas igen, hihi. Vi begav oss raka vägen ut till Södertälje, det skulle ju vara Made in Sweden där, men vi ville bara träffa Laila, haha. Janet soundchecka lite snabbt när vi kom och Laila stod också där, men sedan försvann dem. Vi träffade på Karolina också, trevligt! Lite efter ett så hade Laila och de inte kommit tillbaka mot scenen, så då begav vi oss därifrån. In till stan igen och vidare till Berns på gratiskonsert, som var vid två, för en viss Caroline Jönsson skulle vara med!! Även Niklas Andersson och Terran var där!! Höll på en timme, mycket mysigt inne på Berns ju.

Därefter åkte vi ut till Fridhemsplan och träffade Nat lite grann. Mycket trevligt måste jag säga, och behövligt!!! Det var ju ett tag sen sist... Hennes ord, hennes kramar. <3 Söta människa!! Jenny kom tillsist också, hon och Nat skulle repa lite. Det var kul att träffa henne ju, eftersom hon och jag har facebookat lite, som även hon nämnde, kul att hon kände igen mig. : )

Åkte tillbaka in till stan, ut till söder och på donken för lite mat. Satt där ett tag sedan snurrade vi runt en stund... Tog bussen ut till Frihamnen vid halv sex typ, vi och Emma skulle på inspelningen av Singing Bee-finalen. Vi hade iallafall kul. Hejade på Caroline också, som var med och dansa även denna säsong, hihi. Efter allt så åkte vi hemåt, hemma lyssnade vi lite på musik och sådära, sedan blev det kväller.

Det hände sjukt mycket denna dag ju...
Bäst av allt var träffen med Nat. <3


Home again.

2009-02-16 @ 20:40:52
Jag är hemma igen, kom hem strax innan åtta här. Har bara hunnit packat upp allt. Och det blev även mat typ på en gång, gött!!! Nu sitter jag här och glor runt och kollar lite på tv, snart dags för Lipstick jungle ju!!!

Sedan ska jag blogga om mina dagar...

Pusshej!

Din klocka tickar.

2009-02-15 @ 00:32:18
Här spelas Måns Hope & Glory för fullt, jag älskar ju den fan... Och det har snackas på msn en hel del!!! Och klockan den bara tickar iväg, hur fan ska jag komma upp imorrn?! Bra fråga det där... Jag ska nämligen till Stockholm imorrn, wohoo!!! Träffar Micke och vi har lite att göra, väldigt kul... Kommer hem på måndagkväll. Men på dagen där så ska jag ju iväg och dansa (troligtvis). Det ska bli askul!!! Och på förmiddan och lite eftermiddan så ska jag och Milla kika runt på stan lite!! : ) En väldigt najs och behövlig tripp, känns det som!!!


Nej nu ska jag strax stänga ner här, packa det sista och lägga mig!!!

Pusshej!


Han dödar mig!!!

2009-02-14 @ 23:49:07


Jag tror bestämt att Måns tänker döda mig. Shiit alltså. Jag kikade in på hans blogg och det första jag såg var denna bild. JAG DOG!!!! Hur sööt är inte Nat då, eller alla är väl sööta, men N är bara översöööt!!! I miss her. <3

I´m still standing for Hope & Glory <3

2009-02-14 @ 23:44:27
Jag ÄLSKAR Måns nummer, jag har sett hans nummer tusentals gånger nu. Konstigt nog så finns det kvar på youtube ännu. Så den har gått om och om igen sedan Mellon slutade vid halv!!! I´m in lööööve!!! Så sjukt jäkla BÄST!!!

Och en extra puss till Nat, Jess och Dea!!! Ni är bara så bäst och sjuktsnygga. <3


Bild från genrepet igår... Minns inte vart jag hittat den. xD

Deltävling 2 - Skellefteå.

2009-02-14 @ 23:27:19

, nu var andra deltävlingen avklarad. Och denna var mycket bättre än första. Ett starkare startfält helt enkelt. Men början, öppningen var typ tråkig denna gång... Och mellanakten likaså. Hoppas de hittar på något bättre, tillochmed förra året var bättre och då gillar jag absolute inte Björn xD HAHA. Men låtarna var iallafall bra. :D Lite kommentarer kring dem, here we go!

Lili & Susie - Show me heaven
Bra början, jättebra låt och ett grymt nummer. De sjunger dock lite falskt emellanåt men låten är bra så det får gå. Refrängen är bra. Snyggt med dansarna också, såg riktigt bra ut. Man diggar verkligen med!! Ett plus med Jess på kör/dans, snygga människa!!!

Betyg på numret: 4 av 5.

Lasse Lindh & bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
Han gillar jag inte, och detta gillade jag inte heller. Dålig låt verkligen, platsade inte alls i mellon. Han såg bara knaisg och förvirrad ut på scenen när hon svängde runt. Hahaha, tur att det gick som det gick...

Betyg på numret: 1 av 5.

Jennifer Brown - Never been here before
På något sätt så gillade jag denna. Början var inte så bra, men låten verkligen växte under numrets gång. Hon sjunger inte jättebra men helt okej. Låten är jättefin och numret gav en liten mysfaktor.

Betyg på numret: 3 av 5.

H.E.A.T - 1000 miles
Jag gillar låten, verkligen. Man diggar med och sjunger med i refrängen mot slutet. Men jag vet inte om jag gillar dem, haha. Numret var iallafall riktigt grymt, snyggt!! Men inte i The Poodles-nivå, haha.

Betyg på numret: 3 av 5.

Markoolio - Kärlekssång från mig
Marko överraskade verkligen. Jag förväntade mig att detta skulle låta skit men det lät faktiskt bra. Fiin låt men ändå en knasig och rolig text, haha. Och Viggo var lite roligt att se i numret, haha. Har inte så mycket mer att säga om numret, de var bra helt enkelt.

Betyg på numret: 4 av 5.

Amy Diamond - It´s my life
Lite besviken blev jag, jag hade förväntat mig mer av henne. Hon ser ut som 14 fortfarande, kläder och hela numret liksom. Trodde ju hon vuxit upp lite iallafall och kunna visa det på scen också. Där förlorades det mycket på för mig. Låten var helt okej, inte mer alltså. Men jag kommer säkert digga den sedan framemot sommaren, haha.
Betyg på numret: 3 av 5.

Cookies n Beans - What if
Väldigt tråkigt nummer, faktiskt. Det blev tre långa minutrar. Lite tråkigt, för de alla tre sjunger ju bra, helt okej. Låten var fiin, men den platsade inte heller i mellon. Tyvärr.

Betyg på numret: 2 av 5.


Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
BÄTTRE ÄN BÄST
!!!! Vad ska jag säga, jag fick även denna gång påminna mig själv om att andas, shiiit. Måns sjunger ju helt otroligt, låten är bara så sjuktbra!!! Man sjöng med redan i första lyssningen... Och jag älskar numret, och dansarna, så sjukt jäkla snygga ju!!! Nat, Jess, Dea, Linda, Sabina och Jennie - GRYMMAST!!!! Vilken show de bjöds på, hejohå, sticket är så snyggt!!! Jag vet inte vad jag ska skriva, kan säga hur mycket som helst egentligen. Men det gör jag inte nu, bara att JAG ÄLSKAR DET!!!!!
GRYMT GRYMT GRYMT!!!

Betyg på numret: 5 av 5.


Sådär tyckte då jag... Enligt listan så ville jag ha Måns och Markoolio till final. Lili & Susie och Amy/H.E.A.T/Jennifer Brown i Andra Chansen. Jag fick till tre rätt där, duktigt. Måns var helt RÄTT till finalen, snacka om att jag blev glad!!! Så bäst. Och det var kul att H.E.A.T också gick till final, deras låt växte ju!!! Oh Amy och Lili & Susie var riktigt bra och helt rätt till Andra Chansen... Jag har inte så mycket mer att säga om detta, jag blev relativt nöjd med allt!!!

RESULTATET
Final:
H.E.A.T
Måns Zelmerlöw

Andra Chansen:
Amy Diamond
Lili & Susie

Plats 5: Cookies´n Beans
Plats 6: Markoolio
Plats 7: Jennifer Brown
Plats 8: Lasse Lindh & bandet

Internationella juryns val: Amy Diamond
-------------------------------------------
Nästa deltävling går i Leksand... Och jag är troligtvis på plats där och det ska bli så sjuktkul, JAG LÄNGTAR!!!!

Schlagerfebern är på HÖÖÖG nivå!!!!

Shooopping!!!

2009-02-14 @ 18:58:04
Vaknade vid halv tio-tio... Runt tolv-tiden var jag och syster över till mormor lite snabbt, sen hem och åt frukost. Tog med oss pengarna, trallade hemåt och bytte om typ och sedan vidare till resecentrum. Bussen mot Gävle gick vid halv två, inne där strax innan två. Vi sprang runt i alla möjliga affärer, och det shoppades en del för mig. Men inte det jag ville ha, hittade ju inget snyggt, ville ju ha skor och klänning/tunika. Men icke sa nicke!!! Vid halv fem tog vi bussen hemåt igen. Åkte ju för halva priset idag, eller åk 2 betala för en bara för att det är Alla hjärtans dag!!! Riktigt gött ju...

Händer inte mycket här just nu, äter lite chokladkaniner och väntar på maten, haha. Nu är det inte långt kvar till festivalen börjar, iiiih. Längtar ju, jobbigt bara att Måns är sist. xD hahaha. Nu ska jag kika runt lite här.

Pusshej!


Leggings, t-shirt och örhängen, GinaTricot.

Turkost linne och benvärmare, H&M.
Nike-linne och sport-bh, Stadium.

Make me believe you . . .

2009-02-14 @ 01:59:20
Oj nu var det ett tag sedan jag bloggade ju. Pappa kom och hämtade mig vid sju typ och då hade han hämtat upp syster i Gävle. Det blev mat vid åtta och sedan tv hela kvällen. Let´s Dance, och idag var faktiskt Laila bäst alltså. Men nära följt av Morgan och Magnus. De tre ligger alltid i topp. Najs! De var la typ rätt par som åkte, fast jag hade nästan hellre sett Carl Jan åka ur, hoppas på nästa gång!!!

Efter det så har jag och syster suttit ute i soffan här på övervåningen och kollat på Vänner bloopers på youtube och skrattat så tårarna sprutat. xD Det var ju helt sjukt. Vi gick och la oss för en stund sedan, och jag ligger här nu och kollar runt lite på nätet. Pratar med Milla på msn, haha. Men ska alldeles strax ta och stänga ner här. Jag och syster ska till Gävle imorrn och kika runt lite, hoppas hitta något fint till Melodifestivalen... Så lär upp i tid, så jag säger go´natt här nu.

Go´natt!


Längtar till imorrn... Detta kommer vara så grymt. <3

Fredagen den 13:e.

2009-02-13 @ 18:10:16
Kom iväg till skolan imorse, mamma skjutsade mig. Träffade J och C utanför, pratade lite med de. Vid tio var det dags för historia, skulle börja på våra grupparbeten. Och det gick väl inte så bra alls för oss, det är skitsvårt ju. xD Jag gjorde inte alls mycket den lektionen, pratade lite med A om träning. xD HAHA. Slutade strax innan tolv, ner till matsalen till J, M och M. Pratade lite grann, A kom också ner, pratade massa tok med henne också. Jag gjorde inte så mycket på lunchen. Vid ett var det dags för pedagogiskt ledarskap, även där grupparbete, haha. "Min" grupp ska fördjupa oss i Waldorf- pedagogiken. Alla har olika pedagogiker, ska redovisas om två veckor. Men vi fick gå iväg med gruppen och vi bestämde vilken som skulle göra vilket och sådära. Sedan satt vi oss allihopa vid ett bord, de nya fick presentera sig, vi pratade om loggböcker och studieresor och allt. Slutade vid tre. Väntade lite på A för jag lära prata med henne om historian. Hon tyckte de jag hade valt var ganska så stort och svårt. En del av arbetet, jag valde att skriva om världs- och samhällsförändringar under världskrigens tid. xD HAHA. jobbigt som fan, men ja, A hjälpte mig lite. Vi gick in till andra historialäraren också, så han fick säga lite vad jag skulle ta med. A och J säger olika. xD Och Jenny, religionsläraren, började också prata lite. Fick med mig tre filmer hem också HAHA. Men jag tror de hjälpte mig lite iallafall. Sedan pratade vi lite om helgen och sådära, trevligt. Jag var nog hemma här vid fyra ungefär.

Jag har mest bara hunnit packa och läst igenom Tobbes blogg. Fasen va snyggt Måns nummer kommer bli alltså, jag längtar tills imorrn!!!! Och dansarna, vad snygga dem är, jag döör!!! Nu ska jag packa ihop det sista här innan pappa kommer och hämtar mig, ska vara hos han i helgen.

Pusshej!

Dags att sova.

2009-02-12 @ 23:27:50
Har bara suttit här vid datorn sedan sist. Och Micke ringde också så pratade med han en stund. Just nu pratar jag med Milla på msn, äter lite salta pinnar och funderar på om jag ska lägga mig nu. Skola imorrn ju, börjar vid tio och skulle gärna vilja komma dit tidigare för att skriva ut lite papper, haha. Och det tyder på att jag måste lägga mig typ nu för att komma upp imorrn.

Så, gonatt!

Just like a déjà vu.

2009-02-12 @ 21:23:52
Det har inte hänt så mycket alls sedan sist. A-K ringde, så vi pratade en stund. Lite krångel med Sonjis konsert men det löste la sig. Och jag var iväg och tränade vid sex typ. Det blev step up idag, så sjuuuktkul. Med mera dans denna gång, shit va jag älskade detta. Det går snabbt och man blir sjukt trött, men det är såå skönt då känner man ju att man tränat. ;D Alldeles död efteråt, också skulle man tralla hemåt.

Sitter just nu och pratar massa på msn. Lyssnar på Velvets Déjà vu, så jäkla braaa!!!
Pusshej!


Torsdag.

2009-02-12 @ 13:11:58
Jag vaknade runt halv ett här. Hade ju ingen koll alls på klockan för att jag hade inte min mobil i rummet här inatt när jag leta. Så jag var utan mobilen sen jag kom hem från träningen igår. Det visade sig idag att den legat i min jackficka hela tiden. xD HAHA. Hur kunna jag vara utan den så?! Det är sjukt. Men iallafall, kom upp sent och inte hunnit gjort så mycket. Sitter här i pyjamas ännu. Läser Tobbes blogg, lär ju hänga med på repen i Skellefteå ju!! Annars händer inte mycket, jag ska la ta och äta något snart och fixa till mig lite. Men inget planerat idag, bara träning ikväll.

Nu ska jag kika vidare här.
Pusshej!

WOHOO!!!

2009-02-12 @ 13:06:50
Nämen titta vad som kom idag. :D JAG ÄR SÅÅ GLAD!!!! Jag tycker väldigt mycket om tradera ibland alltså. Nu har jag alla dvder från 2003 till 2008. WOHOO. Det känns otroligt gött. Och att jag hittade 03 på tradera, ojoj, ren tur känns det som. För den verkar ha utgått överallt. Men nu behöver man inte leta längre, yees!!!

Nu väntar man bara in 09 dvdn också, som släpps 8 april enligt cdon.se. Längtar verkligen... Den ska inhandlas direkt!!!

Tjingeling!



Bapbapbap Bapbapbadam...

2009-02-12 @ 03:35:25

Nu har jag kikat igenom hela Mello 04 dvdn. iiiih så bra den är.. Och fy tusan va Shirley är grym med Min kärlek där. Det tyckte jag då och det tycker jag ännu. Synd som fan att inte hon vann, det hade varit sjuktkul ju!! Det är väldigt mys att se tillbaka på mellon såhär, och jäklar vilka bra låtar som varit med alltså, sjukt. Låtar som man har glömt bort.
Efterfesten var kul att se, det är synd att den inte finns med på dvderna längre...

Jag saknar Sara och Jessica, enormt mycket just nu. Puss på dem :*

Nej nu ska jag sova, för nu är klockan mycket.

Go´natt!




Tick tock.

2009-02-11 @ 23:16:33

Sedan sist så har jag mest kollat på tv och pratat lite med Milla, men hon drog för en stund sedan, haha. Så jag gör inte så mycket här, ingen tid att passa till imorrn heller. Studiedag, så ingen brådska i säng. Jag sitter här nu och kollar på Mello 04 dvdn, haha. Vilka minnen alltså. Sara Löfgren är ju bara så sööt ju. Också ska jag försöka skriva ihop en liten packlista till finalhelgen!! Det kommer inte alls gå bra, inte med kläderna iallafall. Jag måste verkligen ut och shoppa nåt nytt tills dess, får se om syster är på i helgen och åka nånstans. : )

Nej nu lär jag se mot tvn. Sara sjunger så sött här.

Pusshej!


Ett litet problem...

2009-02-11 @ 20:38:14

och ett svårt val fan...

Det gäller lördagen den 28 februari.
Antingen...
...så åker jag till Stockholm och kollar på Melodifestivalen med Micke, A-K, Emma och Milla. (tror de var dem, om jag inte glömt någon?!) Hemma hos Micke...

E l l e r . . .

...så går jag på Sanelas 30 års-fest, som jag blev bjuden på idag. På Högbo spa, med mat och sådant. Kanske utgång efteråt. Skulle vara grymtkul, men jag kommer typ inte känna någon mer än S...

Detta är fan svårt ju... Jag lär fundera lite till alltså.
Det är ju två veckor kvar...

Eller så slutar det helt enkelt med att jag sitter hemma ensam på rummet och glor på Melodifestivalen, haha.


Onsdag.

2009-02-11 @ 19:36:03
Vaknade väääldigt sent, eller vaknade av att telefon ringde och några sms kom. xD haha. Men jag låg i sängen väldigt länge och gick nog inte upp förän vid två typ. Och då var jag ju trött för att jag legat för länge... Åt lite grann. Sedan slog jag mig ner vid datorn en stund. Kikade runt lite, sedan var det dags att äta nåt och bege sig iväg och träna. :D

Det blev gympa idag. Sanela som har den... Det är så sjuktkul och hon är för grym alltså. Hon är grym på att peppa och allt sådant som hör till, det är verkligen urkul att träna för henne. Men det blev jobbigt idag, haha, men jag försökte kämpa på och S hade kul. xD Det höll på en timme... Efteråt så pratade jag och S lite mera, ska nog ta och träffas någon dag här. Det ska bli trevligt!!! Träffade även på Persson också, najs. Och även Malin, en som jag går i skolan med. : ) Efter det trallade jag hemåt.

Nu pratar jag lite med Milla på msn och väntar på maten, sedan får vi se vad som händer. Jag är trött iallafall...

Pusshej!

Go´natt.

2009-02-11 @ 01:48:24
Nu har jag kämpat här hur länge som helst för att komma in, det går såååå segt och det har inte funkat alls. Det är ju helt sjukt!! Sedan sist så har jag då ätit, kollade på halva Don Quijote, för den var tydligen två timmar. :S HAHA. Ser resten någon annan dag.. Annars har jag bara suttit här, pratat/pratar med Milla på msnis. Och jag har nyligen skrivit upp alla pass jag vill testa på på badet, och det blev en del. Yeah!!! Jag måste ta tag i träningen ju... Jag försökte även plugga tidigare, men det sket sig rejält. Svårt att skriva på spanska ju... hmm.

Nu ska jag snart ta och hoppa i sängs...

Pusshej!

Min kropp är slut.

2009-02-10 @ 19:26:35
Jag var iväg och tränade vid fem. Step1-styrka. Och det är så jäkla kul alltså. Men oj så jobbigt det är, jag känner att min kropp är inte riktigt i form för att köra så hårt som jag vill, haha. Men snart så... Jag kör på iallafall, älskar att skutta runt. Alldeles slut efter passet ju, 75 min håller det på!!! Och mamma och Robert kom och hämtade mig när det var slut och vi for till ica och handlade. Sedan hem...

Nu håller de på med maten där nere, så snart får man lite mat i magen. Vi ska även kolla på Don Quijote då, haha. Men jag gör inte mycket alls just nu. Bokade nyligen in mig på step2 till på torsdag, fettkul ska det bli. :D Men nu ska jag kika runt lite här innan jag ska ner...

Pusshej!

Tisdag.

2009-02-10 @ 15:43:45
Nyss hemkommen från skolan typ. Åkte dit till lunchen, träffa J och L där. : ) Vid ett var det dags för film igen på religionen. Nu förstod jag filmen lite bättre faktiskt och jag skrev ner en hel del som jag ska gå igenom sedan, najs. Slutade vid tre och efter det så trallade jag hemåt i kylan. Jäkligt kallt ute ju...

Nu ska jag bara kika igenom här lite snabbt, ta något att äta och sedan tralla vidare till badet. Träning ikväll, wohoo, längtar ju... :D

Pusshej! 

. . .

2009-02-10 @ 01:21:44
Nu är jag trött här. Det blev ett litet långt samtal med Micke igen, haha. Trevligt ju!! Nyligen så kollade jag på Navy CIS. De är riktigt bra ju. Nu vet jag inte vad jag ska göra, borde ta ur mina linser ju.. Ut från rummet och härja xD Men ja, sen ska jag sova. Skola imorrn ju.

Go´natt!

En tvkväll.

2009-02-09 @ 22:02:47
Det har verkligen inte hänt mycket sedan sist. Jag gör ingen nytta hemma alltså. Jag har bara suttit här vid datorn, pratat lite på msn och sedan kollat på tv massa. Först 2½ män, sedan Sex and the city, Vänner, Design: Simon & Tomas... Nu nyligen har jag kollat på Lipstick jungle och det blir bara bättre och bättre. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar det!!! Längtar så tills säsong1 släpps på dvd-box, för det borde det göra tycker jag. :D hihi.

Nu gör jag inte mycket alls, äter lite scones. Nu ringde Micke här!!

Bye!

No ticket... tråkigt!!!

2009-02-09 @ 18:03:08
Nu är jag hemma, och det är fan kallt ute. Och inne här just nu också...

Jag fick inte tag på någon biljett till Madonna : (. Jag kom ju inte ens in vid nio, blev placerad i kö och när klockan blev halv tolv så gav jag upp... Tråkigt ju, jag som så gärna ville gå, fan. Fick skjuts till skolan vid tolv.. Satt där i matsalen med J och pluggade lite. Kikade in på ticnet efter lunch igen och de var uppbokat. Bläää... Men det finns inget att göra åt det nu, jag fick behålla mina pengar helt enkelt xD Var upp till J och kollade lite snabbt om religionen. Och träffade även A då, som typ hoppade på mig, skitglad var hon för att hon skulle på Madonna!! Såååå fuskigt fan, haha. Men glad för hennes skull, skitsvårt att få tag i ju. xD Sedan vid tre så var det dags för historia med A. Började på nytt avsnitt och bestämde typ vad vi skulle göra. Grupparbete blev det, fan. Och med folk jag inte riktigt gillar, ännu värre. Vi får se hur det går helt enkelt, om jag kanske byter grupp. Slutade vid fem och då var det bara tralla hemåt, svängde in på biblan och lämnade böckerna. Sedan hemåt i kylan...

Nu gör jag inte ett skit här. Har väldigt tråkigt.
Ska betala räkning nu...


Pusshej!

Det börjar bli sent...

2009-02-09 @ 00:01:36
Jag sitter kvar här ännu. Jag har inte gjort så mycket sen tidigare. Pratat med både Sara och Micke i fonen. Detta kommer bli så galet bra ju... Shiit vad kul det ska bli, längtar!!! Jag kollade även lite på The Break-up tidigare, den är väl bra. Och jag har nyligen satt i High school musical 2 igen, haha, jag orkade inte byta skiva och jag ville se något. Då fick det bli den helt enkelt.

Jag ska inte bli kvar här vid datorn så länge inatt. Jag ska upp i skaplig tid imorrn, klockan ringer redan vid åtta, haha. Imorrn släpps nämligen biljetterna till Madonna i sommar. Och jag ska försöka få tag i en ticket. Jag bara måste ha en typ, jag kan inte missa henne när hon är i Sverige. Så, upp och hoppa är det. Jag hoppas jag hinner på en biljett!!!
Madonna - STICKY & SWEET TOUR

Nu ska jag kolla vidare på filmen här och sedan ta och sova.
Go´natt!

Helgen är slut.

2009-02-08 @ 21:27:31
Jag har inte gjort så mycket idag. Mest bara suttit här, kikat runt på datorn och kollat lite på tv. Blev fast vid msn också, det har inte hänt på länge, jag har ju typ dissat msn... Men nån dag ska man väl vara fast där. xD Har man väl loggat in så kommer man ju fan aldrig därifrån. Jag kollade på Bones för en stund sedan, det är sååå sjuktbra ju!!! Vill ha säsong 3 boxen nu ju, för det är den säsongen jag knappt sett.. Och just nu ser jag på Trollkarlens hemligheter, fast nu blev det paus.

Min helglista...
- Plugga spa (övn 3a-b-c, plocka ut ord i texter)
- Plugga inlaA (5-7 övn, resmål-tankekarta)

- Plugga reB (leta flaggor med religiösa symboler)
- Se på Let´s Dance.
- Se på Melodifestivalen.
- Se på Bones.

Jag klarade av min lista ganska så bra tycker jag. Fredagen var ju värsta pluggdagen för mig, igår blev det ju också lite grann men idag har det inte blivit av. Det där med religionen har jag hela terminen på mig att fixa, ett fördjupningsarbete. En liten grej kvar i spanskan bara, ska skriva en liten dialog till på onsdag. Men det tänkte jag fixa imorrn i skolan. Har nämligen bara en lektion imorrn, på eftermiddan men tänkte ta mig dit tidigare och då först lämna in mina böcker på biblan.Sedan får vi se vad som händer imorrn, inge fler planer iallafall...

Nu ska jag kika på tvn. Måste kolla, spännande ju!!!
Pusshej!

Saknar <3

2009-02-08 @ 20:18:26
Okej, jag saknar den där Sonja Aldén lite extra mycket just nu. Jag fick ett litet rus och började kolla igenom bilder från i somras. Kom in i Sommarkrysset-mappen. Och jag filmade Sonja på genrepet då när hon sjöng Sol, vind och vatten. Ofixad i håret och allt som ni ser på bilden under. När hon sjungit en bit in i låten så pekar hon mot oss och kläcker ur sig: "Inga bilder nu" och börjar skratta. Och hon ser att vi fottar vidare och kläcker ur sig igen: "Jag är inte färdig, ni får inte fotta nu". Så sjuuukt sööt och vi hade galet kul på våran bänk. Hon är bäst den där bruden. <3


Jag saknar henne. <3

Galet.

2009-02-08 @ 13:23:32
Solen skiner och det snöar för fullt här ute. Det har tydligen snöat inatt också.
Jag ljuger inte om jag säger att det har kommit minst 2-3 dm...

Det är ju helt sjukt fan.

Godmorgon!

2009-02-08 @ 11:44:44
Stay the night, won't you stay the night? I can be your lover, hold on tight

Jag är nämligen redan vaken här, vaknade för en timme sedan typ. Har dock inte hunnit med nåt, men ska la in i duschen strax. Sjunger på Alcazars låt Stay the night, den har verkligen fastnat alltså, riktigt bra låt!!!
Jag har inga planer för dagen, men jag ska försöka få lite plugg gjort iallafall. Det skulle vara skönt att bli av med allt så slipper man tänka på sånt i veckan. Nej nu ska jag in i duschen, sen äta och sedan se mello-musikalen som jag inte orkade inatt...

Pusshej!

Go´natt.

2009-02-08 @ 04:24:39

Jag blev visst kvar här vid datorn. Jag har nu kollat igenom Mello 07 dvdn. iiiih så mycket kärlek det är på den ju!!! Sonja, Sanna, Nathalie, Lotta <3 Har dock musikalen kvar, men den ska jag se imorrn... För nu börjar jag bli riktigt trött här.

Sängen kallar, go´natt!


Nu är jag trött.

2009-02-08 @ 01:56:03
Det tog ett tag innan inlägget under här kom ut, haha. Jag öppnade nämligen inlägget direkt efter mellon och tänkte skriva då, men det gick inte så bra. Jag förstod inte det där med internationella juryn grejen så Micke ringde och förklarade det för mig, haha (a) Och där blev vi fast. Vi pratade verkligen om lite allt möjligt, vad som händer framöver och sådant!! Mycket skoj ju. :D Och vi la på för ungefär en timme sedan, runt ett typ. Så ja, vi pratade lite mer än fyra timmar, haha. Riktigt trevligt, nu när man inte använder msn så ofta heller.

Jag sitter här och äter lite chips nu, glömde det under mellons gång. Också kollar jag på en film på tv8, Anna och Kungen. Den är riktigt bra, har sett den några gånger förut. Annars händer det inget mer. Jag tänkte ta mig till sängen så  fort filmen är slut, är riktigt trött nu ju. Hörs mera imorrn. Eller senare.

Pusshej!

Deltävling 1 - Göteborg.

2009-02-08 @ 01:43:46
Nu är första deltävlingen avklarad. Och ja, det var verkligen en spännande deltävling. Allt hände, och det blev skandaler på en gång. Det är de som kallas Melodifestival!!! Jag gillade verkligen öppningen, alla på scenen, Jessica och Dea var galet sööta!!!! Och jag gillade det där med Perrelli och Stenmarck också, riktigt jävla kul ju. :D Och Petra Mede som programledare, hon var jättebra, men hon var nära att gå över gränsen till att vara för mycket. Jag hoppas hon inte gör det, hon blir bara jobbig då. Men det kommer nog bli galet bra med henne, jag måste bara lära mig att gilla henne som person!!!

Yeah, nu tänkte jag komma med lite kommentarer kring varje bidrag.. Here we go!

Nina Söderquist - Tick Tock
Detta var helt i min stil. Ett jättehäftigt nummer, hon ägde scenen och det var riktigt kul att se henne. Låten var jättebra, texten och allt. Och Nina har ju en sån jäkla stark röst, hon kan verkligen sjunga den där donnan. Hon gjorde detta sjuktbra.
Betyg på numret: 4 av 5.



Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta. Ett amatör nummer. Ingen bra låt alls, inte ens refrängen nynnade man med i. Och då var det dåligt!!! Han har en sån svag röst också. Väldigt okänd för det flesta, även mig. Han försvann liksom i mängden.
Betyg på numret: 1 av 5.


Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Allt började så bra. Det var verkligen en jättebra låt, texten och allt. Men tyvärr gick inte sången riktigt ren, det var lite falskt på vissa ställen. Men annars har Shirley rösten, helt klart. Mäktigt att stå helt själv på scenen, men hon nådde inte upp i Sannas nivå. Det bästa i hennes nummer var i slutet när ljusgrejen kom ner i sticket/sista refrängen. Så fantastiskt.
Betyg på numret: 5 av 5.

Scotts - Jag tror på oss
Det blev en väldigt dålig början av numret. Och jag tyckte inte om uppträdandet så mycket, han sjunger väl okej, men inte mer. Låten var inte så värst bra heller, men man hörde att de var en Bengtzing-låt typ. Det bästa i numret var helt klart kören, Jessica är för SÖÖT alltså.
Betyg på numret: 3 av 5.


Emilia - You´re my world
Jag har nog förväntat mig lite mer från henne. Början tyckte jag var bra, men sedan när hon tog i och sjöng. Herreguud, hon kan verkligen inte sjunga, det lät ju hemskt. Hon är ingen live människa. Men låten var tyvärr lite mysig. Och Dea och Linda var så sööta så!!
Betyg på numret: 2 av 5.


Alcazar - Stay the night
Jag säger bara, fyfaan vilket häftigt nummer. De är asgrymma på att dansa och sjunga också för den delen. Låten var helt underbar, fastnade direkt typ. Härlig refräng, man nynnar med!! Det var party så det stod härliga till. 80-tals flashsbacks med kläderna och allt. Jag fick påminna mig själv att andas här fan...
Betyg på numret: 5 av 5.

Caroline Af Ugglas - Snälla, snälla
Alltså, hon har ju verkligen en unik stil den här människan. Antingen älskar man det eller så hatar man det. Och jag hatar det, verkligen. Och låten var inte så bra heller, det var mest ett tråkigt uppträdande. Och jag förstår inte hur folk kan se något bra i detta, vad gör hon i festivalen?!
Betyg på numret: 1 av 5.


Marie Serneholt - Disconnect me
Det här var ett sånt häftigt nummer, så jag finner inga ord. Lätt bästa numret, enligt mig. Låten var jättebra, texten var bra. Och Marie är jättegrym ju. Man satt bara här och skutta av glädje. Vilken nummer!!! Och sedan så var ju Jessica och Dea så jäkla snygga och grymma så det finns inte.
Betyg på numret: 5 av 5.


Såhär tyckte då jag. Och enligt mig och denna lilla lista, så ville jag ha Alcazar och Marie Serneholt till finalen. Och Shirley Clamp och Nina Söderquist till Andra Chansen. Men ja, jag fick ju inte riktigt som jag ville där. Ett rätt bara, resten gick det inge bra för alls. Och det är Skandal att Shirley kom sist, jag förstår det inte. Liksom, okej att hon sjöng lite dåligare än vanligt och att låten inte var sådär jättebra. Men Shirley är ju ändå Shirley liksom!!! Och att Marie inte gick vidare med sitt dansnummer, det är katastrof alltså, men jag tror det kommer gå jättebra för henne iallafall. Jag älskade iallafall det numret!!!!

RESULTATET
Final:

Alcazar
Emilia
Andra Chansen:
Scotts
Caroline Af Ugglas

Plats 5: Nina Söderquist
Plats 6: Marie Serneholt
Plats 7: Jonathan Fagerlund
Plats 8: Shirley Clamp

Internationella juryns val: Caroline Af Ugglas.
---------------------------------------
Nu är det bara ladda om för nästa deltävling. Andra går av stapeln i Skellefteå...

Och jag tror jag börjar få min schlagerfeber nu iallafall,
sakta men säkert kryper den fram...

Snart dags...

2009-02-07 @ 19:41:02
Nyligen ätit här nu, det blev donken, mycket gott!! Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollade ju på filmen såklart. Sedan har jag gjort lite fler uppgifter i info&layouten, några kvar nu bara som jag ska göra nästa lektion. : ) Inte så mycket mer plugg, för jag vet inte vad som behövs göras. Började lite med en dialog i spanskan som vi ska göra till på onsdag, så den lär jag fortsätta med. Sedan finns det inte så mycket just nu!!!

Snart dags för Melodifestivalen också. Första deltävlingen ikväll. Jag har inte riktigt fattat att det börjar idag, ingen schlagerfeber alls. Jag har inte läst några tidningar, inga bloggar för det har jag inte orkat. Jag har inte ens lyssnat på låtarna. Då det ska bli lite spännande att höra de för första gången nu ikväll. Jag hoppas och tror på Shirley ikväll. Även Alcazar hoppas jag på!! Sedan bryr jag mig inte så mycket mera. Jag skriver väl troligtvis efter schlagern igen...

Nu ska jag ta på tvn här, hämta chokladen och sätta mig till rätta. Kanske kolla i schlagerbibeln innan det börjar, har inte hunnit eller tagit mig tid till det ännu, haha.

Pusshej!

Det är lördag.

2009-02-07 @ 11:47:47
Jag är vaken. Och jag har tråkigt som vanligt och dagen har knappt börjat, heja! Jag har inga som alls planer för dagen, tänkte försöka ta och plugga lite igen. Det är skönt att få saker gjorda i tid alltså, haha, jag brukar inte vara så bra på det. Men jag ska kämpa för de betygen jag vill ha och då måste ju sakerna in i tid så man inte kommer efter. Yeah, måste bara komma på vad jag ska plugga för något idag då...

Jag vet inte vad jag ska göra nu, funderar på att sätta i en film eller något. Om jag hittar någon bra... Det får nog bli High school musical 2, haha, men den är lätt att se liksom. Så kan jag plugga lite också, najs.

Pusshej!

Nu har jag tröttnat.

2009-02-07 @ 01:10:56
Jag gör inte alls mycket just nu, ser på Mamma Mia! för andra gången nu ikväll. Den är ju bara så bra ju. Och jag gav upp plugget också, men det blev några till uppgifter iallafall. Jag känner mig så duktig. (a) Och nu börjar jag bli trött här också, men orkar inte riktigt stänga ner här och sova än, haha.

Får se om det blir något plugg imorrn också, känner jag mig själv rätt så blir det lite plugg, men vad vet jag inte HAHA. Jag borde fixa religionen, diskutera kring filmen vi kollade på för ett tag sen. Ja, men vi får se helt enkelt vad som händer. Nu ska jag hämta mina chips här, bädda upp sängen och sen kolla lite på filmen.

Pusshej!

Let´s Dance.

2009-02-06 @ 22:48:23
Jag har nyligen sett klart på Let´s Dance. Och jag säger det varje gång, Laila är fan helt otrolig ju. <3 Hon&Tobias och Morgon&Helena var helt klart de bästa paren ikväll, som alltid!!! Och det var väl rätt som åkte ut, han var nog sämst idag tyvärr.. Eller Georg kanske, haha. Menmen, längtar till nästa fredag redan.

Och jag har även pluggat under programmets gång och under pausen. Yeah!! Jag känner mig verkligen motiverad alltså, fan va gött. :D Det blev lite info&layout-uppgifter, mycket lätta och roliga. Jag håller fortfarande på här, haha. Värsta plugghästen jag blev ikväll, i like it!!!

Nu ska jag pluggis vidare och sedan ta på någon film.

Pusshej!

Tillbaks för en stund.

2009-02-06 @ 19:23:21
Jag har nyligen ätit, nu sitter jag och kollar lite på tv, Are you smarter than a fifth grader?. HAHA.

Sedan sist så har jag pluggat och de menar jag verkligen. Ingen dator och ingen tv, yeah! Skrev över källkritiken på datorn, fixade klart den och skickade in den. Det kändes bra!! Och sedan har jag suttit med spanska-boken hur länge som helst. Har läst texter i kapitlen 3a-b-c. Plockat ur ord ur texterna och även gjort övningarna för varje kapitel. Det kändes väldigt gött, inte för att det var någon läxa utan för att jag ville göra det. Får se om det blir något mer plugg innan kvällen är slut, hihi.

Och senare är det dags för Let´s Dance, wohoo!

Pusshej!

Ingen tid att sitta här...

2009-02-06 @ 15:55:58
Nu har jag typ nyligen kommit hem från skolan.

Hade som sagt historia vid tio. Där satt vi i smågrupper och pratade lite om källkritik och lite om vårat arbete. Sedan gjorde vi inte så mycket mera, börjar med nytt avsnitt på måndag. Ner i matsalen till lunch, satt där med L och J, som vanligt. Jag skrev lite på min källkritik som jag tror är klar nu. Vid ett var det dags för pedagogiskt ledarskap. Där vi gick igenom planeringen och fixade till den, fixade grupper till ped. inriktningarna och gjorde en liten önskelista på studiebesök. Och det kom även nya elever till kursen, så vi "gamla" körde en presentation inför alla om oss själva. Haha, det var lite kul!!! Men jag känner att ju fler vi blir desto tystare blir jag xD Och vi är 23 stycken nu... Hoppas på inga fler, men jag tror A skulle stänga elevintaget nu!!! Vi slutade iallafall vid tre, stod utanför och pratade med J, H och E innan jag drog hemåt.

Nu gör jag inte mycket. Och jag ska inte bli kvar här vid datorn heller. Tänkte fixa historian och skicka in den. Och sedan tänkte jag ta tag i spanskan. Sedan får vi se hur mycket klockan blir... Hörs senare iallafall.

Pusshej!

In school.

2009-02-06 @ 08:47:15
Jag sitter nu i skolan, väldigt tidigt för att vara mig. Jag börjar nämligen vid tio med historia, men mamma skulle iväg så då passade jag på att få skjuts av henne. Så här är jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra fram till tio. Sitter bara här och slappar liksom, det är inte så många här på skolan denna tid heller, haha. Därför gör jag en liten lista nu istället...

Detta ska göras i helgen:
- Plugga spa (övn 3a-b-c, plocka ut ord i texter)
- Plugga inlaA (5-7 övn, resmål-tankekarta)
- Plugga reB (leta flaggor med religiösa symboler)
- Se på Let´s Dance. Heja Laila. <3
- Se på Melodifestivalen.
- Träna på söndag ?
- Se på Bones.

Jag vet att det är mycket plugg på denna lista, men det finns inte så mycket annat att göra på helgerna här. Jag vill ju inte ens ha helg ju, vill ha skola fan. Det är mycket roligare att kunna åka hit och träffa massa folk. Men ja, någon gång lär det väl vara helg också... Nu ska jag kika runt lite här, skriver igen när jag är hemma för dagen.

Pusshej!

Tidig kväller.

2009-02-05 @ 21:35:16
Jag sitter nu och kollar på Lyxfällan. Och pratar lite med Milla på msn, trevligt!! Annars har jag det väldigt tråkigt typ. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, plugget har jag lagt ner för kvällen. Jag har varit duktig så jag är nöjd.

Imorrn är det en ny dag. Jag ska till skolan imorrn, börjar vid 10 och har 2 lektioner fram till 15 typ. Ska försöka komma iväg till skolan till nio typ för lite plugg... Och imorrn är det Let´s Dance också. :D Jag längtar, iiih. Annars är inget mer planerat, ska försöka hitta lite fakta till min fördjupning i religion kanske, det kan bli riktigt bra de där!!! Och jag kanske hittar på nåt annat skoj också.

Jag ska väl snart ta och stänga ner här, kanske ta på en film eller något.
Sedan är det dags för sängen.

Pusshej!

Wohoo!

2009-02-05 @ 20:34:15
Sedan sist har jag typ bara suttit här... Eller inte vid datorn. Typ direkt efter förra inlägget så gick jag ifrån datorn. Men jag satte mig och glodde på tvn istället OCH pluggade!!! Har även hunnit med att äta lite. Jag är typ klar med min källkritik iallafall, lite kvar bara, typ vad jag tycker om det jag skrivit osv. Det ska jag försöka göra klart senare eller på lektionen imorrn. Och jag har skrivit ner reflektioner kring studiebesöket också. Woho, jag känner mig duktig alltså!!! Jag kanske slipper plugget i helgen. ;D

Just nu sitter jag och kollar på Du är vad du äter med Sanna Bråding. Väldigt kul och intressant att se. : ) Sedan är det inte ett skit på tvn, får packa väskan tills imorrn då. Men nu ska jag se vidare på tvn.

Pusshej!

Äntligen...

2009-02-05 @ 15:55:34
Vaknade strax innan sju idag och det blev lite stressigt. I skolan strax efter åtta, hade desktop. Och jag trodde jag skulle slippa studeringsuppgiften som vi skulle göra till förra veckan, när jag inte var där då, men icke sa nicke. Det var bara att berätta lite snabbt kring det, haha. Annars gjorde inte jag så mycket mera på den lektionen, satt mest bara och försökte komma unifund med hur programmet vi håller på med fungerar xD hahaha. Slutade vid tio i tio och då passade jag på att leta upp A lite snabbt. Hon läste igenom min fakta och tyckte den var bra, och hjälpte mig med hur jag skulle skriva källkritiken. Så jag hoppas det ska funka nu. Strax efter tio var det dags för religion, där vi gick igenom människosyn typ, fick en uppgift att göra lite snabbt. Två och två, och ta reda på vad en utvald religion säger om andra religioner. Det gick la bra, förutom att texten var på engelska, haha. Slutade runt tolv och raka vägen ner i matsalen. Där satt jag, L och J och pratade och A kom förbi och var skön xD haha. M kom strax innan ett också, hon och jag skulle på info&layout som började vid ett. Där hände det inte så mycket, gjorde två uppgifter och sedan skickade jag in alla jag gjort i skolan så det blev klart. Vid halv tre så tröttnade vi och trallade hemåt.

Har typ bara hunnit läst igenom alla bloggar här hemma. Ska bara kika in lite snabbt på face också, sedan ska jag försöka fixa källkritiken så den är klar till imorrn.

Tjing Tjong!

Dags att sova...

2009-02-04 @ 23:25:00
Det har blivit massa tv sedan sist. Kollade på Top model, jag har blivit helt fast i de alltså, inte bra alls. Och idag åkte en favorit ut, Elina.. Jag ville ju ha kvar henne ju. : (. Buhuu... Sedan blev det Made in Sweden, sista programmet också, väldigt tråkigt!!! Men jag såg inte de sista 15 minutrarna, för tvn eller boxen la av här hemma, haha. Så kollade slutet på datorn nyss här. Jag gillar Laila, hon är ju bara för goo alltså. <3

Sedan har jag pluggat också, skrev klart faktadelen i mitt arbete iallafall. Det blev väl bra. Och sedan har jag även en styrketräningstext som jag hittat på nätet, jag ville ju skriva om den men det får duga till imorrn. Woho, jag känner mig duktig liksom!! Jag vet inte om jag orkar skriva om studiebesöket just nu, det hinner jag fixa imorrn. Det ska nämligen också in på fredag.

Nu ska jag bädda upp här och sedan lägga mig, För jag har skola hela dagen imorrn. Desktop, religion, en timmes lunch och sist info&layoutA. Och före lunch ska jag även klämma in en träff med A, lycka till där!!!

Pusshej!

My plans for the evening...

2009-02-04 @ 19:23:50
Jag har som sagt införskaffat mig den så kallade Schlagerbibeln nu, wohoo!! Men jag har inte hunnit kollat i den och det har jag inte tid med idag heller, haha. Det får jag göra någon dag här när det finns tid.

Tv ikväll:
19.30 - Vänner.
20.00 - Top model 11.
21.00 - Made in Sweden.


Och utöver detta, så lär jag ju plugga också. Hur ska detta gå alltså?! Jag håller tummarna för att jag ska få ihop faktan iallafall. Och det skulle bli ett litet plus om jag får ihop styrketräningstexten also... Hm får se vad som hinns med!!!

Pusshej!

Plugget går före.

2009-02-04 @ 17:05:40
Jahopp, så det blev ingen träning idag. Jag kände att plugget måste bli klart. Och jag är chockad, sen när går plugget före träningen. :O Det är ju sjukt, det trodde jag aldrig fan. Det har typ aldrig hänt... Men jag var lite osäker på hur många de kommer på afrikanska dansen också och jag känner inte för att stå där själv och inte veta nånting. Så hemma blev jag och jag hoppas jag gjorde rätt i det nu. Och att det blir något plugg här hemma.

Har iallafall skrivit över den faktan jag skrivit på mitt lokal historia-arbete på datorn, ska skriva klart det sista också. För ska ju till A och prata imorrn, så tänkte ta med det jag skrivit. Sedan ska jag försöka få ihop nån styrketräningstext och även göra lite uppgifter i info&layout-boken. (inte så viktigt dock) Och skriva lite reflektioner kring studiebesöket på Arkiv gävleborg... Yeah!!!

Det vore ju verkligen toppen ifall jag skulle hinna med och göra allt detta. Då skulle jag verkligen känna att jag gjorde rätt val i träning eller plugg... Men nu strax ska jag till ica med mor min, tänkte passa på då också att köpa aftonbladet med tillhörande Schlagerbibel. (som det så fint kallas xD)

Pusshej!

Onsdag.

2009-02-04 @ 15:36:12

Vaknade lite sent, duschade och åt frukost. Och tog min väska och trallade till skolan. Väl där så mötte jag på Junia, Malin och Hannah utanför, så stod och pratade med dem en stund. Vid kvart över tio var det dags för spanska, de var bara jag och en till där igen. Men det gör inte så mycket, vi lär oss mycket bättre då. Vi fick lyssna på två texter idag och sedan läste vi igenom dem. Läraren frågade massa saker ur texten, sedan fick vi göra lite övningar och tillsist så fick vi göra en hörövning. Slutade vid halv tolv. Ner i matsalen till J och L, satt där och pratade lite. Försökte även skriva lite på mitt lokal historia-arbete. Jag sket i att gå upp till A på förmiddan, men hon kom ju ner i matsalen då J sa åt henne att jag ville snacka med henne. Så A fråga lite hur det gick och sådära, bestämde att jag skulle komma upp till henne imorgonförmidda för hon skulle iväg... Satt kvar en stund och skrev lite, sen vid ett så drog J och L på lektion. Jag kunde också varit med då, de var religion och vi skulle ha filmdiskussion men jag ville inte diskutera filmen för den var inte så lätt att förstå sig på. Så kanske får försöka på Fronter, haha, annars säger väl Jenny något imorrn på lektionen. Jag blev kvar till två typ och då tog jag och J sällskap hem.

Kom hem för ett tag sedan, har bara hunnit kollat igenom allt här på datorn. Bokade av mig från afrikanska dansen ikväll också, vet inte om jag vill, får se senare. Eller lär bestämma mig snart, den börjar vid fem. Menmen, jag hade fått hem böckerna också, som jag beställt från cdon, wohoo!!! Just nu gör jag inte ett skit och jag vet inte riktigt vad jag ska göra heller.

Pusshej!


Gud vad jag är trött.

2009-02-03 @ 22:29:55
Jag är så himla trött alltså, jag har varit det sedan jag kom hem från träningen. Jag körde verkligen slut på mig själv, haha. Men riktigt skönt ju!!! Det har inte hänt särskilt mycket sedan sist. Läste lite i spanska boken och svarade på lite frågor, så jag är lite förberedd imorrn, najs. Fixade en annan grej också... Men jag har inte kommit någon vart med historian, hm, jag får ta ett litet snack med A imorrn. Så jag får någon struktur på det hela. Det låter bra de!!

Nej nu ska jag faktiskt ta och stänga ner här och sedan bege mig till sängen typ. Skolan imorgonförmidda, sedan får vi se om jag blir kvar där eller vad jag gör. Träning på kvällen iallafall, woho!!!

Go´natt, tjing!

Jag älskar att röra på mig.

2009-02-03 @ 20:28:40
Kom till skolan vid halv tolv. Och där stod vi nårga stycken och väntade på att klockan skulle gå typ, haha. Vi var sju stycken som tog bussen in till Gävle vid halv ett. Vid ett ungefär skulle vi vara på Arkiv gävleborg, där var det ett gäng till i gruppen. Det började med en liten föreläsning om arkivet. Det var lite intressant, men jobbigt att höra på ändå. Men sedan fick vi gå in i arkivet och kolla runt lite. Det var mycket intressant att se hur de såg ut i arkiv och sådant. Sedan fick vi en uppgift var allihopa och vi fick leta i gamla papper efter svaren, jag gav upp min uppgift efter några minuter bara för jag förstod inte vad jag skulle leta efter, haha. Vid halv tre så var besöket slut och då begav vi oss till bussen igen och åkte hemåt.

Trallade hela vägen hem, i kylan. Tog lite mackor när jag kom hem och sedan packade jag väskan och begav mig till badet för att träna lite. Det var dags för step up&styrka. Och det var sååå sjuktkul att träna igen, att röra på sig. Wohoo. Men shit så jobbigt det var, har ju inte tränat sen i maj. Och jag tog nu ut mig lite för mycket nu första gången, men vafaan jag älskar att träna ju!!!! Men jag har nog träningsvärk imorrn. (a)

När jag kom hem så blev det typ mat direkt, jag och Robert var det som åt. Och kollade lite på tv också. Vänner bl.a. Nu sitter jag här och kollar på Top model 11. Men jag ska nog ta och plugga lite spanska, det känns så, läsa på lite till imorrn!!

Pusshej!

Grattis...

2009-02-03 @ 19:04:41

... säger jag till Sanna som tog hem priset för Årets svenska låt med Empty room på QX-galan igår. :D

G r a t t i s  G r a t t i s  G r a t t i s  s n y g g i n g ! ! !


Peter, Sanna och Lotta.

G R A T T I S än en gång :D


Snart dags...

2009-02-03 @ 10:58:13
Yes, det är snart dags att ta sig till skolan. SItter här och blänger lite. Nyss ätit macka och nu ska jag äta lite lunch, spagetti och köttbullar. Sedan ska jag skynda mig och fixa till mig lite och packa väskan. Halv tolv ska jag vara på skolan, men mamma skjutsar mig.

Nej nu lär jag äta så jag hinner. Hörs mer senare!!!

Pusshej!

Dags att sova.

2009-02-02 @ 23:03:50
Nu börjar klockan bli mycket igen och det är dags att dra sig till sängen. Kollade ju på Lipstick jungle tidigare, så bra!!! Och de slutar jämt så spännande nu ju, längtar till på måndag så jag får se fortsättningen, haha. Sedan har jag bara suttit här och glott, chattat lite på msn och sådära. Nu spelas Lady gaga här för fullt och SATC går på tvn.

Imorrn är det skolan, eller vi ska ju till arkivet. Sedan på kvällen ska jag träna, woho. Snacka om träningsvärk jag kommer få då, har ju knappt rört mig sedan maj förra året xD haha. Nej, sängen var det nu!!!

Pusshej!

My week.

2009-02-02 @ 20:51:27
Min lilla vecka:
  • Tisdag: Arkiv Gävleborg med skolan. Step up/styrka på kvällen.
  • Onsdag: Skola på förrmiddan. Afrikansk dans på kvällen. Made in Sweden på tv.
  • Torsdag: Skola hela dagen.
  • Fredag: Skola hela dagen. Let´s dance på tv.
  • Lördag: Inget planerat. Melodifestivalen på tv.
  • Söndag: Inget planerat. Bones på tv.

Så ser min vecka ut, vad jag vet nu iallafall. Jag ska la försöka plugga lite också, mitt lokal historia-arbete ska in på fredag. Så de lär jag få klart på något vis. Kanske få ihop en styrketräningstext också. Läsa i spanskaboken också. Ja de finns en del att fixa i veckan, najs.

Snart dags för Lipstick jungle. Kika in de vettja. :D Ruskigt bra är det!!

Pusshej!


Skratt genom tårar.

2009-02-02 @ 17:20:24
Jag var iväg till skolan tidigare, kom la dit strax innan två. Satte mig i matsalen och pluggade lite. Lektionen skulle vara vid tre, men det blev ingen. J var sjuk och A skulle på annat, haha. Jag och en annan pratade lite snabbt med A om morgondagen, vi skulle komma till skolan vid halv tolv imorrn och hämta busskort och sådant. Vi ska nämligen till Arkiv Gävleborg imorrn. Kanske blir kul... Jag började tralla hemåt efter det, mötte E på vägen så vi tog sällskap till stan. Kikade in på Bokia lite snabbt, tog ut lite pengar och raka vägen till Parkbadet. Där köpte jag träningskort, finally :D Nu börjar mitt liv fan, guud va kul!!!

Här hemma har det inte hänt mycket, kollat igenom datorn lite. Kollar lite på tv just nu, men det är bara skit. Ska försöka hitta något skoj nu...

Pusshej!

Godmorgon!

2009-02-02 @ 10:49:11
Jag sitter här i sängen nu och gäspar, haha. Vaknade vid nio-halv tio typ. Har bara hunnit duscha ännu. Jag ska till skolan senare här, börjar vid tre liksom. Fast är inte säker på om vi har lektion eller inte, hm, lär kika in på Fronter känner jag!!

Och jag har snart läst ut min bok också, Mera självkänsla!. Den är faktiskt bra. Men det är skönt att den börjar ta slut för snart får jag en bunt nya ju. ;D Haha yeah!

Nu ska jag kika runt lite här igen.

Tjing tjong!

Helgen är över.

2009-02-01 @ 23:35:55
Jag har bara kollat massa tv sedan sist. Filmen på 5an, Summer catch, som jag tänkte kolla på. Det blev inte av, för den var jätte dålig ju, ingen jag fastna i direkt. Så det blev Top model-repriserna istället, haha. Bones vid åtta, och de är bara hur bra som helst. Sedan började Holiday på 3an. Och den slutade nyligen. Riktigt bra film verkligen. Den var värd att se, så se den om ni får chansen. : )

Nu ska jag ta och bädda upp här. Sedan vette fan vad som händer. Men jag säger iallafall go´natt här!!!

Pusshej!

Mycket att läsa.

2009-02-01 @ 19:49:25
Jag har nyligen beställt lite böcker från cdon. Jag som inte är den som gillar att läsa, men nu har jag lite att ta mig igenom, haha. Det blev hela tre böcker, bara för att komma över hundra spänn så jag fick fraktfritt genom csn-kortet. Det blev Lipstick jungle, Främmande fågel och Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Första för att jag älskar serien och ska bli kul att läsa. Andra gick ju som serie förut, den var riktigt bra, kul att läsa också. Den sistnämnda blev det bara ändå, för jag lära ha en till, det stod mellan den och Egogirl. Men mamma ville också läsa Graafs bok så det fick bli den.
Får se när jag får hem dem, men det blir nog i veckan här...

Söndag.

2009-02-01 @ 16:56:56
Nu är jag hemma för dagen...

Vaknade väldigt sent, missade början av Körslaget men det fick gå det med. Och jag kan bara säga att de var ju helt rätt kör, Team Hanna, som vann. Hon var ju överlägset bäst i alla tre nummer, woow!!! Jag sa ju redan från början när detta började att Team Hanna kommer ta hem hela skiten :D Yeah!!! När det var slut, så blev det frukost och vi fixade oss. Sedan åkte jag och mamma in till Gävle och gammel mormor. Kul att träffa henne ju, hon är lite vimsig nu men vi vet inte varför : / Men ja, får bara hoppas att allt blir bra till slut. <3 Var kvar där en timme ungefär.

Svängde in till Valbo på hemvägen, mamma skulle köpa något som syster ville ha. Och jag hittade också, jackan på bilden köpte jag. Den är ju skiiitsnygg ju, och den satt skitbra också. Perfekt till våren/sommaren ju!!! Det blev bara en liten snabbtripp där, sen åkte vi hemåt.

Nu sitter jag här och tittar runt. Det finns inte så mycket att göra heller. Ska la kolla lite på tv snart, det börjar nån film vid sex så får se om den är nå bra, haha. Sen är det ju Bones vid åtta och efter de ska jag se filmen Holiday också. Den verkar ju bra!! Men nu ska jag kika runt lite till här...

Pusshej!



RSS 2.0