Go´natt!

2009-07-29 @ 23:54:19

Vi sitter nu här i sängen igen.. Nu med en tillökning, Jennie har anlänt. Vi har iallafall haft en trevlig dag i parken, träffat trevligt folk! Najsnajs.. Vi kollar lite snabbt här nu, sedan ska vi se Paradise hotel och sedan sova.. Vi behöver sova för morgondagen, då är det schlagerkvällen som gäller. :D Woho! Det ska bli fett najs!!! Hörs mera imorgon kanske, om det finns tid.

Tjing!


Godmorgon typ.

2009-07-29 @ 11:43:16

Här sitter vi igen, ovanligt?! Haha skulle väl inte tro det. ; ) Vi känner att vi inte har så bråttom iväg rikigt ännu, men vi ska la strax fixa oss.. Vi ska in i stan lite snabbt idag, och sedan vidare till parken, de är någon Dusty Springfield tribute där. Jill Johnson uppträder bland annat, mycket trevligt. Jag kommer försöka blogga massa när vi kommer hem ikväll, jag måste få ut lite inlägg ju.. Jag blir galen. xD haha. Nej nu ska jag kika runt lite här..

Tjing!


Skönt att vara hemma.

2009-07-29 @ 00:12:02
Hemma är vi allt.. Kom hem strax efter elva här. Det blev mälarpaviljongen nu ikväll, det var asmysigt!! Jag ska berätta mer utförligt om dagen när jag får tid. Men det finns som sagt inte så mycket tid till att blogga under dagarna, vi är ute på äventyr hela tiden.. Men nån dag så kommer ett inlägg! Nu ligger vi här vid datorerna och kollar på Paradise hotel danmark, så bra ju.. haha. Ska kolla klart på detta och sedan sova!

Go´natt!

På språng...

2009-07-28 @ 14:52:16
Vi är vakna här, faktiskt! Vi har inte hunnit med så mycket, bara suttit vid datorerna. Bloggat om lördagen också, najs. Vi har nyligen duschat typ och strax ska vi ta och äta här. Och efter det ta oss in till centrum. Träffa Emma, Sara och Bon tror jag, nån gång iallafall. Och om vädret tillåter det så blir de Mälarpaviljongen ikväll. Alcazar står på schemat!! Väldigt najs.. Nu fick ni en liten koll på vad jag gör, jag skriver mer ikväll när vi kommit hem också. : ) Ha det så bra!

Pusshej!

25/7 - Galet härlig dag på Grönan. <3

2009-07-28 @ 14:42:14
Vi var inne på centralen kring halv två-tiden, där vi mötte upp Sara och Bonnie. De låste in sina grejer och vi tog oss ut till Gröna Lund efter det. Och vi var där strax efter två, tog oss in genom artistingången och letade reda på vår bänk och hejade på lite folk. Vi slog oss ner på bänkarna längst fram för att se lite rep. Niclas Wahlgren började repa just då, hejade på Tessan och Malin också. Söta! Hans låt var väl helt okej.. Efter han så repade Pernilla Andersson, och det gick fort. Och vid tre var det dags för dem vi var där för. :D Nämligen Måns med sina dansare Linda, Anna, Alvaro och Zain.. Yeah! Linda såg mig typ direkt, vinkvink. Så söt! Måns körde låten Rewind och jag älskar den.. De repade massa gånger, så kuuuul! Vi fick ju se Linda och Anna mer så, de är så grymma. :D Efter hans rep så gick vi till sidan för Linda var där, men hon pratade med någon annan. Linda såg ju mig, så tillslut så kom hon fram, kramkalas. Och vi stod och pratade med henne en stund, hon är ju bara så trevlig. Anna kom fram och hejade också, men hon hade bråttom iväg. Och efter en stund skulle Linda dra också, men vi skulle ses efter allt sedan..
 

Och vi trallade iväg och runt på Grönan, så himla kul ju att kunna springa runt på grönan och inte hålla platser, hihi.. När vi stod i toakön så såg vi Gynning, de spelade in Smartast på grönan. Så vi trallade fram till henne och hejade, hon kände igen oss alla och vi blev typ Gynnings grupp. xD haha. Så himla go ju.. Efter det så gick vi vidare och hamnade i spelhuset, för vi såg att det fanns singstar där. Så vi ägde några låtar där, haha. Så sjuktkul ju.. Efter det så tog vi oss ut till vattnet och bryggan och slog oss ner där och pratade och åt lite, vi hade ju med oss makaroner och köttbullar, mums. Vid fem så började genrepet, så vi tog oss till scenen och ställde oss på sidan vid gallret. Vi tyckte inte det var någon idé att slå oss ner på vår bänk för vi ville ju bara se Måns typ.. Genrepet rullade på och tillslut var det Måns tur, så grymt ju! Och direkt när han var klar så drog vi in till spelhuset och sjöng lite singstar till. Vi ägde fan ju!! Och vi tog oss en snabb tripp runt på grönan innan vi intog våra platser kring 19-tiden.. Vid halv åtta så började uppvärmningen, den var la sådär.. Ingen Tessan fick sjunga själv, sin So what!!! Buu. xD haha. Vid åtta så började det iallafall och de rullade på bra. Bäst i programmet var ju såklart Måns och dansarna. Linda var assööt och Anna såg oss!! Och vi fick ingen blomma tyvärr heller..

   

Måns i direktsändning... + alla...



Vi tog oss till sidan direkt typ.. Och där fann vi Linda med familj, vi vinkade till oss henne och pratade lite snabbt, goa människa. Sedan såg vi Malin men där blev det bara vinkvink och hejdå. Och vi såg Tessan, skrek på henne men hon skulle prata med en vän först. Så hon var på ena sidan av oss och vi hade Anna på andra sidan pratandes med sina vänner, haha. Och där i mitten så stod vi.. Tillslut så blev båda klara, typ samtidigt. Kramkalas med båda två, men det blev bara ett snabbt snack med Anna för sedan drog hon. Tessan höll vi kvar lite och pratade, trevligt.. Vi blev kvar där ett tag, och väntade in Gynning och hon kom efter ett tag. Vi tog bilder med henne och pratade lite snabbt. Sedan drog vi ut från grönan och tog oss bak i gränden. Och där stoppade vi Laila Bagge med Niclas. Så vi tog kort tillsammans med Bagge, så himla kul!!


Och efter det så tog vi oss hemåt, vi var hemma vid elva-tiden typ. Då slog vi oss alla ner vid datorerna. xD haha. Måste ha sett väldigt kul ut.. Jag vet inte riktigt när vi stängde ner allt, men kring två-halv tre typ.. Vi somnade nån gång!!

Go´natt!

2009-07-28 @ 01:15:24
Inget inlägg om dagen kommer idag, men imorgon kanske jag hinner.. Vi får se! Iallafall lördagens inlägg kommer ut då.. Men nu ska vi släcka ner här, Paradise hotel slutade nyss. Vi behöver liksom sova, vi är lite trötta... Hörs mer imorgon! Go´natt!

Hemma igen..

2009-07-27 @ 23:04:08
Nu är vi hemma här och fyfaan vilken galet grym dag vi har haft alltså. :D Sjuuukt!! Jag är glad! Jag ska verkligen berätta om dagen, men gör det i ett eget inlägg. : ) Vi kikar på tv nu, Beck; Annonsmannen. Det är väl bra, inte så insatt men. xD haha. Jag ska även maila lite folk.. hihi.

Pusshej!

Bäst ju. <3

2009-07-27 @ 02:05:56

Fullt upp veckan som kommer...

2009-07-27 @ 02:01:25
Nu ska jag ta och stänga ner här.. Känner inte att det händer så mycket skoj här. Vi håller på och kollar på Mello´09 dvdn. Kikar igenom deltävlingarna nu. Jess, Natta, Linda, Dea. ♥ Så himla mys att se ju, jag längtar fan tillbaks.. GG - ni är bäst! Nu i veckan är det ju pride-vecka, så vi har fullt upp...

Såhär ser min vecka ut:
Måndag: Bon fyller år. Galapremiär för Sommaren med Göran (ej gå). Prideinvigning.
Tisdag: Emma anländer. Alcazar på Mälarpaviljongen.
Onsdag: Mika, Jennie och Annika anländer. Dusty Springfield-tribute i Parken.
Torsdag: A-K anländer. Schlagerkvällen i Parken.
Fredag: Supporterträff - Anorah. Jessica sommarpratar i p4. 90´s i Parken.
Lördag: Paraden. Paradengalan i Parken.
Söndag: Marko&Jess i Eskilstuna. ThreeD i Parken. Lady Gaga på Grönan.

Jag längtar alltså, det ska bli så sjuktkul. :D Hela glada galna gänget är samlat!!! Woho, det blir bäst alltså. Nej, nu ska jag fokusera på tvn, Jess och Dea i Disconnect me liksom. :D Puss och go´natt! Vi hörs mer imorgon när det finns tid!

Pusshej!

Back. :D

2009-07-27 @ 01:13:26
Nu har jag äntligen bloggat om förra helgen, woho. Så himla segt har det gått, fixade de ikväll här nu. Micke och hans syster var på bio, men jag ville ej.. Så jag blev kvar här, och har kollat på filmen på 3an också, Huset vid sjön. Galet bra film ju. : ) Skrev inlägget medans men nu finns de ute, så de är bara läsa ifall ni vill.. Lördagen ska de bloggas om också, men jag hinner inte nu, eller jag orkar inte nu helt enkelt. xD Vi kollar på Mello-backstagegrejs nu. :D Kul!

Pusshej!

20/7 - Tre S på Liseberg. <3

2009-07-27 @ 01:10:22
Annika och jag hade klockan på ringning vid åtta tror jag det var.. Kom upp typ direkt, vi duschade, åt frukost, fixade Sannas talva och packade ihop allt som skulle med, i mitt fall hela väskan. xD haha. Vid ungefär tjugo över tio gick pendeln in till Liseberg, framme typ vid tjugo-kvart i elva.. Köpte Lisebergskortet direkt vid pendeln där.. Och sedan trallade vi över till Lisse, de kryllade av folk utanför Lisse redan då, men vi ställde oss i en annan kö där man bara kunna dra kort och gå in.. Vid elva så var det insläpp, Annika spang för fulla muggar bort till avspärrningen. Jag hade min väska så jag tog det lite lugnare. Men vi slog oss ner där vid avspärrningen, en stund senare så kom även Jennifer dit och slog sig ner vid oss, så kuul! Det började regna när vi satt där också, drygt som fan. Menmen.. Vi åt även lite där, hade ju tagit med oss pannkakor för dagen, mums. Efter nån timme så kom Josefin också, Jennifers kompis. Och vi satt där och pratade lite. Och de repade lite på scenen också, Lotta och Sven-Erik Magnusson. xD haha.

  

Vid ca två-tiden så kom en vakt och släppte in oss och då var det rusning fram till scenen och vi fick galet bra platser längst fram. Fyra platser från mittgången, precis som vi ville ha. :D Slog oss ner, hade Jennifer och Josefin bredvid oss och vi kollade lite på Sven-Eriks rep. xD Och när han var klar så var det dags för Tre S:en att repa. Sonja, Sanna och Shirley. ♥ De sjöng ett litet medley. I can catch the moon/ En del är vackra när de dör/ Det finns inga givna svar. Så himla bra ju. Och de är så sjukt roliga. Sanna och Sonja började dansa bakom Shirley när hon sjöng, så kul. xD haha. De repade även sitt "gamla" kärleksmedley från ´07 också, jag älskar´t. Och när Sonja körde sin För att du finns.. "jag är så lycklig att jag fann den..." och Sanna brister ut i: "och att Ni kan den" och vi pekar på Sonja då.. Och hon börjar skratta för hon kollar på oss. xD Så sjukt sööt! Också repade de såklart en allsång också, som de inte alls kunna texten till typ, för de pluggade på den lite.. xD Och det började såklart spöregna när de repade också, vi blev blöta, väldigt blöta. Det var inte så kul alls.. Efter deras rep så var det dags för Siw Malmqvist. Nån gång så sprang vi iväg och låste in min väska för den blev fan dyngsur typ och vi köpte även lite godis till min hemresa då. Sedan tillbaks till platserna.. Vi fick nå grejs att göra skylt av, så vi fixade en jättefin skylt med texten "Ni är Allt, Sanna, Shirley, Sonja ♥". Och de repade sista låten och strax därefter så var det genrep också, fast de gick inte igenom hela. Brudarna kom ut på ett litet rep till och såklart skulle de börja spöregna då igen. xD Så jäkla drygt, dyngsur igen... Strax innan halv åtta så spelades en liten trailer in, haha. Och jag hämtade min väska också, lättast att ha den på plats när vi skulle tränga oss fram till de efteråt.
   


Klockan slog åtta och direktsändningen började. Och de rullade på.. i pausen sjöng brudarna kärleksmedleyt, så himla mysigt. Och jag bara älskar För att du finns!!! Och ja, allt annat som hände som var roligt fanns ju med på tvn så. Brudarnas allsång, de är ju bara galet sköna ju. :D Jag gillade slutnumret, Sonja är så himla sööt då. Och de såg våra skyltar och gjorde tummen upp, slängkyss och allt. :D hihi. När allt var slut så kastade vi oss till sidan för att vänta på brudarna. Såg då Sussie från mlp och vinkade till henne. : ) Efter en stund kommer brudarna ut.. Tar en stund innan de kommer till vår sida där vi stod.. Men Sanna var iallafall först fram till oss, pratade lite där, gav tavlan vi fixade och hon fick galet kul.. Det var grimas-bilden från fankonserten. xD haha. Och sedan fick hon en av våra skyltar också, hon blev glad.. Hon trallade vidare och Sonja dök upp på tur opch då var även Sussie vid oss så pratade lite med henne innan. Och sedan fantastiska Sonja, hon är otrolig. Pratade med henne och hon tackade för att vi kom och vi tog bild såklart!! Och hon trallade också vidare och då kom Shirley fram till oss pch där blev det bild och lite prat.. Sanna kom tillbaks och vi tog bild med henne också. Söta människa! Pratade lite till med Sonja också innan vakten började dra i dem typ att de var dags att gå bak igen, för Liseberg stängde vid tio och de kunde inte så mer där.. *vinkvink*



Så vi tog oss ut därifrån. Väntade en stund utanför men sedan bestämde vi oss för att gå till centralen.. Vi gick och gick, tillslut kom vi fram och då var det typ en halvtimme kvar tills min buss skulle gå.. Vi tog hejdå och allt, för hon skulle med pendeln hemåt, men vi ses ju snart igen!! Och jag hoppade på bussen när den kom, och bussen blev typ halvfull.. Satt mest helt upp och ner, åt lite godis och så. Vid halv två så var vi i Jönköping och där var de bussbyte. xD haha. Där var de kallt ute också, och galet mycket folk. Bussen kom 5 minuter senare och den blev proppfull. Lyssnade på musik hela vägen till Sthlm.. Och var i Sthlm vid 6.20 och vid 7.20 tog jag pendeln till Väsby och upptåget hem till Gävle, där vid halv tio.. Mamma hämtade mig, tack!

Underbar dag på lisse,
tusen tack brudar. ♥

18/7 - Kärlek i mängder. <3

2009-07-27 @ 01:10:07

Vi kom upp strax efter åtta tror jag, duschade, fixade oss och packade ihop allt som skulle med.. Micke packade med sitt pick och pack för en dag på grönan och jag packade med för hela helgen.. Vi tog oss iväg efter nio-tiden någon gång, och hoppade av vid Östermalmstorg och trallade iväg till Maries jobb.. Klockan var ju bara tio i tio när vi kom dit så vi satte oss utanför.. Då såg vi Marie där inne, hon sprang upp och ner, fram och tillbaks, haha. När hon sedan öppnade så dök vi in direkt och bara; Godmorgon!! :D Hon blev lite chockad att vi redan var där, för hon hade inte sett oss tidigare där.. Så det blev kramkalas och sedan stod vi där och pratade i ca 45 minuter med henne. Om allt möjligt verkligen... Folk sprang ut och in i butiken och där stod vi. xD haha. När klockan var kring kvart i elva så fick vi lite bråttom, jag var tvungen att hinna med mitt tåg också. Så då blev det kramkalas och vi ses på fredag igen! Vi tog oss till t-banan men den skulle gå så segt så då började vi gå mot centralen igen.. Vid plattan sa vi hejdå för då drog Micke upp till Annamia på hötorget och jag halvsprang till centralen genom t-banan.. Halvsprang ut till spåret, och in på tåget, jag hann ju typ bara sätta mig så åkte tåget. : ) Raka vägen mot Skövde!!

3 timmar och 23 minuter senare så var jag framme i Skövde. Messade med Sara, hon och Bon var på Commerse så jag skulle ta mig dit. Fick en fin liten vägbeskrivning av S och jag hittade dit. Roligt att träffas igen. :D När de var klara där så trallade vi tillbaks till stationen och väntade in Annika. Hon kom strax efter halv fyra, och vi tog fyra-bussen ut till Skara Sommarland. Jag köpte västtrafik-kort också, dyrt!! Vi hade inte en aning typ vart busshållsplatsen låg, haha, för vi skulle av vid Axvall travbana. Men det blev bra, vi lyckades. ; ) Och sedan följde vi efter en annan som skulle till sommarlandet, vi trallade och trallade. Vi kom fram till Köpstaden så där kikade vi snabbt in, så otroligt dött där. Men ett toabesök blev det och sedan tog vi oss in på sommarlandet och fixade med biljetter/betalningen.. Och det började såklart regna också, skit. Vi tog oss till en kiosk och köpte glass och slog oss ner en stund där och pratade, för det var ju en timme kvar till insläppet typ. Vi började röra oss mot restaurang Malibu, men vi var tvungna att ta oss ut och ta den vägen...

Ställde oss i den lilla kön och bara väntade, strax efter sex var det insläpp. Och vad hör vi inte när vi kommer in och ser för den delen. Jo, Marko och Jessica på scenen repandes. Jess såg oss inte direkt, utan det var Marko som såg oss och sa nåt i stil med att de bara skulle köra covers istället till kvällen. xD HAHA. Jess såg oss och vinkade glatt då.. Och vi tog oss in till ett bord och hämtade lite mat, fanns mycket konstigt på buffén. Men lite bröd fick jag i mig, xD haha. När vi hade ätit klart och det bara var en timme kvar till konserten skulle börja, så tog vi oss ner på golvet vid scenen. La väskorna på sidan och sedan dansade vi lite grann. VS, jag orkar inte mer, åka pendeltåg... Rätt som det var så såg jag Jess en bit bort så vi alla sprang över till henne, ett litet bu typ och massa kramkalas. Underbara människa! Pratade lite snabbt med henne där innan hon var tvungen att ta sig in till sminket, hon klättrade över scenen typ. Vi stod kvar där och pratade massa och det började fyllas på med lite folk. Inte så mycket, för de flesta satt runt omkring vid bord och på övervåningen.. Strax efter åtta så började konserten och den var lika bra som alltid!! Jess var bara sööt! Vi ägde såklart; dansade, sjöng och skuttade med i varje låt! Jess tyckte vi var så grymma, haha, hon hade roligt åt oss.. Inga vattenpistoler blev det denna gång, föremot att det var inomhus, men det var en liten kille längst fram typ som ville att Marko skulle spruta vatten med vattenflaskan... så ja, man blev ju lite blöt iallafall. xD Konserten slutade lite efter nio-tiden..

  


Då var det bara att vänta.. Marko kom ut efter en stund för att signera och det kryllade av småbarn vid scenen då.. Vi stod en bit bakom och väntade på Jess.. Och Bon kom på en sån bäst grej liksom; "Här kommer Jeeessica Marberger, Ma-Ma-Ma Marberger". ♥ (ur en av markos låtar..xD) Tillslut kom hon ut gående på scenen bakom Marko och vi skrek högt. xD Jess ville typ inte vara kvar där då, så sööt. Och Marko började kolla runt men förstod sedan att det var Jess som kommit.. Hon kom ut till oss och det blev massa kramkalas.. Hon tyckte vi var härliga som skrek på henne fastän vi vet att hon inte gillar det så, hihi. Hennes bror/brorsor (?) kom fram så hon pratade lite med dem först, Mio kom också fram då så jag pratade lite med han. Han är söt ju! När Jess var klar där så kom hon fram till oss igen, vi sjöng lite på vår omgjorda textrad och hon blev asglad och skulle sjunga den för Marko sa hon, haha. Vi lämnade över en present till henne också, hon fyllde ju år 2 juli.. Hon öppnade den och vad ska man säga, hon blev sjuktglad alltså. Det var en tavla med en massa ord som beskrev henne som artist och människa! Hon fann inga ord, så glad blev hon. Vi är fantastiska sa hon!!! Och vi fotade lite på henne med tavlan.. Det kom även fram några småbarn när vi stod och pratade så Jess visade tavlan och fick även skriva lite autografer. Vår stjärna! Sedan pratade vi lite till med henne om lite allt möjligt.. Sedan var hon tvungen att dra så vi sa hejdå och kramkalas och vi hörs&ses snart igen!! Och vi gick ut från restaurangen sjungandes på vår textrad. xD hahaha.



Vi stannade kvar utanför där, vi hade ju inge bråttom iallafall. Vi väntade typ till Jess skulle åka.. Så vi roade oss med att sjunga lite, göra lite situps, filma lite och bara flumma oss som vi kan.. Mitt i allt detta så kom Jess med bilen och körde förbi och hejdå:ade.. Gulliga människa! Efter en stund så började vi tralla bort mot busshållplatsen, vi kommer dit och vår buss skulle ju inte gå förrän om 1,5 timme typ.. Så vi tänkte att vi kan la gå till nästa hållplats och dit var det typ 3km, men vi trallade på längs stora vägen. xD Kom fram till Axvall centrum en halvtimme senare, kring elva-tiden typ. Kalla det centrum var väl att ta i. xD Det fanns en mack, ett äldreboende och två busshållplatser typ. xD HAHA. Vi slog oss ner där på bänken och marken, det var typ 1,5 timme kvar tills bussen skulle komma.. Vi satt där och pratade om allt möjligt, trevligt. Bussen kom tillslut, 5-10 minuter sen också, vi var jäkligt rädda där ett tag att det inte skulle komma en buss.. Vi var inte så värst taggade på att gå 4mil mitt i natten... xD Men vi hade tur. :D Åkte till Skövde och bytte där, för att ta bussen hem till Bonnie.. Trallade hem till henne och vi var där hemma vid två-tiden. Då passade vi på att äta lite, gud så gott!!! Och sedan blev det nog bums i sängen, lite prat där och sedan somnade vi alla gott...



Tusen tack girls för denna dag.
Hur grym som helst ju, helt fantastisk!
Ett STORT tack till Jessica, du är bara Bäst!
Puss på er alla. ♥

Slappdag.

2009-07-26 @ 15:48:58

Vi har inte gjort så mycket idag. Sara och Bonnie lämnade placet för nån timme sedan. Och vi har suttit ute i trädgården här också, najsnajs. Och nu sitter vi här med varsin dator och trycker.. Jag är lite sugen på godis, jag åt upp det sista för en stund sedan, blä. Vill ha mer, funderar på om man ska gå och köpa lite sedan, hihi. Men nu ska jag kika lite bloggar, hörs igen senare.

Pusshej!


Jag lever...

2009-07-26 @ 00:51:48
Vi är hemma här iallafall och det har vi varit ett bras tag också. Tänkte mest nu bara kika in och säga hej och go´natt. Vi hade iallafall en fantastisk dag på grönan, väldigt kuligt! Träffade Linda, Anna, Tessan, Gynning och Laila. ♥ Så himla lyckat!! Jag ska berätta om det någon dag här, imorgon typ.. Nej, har inget mer att skriva. xD Vi sitter här typ alla med varsin dator, höhö. Men vi ska la strax stänga ner och sova kanske. Hörs mera imorgon eller senare...

Pusshej!

På språng igen...

2009-07-25 @ 12:08:44
Vi är vakna här. Hunnit duschat, ätit frukost och typ packat allt för dagen. Och yes, vi är faktiskt hemma ännu, trots att det är Sommarkrysset som gäller ikväll. Vi har nämligen fått vip-platser, genom Måns turnéledare Helene. Skitschyst! Så vi tar oss ut dit när Sara och Bonnie har anlänt till Stockholm.. Det kommer bli en galet kul kväll alltså, hoppas verkligen vi slipper regnet också..

Nej, nu ska jag kila ur här och fixa de sista typ, innan vi ska ta oss in mot centralen. : )
Vi hörs mer när vi är hemma igen... Håll utkik efter oss i publiken!
Pusshej!

Go´natt!

2009-07-25 @ 01:48:20
Det händer inte mycket här och vi ska faktiskt ta och släcka ner här. Först och främst ska vi bädda upp här. xD Jobbigt fan. Imorgon väntar Sommarkrysset, woho. :D Längtar... Vi hörs såklart innan vi drar imorgon. Men nu säger jag go´natt här. Sov gott alla!

100 frågor...

2009-07-25 @ 01:16:54
1. Vad är klockan: 00.28.
2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Ann Caroline Dilén.
3. Smeknamn: Carro.
4. Vad heter dina föräldrar: Ingela och Lars.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Inga, länge sedan det fanns ljus nu.
6. Husdjur: Ja, en hund.
7. Hårfärg: Brunt.
8. Favoritfärg: Svart, blå, ljusgul, rosa.
9. Piercing: Öronen.
10. Tatuering(ar): Nej.
11. Födelseort: Sandviken.
12. Bostadsort: Sandviken.
13. Nuvarande bostad: I radhus hos mamma min.
14. Har du varit kär: Nja.
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 2 dörrar.
18. Kaffe eller glass: Glass.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
20. Salladsdressing: Nej.
21. Färg på strumporna: Svarta.
22. Lyckotal: Hm, har nog inget.
23. Favoritfilm: Heartbreak hotel, Livet är en schlager, Mamma mia.
24. Favoritcitat ur en film: Öhm, vet inte, finns många.
25. Bästa semestern: Mallis sommar´n 2008.
26. Favoritmat: Grillat.
27. Bästa veckodagen: Lördag.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Anropar försvunnen - Hanna Hedlund.
29. Tandkräm: Öhm, ingen aning.
30. Favorit TV-program: Lipstick jungle, Paradise hotel danmark (just nu).
31. Favoritrestaurang: Nickes krog på Mallis.
32. Favoritblommor: Rosor.
33. Tycker inte om: Falskhet.
34. Sport att titta på: Dans, om det räknas till sport.
35. Snabbmatrestaurang: Donken.
36. Senaste sjukhusvistelse: 21 oktober, drog ut en tand.
37. Favoritdricka: Päron Mer.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Öhm, gul just nu.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Nada.
40. Var är du om 10 år: Mitt i karriären, dansar och lever livet.
41. Vem fick du senast e-mail från: Micke.
42. Är du dömd för något brott: Nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: HM.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Öhm, glor på dataskärmen eller spelar röj/mahjong titans.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: ?
46. Vän som bor längst ifrån dig: Emma och Mika.
47. Vad retar du dig på: Mycket.
48. Det bästa du vet: Mitt liv. Dansa.
49. Läggdags: När jag känner för det.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Ingen.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Alla typ.
52. Vad är klockan: 00.56.
53. Favorit beatle: ?
54. Favoritlek: Ingen, hatar lekar.
55. Favoritfilmmusik: Mamma mia, Moulin rouge.
56. Skostorlek: 40.
57. Syskon: En lillasyster och en halvbror.
58. Favoritpålägg: Skinka och medvurst.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: ?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: ?
61. Bästa bok du läst: Öhm, ingen aning, läser knappt.
62. Är du internetberoende: Ja.
63. Favoritdjur: ?
64. Gillar du snö: Nej.
65. Favoritglass: Chokladglass.
66. När köpte du något åt dig själv sist: En mcflurry vid 14-tiden idag.
67. Är du långsint: Ibland.
68. Favoritgrupp/artist: Sonja Aldén/Jessica Marberger.
69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att uppfylla mina drömmar.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej.
72. Vad gör du: Skrattar och svarar på detta.
73. Mest intressanta stad du varit i: ?
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Öhm...
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: ?
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Jonas? Daniel? Öhm, minns inte.
77. Favoritgodis: Choklad.
78. Spelar du nåt instrument: Nej.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Dans.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Angelina Jolie.
81. Vilken film såg du på bio senast: High school musical 3 sing-a-long-versionen.
82. Senaste köpta skiva: Malena Ernman - La voix du nord.
83: Roligaste konserten: Öhm, det finns alldeles för många.
84. Bästa känslan: Glädje, lycka.
85. Samlar du på något: Ja.
86. Isåfall vad: Minnen.
87. Är du feminist: Ingen kommentar.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Gitarr.
89. Favoritskiva: Hm, tror jag måste säga Sonja Aldéns Till dig.
90. Bästa kompis: Glada gänget...
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Öhm, svårt.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att listan aldrig tar slut och att jag inte kommer på några bra svar.
93. Favoritlåt: Tragedy med Malena, just nu iallafall.
95. Har du en mobiltelefon: Ja.
96. Vem är du kär i just nu: Ingen.
97. Vad är det vackraste som finns: Kärleken mellan två personer.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA runt.
99. Är du homo- eller bisexuell: Inget utav det.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 01.16.

Fantastisk dag. <3

2009-07-24 @ 22:59:43
Nu är vi hemma här hos Micke för kvällen, sitter och trycker vid varsin dator här.. Och jag tänkte ta och blogga lite snabbt om dagen.

Jag kom fram till Stockholm vid 10.40 idag, prick. Mötte upp Micke strax därefter vid spärrarna och vi tog oss hem till han med all min packning. Och vi kikade datorn lite snabbt också. Sedan in till stan igen och vi tog oss bort till Marie, vi var där kring tio i ett så vi satte oss utanför en stund. Vid ett så var det dags för hennes lunch och då kom hon ut, och så blev det kramkalas såklart. Och vi trallade iväg till Wayne´s coffee för att slå oss ner där. Och vi beställde en toast var med ost och skinka, men ja, det var massa annat på också, speciellt en stark senap. xD Inge gott alls, tillochmed Marie fick smaka en bit, men hon tyckte de var asgott. xD HAHA. Vi satt där och pratade i ungefär 40 minuter, asmysigt verkligen. Hon är ju så himla underbar! Efter det så följde vi med tillbaks till hennes jobb, pratade lite snabbt innan hon skulle in och jobba igen, kramkalas och vi ses snart igen. :D Och vi trallade iväg mot centralen, köpte en mcflurry på vägen. Mycket gott. Och vi träffade även på Karolina på vägen, så vi pratade lite med henne, trevligt! Vidare mot centralen, de var då en halvtimme kvar tills vi skulle möta upp Jennie så vi drog iväg och hejade på Emma när hon jobbade, mysigt. När vi varit där en stund så tog vi oss iväg till centralen, letade igenom t-banestationen typ, men de visade sig att Jennie befann sig på pendel-perrongen. xD HAHA, vi hade roligt. xD Mötte upp henne, väldigt kul att ses igen! Och vi tog oss ut till Globen city, för att kolla om Tobbe Ek jobbade... M skickade iväg ett mess till han, och fem minuter senare så var Tobbe nere, han slutade då. Så vi tog sällis till S:t Eriksplan, pratade massa om allt möjligt. Han tycker ju att vi fortfarande är galna!! xD Vi tog hejdå där men vi ses till veckan igen.. Efter det så tog vi oss tillbaks in till stan, för att därifrån ta oss ut till kungsan. Slog oss ner på en bänk där och pratade massa, fick då ett glassogram (gratis glass på pressbryån). Och vi var galet sugna på glass så vi for iväg till närmaste pressbyrå direkt.. Det blev en calipo för oss alla, gott. Och vi tog oss vidare till centralen för att lämna av Jennie vid pendeln, tråkigt, men vi ses ju på onsdag igen! Och vi tog oss tillbaka till Emma på jobbet, och där blev vi kvar.. Länge.. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, hur mysigt som helst. Skrattat, dansat och pratat lite hemligheter. Cirka en och en halv timme senare kom vi därifrån och då var klockan tio i sju typ.. Det stängde ju vid sju-tiden. Men vi var så hungriga så vi tog oss hemåt. Sa hejdå och tackade för pratstunderna, mycket roligt hade vi. :D Kramkalas och vi ses även där till veckan igen..

Vi tog t-banan hem till Micke. Och här hemma blev det mat, guud så gott det var! Vi blev mätta alltså. Och jag har pratat lite med mor också, om lägenheter.. Får se vad som händer.. : ) Nu ska jag kika runt lite här..

Tusen tack allihopa för denna dag.
Galet grym dag, verkligen!!
Puss på er alla. ♥

Färdigpackad.

2009-07-23 @ 22:28:50
Jag gör inte ett skit här nu. Lyssnar på Rewind med Måns, den är sjuktbra alltså. Det har inte hänt så mycket sedan sist, pratat med Micke och ätit lite bullar, mums. :D hihi. Jag har även packat ner det mesta i väskan nu, bara de som jag behöver imorgon kvar nu, så de åker ner då! Jag åker ju som sagt till Stockholm imorgon och blir kvar där till den 17 augusti.. Vet inte hur mycket tid för datorn vi har, men jag ska försöka uppdatera så gott det går.. Men lättast att få tag på mig är väl mobilen isåfall. För vårat schema är fan fullspäckat! Jag längtar som en tok till allt, allt blir bäst fan. ♥ Nej, nu ska jag ner och hämta lite glass, och sedan ta på någon film. Och stänga ner här, vi hörs imorgon igen när jag är i Sthlm...

Go´natt!


Jag saknar M, ska bli askul imorgon. <3

Sista dagen avklarad!

2009-07-23 @ 19:30:19
Nu är mitt sommarjobb slut, tjoho. Var iväg och städade det sista nu, det känns gött. :D Nu är det leva loppan i några veckor innan skolan börjar igen, hihi. Det ska bli fettnajs! Priden, BSC och Gbg-kalaset, toppen! Nu ska jag kika runt lite här, hörs senare igen!!!

Tjing!

Fortfarande hos pappa...

2009-07-23 @ 16:51:21
Jag börjar tröttna på att lägga över videos nu.. Men har fått över massa nu, från fyra olika band. Jessica i viken, Tre S julsigneringar, Malena på Nk, dansrep, Malena i E-tuna, Sonja i Siggesta och Sonja&Sanna på medis. Yeah! Det känns gött alltså. : ) Nu har jag bara ett band kvar med nå grejs på, men orkar inte mer nu.. Och jag ska snart iväg och jobba...igen! Så jäkla drygt, men det är sista gången för i sommar nu. Sedan är sommarjobbet slut. :D Det känns otroligt skönt alltså, iih. Men det tar emot att åka dit nu ikväll igen.. Men jag får tänka att det är sista dagen nu, sista gången jag drar den där moppen över golvet, woho. HAHA. Nej nu ska jag packa i ordning min väska här och gå ner och hämta lite jordgubbar. :D Mums!

Pusshej!

Jag ryser... och minns tillbaka, åh!

2009-07-23 @ 13:06:40
Bandet som stod på tur innehöll Jessica Marberger!!! Ni hörde rätt, Jessica när hon uppträder på invigningen av Göransson Arena här i Sandviken. Jag dör alltså, hon är helt fantastisk!!! HON ÄR BÄST!!!


Jessica Marberger - The winner takes it all. <3

Hos pappa!

2009-07-23 @ 12:51:37
Yes, jag sitter här hemma hos pappa just nu. Och lägger över lite videos på datorn, behöver ju tomma band!! Än så länge har jag fört över två band, bara fyra kvar nu, haha xD Innan jag kom hit så var jag och jobbade lite grann. Kom la iväg till strax efter nio-tiden. Och var klar strax efter elva och då raka vägen hit... Ville mest bara kika in och hojta till att jag lever. ;D haha. Nu ska jag ladda nästa band..

Pusshej!

Allt jag ser...

2009-07-22 @ 23:30:04
Inget att göra längre typ. Jag borde sova fan. Men orkar verkligen inte, är ju inte ens trött. Men jag måste upp tidigt imorgon och jobba.. Blä. Och sedan på kvällen ska jag dit igen.. Woh, sista dagen imorgon. Jag längtar, haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu alltså.. Jag ska nog ner och sno lite popcorn, nån äter det. xD haha. Sedan vänta in paradise hotel, tror jag. Om jag orkar.. Vi får se! Men jag säger go´natt här iallafall.. Slänger med en bra låt också. :D Vi hörs mera imorgon...

Tjing!


Cidinho E Doca - Rap Das Armas (Lucana Remix)


Done!

2009-07-22 @ 21:45:20
Nu är jag klar med packningen typ... Lite småplock som åker i på fredag bara. Det blev allt som allt, en fullproppad väska, en dataväska och en påse med skor och regnjacka! Heja mig. xD HAHA. Men det känns skönt. : ) Lägga i lite skit i resväskan när jag kommer till Micke sen, gött. Nu ska jag ta och fixa lite med videobanden här som sagt... Hörs senare!

Tjing!

Jag och packningen är inte Bästa Vänner...

2009-07-22 @ 20:46:08
Här sitter jag fast jag inte borde göra det. Äter lite glass igen också, så himla gott. Jag har packat till och från hela dagen idag... Och det går inte så värst bra, har typ insett att jag har lite för mycket kläder med mig, men de är en annan femma. Det kan jag inte göra så mycket åt för det är redan hos Micke. xD haha. Men allt småplock och grejs som ska i väskan nu, det är för mycket helt enkelt. Jag packar i och packar ur, typ. Så ser det ut här. Det blir ju bra så fort jag är hos Micke liksom, för då kan jag bara lägga över allt i resväskan, men jag ska ju ta mig dit också.. Jag ska nog fixa detta, måste verkligen göra det. Skönt om jag får det klart idag också... : ) Nu ska jag kika runt lite till här först, sedan packa klart och sedan fixa lite med videobanden så mamma vet vilket hon ska ta ifall något ska spelas in. ; ) HAHA.

Pusshej!

Onsdag idag...

2009-07-22 @ 15:23:43
Jag har inte gjort så mycket.. Vaknade efter nio någon gång tror, mamma kom in då. xD haha. Jag hade iallafall inte ställt min klocka, hann nog inte det, och jag hade inte hunnit satt i headsetet i mobilen inatt heller för att lyssna på musik, jag somnade nog på en gång. xD haha. Najs! Men iallafall, jag kom upp och duschade och åt frukost. Vid halv ett så begav jag mig till jobbet och blev kvar där nån timme, det gick fint. Hemma igen vid halv tre typ, då var mormor här så pratade lite med mor och mormor.. Och sedan tog jag med mig lite glass upp hit och här händer det inte mycket just nu... Jag ska försöka packa ihop lite grejs som ska med till Stockholm, och boka en buss eller något som tar mig dit. xD

Pusshej!

Go´natt!

2009-07-22 @ 01:03:34
Jag ska ta mig till sängen så jag kommer upp någon gång imorgon. Det är dags att jobba igen, gud så jobbigt. Menmen, bara denna vecka kvar nu, sen får jag leva loppan några veckor, som om jag inte gjort det än. ; ) Slänger in ett klipp som jag suttit och glott på ett tag nu.. Också hörs vi mer imorgon, sov så gott alla! Go´natt!


Händer inte mycket...

2009-07-22 @ 00:22:46
Sitter just nu och ser på Paradise hotel på 6an, haha. Det är så bra ju.. Och jag har bloggat om fredagen och även lite grann om Britney. Lördagen och måndagen ska väl komma snart också, men det tar lång tid att få ihop.. Jag har la inte gjort så mycket mer idag, bara suttit här och glott för jag har varit så trött. Kollade även på allsången tidigare, Lili&Susie och Magnus Carlsson var bra och kul att Britta Bergström satt i publiken också. :D iih! Sen har mamma varit här och tjatat om lägenheter och skit också, haha. Nej, nu ska jag fokusera på tvn så jag hänger med här, haha. Det händer ju saker hela tiden... xD

Tjing så länge!

Britney Spears - Vilken upplevelse. <3

2009-07-22 @ 00:12:52
1 3  J u l i - K o n s e r t  i  G l o b e n . . .

Det var verkligen så himla overkligt att stå där. Och vilka platser vi hade då.. Bara några meter från stora scenen och jag var typ två meter ifrån henne när hon var ute på lilla. Fatta, shiit alltså. Det var så sjuktkul att se henne live, jag har gillat henne sedan ´98. Riktigt häftigt!!! Tråkigt dock att hon bara sjöng typ en låt live, men sak samma. Att se henne var så coolt ändå, att jag fått uppleva det! Hon är verkligen en stjärna!!! I love Womanizer. Jag ser henne lätt igen om/när hon kommer till Sverige!! Så himla värt pengarna ju...

Bjuder på lite bilder här;





E t t  m i n n e  f ö r  l i v e t . <3

17/7 - Underbara brudar. <3

2009-07-21 @ 18:06:06

Jag och Micke kom som sagt till Stockholm strax innan tre och då var det raka vägen hem till han och sedan skyndade vi oss tillbaks in till stan. Förbi Marie en sväng och där blev vi kvar ett bra tag och pratade, hon är ju bara så trevlig! Härliga människa. Kramkalas och vi ses imorgon!! Efter pratstunden där så begav vi oss till Hötorgscity för att träffa Annamia. Mycket trevligt, pratade med henne lite grann och sedan kilade vi vidare för att träffa nästa person, nämligen Emma i Caracola.. Och där blev vi kvar galet länge ju.. Pratade om lite allt möjligt där, och efter fem-tiden nån gång så var vi tillbaks på hötorgscity igen. Annamia ringde Micke och vi fick komma upp till dem där uppe och mysa istället. Det var roligt, gud så mysigt det är där uppe. Där satt vi nog och pratade i typ 1,5 timme.. Det slutade vid sju-tiden och då trallade vi och Annamia vidare till donken, de har blivit tradition för oss att äta där tillsammans. Och rätt som det var när vi satt där och åt så kom Emma och Emelie i Caracola dit och överraskade oss, eller rättare sagt Annamia för vi visste ju att de skulle komma. : ) Så de slog sig ner vid oss och pratade lite grann innan de var tvungen att kila vidare. Vi satt kvar en stund till och pratade och sedan började vi röra på oss också.. Och vi fick en liten present av Annamia också, iih tack. Så galet sööt ju! Vi hängde med henne ut till hotellet och lämnade av henne där. Tackade för dagen, för allt... Hon är så galet underbar. ♥ Vinkvink, kramkalas och ses snart igen typ.. Och vi tog oss hem till Micke direkt tror jag, hm.

En galet bra dag alltså.
Tack alla brudar. ♥




Kärlek. <3

2009-07-21 @ 17:25:59

Helgen. . .

2009-07-21 @ 14:55:49
Stockholm-Skövde-Skara-Tibro-Kungsbacka-Göteborg-Stockholm-Gävle


Inlägg kommer, nån gång när jag har tid och ork...
Underbar helg iallafall.

Tröttare än tröttast!

2009-07-21 @ 14:51:27
Nu har jag varit och jobbat, kom hem för en stund sedan bara. Det gick väldigt segt alltså, så himla trött ju.. Åkte ju nattbus hem från Göteborg i natt, och kom hem till Gävle vid halv tio och åt bara lite mat och sedan iväg och jobbade. Jag är död nu!!! Och jag orkar inte ens lägga mig, det är ju tråkigt.. Hm, jag måste packa typ. Ska ju iväg igen på fredag, hejohå!! Nej, nu ska jag kika runt lite här, hörs senare!

Pusshej!

Mot Skövde...

2009-07-18 @ 08:45:02
Vi är vaken här, duschat och ska snart äta lite frukost. : ) Sedan in till stan och träffa Marie igen och sedan till mitt tåg som ska ta mig till Skövde idag. Träffar Bonnie och Sara där, och även Annika när hon anländer. Sedan ut till Skara Sommarland och ha skojskoj. :D Längtar...

Gårdagen var helt fantastisk alltså. Vilka underbara människor det finns.. Jag ska blogga om dagen men de får nog bli när jag kommer hem på tisdagen, för jag har ingen mer tillgång till datorn nu tror jag. Men jag säger bara, Tusen Tack Marie, Annamia, Emma och Emelie. ♥ Underbara folk liksom... Men som sagt, inlägg kommer om det!!!

Nu ska jag fixa mig lite här...
Pusshej!

Godförmiddag!

2009-07-17 @ 11:30:58
Jag hann kika in här lite snabbt nu innan vi åker.. Jag har varit och jobbat nu på förmiddagen, det har gått fint och väldigt snabbt. Jag har packat ihop det sista här nu, det känns skönt... Men det är lite svårt att veta angående väder och skit. xD haha. Vi tar halv ett-tåget från Gävle, får skjuts in av mor min. : ) Framme i Stockholm strax innan tre, och då är det raka vägen hem till Micke och lämna alla grejer, sedan tillbaks till stan... Och träffa allt folk, jag längtar!!! Marie, Annamia, Emma. ♥ Det ska bli mycket kul. :D

Får se om det kommer in något inlägg under helgen, annars hörs vi på tisdagkväll!
Pusshej!

Dags att sova...

2009-07-17 @ 00:26:57
Nu ska jag ta och stänga ner här.. Jag har packat klart typ och vi kollar på Paradise hotel igen.. Och imorgon åker vi tillbaka till Stockholm. Och jag blir borta till på tisdag nu. Ingen dator följer med alls denna gången, har inte tid för den.

Fredag: Sthlm - träffa Marie, Annamia och Emma. Ska bli helt lövely. ♥
Lördag: Skövde/Skara - Se Jess tillsammans med Sara, Bon och Annika.
Söndag: Åka hem till Annika.
Måndag: Tre S på Lotta på Liseberg med Annika. Det blir skoj. ♥

Jag är tillbaks i Viken på tisdagförmiddag igen, och då är det jobba som gäller.. Så inlägg kommer efter det, om jag inte lånar datorn hos någon i helgen. : ) Ha en underbar helg allihopa!

Pusshej!

Lång dag!

2009-07-16 @ 23:39:19
Jag orkar inte skriva om min dag så det får bli en punktlista...

Jobbat.
• Vare hos mormor på fika.
• Willys med alla.
• Packat, håller fortfarande på...


Det är galet svårt att packa ska jag säga... Först för helgen.. Och det ska bli dåligt väder, blä. Mycket svårt. Och sedan ska jag packa för mina veckor i Sthlm/Gbg efter det.. från den 24 juli till 17 augusti. Det är INTE lätt!!!! Assvårt.. Men jag har fått ihop det mesta nu iallafall. Skor och underkläder följer med nästa helg jag åker ner. xD haha. Nej nu ska jag fortsätta med detta, kikar in lite snabbt innan det är dags för sängen...

Tjing!

Go´natt!

2009-07-16 @ 02:15:16
Dags att sova nu va... haha. Vi börjar bli lite trötta och klockan är mycket. Jag ska jobba imorgon igen fan, asdrygt. Menmen, får se när jag kommer iväg.. Hörs mera senare när vi är uppe igen...

Go´natt!

13/7 - Lövely träffar. <3

2009-07-16 @ 01:58:06
Jag åkte som sagt till Stockholm i måndags för att gå på Britney på kvällen... Men det kommer i ett eget inlägg i dagarna här.

Micke och Emma mötte upp mig på centralen strax innan tre.. Då drog vi vidare till stan, där vi träffade Marie (i ThreeD). Pratade lite med henne, det var så mysigt. Hon är ju så otroligt underbar, söta människa. Efter det så gick vi och träffade Emma i Caracola.. Och det var inte igår om man säger så, senast var i september. Så det var sjukt roligt, hon blev lite chockad av att se oss där, men även jätteglad.. Vi stod nog och pratade i ungefär 30 minuter med henne, fanns mycket att prata om, haha. Mysmys, vi bestämde att vi skulle ses snart igen.. Det blir lövely! Sedan trallade vi till pendeln, där Micke och Emma skulle hoppa på till södertälje, sa hejdå där.. Och jag trallade till donken för mat och smsande med Milla. Tog en sväng runt på stan igen i väntan på Milla. Tjugo över fem kom hon till centralen och då tog vi oss ut till Globen direkt, där köpte hon mat.. Och sedan träffade vi Maria också, så stod och pratade med henne ett tag innan vi tog oss in i Globen...

Kommer som sagt ett eget inlägg för Britney...
Tjing!

Det blev bra ändå...

2009-07-16 @ 01:18:54
Ingen Jess och Marko ikväll, utan det blev Martin Stenmarck istället...
Marko ställde in pga att han var sjuk, mycket sjuk... Tråkigt som fan alltså.


Vi var inne tidigt i Gävle, runt halv två-tiden ungefär. Vi parkera vid konserthuset och drog därifrån direkt till slottstorget till scenen.. Kikade lite där och försökte få tag på Jessica... Vid halv fyra fick vi ett mess från henne, inget roligt dock. Marko var sjuk och konserten var inställd. Jäkligt tråkigt. Var fram och pratade med en vakt om de visste vem som skulle ersätta.. Och även då så repade Hanna Hedlund med band på scenen, så vi sjöng lite allsång med henne. xD haha. Och hon tyckte vi skulle komma till kvällen och sjunga. ; ) Sedan drog vi tillbaks till bilen och lämnade lite grejs i bilen och åt lite på sibylla också.. Efter det så tog vi oss till scenen igen, för att luska ut vilken som ersatte och fick då reda på att det var Martin Stenmarck, så vi blev kvar iallafall...
 
Vid sex så började allt på sccenen, först var det nå Kul för barn-grejs. Sjöng massa barnlåtar, så vi satt en bit bort och kollade. Hanna är rolig. xD Sedan blev det Svenktoppen nästa, med tre skitdåliga människor.. Efter det så var de allsång med Hanna. :D Det var riktigt kul ju... Gävle i mitt hjärta. ♥ Och hon sjöng massa låtar från sin skiva och allsånger såklart. Jag fick sjunga i micen en gång, och Micke tre gånger.. Hon är sööt. Strax efter nio var det dags för Martin, och shiit vad alla skrek och sjöng med i låtarna. Riktig allsång alltså. Vi skrek oss hesa typ också. Martin är ju bara grym, som alltid liksom. Sjumilakliv är så bäst!!! Slutade vid tio och då drog vi därifrån direkt till bilen och syster åkte med oss hemåt. Det var gasen i botten hem typ. xD HAHA. Hemma iallafall strax efter halv elva, och sedan dess har vi suttit här vid datorn och tryckt. Och vi kollade på Paradise hotel nyligen också. Nu trycker vi här och jag ska kika lite bloggar...

Tjing!




Snart på väg igen...

2009-07-15 @ 12:01:02
Jag är hemma från jobbet nu, åkte iväg i förmiddags här. Det blev nån timme där, det gick fort. Nu är jag hemma här och vi sitter vid varsin dator och väntar på maten... Och försöker lista ut vad vi ska ha på oss, det är ju för sjutton varmt ute.. Men nåt blir det.. Sedan brummar vi in till Gävle och blir där hela dagen... Sommarkväll som gäller, och på scenen har vi våran stjärna Jessica.. iiih ska bli så kul att se/träffa henne igen. ♥ Det blir en toppen kväll och vi verkar få bra väder också. :D

Nej nu ska jag kika runt här och ta fram kläder... Hörs mer ikväll.
Tjing!

Finally...

2009-07-15 @ 00:08:39
Nu är jag på plats här vid datorn igen... Vilken dag!!!

Klockan skulle stått på ringning vid sex, men ja, Mickes pappa kom iallafall in och väckte oss. xD Micke hoppade in i duschen och jag log kvar en stund, klädde på mig och sedan blev det frukost.. Strax innan åtta åkte vi iväg, Mickes familj skulle upp till Östersund, de åkte förbi Viken och släppte av oss här och stannade även på en morgonfika. Sedan hoppade jag in duschen och efter det så drog jag till jobbet. Kom dit strax efter tolv-tiden, det gick fort att städa.. Hemma igen till halv tre typ. Då blev det datorn lite snabbt här, sedan matdags.. När vi var mätta och belåtna så packade vi på oss våra paraplyer och begav oss till stan för att möta upp A-K. :D Trevligt! Drog in på Dollar och trallade runt där ett bra tag, tillslut hittade vi det vi skulle ha, najs. Sedan gick vi in mot stan och kikade lite snabbt, slog oss ner och åt lite mjukglass, mums. Och pratade massa, och sedan tillbaks till dollar, till bilen.. A-K skjutsade oss hem hit, och vi satt och pratade och fixade lite i köket. Sedan blev det hejdå till henne, men vi ses la snart igen! Och strax därefter så åkte vi till pappa, fick skjuts av mamma dit.. Där blev det kvällsmat, grillat, mums. Satt ute på altanen och åt och pratade massa.. Sedan hoppade jag och Micke in för att se på allsången, den var la sådär..

Och vid nio var det dags för Grattis kronprinsessan på svt1. Det lära vi ju bara se, liksom Malena, Jill, Måns och Lena&Orup.. Så sjukt j*vla bra!! Jill har en sån sjukt fantastisk röst, shiit alltså, underbart. Och Måns var lika grym som alltid, men jag saknade tjejerna på dansen... Lena&Orup var också grymma, kul att se dem ju. Och Malena, vad ska jag säga?! Jag totalt tokgillar den människan. Vilken röst hon har, gaaalet. Hon är bäst på alla sätt och vis! Min plats på jorden. ♥ iiiih, miss her fan. Och sedan fanns ju Sara och Daniel Borch på kören också, najsnajs..

Efter det var slut så trallade vi hemåt, och nu sitter vi vid varsina datorer här och knäpper. xD haha. Vi ska la kanske snart ta och fixa till här och sova.. Jag ska ju faktiskt upp och jobba imorgon igen, blä... Så jag säger go´natt här...
Go´natt!

ZzzZzz...

2009-07-13 @ 01:30:48
Nu ska jag verkligen gå och lägga mig... Har snackat massa med Milla och Micke här.. Och jag har bloggat om lördagen, woho. Det tog tid kan jag säga!! Jag har spelat lite yatzy här på kvällskvisten med mor, syster och Robert också.. Så inte suttit här hela kvällen... Men nu ska jag faktiskt lägga mig, ska upp tidigt och jobba imorgon ju.. Sedan bär det av till... Stockholm igen. :D Träffa lite folk och umgås... och på kvällen väntar Britney Spears!!!! Jag kan knappt fatta att det är sant, JAG SKA SE BRITNEY LIVE!!!!! Ascoolt verkligen, har gillat henne sedan 98 och nu är första gången!! En upplevelse jag sent kommer glömma alltså... Så, vi hörs mer igen på tisdag när jag är tillbaks i Viken.

Go´natt!


11/7 - "Jennie let me love you!" <3

2009-07-13 @ 01:14:54
Klockan stod på ringning vid sju-tiden. Och vi kom la upp typ på en gång. Duschade och fixade oss, åt lite också. Sedan tog vi oss iväg, t-banan till östermalmstorg och sedan buss från nybroplan ut till Gröna Lund. Där vi mötte upp Martin som hade hållt platser till oss där.. Vi var la där ute strax efter nio(?) typ, och vi var chockade att det inte var mer folk där, haha. Det var typ 10pers där, haha. Vi stod där och snackade massa, vid halv elva började smyginsläppet.. Martin tog våra väskor och jag och Micke skyndade oss in.. Bra platser borta vid trappen fick vi också, väntade där en halvtimme. Sedan fick vi släppa på bandet själv, det var bra, Micke var beredd. Klockan slog elva och de var rusningsdags, Micke släppte och sprang och jag efter.. De andra vette fan vart de tog vägen. xD Micke och jag var iallafall de två första framme vid scenen och kastade oss på två bänkar, heja oss! Och vi kikade runt vilka som skulle komma bland de reserverade också. JAG DOG!!! Jennie och Benke från Bounce skulle komma... iiiiih! Jag var lycklig, yes! Sedan satt vi mest där och pratade och sådära... Tobbe repade lite, Malin och Tessan dök upp på scenen då också. De såg oss tillslut och de är söta! När de sedan skulle gå så försökte vi få dem till oss men de skulle iväg och vi skulle ses senare.. Alla drog på lunch och då passade vi också på att äta.. Det var pannkakor med socker dagen till ära, gottgott!!

Och vid två sen så började repen, först ut var Johan Palm.. Sedan, öhm, jag minns inte ordningen.. Velvet, Moneybrother, EMD och sist Konditorns. Haha, vad vi skrattade åt Konditorns då, de var roliga.. Och genrepet började vid fem-tiden, där flöt väl allting på som vanligt.. Vi löste snabbkrysset. xD HAHA. Skrek lite på allt folk.. Och de var kaos om alla platser.. Vi höll ju en hel bänk, men släppte den efter genrepet för N kunde inte komma.. Efter det så sprang Micke iväg och köpte strips till oss, gott. Sedan satt vi mest där och väntade på att allt skulle dra igång...
  

  

Strax efter halv åtta så började underhållningen som bestod av Matt, Tessan och Malin. Woho, så himla bra ju.. Och jag höll koll efter Jennie och Benke också, om de skulle inta sina platser någon gång, de satt snett framför oss. :D Och ungefär fem i åtta, så kom de dit med sällskap.. Jennie var galet snygg ju.. Och hon hejade på mig, jag dog!!! Trodde verkligen inte hon skulle känna igen mig, men det gjorde hon, hihi. Vid åtta så började allt och vi tjoade och tjimmade oss igenom programmet.. I första pausen var jag fram till Jennie och snicksnackade lite, söta människa! Och även i andra, vi bestämde att vi skulle ta kort innan de gick och de drog ju i andra pausen.. Så det blev kort med Jennie innan hon var tvungen att springa iväg, tack hihi. Bäst i hela programmet var såklart Velvet och hennes dansare; Helena, Vicky och Christopher, och självklart Tessan och Malin på kören...

Efter programmet så trängde vi oss ut direkt, ut från grönan och bakom i gränden.. De kom några fler dit och en vakt föste bort oss, eller vi fick stå några meter längre bort. xD haha. Efter en stund så såg vi Jenny aka. Velvet där borta och vi gick lite sakta dit, och sedan försvann vakterna en stund och då skyndade vi fram till henne. Hej och kramkalas blev det, länge sedan vi sågs ju, i mars tror jag det var.. Pratade lite snabbt med henne, bestämde när vi skulle se henne nästa gång och hon signerade våra Deja vu-singlar och min skiva, yeah! Sedan skulle hon med taxin och vi vinkade hejdå typ. Sedan blev vi typ lite tvingade att backa bak till de andra igen. xD haha. Då såg vi Malin och Tessan också... Malin bara vinkade och sa att vi ses nästa vecka igen, haha. Och Tessan såg oss inte ens.. Sedan kom Helena (dansade bakom velvet) med vänner ut, så vi pratade lite snabbt med henne, jättetrevlig ju. : ) Och sedan stod vi kvar där ett tag och pratade med några EMD-fans och Johan Palm-fans. xD HAHA. Men efter ett tag gav vi upp och drog därifrån, hoppade på bussen till Östermalmstorg.. Och Micke messade med A-K och vi fick då reda på att Emma befann sig i Sthlm, så vi försökte få tag på henne.. In på pressbyrån för att köpa den älskade chokladen till mig och efter det så fick vi tag på henne.. Vi drog över Stureplan och bortåt för att möta upp henne, mycket folk ute ju. xD Jättekul att träffas ju, vi stod nog där ungefär en timme och pratade om allt möjligt, trevligt. Strax innan tolv kände vi att det var dags att röra sig hemåt, bestämde att vi skulle ses dagen efter.. Vi drog till Östermalmstorg och tog t-banan där hemåt.. Väl hemma så blev det datorn en liten stund, packade ihop väskan typ och kollade tvn lite snabbt. Sedan somnade vi gott någon gång kring två-tiden tror jag det blev...

En helt underbar dag blev det.. Tack Jennie och Jenny.. ♥

Då var man hemma igen...

2009-07-12 @ 21:00:57
Jag är då hemma i Sandviken.. Kom hem strax innan åtta här. Och jag har väl typ bara hunnit ätit och packat ur väskan.. Glor runt lite här nu... : ) Och ska väl typ försöka blogga lite snabbt om gårdagen också. Men först dagen...

Vi hade klockan på ringning vid tio idag, det var riktigt skönt alltså. Låg kvar och kollade lite på tv.. Kring tolv-tiden var jag upp och duschade och sedan åt vi lite frukost.. Och jag bokade lite tåg och buss för nästa helg, yeah! Vi messade lite med Emma också, skulle möta henne vid stureplan vid två-tiden. Så vi gjorde oss klara, packade ihop alla mina grejer och tog oss iväg.. T-banan till Östermalmstorg.. Hittade E och vi snurrade in på Lagerhaus och nån annan butik på Biblioteksgatan. xD haha. Sedan raka vägen till kungsan där vi slog oss ner på en bänk och pratade massa, mycket fint väder ju. Lite planering inför gbg och sådant skoj, det blir najs. : ) Sedan tog vi oss till centralen, köpte strips och glass på donken där. Sedan till min buss och vi tog hejdå där, men vi ses imorgon. :D hihi. In på bussen och den var proppfull hem, drygt.. Lyssnade på musik hela vägen hem och mamma hämtade mig vid halv åtta här i viken...

Tjing!


Go´natt!

2009-07-11 @ 00:29:04
Det har inte hänt så mycket sedan sist.. Suttit här vid datorn och glott... Fixat pannkakor till imorgon, haha.. Vi ska såklart på Sommarkrysset igen, så håll koll på tvn. ; ) haha. Men imorgon är EMD och Johan Palm där, så det blir tävling till bänkarna imorgon. Och därför ska vi ta och lägga oss nu så vi är utvilade.. xD Haha. Go Velvet, säger jag bara!!!

Tjing!

Finally...

2009-07-10 @ 21:16:50
Nu är ALLA inlägg ute som ska ut, så sjukt skönt alltså... Det är bara scrolla ner och läsa om ni känner för det.. hihi. Nu ska jag kika runt lite här på datorn.. och se om jag hittar nåt skoj! :D

Tjing!

Hyllning till MJ!

2009-07-10 @ 21:11:41
Jag åkte som sagt till Stockholm i onsdags... Tog upptåget dit och sådära, lyssnade på musik, kollade face i mobilen (såg att linda hansson skulle dansa också, woho!) och smsade massa (nat skulle också vara med, iih!). Väl framme i Sthlm vid tjugo i tre typ. Jag tog mig då raka vägen till donken för lite strips.. Och sedan ner till t-banan och åkte mot Rådmansgatan, där jag och några till tjejer vilsade runt tills vi hittade till Balettakademien, där alla skulle samlas.

Vi var där vid typ kvart över tre och det var en hel del folk där.. Strax därefter så dök Emelie (hon som jag träffa på mallis) upp, så var fram till henne. Hur mysigt som helst att träffas igen ju! Hennes vän Linda kom också, så hejade på henne med! Och Nathalie kom i det ögonblicket också, vinkvink och kramkalas. Pratade lite snabbt med henne för hon skulle iväg och hitta sin vän och lämna väskan.. En stund senare så såg jag Linda Hansson och Vera Prada komma med sina barn. Så var fram till Linda såklart, kramkalas och lite prat, mys! Sedan var det samling på gården och Benke och Jennie pratade massa, så jag hängde med Linda och Vera in och stod och lyssnade, Nat kom strax därefter och hejade på L&V. Och även smilade lite sött till mig. Sedan började B&J att ropa upp vilka grupper man var i och alla for iväg och repade i salarna. Det var originalkoreografin till Beat It som gällde, 4 åttor. Så jäkla coolt ju!!! Vi körde väl typ en halvtimme i salarna...

Sedan ut i parken på sidan och där repade vi alla tillsammans, och hur coolt blev inte det då! Klockan fem skulle vi vara vid plattan så vi alla tog oss dit, stressigt värre att komma dit, haha. Och shiit så mycket folk det var där, i varenda litet hörn stod det nån.. Rätt som det var så började musiken och vi var igång. Det var SÅ MÄKTIGT alltså. Shiit. Häftig känsla att stå på plattan och dansa med ett helt gäng med folk.. Det tog slut snabbt och allt var som vanligt.. Jag hittade på Linda och Vera igen, så jag tog mig till dem.. Eller till Linda och pratade massa med henne, hon är så himla härlig ju!! Sedan skulle hon iväg... och efter en stund så hittade jag Nat och hennes kompis och hängde med dem bort till centralen för vi skulle dansa där vid sex-tiden. Messade samtidigt med Micke också, så han dök upp där för att säga hej.. Så det blev så att vi stod och pratade med Nat en stund, så himla mys. Och Micke fick passa våra väskor, för vi var ju tvungna att inta våra positioner. xD Och musiken började spelas och det var över på en gång typ, haha. Det var coolt, men plattan var bäst verkligen. Letade mig fram till Micke, och mötte upp Nat och co också. Hejade lite snabbt på Sabina där också.. Och sedan gick vi alla till Norra Bantorget, pratade och skrattade massa på vägen dit. Väl där så stod alla typ bara och hängde, vi pratade med Nat och co, Sabina kom också. Vi tog lite kort och bara hängde.. Tillslut så kom Benke och Jennie och de tackade alla för att vi varit med. Vi var över 300 pers, shit. Och berättade lite om kvällens tider och ställen, som jag tyvärr inte kunde vara med på.. Vi stod kvar en stund där och pratade med Nat och co.. Tog hejdå av Emelie och Linda också när jag såg att de skulle dra.. Och jag träffade även Nathalie, jag följer hennes blogg och sådära. Jättemysig tjej verkligen, skitkul att äntligen träffas i verkligheten också. Det blir fler gånger, hoppas jag. :D Sedan tillbaks till Nat och co, de for fram till Jennie och pratade lite, så vi väntade lite på dem. Sedan hade de bråttom iväg, vi hängde på.. De sprang runt lite snabbt på stan och sedan raka vägen till t-banan för att komma till balettakademien igen. De skulle på dansklass vid halv åtta, och klockan var la strax efter sju, haha. Det blev massa kramkalas med Nat och vi ses snart igen!! Vinkopuss! Jag och Micke trallade vidare bort mot Stureplan där vi slog oss ner och pratade lite.. Strax innan åtta tog vi oss till t-banan och tog hejdå där.. Jag åkte till centralen för att hoppa på pendeln till Väsby och sedan upptåget hemåt. Hemma i Gävle 22.35 och då kom Robert och hämtade mig, tack!


6/7 - Mysigaste allsången ever. <3

2009-07-10 @ 21:10:18

Jag drog från Micke strax efter halv fem och hoppade på t-banan direkt i Mörby. Raka vägen mot Slussen, klockan var runt fem-tiden när jag kom dit så det blev inge donken så for in på nån kiosk-grej där och köpte drickyoghurt. Sedan letade jag rätt på bussen och hittade där Jennifer och hennes mamma, trevligt! Bussen kom strax därefter och vi hoppade på.. Jag och Jennifer satt och pratade om lite allt möjligt, roligt.. Och bussen den bara åkte och åkte, längre och längre ut på landet kändes det som. xD Tillslut efter typ 40 minuter var vi framme vid Siggesta gård och det var verkligen ute på vischan.. Vi snurrade runt lite där och hittade sedan logen där allsången skulle hållas. Vi stod där och pratade lite och sådära innan de öppnade dörrarna.. Vi hade ju ståplats, men de skulle inte vara så mycket folk där så de hade fixat sittplatser så vi fick sätta oss vart vi ville. :D Längst fram närmast scenen blev det, yeah. Och vi fick ett tjockt allsångshäfte också, som jag och Jennifer gick igenom på en gång. Kände igen alla typ, haha.


Vid åtta så började allt.. Gabriel Forss var det som ledde allt.. Gästartister var Sonja Aldén och Thomas Di Leva. Sjuktmysigt ställe att vara på alltså.. Sonja sjöng en sjuktfin version av En del är vackra när de dör och det blev såklart För att du finns, med "och att Ni kaaan deen!". Så himla fantastisk, hon är bäst den där Sonja. ♥ Och jag blev lite glad att Di leva sjöng Vi har bara varandra. Älskar den, fast med Sonja. xD hihi. Lite allsång blev det också, Sommaren är kort, Gå upp och pröva dina vingar, Sånt är livet, bl.a.. Skojskoj.. Allsången slutade vid halv tio och då skulle Sonja ha en liten signering utanför.. Men först sprang vi bak och träffade Di leva, för Jennifers mamma ville ha kort med han... xD Och sedan in igen, pratade med ena körtjejen, Linda Andersson (osäker på efternamnet just nu), hon var jäkla bekant men kunde inte placera henne.. Och vi blev väl inte så mycket smartare efter att pratat med henne heller, haha.
  


Efter det så tog vi oss ut där Sonja var, väntade tills alla var klara och tog oss sedan fram.. Pratade lite med Sussie också, hon jobbar på mlp.. Sedan fram till Sonja.. Hon fick signera våra häften, och vi pratade om lite allt möjligt.. mitt sommarschema igen bl.a.. Och vi tog ju såklart kort tillsammans också innan hon skulle iväg.. Kramkalas och vi ses snart igen. :D Och vi drog iväg, fick hämtning av Jennifers pappa.. Och det blev lite strips från donken också, tack. Sedan skjutsade dem mig hela vägen hem till Micke, tack så mycket!!!


En väldigt lyckad kväll, tusen tack Sonja!
Du är allt och lite till... ♥


5/7 - Ett minne för livet. <3

2009-07-10 @ 21:09:48

Vi mötte upp Louise (hon som vi träffade på fredagen) i Mörby centrum vid åtta och tog oss sedan in till centralen. Vårat tåg skulle gå vid 8.51, men det var försenat såklart och kom kvart över nio typ. Vi hoppade på tåget mot Eskilstuna, hittade bra platser och där satt vi. xD haha. Vi uppdaterade våra facebook-statusar allihopa, till samma. Tog lite bilder och pratade mest.. Vi var framme vid halv elva ungefär, och då trallade vi mot Tuna Park direkt.. Vi orkade inte ta bussen när man ändå kunna gå dit, inge långt ju.. Vi tog vägen längs Parken zoo, hihi. När vi kom fram till Tuna så hade de inte öppnat ännu.. De öppnade elva och vi behövde bara vänta någon minut, gött. Vi tog oss in mot scenen, först en snabbtitt in på skivlagret.. Sedan slog vi oss ner vid scenen, repade lite dans och skrattade mest. Sedan kom ljudteknikern, så vi pratade lite med han för han kände igen oss sedan NK. Efter en stund kom även Thomas, så hejade på han också.. Och de började spela Malenas skiva, och de pitchade lite med den, körde väldigt snabbt och väldigt långsamt. HAHA fan va kul man kan ha, men vi tyckte de skulle speeda upp La voix när hon uppträdde xD HAHA. Och rätt som det var när vi sitter där och pratar, så kollar jag framåt och vilken kommer inte då. Jo, Malena med sin familj. :D Och där satt vi och sjöng på Tragedy, för den spelades just då.. Malena såg oss och det första hon sa när hon kom fram var typ; "Är det ni som ska uppträda här idag?! :D" Galet alltså.. Vi pratade på lite med henne om hur allt skulle bli och allt. Hon var fett taggad på att ta upp oss och vi likaså.. Vi sjöng lite Tragedy med henne också, HAHA! Sedan gick hon iväg med Thomas men fastnade med lite fans.. Och Svante, hennes man, började prata med oss, frågade om vi var dansarna, om det var vi som dansade i viken när hon var här för hon hade pratat om oss då. xD Mycket trevlig var han. Han gick iväg med ungarna och vi slog oss ner vid scenen igen...

 


Strax innan ett så började det fyllas på med folk, vi ställde oss i mitten typ.. Då kom Thomas fram och sa åt oss att ställa oss lite på sidan för det skulle gå snabbare att komma upp då. xD Och när vi stod där och kollade upp mot fönstren på andra våningen, så kikar Malena ut.. Vi vinkar, hon ser oss och vi dansar lite och hon skrattar som fan. xD Klockan slog ett och Thomas presenterade Malena.. iiih, jubel och applåder från oss.. Hon började såklart med La voix, så sjukt himla braaa. Jag älskar´t! Hon vinkade då upp oss till första refrängen... och ja, vad ska man säga?! Det var så sjuktkul så det finns inte ord för det. Vi var i extas efteråt, det var GALET!!! Juste, Malena sjöng även Min plats på jorden, fina låten.. Och en liten intervju efter det.. För att avsluta med en signering, kön blev någorlunda lång.. Vi ställde oss där efter en stund, dansade lite också, HAHA. Vi kom fram dit där de sålde skivorna och stod där och pratade med ljudteknikern och Thomas, trevligt. Tillslut kom vi fram till Malena.. Hon är bäst.. Vi pratade om uppträdandet, osv. Hon signerade våra affischer, lövely. Pratade lite till om en massa.. Och vi avslutade med att ta kort tillsammans.. Hejdå och hon bara; "jag kommer sakna er nu ju.... jag saknar er redan!!" aww, sööt människa!! Vi drog till sidan och satte oss vid scenen igen, kollade filmningen och var helt i extas över allt som hänt. Sedan när kön började ta slut så tog vi oss bort till Malena igen, pratade lite med Svante först i väntan på henne. Och vi tog en gruppbild med henne, Thomas var snäll och tog den! Det blev hejdå till Malena, hon drog upp och bytte om.. Sedan när hon kom tillbaks så gick hela familjen, vinkvink. Svante bara; "Vi ses snart igen!". Okej, visst, haha. Sedan skulle Thomas också dra så vi sa hejdå till han med. Och vi blev kvar en stund och pratade med ljudteknikern, för det var över en timme kvar tills vårat tåg skulle gå. Det var skojs, vi fick hans visitkort också, skulle maila han om bilder som han tagit på oss när vi dansade och så. xD haha.


Sedan trallade vi iväg.. mot stationen. Kom dit strax innan fyra och slog oss ner på en bänk och där satt vi och lyssnade på Malena, haha. Vid 16.05 så kom tåget och vi hoppade på.. Vi var lite trötta ja. xD På tåget kikade vi filmningen igen, och datorn för folk hade redan sett oss dansat och allt. Det var galet. Det fanns redan ett klipp på youtube från dagen.. Vad gjorde vi mer... Hm, pratade lite och sådära. Och 17.09 så rullade vi in på centralen i Stockholm. Där sa vi hejdå direkt till Mika och hon åkte vidare hem till Thilda.. Och Louise fick hämtning där på centralen tror jag det var, hm. Mitt minne är inte så bra just nu... Och jag och Micke tog t-banan hem till han igen...

Vilken dag alltså, helt FANTASTISK!!!
En av de Bästa dagarna i mitt liv!!!
Ett minne för livet, lätt...
TUSEN Tack Malena, you are amazing!
Och till oss säger jag bara, vi är Bäst!
Puss på er alla. ♥

4/7 - So what I'm still a rock star. <3

2009-07-10 @ 21:09:13
Vi hade klockan på ringning vid sju-tiden. Upp och duschade, lagade mat, åt frukost och packade ner allt i väskorna. Sedan begav vi oss iväg, mot Gröna Lund. Mika var redan där och köade, och grönan hade strömavbrott och kunde inte öppna direkt vid elva när de skulle. xD haha. Vi kom väl dit omkring den tiden tror jag, ställde oss vid Mika och co.. Efter en stund funkade allt och de släppte in oss. Micke rusade bort till scenen, medans jag och Mika tog det lite lugnare med all packning. Vi fick grymt bra platser, satt på fjärde bänken från scenen i mitten. : ) Tobbe Blom höll på att repa när vi kom och gjorde det ett bra tag...

Alla repen började kring två-tiden. Först ut var Dead by April tror ja, dem var ju riktigt bra. Iallafall sångaren, hihi. Och gillar låten så mycket ju, Losing you! Sedan var det Erik Hassle. Även då dök våra körtjejor upp. :D Therese Löf och Malin Nilsson! Vi var där för Tessan men vi polade ner oss med Malin under dagen också, haha. När vi vinkat med Tessan så passade vi på att äta för då var vi lite hungriga. Fram med tallrikar, bestick och matlådorna, yeah! Makaroner och korv, gött alltså. Och det var verkligen stekhett i solen ju, det var lite mindre kul. Efter Hassle var det dags för Erik Linder, som medverkade i Talang 2009. Han sjöng sin låt och det lär inte så rent tyckte vi... Helt okej alltså, låten var fiin iallafall. Sedan var det dags för Di leva.. Vi tjoade med från början med  tjejerna, vi är grymma ju!! Dansade lite La voix på plats också, Malin hade kul, HAHA.. Vi satt mest och flummade runt där på repen, men kul hade vi iallafall. :D

Sist var det dags för Robert Wells rep, men det blev inte långt alls. För under hans rep så började det regna som sedan fortsatte till ÖSREGN!!! Så de fick skjuta på repet och plocka undan allt. Och där satt vi... ponchos över bena och väskorna i knät och upp med paraplyna. Det var ju helt sjukt hur det regnade, verkligen vräkte ner.. Det blev små sjöar på marken, shit. Och ja, vi var nära på att dra.. men det slutade tillslut och vi blev kvar.. Vi klarade oss ganska bra ändå, och solen dök fram igen. :D Det regnade ju typ bara 30 minuter men ändå, det kom mycket. xD haha. Allt blev ju försenat pga av regnet också. Genrepet drog igång vid sex, och det gick väl sådär alltså. Men de kom igenom det och vi hade skoj!! När det var slut så var det inte så mycket tid kvar till direktsändning så ingen uppvärmning blev det...
       

Programmet började och det gick galant. Vi hade ju iallafall sjuktkul som vanligt.. Allt rullade på och det tog slut fortare än vad man tror, tråkigt nog. Tessan fick köra So What i en av reklampauserna också, hur j*kla grym som helst ju!! Det var nog det Bästa på hela kvällen fan. :D När allt var slut så kutade vi fram till scenen typ.. Försökte vinka ner Malin efter en stund när hon var påväg, men hon hade lite bråttom så hon vinka bara lite sött. Men Tessan fick vi ner till oss! Hon är ju bara hur go som helst. Pratade massa med henne, om lite allt möjligt. Tog bild tillsammans och sedan kramkalas, vi ses nästa helg igen!! Och vi tog oss därifrån, fastnade vid utgången för att prata med en som jobbade där. xD haha. Och sedan tog vi oss till bussen, vi trallade upp till Skansen och hoppade på där för det kryllade av folk där vid grönan. Och det är ju skönare att sitta ner. ; ) Av vid nybroplan och tog t-banan hemåt.. Vi passade på att äta lite då, och sedan började vi vårat lilla pysselgöra.. vi tänkte fixa masker till la voix-dansen! Men kring halv två-tiden ungefär så läser Mika på färgburken att färgen har en torktid på 8 timmar.. Så, vi läggde ner det. Så typiskt! Mika drog till sängs medans jag och Micke plockade undan allt. Och efter typ 20-30 minuter så kom vi i sängs också. Jag somnade nog galet snabbt...

En underbar dag, verkligen!
Tack allihopa, vi är Bäst!

3/7 - I´m in love with Malena. <3

2009-07-10 @ 21:08:32
Tuffade in med tåget till Upplands väsby och därifrån med pendeln som var lite försenad.. Micke och Mika mötte upp mig på centralen och vi tog oss vidare till Hötorget. Pratade och skrattade en hel del på vägen dit, haha. xD Väl där så köpte vi en ros till Malena. Och trallade sedan iväg till NK, där vi slog oss ner på en bänk. Dansade lite La Voix, skrattade och flummade mest.. Till slut så kom Thomas också, pratade lite med han och han lovade även att fixa affischer till oss, snällt! Och det kom en hel del folk också, så vi intog våra platser framför trappen, där Malena skulle stå.. Inte längst fram dock, men mitt i typ.. Trångt alltså, menmen.

Klockan slog fem och Malena entrade scenen. Började med La voix och vi körde såklart dansen, så gott det gick iallafall. Malena kollade och pekade mot oss och hade galet kul.. Jag säger som Mika, Maskerna. xD HAHA. Efter låten så började Malena typ bara att vi tre kunde dansen bättre än vad hon kunna, också fick vi vinka till alla därinne så de såg oss! Sötast, haha. Sedan sjöng hon även Min plats på jorden, den är bara så fiin ju!!! Efter det så intervjuade Thomas henne lite grann för att sedan övergå till en signeringen.. Kön blev väldigt lång direkt, så vi stod lite på sidan och pratade. Vi fick affischer av Thomas också, tack! Vi ställde oss i kön, en gammal klasskompis till Micke dök upp också, Louise. Så hon hängde med oss där.. Vi dansade, sjöng, skrattade och pratade massa i kön, haha.

Finally så kom vi fram till Malena, varpå hon typ kastar sig på mig.. Jag blev chockad, yes. Hon bara typ; "och nu har du kommit också, hela gänget samlat." Kramkalas! Jag hade köpt hennes skiva, La voix du nord, som hon fick signera.. Vi tog bilder och snackade massa med henne. Hon är ju bara så härlig!!! Sedan nämnde jag att jag bodde i Sandviken, och hon  typ bjöd hem sig själv till mig, HAHAHA. Så jäkla kul! Sedan hejdå och vi skulle gå och hon är bara sötast alltså; "Men jag kommer ju sakna er nu!". Hur söt är hon inte, ååh! Vi drog ner till våran bänk igen, där vi twittrade till Malena, haha. Det var kul... Sedan typ när allt folk var borta så var vi uppe igen. Vi lära ju nämna att vi twittrat ju. xD Och jag kom på från ingenstans att Malena skulle ju vara i Eskilstuna på söndagen och vi frågade då vilken tid det var där osv. Helt impulsivt så var det bestämt att vi skulle dit. Och Malena lovade att ta upp oss på scenen så vi kunna dansa La voix bakom henne, om vi kom dit! GAAAALET! Vad gav vi oss nu in i..?! Vi sa hejdå igen och vi ses på söndag!!!

Vi drog iväg... och det blev så att vi stannade lite grann och vem CYKLAR inte förbi oss då... HAHA, Malena, shiit va vi skrattade.. Liksom Malena cyklade från NK, hejohå. Vi tog oss iallafall till centralen och sedan vidare hem till Thildas lägenhet. Köpte med oss lite mat på vägen... Medans vi lagade mat, så repade vi även La voix-dansen. HAHA, herregud så skoj vi hade.. Vi filmade en del också, vad mycket en cola och en fanta kan göra. XD Ja, men vi åt iallafall, det blev hamburgare och pommes. Och det fanns MYCKET mat, verkligen. Vi fick i oss ALLT, och det var åtta hamburgare och 1kg pommes. xD Snacka om att vi blev mätta ja... Sedan började klockan bli mycket och vi tog oss hemåt till Micke igen...

En helt galen dag alltså!!! Ett stort tack till Malena!!
Tack
även Micke och Mika, ni är bäst. ♥

2/7 - Mysig kväll på Medis. <3

2009-07-10 @ 21:07:46
Jag kom fram till Stockholm strax innan tre, tåget var såklart lite försenat, haha. Micke mötte iallafall upp mig och vi tog oss raka vägen hem till han. Dumpade mina väskor och tog med de som behövdes, kollade även datorn lite.. Sedan tog vi oss in till centrum för att möta upp Mika strax efter fyra-tiden.. Så kul att träffas igen! ♥ Då drog vi till Burger King och åt lite gott, vi snodde även med oss lite ketchup därifrån. xD För att sedan hitta en bra plats på centralen för att ringde Jess (hon fyllde år), oj så fint vi sjöng alltså, haha. Det var kuuul, hon borde fått roligt när hon lyssnade av telefonen iallafall.. Efter det tog vi oss till Mariatorget och för att kika lite grejs och sedan vidare till Medborgarplatsen..

Och den första vi såg när vi kommer dit var Rasmus som var konferencier för hela grejset där. Hejade på han, trevligt. Sedan stov vi mest där, hämtade allsångshäften och sjöng lite grann.. Vid tio i sex så började allt. Rasmus pratade lite och först ut var Brandur, som hejade på mig och Micke direkt typ.. Han uppträdde med några låtar, riktigt bra! Och under hans uppträdande lyckades vi se Ullis också i publiken, vinkvink. Och Brandur chockade oss rejält, tror Mika hade väldigt kul åt oss. xD Han tog ut Therese Löf på kör, iiiiiih!!! När han var klar så blev det massa allsång, vi sjöng med och hade oss. Det var lite prisutdelning och skit också.
  

Sen finally så entrade Sanna Nielsen scenen, bruna fina människa liksom. Hon körde Impatiently waiting for you, I can catch the moon, Vågar du vågar jag (HON DANSADE!!!!! Så kuuuul, HAHA) och såklart avslutade hon med Empty room. Hon är ju bara så himla grym, lövely! Efter henne så dök ju höjdpunkten upp på alltihopa, nämligen fantastiska Sonja Aldén!!! Vackra människa! Hon sjöng En del är vackra när de dör, Du får inte, Egen tid ("får se om ni kommer ihåg den här?!..") och sedan avslutade hon såklart med Världens Bästa låt För att du finns! "Och att Ni kaan deen!". FANTASTISKT!!! Hon är ju bara för underbar den tösen... "..flera stycken av er känner jag igen, det är härligt alltså.. ni har nästan samma schema som jag, stressigt, eller hur?!" "JAA" "aa det är fantastiskt!" ♥ När Sonja var klar så drog vi bakom, där vi mötte på Ullis från MLP, hon är verkligen ashärlig!!! Och även Jennifer dök upp då, trevligt som fan. Hon hängde med oss sedan.. Vi hann även träffa Sonja och Sanna lite snabbt, kramkalas!! Fick oss även en snackis med Tessan och Rasmus, och han berättade att Sanna skulle avsluta allt. Så vi for fram till scenen igen, hon sjöng Hela världen för mig. Jag dog, jag Älskar verkligen den låten!!! Hon är för bra alltså!
  

När allt var slut så drog vi bak igen, det var lång kö till S&S vid signeringen så då passade vi på att prata med Tessan igen. Hon är ju bara för härlig alltså!! Pratade massor med henne, kramis. Efter det så gick vi till Sonja och Sanna igen, kön där hade blivit mindre.. Sanna fick signa två singlar till mig, "jag kommer inte ens ihåg hur den här låten går.." haha. Pratade massor med dem, hälsade från Lotta och allt. Mys att bara stå och prata om allt möjligt med Sonja också, hon är så mysig. Hon trodde jag skulle få en lugn sommar nu när inte hon hade så mycket, haha. xD Hon fick väl typ en mindre chock när jag berättade lite om min sommarplanering!! Lite mello-snack blev det allt också, jag och Mika försökte övertala henne där, men vi får se.. Sedan blev det kramkalas med båda, och även ett hejdå till Rasmus..


Vi tog oss därifrån, till t-banan och där sa vi hejdå till Jennifer och sedan vidare till centralen. Köpte dricka och godis, messade Jess lite och sedan var det dags att åka hemåt. Tog hejdå av Micke och jag och Mika drog till pendeln.. Mys att bara sitta och prata tillsammans. ♥ Hon hoppade av vid Helenelund och jag fortsatte till Väsby och tog där upptåget hemåt.. Mamma hämtade mig, och jag gick typ och la mig direkt för klockan var ju då strax innan tolv typ...

Tusen tack Sonja och Sanna för att ni är dem ni är!!!
Och Tack till Tessan också.. ♥

Stockholm...

2009-07-10 @ 16:55:38
Jag är i Stockholm som sagt... Kom fram strax innan tre typ och Micke mötte upp mig. Vi tog oss till Oasis för att heja på Mari, en av medlemmarna i ThreeD. Det var skoj, snicksnackade lite med henne där.. Sedan tog vi oss till t-banan och vidare hem hit.. Och vi sitter/ligger nu här och kikar datorerna. xD haha. Jag ska kika lite bloggar nu och sedan försöka få ut mina inlägg. : ) Lycka till där...

Pusshej!

Galet...

2009-07-09 @ 21:59:10
Alltså, det regnar ute än och det har typ gjort det sedan sist här. Jag har mest suttit här vid datorn. Försökt fått ihop inläggen från helgen och jag är typ klar.. Bara måndagen kvar och sedan ska bilder in i varenda inlägg också. Jobbigt värre. Det hinner jag inte fixa nu ikväll, får göra det imorgonkväll när jag kommit fram till Stockholm.. Jag ska faktiskt ta och packa ihop min väska nu, så jag vet att jag får med mig allt. Och sedan gå och lägga mig typ.. Jag ska upp och jobba imorgonbitti också, blä. Go´natt alla.

Shiit va det regnar alltså!

2009-07-09 @ 15:53:05
Här sitter jag och bara ugglar. Det verkligen SPÖREGNAR ute, shiit. Det lugnar sig lite och sen speedar det på igen, det är sjukt. Inge roligt alls. Och jag har inte gjort så mycket här heller. Skrivit packis för helgen, och tagit fram lite men det mesta ligger i tvätten. Mailat lite folk.. Och inget mer, försöker få ihop inlägg om helgen, men det är galet svårt, och tråkigt för den delen. xD haha. Nej nu ska jag ta mig ner och fixa lite grann, hörs senare!

Pusshej!

I´m awake!

2009-07-09 @ 09:47:17
Jag är faktiskt vaken, kom upp vid nio här. Fast klockan har ringt sedan åtta. xD Men jag var så jäkla trött plus att det spöregnade ute då också så jag orkade inte gå upp. Jag ska iallafall åka till jobbet snart, får skjuts av mamma dit.. Så jag är väl hemma strax efter lunch typ. Och då finns det en del att göra känns det som.. Ringa pappa och sommarland, det behövs. Städa/rensa rummet, ser ut som jag vet inte vad här. xD haha. Packa. Skriva packlista. Och såklart, blogga som fan om allt. Hur ska jag hinna?! Också vill jag till pappa och lägga över videos men jag tror inte att jag hinner det. Tyvärr, får kanske fixa det nästa vecka alltså, hm. Nej nu ska jag kika runt på det sista här, sedan stänga ner och ta mig till jobbet. Hörs senare!

Pusshej!

.....

2009-07-09 @ 01:22:22
Det hann inte komma ut något inlägg, klockan hann ticka iväg istället. Och det är dags för mig att sova fan, jag ska upp och jobba imorgon. Någon gång. Helst på förmiddagen. Hm, då måste jag sova NU!

Go´natt!

Kikar in....

2009-07-08 @ 23:59:02
Jag är iallafall hemma i Viken igen... Kom hem strax innan elva här typ. Jag ska blogga om dagen, för den har varit otroligt grym alltså. :D Men först ska jag kika runt lite här, haha. Mycket viktigt. Lite bloggar och sådant..

Tjing tjong!

My evening...

2009-07-07 @ 23:20:12
Har jag spenderat här vid datorn.. och vid tvn. Kollade på allsången tidigare, men den var ju bara skit typ. Så segt.. Efter den så började en film på trean, som jag ville se bara för att Heather Locklear var med.. Filmen hette Flirting with forty och den var sjuktbra alltså. Se den om ni får chansen.. Den slutade dock för en stund sen här och nu gör jag inte mycket. Jag försöker få ihop inläggen om helgen också, det går sådär alltså... Jag får fortsätta med det igen på torsdag, för imorgon har jag inte tid. Jag ska nämligen iväg till Stockholm igen.. Och dansa... Bounce har fixat något, dansa lite för att hylla Michael Jackson, läs mer här. Det ska bli grymt kul!! Kommer hem imorgonkväll igen så. Nu ska jag lyssna vidare på Malena här och kolla lite bloggar.. Sedan bege mig till sängs, ska upp och jobba imorgon innan jag åker...

Go´natt!

I Sandviken...

2009-07-07 @ 18:43:43
Jag är hemma igen... Men det är bara för en kort stund igen innan jag beger mig ut på äventyr igen.. Jag kom med tåget vid halv två idag, mamma hämtade mig. Tog en macka och sedan iväg till jobbet, det gick bara bra. Hemma igen vid fem typ.. Och har bara hunnit packat upp väskan och sedan glott runt på massa här.. Just nu spelas Malenas skiva och jag ska Försöka blogga lite om helgen som varit.. Det har hänt så otroligt mycket!!!! Bäst alltså.

Hörs väl igen senare...
Pusshej!

Back on track.

2009-07-07 @ 00:54:30

Jag är tillbaks hos Micke och de har jag varit någon timme nu. Kom hem här vid elva-tiden, fick skjuts ända hem hit. Det var skönt, tack så mycket. Allsången var hur mysig som helst, jättemysig loge att vara i.. Sonja var bara helt fantastisk, som vanligt då. Hon hade signering efteråt, så vi träffade henne. Och Sussie från mlp som var med. Trevligt! Mer om kvällen kommer i ett eget inlägg inom kort...


Nu ska jag se vidare på Paradise hotel här..
Go´natt!


Dags att röra sig typ...

2009-07-06 @ 15:12:03
Vi ligger här och kollar på Rhapsody in rock. Och dör på Jess, hihi! Vi har varit några timmar, men bara legat här typ. Jag tror jag snart måste röra lite på mig, in i duschen iallafall. För jag ska ju iväg med en buss vid 17.20 från slussen. Ikväll är det ju som sagt dags för Allsång på Siggesta gård med gästartisterna Sonja Aldén och Thomas Di Leva. Jag längtar, jag vill träffa sonjis igen ju, älskade människa. ♥ Ska dit med Jennifer och hennes mamma typ, det ska bli kul.. Kommer hem hit igen ikväll någon gång, allsången slutar vid halv tio tror jag.. Och på tisdag åker jag hemåt, så inga fler inlägg blir det nu förrän på tisdagkväll typ!!

Ha det bäst alla, pusshej!

Go´natt!

2009-07-06 @ 00:48:02
Yes, nu börjar klockan bli mycket här. Vi ligger här med varsin dator och blänger och det har vi gjort hela kvällen. Jag har pratat med lite olika folk.. Och bara tänkt tillbaks på dagen, det är GALET!! iiiiih... Äter lite choklad här nu också.. Och det är stekhett här och törstig är jag. xD haha. Och föresten, jag har skaffat Twitter, det trodde jag aldirg skulle hända. Men det är iallafall gjort, ni hittar mig här!!! Nu ska jag också släcka ner här, vi hörs typ imorgon igen, eller senare idag...

Imorgon är det allsång som gäller, Sonja Aldén!!!
Go´natt!

Vi tre + Malena. <3

2009-07-05 @ 20:51:32
Vi är iallafall hemma från vårat äventyr idag... Och yes, jag ska blogga utförligare om det sen nån dag när jag har tid... Just nu är jag bara glad!!! Men jag har ändå inte fattat vad som hänt idag... VI HAR DANSAT BAKOM MALENA ERNMAN!!!! Liksom, MALENA!!! Det är helt GALET!!! Gud så kuuul det var, vilken kick man får på scenen. Och Malena är bara helt fantastisk, helt Bäst alltså!!! I´m in love with her.

Bjuder här på ett klipp från dagen som Dinstad filmade...

Regnet det bara öser ner. xD

2009-07-04 @ 23:33:42
Vi är hemma nu eller har varit det ett bra tag nu, haha. Åt lite mackor när vi kom hem, för hungriga var vi. Det har iallafall varit en toppen dag på Grönan, förutom den jäkla REGNSKUREN som kom, gaaaalet. Nära på att dra men blev kvar.. Och vi skrek massa, filmades och hade allmäny skoj. Träffade Tessan och allt, men Malin hade dock bråttom. : /. Bloggar om allt när jag är hemma ju...

Nu håller vi på och fixar oich trixar lite för imorgon. För då ska vi nämligen till Eskilstuna och se Malena igen. :D Och vi har fått erbjudande om att dansa bakom henne i La Voix. ; ) Det är helt GALET!!!!! Men fasen va kul det ska bli, vi längtar.. Men är ändå nervösa för hur det ska gå. xD haha. Nej nu ska jag kolla här hur det går med allt....

Vi hörs imorgonkväll igen..
Pusshej!

STOOOOOCKHOLM!

2009-07-03 @ 23:58:21
Yes, jag ska bara säga hej här nu. Jag är då i Stockholm IGEN! Åkte nämligen hem igår kväll efter konserten med Sonja, Sanna och Brandur, vi fick en chock när en av våra körfavoriter, Therese Löf, dök upp på scenen. Jäkligt lyckad dag alltså. Jag åkte som sagt hem efter det för att jag var tvungen att städa imorse. Och efter det så åkte jag tillbaks hit, haha. Träffade upp Micke och Mika och vi har varit på NK och sett Malena. :D Vilken stjärna, vilken människa. I LOVE HER!!! Söndag kommer bli BÄST, utan tvekan!!! Sedan har vi spenderat kvällen hos Thilda där Mika bor.. Vi har ätit gott och dansat loss. Vi är bäst!

Och nu är vi hemma hos Micke och ska snart sova här.. Ska fixa och trixa lite kanske.. Dags för sommarkrysset imorgon. Där vi har vår favorit Tessan på kör även Malin Nilsson. Det ska bli skoj!!! :D Hörs mer när jag har tid... xD

Pusshej!

Grattis Älskade Jess. <3

2009-07-02 @ 08:55:08


Hoppas du får Världens bästaste dag Jessica!!! Bara fira med familjen och njut ordentligt!
Jag sänder över lite grattiskramar och kärlek till henne. ♥

Hon behöver ingen närmare beskrivning, hon är hon helt enkelt. ♥

Godmorgon!

2009-07-02 @ 08:50:52
Här sitter jag och jag har inte kommit iväg till jobbet än, gaah. Hade faktiskt klockan på ringning vid sex och jag minns inte att jag stängt av den. Och tydligen så har mamma väckt mig flera gånger också, hm. Men iallafall, jag vaknade av ett sms från mamma vid åtta här. Då fick jag lite bråttom alltså. Upp i duschen och nu äter jag lite frukost. Ska dra till jobbet så fort jag blir klar, men kan ändå inte städa i matsalen när de äter frukost och de gör det till tio ungefär.. Stressigt värre får jag.. Ska med en buss härifrån vid tolv och tåget går ett mot Sthlm. Puh.Och jag funderar på om jag ska ta med helgens packning redan nu för då slipper jag låsa in den imorgon, hm. Haha. tåls att tänkas lite på. Just därför ska jag stänga ner här och packa klart det sista och äta upp min frukost.

Får se när vi hörs, kanske inte något mer idag. Men isåfall på fredag..
Pusshej!

Snart sovdags...

2009-07-02 @ 00:09:38
Jag sitter här och har inte gjort så mycket mer än sist. Kollat lite på tv, pratat med Micke och sådära. Jag har typ packat det sista också, som ska med imorgon. Men det till helgen ska jag fixa här strax.. Lyssnar på en galet bra låt nu, skratta inte... Millenium 2. :D I love it!!! Nej om man kanske ska ta sig till sängen nu, jag ska ju upp och jobba imorgon igen...

Imorgon drar jag även till Stockholm över dagen. Hänga runt med Micke och Mika. Och vi ska se lövely Sonja och Sanna, och Brandur då också. Det ska bli fett najs!! Jag längtar mer än någonsin... ♥

Nu ska jag sova typ, go´natt!


För nån som du...

2009-07-01 @ 22:34:50
Jag kollade på The Bachelorette tidigare här ikväll, det är riktigt bra ju.. Jag kollade mycket på det förut.. Och nu sitter jag och kollar på Min stora kärlek. Den är bra, haha. Och pratar lite med Micke och Annika på msn, trevligt. Äter lite choklad också.. Och jag längtar till imorgon något enormt alltså, ååh. Det blir bäst...

Nu blinkar det här, tjing!

Sommar 2009. <3

2009-07-01 @ 20:00:59
Sommaren 2008 var helt otrolig. Och jag trodde inte ens för en stund att sommaren 2009 skulle kunna slå förra årets, bara för att jag jobbar en hel månad nu och sådära. Men, jag känner och vet redan att den här sommaren kommer slå allt på alla sätt och vis. Den kommer bli så Bäst och så Perfekt!!!!

Här har ni min kalender:

Juni
1 - Stockholm. Dansaudition på Sway.
2 - Stockholm.
3 - Stockholm. Emelies student + mottagning!
4 - Stockholm. Schlagerkväll i Kungsan,
ThreeD och Schlagerfeber uppträder.
5 - Stockholm.
Svea Kafé i Kungsan.
6 - Stockholm.
Jess & Marko på Grönan & Sanna, Sonja, Shirley m.fl. på Skeppsbron.
7 - Stockholm.
Brandur i Kungsan. Åka hem!
8 -
9 -
10 - Jobba! Skola.
11 - Skola. Jobba!
12 - Stockholm.
Annamia på Hötorgscity.
13 - Flen. Jess & Marko på Fest i Flen.
14 - Stockholm.
Perrelli på Skeppsbron.
15 - Stockholm.
16 - Sthlm. Åka hem! Tandläkarn i Gävle 15.00.
17 - Jobba! Stockholm. Jess på Skeppsbron.
18 - Sthlm. Åka hem! Jobba!
19 - Midsommar. Middag hos mormor.
20 -

21 -
22 -
Jobba! Sola.
23 - Sola.
24 - Sola.
25 - Jobba! Stockholm. Annamia i Sollentuna.
26 - Enköping. Jess&Marko på Hamnfestivalen.
27 - Stockholm. Sommarkrysset.
Sara & Jessica uppträder.
28 - Sthlm. Åka hem!

29 - Sommarjobba!
30 - Sommarjobba! Sola.


Juli
1 - Sommarjobba!
2 - Sommarjobba! Stockholm tor. Sonja, Sanna & Brandur på Medis.
3 - Sommarjobba! Stockholm.
Malena på NK.
4 - Stockholm. Sommarkrysset.
5 - Stockholm. Malena i E-tuna.
6 - Stockholm. Allsång i Siggesta loge.
7 - Sthlm. Åka hem! Sommarjobba!
8 - Sommarjobba! Stockholm. Danshyllning till MJ!
9 - Sommarjobba!
10 - Sommarjobba! Stockholm.
11 - Stockholm. Sommarkrysset.
Velvet uppträder.
12 - Sthlm. Åka hem!
13 - Sommarjobba! Stockholm. Träffa Marie
Britney i Globen.
14 - Sthlm. Åka hem!
Sommarjobba!
15 - Sommarjobba! Gävle.
Hanna Hedlund & Martin Stenmarck på Sommarkväll.
16 -
Sommarjobba!
17 - Sommarjobba! Stockholm. Träffa Marie. Annamia på Hötorgscity.
18 - Sthlm. Träffa Marie. / Skara. Jess&Marko på Sommarland.
19 - Åka till Göteborg/Kungsbacka.

20 - Göteborg. Tre S på Lotta på Liseberg.
21 - Gbg/Sthlm. Åka hem!
Sommarjobba!
22 - Sommarjobba!

23 - Sommarjobba!
24 - Sommarjobba! Stockholm. Träffa Marie.

25 - Stockholm. Sommarkrysset, Måns uppträder.
26 - Stockholm.
27 - Stockholm. Galapremiär av Sommaren med Göran. Prideinvigning i Kungsan.
28 - Stockholm.
Alcazar på Mälarpaviljongen.
29 - Stockholm. Pride Park - Dusty Springfield-tribute.
30 - Stockholm. Pride Park - Schlagerkväll.
31 - Stockholm. Supporter-träff med Anorah. Pride Park - 90´s.

Augusti
1 - Stockholm. Pride Park - Paradengala.
2 - Stockholm. Jess&Marko i E-tuna.
3 - Stockholm. BSC.
4 - Stockholm. BSC. Tre S i Göteborg.
5 - Stockholm. BSC.
6 - Stockholm. BSC.
7 - Stockholm. BSC. Lena&Orup på Grönan.
8 - Stockholm. Sommarkrysset.
9 - Göteborg.
Madonna på Ullevi.
10 - Göteborg. Lotta på Liseberg.
11 - Göteborg. Scotts på Packhuskajen.
12 - Göteborg.
13 - Göteborg. Åka hem!
14 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity. Måns på Grönan.
15 - Stockholm. Annamia på Hötorgscity. Diggiloo.
16 - Sthlm. Malena på Gärdet. Köping. Sanna&Sonja på Allsång.
 
17 - Stockholm. Åka hem!
18 - Tandläkarn i Gävle 10.30.
19 -
20 - Stockholm. Informationsträff på Universitetet.
21 -
22 -
23 - Mallorca med familjen!
24 - Mallorca.
25 - Mallorca.
26 - Mallorca.
27 - Mallorca.
28 - Mallorca.
29 - Mallorca.
30 - Mallorca. Sthlm. Annamia på Tjejmilen.
31 - Skolan börjar...



Yeah! Man lever bara en gång!!!

Det är bastu här!!!

2009-07-01 @ 19:29:26
Alltså det är så sjukt varmt så det är inte sant. Svetten flödar, nej men typ. xD haha. Det har inte hänt så mycket här. Jag har bloggat om helgen iallafall, det är bara att scrolla ner. Det känns skönt! Noppat brynen också, plus packat ihop väskan för morgondagen. Och lite lätt för helgen också, men svårt att veta vad man behöver för kläder, hm. Bokat tågbiljett ner imorgon också, yeah. Tar upptåget hemåt, så det behövs ej bokas. Försökt bokat en annan grej också, men de på sommarland vägrar att svara. xD Grr. Och nu har jag ingenting att göra.. Jag tänkte lägga ut min sommarkalender så ni kan hålla lite koll, om ni vill. Men mest är det väl för att jag ska hålla koll på vart jag ska, och kanske mamma då också. ; ) haha. Den kommer nog upp snart här iallafall... Nu ska jag kika runt lite på bloggarna här...

Pusshej!

27/6 - Underbar dag på Grönan med Underbara vänner. <3

2009-07-01 @ 17:54:25

Klockan stod på ringning vid sju-tiden, vi kom upp strax därefter. Duschade, åt frukost, packade ihop väskorna och begav oss iväg. In på hemköp i mörby för att köpa med oss lite vatten för dagen. Sedan på t-banan, hoppade av vid östermalmstorg för att ta bussen ut till djurgården från nybroplan...

Vi var ute på Gröna Lund vid kvart i tio ungefär. Träffade på Martin där då, trevligt. Sedan fixade Sara gröna kortet och vi intog våra platser vid insläppet. Vid halv elva var det smyginsläpp så vi kom in till halva delen, sedan var det bara att vänta igen vid trapporna, gången mellan båda sidorna. Vid elva var det Klara Färdiga Gå... Micke och Sara fick springa och jag tog deras väskor. Det var mycket vip-bänkar så vi tog en bänk ute vid lilla scenen, pucken som den kallas. Där satt vi och pratade med några vänner till Micke och solade lite och allt sådant. Gynning och Berg repade för fullt.


  


Vid två-tiden så började artistrepen, först ut var Sahara Hotnights och de var grymma. Vi lärde oss refrängen på deras låt iallafall. xD haha. Sedan var det dags för Sara Löfgren och Jessica Andersson, dem vi var där för såklart.. Vi flyttade fram och satte oss längst fram.. Jessica såg oss nästan på en gång och vinkade sött. Tillslut såg Sara oss också, hihi. De körde ju ett medley, typ 70-tals lär de ha varit, litet smakprov på Diggiloo. Låtar man kände igen, men kanske inte kunna så bra.. De sjöng igenom de några gånger sedan var de klart. Jessica blev kvar och repade slutlåten, hon skulle ju avsluta hela programmet också. : ) Bestämde typ lite fint med henne att vi skulle ses på sidan av scenen.. Trallade dit och efter en stund kom Jessica ut, kramkalas och allt. Så himla kul att träffa henne igen, blev lite snabbt snack där för hon skulle iväg och åka Insane med Gynning. Så vi tog oss raka vägen till Insane.. Och Jessica kom strax därefter, gud så nervös både hon och Gynning var, haha. Riktigt roligt att se dem åka, man hörde när de skrek och allt.. Mötte upp de när de hade åkt klart och pratade lite till, söta brudar. : ) Sedan skulle de iväg och fixa sig så vi skulle ses senare.. Vi tog oss tillbaks till scenen och då repade Alice, men vi blev inte långvariga. Vi hämtade våra vattenflaskor och gick och fyllde på vatten, det var ju tvunget liksom. Och sedan gick vi och köpte mat också, strips och korv.. Och tillbaks till scenen och efter Alice så var det dags för Lasse Lindh. Sedan satt vi där i värmen och höll på att flyta bort, fyfaan alltså. Tur att vi hade paraplyn med oss, det hjälpte en del...
Genrepet började strax efter fem-tiden. Och de flöt väl nästan på hur bra som helst, förutom när de kom fram till Sahara Hotnights.. Musiken började spelas men inte var det några tjejer på scenen, så nån som jobbade där sprang runt och letade rätt på dem och de kom ut och sedan körde de på igen. xD hahaha. Det var roligt... Genrepet slutade väl strax innan halv sju ju. Då satt vi mest där och solen var inte rolig nånstans. Det brändes lite på axlarna och ben också, tur att vi hade paraplyna alltså. Satt där och pratade och bara väntade på att det skulle börja. Och solen hann typ gå ner lagomt till att det började, eller iallafall bli svalare och de blåste lite också, då blev det kallt fan. xD


   


Klockan slog åtta och allt var igång. Sara och Jessica var så sjukt grymma ju.. Helt fantastiska!! Sahara Hotnights var också bra. Alice var inte så bra, den där låten passade inte henne alls.. Lasse Lindh var la helt okeej. Och Sven-Bertil Taube, hahaha, var la bra.. Vi ägde ju iallafall programmet. xD Vi syndes några gånger i tvn också, det fick vi sms om, jag har själv inte sett det ännu.. S och J var söta i tävlingen, riktigt grymma var dem. :D





Direkt när det var slut så tog vi oss fram mot scenen. M och S stannade till vid Gynning först.. Jag hittade på Sara där framme, omringad av lite folk. Och Jessica var på scenen, men vi vinkade ner henne och hon kom ner. Kramakalas igen och hon är helt underbar. Pratade lite med henne, sedan ville folk ha autografer där så då passade vi på att prata lite med Sara för hon blev ledig.. Hon är så go ju.. Vi tog kort tillsammans och pratade på massa.. Sedan ville vi ha kort på Sara och Jessica tillsammans så S trallade upp till henne.. Så vi tog kort där och vi tillsammans med dem, haha. Sa hejdå till Sara efter det typ, mys att ses igen. Vi skulle höras av angående en grej, tack. Och vi tog ner Jessica från scenen och tog kort tillsammans med henne också.. Pratade lite till och sedan blev de kramkalas och vi ses och hörs. :D



Och vi trallade iväg därifrån.. Hoppade på bussen och då ringde Sara till Bonnie för hon hade fått mess av henne. Hon kom hem från Turkiet under dagen och hade tagit sig till Stockholm. Så vi mötte upp henne och Helena på plattan, kul att ses igen ju.. Pratade lite grann och sedan hoppade vi på t-banan mot mörby. Vi klev av vid danderyds sjukhus, sa hejdå till Bonnie och Helena där och vi tog bussen hem till Micke därifrån. Vi kom hem nån gång, strax innan elva typ.. Vi åt tror jag och sedan pratade lite grann innan vi sa go´natt.


Tack
brudar. ♥

26/6 - MYS MYS MYS. <3

2009-07-01 @ 17:52:50
Jag och Micke tog oss in till centralen till halv två ungefär för att möta upp Sara som kom då. Ut på stan, till hötorget och sedan till donken för lite mat, mums. Sedan for vi tillbaks till Mörby och lämnade av Saras väska till Mickes pappa och sedan tillbaks in till centralen. In på donken för en mcflurry och sedan till vårat tåg som skulle ta oss till Enköping. Det gick vid 15.37.. Vi skulle på Hamnfestivalen för att se Markoolio igen, eller rättare sagt Jessica Marberger.

Framme i Enköping redan 16.19 och då skulle vi försöka hitta vägen ner till hamnen också. Jag tror det gick väldigt bra, vi kom ju fram liksom, haha. När vi kom in på området så hörde vi Marko repa på scenen så vi sprang dit och han såg oss direkt. Haha. Ingen Jessica syndes till, messade lite med henne och hon skulle komma till giget. Men vi stod och kollade repet och vid fem-tiden så skulle de stänga området så vi lära gå ut. Så vi ställde oss i "fjortis-kön", haha. EMD skulle spela efter Marko, så ja, det var en del som skulle se dem.. Insläpp vid halv sex typ och jag gick in på ungdom, woho. Det var upp till 18år 100kr, annars 220 för vuxen. xD Vi tog oss till scenen direkt, tyvärr så var allt längst fram upptaget, men som tur var så kände vi dem som stod där vi ville stå, framför Jessica.. Och vi pratade med dem om vi kunde stå där framme under Marko och sedan fick de ta platserna när det var dags för EMD och det gick perfa!! Stod och pratade med dem lite.. M och S gick och köpte vatten för vi fick inte ta in något på området och vi fyllde på några av våra vattenpistoler sen också. Najs. Sedan stod vi mest där och pratade lite... Ungefär vid kvart i sju så började grejset på scenen, och först ut var IS, nåt konstigt band från Enköping. xD De sjöng två låtar och sedan kom han som pratade in och sa att allt var försenat och skulle börja 19.20 istället... Och vår första tanke var; Jessica är inte här, det är hon som är försenad!!!! Haha, snacka om att vi hade rätt. ; ) Ca 12min över så kommer Jessica åkandes, höhö. Och lär nämna här också, att i hennes papper så hade det stått att konserten började 20.30. xD haha. Så tur att hon kom när hon kom typ...

Tillslut så började allt.. Och Jess blev jätteglad när hon såg oss. :D hihi. Söta människa! Konserten körde på som vanligt, underbar konsert alltså. Vi sjöng, skrek och dansade om vart annat. :D Och när det var dags för Värsta schlagern så skrek vi naturligtvis; Jessica *klappklappklapp* Jessica *klappklappklapp*.. Och Jess är sööt för den delen.. Marko typ bara; du/hon har en egna fans här, de åker land och rike runt för Jessica. :D Och Jess bara; De är helt fantastiska!!! Sedan körde de låten, älskar´t. Och gamla godingar kördes också.. Sen när det var dags för extranumret så kommer ju Marko och Jess ut med vattenpistoler, men denna gång blev det bara Marko för J hittade ingen på sin sida typ. xD Båda var ju på Markos och då körde han med båda. Vi tog upp våra också, så vi sprutade för fullt på Jess och hon hade galet roligt och vi med. Sedan sprutade MickeMarko, hans reaktion xD, och han sprutar rakt på oss. Micke hann ducka, men jag och Sara fick strålen rakt i ansiktet. Vi blev blöta ja!!!! Men det var så galet kuuuul. :D Och sedan sjöng de Rocka på och sedan var det slut...

   

Vi knölade oss ut direkt och ut från området också. Ställde oss där bilarna åkte in bakom och väntade på Jess. Pratade med den konstiga grindvakten där som aldrig verkade fatta att vi var där för körtjejen och INTE Marko, haha. Efter en stund så kom fina Jess iallafall. *sprutsprut* haha. Kramkalas med bästa och allt sånt där, och hon hade tydligen bråttom hemåt igen. Fast vi stod och pratade ett bra tag med henne, säkert en halvtimme minst. Om allt möjligt, det var så sjuuukt mysigt att bara stå där och snacka av sig lite med henne. Har jag inte sagt det förut så, hon är världens underbaraste. ♥ Sedan tog vi kort med goa människan också innan hon var tvungen att dra sig.. Och det blev några miljaders kramar innan hon kom iväg också, älska! När hon drog iväg så kom Marko ut, pratade lite snabbt med han. Sedan körde Jessica förbi oss, vinkade och bara "Ta hand om er!". Aw hur sööt som helst!!


Tusen tack för allt. ♥

Och vi började tralla tillbaks till stationen. Och vi hittade, woho. Där var det dött, inte en jäkel typ nånstans. Och det var typ 10min kvar tills tåget skulle komma.. Och det blev lite vattenkrig på perongen, eller Micke hade krig... mot mig och Sara. Han sprang runt med vattenpistolerna som de var vatten kvar i och jag och Sara sprang på perongen och skrek och ville inte bli blöta. xD HAHA. Kl. 22.09 kom tåget och vi hoppade på, raka vägen mot Sthlm med några små-stopp. On the central vid elva typ och då hem till Micke.. Där blev vi kvar på gården och pratade med hans mamma och grannar en stund. Trevligt. Sedan in och jag vet inte vad vi gjorde, åt nåt kanske, pratade och sedan go´nattade vi...

Tandläkarn...

2009-07-01 @ 15:36:45
Jag glömde typ berätta att tandläkaren ringde tidigare också. Om massa nya tider och skit.. Och det hade tydligen blivit nå fel med tiderna, när mamma ringde och frågade nånstans när jag skulle göra min operation så fick hon höra 3 november.. Det hade jag ställt in mig på, men det stämmer inte, utan den 3 december är det dags!!!! Så nu kan jag ju göra mycket i november-månad som jag inte kunde göra pga operationen, fan va dyrt det blev. xD haha. Men iallafall, flera tider jag fick som jag ska besöka Gävle sjukhus var 20okt, 16nov och 2dec, dagen innan operationen.. Och besök hos tandläkarn har jag 18aug, 1sep och 22sep inplanerat.. Mycket att hålla reda på, men det börjar närma sig.. Shiit alltså!!

Det blev oväder...

2009-07-01 @ 14:44:09
Typ direkt efter förra inlägget så blev det massa regn och muller.. Så datorn åkte av en stund där.. Då passade jag och syster på att spela yatzy några omgångar och även äta lite korv med bröd. Mums. :D Men nu skiner solen igen, fast de är ju lite mulet än också. Jag sitter här och lyssnar på Malena, yeah! Och jag borde boka tågbiljett också, hm. Jag får kolla på det lite senare här, tänkte kolla lite vad jag ska ha med mig nu. : ) hihi.

Hörs senare, tjing!

Hahaha...

2009-07-01 @ 12:35:54
33 grader ute. Solen skiner. Det är väldigt varmt och kvavt. Mulet är det också. Och regnet det bara öser ned... xD Kanske dåligt väder på språng?! Hmm...

Mums!!!

2009-07-01 @ 11:36:00

Välkommen Juli!

2009-07-01 @ 10:59:17
Tänk vad fort tiden går alltså, det är redan juli-månad. Det är mycket som väntar i denna månad. Oj, så kul jag ska ha. Måste bara fixa med allt så det är klart, det känns skönare så. Men jag säger välkommen juli. :D Nu är det sommar. ♥

Jag kom upp tidigt idag, mamma skulle ju iväg och jobba också så hon väckte mig typ. Strax efter sju-tiden var jag på jobbet och sprang i värmen, haha. Slutade vid tio, kom hem strax därefter och har inte hunnit med så mycket mer här hemma. Lyssnar just nu på Tragedy med Malena, grymt bra låt alltså! Jag vill ha hennes skiva fan.. Det är en dubbelcd och första cdn verkar vara grymt bra iallafall. :P Får se hur jag gör alltså, jag får fundera över det... Jag har typ inga planer för dagen, tänkte försöka blogga klart om helgen som varit, sedan noppa brynen och sånt där skit. xD haha. Men nu ska jag ner och hämta lite glass och jordgubbar, mums.

Pusshej!

RSS 2.0