Because it never lets me down.

2009-03-31 @ 23:00:38
Yes nu är det dags för sängen igen. Jag tycker inte om att lägga mig tidigt och absolute inte att gå upp tidigt. xD haha. Jobbigt läge. Men iallafall, jag ska jobba imorgonbitti igen, sedan tror jag det blir skola och sedan träning igen. Yaay, det händer saker om dagarna. Sista dagen i mars också, och den kvällen blev spenderad här vid datorn, heja. Spännande och se vad april kan erbjuda för skoj, haha. Nej sova var det...

Go´natt!

Open my eyes and I begin to see.

2009-03-31 @ 20:11:52
Nu har jag hittat hit också. Eller jag har väl suttit här ett tag nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag har bara skjutit upp det. Haha, men en liten snabb koll av min dag kommer iallafall här.

  • Jobbat. Mellan 8 och 11 ungefär. Det gick finfint att städa, men det är väldigt jobbigt. Ovana rörelser eller vad man ska säga. xD haha.
  • Skolan. Kom dit vid 13 ungefär och blev kvar till strax efter 15. Pluggade lite historia, pratade lite med Johan (hi-lärare). Inget mer värt att nämna hände.
  • Tränat. Step1-styrka 17-18.20. Väldigt kul och väldigt jobbigt. Dubblade mina vikter idag, heja. Men jag älskar passet, verkligen. Svettigt och härligt.

Just nu lyssnar jag lite på Beyonce här. Det händer inte så mycket mera. Jag funderar lite på vad som händer nästa månad, vad jag vill göra. Också lite på sommaren, hm. Jag vill så mycket, men pengarna sätter stopp för det... Och jag vill vara i Sthlm i detta nu och dansa, gå på workshopen för Bobby (korrat till pussycat dolls bl.a.), hur coolt skulle inte det ha varit, faan alltså. Pengar, boende och jag gick inte ihop tillräckligt för det, blä. Men ja, jag hoppas att det löser sig med nåt av de andra jag vill göra. Det måste de!

Nej inget mer vettigt kommer ur mig, så jag slutar helt enkelt skriva nu.
Pusshej!


Du river murarna mot världen.

2009-03-30 @ 22:31:40
Det har inte hänt ett skit här. Skrev över historian på datorn iallafall, duktigt! Men inge mer blev det, haha. Jag ska iallafall ta mig till sängen nu, måste lägga mig tidigt för att orka med ännu en dag. Jag är redan trött på denna veckan. xD Haha, men det ska nog lösa sig... Det är jobb imorgon som gäller, sedan skola och sist träning. Är hemma nån gång efter halv sju, heja. Sov så gott allihopa...

Go´natt!

Ser du en möjlighet, eller en saknad.

2009-03-30 @ 18:04:34
Jag är vid datorn, hör och häpna. xD Denna dag är lång, kan den inte bara ta slut snart, jag är sjuuukt trött alltså...

Kom upp vid sex imorse, gjorde mig klar och åkte med mor till jobbet vid kvart i sju ungefär. Städade hit och dit, upp och ner. Kvart över elva var jag klar typ och trallade hemåt. Lite mat i magen blev det då också packade jag väskan min. Och satte kurs mot skolan, kom dit vid ett ungefär. Satte mig nere i matsalen med Junia och pluggade lite historia. Vid tre var det dags för historia och där pratade vi lite om historiesyn och om arbetet som ska in på fredag. Bara jag som hade börjat med det. xD Slutade vid fyra och då pratade jag med A lite. Och sedan trallade jag hemåt igen. Det har inte hänt mycket sedan sist. Kollat runt lite här och sådära.

Musiken rullar för fullt här. Och inte så mycket mer händer, men jag ska ta och skriva över lite historia på datorn nu, heja mig!!!

Pusshej!

Längtar till sommaren...

2009-03-29 @ 22:44:32


Go´natt vare ja...

När du kommit fram till regnbågens slut.

2009-03-29 @ 22:14:25
Jag har suttit här vid datorn hela dagen. Inte hänt så mycket mera. Nu ikväll här så har jag kollat massor på tv. Det blev först Singing Bee, sedan Wipeout och Sanningens ögonblick. Kollat en hel del på Sonja-klippen från igår också, jag älskar dem. Nu gör jag inte ett skit här. Och jag ser inte framemot min vecka alltså...

Min vecka ser ut som följer:
Måndag: Jobba 7- ca12. Skola 13-17.
Tisdag: Jobba 7- ca12. Skola 13-16. Träning 17-18.15.
Onsdag: Jobba 7- ca12. Skola 13-16(?). Träning 17-18.
Torsdag: Skola 8-15. Re-redovisning. Inget mer planerat.
Fredag: Tandläkarn 8-9. Jobba 9.30- ca12. Skola 13-16. Hi-arbete inlämning.
Lördag: Släkten kommer hit och firar mig, nån gång på eftermiddagen.
Söndag: Plugga, plugga, plugga...

Jag har ganska så fullt upp, det blir spännande och se om jag kommer sitta vid datorn något. Om jag kommer orka det, jag kommer vara helt slut efter denna vecka ju. Men jag känner ändå att jag lär in på bloggen och skriva något, så det kommer jag nog göra. Ett inlägg om dagen iallafall. Det känner jag att jag måste göra ju... Och vill ni ha tag på mig under veckan så nås jag nog bäst på mobilen alltså. Smsa eller ring!!!

Nu ska jag ta och stänga ner här, en dag imorgon också.
Go´natt!

28/3 - Det finns ingen som DU! <3

2009-03-29 @ 17:58:28
Bussen gick som sagt vid 10.40. Lyssnade på musik hela vägen och smsade lite, hihi. Framme i Stockholm vid halv två typ, och tog mig sedan ut på stan. Åhléns, pub-huset, hötorget, sergelgången, gallerian och sedan tillbaks till centralen för att äta på donken. Lära ju få i mig något ju och då var klockan redan fyra liksom. Skyndade mig iväg sedan och tog mig ut till Mariatorget och Rival. Var där strax innan insläppet. Det var massor av folk där då ju, men hittade på Susanna och Paula tillslut. Alla med biljetter till filadelfiakyrkan fick gå in först. (den skulle ju varit där först den 7 mars men blev flyttad till idag). Vi tog plats på första raden, såklart. Och innan det började så såg jag Maria och sedan Lotta och co. Så jag gick dit och hejade på dem, trevligt. Sedan satt man där och väntade och jag hade ännu inte fattat att jag skulle se Sonja, liksom det var ju tre månader sedan sist...
Klockan slog fem och introt till Under mitt tak började och alla musiker kom ut på scenen. Och Kristian Tåje var med på kören, kul. Och sedan kom Sonja ut, i en vacker klänning (den hon har på sin skiva) och hur vacker är inte hela hon. iiih vad glad man blev när hon kom ut, det var ju bara så kul att se henne igen. Hon körde låtar både från gamla och nya skivan. Även Songbird, Rågsved och Don´t know why. I löve it!!! Mysigt att höra Här står jag och Egen tid igen och kul att höra Vila tryggt också. Och hon sjöng Det blå, jag älskar den låten. Åh, det var ju den första låten jag riktigt fastnade för när man fick höra några sekunder innan skivan släpptes. Lövely. Och duetten mellan Sonja och Kristian, Du är en del av mig, så himla fint ju. Och jag måste säga också att jag ääälskar när Sonja berättar om låtarna och pratar emellan dem. Hon är ju alldeles för härlig ju. Hon kan ju verkligen prata, det tar ju aldrig slut. Men jag älskar det, så hiiimla kul att höra ju!! När hon kom ut på scen och tog de första tonerna i Under mitt tak, så ja, då förstod jag varför jag har henne som min stora "idol" och förebild. Hon är helt fenomenal. Rösten, utstrålningen, känslan, allt. Obeskrivligt. Hon är och kommer alltid att vara the one and only!!! Hon avslutade med För att du finns, jag älskar den. Två år gammal låt men jag älskar den bara mer och mer för varje gång, lövely.
Konserten slutade tyvärr vid halv sju.. Det gick fort... för fort. Jag ville ha mera, massa mera. Konserten var helt fantastisk och jag är så glad att jag tog chansen och såg den. Jag hade ångrat mig annars. Fast det hade ju aldrig fallit mig in och missat den, hihi.
 
Och Sonja hade ju såklart signering efteråt också. Vi väntade till sist typ och sedan var de kramkalas på Sonjis. Myyys. Shiit alltså, människan är helt fantastisk. Pratade lite om allt möjligt. Jag hade kunnat stått kvar där med henne hela kvällen ju, men det gick ju inte. Det blev kort tillsammans och kramkalas igen. Tacktacktack för allt. <3 
Den första jag träffade på när jag kom ut från konserten var Shirley, så jag pratade lite med henne, trevligt. Hejade även på Lotta då också. Såg Anne-Lie Ryde där i högen också, haha. Träffade Peter borta vid signeringsbordet. Tåje var också med Sonja på signeringen så hejade på han med. Sedan dök Sofia Lindström upp där med, så pratade lite med henne. Sonjas föräldrar var där, så hejade på dem lite snabbt. Och flera vänner till S var där, såg bl.a. Maria Benhajji och Ulrika Brännman. Det kan säkerligen ha varit fler "kända" folk där men inga jag såg skymten av så.

Sedan trallade vi iväg till t-banan och tog oss iväg mot centralen. Tog hejdå av Susanna och Paula vid slussen. Var nog på centralen strax efter halv åtta. Den första jag ser när jag går mot ringen är att Tess gick förbi mig, haha. Jag reagerade ju såklart och började kolla mig runt efter de andra två. Hittade Lina sedan också, hon köpte kaffe till alla tre. När hon var klar så gick jag fram och pratade lite snabbt med henne. Andreas kom då också. Och de sprang iväg typ. Lina är sööt. Sedan vette tusan vad jag gjorde, stod nog mest helt upp och ner och väntade på tåget. Det var inne strax efter halv nio, skulle gå vid 20.42 men icke. För det var något fel på vårat lok så de lära hämta ett nytt, krångel. Kom iväg från Sthlm typ 21.10, segt värre. Hemresan var tråkig, inge musiklyssnande för hade inget batteri i mobilen. Hungrig var jag också, och trött som fan. Var i Gävle vid 22.50 typ, jag fick hämtning. Hemma strax innan halv tolv.

Sonja, Tacktacktack. En helt fantastisk dag/kväll.
Jag finner inga ord för dig, Sonja.
Du är bara alldeles, alldeles... underbar!
" And I love you, I love you, I love you
Like never before "

Vill du följa mig vart än jag går.

2009-03-29 @ 13:29:04

Man är vaken, fast det blev sent inatt. Kom inte i säng förrän efter tre nån gång, men hade klockan på ringning idag. Kom upp strax innan elva, duschade och åt frukost. Också har jag pluggat spanska också, läst text, skrivit glosor och gjort övningar i två kapitel. Duktigt! Jag ska fortsätta plugga lite snart tror jag. Och vi har bokat utomlandsresa, började prata om det nu i helgen och idag blev det bokat. Men vi är lite osäkra ännu, eller hm, inte jag och syster, men vi hade några dagar på oss att fundera iallafall. Jag återkommer med hur det blir liksom. Syster och jag satt nyss och kollade igenom bilder från Mallis i somras också, gud va härligt alltså. Mys att se tillbaka, längtar till värmen ju...

Lyssnar och tittar på klipp med Sonjis just nu, jag vill tillbaks till igår... ♥

Pusshej!


Imorgon är en annan dag.

2009-03-29 @ 01:40:48
Det kommer tyvärr inte ut nåt inlägg nu om kvällen. För jag är inte klar, det finns mycket att skriva, haha. Så det kommer ut imorgon någon gång, när jag har tid. Men sen jag kom hem har jag mest suttit här och pratat på msnis med Milla, men hon drog nu. Och det ska jag också göra. Imorgon är det plugg som står på schemat, heja.

Go´natt!


Jag saknar henne redan ju... det är galet. <3

Du tar min hand och visar vägen.

2009-03-28 @ 23:35:17
Jag är hemma, äntligen liksom. Gaah, gillar inte tåg eller sj överhuvudtaget. Blä. Det blev förseningar direkt men pga att vi inte hade något lok. xD HAHA. Men jag är hemma iallafall, och jag har haft galet kul!!!! Sonja är bara bäst, det finns inga ord för henne. Jag ska berätta om kvällen strax här. : )

Tjing!

För att du finns, för att du kan...

2009-03-28 @ 00:46:11
Det har inte hänt mycket här alltså. Skickade in min högskoleansökan tidigare idag, yeah. Annars har jag bara suttit här, pratar lite på msn och är allmänt trött bara. Och jag missbrukar klippet i förra inlägget, hihi. Fenomenalt!!! Jag vet inte annars vad jag ska göra, för det finns ju inget att göra. Klockan är ju en del också, kanske borde ta mig till sängen. Jag ska nämligen till Stockholm imorgon ju, eller senare idag. Bussen går redan vid 10.40, hihi. Jag ska nog ta och packa väskan och leta reda på nå kläder. Jag är hemma imorgonkväll igen, blir bara en tripp över dagen. Nej nu ska jag kika runt lite och sedan sova, go´natt!


imorgon imorgon imorgon. <3

I mina ögon är hon en vinnare!!!

2009-03-27 @ 23:01:38
Jag har såklart kollat på Let´s Dance och jag har inte så mycket att säga. Det var kul att Annika vann, tredje gången gillt i finalen liksom. Men jag ville så himla jättegärna att Laila och Tobias skulle vinna. Deras tre dansnummer var bara så snygga. Paso Doble och Tango är ju bara så sjukt grymma. Och deras showdans, jag finner inga ord alltså. Så otroligt vackert, dansen, uttrycken och känslan. Det berörde verkligen, tårarna rann. Åh, i´m speechless!!! Bäst bäst bäst. Laila är en vinnare i mina ögon, utan tvekan.




I’ll tell you lover, lover, it feels so strong.

2009-03-27 @ 18:34:32
Nu ska jag ta och blogga lite om dagen också... Känns som att det blir långa inlägg varje kväll här när man kommer in, men som sagt, jag hinner inte om dagarna. Skolan går faktiskt före allt just nu.

Iallafall, fick skjuts av mamma även idag. Jag hade religion 10-12. Där Junia och jag (läs: Junia) fixade en powerpoint till vårt arbete, yeah. Tror det typ blev klart, jag ska bara försöka lära mig lite mer om allt, när jag väl har den på min dator eller något, hmm. Sedan for vi ner till matsalen på lunchen, pratade lite med Emilie, Lana och Sam också, trevligt. Vid ett var det dags för pedagogiskt ledarskap, hade en tre-timmars lektion. Vi hann med en hel del. Några gruppövningar, fyllde i lite papper och pratade/diskuterade lite kring vår egen personliga stil och gjorde en annan också, testa din humorprofil. Haha, ja en hel del gjorde vi, det var en riktigt skojig lektion. Pratade lite med A efter lektionen och sedan trallade jag hemåt. Tog ut pengar på stan och sedan vidare hem till gammel mormor på fika och så. Trevligt. Åkte sedan förbi statiol på hemvägen och hämtade ut ett par glasögon som jag och syster beställt. Sedan hemåt.

Och jag får inte glömma, Mamma fyller år idag också. :D Grattis till henne ♥ Och hon har nyligen fått presenten av oss, hon blev glad, hihi. En tröja och ett linne, riktigt snyggt. Så, grattis igen!!!


Nu ska jag ta och kika runt lite på datorn här och sedan plugga.
Pusshej!

I´m still standing for hope & glory. <3

2009-03-26 @ 23:07:51
 
M i n n e n , m i n n e n , m i n n e n . <3


Med dessa videosar så säger jag go´natt!

I will show you heaven when I get you alone.

2009-03-26 @ 22:48:13
Oj vad mycket klockan börjar bli igen. Jag har inte alls gjort mycket sedan sist alltså. Suttit här och blängt, pratat med lite vänner och sådära. Musiken har rullat på för fullt. Kikat runt på bloggar, face och massor av sidor. Kollade lite vilka utbildningar jag ska söka till hösten, tänkte göra klart allt imorrn och skicka in. Försökt plugga lite grann, men jag kan inte göra sådant hemma, haha. Skickat in lite uppgifter i info&layout, yeah. Ja, inte så mycket mera intressant har hänt. Jag ska kika runt lite till här innan det är dags för sängen, ska bädda upp också.

Pusshej!


I miss her. Soon. <3

Så vänta dig ingen kärlekssång från mig.

2009-03-26 @ 17:04:19
Jag kom upp imorse, woho. Jobbigt men ett måste typ. Fick skjuts av mamma till skolan. Började med Desktop 8.00-9.50. Inte varit där på en månad så det var väl på tiden. Jag gillar inte riktigt kursen och inte programmet vi håller på med heller, men det gick bra idag. Jag kom typ halvvägs på mitt informationshäfte, heja. När den slutade så var det raka vägen ner till matsalen och där slog jag mig ner med historiaplugg. Satt där och skrev massa fram till halv tolv när Junia kom ner. Rose och A kom också och gjorde lite sällskap en stund, trevligt. Sedan satt vi där och pluggade massa. Det är jobbigt med historia ju, iallafall om det är de ända man gör på typ tre-fyra timmar. xD Strax innan tre så tröttnade vi och begav oss hemåt.

Jag tog lite mat direkt när jag kom hem, gott. Sedan slog jag mig ner här, inte hänt så mycket mer. Just nu lyssnar jag på lite musik och bara snurrar runt på nätet, haha. Tror jag ska försöka plugga lite snart, eller iallafall leta rätt på en artikel till Ped. ledarskap imorrn, en läxa. Nu blinkar det här på msn...

Pusshej!

All the battles I lost and the battles I won.

2009-03-25 @ 22:44:35
Dags för sängen igen...

Jag har inte gjort mycket alls sedan sist. Försökte plugga lite religion och historia, men det gick inte alls bra. Religionen hittade jag knappt något, och historian var bara dryg. (a) Det funkar bättre i skolan liksom, hm. Också fastnade jag inne på fitness magazines hemsida, yeah. Kollade lite bilder och deras konvent lista. Heja, den älskade jag!!! Hoppas jag har pengar sen så jag kan skutta runt på nåt konvent. Måste måste måste.


Nej nu ska jag sova, skola imorgon igen. Redan vid åtta, hmm...
Go´natt!

Blood is racin’ through my veins.

2009-03-25 @ 20:25:21
Jag har äntligen slagit mig ner vid datorn typ. Och jag har blivit dålig på att blogga, men det är så mycket om dagarna nu så jag har verkligen inte tid att komma in under dagarna. Helt sjukt ju.

Kom iväg till skolan till tio, Spanska 10.15-11.35. Och vi är ju bara två stycken, eller tre om vi räknar med hon som redan kan spanska, haha. Men iallafall, det är jobbigt, man får läsa så sjuuukt mycket, prata en hel jävla del och även svara på massor av frågor. xD Inte så kul varje gång alltså, det blir för mycket. Menmen.. Lunchen satt jag med Junia och Emilie nere i matsalen, det blev pancakes for me, hihi. Sedan satt jag och Junia där fram till tre ungefär, pluggade en del iallafall. Jag är nästan klar med g-nivån på min historia-uppgift som ska in nästa vecka. Heja! Ska plugga vidare på den imorgon och börja på vg/mvg-nivån, yeah!

Jag kom hem någon gång innan fyra, haha. Då blev det lite fika och så, sen packade jag väskan för att bege mig till badet. Aerobic vid fem-tiden. Det var askul. Vi var dock bara fyra stycken, men det var skönt. Och Päivi är grym på att göra program ju, men lite kul var de att det inte var hon som la det på minne utan jag. xD P till mig efter passet: "Det är tur att du finns Carro :D". Vi hade iallafall väldigt kul, hoppas hon får tillfälle att köra aerobic igen. Sedan trallade jag hemåt, kom hem kring halv sju typ.

Det har bara blivit mat sedan dess typ. Pratat lite med mor också. Och kikat igenom massa grejs här vid datorn också, som jag ska fortsätta göra nu...

Pusshej!

No one knows when the story ends.

2009-03-24 @ 23:06:47
Klockan den bara tickar på. Det är dags för mig att stänga ner och sova nu. Om jag ska orka morgondagen, har nämligen skola igen. Spanska på förmiddagen och sedan blir jag nog kvar en stund på eftermiddagen. Tänkte försöka plugga lite historia och kör jag fast så har jag ju A två trappor upp. xD haha. Jag lär få ihop något, det ska ju fan snart in. Heja! Och jag ska jobba lite extra nästa vecka också, hur fan ska jag hinna med allt.. Hm, därför måste jag plugga massor av historia denna vecka, yay. Nej sova var det ja... Go´natt.

Tjing!

Jag tror på oss...

2009-03-24 @ 21:39:37
Nu har jag och Robert pluggat lite igen. Historia. Satt i över en timme och snackade lite om medeltiden. Heja. Jag hade lite för mycket frågor, haha, men vi gick absolute inte igenom alla, för de blev så djupt då och det behöver jag inte vara i den uppgiften jag gör. xD HAHA. Får se när nästa pluggis dag blir.. Jag lär se till att fixa lite i skolan också när jag sitter där. Göra det jag kan och sedan prata med A, hihi.

Nu ska jag kika runt och se vad jag missat här...
Pusshej!

Those days are gone...

2009-03-24 @ 19:43:52
Oh, Finally. Har jag hittat hit till datorn också...

Började dagen med att åka till skolan. Var där mellan 11 och 15.30 ungefär. Pluggade lite religion och historia. Och pratade en hel del med allt och alla, haha. Kom då hem runt fyra-tiden. Då var det bara att packa om väskan, byta om och kasta i sig nåt för att sedan bege sig till badet. Step och styrka vid fem, wohoo. Det är så sjuktkuuul. Och där skuttade man runt i 75 min, svettig och härlig efteråt, yeah! Trallade hemåt och var hemma strax efter halv sju. Då plockade jag ur diskmaskin, haha. Och sedan slog jag mig ner här och har glott igenom alla bloggar... Något mer har jag inte hunnit ännu. Men skönt är det att bara sitta och slappa iallafall.

Nu ska jag kika igenom allt annat också.
Pusshej!

Du leder vågorna mot land...

2009-03-23 @ 23:52:46
Jag sitter fortfarande här och blänger. Jag fastnade lite på dansutbildningar, inte bra det här. Men nu känner jag att mina ögon inte orkar mer, och jag känner mig faktiskt trött för en gångs skull. Så jag tänker stänga ner för dagen. Bädda upp sängen, lägga mig och mysa med musiken i örona. Yeah!

Skola imorrn också, vet dock inte hur länge jag blir där... Det visar sig...

Go´natt!

Va fan vill jag bli alltså...

2009-03-23 @ 22:54:54
Jag har suttit här och glott runt på studera.nu i över en timme nu. Jag blir inte smartare för det. Vafaan vill jag bli alltså, va tusan ska jag söka till hösten?!?! Eller om vi säger såhär, jag vill dansa. De är de jag vill göra i framtiden, punkt slut. Men för det så krävs det väldigt mycket pengar och framförallt mod att släppa allt och verkligen satsa. Men hade jag haft pengarna så hade jag inte tvekat en sekund alltså!!! Men, ner på jorden igen. Jag kommer troligen att söka civilekonom och sjukgymnast igen.. Men jag har även planer på att söka lärarutbildning. Och är då sugen på ämnena Idrott&hälsa och svenska. Men det fanns så jäkla många ställen och inriktningar och grejs på studeras sida så jag bestämde mig helt enkelt för att kolla lite i skolan imorrn. På det ställen jag verkligen kan tänka mig att flytta till och plugga, och välja program efter det. Så kanske det klarnar lite i huvudet på mig.. Och jag ska även komma ihåg att skriva ut lite ansökningspapper i skolan imorrn. Vi har ingen skrivare ju. (a) haha. Nej nu ska jag lägga framtiden på hyllan... Det är inge kul alls att tänka på den, jag lever i nuet. Hejdå!

Vill du stanna här tills dagen gryr...

2009-03-23 @ 19:56:26
Jag orkar inte mer...
Det blev lite historieplugg och även lite spanskaplugg. Det måste låta sjuktkul när jag sitter här och pratar spanska för mig själv, yeah! Jag vet inte riktigt vilket kapitel vi har till på onsdag så jag har läst på två stycken. (a) Heja mig!
Nu ska jag kika runt lite här.

Pusshej!

När ingen ser, när ingen hör...

2009-03-23 @ 18:28:22
Yes. Mätt och belåten är jag nu.
Nu är det dags att plugga lite också, så jag känner mig lite duktig.
Böckerna är framplockade och Sonjas två skivor går på repeat.

Tjing!

Taking a fight is the life of a hero.

2009-03-23 @ 17:09:20

Vaknade kring nio typ, gjorde mig klar och så. Åkte med mor när hon skulle till badet, släppte av mig på stan och gick därifrån till skolan. Kom dit strax innan elva. Träffade Malin då och senare kom även Junia. Satt där och pratade och pluggade lite historia. Vid tre var det ju dags för minitestet, haha, de var 25 frågor och man var tvungen att ha mer än 80% rätt för godkänt. Vad jag uppfattade de som iallafall, så jag blev godkänd, haha. De tog ca 3 min. xD Pratade lite snabbt med A efter där, om mina hemuppgifter, blä. Efter det så trallade jag och Junia hemåt. Det är fan kallt ute nu och det snöar igen. Kom hem vid fyra ungefär och har nu kikat igenom allt här på datorn. Bloggar, bdb och face. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra alltså. Men jag är lite hungrig så lite mat kanske skulle sitta fint. Hörs senare igen.

Pusshej!


Let your spirit fly, we can touch the sky.

2009-03-22 @ 22:50:58
Som ni ser så har det varit mello hela min kväll typ. Så jag har inte gjort så mycket mera. Bara kikat runt lite här på datorn, men inget kul finns ju här, haha. Och nu vette fan vad man ska göra... Kanske ska stänga ner här och plugga lite, för de är ju skola imorrn och ett litet test med frågor, heja. Det låter bra!!! Så jag säger go´natt här, hörs igen imorrn.

Pusshej!

Give me your love, give me all of your love.

2009-03-22 @ 22:41:13
Jag har kollat på Melodifestivalen 2003 dvdn, det var på tiden tyckte jag, haha. Jag hade ju fan inte sett allt detta sedan det gick på tvn, då 2003. Så det var superkul att se, och självklart var jag tvungen att kommentera lite kring det också. Jag blev ju lite chockad på några ställen, haha :P

Mina favoriter jag hade då var:
Jönköping: Jill Johnson och Pernilla Wahlgren & Jan Johansen.
Göteborg: Sanna Nielsen, Pandora, Fame och Alcazar.
Luleå: Barbados, Nanne Grönvall och Sarek.
Sundsvall: Sahlene och Lina Hedlund.

Och mina stora favoriter vann också. Fame - Give me your love. Jag totaldiggade Jessica då, men det gör jag även idag.

Nu kommer lite onödiga kommenterar och fakta från mig:
• Jag visste inte att Sara och Daniel Borch hade tävlat i mellon :O haha. Va chockad jag blev. De kallade sig Crosstalk och sjöng Stronger i första deltävlingen. Fast det var inte gifta, utan bara tillsammans då, för Sara hette inte Borch i efternamn. xD

• Och jag visste inte heller att Lotta Furebäck var med och dansade bakom Pandora. Fast inte så konstigt, jag visste inte ens vem Lotta var då, haha. xD Inte hundra på att det är hon, men jäkligt lik alltså.

• Det gick inte att se Nannes Evig kärlek utan att tänka på Mello-musikalen 2007. Hahaha, jag såg verkligen det numret framför mig. Kärlek!

• Hahaha Style var med, men det roliga var att låten de framförde hette STAY THE NIGHT!!!

• Kul att höra Fernando Brito också, inte för att han var en favorit hos mig. Utan mest för att jag träffat han några gånger. Gått på aerobicweekends och då har han kört olika klasser. Trevlig ju!!!

Bounce var ju för sjutton med och dansade bakom Lill-babs i Luleå när hon uppträdde. Coolt nummer ju.

• Öppningsnumret i finalen med Jonas Gardell, där såg jag också en jag kände igen men var lite osäker. Men i eftertexten stod hon med som dansare så de var nog hon. Hon är Sandra Linder, haha.

• Och till sist lär jag bara nämna att Dea och Jenny (Velvet) är ju bara för sööta alltså. iiih. <3

Lite nördigt och onödigt inlägg, hoho.
Globen är full. <3


Mina. :D

2009-03-22 @ 16:44:33
Dessa brillor var mamma snäll och hämtade ut till mig idag.
Vunnit de på tradera, hihi.



Kan det inte bli sommar nu...?! :D

All the single ladies, now put your hands up.

2009-03-22 @ 15:37:08
Jag är vaken, haha, fast har varit det ett tag. Vaknade först av klockan vid halv tio men somnade nog om. Kom upp efter ett någon gång, de blev duschen och lite frukost. Sedan kom jag på att jag har ett test med ja/nej-frågor imorrn på historian. Så jag blev tvungen att ta tag i det, de är sammanlagt 43 frågor. Vissa hade redan ett svar medans andra var jag tvungen att leta reda på i min bok. Så det fick jag göra, därför inget inlägg kommit ut ännu. xD haha. Jag ska nu plugga på dessa frågor också, memorera att då ska det vara ett ja och då ska det vara ett nej, yeah!! Det kommer nog gå fint imorrn detta, ha. Annars händer det inte mycket här, jag lyssnar på Beyonce igen. Jag älskar hennes nya skiva, hur grym är den inte, ååh!!

Nej, nu är det lite plugg som gäller och sedan, hm...
Pusshej!

Dags att sova...

2009-03-22 @ 03:47:40
Jag är inte så värst trött, men klockan är asmycket så jag borde sova.
Säger då go´natt här. Hörs senare.

Ciao!

Ett Minne. <3

2009-03-22 @ 03:16:48
Första dansuppvisningen någonsin. 27 maj 2006, tror jag datumet var. På krysset i stan under Sandvikendagarna. Nervöst, men shit vilken energikick man fick. Det är en obeskrivlig känsla att stå där och uppträda/dansa inför publik. I just löve it!!! Det har blivit av två gånger till efter detta, men just dessa bilder är från första uppvisningen... Medverkande: Jag, Sanela, Ena, Linda, Sandra och Lina. Sista bilden är dock från en svensexa som ägde rum då också, som vi är uppe och hjälper till lite.






Fotograf: Mormor.

Du är älskad där du går...

2009-03-22 @ 00:29:07
Oj nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har faktiskt inte gjort något vettigt alls. Bara suttit här och blängt som vanligt. Kollade på premiären av Robinson tidigare också. Jättekul att det skulle börja igen ju, jag älskade det när de gick förut. Men jag måste ju säga på en gång här nu, att det var inte alls lika bra som de var förut, men jag ska ge det en chans iallafall. Något att se på lördagar ju. Och jag har nyligen sett på American pie 2, hahaha. Den gick på 3an, jag visste det inte alls men helt plöstligt började den så de blev att jag kollade. xD Inte sett den på evigheter ju, haha. Nu pratar jag lite på msn och bara snurrar runt på nätet. Ska se om jag hittar något skoj...

Pusshej!

If I were a boy, even just for a day.

2009-03-21 @ 16:54:14
Vaknade väldigt sent idag. Kring elva ungefär men kom inte upp förrän efter ett, låg ju och kollade datorn lite. Och efter två så drog jag och syster till stan och kikade runt lite grann. Köpte present till mor våran, som fyller år på fredag. Och vi kom hem strax efter tre. Har bara suttit här och glott sedan dess, kikat lite bloggar och sådant man gör vid datorn. Och jag har faktiskt lite tråkigt nu, som vanligt med andra ord. Lyssnar lite på Beyonce, och funderar starkt på om jag ska köpa mig en biljett till hennes konsert, hm. Har jag verkligen råd?! haha. Tål att tänkas på iallafall.

Nu ska jag göra något annat. Försöka hitta på något kul...

Pusshej!

Jag vet att du kan höra mig.

2009-03-21 @ 02:39:01
Nu gör jag ingen nytta här. Hittar bara på massa saker jag vill på som kostar pengar, inge bra alls. Jag tror jag ska ta mig till sängen nu, klockan är ju lite mycket också, haha. Så sov så gott alla, höres mer senare när jag kommit upp igen.

ZZzzzZzzZZzzzz.... Go´natt!

JAAAAAAAAA!!!

2009-03-20 @ 22:48:12
Laila Bagge och Tobias Wallin är i finalen, YAAAAAAAAAAAAAY!!!!
Jag är lycklig, wohoo.. Heja Heja!


Bild från deras blogg på tv4.se.

Be ready I'm coming for you.

2009-03-20 @ 21:59:28
Jag såg ju såklart på Let´s Dance tidigare här. Och shiit va grymma alla är.. Och Laila är ju helt outstanding, woow. Jag hoppas verkligen hon och Tobias går vidare till finalen. Och sedan vet jag faktiskt inte hur jag tycker, kanske Morgan och Helena för de var grymmare idag än Magnus och Annika. Men spännande spännande, men jag hoppas verkligen inte Laila åker. Rösta allihopa nu fan, varje röst behövs!!!

Och vad ska jag säga om Darin, jag gillar inte Darin så värst. Men låtarna är ju sjuktbra, jag har själv dansat till dem så, haha. Och Sabina Dalfjäll var ju med och dansade, iiih. Hon är fan asgrym. Och jag tror den andra tjejen var Helena Åkesson(?) men absolut inte säker alltså, men hon var lik henne!!! Det var iallafall ett ascoolt dansnummer ju. Yeah jag kollade mer på dansarna än Darin... Se numret här.

Spännande och se utröstningen om ca tjugofem minuter. iiiiih!!!
Heja Bagge!!!

I´m still standing for hope and glory.

2009-03-20 @ 19:30:38
Min dag i stora drag.
• Skola 12- ca 15.30. Träffa lärare och folk.
• Suttit vid datorn. All the time.
• Ica med mor och Robert. Gooodiiis.


Vet ni, jag längtar tillbaks till förra helgen. Jag kan bara inte släppa allt, det hände så sjukt mycket. Bara att nämna schlager eller finalen så blir jag alldeles varm inombords. Och jag saknar allt som fan. Stämningen, känslan att uppleva det tillsammans med er och all den kärlek. <3 iiih, ta mig tillbaka, om bara för en sekund. Det var så obeskrivligt Bäst!!!

Sitter här och lyssnar på en helt fantastisk artist, nämligen Sonja Aldén. I miss her so much, men snart, iih <3 Annars händer det inte mycket här, tänker bara tillbaks på helgen och bara ler. Och bara.. ja.. jag älskar mitt liv.

Tingeling!

I´m moving on...

2009-03-20 @ 00:28:21
Inte ett skit har hänt sedan sist typ, inte rört på baken något, haha. Syster kom hem här vid halv elva-elva, och vi har suttit och pratat ett bra tag. Mys, hihi. Kikat runt lite på datorn också.. Men jag känner att klockan är mycket nu igen och att jag borde sova. Ska ju faktiskt till skolan imorgon för en gångs skull, så blir de när man träffar lärare på badet. xD haha. Men iallafall, jag börjar vid tio så ska försöka pallra mig upp.

Go´natt!


Haha ; )

I know that you're heart is beating faster for my love.

2009-03-19 @ 21:53:07
Ojdå! Ingen blogg idag, men det händer inte så mycket om dagarna här.

Var hemma från skolan idag igen, orkade inte riktigt ta mig dit. Mest suttit här vid datorn. Gick en promenad med musbus idag också. Riktigt fint väder har det varit idag igen, hoppas det håller i sig nu. Jag vill ha vår... sommar!!! Och jag har varit iväg på step tidigare här också, så jäkla kul alltså. Jag älskar att köra step, sån energi och glädje, iiih. Verkligen min grej.. Svettigt och härligt efteråt. Fick mat när jag kom hem, gottgott.

Nu gör jag inte mycket alls. Lyssnar lite på Velvet blandat med Beyonce, yeah! Chattar lite på msn och kikar bloggar lite smått. Inget bra på tv heller... Jag har liksom typ tröttnat på att sitta här, haha. Får se om jag hittar på något skoj...

Pusshej!

Tick tock, tick, tick tock, Don´t stop.

2009-03-19 @ 01:33:17
Nu är klockan mycket igen. Jag måste nog lära mig att gå och lägga mig tidigt. Jag känner det!!! Lägger mig sent och går upp väldigt sent, icke bra alls. Och jag gör inget vettigt heller vid datorn. Snicksnackar på msn, kikar bloggar, lyssnar på musik och sjunger lite tyst för mig själv. xD haha. Nej jag ska nog sova, det är en dag imorrn också.

Go´natt!

En ängel här i mitt hus och skuggorna vände om.

2009-03-18 @ 23:09:57
Nåt vettigt har jag gjort idag iallafall.

Jag var iväg och tränade lite gympa vid fem-tiden. Ingen motivation alls att dra iväg men kände mig tvungen, annars kommer jag ju sitta här hemma resten av dagarna och bara klaga på att jag inte orkar ta mig dit. xD haha. Det blev en "lugn" gympa, jämfört med vad de brukar vara. Det var riktigt najs!! Pratade med Sanela efter och sedan trallade jag hemåt. Här hemma blev det mat och sedan en halvtimmes pluggning av historia med Robert, yeah!

Sedan har jag bara suttit här och tryckt. Musiken spelas för fullt. Kikar lite bloggar och face, hihi. Vette tusan vad jag ska göra nu, hm. Och de är skönt att jag fått ut alla inlägg om helgen också, har du missat de så är de bara att scrolla ner. :D hihi. Jag ska ta och läsa igenom de nu och minnas tillbaka. (a)

Pusshej!

Gladaste gänget...

2009-03-18 @ 14:55:15

Bild från Aftonbladet...

Shit vilken helg de blev alltså. HELT FANTASTISKT!!! Jag finner inga ord!
SUPERTACK till gladaste gänget, fan va vi är bäst, Ni är guld allihopa!
Och ett speciellt tack till Annamia och framförallt Nat.
Ni är obeskrivliga. Tack tack tack!!!

Ett minne för livet.
11 - 15 mars 2009 <3

15/3 - Myspys och hemresa.

2009-03-18 @ 14:44:44
Klockan ringde vid nio, men jag vaknade nog lite tidigare ändå. Vi var upp och åt frukost allihopa, och sedan duschade vi en efter en. Packade ihop våra väskor, kollade lite på finalen på datorn, var tvungen att kolla om vi hördes när vi skrek Petra i början och de gjorde vi. xD haha. Jag minns inte riktigt när vi kom iväg men de var la efter tolv någon gång. Kom till centralen och skulle låsa in väskorna när vi helt plöstligt såg en person vi kände igen, Anna Andersson. Så där blev det kramkalas och vi pratade lite kort med henne, hur sööt som helst ju!!! Riktigt kul att träffa henne så där spontant. Efter det låste vi in väskorna, tog oss till slussen och där hoppade vi på bussen ut till Forum Nacka.

Framme i Nacka strax efter halv ett, tog oss till scenen direkt. Hejade på Rasmus lite snabbt också. Vid ett så var dags för Shirley, hon sjöng sin låt och sedan var det signering. Var upp och tog kort tillsammans, härliga människa. Träffade även Anna och Anna där också, trevligt. Vid halv två var det dags för Anna&Maria, de körde sin låt och efteråt var de signering. Jag var inte upp denna gång, utan de andra tre gick upp. Sedan vid två var det Lili&Susie, yeah, vi sjöng och dansade lite, "Gimme gimme gimme...". Jag och Micke var upp till dem, för vi hade redan köpt singeln och ville ha den signerad och tog även bild tillsammans. Markoolio stod sedan på tur och han blev bara intervjuad och sedan signering. Ingen orkade gå upp utan vi slog oss ner på golvet framför scenen och pratade. Sofia skulle vara vid fyra och de var därför vi var kvar, men strax innan typ så säger Rasmus att Sofia har ställt in pga att hon är sjuk. Tråkigt värre ju... Då packade vi ihop våra grejer, pratade lite med Rasmus och sedan drog vi därifrån. Tog bussen tillbaks till slussen.



Precis när vi klev av bussen så ringde Anorah/Anna till Adele, vi hade messat med henne tidigare under dagen och skulle träffas efter fyra någon gång. De pratade och bestämde att vi skulle mötas vid Östermalmstorg mot stureplan för en snabbträff. Så vi tog t-banan dit och träffade henne på station där. Kramkalas och hejade på hennes frisör. Där stod vi och pratade en stund. När vi sedan beslöt oss för att gå till Tacobar som låg vid stureplan där. Micke, Mika och Adele köpte mat, jag äter dock inte sån mat, haha. Satt där och pratade, skrattade och flummade mest. Efter en stund så kom resten av gänget också, de köpte också mat. Sedan satt vi nog där en timme typ, Anna är för härlig alltså!!! Vi drog utanför och tog kort tillsammans och pratade lite till, men sen var Anna verkligen tvungen att dra till bilen, kramkalas blev det!!!

Klockan var då kring tjugo i sex och det började bli lite bråttom för min del. Vi tog t-banan till centralen och hämtade där ut våra väskor. Tog hejdå av allihopa, så otroligt tråkigt ju... Hade ju gärna stannat kvar längre, men hade sjukt bråttom till bussen. Det blev ingen mat innan för mig heller, utan hoppade på bussen direkt. Vid halv sju lämnade vi Stockholm. Lyssnade på musik hela vägen hem, längtade tillbaks och saknade alla som fan. <3

Är våren påväg...

2009-03-18 @ 13:32:04
Det känns så iallafall. Solen skiner och det är 15 grader i solen. Var ut på promenad med musbus, och jag gick i skinnjacka med bara linne under och det var inte kallt. Fågelkvitter överallt. Och man ser att snön smälter, wohoo. Ska det äntligen bli vår nu...?! Vågar dock inte hoppas på något...



14/3 - The Big Day Has Come. <3

2009-03-17 @ 23:28:32
Klockan ringde vid sju och vi gick upp en efter en och duschade och sådära. Kring åtta tiden så kikade Mika sin face och hade då fått mail av Britta, som berättade för oss vilken tid Dea skulle infinna sig vid Globen gate. Vi fick lite bråttom, ca 10 skulle hon vara där. Vi stressade rejält då, messade Sara, Bonnie och Thilda också, även Malin. Så alla skulle skynda sig och vara där ute i tid. Vi packade ner allt vi skulle ha med för dagen och begav oss iväg. In på ica och köpte tulpaner också, sedan t-banan till centralen och vidare mot Globen.

Vi var vid Globen gate vid halv tio ungefär, tror jag. Där stod vi och funderade lite kring hur vi skulle göra, "proppen" skulle hjälpa oss om det behövdes. Charlotte Perrelli kom medans vi stod där och väntade, så vi pratade lite med henne. Kring kvart i tio så kom Sara, Bonnie och Thilda, och vi alla var samlade. Malin kom strax innan dem. Korgen med alla grejer var med och vi fixade det sista med gruppbilden och så. När vi stod där så kom det en taxi och stannade precis bredvid och det var Dea i den. Vi försökte då gömma oss (läs: trycka upp oss mot väggen fast D redan sett oss xD), haha. När hon klev ur taxin så gick vi fram till henne och sjöng "Ja må hon leva, ja må hon leva... osv". Grattis *tut tut*. Lämnade fram korgen med massa presenter, allt som allt blev de 35 saker med oss, för hon fyllde 35 den 3 mars. Hon blev verkligen jätteglad!!! Pratade massor med henne och hon kikade på lite grejer som låg i korgen. Hon är för sööt alltså. Sedan blev det ett gruppfoto och kramkalas för hon lära in och repa lite.

Efter det så tog vi oss in i Globen shopping, satte oss vid ett bord där inne och pratade mest. Kollade filmningen med Dea, skrev lite på ballonger (som blev snygga) och målade naglarna rosa, haha. Sedan gick vi bort till scenen för att heja på Annamia och pratade lite med henne. Vi alla stod kvar där och sjöng lite grann och bara flummade. Tomas Lingman (manager till Caracola bl.a.) kom fram och hejade, och jag fick en kram, chockad yes!!! Molly kom även där nån gång med vänner och sådant, hejade på henne, haha. Sedan fick S&B svar från Caroline Jönsson och de skulle iväg och träffa henne vid ett. Och då blev det bara jag och Micke kvar där. Vi träffade Tobbe när han kom för dagen, så det blev lite snicksnack där .
 
 <-- Miss Mede!!!


Och när Anna&Maria kom vid kvart i ett så beslöt vi oss för att dra till Globen gate för att se om Nat kommit, när vi kom dit så ringde jag henne. Och hon svarade, jag blev lite chockad där. Hon satt på t-banan och skulle komma när som helst men hon hade asbråttom in. Det blev hej, kramkalas och hejdå, hon var sööt!!! Och direkt efter det så drog vi till centralen till resten av gänget som var där; Emma, Milla, A-K, Jennie, Annika och Lina. Och Nina Söderquist hade precis sjungit där då också, så Micke var upp till henne. Och jag pratade lite med Karolina, och vi tog sällskap med henne upp till Hötorgscity efter det.

Vi skulle se Shirley där på hötorget vid två-tiden. Markoolio höll på och signera när vi kom, vi gick och satte oss på sidan en stund. Och Marko är rolig, när han fick syn på oss så utbrast han typ: "Ni är ju överallt!!!". Sedan blev klockan så pass mycket att de var tid att gå ut och ställa sig för att se Shirley, som uppträdde med sin låt Med hjärtat fyllt av ljus. Resten av gänget från centralen kom då också. I slutet av låten fick jag syn på Lotta på andra sidan gatan, så jag rusar fram till henne. Så kul att träffa henne igen, hon är så goo!!! Pratade lite med henne, hon berättade då att Sanna&Brandur skulle uppträda på sponsormiddagen på hotellet och vi fick reda på soundcheck-tiden. Tacktack!! Vi skulle ses senare i globen igen. Tillbaks till gänget och in till signeringen, pratade med Rasmus, Karolina och Shirley när vi kom fram. Sedan satte vi oss på sidan igen, och då kom Mika, Adele, Sara och Bonnie tillbaks från sin träff också. Men de drog iväg och åt typ på en gång och sedan vidare till centralen. Milla och A-K drog iväg också, hemåt och fixade sig. Vid tre var det dags för Anna&Maria, vi stod dock inne när de sjöng för vi hade bråttom iväg typ och ville bara träffa de. Tog autograf bara och sedan drog jag, Micke, Annika och Lina iväg till Globen igen. Emma och Jennie åkte till centralen, haha.

Vi kom fram till Globen-hotellet strax efter halv fyra. För Lotta sa att soundchecket var vid fyra men de visade sig vara vid halv fem, haha. Vi träffade iallafall Britta när vi stod där, så vi pratade med henne och tackade så hemskt mycket för hjälpen med Dea. Strax efter fyra så kom Brandur och vi pratade lite med han. Och sedan kom Sanna efter ett tag. Hon blev glad av att se oss och ännu gladare när hon fick veta att vi stod där och väntade på henne!! Pratade lite snabbt där och kramkalas. Efter det så drog Annika och Lina iväg för de lära fixa sig för kvällen.

Jag och Micke drog in på Globen shopping igen, träffade Annamia igen och pratade massor med henne. Sa hejdå och tacka för allt typ. Efter det så gick vi till donken för att få i oss något för kvällen. När vi satt där så kom även Mika, Emma, Jennie och Adele dit. Och sedan tog vi oss alla bort till Aftonbladet-redaktionen och fick ner Tobbe för att överlämna mini-Tobbe, haha som ni kan se här. Och pratade massor med han och sedan tog vi oss ut. Väntade in Milla och
A-K som kom strax därefter. Då var vi 10/12 av vårat gäng samlat, yeah!!!

Vi tog oss in i Globen strax efter sex och de första vi dök på var shopping bordet med mello-grejer. De flesta köpte något vid de där bordet, inte jag dock, haha. Sedan gick vi bort till foto-montern där David var, han som vi träffade på torsdagen. Han tyckte vi skulle ta bild och de gjorde vi alla tio också, haha, och vi alla fick ett varsitt kort. Härligt!!! Vidare till singstar-grejen där alla anmälde sig för att sjunga, två och två. Ojoj va vi ägde där alltså. :D De låtar vi körde var Värsta Schlagern, För att du finns, Tusen och en natt, Min kärlek och Jag ljuger så bra. De var riktigt kul och vi har allt filmat också!!! Sedan gick vi till sj-montern, vissa gjorde memoryt där. Och vissa av oss blev intervjuade typ, haha. Sedan snurrade vi runt lite till där utanför...

Strax innan sju tog vi oss in i arenan och letade reda på våra platser, riktigt bra såg vi ju. Och uppvärmningen började vid sju också. Larz Gröningz som de kallar sig, så fult ju.. Men de är riktigt grymma, de var schlagers för hela bunten och vi sjöng för fulla halsar. Och skrek och allt, alla som gick förbi glodde på oss. xD  Men vi hade verkligen askul ju!!! Sara och Bonnie kom här någon gång också, glada gänget samlat!!! Messade med Lotta, såg ju när hon kom så och hon hittade oss också, haha. Yeah!! Christer Björkman kom ut och bjöd på sin låt I morgon är en annan dag också, haha. Och Anna Mourou var ut och snackade lite, även Petra Mede kom ju ut. Petra *klappklappklapp* Petra *klappklappklapp* Yeah vi är bäst!! Och klockan slog åtta och allt började, WOHOO!!! Jag ska inte säga så mycket om finalen, för de flesta såg den ju. Men vi stod nog upp, sjöng och skrek med i de flesta bidragen, våra halsar liksom, haha. De bidrag jag hejade på var Måns, Sarah, Sofia och Malena!!! Och de var dem och Alcazar vi skrek extra mycket på. Ni kanske hörde i tvn att de var några som skrek på Alcazar och Sarah, de var då vårat gäng på 12 personer HAHA. Yeah!! Och när det var dags för röstningen, då blev det nervöst kan jag lova. Shit va utspritt de var med alla 12:or. Men när Malena fick folkets röster på 144 poäng, då skrek vi verkligen av lycka hela gänget. SHIIT så jäkla häftigt, hela globen blev crazy!!! Och när hon sjöng sin låt igen, vi hoppade, skrek och sjöng för fulla halsar. Lycka verkligen!!! Så maffigt uppträdande ju, GO MALENA!!! När allt var slut så letade jag och Micke oss fram till Lotta och pratade lite snabbt där, hihi. Och sedan tog vi oss alla ut från arenan.



   

Vi tog oss bort till Annexet, ingången till efterfesten, yeah! Messade även med Nat och hon visste inte om hon skulle gå ute eller inne vägen.. Men iallafall, vi hejade på Lotta igen när vi kom ut, haha. Och vi träffade verkligen hur mycket folk som helst när vi stod där ute, hejohå!! Jag kommer ju inte ens ihåg allihopa, haha. Men de flesta artisterna kom ju, vi pratade med Sofia, Emilia, Måns, Alcazar osv.. Träffade även Britta, Petra Mede, Rasmus, Bert, Anna&Maria... ja och massa flera. Och Anna Mourou, hur cool är inte den människan på en skala, ojoj. Vi intervjuade henne också, och hon kan prata hon. Haha, riktigt rolig är hon. Lite Nat-snack med henne också. Sedan kom Babsan som hon hämtade och kom tillbaks till oss, så vi snacka lite mer där, haha. Gud va kul vi hade!! Sedan skulle Anna in på festen, kramkalas!!! Velvet kom också, i en sööt klänning. Vi satte på hennes låt The Queen och började sjunga på den. Det blev kramkalas och sedan intervjuade vi henne lite. Hon är ju bara så sööt. Och Tobbe dök upp nån gång i början när vi stod där också, kul. Malena kom i limosine också, de var coolt. Vi jublade, filmade oh fotade när hon gick in på festen, yeah!

Men det var otroligt kallt att stå där ute och jag hade så ont i mina fötter alltså. Nya klackiskor hela dagen, icke skönt alls. Vi ville hem några gånger men tur var väl de att vi inte åkte för rätt som de var så säger Micke bara: Carro, SPRING!!! *och pekar bortåt* Vilka kom inte runt hörnet vid Hovet då, jo Nat och Sabina. Jag hann inte reagera, jag bara rusade bort dit. Och hade jag inte ont i fötterna innan så fick jag de då iallafall, haha, det måste ha sett sjuktkul ut. Men så fantastiskt kul att träffa Nat och även Sabina då, trodde ju helt klart att de var inne på festen redan. Kramkalas och iiiih, jag visade lakanet jag hade gjort. De blev så glada, båda två. Och ville ha kort på mig med de, men de slutade med att vi alla tog kort tillsammans med lakanet. Nat, jag, Micke och Sabina. <3 De var bara Nat och Sabina som tog med deras kameror. Vet dock inte varför inte vi tog någon bild, hm. Pratade lite till och de är flummiga fan. Sedan gick jag och Micke med dem bort till ingången till festen, pratade ännu mer där. Tackade Nat för alla dagar och sådära, hon är bara för sööt!!! Kramkalas och sedan drog dem in.

Jag minns inte hur länge vi blev kvar, men innan tolv drog vi iallafall har jag för mig. T-banan hemåt, med sång och massa prat. Hemma hos Micke blev det till att plocka lite i väskan, kollade datorn och allt sådant. Det blev sent i säng iallafall...

Gladaste och galnaste gänget, forever!!!
Vilken final det blev, och vilken dag, WOW!!!
Tack allihopa. <3

I can be your guide to paradise.

2009-03-17 @ 19:57:17
Nyss ätit här, mums. Mitt andra mål för dagen, heja! Jag har bara suttit här vid datorn sedan sist, prata med vänner på msn och så. Och försökt fått ihop inlägget om lördagen och jag är ännu inte klar. Det är helt sjuuukt, inlägget blir ju sjumila-långt xD HAHA. Men jag ska verkligen försöka få de klart ikväll. Men inte nu... För nu lär jag tydligen plugga historia, blö. Robert ska hjälpa mig lite igen.. En timme ungefär, men sedan är jag tillbaks igen.

Pusshej!

Gimme gimme gimme, moments forever.

2009-03-17 @ 15:45:57
Sedan sist så har det inte hänt så mycket alls. Jag har mest suttit här liksom. Fast jag har varit ut en sväng, en promenad med musbus för ingen annan är hemma. Snön smälter och det kändes verkligen som vår ute, iiih. Sedan har jag även försökt bloggat lite om lördagen, men de hände ju så sjuuukt mycket. Jag har suttit med de i några timmar nu, men är inte klar på långa vägar, kommer ju på något nytt hela tiden... Men det kommer nog ut senare här iallafall. Inget annat planerat för dagen heller, eller träning om ca en timme, men tror jag skippar den, haha. Jag blir kvar här och bloggar. xD Nu ska jag lyssna vidare på Show me heaven här. ; )

Pusshej!

I´m moving on and nothing will break me down.

2009-03-17 @ 11:35:37

Här sitter jag och lyssnar på musik. Lite trött är jag faktiskt, men jag har varit uppe ett tag. Vaknade vid tio typ, har duschat och så. Hunnit kikat runt på bloggar också, även face. Jag tänkte försöka fortsätta blogga om helgen, men det tar sådan tid alltså. Men jag fick ju ut både torsdagen och fredagen igår. Fredagen tog extra lång tid då jag inte hade skrivit upp vad vi gjorde under dagen, och mitt minne är inte bra alltså, haha. Men jag fick ihop de tillslut med hjälp av Micke, haha xD Så får se om jag får ut någon dag idag, men det hoppas jag på. : )

Nu ska jag digga vidare här...
Pusshej!


13/3 - Dagen före den stora Dagen. <3

2009-03-16 @ 23:58:41
Vi kom upp runt nio-halv tio tiden. Fixade oss och sådant för dagen och begav oss iväg. Vi tog oss ut till Globen igen, vi var la där efter elva någon gång typ, minns inte riktigt. De var jag, Micke och Emma. Även Sara och Bonnie kom, som Micke gick och mötte upp vid globen shopping. Tess, Lina och Andreas kom när vi stod där, haha. Sabina kom också, pratade lite snabbt med henne. Och kring 12 så kom äntligen Nat också, pratade med henne, såklart. Och hon var lite sen sa hon, och när hon fick reda på att Sabina redan var där så lära hon in, haha. Kramkalas blev det igen.. Sedan drog jag, Micke och Emma in till globen shopping. Lili & Susie var vid halv ett, så vi kollade på dem. Show me heaven är ju bara så bra, vi var dock inte fram, vi skulle ju ändå se de på söndagen liksom. Vi messade Tobbe efter det och han kom ner till oss, Aftonbladet-redaktionen ligger där, så vi pratade lite med han. Och sedan snurrade vi runt lite till där och tog oss vidare till Slussen till tacobar där för de andra ville äta, så satt där en stund och pratade.

Sen T-banan vidare till Hötorget, träffade Karolina och Rasmus där direkt. De stod och sålde singlar och skivor, så vi pratade med dem. Sedan kom även Annamia ner och då pratade vi massor med henne också. Sen när hon gick upp och skulle prata igen så tog vi oss till donken, jag var tvungen att få i mig något. Sedan tillbaks och pratade lite mer med Annamia. Sedan fick vi reda på att A-K kommit, så då tog vi oss till centralen och mötte upp A-K, Milla, Sara, Bonnie och Adele vid pressbyrån. De tre sistnämnda skulle göra något annat, medans vi andra tog oss ut till globen igen.

Tillbaks till Globen shopping vid fyra ungefär, vi stötte på Tobbe när vi kom dit så vi pratade med han. Och vid halv fem var det dags för Nina Söderquist. Hon var riktigt grym, men jag var dock inte fram, haha. Vi träffade Tobbe lite snabbt igen, när han kom tillbaka och skulle till redaktionen. Det var dags för Zillah & Totte efter Nina, haha, de är ju bara så barnsliga men ändå så roliga, haha. Och sedan signerade de också. Här nånstans så kom Sara, Bonnie och Adele dit också. Och vid kvart över fem var det dags för Malena, hon sjöng tyvärr inte, hon blev bara intervjuad och sedan signering. Jag ställde mig i den långa kön och köpte singeln, jag kände att jag ville upp och träffa henne, för de kunna vara ända chansen denna helgen. Så jag kom upp och pratade lite, berättade att jag kom från viken och så, fick kram och autograf. Och under tiden jag stod i kön så fick vi reda på att Sofia hade ställt in sin signering som skulle vara vid halv sju pga av att hon var sjuk och att istället skulle Anna&Maria komma, som de andra blev väldigt glada över. Men jag ville ju se Sofia igen, men hon var ju tvungen att vila. Och strax efter sex så kom även Mika, så sjuuuktkul att träffa dig igen!!! Stod där och pratade massor. Och vid halv sju kom brudarna upp på scenen, de blev intervjuade först och sedan sjöng de sin låt Killing me tenderly. Den är riktigt bra live. Och såklart så blev det signering efter det. De var jag, Micke, Mika, Sara och Bonnie som var fram. Adele stod kvar vid grejerna. Anna&Maria känner ju igen hela bunten, inte mig dock, men jag ville ha singeln signerad. Också tog jag kort och hälsade från Marie och så.
  

Sedan gick vi ut och kikade runt lite kring globen och skulle fixa ett gruppfoto till en grej. Vi frågade en person om hon kunde ta en bild på oss och hon tog några stycken, tackar för det!!! Efter det så tog vi oss in till centralen, pratade lite och sedan åkte alla åt olika håll typ. Mika och Adele hängde på hem till Thilda med Sara och Bonnie för de skulle fixa lite saker för morgondagen. Så jag och Micke åkte hem till han, vi kollade på tv, datorn och åt lite. Hämtade upp Mika och Adele i Mörby när de kom kring halv tolv kanske, jag minns inte riktigt när... Jag och Micke fixade våra skyltar då också, mitt i natten liksom, heja!! Medan Mika och Adele kollade bilder på Dea på datorn, haha. Vi kom i säng efter ett-halv två någon gång...

 

12/3 - Stressigt värre, men en sån toppen dag. <3

2009-03-16 @ 18:12:34
Klockan ringde redan vid 7 denna dag, vi kom upp och fixade oss. Packade med alla grejer för dagen och begav oss iväg strax innan 9 typ. Vi var ute vid Globen vid halv tio ungefär. Kikade runt lite där och försökte lista ut vart alla gick in någonstans, haha. Var även in i globen shopping lite snabbt. Messade med Tobbe och Nat, och fick reda på tider och sådant. Träffade Tobbe strax efter elva när han kom, och då visade han även vart alla artister och sådant folk gick in, tack för det. Men vi stod kvar uppe på bron vid t-banan för att vänta in Nat som kom strax efter halv 12. Hur mysig är hon inte på en skala liksom, iiih. Så kul att träffa henne igen. Hon hade lite bråttom vidare, så vi hängde på henne ner till Globen gate, där alla gick in. Pratade lite till och sedan for hon in för det var presskonferans för alla artister och allt vid 12. Hejade även på Emilia lite snabbt när hon kom. Sedan stod vi nog kvar där en halvtimme till och pratade med "proppen", han som stod vakt där, haha.

Vid tolv-halv ett så tog vi oss vidare till Hötorgscity, där vi mötte upp Emma, trevligt. Och vi träffade även Annamia där, hon jobbade som konferencier där ju. Så himla roligt, hon är helt fantastisk. Pratade massor med henne. Och vi blev nog kvar där nån timme. Vidare till centralen och festivalyran kring två-tiden ungefär. Kikade på alla sponsorgrejerna, tävlade lite och sedan fastnade vi i Telia-montern. Pratade med en rolig kille som jobba där, David. Vi gjorde nyckelringar och joks där med artisterna på. Vi stod där ett bra tag, haha. Bonnie kom också då under tiden, jättekul att träffas igen! Vi fick även reda på att Molly skulle vara där vid halv fyra så vi blev kvar och såg henne och var upp och pratade lite, hon kom ihåg oss sedan Leksand. Hon är trevlig. Efter det så pratade vi lite med Camilla igen, och även Johanna Karlsson, som åker med Molly runt.

Vidare till Hötorgscity igen, kom nog dit strax efter fyra. Sofia skulle ju vara vid halv fem. Men vi träffade Karolina där, pratade med henne. Annamia kom ner med sina väskor och så, för hon hade bråttom iväg efter Sofia. Och tillslut så kom Sofia, Maria och Peter, så hejade på dem alla. Ut utanför och såg Sofias uppträdande och sedan skyndade vi oss in, tog kort med Sofia lite snabbt. Och Annamia hade ännu inte hunnit iväg, så vi hängde på henne och vi sprang alla ut till taxin, haha.

Klockan var strax efter halv fem och Annamia skulle vara konferencier på Kfem i Vällingby vid fem. Så gissa om det gick fort med taxin, hejohå. Det var ju galet, men trevligt hade vi. Vi kom fram någon minut över fem, Annamia hoppade ur taxin och sprang in. Vi fick pengar så vi skötte betalningen och tog in hennes väskor och allt. Det gick finfint. Det var Lilla schlagerstjärnan där, sedan vid sex så var det dags för Markoolio, fast han sjöng inte, och Shirley som sjöng sin Med hjärtat fyllt av ljus. Vi hann även äta lite emellan där och prata lite med Karolina igen. Efter allt var det signering med Marko och Shirley, så var fram till dem. Shirley är ju hur mysig som helst, trevlig som bara den. Kom fram till Marko och det första han säger är: "Det är ju ni som gillar Dea!!!" Haha de var så kul ju... Stod kvar där tills de drog iväg. Vid sju var det dags för Lilla schlagerstjärnan igen, och sedan en tävling som Micke var med i. Och han vann två biljetter till finalen. xD haha. Allt slutade vid åtta och då väntade vi lite på Annamia och pratade med henne och Elin. Hängde med de ut till bilen och sedan åkte de iväg.
  

Och vi tog t-banan till centralen och därifrån så gick vi ut till Stadshuset, där invigningsfesten höll till. Kom dit vid nio typ, den började vid åtta. Vi stod där vid ingången typ, Malena och co kom strax därefter om jag minns rätt, hm. Molly och co kom också, pratade med henne. Först att lämna invigningen var nog Petra Mede, hon var sööt. När vi stod där så gick även Alcazar, hejade på dem. Danny och Agnes kom också förbi när vi stod där. Sedan ville vi röra på oss lite så vi trallade in och ner mot vattnet, så vi såg entrén in till festen. Där var det roligare att stå ju, haha, men shit vad de blåste ute ju, kallt. Vi såg nog de flesta artisterna när de gick, alla utom Måns. Han var ju kvar till sist typ och även Molly. Pratade med Sarah och Sofia. Sedan såg vi Nat och Sabina komma ut vid entrén och stod där och pratade med lite andra, så vi tog oss helt enkelt upp till dem. Så otroligt mysigt att träffa Nat där, hon var helt underbar. Vi pratade massor om mello, dans, att vi var lite galna som var överallt och att vi hade koll på allt typ, hihi. Och vi fick även reda på när repen skulle börja dagen efter, så vi visste när vi skulle vara vid globen, gött. Kramkalas som vanligt blev det när hon drog, hon skulle bara in en snabbis sa hon, så vi väntade såklart. Och de var massor av folk som drog när vi stod där då, träffade Maria och co så pratade lite med dem. Och Helene, Måns-nånting, pratade lite med henne också. Efter en halvtimme typ så kom Nat, Sabina, Edo och Mario ut, då skulle de iväg. De var kallt, så jag rusa mot Nat för att kramas lite och hon mot mig, haha. Pratade massor med de och följde de ut till bilen, kramkalas och de åkte iväg med killarna. Och vi begav oss vidare till centralen och sedan hem till Micke. Vi var nog hemma strax efter 12 ungefär...
  

Shiit vilken dag alltså, jag älskar den. Det hände så mycket...
Och jag kan bara säga, tack allihopa!!! Helt lövely <3

Can you keep a secret.

2009-03-16 @ 14:35:35
Jag är vaken... Jag är väldigt trött dock. Vaknade för någon timme sedan bara. Det har inte hänt mycket alls, jag sitter nu här och kollar på reprisen av finalen, haha. Jag älskar den, iiiih. När den är slut så ska jag faktiskt försöka blogga lite om helgen, något inlägg kanske kommer ut. Så mycket mer händer inte idag, ingen träning. Jag får inte, jag har lite ont i halsen och är lite hes så tyvärr, haha. Nej nu ska jag kika lite vidare och försöka få ihop något här.

Pusshej!

Sängen kallar...

2009-03-16 @ 02:10:25
Det blev ingen bloggning om helgen, jag har verkligen inte orkat med det. Men jag lovar att jag ska börja imorrn, hihi. Jag längtar ju iallafall tillbaks som en tok fan... Har inte gjort så mycket sedan sist heller, sett på finalen och läst igenom olika bloggar och framför allt Tobbes blogg. xD haha. Men nu känner jag mig jäkligt trött och borde bädda upp sängen för att sedan krypa ner där och sova lite, gött. : )

Go´natt!

Jag ryser...

2009-03-16 @ 01:33:58
Jag har nyligen kollat igenom Melodifestivalsfinalen. Shiit alltså, JAG LÄNGTAR TILLBAKA!!! Stämningen, känslan och allt, shiit. Det var så sjuktkul och finalen var så jäkla grym ju. Och jag ryser verkligen när Malena får folkets röster och vinner hela spektaklet, iiiiiiih.


HEJA MALENA!

2009-03-15 @ 23:33:29
M A L E N A  E R N M A N  T I L L  M O S K V A ! ! !



SÅ SJUUUKTBRA!!! En av mina favoriter, så jag är supernöjd alltså.
IIIIIIIIIIIIH, i löve it!!!! Så jäkla maffigt i Globen ju...
Heja, heja, heja Malena!!!

I´m back in Viken!

2009-03-15 @ 21:42:09
Yes, here i am!!!

Det känns väldigt tråkigt att vara hemma ju. För shiit vilka dagar, vilken helg jag har haft. Tillsammans med glada gänget, iiiiih. DET HAR VARIT HELT BÄST ALLTSÅ!!! Lycklig lycklig lycklig. Och de personer man har träffat, kärlek säger jag bara. Jag ska ta och berätta om allt här, måste samla mig lite först. Ska kika runt lite här först också, och packa upp lite... Kom hem för en halvtimme sedan!! Bara hunnit ätit ännu, men nu kika runt lite, tjing!

PUSSSSSSSSSSS!

Lite tid över...

2009-03-13 @ 22:48:02
Vi har verkligen fullt upp om dagarna alltså. Har ingen tid att blogga så jag tänker blogga om allt sedan när jag kommit hem igen. Men vi har det så sjuktbäst alltså. Gladaste gänget är samlat nu, wohoo!!! Imorgon smäller det äntligen, shiit alltså. Vi har räknat ner sedan oktober.. Finally! Som sagt, fullt upp har vi, och det har vi även imorgon. Och på söndag, är det också fullt upp. Hemresa då med. Så jag skriver på söndagkväll igen!!!

Vi har kollat på SSDL här tidigare, jag och Micke var ju på inspelningen. Vi såg oss xD haha. Och sedan så kollade vi på utröstningen av Let´s dance, wohoo, Laila är kvar!!! Nu ska jag göra något annat, hörs efter helgen!

Viva la schlager. <3

Stockholm goes schlager!!!

2009-03-11 @ 21:56:59
I´m home again, in Estocolmo!!!

Framme här vid fem-tiden. Micke mötte upp mig och vi begav oss över till centralen. Festivalyran kickoff började vid 17. Hejade på Camilla och sedan låste jag in väskan och vi tog oss fram till scenen. De artister som var där för intervju och signering var Måns, Sofia, Agnes och Emilia. Och Sofia sjöng även sin låt Alla, jag älskar den. Hon är cool. Jag köpte även hennes singel. Och de var Karolina som sålde dem, så pratade med henne några gånger under tiden vi var där. Var iallafall upp på scenen och tog lite autografer och löpsedlar. Träffade Maria också, trevligt. Pratade massor med henne, även Milla, Emma och Martin dök upp där. Mycket trevligt. Det blev även ett snack med Camilla också när det slutade vid sex där. Och då tog vi oss alla ut på stan, letade kläder, smycken och pennor. Jag hittade dock inga smycken, får se om jag orkar leta efter några sedan. Funderar på att köpa ett rosa skärp istället, hm, får se imorrn.


Vi kom hem hit vid halv åtta ungefär, har inte gjort så mycket. Det blev lite mackor, har även kollat upp vad som händer på alla olika ställen, kikar nu runt på datorn och sådära. Ska nog släcka ner igen... Får se om det blir något inlägg imorrn, beror på vad som händer.

Pusshej!

Upp och hoppa, livet är en schlager.

2009-03-11 @ 13:07:43
Upp tidigt imorse, kom iväg till skolan. Hade spanska lektion vid kvart över tio, där vi fick göra massa uppgifter, läsa och prata massor. Slutade vid halv tolv, ner till matsalen, fast jag egentligen lära hem direkt. Men där nere blev jag kvar en halvtimme, pratade massa med A och även med Junia. : ) Anmälde mig redan nu till studieresan till Uppsala som vi ska göra i maj, för man kan börja anmäla sig på fredag och då är ju inte jag där. Sedan trallade jag hemåt och var hemma vi halv ett typ.

Jag är stressad!!! Jag är inte riktigt klar med packningen, lite småplock kvar ännu. Ska äta här alldeles strax, sedan måla naglarna, sminka mig och sedan tränga i det sista i väskan, haha. Sedan går bussen mot Stockholm, får se om det blir nå bloggande under veckan/helgen nu. Men datorn är iallafall med, kanske finns någon tid att slänga in nåt litet inlägg. ; ) Yeah!!!

Nu kör vi, schlager för hela bunten, fan. :D Gud vad jag har längtat.
Globen, gladaste gänget, vänner, dans, glädje och framför allt Kärlek. <3
Bäst, bäst, bäst kommer det bli...

VIVA LA DIVA!

Tell me what you´re dreamin'.

2009-03-10 @ 23:16:17
Sedan sist så har jag, hmm... Vad har jag gjort?! haha. Kollat runt massor, kikat lite vad som händer i dagarna här. Oj vad det är mycket alltså, men galet vad kul det ska bli. Jag längtar och jag känner stressen redan nu. Shit hur ska vi hinna allt?! Efter denna vecka/helg så kommer man ju vara helt jävla död. I like it!!!

Men nu ska jag ta och måla naglarna, dock i genomskinligt bara, just nu iallafall. Och så måste jag plugga lite spanska också. Vi hörs mera imorrn, för sedan blir det sängen.

Go´natt!

Nothing's gonna make a change.

2009-03-10 @ 22:21:19
Oj, nu har jag inte bloggat på hela dagen, men jag har verkligen inte haft tid alltså. Fullt upp, härligt...

Kom upp i någorlunda tid iallafall, kom iväg till skolan och var nog där till 11. Alla datorer, som finns då, var upptagna, suck! Pratade lite med studiecoachen på skolan i väntan på att min historielärare skulle avsluta sin lektion. Trevligt, ska snacka med han någon dag igen!!! Men iallafall, pratade med historieläraren och fick ett svar på det jag ville ha, men vet inte om jag blev nöjd, får prata med A imorrn också. Ner i matsalen och det var dags för plugg, lite grann fick jag gjort iallafall. Junia och Emilie kom också, trevligt. E drog innan tre och vi drog strax innan halv fyra. Så himla trött ju, och man gjorde ingen nytta på skolan längre. Hemma till fyra typ...

Ingen ro och ingen vila. Det var bara att packa upp väskan och i med träningskläder, byta om och ta lite kräm för att sedan tralla till badet för att träna vid fem, step up. Gud vad jag älskar det, det måste fan vara det roligaste efter dansen, såklart!!! Svettigt och härligt. Slutade vid kvart över sex och då var det bara att tralla hemåt.

Började packa på en gång typ, svårt att få plats med allt, haha. Men jag tror jag fick en ordning på allt, lite småsaker som jag packar ner imorrn bara. Wohoo!!! Efter packningen blev det matdags, hihi. Och efter det så hjälpte Robert mig med historian igen, först en repetition av forntiden och sedan gick vi igenom halva antiken, yeah!! Klar för en timme sedan typ. Då blev det till att plocka lite till och även ta bort gammalt nagellack osv.

Jag sitter nu här och lyssnar på Invincible och skriver massa kom ihåg lappar, haha. Det är mycket att tänka på nu, jag känner mig galet stressad just nu. Gaah!!! Jag vet ju knappt vad jag ska göra... Inget vettigt kommer ut mer här...

Pusshej!

Ola giro alazoun ola.

2009-03-09 @ 23:00:52
Jag har inte gjort så mycket åt historian alls. Jag får nog ta och fixa ihop forntiden imorrn. Jag känner att jag lär prata med läraren så det inte blir för överarbetat, när det bara är en G-nivå liksom. Men det löser sig imorrn, hihi. Och det har faktiskt inte hänt så mycket mera, har bara suttit här, lyssnat på musik och kollat på tv. Men nu snart ska jag ta mig till sängen, tidigt för en gångs skull. Men jag måste komma upp i tid och ta mig till skolan...

Så, go´natt!

Yeah, I’m gonna fight for you.

2009-03-09 @ 20:56:09
Sedan sist så har jag hunnit ätit och lekt lite med musbus.
Och Robert har läst/hjälpt mig med historian, gått igenom forntiden. Tack!
Nu ska jag bara försöka få nån ordning på allt.

Bye!

We’re gonna make it through.

2009-03-09 @ 17:49:45
Kom upp kring lunch idag, fixade mig och fick sedan skjuts av mamma till skolan. Kom dit vid ett och då var det raka vägen ner till matsalen. Där satt Junia och Emilie, pratade massor med dem, trevligt. Vid tre så var det dags för historia för mig och E. Vi började på nytt avsnitt idag, så lite introduktion för det. Hur vi ska arbete och med vad, osv. Jag har ju egentligen redan gjort detta avsnitt, fick bara G på det. Men jag sa det till A och hennes kommentar blev; Men du ville väl höja betyget?! HAHA. Så härlig, men detta avsnitt såg inte ut att bli så svårt och jobbigt, väldigt enkelt. Slutade efter en timme, och så blev det sällis med J och E hem...

Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Försökt packa ner lite grejer i resväskan, men allt används ju typ fram tills jag åker, haha. Men har fått ner det som går iallafall. Nu ska jag kolla på tv eller något, orkar inte sitta här.

Pusshej!

You’re the moon and stars above.

2009-03-09 @ 00:01:48
Min kväll har inte varit så varierad. Tyvärr så blev det inget plugg, hade helt glömt bort det typ, haha. Jag har pratat med vänner på msn, planerat lite, hihi. Och lite musik har det också blivit, plus att man läst massor av bloggar. Har även kikat runt för mycket på dans, och jag blir så sur. Det kostar ju skjortan att dansa, fanfanfan. Men jag ska fan på allt, jag vill... Jag ska åtminstone försöka!!!

Det har blivit massor av tv också. Strax efter sex började jag kolla på America's Best Dance Crew på MTV, men sedan fick jag reda på att reprisen av Andra Chansen gick på SVT24 så jag klickade över dit istället. När det var slut så började Bones på TV3, då kollade jag på det. Efter de så klickade jag mig tillbaks till MTV och kollade på America's Best Dance Crew igen, de är riktigt grymma ju!! När det var slut så gick jag över till SVT24 igen där det var Mästarnas mästare, haha. Sedan över till SVT för att se lite på Andra avenyn, dock såg jag inte hela... Inget jag följer precis...

Jag bäddade upp här istället och nu ligger jag här. Finallåtarna går för fullt här. Och jag är inte ett dugg trött alltså. Och jag har inget att göra, väldigt tråkigt ju. Ingen tid att passa imorrn heller, eller jo vid tre har jag skola men det är ju sent, haha. Nej jag ska kika runt lite här och se om jag finner något kul. Och sedan sova...

Pusshej!

Tell me that i'm the one and only in your heart...

2009-03-08 @ 20:58:23
Nu när jag har lyssnat konstant på melodifestivalslåtarna i veckan här så tänkte jag göra en liten lista, eller två stycken blir det. Mina topp 10 och botten 5. Bara för att jag har så tråkigt och tyckte det var en liten kul grej... Så, here we go!!!

TOPP 10
1. Velvet - The Queen
2. Sarah Dawn Finer - Moving on
3. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
4. Malena Ernman - La Voix
5. Sofia - Alla
6. Alcazar - Stay the night
7. Thorleifs - Sweet kissin' in the moonlight
8. Lili & Susie - Show me heaven
9. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly
10. Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus


BOTTEN 5
28. Rigo & the topaz sound feat. Red fox - I got U
29. Next 3 - Esta noche
30. Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
31. Lasse Lindh & bandet - Jag ska slåss i dina kvarter
32. Maja Gullstrand - Här för mig själv


Fan, detta var svårare än vad jag trodde, att placera låtarna. Hm, men jag tror jag fick till det nu iallafall. Tror... Jag orkade inte fixa en hel lista med alla låtar, det skulle bli alldeles för jobbigt. Men såhär tyckte/tycker iallafall jag!!!

Viva la-Diva!

<3

2009-03-08 @ 17:57:50

Detta var sååå bra ju. Och sedan är ju den där låten så mycket minnen. <3 iiih.

And nothing will break me down.

2009-03-08 @ 17:52:15

Minns inte när jag vaknade idag, men sent var det. Kom ur sängen runt halv två typ, haha. De var bara att duscha och fixa sig. Åt lite grann, packade väskan och drog iväg till badet. Step up vid 15. Vi var inte så många, och vi körde ett nytt program också, gud va kul. Jag älskar´t. Svettigt och härligt blev det. Efter en timme var allt de roliga slut och de var dags att tralla hemåt i snö/regnrusket. Det blev typ mat direkt, gott.

Nu sitter jag här och lyssnar på finallåtarna plus Velvets The Queen. Den borde också vara i finalen ju, bästa låten i år. Chattar lite på msn också. Jag är ju så sjukt trött så jag orkar inget annat, haha. Musik och datorn, de är min kväll idag. Men borde plugga, borde få något gjort i historian, hm, kanske ska fråga Robert sedan när de kommer hem igen... Nu ska jag kika igenom lite bloggar.

Pusshej!


I can be your guide to paradise.

2009-03-08 @ 03:40:39
Nu börjar jag dock bli lite trött här, och de är asvarmt också. Fönstret åker nog upp nu under natten fan, men då är det säkert iskallt om några timmar. Det har inte hänt så mycket sedan sist. Suttit här vid datorn och pratat med folk på msn, hihi. Och mellolåtarna snurrar på, iiih. Men dags att sova ja, måste upp i lagom tid imorrn. Träning vid 15, hihi, step up. :D Hörs mera när jag vaknat... Go´natt.

Pusshej!

En gudinna som försvann på höga klackar.

2009-03-08 @ 01:41:03
Detta hann jag med under min dag...
- Stan: köpa rosa nagellack.
- Uppdatera antivirusjokset.
- Plugga spanska.
- Plugga historia. Får bli imorrn typ...
- Blogga om AndraChansen.
- Se Melodifestivalen.

Men efter Mellon här så har det inte hänt så mycket. Pratat med massa folk på msn och face. Och bara varit jäkligt glad, jag längtar till nästa helg. Det kommer bli Bäst alltså, iiih. Det har inte hänt så mycket mera här, lyssnar på mellolåtarna för fullt också. Och tuggar på lite godis, och ska nog hämta något att dricka också.

Pusshej!

YAAAAAAAAAY!!!

2009-03-07 @ 21:55:31
Andra Chansen-resultatet...
Ja vad ska man säga?! Jag tror inte jag har så mycket att säga, jag tänker inte komma med massa kommentarer och skit runt allt nu. Föremot att jag redan skrivit vad jag tyckte och ville innan här. Och jag kan bara sammanfatta med att skriva:

VI SKA SE SARAH DAWN FINER OCH SOFIA I GLOOOOBEN!!!!! SÅ JÄKLA BÄST ALLTSÅ. Helt rätt, helt rätt. Och Ugglas, jag vill inte... Jag ville hellre ha Star Pilots, menmen. Jag är glad för de andra två brudarna istället. :D YEAH!!!


NU LÄNGTAR JAG TILL GLOBEN MER ÄN NÅGONSIN!!!!!!!

AC - jag tycker till innan.

2009-03-07 @ 18:18:57
Snart är det dags för Andra Chansen också, det ska bli otroligt spännande ju. jag vill ha vidare många av dem ju. Haha, men jag tror inte riktigt det går. ; ) Men som sagt det ska bli spännande att se... Nu, lite kommentarer kring hur jag vill...

D U E L L 1
 VS.
Kommentar: Jag hoppas verkligen SDF går vidare här alltså. Den låten är bara sååå bäst, helt underbar låt ju. En stor favorit, sedan ett plus att hon har J, D och B på kör. Toppen ju!!! Men i Scotts finns även J och D på kören, men jag ser hellre SDF i finalen.

D U E L L 2
 VS.
Kommentar: Här är det ett lätt val, jag vill ha Lili & Susie vidare. Jag hoppas med hela mitt hjärta att de slår ut BWO, de har gjort sitt i tävlingen tycker jag. Söta J är med på dans/kör i Lili & Susies nummer också. Men jag gillar den låten jättemycket, den sitter fast alltså. Show me heaven!!!

D U E L L 3
 VS.
Kommentar: Båda har en bra låt. Men jag vill mer än gärna ha Star Pilots till finalen. Amys nummer och låten med henne blir så barnslig, så nej tack. Och Star Pilots har ett coolt nummer ju, ser gärna de i finalen. Hejaheja. Plus att låten är riktigt bra.

D U E L L 4
 VS.
Kommentar: Vilken tråkig duell fan. Jag vill inte ha någon, okej?! Haha, men måste jag välja någon så blir det faktiskt Rigo and Topaz Sound feat. Red Fox, men nästan enbart för att D är med på kören. Låten är liksom bara dryg. Och Ugglas är värre, den gillar jag inte alls och jag gillar inte att se på henne. Så Rigo... vidare, tack.

Såhär ser då mina två semifinaler ut:
SDF vs Lili & Susie.
Star Pilots
vs Rigo and Topaz Sound feat. Red Fox.


Och utifrån detta så vill jag ha SDF och Star Pilots till final, men det gör inget om Lili & Susie går vidare heller, men helst SDF ju. Hon borde gå till final, hon SKA!!!

Ja som sagt, det är mindre än två timmar kvar nu bara... iiiih så spännande!!!

Såhär ser det ut... Bilden tagen från svt´s sida.

Esta noche tú y yo, mi amor, tu amor, la pasión...

2009-03-07 @ 16:39:32
Jag kom upp starx efter elva idag. Lite trött menmen. Jag och syster trallade till stan runt lunch-tid. Och jag hittade det jag skulle ha, rosa nagellack :D haha. Ingen ögonskugga blev det, men har svart hemma ifall jag vill ha det. Letade smycken men hittade inga. Var till Dollar också, där köpte jag hårnålar, brun/svarta och rosa i olika nyanser. Mamma och Robert kom dit och vi åkte med dem hem, först till statoil och sedan till ica för att handla kvällsmat.

Sedan vi kom hem så har jag mest suttit här vid datorn, fast nere i köket med dem andra. Ätit lite fruktsallad, mums. Uppdaterat antivirusprogrammet, yes. Och jag håller nu på att plugga lite spanska och lyssnar på mellolåtarna. Ikväll är det Andra Chansen också, wohoo. Spännande, jag ska ta och blogga om det lite senare här, hur jag tycker och vill att det ska bli. : ) Men först ska jag plugga klart spanskan här... ciao!

Pusshej!

No one knows when the story ends.

2009-03-07 @ 01:12:35

Jag ligger här i sängen och lyssnar på mellolåtarna. Så mycket mer händer det faktiskt inte här. Har kollat igenom alla bloggar, bdb och självklart face, där jag blev fast ett tag. I löve it! Jag försökte även plugga tidigare här, men det är fan inte lätt alltså. Jag ska nog ta lite hjälp av Robert imorrn, hihi, så jag får lite gjort iallafall. Nej om man kanske ska ta och stänga ner här och sova lite.

Morgondagens planer.
- Stan: köpa rosa nagellack. köpa rosa ögonskugga eller nåt.
- Uppdatera antivirusjokset.
- Plugga spanska.
- Plugga historia.
- Blogga om AndraChansen.
- Se Melodifestivalen.

Och om jag ska hinna till stan imorrn innan det stänger så säger jag go´natt här nu!!!

Pusshej!


Love Love Love...

2009-03-06 @ 22:51:36
Nu har jag nyligen sett på Let´s Dance här. Och det var riktigt grymma idag ju. Slowfox och Paso Doble. Laila och Tobias var helt klart bäst ikväll, vilket nummer alltså. Helt fantastiskt. Mindre kul att Niclas och Jeanette åkte ur, inte rätt par. Det var Elisabeth och Tobias tur denna gång ju, hur fan kan hon bli kvar, haha. Det är verkligen topp 3 kvar nu plus Elisabeth och Tobias. Kul och se nästa vecka när de ska dansa två danser var, hihi. Eller vafaan jag missar det nog, för de andra vill nog se på SSDL, blä, lär nog spela in då!!!

En månad kvar...

2009-03-06 @ 18:01:07
tills jag fyller år... wohoo, haha. Inget märkvärdigt egentligen ju.
Men iallafall. ;D

En bild från förra året. En helt oförglömlig kryssning alltså, shiit!!! Lövely!
Jag saknar´t.

Look in my eyes, what do you see...

2009-03-06 @ 17:50:34
Det blev lite sent imorse så jag hann inte till skolan till tio. Trots att mamma ringde mig två gånger och min mobil stod på ringning från 8 till halv 9, haha. Så det blev till att klippa naglarna och måla på lite fint rosa nagellack. Det är lite för ljust, jag lär iväg och köpa neon rosa till nästa helg, de måste ju fan matcha mina benvärmare, haha. Och jag vet inte om jag kommer få tag på några rosa smycken, jag måste ju, men vart ska jag leta och när ska jag hinna?! Får kanske kolla i Sthlm då...

Var iallafall till skolan, hade pedagogiskt ledarskap vid ett till tre. Fick en liten miniuppgift att göra i smågrupper, fick en lapp med en fråga och skulle sedan prata i en minut om den. Väldigt svårt, men rolig och bra uppgift. Sedan fortsatte redovisningarna med de tre grupperna som inte hann göra förra veckan. Blev klar precis i tid typ. Jag, J och H blev kvar och pratade lite med A. Sedan ner till datorerna för H skulle fixa något, och sedan innan jag/vi gick hemåt så tog jag ett snack med A om historian. Fick en hemtenta på detta avsnitt som jag missade, väldigt stor uppgift, hur ska detta gå?! Efter det så trallade jag hemåt med J och H, trevligt.

Sedan jag kom hem så har det inte hänt så mycket, jag har kollat igenom allt det vanliga här på datorn. Skrivit ihop en lista på vad jag måste göra innan jag drar till Stockholm, och egentligen är det inte så mycket. Ska nog ta och fixa de småsaker som går att göra nu... Sen får vi se vad som händer, syster kommer hem idag också.

Pusshej!

Baby, this is a once in a lifetime.

2009-03-05 @ 23:53:32
Det händer inte mycket här, jag lyssnar mest på musik och glor runt på face lite. Inte bra alls, beroendeframkallande, yes!!! Har inte gjort så mycket sedan sist heller. Tagit fram min rosa resväska som jag ska ha till Sthlm, den lär vädras lite, för den luktar väldigt nytt, haha. Har även snörat om en av mina klackiskor som jag ska ha på finalen, jag var tråkig och de fick bli de svarta, fanns även lila. Och börjat packa ner lite smått i väskan, jag undrar hur allt ska få plats, hm. Det blir spännande sedan när jag ska ner med allt!!! Heja.

Sitter nu här och dansar lite i sängen, yeah! Och det känns som att jag kommer få lite träningsvärk, härligt. Nej nu ska jag kika igenom det sista här på datorn och sedan släcka ner och sova. Go´natt!

Pusshej!

Can you make a promise...

2009-03-05 @ 19:28:03
Jag är hemma igen iallafall, kom hem vid halv sju ungefär...

Kom iväg runt halv fyra ungefär, en snabbis på stan och tog ut pengar och sådära. Och sedan var det raka vägen till badet, betalade de där jäkla 120 spänn och drog in. Det var ju ganska mycket folk nere på gymmet, inte kul alls, haha. Hejade på Caroline, en gammal lärare. Jag både började och avslutade med trampmaskinen som jag lovade mig själv att inte röra alls, haha. Körde magövningarna som jag hittade, de hittar ni här. Och körde även lite mer mage, sjuktkul att köra mage ju. Blev lite baksida lår och armar också, biceps och triceps. Blev där i två timmar, heja! Jag måste prata med de i kassan på badet om det går att göra något åt mitt kort...

Nu sitter jag här och lyssnar/sjunger med i mellolåtarna. Och kollar runt på lite bloggar. Väntar på att maten ska bli klar nu, börjar bli lite hungrig typ. Sedan vette tusan vad jag ska göra.

Pusshej!

People take a bow, show me that you love me...

2009-03-05 @ 14:44:38
Okej, jag kom inte iväg till skolan. Men det var ju inget måste heller så, det är skola imorrn. Får kika in på religionen då, för att få lite inspiration till skrivandet som läraren kalla det. Yeah! Annars har jag inte gjort så myckt här, kom upp runt halv två typ. Jag ska la ta och äta lite frukost/lunch här. Och kanske ta mig ner till stan och kika lite snabbt för att sedan gå och gymma på badet. :D Woho, hoppas det inte är så mycket folk där. Inget mer kuligt som händer idag, jag kanske ska plugga lite också, göra lite uppgifter i info&layout och skicka in. : )

Nej nu kurrar magen här, dags för något att äta.

Pusshej!

Sweet Kissin' In The Moonlight.

2009-03-05 @ 00:57:01
Inte mycket som hänt sedan sist... Var in på fronter och såg att lektionerna är inställda imorrn, läraren är sjuk!! Wohoo, slipper gå upp vid sex. xD Har glott runt massa på face, helt fast ju... Och nu nyligen har jag kollat på filmen Sex and the city, jag älskar den. Så sjuktbra ju.. Och nu vette fan vad jag ska hitta på. Kanske ska stänga av här för dagen och sova... Inget planerat imorrn ju. Får se vad som händer. Skola, stan, gymma... det finns en del att välja bland. Nej nu blir det sängen!!!

Go´natt!

Onsdag.

2009-03-04 @ 20:34:34
Mamma ringde och väckte mig imorse, från rummet bredvid, haha. Gjorde mig klar och fick skjuts till skolan, när jag kom dit så stod J och A ute och rökte så pratade lite snabbt med dem. In och raka vägen på spanskan, de var jag och en till där. Vi läste massa, fick prata lite och gick igenom lite adjektiv. xD Slutade vid halv tolv och då gick jag ner till Junia. Satt där och pratade och pluggade spanska fram till halv tre typ, haha. Då tröttnade jag, det var så mycket spanska i mitt huvve då... Vi trallade iallafall hemåt.

Hemma vid halv fyra typ. Då packade jag upp väskan och sedan ner med träningskläder. Kollade datorn lite snabbt och sedan blev det lite plättar innan jag drog iväg. Gympa vid fem på badet, guud vad jobbigt det är men jisses så kul. :D Börjar känna att jag blir "starkare" i armar och mage också. Känns fett najs ju!!! Pratade massor med Sanela efteråt, hur mysigt som helst. Jazz - kanske, hoppas!!! Tog sällis med henne och Johan hem till dem och sedan trallade jag hemåt.

Kom hem efter halv sju här, och märker att jag inte har några nycklar med mig. (a) Mamma och Robert var på möte, haha. Så, ja där stod jag... Ringde mormor så hon kom och hämtade mig, tack, och samtidigt där så ringde mamma också så vi åkte upp på stan och hämtade nyckel så jag kom in. : ) Då blev det mat direkt, mumsigt.

Och nu sitter jag här, lyssnar på schlagern, såklart. Inte så mycket mer händer här. Ska nog försöka få klart min packlista till Sthlm nu och sedan se vad som måste göras innan dess...

Pusshej!

I´m moving on.

2009-03-04 @ 00:37:33
Haha, jag har ännu inte bäddat upp här. Jag fastnade i massa träningsbloggar, de visar olika övningar och sådant som man kan använda på gymmet. Så jag bestämde mig för att jag ska lägga ut 120 spänn och gå och gymma på torsdag. Wohoo!!! Imorgon är det ju gympa, så det räcker men på torsdag har jag inget så det passar bra med gym, direkt efter skolan tänkte jag. Det ska bli skoj, aslänge sedan jag gymmade ju. Inte så kul att gå själv heller, alla brukar ju vara så vältränande där, men på torsdag ger jag det ett försök. Fan, jag kanske skulle köpt ett kombikort istället för bara friskvård. xD Hmm, vill inte tänka på det nu...

Nej jag ska nog försöka ta mig till sängs nu, börjar vid kvart över tio imorrn. Sovtime!

Go´natt!

Du vinner över mig!

2009-03-03 @ 23:19:30
Här händer det inte mycket. Kollade nyligen på Brothers & sisters, det är riktigt bra ju. Och innan det blev det Christine också. Annars så har jag mest suttit här och kikat runt på allt. Bloggar, bdb, face och massa bilder. Också spelas låtarna för fullt här. Just nu i skrivande stund sjunger Malena här. Och det blev inget plugg, jag kan kolla på det lite snabbt imorrn innan lektionen, det är inte så svårt heller. : )

Nu ska jag göra något annat. Bädda upp sängen eller något.

Pusshej!

1993 och äldre...

2009-03-03 @ 20:35:18


Syster och jag skulle ut och påska. ; ) haha.

Jag åker båt. Minns inte vart det är ifrån.. Skara sommarland kanske?!

Jag fyller år, paketöppning på morron.

Jag. Tydligen med ett eget gjort halsband. xD haha.

Jag leker lite med lera eller vad det är.

Jag badar i Bovik, när mormor och Birger bodde där.


That's the sound of my bomb.

2009-03-03 @ 20:02:25

Här sitter jag nu igen, det händer inte alls mycket just nu. Musiken går på hög varv, haha, och jag kollar runt på allt det vanliga som man brukar göra. Funderar på alla lägga ut lite gamla bilder som jag tittade på igår och fottade och la över till datorn... Så kanske lite senare dyker det upp några. : )

Detta hann jag med idag...
   • Var ut med musbus, han gillar snö, yes.

   • Träning, step1-styrka 75 min.
   • Lyssnat på Mellolåtarna om och om igen.

Det var inte mycket vettigt gjort idag. Och det blir inge mer vettigt nu ikväll heller, eller kanske att jag ska ta och kolla igenom spanskan lite. Har lektion imorrn och minns inte om man skulle göra alla stenciler vi fick eller bara några. xD Hm. Nu ska jag iallafall fixa lite bilder här och lyssna vidare på mellolåtarna.

Pusshej!


Tisdag.

2009-03-03 @ 13:07:04
Jag är faktiskt vaken, har varit det sen elva typ. Fast det blev sent inatt, kom inte i säng efter inlägget, tror klockan hann bli fem till och med, haha. Men jag är inte trött alls här just nu. Har inte hunnit gjort så mycket heller, duschat och äter nu frukost. Lyssnar självklart på mellolåtarna igen, haha. Men ska strax ta med mig mus på en liten promenix.

Planer för dagen, ingenting eller det ända är träningen ikväll. : ) hihi. Nej nu är jag klar här, ska borsta tänderna bara och sedan ut. Vi hörs senare!

Pusshej!

I´m still standing for hope and glory.

2009-03-03 @ 03:35:04
Jag är fortfarande vaken här. Jag vet att klockan är mycket. Jag är lite trött, men jag orkar liksom inte stänga ner här. Mellolåtarna spelas fortfarande för fullt här, mycket bra. För någon timme sedan så kollade jag igenom lite gamla fotoalbum som jag har i rummet här, riktigt mysigt. Fotade även lite bilder, så får se om jag lägger upp några här, haha. Kanske dyker upp några bilder iallafall. Annars har jag inte gjort så mycket när jag suttit här. Jg har kommit så långt att jag ligger i sängen nu iallafall, haha. Äter lite juleskum och gäspar för fullt. Inte en jäkel vaken nånstans, haha. Så, jag ska ta en sista titt igenom allt här nu och sedan ska nog jag släcka ner och sova också. Så man inte sover bort hela dagen imorgon.

Go´natt!

Med hjärtat fyllt av ljus.

2009-03-02 @ 23:40:14
Jag fick Melodifestivalslåtarna av Micke här tidigare, tack!! De har verkligen gått på repeat här hela kvällen. Det är en väldig blandning på låtar ju, och de flesta är ju faktiskt bra. Så mysigt att lyssna på hela skivan. Känns som de kommer gå på repeat ända fram till finalen nu, haha.

Annars har jag bara hängt här vid datorn. Varit social på msn också, det händer inte ofta alltså. Har pratat med lika olika vänner där idag, hela dagen. Sedan så har jag även läst massor av bloggar, kollat bdb och även face. Och jag funderar ännu över bloggen men blir inte så mycket smartare, haha. Den får se ut som den gör ett tag nu!!!

Nu ska jag kika runt lite, jag orkar inte lägga mig...
Pusshej!

Måndag.

2009-03-02 @ 15:33:23
Kände att det var på tiden att slänga ut ett inlägg nu, inget vettigt att säga men.

Vaknade otroligt sent idag, eller först runt halv tio men somnade nog om. Jag kom iallafall ur sängen vid halv två. Det är helt sjukt. Jag som tänkte ta mig till skolan och plugga och fixa med redovisningen som det var dags för idag. Men icke sa nicke, det blev inget med den. Jag stannade hemma helt enkelt, och det känns inte så vidare. Lär kanske prata med A och J sedan... Men jag har iallafall inte gjort något alls här hemma.

Händer Just nu... Lyssnar lite på Måns. Blänger runt på bloggar. Funderar på hur jag ska ha bloggen. Ja inget liv har jag känns det som, haha. Jag vet inte om jag ska träna ikväll heller, hm.

Pusshej!

Snark...

2009-03-02 @ 02:41:22
Nu är jag verkligen trött här och det är galet varmt här också. Hm, hur ska man kunna somna då?! Men jag somnar nog bums bara jag stänger ner här... Jag har fixat lite grann med bloggen, men inte riktigt nöjd ännu. Får fortsätta en annan dag när jag har lust och orkar. För nu är det sängen som gäller.

Go´natt!

Stay and don't let go!

2009-03-02 @ 00:59:29
Nu har jag hittat till sängen, ligger här och kikar runt på datorn. Har nyligen kollat på High school musical, första filmen denna gång. Jag måste fan köpa trean snart!!! Jag är inte ett dugg trött alltså och jag vet inte vad jag ska göra, haha. Jag har typ skrivit klart min packlista för mellohelgen nu, wohoo!! Längtar... Men jag kanske hittar något mer till dess, lär iallafall ha smycken som sagt, hm. Jag har även försökt skissat lite på hur jag vill ha bloggen, har lust att fixa om den lite, men det är svårt fan. Får se när det händer. :P Nu ska jag ta och lyssna på mina favoriter just nu, de i inlägget under!!!

Pusshej!

De går på repeat typ. <3

2009-03-01 @ 22:36:17
 

You´re still the one. <3

2009-03-01 @ 22:05:57

Nu har jag kollat klart på Så ska det låta här.
Sonja var bara så sööt och bara helt fantastisk. Medan Markoolio ägde hela programmet, haha, han är ju alldeles för skön alltså!!! Men Sonja var ju sådär gulligt flummig som vanligt när hon är med!! Jag älskar´t. Rockin' All Over The World med Sonja och Marko = BÄST!!!! Jag verkligen älskar den låten, sjuktkul att se Sonja sjunga den ju!!!


Jag hittar ingen annan bild på dem, så det fick bli den från Markos blogg.


"Sommar och sol, vi har kort tajt kjol och vi vill ha dig, Markoolio" - Vilka minnen det finns till den alltså!!! Sommaren 2007 i mitt hjärta, J&D. <3 Men Sonja gjorde den otroligt bra, tillsammans med Marko då!! Och en till Marko låt, vet fan inte vad den heter eller är det Hey baberiba, hm, men det är så mycket minnen ju!!! I miss it !!!

"Son of a preacher man"... Sonja gjorde den otroligt grymt alltså. Men den är också minnen, en viss Sara Löfgren har sjungit den låten ett antal gånger!!! hihi.

Och sedan lär jag nämna två låtar till som Sonja gjorde helt otroligt fantastiskt. Det var så sjukt fiint ju, hon är amazing!!! Låtarna var "Still the one" och "Out of reach". <3

Kärlek till bruden säger jag bara!
I miss her!


Här står du...

2009-03-01 @ 21:12:59

Jag kollade på Bones nyligen, det är ju såå bra!! Klickade runt lite grann bland kanalerna, hamnade på svt24, för där började reprisen av Så ska det låta med Sonja och resten. Jag har ju ännu inte sett det, inte riktigt haft tid och orkat. Men nu så, nu ska jag kolla här. Sonja är otroligt fiin!!!

Tidigare satt jag och kikade runt lite på nätet efter smycken. Jag behöver några till finalhelgen. Helst stora smycken; halsband, armband, örhängen och ringar. Och helst rosa också. Någon som vet något billigt ställe där man kan införskaffa sig sådant?! :D

Nej nu ska jag koncentrera mig på tvn. Fy nu sjunger Siblää här, usch!! Ge mig Sonja. <3
Pusshej!


HAHA.

2009-03-01 @ 18:03:35
Ja, ni kan ju Aldrig lista ut vad jag lyssnar på Just nu, HAHAHAHA.
Mitt i allt schlager så sitter jag just nu och lyssnar/sjunger på:

" En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation.
"

HAHA, svaret är Björn Rosenström!!!!! Haha, jag lyssnade mycket på han under högstadiet. Yeah. Jag bara kom in på han nu när jag kikade runt lite på youtube... Det finns några roliga låtar ju, haha. ; )

Tjing!

It´s gonna be the one!

2009-03-01 @ 17:50:13
Nyss ätit lite middag här, pommes och kycklingfilé. Jättegott!!!

Blev kvar hos pappa i någon timme. Pappa blev glad för presenten, skitsnygg tröja ju!! Yvonne kom även dit och det blev kladdkaka och glass för oss. Mums! Och vi kikade även på Vasaloppet, haha, och bandyn. Match mellan Hammarby och SAIK... Sandviken ledde när vi åkte därifrån, men vet inte hur det står nu eller om matchen är slut och vem som vann, haha. Inte så intresserad liksom!!!

Nu vette fan vad jag ska göra. Lyssnar lite på Måns och kikar runt på bloggar, som vanligt dårå!!! Borde plugga men vet inte riktigt hur jag ska göra, så det får ligga en stund. Tv vid åtta också, Bones såklart!! Men det kanske finns något nu också, jag ska kolla lite...

Pusshej!

Söndag.

2009-03-01 @ 14:00:24
Jag vaknade otroligt sent, eller kom upp sent iallafall. Duschat och fixat mig typ...

Snart dags att dra till pappa för han fyller år idag, lämna paket och sådära. Innan syster ska hemåt igen... Och jag säger även grattis till A-K, hoppas du får en underbar dag vännen. <3 :D

Nu ska jag kanske få i mig lite frukost, sedan vidare.
Pusshej!

Din klocka tickar.

2009-03-01 @ 01:50:28
Jag har inte gjort så mycket sedan sist. Bara suttit här vid datorn och kollat runt. Hållt till på youtube typ. Lyssnat och kollat på Malenas nummer och Måns nummer!! Hihi, ni kan nog räkna ut mina favoriter i Globen.. lalala... Stängde nyss av de här och nu går High school musical-filmen på tvn igen. Snacka om att ha tråkigt liksom, men musiken är bra i filmen. Jag orkar inte gå och lägga mig ju, yeah. Nu ska jag checka filmen lite.

Byebye!

RSS 2.0