Det finns ingen som Jessica Marberger <3

2009-05-31 @ 00:55:37

Den vackra sångfågeln, Jessica Marberger, var en av  artisterna som uppträdde på invigningen av Göransson Arena nu ikväll. De andra var Malena Ernman, Tomas Ledin, Fredrik Swahn och Anders Berglund. Plus Sandviken symfoniorkester och Sandvikens Big Band. Tyvärr så hade vi inga biljetter till själva invigningen, det var slutsålt. Men vi hade turen att komma in och se genrepet tidigare på dagen...

Klockan ringde vid halv nio typ, men inte kom vi upp då inte. En timme senare kom vi upp ungefär, då duschade vi och åt frukost och allt. Slängde iväg ett mess till Jessica när vi var typ klara, och fick ett svar lite senare om att hon var påväg till arenan. Jag med tandborsten i munnen fick bråttom, haha, vi kastade på oss kameran och videokameran och trallade iväg mot arenan. När vi kom fram dit så ringde syster min, hon var på stan och hon såg Jessica med Mio inne på butiken bredvid. Bad syster gå fram till Jessica med telefon, så jag fick mig ett snack med Jessica. Lite planer för dagen och när hon skulle komma till arenan och att vi skulle ses då.


En tio minuter senare så kom Jessica med familj i bilen och svischade förbi. Vi tog oss mot bilen, Jessica och Mio mötte oss halvvägs. Det blev goakramar och massor av snack, om bland annat sommaren, plugget och hur vi skulle lyckas ta oss in i arenan.. Och lite dans blev det också, till Vääärsta Schlaaagern!! Den människan lär sig snabbt. ; ) haha. Efter tjugo minuter skulle hon ta sig in, och hon tyckte vi skulle försöka ta oss in på genrepet och sedan messa henne hur det gick, annars skulle hon försöka fixa. Vi lyckades då komma in, hittade rätt snubbe direkt. Han hade då sett oss utanför dansandes med Jessica, haha. Frågade om vi fick komma in, då vi kände Jessica och det var helt okej..

Vi smsade Jessica:
- "Vi är inne : ) det var lungt så länge vi kände dig :D:D"

Svar från Jessica:
- "Jiho! Bra där!"

Trallade fram mot scenen och slog oss ner mitt framför vid borden. Efter en stund så hörde vi Jessica bakom oss, så hon stannade och pratade lite grann. Strax efter tolv så började genrepet, konferencier var Fredrik Swahn som pratade massa. Jessica sjöng Voulez-Vouz strax därefter.. Fantastiskt att höra henne solo!! Sedan hände det massa, Malena Ernman sjöng någon opera, Tomas Ledin sjöng några av sina låtar, Fredrik och Jessica sjöng duett i låten The Prayer, så sjuuukt fiint!!!
       


Sedan blev det en 25 miunters paus och fina Jessica och Mio kom ner och snackade lite. Och de trallade vidare in till logen för att äta lite, och de tog sedan trippen förbi oss tillbaka. Strax efter två började andra akten. Och den började med Malena, som sedan följdes av en duett tillsammans med JessicaI know him so well från Chess. Och sedan kom den låten som vi längtat efter att få höra, nämligen The day you said goodbye med Jessica. Så himla fantastiskt alltså, så otroligt underbart att höra henne i en egen!!! Sedan hände det massa till, men minnet är kort. Och på slutet blev det schlaaager, och som vi älskade det!! Värsta Schlagern med Jessica och Fredrik, med lite dans också från Jessicas sida. Så sööt och bäst! Sedan kom Tomas Ledin in och körde Just nu.. Och det följdes av Malenas La Voix, som vi ägde på. Det måste ha sett sjuktkul ut alltså, både Malena och Jessica hade väldigt roligt. Vi dansade såklart dansen neranför scenen. Även Malena och Jessica joinade oss under låtens gång. Och vi fick beröm av Malena efteråt, att vi var väldigt insatta och att vi kanske skulle komma upp på scenen på kvällen, haha.

Slutet var Bäst av allt. Vår älskade Jessica körde The winner takes it all, helt jäkla amazing alltså, VI DOG!! Och sedan avslutades allt med att alla kom ut på scenen och sjöng Dancing Queen. Och sedan var det slut.. Och det gick igenom lite olika grejer efter det, och då passade vi på att gå fram till Mio och busa lite på sidan, Jessica svängde även ner en snabbis innan hon behövdes på scenen. Efter allt så kom hon och Mio ner till oss och vi tog oss en bit bort för att kunna prata lite grann och sådära. Hon tackade oss för att vi var där, och vi tackade henne för att vi fick vara där. Hon är verkligen helt fantastisk, den finns ingen som Jessica, verkligen INGEN!!! Vi avslutade med att ta lite kort och sedan blev det hejdå och kramkalas, ååh..
Jag tänkte här skriva en hyllande text till Jessica, men orden räcker inte till för att beskriva hur j*kla fantastisk hon är. Allt hon ger oss, allt hon gör och säger.. Det är obeskrivligt!!! She´s the one and only!!


Jessica, tack för allt. Tack för att du finns!!!


Tillbaks i storstaden...

2009-05-30 @ 22:45:49
Nu är vi i Stockholm igen... Tåget från Gävle gick vid 18.30, fick skjuts in av moder. På tåget kollade vi datorn lite, det finns lite saker att kolla upp. Sedan hade vi ju massor att prata om från dagen, hihi. Vi var framme typ tjugo i nio på centralen. Hörde av oss till Annamia och tog oss ut till Stadion där hon hade varit hela dagen för Stockholm marathon var där.. Så vi satt ute med henne och pratade typ en halvtimme. Mycket trevligt. : ) Det var ju ett tag sedan sist, och de dröjer två veckor till nästa.. Sedan efter det så tog vi t-banan hem till Micke...

Och nu sitter vi här vid datorerna... Och lyssnar på ingen mindre än Jessica Marberger. Så braa!!!! Nu ska jag ta och kika runt lite på datorn här, vad man missat under dagen. 

Pusshej!

Vi är inne på Göransson Arena!!

2009-05-30 @ 11:49:59

34eaaa999a1099c3aad841e0f5ba7b1b.png

Vi är inne på Göransson Arena!! Vi ska se genrepet snart... Jiho. :-D


Min dag!!!

2009-05-29 @ 22:02:35
Idag har det varit i skolan. Kom inte dit så tidigt som jag tänkte mig, haha, dit strax efter tio. Träffade Ingela i gympasalen och satte mig där vid datorn och pluggade lite på min uppgift i desktop. Den blev jag klar med efter lunch någon gång. Pratade även med A innan lunchen om hur vi skulle göra med avsnitt4 i historian, för jag klarade inte provet där, så jag fick en skrivuppgift, ännu en. xD haha. Så jag hade ju att galet mycket i skolan idag.. Slapp gå på pedagogiskt ledarskap för jag var tvungen att bli klar med historian. Men jag gjorde klart båda uppgifterna i historian iallafall, kursen blev klar. :D Woho. A tyckte jag var sjukt duktig som hade kämpat så bra under dagen. Jag följde med henne in på ped. ledarskaps lektionen när jag var klar. Två styclen som hade sina examinationer kvar, så jag blev kvar. Lite pyssel och gruppövningar ute. Klar starx innan fem-tiden. In och pratade lite med A, grattade henne i förskott och tackade för terminen, sa även hejdå till J och H. Sista dagen på komvux nu typ. Cyklade sedan hemåt..

Kom hem vid fem, och starx efter åkte vi in till Gävle och hämtade upp Micke och syster. Väl hemma här så trallade vi iväg till Göransson Arena för att kika lite. Och där hörde vi även Jessica och co när de repade, så braaaaa!!! Sedan hem efter sju för att äta lite mat, gottgott. Sedan tog vi oss en tripp runt i Sandviken. Och nu gör vi inte mycket, ska lämna detta. Ville bara kika in och berätta om dagen. Hörs mera imorgon. Då väntar Jessica...

Pusshej!

Ho Ho, jag är vaken ännu!!!

2009-05-29 @ 02:41:13
Jag fick lite plugg gjort iallafall. Fixade klart en till diskussionfråga i historian. Nu har jag bara en stor kvar som jag verkligen inte orkar ta tag i nu, det får jag fixa imorgon i skolan. Har ju historia i två timmar, får göra klart den då...

Morgondagen:
- Info&layout/desktop handledning 8.30-10.00,
betygssnack + fixa desktop-uppgifterna.
- Historia lektion 10.00-12.00,
fixa sista diskussionsfrågan + prata med A om avs.4-uppgift.
- Pedagogiskt ledarskap lektion 13.00-ca15.30,
folk har sina examinationer, 6 st.
- Micke kommer mellan 17.30-18.30 nån gång. Hämta han i Gävle + syster då.


Så ser min dag ut imorgon, får se hur kvällen slutar dock. Hoppas på det bästa ju!!!
Nu ska jag faktiskt sova, klockan ringer vid sex fan. xD
Go´natt!

Det gick åt skogen...

2009-05-29 @ 00:07:53
Jag test-packade ju för en stund sedan. Jag gav verkligen upp. Tog fram alla kläder jag skulle ha med mig. Började i min stora väska, ner med allt. Och vips, så blev väskan full, vart ska jag lägga resten av sakerna då?! Hm. Testade min lilla resväska, proppfull blev den också. Nu är frågan, hur fan ska jag lösa detta då?! :S Jag funderar lite på om jag borde ta bort något plagg, men jag kanske behöver det sedan ändå. Men jag kan ju inte komma med min stora väska, plus en till väska och sedan även min dataväska.. Det kommer ju se kul ut... Eller kan jag komma med så mycket?! Hm, jag lär ta en riktig funderare på det alltså. Det är ju tur att jag inte åker imorgon, hihi. Åker ju antingen lördagkväll eller söndagmorgon, det visar sig imorgon hur det blir. : ) Micke kommer förövrigt hit imorgon också, det ska bli skoj. På lördag invigs Göransson arena här i Viken, hihi. Och Jessica uppträder där bl.a, och vi hoppas få se det!!! Annars bara en träff iallafall, längtar ju...

Jag sitter här nu och lyssnar på schlagers, yay. Och jag tänkte försöka göra något åt min historia-uppgift. Jag måste egentligen, jag hinner inte imorgon fan. Gaah, jag känner mig stressad. Och jag fattar nada av uppgiften heller, varför började jag inte tidigare idag... Nej nu ska jag dyka in i den, eller kan ju hoppas iallafall. Jag säger iallafall go´natt här, hörs mera imorgonkväll.

Pusshej!

En människa med brister och med fel.

2009-05-28 @ 22:28:29

Det har inte hänt mycket alls sedan sist jag skrev... Hängt på face och pratat lite med Anna igen. Även pratat med Micke i fonen, två gånger till och med. Jag har ätit också, mums. Jag försökte börja plugga, men skrev bara några rader, inte bra alls. Borde bli klar idag fan, men hur ska jag hinna?! Annars har det inte hänt så mycket alls. Jag hämtade min resväska nu, haha, tänkte test-packa och se hur allt får plats. Vet ju inte vad de är för väder och skit heller, gah. Men ska packa lite nu, hörs nog senare igen...

Tjing!


Och livet tog en annan form...

2009-05-28 @ 14:40:13
Jag kom nyligen in från tvättstugan. Lovade mor att gå dit och hämta kläderna i torkrummet, för hon jobbar nu. Och det var inte torrt innan hon drog. Så jag hämtade hem det. Och tidigare här skrev jag klart min packlista också, woho. Bara skor jag lär fundera över och vilken väska jag ska packa i, jag måste testa senare vart allt får plats. xD haha. Annars har jag inte gjort så mycket mera, har inte funnits tid. Jag ska kika runt lite till här på datorn, sedan får vi se vad som händer. : )

Tjing!

Och solen lyser åter vägen där du går.

2009-05-28 @ 12:08:27

Jag hamnade här igen, inte bra.

Jag och mor har tagit en sväng till stan för ett tag sedan. In på Specsavers för jag lära köpa linsvätska. Pratade lite med dem där att jag inte fick någon vätska till linserna nu senast, men skulle ha haft det, så det fixade dem. Så jag fick hem sex flaskor, gratis. xD haha. Efter det trallade vi till stadshuset och förtidsröstade, så nu är det klart. Sedan åkte vi hemåt igen. Och här händer inte mycket, jag försöker klura ut vad jag ska packa ner för kläder för nästa vecka. Haha, ska testa lite kläder här snart.. Och nu är det egentligen bara plugget kvar, från den listan jag skrev.. Och klockan är inte mer än tolv, heja. Då borde jag hinna få lite plugg gjort också.

Nu; testing av kläder.
Pusshej!


I felt your touch and I wanna dance the night away.

2009-05-28 @ 09:59:52
Trött som bara den sitter jag här och ugglar. Jag kom inte upp imorse så det blev inget studiebesök på annonsbladet, tråkigt ju. Jag vill ju dit, haha, men jag har inte hört mobilen alls, hm. Och mamma ringde om min cykel också, kunna inte lämna in den idag, skulle göra det nästa vecka. Ska iallafall upp på stan med mor senare här, förtidsrösta och köpa linsvätska, haha. Sedan lär jag fortsätta på min packlista, har skrivit lite nu men det är ju fan svårt. Man vet ju inte vad det blir för väder, hm. Får packa lite blandat helt enkelt. Och jag ska även försöka plugga lite idag, fast jag är hemma. Hoppas det går bra..

Nu ska jag kika runt lite här, hörs senare!
Pusshej!

Oväder på G ?!

2009-05-27 @ 22:44:32
Det händer inte mycket här och inte hänt sedan sist heller. Jag sitter här och kollar på Bröllopsfixaren. Och bara funderar lite. Jag har en hel del att göra imorgon och det är faktiskt dags att stänga ner här. Regnet bara öser ner utanför, och det är asmörkt på himlen. Tror det mullrar lite också, inte säker men. xD Inte bra att ha datorn på då, så den ska stängas av...

Morgondagens planer:
- Studiebesök; Annonsbladet 8.15 (om jag kommer upp)
- Stan med mor.
- Lämna in cykeln, kolla växlarna.
- Förtidsrösta i EU-valet.
- Skriva packlista och småpacka lite.
- Skicka in hi-uppg. avsnitt 2.
- Plugga hi-uppg. avsnitt 5.

Sedan får vi se vad som händer helt enkelt. Kan inte komma på något mer just nu. Men nu ska datorn slås av... Inte sova än, men iallafall. Hörs mera imorgon.

Go´natt!

Hur ska detta gå?!

2009-05-27 @ 19:46:42
Saker kvar att fixa i skolan:
Historia A: Diskussionsfrågor i avsnitt 5.
Historia A: Nånting(?) avsnitt 4.
Religion B: Fördjupning om religiös dans.
Desktopp: Informationshäfte.
Desktopp: Affisch.


Så mycket är det faktiskt inte. Men jag ska vara klar denna veckan. Alltså har jag imorgon och på fredag på mig. Och imorgon är skolan stängd också, heja. Jag vill sitta där och plugga, för annars kommer inget hända ju. Så spännande och se vad som händer och sker. Imorgon tänkte jag ju iallafall försöka bli klar med diskussionsfrågorna. Så mycket mer kan jag inte göra hemma, eller fördjupningen går ju också. Men jag tror inte det blir något av med den. Och på fredag har jag fullt upp i skolan. Ska på handledning på morgon, försöka göra klart desktopp-uppgifterna då också, historia på förmiddagen och på eftermiddagen så är det pedagogiskt ledarskap.. Heja!!! Det löser sig nog med allt. Betyget ska iallafall sättas på måndag, förutom religionen som sätts på fredag. xD haha.

Det är bara att kämpa på... jag känner mig oerhört stressad!

Hemma igen...

2009-05-27 @ 17:44:55
Nu har jag kommit hem för dagen. Kom hem strax innan fem här. Sedan sist jag skrev så har jag bara pluggat och pluggat. Jag och Junia har suttit i matsalen och lyssnat på musik och varit duktiga. Och lärarna tycker vi är så duktiga som sitter där och kämpar på, det har vi hört idag, haha. Jenny kom ner och var lite rolig en gång; "är du fastklistrad där på stolen?!" HAHA. Då hade jag suttit där på förmiddagen när hon var ner och sedan på eftermiddagen så satt jag med samma grejer och allt.. Kulkul.. När klockan blev efter halv fem så kände vi att nu är det dags att gå hem, och passade på när det inte ösregnade.

Nu skiner solen dock. Skönt. Jag ska lämna datorn nu igen, men inte för att plugga. Inte än iallafall. Jag ska betala min mobilräkning, sedan fylla i lite grejs i min kalender och sedan räkna lite på pengarna mina. xD haha.

Pusshej!

I skolan...

2009-05-27 @ 13:16:22

Jag sitter här i matsalen som vanligt. Just nu är jag själv här, haha. Jag kom hit vid halv nio imorse, väldigt trött. Då satte jag mig vid datorn och skrev ut lite papper till fördjupningen.. Läste lite spanska också, tänkte att jag skulle göra prov ju.. xD Vid tjugo i tio ungefär så hittade jag A och vi gick iväg och pratade massa historia. Uppgifterna jag har kvar i avsnitt 2 och 5.. Sandra kom också, för vi båda har avsnitt 5-uppgiften. Satt nog med A en halvtimme och fick hjälp. Vid tjugo över tio så trodde jag det var dags för spanska, läraren kom och vi pratade. Han hade nämligen redan satt betyg på mig, det gjorde han förra veckan. Så jag behövde inte göra provet, och jag fattade det som att jag fick VG i spanskan också, men han sa åt mig att skriva in mig på spanska steg2 till hösten för den har vi inte hunnit med. Gött med VG iallafall. :D Så jag for ner till matsalen efter det..

Och här sitter jag ännu, tog en kort liten paus just nu. Jag kände att jag behövde det. Men jag ska fortsätta med historian nu, ska försöka bli klar med uppgiften i avsnitt 2. Det skulle kännas så skönt ju.. Får se hur långt jag kommer.. Vi hörs mer senare..

Pusshej!


Jag är så trött...

2009-05-27 @ 00:36:06
Jag ligger här i sängen nu och lyssnar på musik. Och bara funderar massa, på allt.. Och jag har inte öppnat pluggböckerna än heller. Och det kommer inte hända, för då somnar jag. xD haha. Men jag ska faktiskt inte bli kvar här, ska nog stänga ner här och försöka sova nu, som nog inte ska vara så svårt, haha. Imorgon väntar skolan igen, hela dagen lång. Det finns mycket jag måste göra ju, sista dagen jag kan vara där typ. Eller jag är väl där fredagförmiddag också typ. Hoppas det, det kommer nog behövas. : )

Att göra imorgon:
- Träffa A vid ca 9.. Betygssnack och hjälpsnack.
- Träffa Irene på förmiddagen. Hjälp med religionen.
- Spanskalektion på förmiddagen? Prov kanske...
- Göra klart informationshäfte i Desktop, dator med rätt program?
- Plugga historia, göra klart uppgift avs.2.


Det där ska jag försöka hinna med i skolan imorgon. Jag vet inte hur jag ska lyckas. Speciellt inte med alla de tre översta, för det är ju på samma tid typ. xD Men på nåt sätt ska det gå, det måste gå!!! Skriver imorgon igen...

Go´natt!

Vilken lycka alltså. <3

2009-05-26 @ 23:01:02
Att ett sms kan bringa så mycket glädje, det är helt sjukt. Tidigare ikväll här, kring nio-tiden, så fick jag ett mess av Jessica, precis när jag skulle börja plugga.. Har jag börjat än, neeej. Det blev en massa planering tillsammans med Micke istället. Hejohå. Detta är sjukt. Jessica berättade nämligen att hon skulle vara med Marko i sommar igen, och det är bara så sjuktkul. Så vi har kollat runt lite. Och vi har konstaterat att sommaren kommer bli så jäkla bäst och att vi kommer gå i konkurs 1000 gånger om. xD HAHAHAHA.
Men vi kör på; Man lever bara en gång!!!

Jag längtar något enormt till sommaren.. Så bäst och perfekt den kommer bli.
Men först helgen, iiiih. <3

Skönt att röra lite på sig.

2009-05-26 @ 20:20:09

Dagen är snart förbi ju...

Kom upp tidigt idag, fixade mig och cyklade iväg till skolan. Jag var där till nio, riktigt tidigt för att vara mig, haha. Har suttit i matsalen hela dagen med Junia. Pratat med A lite, J lite och lite annat folk har sprungit förbi. Trevligt. Jag har även pluggat lite historia idag, det går framåt, men väldigt segt känns det som. Vid tre tog jag mig hemåt.. Satt vid datorn en stund och glodde, sen åt jag lite och packade i ordning tränigsväskan..

Vid fem var det dags för träning, step på badet. Woho, va kul det är. Vi var inte alls många idag, brukar vara full grupp ju men var typ bara 7-8 stycken. Men det var galet roligt iallafall och jobbigt också. Lite hostihosti. Men så skönt att röra på sig igen, i löve it!!!

Hemma vid halv sju igen, ringde pappa då. Fixade väskan och han kom och hämtade mig och musbus strax innan sju. Det blev kebab och pommes från amorinen, mycket gott. Riktigt mätt här nu ju.. Annars gör jag inte mycket alls, glor runt lite på datorn och funderar massa, haha. Nu ska jag svara på ett mail här...

Pusshej!


Imorgon är en annan dag!

2009-05-25 @ 23:55:33
Nu har jag lyckats bloggat om helgen också, det känns väldigt skönt. Det är bara scrolla ner... En helt lövely helg ju!!


Det har inte hänt mycket alls här. Jag har typ mest bara bloggat. Kikat bloggar och hängt på face, haha. Och lyssnar på musik för en gångs skull. Agnes - Release me. Så sjuktbra låt, vi tränar till den. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hm. Jag ska nog ta och bädda upp här, gå och hämta lite vatten också typ. Döhett här inne nu.. Sedan ska jag typ sova, en dag imorgon också. Skola som gäller då också. Hela dagen lång. Plugga lite historia och religion. Heja! Och sedan på kvällen ska jag träna, finally typ. :D Två veckor sedan nu, bara för att jag var sjuk förra veckan.. Jag längtar, iiih.

Hörs mera imorgon, go´natt!

24/5 - Kärt återseende. <3

2009-05-25 @ 23:47:57
Vi vaknade la i lagom tid typ, gjorde oss klara. Skulle möta Mika och Emma på centralen vid tolv-tiden. Men vi blev lite sena dit. xD haha. Kom strax därefter, brudarna fick då möta oss nere vid spärrarna. Vi tog oss upp till bussen som skulle ta oss ut till Skansen denna dag. Det var invigning av Naturens gröna spår eller vad det hette. Och Sara Löfgren skulle vara där och uppträda, så självklart var man på plats!

Hoppade först av vid Grönan och gick och köpte gröna kortet, yeah! Sedan trallade vi vidare till Skansen, betalade in oss och begav oss upp till scenen. Riktigt varmt och skönt! Var la där en timme innan det började, typ inge folk där vid scenen så vi satte oss längst fram. Men det fylldes på lite tills det började. Hejade på Sara lite också innan det började, söta hon!! Vid två-tiden började det, och de var massa tråkiga folk som pratade om naturen och skit. xD haha. Sedan sjöng nån okänd snubbe vid namn Tobias, haha. Och ja, vad säger man?! Vi är fan bäst alltså. Vi drog åt oss lite uppmärksamhet när vi satt där längst fram, han sjöng nämligen Batterilåten. Och vilka fick inte sjunga allsång på den, jo VI! Hahaha, så kul, han gick ner till oss för han såg ju att vi sjöng med. xD Galet alltså!! Allsång det gillar vi.. Och Sara sjöng några låtar också, så himla grym hon är ju. Så underbart att höra henne igen, var ju oktober senast. iiih hon är sööt!! Hon och Tobias avslutade med Sol, vind och vatten.. Så himla bra!!! Vi hann även träffa Sara lite snabbt efteråt, det var så underbart. *kramkalas* Hon är bara för sööt.. Pratade om lite allt möjligt. Sedan hade hon bråttom till tåget, så det blev hejdå.. Då tog vi oss runt lite på Skansen och kollade på lite djur... : )


Sedan vidare till terminalen och väntade in Mickes mamma och vännina för att få min väska. Trallade vidare till min buss, blev där hejdå av er alla. Buhuu.. : (. Tråkigt som fan att lämna er efter denna helgen ju, vi har haft så mysigt!!! Men som sagt, vi ses ju snart igen.. <3 Det var mycket folk på bussen som vanligt, men slapp ha någon bredvid mig, hihi. Och jag mitt pucko hade lurarna i andra väskan så det blev inge musiklyssnande heller. Gaah. Men satt mest och tänkte tillbaka på allt och på hur bra sommaren kommer bli... Hemma i viken vid halv åtta ungefär och mamma och syster kom och hämtade mig.. Det blev donken mat och "en sån där!!" HAHAHAHA, gott som fan ju..

TACK alla för denna helg!!!
Micke, Mika, Emma, A-K och Thilda..
Bäst, puss på er. <3

23/5 - Fantastisk dag med galna vänner. <3

2009-05-25 @ 23:27:27
Klockan ringde vid tio-tiden, vi gjorde oss klara och packade med allt för dagen. Vid ett skulle vi möta upp resten på centralen; Mika, Emma och A-K. Mycket trevligt. Och vi tog oss typ direkt ut till Skanstull och trallade bort till Orionteatern, jag skulle hämta ut mina biljetter till Caution! med Bounce. Det var inte öppet när vi kom, så vi fick vänta en kvart typ, så vi hängde utanför där, mys! In och hämtade biljetterna och sådära, såg då att David Dalmo skulle inte vara med och att Daniel Koivunen var inhoppare. Han var bl.a. med bakom Linda i mellon 08...


Klockan var typ bara kring två-tiden då. Och insläppet till Bounce var vid 15.15. Så vi begav oss därifrån. Trallade runt massa på söder, upp och ner för gatorna. Myspys. Letade billigt godis, men hittade inget typ. Vi såg Jennie Larsson med pojkvän också, hihi. Tillslut visste vi inte vad vi skulle ta vägen så då bestämde vi att, jag och Mika skulle ju på Bounce, men att de andra tre skulle ta sig iväg och handla inför grillningen på kvällen. Vi hängde med bort till t-banan vid medis och tog där hejdå från dem. Jag och Mika vidare in på donken för lite strips för att orka med showen sen. Satt där ett tag och bara pratade, hur mysigt som helst. <3 Strax efter tre så tog vi oss därifrån, trallade samma väg tillbaka till Orionteatern. Det var öppet så vi tog oss in bland alla, lämnade jackorna och jag köpte programmet och vi tog oss in i lokalen. Det var ju ståplats som gällde...

Föreställningen började med en liten film först, och den var faktiskt seg. Man blev trött, haha. Sedan började det, släckte ner och ja, vi blev rädda när de kom gående med masker. xD haha. Sedan tog det fart på riktigt och jag vet inte riktigt vad jag ska säga alltså. Det var så sjukt jäkla häftigt ju. De använde sig verkligen av hela lokalen. I mitten, på sidorna, i taket, på golvet bland publiken, åkte lina över publiken... ja allt man kan tänka sig. Jag blev glatt överraskad!!! Och att man kunna röra sig runt på golvet, vart man ville och sådära. Man stod inte kvar länge på ett och samma ställe. Allt var verkligen så sjukt häftigt. Alla är ju helt otroliga. Ett nummer som jag aldrig kommer glömma är när Jennie och Ambra dansar i en box.. Woow säger jag bara.. känslan, uttrycken, woow. Vi var så nära till tårar där, så vackert!!! Även öppningen när de dansar på de olika sidorna, så häftigt. Men showen var så sjukt grym, bland det bästa dem gjort någonsin!!! Så glad att jag kom iväg och såg showen ju, lätt värt pengarna. Hade kunna gått tusen gånger till alltså. WOW!!! Efteråt var det skumdisco typ, jag och Mika var dit en snabbis. Blev lite äckligt skumigt blöt om fötter och ben. xD haha. Ingen av Bouncearna var kvar efteråt där.. Men preciis när vi skulle ta oss ut till jackorna så såg jag Jennie Widegren på andra sidan, hon var ner och pratade med någon vid båset. Så jag rusade över och skrek på henne, hon stannade. Pratade lite snabbt med henne, hon är görgo ju!!! Jag diggar henne till tusen, och det var ju henne jag ville träffa, så jag var helnöjd sedan när vi gick därifrån. :D

Vi tog oss till ica inne på ringen vid Skanstull och köpte lite godis. Sedan tog vi t-banan till centralen och bussen ut till Waldemarsudde för att hitta på de andra tre för grillningen. Vi fick vägbeskrivningen ut till udden där dem var, kom ut vid halv sju ungefär.. Så himla mysigt det var där, ute på en gräsplätt vid vattnet typ. Sjuktmysigt! De hade packat upp filtarna och allt, och grillen var i full gång. Vi började typ grilla direkt, korv med bröd blev det. Mycket gott att sitta där och äta. Sedan hade vi nacho-chips och marshmellows också. Gott!! Lyssnade massa på musik också. Pratade, skrattade, sjöng, hoppade hage, tog kort och ringde lite folk. Riktigt jäkla mysigt hade vi det där ute på djurgården. Måste vi göra om gänget. <3 Strax efter halv tio tog vi oss hemåt, hann med bussen när den kom, heja!
       

Jag, Micke och Emma hoppade av vid Nybroplan medan de andra brudarna fortsatte till centralen. Sa hejdå till dem.. Och vi trallade vidare till t-banan och tog där hejdå från Emma. Men vi skulle ju ses dagen efter. Och vi åkte hem till Micke. Och jag minns inte vad vi gjorde. Kollade på någon film där hemma med resten. Satt vid datorn och blängde ett bra tag tror jag. Åt lite godis och sådära. Vi somnade sent, efter två-tiden tror jag allt det blev. xD


T a c k  ä l s k a d e  v ä n n e r . <3

22/5 - Middag med vänner. <3

2009-05-25 @ 22:44:33
Framme i Stockholm vid två-tiden. Micke och Mika mötte mig, kul att träffas igen ju. <3 Jag tror vi tog oss till donken direkt typ, köpte "en sån där!!" HAHAHA. Ja, de blev mcflurry, mycket gott!! Vi satt där ett tag och pratade och lyssnade lite på musik. När klockan blev en del så tog vi pendeln hem till Thilda. Där vi skulle äta middag med dem. Satt där och pratade massa. Åt god mat - kyckling och potatisskivor. Väldigt gott, tack Thilda! Vi tog oss hemåt strax efter halv sju tror jag klockan var.. Tänkte kolla på Talang men det glömde vi bort. Micke och dem hade en de kände från Los på besök, så vi satt i köket och pratade lite med dem där. Sedan kollade vi Mickes musikal igen.. Sedan vette tusan vad vi gjorde, kollade datorn lite och sedan blev det filmtajm, Livet är en schlager åkte i.. Men vi såg nog inte hela, vi somnade, haha.

En trevlig dag! : )

Audition eller inte, det är frågan...

2009-05-25 @ 21:06:40
Jag har nu suttit och pratat med Anna på chatten på face i ungefär två timmar. En som jag fått kontakt med genom dansen i Sthlm. Och det är så kul att kunna prata dans med någon. Som verkligen brinner för det också. Pratat om Bounce, campet, sommarn, hösten, auditiongrejs och sådant. Vågar man gå på en audition?! Nån gång måste ju vara den första.. Bra träning ju... Det skulle vara sjuktkul ju.. Jag funderar lite.. Jag skickade iväg ett mail till skolan för ett tag sedan, väntar på svar... Så får se hur jag gör nästa vecka. Jag är sugen, men vågar jag?! Jag vill ju...


Jag fick för övrigt mail av Jennie inatt, tack! : )

Så mycket att göra, men så lite tid...

2009-05-25 @ 18:55:28
Idag har det varit skolan.. Kom dit kring halv elva ungefär, satt nere i matsalen som vanligt. Pluggat lite historia.. Satt där med Junia, Malin och Emelie och pratade, hihi. Jag, J och E hade väldigt roligt ett tag där, vi satt alla med olika uppgifter i olika ämnen. Pratade lite högt för oss själva och sedan svarade man även på varandra också. xD Det var mycket roligt.. Vid två-tiden så var det dags att träffa Irene, pratade lite om hur allt hade gått och sådära. Ska dit på onsdag igen och då ska jag få lite hjälp med fördjupningen i religionen, najs. Och vid tre så var det dags för historia, jag lånade en dator då och skrev över allt som jag hade skrivit i blocket, det kändes skönt. Jag har inte så värst mycket kvar nu alltså, i historian då. Efteråt pratade jag lite med A och vi bestämde att jag skulle komma förbi henne på drop-in tiden på onsdag, men att jag även skulle till skolan imorgon och plugga massa. Efter det så cyklade jag hemåt och var hemma strax efter halv sex.

Nu gör jag inte så mycket... Jag har bokat tågbiljett tidigare här, woho. Bokade in mig på stepen imorgon, yeah! Annars sitter jag mest och glor runt på massa på datorn, och väntar på maten som mor håller på med. Men jag borde faktiskt ta och plugga, de är lite bråttom med allt nu ju.. Gaah... Hörs senare!!

Pusshej!

Slocknar snart...

2009-05-25 @ 00:02:03
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag är väldigt trött. Och det blev inga inlägg nu ikväll här, jag orkade inte riktigt. Men imorgon lovar jag! Imorgonkväll... För på dagen är det skolan som gäller, jag måste få klart nån uppgift jag håller på med. Det är alldeles för mycket nu, och sista veckan också!! Blö.

Go´natt!

I´m baaack.

2009-05-24 @ 20:58:48
Yes, now i´m home again. Inte roligt nånstans typ. Jag har haft en helt underbar helg alltså. Jag ska berätta om den så fort jag har tid... Egentligen borde jag inte ens sitta här, jag borde plugga ju. Måste få klart skiten ju... Hur nu det ska funka.. xD Nej nu ska jag glo runt lite mer här, får se om jag bloggar något om helgen ikväll.. Hm, men hörs senare iallafall.

Pusshej!

There's always gonna be another mountain.

2009-05-21 @ 23:55:43
Det har inte hänt så mycket sedan sist. Mest suttit här och glott runt, laddat hem lite låtar som jag nu ska lägga över på mobilen. Sedan ska jag sova, för att komma upp i tid imorgon. Och imorgon väntar Stockholm. Härligt som fan! Blir kvar hela helgen hos Micke. Träffa massa vänner; Mika, A-K, Emma, Milla och Thilda kanske. Mycket trevligt! Se Bounce på lördag också, askul ska det bli. Söndagen spenderas på Skansen med Micke, och co(?). Och efter det är det hemresa igen. Ingen dator följer med så jag bloggar när jag är hemma igen.

Hoppas alla får en skön helg, det ska iallafall jag ha!!!
Go´natt!

Minne för livet. <3

2009-05-21 @ 22:52:44
Jag kollade nyss på klippet från Mallorca i somras när jag fick komma upp på scenen och dansa club-dansen med folket, Emelie, Maria, Adis och Filipe. Tack! 
Jag saknar och längtar tillbaks enormt mycket...

Who do you think you're fooling now?

2009-05-21 @ 20:38:59
Jag har försökt pluggat lite på min religionsfördjupning om religiös dans. Det är inte lätt nånstans. Den mesta faktan verkar bara finnas på engelska och jag fattar inget. För det första så tycker jag religion är ointeresant och har jäkligt svårt att ta till mig, och för det andra så är det på engelska som jag inte ens förstår så mycket av. Blanda religion och engelska, allt går skit! Jag gav liksom upp, får se vad som händer på måndag... Om jag ger upp allt, helt och hållet.

Jag gör inte så mycket annat här, lyssnar på rix fm och funderar typ. Jag ska nog ner och hämta lite glass och se vad folket nere gör..
Pusshej!

So why do I keep coming back.

2009-05-21 @ 16:52:47
Nu är jag hemma igen, kom hem från ica för ett tag sedan. Var dit med mor, syster och Robert. Shoppade lite mat, godis och glass, hihi. Och jag tog ut pengar så jag kan betala bussen imorgon. Yeah! Det blir buss imorgon till Stockholm, det blev bäst så. Messade med Mika för en stund sedan och vi ska träffas lite, kuuuul!!! Som sagt, jag har bokat bussen och målat naglarna på min lilla göra-lista.. Fast jag har ju även packat det som går att packa ner just nu, för kläderna ligger i tvätten och sminket åker ner imorgon. Men lite svårt att veta vad som ska med, vet ju inte hur vädret ser ut i helgen heller...

Nu sitter jag här och lyssnar runt lite på youtube, ska kika runt på bloggar och sådant också. Sedan ska jag göra ett försök i att plugga lite, det behövs verkligen.

Tjing!

Release me, Release my body.

2009-05-21 @ 11:54:09
Jag är vaken, sitter här och hostar ikapp just nu.. Väldigt jobbigt alltså. Så jag är fortfarande förkyld men jag tror det är på bättringsvägen iallafall och det känns skönt. Man orkar ju liksom inte så mycket när man är sjuk, det är jobbigt om något.

Planer för dagen:
- Plugga.
- Packa.
- Boka buss.
- Måla naglarna.


Hm, kommer faktiskt inte på något mer viktigt att göra idag. Just därför borde jag se till att göra det där lilla som finns. Men jag kommer ju troligtvis att fastna här ju, inge bra alls. Får se hur dagen fortsätter...

Pusshej!

Go´natt!

2009-05-21 @ 02:12:30

Nej, nu ska jag sova här. Det händer inte mycket, och det har det inte gjort på länge. Fast nyligen gjorde jag lite plugg här, men jag kände att jag var lite för trött för det, haha. Så jag ska sova nu, så jag orkar plugga imorgon. Jag måste göra lite på min fördjupning och även lite på historiauppgifterna. Heja! Hörs imorgon igen då, sov gott alla.

Go´natt!


Kärlek. <3

2009-05-21 @ 01:42:43

Minnen. <3

Det är inte lätt när det är svårt...

2009-05-20 @ 21:58:02
Det händer inte mycket här. Jag har väldigt tråkigt. Ingen och prata med, nada. Folket nere spelar Uno för fullt, haha. Jag orkade inte vara med för jag hade huvudet i historiaboken då. xD haha. Men jag känner inte för att plugga mera heller, men jag tror iallafall att jag ska skriva över det som finns i mitt block till datorn, hihi. Så det blir gjort någon gång. Får se om jag får någon ork och motivation att plugga senare, det kan hända. Och imorgon är man ledig också, det kanske blir plugg då. Eller kanske, det måste bli plugg då. Jag måste göra något åt min fördjupning i religionen, gaah. Får se vad som händer helt enkelt, men jag hoppas på plugg...

Lyssnar på rixfm här och ja, tråkar...
Pusshej!

Caution! Bounce.

2009-05-20 @ 17:49:44
lördag med Milla. Jag längtar verkligen!!!


Du är så vacker när du ler fastän regnet öser ner.

2009-05-20 @ 17:37:49
Jag sitter här vid datorn och tråkar som vanligt typ. Inte kul alls...

Jag var till skolan idag, men kom inte riktigt iväg den tiden jag tänkte, haha. Jobbigt och gå upp, täppt i näsan och knappt någon röst. xD haha. Men kom iallafall till skolan vid halv tolv ungefär, träffade Emelie och vi fixade betygsbeställning och lämnade in lapp till det. Sedan satt vi nere i matsalen, hon drog iväg vid ett. Då blev jag kvar där, pluggade lite granna. Junia gjorde mig sällskap efter två-tiden, hihi. Var upp och pratade lite snabbt med A också, hon får allt att låta så enkelt, hm. Jag och Junia satt i matsalen fram till fyra typ och pluggade innan vi trallade hemåt. Jag var hemma här vid halv fem ungefär..

Det har inte hänt mycket alls här, snokat runt på nätet bara. Städat lite på rummet också, eller iallafall på mitt skrivbord som har sett ut som värsta skräphörnan ett tag. xD haha. Jag borde kanske gå ner och fixa nåt att äta, så mamma blir nöjd liksom. Hm, men vad..?! haha. Hörs senare...

Pusshej!

Jag orkar inte mer...

2009-05-19 @ 22:57:26
... vill inte vara kvar... *lalala*

Jag är så förkyld så det är inte sant. Ibland får jag knappt fram något ljud alltså, haha. Det är otroligt jobbigt. Och jag måste till skolan imorgon, det känns sådär alltså. Jag hoppas verkligen jag får göra mitt spanska prov imorgon och sedan ta mig därifrån, jag orkar inte vara med på lektionen. För jag kan ändå inte prata något, knappast. Men jag lär nog vara kvar i matsalen iallafall och plugga lite. Det händer mer där än hemma ju. Och jag börjar få lite bråttom med lite grejer, blä. Men det är svårt att finna orken, styrkan att plugga nu när man är sjuker. Man vill helst bara ligga hemma och slappa... Men hoppas få något gjort imorgon iallafall. Heja mig!

Nu ska jag stänga ner här, hörs tomorrow!
Go´natt!

17/5 - Lyckad överraskning. <3

2009-05-19 @ 20:38:11
Även denna dag var jag och Micke ut på äventyr. Denna gång bar det ut till Arlanda för att möta upp våra favoriter som kom hem med flyg från Moskva, ESC. Hela svenska delegationen skulle komma med det sena flyget.. Vi var där ute lite innan planet landade... Tänkte att de skulle vara kul att säga hej till dem!!

När de kom ut, jag kände först inte igen dem, haha. Vi rusade fram och typ kastade oss på Jess och Dea. De blev ju grymt överraskade och chockade att vi var där, men de blev också väldigt glada att se oss. :D Pratade på lite grann där, bad om lite ursäkt för vår sms-terrning men det gjorde inte så mycket. ; ) haha. Andra som vi också träffade och hejade på var Anna Nilsson och Anna Andersson, båda var med i Greklands bidrag. Hejade och pratade med Shirley också, goa människa!! Sedan följde vi med Jess och Dea ut till deras taxi. Lite mer snack, de blev kort på dem och sedan kramkalas innan de hoppade in i taxin och åkte iväg...


Jessica Marberger & Dea Norberg - älskade människor. <3

15/5 - Rix fm festival premiär <3

2009-05-19 @ 20:23:46

Kom till Kungsan och scenen redan vid 8.15 på morgon. Vi fick galet bra platser längst fram, nästan i mitten. Det var jag, Micke och Emelie. Det var faktiskt galet drygt att sitta där hela dagen och vänta. I skuggan hela förmiddagen, riktigt kallt, men sedan blev det varmt när solen kikade fram bakom scentaket. Strax efter 12 så började folk att repa och det höll på nästan till sex med paus för mat då...

  

Vid 19.00 så började det. De som var med var Ramsells, Ragdollz, Alcazar, HEAT, Kim, Janet, Sarah Dawn Finer, Snow Patrol, Måns och EMD. Ramsells körde en timme ungefär, som vanligt. Och Therese Löf hoppade in istället för Anna Andersson (som då var i Moskva, ESC) på kören. Mycket kul! Älskade tjejmedleyt hon körde, Tessan är grym. Och Ragdollz är bara så grymma, första gången jag såg de live nu, men gud så grymt!! Alcazar var riktigt jäkla grymma också, men de är dem ju alltid!! Så snygga kläder alltså, love it! HEAT, Kim och Janet var väl helt okej, minst applåder fick iallafall Kim och Janet. xD haha. Sarah var riktigt bra.. Moving on var så häääftigt!! Snow Patrol var la helt okej. Måns var grymgrymgrym. I´m still standing for hope & glory. <3 Saknade dock N&S på dansen, buhuu. Och EMD avslutade alltihopa, vilket drag det var. Hejohå. Men dem var bra, trots att jag börjar tröttna på att se de nu plus alla skrikande fans. xD haha. Det slutade strax efter tio-tiden...

          

Fick reda på efteråt att fröken Nielsen var där i kungsan, och vi blev lite crazy. Nej, men vi ville ju träffa henne självklart. Letade ihjäl oss utan framgång. Träffade Caroline från Ragdollz, pratade lite med henne, trevligt! Hejade på Helene också, Måns turnéledare eller något. xD Strax innan elva tänkte vi dra men då såg vi en blond brud inne på området och det var Sanna Nielsen!! Vi fick ut henne och pratade massa med henne och avslutade med ett kort tillsammans. Älskade människa. <3 Och strax efter det så dök Anna Mourou upp igen, så vi passade på att prata lite med henne också. Vadå galet trevlig människa alltså!!! Sedan stod vi kvar en stund för vi ville prata med Therese Löf.. Hon kom ut efter en stund tillsammans med Sanna och co. Men vi pratade med Tessan och hon var ju bara hur sööt som helst, hon blev jätteglad när vi berömde henne, hihi!! Sedan var vi nöjda och mycket glada för kvällen. Och begav oss hemåt, kom nog hem kring tolv-tiden ungefär.. Vi pratade nog massa, tv kanske det blev och sedan go´nattade vi...


En helt lövely dag. <3

Förkyldare än någonsin...

2009-05-19 @ 19:19:38
Här ligger jag i soffan och inte gör ett skit. Jag är riktigt förkyld alltså, inte roligt alls. Inge roligt att prata ens, för det kommer inte så mycket ljud. xD Och täppt i näsan är jag också om något.. Gaah, jag har inte tid att vara förkyld nu...

Dagen har spenderats i skolan med Junia i matsalen. Vi har pluggat, pratat, skrattat, sjungit, dansat och till sist snorat. xD hahaha, men kul har vi iallafall haft. :D Åkte dit till tio och var hemma här kring fyra-tiden. Då var det bara att göra sig klar för att åka med mor in till Valbo. Musbus skulle på spa en timme, och då snurrade jag och mor runt på köpis. Fick med mig två linnen hem, mycket najs! Hemma vid halv sju och då blev det mat direkt, kyckling, ris och brunsås. Mucho gott!! Och sedan hamnade jag här...

Jag ligger här mest och vilar just nu. Kanske ska ta på lite musik, det vore kul. Också lär jag skriva över min historia på datorn, och sedan plugga lite spanska. Yay! Hörs senare.

Pusshej!

Imorgon är en annan dag!

2009-05-18 @ 23:50:14
Jag orkar inte mer.... Det värker i min skalle, jag andas tungt och jag är täppt i näsan. Inte roligt någonstans. Och jag orkar inte sitta här mer nu, en dag imorgon också. Skolan som står på schemat, yaay. Go´natt alla!

13/5 - Vilken känsla. <3

2009-05-18 @ 23:16:52
Jag och Milla var ju som sagt på Beyonce i Globen i onsdags. Stod vid sidan av gången mellan den stora och lilla scenen, vi såg mycket bra. Vilken konsert alltså, det är helt sjukt. Vilken röst människan har, vilken utstrålning. Vilken j*kla världsstjärna alltså!!! Jag visste väl att hon var grym, men såhär grym... Woow säger jag bara. En kväll jag aldrig kommer att glömma, jag ska lätt se henne nästa gång hon kommer till Sverige. Ingen tvekan om det!

Bjuder på några bilder från kvällen här:


B E Y O N C E <3

Vårruset avklarat för året!!!

2009-05-18 @ 23:03:48
Vilken lång dag det har varit idag alltså. Det började med att jag drog till skolan till tio ungefär, satt där och pratade med Junia och Malin. Vid lunchen kom Annette ner, och det var okej att jag åkte med henne in till Gävle efter lektionen. Pratade lite mer med henne, sedan cyklade jag hemåt. Här hemma blev det mat, bytte om och packade väskan lite och pratade med mor lite, som sedan skjutsade mig tillbaks till skolan. Vid tre var det dags för historia med A, där gjorde inte jag så mycket. Pratade lite med A, och även med Sandra för vi ska göra en annan uppgift i avsnitten vi håller på med för vi har slutdatum nu i maj. Slutade strax efter fem. Då var det raka vägen upp till personalrummet med A, lämnade mina böcker hos henne. Pratade även lite med Jenny också, religionsläraren. Trevligt!

Sedan var det raka vägen ut till bilen. Jag älskar Annettes bil alltså, en peugeot 206 cc, jag vill ha en sådan och det har jag velat sedan 2005 nu xD. Vi pratade om lite allt möjligt på vägen in till Gävle. Allt från hur det går i skolan, eurovision, helgen, hennes dotter, dans.. osv. Mycket trevligt. Väl inne i Gävle så släppte hon av mig vid högskolan, där i parken där loppet började. Hon skulle vidare och hämta nummerlappen och så. Jag kikade runt lite på stället, bytte om till springskorna och sådära. Strax efter halv sju så var det dags att ta sig upp till starten där det var uppvärmning. Mycket folk. Och vid 19.00 så var det dags att börja. Jag stod i andra gruppen, vi blev iväg släppta fem minuter efter.. Och jag sprang hela vägen runt, hela 5 km. Hejohå, trots halsont och skit. Klockan stod på 38min när jag gick i mål, men kom på sedan att jag lära ju räkna bort fem minuter också. Så tiden blev 33 minuter. Jäkligt nöjd alltså. Förra året fick jag 40min. Och A och jag sa att vi hade som mål att slå hennes 37min från förra året. Yaay, det gjorde jag!! Sedan stod jag där och väntade in A och gick med henne en bit bort för att sedan svänga av till bussen...

Hemma här igen strax efter nio typ. Och jag har inte gjort så mycket sedan dess, suttit här bara. Och nu är jag jäkligt snuvig alltså. Inte så mycket halsont, det är skönt. Men snuvigt värre, det är jobbigt ska ni veta!! Nu ska jag ta och kika runt lite till här och kanske blogga om dagarna som varit, hihi. Lite snabbt iallafall...

Pusshej!

Hemma!

2009-05-18 @ 00:20:22
Jag är hemma i Sandviken igen. Kom hem kring elva-tiden ungefär. Jag har inte ens hunnit packat upp än. xD Jag fastnade här direkt. Pratat lite med Annika och Micke på msn, planeringar. Woho!! Och nu blänger jag bara runt på allt... Nyss ätit upp mina mackor som jag gjorde i ordning när jag kom hem, haha. Jag ska strax ta och sova här, skola och vårruset imorgon. :D

Jag ska blogga om onsdagen, fredagen och dagen i andra inlägg, när jag orkar. Typ imorgon, hihi. För just nu orkar jag inte, och hinner inte heller. Jag måste sova.

Go´natt!

ESC!!!

2009-05-17 @ 01:05:09

... ingen kommentar från kvällen... förutom:


Malena och kören, jag älskar er!!!!! STOLT! ♥

Oslo nästa år?!


Jag lever!!!

2009-05-16 @ 14:27:09
Jag tänkte bara hoppa in och säga att jag lever här. :P Det blev en mycket lång och lyckad dag i kungsan igår. Rix fm festivalen gick av stapeln. Vi hade iallafall sjuktkul. Och det bästa av allt på hela dagen/kvällen var att träffa Sanna. Älskade, älskade människa alltså. ♥ Jag kommer berätta om dagen senare nån dag här, när det finns tid.

Och ikväll är det finaaaaal i ESC, woho!!! Det ska bli askul att se, heja Sverige liksom!! Men det finns några fler länder som är bra med också. Ska väl iväg och handla lite gott för kvällen också, det måste man ju!!

Snart ska jag in i duschen...
Tjingtjong!

In Estocolmo.

2009-05-14 @ 20:38:52
Jag är som sagt i Stockholm...
Och jag har inte riktigt haft ork för att blogga...


Jag är hos Micke här nu, mötte upp Micke i stan vid halv fyra ungefär. Snurrade runt lite på stan och sedan raka vägen hit. Vi har ätit och kollat på tv.. Och det är snart dags för andra semifinalen också, heja Grekland och Azerbajdzjan. Sitter här med godis och chips, ska fixa nåt att dricka tills det börjar också. : )

Gårdagen var bara helt toppen, jag ska blogga om den någon dag här, kanske när jag kommer hem.. Beyonce är helt fantastisk!!! Jag kan inte fatta att jag var där i Globen igår och såg henne, sjuukt!!


Skriver mer senare. Pusshej!

Go´natt!

2009-05-12 @ 23:34:39
Nu har jag typ packat klart det som går att packa ner. Och jag tror jag har allt nu, hm, så osäker fan. Och jag har nyligen sett på Sex and the city också, haha. Nu vette fan vad jag ska göra, glo lite på tv kanske. Inget plugg blev gjort idag heller, inte bra alls. : /. Men ska stänga av här iallafall, datorn följer med till Sthlm så vi hörs på torsdag igen typ. Imorgon hinns det ej med!!

Tjing!

HEJA SVERIGE!!!

2009-05-12 @ 23:05:47
Nu har första ESC semifinalen tagit slut här.. Och Sverige är bara helt jäkla Bäst alltså. Wow. Jag finner inga ord. Vilket uppträdande. Malena var så grym. Jess&Dea är för söta och för bästa för sitt eget bästa. I love you all!! Och jag fick vidare några fler av mina favoriter utöver Sverige då. Och det var Turkiet, Finland och Rumänien. Woho. Men hade ju gärna sett Montenegro och Andorra i finalen också, menmen... Resten var skit som gick vidare, haha.

Jag diggar Shirley fan, hahaha, hon är rolig!! Lite ovanligt att höra henne sådär, men hon var grym. Och det var ju Edward också. Men shit vad jag garvade åt detta, "Ja, Sonja tog över min kassa denna vecka... tack Sonja!" xD HAHAHAHAHAHAHA. Gud så skön hon är!!!

Nu försöker jag packa för fulla muggar. Har ju liksom inte tänkt på att jag ska till Stockholm igen, redan imorgon, haha. Men ja, och det är inte lätt att packa, vet inte vad det blir för väder och sådära, men så mycket ute ska man ju inte vara förutom fredagen då. Och imorgon är det Beyonce i Globen, woho!!! Nej nu ska jag packa vidare, men först ner och hämta lite glass!!

Pusshej!


Bästa. <3

2009-05-12 @ 20:58:05
Jag finner inga ord för detta. De där två människorna är ju bara helt j*kla FANTASTISKA!!! Tack Tobbe.Jessica Marberger & Dea Norberg. <3

Snart, snart, snart...

2009-05-12 @ 20:54:36
Hemma igen och det har jag varit sedan halv åtta ungefär.. Träningen gick superduperbra. :D Det var step up och P hade gjort nytt program, askul verkligen!!! Trött som fan efteråt. Mamma hämtade mig och vi åkte raka vägen in till tandläkarn i Gävle. Skulle ju vara där vid sju, och tio över sju var det klart. xD Onödigt fan, hon bytte lite joks och fixade lite, hon tyckte det hade gått fort med tänderna, hihi. Jag har dessutom fått ett preliminärt datum för operationen och de är den 3 november. hihi. Det blev donken-mat på hemvägen, mycket gott!!

Nu sitter jag mest här och väntar på att klockan ska slå nio. :D Ska bli kul att se hur allt låter och ser ut och iiiih!!! HEJA SVERIGE LIKSOM!!!

Tjing!

Men genom muren kan ingen nå...

2009-05-12 @ 15:29:14
Nu är jag här lite snabbt. Lära in och kika ifall det skulle bli någon träning idag eller inte. Det var nämligen fullbokat igår och jag ställde mig i reservkön, och hade idag fått mail om att jag fick en plats. Woho, så ska iväg strax efter halv fem. Längtar!!! Direkt efter träningen ska jag in till Gävle, till tandläkarn, ska vara där vid sju... Sedan hem för ESC semifinalen. :D

Har varit i skolan lite snabbt nu, kom hem för en stund sedan. Pratat med Junia lite i matsalen. Haft historiaprov som jag inte ens hade behövt varit där på, fy sjutton vad svårt det var. Fyra stora diskussionsfrågor om politisk historia. Bläää. Jag gav upp, också pratade jag lite snabbt om det med Annette och Johan innan vi drog hemåt. Det skulle lösa sig sa A. : )

Sitter här och trycker i mig lite chips nu, men ska ta och äta nån ordentlig mat, haha. Så jag orkar träna lite... Hörs senare ikväll!!

Pusshej!

Flänger fram och tillbaks...

2009-05-11 @ 22:07:32
Det händer inte mycket här. Och det har inte hänt mycket sedan sist heller. Pratat med lite vänner. Kikat på bloggar. Snokat på face. Kollat fronter. Checkat av vad jag har kvar i skolan. Lyssnat på musik. Funderat hur fan jag ska hinna allt i skolan. Och lite hur jag ska ha råd med allt jag vill göra, hmm. Men det brukar oftast lösa sig på något vis! Jag lär planera lite till på sommaren känns det som, jag lär kolla upp lite vad mina favoriter gör. thihi. Jag säger som kära Sonja en gång sa; man lär ju prioritera!!! Haha, sommaren kommer bli bäst fan!!!

My week;
Tisdag: Skola 13-16, historiaprov. Träning 17-18.15. ESC semifinal 1, heja Sverige!
Onsdag: Skola 9-12, prata med Irene vid 12. Åka till Sthlm, Beyonce i Globen med Milla.
Torsdag: ESC semifinal 2 hos Micke.
Fredag: Rix fm festival i kungan med Micke och Milla.. och fler kanske.
Lördag: ESC fiiinal!!!
Söndag:
Slappa och göra något skoj :D Åker hemåt igen. Plugga.


Och nu har jag väldigt tråkigt här, och lite småtrött. Kanske dags att sova nu, för de blev ju bara nån timme inatt, haha. Ja, vi hörs mera imorgon. Jag ska nog ta och plugga lite först också!!!

Go´natt!

10-11/5.

2009-05-11 @ 19:22:42
Igår hände det inte mycket alls. Jag åkte tidigt från syster in till Stockholm. Där jag åkte vidare ut till Globen. Efter en timm eungefär så kom Milla också. Vi snurrade runt massa och satt mest och slappade, haha. Det var ju tänkt att vi skulle köa för Britney-biljetterna redan då, men det var inga folk där så det var ingen idé då. Haha. Strax efter halv sju så var vi mycket hungriga och drog in på donken, och där blev vi kvar ett tag och spelade lite yatzy bl.a. Sedan vid åtta så bestämde vi oss för att åka hem till Milla och åka tillbaks till Globen på morgonen istället. Ville inte ligga där vid Globen själva över natten...


Hemma hos Milla vid halv tio ungefär. Där hemma kollade vi mycket på datorn, Idol-klipp och garvade en del, haha. Sedan kollade vi även på Mr and Mrs Smith, mycket bra film. Och vi började kolla på Miss secret agent, men ingen av oss såg slutet. Vi somnade visst och då var nog klockan kring halv tre-tre. Haha, vi hade som tur var klockan på ringning...

Klockan ringde vid fem-tiden imorse. Så det var bara upp och hoppa, tog mina väskor och vi begav oss iväg, raka vägen mot Globen. Kom dit strax efter halv sju, det var lite folk där då. Ca 15-20 pers, haha. Men vi ställde oss där, och fyfaan va kallt det var och va tiden gick segt. Det kom några till också när vi stod där. Och sedan kom en tant som jobba där och lämnade ut lappar som vi skulle fylla i så det skulle gå mycket snabbare i kassorna sedan och vi fick byta sida också. xD haha. Klockan slog nio och vi alla var lite småstressade, haha. Vi kom fram och vi fick de biljetter vi ville ha. Vi var mycket glada, VI FICK BILJETTEEEEEEER!!! Det var helt sjukt fan, haha. Sedan in på Globen shopping för att värma oss och vila oss.. En timme senare tog vi oss till centralen och där tog vi hejdå av varann och jag hoppade på mitt tåg mot Gävle vid 11.30. Mamma hämtade mig och vi hann hem en snabbis. Duschade och bytte om och fick sedan skjuts till skolan...

Var där till två ungefär och då skulle jag träffa Irene och prata lite om struktur och det gick väl fint. Sedan vid tre så var det dags för historia och vi skulle debattera. Jag sa inte så mycket alls men jag satt med iallafall. Vi pratade lite snabbt om morgondagens prov med Johan också, det verkar inte vara så lätt alltså. Hmm, hur ska det gå?! Hemma igen vid halv fem och har suttit här sedan dess.. Musik och vänner liksom, kärlek. <3


Pusshej!


9/5 - Dans i mitt <3

2009-05-11 @ 19:07:36
Dags för Dansfestivalen på Fyrishov!!!

Vi hade klockan på ringning vid halv åtta, jag kom upp efter åtta någon gång. Duschade och sedan fixade vi lite frukost, och jag packade ihop det sista i väskan. Och vi trallade iväg strax efter nio-tiden. Det tog ungefär 10 min bara att gå till Fyrishov, väldigt skönt. Syster yster trallade hemåt igen och jag gick in och checkade in, fick ett festivalband. Sprang och bytte om på toan...


Vid halv tio ungefär så började allt, då var det uppvärmning först. Den var rolig men jobbig, haha. Vid 10 var det dags för första workshopen och det blev Musikal för mig, med Sharon Johansson. Hon körde en och en halv koreografi ur High School Musical. Så sjukt härlig koregrafi, himla roligt alltså. Vidare på streetdance(?) typ med Daniel Grundström vid 11.10. De var la sådär, inte så himla roligt alltså, inte den stilen han körde. 12.20 blev det Feminine Vibes med Sandra Leto, så jäääkla kul alltså. Wow, Pussycat dolls-dans... Så snygg koreografi, det var lite svårt att få med armarna ibland men annars gick de la bra!! Pratade även med Sandra efteråt, hon tyckte jag skulle börja ta dansklass i de till hösten, så vi får se helt enkelt. Vid 13.30 så testade jag på Reggeaton med Max, det är mycket kul, men han var bara dryg som knappt kunna varken svenska eller engelska, haha. Vid 14.40 var det äntligen dags för det jag hade kommit dit för, att få dansa för Sabina Dalfjäll. Hon körde House då, riktigt mysig koreografi, en medelnivå. Görsnyggt när hon körde dansen, men när man själv gjorde den, ha ha. Det gick helt okej, men det gick inte bra med steget när man skulle ner på golvet och sedan upp, haha. Men kul att testa på det ju, aldrig dansat det förr. Workshopen efter var också Sabinas, den började vid 15.50 typ. Och då körde hon hiphop/jazz. Sååå himla kul, assnyggt!!! Det var en avancerad klass, hihi. Och jag blev lite chockad över mig själv att jag hängde med så pass bra ändå... Pratade med Sabina efter det också. Och sedan strax efter 17 så var det dags för några grupper att ha dansshower, det gick fort och de var la grymma!!! Sprang sedan och bytte om igen, sa hejdå till Sabina och trallade tillbaks hem till syster...

Vi trallade typ iväg på en gång och köpte lite jordgubbar för kvällen, det blev kvällsmat på donken och sedan blev vi fast framför tvn och kollade på Robinson och filmen på 4an, Se upp för dårarna. Riktigt bra film ju.. Sedan gick vi och la oss strax efter tolv...

Det är för bra för att vara sant!!!

2009-05-11 @ 17:26:20

LY C K A , J A G  L Ä N G T A R ! ! !

Hos syster i Uppsala.

2009-05-08 @ 22:04:45

Dagen började idag med skolan. Fick skjuts dit av mor. Pratade med Irene och bestämde en tid att träffa henne, blev på måndag när jag kommer hem. Sedan satt jag och pratade med Junia i matsalen. Och funderade lite på min text som jag skulle diskutera med Jenny. Jag var väldigt nära att sticka hem alltså, typ. xD Haha, vi fick iallafall kul.. Vid halv elva var det dags, började att prata lite om fördjupning, sedan lite uppgifter jag gjort och så. Sedan diskuterade vi lite kring texten, och det gick väl bra. Fick godkänt iallafall. : ) Sedan satt jag kvar en stund i matsalen och pratade med Junia och Emelie.

Mamma kom och hämtade mig vid kvart i tolv och det var raka vägen till Gävle. Mitt tåg till Uppsala gick till 12.30. Jag kom fram hit vid tjugo i två ungefär, då kikade jag runt på stan lite. Och sedan slog jag mig ner på en bänk. Mötte upp syster yster på Vaksala torg vid halv fyra och vi trallade hem till henne och lämnade väskan. Ner på stan igen, och vi kikade runt där. Jag köpte en liten väska iallafall, mycket bra att ha ju. Sedan handlade vi hem frukost, mat för kvällen och massa gott. :D haha. Vi kom la hem hit vid halv åtta igen ungefär. Då fixade vi mat, spaghetti och köttbullar, mucho gott. :D Och då kollade vi på Talang också. Och nu nyligen har vi sett på Berg flyttar in...

Nu händer inte mycket, syster diskar. Och vi ska snart hämta glass här.. Mums, med jordgubbar. :D Sen vette tusan vad som händer, kanske ser på någon film.. Imorgon är det dans för hela slanten som gäller, hihi, längtar. :D

Tjingtjong!


Go´natt!!!

2009-05-08 @ 00:05:40
Nu är det dags för sängen här. Jag har packat klart väskan för helgen nu, woho. Jag drar nämligen till Uppsala imorgon efter skolan, till syster yster. Det ska bli kul. Stan och shopping imorgon då. Lördagen spenderar jag på Fyrishov och dansar massa, ska bli askul verkligen. Och söndagen drar jag till Stockholm, träffar Milla och vi ska ha skoj. Åker hem på måndag och raka vägen till skolan typ, för en historialektion med debatt om ideologier. Rädda mig, haha. Fullt upp med andra ord, och jag har ingen dator med mig heller. Kanske slänger in nåt inlägg från systers dator om jag orkar. Annars hörs vi på måndag kväll igen när jag är hemma. :

Sov så gott!

When your body moves like that.

2009-05-07 @ 21:33:33
Sitter här och mumsar i mig glass för fullt, haha. Vanilj med krossad choklad och chokladsås, mums :D Och lyssnar lite på musik, som vanligt. Fixade de där uppgifterna i info&layouten för en stund sedan och nu är jag klar med kursen, woho. Ska bara ha en handledning med läraren sen och se vad jag får för betyg. Och jag tror jag är klar med pedagogiskt ledarskaps kursen också, hm. Hinner inte gå på några fler lektioner där iallafall innan kursslut, haha.

Jag var ju och tränade här tidigare. Step up mellan 18.10-19.20. Det är så jäkla kul alltså, jag kan inte förstå. Jag kan verkligen släppa allt och bara vara mig själv där. Jag älskar´t. Studsa runt på den där brädan, upp och ner, hit och dit. Helt lövely alltså. Vilken energikick man får, och vilken glädje, åh. Och Päivi är bäst, så är det bara. Så sjuktgrym och vilka pass hon gör, helt otroligt. Idag fick vi hoppa runt på två brädor var och det är svinkul, det gäller att hålla koll på fötterna, haha. Efteråt så stannade jag kvar och pratade lite, trevligt.

Kom hem strax innan åtta och det började spöregna, haha. Jag har inte gjort så mycket mera sedan, försökt packat lite, men svårt när det mesta har tvättats och ska torka först, haha. Nej, nu är glassen slut och jag ska kolla lite på religionstexten till imorgon.

Tjingtjong!

Lyser som guld, för kärlekens skull.

2009-05-07 @ 17:11:12
Idag har det varit skolan också. Kom dit strax efter halv tio, ner till matsalen till Junia direkt. Där var även A, haha. Satt där och pratade ett tag. Vid tio så var jag till studievägledaren, tänkte skriva in mig på kurser till hösten. Men jag vet inte vad jag ska plugga för något, när jag inte fick plugga engelska pga att jag redan är godkänd, blä. Sedan ner till matsalen igen, och det hände inte mycket. Jag bestämde textgrejs till religionsjokset imorgon. Vid ett så hade jag info&layout, där de var några som redovisade inkl. jag. Det gick väl bra, sedan fick vi ett minitest att göra och det gick bara bra. Smågrejer på två uppgifter kvar nu bara, woho. Så skönt!! Slutade vid tre och då trallade jag hemåt. Mor ringde och jag svängde in hos gammel mormor på bruket och fikade lite där. Kom hem för en stund sedan nu...

Nu sitter jag här och blänger runt, snart dags att äta också. Och sedan vidare på träning, gud så kul det ska bli. Har inte tränat där på länge ju, haha :P Skriver senare igen...

Pusshej!

If I were a boy, I would turn off my phone.

2009-05-06 @ 22:26:55
Sedan sist så har jag läst igenom lite religionstexter. Ska ha en liten diskussion med läraren om barnuppfostran på fredag och måste välja en frågeställning typ. Svårt, inte valt ännu, hon säger säkert till mig imorgon. xD haha. Sedan loggade jag in på msn, det var inte så värst bra. Då blev det inget plugg alls, alla skrev. xD haha, men det var lite mys ändå. Kul att vara lite social ibland. För det kommer inte bli mycket av de nu, de sista veckorna. Tyvärr...

Sitter här och lyssnar på Beyonce just nu och är väldigt trött. Det har jag varit hela dagen. Det blir tidig kväller ikväll, det måste bli det. Jag lär plugga lite på min redovisning sedan också. Det blir nog bra det där. : )

Saker att fixa imorgon:
- Prata med A om en uppgift + lämna in filmer till henne.
- Boka tid med Irene om ett snack om struktur.
- Prata/boka tid hos studieväledaren på drop in 10-12.
- Redovisning i Info&layouten + fixa de två sista uppgifterna, 13-15.
- Plugga på om ideologierna.
 
Nej, nu ska jag kika ner och se vad mor gör. Och sedan plugga på redovisningen. Sängen väntar sedan. Så jag säger go´natt här nu...

Tjing!

One week left!!!

2009-05-06 @ 21:14:22

Die Welle!

2009-05-06 @ 20:40:22
Nu har jag kollat klart på filmen. Die Welle hette den.
" En gymnasielärare som leder ett projekt om diktaturer tar till ett okonventionellt knep. Han och eleverna startar själva en fascistisk rörelse. Det dröjer dock inte länge innan det urartar och rörelsen börjar leva sitt eget liv. Historien är baserad på en sann händelse i USA 1967. "

Den var jättebra verkligen. Men jag har just nu miljarders frågor i huvudet känns det som...
Hur tänkte de? Hur kunde de gå så långt? Varför såg ingen mer vad som hände? Hur det växte? Och blev deras liv? Varför sa ingen ifrån från början? De lär väl ha märkt hur det bildades en grupp/rörelse? Hur kunna de vara så sjuka? Så galna och bara lät de pågå?!
Ja, alltså det är så mycket mer som snurrar runt i huvudet, herreguud. Men det var verkligen en sevärd film alltså.

Se den, om ni får chansen!!!


Det börjar kännas ok nu!

2009-05-06 @ 18:39:08
Idag har skolan stått på schemat. Börjde vid tio och fick skjuts av mor min. Hade pedagogiskt ledarskap, där A började gå igenom organisationsteori, men vid halv lära hon iväg. Då kom en av rektorerna in och skulle prata lite med oss om ledarskap och hur han är som person och tycker om det. Det höll väl på en tjugo minuter ungefär, sedan blev vi typ utkastade från klassrummet för en annan lärare behövde det. xD Så vi alla tog vårt pick och pack och begav oss ner till matsalen för en diskussion om manligt/kvinnligt ledarskap. A kom efter en kvart ungefär och undrade typ varför vi satt där.. Men vi fixade en ny sal och där pratade vi lite snabbt om feedback och om vad som händer nästa lektion. Jag lånade hem filmen Die Welle som ska ses i kursen, haha. Slutade vid tolv och då pratade jag lite snabbt med A och sedan ner i matsalen igen. Där nere hände det inte mycket alls. Jag och Junia satt mest där och pratade och sprang runt. Emelie och Malin kikade förbi lite snabbt, trevligt. Jag fixade lappar med stödord till redovisningen imorgon. Pratade även med Jenny lite snabbt om religionen och bokade en tid på fredag, även för en muntlig grej, gaah. Vid tre så tröttnade vi på att sitta där, så vi drog upp till Johan och Annette för lite snack om olika saker, blev kvar där typ 20-30 min. Haha, får se vad de kan hitta på i historian till mig.. Sedan trallade vi hemåt...

Hemma strax efter fyra. Och jag har inte gjort ett skit sedan dess typ. Eller skickade in två uppgifter i religionen som Jenny ville ha, som jag typ inte orkat skicka in tidigare. xD Skickade in en grej till A med, som jag ska kolla på med henne imorgon. Annars har jag inte gjort så mycket alls här, men jag ska ta och kika på filmen jag lånade hem idag, så det blir gjort iallafall.

Tjing!

Nu ska jag sova!

2009-05-06 @ 01:35:11
Klockan tickar på och börjar bli mycket igen. Det är nog dags för sängen alltså, om jag ska komma upp imorgon. Jag har ju dubbelkrock med lektioner på förmiddagen, haha. Hoppas det löser sig iallafall. Jag har lite saker att fixa i skolan imorgon också. Låna hem en film, prata med spanskaläraren, boka tid hos studievägledaren, prata med Jenny om religionen, fixa lappar och stödord till redvisningen i info&layout, finslipa värderingen i lokal historia-arbetet, plugga på ideologierna.. Allt detta ska hinnas med imorgon, någon gång. xD haha. Lycka till, men jag hoppas det mesta blir fixat. Jag la in allt viktigt skit på usb-minnet för en stund sedan, tror inget är glömt nu. Blir nog kvar i skolan ett tag efter lektion, jag pluggar mycket bättre i skolan och jag behöver verkligen plugga nu...

Nej, nu ropar sängen på mig.
Go´natt!

Studieresan till Uppsala. :D

2009-05-05 @ 23:56:09
Vilken härlig dag det blev trots dåligt väder, eller mindre bra väder...

Mamma ringde in hit och väckte mig strax innan halv sju och då var det upp och hoppa. Duschade, åt frukost och packade väskan. Strax efter sju så skjutsade mamma mig till Statoil där vi skulle samlas, bussen skulle gå vid halv åtta mot Uppsala. Vi kom iväg strax efter halv, vi var tjugo elever + Jenny, Johan och Annette. Woho. Jag, Junia och Hannah satt och pratade lite och hade väldigt roligt åt J och A som började sminka sig när vi närmade oss, haha. En rolig syn alltså, hade gärna viljat ha det filmat. xD haha. Vi kom fram strax efter nio, i ett litet småduggit Uppsala. Drygt!

Då var det dags för en liten rundvandring som Jenny och Johan höll i, lite om Uppsala universitet och lite byggnader kring det. Mycket roligt. Ca 50 minuter, sedan fick vi en halvtimme fritt. Så vi drog på stan allihopa, jag shoppade solbrillor, pilotisar blev det. xD haha. Sedan in på Åhléns för att typ möta upp en bunt från gruppen och ta oss vidare. Samling utanför Domkyrkan 10.25. Det var dags för en timmes guidad tur där. Det var faktiskt mycket intressant. Otroligt fin kyrka ju. Hur den var byggd, allt som fanns i den. Ja, och det var intressant att lyssna faktiskt. Det brukar ju inte jag tycka, men detta var det.. Vid halv tolv så var det dags för lunch, vi tog oss till saluhallarna. Där alla beställde mat, jag tog dock bara en smörgås med ost och skinka. Satt där och pratade lite...
          

Vid halv ett skulle vi vidare på nästa studiebesök, det var till Carolina Rediviva, där vi fick en guidad tur på ungefär en timme. Också intressant, se lite olika kartor och texter från långt tillbaka. Och vi kollade också på silverbibeln, det var lite coolt. Direkt efter det så var det raka vägen till bussen och vi åkte och släppte av typ alla som ville på Livets ord-studiebesök. Och det blev Annette plus fem till kvar i bussen som skulle vidare till Gamla Uppsala. Där var såklart jag kvar. Vi kom dit strax efter två och vid halv tre hade vi tiden. Så vi drog till kyrkan som låg där bredvid och kikade runt där, haha. Och sedan tillbaks till Gamla Uppsala museum, där vi fick en guidad tur också. Det var mycket intressant och mycket roligt. Pratade om asatron och sådant. Och turen avslutades på Uppsala högar, vi var upp på en av kullarna och såg oss omkring, mycket roligt.
      

Efter en timme där så drog vi till caféet som låg intill där. Där beställde vi lite fika och satt och pratade lite, efter ett tag så kom resten av gänget som var på Livets ord. De beställde fika också, men då var vi klara. Så jag, Junia, Annette, Jenny och en till drog iväg till museumet igen och kikade lite på shopen där, och de flesta kom dit efter fikat. Blev la kvar där en halvtimme och sedan trallade vi till bussen för en hemresa. På bussen hem läste jag lite spanska, lyssnade lite på musik och snackade en del med Annette, om plugg och dans. xD haha. Vi var hemma vid sex och så hämtade mor mig på statoil. Tacktack. <3

Hur trött får man bli alltså.

2009-05-05 @ 22:38:32
Nu äntligen är jag hemma för dagen, haha. Kom hem för en liten stund sedan bara. Jag ska berätta om studieresan lite kort i ett eget inlägg, haha. Men jag kom iallafall hem vid sex och då var det matdags direkt. Vid halv sju-tiden så kom pappa, Sinikka och Yvonne och hämtade mig, då skulle vi in till Läkerol arena och kolla på Elvis-musikalen. Som glada hudik teatern kör, haha. Den var helt okej, lite rolig och mindre rolig, haha. Men jag var trött också, men den var väl värd att se... Den höll på i 2,5 timme med en halvtimmes paus ungefär...

Nu ska jag kika igenom vad jag missat under dagen, sedan lägga in bilder från dagen och sedan blogga om dagen. xD haha. Sedan sova, tidigt idag. Dödstrött fan..

Tjing!

Everytime I hear your heartbeat I will comfort you.

2009-05-04 @ 23:19:03
Det har inte hänt så mycket här sedan sist, men suttit och kollat runt på allt. Kollat lite tågtider och sådant för helgen, woho. Det ska bli kuuuul!! Och jag har pratat med Micke i fonen också, lite planering och sådära, det ska nog lösa sig till slut så... Och jag har läst på lite grann på presentationen också..

Min vecka ser ut som följande:

Tisdag: Studieresa till Uppsala 7.30- ca18.00. Elvis-musikal i Gävle med pappa, Sinikka och Yvonne.
Onsdag: Ped. ledarskap 10-12 / Spanska 10.15-11.35 (prata med läraren).
Torsdag: Desktop 8-9.50. Info&layout 13-15 - redovisning. Träning 18.10-19.10.
Fredag: Ped. ledarskap ?!. Åka till syster i Uppsala på eftermiddagen.
Lördag: Dansfestival i Uppsala 9-17.30. Tåg vidare mot Stockholm till Milla.
Söndag: Stockholm, och lite så. (a)


Sitter här just nu och pratar lite med Milla och försöker packa ihop min väska till imorgon. Jag ska försöka komma i säng tidigt idag, före tolv. För jag lär upp tidigt imorgon ju, gaah. Hur ska jag komma upp. xD haha. Men det löser sig nog, jag ska bara fixa det sista här nu och sedan bädda upp och lägga mig. Hörs imorgonkväll igen.

Pusshej!

Wohoo.

2009-05-04 @ 20:41:08
Jag kikade in på Fronter för ett tag sedan, vi har det genom skolan. Och jag blev tydligen godkänd på provet vi hade idag. Så jag behöver inte vara där på fredag, woho. Och jag har nyligen gjort klart pp-presentationen i info&layouten också. Yaay, ska skicka in mitt fulltextmanus nu så läraren kan kolla på det tills på torsdag när jag ska redovisa. Ska redovisa om ett resmål och jag har valt Mallorca, Alcudia. Ska bli skoj, har ju varit där tre gånger själv så det blir lätt. : ) hihi. Nu vette fan vad jag ska göra...

Tjing!

This is the end, the picture is drawn.

2009-05-04 @ 18:24:34
Nu är jag hemma igen och jag gjorde den dumma tabben att ta på datorn. Icke bra alls, jag kommer bli fast här nu. Gaah, jag ska försöka slita mig härifrån. Hoppas jag lyckas fan. Måste fixa info&layout-presentationen och lite historia.

Jag sov länge idag, så det blev ingen skola på förmiddagen. Kom upp strax efter ett. xD haha. Fick skjuts av mamma till skolan, hade historia vid tre ju. Vi skulle göra ett litet prov på datorn och de var inte det lättaste alltså, inte de frågor man skulle skriva på. xD haha. Så ska göra det igen på fredag för att vara säker på godkänd. Sedan skulle de vara debatt men vi var några som inte förberett oss riktigt så vi slapp och ska göra nästa måndag istället. Så jag och Emelie drog ner till matsalen och pluggade lite, vid fem-tiden så var vi upp för att prata med A och J, najs. Trallade mot stan sedan och till hennes buss, väntade där med henne och pratade lite. Sedan raka vägen hem och jag var hemma till sex här.

Nu väntar jag på maten, strax klart. Det luktar gott. Så jag ska kika igenom lite på datorn här nu först, sedan ta tag i plugget efter maten.

Pusshej!

Go´natt.

2009-05-04 @ 01:53:00
Här händer det inte mycket, glor på tv, Fear factor. Och det känns som jag inte gjort något annat nu ikväll/natt. Mycket skit det finns att se alltså. Pratar med Milla för fullt också. Nyss ätit upp min bilpåse, buhuu. Och jag ska la typ sova snart också. Det är en dag imorgon också, som jag måste vara vaken på. xD Har skola vid tre så ingen tid att passa egentligen.. hihi. Men vi hörs imorgon när jag vaknat till liv.

Go´natt!

2/5 - Dansevent i mitt <3

2009-05-03 @ 23:08:12
Klockan stod på ringning vid 10, tror jag.. Kom inte upp direkt, som vanligt, men in i duschen och sedan åt vi frukost. Jag plockade ihop mina grejer och när klockan var strax efter 12 så var det dags för mig att dra iväg. Tog hejdå av Micke, men vi ses ju snart igen..

Tog mig iväg till Mörby C och därifrån t-banan till Karlaplan. Trallade vidare till Garnisonen där Sportlife låg, strax efter ett var jag framme. Det var två till som kom innan mig, så jag följde efter de in så jag visste vart jag skulle ta vägen. xD haha. Upp en våning, direkt när man kom upp så var det incheckning. Betalade och fick en visselpipa, haha. Träffade Omid också, han som hade hand om eventet. Han visade mig till omklädningsrummet, för jag hittade inte alls där, haha. Jag bytte om och sedan var det ungefär en halvtimme kvar till det skulle börja. Och det var rätt många där på eventet. Träffade Emelie, som jag träffade på Mallis i somras, det var jättekul verkligen. :D Inte setts sedan dess, och knappt pratat med varann efter det, så det blev ett kärt återseende. Pratade lite med henne innan och under dagen, trevligt.

Vid två-tiden så började eventet och de måste ha varit minst 50 personer där, så kuul. Började med dansaerobics med Agneta Antonsson, tydligen en av Sveriges mest anlitade presentatör och inspiratör inom aerobicvärlden. Hennes klass var superduperkul. :D Man blev bara så glad och hon var så härlig som person. Vi körde till Stay the night, woho. Nästa klass började vid kvart över tre och då var det funktionell styrka med Kattis, kommer tyvärr inte ihåg hennes hela namn, haha. Den klassen var jättejobbig ju, men kul ändå. Vi fick de väldigt svettigt, vi gick igenom hela kroppen, hejohå. En timme styrka, det tar på krafterna alltså. Sedan en kvart paus igen, fortsatte med lyrisk jazz med Omid. Jag var med i början där, men jag hängde inte med riktigt. Det var flera som satte sig på sidan och kollade, även jag efter en stund. Jag filmade dansen istället, så hiiimla fiin koreografi ju. Det såg så lätt ut när Omid dansade, men inte så lätt när man själv skulle testa det. Massvis med snurrar och hopp och allt, haha. Klassen höll nog på en och en halv timme ungefär. En kort paus och han körde vidare med reggaeton. Hur j*vla kul är inte det på en skala?! Den klassen var så sjuktkul alltså, roligt att bara släppa loss och dansa. Det var så häftigt. Delade upp oss i två grupper och dansade för varann och sedan ihop igen. Jag filmade denna dans också, lära ju ha den kvar, hihi. Klassen slutade vid sju-tiden, då tackade jag för mig. Pratade med Omid lite snabbt, tackade för dagen och att vi skulle höras igen och att jag var välkommen när nästa event blir. Jag sprang och bytte om och tog mig därifrån. Jag missade sista klassen som jag tror var afrikansk dans...


Tog mig iväg till t-banan. Och var på centralen strax innan halv tror jag, där jag drog in på pressbyrån för lite godis och sedan till donken för lite strips. Hade ju inte ätit nåt på hela dagen. Pendeln kom vid 20.20, raka vägen ut till Upplands väsby och vidare med Upptåget hem till Gävle. Lyssnade på musik hela vägen. Blev hämtad av mamma, tack...


Tack Omid och alla andra för en sjuktkul dag med mycket glädje och inspirerande klasser. Jag längtar redan till nästa event, när nu det blir, men snart hoppas jag. :D

1/5 - Oförglömlig kväll på UKK. <3

2009-05-03 @ 23:07:30
Som sagt så tog jag bussen härifrån Viken vid halv två, i Gävle vid två och hade då en halv timme tills Upptåget skulle komma. Så satt och solade lite på perongen. Tåget kom och de var full fart till Uppsala. Jag var framme typ tjugo i fyra och Micke kom strax där efter från Sthlm. Yay, vi trallade bort till konserthuset, kollade lite och sedan till Vaksala torg och satte oss där en stund.

Messade med Marie och de var på väg dit. Ungefär vid halv fem så kom turnébussen, hihi, så vi trallade till sidan där. Tillslut såg vi Marie och var då fram till henne. Så himla kul att träffa henne igen, träffade henne senast i Oktober ju och har inte pratat så mycket med varann. Det blev kramkalas och massa prat, så trevligt. :D Hon är Underbar! Hejade på hennes son också bl.a. Pratade en stund och sedan skulle de in för att repa lite, men hon skulle messa angående biljetterna hur de skulle gå till, haha.

Vi trallade vidare mot stan, där köpte vi glass, mjukglass. Så gott verkligen! Sedan trallade vi ner mot ån och där blev vi kvar en timme ungefär. Jättemysigt att bara stå där och prata om allt möjligt, så vackert det var där. När klockan blev sex så tog vi oss till Max för kvällsmat, haha. Satt där ett tag och pratade bara, för att sedan bege oss till konserthuset igen.

  

Kom dit innan sju, fick mess av Marie igen om att de var bara att säga hennes namn, haha. Så vi hämtade biljetter efter sju nån gång och tog oss upp två rulltrappor till salen. Där köpte jag ett program också, ville ju ha ett fan, köpte inget på tyrol ju.. Strax efter halv åtta var det insläpp och showen började vid åtta. Vi fick platser och de var inte så värst bra, vi såg typ ingenting om vi satt på våra platser. xD haha. Men showen var uppdelad i två akter, så i pausen flyttade vi till två andra plaster på rad 1 och vi såg superduperbra. :Maries reaktion var rolig när hon såg oss, haha. Vi skrek ju såklart lite extra på henne, hihi, de var roligt. Och när det var dags för Vi vet allt om Christer, så kom såklart Marie fram till oss och JAG fick tävla. Dumma människa alltså, föremot att vi sett showen förut så visste vi låtarna och att jag skulle vinna. xD Inge kul alls, fick komma upp på scen och leka lite. Jag bara skrattar här, hahahahaha. Men ja, kul var det iallafall, fick Christers 60-tals skiva också. Men Marie ska få igen för detta, hmm.. Showen slutade strax innan elva och jag säger det igen, jag älskar showen verkligen. Fast det kanske var lite för mycket prat denna gång, men den är grym iallafall. Jag kommer ärligt sakna denna show nu ju, haha, gaah!!!

Vi tog oss ut direkt för vi hade bestämt med Marie att träffas bakom när de kom ut. Så vi stod där ett tag och sjöng lite. Tillslut kom hon. :D iih kramkalas, pratade massor om showen och lite så. Och sedan kom resten och då skulle de åka till hotellet. Så kramkalas igen och tackade för biljetterna och allt sådant. :D Och de drog iväg.. *vinkvink*

Vi tog oss vidare till station och väntade på vårat tåg, fick vänta typ 50 min. xD haha. Hoppade på Upptåget, bytte i Upplands väsby och sedan byte på centralen till T-bana, haha. Vi var hemma hos Micke vid två-tiden. Vi var trötta som fan. Bäddade upp och sedan la vi nog oss ganska så på en gång och somnade nog bums efter att vi sagt go´natt.

Helt fantastisk underbar dag!!!
TACK Marie, du är ju helt otrolig, hihi.
Showen är bästbästbäst!

Helgen snart över...

2009-05-03 @ 20:46:46
Min dag blev inte riktigt som jag planerade. xD

Jag hade ju tänkt pluggat idag, eller jag var tvungen till det, men jag har faktiskt inte kommit så långt. Blev kvar här nån timme efter det senaste inlägget och sedan åkte jag till pappa med syster. Där vi satt och pratade lite, fick godis och blev även kvar på kvällsmat där. Mos och kött, gott. :D Och jag har även anmält mig till BSC nu också, det ska bli så sjuktkul. Jag har velat gått på de i två år nu men aldrig haft pengar, men nu så. :D Jag lääängtar verkligen!!! Kom hem från pappa efter halv åtta här och nu sitter jag här och kollar på Bones, så braa!

Nu börjar det igen, tjing!

Och det är nu som tiden stannar för en stund.

2009-05-03 @ 12:36:04
Jag är vaken, men tröttare än någonsin känns det som. Inte kul alls. Och jag har en träningsvärk så det heter duga alltså. Rygg och framförallt benen, hejohå. Hur ska jag kunna röra mig, haha. Men vaknade iallafall för en timme sedan typ, eller tidigare men har bara legat och dragit mig. Mycket skönt ju. Jag har väl inga direkta planer för dagen, förutom att plugga då. Jag måste få lite gjort iallafall, jag har ju för tusan gjort ett pluggschema för denna vecka, yaay. Får se hur bra jag håller det, haha. Nej nu ska jag kika runt lite och sedan göra något.

Pusshej!

Dags att dra sig...

2009-05-03 @ 01:56:41
Nu är klockan mycket och jag förstår inte riktigt att jag är vaken ännu. Så trött, så trött. Men jag ska faktiskt lägga mig. Och inge blogginlägg kom ut heller, men jag orkade inte och jag har inte ens börjat på det. Hm. Får se om jag hinner med och blogga imorgon. Måste ju typ. Och jag var in på tv4s hemsida, hittade ett klipp från Humorgalan. Och ja, vad ska jag säga. JAG DOG AV SKRATT ALLTSÅ!!! asg. Jag slänger in klippet här och nu ska jag sova...

Go´natt!


I´m home again.

2009-05-02 @ 23:44:00

Det har jag varit en stund nu. Jag är väldigt trött, jäkligt ont i mina ben och jag har ett blåmärke i handen xD HAHA. Jag har haft två alldeles Underbara dagar i Uppsala/Stockholm. :D Jag ska ta och berätta om dem när jag orkar, vet inte riktigt om min hjärna är med just nu. Men nu ska jag fortsätta att kolla runt på datorn och se vad jag missat...

Tjing!


Det är 1 maj!!!

2009-05-01 @ 12:17:09
Det är nu allt börjar fan, shiit alltså. Att vi redan har kommit till maj, det är sjukt...

Vaknade för lite mer än en timme sedan. Lite stressad är jag också. För just nu håller jag på och fixar mat, ska platta håret och har nyss sminkat mig. Haha, plus att jag lär packa klart väskan. Jag ska tralla iväg strax efter ett här. Bussen går vid halv två till Gävle, woho. Vidare till Uppsala sedan för att möta upp Micke, längtar till ikväll...

Min helg:
Idag: Christer Sjögrens show i Uppsala med Micke. :D Träffa Marie bl.a.
Imorgon(Lör): Dansdag på Sportlife för Omid, yay.
Söndag: Hemma och pluggar. xD


Nej nu lär jag kila. Kolla stripsen, kolla hur mycket bussen kostar osv. Vi hörs när jag är hemma imorgonkväll, hoppas hinna med tåget och altl skit hem. xD

Pusshej!  

And I fall in love with my stereo.

2009-05-01 @ 00:28:53
Det blev inte så mycket mer plugg här. Jag fixade en liten grej på en historiauppgift, så det är klart! Kollade lite smått på en info&layout-uppgift också, men den hinner jag göra klart på söndag. Annars har jag mest suttit här och glott hela kvällen. Syster har ju haft kompisar här, så de har spelat hög musik nere så jag har haft lite partymusik här, mycket bra!! Jag har även anmält mig till Vårruset här i Gävle också, det ska bli mycket kul att springa igen. Får se om jag hittar nån att springa med, det gör jag nog, hihi. Och bara för en kort stund sedan så packade jag klart för helgen också, woho. Jag ska till Uppsala/Sthlm. I love it!!!

Nej nu ska jag kika runt efter något kul. Så säger go´natt här.
Tjing!

RSS 2.0