Komvux.

2009-11-30 @ 14:52:11
Kom nyss hem från skolan nu, det spöregnar ute fan.. xD haha. Det droppade av mig när jag kom in, yeah! Mamma skjutsade mig dit, kom väl dit vid halv två ungefär. Ner till Junia i matsalen, satt där och hängde lite.. Fick psykologi-boken också. Sedan hängde jag med ut med henne och där pratade vi lite till, sedan trallade jag hemåt..

Nu sitter jag här och lyssnar på Åt helvete för sent, och ska börja dona och fixa igen! :)
Pusshej!

Jag gillar den! <3

2009-11-30 @ 13:02:56
Här är det diskade bidraget "Åt helvete för sent".. Med Sara Löfgren. Så sjukt bra ju. Jag gillar den verkligen. En riktig Sara-låt. Undra hur det skulle gått i mellon egentligen...

Lyssna själva...

Godmorgon, är du riktigt vaken än..

2009-11-30 @ 11:24:51
Jag är vaken här, min klocka ringde redan vid nio-tiden men då var jag alldeles för trött. Jag kom la upp vid halv elva här, precis till artistsläppet. xD haha. Jag ligger fortfarande i sängen här, funderar på om jag ska hoppa in i duschen och fixa mig.. Jag lär förbi skolan och hämta psykologi-boken idag och sedan fortsätta fixa och dona här hemma. Hur fan ska jag hinna... xD Ja, vi hörs senare igen!

Pusshej!

Artister för deltävling 1 & 2.

2009-11-30 @ 11:21:33
Idag har det varit presskonferens för de femton första artisterna, och det var för deltävlingarna i Örnsköldsvik och Sandviken... Så, here we go!

ÖRNSKÖLDSVIK:

A place to stay - Jenny Silver
I did it for love - Jessica Andersson
Keep on Walking - Salem Al Fakir (Joker)
Roadsalt - Pain of Salvation
Singel - Frispråkaren
The Saviour - Anders Ekborg (Ersätter "Åt helvete för sent")
Unstoppable - Ola
You're making me hot hot hot - Linda Pritchard


SANDVIKEN:

Come and get me now - MiSt feat. Highlights
Hippare Hoppare - Dogge och Andra Generationen
Innan alla ljusen brunnit ut - Anna Maria Espinosa
Manboy - Erik Saade
Manipulated - Hanna Lindblad
Underbart - Kalle Moraeus och Orsa Spelmän
We can work it out - Andreas Johnson
Sucker for love - Pauline (Joker)

_______________________________
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Det är verkligen inget woho över artisterna, eller jo över en; Jessica Andersson! Men hon hamnade i fel stad va.. ;) haha. Annars är det inte så mycket att hurra för.. Men det finns ju några som är bra som man kan se faktiskt.. Och det är ju Ola, Linda Pritchard, Erik Saade och Hanna Lindblad.. Det ska bli kul och intressant att se dem. :) Hoppas på lite fler toppartister nästa måndag!!!

Happy Schlager!

Ger upp nu va...

2009-11-30 @ 02:45:27
Nu orkar jag verkligen inte mer för ikväll/natt. Jag har liksom hållt på och fixat och donat sedan klockan var sju nu.. xD Jag får fortsätta imorgon.. Nu ska jag bara se klart på Hairspray och sedan släcka ner här.. :) Hörs mer imorgon eller senare här!

Go´natt! 

Det går bra nu..

2009-11-30 @ 01:10:01
Jag sitter här fortfarande, fixar och trixar för fullt. Väldigt ont i mina fingrar.. xD haha. Annars gör jag inte så mycket mer.. Satte just i Hairspray, bara för att ha nåt att kolla lite på, inget skoj på tvn ju. Jag ska ta och bädda upp sängen också, medans klockan är någorlunda tidigt. xD haha. Så, hörs innan jag lägger mig..

Pusshej!

Mycket på G nu..

2009-11-29 @ 23:02:55
Jag sitter här och kollar på slutet av Mitt stora feta grekiska bröllop just nu, haha. Kollade klart på Stjärnornas hoppning nyligen.. Jenny "Velvet" Petersson vann, heja! :D Lina Hedlund och Jakob Stadell var också grymma! Tidigare kollade jag på Gossip girl och Bones, yesh! Snart dags för Andra avenyn, repris från i tisdags. Yay! Och jag håller på och fixar och trixar massa också.. Jobbigt, jag har ont i händerna utav saxen. xD haha. Nu lär jag fortsätta..

Pusshej!

Glad 1:a advent!

2009-11-29 @ 18:26:36
Jag är hemma i Sandviken igen. Kom hem vid halv sex-tiden typ, bara packat upp väskan sedan dess. Annars gör jag inte mycket här.. Lyssnar på Tre S:en och längtar till på tisdag också.. Snart mat, tror jag?! Jag är lite hungrig va.. xD haha. Jag ska ta och ringa pappsen också, och höra lite.. Och sedan lite fix och trix här hemma.. :) Och sedan är det ju massa på tv ikväll också... Gossip girl, Bones, Andra avenyn och måste se Sthlm international horse show; stjärnornas hoppning! :D Vi hörs senare igen...

Pusshej!

Ett år sedan. <3

2009-11-29 @ 12:43:39

2008-11-29

Hej hopp!

2009-11-29 @ 12:38:47

Nu är jag här igen... Det blev lite ändrade planer igår därför det inte blev nå mer inlägg. xD haha. Det blev ett spontant konsertbesök, vi var på Stjärnklart igen! Wow, vilken show alltså! Träffade massa gosiga människor.. Jessica Marberger. ♥ hihi. Så vi kom hem inatt typ, och då orkade vi ej sätta oss vid datorn.. Men jag ska blogga om gårdagen nån gång också...

Nu sitter jag här och kikar lite, jag ska åka hemåt idag.. Om 2,5 timme går min buss hem mot Viken igen, lite tråkigt. Men det händer ju lite skoj hemma också innan det är dags för min operation.. Jag har iallafall packat ihop mina väskor här, den ser ut som en korv ju. xD haha. Aja, jag skriver mer när jag är hemma igen!

Pusshej!


Upp och hoppa!

2009-11-28 @ 10:16:57
Vi är vakna här och ligger här i sängarna. xD Vi ska la snart upp och fixa oss.. Vi ska ut till värtahamnen idag, och träffa Annamia, hihi :D Sedan stannar vi nog inne i stan lite, träffar Sara senare som är på en tripp i Sthlm. Och även Jess lite senare också.. :) Lövely! Vi hörs senare idag!

Pusshej!

<3

2009-11-27 @ 23:04:42

Idag har vi bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik! Hög julfaktor! :D Och mums!

Och vi har träffat världens underbaraste Jess igen, åh vad jag gillar henne. ♥

bild från i somras, enköpings hamnfestival


Stort Grattis! <3

2009-11-27 @ 10:23:40

Idag är ingen vanlig dag för det är Sannas födelsedag,
hurra hurra hurra!

Idag fyller en av Sveriges bästaste artister år, nämligen Sanna Nielsen! Hon fyller hela 25 år!!! Och hon firar sin dag uppe i Umeå, hon och gänget har ju konsert ikväll. Jag hade gjort vad som helst för att få vara där uppe nu. Träffa henne. Sjunga för henne. Ge presenter. Åh, det hade varit guld! Men istället så skickar jag över en liten grattishälsning till henne här...

GRATTIS Sanna, hoppas du får Världens underbaraste dag. Med vännerna omkring dig. Och att du blir ordentligt ompysslad på din dag nu! ;) Stora grattiskramar till dig underbara S! ♥

D Å , N U & F Ö R  A L L T I D
 
Mars-2007     ^  Augusti-2009


Jag får ta och fira bruden lite på tisdag när jag träffar henne . . .

I´m awake.

2009-11-27 @ 08:55:23
Här sitter jag och gör ingenting typ. Trött som en gnu är ja.. xD haha. Menmen, vaken är jag allt. Micke drog till skolan för en stund sedan, men slutar vid elva så han är snart hemma igen. xD Gött! Idag har vi direkt inget planerat, det visar sig helt enkelt vad vi gör idag. Kanske blir en riktig hemmadag.. Aja, nu ska jag kika vidare på allt här. Hörs senare!

Pusshej!

Vilken fabolous dag. <3

2009-11-26 @ 21:48:45

Strax efter 12-tiden kom jag iväg, och tog t-bana in mot centralen. Bestämde mig då att ta mig ut till Fridhemsplan för att heja på Marie rödtott, för hon repade där ute. Klockan var la runt kvart i ett när jag kom dit, vid ett-tiden visste jag att de hade lunch.. Så jag ställde mig utanför och kollade på allt folk och väntade.. Helt plöstligt så såg jag en Lisa Stadell komma gående, med Lars Hägglund.. Chockad om något, det blev vi båda två. Det blev kramkalas och Lisa stannade och pratade massa, fina hon. Lars hejade men trallade in direkt. Efter en stund var Lisa tvungen att ta sig in också, men vi skulle höras av och så.. :) Fina hon, så kul att träffa henne igen ju! Sedan stod jag där och glodde lite till.. Också dök gänget upp med en Marie rödtott i, hon blev chockad att se mig där och frågade vad jag gjorde där. Mitt svar; väntade på dig och ville säga hej! (a) Hon blev glad, kramkalas och allt. Resten av hennes gäng kilade iväg medans M stannade och pratade lite, om lite allt möjligt. Underbara hon, trevligt att träffa henne igen! :) Efter det så drog jag in mot stan igen, och snurrade runt och runt.. Jag köpte en klänning och en tunika på gina, pengarna bara försvinner.. xD Var även in i Gamla stan på julmarknaden där, mysigt men snön saknades ju, haha. Sedan tillbaks till konserthuset för att träffa upp Jess innan hon skulle in.. Mysig goskram och lite snackis om vad som händer i mitt liv och allt sådant. Söta hon, som bryr sig så! Micke kom strax efter J, för han kom från skolan.. Vi pratade lite om allt möjligt med henne, lövely! Sedan var hon tvungen att dra in och dte blev kramkalas igen. Puss på henne! Vi stod kvar en stund, Vera kom strax efter där så vi hejade på henne lite snabbt. Sedan gav vi upp och åkte hemåt.. Då åt vi och sedan slog jag mig ner vid datorn!

Puss på denna dag... ♥
Vilka fantastiska människor det finns!
Lisa, Marie och Jessica. ♥


Tre S + Måns - Premiär ikväll!

2009-11-26 @ 11:54:50
Ikväll har Sanna, Shirley, Sonja och Måns premiär för sin julkonsert!! De börjar i Luleå, och sedan tar de sig sakta men säkert genom hela landet. Allt som allt är det 32 spelningar 22 dagar, heja! Helt galet ju! Det ska bli spännande att läsa recensionerna imorgon! Det kommer gå alldeles galant för dem, de är Bäst! Längtar så tills på tisdag när jag ska se den... :D

Lycka till önskar jag dem alla!


Godförmiddag eller nåt!

2009-11-26 @ 11:21:38
Här sitter jag, nyligen ätit frukost och tidigare duschat. Hemma själv här är jag också, haha. Det känns lite roligt faktiskt. Micke drog iväg till skolan vid halv åtta redan, haha. Då sov jag lite till, kom upp vid tio-tiden. Jag ska väl bara ta och fixa mig nu och sedan ta mig in till stan igen.. Får se vad man hittar på idag då.. xD Funderar på att köpa en klänning som jag testade igår, men vette fan.. Det visar sig.. Nä, nu ska jag kika runt här och sedan göra mig klar för dagen..

Pusshej!

Julbelysning. <3

2009-11-25 @ 22:14:30
Drottninggatan...

Sergels torg/Plattan...

Kungsgatan...

Stureplan/Sturegallerian...

Biblioteksgatan...

Norrmalmstorg...

Fångad av en stormvind.

2009-11-25 @ 19:57:29
Nu sitter vi här hemma och glor lite på Mello 50 år - favoriter. Najs! :D Jag dog lite över avundsjuk-numret. xD haha. Annars gör vi inte så himla mycket.. Har varit inne i stan hela dagen, lite shopping.. Det blev en tröja och ett linne! Träffade tjejerna i Sheelah också, trevligt! Mötte ju upp Micke och hans klasspolare sedan, de skulle fixa en sak.. Sedan vid fem-tiden tog vi oss till åhléns och där mötte vi upp Lollo. Vi var på en Carola-signering, haha... Jag var dock inte upp, hade ingen skiva så.. Träffade Jennifer där, trevligt! Efter allt där så åkte vi hemåt direkt, åt mt och sedan planterade vi oss framför datorn och tvn.. Haha, jag skrattar lite här, alla är ju så små. xD Nu ska jag kika vidare...

Pusshej!

Upp och hoppa...

2009-11-25 @ 10:01:00
Vilken kväll vi hade igår alltså, shiit.. Showen var FANTASTISK!! Trots problem med ljudet.. Men de var grymt iallafall, wow! Mycket skratt, men tårarna var inte långt borta heller. Åh! :') Jessica Marberger! ♥ Jag ska berätta om kvällen i ett eget inlägg sedan, när det finns tid!!


Nu sitter jag här och bara glor runt, Micke har åkt till skolan och jag ska väl typ ta och fixa mig snart. Åka in till stan en vända och kika i lite butiker.. Efter M slutat skolan så ska vi träffa upp Lollo inne i stan också, ska bli så kuuul. :D Annars har vi inga planer för dagen, blir nog en ganska så lugn dag. :) Vi hörs senare!

Pusshej!

Längtar... <3

2009-11-24 @ 16:44:00
Vi sitter här nu och kollar runt massa, ska snart äta här. :) Och sedan fixa oss och sådära.. Vi ska nämligen på genrepet av Stjärnklart nu ikväll, vi fick biljetter av Nina, tack! Det ska bli otroligt kul att se.. De är artisterna nedanför. Sedan Jessica Marberger och Vera Prada, som jag vill se. :D iiiih så kul! Sen kan vi ju alltid hoppas på att det sitter roliga folk i publiken, en vet vi ju redan.. iiihi! ♥ Jag längtar...


Mysig träff.. <3

2009-11-24 @ 15:58:13
Jag och Micke tog ju en sväng till stan tidigare, förbi JC för att jag skulle köpa rosa metallicleggings till ikväll. Sedan tog vi oss ut till MLP och plingade på, för att träffa världens bästa Lotta. Kramkalas med fina.. Fick även en liten rundvandring på kontoret. Otroligt mysigt och litet.. :) Sedan hängde vi en stund och pratade, om lite allt möjligt! Så mysigt! Tusen tack för att du tog dig tid att prata lite, underbara du! Hejade även på Nancy, jag har ju sett henne miljaders gånger men aldrig riktigt vågat gått fram och hejat. xD haha. Och synd att inte Ullis var där, men en annan gång. :) Efter träffen där så åkte vi hemåt i regnvädret..






PUSS!

Hej från mig!

2009-11-24 @ 11:08:36
Nu sitter jag här.. Vi håller på och fixar oss nu.. :) Vi ska in till stan en stund.. Shoppa lite och sedan förbi lite folk. :) Najs! Jag ville ju bara kika in lite snabbt här och säga att jag lever och är framme i Sthlm. Igår blev det en lugn kväll här hemma... :) Men jag skriver när vi är tillbaks här hemma igen! Nu ska jag borsta tänderna!

Pusshej!

Soon... <3

2009-11-23 @ 11:08:30
Jag är vaken och det har jag varit ett bra tag nu, jag har bara inte orkat tagit mig upp ännu.. Men ska snart upp och hoppa, duscha, packa lite till och fixa mig.. Jag ska ju till Stockholm idag, det blir en längre tripp denna gång. :D Bussen går vid 14.10, najs! Jag ska träffa Micke och hänga hos han hela veckan, åker hem igen på söndag. Det enda som vi vet att vi ska göra är; Stjärnklart och träffa lite folk! Sedan är jag grymt sugen att gå på lite julmarknader, jag har ju tid när M är i skolan.. Jag lär ju kika förbi skridskobanan i kungsan också, även NKs skyltfönster. Även försöka få tag i lite annat folk. :) Lite julshopping kanske jag hinner med också! Ja, det verkar bli en mysig vecka iallafall.. Jag har såklart datorn med mig, så det kommer nog lite inlägg då och då här. :) Nu ropar duschen här!

Tjing!

ZzzZzz...

2009-11-23 @ 01:22:29
Nu börjar klockan bli mycket här och jag ska ta och släcka ner, så jag kommer upp imorgon. Jag ska som sagt till Stockholm igen, men jag hinner blogga imorgon innan jag åker.. :) Så hörs då, godnatt på er!

Jag saknar sommaren... <3

2009-11-23 @ 00:49:22































Massa Kärlek på sommaren, längtar tillbaks...

... det fanns miljaders bilder till som jag ville ha med här,
men jag lära välja ut några bara...

Vafan har jag gjort idag?!

2009-11-22 @ 23:43:36
Sedan sist jag skrev...

- Suttit vid datorn.
- Kollat på Mamma Mia!
- Pratat med Micke i fonen, ca en timme.
- Ätit, makaroner och korv.
- Kollat på tv; Gossip girl och Bones.
- Pratat med Micke i fonen igen, ca två timmar.
- Nu kollar jag på Andra avenyn.

En slapp men härlig dag!
Tjing!

Check!

2009-11-22 @ 14:53:56
Packningen är typ klar nu, bara lite småplock som jag packar ner imorgon. Det känns gött! Och Tre S:ens julskiva rullar för fullt, gud vad jag älskar den skivan alltså. Åh, myyys! Och nu är jag tillbaks här vid datorn och ska fundera lite på vad jag ska göra fram till kvällen.. :)

Tjing!

Godmorgon.

2009-11-22 @ 11:54:09
Ligger här i sängen och gör inte så mycket, kikar runt här massa. Jag har träningsvärk, verkligen. Och lite blåmärken på knäna och på en fot. xD haha. Inga som helst planer för dagen.. Hm, eller packa måste jag ju göra.. Det får jag göra idag, plus lyssna på lite julmusik, mys. Sedan får vi se vad som mer händer..

Pusshej!

Ögonen känns tunga...

2009-11-21 @ 23:55:18
Jag tror jag börjar bli lite trött alltså.. Jag gick upp 4.45 idag, det ÄR tidigt! Plus att jag dansat idag också. Hej och hå! Jag är trött, yes. Och jag börjar få träningsvärk redan också. I rumpan, benen och lite rygg, haha. Men det är skönt, ibland. Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på Our christmas-skivan, lövely!

Tjing!

En lista som så många andra gjort. xD

2009-11-21 @ 21:37:42

Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på upptåget till Stockholm.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med mor typ.

Det sista du sa högt: Jag har snurrat runt massa på baken idag.

Det senaste någon sa till dig: Då förstår jag dig!

Vad har du druckit idag: Mjölk.

Vad var det senaste du åt: Choklad.

Vad var det senaste du köpte: Sanna Nielsen julskiva "Min önskejul 2001".

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.

Vad är det för väder hos dig nu: Grått, tror jag.

Godaste glassmaken: Öhm.. Vanilj, choklad, jordgubb.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja.

Sover du tungt: Hm, vet inte, oftast tror jag.

Drömmer du mardrömmar: Nej, inte vad jag vet. xD

Trivs du med ditt jobb: Inget jobb, studerar.

Favoritklädsel: Mjukisbyxor och linne.

Favoritlåt just nu: Another winter night - Sanna, Shirley och Sonja. <3

Vad ser du om du tittar till höger: En fåtölj.

Vad gör dig glad just nu: Musiken. Dagen.

Vad ska du göra härnäst: Ner och hämta glass.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Glad men trött.

Favoritgodis: Choklad.

Kläder just nu: Mjukisbyxor och linne.

Sommarplaner?: BSC, Sthlm, träffa GG, Pride, Gbg.. och massa mera hoppas jag!

Hur många kuddar sover du med: Jag har tre kuddar.

Spelar du något instrument: Nej, men vill lära mig gitarr.

Morgon eller nattmänniska: Natt.

Vad är viktigast för dig: Vänskap och kärlek.

Är du kittlig: Nej.

Snarkar du: Hm, tror inte det.

Stjärntecken: Vädur.

Äckligaste insekten: Öhm, vet inte.

Längtar du mest efter just nu: Dem som får mig att må som bäst. <3


Home.

2009-11-21 @ 20:17:10
Jag är hemma igen.. Det blev en tidigare buss hem, vilket var väldigt skönt! Så nu sitter jag här och kollade på Dansbandskampen. Jag ska blogga om min underbara dag, men det blir i ett eget inlägg, nån gång. :)

Pusshej!

Dags att sova...

2009-11-20 @ 23:18:25
Nu börjar klockan bli mycket igen och jag ska släcka ner här och ta mig till sängen. Jag måste sova om jag ska komma upp imorgon. Mitt tåg går vid halv sju, hur ska jag komma upp?! Jag ska till Stockholm imorgon igen, denna gång ska jag på danskonvent. Jag ska dansa för my favorite, Nathalie Rosenberg! Och jag måste prata lite med henne också.. Hela dagen är det tänkt dans, men får se hur länge jag blir kvar.. Om det blir hela eller om jag drar iväg på äventyr, haha. Tar nio-bussen hem imorgon så är i viken vid halv tolv igen.. Vi hörs nog när jag är hemma igen.. :)

Go´natt!

Finally!

2009-11-20 @ 23:04:17
Jag kollade på Idol nyligen... Och jag tyckte helt rätt person åkte ur Idol ikväll. Heja! Fan va bra.. Nu är det verkligen topp 4 kvar ju!!! Och bäst ikväll var helt klart Mariette, shit va hon är grym! Heja Mariette nu!!! :D


18/11 - Dagstripp för Idolerna!

2009-11-20 @ 20:29:28
Kom till Stockolm vid två-tiden... Och då trallade jag raka vägen till åhléns och handlade lite. Sedan kikade jag runt massa, bl.a. på gina där jag hittade mycket fint. :) Jag var till donken och åt också innan jag begav mig bort mot centralen igen. Tog t-banan mot Vällingby vid tre-tiden typ.. Väldigt segt att åka ändå dit själv, låångt ju..

Kom fram till Vällingby vid halv fyra-tiden och trallade raka vägen bort till Kfem och in där och bort till scenen. De höll på med soundcheck då, Cam sjöng just då.. Karolina och Nicklas stod också uppe på scenen.. Ställde mig där på sidan och kollade, Karolina såg mig direkt och vinkade lite sött. :) Och sedan såg även Cam mig när hon trallade runt och sjöng, vinkvink! Hejade på henne sen och hon sa att hon skulle komma ner efter en stund! Sedan kom även Rabih, Eddie och Erika och soundcheckade.. Jag hittade några jag kände som jag gick och hejade på också, najs. Sedan trallade alla idolerna iväg och in bakom, men jag hann stoppa Cam.. Kramkalas och lite snabbt snack. :) Sedan stod jag mest där helt upp och ner, var ju en timme kvar till allt skulle börja.. Köpte Idol-skivan, lika bra att göra det innan typ.. Försökte messa lite med Micke också, för han skulle också komma.. Och han hann komma innan allt började, för det var försenat 5 minuter ungefär.. Och det var jättemycket folk där ju, folk som skrek som fan. xD haha.

Strax efter fem-tiden så började allt. Tomas kom upp och pratade och presenterade Idolerna en efter en.. Först ut var Karolina med It´s a man´s world och vi skrek massa. Fantastiska människa, hon har en grym röst alltså. Efter henne kom Camilla upp och körde Human nature, så himla bra.. Söta hon liksom, hon såg oss och vinkade, haha. Men hon fick då inte så mycket applåder eller jubel.. Micke och jag var typ de enda som jublade iallafall. xD Efter henne kom Nicklas som sjöng Black hole sun, han var helt okej.. Bättre än i lördags iallafall. Sedan var det Erikas tur med About you now, hon är grym live och gör låten jättebra! Efter det så var det dags att hålla för öronen, shit vad alla skrek ju.. Det var nämligen Rabihs tur med You are not alone, den låten gör han så bra ju! Efter han så var det Eddie med Man in the mirror. Grymt! Efter att alla de utslagna hade sjungit så kom de fem finalisterna; Mariette, Reza, Tove, Calle och Erik, upp, en kort intervju med dem. Oh shiit, nu skrek verkligen alla, hela tiden!! Galet fan. Och de tog upp de andra sex också och de alla avlutade med en jullåt, I wish everyday could be like christmas. Det var riktigt grymt alltså, mysig låt också! Sen var det slut...

 

Vi skyndade iväg och ställde oss i den långa kön till skivsigneringen, och det var bara skivor som gällde, inget annat. Och när vi kom fram till skivorna så frågade en där vilka som hade skivor och det var bara jag, så Micke fick ej hänga på fram.. Tråkigt ju! När jag började närma mig så flinade Nicklas väldigt mycket mot mig. xD Han satt ju först, jag tror nästan att han måste ha känt igen mig från i lördags. xD haha. Sedan satt Karolina och Cam en bit bort och var assööta, flinade och vinkade och allt! Nicklas, Eddie och Erika tog jag bara autograf i skivan och trallade vidare. Kom fram till Rabih och det första han sa var; Vilka fina ögon du har! Hahah, man bara tack! Fick autograf där och sedan var jag framme hos Karolina, fina hon! Frågade hur det var och att det var kul att se mig igen.. :) Pratade lite till och vi skulle hålla kontakten! Kom fram till Cam och jag fick en kram direkt, frågade även här hur det var och lite annat prat! :) Gick vidare och kom då till Reza, Mariette, Tove, Erik och sist Calle.. Jag pratade väl inte speciellt med nån av dem, sa till M att hon var grym bara och att jag hoppas att hon vinner allt!! Sen ut till Micke igen och vi stod utanför bland alla folk och väntade bara och hängde där.. När vi stått där ett tag och såg att kön där inne minskade så tog vi oss in för vi tänkte ju att folket tar ju inne vägen när de är klara. Och Micke ville ju heja på Cam så vi drog in och ställde oss vid gallret där inne, precis där idolerna gick bakom.. Pratade lite med Andreas, ljudkillen, medan vi väntade. Och även med Peter, haha. En stund senare så började signeringen att ta slut och idolerna kom en efter en typ.. Nicklas först och jag fick en kram, HAHA. Chockad, yes! Sedan sprang några till förbi och sen kom Karolina, och hon var sööt, jag fick kram innan hon drog bakom. Så himla kul att träffa henne igen ju.. Sedan kom Cam och hon stannade och pratade med oss lite, fina. Vi stod kvar tills alla hade gått förbi och sedan drog vi också..

Vi tog oss till t-banan och åkte till centralen.. Stannade kvar och pratade lite med Micke innan hans t-bana gick hemåt. :) Kul att träffas igen ju!! Den kom och jag drog vidare till pressbyrån för chocklad! Och sedan tog jag mig till terminalen och väntade på min buss, klockan var ju bara åtta och bussen gick vid nio-tiden.. Det blev jag och fem till på bussen hem. xD haha. Hemma vid halv tolv-tiden!

Äntligen helg!

2009-11-20 @ 17:22:32
En lång dag har det verkligen varit.. Kom upp strax efter åtta-tiden och fixade mig. Fick sedan skjuts av mamma till hammar, började vid nio-tiden, med psykologi! Pratade om kriser och lite sådant, lite diskussionsfrågor också. Slutade vi elva-tiden och pratade lite med läraren efter det, om att jag inte blir där på några veckor nu pga operationen. Fick två uppgifter typ och sedan skulle vi ha kontakt på fronter.. Junia och jag trallade tillbaks till skolan och slog oss ner vid vårat bord i matsalen.. Marie satt där med oss också, trevligt, men drog efter lunchen. J och jag satt kvar ända till tre-tiden typ. Hannah kom ner då efter sin lektion. :) Och jag hann även prata lite med syon idag, fixade vårens kurser.. Jag fortsätter ju med de kurser jag har nu, men la även till Svenska C och Naturkunskap B, det känns gött! Och ändrade slutdatum på allt, till mitten av maj blev det.. :) Men iallafall, jag kom hem hit strax innan fyra-tiden.. Och inte gjort så värst mycket, pratat med syster, plockat ur diskmaskin, betalat räkning och så.. Lyssnar på musik här nu och väntar lite smått på att klockan ska gå så jag kan se Floor filler. :) hihi. Hörs senare!

Pusshej!

Go´natt!

2009-11-20 @ 00:19:52
Nu har jag kollat klart på tvn och jag tror jag ska stänga ner överallt, jag ska ju till skolan imorgonbitti. Blä! Hörs mera senare idag iallafall..

Go´natt!

Min kväll.

2009-11-19 @ 22:45:31
> Mycket tv-tittande; Floor filler, 2½ män, Singing bee celeb och sist Glee.
> Pratat med Micke i fonen 1,5 timme, trevligt!
> Fixat med lite bilder, det känns bra!
> Försökt fått ihop inlägget om gårdagen, men det är lite kvar ännu.

Inget mer som hänt här.. Lyssnar på idol-skivan lite och så.. Tänkte se Floor filler senare, för jag missade början ju, haha. Men sedan måste jag nog sova, har psykologi-lektion imorgon..

Pusshej!

Pengarna försvinner iväg...

2009-11-19 @ 17:07:49
Jag kom iväg till Valbo en snabbis med mor strax efter två-tiden. Syster har praktik i valbo och slutade vid tre så vi skulle hämta henne. Åkte in tidigare för att kika i lite butiker, eller för att jag ville kika in på Gina. xD haha. Hade sett tröjor där, med huva och långärmad. Så testade dem och köpte två stycken, en hel svart och en svart/vit rutig typ. :) Sedan hämtade vi upp syster och åkte hemåt, förbi statoil för att hämta ut mina kursböcker, sedan till ica maxi. Där köpte jag Sannas julskiva "Min önskejul 2001" för 59:-.. Så nu har jag den, gött! Sedan åkte vi hemåt... Och nu sitter jag här och har nyss betalat min räkning på kursböckerna och den var på 960:-. Hjälp alltså, mina pengar bara rinner iväg just nu.. Inte bra alls! Nu ska jag lyssna lite på idol-skivan igen och försöka få ihop ett inlägg om gårdagen..

Tjing!

Längtar . . .

2009-11-19 @ 16:49:03
Jag vill se NU!


I know everything changes.

2009-11-19 @ 12:44:27

Sitter här och lyssnar på Idol-skivan, haha. Köpte den igår, men mer om gårdagen senare.. Jag fick hem Livet är en schlagerdvd idag, jag vann den på tradera. :D Känns skönt att ha den på dvd ju, för vhsen är snart paj tror jag. xD haha. Jag fick även hem Sprängaren igår, najs! Också köpt genom tradera, även Paradiset, den får jag väl i dagarna här hoppas jag. :) Idag har jag inget planerat precis, jag ska iväg och hämta ut mina kursböcker som kom igår, najs.. Kanske kan plugga lite eller nåt. Såg nu att det går repris på AA om en stund, det ska jag se! Och ikväll är det ju Glee, får inte missa det! Men nu ska jag bädda ihop här och kika runt på lite bloggar...

Pusshej!


I´m back!

2009-11-18 @ 23:51:18
Nu är jag hemma igen, vi rullade in i viken här strax innan halv tolv. Mamma hämtade mig och nu hamnade jag här. :) Jag ska berätta om dagen, jäkligt lyckad dag, men inte ikväll. Snart är det Floor filler på tv och sedan ska jag sova...

Go´natt!

Godmorgon!

2009-11-18 @ 09:39:48

Vaken är jag allt, sitter här med handdukar på mig. xD Nyligen duschat typ.. Jag ska klä mig och ner och äta frukost! Sätta mobilen på laddning också, haha. Min buss mot huvudstaden går vid 11.10, najs! Min dag ser ut ungefär så att jag ska kika lite på stan när jag kommer ner, sen ut till Vällingby och se Idolerna och träffa Micke! Najs, sedan rullar jag hem ikväll igen, hemma vid halv tolv eller nåt sånt.. Hörs!

Pusshej!


Börjar bli trötter...

2009-11-18 @ 01:06:41
Min kväll har bara inneburit tv-tittande typ.. Från nio och framåt. Det börjades med Andra avenyn, fysjutton vad det är bra! Sedan Christine, efter det Brothers & sisters, otroligt bra serie.. Pratade med Micke en timme typ. Kollade sedan på Vänner och avslutade med Floor filler. Woh! Och nu ska jag faktiskt ta och släcka ner här och sova lite.. Jag ska faktiskt på en dagstripp till Stockholm imorgon, känns lite konstigt sådär, men skoj ska det bli! Hörs mera imorgon kanske..

Go´natt!

Dagen bara försvinner..

2009-11-17 @ 19:45:21
Dagen började med skola.. Kom dit strax innan tio-tiden och vid kvart över tio så skulle jag träffa tyskaläraren. Vi gick igenom kapitel 1 i boken.. Räknade 0-20, läste korta dialoger och gick igenom hälsningsfraser typ. Kändes väldigt roligt må jag säga, privatlektion i tyska. xD haha. Vi ska träffas på måndag igen, och till dess ska jag gå igenom kaptiel 1 lite snabbt och även kolla på kapitel 2. Gött! Efter en timme med henne så gick jag ner till Junia och co i matsalen. Och där satt vi hela dagen lång, pratade och pluggade. Vid halv fyra så tröttnade vi, så då gick vi hemåt i regnvädret.. Hemma här vid fyra-tiden och var dyngsur. xD haha. Det blev lite fika med mamma och mormor som var här. :) Vid halv sex ungefär så åkte vi in till gävle, tandläkarn vid sex-tiden. Sista före operationen.. De satte i lite fler hakar och grejs, klar efter en halvtimme.. Då var det bara att åka hemåt och nu sitter jag här.. Och väntar på maten!

Pusshej!

Min klocka tickar.

2009-11-16 @ 23:37:22
Det börjar närma sig natta nu.. Så jag ska faktiskt ta och lägga mig strax.. Jag kollade på Helens små underverk för en stund sedan, den filmen gick på kanal9. Den är mycket bra! Nu kollar jag lite smått på America´s got talent, bara för att fördriva tiden liksom. För vid fem i tolv är det repris av Floor filler som jag bara måste se igen.. En viss Linda Hansson dyker upp, hihi. :D Mys! Efter det ska jag faktiskt sova, för imorgon är det skolan som gäller.. Ska träffa tyskaläraren vid 10.15. :) Så vi hörs mera imorgon när jag är hemma igen..

Pusshej! 

7/11 - Konsert till förmån av Barncancerfonden.

2009-11-16 @ 21:20:13

Jag och Micke var framme vid Tibble kyrka i Täby, där konserten skulla hållas, redan vid fyra-tiden. Insläppet var först vid fem-tiden men vi ville vara ute i god tid. De höll på att repa när vi kom dit, så vi tog oss upp och stod utanför dörrarna och lyssnade lite.. Britta kom ut efter en stund, så vi hejade på henne, trevligt! Vi stod där och lyssnade massa. Gunilla Backman repade också.. När det började närma sig insläppet så kom det massa folk, vi träffade en trevlig tant som vi pratade med och som sedan satt med oss inne i kyrkan också...

Insläppet blev försenat en kvart typ, men vi kom in och satte oss så långt fram det gick, rad tre typ.. Vid sex-tiden så började konserten, som var till förmån av barncancerfonden.. De artister som var med var: Gunilla Backman, Sarah Dawn Finer, Jennifer Brown, Johan Boding, Charlotte Berg och några ur One voice-kören! Och sedan var det lite folk som berättade lite historier om deras/familjens liv.. Jennifers unge var sööt, haha. Och Sarah sjöng For a friend, så otroligt fiint!! Britta och en släkting till henne sjöng Kents låt Utan dina andetag, fiint.. De samlade även in pengar och tror de fick ihop över 40 000 kronor.. Najs! Konserten höll på i två timmar ungefär! Verkligen en mysig och fantastisk konsert!

När det var slut så tog vi oss fram till Britta som några till gjorde. Tillslut blev hon ledig, kramkalas och lite prat med henne. Hon är mysig! Efter det så tog vi oss ut, utanför dörrarna och ställde oss typ utanför "backstage"-utgången.. Jennifer och Sarah kom ut först så vi stoppade S och berömde henne lite. Hon blev glad! Micke fick även fotta J, S och Peter Swartling med J´s kamera, haha. Sedan stod vi där pch väntade, efter ett tag så kom även Gunilla ut, så då pratade vi med henne och berömde henne, och sa att det var kul att se henne igen. Hon kände igen oss från skeppsbron i somras. xD haha. Kul! Sedan väntade vi bara på Charlie, men sedan såg vi henne gå runt och städa inne i kyrkan, haha. Så då trallade vi in till henne och pratade massa. Hon visste att vi kände Dea, hon hade sett bilder, haha. Så vi pratade lite om henne, Dea och lite allt möjligt! Hon har en go dialekt, haha. Sedan vinkade vi hejdå till Britta och tog oss därifrån... Mickes pappa hämtade oss i Täby, tack!

En lyckad och mysig kväll! :)


Det närmar sig...

2009-11-16 @ 13:37:05
Ja, då har man varit på Gävle sjukhus igen då.. Vi åkte in lite tidigare idag för vi tänkte ta oss till kem lab först och ta reda på blodgruppen min, men det var lång kö så vi hann inte innan.. Drog dit vi skulle och strax efter tio kom de och hämtade mig. Och idag gjorde vi bara massa avtryck med sånt där äckligt grejs i munnen.. xD haha. Gjorde dubbelt upp idag.. Efter en timme var vi klara där och tillbaks till kem lab där vi satt och väntade ett tag.. Kom in och de tog blodgrejs.. Allt gick bra, men avslutades med att jag svimmade. Jag svimmar jävligt lätt... Så vi blev kvar en stund, men sedan tog vi bilen hemåt. Förbi ica maxi först och sen hem.. Nu ligger jag här i sängen/soffan och kikar runt massa här bara.. :)

Pusshej!

Go´natt!

2009-11-15 @ 23:23:43
Nu tog filmen slut här.. Jag ska kika runt lite till här och sedan se lite på Andra avenyn innan jag släcker ner allt.. Imorgon ska jag som sagt till sjukhuset ju, får se hur lång tid det tar där.. Men vi hörs såklart när jag är hemma igen..

Tjing!

Slut på veckan..

2009-11-15 @ 22:10:09
Just nu är det nyheter på tv4 och då reklam i filmen.. Så jag passar på att kika in här lite snabbt igen och blogga lite.. Inte för att det händer så mycket här. Kollar runt på olika bloggar och kikar runt på face som vanligt.. Dags för en ny vecka nu och såhär ser den ut...

Min veckoplanering..
Måndag: 9.30-ca11 Gävle sjukhus. Plugga tyska.
Tisdag: 10.15-11.15 Träffa tyskaläraren. Plugga tyska och matte. 18.00 Tandläkarn.
Onsdag: Sthlm troligtvis...?!
Torsdag: 10-12 Tyska ?. Plugga franska och ev. matte.
Fredag: 9-12 Psykologi. 13-14 Franska ?. 14-15 Matte ?.
Lördag: World class-Danskonvent i Sthlm hela dagen.
Söndag: Inget planerat.. Packa kanske..

Det är mycket plugg denna vecka, lite jobbigt. Men jag måste ju, haha. Men det blir nog skoj bara jag börjar.. Snart börjar filmen igen också, så jag ska slänga ut detta nu och kika runt lite till... :)

Pusshej!

"beställ en dagens till mig!"

2009-11-15 @ 21:08:49

Jag kollade på Bones för en stund sedan här, fysjutton vad det är bra alltså. Jag har saknat det, verkligen! Riktigt bra är det.. Lövely att det är tillbaka.. :) Får bara komma ihåg att kolla på det varje söndag också, haha. Innan det så kollade jag på Gossip girl för en gångs skull, det är också bra. Annars har jag inte gjort så mycket mera.. Just nu kollar jag på Heartbreak hotel! Haha, igen liksom, men nu går den ju på tv.. Jag älskar filmen verkligen. :D Så sjukt jävla bra.. Jag har nog sett den lite för många gånger, när man kan sitta och rabbla replikerna också. xD haha. Lövely! Nu ska jag se vidare här..

Pusshej!


Tv-tittande ikväll!

2009-11-15 @ 17:19:00

~ 19.00 - Gossip girl, kanal5.
~ 20.00 - Bones, tv3.
~ 21.00 - Heartbreak hotel, tv4.
~ 23.45 - Andra avenyn (repris), svt1.

Woho, så ser min kväll ut.. Det blir najs. :)


En tripp till Stockholm.

2009-11-15 @ 16:52:50
Vaknade strax efter nio-tiden och vid tio i tio så hämtade pappa och Sinikka upp mig. Och det var raka vägen mot Stockholm. Resan gick fort ner och vi var där vid halv tolv ungefär.. Vi började med att lasta ner grejer i bilen, jag och pappa. Sinikka städade hon, det gick bara bra.. När allt var utplockat så dammsög och skurade Sinikka golven.. Och vi var klara vid ett-tiden ungefär. Lämnade nyckeln och sedan begav vi oss hemåt igen.. Stannade till på donken också, gött. Vi kom hem vid halv fyra ungefär och bar in alla grejer, hejohå.. Tackade och de åkte hemåt.. Och jag började packa upp allt. Fyfaan va mycket grejer det var alltså, herregud! Efter en timme så var jag klar typ.. Och nu sitter jag här och glor runt på allt jag missat...

Hörs senare!

Tv-kväll..

2009-11-15 @ 00:59:00
Det har verkligen varit en tv/film-kväll här hemma för mig.. Jag kollade på Dansbandskampen tidigare, roligt faktiskt. xD haha. Efter det så försvann alla härifrån, alla drog ut på äventyr, så jag blev själv hemma. Och då satte jag i Hairspray, gud va bra filmen är. Men lite roligt är det att jag ser scenerna från musikalen framför mig när jag såg filmen.. xD haha. Det är lite sjukt.. Men åh, vad jag vill se musikalen igen. Herregud! Får ni chansen att se musikalen så gör det!!! Sedan tog den slut och då satte jag i Heartbreak hotel.. (AA) igen!!! Jag älskar den.. Och den går faktiskt på tv imorgonkväll också, woho, jag får se den igen.. xD haha. Men jag sitter och glor på den nu, så mysig film ju.. Fortfarande hemma själv också!

Imorgon ska jag till Stockholm en vända med pappa och Sinikka för att städa ur rummet och hämta hem det sista grejerna. Det blir najs! Sedan får vi se vad som händer, när jag är hemma.. Men lite grejs finns det att fixa med, måste fixa en grej iallafall.. Nej, nu ska jag se filmen här. Vi hörs mer imorgon, eller senare när jag är hemma igen..

Go´natt!

Idol 2009 - Roadshow.

2009-11-14 @ 21:23:44
Jag kom upp strax efter tio-tiden och fick lite bråttom. Duschade, åt frukost och fixade väskan. Jag drog hemifrån kvart över elva typ, bussen från resecentrum gick vid halv tolv-tiden. Framme i Valbo köpis vid 12-tiden och drog då raka vägen in mot scenen. Träffade Lollo med vänner där som jag hängde med då.. Vid 12.30 så var det dags för uppträdande med Idolerna, Carin da Silva presenterade alla. Först ut var Rabih med You are not alone. Och han var faktiskt bra i den låten, trodde ju inte jag skulle säga så, men låten passar han.. Efter han så kom Erika och sjöng About you now. Wow vilken röst hon har live alltså, shit. Hon var bra! Och sedan blev det Niclas som sjöng en egen låt, det lät inte så bra alls.. Och sist men inte minst, Karolina med This is a mans world, hon är grym. Vilken röst alltså, åh!! Det var henne jag åkte in för att se/träffa..

Efter uppträdandet så var det dags för fotografering med Idolerna som Dustin home höll i.. Vi drog upp allihopa, jag och Lollo tog tillsammans med dem alla. Kortet blev bra! Sedan ner och ställa sig i kön igen för signeringen, kom upp efter en stund.. Tog ett Idol-kort och de alla signerade, Eddie dök även upp då.. Pratade lite med Karolina och hon kände igen mig, hihi. Berömde henne lite och fick en spontan kram, söta. Och sedan trallade vi ner.. Då hände det inte så mycket under en stund, så då åt vi lite, pratade massa och hämtade sedan ut vårt kort hos Dustin home, najs.

Uppträdande vid 15.15 igen.. Och alla körde sina låtar igen, och Karolina var så mycket grymmare denna gång. Hon är fantastisk alltså! Och Eddie var med och sjöng denna gång också, han sjöng Man in the mirror. Riktigt bra ju! Och de som fick flest applåder och jubel var ju såklart Rabih och Eddie, shiit.. Och det blev signering igen, Niclas var tvungen att dra.. Men vi hann ändå inte upp, de hann stänga signeringen innan. xD haha. Så vi ställde oss på sidan och väntade in dem.. Tillslut så kom alla ner och skulle gå iväg, så jag ropade på Karolina och pratade lite med henne och tog ett kort tillsammans med henne. :) Hon är ju bara sööt! Tackade för dagen och hon trallade iväg med resten. Och jag, Lollo och hennes mamma slog oss ner på en bänk och pratade lite till. Trevligt. Men sedan lära jag ta mig iväg så jag skulle hinna med bussen hemåt igen.. Den gick vid fem-tiden så hemma strax efter halv sex, mamma hämtade mig...


Godnatter...

2009-11-14 @ 02:25:17
Oj, vad sent det blev här nu då.. Jag fastnade framför Skruva den som Beckham, den gick på tv400. Så himla bra film alltså! Men nu är den slut här och jag ska sova. Ska in till valbo imorgon och se Idolerna och kika runt i lite butiker, najs. Jag säger godnatt här nu..

Go´natt!

Oh my. <3

2009-11-13 @ 23:52:43

J e n n i e  W i d e g r e n

Hur snygg är inte den människan?!
Världens grymmaste och bästaste dansare.
Hon har en ashärlig personlighet, så himla charmig!
Hon betyder en hel del för mig, och är en stor förebild inom dansen.

Bilden kommer från Fitness-magazine.

Daaaance!

2009-11-13 @ 23:31:18
Kvällen börjar ta sig mot sitt slut. Jag har legat här i soffan hela kvällen. Kollade på Förkväll såklart, finfina Jessica. Och sångduellen som hon var med på, hon är grym! Och nu senast kollade jag på Idol såklart. Topp tre är helt klart Erik, Mariette och Tove! Najs.. Och jag har även pluggat massa, lite matte och lite franska. :D Det känns gött!!! Och nu sitter jag och tittar på Floor filler, helt lyrisk. Tyvärr har ju min favvo redan åkt ur här, synd.. Men jag kollar iallafall, måste helt klart se nästa avsnitt ju. Nu ska jag kika vidare här, sen fixa väskan inför imorgon och så..

Pusshej!

Prioritering? Pengar?

2009-11-13 @ 17:12:24
Jag hade typ gjort vad som helst för att få vara i Sthlm nu, det är nämligen så att Jessica Andersson är med på Förkväll och jag skulle vilja träffa henne. Jag saknar henne så mycket! Men jag har inte kunnat åkt ner föremot att jag haft skola idag till tre...

Imorgon händer det tydligen mycket också... Från början var det tänkt att åka på Malena i Uppsala, men jag gav upp den tanken när jag såg att Idol skulle komma till Valbo köpis. Då främst för att jag pratade med Karolina och hon skulle med på turnén och vi bestämde för att träffas där då, och sedan för att Cam är med också. Och härom dagen så fick jag reda på att Jessica Andersson ska uppträda och signera i Sthlm.. Väldigt surt tycker jag, jag vill jätte gärna åka dit. Men jag har lovat Karolina att komma till valbo, plus att jag nog aldrig mer kommer se/träffa henne sen.. Och jag kände att det blir lite dyrt att åka fram och tillbaks till Sthlm när jag ändå ska dit på söndagen för att städa ur rummet. Så jag sa nej till den trippen. Och bara för en liten stund sedan så fick jag reda på att Sara Löfgren ska vara i Köping och uppträda. Fan alltså. Måste allt hända på en gång, gaah.

Hade det handlat om prioritering här nu så hade jag faktiskt valt Jessica imorgon, men egentligen har jag inte råd med det. Och jag har som sagt lovat Karolina att dyka upp imorgon och det är det billigaste alternativet. Men det ska nog bli kul det med. Fast jag hellre hade varit i Sthlm.. Menmen, det är väl sånna här prioriteringar man måste göra... Gah, jag kommer ju ångra mitt val fan.. xD Känner jag redan nu!!! Jag hoppas få träffa Jessica snart igen ändå..


Med mitt hjärta som stod i brand.

2009-11-13 @ 17:00:25
Vaknade sent, men fixade mig och allt. Fick skjuts av mamma till skolan, och tog mig raka vägen ner till Junia i matsalen. Satt där och babblade en stund. Vid ett var det dags för franska där jag mest satt och skrattade för att allt lät så kul.. Efter en timme där så var det dags för matte, där vi gick igenom komplexa tal och sedan var det dags att räkna lite innan vi slutade vid tre-tiden. Hängde kvar lite med Junia tills vi drog därifrån vid halv fyra ungefär, hemma här vid fyra-tiden.. Inte gjort så mycket sen dess, raka vägen hit. Det blev lite smörgåsrån också, mums. Nu ska jag se lite på Förkväll och äta mandariner..

Pusshej!

Händer inte mycket.

2009-11-12 @ 22:59:59

Nu tänkte jag stänga ner här, för det händer inte så mycket. Jag har kollat tv mest hela kvällen. Jag kollade såklart på premiären av serien Glee tidigare, fytusan va bra det var!! Det ska jag lätt se vidare på.. Oj, nu blev det Vänner här, det ska jag se. Sen ta mig till sängs, ska till skolan imorgon. Har lektion vid ett-tiden och sedan en till vid två-tiden, haha. Franska och matte. :) Yeah! Hörs mera imorgon!

Go´natt!


Dagen rullar på...

2009-11-12 @ 19:52:48
Det händer inte mycket alls här.. Jag fixade lite med bilderna tidigare men tröttnade väldigt snabbt. Det tar lång tid, haha. Får fixa det en annan dag här. Och jag har även skrivit önskelista, hihi, det var roligt. Jag önskar mig inte så mycket har jag märkt, men nåt blev det iallafall. Sedan har jag mest kollat på tv, inte så mycket roligt.. Jag tror jag ska ta mig in på svt.se nu och kolla vart tusan man kan se Andra avenyn, jag börjar bli fast i det. xD Det är så bra ju! Men vi hörs senare...

Pusshej!

Städningen klar!

2009-11-12 @ 15:09:07
Hej och hå... Nu är jag äntligen klar med städningen/rensningen i mitt rum. Det tar längre tid än vad man tror alltså. Började med att plocka ur hela min garderob för att vika ihop lite och så, för jag fick inte plats med de rena kläderna. xD haha. Det tog ett tag.. Sedan rensade jag i hyllan, på skrivbordet och bland mina skolgrejer. Så nu ser det någorlunda bra ut här. :) Det känns gött! Nu ska jag kika runt lite här innan jag fortsätter med nästa grej..

Tjing!

Godmorgon!

2009-11-12 @ 10:31:05
Jag är vaken allt, vaknade vid halv tio ungefär. Men jag ligger fortfarande i sängen, haha. Jag tänkte ju åka till skolan idag, jag har inga lektioner, men jag tror jag stannar hemma idag. Jag är så jäkla snuvig så jag orkar inte. xD haha. Jag har lite att fixa med här hemma...
Det blir en fin lista här nu:

  • Städa/rensa rummet lite.
  • Fixa bilder, S.
  • Skriva önskelista. (a)
  • Plugga franska.

Ja... Det står på min lista för dagen. Inte så mycket och inte så jobbigt, eller det första blir jobbigt för det är bokstavligen grejer överallt i mitt rum. xD haha. Kanske får börja med den punkten då, men först ska jag hoppa in i duschen..

Pusshej!


Wake up, wake up...

2009-11-11 @ 23:26:27
Jag har lyckats blogga massa ikväll här.. Inläggen från Berwald, Golden hits och kryssningen är ute, woho. Det känns väldigt gött att de äntligen är ute.. Och jag ska försöka få ut helgens nån dag här också.. :) Jag börjar komma ikapp igen.. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, kollat lite på tv och så. Inte hunnit pluggat nåt heller, men det kan jag göra i skolan imorgon. Jag tror faktiskt att jag ska stänga ner här snart, inget på tv heller tror jag.. Men vi hörs mera imorgon!

Go´natt!

28-29/10 - Galet grym kryssning! <3

2009-11-11 @ 23:18:05
Jag mötte upp Micke, hans mamma och en vännina till henne vid slussen strax efter halv fem-tiden tror jag det var. Och vi tog oss till en buss där och åkte två hållplatser bort till Viking Line terminalen. Det var lite kö in där, pga legitimationsvisning. xD Anita stod där bl.a, hon vakten på färjan.. Hjälp vad hon ser läskig ut i verkligheten, haha. Checkade in och sedan tog vi oss upp och ställde oss i den långa kön till båten. Vi kom väl på typ kvart i sex eller nåt, raka vägen ner till hytten.. Vi lämnade mest bara våra grejer och drog sedan upp till Fun Club, fast den öppnade ju inte för ens vid halv nio, men det var rep för folket då. Så vi stod utanför och väntade och lyssnade massa..

Efter en och en halv timmes rep så kom äntligen Jessica ut, kramkalas och vi började glatt med "Ja må du leva, ja må du leva..." Jessica blev jätteglad och flög direkt upp med sin telefon för att fotta oss, haha. Fottade först när vi sjöng men sedan tog vi en posé-bild också.. Söta människa!! Hon drog iväg och fixade sig och vi trallade iväg också. Det blev nog taxfreen för oss, handlade lite godis och så, mums. Anita, vakten, stod där inne och vi blev lite rädda där. xD HAHA. Ner till hytten och där satt vi ett tag, sedan drog vi till fun cluben och pratade lite med Mickes mor och så. Vi kollade även på Tony Irvings dansskola, jag ville dansa men fick inte med mig Micke, men det slutade med att Tony hämtade ner M till dansgolvet, haha. Kul att se på men blev jäkligt sugen på att dansa själv.. Efter det så gick vi ner till Club Seven där det var dags för karaoke, vi körde Hope & glory! Haha, fyfaan vad det inte gick bra, man hörde inte sig själv typ, så himla hög musik. Så man sjöng ju i fel tonarter och skit, haha. Efter det så tog vi oss tillbaks till fun cluben, vi tog trapporna och tänkte ta oss längst upp direkt till hans mamma och vän men det gick inte och när vi gick tillbaks ner igen så mötte vi på Jessica. :D Så himla roligt! Pratade lite med henne och så.. Hon tyckte att vi var helt fabulous!! Att vi bara gled runt, dansade lite och sjöng lite karaoke och så... Söta hon!! Men det är väl sånt man gör på kryssningar, haha. Hon trallade iväg och vi skulle ses senare och vi trallade mot fun cluben.. Jag tror vi stod och lyssnade massa på Scotts och Haddock som uppträdde innan Jessica..

Jessicas show började vid tolv-tiden. Och hon började med The best, helt fantastiskt! Sedan körde hon massa gamla låtar, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, tyvärr. Hon sjöng sin Give me your love, jag verkligen älskar den!! Och såklart Wake up, så sjuuuktbra ju! Avslutade med Honky tonk woman och Proud Mary.. Jessica är bara helt jäkla fantastisk. Vilken show hon bjöd på, ohmy!! Lööövely! Direkt efter showen så trängde vi oss ut till sidan, Jessica var ju jäkligt snabb ut också, till sin pappa och syster.. Men vi hann ifatt henne och kollade om vi skulle ses efter sen och det kunde vi. Hon ville ha mitt nummer så skrev ner det på en lapp. Hon skulle ringa senare, så vi trallade iväg och slog oss ner vid några fåtöljer.. Och där satt vi länge.. Konserten slutade ju kvart i ett ungefär. En timme senare hade hon inte hört av sig, så då bestämde vi att om hon inte hört av sig innan kvart över två så går vi och lägger oss..


Och när vi satt där och pratade om Jessica så säger Micke helt upp och ner: När man talar om trollen. Så kom Jessica helt random i korridoren, haha. Klockan var prick två då! Hon skulle antagligen till sin hytt, men hon blev jätteglad att hitta oss för hon hade tydligen tappat bort lappen med mitt nummer och hade inte kunnat hört av sig. Men vi följde med henne upp och ut på däck en stund. Snicksnackade lite och sedan stod vi utanför hennes hytt en stund och pratade.. Fick även kika in, galet mysig hytt hon hade då. Och helt avskilt också, haha. Kramkalas med henne och tackade för kvällen. Hon var tvungen att sova för att hon skulle upp och av båten vid 6.45.. Stackars liten liksom.. Och vi drog också till hytten och la oss, pratade lite grann men sedan somnade vi!

Dagen efter så hände det inte mycket. Vi sov tills vi vaknade, duschade och fixade oss. Lunch-buffé vid ett-tiden, så mötte upp de andra två utanför.. Väldigt gott med mat och vi tog glass i efterrätt, mums. Jag och Micke tog en sväng förbi taxfreen igen och handlade lite grann, och sedan till hytten.. Tog en vända runt på båten innan vi tog oss till hytten igen och plockade ihop allt i hytten.. Ställde oss i "kön" för att komma av hytten och kom av strax efter halv fyra-tiden.... Resten är det bloggat om!!

Otroligt fantastisk kryssning, Tusen tack Jessica!

26/10 - MJ-hyllning på Golden hits!

2009-11-11 @ 23:17:19
Vi möttes upp allihopa; jag, Micke, Annika, Emma, Mika och Sara, och tog oss iväg till Golden hits strax innan sju-tiden. Trallade in vid sju och det var legkontroll, åldergränsen var ju 18år. Vi över 18 fick varsin stämpel medans de tre som var under fick komma in och se MJ-hyllningen men sedan gå hem innan Schlagerfeber... Vi gick in och hängde av oss jackorna och ställde oss vid ett bord därinne. Micke messade med Fina i Schlagerfeber som bad oss prata med Richard Herrey. xD haha. Vi letade efter han, men hittade han inte först, så vi var fram till Marie Herrey och pratade lite där, trevligt.. Vi träffade även Sanna&Lars, Caroline Jönsson, Sara&Emilie i Sheelah, Mari Ryberger och sedan kom Marie rödtott. Åh, älskade människa! Vi rusade fram till henne, kramkalas och massa prat, söta hon! Sedan kom Fina, så då drog Micke, Mika och Sara till henne och pratade.. Hon försökte verkligen med allt för att de skulle få stanna men icke, de var tvungna att dra efter hyllningen, men bad oss stanna så länge det gick. xD haha. De hade MJ-dansskola på scenen som inte gick så värst bra, haha.. Och de visade även lite filmklipp ur filmen This is it och lite andra klipp! Coolt!

Vid nio-tiden så började själva showen och först ut var Sheelah med The way you make me feel. Så sjukt jäkla grymma de var, så kul att se dem tillsammans! Caroline sjöng Earth song, hon är grym! Resten av artisterna som uppträdde var Jonathan Fagerlund, Alexander Schöld, Yazmina Simic, Fernando Fuentes, rapparen Sophia och Kevin Borg. Det var en mysig show, allt avslutades med alla artister på scenen med låten "Heal the world". Fiiint!! Efter showen så träffade vi Sheelah och pratade med dem lite. Sedan kom även Caroline fram, så himla mysigt att stå och prata med henne där. Vi tog gruppbild tillsammans, fina! Sen drog hon och då kom det en vakt fram och frågade efter stämpeln på handleden, vi tre visade våran men de andra sa att de inte hade nån. Men vakten sa att det var okej att stanna, tack! Vi hittade Lars och gick fram och pratade med han, trevligt. Sedan dansade vi runt lite tills det kom en vakt till och frågade, då var det kört. Vi gick och frågade vakten som lovade dem att vara kvar men han mindes inte det. xD Så vi lära dra därifrån, alla drog ner och hämtade jackorna medans jag drog in till Marie rödtott och sa hejdå. Pratade lite med henne, fina underbara människa! Goskram och hejdå där.. Mötte upp resten och vi drog ut därifrån, trallade bort till Stureplan och tog där hejdå från alla. Jag och Micke tog oss hem till han, vi var nog hemma strax innan tolv-tiden. :)


Tusen tack för en underbar kväll allihopa. ♥


24/10 - "Hold on tight foreveeer... DU FINNS I MINA DRÖMMAR" <3

2009-11-11 @ 23:15:38
Jag, Emma, Micke och Annika tog oss till centralen och mötte upp Mika när hon kom med sitt tåg, klockan var nog tjugo över ett typ. Ingen på perrongen kan ha missat oss, haha. Så mysigt att träffa dig igen Mika. ♥ Efter massa kramkalas så var det dags att inta nästa perrong och vänta in Sara som kom vid halv två-tiden. Kramkalas och allt där med!! Vi tog oss till pressbyrån så M och S kunna köpa sl-kort, pratade ihop oss om vilken tid vi skulle träffas upp igen och sedan åkte alla iväg.. Emma, Micke och Annika hem till Emma. Och vi andra tre åkte åt samma håll, men Mika och Sara hoppade av vid Odenplan för att åka till hennes kusin där de skulle sova. Vi fixade oss för kvällen och när vi alla var klara så möttes vi alla upp på Odenplan och nu hade Lollo kommit också. Gänget var samlat! ♥ Vi hoppade av t-banan vid Hötorget  och köpte lite blommor där. Sedan tog vi oss till Tacobar för att alla skulle äta lite middag. Mysigt hade vi det!! Jag tog en strips på donken, haha. Efter det så var det raka vägen ut mot Berwaldhallen...

Vi var där en halvtimme innan första konserten slutade typ, så vi slog oss ner i entrén. Fixade med blommorna och gick sedan och lämnade in dem. Och när konserten blev slut och allt folk började strömma ut så tog vi oss ut till artistingången och väntade där. För Malena skulle komma ut och hämta oss emellan konserterna för vi skulle ha 90-årskalaset (Malena, Charlotte och Mika fyllde det tillsammans). Strax därefter så kom M och vinkade in oss lite snabbt, haha. Vi hängde med bak och blev placerade på ett ställe medans hon skulle kila iväg och hämta Charlotte. Och det börjades samlas folk i rummet där, folk satt sig och åt där. xD HAHA. Men tillslut så kom Malena och Charlotte tillbaks, så de fick ställa sig framför oss plus Mika också. Och vi började sjunga "Ja må dem leva, ja må dem leva..." Så jäkla lyckat, haha. Folk runt omkring sjöng också med.. Också fick de presenterna av oss och de blev så glada så. :D Massa kramkalas och sedan blev det massa gosprat!! Efter tio minuter ungefär så var de tvungna att gå och fixa sig, äta och allt, för då var det bara en halvtimme kvar till nästa konsert. Vi tackade för oss och sa att vi satt högst upp på 2:a radens körläktare bakom dem, så de visste vart de hade oss. Vinkvink och vi trallade ut igen.. Och vi gick in direkt och hängde av våra jackor, sedan tog vi oss upp till den rätta ingången. Där Mika fick öppna sin present från oss, hon blev massa glad. ♥ Allt är filmat också, haha. Sedan tog vi oss in på våra platser och vi satt verkligen högt upp och precis bakom liksom. Satt där och pratade massa innan det började.. 

 

Konserten började vid sex-tiden och den var lika fantastisk denna gång!! Började med Dreamgirls, så underbart. Och det bästa i första akten var ju helt klart Charlottes One night only. WOW, säger jag bara!! Det måste upplevas på plats, den känslan! Galet. ♥ Och Lottakåren som de avslutade första akten med, herregud, vad vi skrattade! Så sjukt himla gryyymt!! En paus blev det också, då satt vi mest och pratade om allt. Andra akten började och där fanns det många höjdpunkter.. Duetten mellan Malena och Charlotte var lika fantastisk, wow amazing alltså. De är så fiina, åh! Och när Charlotte sjöng Take me to your heaven, så brukar hon alltid byta i sista refrängen och sjunga på svenska. Och hon gjorde det FÖR VÅRAN SKULL idag. Herregud alltså, hon lovade ju det dagen före, men trodde inte hon skulle komma ihåg det, men det gjorde hon. Hon sjöng sticket: "As dawn is breakin' there is so much more to say, So will you be my one and only when nights are lonely?, Hold on tight forever....." Och vänder sig om och pekar upp mot oss och bara: "Du finns i mina drömmar, tusen och en natt..." SÅ JÄKLA FANTASTISKT! Vi skrek som galningar och C hade kuuul. Men hon sjöng den på svenska för oss, woow. Vi allihopa dog på läktaren! Efter det kom en till höjdpunkt, nämligen Malena med La voix! Vi skrek, sjöng och dansade såklart. :D Och ett underbart Surpremesmedley som avslutning, helt fantastiskt!! Konserten avslutades med stående ovaktioner igen, wow. Och alla tre; Malena, Charlotte och Sissela vinkade glatt upp mot oss när de lämnade scenen. Vi skrek och tjoade som galningar typ!

Vi skyndade oss ut efteråt, tog jackorna och sprang ut och väntade ute vid artistingången. Först ut var Malena, underbara människa! Pratade lite snabbt med henne och det blev en gruppbild också, såklart. Malena: "Jag älskar er, mina galningar!". Söta hon. ♥ Vi stod även och vaktade M´s grejer när hon pratade med några andra, haha. Sen hoppade hon in i en taxi och åkte iväg, vinkvink! Vi stod kvar därute och väntade, ifall Charlotte skulle komma ut, hon hade nämligen bråttom iväg till Västerås på gig. Det kom lite folk ur orkestern ut och en kvinna säger när hon går förbi oss: "Titta! Där står Malenas och Charlottes fanclub!" HAHA, så härligt! Och efter en lång stund så kom äntligen Charlotte ut, vi hade inte missat henne, wiho! Massa kramkalas med henne, pratade lite granna och tog även här en gruppbild! Sedan var hon tvungen att åka iväg.. Vinkvink!


Vi drog därifrån, hoppade på en buss och sjungandes på "Hold on tight foreveeer... Du finns i mina drömmar!". Yeah!! Vi var så lyckliga så. Vi hoppade av nånstans och tog oss till ett Hemmakväll så jag och Annika kunde köpa godis. Sedan hem till Emma för att hon och Lollo skulle byta om lite.. Sedan tog vi bussen mot Odenplan där alla utom jag hoppade av, jag åkte vidare hemåt till Fridhemsplan...

Tusen tack glada/galna gänget för denna fantastiska oförglömliga dag!
Tusen tack till Malena och Charlotte också. ♥

23/10 - Svenska stjärnor på Berwald. <3

2009-11-11 @ 23:14:26
Jag och Micke tog oss ut till Berwaldhallen till fem-tiden ungefär. Hämtade ut biljetterna, som visade sig bara vara tre stycken.. Vi skulle ha fyra, men då hade den fjärde tjejen ringt till Berwald och bett dem sälja den utan Malenas vetande, för M sa ju åt Lollo att ta den biljetten... Emma och Lollo kom strax därefter.. Och vi hade lite panik i hur vi skulle lösa detta. En i bandet kom, även med i SSDL-bandet, vi frågade han om han kunde meddela Malena att vi hade lite problem med biljetterna och det skulle han göra.. Efter en stund så kom det ut en tjej och frågade om det var vi som hade problem med biljetterna.. och hon var in och fixade lite.. Och kom ut med en biljett, dock inte bredvid oss, utan en på läktaren.. Vi andra hade ju på parkett!! Men vi trallade in och hängde av oss jackorna och det släppte in strax därefter så vi intog våra platser.. Jag, Micke och Emmaparketten och Lollo på läktaren.. Men Lollo flyttade ner i pausen av konserten, det löste sig med platserna till slut..

Konserten var ju helt fantastisk!! Gud alltså, vi höll ju på att dö där ju. Riktigt roligt att se! Sissela var grym, gud så vi skrattade! :D Och Charlotte var helt fantastisk, hennes röst. Jisses!!! One night only och jag blev fast! ♥ Malena var också helt klart fantastisk, wow. Charlotte och Malenas duett är bara amazing, bästa på hela konserten!!! Och Lottakåren innan pausen var så sjukt rolig.. haha. Och avslutnings medleyt var också grymt!! Vi ville verkligen inte att det skulle ta slut ju.. Men vid åtta så var allt slut, två timmars konsert!

Det var bara att ta sig ut, leta sig bort till jackorna och sedan till sidan. Försökte få ut Malena men hon skulle vila och hälsade ut till oss att vi skulle ses imorgon. Vi ville ju ha reda på tiden för morgondagen ju... xD haha. Men vi drog därifrån, och på vägen bort så läste vi M´s twitter och då hade hon twittrat till oss att vara på plats vid fem-tiden imorgon så skulle hon fixa nåt, tack! Vi gick vidare till donken vid karlaplan och där blev vi kvar en och en halv timme typ. Köpte mat och sedan spårade det ur ordentligt. Shiit vad vi skrattade, hej och hå!!! Så galet roligt hade vi!!!

Nån gång efter tio-tiden så tog vi oss tillbaks till Berwaldhallen.. Satt i entrén och hörde slutet av konserten, åh. Det blev slut och det välde ut med folk och vi tog oss ut till artistingången.. Efter en liten stund så kom Malena ut, så det blev kramkalas och tackade för biljetterna! Och pratade lite med henne.. Hon skulle med en taxi men alla var bokade, stackarn, så hon gick iväg med Fredrik Kempe och åkte med han tror jag.. Sedan kom Edward ut, som producerat det hela.. Hejade på han och pratade om konserten, vad vi tyckte och vad som var bäst och allt!! Han i bandet kom ut också, som hjälpte oss med biljetterna, så pratade med han. Han frågade hur det gick med biljetterna, snällt! Och vi hejade även på Christer, Maries man, trevligt! Efter en stund så kom Charlotte ut också, kramkalas och massa prat med henne. Hon lovade att hon skulle sjunga sista refrängen på svenska i Take me to your heaven för oss på morgondagens konsert (24:e), för hon brukar ju göra det men körde hela engelska på denna konserten.. Och jag berättade för henne att jag typ blev frälst i henne efter denna konsert. Att hon gjorde One night only fantastiskt och att duetten med henne och Malena var det Bästa!! Hon blev massa glad! Sedan skulle hon iväg och vi skulle ses dagen efter igen..

Vi tog oss därifrån direkt också, för klockan var mycket fan.. Bussen hela vägen till fridhemsplan och alla folk hoppade av längs vägen.. Jag var hemma strax efter tolv-tiden typ!

Fantastisk kväll, tusen tack Malena och Charlotte! ♥

Bonjour!

2009-11-11 @ 16:31:48
Här sitter jag och snuvar, gud så förkyld jag har blivit helt plöstligt, det känns inte så bra alls.. Hoppas det går över snart bara.. Jag har varit i skolan idag, kom dit till halv tolv ungefär. Suttit nere i matsalen med Junia, yes. Pluggade lite franska där innan det var dags för lektion vid två-tiden. Det var jag och en till där, vi gick igenom lite uttal och några lätta fraser. Det var kul men ändå lite svårt.. Slutade strax efter tre-tiden och då var det raka vägen hemåt. Nu sitter jag här och kollar lite på Project runway, haha.. Får se vad som händer senare..

Pusshej!

Tell him...

2009-11-10 @ 23:28:50
Hela dagen är förbi och vad har jag gjort... hm.. Lagt över lite ljudklipp på mobilen, lite franska och tyska, så jag kan sitta i skolan och lyssna/plugga.. :) Kollat runt på bloggar, fave och bdb. Och såklart, så har det blivit tv hela kvällen, från sex-tiden typ fram till nu, haha. Det har blivit Christine, Vänner, Navy CIS, Andra avenyn, Christine och Brothers & sisters.. Och nu går reprisen av Vänner här, haha.. Och min arm är lite öm men inte mycket. Men jag tror jag börjar bli förkyld eller nåt, snuvig och lite halsont, icke bra! Nej nu ska jag mumsa vidare på min choklad och se klart vänner.. Sedan sova, för jag ska till skolan igen! Så säger go´natt här.

Go´natt!

Vaccinerad...

2009-11-10 @ 14:50:02
Ja, idag har jag och mor tagit den där sprutan så nu är man vaccinerad också. Det känns bra faktiskt! Och än har jag inte känt av något, haha, så hoppas det förblir så också. Annars idag så har jag varit i skolan, hade tyska imorse som inte gav så mycket. Bokade in en tid med läraren för att gå igenom uttal och så. :) Sedan ner till matsalen med Junia.. Prat, plugg och skratt, som det ska vara! Sedan kom bossen (Annette) ner och det blev så att Junia.. och jag.. fick sköta om utvärderingen där nere i matsalen en stund. Så vi fick en dator, och de som gjorde utvärderingen skulle få en kaka och kaffe gratis, yes. Det gick bra! Vid lunchtid typ så drog jag hemåt, för skulle ju till sjukhuset med mor vid halv två..

Nu sitter jag faktiskt här och lyssnar på fantastiska Jessica Andersson! Wow, hon är fabulous! Hennes skiva. ♥ Annars gör jag inte mycket alls, kikar bloggar och allt sånt där vanligt..

Pusshej!

Programledarna för 2010 är presenterade!

2009-11-10 @ 14:30:32


Dolph Lundgren, Christine Meltzer och Måns Zelmerlöw leder Melodifestivalen 2010! Detta kan bli jäkligt bra känner jag. Kul som bara den att Måns är med. Och Christine är ju hur kul som helst, toppen! Och den andra snubben känner jag igen men vet inte från vart eller vad han ska göra för nytta i detta... Haha, men Mello blir nog grymt!! Nu väntar man bara på artisterna ju...

Happy Schlager!

Gooodnatt!

2009-11-09 @ 22:45:31
Det har inte hänt så mycket här sedan sist. Mest suttit här och glott på massa skit på tvn, inget bra alls. Och jag har även försökt bloggat men det tar tid med alla inlägg. Det är jobbigt! Så får se när allt kommer ut, snart hoppas jag. Även pratat med Micke lite snabbt också, najs. Och nu tror jag faktiskt att jag ska stänga ner här, ska upp tidigt imorgon. Ska på tyska lektion, där jag inte kommer kunna göra ett skit. xD haha. Aja, hörs mer imorgon...

Go´natt!

Åh. <3

2009-11-09 @ 19:02:10
Jag fick just mail av Cecilia Ehrling, hon som vann Lets dance 2007.. Hon körde en dansklass igår på konventet.. Så himla roligt!! Mailade henne igår och tackade och så, och hon svarade. Söta människa!! :)

 
Bild "snodd" från Åsa Fornanders bloggFitness, tagen igår på konventet.


My day...

2009-11-09 @ 17:11:35

Klockan stod på ringning vid halv åtta, tror ni jag kom upp, neeej. Vaknade strax innan elva och hoppade in duschen, åt frukost och allt. Vid tolv ungefär så var jag redo att ta mig iväg, så cyklade till skolan. Ner i matsalen till Junia och där satt vi ett tag. Pratade, pluggade lite och hade mysigt! Vid halv fyra ungefär så tröttnade vi och begav oss hemåt. Jag var hemma här strax innan fyra-tiden ungefär. Och har inte hunnit med så mycket mer.. Jag har beställt kursböcker, matteE, tyska och medicinsk grundkursen. Yeah! Hoppas jag hinner få dem i veckan.. Nu sitter jag mest här och väntar på maten och glor runt.. Får se vad som händer under kvällen.

Pusshej!


Klockan tickar iväg...

2009-11-09 @ 03:33:53
Jag har nu kollat på Ensam mamma sökertv3play, det har nog tagit några timmar, haha. Hakade upp sig hela tiden, men nu så. Det är verkligen dags att sova nu, klockan är väldigt mycket. Imorgon eller senare idag är det skolan som väntar, men jag har inga lektioner, jag drar dit ändå. Så får se när jag vaknar upp och kommer iväg, men jag måste sova nu!

Go´natt!

Back at home.

2009-11-08 @ 23:44:57
Jag är hemma för länge sedan, kom ju hem vid nio-tiden i viken. Mamma hämtade mig och det blev raka vägen till ica för att handla frukost. Sedan donken för kvällsmat och sedan hämta upp syster hos pappa och sen hem. Då blev det mat och sedan packade upp väskorna, najs. Och sedan hamnade jag här igen.. Jag ska berätta om gårdagen och dagen i egna inlägg, får fixa det imorgon eller nåt! Underbar helg iallafall, och dagen var Bäst!! Glader är jag.. Nu ska jag kika runt lite till här...

Btw, grattis pappa på fars-dag!

Pusshej!

Lyckan kommer, lyckan går.

2009-11-06 @ 23:52:08
Jag har suttit här vid datorn hela kvällen typ. Kollade såklart på Idol också, det blev så.. Bäst ikväll var helt klart Mariette, åh! Jag har även pluggat lite tyska, första kapitlet avklarat! Yeah, jag känner mig dutti. Och sen har jag även packat, jag åker nämligen till Stockholm imorgon. Till Micke. :D Det ska bli najs! Ska på konsert imorgonkväll, se Britta på kör och uppträder gör bl.a. Sarah Dawn Finer, Gunilla Backman.. Och på söndag är det dags för Best of the best! Så sjuktkul det ska bli. Jag ska dansa för Jennie Widegren igen!!! :D Längtar... Nej, nu ska jag ner och hämta lite godis.. Lär väl lägga mig snart också, så jag säger go´natt redan nu!

Go´natt!

Dagen förbi...

2009-11-06 @ 17:27:48
Vaknade sådär lite i lagom tid. Uppe och hoppade, duschade, åt frukost och så. Fick skjuts av mamma till stan vid lunchtid när hon var hemma på lunch från jobbet. Jag tog mig in på bokia för att köpa ett rutat kollegieblock till matten. Sedan drog jag till Hammar, där det var kursintro för psykologin och medicinsk grundkurs vid ett-tiden. Där gick det fort och efter det så drog jag bort till komvux, pratade lite snabbt med matteläraren och sedan ner till matsalen till Junia. Satt där och pratade och allt. Hannah kom ner efter sin lektion också, trevligt. Trallade hemåt vid halv fyra-tiden.. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. Blev tvungen att ladda ner senaste versionen av MSN för att kunna använda det, bläää. Aja, när det laddas ner så läste jag lite tyska, haha. Najs! Och nu sitter jag här och kollar på Förkväll, Marie Serneholt blev intervjuad tidigare och snart är det dags för Jill Johnson. Najs. :D Senare ikväll får vi se vad som händer..

Pusshej!

Sovtajm.

2009-11-05 @ 23:51:04

Nu börjar klockan bli mycket igen och jag ska nog släcka ner här. Sedan sist så har jag suttit här och glott runt. Pratat med Micke, najs. Chattat lite med fina Lotta. Kollat lite på tv. Lyssnat på julmusik. Ätit godis. Och ja, allt det vanliga här vid datorn också. Men jag känner att jag borde stänga ner här nu, klockan tickar på.. Imorgon är det skolan som gäller igen, först intro för psykologi och medicinsk grundkurs, och sedan ska jag på matte lektion. Najs. Hörs mer imorgon!

Go´natt!


Julmys. <3

2009-11-05 @ 19:02:45


Jag verkligen älskar detta album, ÄLSKAR! Och the girls, ni är BÄST! ♥


Driving home for christmas...

2009-11-05 @ 18:47:50
Vaknade sent idag, klockan ringde vid sju-tiden men kom inte riktigt upp då. Mamma ringde och väckte mig vid åtta, bråttom.. Skulle vara på komvux vid nio-tiden för kursintro. Duschade, åt frukost, packade ihop väskan och mamma skjutsade mig till skolan. Första intron var tyska, det kommer väl bli bra hoppas jag.. Läraren är lite konstig bara. xD Den var slut vid halv tio och nästa intro var vid elva-tiden, då var det matteE och där gick det snabbt. Efter det så tog jag mig ut på stan en snabbis, fixade en sak och sedan förbi ica för drickyoghurt innan jag tog mig tillbaks till skolan. Jag mötte på Junia utanför och hängde med henne ner i matsalen, trevligt. Och vid halv två var det dags för intro i franska, najs. Efter en halvtimme där så for jag ner till J igen, och där blev jag kvar ända till halv fyra-tiden ungefär, när vi gav upp.. Tog sällis hem och jag svängde förbi henne och fick hennes franska steg1-bok som jag ska låna. :) Tack! Och sedan trallade jag hem i snö-/regnvädret..

Det blev valbo direkt när jag kom hem med mor och mormor. :) Kikade runt på ikea massa och sedan blev det raka vägen hemåt. Och nu sitter jag här och trycker...

Pusshej!

Woho!

2009-11-05 @ 00:00:08
Som ni kanske förstod så kollade jag på Heartbreak hotel tidigare, mycket bra! Och har även kikat lite på Sjön suger på kanal9, för miss Mede var med. Haha, hon är härlig! Sedan har det blivit Vänner och Navy CIS. Och nu gott folk så går reprisen av Krönika Melodifestivalen 2009. Och jag är död redan, haha. Ska kika på detta nu och sedan sova, hörs mer imorgon!

Go´natt!

<3

2009-11-04 @ 21:21:46


At home.

2009-11-04 @ 19:22:07

Mamma hämtade mig på resecentrum strax efter halv-fem-tiden när bussen rullade in. Vi tog oss förbi ica för att handla lite sedan hemåt.. Jag började med att packa upp mina väskor, väldigt jobbigt. Jag har för mycket grejer här hemma så det är ont om plats. Men jag ska städa en vacker dag. xD haha. Jag har väl inte hunnit gjort så mycket mera här. Betalat mobilräkning, kollat igenom bloggar, face och bdb. Och nu sitter jag här och funderar på vad fan jag ska göra.. Finns det nåt jag borde göra nu, hmm. Tror inte det.. Lär kolla om det finns något på tv eller sätta i en film...

Pusshej!


Grattis. <3

2009-11-04 @ 19:15:26
Grattis säger vi idag till fina underbara Malena Ernman som fyller år idag!!! STORT GRATTIS!! Hoppas du haft en underbar dag med familjen.. Presenter, sång, tårta och allt som hör till. :D Grattis igen, HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA!!!

Resan hem...

2009-11-04 @ 11:35:45
Jag har nyligen ätit frukost här. Jag är fixat och klar. Jag ska trycka ner det sista i väskan, sedan är jag också färdigpackad. Lär diska det sista. Slänga soporna också. Sen är jag redo att åka hemåt typ, fast bussen går ju vid två.. Men jag ska ta mig iväg vid ett redan typ, har så mycket grejer så det tar nog ett tag. xD HAHA. Men vi hörs väl mer när jag är hemma i viken igen...

Tjing!

<3

2009-11-04 @ 00:35:16
" Längtan efter dig sätter klorna i mig långsamt
Tanken på att du är någon annanstans
I mina tankar är du mest
Solen på dig skiner
Men du tynar sakta bort
"

Tröttis.

2009-11-04 @ 00:31:21
Här händer det inte mycket och jag ska faktiskt ta och stänga ner här. Dags att sova liksom. Imorgon åker jag hem till Sandviken igen, eller rättare sagt, flyttar hem igen. Nu när det är så nära så känns det så sjukt tråkigt att lämna Sthlm. Jag älskar verkligen staden, åh. Men jag kommer ju vara här nästan lika mycket ändå. xD haha. Min buss hem imorgon går vid 14-tiden, men jag hinner nog kika in här innan jag åker... Därför säger jag go´natt här nu...

Go´natt!

Jobbigt och packa...

2009-11-03 @ 23:07:59
Jag har snart hunnit med hela min tv-lista, haha. Packat klart typ också, gud så tunga mina väskor blev.. Funderar på om jag ska ta bussen eller t-banan in till terminalen imorgon. xD haha. Undra vad som blir lättast med tre väskor!! Aja. Annars har jag bara suttit här vid datorn och kikat runt, ätit upp min choklad också. Suck. Jag sitter och kollar på Brothers & sisters just nu, det är ju så himla bra! Paus är det också... Hörs senare!

Tjing!

Melodifestivalens årkrönika. <3

2009-11-03 @ 21:13:11
Herrejiises!!! Jag finner inga ord! Gaaah, helt fantastiskt! JAG DOG RENT UT SAGT!!! Alla människor, åh. Jessica. Dea. Linda. Nathalie. Malena. Petra. Gud vilka minnen det finns alltså. Jag lever inte längre. Jag rös igenom hela programmet, känslan när Malena vinner är oslagbar. IIIIHII!! Jag måste lätt se reprisen imorgon, OCH spela in det!!!

HAPPY SCHLAGER!


Jahopp...

2009-11-03 @ 20:28:38
Här hemma sitter jag när en av mina förebilder inom dansen har en dansklass på LKD som ligger två stationer bort härifrån.. Nämligen Nathalie Rosenberg! Jag hittade dansklassen i torsdags när jag kikade runt lite, det var inte längre ett, iiiiihi hon har dansklass.. Utan jag började mest tveka.. Ska jag gå. Vill jag gå. Eller ska jag skita i det. Det är bara dansare som går där på skolan där, plus att jag inte har nån kod så jag kommer inte in.. Men det slutade med att jag blev hemma... Just nu känner jag inte att jag ångrar mitt val, men jag kommer kanske att göra det! Men jag ska ta dansklass för henne den 21:a...

Ser man tillbaka ungefär 2 månadar så skulle jag typ jubla av glädje.. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har typ tappat kontakten med Nat, först och främst. Och jag verkar ha tappat glöden för dansen för tillfället också. Det har inte blivit så mycket som jag hade hoppats på när jag flyttade till Stockholm. Allt blev bara jobbigt och fel med allt. Så ingen dans hanns med, så otroligt tråkigt. Jag hoppas hitta tillbaks till dansen igen, inom en snar framtid! Just dance... :D

På tv ikväll...

2009-11-03 @ 18:38:21
  • 19.30 - Vänner, kanal 5.
  • 20.00 - Krönika Melodifestivalen 2009, svt1.
  • 21.00 - Andra avenyn, svt1 eller Desperate Housewives, kanal 5.
  • 21.55 - Christine, kanal 5.
  • 22.25 - Brothers & sisters, kanal 5.

Ja, det finns nåt att kolla på iallafall. Samtidigt som jag ska försöka se allt detta så ska jag packa också. Najs. Och samtidigt hålla lite koll på allt här...

Pusshej!


This is it!

2009-11-03 @ 18:28:00
Vaknade sent, men fixade mig och drog in till stan för att träffa Micke strax efter två-tiden. In på åhléns och förbi Emma, pratade massa med henne. Trevligt!! Sen lära hon jobba vidare, så vi gick därifrån.. Micke åkte vidare hemåt medans jag tog mig till hötorget, till biograf Sergel. Jag lära ju se This is it innan jag lämnar Stockholm liksom.. Så den blev det, jag gick själv igen, haha. Det finns väl inte så mycket att säga om filmen förutom att MJ är jäkligt grym. Dansen, låtarna, musiken, allt!! Men det var väl ingen film i min smak, och jag gillar ju inte ens MJ så.. Men nu har jag sett den iallafall, det var det jag ville! Nu behöver jag inte se den igen, punkt! Drog hem direkt efter filmen, var här strax efter halv sex typ.. Nu gör jag inte ett skit, eller ska packa lite...

Tjing!


Sängen kallar.

2009-11-03 @ 01:35:56
Min kväll har varit lite tråkig här vid datorn. Inte hänt så mycket liksom. Mest kollat på tv och där har det inte varit något bra program alls. xD haha. Klickat runt här massa också, bloggar, facebook och bdb. Det vanliga. Även packat lite mer.. Och nu börjar klockan bli mycket också, dags att sova.. Inga planer alls för morgondagen, eller funderar på att gå på bio igen. (a) HAHA. Men jag måste liksom se This is it!!! Får se vad som händer...

Go´natt!

My day. <3

2009-11-02 @ 20:48:37
Fullt upp dagen lång typ... Mötte upp Micke på centralen strax innan två-tiden och vi hoppade på t-banan ut mot Skärholmen och tog oss in till Marie direkt. Så himla mysigt att träffa henne igen. Stod och pratade med henne ett bra tag om allt möjligt verkligen. Fick reda på lite saker, fan va najs!! Efter ett tag där så tog vi hejdå och begav oss in mot stan.. Där vi kikade runt massa, träffade på Mari (i threeD). Trevligt trevligt. Vi såg även Gert Fylking och Sanna Ekman (skådespelerska) ute på stan.. Åt lite på donken också, innan vi begav oss till Förkväll hotellet, där Micke stannade för att Nina Söderquist var med. Jag trallade vidare mot kungsgatan, till biografen Rigoletto. Det var som sagt galapremiärHelena Bergströms film "Så olika" ikväll. Micke kom så fort han hade träffat Nina och hann med att spana lite kändisar, som inte visade sig vara några alls nästan. Vi träffade iallafall Jessica Heribertsson, mys! Tillslut så kom Helena Bergström och alla skådisarna typ.. Jag blev lite iiihii över att Helena kom.. Hon är ju som sagt en av mina absoluta favoritskådisar! Jag var ju bara tvungen att prata med henne, så jag tog mig fram och efter att hon hejat på alla hon kände så knackade jag lite fint på axlen, haha. Berömde henne för nya filmen, och sa även att jag gillar henne och har sett det mesta med henne typ och att hon är jättegrym!! Hon blev jätteglad och tackade så mycket, hon är sööt. :D Överlycklig gick jag sedan tillbaks till Micke.. Vi stannade kvar till slutet, tills det inte kom nå mer folk. Vi tog hejdå och vi båda gick åt varsitt håll, jag hoppade på vid hötorget och var hemma vid sju-tiden ungefär. :)

Najs dag!!

På språng...

2009-11-02 @ 12:17:32
Sitter här nu och äter lite frukost. Nyss duschat också. Messat lite med Micke nu på förmiddagen. Och vi ska ta oss ut till Skärholmen tänkte vi. Och heja lite på Marie, det ska bli otroligt mysigt! Vet inte hur länge vi blir där.. Senare idag är det dags för mer äventyr för oss båda, fast på olika håll.. xD hahah. Vi hörs mer senare, lär äta upp sista mackan här nu!!!

Pusshej!

Go´natt!

2009-11-02 @ 01:46:05

Jag säger bara go´natt här nu. Dags att sova några timmar. Punkt!


. . .

2009-11-02 @ 00:36:56
Jag fryser. Jag äter limpa med skinka just nu. Typ mitt andra mål för dagen. Mycket gott verkligen. Jag ska se på Ensam mamma söker nu. På nätet, missade det tidigare. Det ska bli najs.. Sedan får vi se vad som händer!

Tjing!

Kvällen rullar på...

2009-11-01 @ 22:14:49
Sen sist så har jag mest suttit här... eller jag har kikat hit lite då och då. Jag har nämligen packat massa, det finns en hel del här alltså. Jag flyttar ju hem igen nu i veckan, men vette tusan hur jag ska få med mig allt. Eller riktigt allt ska inte med hem, bara det jag har användning av och sånt. Resten hämtar vi hem den 15:e, då följer pappa och Sinikka med hit, då tar vi bilen och tar hem det sista.. Najs! Och jag har även lyssnat massa på julmusik.. Tre S julskiva bl.a.. Så mysigt! Och nu sitter jag här och kollar på Djävulen bär prada, eller det är paus nu. Men den är jäkligt bra!! :D

Tjing!

Så olika av Helena Bergström. <3

2009-11-01 @ 16:24:52




" Så olika kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen – nu mitt bland djuren!


Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt – från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.
"





Jag och Micke var som sagt på 3´s förhandsvisning av filmen. Och jag fick en chock, självaste Helena Bergström var där!!! Jag dog typ! Hon pratade lite om vad filmen handlade om och om deras samarbete med 3.. Riktigt roligt att höra! Sedan började filmen och vad ska man säga.. Shiit!! Jag älskar filmen, den var helt underbar, verkligen. Så mysigt med Skansen och allt.. Jag skulle lätt kunna se den om och om igen.. Och jag kommer gå och se den igen!!!

Filmen har premiär den 6 november, GÅ OCH SE DEN!!!


Sovtajm.

2009-11-01 @ 00:20:53
Nu börjar klockan bli mycket här igen och det är dags att sova.. Jag ligger här och kollar på Tingeling nu, haha. Den är bra, men får se klart den nån annan dag. Nu ska jag stänga ner här, ska nämligen upp tidigt imorgon. Jag och Micke ska på en förhandsvisning för filmen Så olika. Den som Helena Bergström gjort, som har premiär den 6 november egentligen. Jag ser verkligen framemot att se den, ni får höra mer imorgon...

Go´natt!

RSS 2.0