28-29/10 - Galet grym kryssning! <3

2009-11-11 @ 23:18:05
Jag mötte upp Micke, hans mamma och en vännina till henne vid slussen strax efter halv fem-tiden tror jag det var. Och vi tog oss till en buss där och åkte två hållplatser bort till Viking Line terminalen. Det var lite kö in där, pga legitimationsvisning. xD Anita stod där bl.a, hon vakten på färjan.. Hjälp vad hon ser läskig ut i verkligheten, haha. Checkade in och sedan tog vi oss upp och ställde oss i den långa kön till båten. Vi kom väl på typ kvart i sex eller nåt, raka vägen ner till hytten.. Vi lämnade mest bara våra grejer och drog sedan upp till Fun Club, fast den öppnade ju inte för ens vid halv nio, men det var rep för folket då. Så vi stod utanför och väntade och lyssnade massa..

Efter en och en halv timmes rep så kom äntligen Jessica ut, kramkalas och vi började glatt med "Ja må du leva, ja må du leva..." Jessica blev jätteglad och flög direkt upp med sin telefon för att fotta oss, haha. Fottade först när vi sjöng men sedan tog vi en posé-bild också.. Söta människa!! Hon drog iväg och fixade sig och vi trallade iväg också. Det blev nog taxfreen för oss, handlade lite godis och så, mums. Anita, vakten, stod där inne och vi blev lite rädda där. xD HAHA. Ner till hytten och där satt vi ett tag, sedan drog vi till fun cluben och pratade lite med Mickes mor och så. Vi kollade även på Tony Irvings dansskola, jag ville dansa men fick inte med mig Micke, men det slutade med att Tony hämtade ner M till dansgolvet, haha. Kul att se på men blev jäkligt sugen på att dansa själv.. Efter det så gick vi ner till Club Seven där det var dags för karaoke, vi körde Hope & glory! Haha, fyfaan vad det inte gick bra, man hörde inte sig själv typ, så himla hög musik. Så man sjöng ju i fel tonarter och skit, haha. Efter det så tog vi oss tillbaks till fun cluben, vi tog trapporna och tänkte ta oss längst upp direkt till hans mamma och vän men det gick inte och när vi gick tillbaks ner igen så mötte vi på Jessica. :D Så himla roligt! Pratade lite med henne och så.. Hon tyckte att vi var helt fabulous!! Att vi bara gled runt, dansade lite och sjöng lite karaoke och så... Söta hon!! Men det är väl sånt man gör på kryssningar, haha. Hon trallade iväg och vi skulle ses senare och vi trallade mot fun cluben.. Jag tror vi stod och lyssnade massa på Scotts och Haddock som uppträdde innan Jessica..

Jessicas show började vid tolv-tiden. Och hon började med The best, helt fantastiskt! Sedan körde hon massa gamla låtar, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, tyvärr. Hon sjöng sin Give me your love, jag verkligen älskar den!! Och såklart Wake up, så sjuuuktbra ju! Avslutade med Honky tonk woman och Proud Mary.. Jessica är bara helt jäkla fantastisk. Vilken show hon bjöd på, ohmy!! Lööövely! Direkt efter showen så trängde vi oss ut till sidan, Jessica var ju jäkligt snabb ut också, till sin pappa och syster.. Men vi hann ifatt henne och kollade om vi skulle ses efter sen och det kunde vi. Hon ville ha mitt nummer så skrev ner det på en lapp. Hon skulle ringa senare, så vi trallade iväg och slog oss ner vid några fåtöljer.. Och där satt vi länge.. Konserten slutade ju kvart i ett ungefär. En timme senare hade hon inte hört av sig, så då bestämde vi att om hon inte hört av sig innan kvart över två så går vi och lägger oss..


Och när vi satt där och pratade om Jessica så säger Micke helt upp och ner: När man talar om trollen. Så kom Jessica helt random i korridoren, haha. Klockan var prick två då! Hon skulle antagligen till sin hytt, men hon blev jätteglad att hitta oss för hon hade tydligen tappat bort lappen med mitt nummer och hade inte kunnat hört av sig. Men vi följde med henne upp och ut på däck en stund. Snicksnackade lite och sedan stod vi utanför hennes hytt en stund och pratade.. Fick även kika in, galet mysig hytt hon hade då. Och helt avskilt också, haha. Kramkalas med henne och tackade för kvällen. Hon var tvungen att sova för att hon skulle upp och av båten vid 6.45.. Stackars liten liksom.. Och vi drog också till hytten och la oss, pratade lite grann men sedan somnade vi!

Dagen efter så hände det inte mycket. Vi sov tills vi vaknade, duschade och fixade oss. Lunch-buffé vid ett-tiden, så mötte upp de andra två utanför.. Väldigt gott med mat och vi tog glass i efterrätt, mums. Jag och Micke tog en sväng förbi taxfreen igen och handlade lite grann, och sedan till hytten.. Tog en vända runt på båten innan vi tog oss till hytten igen och plockade ihop allt i hytten.. Ställde oss i "kön" för att komma av hytten och kom av strax efter halv fyra-tiden.... Resten är det bloggat om!!

Otroligt fantastisk kryssning, Tusen tack Jessica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback