Byebye!

2009-09-30 @ 23:53:24
Sista dagen i september-månad. Helt otroligt. Jag har nu bott här i en månad, men det känns som flera månader. xD haha. Kanske för att jag inte trivs ordentligt här, menmen.. En månad iallafall. I underbara Stockholm. På ett program jag inte heller trivs på, menmen. xD haha. Ja, denna månad är iallafall över.. Hösten har kommit och vi kliver in i Oktober-månad om bara några minuter, hihi. Det händer ganska så mycket i oktober här, trevligt som fan! Krogen, gala, kryssning, berwald, träffa delar ur GG.. Yeah, detta känns bra! :)

Morgondagen:
- Förmiddagen, Packa och blogga typ.
- Skola 13-15.30.
- Universitetet, köpa en kursbok.
- Åka hem till viken!

Men nu ska jag snart ta mig till sängen.. Inte för att jag är trött, men jag måste komma upp imorgon, haha. Så, vi hörs mera imorgon.. Jag ska bara ta en sista runda genom allt här på datorn och sen sova!
Go´natt!

Tv-kväll!

2009-09-30 @ 23:49:21
Jag tittade på Idol tidigare här.. Heja Erik! Han var jäkligt grym.. Och sedan tyckte jag faktiskt Rasmus var bättre än Rabih.. Jag gillar inte han alltså, blä.. Imorgon är det dags för tjejerna igen, jag gillar tre stycken av dem.. Camilla, Karolina och Tove, vill ju ha alla tre vidare.. Men måste jag välja så blir det Camilla (såklart!) och Karolina. :) Hoppas, håller tummarna! För jag kommer ju att missa det, jag sitter på tåget hemåt. xD Men får kolla på nätet helt enkelt, eller bara se vilka som gick vidare!! Men efter idol nu ikväll så kollade jag på Grey´s anatomy. Hur j*kla bra som helst!! Jag tror jag är fast i det igen alltså, gah! Sedan efter det så har jag bloggat massa, två inlägg har kommit ut. Jiho!! Bara ett inlägg kvar nu och sedan är jag ikapp, det känns gött.. De ska jag försöka få ut i helgen!

Tjing!

6/9 - Mysig dag med olika folk. <3

2009-09-30 @ 23:48:49
Jag tog en tidig buss från Sandviken till Stockhom, var framme kring halv tolv-tiden. Gick och låste in mina väskor. Och mötte sedan upp Micke vid spärrarna och vid tog oss till bussen och raka vägen ut mot Gröna Lund. Det skulle vara Mix megapols artistjakt där och sedan en konsert med lite olika artister. Vi var där för Velvet främst, men även Sarah och Måns!

Vi var på grönan vid halv ett-tiden ungefär, inte så mycket folk vid scenen. Träffade några vi kände och bestämde att stå med dem.. Sedan såg vi att det var singstar-tävling bredvid i ett tält så vi gick dit och sjöng. xD haha. Jag kom på toppplacering, men tydligen vann jag inte för de ringde aldrig mig, vad jag vet iallafall.. Artistjakten började vid två-tiden.. Det var fem killar som tävlade, de var helt okej.. Och vid tre-tiden typ så började artisterna och först ut var Velvet.. :D iih så himla bra!! Direkt efter henne så tog vi oss till sidan för att få träffa henne.. Efter en stund så kom hon ut, pratade lite snabbt och även en av hennes dansare Christopher var med. Så äntligen fick vi träffa han med, haha. Sedan stod vi typ där på sidan och såg resten av artisterna som var; Style, Martin Stenmarck, Sarah Dawn Finer, Kim Wilde & Fibes Oh Fibes, Lili & Susie, Johan Palm, Veronica Maggio, Pauline, Kim och Måns Zelmerlöw!! Vi blev tyvärr kvar hela tiden, för vi ville se Måns och han var sist. xD haha. Men direkt när Måns så drog vi och då var klockan typ fem eller nåt.. Så vi såg inte vem som vann artistjakten...


Raka vägen mot tv-huset blev det, tror jag.. Stannade till på lilla ica vid karlaplan och köpte lite gott och sedan mot tv-huset.. Vi skulle på Så ska det låta-inspelning med Linda Bengtzing, vid halv åtta-tiden men var där lite tidigt.. Bara vi och Martin där. :) Najs! Sedan kom även Hampus, Frida och Sandra och gjorde oss sällskap! Insläpp vid halv åtta typ och vi tog våra vanliga platser längst fram bredvid orkestern, pratade med Pernilla innan också, trevligt. :D Artisterna kom in... Linda och Magnus Bäcklund i Puttes lag och vi fick Linda mot oss, så himla lyckat!! I andra laget så var det Rigo och Pauline.. Inspelningen var jätterolig och Linda är ju bara hur sööt som helst! Underbara människa. ♥ Den slutade strax efter elva-tiden.. Pratade massa med Pernilla, lövely. Pratade även med Peter innan vi var tvungna att lämna studion.. Tänkte säga hejdå till Mimmi också men precis då kom Linda i världens fart så vi följde henne upp och pratade lite och sedan försvann hon.. Vi blev kvar en stund, pratade med E-M och Simon som hade varit där också. Trevligt! :)

Sen drog jag och Micke.. T-banan till centralen, och sa hejdå till han och jag sprang vidare på centralen för att hämta mina väskor och sedan tillbaks för att ta t-banan hemåt.. Och biten mellan t-banan och hem hit så telefonade jag och Micke, trevligt. Var nog hemma här strax efter tolv nån gång och gick nog och la mig direkt!

5/9 - En av de bästa dagarna i mitt liv. <3

2009-09-30 @ 23:48:22
Klockan ringde vid nio-tiden, upp och fixade sig och packade ihop väskan som skulle med. Syster min var hemma och vaken också, så det blev lite presentöppning med henne, hon fyllde nämligen 18 år. :D Hon fick ett vitt linne av mig från weekday, assnyggt. Åt lite mat innan jag drog, kyckling och ris! Mamma skjutsade mig till resecentrum, mitt tåg mot Falun gick vid 12.39.. Messar massa med Micke och fick även svar från Jessica, söta. Framme i Falun vid halv två-tiden och hittade till magasinet direkt (tog ju bara nån minut) där allsången skulle vara som jag skulle på. :D

Insläppet var vid två-tiden men jag kollade om jag fick ta mig in. Sa att jag kände Jessica och det gick bara bra. Slog mig ner bland stolarna, Jessica och Fredrik Swahn repade för fullt. :D Vinkvink till Jessica, iih. Hon är söt! De repade till strax efter två-tiden, då tog Jessica sitt pick och pack på scenen och kom ner till mig.. Kramkalas och lite prat innan hon var tvungen att ta sig bakom för att fixa sig.. Det börjades fylla på med folk också, bara äldre typ men det fanns några enstaka barn också.

Allsången började vid tre-tiden och Fredrik Swahn dök upp på scenen.. Vi fick sjunga lite allsång och sedan var det dags för Jessica.. Hon sjöng Allways on my mind, helt fantastiskt!! Fredrik kom upp på scenen efter det och det blev lite kyrk-/gospellåtar, mysigt eller nåt. Sedan var det någon kör där som uppträdde.. Vi fick göra lite övningar i publiken också, sångövningar och lite massage. xD haha. Fredrik sjöng någon ny låt på sin platta.. Efter en timme ungefär så blev det paus, såg Jessica på sidan och hon typ vinkade till mig att komma.. Så gick till henne, kramkalas och mysprat.. Hur det var, hur det gick i skolan, min framtid och allt sådant. Hon är sööt! ♥ Hon nämnde även att hon skulle med tåget hem sedan, lite surt för det var ju det tåget jag och M skulle ta men jag skulle få hämtning i Falun.. Jessica tyckte det var synd, för annars hade vi kunnat sällskapat.. Sedan var hon tvungen att gå bakom igen.. Då ringde jag mor och bad de kolla upp tågen, hur det gick från Falun. Messade även med Micke och fick då reda på att det gick bara ett tåg från Falun vid halv sju, ett tåg i bergslagen.. Riktigt bra, för då betalar man på tåget, så bestämde då att åka tåget med Jessica. Sa det till mamma så de visste och slängde iväg ett sms till Jessica och sa att jag tar tåget med henne om det var okej... Efter en halvtimme ungefär så började allsången igen.. Då var det dags för Svante Thuresson, som var andra gästartisten.. Segt värre! Jessica kom in efter en stund igen och sjöng Regn hos mig! Jag finner inga ord, otroligt vackert! Åh, vilken röst, utstrålning, det var alldeles fantastiskt att höra. En allsång efter det, båtlåten.. Hihi, så söt! Allt avslutades med lite schlagers.. Fredrik och Jessica sjöng Håll om mig, sedan blev det Christer Sjögrens Djingis Kahn, hahaha. Och tillsist La voix.. :D I´m in love with you! ♥ De gick av och kom in på extranummer med Thank you for the music, underbart!!!

Slutade vid halv sex och allt folk försvann väldigt fort. Fick svar på messet av Jess och hon tyckte det var bra och att då skulle vi ses snart liksom. :D Och där stod jag och väntade, när nästan allt folk försvunnit så frågade jag en tjej där om hon visste om Jessica var påväg men jag fick då följa med bak till henne. Hon satt och pratade lite med Fredrik, så hejade på han också. Klockan var la kring sex-tiden, men vi tog oss ut till stationen.. Jessica hämtade ut sin tågbiljett och sedan stod vi där och väntade och pratade massa. :D Så underbart! Sthlm, skola, dans, mello, falun, jobb och lite till, lövely! Tåget kom ca 18.40 och vi slog oss ner på några platser med bord och pratade massa massa. Det var bara hur mysigt som helst!! Att hon bryr sig så mycket alltså, hon är otrolig. "Jag är orolig, hur gör vi nu med din framtid?!" HAHA. Ja, vi pratade en hel del om vad jag ville bli och hur jag skulle nå dit.. och om skolan, sthlm, dansen, träningen och sånt.. Sen pratade vi lite om hur vi är som personer eller vad man ska säga. Lite om vårat gäng, andra personer som jag gillar och massa minnen!! Iallafall, tågresan var hur mysig som helst, fantastiskt! Vi åkte förbi Viken och jag pekade typ på vart jag bodde, för Jessica undra.. Åkte vidare mot Gävle, haha, var där ca 19.45. Kikade runt på den "döda" tågstationen, haha. Vi tog en liten promenad in mot stan, mycket trevligt. Det var lite fart ute iallafall, måste vare något speciellt ju.. Men vi hittade på en kiosk för Jessica ville ha godis, så det köpte hon och sa även åt mig att plocka lite.. Tack så mycket för godiset!! Hur mysigt som helst att gå runt med Jessica på gatorna i Gävle, och prata om allt möjligt! Vi tog oss sakta men säkert tillbaks till stationen och började leta efter hållplatsen som min buss skulle gå ifrån, tillslut så hittade vi en karta över stället. xD Och vi hittade hållplatsen, sa hejdå till Jessica utanför stationen.. Mycket gosigkram, tackade för dagen/kvällen, ALLT! Underbara människa. Och jag fick hennes ros som ett tack, fina!! Kram, puss och vinkvink!

Jag typ sprang iväg till bussen, för det var bara någon minut kvar, den gick vid halv nio.. Bussen kom precis runt hörnet när jag kom, det var tur att det var folk som stod och väntade på bussen och kunde stoppa upp den lite, annars hade jag missat den. xD Messade massa med Micke på hela hemresan, och fick även ett sött mess av Jess. ♥ Jag blev hämtad av mamma vid nio-tiden hemma i viken, tack!

En vanlig dag...

2009-09-30 @ 19:39:06
Dags att blogga lite kanske, jag börjar bli dålig på det här, haha.. Vaknade vid halv elva och fixade mig, hann sitta vid datorn lite innan skolan.. Började vid ett-tiden med seminarium med Per.. Najs.. Missat en del, pratade lite med Per om det och skulle höra av mig till Eva tyckte han. :) Arbetade lite i våra grupper och så, kikade en kort film innan vi slutade. Kom hem vid halv fem-tiden ungefär, då satte jag mig här vid datorn.. Och jag har mailat massa folk också, det känns riktigt bra! Även fått svar på ett mess som gjorde mig väldigt glad, iihi! Jag tog en sväng till donken för en stund sedan för att få i mig lite kvällsmat, gött. xD Och nu sitter jag här och gör ingenting, väntar på att klockan ska bli åtta eller nåt.. Vi hörs senare!

Pusshej!

Go´natt!

2009-09-30 @ 00:02:29

Dags att sova lite nu, det händer inget roligt här och klockan tickar iväg. Skola imorgon, fast börjar inte förräns vid ett, haha. Så vi hörs imorgon när jag har vaknat till liv. :) Go´natt!


Idol!

2009-09-29 @ 23:02:09
Nyligen sett Idol nu.. Och jag är både nöjd och icke nöjd med resultatet :P haha. Mariette var solklar för mig efter hennes uppträdande. :D Men sedan var både Clara, Erika och Moa grymma... Jag ville ju helst ha Moa faktiskt. Riktigt cool och härlig tjej, menmen.. Erika gillar jag dock inte så mycket, hade nog hellre sett Clara vidare då! Men det är som det är, Mariette gick vidare iallafall och det är mycket bra.. :) Har helt glömt bort och säga vad jag tyckte om killarna igår... Det var helt rätt att Jon gick vidare och sedan ville ju jag ha Eddie också, menmen.. Idol imorgon igen, killarnas tur.. Hoppas på Patrik och Erik då!! Heja! Nog om idol nu....

Tjing!

Grymt!

2009-09-29 @ 22:34:36
Britney Spears nya singel 3 är hur bra som helst!!! I love it.
Lyssna och njut!


Trevlig dag i stan.

2009-09-29 @ 19:38:13
Jag kom iväg strax innan halv två här.. Jag skippade t-banan idag och gick hela vägen till centralen, längs norr mälarstrand vid vattnet. Åh så fint, solen sken emellan åt och vattnet glittrade så fint. Lite småkyligt blev det när det blåste, men det gick bra ändå. Gick förbi stadshuset, minnen. ♥ Kom till Centralen, fortsatte bort till sergel och drottninggatan och följde den bort mot Gamla stan.. Trallade västerlånggatan igenom, vidare till Slussen och ett snabbt besök på donken, sugen på strips. Efter det så gick jag vidare på Katarinavägen upp mot Södermalm, helt vilse typ.. Hittade en gata jag kände igen, nämligen kocksgatan, men svängde strax därefter in på nytorgsgatan och följde den tills den tog slut och kom strax därefter ut på Ringvägen. Gick en bit på den för att sedan svänga av vid Götgatan och den gatan följde jag hela vägen igenom söder. Såg Johan Röhr också, haha. Kom ut vid Slussen och tog mig ner till kajen, färjorna och gick där längs Skeppsbron hela vägen bort till Kungsan. Då bestämde jag mig för att ta mig till universitetet för att köpa en bok, så drog vidare mot t-banan vid Östermalmstorg. Kom till universitetet och hittade min bok och sedan tillbaks samma sväng, hoppade av vid östermalmstorg.. Tog Kungsgatan tillbaks, en sväng på Sveavägen och sedan till Drottninggatan igen.. Åt mat på donken vid Hötorget innan jag hoppade på t-banan där hemåt.. Orkade tyvärr inte gå hem, det får bli en annan gång! Kom hem vid halv sju-tiden ungefär... :) Men det blev en härlig dag på stan, ute i friska luften, najs!




Ännu en dag...

2009-09-29 @ 12:54:08

Jag är vaken, jag är hemma och jag har tråkigt! Utanför skiner solen, klarblå himmel men det blåser dock. Väldigt mycket ser det ut som. Jag vet inte vad jag har för planer för dagen... Jag vill inte sitta här iallafall, men att ta sig in till stan igen vet jag inte om det är så lockande.. Men det får nog bli så iallafall, eller bara ta en promenad nånstans.. Får ta med lurarna till mobilen så har jag musik iallafall och lär nog klä på mig ordentligt. Jag ska bara fixa mig klart först, borsta tänderna och ta fram nån väska. :) Vi hörs senare...

Pusshej!


Dags att sova.

2009-09-28 @ 23:45:28
Jag har bara suttit här sedan sist. Kollat på tv och glott runt här. Och nu händer det verkligen ingenting här och då kan man typ gå och lägga sig. Jag kommer inte göra något vettigt ifall jag sitter kvar här... Så, sängen blir det! Hörs mera imorgon, då kanske jag vet hur dagen ser ut. :)

Go´natt!

Shoppingtur + underbara träffar. <3

2009-09-28 @ 22:23:50
Jag kom iväg en sväng in till stan tidigare, sprang runt där några timmar. Mycket folk ute, som alltid.. Kikade in i några butiker iallafall, för jag är väl inte den som älskar att shoppa och kolla på kläder precis.. Men jag shoppade lite iallafall, det blev ett par svarta jeans från veromoda, färgglad huvtröja från bikbok, svart linne från gina och en svart t-shirt med vita prickar från monki. Yeah! Och sedan trallade jag bort mot Saga-biografen där det skulle vara Premiär för filmen Äntligen midsommar!. Galet, det spelades sommarmusik. xD haha. Mysigt faktiskt. Inte så mycket känt och roligt folk, men jag träffade iallafall Jessica Heribertsson och tjejerna i Sheelah!! Och de som gjorde min kväll/dag var Lisa Stadell. Så himla kul att träffa henne igen... :D Hon är ett jäkla lyckopiller alltså! Jag gick iskall men glad därifrån.. Raka vägen hemåt med t-banan och var hemma vi halv åtta-tiden ungefär... :)


Bild från Petré event.


Dagen rullar på...

2009-09-28 @ 14:25:53

Nu sitter jag här vid datorn igen.. Jag vaknade upp imorse och kom iväg till skolan, haha. Vi hade en föreläsning om den mångkulturella skolan i förmiddags, den var intressant faktiskt.. Ska ha henne igen på torsdag, men ska då ha läst en bok, som man kanske måste införskaffa tills dess. xD haha. Efter den så åkte jag tillbaks till fridhemsplan för att äta lunch på donken sen till skolan igen.. Jag trodde vi skulle ha en till föreläsning vid ett-tiden, men jag såg inte en enda av mina klasskamrater där vid ett så jag åkte hem igen... xD haha. Så då blev jag fast här, kikar bara runt massa men det händer inte så mycket.. Lite ändrade planer för kvällen, det blir inte att träffa Micke något. :/ tråkigt. Men jag ska ändå ta mig in mot stan snart, kika lite i affärer och sådant. Annars kommer jag dö av tråkighet om jag ska sitta såhär hela dagen/kvällen..

Pusshej!


Go´nattar här iallafall...

2009-09-27 @ 21:59:57
Jag ska faktiskt ta och lägga mig här snart. Jag har tråkigt som vanligt, och det kommer inte så mycket inlägg från min sida längre heller.. Jag har typ tappat blogglusten för stunden, väldigt tråkigt tycker jag! Men det händer inte mycket i mitt liv just nu... Försöker ta mig hem till viken så ofta det går, här är det bara tråkigt att sitta ensam!!! Aja, skola imorgon iallafall.. Sedan träffa Micke, det blir najs och hänga runt lite i stan. :) Hörs mera imorgon!

Go´natt!

Back in Sthlm!

2009-09-27 @ 21:14:24
Jag är i Stockholm igen... Kom hit vid tjugo i ett idag, då skyndade jag mig hem hit och lämnade väskorna för att sedan ta mig till Östermalmstorg för att möta upp Micke där. Och vi tog oss vidare ut till Lidingö, bort till lidingöloppet för att se Emma och A-K. De sprang lidingö-tjejlopp, sista delen i en svensk tjejklassiker. Heja tjejer, ni är bäst! ♥ De höll på att värma upp när vi kom dit och vi missade tydligen när de gick i mål också. xD haha. Träffade de efteråt, de fixade sig och sedan tog vi oss in till stan, eller till slussen. Raka vägen in på tacobar för E och A skulle äta, satt där ett tag och pratade massa, najs.. Sa hejdå av varann strax innan sex(?) typ.. Hejdå till M vid t-banan och sedan raka vägen hemåt. Förbi ica lite snabbt och sedan hit.. Nu sitter jag här och gör inte mycket alls.. Tråååkigt!

Pusshej!

Din klocka tickar...

2009-09-27 @ 01:09:01
Oj, vad mycket klockan har blivit då.. Det är nog dags att sova iallafall. Kvällen spenderades här vid datorn. Laddat upp massa bilder från pride-veckan på facebook, men är inte klar ännu.. Kollat på Livet är en schlager, woho älskar den. Och ätit glass och choklad, mums. Såg även slutet på filmen American history X, den är faktiskt bra! Men, nej som sagt, dags att sova. Imorgon åker jag tillbaks till Stockholm, ska träffa Micke, Emma och A-K... :D Det ska bli najs! Hörs mera imorgonkväll...

Go´natt!

Tråååkigt!

2009-09-26 @ 17:53:45
Jag är här och jag har otroligt tråkigt.. Det har inte hänt mycket alls, var upp på stan med mor tidigare, men inget skoj där. Var ju Stora träffen här i Sandviken, men det blir bara sämre och sämre för varje år. xD haha. Efter det så åkte vi hem till mormor och fikade lite och efter det till ica för at handla lite.. Och nu har jag slagit mig ner här, och jag är trött och det finns inget att göra.. Jag bara glor runt massa på face och olika bloggar, blä.. xD Inget på tv ikväll heller, suck!

Pusshej!

Sängen kallar...

2009-09-26 @ 02:27:59
Yes, nu ska jag faktiskt sova här tror jag. Det händer inte så mycket.. Skrivit lite mer på inläggen, än är det tre inlägg kvar, sedan är jag ikapp. ;D haha. Det känns skönt, det går framåt! Men nu, sovtime.. Hörs imorgon när jag vaknat till liv.. Go´natt!

23-30/8 - Mallorca

2009-09-26 @ 01:25:40
Det finns inte så mycket att säga om den här veckan på Mallis.. Vi var tillbaks i Alcudia igen, så härligt. Vi gjorde typ samma sak varje dag.. Frukost på min och systers balkong, sedan havet några timmar, vidare till poolen nån timme, upp och fixa oss för att sedan dra ut på stan, kika runt lite i affärer och sedan äta på nån restaurang! Så såg verkligen våra dagar ut.. :) Dagen innan hemresan så träffade jag Mikaela, för då kom hon ner dit, mycket roligt! Det var lite tråkigt att åka hem, men hem var man ju tvungen att ta sig... tyvärr! Slänger in lite bilder här istället, finns inte så många... :)












Mallorca nästa sommar ?! Jag vill!!!


Tv-kväll.

2009-09-26 @ 00:53:54
Jag har supertråkigt, det är jättevarmt i mitt rum. Som ni märkt så blev jag hemma från krogen, men jag är inte riktigt sugen på att springa runt på krogen, det verkar lite tråkigt, dock. Är jag gammal när jag säger så?! xD haha. Blev sittandes här vid datorn istället... Kollade på kändisdjungeln efter idol, inte för att det är bra men.. Och sedan blev det film på ettan, Mona Lisas leende med Julia Roberts.. Har alltid velat sett den, har bara sett halva. Jättebra film faktiskt, helt klart värd att se! Och sen är ju Roberts en av mina favvoskådisar.. hihi. Och nu sitter jag här och glor, lyssnar på Standing strong och funderar lite på vad jag ska göra nu och även imorgon.. hmm. Jag är inte direkt trött nu iallafall, bara grymt uttråkad.. Nåt skoj ska man väl hitta på nu....

Tjing!

Idol 2009!

2009-09-25 @ 21:09:37
Jag kollade på idol här, de 20 personer som gått till kvalet är uttagna.. Jag har min stora favorit bland dem, nämligen Camilla Håkansson. Hon är fanemej helt jäkla fantastisk! Helt otrolig. Har sett henne live en gång, och har träffat henne några gånger. Underbar personlighet och allt.. Som sagt, en stor favorit! Andra favoriter som gick vidare är Karolina Brånsgård, Eddie Razaz, Tove Östman Styrke och Jon Sindenius.. Men det är faktiskt många bra... Synd som fan bara att Joy åkte ut, jag gillade henne mycket! Men det ska bli spännande att se idol nu! Juryn är bara bäst, haha. :D


Heja heja heja Camilla, du är bäst! ♥


16/8 - Oförglömlig dag. <3

2009-09-25 @ 20:40:31
Tror klockan stod på ringning kring åtta-tiden. Vi kom upp och fixade oss, packade med oss det som skulle med. Mötte upp Lollo nån gång i Mörby centrum, minns inte tiden. Vi tog oss in mot stan och vidare ut till Gärdet där DN-konserten skulle hållas. Malena Ernman skulle medverka denna gång, hihi. Repet skulle börja vid elva-tiden, men började lite tidigare.. Det var kul att se repet, Malena är så härlig, hihi. Träffade Svante och Malena flera gånger, så himla trevliga! Berättade lite ställen som vi skulle till och se henne, Malena bara; "men jag kommer ju få se er växa upp.. :D" HAHA så himla kul.. xD Jag hann inte se klart hela repet, och inte heller säga hejdå till Malena, det var lite tråkigt. Men jag var tvungen att ta halv ett-bussen därifrån för att hinna med mitt tåg.. Så rusade upp till hållplatsen, medans jag väntade på bussen så hörde jag La voix, hihi. Hoppade på bussen och raka vägen mot centralen, kastade i mig lite strips och sedan mot tåget som gick vid 13.10 typ.. Hittade en plats tillslut och satt mest helt upp och ner...

 

Framme i Köping vid halv tre. Började då fundera på hur fan jag skulle hitta till allsångsstället, men visste på ett ungefär åt vilket håll det låg. Så jag traskade på, genom stan och vidare, tillslut så hörde jag att Sanna repade och följde bara ljudet.. Och ungefär 20 minuter senare så hade jag hittat stället, tack där Sanna. xD haha. Letade reda på Eva-Marie och Simon, som skulle hålla plats till mig. :) Tack, hejade på E-Ms vän också, trevligt. Jag hann se lite av Sannas rep, repade nån allsång! Sedan satt vi mest där, jag gick och köpte ett allsångsprogram också..

Vid fyra-tiden så började allsången.. De som höll i allsången, pratade och sjöng lite. Jag tyckte väl inte de var så duktiga, mest dryga och konstiga. xD haha. Sonja var iallafall först ut av brudarna.. Hon bjöd på Du är allt och där dog jag! Så himla fiint. ♥ Fortsatte med Egen tid (tror jag) och avslutade med För att du finns, helt fantastiskt! Hennes allsång blev Du är min man, så braaa!! Och tillslut så var det dags för Sanna, och hon sjöng I can catch the moon, Impatiently waiting for you och såklart Empty room. Hon är otrolig! Hon valde Ta mig till havet som allsång, och körde i gång. I slutet av låten när hon var ute i publiken så såg hon mig och vinkade, typ 1,5 meter framför mig. xD haha. Söta hon! Efter det så var de några andra lokala "artister" som uppträdde.. Och det avslutades med att alla kom ut på scenen och sjöng Musik ska byggas utav glädje och några till! Mys! Slutade vid sex-tiden, och det tyckte jag var finally typ. :D haha. Föremot att mitt tåg skulle gå vid halv åtta, och var tvungen att gå senast vid sju för att vara säker på att hinna med..

 

Vi drog bakom för brudarna skulle ju signera, och det var aslång kö, verkligen. Var grymt orolig ett tag där att jag inte skulle hinna med att träffa dem.. Men det gick undan framemot slutet, vid halv sju-tiden ungefär så var jag framme hos dem. Tackade för att jag kom, båda undrade varför ingen av dem hade varit fram med micen till mig på allsången. xD haha. Pratade på lite till, de hade nämligen bråttom också för de skulle med ett tåg.. Tog kort tillsammans med dem, och sedan pratade jag lite till med E-M och Simon och tackade för dagen. Mycket roligt! Och jag begav mig iväg mot tågstationen igen, och det slog mig på vägen att kanske brudarna skulle med samma tåg som mig.. Framme på station vid sju-tiden ungefär, kollade tågen direkt och det var bara ett tåg som gick från Köping.. mot Sthlm. Så brudarna skulle med samma, efter en tio minuter så kommer dem med en bil.. Sonja pratade i telefon, men inte Sanna, så hon hejade glatt. :D Frågade mig vart tåget skulle gå ifrån, så vi tog oss till perrongen och stod där och pratade massa, det var ju typ 15-20 minuter kvar tills tåget skulle komma. Det var verkligen hur mysigt som helst att stå och prata med dem.. Pratade om allsången, lotta, sommaren, madonna, diggiloo, högskola, vart jag bodde, min käkoperation, liseberg bl.a.. Så underbar pratstund! Tilllslut så kom tåget, sa hejdå till brudarna. Tackade för dagen, pratstunden, allt!! De drog till sin vagn och hoppade på och jag tog den obokade. xD haha. Inga platser heller, så jag stod mest hela vägen mot Stockholm, messade lite med Micke och så...


Framme i Sthlm strax innan nio-tiden och då var det raka vägen mot t-banan hem till Micke. Han kom och mötte mig i Mörby centrum och vi tog sällis hem till han.. Pratade massa om våra äventyr från dagen.. Satt vid datorn massa, åt kanske och bara slappade.. Go´nattade nån gång...

I’m standing strong.

2009-09-25 @ 16:43:20

Jag har absolute inget vettigt att skriva här, därför jag inte bloggat något förräns nu.. Sov länge, och har fortfarande inte kommit ur pyjamasen. Det blev ingen sväng till komvux, som jag hade tänkt. Och följde inte med till valbo med mor, syster och Erica heller. Jag har legat här i sängen och glott på datorn. Lagt in de sista bilderna i sommaralbumet på face. :) Det känns najs, men det är lite fler bilder att ladda upp i andra album. xD Och den finns en låt som jag lyssnat på hela dagen, och det är Sarahs Standing strong, i love it! Jag lägger med videon här.. Nu ska jag ta och kika runt här igen, och snart kanske ta mig in i duschen.. Syster vill ha med mig ut på krogen ikväll, men vette tusan...

Pusshej!


Go´natt!

2009-09-25 @ 00:34:31
Jag har inte gjort så mycket sedan sist.. Suttit här vid datorn, pratat med mor och syster lite, kollat lite på Nöjespokalen och ätit glass och godis, mums! Nu ligger jag mest här i sängen och har tråkigt. Det finns inte så mycket alls att göra, alla har gått och lagt sig, inte ett skit på tv.. Och jag vet inte heller vad jag ska blogga om... xD haha. Så jag avslutar här och vi hörs mera imorgon.

Pusshej!

Varje saga har ett slut...

2009-09-24 @ 21:55:09

Jag är hemma i Sandviken iallafall... Det känns faktiskt skönt! Jag sitter här och trycker vid datorn, men ska snart gå ner och se om det finns nå gott att tugga på.. Men iallafall, jag rullade in med tåget i Gävle vid halv fem-tiden idag, mor och syster kom och hämtade mig.. Nästan direkt så tog jag mig iväg till badet och körde step2 för Päivi. Så himla roligt!! Svettigt, jobbigt men alldeles underbart! Jag älskar´t. Pratade lite med P efteråt, gosmänniska. Sedan hemåt, lite kvällsmat och sedan Idol. Heja Camilla! Och Laila Bagge. ♥ Efter det så har det inte hänt så mycket, ska iallafall ner nu och se hur det går för resten och om det finns nå gott till mig...

Tjing!


I just want one minute more.

2009-09-23 @ 23:54:48
Nu är det verkligen dags att sova igen, gud så tråkigt det är egentligen.. Man bara ligger helt upp och ner, och blundar... :P Som vanligt så har jag suttit här vid datorn, fixat lite med inläggen.. Så nu har jag fått ut två till, woho. Måns- och Diggiloo-inläggen, det känns gött. Typ bara fem inlägg kvar att fixa nu så är jag ikapp. xD haha. Annars så har jag kollat på Idol, såklart! Lite på kändisdjungeln, som är så sjukt tråkigt. Kollade andra avsnittet av Grey´s anatomy, nu måste jag verkligen se säsongspremiären nästa vecka, åh. Och jag funderar hur jag ska göra imorgon, gah. Får se hur det slutar.. Skola och stannar i sthlm eller åker hem till viken och tränar..?! Ja, som sagt, det visar sig imorgon.. Jag får sova på saken!

Go´natt!

15/8 - Diggiloooo <3

2009-09-23 @ 23:37:01
Vi fick skjuts av Mickes pappa till Ulriksdals slott, där Diggiloo skulle hållas. Vi var nog där strax innan sex eller nåt. Sara ringde också, de behövde lite vägbeskrivning och en stund där efter så kom Sara, najs! Vi trallade in och gick raka vägen till platserna för att se vart vi satt. Efter det så kikade vi runt på området. Hejade på Lovisa också som jobbade i nåt tält där. xD haha. Och när vi står helt upp och ner utanför vip-tältet så ser jag Lotta och Sanna och bara springer fram till dem och kastar mig på dem. Och Micke efter, haha. Gud, vi skrämde nog livet ur dem typ men de chockade oss rejält. Haha, men gud va kul det var. :D Så mysigt att träffa dem, pratade lite grann där och de var glada att se oss och vi likaså.. De gick in i vip-tältet och vi drog iväg till diggiloo-shopen. Jag köpte ett program och en poncho. :) haha. Och vi tog oss tillbaks till vip-tältet.. Och rätt som det var så får jag syn på en person, nämligen Linda Bengtzing.. Min reaktion var Spring! HAHA. Det var kul, tydligen så skrek jag Linda också. xD För när vi sedan var tillbaks vid Sara igen, som stod i toakön.. Så skrattade lite folk i kön. xD Men iallafall, det var askul att träffa Linda, de hade ju gått ett år sen sist liksom. Hon blev jätteglad att se oss också, så vi pratade på lite och sedan gick hon och Peter vidare in i tältet.. Och vi tog oss bort till våra platser..

Klockan var väl strax efter sju och vid halv åtta skulle de ju börja.. Och det fylldes på med massa folk. Vi kände att vi hamnat på kändis-sektionen typ. (vi fick ju bilj. av sara löfgren). När vi står och pekar lite och kollar vart Linda & Peter(6rader framför) och Sanna & Lotta(7rader framför) ska sitta.. Helt plöstligt, två-tre rader framför oss, så går Marie & Mari (2/3 av threeD) förbi oss. Och jag bara: MARIIIIE!! Och hon bara vände sig om och de bara skrattade och bara: "Ni är ju överallt! :D" haha. Så himla kul ju att de dök upp, vi blev mucho glada! Och det var fler kända folk där som vi såg... Vid halv åtta så började allt, alla sjöng en gemensam låt och kom ut en efter en. De som var med detta år var: Ola, Arja, Mojje, Brolle, Niklas Strömstedt, Thomas Petersson, Magnus Johansson, Lasse Holm och såklart våra två favoriter Sara Löfgren och Jessica Andersson. Molly Sandén var gästartist! Och på dans/kör fanns Lisa Stadell och Jennie Larsson! Showen var bara helt underbar.. Tyvärr så började det regna i slutet på första akten. Vi pratade massa med Marie&Mari då i pausen, supertrevligt!! Och i andra akten så var ju Mello-medleyt med, så jäkla bra ju!! :D Och de avslutade såklart hela showen med "Allt ljus på mig". Sååå bra!! Alla våra vänner hade typ dragit, haha.. Vi träffade iallafall Lovisa efteråt och bad henne hälsa girlsen! :) Sa hejdå till henne, och sedan även Sara som skulle åka hemåt. Jag och Micke stod kvar en stund men sedan gick vi också. Trallade en bit men sedan tog vi bussen hem till han, det regnade ju lite ute fortfarande.. Vi gjorde inte så mycket hemma tror jag, somnade nog ganska så direkt!





Grym show, och tusen tack Sara för biljetterna. ♥


14/8 - MZW tour!

2009-09-23 @ 23:35:19
Tror klockan stod på ringning vid nio-tiden. Upp och hoppa. Vi duschade, åt frukost och tog med oss de som skulle med. Tog oss till centrum och sedan raka vägen in till hötorgscity för att träffa Annamia. Så kul att träffa henne igen ju.. Pratade på om lite allt möjligt, hihi. Var kvar där till ett-halv två typ.. Och vi tog oss ut till Gröna Lund, skulle ju se Måns på kvällen.

Kring två-tiden var vi nog där.. Gick till scenen för att se om det var nå folk där, första raden typ bara. Hittade folk vi kände som vi ställde oss hos och pratade.. Stod på sidan och kollade om folk kom också. Messade med Linda och fick reda på en soundcheck tid och det var vid 17-tiden. Som sa åt oss att ta med regnkläder, haha. Hm, tänkte vi när det var strålande sol och stekhett. xD haha. Vi trallade runt lite på grönan, sjöng singstar tror jag.. Vi var till sidan och där träffade vi Anna när hon kom, mycket trevligt. :) Tillslut kom Linda också, nån minut efter fem. Hon hade dock bråttom in för de skulle ju repa.. Strax därefter så började det regna, och hagla. Herregud alltså. Det verkligen kom ner stora hagel också. xD Vi hade ju ställt våra väskor på marken med poncho över, men dem hämtade vi för de blev ju sjöar på marken. xD Tog dem och sprang upp till spelhuset för att komma under tak. Det gjorde ont att få haglet på sig, haha. Det var helt sjukt alltså. Efter en 20-30 minuter så var det över.. Och vi tog oss fram till scenen efter ett tag tror jag. Såg soundchecket och blev nog kvar där och pratade med folket efter det..



Vid åtta så började hela konserten.. Vi skrek som galningar, extra mycket när Linda och Anna dök upp!! Vi sjöng med, skrek och hade sjuktkul. :D Måns uppträdde med både gamla och nya låtar, han är ju bara så jäkla grym och jag älskar hans låtar.. Några favoriter var; One minute more, Freak out, Brother oh brother, Miss america, Maniac, Forever, Rewind, Cara mia och Hope & glory. ♥ Konserten varade i ca en timme, toppen betyg på konserten. Helt fantastisk! Efteråt så tog vi oss bort mot vip-hyllan, för vi hade sett att Marie Serneholt var där, så vi hejade på henne och pratade lite.. Sedan tog vi oss till sidan vid scenen, inte den sidan Måns signerade på utan den andra.. Anna kom ut men hon skulle prata med sina släktingar först. Så vi stod mest där helt upp och ner.. Tillslut så kom Linda ut, goskram och lite beröm till henne.. Pratade massa henne, underbara människa.. Och vi tog kort tillsammans innan det var dags för henne att gå.. Och vi såg även Petra "September" Marklund där, så vi var fram till henne och pratade lite, kul. Träffade Jimmy Källqvist också, som spelade bas i Måns-band, jäkligt trevlig alltså.. Sedan drog han och Petra typ, då väntade vi in Anna.. Så när hennes släkt gick så passade vi på att prata lite snabbt med henne också. Hon är ju så go! Vi tog kort tillsammans med henne också. Sedan blev det kramkalas och vinkvink!


   

Vi tog oss därifrån, trallade en bit innan vi hoppade på bussen till nybroplan och sedan t-banan raka vägen hem till Micke.. Där vi satt vid datorn ett bra tag innan vi gick och la oss och go´nattade.

Trötter...

2009-09-23 @ 19:27:21
Det har knappt hänt något idag.. Jag väcktes av ett sms från M vid nio-tiden idag, haha.. Somnade om och vaknade vid elva-tiden. Sedan har jag suttit massa här vid datorn och gjort ingenting. xD haha. Vid halv fyra ringde Micke, han slutade skolan då. Vi skulle iväg till sumpan och kika på lägenhet... Micke kom hit till fridhemsplan, vi hoppade på t-banan ut till solna centrum först, en sväng förbi Lingman och co. Vidare till Hallonbergen efter det. xD Kikade lägenheten där, jättefin verkligen, men läget gillade jag inte alls, så det blev inget med den. Vi tog oss tillbaks till centralen, där jag tog hejdå av Micke, tack för att du följde med. :) Jag trallade och hämtade ut mina tågbiljetter och sedan till donken för kvällsmat.. Och kom hem för en timme sedan ungefär, nu gör jag inte ett skit typ.. Jag är bara så himla trött, hela tiden!

Pusshej!

Lite trött nu...

2009-09-22 @ 23:47:09
Hela kvällen har jag spenderat här vid datorn. Pratat med mamma och Micke i fonen. Bloggat om gårdagen och gbg-inlägget har kommit ut. Funderat lite grann kring skolan, hösten, planerade grejer och så... Ja, vi får helt enkelt se hur det blir med allt. Har bokat dyra tågisar, men det blir det värt! Kollat på Idol och sedan Systrar i jeans, i löve that film. :D Och nu ser jag på filmen på ettan, Allt en tjej vill ha. Den är riktigt bra, har sett den förr. Men jag ska snart gå och lägga mig här, får se klart filmen först... Får se hur dagen blir imorgon och lär bestämma mig om när jag tar mig hem till viken.. Jag längtar hem!

Go´natt!

10-13/8 - Gbg med glada gänget. <3

2009-09-22 @ 22:46:17
Veckan fick tyvärr ingen bra början... Min mobil blev stulen på centralen, tidig måndagmorgon.. Buhuu. :'( Allt försvann, så sjukt j*vla tråkigt.. Så utan mobil hela vistelsen där nere var jag, inte det lättaste!

Efter nio på måndagen så droppade allt folk in.. Först Jennie, sen Mika och Emma, Annika och sist Sara.. Gänget var samlat och vi köpte västtrafik-kort och sedan tog oss till vårat kära vandrarhem. Masthuggsterassens vandrarhem, samma som förra året. Checkade in och började med att bädda våra sängar. Vissa drog iväg och handlade, sedan drog vissa till Liseberg för att hålla platser och jag och Micke duschade innan vi kunde åka vidare.. Och sedan kom vi iväg.. Insläppet blev nästan precis när vi kom, och vi fick najsa platser längst fram. :D Sedan satt vi mest där hela dagen, med en liten tripp för att äta.. Vi gjorde skyltar, dansade, sjöng, delar av gänget blev intervjuade, pratade och skrattade och vi hade det allmänt mysigt! Vi fick även ballonger som vi skulle släppa i direktsändning, som vi för övrigt kladdade ner med bl.a. glada gänget, anorah, dea, jessica, malena. xD haha. Vid åtta så började Lotta på Liseberg och gästartisterna var Salem Al Fakir, Bettan & Hanne och Paul Potts.. De alla var la sådär, men Lotta var toppen och allsångerna lika så. :D Vi hade iallafall kul! Efteråt så träffade jag Lotta, och sedan tog vi oss hem till vandrarhemmet igen. Tog lite kvällsmacka och hade det mysigt, in på rummet och där pratade vi lite innan vi alla somnade..

   

   
   

   
   

Tisdagen var ganska så lugn, vaknade i lagom tid.. Vi duschade, kollade datorn, åt frukost och begav oss sedan in till centrum vid halv ett. Kikade runt massa i Nordstan, och sedan tog vi spårvagnen till dansbutiken där jag köpte dansskor, najs.. Efter nån timme på stan så tröttnade vi lite och tog oss tillbaks till vandrarhemmet.. Där vissa satt vid datorn och vissa började med maten, det var tacos som stod på schemat. Vi hade otroligt mysigt när vi satt och åt, hihi. Sedan in på rummet för att fixa oss massa och sådära.. Och jag får inte glömma, vi dokumenterade också. ;) haha. Vi tog oss in mot stan och raka vägen ut till Packhuskajen för att se Scotts, haha. Minns inte när det började men på kvällen nån gång.. Vissa buggade lite och sedan stod vi mest där och kollade.. Vissa drog hem tidigare medans vissa av oss var kvar till det slutade vid halv tolv. Tog oss hemåt och det blev det lite nattmacka och sedan lite snack innan vi alla somnade...

   
   

    
   

   
 

  
   

Onsdagen var en riktig slappdag.. Jag och Micke tog inte ett steg utanför vandrarhemmet. Resten av brudarna åkte in till stan för att köpa lite grejer.. Nån timme senare så var dem tillbaks.. Jag tror vi fixade lite mat och så, haha. Och vi satt mest och pratade, vi var några som kollade Floor filler, åh.. Sedan på kvällen så blev det filmmys, vi slog oss ner allihopa i soffan, min säng, med glass, godis, paj och dricka! Vi kollade på Systrar i jeans, den är braaa! Så himla mysigt hade vi det, lövely. Klockan blev mycket när filmen var slut, vi började kolla på andra men gav upp efter en stund och la oss och somnade bums..

  

Sista dagen, torsdagen, så var vi uppe tidigt och fixade och donade. Duschade, åt frukost, packade ihop våra väskor och städade rummet för att checka ut vid tio-tiden.. När det var klart så tog vi oss till centralen för att låsa in alla väskor.. Vi tog en liten tripp i Nordstan innan det var dags att gå till Jensens för att äta lunch. Så mysigt! Det blev kyckling för hela bunten, haha, gott! Beställningen var rolig och det gick bra tillslut också. Pratade på lite om vårat gäng och så, hur vi träffats, helt otroligt!! Sedan tickade klockan iväg och vi betalade och tog oss tillbaks till centralen.. Först att åka hem var Sara.. Hennes tåg kom och vi fick gå halva vägen till Sthlm för att komma till hennes vagn. xD haha. Det var så tråkigt att säga hejdå ju, åååh. Stod och pratade lite grann innan tåget skulle rulla iväg, vinkvink!! Tillbaks till stationen, slog oss ner nånstans och pratade lite innan det var dags för mig och Micke att ta oss till vårat tåg. Hittade platser och drog ut och snackade lite till med gänget, så himla tråkigt att åka ju.. :( kramkalas och vinkvink!! Vi trallade in på tåget och slog oss ner.. Minns inte vad vi gjorde på tåget, pratade väl och lite så.. Hemma hos Micke strax innan halv tio typ..




TUSEN TACK älskade gänget för dessa dagar.
Precis vad vi behövde, några dagar tillsammans bara för att umgås.
Så himla underbart, Tack för att ni finns!
JAG ÄLSKAR ER.


Schlagerfeber på Golden Hits!

2009-09-22 @ 22:20:48


Schlagerfeber på priden i år... © Mikael J.


Micke
och jag gick hemifrån han strax efter åtta, hoppade på t-banan och klev av vid östermalmstorg. Tog oss sedan där till kungsgatan och Golden Hits, vi var där strax efter halv nio. Så vi stod utanför ett tag, Tess (alcazar) med vän kom ut och rökte eller nåt, vi ville inte ta oss fram då! Efter en stund så dök Sanna upp, hon är med i schlagerfeber... Så pratade lite med henne, nämnde då att Fina hade fixat oss på gästlistan och så.. Hon tyckte vi skulle gå in och slippa kön sedan, haha. Så vi sa hejdå till henne och trallade in.. Vakten frågade bara om vi stod på gästlistan, haha. Direkt när vi klev innanför dörren så såg Tess oss och flög upp, hon blev jätteglad att se oss. Kramkalas och pratade på massa, vart de andra två höll hus och så.. Sedan när de hade öppnat ända in till "scen-rummet", eller vad man ska kalla det.. Så trallade vi in dit, hejade på Rickard Herrey och satte oss sedan i varsinna fåtöljer.. Strax därefter så kom det en servitör med två champagneglas till oss.. För vid nio-tiden var det mingel och gottigott för de som hade anmält sig på gästlistan. :) haha. Efter ett tag så såg vi Shirley Clamp springa förbi och in bakom typ, så då förstod vi att hon var en av de hemliga gästerna som skulle komma.. Vi såg även Jessica Heribertsson sen, så vi var fram till henne och snackade, och då kom även Terran fram och pratade lite, haha. Hm, här nån gång så kom Christer Björkman, Henke, Edward och sånt folk. xD Så då tog vi oss in i rummet igen, för vi hade sett Jenny "Velvet" Petersson men hon stod och pratade med nån, som sedan visade sig vara Shirley. xD haha. Så då gick vi fram och hejade på Shirley först, så himla kuuul ju! Hon blev glad och lite chockad att se oss typ, pratade på massa med henne! Sedan hejade vi på Jenny med, och när vi pratade med henne så rätt från ingenstans så började Shirley gala med i låten som spelades. xD HAHA. Så sjuktkul.. Jenny hakade på och de såg mest fulla ut när de höll på, söta människor. xD Vi trallade runt lite till, sedan såg vi Tomas, han har jobbat lite som konfis med sonja, idol bl.a... HAHA. Vi pratade lite med han under kvällen också...

Strax efter elva så började själva showen med Schlagerfeber. Så sjukt jävla bra!! Schlagers hit och dit, vi sjöng med som vanligt. :D Dem är så grymma! Gästen i denna akt var ju Shirley.. :D Åååh vad hon är helt fantastisk alltså! Hon körde ett medley, som hon gjorde på priden, med låtarna; Eviga längtan, För den som älskar, Ärliga blå och Lever mina drömmar! Bästbästbäst! Och även en schlager blev det från henne, nämligen Min kärlek.. Shirley är ju bara Underbar! Sedan sjöng schlagerfeber lite till och sen var första akten slut. Det blev en halvtimmes paus ungefär, då snurrade vi runt lite till.. Då hittade vi Petra Mede :D Och Andreas, så kul! Pratade lite med dem och sedan tillbaks till scenen typ. Andra akten började med La voix, och de fortsatte med årets mellolåtar.. Och massa andra, vilket drag det blev. Vi sjöng med och dansade!! Gästen i andra akten var Herreys, Rickard blev lite chockad när hans bröder dök upp, men gud vad kul det var att se de uppträda med Diggiloo Diggiley.. Coolt! Schlagerfeber körde lite till, försvann och vi alla ropa in dem och då avslutade de med Emilias och EMDs mellolåtar.. Tror det bara var dem. (A) Showen slutade vid ett-tiden typ.. Pratade med Fina lite snabbt, och tackade för allt och att vi ses snart igen! Hon tyckte det var kul att vi var där och allt, sedan hade hon bråttom bakom typ.. Vi gick fram till Shirley och sa hejdå där med, plus att vi snackade en del.. Hon är söt! Och det blev även hejdå till Jenny för hon satt där, haha. Påvägen ut såg vi Petra och Andreas igen, fram till dem och sa hejdå, myys. Och sedan trallade vi ut... Vi skulle med en buss på Odenplan så vi började gå längs sveavägen, haha. Inser att vi kanske inte hinner med halv-bussen men sen ser vi den runt hörnet när vi kommer nästan vid odenplan, så vi rusar över vägen till nästa hållplats och hinner med bussen. :D Så sjukt skönt!!! Hoppade av i mörby och trallade hem till Micke. Hemma vid två-tiden ungefär, där vi bäddade upp soffan och pratade lite grann, sen sa vi gonatt!

Otroligt lyckad kväll/natt, vi hade sjuktkul!! :D

Tisdag!

2009-09-22 @ 17:12:32
Här sitter jag och trycker, det händer inte så mycket. Har varit i skolan idag, vi åkte från Micke (sov där inatt) strax innan halv nio-tiden. Jag hoppade av vid universitetet och Micke åkte vidare.. Hittade inte dit jag skulle först, så det var tur att de kom en annan ur klassen, så vi tog sällskap..  En två timmar lång föreläsning om Svenska som andraspråk, det var lite intressant. Och såklart så fick vi två frågor att arbeta med efteråt.. Vi tog oss iväg till kaffebaren, eller vad det hette. xD Fixade ihop uppgiften, drog till datasalen, skrev över det och mailade iväg det till läraren.. :) Slutade strax efter halv ett.. Tog sällis med Sara och Lisa på t-banan, pratade om lite allt möjligt. Sen jag kom hem så har jag faktiskt inte gjort så himla mycket, bara suttit här typ... Jag ska ta och blogga om gårdagen nu, får se när det kommer ut. xD haha.

Pusshej!

Ensamhet, i en oändlighet...

2009-09-21 @ 12:40:39
Jag är vaken, det har jag varit rätt länge nu också. Men det har inte hänt ett skit här typ.. Duschat, ätit frukost och sedan hamnade jag här. Har kollat igenom alla bloggar, bdb och face. Inget mer att göra, funderar lite på om jag ska försöka få ut några sommarinlägg, men det tar ju sån tid. Eller om jag ska bränna ut lite bilder, hm, tar också tid... Får se vad jag gör! Vet inte hur dagen/kvällen blir än heller, det känns lite jobbigt. Jag vill veta Nu typ.. Aja, vi får väl se hur den slutar.. Jag hoppas den slutar som vi vill, men det verkar inte så möjligt just nu..

Hörs senare, tjing!

Dagen är över...

2009-09-21 @ 00:12:49
Sedan jag kom hem så har jag....
- Pratat med mor.
- Kollat lägenheter.
- Sett Miss Secret Agent 2.
- Pratat massa på msn.


Nu sitter jag här och äter lite smörgåsrån och kollar lite på Talang 2008, haha. Jag ska faktiskt sova lite grann snart, det blir troligtvis en lång dag imorgon, hihi. Men vi hörs mera när jag vaknat upp imorgon!!!

Go´natt!

Vilken dag alltså! <3

2009-09-20 @ 22:46:34
Dagen började med att klockan ringde vid nio-tiden. Kom upp strax efter det, fixade mig och kollade datorn lite snabbt. Tog mig in till centralen efter elva nån gång, mötte Micke vid spärrarna vid halv tolv och sedan upp till ringen för att möta upp Mika och hennes mamma. Så himla kul!! :D Mikas mor lämnade oss för frissan, haha. Vi stod kvar där på centralen och pratade massa, trevligt. Såg Kim Sulocki också... Vi drog ner på stan en sväng, till punkt shop och sedan tillbaks.. Vi tog hejdå av varann, för jag och Micke var tvungna att dra vidare.

Hoppade på pendeln ut till Upplands väsby där vi hoppade på en buss och klev av vid rondellen för att sedan leta oss fram till Stilbil AB, som hade 40-års jubileum denna helg och gästartisten för dagen var Linda Bengtzing! Vi kom dit strax efter halv två och det var inte alls så mycket folk där.. Det var lite underhållning bland bilarna där också, Andrea Bonde (var med i fame factory 2005) och Jessica Andersson (någon okänd människa) sjöng lite låtar. Strax efter två så var det dags för Linda. :D Hon hade med sig Peter på gitarr och Jenny Gee på kör, vi var mycket glada! Linda började med Alla flickor, riktigt kul att höra den igen, mycket länge sedan. Fortsatte med Inga pojkar, första gången jag hörde den live tror jag, mycket bättre live än på plattan.. Vidare med Jag ljuger så bra, hahaha, så bra ju! Hon sjöng typ inget i verserna, då skrattade hon mest, kulkul.. Och mot slutet nånstans så skulle hon låta publiken sjunga, det var BARA jag och Micke. xD HAHA. Vi bara: "Jag kan.. klara mig själv, kan gå ut varje kväll, Komma hem när jag vill" typ.. Snacka om att alla började skratta, inklusive Linda och Jenny. xD Alla kollade på oss, heja! Men man skulle ju sjunga så.. :P Sedan blev det lite snack emellan, myys.. Avslutade med Hur svårt kan det va, i löve it!! Vi sjöng och dansade med, även Linda tillslut.. Applåderade Jenny för raden "klappa din katt", HAHA. Så sjuktkul! Sedan var det slut... Jenny och Peter drog iväg bakom och Linda startade signeringen. Det bildades en kö med de folk som var där, var nog inte mer än 20-30 pers. i kön. Vi kollade iallafall med snubben som pratade om han kunde kolla om Jenny kunde komma ut. Sagt och gjort. Så kul att träffa henne igen. :D Pratade på massa med henne.. Hon kom bl.a. ihåg att vi var på Arrival i Gbg förra sommaren och att vi vinkade till henne, snacka om bra minne! Och hon blev lite chockad över att vi kände till så mycket personer och sådant. ;) haha. Sedan var hon tvungen att ta sig in bakom igen och då tog vi oss fram till Linda. Kramkalas, tacka för senast och lite allmänt mysprat! Om lite allt möjligt, hon är underbar! Bestämde att vi skulle ta kort efteråt när de andra fått sin autograf.. Så efter ett tag kom Linda till oss, pratade lite till och sedan lite fotton. :D Och sedan lära hon dra bakom, kramkalas och vinkvink! Det var så himla kul att se henne uppträdda igen och framförallt träffa henne.. Gosh, jag har saknat detta, henne, allt!!! Myyysigt!


Vi trallade iväg därifrån till bussen, som skulle gå om en halvtimme typ märkte vi.. Så vi trallade in till Upplands väsby stationen och hoppade där på pendeln in till Stockholm igen. Messade lite med Martin, han var på premiären av Rasmus på luffen, så vi tog oss till Oscarsteatern direkt typ.. Satt där utanför och väntade på att det skulle ta slut. Micke pratade lite med Emma, messade med Annamia och hon (med flera) skulle strax komma in till centralen.. Så vi drog dit och träffade henne och alla andra. Sjuktkul att träffa Annamia igen, underbara hon! Följde med in på centralen, pratade lite till och sedan tog vi oss tillbaks till teatern.. Den hade slutat, vi träffade Martin utanför och stod där och pratade lite.. Sedan drog vi bak till artistingången.. Stod där ett bra tag, men de två vi ville skulle komma, kom inte och hade nog dragit innan vi hann dit.. Men vi hejade på Marko iallafall. xD haha. Sedan drog vi därifrån, tog hejdå av Micke nere vid t-banan och jag drog vdare till donken. Gott! Och sedan hemåt, kom nog hem vid sju-tiden typ. :)

Din klocka tickar...

2009-09-19 @ 23:58:02
Nu rusar klockan iväg igen och det är dags för mig att sova.. Sedan sist så har jag väl inte gjort direkt mycket. Kollade på Freaky friday på tv, pratat med Micke, hängt på face och lagt in massa bilder i Gbg-inlägget.. Det tar verkligen evigheter, tagit nån timme nu och jag är inte klar än, en dag kvar... Men så kul att se tillbaka på alla bilder, gud va kul vi hade det. :D Ska försöka fixa klart de imorgon och få ut det, det är ju på tiden ju.. Men nu ska jag som sagt sova.. Ska träffa Micke och Mika imorgon, det ska bli najs!

Go´natt!

Träning är livet.

2009-09-19 @ 19:53:17
Idag har jag typ tränat bara... Vaknade vid halv tio ungefär, fixade mig, satt vid datorn och sedan packade ihop väskan för dagen. Tog mig ut till Sportlife Karlaplan till ett-tiden, träffade Omid direkt typ och vi tog oss in. Kul att träffa han igen.. :) Betalade för eventet och tog mig ner och bytte om.. Första klassen vi hade var Jazz, guud så kul!! I början gick det inte så bra, men sen när vi körde dansen om och om igen, så gick det bättre för varje gång. Så himla kul, och det sista gångerna när vi bara körde koreografin så gick allt helt perfekt typ. :D iihi. Sedan en kvarts rast och det fortsatte med en boxklass.. Ojoj, två och två och vi fick göra massa övningar. Det var askul, gud vad jag har saknat boxen, shiit. Väldigt jobbigt, svettigt men iih så kul! En kvarts rast igen och därefter blev det yoga/core.. Inte riktigt min grej då, yoga alltså.. Men core älskar jag.. Det var också jobbigt men väldigt avslappnande.. Efter den klassen så kände jag att det var dags att dra därifrån för att få i mig nåt att äta.. Det var en klass kvar som jag hoppade över.. Men iallafall, jag tog mig till donken på karlaplan, mumsigt värre. Efter det så var det raka vägen hem och var hemma strax innan sju-tiden här. Nu gör jag inte mycket alls, glor runt lite här på datorn..

Pusshej!

Dags att sova.

2009-09-19 @ 00:10:05
Nu måste jag stänga ner här för att orka upp imorgon. Ska iväg på träningsevent hela dagen då, ska bli mycket kul! Hoppas jag iallafall.. Så, jag ska go´natta nu, vi hörs mera imorgon. Först ska jag kolla när jag behöver åka imorgon. xD haha. Go´natt!

Dirty Dancing!

2009-09-18 @ 23:50:48
Jag kollade på Dirty dancing tidigare här, den gick ju på ettan. Kunde ju bara inte missa den, jag älskar filmen!! Detta var nog den första filmen jag såg nånsin, jag var inte så gammal heller tror jag. xD Sett den miljaders gånger... Underbarare film får man leta efter, gosh!


Idol alltså...

2009-09-18 @ 21:43:54
Herregud vad jag diggar Laila Bagge, hon äger fan hela programmet. :D Hennes skrattanfall, i kvällens avsnitt, var ju fan bäst.. Ojoj, hon är så härlig!!!

Bjuder här på bilden jag och Bagge tog i Swedbank-tältet under priden:


Trevlig dag i stan.

2009-09-18 @ 19:30:14
Jag mötte som sagt upp A-K på centralen vid ett, så kul att träffas igen. :D Vo tog oss ut på stan, trallade igenom allt typ.. Drottninggatan, hötorgscity, sergelgången, gallerian osv.. Jag köpte iallafall en stor skjorta på Monki, en vit med grå/svarta ränder.. Skitsnygg! Efter nån timme på stan så begav vi oss till kungsan där vi kötpe varsin mjukglass och slog oss ner på en bänk.. Mumsade och pratade och bara hade det mysigt. Sedan trallade vi tillbaks genom stan och till plattan, in till t-banorna. Pratade lite till där innan vi sa hejdå och jag hoppade på t-banan hemåt.. Tusen tack för idag A-K, jättekul att träffas igen och umgås lite. :D Jag kom iallafall hem vid fem-tiden ungefär och har suttit här sedan dess.. Det händer inte mycket alls, strax dags för idol iallafall. :) Nu ska jag kika runt lite till här...

Tjing!

Ännu en dag.

2009-09-18 @ 11:51:25
Vaknade strax efter halv tio här, klockan ringde då.. Har inte hunnit gjort så mycket ännu.. Pratat med mamma, suttit här, duschat och nu äter jag lite frukost. :) Jag ska ta fixa mig sedan här.. Klä mig och borsta tänderna, och sedan ta mig in till stan. A-K kommer med tåget strax innan ett, så ska möta upp henne. Vet inte vad vi ska hitta på men nåt gör vi nog, om vi bara hänger runt på stan eller nå.. :) Men nu ska jag äta upp mackorna här, vi hörs senare!

Pusshej!

Go´natt!

2009-09-18 @ 00:04:46
Denna dag är förbi och jag är väldigt trött nu.. Och jag borde sova, inte för att jag har någon tid att passa. Det är skönt! Så får se vad som händer imorgon, när a-k hör av sig och så. :) Det blir nog lungt imorgon.. Men nu kallar sängen, go´natt!

Lyckad kväll. <3

2009-09-17 @ 22:58:46

Jag drog in till stan vid halv sex-tiden ungefär... Raka vägen till Berzelii park, alltså china-teatern, där musikalen Hairspray skulle ha premiär!! Det var inte alls så mycket folk där när jag kom, de höll på att fixa lite kring stället. Men tillslut så, det verkligen kryllade av folk sedan, mellan halv sju-sju.. Ojojoj, kändisar blandat med vanligt folk! De kändisar/bekanta som jag träffade var: Sonja, Shirley, Lisa StadellNina Söderquist, Jessica Andersson, Tess, Edward af Sillén... Så sjukt j*kla lyckat. :D Jag gick med ett leende på läpparna iallafall när jag lämnade stället. :D iiihi!!! Andra kändisar som jag såg var: Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren med familj, Anna Sahlene, Andreas Lundstedt, Christine Meltzer, Sarah Dawn Finer & Mikael Solfors, Malena Laszlo, Regina Lund, Terran, Linus Wahlgren, Kim Sulocki, Sanna Bråding, Lillbabs, Babsan, Maria Möller, Gabriel Forss, Hanna Lindblad, Anders Ekborg, Claudia Galli, Tina Leijonberg... :D Och massa flera, men inga som jag såg och kände igen namnen på..




Bilder från Aftonbladet:



Dessa tre brudar gjorde min kväll,
TUSEN TACK. ♥


Hemma igen.

2009-09-17 @ 20:26:32

Jag kom hem precis till åtta, när idol började. Så jag sitter och kollar på det nu, haha. Laila är grym!!! Jag ska berätta om mitt lilla äventyr jag var iväg på.. Mycket roligt och det blev så lyckat. :D haha. Nej, nu ska jag se vidare här.

Pusshej!


Dags att bege sig iväg snart!

2009-09-17 @ 16:50:51
Nu har jag nyss diskat här. xD Åt nämligen lite mat tidigare, ris och kyckling. :D Mums! Annars har jag inte gjort så mycket idag... Var till ica en sväng och handlade lite nödvändiga grejer.. Och lagt in massa bilder på facebook, och det kommer flera nån dag när jag orkar xD haha. Men har inte hunnit bränt ut nå bilder, eller orkat det. Hinner inte nu heller, får kanske göra det imorgon eller nåt. Jag ska typ bara fixa mig nu och sedan ta mig in till stan och senare möta upp Micke, najs. :)

Pusshej!

Lite ändrade planer...

2009-09-17 @ 11:43:35
Ska träffa a-k imorgon istället.. Hon skulle jobba till sex ikväll, så det passade bättre imorgon. Så då vet jag inte vad jag ska göra idag. xD haha. Men tror jag ska försöka bränna ut lite bilder och så, det skulle behövas.. För det finns så sjukt mycket bilder, så mycket man har varit med om, galet. Ska kika runt lite först, lyssnar på fina Sonja här och har lite tråkigt!!!

Pusshej!

Godmorgon!

2009-09-17 @ 11:02:17
Nu har jag varit vaken i cirka två timmar, och det händer inte mycket. Har nyligen ätit frukost här, gött. Och jag måste handla idag eller imorgon, haha. Jobbigt. Men iallafall, jag gör inte så mycket annat här. Glor runt lite och sådära. Annars vet jag inte vad jag ska göra, finns liksom inte så mycket. Fint väder är det iallafall ute, så man kanske kan ta sig ut och in till stan om en stund. Ska höra av mig till a-k också och se vart hon är och kommer till staden... Vi hörs senare igen!

Tjing!

Sängen kallar...

2009-09-16 @ 23:27:01
Det händer inte mycket här, pratar lite med Micke på msn. Helgen och början på nästa vecka kommer blir toppen alltså. :D iihi! Men nu ska jag faktiskt sova, har varit vaken sen typ fyra imorse. xD haha. Så lite sömn behöver jag... Ska träffa A-K imorgon, och även Micke på kvällen sedan. Och vi ska hänga lite i stan, det blir najs!! Vi hörs mera imorgon!

Pusshej!

Idol!!!

2009-09-16 @ 22:11:49
Jag kollade såklart på idol tidigare... En vi allihopa känner hade ju sökt där! Hennes namn är Camilla Håkansson. Fan va grym hon var alltså. :D Riktigt kul att se.. Man blev liksom så himla glad, för man såg hennes glädje. Ojoj, nu ska man lätt följa idol också.. Jag har min favorit!
GO CAMILLA!


Bild tagen under Mello-turnén 2008. ♥


Snart...

2009-09-16 @ 19:58:16
Snart är det dags för idol också, det ska jag se idag faktiskt, haha. Kollar lite på vänner just nu, det är bra!! Kom hem för en halvtimme sedan typ, har varit ut på gärdet och kollat lägenhet.. Den var jättefin men ja jag vet inte, får se vad som händer och så. Det var jag och typ 8-9 till där.. Och tidigare idag har jag bara suttit här vid datorn och tryckt, tråkigt. xD haha. Ska kolla lite tv nu, vi hörs igen senare!

Pusshej!

Trött, trött, trött.

2009-09-16 @ 14:01:03
Jag ligger här hemma i sängen och glor.. Och jag är så fruktansvärt trött. Min klocka ringde nämligen vid fyra imorse... Upp och hoppa strax därefter, duschade och sedan var det dags att åka in till Gävle, mamma skjutsade mig. Åkte med halv sex-tåget, var i Stockholm strax efter halv åtta.. Åtta var jag här hemma.. Hann bara packa skolväskan, ta en macka och byta om, för att sedan ta mig till skolan. Började nio med ett seminarium i musik.. Där vi fick; sjunga, hitta takter, spela instrument, uppträda, gruppövningar, dansa lite och bara flumma liksom. Det var faktiskt ganska så roligt, haha. Lektionen slutade strax efter halv tolv och då tog jag mig hem, till fridhemsplan.. Tänkte att jag skulle ta en snabbtripp runt här och in på åhléns och tog då den andra sidan av t-banan upp. xD Haha, ja jag fick en fin vända nere vid vattnet iallafall, helt lost liksom.. Men jag kom hem iallafall, tillslut.. Och jag bestämde mig för att skippa det andra seminariumet nu efter lunch för det var drama och vi skuller säkerligen fått spelat lite teater och skit.. xD Så jag blev hemma här istället.. Och jag har tråkigt!!!!

Tjing!

Det känns så rätt...

2009-09-15 @ 23:24:22
... att vara här hemma i Sandviken.. Liksom mitt liv är ju här.. Mina två favoritställen; komvux och badet! Det är två ställen som jag känner mig riktigt hemma på.. Och det har varit riktigt skönt att vara hemma dessa dagar. Men, imorgon ska jag tillbaks till Stockholm. Jag vill inte... Missuppfatta mig inte, jag verkligen älskar Stockholm, den finaste och bästa staden nånsin.. Men jag vill inte tillbaks till rummet, ensamheten och skolan. Jag vill inte!!! Som tur är så har jag bara imorgon i skolan, torsdag och fredag är vi lediga tror jag. Då händer ju annat skoj förhoppningsvis. Det längtar jag verkligen till, men allt som hör till vardagen, nej tack... Gaah, nu ska jag sova för jag måste upp och med det tidiga tåget som går vid halv sex imorgon. Blä!

Go´natt!

Träääna... :D

2009-09-15 @ 19:16:45
Jag kom hem från träningen för en stund sedan... Att det kan vara så sjuuuktkul alltså! Wow, jag älskar´t! Step/styrka i 75min med bästa Päivi.. Jag älskar att skutta upp, ner, runt och över den där brädan.. :D Det är svettig och härlig träning.. Detta behövdes!! Tack P! Jag måste ta tag i träningen i Sthlm också, jag har ju träningskort på sats så.. Får börja nästa vecka eller denna vecka, det visar sig.. :) Nu ska jag kika runt lite här och bara vara glad en stund!

Pusshej!

Ännu en slappis dag...

2009-09-15 @ 14:39:46
Idag har jag varit till tandläkarn, de bytte bara bågarna och så. Tog lite röntgenbilder också. Nu har jag bara två tider kvar hos tandis innan operationen, det känns konstigt.. Efter det så åkte vi hemåt igen, en kort sväng på stan och sedan hem. Btw, vi bokade biljetter till Tre S-julkonsert tidigare idag också, woho!! Det ska bli najs! Nu sitter jag här och ugglar, vet inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog lite korv här snart... för senare här ska jag iväg till badet och träna step, iiih va jag längtar. :D Nej, nu ska jag kika runt lite här...

Pusshej!

Sovtajm.

2009-09-15 @ 01:21:36
Jag ligger här i sängen och äter choklad, mums. Men kom precis på att jag ska till tandläkarn imorgon och att det kanske är på tiden att jag lägger mig så jag orkar upp, xD haha. Det känns bra.. Så vi hörs imorgon igen efter jag varit hos tandis.. Go´natt!

Mello i mitt hjärta. <3

2009-09-15 @ 00:26:30
Jag har mest suttit här vid datorn sedan sist. Kollat face, bdb och bloggar. Tyvärr så har jag inte skrivit nå mer på inläggen, har inte hunnit.. Jag satte nämligen i Mello07 dvdn, så himla bra. Har redan kollat på finalen.. Sonja & Sanna är ju bara helt bäst! Det har liksom gått 2,5 år nu sedan dess.. Jag gillar de där brudarna mer än någonsin..♥ Så mycket som har hänt, vilka minnen det finns! Jag skulle aldrig i världen kunna byta ut dem, i love it! Och just nu kollar jag på den älskade mellomusikalen, den är bara så bäst! Och Nat är bara grymmast, och sötast av alla. ♥ hihi. Nu ska jag kolla lite mer här...

Tjing!

En lugn dag..

2009-09-14 @ 21:06:33
Vaknade kring tio-tiden, upp och hoppa och fixade mig. Vid halv tolv ungefär så skjutsade mamma mig till komvux, skulle dit och hälsa på! Raka vägen ner till Junia i matsalen, så kul att träffa dig igen. :D Jag slog mig ner vid bordet där.. Vi pratade massa, roligt. Och klockan passerade tolv, då kom Jenny ner, haha. Pratade med henne, trevligt.. Och sedan lite fler som hejade glatt. xD haha. Senare under dagen kom även Annette ner och så pratade vi lite grann!! Mycket trevligt! Jag blev kvar ett bra tag på komvux, efter halv fyra nån gång så började vi röra på oss hemåt. :) haha. Var la hemma här strax efter fyra typ... Då kollade jag datorn lite och åt kakor.. Vid halv sex ungefär så åkte jag och mamma in till valbo och kikade runt. Träffade Sofia och Jessica där, mina kusiner, så pratade med dem lite. Jag såg lite snygga t-shirtar på veromoda, men så snål som jag är så köpte jag inga. xD haha. Nån timme senare åkte vi hem och det blev köpmat här i viken... Sedan vi kom hem så har jag bara suttit här. Har bokat biljett till Tre S-julkonsert också, det ska bli najs!! Och nu sitter jag bara här och glor, ska kika lite bloggar!

Pusshej!

Dags att tänka på refrängen...

2009-09-14 @ 00:12:26
Nej, nu börjar klockan bli mycket som vanligt. Och jag gör inte så mycket här, kollar lite på Talang 2008, haha. xD Jag kollade på Nothing Hill tidigare, den är ju bara sååå bra ju! Jag har även skrivit lite mer på mina inlägg som ska ut inom en snar framtid. xD haha. Och kalendern kom jag inte så långt med, det var inte så kul. Men ska fixa lite med den här nu innan jag släcker ner och ska sova... Vi hörs mera imorgon!

Pusshej!

Back in viken!

2009-09-13 @ 18:35:06
Jag är hemma i lilla viken nu.. Sitter här i köket med mammas dator och syster står och fixar lite mat till oss. Spaghetti och köttbullar, mums.. Senare får vi se vad som händer.. Kanske blir det någon film eller nåt. Eller om jag ska försöka blogga lite, hm. Ska iallafall fylla i min kalender med massa joks, det blir skoj. :D haha. Nej nu ska jag kika runt lite här!

Pusshej!

Ändrade planer...

2009-09-13 @ 12:18:11
Ingen inspelning, utan jag åker hem till Sandviken idag. Det känns bra!!!

Go´morgon!

2009-09-13 @ 11:15:31
Jag är vaken här.. Sitter mest helt upp och ner och glor. xD haha. Ska ta och äta lite kräm nu tror jag, så jag får nåt i mig.. Och kasnke ta lite riktig mat senare här. :) Jag vet inte riktigt hur min dag ser ut.. Om det blir någon inspelning eller inte, haha. Vet ju inte ens om jag har biljetterna kvar eller inte heller, hm. Det visar sig under dagen hur dagen slutar. xD haha. Men än är ju klockan så lite... :D Nu ska jag kika runt lite till här..

Pusshej!

Go´natt!

2009-09-12 @ 23:58:33
Jag är trött och här händer ingenting, verkligen. Jag ska ta och sova direkt.. Bättre så än att tråka här. xD haha. Vi hörs imorgon igen, go´natt alla!

För att du kan...

2009-09-12 @ 23:25:55

Kom hem vid halv elva här, fick skjuts hem av Jennifer och hennes familj som också var i Uppsala. Mycket mysig allsång var det. Och Sonja är bara allmänt bäst ju, iiih tack. ♥ Jag ska blogga om dagen så fort jag kommit ikapp med det andra. xD haha.

Tidigare idag så var jag in till Kungsan med Micke, för att se popcorn-finalen.. Och träffa Annamia då, trevligt. Hon är så go ju.. Hejade även på Daniel Karlsson, haha. Hann se en bit av finalen, när de plockade ut de tre finalisterna. Sedan var jag tvungen att dra till centralen och pendeln. Men fick mess av Micke hur allt slutade, haha...

Nu sitter jag här och äter lite chips och glor runt massa. :) Kanske hittar nåt skoj. xD haha.
Pusshej!


Dags att sova...

2009-09-11 @ 23:57:13
Nu börjar klockan bli sådär mycket igen. Sedan sist så har jag hunnit kollat på Flight 93, lyssnat massa på Sonja, laddat upp bilder på face, överfört pengar till Mickes mamma och pratat med mamma. :) Mycket som blivit gjort, det känns skönt. Och jag börjar bli lite småtrött nu, för det händer inte mycket här.. Men ska nog ta och lägga mig nu tror jag, får se när jag bloggar imorgon. Micke och jag ska träffa Annamia igen, och sedan ska jag till Uppsala på allsång med finaste Sonja.. Så det blir nog lyckat! Lääängtar... Hörs imorgonkväll igen!

Go´natt!

Min dag!

2009-09-11 @ 22:16:09
Finally så funkar internet....

Jag åkte iväg strax efter tre typ. Till odenplan för att möta Micke där.. Skulle köpa en sak till Annamia, haha. Men det blev inge där så vi åkte till Rådmansgatan, köpte en liten grej där och sedan vidare till Hötorget.. Och därifrån så gick vi ut till kungsan.. Annamia stod på scenen när vi kom, vinkvink. Efter det så kom hon ner och vi gick iväg en bit. Också fick hon lite presenter av oss. Bl.a. en flaska med snurrhals som de stod cocacola på, så lyckat! Pratade lite till med henne. Vid fem-tiden så började Popcorn dagsfinalen, så vi kollade på den och när den var slut så pratade vi lite med Annamia igen, söta hon! Hon var tvungen att dra ganska så snabbt. Och då tog vi oss en liten tripp runt i stan, trevligt. Oj, får inte glömma, när vi stod där på sidan och väntade på AM så kom Malin Nilsson trallandes förbi, hejade på henne och fick en kram, haha. :) hihi. Vid sju-tiden så tog vi hejdå typ och jag åkte hem mot fridhemsplan. Förbi ica för att handla lite, yeah. Men glömmer dock limpa, så får fixa de imorgon. xD haha. Hem hit och det blev tv. Doobidoo vid åtta för att Jessica Andersson var med, söta människa! Och även Måns var med! Efter det så blev det kändisdjungeln, men där hängde jag inte med så mycket. Nu ligger jag mest här och glor runt, inte så kul..

Tjing!

Första tentan avklarad!

2009-09-11 @ 13:09:52
Uppe och hoppade tidigt idag. Fixade mig och sådära, läste lite i boken också, haha. Tog t-banan till universitetet och var där strax innan nio-tiden. Raka vägen upp till ugglevikssalen där tentan skulle vara. Strax därefter så var det insläpp, och jag slog mig ner vid ett bord.. Först fick vi lite info, sedan skulle vi skriva ner reflektioner inför tentan, sen var det bara att börja.. Och avslutade med reflektioner om hur man tyckte det gick osv.. Jag gick därifrån vid halv tolv-tiden ungefär.. Det gick sådär, jag får nog inte godkänt. Men jag har ju inte ens haft böckerna typ. Köpte en av dem i förrgår.. Och den andra köpte jag idag när jag gick därifrån. xD haha. Så jag bryr mig väl inte så värst om tentan, jag får göra om den sen. Efter det så åkte jag in till stan, tog en sväng förbi kungsan och sen hemåt. Nu sitter jag här och jag ska strax äta här. :) Gött! Och senare idag ska jag ta mig in till kungsan igen med Micke för att träffa Annamia och så. :D

Pusshej!

Vilken dag...

2009-09-10 @ 22:53:34
Herregud vilken stressig dag alltså, men nu är jag hemma här...

Vaknade vid åtta-tiden typ. Mamma ringde då, hon och mormor hade hoppat på bussen mot Sthlm. Så jag fixade mig och allt, in till terminalen till halv elva ungefär. Mötte upp dem med massa packning. xD Tog t-banan hem hit och vi började plocka upp allt. Det tog väl en timme ungefär, sedan tog vi oss tillbaks in till stan för att kolla runt lite. Och det blev shopping, fast jag inte var så pepp på det, haha. Jag shoppade leggings, tunika, tjocktröja, skinnjacka och ett par skor.. Också fick jag en halsduk av moder. :) hihi. Snurrade väl runt på stan i tre timmar typ, hann med donken och lite fika också, mums. Strax innan halv fem så tog vi oss till terminalen, lämnade av mamma och mormor där och jag tog mig raka vägen till t-banan för att åka hem till fridhemsplan igen.. Messade massa med Micke också! Väl hemma så hängde jag upp de jag köpt, kastade i mig en drickyoghurt, tog med mig det viktigaste och drog ut till bussen.. Buss 1 som skulle ta mig till Frihamnen, det tog ungefär en halvtimme, haha. Väl framme där så mötte Micke upp mig och vi trallade iväg bort till Magasin 7, tror jag det heter.. Där inspelningen av Singing Bee skulle vara. Det var kö in men tillslut så kom vi in och, fick fylla i ett sekretesspapper och skit. In i studion och fick dåliga platser och inspelningen var väl inte så värst kul heller. Guud vad jag saknar dansarna alltså, hejohå. Det gör ju halva programmet!! Inspelningen slutade vid halv tio och då var det raka vägen till bussen, sa hejdå till Micke vid nybrogatan och jag åkte vidare hem till fridhemsplan. Och nu sitter jag då här och kikar runt på allt.. Tänkte plugga lite grann, lite snabbt bara. Jag har tenta imorgon, min första någonsin! Menmen, jag säger typ go´natt här på en gång och vi hörs imorgon!

Pusshej!

Sara Löfgren. <3

2009-09-10 @ 09:41:36


Godmorgon!

2009-09-10 @ 09:39:22
Här sitter jag... Har duschat, ätit frukost och ska snart fixa det sista här innan jag ska ta mig in till terminalen. Mamma och mormor rullar in med bussen 10.40.. Också ska vi åka t-banan tillbaks hit med alla grejer de har, suck! Och sedan ska vi nog ut på stan lite och kika runt, innan deras buss går hemåt och jag ska möta upp Micke för att dra på inspelning.. Hoppas det är nå skoj folk ikväll! Nej, nu ska jag fixa det sista.

Pusshej!

Go´natt!

2009-09-10 @ 01:18:08
Nu ska jag faktiskt sova här. Klockan den bara tickar på liksom.. Och jag har bara suttit här och glott sedan sist. Och även lite tv, haha. Imorgon kommer mamma och mormor hit, så ska in och möta dem vid terminalen, så måste sova nu.. Får hit lite mer grejer och sedan blir det stan. Och på kvällen blir det Singing Bee-inspelning med Micke! :) Hörs mera imorgon, go´natt!

Finaste Sonja & Caroline!

2009-09-09 @ 23:44:42

Caroline och SonjaKishti Tomitas bokreleasefest som var nu ikväll...
Jag dör, så sjuuuukt söta ju! ♥

Lite tv-tittande..

2009-09-09 @ 22:02:04
Fick ut ett inlägg nyligen, woho! Och jag har även kollat på Idol, haha. Herregud alltså, ett gott skratt har man fått iallafall. :D Jag diggar Laila Bagge till tusen, fy tusan va härlig hon är!!! Jag vill fan träffa henne igen.. Åh söt människa!! :) Nu gör jag inte ett skit... Jag måste typ fylla i min kalender men känner att det kommer ta aslång tid, gah. Det får bli något annat, ska se om det går något bra på tvn...

Pusshej!

9/8 - It´s Madonna!!!

2009-09-09 @ 21:56:08
Vi hade klockan på ringning tidigt, fixade oss, packade med oss allt som skulle med och begav oss iväg.. T-banan till centralen och sedan letade vi upp vårat spår.. Vårat tåg gick vid 11.07, och det var galet mycket folk alltså. Inge kul alls, men till slut så fick vi sittplatser iallafall. :) Vi gjorde inte så mycket på tåget, pratade och sådära. Framme i Göteborg vid 15.57. :) Väl framme så låste vi in vår packning och tog nåt att äta tror jag.. Messade till allt folk som vi skulle försöka träffa där.. Nat, Marie, Caroline och Tobbe! Alla svarade på messen utom M, och vi skulle höras av senare.. Och vi trallade bort mot Ullevi, kikade in Madonna-shopen och beslöt mig för att handla efter allt. Och det var lite halvlång kö till Golden circle-platserna. Så vi ställde oss där också, efter en stund så började vi prata med två personer framför oss. En av dem hade varit där dagen innan och sett konserten och visste exakt vart Madonna hoppade ner, så vi hängde på dem två in till scenen. Fick skitbra platser, två meter från scenen typ. Woho! När vi stod där så började det spöregna och det gjorde de typ var och varannan minut. xD Men vi klarade oss, för vi hade scentaket som tak, yeah! Det började med en Dj-Paul Oakenfold som förakt och vid halv tio ungefär så drog konserten igång! WOW!


  
  

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om konserten.. Vilken upplevelse!!! Okej, jag är inget stort fan av Madonna alls, tycker hennes låtar är jättebra men inget mer.. Jag såg hennes förra show på tvn när den visades ´07 och sa då efter den att jag ska nån gång se henne live innan jag dör.. Bara för att ha sett henne liksom, för den showen ägde verkligen. Två år senare så var den "drömmen" sann...

Madonnas Sweet & Sticky tour!
Shit vilken show, vilken världsstjärna hon är! Hur hon rör sig på scenen, sjunger och verkligen bjuder på sig själv. Bästa låten på hela kvällen var, helt klart, Like a prayer! Det var amazing, vilken allsång, jisses! GÅSHUD!!! Och i sista låten så hoppade Madonna ner från scenen ju, höll fram micen och lät publiken sjunga... det var mitt Framför oss!!! Så himla coolt, hon var fan en halv meter ifrån oss. EN HALV METER FRÅN MADONNA!!! Obeskrivligt! Hennes enorma show höll på i hela två timmar, helt amazing. En upplevelse man sent kommer glömma alltså! Det här var absolute det bästa jag sett/gjort i hela mitt liv! Får jag möjligheten att se henne igen så skulle jag inte tveka för en sekund.. Det bästa som hänt någonsin, VILKEN UPPLEVELSE!!!






När vi kom upp och ut från Ullevi så började vi med att ringa Marie, hon och hennes kollegor i ThreeD var också där! Men inget svar fick vi, så vi börjar gå en bit och efter några steg bara så såg Micke dem. Vi rusade fram såklart, kramkalas och massa prat. :D Så kul att hitta på dem där bland allt folk! Anna Andersson med pojkvän dök upp där också, så hejade på henne med. Messade även lite med Caroline också, hon var vid nån entré på andra sidan Ullevi så vi sa hejdå till brudarna och tog oss runt. Messade tillbaks och frågade exakt vart hon var, för det var ju ganska mycket folk där.. Rätt som det var när vi går där och letar så kommer Caroline med pojkvän mitt framför oss.. Lika chockade allihopa över att vi lyckades hitta varann där, haha. Hon tänkte precis svara på mitt mess om var exakt de var och hon skrev "Utanför Ullevi ;)" HAHA Så härlig! Pratade massa med henne, blev presenterad för hennes pojk.. Efter en stund lära de iväg för de skulle träffa Anna. Och vi fortsatte vårat letande efter personer. Tobbe hade dragit men vi hade Nat kvar, så vi begav oss till andra sidan igen.. Såg Marie och co igen, skrämde skiten ur Marie och drog vidare, haha. Vi ringde och ringde Nat hela tiden, men inget svar och det tutade upptaget hela tiden.. Vi kikade förbi Madonna-shopen för jag skulle köpa en t-shirt.. Det blev en svart med Madonna på framsidan och turnén på baksidan.. Skitsnygg! Kostade "bara" 300:-, men jag ville ha nåt som minne.. Försökte få tag på Nat igen, klockan var över 12-tiden också.. Men inget svar alls så vi gav upp.. Tog oss till donken, för vi hittade ett som hade nattöppet typ, precis vid nordstan.. Vi köpte det vanliga och slog oss ner och åt, mycket gott. Satt där en stund och frös typ, haha. Vi tröttnade och gick ut istället, mycket varmare. xD haha. Tog oss ut på avenyn, det var ju massa folk ute på krogarna där.. Och vi började gå mot masthugget också, får se om vi skulle hitta.. Men det var helt öde på folk så vi vände, lite läskigt att gå då ju.. Så vi tog oss till centralen och där blev vi sittandes, det öppnade vid fem-tiden...

   


Slappdag...

2009-09-09 @ 18:53:41
Klockan börjar gå mot kvällen nu.. Och jag har verkligen suttit här hela dagen, herregud. Men jag har pluggat lite, bloggat om gårdagen och trallat ner till ica för att köpa mjölk och lite godis.. Nu ligger jag här, och jag tänkte faktiskt försöka blogga lite grann, har ju lite inlägg från sommaren att få ut än.. Jobbigt men jag vill ju verkligen ha ut dem. xD haha. Så får se om de kommer ut nåt senare, kan ju alltid hoppas! Nu ska jag kika lite bilder...

Tjing!

Dans a´la Nathalie. <3

2009-09-09 @ 17:21:26
Gårdagen...
Vid åtta så tog jag t-banan bort till Odenplan och gick bort till Lasse Kühlers Dansskola. Såklart så lära man ha en kod för att komma in, men när jag kom dit så tyckte jg att det var en bekant som stod vid cyklarna och det var Sara Kullander, också en dansare (dansa bakom september förut). Så det blev kramkalas och massa prat med henne, trevligt. Och hon sa även att Nathalie var på väg dit, iih. Efter ungefär tio minuter så dyker Nat upp.. Kramkalas och prat, hon tackade för vykortet bl.a, haha. Hängde med dem in, gick och bytte om direkt. Pratade lite mer om att jag flyttat till Sthlm och så, hon blev verkligen jätteglad. :D hihi. Betalade för klassen, 140:- och sedan in i salen... Det var bara dansare från LKD, också jag och Sara, haha.

Klassen började vid 20.40. Och Nathalie började med att presentera sig lite grann.. Efter det så började vi med en uppvärmning, lite yoga och lite styrka.. Jobbigt, haha. Och Nat är söt! Och såklart så skulle hon köra lite diagonaler också, jag gillar det inte så värst. Var med i början på Jazz walk, men sedan blev det snurrar och sådant. Då kollade jag bara.. Tillslut så började vi med koreografin, men först så lyssnade vi igenom låten. Vi skulle dansa till Bleeding love, älskar den låten.. Sedan började hon lära ut stegen, en bit i taget. Och vi dansade igenom den några gånger.. När vi hade gjort en bra bit på koregrafin så delade vi upp oss i två grupper och dansade. Och det sista vi gjorde var att vi skulle bestämma en känsla vi skulle dansa med, typiskt Nat grej, haha. Det var skönt att bara släppa allt och bara dansa, följa musiken.. Häftigt! Klassen gick bra, hela koreografin gick faktiskt bra, över förväntan! Efter det så var det en liten avslappning och stretch stund. Klassen slutade vid 22.20 typ.. Pratade lite snabbt med Nat efteråt, hon skulle stanna kvar en stund men jag lära hem.. Tackade för att jag kom och allt, vi skulle höras av snart igen! Sa hejdå till Sara också. Sprang och bytte om och sedan trallade därifrån. Raka vägen till Odeplan och vidare hem till Fridhemsplan.








Det var andra gången jag dansade för Nathalie nu, första gången var ju i april som sagt. Jag tycker själv att jag har utvecklats lite grann och det är kul att lägga märke till sådant. Tillbaks till Nathalie.. Hon är ju, som många av er kanske vet, en stor förebild för mig inom dansen. Det är hennes förtjänst att jag började dansa överhuvudtaget. Så det är väldigt speciellt att få dansa för henne.. Jag älskar hennes stil, hennes sätt att lära ut på.. Hon dansar med en sån enorm känsla, utstrålning och dansglädjen som hon förmedlar, hon lyser verkligen. Det är väldigt häftigt att se och uppleva!! Nathalie, du är och kommer alltid att vara en person som jag ser upp till! DU ÄR GRYYYM!!!

Nästa dansklass för Nat blir den 21 november, om inget hinner dyka upp före då.. Längtar :D
J-u-s-t  D-a-n-c-e . . .

Hemma.

2009-09-09 @ 11:47:14
Jag är vaken här. Och jag är hemma från skolan. Jag orkade, ville inte, kände inte för att gå... Det känns tråkigt att det är så men ja det kanske blir bättre. Jag sitter iallafall här vid datorn. Inte hunnit duschat ännu, men det ska jag göra. Sedan ska jag läsa igenom en bok till tentan och skriva ner det viktigaste. Sedan vette fan.. In till stan kanske, hm. Om jag orkar!!! Hörs iallafall senare.

Pusshej!

Daaansa :D

2009-09-08 @ 23:48:49

Jag ligger nu i min säng här och ska strax sova, men tänkte bara kika in och säga att jag lever! Shiit vilken rolig dansklass jag var på. :D Jag är så glad, iiihi. Nathalie som höll i klassen, ååh söta människa! Jättekul och träffa henne igen, två månader sedan sist ju!! Men jag ska ta och berätta om kvällen imorgon. Nu tror jag att jag ska sova iallafall. Go´natt!


Äntligen hemma...

2009-09-08 @ 17:44:39
Gosh vilken lång dag alltså, shiit.. Kom hem från skolan/stan för en liten stund sen bara.. Två föreläsningar som sagt, den sista var bara seg för man lärde sig ju inget. Dåligt, haha. Vi fick en uppgift efter första föreläsningen så den pluggade vi med under vår lediga tid.. Slutade fyra som sagt och vi alla tog oss iväg, sa hejdå till alla vid centralen. Jag åkte till odenplan för att kika upp vart Lasse Kühlers Dansskola låg, för jag ska dit och dansa ikväll, haha. Och sedan in på akademibokhandeln där och se om de hade en bok, men icke. Juste, jag köpte en av böckerna som jag behöver läsa till tentan på lunchen, woho.. Efter odenplan så åkte jag hem till fridhemsplan, tog mig till Sats direkt och fixade ett medlemskort så nu är det bara att springa och träna där. :D iiiihi. Sedan hem hit och nu sitter jag här och glor. Vet inte riktigt vad jag ska göra... Hela dagen är ju fan förbi. xD haha. Men ska kika runt lite, sedan packa träningsväskan. Dansklass 20.40 ikväll... :D

Pusshej!

Sängen kallar..

2009-09-07 @ 22:48:52
Klockan börjar faktiskt bli mycket här och jag ska ta och sova. Ingen bloggning heller, håller på men det tar tid menmen... Ska upp tidigt imorgon, har föreläsning vid 8 redan. Död! Två föreläsningar, en 8-10 och den andra 14-16. Därimellan ska vi plugga till tentan typ. Och imorgon måste jag förbi sats och kolla lite.. Och senare på kvällen ska jag iväg på dansklass. :D Det blev bestämt nu ikväll här, det ska bli askul, hoppas jag. :D Jag längtar iallafall.. Kommer vara sämst av alla men va fan, jag får dansa för Henne igen! Nej, nu ska jag stänga av skönsjungande Sonja här och släcka ner datorn och bädda upp. Dags att sova, hörs mera imorgon. Go´natt!

Min dag...

2009-09-07 @ 16:03:31
Här sitter jag och trycker lite grann, det händer inte mycket alls. Har väldigt tråkigt här hemma, bu. Var iväg till skolan tidigare idag, började vid halv tio. Mötte upp gruppen vid caféet igen på konradsberg och vi for in till bibblan. Satte oss vid datorn och skrev ett protokoll på de vi gjorde i fredags. :) Sedan lite lunch och sedan gick vi igenom lite begrepp till tentan.. Vi sa la hejdå vid ett-tiden ungefär.. Jag åkte hemåt, tänkte gå förbi sats men jag orkade inte så jag gick hem istället. Och här sitter jag nu. :) Ska försöka få ut nåt inlägg också, om jag orkar, ta så sjukt lång tid ju. xD haha. Men de visar sig...

Pusshej!

Ett år sedan... KÄRLEK! <3

2009-09-07 @ 15:19:22



Jag minns dagen så väl. Våran dejt med Jessica. Slussen-dejten som den nu mer kallas. En kort träff som resulterade i TVÅ timmar. Just där vid slussen. UTE. Det var kallt, väldigt kallt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var super lyckliga hela bunten. Känslan att stå där och prata med de bästa, obeskrivligt. Prat, skratt, skämt, seriöst, gos, kramar, kort... ja allt fanns verkligen. Dagen stavas K-Ä-R-L-E-K!

Jag ch Jessica pratade om den här dagen så sent som i lördags faktiskt. MYYYS!!!
Längtar tillbaks ju . . .


Sovtajm.

2009-09-06 @ 01:56:42

Dags att sova nu. :) Det har inte hänt så mycket här ikväll. Packat ihop väskan min som ska med imorgon plus att jag packat en resväska som mamma tar med sig på torsdag när hon kommer till mig. :) hihi. Bara ätit lite godis och så också, najs. Men nu känner jag hade jag borde sova om jag ska orka upp imorgon. Min buss mot Sthlm går vid 08.40.. :) Blir då uppmött av Micke på terminalen och vi drar ut till grönan direkt, låser bara in väskorna på centralen.. Det är nå mix megapol artistjakt där, med massa artister. :D hihi. Sedan får vi se om jag går på Så ska det låta-inspelningen på kvällen... Men som sagt, nu ska jag sova!

Go´natt!


Jag saknar Jess som tusan, <3


Jessica <3

2009-09-05 @ 22:56:09

Jag är hemma, jag vill inte vara hemma.. Gaah! Jag vill tillbaks till dagen, spola tillbaks, åååh. Jag finner inga ord för dagen.. Hade ni varit med om samma så hade ni förstått.. Den där Jessica Marbeger är alldeles för fin, och jag tror jag gillar henne alldeles för mycket. Herregud!!! Det har varit Jess lite titt som tätt ända från halv två till halv nio.. Hon är bara bäst, ååh. JAG SAKNAR HENNE! Jobbigt att det bara ska bli en värre saknad efter henne när man träffat henne, nu är den dock ENORM!!! Gaah! Jag sitter iallafall här och minns tillbaks på dagen, på allt hon sa och allt. Underbara fina hon! ♥ Jag ska blogga om detta, så fort jag fått ut sista sommarveckan, haha. xD

Ska kika runt nu och se vad jag missat. :)

Pusshej!


Allsång idag!

2009-09-05 @ 11:47:21

Här sitter jag, håller på och fixar det sista. Snart mat här också, men måste packa väskan lite. :) Tjugo i ett går tåget mot Falun, där jag idag ska på allsång. :D Ska bli otroligt mysigt. Med världens bästa Jessica Marberger som gästartist. :D Jag längtar som en galning efter henne, ska bli så otroligt kul att se henne sjunga solo igen och att träffa henne förstås!!! iiiiihi. Allsången börjar vid 15, ingen aning när den slutar men jag blir iallafall hämtad där utav Robert. Så hemma efter åtta igen typ, skriver då igen!

GRATTIS säger jag till syster min som fyller 18 och Annamia som fyller 30 idag. :D
Hoppas ni får helt underbara dagar, ni är bäst, älskar er. ♥


Pusshej!


Jess och jag i Eskilstuna 2 augusti 2009. ♥


Slocknar snart.

2009-09-05 @ 01:37:53
Nu börjar klockan bli mycket och jag väldigt trött. xD haha. Jag tror jag ska sova om jag ska komma upp imorgon. Jag ska nämligen på allsång i Falun imorgon, för fantastiska Jessica är med. Ska bli riktigt skoj alltså, åker dock själv menmen.. Hörs mer imorgon eller senare..

Go´natt!

Back in viken!

2009-09-05 @ 00:50:21
Nu sitter jag här hemma i Sandviken, på mitt rum med mammas dator.. Mumsar lite choklad och glor runt lite överallt, najs..

Kom iallafall iväg till Tv-huset och ännu en inspelning av Så ska det låta. :) Gick själv idag, för Micke kunna inte för han hade skola.. De som tävlade var Sara Löfgren & Johan Boding mot Amy Diamond & Samuel Ljungblad.. Och jag var ju självklart där för Sara! :D Den människan är ju så galet grym, det är helt sjukt! Hon slutar aldrig att förvåna mig, vilken röst människan har. Utstrålning, ja allt. Jättebra program, ska bli jättekul att se sen! Efteråt försökte jag få till mig Sara men hon vinkade lite att hon skulle komma snart. Men de började tömma lokalen så jag gick upp i entrén.. Micke med familj kom efter ett tag när jag stod där, de skulle på nästa inspelning medans jag skulle åka hemåt, haha. Och rätt som det var då så kom Sara med vänner upp. Så pratade lite med henne, goa hon! Så kul att träffa henne igen, hon är underbar! Sedan skulle hon dra vidare, kramkalas och vi ses nog snart igen. Var kvar ett tag till med Micke och pratade, men sedan lära jag dra.. Stötte på Sara igen utanför tv-huset, haha. Jag skyndade mig iväg, mycket onödigt för när jag kom till centralen så var det en timme kvar till pendeln skulle gå. Så det blev donken-mat, mums. :D Sedan till pendeln som tog mig till upplands väsby och där hoppade jag på upptåget som tog mig till gävle och där kom mamma och hämtade mig. Hemma strax efter elva och då blev det lite bullar, mums! Nu sitter jag här och nyligen betalat en räkning, daaaansa!!! Och gör inte så mycket mer, ska kika lite bloggar tror jag. :)

Pusshej!

En snabbis...

2009-09-04 @ 12:53:41
Nu är jag hemma här igen.. Kom hem för en halv timme sedan typ. Var iväg till skolan idag vid nio-tiden, mötte upp gruppen och vi tog oss in till bibblan.. Satt där och gick igenom läroplanerna och diskuterade utvecklingen och så. Vi var klara strax efter 12. :) Vi började även planera att kanske gå ut och äta hela klassen den 17:e, bara för att umgås och fira eller vad man säger, vår första tenta som är avklarad då. (den är den 11:e). Najs! Men jag har inte hunnit gjort så mycket här hemma, druckit en drickyoghurt och packat väskan, men allt får inte plats xD haha. Funderar på om jag blir tvungen att ta med regnjacka hem, hmm. Kanske bäst så! Får väl låsa in på stationen då, orkar inte ta med väskan till inspelningen. Den blev ju stor nu, och de är så mycket folk efteråt som ska ha ut sitt i garderoben så jag vill inte hänga in den där heller. xD haha. Ska strax ta mig iväg här, bara kika i lite snabbt.. Vi hörs nog ikväll igen när jag är hemma i viken..

Tjing!

Go´natt alla!

2009-09-03 @ 23:54:14
Det blev inget plugg.. Jag och Micke har kollat lite hur det blir i helgen.. Askrångligt med upptåget i helgen ju, för det verkar vara banarbete. :S Så det förstör en hel del, så får se imorgon hur allt slutar.. Så jag har även packat massa nu ikväll. Åker ju hem imorgonkväll.. Så de blir lite smutstvätt, för jag har knappt nå kläder här. Plus lite annat joks med hem.. Så jag har inte hunnit läst några läroplaner alls och jag orkar inte nu heller. För jag måste sova så jag kommer upp imorgon när klockan ringer, säger go´natt här nu. Får se om jag hinner skriva nåt imorgon innan jag åker hemåt mot Sandviken. Det är iallafall skola som gäller imorgon, sedan Så ska det låta-inspelning och sedan hemåt. :) Höres!

Go´natt!

Hemma för kvällen...

2009-09-03 @ 21:42:40
Jag kom iallafall iväg till skolan och bibblan tidigare, men såklart så skulle de böckerna vara upptagna då också. Så jag åkte hem och sket i det. Får säga imorgon när jag träffar gruppen att jag åkt dit några gånger men att de inte funnits nån bok ledig att läsa, suck. Känns dumt mot gruppen men jag kan inget göra åt det. Sedan satt jag vid datorn lite, som vanligt. Och vid halv åtta så tog jag mig iväg, mötte Micke på centralen och vi tog pendeln ut till Jakan för att träffa Milla. :) Trevligt. Micke skulle hämta sitt grönan-kort. Så vi satt där och pratade lite, mysigt. Sedan tog vi pendeln hemåt igen strax innan nio.. Jag och Micke tog hejdå vid centralen, men ses ju imorgon igen, haha. Och nu sitter jag här och blänger igen.. Vet inte om jag ska ta och kika på de tre läroplanerna jag har här hemma, vet inte ens vad vi ska göra med dem, hmm. Jag kan ju kolla lite iallafall, så jag hänger med på nåt imorgon. :) Sedan ska jag även kika igenom face och bdb, woho.

Pusshej!

Har tråkigt...

2009-09-03 @ 15:53:34
Jag sitter bara här ja, på mitt rum...

Jag har hunnit med en del idag. Vaknade kring nio-tiden typ, kom inte härifrån förrän strax efter tio. Raka vägen in på SL center för att köpa ett sl-studentkort.. Lång kö, men jag har nu köpt ett. :) Efter det så tog jag t-banan till Universitetet för att kika in på Akademibokhandeln där och se om de fått in böckerna jag behöver, men icke.. Så jag tog mig in till stan istället och köpte en present till syster som fyller på lördag.. Hoppade på t-banan vid hötorget och klev av vid Odenplan för att där ta mig till en annan Akademibokhandel, men de hade inte heller böckerna. Och då tog jag t-banan hem till fridhemsplan.. Men först iväg och handlade lite sedan trallade hemåt.. Väl hemma så gjorde jag lite makaroner och åt det med ketchup, mums. Eva (hon som jag hyr av) kom också in hit en snabbis, berättade vart tvättstugan och allt sådant var. xD haha. Strax efter två-tiden så åkte jag iväg till konradsberg för att ta mig till bibblan där.. Jag måste läsa två kapitel ur en bok till imorgon. Kommer dit och alla böckerna var utlånade och referenserna upptagna, suck.. Fixade iallafall ett universitetskonto och bibblankort och åkte sedan hemåt igen. Tog en svängom runt fridhemsplan, hittade lidl och donken, yeah. Sedan hemåt och här sitter jag nu.. Jag har väldigt tråkigt liksom, det händer inte ett skit. Jag måste ju tillbaks till skolan igen, men jag orkar inte... Men jag ska göra ett försök till senare här, det är så jobbigt att gå ju.. xD Annars vet jag inte vad som händer alltså, inte mycket alls. Lyssnar lite på Sonja, hihi.. Ska kolla runt lite mer här nu!

Pusshej!

Dags att dra sig...

2009-09-03 @ 00:54:44
Här händer det inte alls mycket.. Ligger mest här och blänger, lyssnar på Sonja och myser lite, hihi. Jag har suttit här hela tiden sedan sist.. Kollat på The Bachelorette och So you think you can dance! Så braa ju.. Även ätit lite smörgåsrån, mums :D Nej, nu ska jag ta en sista koll på allt och sedan sova..

Go´natt!

Sommaren 2009 är officiellt över!

2009-09-02 @ 22:16:01

En dag sent men det gör väl inte så mycket, bättre sent än aldrig, haha. Sommaren är nu officiellt över. Och det känns otroligt tråkigt... Har inte ens hunnit bloggat klart om allt som hänt, för det har hänt så SJUUUUKT mycket i sommar. Det är knappt att man fattar det själv alltså, shit. Helt klart Bästa sommaren ever!!!

Rix fm festival, Markoolio-konserter, Smaka på Stockholm, Gröna Lund, Sommarkrysset, Bounce summercamp, Göteborgskalaset, Lotta på Liseberg, Allsånger, Diggiloo, Pride, olika konserter... Massa skoj som hänt alltså!!! Det största som hänt, eller några saker, är ju att jag sett Madonna och Britney Spears live. Det var en upplevelse om något. Men att ha dansat bakom självaste Malena Ernman, det känns också stort!! Jag levde mina drömmar just i det ögonblicket, lövely! När jag minns tillbaka på den här sommaren, så blir jag alldeles varm inombords och bara ler, så mycket kärlek det har varit.. Den har varit alldeles, alldeles... OSLAGBAR!!! Alla människor jag har träffat, jag säger bara TUSEN TACK för att ni finns i mitt liv! Ingen nämnd, ingen glömd! Ni är underbara allihopa, tack för att ni gjorde denna sommar möjlig!



Vi blev ett gäng denna sommar,
nämligen glada gänget, tillsammans.
Vi samlar minnen som tar oss genom livet.
Detta var verkligen Vår sommar! ♥


Hemma i lugn och ro!

2009-09-02 @ 21:16:54

Gårdagen var ju jag och Micke som sagt på Så ska det låta-inspelning och de som tävlade var Lina Hedlund & Tess Merkel mot Timo Räisänen & Måns Jälevik.. Mysig kväll blev det, brudarna är för sööta ju!! Och vi pratade massa med Pernilla också, trevligt. Träffade Marko innan inspelningen också, han var med på den tidiga, hihi..

Nu till dagen.....
Klockan ringde redan vid sex idag, grymt tidigt ju.. Fixade mig och sådära, tog sedan t-banan till konradsberg, de var där jag skulle ha lektionen idag. Letade på rätt hus och sal, hade ett seminarium på tre hela timmar. xD haha. Lite drygt men, det funkade.. Blev indelad i en grupp också, som jag ska arbeta tillsammans med under kursens gång. Det blir nog bra!! Slutade strax efter tolv och då var det raka vägen hem för att äta lite och sedan vidare till universitetet. Hämta lite papper och joks hos Eva och sedan kollade jag om lite skolböcker som jag behöver som inte fanns inne än.. Messade med Micke också, och det blev bestämt att vi skulle på den tidiga inspelningen av Så ska det låta, haha. Kom till tv-huset till tre och inspelningen började strax efter fyra. De som tävlade var Rickard Olsson & Lotta Engberg mot Sarah Dawn Finer & Patrik, nånting.. haha. Minns inte alls vad han hette i efternamn.. Men det var ett roligt program, haha. Pratade såklart med Pernilla igen, hon var glad att se oss. :D hihi. Slutade vid halv sju typ, stannade kvar en stund och sedan drog vi in till stan. Micke skulle fotta lite, så vi trallade till kungsan och sedan till skeppsbron för att sedan skiljas åt vid slussen. Jag tog t-banan hemåt, var hemma vid åtta.. Satte mig här direkt, kikat runt massa och kollat på Bones.. Nu gör jag inte mycket alls. :)

Pusshej!


Det blir aldrig som man tänkt sig...

2009-09-01 @ 16:42:58
Det har inte hänt så himla mycket idag... Åkte ju iväg till konradsberg men det visade sig att jag skulle vara på universitetet... Jag gillar inte mitt schema, jag förstår inte det. SÅ det blev ingen lektion idag heller, haha. Jobbigt, kommer ju efter så himla mycket. Men tog mig till universitetet iallafall, träffade på Karolina det första jag gör när jag kommer dit. :D Kul ju.. Kikade in på akademibokhandeln också, men böckerna var slut som jag skulle ha, så får kika in nån annan dag.. Sedan satt jag mest där helt upp och ner.. Eller, jag antecknade ett medlemsskap på Sats.. Jag kunde inte låta bli när de stod där och de var lite billigare för studenter också, haha. Men det är en prova-på grej i tre veckor och sedan får jag bestämma om jag vill vara kvar där eller inte.. : ) Riktigt najs ju, men jag tänkte ju liksom åka dit och prata medlemsskap med dem, för jag vill träna där. :P hihi. Sedan åkte jag in till centrum och kollade runt lite.. Hittade inget, kollat på massa kalendrar men kan inte bestämma mig. xD haha. Jag kom väl hem hit igen för en timme sedan typ. Händer inte mycket alls, kikar runt på allt och så... Ska försöka hitta nåt att äta eller nå, för att sedan ta mig iväg till karlaplan och möta Micke där och vi tar oss vidare till tv-huset för ännu en Så ska det låta-inspelning, woho. :D

Pusshej!

Ännu en dag...

2009-09-01 @ 09:48:55
Vaken är jag allt, klockan ringde redan vid halv nio. Har hunnit duschat och ätit frukost. Och nu sitter jag här och blänger, vet ju inte riktigt vad jag ska göra. Micke kommer hit runt elva-tiden för att hämta sin väska som han lämnade här igår.. Och efter det så tar jag t-banan till skolan, för att hitta och komma i rätt tid. xD Jag vill egentligen inte gå dit men jag måste.. Så får se om det är skoj eller om det bara är skit.. Jag ska ta och borsta tänderna nu och sedan kika runt här lite mer. : )

Pusshej!

Shit vilken dag det blev. <3

2009-09-01 @ 00:54:08
Det blev ingen skola idag, jag hittade inte dit jag skulle så jag sket i allt... Nog om det nu! Jag tog mig till stan istället, snurrade runt där massa.. Gallerian, NK, kungsan, drottninggatan, hötorget, gamla stan och överallt typ. xD Vilket liv... Och vid hötorget så höll de på att plocka fram mattan, lite stolpar och galler och skit, för Polarpriset skulle gå av stapeln där nu ikväll. Något mer tänkte inte jag på det, så for iväg och köpte en mcflurry och sedan runt lite till.. Rätt som det är så har jag Fredrik Swahn med fru framför mig och han pratade med någon i telefon, att han var påväg till konserthuset nu.. Så jag tog mig dit såklart också. ;)

Klockan var strax efter tre-tiden då.. Det hade inte riktigt börjat släppa in folket då.. Bland de första jag såg var Nina Söderquist, jättefiin ju!! Jag messade med Micke under tiden jag stod där och bara letade folk. :D haha. Kändisspaning på hög nivå var det typ!! Vi visste två som skulle dit iallafall, och det var Anna Mourou och Lotta! Och strax efter halv fyra så kom Micke dit och då fortsatte vi leta lite folk.. Jag hann dock träffa Anna och Emilia innan han kom.. Rätt som det var när vi stod där så såg vi en lång person och det var ingen mindre än Sonja, jag hoppade, studsade och blev asglad verkligen. Älskade Sonja liksom, gud så vacker hon var!! Annat folk som vi också träffade var: Lotta & Ullis, Charlotte Perrelli, Marie Picasso, Carolina Gynning, Tess & Lina, Molly & Alice och Tine Matulessy!! Och sedan kom det ju massor av annat känt folk, kände ju igen var och varannan ju.. Nästan hela kändiseliten var där, kändes det fan som. xD haha. Vid halv fem så tog det typ slut med folket och vi hade lite bråttom så vi drog oss därifrån.. Vi hade ju träffat de vi ville ju. :D plus många fler...


Strax efter halv fem så var vi hemma hos mig vid fridhemsplan.. Vi började fixa lite pasta direkt, vilket tog väldigt lång tid. Lära ju koka upp vatten först, och det tog lång tid på en kokplatta. xD haha. Men tillslut var det klart och vi kastade i oss maten.. Sedan raka vägen ut till Karlaplan och tv-huset för en Så ska det låta-inspelning.. Den började vid halv åtta och slutade strax innan tio. Vi hade skoj, jag, Micke, Monica och Mikaela. :) De som tävlade var Nanne Grönvall och Stefan Nykvist (Larz-Kristerz) mot David Lindgren och Jessica Heribertsson! Nanne och Jessica var grymma, träffade även de efteråt, hihi. Och Peter Settman också, han är trevlig. Pratade även med Pernilla, kramgo och trevlig hon. :D Efter allt så tog vi oss hemåt.. Micke hoppade av vid Östermalmstorg och vi andra fortsatte till centralen där jag tog hejdå av dem.. Och vidare hemåt.. Sedan jag kom hem så har jag hunnit med att diskat, pratat med mor och sedan kikat igenom allt här..

Och nu börjar klockan till och med bli mycket. Jag måste nog sova lite nu, hörs mera imorgon eller senare.. Skola och Så ska det låta-inspelning imorgon!!!
Go´natt!

RSS 2.0