You´re a part of me!

2010-04-30 @ 19:02:17
Nyligen kollat på Go´kväll här. Haha, men Sanna Nielsen gästade faktiskt.. Lite prat i början och sedan uppträdde hon med Devotion, så bra! Avslutade programmet gjorde hon också med en ny låt, Sound of spring. Jättebra låt verkligen, men jag tycker ändå att det är lite annorlunda för vad S brukar göra och låta.. Men hon är asgrym, som alltid! :D Längtar tills man får höra fler låtar från skivan ju... åh!



 

Pluggeliplugg!

2010-04-30 @ 15:12:41
Nu har ju April-månad nått sitt slut också typ... Och jag tänkte lägga upp min plugg-lista här som jag la ut i slutet av mars, så får vi se vad som har blivit gjort..

  • Sv C - argumenterande text, 22/4.
  • Sv C - papret, göra klart så fort som möjligt.
  • Ma E - prov "derivator och integraler", ska inte ha prov på, bara lite i ett annat!
  • Ma E - prov "komplexa tal", göra helst denna månad!
  • Med. grund - prov "mikrobiologi och hygien", 14/4.
  • Nk B - prov "matspjälkning, skelett m.m", 27/4.
  • Nk B - hälsoprojektet. 7/5.
  • Nk B - prov "genetik", 27/4.
  • Nk B - uppgift "genteknik".
  • Psykologi A - uppgift "inlärning och minnet". (komplettering!)
  • Psykologi A - uppgift "min inlärningsstil".
  • Psykologi A - uppgift "behovstrappan".


    Jag tycker att jag har varit hemskt duktig som gjort allt detta ju, åh! Plus att jag gjort två till psykologi-upgifter, tre till medicinsk grund-uppgifter och ett tal i svenskan. Snacka om en effektiv månad! :D Jag tror att jag känner pressen va.. xD Mitt kursslut är den 16 maj, men jag kommer köra veckan efter också. Jag har sagt att sista lektionen blir den 20maj, sista svenska-lektionen då!!! Sen är det sluuut...
  •  

    Detta är kvar nu...
     

  • Sv C - argumenterande text version2, 17/5
  • Nk B - hälsoprojekt-redovisning, 7/5.
  • Med. grund - HLR, 12/5
  • Nk B - prov "nervsystemet och våra sinnen", 11/5.
  • Franska - prov3.
  • Ma E - omprov "komplexa tal", ??? Göra eller inte?!
  • Ma E - prov "differentialekvationer", ??? Göra eller inte?!
  •  

    Nu är det bara köra på sista tiden här... Jag hinner göra allt. Det är bara matten som jag funderar på om det är värt det, jag kanske kan få ett ig i alla fall, för jag har ju ändå skrivit ett prov. xD Hm, det visar sig.. Och tyskan har jag väl typ lagt ner med, vet inte hur många prov det är kvar eller hur det blir där... Men allt de andra ska jag göra! :) Let´s go!


    Ska jag ägna mig en stund.

    2010-04-30 @ 14:55:00
    Jag har varit i skolan idag, hade naturkunskap vid elva. Vi gick igenom hjärnan, väldigt intressant! Sedan ner i matsalen till gänget, trevligt. Jag och Linnéa var ut och lekte lite i lekparken också, haha, mys! Runt två-tiden så cyklade vi hemåt.. Pratade lite med mamma direkt och nu sitter jag här vid datorn. Kollar lite på tv och äter lite godis, mums! Ingen aning vad jag ska göra nu, hmm..

    Pusshej!

    För att du älskar...

    2010-04-29 @ 23:56:12
    Nu är det dags att skutta i säng. Ska bara bädda upp här och sedan bädda ner mig med lite musik i öronen. Perfekt! Hörs mera imorgon, skolan som gäller under dagen och sedan får vi se vad som händer.

    Godnatt!


    gammal bild.. hösten´08!

    Luungt!

    2010-04-29 @ 21:45:34
    Två avsnitt blev det av Fame.. Så himla bra alltså! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, det finns liksom inte så mycket att göra ju.. Lyssnar mest på musik och bara glor på skärmen. Det kanske dyker upp nåt skoj att göra, hm. Vi fick i alla fall en bekräftelse på våran anmälan till konventet idag, så kul, nästa lördag är det som gäller.. :) Jag längtar, ska bli askul och umgås lite med folk man gillar! Najs!

    Imorgon är det ju sista april också, valborg! Vad ska man då hitta på?! Inget speciellt som vanligt. Jag har suttit hemma och pluggat de närmsta åren, haha. Och pratat med vänner. Så det blir väl lika imorgon. :) Det är alltid trevligt!

    Nu ska jag kika runt lite här...
    Pusshej!

    I´m gonna make it to heaven!

    2010-04-29 @ 19:42:54
    Jag fick ju Fame säsong2 när jag fyllde, kom jag på, så den ska jag kolla på nu! :D


    Det går bra nu!

    2010-04-29 @ 17:59:34
    Idag har jag varit i skolan som sagt, mamma skjutsade mig. Satt nere i matsalen med lite folk.. Vid lunch-tid så kom det ännu mer folk, mys! A pushade på mig lite snabbt inför talet, hihi. Vid ett så var det dags för svenska. Vi var fem stycken som höll tal, jag hade direkt inget val när jag lovade igår att jag skulle hålla. Men när jag väl kom upp och stod där så gick det jättebra! Hade ett tal till CVL, till lärare och vänner.. :) Det gick bra och folk blev rörda, åh! Trots att jag var livrädd så syntes det tydligen inte utåt, det var ju skönt. Vi slutade strax innan två och gick då ner i matsalen till gänget. :) Pratade lite, och vi kollade även fronter om betyget på talet. Jag fick MVG!!! :D Jag är mycket glad! Efter det så trallade jag hemåt.. Mötte upp Linnéa för att lämna en film till henne också, trevligt! Sedan hemåt...

    Nyligen ätit här nu och jag sitter mest här och är lite glad. :) Vet inte riktigt vad jag ska göra... Hm, kolla igenom allt här och sedan kanske sätta i en film eller nåt.

    Pusshej!


    Och skriver visor med john blund.

    2010-04-28 @ 23:57:43
    Nu har jag kikat igenom talet, ändrat lite grann och fyllt på lite. Det blir nog bra! Nu ska jag bara se till att våga hålla det imorgon, hm.. Nyligen kollat på Navy CIS här också, men det slutade nu.. Så då ska jag ta och släcka ner här, och lägga mig och lyssna på lite musik. Börjar inte förrän vid ett imorgon, men tänkte ta mig till skolan tidigare ändå, för att fixa det sista med talet. :) Så nu ska jag sova!

    Godnatt!

    Liksom bladen i en bok.

    2010-04-28 @ 21:56:35
    Nyligen kollat på Andra avenyn här, det är mycket bra. :) Och sedan sist så har jag hunnit med att betalat en räkning, mailat aerobicweekends och skickat in papret version2 till J. Och såklart kollat massa på tv. 2½ män, Anna Anka söker assistent och nu sist Andra avenyn då. :) Nu gör jag inte så värst mycket, men ska ta en titt på talet till imorgon. Fylla i lite mer och ändra lite, sedan kolla hur lång tid det tar att säga allt. xD haha. Sedan får vi se vad som händer.. 

    Pusshej!

    Full rulle...

    2010-04-28 @ 19:07:26
    Ja, så kan man nog säga att min dag varit, på ett ungefär i alla fall. Cyklade iväg till skolan imorse, vid åtta-tiden var det dags för matteprov. Fick ett eget rum och hade till tolv på mig att göra det, men vid halv tio så gav jag upp, herregud vad svårt det var.. Inge bra gick det med andra ord. Satt sedan i matsalen med några ur gänget, fixade lite på mitt tal i svenska c. Annette fick läsa igenom det också, hihi, hon tyckte det var bra. Så det ska la bli bra det där. Jag lovade Jenny också att jag skulle hålla det imorgon, hjälp! Men A gav mig lite tips och råd inför det, tack snälla! Men vi får se imorgon hur det blir med allt... Strax efter tre cyklade jag hemåt, åt lite mat och packade om väskan. Mot badet vid fem och strax där efter så var det dags för gympa. Roligt och jobbigt! :) Päivi ringde efter det, lite snack om konventet. Najs. Hem igen och nu sitter jag här vid datorn och glor.. Ska kika runt på allt, sedan fixa lite grejs och sedan kolla på tv. :)

    Pusshej!

    Sovtime!

    2010-04-28 @ 01:17:12
    Nu ska jag faktiskt ta och släcka ner här och sova lite. Inget matte-pluggande har det blivit. Och jag är inte klar med talet heller, fan, men jag har kommit en bra bit i alla fall. :) Jag behöver kanske lite inspiration, jag ska prata med en lärare imorgon om hon har tid.. Men nu slutar Mamma Mia! här, ja, jag har sett den igen!! Den är braaa. Nej, sov dags nu, klockan är otroligt mycket. Men någon timme sömn får jag innan mamma kommer in och väcker mig.

    Godnatt!

    Blir ens hela verklighet.

    2010-04-27 @ 21:37:20
    Dagen är snart förbi. Jag har liksom haft lite fullt upp hela dagen. Jga orkar inte riktigt blogga så det får bli en fin liten lista på vad jag gjort idag...

    - Solat innan skolan.
    - Skrivit två naturkunskapsprov, det gick bra tror jag.
    - Fikat med vänner i skolan.
    - Tränat; Step/styrka och styrkepasset! Underbart!
    - Ätit.

    Något mer har jag faktiskt inte hunnit med, nu sitter jag här och glor. Äter lite godis. Försöker komma på nåt vettigt att göra, eller jag borde plugga.. Eller måste plugga. Ett matte-prov väntar imorgon, hjälp! Och jag ska försöka skriva klart talet nu också... Hm.

    Pusshej!

    Finns det någon där som vet.

    2010-04-26 @ 23:43:44
    Sedan sist så har jag kollat massa på tv. Joey, Vänner, Biggest loser, Top model 13 och Svenska hollywoodfruar. Som sagt, massor!!! Glott runt lite på datorn också. Kikade in på fronter och hade fått en notis av psykologi-läraren. Jag är klar med kursen och fick G i slutbetyg, najs! Jag har även läst på lite inför båda mina naturkunskapsprov till imorgon, det ska nog gå bra. :) Och jag har även försökt fått klart talet i svenskan, det är inte lätt. Jag tror att jag tänker alldeles för mycket, jag vill ha det perfekt, men det går inte. Vill få klart det till imorgon, men det hinner jag nog inte.. Så jag får helt enkelt satsa på att göra klart det imorgon för då hinner nån gå igenom det på onsdag innan jag ska hålla/lämna in det. Najs! Nu ska jag faktiskt ta och stänga ner här och sova lite... tråkigt men sant! Skolan som väntar imorgon och min älskade träning..

    Godnatt!

    Det går segt nu!

    2010-04-26 @ 17:47:22
    Jag drog iväg till skolan imorse, kom dit kring halv tio-tio. Satt nere i matsalen med gänget, mys. Jag skrev lite på talet i svenskan också men kom inte så värst långt. Jag och Marie kollade på mina klipp från Bounce, trevligt. Och pratade massa, vilket jag har saknat en hel del.. Sedan fick jag skjuts hem av henne, tack. :) Var ut och gick en stund efter det, köpte en calippo-glass, så gott! Väl hemma så satte jag mig här vid datorn och det har inte hänt så mycket...

    Jag sitter nu här och kollar på Grey´s Anatomy, har redan sett avsnittet men ändå, det är bra. Det slutar vid sex här. Då måste jag plugga lite, tyvärr, men jag måste verkligen.. Nu börjar Grey´s här igen!

    Pusshej! 

    Dagen närmar sig sitt slut.

    2010-04-25 @ 21:33:45
    Inte blev det något plugg för mig inte. Jag la in bilderna från igår på datorn, plus att jag kollade lite på filmklippen, åh ta mig tillbaks!!! Annars har jag mest suttit här och kikat runt. Kollade på Bones tidigare också, det är bra! Nu gör jag inget alls...

    Kommande veckan...
    Måndag: Skolan hela dagen. Plugga naturkunskap och matte!
    Tisdag: Skolan hela dagen. 2 Nk-prov! Step up 17.00. Styrkepass 18.35. Plugga matte!
    Onsdag: Skolan hela dagen. Matte-prov! Plugga svenska och naturkunskap! Andra Avenyn på tv!
    Torsdag: Skolan hela dagen. Hålla tal på svC(?). Afropowerdance 18.15. Plugga!
    Fredag: Skolan hela dagen. Plugga!
    Lördag: Plugga!
    Söndag: Plugga! Anna Bergendahl i Valbo! Bones på tv!

    Så ser min vecka ut. Det är Väldigt mycket plugg. Känns som om jag inte kommer göra något annat, gud så jobbigt! Inte så mycket tid kvar i skolan nu ju, men massor att göra.. Gah! Lite träning blir det också, lycka! Jag ska nog överleva veckan... Hoppas jag!

    Nu ska jag packa ihop väskan för imorgon, sätta i nån film och sedan efter den sova lite. För att orka upp till skolan imorgon och träffa underbara vännerna! ♥
    Godnatt!

    Utmanad av Jennie!

    2010-04-25 @ 17:29:33
    Regler:
    Svara på frågorna om dig själv.
    I slutet av inlägget ger du den vidare till 3 andra bloggare.
    Sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

    VEM:
    Caroline. 22 år. Sandviken.

    1. Vad gjorde du för 10 år sen?
    - Jag var bara 12 år. Började högstadiet. Livet lekte som det gjorde på den tiden.

    2.
    Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
    - Blogga.
    - Se på Bones.
    - Plugga NkB och matte.
    - Packa väskan för morgondagen.
    - ... hm, sova?!

    3. Godis jag gillar
    - CHOKLAD! Alla som känner mig VET att jag älskar choklad! (a)

    4.
    Vad skulle jag göra om jag blev miljardär
    - Köpa en lägenhet i Stockholm.
    - Gå dansutbildning + andra utbildningar.
    - Åka till/runt i USA. 
    - Spara massa..

    5.
      Städer/orter som jag bott i
    - Bara här i viken.

    Jag utmanar:
    de som känner för att göra detta...

    Hemma i viken...

    2010-04-25 @ 14:59:34

    Rullade in i Gävle vid halv två och då hämtade mamma oss. Har ätit lite bara och nu sitter jag här och äter lite godis och kikar runt på datorn. Jag ska ta och plugga lite snart... :)

    Jag ska berätta om gårdagen i ett annat inlägg.. Bounce är grymma, Bounce är Bäst, JAG ÄLSKAR BOUNCE! ♥ Som sagt, inlägg kommer när jag orkar fixa ett, haha... Ta mig tillbaka till igår, eller till Globen NU!

    Pusshej!


    Mot huvudstaden!

    2010-04-24 @ 09:30:54
    Vi är uppe och hoppar här. Vår buss mot Stockholm går om en timme ungefär, får skjuts till resecentrum av mamma. När vi kommer fram så blir det väl att tralla runt på stan. Jag ska köpa en klocka tror jag, om jag kan bestämma färg någon gång, haha. Sedan ikväll är det dags för Bounce i Globen, riktigt häftigt ska det bli! Och sedan åker vi hem till syster i Uppsala och sover, så är tillbaks hemma imorgon igen. :)

    Sthlm, here we come!


    Din klocka tickar...

    2010-04-23 @ 23:39:53
    Nu börjar klockan ticka iväg här. Inte gjort så värst mycket sedan sist. Räknat några tal i matten. Kikat på lite idéer till talet i svenskan. Fan va svårt det är, eller så är själva ämnet för "svårt". Gah! Annars har det inte hänt mycket. Jag har kikat runt massa på facebook som vanligt. Ska kika igenom alla bloggar nu en snabbis och sedan stänga ner här för att ta och kika på en film istället. Så olika blir det. Den filmen är ju så bra ju! :D Sedan sova efter det.. Får se om det hinner bli något inlägg imorgon innan vi åker, annars så hörs vi på söndag igen!

    Godnatt!

    SSDL! <3

    2010-04-23 @ 21:10:26

    Jag kollade på Så ska det låta nyligen här. Med fröken Bengtzing! Det var grymt. Själva inspelningen var jättegrym.. Jag och Micke var såklart där då. Linda är ju så mysig!

    Tomorrow!!!

    2010-04-23 @ 20:25:22

    Helgens planer...

    2010-04-23 @ 19:26:29
    Imorgon åker jag och syster till Stockholm. Älskade Stockholm liksom. ♥ Det blir stan på dagen och sedan på kvällen är det Bounce i Globen som gäller. Det ska bli hur kul som helst! Jag längtar . . .

    Måsta göras i helgen:
    - Räkna matte.
    - Skriva lite på hälsoprojektet.
    - Skriva talet i svenskaC.
    - Plugga till NkB-proven.

    Så mycket är det egentligen inte. Men det tar tid med allt, väldigt jobbigt. Så får se om jag hinner med allt. Hela dagen imorgon går ju bort. Halva söndagen också. Hm, får nog göra det mesta på måndag isåfall! Det visar sig.. Men det är bara att plugga järnet liksom, haha..

    Tjing!

    Det går fort...

    2010-04-23 @ 17:41:09
    Dagarna går otroligt fort alltså. Denna dag har bara svischat förbi. Jag var till skolan tidigare idag, tänkte ju gå på naturkunskapen men jag blev kvar i matsalen med lite folk istället. :) Pratade lite, sjöng och dansade lite. xD haha. Vid halv ett ungefär så drog vi iväg till Jensas för att äta lite lunch. Det var jag, Junia, Marie + dotter, Leslie, Pekka, Andreas och Patrik (tror jag han hette). Det var trevligt! Pratade massa och sådära, det var länge sen. Sedan gick hälften av oss tillbaks till skolan där jag mest bara satt och ugglade. Vid halv fyra så trallade jag hem till gammel-mormor för mamma var där... Och strax därefter så åkte vi till Valbo, mormor hängde med också. Där köpte jag ett par Converse-skor igen, vita originalet denna gång! Det sägs överallt att dem börjar ta slut, överallt, så då lära jag passa på att köpa dem. :) Kom hem för en liten stund sedan bara och nu ska jag kika igenom datorn lite snabbt. Sedan ska jag försöka plugga lite... :)

    Pusshej!


    I have a dream.

    2010-04-22 @ 23:34:04
    Jag sitter här nu och kollar på Mamma Mia, som jag alltid gör känns det som. Filmen är helt fantastisk! Jag ska bara kolla klart på den och sedan sova lite. Imorgon väntar skolan igen. Ska till Valbo och köpa Converse igen. Och plugga igen. För att sedan sova igen. Ja, ni ser hur händelserik min dag blir.. Vi hörs när vi hörs!

    Godnatt!


    Sommar <3

    Klart...

    2010-04-22 @ 22:05:55
    Nu har jag kikat igenom alla sidor till båda avsnitten till proven. Det är ganska så roligt ju, så det fastnar ganska så lätt. :) Det är skönt! Jag hinner ju kika igenom det där några gånger till innan proven, de är ju på tisdag så. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Äta lite choklad kanske, det är ju en vecka sedan nu, pga godisförbudet.. xD haha. Japp, godis blir det, kika igenom datorn lite snabbt och sedan kanske en film. Najs!

    Pusshej!

    Ingenting händer...

    2010-04-22 @ 20:59:42
    På min lilla Att göra-lista så blev det inte mycket gjort. Rättade till papret i alla fall. Så det är klart. Jag tror att jag ska ta och plugga lite till NkB-proven nu, kika igenom det som ska vara med. Det går faktiskt ganska så snabbt, men jag känner att inget går direkt in i mitt huvud idag. Inte nu längre i alla fall. Åh! Men lite kan jag försöka trycka in... Lär leta fram böckerna bara...

    Pusshej!

    Rix Fm Festival 2010!

    2010-04-22 @ 20:47:05
    I måndags släpptes allt för Rix fm festivalen i sommar. Datum, städer och några artister som Anna Bergendahl, Erik Saade, Timoteij, m.fl. Flera tillkommer tydligen... Hoppas på någon bra artist då i alla fall. Just nu lockar det inte så mycket! Och städerna/datumena var väl inte så bra heller...

    Datum och städer:
    21 maj
    - Stockholm
    27 maj - Umeå
    29 maj - Jönköping
    4 juni - Falun
    1 juli - Västerås
    3 juli - Örnsköldsvik
    22 juli - Karlstad
    29 juli - Helsingborg
    1 aug - Halmstad
    5 aug - Kalmar
    6 aug - Växjö
    15 aug - Göteborg
    19 aug - Norrköping
    20 aug - Linköping
    21 aug - Malmö

    Hoppas kunna ta mig på nån i alla fall. Ingen sommar utan Rix ju!


    Lååång dag!

    2010-04-22 @ 17:28:25
    Jag är hemma från skoldagen, kom hem vid fyra-tiden typ. Det har varit en väldigt seg dag. Kom dit kring tio-tiden och tog mig raka vägen upp till matte-läraren. Lite snack där och det blev bestämt att jag fortsätter kursen och att jag ska göra ett matte-prov på onsdag, hjälp! Sedan ner i matsalen till gänget. :) Och vid ett så var det dags för svenska, där vi gick igenom lite vad man ska tänka på i ett tal och sedan nån övning. Lektionen slutade strax efter två-tiden och man fick sitta kvar och skriva lite på uppgifter man hade kvar, så jag satt där en stund. Sedan trallade jag hemåt... Och nu nyligen så har jag ätit lite mat, pannkakor, gott!

    Att göra-lista för dagen.
    - Rätta papret i SvC och skicka in det på nytt!
    - Skriva lite mer på hälsoprojektet i NkB.
    - Spåna lite på talet i SvC.
    - Plugga till NkB-proven.

    Men först ska jag plocka ur diskmaskinen, så vi kan sätta in våra tallrikar där. xD haha.
    Pusshej!

    Sängen kallar...

    2010-04-21 @ 23:39:28
    Andra Avenyn var brabrabra! Spännande ju.. Efter det så kikade jag in på fronter, jag hade fått mina uppgifter i medicinsk grundkurs rättade. Skulle komplettera en liten grej på en uppgift, så det har jag gjort. :) Sedan ville hon veta vilka källor som jag använt mig av, så jag har letat som en galning efter dem. För de la inte jag på minne när jag gjorde uppgifterna. xD haha. Men jag hittade dem och slängde iväg en notis till henne, najs! Och vi har fått ett datum för HLR (hjärt- och lungräddning) nu också, den 12:e.. Trist, men man måste..

    Nej, nu är klockan mycket och jag måste upp tidigt och iväg till skolan imorgon. Prata med lärare och sedan svenska-lektion på eftermiddagen. :) Hörs mera efter skolan.
    Godnatt!

    Najs dag!

    2010-04-21 @ 20:49:32

    Nu ikväll var första gången idag som jag satte igång datorn, det känns bra! :) Har väl typ haft lite fullt upp idag. Skolan imorse vid åtta, naturkunskap där vi gick igenom lite muskler plus att vi fick veta vårt betygsläge, najs! Efter lektionen så var det raka vägen ner till matsalen och där har jag suttit hela dagen lång. Markus kom förbi också, studiecoachen, jag har lite problem med matten så jag ska prata med matte-läraren imorgon annars blir jag avskriven från kursen. Hm, det är inte bra! Så jag ska prata med läraren och sedan med Markus så han vet hur det blir. Vid tre-tiden så tog jag mig hemåt och då var mormor här. Det blev lite mat här hemma.. Bytte om och packade om väskan, cyklade iväg till badet. Vid fem så var det dags för gympa, det var roligt men gud så jobbigt. Och efter det så testade jag på afropowerdance, nytt pass på badet. Herregud, det var annorlunda och ovana rörelser. Snacka om att få träningsvärk i ryggen, midjan.. xD Men det var väl roligt, jag ska ge det en chans till i alla fall. :) Jag kom hem vid halv åtta typ, och nu kollar jag på Anna Anka söker assistent. Det är ju hemskt, haha. Snart börjar Andra Avenyn i alla fall, det blir najs! :)

    Pusshej!


    Dags att sova..

    2010-04-20 @ 23:43:04
    Jag kollade på förra veckans Andra Avenyn tidigare här. Orkade inte kolla på det då för då pluggade jag.. Och imorgon är det ju ett nytt avsnitt, och jag hade missat alla repriser. xD Så då fick jag kolla igenom det, spännande! Det händer inte så mycket här nu och jag ska faktiskt ta och släcka ner, klockan ringer vid sex imorgon. Suck! Hörs mera imorgon i alla fall.

    Godnatt!

    Träääning!

    2010-04-20 @ 20:51:45
    Ja, då har man avklarat träningen för dagen. Cyklade till badet idag, åh. Vid fem så var det dags för step/styrka, iiih vad kul det är. :D Jobbigt som fan men gud så roligt, vilken glädje! Och efter det så var det styrkepasset, också väldigt roligt och jobbigt. Men det är väldigt bra för kroppen alltså, åh. Efter det så pratade jag lite med Päivi som vanligt. :) Träffade även Sofi på utvägen, så pratade lite med henne också. Sedan cyklade jag hemåt. Nu sitter jag här och ugglar, inget att göra. Mamma tycker att jag ska äta macka så jag ska väl ner och göra det. xD

    Pusshej!

    Hemma från bibblan!

    2010-04-20 @ 13:46:03
    Nu är jag hemma igen. Jag stack vid ett-tiden när de andra skulle iväg och äta lite.. Inget ställe jag gillade riktigt så jag tog mig hemåt. Jag gjorde i alla fall klar socialpsykologi-uppgiften, så nu är den inskickad! Så jag är klar med psykologin nu tror jag. :) Och jag började även lite på mitt hälsoprojekt i naturkunskapen, men jag är fortfarande osäker på vad jag ska göra om, men lite blev gjort, måste prata med läraren imorgon! Och lite på talet i svenskan har jag funderat lite smått på, det blir nog bra. :)

    Nu sitter jag här och dricker drickyoghurt, gott! Väntar med maten en stund och äter den lagom innan träningen istället, så slipper jag bli hungrig då. Men nu ska jag kika igenom allt här och sedan får vi se vad jag gör fram tills dess..

    Pusshej!

    Bibblan...

    2010-04-20 @ 10:56:47
    Nu sitter vi här på bibblan. Jag, Cilla, Linnéa, Therese och Fredrik. Får se om det dyker upp flera också.. Men vi sitter i alla fall här och pluggar nu. Fixade lite till på min genteknik-uppgift i naturkunskapen och skickade in den på nytt. :) Nu ska jag kika lite till på socialpsykologi-uppgiften i psykologin innan jag skickar in den.. Najs!

    Pusshej!

    Natti natti!

    2010-04-19 @ 22:31:54
    Jag är uttråkad. Har kollat på massa tv nu ikväll, men inte nu mer. Musiken spelas och det händer inte ett skit nånstans. Så jag hade tänkt gå och lägga mig, inte för att jag kommer somna direkt men ändå. Imorgon väntar plugg med gänget och träning. Lycka! ♥

    Godnatt!


    <3

    Ha Ha.

    2010-04-19 @ 18:31:43
    Omöjligt att hitta hörlurar här hemma som man kan sätta in i datorn.. Finns inga. Bara massa till olika mobiler, men det funkar ju inte. MEN jag hittade hörlurar, de där som man köper när man flyger.. HAHA, de passade om man tog bort den där dubbelgrejen på dem. Åh, man kanske kan ta med sig dem imorgon för att kunna lyssna på musik på datorn...?! Hmm..


    Nothing to do!

    2010-04-19 @ 16:42:08
    Skolan blev det hela dagen idag. Kom väl upp i skaplig tid och vid halv tio ungefär så var jag på skolan, najs! Där gjorde jag inte många knop alls, herregud. Jag funderade flera gånger på om jag skulle gå hem igen, men jag blev kvar. På lunchen var vi ett helt gäng där, mys.. Och även lite titt som tätt under hela dagen faktiskt. Trevligt! :) Jag kom i alla fall hem här vid halv fyra kanske.. Då åt jag lite och nu sitter jag här som vanligt. Får se vad man ska hitta på nu då...

    Pusshej!


    Innan jag släcker lampan.

    2010-04-18 @ 22:21:42
    Klockan tickar på och jag funderar på att snart gå och lägga mig. Jag har knappt gjort något alls sen i eftermiddags, bara suttit här och ugglat. Nu lyssnar jag bara på musik här, men kanske ska sova snart. Tänkte försöka komma iväg till skolan i skaplig tid imorgon..

    Imorgon är det ny vecka också, let´s see...
    Måndag: Skolan hela dagen. Plugga!
    Tisdag: Studiedag=CVL stängt! Plugg på bibblan med folk! Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
    Onsdag: Skolan på förmiddagen. Afropowerdance 18.20. Andra avenyn på tv!
    Torsdag: Skolan på eftermiddagen. Plugga!
    Fredag: Skolan hela dagen. Plugga!
    Lördag: Stockholm med syster. Bounce i Globen!
    Söndag: Plugga! Bones på tv!

    Det var min vecka, ganska lugn faktiskt. Lite av varje. Skola, plugg, träning, tv och äventyr! Det blir nog en bra vecka! Nu ska jag kolla allt en sista gång innan jag släcker ner... typ!
    Godnatt!

    I love it!

    2010-04-18 @ 21:21:59
    Jag kollade såklart på Bones tidigare. Det är ju så sjukt himla bra alltså. Se det nån gång om ni inte gjort det! :)


    Och fundera på mirakel.

    2010-04-18 @ 15:10:45
    Nu har jag skrivit klart sammanfattningen av genetik-avsnittet, shit vad mycket det är.. Men det blir nog lättare att läsa på till provet nu. Avsnittet om matspjälkning, njurar, skelett m.m finns det redan papper med sammanfattning till och plus att vi håller på och går igenom det för stunden. Det är ju prov den 27:e, på båda avsnitten för min del. Men det ska nog gå bra! Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, har lite tråkigt. Vet inte om jag orkar plugga mer heller, tänkte ta tag i matten och försöka förstå mig på miniräknaren, men nää.. Ska nog kika runt lite på datorn och sedan får vi se vad som händer.. :)

    Pusshej!

    Godmorgon!

    2010-04-18 @ 10:05:09

    Klockan ringde vid halv tio här. Och nu sitter jag här, mest för att ha lite koll på folket på facebook och för att ha lite musik i bakgrunden. Jag pluggar nämligen.. Håller på med den där jobbiga sammanfattningen i naturkunskapen, men måste få det gjort, det blir lättare att plugga till provet sen då. :) Så jag ska fortsätta med det nu, hörs senare!

    Pusshej!


    Tiden rinner iväg..

    2010-04-18 @ 01:07:41
    Nu ska jag faktiskt ta och kolla på film, det blir Dirty Dancing. Lägger ner plugget för dagen, jag hann inte klart sammanfattningen men den hinner jag fixa imorgon. Najs! :) Så nu ska jag släcka ner här och kolla på filmen.. Hörs mera imorgon eller senare idag! ;)

    Godnatt!


    Plugg, plugg...

    2010-04-17 @ 20:56:30
    Vi har varit värsta pepp-gänget på facebook under dagen här och är fortfarande. Några från gänget på skolan som också sitter och pluggar. Vi har peppat varandra massa överallt på facebook. Så himla roligt. Det går framåt med allt. Tack vare mina guldklimpar i gänget! Jag tycker om er va! Vad skulle jag göra utan er...?! ♥

    Jag är i alla fall klar med min argumenterande text i svenskan som ska in på torsdag. :) Gött! Och jag håller på för fullt och sammanfattar genetik-avsnittet. Det går framåt! Ska försöka göra klart det ikväll här. Hoppas!

    Nu ska jag plugga vidare!
    Tjing!

    Lite shopping!

    2010-04-17 @ 15:43:17
    Jag kom upp väldigt sent. Åt frukost och duschade för mamma skulle åka till Valbo och jag ville med. Så vid ett ungefär så åkte vi och hämtade syster på stan och sedan mot Valbo. Det blev lite shopping. Solglasögon, jeansshorts (ljusgul neona!) och en tunika/klänning! Najs, kan det blir sommar nu?! Sedan åkte vi hemåt och nu sitter jag här. Jag ska ta tag i plugget lite nu... :D

    Pusshej!


    Dags att sova...

    2010-04-17 @ 00:12:27
    Det händer inte mycket här och har inte gjort det heller. Därför tänkte jag nu att jag skulle ta och sova istället, det är en dag imorgon också. :) Då ska jag plugga massa naturkunskap i alla fall. Det blir najs! Så vi hörs mera imorgon någon gång..

    Godnatt!

    Grymt!

    2010-04-16 @ 21:18:28


    Riktigt grymt program av Så ska det låta. Shirley och Maria är så himla grymma ju! Och man kan ju inge annat än att älska Shirley, hur j*vla härlig är hon inte?! :D


    Snart kväller...

    2010-04-16 @ 19:20:30
    Skolan today, jag hade naturkunskap vid elva-tiden, där vi gick igenom skelettet och slutade en halvtimme tidigare. Satt med gänget nere i matsalen under lunchen. Vid två-tiden så hade jag och Magdalena handledningstid med naturkunskapsläraren, där vi gick igen Genetik-avsnittet. Vi ska göra det provet före alla andra för vi har redan slutat när dem ska göra det. xD Najs! Efter det så var klockan strax efter två-tiden och strax därefter kom pappa och hämtade mig på skolan och vi åkte in till gävle. Dags för tandläkarn vid tre, där de bytte bågar som vanligt! Sedan en sväng ut i kungsgården och sedan hem hit. Här hemma har pappa och mamma krånglat med våra tv-apparater. Varken jag eller syster har kanaler på våra, men de kom fram till felet, så under tiden så har vi en lång skarvsladd nerifrån upp till mitt rum. xD haha. Efter det så åkte pappa hemåt! Och nu sitter jag här och gör absolute ingenting, har otroligt tråkigt. Vid åtta så är det Så ska det låta också! Jag tror att jag ska kolla på det, Shirley är ju med! :D Vi får se helt enkelt.. Nu ska jag kika runt på lite bloggar!

    Pusshej!

    Aldrig någonsin densamma.

    2010-04-15 @ 23:15:18
    Här har jag minsann suttit hela dagen. Men jag har gjort nåt vettigt, jag har pluggat massa.. Socialpsykologi-uppgiften i psykologin är så gott som klar. Det känns hur skönt som helst! :D Det tyder på att jag är klar med psykologi-kursen. Heja mig! Även fixat diskussionen på papret i svenskan, den som jag har legat och dragit så länge med. Jag vet inte om jag är nöjd alltså, men den är inskickad nu så får Jenny kolla på den. Också får jag förbättra den sedan, men glad att den är inskickad i alla fall. :) Och jag har ätit massa idag också. xD Makaroner&köttfärs, gurka och massa mackor.. Gott! Nu sitter jag mest här och suckar, vet inte riktigt vad jag ska göra. Inget mer plugg i alla fall. Klockan tickar ju på, det kanske är dags att släcka ner och sova lite.. Eller...?! Kanske kan kolla på High school musical 3, hm, det låter som en bra idé. Men jag stänger ner här ändå.. Hörs mera imorgon!

    Godnatt!

    Den som gör en blind och dum.

    2010-04-15 @ 16:15:54
    Vaknade i lagom tid idag. Duschade, åt frukost och fixade mig. Mamma skjutsade mig till skolan, där det stod massa folk utomhus. Brandlarmet hade tydligen gått, eller det var en övning. xD haha. Så jag pratade lite med Annette i väntan, mys! Kom in och raka vägen ner till matsalen, där jag inte gjorde så himla mycket utan skrev mest ner allt plugg jag har kvar denna termin. Hur mycket som helst, gah! Vid ett så var det dags för svenska. Där vi kollade på massa tal och analyserade lite. Fick reda på vårat betygsläge i kursen också, najs. Och jag och en till i gruppen har bestämt oss för ett godisförbud i en vecka framåt. Alltså från idag till på torsdag! Popcorn får ätas, men inget annat gott. xD Om man/den som förlorar ska köpa med sig 1kg godis till nästa lektion!! xD Haha, så det blir spännande!! Strax innan tre-tiden så slutade vi och jag trallade hemåt...

    Här sitter jag nu och det händer inte mycket alls, jag har nyligen kikat igenom alla bloggar. Ska ta och kika in på fronter också och se om en lärare hört av sig eller inte. Annars vet jag inte vad som händer idag! Blir väl till att tråka här...
    Pusshej!

    Tick, tack...

    2010-04-15 @ 01:09:41
    Klockan tickar på här och är över ett till och med. Det är nog dags att sova alltså. Jag har pluggat lite mer, psykologi denna gång, lite kvar på uppgiften men den fixar jag i helgen eller nåt. :) Också har jag samtidigt kollat på film, High school musical 2. Den är bra och är snart slut här. Efter den så ska jag sova, men jag släcker ner här nu i alla fall! Imorgon är det skolan som gäller igen, har lektion på eftermiddagen, men ska försöka åka dit tidigare ändå. :)

    Godnatt!

    Från en dag till en annan.

    2010-04-14 @ 23:21:05
    Dags att blogga igen kanske, men jag har faktiskt haft fullt upp med plugg. Började såklart direkt på mina uppgifter i medicinsk grundkurs, jobbigt men det gick bra. Vid nio-tiden så var jag klar med alla tre! :D Lycka! Så himla skönt alltså, så jag är typ klar med kursen, bara HLR kvar. Efter det så har jag kollat lite på sista uppgiften i psykologin också, men den var lite jobbig, så den får nog vänta till helgen. :) haha. Annars lyssnar jag mest på musik här nu, jag ska ta och bädda upp sängen och göra mig nattiklar, men har ingen brådska i sängs. :) Kanske kan ta och se nån film, det lät mysigt!

    Pusshej!

    Ibland är det inte lätt...

    2010-04-14 @ 14:37:32
    Hemma från skolan, det blev en lång dag där. Imorse vid åtta-tiden så hade jag naturkunskap, där vi gick igenom huden och skelettet.. Pratade lite med läraren efteråt och bestämde handledning på fredag, najs. Efter det så var det ner i matsalen och satt där med folket. Pratade, pluggade lite och hängde mest. Strax efter tolv-tiden så gick jag och Magdalena ner på stan en snabbis och sedan iväg till hammar för att ha prov i medicinsk grundkurs vid ett-tiden. Det gick snabbt att göra, och jag hoppas det ska gå bra. Det känns bra! Pratade med läraren efteråt om vad som är kvar i kursen, föremot att jag går bara fyra veckor till. Och det visade sig att det är TRE skrivuppgifter kvar plus HLR! Gah! Det är bara plugga fan.. xD Efter det så gick jag hemåt och kom hem strax efter två-tiden här. Ska kika igenom allt här och sedan kika in på uppgifterna på fronter. :)

    Pusshej!

    Love Converse! <3

    2010-04-13 @ 22:34:13




    12/4 - Jensens och Golden!

    2010-04-13 @ 22:14:33
    Jag rullade in i Stockholm vid 13.50 och då mötte Micke upp mig. Solen sken även där, så skönt! Vi kikade runt massa på stan, Micke shoppade men jag hittade inget då.. En sväng ut till Viking-terminalen, men det var specialavgångar så vi drog tillbaks efter en stund. Då sprang vi förbi Scorett för jag ville kolla på converse-skor och jag hittade.. :D Färgen och storleken, de enda som stod ute. Ljusrosa blev det, Woho! Jag blev lite fattigare men åh så glad jag blev! :D Efter det så tog vi oss hemåt till Micke, för klockan var ju strax innan fem-tiden och vid halv sex så skulle vi iväg igen.. Hemma där så fixade vi oss lite snabbt, packade ihop lill-väskan för kvällen..

    Vi åkte in till stan igen, mötte upp Mickes mamma och flera vid konserthuset och vi gick därifrån till Jensens på Sveavägen. Bokat bord till 18.15, trallade in och vi satte oss ner, tror ni inte att det var samma bord som vi satt vid under MF-finalsdagen, haha. Beställde mat och för mig blev det kycklingbiff och pommes, GOTT! Och efter det så tog vi alla Ta-själv-mjukglass! Åh, gud så gott! Jag gick och tog om fyra gånger, mumsigt. Men oj så mätta vi blev allihopa. Vi betalade vårat och tog oss därifrån strax efter halv tio...


    tagen med mobil. Sjukt suddig! xD


    Vi styrde kosan mot Golden Hits! Vi gick in och köpte en varsin cider och slog oss ner i soffan och pratade massa. :) Sedan när det var fixat inne i "rummet" med scenen så tog vi oss dit. Stod mest helt upp och ner där, haha. Sedan entrade Schlagerfeber scenen, och dem är ju lika grymma som alltid! :D Så roligt att se dem ju! Efter en väldigt kort första akt, tyckte i alla fall vi, det gick snabbt ju, så hängde vi mest runt där och väntade på att det skulle börja igen. xD haha. Strax innan den andra akten började så får vi syn på Andreas Lundstedt med pojkvän, haha, och vi hejade såklart på Andreas sedan när han kom förbi oss. Han är härlig! Och även då kikade NEO fram i ljudbåset, han var gästartisten för kvällen, och flinade upp när han såg oss. Strax därefter så började showen igen, Schlagerfeber kom ut och de körde låtar från årets melodifestival. Så roligt!! NEO entrade scenen också och bjöd på tre låtar; Human Frontier, Flower power supergirl plus nån till gammal dänga.. Han är ju så grym ju!! :D Schlagerfeber körde några låtar till efter han.. Och sedan var det slut, men avslutades med Stay the night! Efter allt så pratade vi lite med NEO, hur mysig är inte han?! Åh, sån himla härlig och charmig kille alltså! Pratade med hela schlagerfeber också, myyys! Sedan var ju Sara Varga där, som Micke ville prata med.. Sara och jag hälsade på varandra också, fina hon! Sedan kikade vi bort vid karaoken en stund, där vi såg mycket och hade roligt, haha. Men efter en stund gav vi upp och sa hejdå till NEO och Andreas innan vi tog oss därifrån...








    Vi gick bort till Odenplan typ och tog bussen hem därifrån, och var hemma runt halv tre-tiden typ. Då sa vi faktiskt godnatt på en gång, vi var lite trötta och hade ont i benen... xD haha.
    En trevlig kväll/natt hade vi i alla fall! :D

    Träning är livet!

    2010-04-13 @ 21:23:44

    Jag fick skjuts av mamma till träningen tidigare. Vid fem-tiden var det dags för step/styrka. Så kuuul! Det blev otroligt jobbigt och svettigt men åh så mycket glädje. Träningsglädje! Jag älskar det!!! Sedan styrkepasset.. Jag var trött, både i huvudet och kroppen, men jag körde på ändå. Jobbigt, men roligt roligt! Jag stannade kvar efteråt i alla fall och pratade med Päivi, lika trevligt som alltid! :D Träffade även på Sofi efteråt, najs!

    Och, det blir träningskonvent i maj! :D iiihi, så himla roligt! Som det ser ut nu så blir det jag, Päivi, Sanela och Maria. :) Treeevligt! Det ska bara bokas nu, men P skulle höra av sig angående det.. :)

    Pusshej!


    Back in Viken!

    2010-04-13 @ 15:33:10

    Klockan ringde vid halv tio idag, fixade mig och pratade lite med Micke. Sedan trallade jag iväg till t-banan och in mot centralen. Min buss gick vid 11.15, lyssnade på musik och pluggade lite på vägen hem. I Sandviken vid två-tiden och raka vägen hem. Sedan jag kom hem så har jag bara hunnit duschat, plockat ur väskan och plockat i träningskläder, najs. Ska ta något att äta här snart och sedan bege mig till badet. Step/styrka och styrkepass väntar.. :D Happy! Sedan lär jag prata lite med Päivi.. Vi hörs igen när jag kommer hem. Då lär jag plugga, men ska även försöka blogga om gårdagen, hihi..

    Pusshej!


    Hon kommer med solsken...

    2010-04-12 @ 09:16:16
    Vaken är jag här. Och utanför skiner solen så fint med en klarblå himmel. Åh! :D Det känns lite surt att jag ska sitta i en buss snart, men den rullar mot älskade Stockholm, så det kanske inte gör så mycket! ♥ Hoppas på lika fint väder i Sthlm när jag kommer fram, nån gång på eftermiddagen. Träffar upp Micke direkt och vi ska springa runt på stan lite.. :D Najs! Sedan styrs Jensens och Golden hela kvällen/natten! Men nu ska jag platta håret lite och ta något mer att äta, vi hörs imorgon igen när jag är hemma. :)

    Pusshej!


    Kärlek! <3

    2010-04-11 @ 23:44:51



    " Du är allt jag nånsin önskat
    Du är allt jag nånsin drömt
    Du är den som får mig minnas
    Alla drömmar jag har glömt


    Och du är den som får mig hoppas
    Du är den som får mig le
    All min kärlek får du bära
    Hela livet vill jag ge
    "

    ♥ ♥ ♥


    Slut på veckan!

    2010-04-11 @ 21:37:59
    Kikade ju på Bones tidigare, det är ju så himla bra! Och god mat blev det till också, pommes och kyckling-grejs. Gott! Sedan hamnade jag här. Lyssnar på musik och pratar lite med Micke, trevligt. Mumsar lite choklad också.. Funderar lite på om jag ska sätta i någon film igen.. :) Hmm. Men först ska vi slänga upp nästa veckas schema!

    Here we go...
    Måndag: Åker till Stockholm! Stan. Jensens och Golden med Micke och co! ♥
    Tisdag: Åker hem! Plugga till provet! Step up 17.00. Styrkepass 18.35. Plugga!
    Onsdag: Skola hela dagen. Medicinsk grund-prov! Dans 17.10. Andra Avenyn på tv!
    Torsdag: Skola på eftermiddagen.
    Fredag: Skola på förmiddagen. Tandläkarn 15.00. Så ska det låta på tv, Shirley! ♥
    Lördag: Inget planerat. Plugga kanske..
    Söndag: Inget planerat. Bones på tv!

    Nu blinkar det här, måste kolla..
    Pusshej!

    Tiden går seeegt!

    2010-04-11 @ 19:32:37
    Snacka om att ha tråkigt. Och jag är så enormt trött alltså. Jag har nog suttit här hela tiden sen förra inlägget. Fick lite plugg gjort i alla fall, medicinsk grundkurs. Jag fixade ihop en liten sammanfattning och gjorde instuderingsfrågorna, har ju prov på onsdag. Mindre kul, men det ska nog gå bra, bara jag hinner plugga lite till på det. :) Vad har jag mer gjort?! Hm.. Noppat brynen och packat lite smått. Najs! Annars har jag ju mest slappat här, lyssnat på musik och så vidare. Snart är det mat här och vid åtta så börjar Bones! :D

    Pusshej!

    Älska promenader!

    2010-04-11 @ 14:20:38
    Som sagt, jag kom ut på en promenad.. Jag fixade mig och trallade iväg strax efter halv tolv här. :) Jag var ut till Västanbyn och vände, köpte en piggelin-glass på hemvägen. Ute och gick i hela två timmar, kom hem strax efter halv två här! Åh, det var så himla skönt och solen värmer! Jag kollade nu på hitta.se hur långt jag gått, det är 5km från mig ut till västanbyn, och jag har gått fram och tillbaks. Yay, 10km, det var inte dåligt! :D Då är jag nöjd för dagen..

    Nu hamnade jag lite snabbt här, men jag ska hoppa över till mitt pluggande igen. Medicinsk grundkurs står på tur! :) Sedan får vi se om jag orkar mer...
    Pusshej!







    Pigg och glad!

    2010-04-11 @ 10:38:46
    När jag vaknade av min klocka vid halv tio så såg jag en klarblå himmel och sol! :D Lycka! Och jag kom upp direkt, vilket var lite annorlunda. Plus att jag kom i säng vid tre inatt, det blev High school musical i dvdn och lite medicinsk grundkurs-plugg. :) Men nu sitter jag här, färdigduschad och har även hunnit pluggat lite.. Jag tänkte dock göra ett litet uppehåll i pluggandet och ta mig ut på en promenad. Solen skiner ju för sjutton, man lär väl passa på! :) Jag ska bara ta något att äta lite snabbt tror jag och sedan ta mig ut på en tripp, innan jag gräver ner mig i plugget igen.

    Pusshej!

    Riktigt trött!

    2010-04-10 @ 23:59:01
    Jag börjar känna av nu att jag klev upp runt sex-tiden imorse. Mina ögon börjar bli lite tunga, men jag orkar inte riktigt sova ännu. Efter Pretty Woman så har jag suttit och bråkat med inläggen om mello-helgen, alla bilder och allt! Men nu har alla inlägg kommit ut och det är så skööönt! Nu slipper jag tänka på det! Det tog sin lilla tid i alla fall, men bättre sent än aldrig! ;) höhö. Nu sitter jag mest här och lyssnar på musik på spotify och vilar från skrivandet, nästan. xD Ska kika igenom lite bloggar och facebook nu, sedan får vi se vad som händer.. Kanske kan kolla på en till film eller nåt. :)

    Pusshej!

    15/3 - Svensson-liv och Golden!

    2010-04-10 @ 23:56:23
    Vi var uppe tidigt, fixade oss och tog oss iväg. Micke åkte till skolan medan jag och A-K tog oss in till centralen och mötte upp Emma, Mika, Bonnie och Jennie. Där Mika åkte strax därefter, kramkalas och byebye! Vi andra visste inte riktigt vad vi skulle göra och vi var hungriga, men fattiga studenter. xD Vi siktade in oss på IKEA av alla ställen. Pendeln och buss ut till Barkarby, hahaha. Vi tog oss faktiskt till restaurangen direkt när vi kom fram till IKEA, det blev köttbullar och potatis för min del. Väldigt gott och värt pengarna! :) Sedan tog vi en sväng runt på IKEA när vi ändå var där, vi hade väldigt kul.. Gjorde massa Hemma hos-repotage, så roligt!! :D Gå på IKEA = Svensson-liv, tycker vi! Vi gjorde nåt ovanligt, ovanligt för att vara oss! ♥






    Åkte tillbaka in till centralen, Micke dök upp också. :) Vi slog oss ner på ett café där och pratade massa. :) Mysigt ju! Sedan var det dags att lämna folk vid tågen, först var det dags för A-K! Vi fick gå långt och vi gick förbi Di leva också. xD HAHA. Hejdå och massa kramkalas med A-K, tråkigt ju! Och vi trallade upp och satte oss vid bänkarna på centralen en stund innan det var dags att gå och vinka av Bonnie och Jennie vid deras tåg. Vinkvink och kramis!

    Vi sa hejdå till Micke tror jag och drog sedan hem till Emmas mormor och fixade oss. La över lite bilder och sådant till mig med.. Vid halv tio typ så tog vi oss iväg, först mot donken för lite mat! :D Där vi träffade Sofie, Linnéa och Marre, trevligt! Strax efter tio-tiden så tog vi oss till Golden Hits, inget folk typ men vi stod och snackade lite med S, L och M. :) Och rätt som det var när vi stod där så kom Caroline Jönsson in med en vän, så jag gick ju fram och heja såklart. :D Mysigt! Vi slog oss ner vid ett bord, och det var jättelite folk där hela kvällen.. Men senare så drog Schlagerfeber igång, dem är ju så grymma! Och gästartisten Sibel bjöd på två låtar, najs! Efter allt så blev det lite dans också, men det var ju typ tomt där. xD Vi drog därifrån kring två-tiden ungefär.. När vi kom hem så kollade vi lite olika filmklipp på Emmas dator men sedan blev vi så trötta så vi la oss en stund... Vaknade kring nio-tiden typ igen och då packade vi ihop mina grejer och tog oss in till centralen, min buss hem gick vid 11.15!

     
       


    14/3 - Slappdag till tusen!

    2010-04-10 @ 23:55:44
    Vi kom upp lagom trötta, fixade oss och åkte in till centralen. Där vi mötte upp Emma, Jennie, Sara och Bonnie. Och i väntan på Lollo och Mika som kom vid halv ett så satt vi mest och pratade. När de kom så tog vi oss till pendeln för att ta oss ut till Sollentuna/Stinsen på dagen-efter signeringar, najs.

    Och jag messade lite med Lisa Stadell då också, hon satt nämligen på tåget till Sthlm och det blev bestämt att vi skulle träffas så jag hoppade av pendeln och åkte tillbaks till centralen för att vänta in henne. :) Efter en stund så kom hon, åh, det var verkligen så himla kul att träffa henne igen! Vi stod och pratade i typ 10 minuter i väntan på hennes hämtning. Om lite allt möjligt, vad hon gör nu och vad jag gör, vad som händer till sommaren, lite om mello, hur det går med uggla-showen, vädret. Ja, allt möjligt.. Så otroligt mysigt! Jag gillar henne va! ♥ Hejade även på Jakob innan de åkte iväg och då tog jag mig ut på stan lite snabbt.

    Vid halv fyra så kom Micke tillbaks från Stinsen och vi for raka vägen ut till Viking-terminalen ihopp om att träffa Nina Söderquist men jag tror vi missade henne precis eller nåt. In mot stan igen och vi mötte upp gänget på TacoBar i Gamla stan. Mys! De åt massa där och vid halv sex-tiden ungefär så tog vi oss till centralen och slog oss ner på golvet. Första person att lämna oss var Annika, det blev hejdå och allt sånt. Vi hängde kvar där och sedan en timme senare så var det dags att lämna av Sara vid tåget. Kramkalas och hejdå. Så tråkigt när alla åker ju.. Efter det så sa vi hejdå till varandra och bestämde tid för att ses dagen efter och vi tog oss hemåt. Där vi kollade på Melloreprisen, åt popcorn och myste vid datorn. Sedan blev det kväller...


    13/3 - Finaldagen med full rulle!

    2010-04-10 @ 23:55:07
    Uppe och hoppade nån gång, alla duschade och fixade det som skulle fixas. Vi drog in till centralen, till Telia-montern till elva-tiden där Eric Saade skulle vara då. Pratade med Camilla, fixade Heja-tröjor från Aftonbladet (en eric och en jessica, najs!), var fram till Eric och pratade lite också. Jag var fram och pratade med Johanna från AA också, mysigt! Hon är skön!

     


    Vi tog oss till Globen shopping efter det. Jag och Micke hoppade av vid gullmars medan A-K och Annika åkte till globen och hoppade av där, haha. Vi gick längst bort och in där, vi stötte på en Svante med barnen, Malenas man. Så vi pratade lite med han, och sedan tog vi oss bort till scenen till de andra två. Efter en stund så ramlade hela gänget in och vi planterade oss i ett hörn där, Getty Domein sjöng när vi kom, Yeba oh-oh Yeba oh-oh! Hejade på Annamia också! Strax därefter så var det Linda Pritchards tur, körde lika låtar idag som gårdagen. Hon var söt! Några drog fram på hennes signering, men jag var bara fram och pratade med Hannah som stod och vaktade vid signeringen, mys! När vi står där på sidan sedan så fick Jennie ett sms från sina föräldrar som fick oss att rusa som aldrig förr...


    Mot Globen-hotellet! I smset stod det nämligen att Malena var där. Vi var mycket glada och twittrade utifrån hotellet till M. Haha, så roligt! Det togs massa bilder, det pratades och skrattades.. men utan något resultat så drog iallafall jag in på globen shopping igen, där jag stötte på en Linda Pritchard och tog bild tillsammans..




    Micke kom in och vi drog iväg till centralen, till Telia-montern för där satt nämligen NEO och signerade, haha. Så vi var fram till han och pratade lite, trevligt! :) Hejade även på Camilla och Johanna! Vi tog oss iväg till Hötorgscity lite snabbt tror jag, för att sedan ta t-banan därifrån till Rådmansgatan för att äta på Jensens med gänget. Alla utom Sara och Bonnie som åt hos Thilda! Alla möttes upp vid t-banan och klampade sedan in där och vi hade ju bokat bord såklart! Så otroligt mysigt det är där! Slog oss ner och beställde mat allesammans, kyckling och strips/potatis! Vi blev kvar där ett bra tag, det fottades, pratades, skrattades och vissa beställde in efterrätt också.. Sedan fick vi lite bråttom...


     
     


    Tillbaks till centralen och in på toaletterna där. Det var dags för sminkning och allt som hör till. Vissa bytte om, fixade håret och sminket åkte på. Otroligt roligt. Gud vad folk tittade som gick förbi. En tant frågade tillochmed om vi skulle på möhippa eller nåt, för vi var så fina och färgglada. xD HAHA! Efter en halvtimme där ungefär så var vi redo att inta t-banan mot Globen! På t-banan blev det skönsång från oss alla. Manboy, Jag vill om du vågar, Unstoppable, Hollow, Kom. Så roligt och jag tror att lite folk blev irriterade. Jag hörde någon bara i stil med; "nej, men låt dem sjunga!!" HAHA! Sjungandes gick vi från gullmars till Globen shopping med ett stopp för glittersprayning! Skuttar in på Globen shopping till toner av Manboy, yeah! Blir stoppade av Julia på vägen för att hon ville ha kort på oss. Sedan hoppar vi lite neranför scenen och Annamia kommer ut, myyys! Sedan, mot Globen-entreeeeen...

     



    När vi väl kom in så hade vi bråttom, det var ju inte alls långt kvar till det var dags för uppvärmningen. Vi letade på singstar-montern direkt, där vi blev glatt bemötta av tjejerna. Micke och Emma körde Värsta Schlagern och vi alla ägde sönder totalt. Gruppfoto också, dock utan S&B, men dem mötte vi upp innan vi tog oss in på våra platser på läktaren. Uppvärmningen började strax därefter och vi alla rusar längst fram mot scenen, så vi står på läktaren så långt fram vi kan. Finaste Jessica och Micke Blomqvist ser oss och blir jätteglada! Söta, fina Jess började vinka, ge oss slängkyssar och var väldigt glad och underbar som bara hon kan vara. Vi alla flög som på rosa moln! ♥ Sedan intog vi våra platser i andra sidan av Globen, haha..




      


    Finalen började och jag tror inte vi skrikit med så mycket som vi gjorde då. I varje låt, hela tiden typ. Vi kunde stå upp hur mycket och länge vi ville, för vi hade platserna längst upp på A-läktaren. Hur underbart som helst! När Pernilla körde, herregud, vi alla skrek för fulla halsar. Kärlek till vårat gäng! Och Jessica Andersson var min stora favorit under kvällen, åh, så vackert! Mellanakten gillade vi verkligen, alla möjliga artister, åh! Shirley, Maria och massa flera. Sedan var det Casablancas tur, de körde ju La voix med lite ny text. Och vår älskade Malena dök upp mot slutet. Herregud vad vi skrek, vi hade nog inga röster kvar efter det, HAHA! Och vinnaren för hela kvällen blev Anna Bergendahl, hon var så värd det! Riktigt bra! Vi var glada och tog oss ut..

      
      


    Jag, Micke och Annika tog oss ut till Annexet, utanför efterfesten, för att försöka hitta Lotta. Alla andra var kvar därinne. Jag såg i alla fall Lotta tillslut i vimlet och rusade som en tok fram till henne, finafina hon! Sedan kom resten av gänget efter en träff med Malena vid hotellet. Vi stod i alla fall en bra stund där utanför, lite kallt var det, men det funkade. Vi träffade allt lite folk också. Pratade massa med Micke Blomqvist, han är trevlig! Träffade Neo, Måns, Christine, Maria Haukaas Storeng och bästa Ullis, Tessan Löf, Tobbe, Andreas Lundstedt.. Johanna i AA gick förbi oss också, och hejade på mig. Jag blev chockad men glad va! Och jag fick träffa Hanna Lindblad igen, hon är mysig! Linda, en av husdansarna, kom också, härlig tjej alltså. Strax därefter så kom en av brudarna vi väntade på, Jessica Andersson. Vi blev glada och hon blev också enormt glad när hon såg oss. Hoppade och sprang mot oss, åh fina! Hon tackade så mycket för stödet och att vi fanns, jag älskar henne va! ♥ Efter henne så kom även Annamia och Julia, lite snabbt prat där och sedan tröttnade vi på att stå där ute... Vi alla åkte hemåt och det blev nog sängen direkt typ... :)


    12/3 - Glada gänget samlat! <3

    2010-04-10 @ 23:54:08
    Jag och A-K mötte upp Emma och Mika på centralen på förmiddagen. Vi tog oss till Telia-montern och hängde där en stund.. Snacka om att jag blev chockad när jag såg Johanna från Andra Avenyn där, hon som spelar Kitty. Wow, i like! Vi gjorde något mello-kryss där, lyssnade på spotify och flummade. Drog vidare ut på stan, till punkt shop och designtorget. Vi mötte sedan Bonnie och Sara på plattan och tog oss därifrån till centralen igen. Där även Micke kom efter en stund och även Annika när hennes tåg rullade in. :)


     


    Runt 14-tiden så var det dags för Lovestonedcentralen och dem kikade vi såklart in. Mysigt! De sjöng Rising girl och Thursdays, grymt! Alla drog upp på signeringen utom jag, så jag stod kvar och vaktade allt. Efter det så var några av oss fram till Camilla Brinck, som var konferencieren där. Jag tog kort med henne, mysig person! Och sedan drog jag, Emma, A-K och Annika iväg...



    Vi tog oss till Hötorgscity för att kolla in NEO vid tre-tiden. Han var grym, som vanligt! Sedan tog vi oss in till signeringsstället och slog oss ner på golvet bredvid. Resten av gänget ramlade in och vi ställde oss i kön. Pratade lite snabbt med NEO oh tog kort tillsammans. Sedan satt vi hela gänget där och pratade, flummade och hade skoj! Linda Pritchard kom och hela gänget utropar ett glatt: "Heej Linda!". Roooligt! Vid fyra-tiden så var det dags för henne att uppträda, ut igen. Hon bjöd på två låtar, You´re making me hot-hot-hot och Glorious. Hon är grym! Vi tog oss fram till henne, såklart. Köpte singeln, pratade lite och tog kort tillsammans. Sedan campade vi där lite. xD haha. Lollo kom här i svängarna också, mys! Nanne Grönvall stod på tur, men var sen, haha. Efter henne så drog alla iväg för att äta nåt. Jag och Micke blev kvar, tänkte kolla på Frispråkarn, men precis när vi kom ut så mötte vi Brandur, så vi pratade med han.. Och efter det så åkte vi ut till Globen shopping för att heja på Annamia, så vi pratade lite med henne. Träffade även Hannah, som blev väldigt glad över att se oss, roligt! Efter en stund där så drog vi tillbaks in till stan, till Sandy´s där resten av gänget var och vi trallade därifrån till centralen...

      


     
     


    centralen letade vi upp rätt spår för att möta upp Jennie, det dansade och skrattades och till slut så kom hon och det blev ett väldans kramkalas! Glada gänget var nu samlat! ♥ Alla hämtade sina väskor som var inlåsta och vi begav oss ut på vandring för att hitta en pizzeria som hade plats för elva personer. Yeah! Till slut så hittade vi en liten på kungsholmen som fick bli vårat stopp. Vi klampade in och tog upp hela stället typ, alla åt utom jag.. Vi satt där och pratade och kollade på Let´s Dance, åh! När alla var klara så tog vi oss tillbaks till centralen där alla skiljdes åt olika håll typ. Jag, Micke, A-K och Annika åkte hem till Micke, där vi pratade, bäddade upp och sånt!

     
     
     
     


    Pretty Woman! <3

    2010-04-10 @ 19:53:13
    Nu ska jag kolla på Pretty Woman här! Jag älskar den, det måste vara en av de bästa filmerna som finns! En stor favorit hos mig!


    Hela dagen...

    2010-04-10 @ 17:16:06
    Jag skrev ju högskoleprovet idag. Hela dagen lång. Kom dit vid 8.15 och var hemma igen vid 16.30. Det blev lunch på donken med gänget också. Marie, Pekka, Erik, Bana, Sanna och Bertil! :) Stessigt men mysigt! Hur det gick på provet, hmm.. Vissa grejer var ju lite lättare än andra, kändes så i alla fall, men sedan vet man ju inte om man fattat rätt. xD HAHA! Matte-del, svensk-läsförståelse, engelsk-läsförståelse + ord-förståelse x2 och diagram, staplar, kartor-del.. De jag tyckte det gick bäst på var matte-delen och ord-förståelsen.. Och svårast var svensk-läsförståelsen.. HAHA! Man fick ju inte tillräckligt med tid, 50 minuter räckte knappt! Men man vet aldrig, det kanske gick tvärtom.. Åh, så spännande att få resultatet sedan!!! Man får det hemskickat om cirka fyra veckor... :)

    Gjort är det i alla fall, en gång och aldrig mer, typ! 

    Och en önskan om att landa tryggt.

    2010-04-09 @ 21:46:15
    Klockan är inte så mycket, men kvällen har nåt sitt slut för mig i alla fall. Jag har pluggat massa sedan senaste inlägget. Båda uppgifterna i psykologin; "Behovstrappan" och "Personlighet" blev klara och även uppgiften "Genteknik" i naturkunskapen blev klar. Men den var svår faktiskt, den blev helt okej. Och jag gjorde även lite på svenska-uppgifterna men dem får jag fortsätta med imorgon.. Kollade även på Så ska det låta tidigare, Petra Mede alltså, åh! :D Även slutet på Talang blev det, jag gillar Charlotte va!

    Imorgon är det ju högskoleprovet som gäller, första gången för mig! Man ska vara där redan vid 8.20, herregud, hur ska jag komma upp?! Provtiden börjar vid 9 och sluttiden är cirka 16.20!!! Det är helt sjukt. Så jag ska faktiskt ta och kolla igenom lite papper här, som jag fick av Cilla i veckan. :) Det blir nog najs! Sedan ska jag göra en otroligt tidig kväller för att vara jag, kan ju hoppas på att jag somnar snabbt men det gör jag säkerligen inte.. Men i alla fall, jag ska stänga ner här nu! Håll tummarna för mig imorgon! :D

    Godnatt!

    Helg igen...

    2010-04-09 @ 15:01:15
    Var i skolan förmiddagen/lunchen. Fick skjuts av pappa dit för det småduggade imorse, tack! :) Hade naturkunskap vid elva-tiden, det var väl najs, vi gick igenom levern och njurar. Efter det så var det raka vägen ner i matsalen, där vi blev ett gäng som vi brukar vara på fredagslunchen/fikat. :) Mysigt! Pluggade även lite svenska, det kändes bra! Sedan ringde mamma för att hon skulle till stan så jag åkte hem med henne vid halv två typ. :) Har sedan suttit nere i köket med mamma och syster en stund innan de åkte iväg till gammel-mormor..

    Nu sitter jag här som vanligt. Jag ska faktiskt sätta igång spotify och ta tag i lite plugg. :) Hoppas få något klart i alla fall! Tjing så länge!



    Nu kör vi!


    Nån som du! <3

    2010-04-08 @ 22:28:45

    i miss you.

    Jag vet att du kan höra mig.

    2010-04-08 @ 22:19:26
    Nu är jag för uttråkad här och har bestämt mig för att stänga ner datorn för kvällen. Det händer ju inget alls här. Så jag tänkte helt enkelt sätta i någon film istället. Men vilken, det är en bra fråga! Hm.. Har en del som jag inte sett ännu, så det kanske blir någon ny eller så blir det någon gammal som jag kan alla repliker i.. xD höhö. Först ska jag ner och hämta lite saft, kanske lite glass också. Gott!

    Ha en bra kväll!
    Godnatt!

    Grattis Bästa Micke! <3

    2010-04-08 @ 20:05:20

    STORT Grattis på din stora Dag, Micke! 18 år, äntligen!!! Hoppas du har haft en helt fantastisk dag och att du har en rolig kväll på krogen nu! :D



    Tack för att Du finns, du betyder massor! ♥


    Dagen rusar iväg.

    2010-04-08 @ 19:32:57
    Vaknade kring halv elva-tiden ungefär, duschade, fixade mig  och åt lunch. Mamma skjutsade mig till skolan kring tolv-tiden, där jag träffade folket. Vid ett så var det dags för svenska, där vi gick igenom argumenterande texter och hur vi ska skriva en. Pratade även om studieresan vi ska göra i maj, till Uppsala igen. Så roligt! Så anmälde mig och betalade direkt. Vi slutade vid tre-tiden, en snabbis ner i matsalen och sedan gick jag och Linnéa ner på stan och jag vidare till badet. Var där redan vid fyra så det fick bli lite plugg innan passet. Vid fem så började styrkepasset.. :D Det var inte alls lika jobbigt idag som det brukar vara, men lika roligt för det! Pratade med Päivi efteråt, och vi skulle höras av angående konventet. :) Trallade hemåt och kom hem strax efter halv sju och då åt jag direkt. Nu har jag placerat mig här vid datorn, tråkigt nog, och kollar lite på tv. Ska kika igenom alla bloggar nu, som vanligt! :)

    Pusshej!


    Innan jag släcker lampan.

    2010-04-07 @ 23:43:58
    Det har inte hänt så värst mycket sedan sist, mest suttit här och tryckt. Satt nere en stund med mamma och syster i köket och kollade lite utbildningar, så nu har jag skickat in min ansökan till högskolan på nytt. Fortfarande ekonom och sjukgymnast, men jag la till språkvetarprogrammet. :) Najs! Hoppas bara jag kommer in på nåt av de nu också, haha.. Även kollat på lite tv, Anna Anka söker assistent och Andra Avenyn! Så bra, det sistnämnda.. Pratat lite med Micke också, trevligt! :D Nu pumpar bara musiken här!

    Och som sagt, så blev det ju ingen träning idag. Men det blir av imorgon istället. Funderade ju på styrkepasset i vilket fall som helst men kikade in tidigare här och det är Päivi som kör.. :D Så då blev det bestämt! Yay! Så det är vid fem-tiden imorgon men först ska jag till skolan, har svenska mellan 13 och 16. :) Så jag ska faktiskt ta och lägga mig nu, vi hörs imorgonkväll när jag är hemma igen!

    Godnatt!

    Du leder vågorna mot land.

    2010-04-07 @ 16:47:37
    Var till skolan en sväng idag, kom la dit strax innan tio-tiden. Suttit nere i matsalen hela dagen. Lite plugg blev det gjort, tyska-läraren pratade lite med mig och träffat annat roligt folk! :) Strax innan tre-tiden så tröttnade jag och Junia på att sitta där så då trallade vi hemåt. Och jag gör inte alls mycket här vid datorn nu, sitter mest och klickar runt bara. Finns absolute ingenting att göra. Gympan blev inställd också, suck! Så nu lyssnar jag på spotify och har tråkigt...

    Pusshej!

    Godnatt!

    2010-04-06 @ 23:10:09
    Nu känner jag att mina ögon börjar hänga... xD haha. Alltså är jag trött. Jag ska ta och släcka ner här, lägga mig och lyssna på lite musik och hoppas på att jag somnar nån gång. Inga lektioner imorgon heller, men jag ska till skolan i alla fall, jag måste få nåt plugg gjort och det hoppas jag ska gå där. Hela dagen hade jag tänkt vara där, från förmiddagen nån gång till eftermiddag. Vid fem-tiden är det ju dags för gympa, så innan dess lär jag hem. Men vi hörs mera imorgon, nu kallar sängen!

    Godnatt!

    Är våren på väg...?!

    2010-04-06 @ 21:11:25
    Idag var det soligt och verkligen vårigt ute. Klarblå himmel, solen sken, snön smälte och det var faktiskt lite varmt i solen. Åh, snälla säg att våren är på väg... det betyder ju också att sommaren snart är här! :D Lövely!

     
    Summerfeelings!!! Åh, ge mig sommar NU!


    Jag hoppas vakna upp imorgon igen och se solen skina på en klarblå himmel! Snälla... :D

    Träningen avklarad!

    2010-04-06 @ 20:47:30
    Wow, jag är glad! Nu har jag tränat, fy sjutton vad skoj det är! Helt otroligt! Först mitt kära step/styrka-pass.. Jobbigt men så enormt roligt! :D Det blir ju vad man gör det till.. Jag har nog aldrig älskat ett pass så mycket, som gör att jag längtar dit och vill aldrig att det ska ta slut! Åh! :D Efter det så körde jag styrkepasset, som också gick bra. Ännu jobbigare ju.. Speciellt när vi körde en extra-låt med axlar, hejohå! Klagar jag över träningsvärk i axlar och armar imorgon så vet jag varför.. xD Och jag stannade kvar efteråt, som vanligt! Pratade med Päivi ju, mys! Och det kanske blir att åka iväg på ett träningskonvent i maj också, det visar sig men det ska kollas upp i alla fall! Det skulle ju vara sjuktkul alltså! :D


    bild från google.


    Solen har hittat fram...

    2010-04-06 @ 13:35:51
    När jag vaknade imorse så sken solen utanför, åh, klarblå himmel och allt! Jag fixade mig och klädde mig lite våraktigt, men det var inte alls lika varmt ute som det såg ut att vara. Men jag gick i alla fall iväg, lite stressigt blev det, kom någon minut försent till psykologin som började vid nio-tiden. Pratade om personlighet och fick göra nåt test, najs! Mysigt att träffa Marie igen också! :) Jag fick skjuts hem av henne efter lektionen, tacktack!

    Jag har bara hunnit ätit lite glass här, och kollat på tv. Nyligen kikat runt på alla bloggar här, som vanligt! Tänkte ju plugga men jag är nog fast här nu, fan också! Vid fem så ska jag iväg och träna, gud vad roligt! Jag längtar som en tok! :D Ska kika igenom face och bdb nu...

    Pusshej!

    Som vill dela allt igen en dag.

    2010-04-05 @ 22:23:11
    Min dag har varit ganska så slapp känner jag. Det har inte funnits så mycket att göra heller. Tvn funkar inte, det är nå krångel med kanalerna igen, drygt! Internet har varit assegt här på eftermiddagen så jag har inte kunnat varit inne här heller. Så jag har lagt över alla filmer och bilder som jag har på datorn på min externa, vilket känns otroligt skönt att ha gjort! :) Så nu ligger dem säkert. Lyssnat massa på spotify också, åh, vad hade jag gjort utan det?! Jag har även skrivit ihop två uppgifter i psykologin. Najs! Tänkte kolla på en dokumentär som vi var tvungna att göra, men den hakar ju upp sig var tredje sekund typ, så jag gav upp, måste prata med läraren om det! Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag sitter här nu och försöker få ihop inläggen från mello-helgen, det är ju på tiden att få ut dem nu ju.. Men det tar nog nån dag till innan de kommer ut, men i veckan i alla fall. :)

    Nu ska jag kika runt på lite bloggar här, det var ett tag sen!
    Pusshej!

    Snö, snö, snö...

    2010-04-05 @ 13:55:02
    Ja, det snöar här. Som det verkar göra i överallt i detta avlånga land. Fy vad tråkigt. Det var ju vår på väg, skit också. Jag ville ju ut i vårkläder... Inte en chans att jag tar fram vinterjackan igen i alla fall, jag använder min vårjacka, punkt! Fast nu ska jag inte ut heller, skönt. Men imorgon dessvärre, men då hoppas jag det inte snöar alls, hoppas på lite sol då! Nu sitter jag mest här och kikar runt på sommarkläder, åh. Lyssnar på musik också, love spotify! Annars händer det inte så mycket på datorn, jag borde plugga känner jag. Men något kanske blir gjort idag om jag har tur! Men nu ska jag klicka mig in till sommarkläderna en stund!

    Pusshej!

    Mycket att göra...

    2010-04-04 @ 23:42:30
    Nu sitter jag här och kikar runt på facebook. Pratar med fina Emelie! ♥ Och tänkte äta lite chips, mums! Det var länge sen ju, men jag har två öppnade påsar i mitt rum, haha. xD Hmm.. Och det finns väl massor med plugg att göra också, men det kanske kan vänta tills imorgon! (a)

    Kommande veckan...
    Måndag: Annandag påsk! Plugga massa!
    Tisdag: Skolan på förmiddagen. Plugga! Step up 17.00. Styrkepass 18.35. Plugga!
    Onsdag: Skolan hela dagen, plugga! Gympa 17.10. Plugga! Andra Avenyn på tv!
    Torsdag: Micke fyller 18! Skolan på eftermiddagen. Plugga! Maria Wern-Främmande fågel på tv!
    Fredag: Skolan på förmiddagen. Plugga! Så ska det låta på tv!
    Lördag: Högskoleprovet hela dagen. Paperfest med folk från skolan!
    Söndag: Plugga massa!

    Det blir massa plugging, eller det står så iallafall och jag hoppas det blir av också. Jag behöver det, eller jag måste.. Har ju hundra uppgifter/prov att göra och inte alls lika många veckor kvar! Gah, stressigt! Lite träning också, det är alltid najs! Och jag ska försöka klämma in promenader också, iallafall nån dag! :) Men jag ser ju främst fram emot festen på lördag, det ska bli jäkligt skoj! :D

    Nu ska jag kika vidare här!
    Pusshej!

    Bones!

    2010-04-04 @ 22:35:16

    Äntligen lite bra tv. Det var länge sedan jag kollade på Bones nu, men ikväll hann jag med att se det! Jag älskar det. Så himla bra ju! Åh! :D Och jag har även kollat på filmen efter det, Evan den allsmäktige! Den håller dock på ännu, men slutar vid elva-tiden. Den är helt okej, lite seg film kanske, men den funkar!

    Får se vad som händer efter den...

    Shoppingbagen...

    2010-04-04 @ 21:05:26
    Jag, mamma och syster var till Valbo Köpis idag på eftermiddagen, runt tre-tiden. Sprang runt där nån timme, med sikte på ett par Converse-skor men det fanns inga i min storlek i den färg jag ville ha. Surt! Så jag får vänta lite med dem, om jag inte beställer från nån hemsida. Får se hur det slutar! Men det blev i alla fall lite annan shopping, det finns bilder nedanför här. :) Träffade även Magdalena där, treeevligt ju! Vi var hemma igen vid sex-tiden typ!



    Som når över tid och rum.

    2010-04-04 @ 01:56:03
    Det händer inte mycket alls här, och har inte gjort det heller sedan filmen. Sitter mest och glor runt på allt miljarders gånger. Otroligt tråkigt liksom. Men jag orkar inte riktigt släcka ner och sova än, varmt är det här också. Jag äter lite godis här och sjunger lite på gamla Caramell-låtar... :D haha.

    Morgondagens planer, eller senare idag;
    - Promenad, beroende på vädret.
    - Valbo med mamma.
    - Plugga, göra klart tre uppgifter.

    Får se vad som blir av helt enkelt. Jag säger iallafall godnatt här nu!
    Natti!

    Ur mina högtalare...

    2010-04-04 @ 01:02:21
    ... spelas just nu dessa två skivor;


    Åh, jag älskar dem! De spelades ofta när man var yngre...


    Jag Älskar Filmen!

    2010-04-03 @ 23:14:02


    Ett år äldre igen...

    2010-04-03 @ 19:26:51


    Vid halv tre-tre-tiden så kom mormor, sedan pappa och strax därefter min faster Yvonne hit. Då blev det lite presenter. Godis, blommor, parfym, film och pengar! :D Åh, så behövligt! Det blev fika i vardagsrummet, mums! Massa prat, godsaker och spel på mobilen.. Strax efter fem-tiden så åkte alla hemåt igen, tack för allt!







    Och Tack till alla mina kära vänner för alla gratulationer överallt! På bloggen, inlägg, sms, mail, inlägg på fb och överallt! Tack, tack, tack och Tusen tack!
    Jag älskar Er!

    Nu ikväll ska jag faktiskt se på Så olika, jag älskar den filmen ju! Plus att jag ska smaska på lite godis, åh! Det blir en mysig kväll...
    Pusshej!

    Och en önskan om att landa tryggt.

    2010-04-03 @ 01:10:54
    Jag kollade på film tidigare här, Tro, hopp och kärlek. Har sett den förut, men den är ju bra! Också har jag laddat upp massa bilder från mellohelgen på facebook. Jobbigt, det går ju så segt, men nu ligger dem där iallafall. :) Jag ska försöka blogga om allt nån dag också, frågan är bara när jag har tid och ork att göra det! Hmm...

    Idag (3 April) är det ju påskafton OCH min födelsedag! GRATTIS TILL MIG! :D haha. Jag har redan blivit firad av mamma och syster, de kom in här strax efter tolv-tiden och sjöng, haha. :D Jag fick två tröjor, FAME säsong2, Fame-filmen och pengar, riktigt najs! Det kommer väl lite folk hit senare idag, det blir massa fika! Naaajs! Annars händer det väl inget speciellt, jag måste plugga verkligen. Jag har ju inte gjort någonting, det är inte bra alls.. Sen blir det säkert någon film på kvällen. :) haha. Men nu kallar faktiskt sängen typ... eller kanske en film!

    Godnatt!


    Så en dag så finns där inget kvar.

    2010-04-02 @ 21:07:46
    Vi är nyligen hemkomna från mormor. Vi åkte dit vid fem-tiden idag, det var dags för påskmiddag! Mums. :D Vi har varit där hela tiden, både mat och fika har hunnits med. Så nu rullar man ju fram, haha. Inte behöver jag någon påskmat imorgon iallafall. Men nu är jag iallafall tillbaks här vid datorn igen, ska ta och kika igenom allt och sedan kanske sätta i en film igen.. :)

    Pusshej!

    WOW, rysningar! <3

    2010-04-02 @ 14:16:46

    Hon Är Bäst! Minnen för livet!
    ~ 2010-03-28 ~


    Sjuker...

    2010-04-02 @ 11:33:48
    Nu har jag blivit sjuker, är förkyld. Lite hes och ibland svårt att få fram nåt ljud. xD haha. Får la skylla mig själv, jag kände ju att nåt ha varit på väg under hela veckan. Men jag tränade ju ändå, två pass i tisdags och ett igår... :D Så ja, nu är jag sjuk! Men det hade jag väl typ räknat med också.. Jag är ju långledig så det spelar väl ingen roll, bara jag är frisk till på tisdag/onsdag! Det är ju för sjutton träning på tisdag igen, och skola då..

    Men nu gör jag ingenting, sitter här och harklar mig. xD haha. Jag ska väl kanske hoppa in i duschen och göra mig klar, eller så väntar jag med det en stund. Hm, det kommer bli en seg dag! Jag hoppas få nåt plugg gjort i alla fall. :)

    Pusshej!

    Natti natti!

    2010-04-02 @ 00:51:18
    Nu ska jag ta och släcka ner här. Jag har bloggat ut om Sthlmstrippen iallafall. Och kollat på massa, massa tv! Även en film har jag hunnit med, Bröllopsduellen, riktigt bra film alltså! :D Inget plugg alls, gaah. Men imorgon, senare idag, så måste jag göra något! Ska till mormor och äta påskmiddag vid fem-tiden men innan dess så borde jag hinna göra något iallafall. :) Så jag ska faktiskt släcka ner här nu och sova lite...

    Godnatt!

    28/3 - Sanna Nielsen på Mosebacke! <3

    2010-04-02 @ 00:26:38
    Jag och Micke hade klockan på ringning vid sju-tiden tror jag. Vi fixade oss, åt frukost och tog med det som skulle med. Gick bort till resecentrum och hoppade på bussen mot Stockholm, den gick vid 8.40. :) Vi var väldigt trötta och lyssnade mest på musik hela vägen ner. Vi fixade SL-kortet till mig direkt och sedan tog vi oss till pendeln som skulle ta oss ut till Södertälje. Sanna Nielsen skulle uppträda och signera där vid ett-tiden och vi kom la dit vid halv ett ungefär. Vi trallade runt lite i väntan på att det skulle börja.. Tog oss till scenen och pratade lite med Peter, som skötte om allt där, så vi köpte Devotion-singeln av han. Najs!

    Vid 13 så kom hon, hon som vi väntade på, Sanna Nielsen. Wow, vad människan är snygg alltså! Jag hade inte sett/träffat henne sen i december, åh. Hon började med Devotion, åh jag älskar den låten. Och live blev den riktigt, riktigt grym! Lite småprat och sedan avslutade hon med Empty room. Helt fantastiskt! Sedan var det dags att ta sig in i värmen på signeringen.. Vi stötte ihop med Sanna på vägen in, jag fick en liten knuff i armen av henne. xD haha. Vi väntade typ till sist innan vi gick fram.. Så otroligt mysig Sanna är alltså, åh! "Vad heter ni nu igen?!" HAHA, hon är härlig! Pratade på om lite allt möjligt.. Det kom in fler folk bakom oss så Sanna sa åt oss att vänta på sidan medans hon signerade klart! Efter en stund så kom hon till oss, fina! Kramkalas med en mycket lång Sanna. xD Lite prat till, och hon är ju bara så underbar! Sedan var hon tvungen att gå, kramkalas igen och ett "Vi ses ikväll!". :D *vinkvink*



    Vi drog till Sibylla och åt lite kebab och pommes, gott! Sedan tog vi oss till pendeln igen och in mot stan. Vi var väl där till typ tre ungefär.. Sa hejdå till Micke för han åkte hemåt och då tog jag mig ut på stan. Kikade runt lite överallt, hittade en fin tunika på Gina, men som jag inte köpte.. Hamnade på donken tillslut och sedan på centralen, där jag satt och pluggade lite...

    Strax efter sju så tog jag t-banan till slussen och vidare mot Mosebacke, och vem stöter jag inte på i trappen upp dit. Jo, Ullis! Åh, älskade Ullis! Pratade med henne massa, fina! Och när jag skulle lämna min biljett i dörren så frågade han killen där om Ullis var min mamma, för det var 18-årsgräns! HAHAHA! Jag sa att jag var 21 och han blev alldeles generad, HAHA, så kul! Jag hittade på Jennifer och hennes mamma inne vid borden och jag fick sitta med dem, för det var inte så mycket folk där. Efter en stund hittade jag Lotta och hon mig, hon blev asglad! Snackade lite/teckenspråk över borden, roligt! Det kändes som en evighet innan allt började... men till slut så blev klockan åtta och Jocke entrade scenen och efter en stund så kom Sanna också. Applåder! :D Hon började med But I know what I want. Grymt! Hon sjöng några låtar från skivan Stronger, Devotion, Till en fågel, mello-låtarna och massa covers! Helt fantastiskt! A thousend miles, Öppna din dörr, Be mine och min absoluta favorit Bleeding love, WOW! Jag är helt frälst i Sannas röst.. Åh, vilken känsla hon sjunger med, helt otroligt! Hon avslutade med This is my thanks! Så vackert!



     


    Jag och Jennifer drog ut till bordet där Sanna skulle signera. Lotta kom springande ut och berättade glatt att Sanna var på väg och jag fick värsta bamsekramen. Underbara Lotta! Efter några minuter så kom Sanna ut, hon signerade till några innan oss, men sedan tog vi oss fram.. Jennifer köpte singeln men den hade ju jag redan.. Passade ju på att prata lite till också...

    Sanna: Nämen hej Carro! :D
    Jag: Hejhej, det var länge sen, haha!
    Sanna: Ja, visst var det.. Hur är det?
    Jag: Det är bara bra, själv då?
    Sanna: Jo, det är bra! :)

    Haha, vi hade jäkligt kul i alla fall. ;) Vi tog kort tillsammans, Sanna tyckte jag var skitsnygg i håret, fina hon! Pratade lite snabbt med Lotta också, puss! Sedan försvann Sanna in ganska så snabbt bakom, och det förstår jag pga omständigheterna som hände... Kramkalas med henne, även med Lotta och Ullis medans de plockade undan.. Lite mer snack blev det med Ullis när jag hämtade ut jackan, underbara hon!


    Sedan drog jag, Jennifer och hennes mamma.. De följde med mig ner till t-banan, där vi sa hejdå men vi ses nog snart igen! Jag åkte in centralen och tog mig upp till terminalen. Min buss hemåt gick vid 22.45 och jag var SJÄLV på bussen. Jag och chauffören. xD Så det gick snabbt hem, eller kom hem en halvtimme tidigare än väntat, det var skönt. Mamma hämtade mig vid ett och jag la mig nog direkt typ...

    Helt fantastisk dag i Stockholm!
    Sanna är helt Fantastisk!Tusen tack för den här dagen, Bästa S!
    Och tack säger jag också till Bästa Lotta och Ullis, puss på er!

    Ska jag ägna mig en stund.

    2010-04-01 @ 19:02:22
    Jag har varit duktig och varit och tränat lite.. :D Skärtorsdagen och allt, men de var fler än jag som ville träna. Det var dags för styrkepass igen, med Päivi! Så himla roligt och jobbigt. Jag la ju på vikter idag, herregud, det känns ska jag säga. Men det är helt underbart att kunna lägga på ju och sedan märka att man klarar av det! :D haha. En timmes träning i alla fall, gött! Sedan gick jag hemåt och nu sitter jag här och har massa träningsvärk. xD haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Plugga. Kolla på tv. Äta. Hm, den som lever får se...

    Pusshej!

    Soak up the sun!

    2010-04-01 @ 13:58:28
    Jag kom upp runt halv tolv-tiden idag, så det blev ingen skola alls. Men det var väldigt skönt att bara ligga och slappa, det var ett tag sedan nu. :) Jag har faktiskt inte gjort ett skvatt sedan dess, suttit här och kollat runt på bilder.. Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på facebook sedan. Men jag lär ju även blogga lite här, om mello-helgen och om Sthlmstrippen nu i söndags. Hm, hur ska jag orka?! Får se om det kommer upp nåt inlägg idag eller under resten av helgen. Nu ska jag kika runt lite snabbt på allt här och sedan fixa mig lite. Ska till banken när mamma slutat jobbet vid halv tre.. Hörs senare!

    Pusshej!


    RSS 2.0